Ta vare på problem hud krever bruk av spesialiserte rensing kosmetikk, som kan gi henne en mild rensing, lindre irritasjon, og også forberede den til videre bruk av terapeutisk kremer eller serum. Nøyaktig slik betyr Cetaphil ansiktsvask. I dag er det en av de mest populære produktene for behandling og restaurering av problemhud, som anbefales av hudlege for pasienter i ulike aldre.

 • Volum: 235 ml.
 • Fremstillingsland: Frankrike.
 • Søknadsalder: fra 18 år.
 • Gjelder for: problem hud.
 • Pris: 720 rubler.

Funksjoner av skum Sethil for vasking

Cetaphil dermacontrol skum er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen. Bruken av dette stoffet daglig gir:

 • seborréeffekt;
 • dermis dyp rensing, synlig reduksjon i antall utslett, eliminering av liten akne og subkutan;
 • sunn hudfarge og dens ensartede tekstur.

Dette ansiktsskummet kan brukes til en rekke hudproblemer, inkludert akne og post-akne. Siden det presenterte produktet har helbredende egenskaper, anbefales det å bruke det bare på anbefaling av en spesialist sammen med andre legemidler som er rettet mot å eliminere det samme dermatologiske problemet.

Skumapplikasjon

Bruk Cetaphil Dermacontrol trenger to ganger om dagen under vask. Skummet bør påføres huden med massasjebevegelser, i samme tilfelle, hvis en person har mange utslett i ansiktet, kan du massere huden med dette skummet i flere minutter, hvorefter det er viktig å skylles av produktet med varmt vann grundig. Etter påføring av dette skumet må du bruke enten en vanlig fuktighetskrem eller et spesielt preparat for akne eller fet seboré (hvis du har denne behandlingen).

Viktig: For å få den beste effekten av dette middelet, anbefales det å bruke det i kurs fra 1 til 3 måneder. Den beste effekten av dette stoffet vil, hvis det brukes sammen med terapeutisk krem-cetaphil. Før du bruker den, bør du også konsultere en spesialist.

Hvordan velge skum for vask:

Ekspertuttalelse

I de fleste tilfeller er vurderinger av kosmetologer på den presenterte ansiktsrenseren positive. Eksperter noterer seg den høye effekten av bare en slik agent i kampen mot hudutslett, den største brukervennligheten av en slik vask, fraværet av bivirkninger ved vanlig bruk av Setafil, og den langsiktige effekten av behandlingsforløpet med dette middelet etter slutten av applikasjonen av selve skummet. Det er av denne grunn at en slik rengjøringsmiddel ofte foreskrives av kosmetologer til sine kunder for hjemmets hudpleie.

Eksperter bemerker imidlertid at Setafil medisinsk ansiktsvask ikke er egnet for permanent bruk, den skal bare brukes som en del av behandlingen av huden. Hvis du bruker dette verktøyet daglig, kan det tørke ut ansiktet.

Forbrukeruttalelse

Dermatologen foreskrev denne stubben for meg, og hevdet at ingen av skrubene eller ekstra masker for rensing skulle brukes sammen med denne agenten. Jeg har brukt hele sesongen, resultatet er fornøyd. Jeg gjør uten mange ekstra pleieprodukter, og ansiktet mitt ser bra ut.

Jeg ble også foreskrevet av en lege. Jeg har brukt det i en uke nå, og jeg er ganske fornøyd. Overskudd sebum fjerner, mens det ikke tørker.

Jeg bruker denne huden med sønnen min - vi har to hudproblemer. Jeg bruker det jevnlig på utseendet til de første lesjonene, bruker det på ansiktet mitt og masserer i tre til fem minutter, og vask det av. I løpet av denne tiden kommer alle små kviser ut, huden blir glatt og vakker. Og viktigst, det er ingen peeling, enn andre lignende narkotika synd.

Verktøyet er veldig høy kvalitet bekjempe akne, også svarte prikker. Siden jeg prøvde det, glemte jeg slike problemer.

Jeg prøvde å takle problemhuden min siden jeg var 15, men jeg kunne fortsatt ikke finne midler som virkelig ville hjelpe meg. En hudlege anbefalte denne huden til meg for noen uker siden, og jeg bestemte meg for å prøve det. Ingen klager - produktet renser veldig bra, rødhet, alle slags kviser - det fjerner alt raskt og effektivt. Det eneste negative i dette produktet som for meg er den høye prisen. Og så er det perfekt.

Utmerket hud, positiv tilbakemelding på det er fullt berettiget. Det eneste som bør utpeke det til en hudlege. Hvis du velger det riktig, kan du raskt få det ønskede resultatet.

Setafil - instruksjoner for bruk, analoger, omtaler og former for utgivelse (hud for vasking Dermacontrol, lotion, krem, gel Restoraderm) legemiddel til behandling av akne eller kviser, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Cetafil. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - brukerne av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Cetafil i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av cetaphil i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av akne eller akne, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Cetaphil - gjenoppretter barrierefunksjonen i huden ved å fylle opp tapt komponenter. Med daglig bruk ved behandling av pasienter, gjør huden jevn, mykner den og har en beskyttende effekt.

