Setafil krem ​​brukes til å eliminere akne, justere arbeidet med talgkjertlene, samt mot vitriol og peeling av huden. Kremet er effektivt for akne, ofte pleide å ta vare på sensitiv hud. Egnet som et middel til økt fett og hyperfunksjon av talgkjertlene, og med overdreven tørrhet og vanning. Setafil krem ​​har solkrem egenskaper, hemmer aldringsprosessen.

produsenten

Cetaphil er en profesjonell akne-utsatt hudpleie fra Galderma, en ekspert innen hudpleie. Galderma ble grunnlagt i 1981 som et datterselskap av Nestle og L'Oreal. Selskapets strategi er rettet mot produksjon av kvalitetsprodukter som tilfredsstiller behovene hos hudlege og deres pasienter.

I 2002 åpnet selskapet Galderma et representasjonskontor i Russland. Selskapet utvikler og utvikler kontinuerlig nye produkter for behandling av dermatologiske sykdommer og hudpleie til det farmasøytiske markedet. Galderma er spesialisert på produksjon av dermatologiske preparater, og har en ledende posisjon på det dermatologiske markedet.

Produktene til dette selskapet er en av de mest populære, ikke bare fra pasienter, men også fra ledende kosmetologer og dermatologer.

Virkningsprinsipp for ansiktskrem Setafil

Ansiktscreme Setefil har en fuktighetsgivende og rensende effekt. Det anbefales å bruke produktet om sommeren. Konvensjonelle kosmetiske formuleringer, når de brukes i varmt vær, forårsaker ubehag fordi de skaper en drivhuseffekt. Selv intensive fuktighetskremer gir ikke huden muligheten til å puste fritt, noe som forårsaker hyperfunksjon av sebaceous og svettekjertlene.

Cream Setafil absorberer fett, lindrer irritasjon, har en tonisk og beroligende effekt. Ved å bruke krem ​​kan du øke barrierefunksjonen i huden for å skape et beskyttende lag. Maksimal effekt oppnås ved påføring av krem ​​i kombinasjon med hud- og lotionlinjen Setafil. Cream Setafil brukes uavhengig av å fjerne oljeaktig glans, utjevne tone, eliminere akne.

Intensiv hydrering som følge av bruk av et kosmetisk produkt oppnås ved å blokkere fordampning av fuktighet, regulering av cellemetabolisme og gjenoppretting av vann-saltbalansen i huden. Cetafil krem ​​reduserer hud aldring på grunn av antioksidant aktivitet og intensiv ernæring.

Daglig pleie - fuktighetsgivende, beskyttende krem ​​fra Cetaphil

Fuktighetsgivende beskyttende krem ​​fra Setafil har en delikat tekstur. Etter påføring er verktøyet enkelt og jevnt fordelt over huden. Det absorberes raskt og helt, og gir ingen følelse av film. Kremet er designet for daglig pleie av tørr og sensitiv hud i ansiktet, hjelper til med å gjenopprette hudbarrieren, myker huden, nøytraliserer effektene av frie radikaler på mobilnivå. Gir pålitelig, fotostabil, vanntett beskyttelse mot UVa og UV-stråler (Mexoryl R, SX og XL). Kremet brukes også til kosmetiske prosedyrer. Påfør produktet to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden, på tidligere renset hud i ansiktet. Det er ikke tillatt å bruke en beskyttende krem ​​mot Setafil med individuell intoleranse mot kremens komponenter.

Spesiell pleie, fuktighetsgivende, matte, beroligende Cetaphil DERMACONTROL

Cream Cetaphil DERMACONTROL har en balansert og balansert sammensetning, utviklet av eksperter i lang tid. De aktive ingrediensene i krem ​​har en synergieffekt. Krem inneholder:

 • dimetikon. Det har en mykning og beskyttende effekt. Mister ikke aktivitet under påvirkning av fuktighet;
 • vitamin E. Det er en antioksidant, senker aldringsprosessen av huden, hemmer aldersrelaterte endringer, aktiverer cellemetabolisme, forhindrer degenerativ degenerering av hudceller.
 • octocrylene. Nøytraliserer de negative effektene av UV-stråler;
 • etylheksylsalisylat. Komponenten har egenskapen til fotostabilitet, har en beskyttende funksjon;
 • butyl- metoksydibenzoylmetan. Stopper aldersrelaterte hudendringer;
 • silisiumdioksyd. Forbedrer tilstanden til sensitiv hud som krever spesiell omsorg, reduserer betennelse, renser porene;
 • glyserol. Mykner huden, eliminerer tørrhet, forhindrer fordampning av fuktighet;
 • kaprylylperoksid. Sømer huden, eliminerer rødhet og kløe i huden;
 • sink. Den har en sårheling regenererende og anti-inflammatorisk effekt;
 • ceramider. Forbedrer beskyttelsesfunksjonen til huden;
 • patenol. Heals, blokkerer de inflammatoriske reaksjonene i huden, aktiverer vevsmetabolisme.

Som en hjelpekomponent av kremet ble lakrisekstrakt og allantonin.

Hvilke produsenter lover

Cream Setafil er en av de mest effektive produktene til hjemmepleie for problem og irritert hud. Med daglig bruk av krem ​​blir huden jevn, myk, eliminert irritasjon, akne, akne.

Utviklerne av terapeutisk krem ​​anbefaler å bruke produktet for hud utsatt for akne, lovende at kremet vil beskytte mot solstråling, eliminere glans og fukte huden i 24 timer.

I henhold til anbefalingene fra produsentens spesialister, gir bruken av krem:

 • nødvendig hydrering av hudlagene innen 24 timer;
 • øke beskyttelsesevnen i huden, bli kvitt peeling;
 • bevaring av fuktighet i lagene av huden;
 • aktiv prosess med regenerering av problemssoner på grunn av ceramidet - 5;
 • matte, kvitte seg med overflødig fett og normalisere sin produksjon, som skyldes nærværet av et kompleks av sink, polymetylmetakrylat og silisiumdioksyd i sammensetningen av krem, som har en seboregulerende effekt;
 • redusere betennelse i bestemte områder, forebygge forekomsten av akne;
 • hudvern mot UV-stråler.