Skum Setafil Dermacontrol er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen.

Det har en seboregulatorisk effekt. Det brukes på huden av to typer - problem og følsom. Utfører fysiologisk klaring. Eliminerer eventuelle smuss fra irritert og følsomt hudområde. Det tar seg av restene av sminke, døde celler, smuss eller overflødig sebum. Den umiddelbare effekten er å redusere mengden sebumrester med tre fjerdedeler.

Bevarer integriteten til hudbarrieren. Gjør tekstur og farge mer behagelig.

Seboregulatorisk effekt oppnås på grunn av sink, som er en av hovedkomponentene. Formelen for ansiktsrensing fra Setafil Dermakontrol-serien er ikke aggressiv, det bidrar til fuktighet og reduserer irritasjoner.

Verktøyet er vektløst og lett. Det er enkelt å påføre, påføre, vaske av. Etter bruk, hver gang det er en følelse av komfort, friskhet.

Moisturizer Setafil Restoraderm - et spesialprodukt designet for sensitive hudområder, som gir omfattende pleie og hydrering.

Den har følgende nyttige egenskaper:

 • Den nødvendige hydrering av hudlagene i løpet av dagen.
 • Gjenopprette integriteten til hudbarrieren, slippe av med peeling, bevaring av fuktighet i lagene av epidermis, regenerering av sprukne områder på grunn av komponenten Ceramide-5.
 • Matting og fjerning av fettrester og normalisering av produksjonen. Oppnådd av et kompleks av sink, polymetylmetakrylat og silikondioksyd, som har en seboregulatorisk effekt.
 • Reduksjon av betennelse i bestemte områder. Forebygging av akne.
 • Beskytter huden mot effekten av ultrafiolett stråling.
 • Moderne oleosomal teknologi utfører funksjonen av å mate aktive stoffer dypt inn i hudens lag. Øyeblikkelige effekter - langvarig fuktighet, eliminering av peeling og tørrhet.

struktur

Butylparaben + natriumlaurylsulfat + hjelpestoffer (cleansing lotion Cetaphil).

Sinksulfat (fint dispergert) + Dikaliya glycyrrhizat + Zinkglukonat + hjelpestoffer (Setaphil ansiktsvask).

Ceramides 5 + Panthenol + Pentylen Glycol + Glycerin + Silicon Dioxide + Hjelpestoffer (Cetaphil Moisturizer).

vitnesbyrd

 • redusere effekten av akne behandling (eliminering av tørrhet, flaking eller rødhet);
 • rengjøring, uten å bryte den holistiske hudbarrieren;
 • beskyttende funksjon mot skadelige effekter av ultraviolett stråling av type A og B.

Lotion anbefales å bruke:

 • med fet hud;
 • for sensitiv hud, inkludert de som er forbundet med medisinering, tørking eller irritasjon av huden;
 • med problematisk hud (forekomsten av atopisk dermatitt, akne, eksem);
 • i tilfeller av intoleranse mot konvensjonelle hygieneprodukter (rensemelk, såpe, gel for vasking, dermatologisk leire);
 • i tilfelle når huden er spesielt følsom for klimatiske påvirkninger (sol, vind);
 • for øm hud på nyfødte og spedbarn.

Skjema for utgivelse

Mattifying ansiktsvask Setafil Dermacontrol (Dermacontrol).

Fuktighetskrem SPF30 Cetaphil Dermacontrol (Dermacontrol).

Setafil Restoraderm (Restaderm) krem ​​dusjgel.

Setafil Restoraderm (Restaderm) fuktighetsgivende lotion for kroppen.

Setafil rensende lotion.

Seboreguliruyuschie fuktighetskrem Setafil.

Instruksjoner for bruk og metode for bruk

Ansiktsvask

Fukt huden i ansiktet. Påfør litt skum på hele området, unngå øynene. Massere lett, pisk skummet, grundig gni alle områder. Skyll med rikelig med vann. Påfør daglig, like før du skal påføre en fuktighetskrem for ansiktet.

Hvis du har overdresset huden din på annen måte. Erstatt morgenens hudvask med en hudglasskrem Sethil.

Lotionen påføres huden med en bomullsstykke to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Absorbert i en bomullspute betyr dårlig, så hele lotion er på huden. Det er valgfritt å vaske av det, det er mulig å bare fjerne rester av lotion med en wadded disk eller et serviett. Hvis verktøyet ikke forårsaker ubehag (og som regel ikke forårsaker det), kan du forlate lotion på huden til den er fullstendig absorbert.