Midler linje Setofil utviklet av moderne olesomnoy teknologi, takket være kremen komponenter absorbert i de dypere lagene av huden. Øyeblikkelige effekter, langvarig hydrering, eliminering av flak og tørr hud - liste over effekter av kremet Setafil.

Krem anbefales å brukes av produsentens spesialister for å redusere effekten av aknebehandling, for å rense huden uten å forstyrre epidermis integrerte barriere, for å beskytte funksjonen mot de negative effektene av UV-stråling av type A og B.

Instruksjoner for bruk

Siden sammensetningen av Setafil-linjen er ganske kompleks og multikomponent, bør de brukes i henhold til instruksjonene.

 • Cetaphil fuktighetsgivende beskyttende krem. Produktet anbefales å brukes 1 gang daglig: om morgenen etter vask eller en time etter bruk av terapeutisk legemiddel, reduseres risikoen for bivirkninger fra behandlingsmedisinene, samt for intensiv fuktighet, for antiinflammatorisk virkning, rensing og beskyttelse mot virkningen av UV-stråler og fri radikaler.
 • Beroligende Cetaphil DERMACONTROL. Verktøyet påføres ansiktet etter forbehandling. Make-up fjerning og avfetting utføres ved bruk av konvensjonell kosmetikk, valgt av hudtype, og det beste som brukes til dette formål betyr (skum, lotion) linje Setafil dermakontrol.

Setafil Dermakontl er egnet for daglig bruk. Kremet påføres i et tykt lag, overskuddet fjernes med en ren klut. I følge instruksjonene bør stoffet påføres hver morgen etter en dusj eller før du går ut.

Spesielle instruksjoner

Setninger av Setafil dermatologisk testet på sensitiv hud. Ikke forårsake kontaktdermatitt og fotdermatose. Produksjonslinje Setafil inneholder ikke dufter, hypoallergen, ikke-komedogen.

Kombinasjon av kosmetikk av forskjellig produksjon anbefales ikke, fordi det er fare for konflikt, noe som kan påvirke tilstanden til epidermis negativt.

I løpet av perioden med aktiv soleksponering anbefales det å fornyes beskyttelseslaget av den påførte krem. Verktøyet kan brukes etter soling. Setafil Dermakontrol krem ​​kan brukes som grunnlag for sminke. Kremet som profylaktisk får lov til å bruke kortsiktige kurs. Cream Setafil brukes til å behandle demodikose og rosacea.

Fordeler og ulemper

Cream Setafil er et effektivt moderne middel med en rekke positive egenskaper. Ved å bruke krem ​​kan du intensivt fukte huden, filtrere UV-stråler. Krem med beskyttelse av SPF30 reduserer aggressiv påvirkning av solens stråler på huden. Legemidlet aktiverer den naturlige cellefornyelsen og forhindrer utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

Kremer av Setafil-linjen har følgende fordeler i forhold til andre kosmetiske og terapeutiske midler:

 • Ikke forstyrr huden respirasjon
 • lov til å søke under graviditet;
 • egnet for behandling av alle hudtyper, inkludert sensitiv og irritert;
 • ha en liten bleking effekt;
 • ha en diskret lukt som fort forsvinner;
 • nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler.

Ulempene med disse midlene er:

 • høy pris;
 • rask strukturendring under lagring;
 • En ubeleilig dispenser, hvor krempartiklene forblir.
 • fettstien etter påføring.

Kostnaden av kremer linje Setafil varierer fra 600 - 800 rubler.

Hvor å kjøpe

Det er mulig å skaffe sertifiserte midler til linjen Setafil i nettapoteker som er autorisert av produsenten av produktet. Legemidlet kan leveres når du bestiller online.

analoger

Setter Setafil brukt til både medisinske og kosmetiske formål. Du kan hente ut bytteverktøy til en rimeligere pris. Analoger er:

Cetaphil anses som en effektiv behandling for problem hud. Legemidlet bidrar til å gjenopprette det sunne utseendet på huden, forhindre utvikling av ulike dermatologiske patologier.

anmeldelser

Kjære lesere! Du kan legge igjen din tilbakemelding om bruken av krem ​​Setafil i kommentarene nedenfor, de vil være nyttige for andre brukere!

Albina

Jeg har veldig sensitiv hud. Rask irritert, rødt, pimples vises på ansiktet. Jeg prøvde mange produkter, kremer, masker, spesielle resultater ble ikke observert etter bruk. Kosmetologen min anbefalte å bruke medisinsk kosmetikk fra selskapet Setafil. Selskapet produserer nesten alle nødvendige midler for hudpleie. En kombinasjonsbehandling med lotion og kremer fra denne linjen anbefales. Jeg prøvde krem ​​Setafil for å beskytte huden. Anvendt middel til renset hud før du avslutter. Den absorberes godt, gir fuktighet til de dype lagene i huden, beskytter mot sollys, støv, vind, temperaturendringer. Etter å ha brukt den konstante følelsen av tørrhet, stoppet peeling plaget. Huden ble jevn, kviser ser ikke ut.

Oksana

Oppdaget Cream Sethil med en beskyttende og fuktighetsgivende funksjon. Utmerket verktøy, har en lett tekstur, absorberer seg godt, lyser litt på huden, bidrar til å se bra ut og samtidig beskytter huden mot skadelige faktorer, solens stråler. Krem påføres ren hud etter en dusj, og gir dermed beskyttelse og fuktighet i 24 timer.