Det anbefales ikke å bruke produktet til fjerning av dekorative kosmetikk: Cetafil lotion kan ikke fullstendig oppløse kosmetikk. Men med rensing av huden fra sine naturlige sekreter betyr det å klare seg perfekt. Det anbefales at du først fjerner grunnlaget, øyenskyggen, pulveret, mascara og leppestift med melk for å fjerne sminke eller micellar vann, og deretter påfør lotion i huden for å fukte og gjenopprette huden.

Etter bruk av ansiktsvask, påfør en fuktighetskrem på ansiktet. Klem litt produkt på disken eller fingrene og tørk hele ansiktet jevnt. Det anbefales også å bruke stoffet etter lange solbad.

Bivirkninger

Kontra

 • individuell intoleranse mot komponentene.

Bruk under graviditet og amming

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Oppbevar produkter for rensing, fuktighetsgivende og hudpleie lineup Sethaf nødvendig på et tørt, mørkt sted.

Drug interaksjon

Absorpsjon og inntreden i blodet av komponentene i linjen Setafil er minimal, slik at interaksjonen med andre legemidler er ubetydelig.

Analoger av stoffet Cetaphil

Strukturelle analoger av det aktive stoffet produkter kosmetisk linje Setafil har ikke. Preparater inneholder unike kombinasjoner av aktive ingredienser.

Analoger på terapeutisk effekt (behandling for akne eller akne):

 • Akvazan;
 • Aknekutan;
 • Androkur;
 • Artromaks;
 • Baziron AU;
 • Bassado;
 • Bellune 35;
 • Betaspan Depot;
 • Betula sjarm;
 • Betws;
 • Biseptol;
 • Bonade;
 • vilprafen;
 • Delex Acne gel for akne;
 • Delex akne rensing lotion;
 • Deskvam;
 • jess;
 • Jess Plus;
 • Diane 35;
 • Dimefosfon;
 • Doksal;
 • doksycyklin;
 • Dr. Theiss Acne Acne Cream;
 • Dr. Theiss Acne Acne Lotion;
 • Øl gjær;
 • Genette;
 • Zerkalin;
 • Zener;
 • Nitrolide forte;
 • Klenzit;
 • Kuriozin;
 • Leia;
 • Lichia Pure;
 • metronidazol;
 • mikrofollin;
 • monoclinic;
 • Piolizin;
 • Proderm;
 • Retinoisk salve;
 • Roaccutane;
 • Rozamet;
 • Roxithromycin;
 • silhouette;
 • Skinoren;
 • Streptonitol;
 • Sudocrem;
 • Chloe;
 • Tsinkteral;
 • Tsiteal;
 • Eplan;
 • Erica 35;
 • Unidox Solutab;
 • Yarina Plus.

Farmaceutisk ansiktsrensemiddel Cetaphil Dermacontrol for å bekjempe fet glans og akne

Nå har det kosmetiske markedet et stort utvalg av produkter som gir huden den mest effektive omsorg. Den komplekse omsorg skal inneholde en rensemiddel som renser huden godt, men uten å overdrype den og fukte det.

Et godt valg ville være cetafil ansiktsvask. Den ble laget for problematiske hudtyper som trenger spesiell pleie. Passer til både følsom og svært sensitiv hud.

Verktøyet inneholder ikke parabener, syrer og såper. Det er hypoallergent og påvirker ikke epidermis negativt.

Hva er de aktive ingrediensene i sammensetningen


På grunn av den unike sammensetningen gir skummet mange positive effekter. Det renser ikke bare forsiktig, men bidrar også til normalisering av sebaceous kjertlene, som gjør at du kan bli kvitt akne.

De aktive stoffene som er inkludert i sammensetningen, gir følgende positive tiltak:

 • sinksulfat - tørker godt og har en antiseptisk effekt, og akselererer også prosessen med regenerering.
 • Sinkglukonat - normaliserer talgkjertlene, øker permeabiliteten til cellene, og deres immunitet aktiverer produksjonen av elastin og kollagen.
 • dinatrium EDTA - gir riktig PH;
 • dikaliumglycyrrhizat - forsiktig renser, forhindrer og eliminerer betennelse, og regenererer også huden;
 • glycerylkokoat - gir fuktighet, øker permeabiliteten for andre stoffer;
 • hydrogenert ricinusolje - gjør huden myk, forbedrer det naturlige fuktighetsnivået, forhindrer reduksjonen, og sikrer også dannelsen av en beskyttende film;
 • polyetylenglykol - myker og fukter, og gir også en blanding av andre stoffer;
 • PEG-75 mykner godt og bidrar også til å transportere fuktighet til hudlagene, og har også effekten av toning og beroligende.

Cetafil ansiktsvask, hvis sammensetning er helt trygt for huden, regnes som en av de beste.

Det har ingen aggressive komponenter som kan ha en negativ effekt på huden. De er nøye valgt i riktig proporsjon. På grunn av dette har skummet en god terapeutisk effekt etter noen ukers bruk.

Det er dermatologisk testet og godkjent av mange ledende eksperter og kosmetologer, det er ikke vanedannende som det er egnet for daglig bruk.

Handlingsprinsippet betyr og påvirker huden


Ansiktsvaskskrubbe produsert av Galderma. Det ble laget spesielt for omsorg for problemhud, noe som er spesielt viktig for tenåringer. Svært ofte er verktøyet inkludert i behandlingen av akne og akne.

Setafil har mange positive effekter:

 1. Det gir god rensing og fuktighet, samtidig som det forhindrer overdrypning.
 2. Regelmessig bruk av skum bidrar til å berolige epidermis, begrense porene og eliminere inflammatorisk prosess.
 3. Det fjerner godt skinnet og overflødig sebum, som ofte forårsaker akne.
 4. Skummet tetter ikke porene og betraktes som ikke-komedogene.

I den medisinske serien er det bare tre produkter, inkludert fuktighetskrem, lotion og skum. Sistnevnte er i stor etterspørsel, da det kan brukes på normal hud som daglig hudpleie.

Virkningsprinsippet for de aktive komponentene er basert på det faktum at de støtter den naturlige PH-huden. De irriterer henne ikke og overdriver ikke. En naturlig beskyttelsesfilm er også bevart, som anses som den viktigste indikatoren.

Ved bruk av produkter for problematisk hud, oppstår ofte peeling og irritasjon. Daglig bruk av Cetafil, slike problemer vil ikke være. Det eliminerer irritasjon og bidrar til effektiv behandling av akne. Produktet er egnet selv for svært følsom hud.

Hva er de positive egenskapene til verktøyet?


Cetaphil dermacontrol ansiktsvask anses å være en av de beste for problem hud. Det anbefales av mange dermatologer.

Skummet fjerner veldig delikat alle typer urenheter på huden, inkludert:

 • dekorative kosmetikk;
 • epidermis døde celler;
 • sebum;
 • eksterne typer forurensning.

Ved vanlig bruk av midler reduseres nivået av talg med 77%. Dette gjør at du raskt kan bli kvitt akne og oljeaktig glans på huden. Det blir attraktivt, sunt og ser matt ut, tonen er justert.

De aktive ingrediensene i blandingen påvirker ikke hudbarrieren negativt. De gir riktig pH på huden, samt forbedrer tekstur og farge.

Takket være sink, som er en del av produktet, er selvregulerende tiltak gitt. Etter vask blir huden ren, fuktig og myk. Det er ingen følelse av overdosering og irritasjon.

Lett tekstur betyr godt på huden og sprer seg ikke. Etter vaskeprosedyren føltes friskhet og komfort. Kosmetikk vasket av første gang. Du trenger ikke å bruke noen ekstra midler.

Du kan kjøpe skummet i apotek eller nettbutikk. Verktøyet er veldig populært, så det er mange positive vurderinger på Internett. Takket være den praktiske dispenseren varer skummet lenge.

For å vaske, må du trykke på dispenseren en gang, denne mengden stoff er nok. Cetaphil dermacontrol Mattifying Foam, har mange positive egenskaper. Disse inkluderer:

 • i produktets sammensetning er det en fysiologisk PH som gjør det mulig å opprettholde den naturlige fuktighetsbalansen uten å forstyrre den, samt bidra til penetrasjon av fordelaktige komponenter;
 • Skumbrønnen fjerner smuss, tørker ikke ut og fjerner samtidig oljeaktig glans.
 • gir maksimal fuktighet og rensing;
 • eliminerer akne.

funn


Skummet er egnet for både daglig pleie og som en del av en aknebehandlingsplan, spesielt i de første månedene av utseendet. Kostnaden for midler er relativt liten. De må bruke to ganger om dagen, om morgenen og om natten. Det er nok å bruke en liten mengde mousse på våt hud og massasje litt, skyll deretter med vann.

Mange studier har vist at det ikke forårsaker tørrhet og flaking av selv den mest sensitive epidermis. Hvis det brukes med rusmidler, blir det ingen negative reaksjoner. Dette verktøyet renser forsiktig og forsiktig huden, og sikrer hydrering.

Tonen blir jevn og naturlig. Betydelig redusert antall akne og hudormer.

Fysiologisk rensing
sensitiv problem hud utsatt for akne + seboreguliruyuschee handling.

Cetaphil ® - absolutt nr. 1 i henhold til anbefalingene fra dermatologer i Russland for problemhud 1.

Cetaphil DERMACONTROL - ansiktsvask fjerner ekstremt forsiktig alle typer forurensninger fra sensitiv og / eller irritert hud (overflødig sebum, sminke, døde cellepartikler, ekstern forurensning, etc.), og reduserer sebum øyeblikkelig med 77% 2.
Verktøyet skader ikke hudbarrieren og opprettholder hudens fysiologiske pH, forbedrer hudfarge og tekstur.

Zink som er en del av en hud gir seboreguliruyushchy effekten. Samtidig strekker den myke formelen av huden seg og fukter huden uten å overdrive eller irritere den.
Takket være den ultra-lette, vektløse tekstur, er skummet lett påført og vasket av, noe som gir en følelse av friskhet og komfort.