Sofia

Det er ingen hemmelighet at i løpet av årene, taper huden sin elastisitet, aldersrelaterte endringer vises. Spesielt etter overgangsalder blir huden mer følsom, mot bakgrunn av hormonell ubalanse, betennelse oppstår i ansiktet, kviser, irritasjon og tørrhet. For å løse alle problemene samtidig, og forhindre aldring av ansiktets hud, hjelper kremet Setafil Dermakontrol Jeg kjøper produktet på Internett, jeg bruker det til daglig hudpleie. Kremet har både terapeutiske og kosmetiske formål. Det er lov å bruke som base under sminke. Kort sagt, utviklerne har forutsett alle ønsker og lunger av kvinner, og skaper et utmerket verktøy som bidrar til å se vakkert ut og holde ungdommen.

Christina

Etter bruk av konvensjonelle kremer, spesielt i varmt vær, blir porene i huden tilstoppet, en drivhuseffekt blir opprettet, noe som forårsaker ubehag og også skader ansiktets hud. En spesiell egenskap ved cetafil kremer er at preparatet tillater huden å puste etter påføring på varme dager. Jeg bruker krem ​​som et anti-skoldemiddel, spesielt mens du slapper av på havet. På samme tid fukter huden, forhindrer utseendet av akne, kviser, peeling.

Face Cream Sethil - anmeldelser

Negative vurderinger

Jeg likte ikke effekten av stoffet Cetafil - huden min ble ubehagelig for berøring, ganske fet. Jeg vil ikke bruke sammensetningen lenger, jeg kommer tilbake til det beviste middelverket.

Jeg vil dele min erfaring, i dag kjøpte jeg Staphil-fuktighetskrem, sett den på ansiktet mitt, i et øyeblikk ble ansiktet mitt rødt, betent, det brenner. Sans alt, i to timer går ingenting, jeg sitter og venter på en ambulanse

Det er veldig interessant hvorfor krem ​​hvor hypoaalkrgenny er indikert ga en slik reaksjon på problemhud.

åpenbar bitterhet i munnen et par timer etter påføring

En hudlege anbefalte meg å bruke solkrem. For ansiktet anbefales fuktighetskrem Settafil Dermacontrol SPF 30. Kostnaden i apoteket er ca 700 rubler.

Hvis noen tenker på å kjøpe, vil jeg absolutt ikke anbefale det til noen.

Brukte krem ​​i ansiktet en gang om dagen, om morgenen før arbeidet. Etter å ha brukt kremet noen timer senere, hadde jeg en uttalt bitterhet i munnen, og jeg følte det hele dagen.

Først forbød jeg ikke kremet Setafil, jeg trodde at jeg hadde problemer med galleblæren eller leveren. Selv om jeg fører en riktig livsstil, følger jeg dietten, i tillegg ble jeg undersøkt i 2016, der de sjekket hele kroppen og ikke fant lignende problemer.

I den kalde årstiden stoppet jeg praktisk talt med Cetaphil (som unødvendig) og la merke til at bitterheten hadde gått. For å sjekke, brukte jeg kremet en måned senere, ble bitterhet igjen, jeg trodde aldri at kosmetikk kan forårsake slike bivirkninger. Jeg tror at dette kan være helseskadelig, og jeg oppfordrer deg til å bruke de mest naturlige måtene, eller å finne en annen alternativ måte, siden det er mange tilbud på markedet.

Neutrale vurderinger

Hilsener! Jeg forteller deg historien om hvordan jeg fikk denne krem.

Jeg har lenge slitt med utslett, vendt til kosmetologer, peeling, men effekten var midlertidig fra alle prosedyrer. I sommer bestemte jeg meg for å gå til en dermatolog, slik at behandlingen var mer korrekt fra doktorens synspunkt. Hun skrev meg en stor omsorg rettet mot problemet mitt. Siden de fleste aknebehandlingsprodukter inneholder syrer (som huden min elsker galt), trenger jeg ytterligere hudbeskyttelse fra solen (jeg trenger det alltid! Ikke glem det) Jeg spurte om SPF, som legen rådet meg til denne krem ​​fra setafil:

I begynnelsen syntes det meg at overdreven skinn på ansiktet mitt ble provosert ved å behandle huden, da skjønte jeg at årsaken til denne kremen. Jeg føler en brennende følelse når jeg bruker den, huden blir rødaktig.

Jeg tok ham med meg for å hvile, da det var en spf i det, men jeg hadde en konstant følelse av at porene mine er tilstoppet, selv om dette er en krem ​​for problemhud.

Kremet har en hvit farge, som mange kremer med en spf beskyttelse, og en ganske tett tekstur, til tross for at kremet er ganske flytende.

Fuktighetskrem Cetaphil Seboreguliruyuschiy for sensitivt hudfoto

Generelt forstod jeg ikke helt dette produktet. Kremet syntes ikke å gjøre noe vondt i huden min, men også bra også :)

Moisturizes, gir en følelse av komfort, praktisk dispenser, billig.

Ansiktet var dekket med akne. og hva kan være verre?

Å være eier av fet hud, som har porer på nesten alle kremer, bestemte seg for å prøve Cetaphil Dermocontrol, en nyhet fuktighetsgivende solkrem. Min hud er tørket opp med ulike farmasøytiske midler, og derfor er jeg stadig fuktig den. Og så, om mirakel og fuktighet, og beskyttelse mot solen. Og prisen på apoteket var bare 520 rubler for 118 ml. Vanligvis tar jeg penger 4 ganger mindre i volum, og mer, og så er det en freebie :)) Jeg vil ærlig talt ikke forvente mirakler fra ham, det var viktig for meg å fukte og slappe av siden produsenten lovet. Og så er det ganske sterk solbeskyttelse. Klassen.

Sammensetningen ble oppført på en pappkasse, som jeg dessverre kastet bort. Men det er faste kjemikalier :)) Men som regel er rettsmidler for akne-utsatt hud ikke forskjellige.

Verktøyet har en ganske behagelig nese, som, sving til venstre, kan lukkes.

Kremet i seg selv er hvit, av middels tetthet, med små baller - seler som lett smøres (likeledes klumper av halvpynt, brrrr).

Fuktighetskrem gir utvilsomt. Huden er ganske behagelig, behagelig følelse. Men briljansen er også til stede. Selv om det ikke er så skummelt. Og skummelt er at neste dag var ansiktet mitt dekket av akne. Jeg skjønte ikke først at det var på grunn av kremet. Vel, du vet aldri hva. Men så gikk ikke akne i flere dager, og jeg avbrød bruken av Cetaphil. Etter noen dager med behandling forsvant akne.

Her i dag dro vi til venner til landet, og jeg bestemte meg for å gi anlegget en ny sjanse. I tillegg dro vi til naturen, og her ville beskyttelse mot solen være svært nyttig. Jeg smurte. Og om kvelden oppstod et par kviser. Og de neste to dagene i ansiktet var et mareritt. Naturligvis avbrød jeg straks kremet, og begynte å smøre med min favoritt effektive akne kremer, som jeg vil fortelle om senere.

Kanskje jeg fikk en falsk, det er vanskelig å si, men så langt har jeg ikke eksperimentert med det.

Jeg fikk denne krem ​​som sampler. Kremens tekstur er veldig tung, absorberer godt, mattes når huden er normal

Jeg likte ikke lukten. Også på noen steder irriterte krem ​​min kombinasjonshud.

Fuktighet, praktisk dispenser

Bekjemper ikke akne, er dyrt, ubehagelig lukt, klemmer huden

Jeg vil dele med deg inntrykk av Cetaphil DERMACONTROL ansiktscreme. Posisjoner seg som en sebum-regulerende fuktighetskrem (sebum-regulerende kosmetikk hemmer sekretjonen av talg og renser problemhuden, fjerner akne).

Til å begynne med fikk jeg ved en tilfeldighet en avtale med en hudlege, gikk gjennom en vanlig medisinsk kommisjon, og legen ble tiltrukket av mitt ikke helt "rene" ansikt. Jeg bekjenner at dette er slik: i mine 25 år kan jeg ikke skryte av perfekt hud, dessverre. Derfor, ifølge oppskriften, kjøpte jeg denne kremet (som jeg fortsatt måtte søke på apotek) for 749 rubler. Trodde i mirakler av midler, avviste hun uten å nøle den tidligere assistenten. men forgjeves. Miraklet skjedde ikke, heller det motsatte.

Ifølge produsenten Cetaphil DERMACONTROL- er en seboregulær fuktighetskrem, laget for sensitiv hud utsatt for akne.

Men ikke på en dag, ikke i en måned eller til og med 2 resultater, ventet jeg ikke.

1) Hudproblemer forble, pluss det var subkutane aknepasienter

2) Ganske en flytende konsistens, derfor uøkonomisk

3) Det merkelige volumet er 118 ml

4) Ubehagelig lukt for meg (pleide å være behagelige lukter, men i form av behandling kan du lide)

5) brenner huden litt

6) Føler godt

Jeg anbefaler ikke denne krem, jeg tror at billigere produkter takler fuktighet, det oppfyller ikke de andre løftene.

Takk for din oppmerksomhet!

Jeg kjøpte Cetafil krem ​​på anbefaling av en skjønnhetspleie som jeg går på ultralyd rengjør ansiktet. Min hud er fet på steder, tørr på steder. Noen ganger problemet selv. Fartøy ligger i nærheten. Det virker som beskrivelsen av kremet med solbeskyttelse og fuktighetsgivende. Hverken den ene eller den andre la merke til. Veldig skuffet. Huden etter å ha påført kremet i en halv time har allerede blitt veldig fet. Det eneste pluss er en praktisk dispenser.

god fuktighet, volum, pris

provoserer oljeskinn, kan forandre tekstur, ubehagelig parfyme

Min hud er fet. Akne er sjelden, men dukket opp (et sted et par per måned). Jeg hadde ikke mye omsorg for ansiktet mitt. Så, forskjellige geler fra massemarkedet og alt. Selv kremer er ikke brukt. Og så i november 2015 var bringebæren over. Bokstavelig talt over natten ble jeg sprinklet slik at min mor ikke sørget. Det var ikke ledig plass på høyre kinn og hake. Og hver kveld ble det lagt 2-3 kviser. Gamle hadde ikke tid til å passere. De ble erstattet. Rett hydra, noen.

Jeg begynte å studere Internett i tristhet og sterk panikk. Hun foreskrev behandlingen selv og fulgte den i 2 måneder (desember og januar). Unødvendig å si, kan du ikke gjøre det?

Jeg førte meg til at huden på nakken (nakken !!, som jeg i prinsippet ikke smet på noen måte) bokstavelig talt falt av i klumper. Synet var forferdelig. Husk - skjelve. Og min mor var endelig i stand til å overbevise meg om å gå til en hudlege. Inntil det øyeblikket trodde jeg at jeg visste alt selv. Jeg vil kurere alt selv. I et ord, idiot.

En hudlege tok straks en skraping av demodikose fra meg. Han var negativ. Og så foreskrev hun en behandling og et apotek for ansiktspleie. Blant dem var fuktighetskremet Sethil.

Om to dager vendte han meg vekk i glatt hud. Til berøring - fløyel. Ingen skalering. Før jeg først brukte tonalverktøyet. Under behandlingen ble jeg i utgangspunktet ikke malt. Men den dagen var en viktig anledning. Jeg kunne ikke bli en la naturel. Og så innså jeg at Setafil er bra, men ikke så mye som jeg trodde før sminke. Jeg brukte den i en uke. Effekten er den samme. Naken hud - alt er bra. Makeup - fiskeskalaer. Så byttet jeg til et annet verktøy som fjernet all peeling fra meg på en natt. Og Setafil satt til side for bedre tider.