1. Synovate ComCon, 2014, anbefalinger fra dermatologer i Russland blant akne-kosmetikk.
2. Klinisk studie, 25 respondenter i alderen 18-35 år.

Skummet anbefales å brukes 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, før du bruker fuktighetsgivende krem ​​/ stoff for aknebehandling. Produktet krever skylling med vann.

Skummet er laget for sensitiv og svært følsom hud. Den høye toleransen av produktet har blitt påvist klinisk på følsom hud med tørrhet og flakering, med tynne områder, med rødhet og brennende følelse (under legemiddelbehandling for akne). Ikke forårsaker reaksjoner, selv når de kombineres med medisiner og pleieprodukter. Påvist klinisk: Produktet skader ikke hudbarrieren og opprettholder fysiologisk pH.

Inneholder ikke parabener, syrer, såper.

vann, sinkinkosulfat, glyserin, PEG-75, dikaliumglycyrrhizat, sinkglukonat, PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat, PEG-40 hydrogenert Castrololje, PEG-7 glycerylokokoat, natriumbenzoat, maskerende frangranten, dinatrium edt.

CETAPHIL DERMACONTROL MATERIAL VASMELKE 235ML

Kort om produktet

Cetaphil dermacontrol renseskum 235ml bruksanvisninger

Doseringsform

ansiktsvask

struktur

vann, sinkinkosulfat, glyserin, PEG-75, dikaliumglycyrrhizat, sinkglukonat, PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat, PEG-40 hydrogenert Castrololje, PEG-7 glycerylokokoat, natriumbenzoat, maskerende frangranten, dinatrium edt.

beskrivelse

Cetaphil - absolutt nr. 1 i henhold til anbefalingene fra dermatologer i Russland for problem hud1.

Cetaphil DERMACONTROL - ansiktsrensemiddel fjerner ekstremt delikat alle typer forurensninger fra sensitiv og / eller irritert hud (overflødig sebum, sminke, døde cellepartikler, ekstern forurensning, etc.), og reduserer sebumnivået med 77% 2 umiddelbart.

Verktøyet skader ikke hudbarrieren og opprettholder hudens fysiologiske pH, forbedrer hudfarge og tekstur.

Zink som er en del av en hud gir seboreguliruyushchy effekten. Samtidig strekker den myke formelen av huden seg og fukter huden uten å overdrive eller irritere den.

Takket være den ultra-lette, vektløse tekstur, er skummet lett påført og vasket av, noe som gir en følelse av friskhet og komfort.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Skummet er laget for sensitiv og svært følsom hud. Den høye toleransen av produktet har blitt påvist klinisk på følsom hud med tørrhet og flakering, med tynne områder, med rødhet og brennende følelse (under legemiddelbehandling for akne). Ikke forårsaker reaksjoner, selv når de kombineres med medisiner og pleieprodukter. Påvist klinisk: Produktet skader ikke hudbarrieren og opprettholder fysiologisk pH.

Inneholder ikke parabener, syrer, såper.

 • Du kan kjøpe Cetaphil dermacontrol ansiktsrengjøringsskum 235 ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Cetaphil dermacontrol renseskum for vasking 235 ml i Moskva er 671,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Cetaphil dermacontrol renseskum for vask 235ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Cetaphil Dermacontrol

Cetafil® Dermacontrol ™ er en profesjonell hudpleielinje fra Galderma - en ekspert innen hudpleie.

Det er klinisk bevist at bruk av Cetafil® Dermacontrol ™ i behandling av akne gir *:

 • en signifikant reduksjon i bivirkningene av aknebehandling (rødhet, tørrhet, peeling)
 • intensiv og langvarig hudhydrering i 24 timer.
 • forsiktig rensing (uten å skade hudens barriere)
 • pålitelig beskyttelse mot UV-A og UV-B-stråling

Sammensetningen av Costafil® Dermacontrol ™ kosmetikklinjen inkluderer:

 • Skumvask med fysiologisk pH-nivå

5,1, 235 ml.

 • Fuktighetskrem med solkremfaktor SPF30, 118 ml.
 • CETAPHIL DERMACONTROL

  MATERIAL VASKENDE MEDLEM

  Fysiologisk rensing av sensitiv problem hud utsatt for akne + seborrhea regulering.

  Cetaphil - absolutt nr. 1 i henhold til anbefalingene fra dermatologer i Russland for problemhud 1.

  Cetaphil DERMACONTROL - ansiktsvask fjerner ekstremt delikat sensitiv og / eller

  irritert hud, alle typer forurensning (overflødig sebum, sminke, partikler av døde celler, eksternt

  forurensning, etc.), som umiddelbart reduserer talgnivået med 77% 2

  Verktøyet skader ikke hudbarrieren og opprettholder hudens fysiologiske pH, forbedrer

  hudfarge og tekstur.