Det tok omtrent en måned. Min akne er nesten helt borte. Og jeg bestemte meg for å gå tilbake til Cetafil og bruke den bare som en krem.

Og her var jeg inne for en overraskelse. For det første endret konsistensen. Det var noen klumper i selve kremmen. Samtidig ble ikke lagringsbetingelsene brutt. Holdbarhet er heller ikke utløpt. For det andre, etter en times søknad, ble ansiktet skinnet som en smurt olje. Og det var en følelse av en maske, der huden ikke puster og som jeg vil vaske av så fort som mulig. Samtidig tette kremet ikke porene og provoserte ikke akne.

Nå bruker jeg Cetafil for natten. Jeg bruker en liten erte krem ​​på et ansikt fuktet med termisk vann. Ansiktet glirer fortsatt etter det, men maskenes fornemmelse forsvinner. Verktøyets volum er stort. Jeg kan ikke vente med å legge til det. Toad strangling å kaste ut, men ikke nye akne vises ikke.

Verktøyet anbefales ikke. For fet hud sikkert.

Positive anmeldelser

Kremet er tett, da det skal være en solkremkrem. Men samtidig absorbert uten problemer! Spf 30 er nok til vinter og sommer. Om sommeren oppdaterer jeg det oftere på ansiktet mitt. Jeg har aknehud og alle andre midler tette porene mine. I tillegg til alt, er det også fuktighetsgivende! Derfor bruker jeg ikke det vanlige ansiktskremet under det.

Hvis vi snakker om merket setafil ansikts kremer, så liker jeg dem veldig godt. Jeg har akne og fuktighetsgivende med SPF 30. Lett å påføre, absorbert raskt, også hypoallergen. Hva du trenger for huden min. Ikke for det første året bruker jeg dem.

Beskytter mot sola.

Jeg har lenge lidd av problematisk hud, så legen min, en hudlege, ga meg dette tiltaket, siden langvarig eksponering for solen på aknefylt hud er svært skadelig.

Jeg bruker dem nylig, bare 1 måned, men han nærmet meg i alle kvaliteter. Han fornøyd meg med at den beskytter mot solstråling, absorberer raskt, fjerner oljeaktig glans, uten dufter, og huden etter at den forblir fuktig hele dagen. Dette verktøyet inneholder også ceramider som bidrar til å beholde fuktighet og gjenopprette hudbarrieren.

De må brukes hver morgen etter vask. Etter et lengre opphold i solen kan du bruke det på nytt.

Kremet anbefalte meg en veldig god hudlege som fuktighetskrem. Det viste seg at kremet også beskytter mot UVB-stråling, dette er utvilsomt et pluss. Det fukter produktet perfekt, det tetter ikke porene, men det etterlater en glans som lett fjernes med et serviet. Han håndterer sine oppgaver helt; fuktighet, ikke provoserer akne. Jeg anbefaler. Forbruket svært sparsomt, i 4 måneder brukt omtrent halvparten.

fukter ansiktet, beskytter huden mot solstråling, eliminerer skinn hele dagen

Mens du bruker Effezel-gelen, som dermatologen foreskrev for meg å bekjempe subkutan akne, ble huden min tørr og for å opprettholde og fukte det, fortalte han meg å bruke Cetaphil Dermakontrol spf 30 krem ​​om morgenen.

I vår by i apoteket var dette verktøyet ikke, jeg måtte bestille. Kremet kom om tre dager, kostnaden var 617 rubler for 118 ml.

Cream Cetaphil Dermakontrol SPF 30 har en fuktighetsgivende effekt og beskytter mot solstråling. Marks SPF 30 betyr beskyttelsesnivå mot solstråling.

Cetaphil Dermakontrol SPF 30 inneholder ceramider som hjelper huden å holde fuktighet, gir beskyttelse mot skadelig UV-farge, inneholder sink, som gjør at du kan kontrollere oljeskinn.

Krem uten dufter, og det kan brukes under sminke, ikke-komedogen.

Kremvolum 118 ml. Med en praktisk dispenser kan du starte ønsket mengde med en finger.

Kremet ser ut som en emulsjon, hvit, veldig lett og ikke fettete.

Jeg legger på krem ​​hver morgen etter vask, jeg har en skrubbe for å vaske propellen, et tynt lag på hele overflaten av ansiktet.

Produsenten ble ikke lurt, ansiktet virkelig fuktighet, kremen absorberes raskt, gir ikke en fettete glans. Ansiktet for over har en behagelig lett lukt etter kremet, ikke fettete og en følelse av fullstendig komfort.

Anbefaler for bruk!

Jeg er 36. Jeg bruker krem ​​i nesten seks måneder. Jeg var overrasket over at kremet er av så høy kvalitet til en slik pris (600 rubler). Alt som produsentene har garantert, konvergerer med virkeligheten. Kremet er veldig økonomisk å bruke. Ulempene kan tilskrives det faktum at hvis kremet fortsatt blir litt på øyet, begynner en sterk klemming i fremtiden. Dette skjedde da hun hvilte på sjøen, mens du dykket i vannet, rammet kremet øyet, hvoretter hun opplevde ubehagelige opplevelser i en halv time. Men generelt passer alt, jeg beklager ikke å kjøpe en krem.

Etter å ha lest på Internett om ansiktskrem Setafil vurderinger bestemte jeg meg for å prøve det på meg selv. Inntrykket er bare positivt. Kremet påføres lett, sprer seg ikke, holder seg ikke til huden, har en behagelig lukt. Etter påføring skinner huden litt, men jeg ser ikke noe galt med det. Jeg hadde ingen negative reaksjoner, bare sporadisk ble det observert liten tinning. Det eneste jeg vil nevne er at denne krem ​​ikke kan kjøpes på hvert apotek. Jeg måtte kjøpe den gjennom et nettapotek. Jeg anbefaler krem ​​til alle.

Jeg så endringene i den andre uken i bruk. Huden er ferskere, ikke så fet, kviser har tørket opp. Det eneste som opprører - usunn skinn. Men hvis du slipper ansiktet med en tørr klut, forsvinner glansen. Generelt er inntrykkene positive.

Testet ulike metoder for avfetting og fukting. Analogene er ikke så imponert. Setafil fungerer bedre, selv om du ikke bør regne med en øyeblikkelig effekt. Stabilt resultat vises etter kursapplikasjonen. Kremet behandler virkelig, og maskerer ikke symptomene. Av natur har jeg fet hud, og med alderen begynte jeg å skrelle, men disse manifestasjonene forsvant. Og jeg bruker ikke krem ​​hele tiden, bruker regelmessig forebyggende kurs, og dette er nok.

Marc Sethil lærte fra en skjønnhetspleier, under prosedyren, gjentatt gjentatte ganger ansiktet mitt med fysiologisk rensende lotion. Og så anbefalte jeg seboregulerende krem ​​for ansikt og skum. I kombinasjon likte jeg virkelig effekten. Huden ble matt og i løpet av dagen var det ingen problemer med en fett glans. Jeg påførte det om morgenen etter vask og rensing av huden og om kvelden, også etter å ha renset huden.

Slik renser du ansiktet setafil krem. Regler for anvendelse

Nylig er et slikt kosmetisk produkt som Cetaphil (ansiktscreme) blitt spesielt populær. Mange vurderinger om ham blendes med et stort antall positive egenskaper.

For de som har hud utsatt for akne (en hudsykdom i form av akne eller inflammert utslett), vil Cetaphil krem ​​bli en ekte hjelper i kampen mot dette fenomenet. Det renser, fuktighet og tørker ikke huden, beroliger den resulterende betennelsen og irritasjonen. Det vil gi effektiv hjelp til eiere av fet hud, så vel som nyfødte. Den har en beroligende og beroligende effekt.

Et interessant faktum! Den første omtalen av akne relaterer seg til den greske legen, ifølge hvilken en jente som heter Acne, søkte hjelp fra hennes personlige lege Justinian. Det var keiserens personlige lege som forlot etterkommere detaljerte beskrivelser av denne sykdommen og kalt den etter hans pasient.

Virkningsprinsipp for ansiktskrem Setafil

30 år har en betydelig betydning for huden. Det er fra dette øyeblikket at sterke endringer begynner å forekomme, som er synlige for det blotte øye.

Dette skyldes det faktum at musklene og kjertlene under huden begynner å bli kontrakt, blir myke og sløv.

Alt dette fører til tap av hudens elastisitet, ytterligere dannede furer, depression, rynker. Aldringsprosessen begynner.

Hvorfor skjer alt dette?

Huden etter 30 år begynner å oppleve en ekte sult. Det er nødvendig å fuktighet og næring.

Næringsstoffer av DNA slutter å bli produsert, som mater huden på mobilnivå.

Cetafil (ansiktscreme) har gode anmeldelser fordi den har den originale sammensetningen, er i stand til å gi huden alle de manglende stoffene. Alt dette fører til en gradvis utjevning av huden på en ganske kort tid. Over tid forsvinner rynker, riller, ulike manifestasjoner av hudsykdom.

Hvilke produsenter lover

Produsenter av krem ​​Setafil legger merke til følgende egenskaper ved deres produkt:

 1. Beskyttelse mot solstråling. Ved langvarig eksponering for solen anbefales det å påføre krem ​​igjen.
 2. Fukt huden i 24 timer.
 3. Regulerer fet hud.
 4. Krem absorberes raskt.
 5. Mangel på dufter.
 6. Innholdet i spesielle ceramider, som tillater å beholde fuktighet i lagene av epidermis.

Dette er ikke tomme løfter fra produsenten, dømme etter det store antallet positive anmeldelser om ansiktsflaske Setafil. Du bør ikke forvente at kremet begynner å fungere umiddelbart etter den første søknaden.

Noen nye opplevelser vil oppstå fra de første forsøkene på å bruke den, men generelt garanterer produsenten at full effekt oppnås etter tre uker med bruk av krem. Noen skriver i vurderinger at betydelige endringer kommer etter 1-2 uker.

Men for å finne ut hvordan du forbereder og bruker dagens svarte ansiktsmaske som gjør at du kan rydde og forynge huden din, følg denne linken.

Kompleksets sammensetning:

 • renset vann;
 • butylparaben (brukes til å forlenge kremens holdbarhet);
 • natriumlaurylsulfat (det er avledet fra kokosnøttolje, det er utviklet for å oppløse fett);
 • metylparaben (brukes til å forlenge holdbarheten);
 • propylenglykol (denne komponenten fukter huden ved å binde vann);
 • cetearylalkohol (den er oppnådd fra planter i form av et voksaktig stoff, det er ment å myke huden, dekker det med et tynt lag);
 • emulgator (gir ingen følelse av krem ​​på huden etter påføring);
 • Otokrylene (gir nøytralisering av UV-stråler);
 • etylheksylsalisylat (nøytraliserer eksponering for ultrafiolett stråling);
 • silisiumdioksid (reduserer talgproduksjonen, noe som fører til en nedgang i dannelsen av oljeaktig glans);
 • kaprylylglykol (antibakteriell og beroligende effekt);
 • sink (normaliserer talgkjertlene);
 • ceramider (de gjenoppretter det beskyttende laget av epidermis, samt regulerer dens fuktighet);
 • Dimetikon (reduserer miljøets negative påvirkning).
Ceramider, som er en del av Cetaphil, kan fukte huden

Det er disse komplekse komponentene i navnet, sikre eksistensen av positive anmeldelser om ansiktscreme Sethil. Men i alle fall, før du bruker denne krem, bør du nøye undersøke hver komponent for å sikre at det ikke finnes et enkelt individ allergen i denne listen.