  Zink som er en del av en hud gir seboreguliruyushchy effekten. Samtidig strekker den myke formelen av huden seg og fukter huden uten å overdrive eller irritere den.
  Takket være den ultra-lette, vektløse tekstur, er skummet lett påført og vasket av, noe som gir en følelse av friskhet og komfort.

  1. Synovate ComCon, 2014, anbefalinger fra dermatologer i Russland blant akne-kosmetikk.
  2. Klinisk studie, 25 respondenter i alderen 18-35 år.

  CETAPHIL DERMACONTROL

  SIKKERHETSFØLGENDE KROP

  Fuktighetsgivende, matt, beroligende sensitiv hudpleie.

  Cetaphil DERMACONTROL - fuktighetskrem laget for å ta vare på sensitiv hud utsatt for akne:

  · Fuktekomplekset gir dyp fuktighet i hele 24 timer

  · Ceramide-5 gjenoppretter skadet hudbarriere og beholder fuktighet i epidermis; eliminerer peeling og gjenoppretter huden på utjevnede områder

  · Seboregulatorisk kompleks [sink + silisiumdioksyd + polymetylmetakrylat] normaliserer produksjonen

  sebum og mattes huden

  · Lokal antiinflammatorisk effekt av sink hjelper til med å forhindre akne

  · Solbeskyttelseskompleks gir beskyttelse mot UVa og UVb i nivå med SPF30

  Oleosomteknologi gir effektiv levering av aktive ingredienser til de dypere lagene i huden.

  Øyeblikkelig: huden er intensivt fuktighetskrem i 24 timer, overdreven peeling og tørrhet elimineres 3

  En uke senere: en betydelig reduksjon i tørrhet, rødhet, peeling og brenning 4. Selv hudtone og tekstur.

  Den hyggelige kremete tekstur av produktet absorberer raskt, og gir ingen filmfølelse på huden. Produktet inneholder ikke dufter, myk behagelig aroma forsvinner raskt etter påføring.

  3. Klinisk testing, 29 respondenter med tørr hud.

  4. Klinisk testing, 82 respondenter under behandling med narkotikaakne med symptomer på rødhet, tørrhet og brenning.

  * - E.R. Arabian, E.V. Sokolovsky, "Effektiviteten av hudpleieprodukter hos pasienter med akne" Bulletin of Dermatology and Venereology 2013; (2); pp. 67-71

  Min vurdering av huden for vask Galderma Setafil DERMA CONTROL

  God dag! I dagens gjennomgang vil vi fokusere på Galderma Setafil DERMA CONTROL ansiktsvask.

  Som det var skrevet tidligere, har jeg hatt problemer med huden i et halvt år, så jeg bruker så mye tid og oppmerksomhet på min hudpleie som mulig. Så denne dermatologen anbefalte meg til huden min, siden det er hypoallergen og ikke-comedogen, det vil si at en hvilken som helst jente vil passe helt. Men til hver sin egen, så du kanskje ikke liker henne. Jeg skrev bare hva produsenten angir på pakken :)

  Jeg bruker den bare i en uke, men jeg kan allerede skrive min mening! :)

  Jeg vil begynne, som alltid med de positive.

  1. Skummet inneholder ikke såpe. Dette er ganske enkelt en stor fordel, fordi det er på grunn av innholdet i såpe i hudpleieprodukter som ødelegger det! Såpe er veldig tørr, kan forårsake irritasjon og rødhet, som ikke burde være! Derfor er skummet ideelt for både tørr og følsom hud.

  2. Som nevnt ovenfor har skummet en hypoallergen sammensetning og er ikke-komedogen, så du kan ikke bekymre deg for tilstopping av porer og mulige allergier.

  3. Produktet har et ganske godt volum på 235 ml. Gitt at dette ikke er en gel, så er dette enda veldig mye :)

  Vel, den eneste negative er den høye prisen. Ja, dette er ikke en servant for Garnier eller noe annet. Jeg kjøpte min egen på et apotek for 828 rubler.

  Vel, noen ord om hun likte meg eller ikke. JA! Jeg liker virkelig skummet. Det fortammer ikke huden, det er lett fordelt over ansiktet og fjerner for mye sebum. Det virker til og med for meg at hun også fjerner døde hudpartikler)) Etter å ha blitt vasket umiddelbart, så hyggelig følelse av renslighet og friskhet..)

  Generelt, eierne av problemhud, er dette verktøyet perfekt. Spesielt om sommeren, når huden utskiller mer sebum - mest det. Jeg anbefaler :)

  Tørker ikke huden, hypoallergen, stort volum

  Rengjøringsmiddel - skummetafil

  Når ansiktet har akne, oljeaktig glans og fokus på betennelse, vil vanlig hudpleie ikke virke - du må bruke spesielle kosmetikk som ikke bare skal passe på huden din, men også håndtere disse problemene. Slike kosmetikk kalles terapeutisk og lar deg forsiktig ta vare på huden din. Å ha en problematisk hudtype er svært vanskelig å finne effektive midler, så mange, til tross for produsentens løfter, gir ingen effekt. Penka Setafil er noe du definitivt må prøve, siden de positive resultatene av bruken er understreket av mange kunder, noe som gjorde produktet så populært.