Et interessant faktum! Propylenglykol er et raffinert produkt. Dette faktum forårsaket en stor bølge av indignation, angivelig denne komponenten av krem ​​kan ha en negativ innvirkning på menneskers helse. Men mange studier av ulike britiske og amerikanske selskaper som utfører sine eksperimenter på rotter, har vist absurditeten i disse anklagene.

Instruksjoner for bruk

Kremet må påføres en gang om morgenen, andre gang på kvelden.

Den påføres med lette bevegelser, og du bør ikke la krem ​​komme inn i øynene dine. I nærvær av økt tørrhet i huden, kan intensiteten av påføring av krem ​​økes.

Det skal ikke vaskes, og rester av krem ​​kan fjernes etter en stund med serviett eller bomullspinne. Og det er best å vente på de ekstra fem minuttene, til hele krem ​​er helt absorbert i huden.

Krem bør påføres med lette bevegelser.

Setafil krem ​​kan brukes som eneste middel for å rense ansiktet med daglig pleie. Men i tilfelle av hudsykdom, brukes den i tillegg med andre legemidler.

Instruksjonene dekker følgende indikasjoner:

 • Beskytter huden når den utsettes for negative miljøforhold (sollys, sterk vind osv.);
 • hudpleie for akne, eksem, dermatitt;
 • med hudintoleranse mot de enkleste omsorgsprodukter (såpe, melk, rensegel);
 • sørger for fet og sensitiv hud.

Det er viktig å huske! Det er bedre å avstå fra å bruke denne krem ​​når det er økt følsomhet for noen av komponentene.

Spesielle instruksjoner

Krem hjelper med å forsiktig rense irritert hud, beroliger og nærer det med fuktighet, noe som fører til en reduksjon i tapet av huden. Samtidig er det ingen følelse av økt fettinnhold, den skadede hudbarrieren gjennomgår en gjenopprettingsprosess.

Krem eliminerer også peeling, slik at du beholder fuktighet i epidermis, med et økt nivå av talg senker det til et akseptabelt nivå. Noen ganger etter søknaden forsvinner lyset duften gradvis.

Cetaphil bekjemper også huden peeling.

Fordeler og ulemper med krem ​​Setafil

I mange vurderinger av kremet for Setafils ansikt, blend forskjellige meninger, hvor du kan identifisere fordeler og ulemper med dette verktøyet.

Hva er fordelene med dette?

 1. Konsistensen av krem ​​er ganske myk og behagelig, det er en følelse av smelting på hendene.
 2. Etter å ha påført krem ​​på ansiktet, er nesten ikke følt, er hudfarge ikke underlagt endring.
 3. Raskt absorbert.
 4. Det er en myk, delikat lukt, som forsvinner på svært kort tid.
 5. Gir effektiv hjelp i beskyttelse mot eksponering for sollys.
 6. Lukker ikke porene i huden.
 7. Huden blir frisk, fløyelsaktig, ung og lys.
 8. En flaske når den brukes riktig i lang tid.
 9. Ikke-komatogen sammensetning (ikke tette porene og dermed ikke skape fruktbar grunn for fremveksten av ny akne).
 10. Det er perfekt som en base for sminke.

Hva tilskrives ulemper?

 1. Kremet samler seg på dispenseren, da det ikke er noen lue, noe som fører til banalt tørking.
 2. Dispenseren klemmer ut for mye krem, som er for mye.
 3. Inkompatibilitet av huden med noen komponenter av kremet.
Blant ulempene med kremet bør det fremheves at det ikke er veldig gjennomtenkt dispenser

ulemper relaterer seg til emballasjeens tekniske egenskaper, det er ingen klager om selve kremet

Pris og hvor du skal kjøpe

Kostnaden for denne krem ​​varierer mellom 600-700 rubler. Du kan kjøpe den på nesten alle apotek, eller bestille det på et nettapotek.

Cetaphil, som ansiktskrem, samlet vurderinger av en veldig positiv natur. Naturligvis er det de som ikke er helt fornøyd med det. Kanskje kan noen av kremens komponenter ikke passe individuelt til noen. Men generelt kan dette verktøyet gi effektiv hjelp til å bekjempe ulike hudproblemer.

Jeg ønsker deg helse og skjønnhet.

En interessant og nyttig video om produktet Cetaphil, samt om andre lignende produkter for pleie av problemhud:

Se denne videoen - Elena Malysheva forteller om hudfukterende.

Men hvordan lage en stoffmaske for å fukte ansiktet - du vil lære ved å se denne videoen:

Cetafil krem ​​vurderinger

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

 1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av apotek kosmetikk
Cetaphil Dermacontrol

Arina Kropotkin | 01/21/2018 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Skummet er normalt, anbefalt av en hudlege som er komplett med krem ​​i denne serien og Efzesel. Det lukter fint, lukten påminnet sjampo Johnsons Baby. Men over tid begynte hun å legge merke til at han tørket huden, så hun stoppet med å bruke den. Av minusene ble den fortsatt dispenser når den ble presset

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-til-Don | 10/12/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Dermatologen ga råd om at produktets hovedfunksjon er solbeskyttelse, produktet klarer seg godt, da det ikke vises noen nye pigmentplasser (for de som har et problem med det), tetter produktet ikke porene, men etter et par timer kommer glans frem derfor, hvis du bruker denne løsningen før sminke - alt vil bli mye verre, dette er det eneste negative for dette produktet, ellers er det et utmerket middel, jeg bruker mer enn ett år, anbefaler jeg

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-til-Don | 10/12/2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Dermatologen rådet meg til å behandle alvorlig akne, skummet forsiktig renser, bidro til å kurere huden i kombinasjon med lotion av dette selskapet, ville være best for fet hud, forårsaket ingen irritasjon, et utmerket middel

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 07/20/2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Veldig god hudlege anbefalte Penka. Gir høykvalitets rensing, men fortsatt ikke egnet for tørr eller dehydrert hud, da det virker ganske aggressivt. Men det er designet for fet og kombinasjonshud, så det er ingen klager. Etter det krever fuktighet. Skum utfører de oppgitte funksjonene, jeg anbefaler å kjøpe.