  Sammensetningen av skummet og beskrivelsen av verktøyet

  Pakken sier at skummet er designet for å ta vare på problemhud som er utsatt for hyppig akne. Sammensetningen innbefatter slike komponenter som: PEG 7,40,75, 200, sinksulfat og glukonat, natriumbenzoat, dikaliumglycyrrhizat og rent vann. Irriterende ingredienser er ikke inkludert i ingrediensene, og det er umulig å finne et produkt med lignende sammensetning. På grunn av sammensetningen er skummet utmerket for å møte alle behovene til problemhud:

  • Som følge av regelmessig vask, blir bivirkningene av akne-behandling betydelig redusert (nemlig følelsen av tørrhet fjernes, peeling og rødhet forsvinner);
  • huden er fuktig;
  • mild rensing uten skade på hudbarrieren;
  • beskyttelse mot skadelig stråling.

  Det bør umiddelbart bemerkes at stoffet ikke kurerer huden og dets bruk alene ikke kan kvitte seg med akne. Hovedoppgaven med ansiktsvask er å sørge for problemhud, og å ha en positiv effekt på tilstanden i kombinasjon med andre tilnærminger til behandling av akne. Produktet klare seg godt med å forhindre fremveksten av nye fokaliserende betennelser, men igjen, med en integrert tilnærming.

  Tekstur er mild, lys, når du trykker på dispenseren, vises en liten mengde hvitt skum. Lukt hyggelig, applicere og distribuere produktet på huden er veldig enkelt. Fås i 235 ml ugjennomsiktige flasker. Produktet selges hovedsakelig i apotek, da det er en del av en medisinsk serie og utnevnes ofte av hudlege.

  Hvem er Cetaphil Dermacontrol egnet for?

  Som allerede nevnt, ble serien utviklet spesielt for eiere av problemhud (med brudd på sebaceous kjertler, foci av betennelse, akne og akne, etc.). Grunnårsaken til denne tilstanden ligger i funksjonen av talgkjertlene, det vil være mer nøyaktig å si i strid med slik funksjon. Dette skjer på grunn av feil omsorg, dårlig ernæring, hormonforstyrrelser, dårlige miljøforhold, etc. Akkumuleringen av sebaceous sekresjoner tiltrekker bakterier, og deres reproduksjon fører til dannelsen av foci av den inflammatoriske prosessen.

  Noen midler foreskrives av en hudlege, men du kan prøve å bruke det selv, og merker utseendet på hudproblemer. Legemidlet bidrar til å fjerne overflødig sebum, og dermed ødelegge et gunstig miljø for utvikling av bakterier, fjerner glans på grunn av inkorporering av sink og har en gunstig effekt på å gjenopprette og opprettholde pH-balansen i huden.

  Instruksjoner for bruk

  Produsenten anbefaler bruk av skum to ganger om dagen, og gjør det regelmessig for å oppnå best mulig effekt. Før produktet påføres, skal huden være litt fuktet, hvorpå du trygt kan spre hudpleie over ansiktet. Spesiell oppmerksomhet bør gis til områder med den mest berørte huden. Hvis ønskelig, kan skummet ikke vaskes av huden.

  Du kan også bruke produktet som sminkefjerner - en lett tekstur bidrar til å effektivt rengjøre ansiktet på kosmetikk, og gir også en omsorgsfull effekt. Selvfølgelig, når du bruker det og for dette formålet øker strømningshastigheten betydelig.
  Den beste terapeutiske effekten oppnås ved kompleks anvendelse av en serie produkter for problemhud.

  Er det noen analoger av Cetaphil Dermacontrol?

  Formelen av behandlingslinjen Setafil er unik og har ikke komplette substitusjoner. Men hvis dette produktet ikke passet av en eller annen grunn, ville det ikke være vanskelig å finne et middel med lignende effekt, serier for problematisk hud selges i apotek og det er mange av dem. Prispolitikken er svært forskjellig, og noen ganger er det nettopp kostnaden for Setafil som presser kjøpere til å finne noe annet. For ikke å forveksle med valget, er det bedre å få en konsultasjon med en hudlege, der legen etter å ha undersøkt tilstanden av huden kan foreskrive riktig behandlingsforløp. En integrert tilnærming og velvalgte kosmetikk vil bidra til å bli kvitt hudproblemer.

  Anmeldelser av ansiktsvask ansiktsvask

  Olga: Jeg bruker skum som foreskrevet av lege. Jeg har brukt den daglig i en uke, og effekten er god - den kjemper godt med overflødig talg og tar godt vare på ansiktets hud.

  Ira: Jeg bruker Cetaphil som en del av behandlingen av problemhud. Sammen med lotion og fuktighetskrem gir et utmerket resultat. Sterk hud tørker ikke og forhindrer utseendet til ny akne.

  Ala: Prisen er absolutt høy, men du må betale for kvaliteten. Et annet problem er at det ikke er så lett å kjøpe, det er bedre å umiddelbart bestille levering til apoteket via Internett. Men i bruk er skum utmerket. Fullstendig klarer sine oppgaver.

  Ansiktsvask Galderma Setafil DERMA CONTROL

  Hvis alle rensemidler ikke gjør noe, eller gjør det verre, er min anmeldelse av det mirakuløse skummetet Cetaphil dedikert til deg.

  Som lovet var det sving av super-midler №2 for problem hud)

  Først vil jeg merke at det er flere grunner for utseendet av kviser i ansiktet:

  1. Hormonalfeil (det kan være knyttet til overgangsalder hos unge mennesker, i løpet av denne perioden produserer kroppen aktivt hormoner, inkludert androgener, mannlige hormoner, som forårsaker akne og "fet hud");
  2. Forstyrrelser i fordøyelsessystemet (pimples vises vanligvis på pannen for å eliminere dette. Følg dietten, gi opp søtt, hvitt brød, fett og krydret mat, drikk mer vann og spis grønnsaker og frukt, spis mat som er høy i fiber, ikke absorbert, men bidrar til å fjerne giftige stoffer fra kroppen og rense tarmene dine);
  3. Feil hudpleie (billig kosmetikk kjøpt i overganger, tette porene dine og forverre situasjonen, ikke gå i seng med kosmetikk på ansiktet ditt, hvis du har fet hud, bruk matte kluter hele dagen, og ikke pulver huden din 5 ganger om dagen; når du kommer hjem, vask straks av kosmetikk, ikke gå med det, gjør rensende leire masker 1-2 ganger i uken, bruk rensende skum, geler om morgenen og kvelden)

  Jeg skrev de vanligste årsakene til akne, og for å avgjøre hvilken grunn du har, må du konsultere en hudlege, men hvis det ikke finnes en slik mulighet, bare hør på kroppen din, se hva du spiser, hvilken kosmetikk du bruker, i 14-19 år gammel, det er hormonell ubalanse som forårsaker akne, det er ikke nødvendig å løpe til butikken og kjøpe hormoner, det vil ikke bli noe bra, siden dette er en normal og naturlig omstrukturering av kroppen, la den takle det.

  Og nå direkte til ansiktsrenseren CETAFIL Derma Control)

  Den fineste hudrenseren.

  Den har en myk, delikat og luftig tekstur. Du kan også merke en veldig behagelig kosmetisk lukt, som for en stund fortsatt er på huden. Hud etter vask er matt, rent og frisk) Han hjalp meg med å kvitte seg med kviser fordi de var forårsaket av den tredje grunnen. Jeg bruker den hver dag, morgen og kveld, trykke 1-2 ganger på dispenseren og i omtrent et minutt rengjør jeg huden i sirkulære bevegelser.

  PRIS: Jeg kjøpte på et apotek for 555 rubler) Jeg har nok av det lenge, jeg vil ikke si nøyaktig, men i ca 2-3 måneder.

  Bare minus: kan tørke huden din litt, så avhengig av hvordan ansiktet ditt reagerer, bestem deg selv, bruk det 1 eller 2 ganger om dagen, og bruk kanskje ekstra lys, lyskrem etter skum)

  Takk for din oppmerksomhet, vær sunn!

  Cetaphil Dermacontrol skum d / vask 235 ml

  Setafil Dermakontrol Facial Wash 236ml

  Mulige produktnavn

  • Setafil Dermakontrol ansiktsvask 236ml
  • SETAFIL DERMACONTROL CLEANING FOAM 235 ML
  • Cetaphil Dermacontrol Face Wash 236ml
  • Setafil Dermakontrol Facial Wash 236ml
  • CETAFIL DERMACONTROL DYING WASHING CREAM 235ML
  • CETAFIL DERMACONTROL FOAM D / UMYV. MATTING FL. 235 ML X1
  • CETAFIL DERMACONTROL WASHING FOAM FL. 235 ml
  • SETAFIL DERMACONTROL WASHING CREAM 235-237ML

  kjøpere

  Produktkatalog

  Bli med oss:

  Kontaktinformasjon

  På listen over pickuppunkter er det bare de apoteker hvor du kan bestille ditt valgte produkt eller produktgruppe.
  Du kan klargjøre tilgjengeligheten på apoteket, samt bestille varene på et hentingspunkt som er praktisk for deg, ved hjelp av "rask bestilling" eller via "Help Desk" ved å ringe 8 800 222-53-53.
  Alle reseptbelagte legemidler selges strengt med reseptnummer 148-1 / y-94.
  Oppskriften trekkes tilbake. Ved ukorrekt forberedt resept, er legemidlet ikke utgitt.

  Flere Artikler Om Typer Acne