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 07/20/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Krem ble anbefalt til meg av en veldig god hudlege som fuktighetskrem. Det viste seg at kremet også beskytter mot UVB-stråling, dette er utvilsomt et pluss. Det fukter produktet perfekt, det tetter ikke porene, men det etterlater en glans som lett fjernes med et serviet. Han håndterer sine oppgaver helt; fuktighet, ikke provoserer akne. Jeg anbefaler. Forbruket svært sparsomt, i 4 måneder brukt omtrent halvparten.

Victoria Egorenkova Bryansk | 06/28/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Jeg brukte denne kremet når ansiktets hud var sterkt pereushil, kremet var hyggelig å bruke, forårsaket ikke irritasjon, tette ikke porene, bidro til å returnere huden til sin vanlige tilstand, og dessverre stoppet den dessverre ikke. Tekstur er lett, absorberer raskt. Etter min mening er kremet egnet for fet eller kombinasjonshud.

Durmanova Oksana Volgograd | 05/14/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Jeg likte og nærmet seg denne fløten. Oljeproblemer, jeg bruker mat hele dagen etter krem ​​med azelainsyre, dette er praktisk talt uvirkelig for meg. I sitt prisklasse er det et anstendig produkt.

Trubitsyna Alexander Yurga | 4. februar 2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: stor krem ​​spesielt for sommeren da det er UV-beskyttelse, tok til sjøen. fuktighet godt, men om vinteren er det ikke nok fuktighetsgivende, kombinert sensitiv hud utsatt for akne. Tekstur er lys, ikke fettete. Akne løser ikke problemet, mer for daglig pleie, hydrering og forebygging av nye betennelser. Jeg behandler akne med bazirona. I bildeteksturen av kremet.

Vasenev Daniel 03.02.2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Skummet renser egentlig godt, men tørker fortsatt huden, jeg vil til og med si at den dehydrerer det. Etter påføring er det verdt å bruke krem.

Skoda Svetlana Stavropol | 01/21/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Denne krem ​​fikk meg i form av en sonde. Kremens tekstur er veldig tung, absorberer godt, mattes når huden er normal
Jeg likte ikke lukten. Også på noen steder irriterte krem ​​min kombinasjonshud.

Catherine Stavropol | 09/03/2016 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Effektivitet, vurdering 4

Ansiktsrenser Setafil rengjør huden aggressivt og tørker den.

Tekstur 5 vurdering

Enkel myk hud av hvit farge.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 4

Forbrukerstandard for skum med dispenser, forbrukes veldig raskt. For en vask trenger du noen få klikk på dispenseren.

Konklusjoner: Skum kan bare brukes til veldig fet hud. Selv for en kombinasjon av problemhud, ville det være bedre å bruke det i en kort stund i prosessen med å behandle huden, i stedet for permanent.

Shurygina Svetlana Nizhny Novgorod | 09/03/2016 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Effektivitet, vurdering 4

Kremet er ikke dårlig i prinsippet, det fuktes godt, det mates godt, det gir ikke en fettete glans, men om sommeren i varmen, når beskyttelsesfaktoren trenger det, er det ganske enkelt umulig å smøre det, huden svetter friskt under den. Brukt når gaten var 15-17 grader. For meg er dette en minus, fordi jeg kjøpte den til sommeren. Resultatene på kampen mot akne så ikke.

Tekstur 4 vurdering

Lett tekstur av flytende krem, men smaken er veldig merkelig og ikke veldig hyggelig. Det absorberes raskt nok, men dessverre ikke om fem minutter.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

Volumet av røret av krem ​​og så stort, så økonomisk og oh nok i lang tid.

Konklusjoner: Jeg vil ikke kjøpe noe mer, siden jeg var på utkikk etter sommerversjonen. Og siden krem ​​er ikke dårlig, billig og voluminøs, men problemet med akne fjerner ikke.

Setafil - omtaler av kosmetikk

Setafil er ikke bare kosmetikk for akne, men det finnes også en serie restauratoremulsjon, den brukes vanligvis til atopissepli dermatitt eller for tørr hud. Men nå skal jeg fortelle deg om gelen for vasking. Volumet av flasken er 235 ml, dette volumet var nok for meg i 1 år! Jeg tror at dette er en svært økonomisk bruk av midler, forutsatt at jeg bruker den 2 ganger om dagen. Gelen er gjennomsiktig, med en behagelig lukt. Bare fem dråper vil være nok til å sette det på ansiktet ditt. Personlig legger jeg og venter i 30-40 sekunder. Dette ble rådet til min skjønnhetspleier, slik at agenten ville ha tid til å handle. vask det av med kaldt vann. Etter vask må du sørge for å bruke et serum eller en krem. Jeg bruker en krem ​​som regulerer dette merket, da jeg har en tendens til svarte flekker og kviser. Da det begynte å bli brukt, ble de svarte flekkene mindre, porene ble innsnevret. Husk at det er bedre å bruke lignende anti-akneprodukter på en omfattende måte slik at det er en effekt!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Kosmetikk av dette merket begynte å bruke på en helsemessig anbefaling av en kosmetolog, siden huden var dekket med akne. I tillegg til differensialterapi, byttet jeg helt til kometer, som bekjemper kviser og sorte prikker. Gel kjøpt i en av de første kjøpene og begynte å vaske dem hver dag. Det er gjennomsiktig, lukten er behagelig - behagelig, uten skarp lukt av duft, som vanligvis er tilfellet med kosmetikk. Jeg ble rådet av en kosmetolog til å påføre det på en slik måte - å bruke produktet og vent et minutt og skyll det av med masserende bevegelser. Jeg begynte å gjøre det. Etter vask påført seboregula krem. Etter en måned var de svarte prikkene borte! Det pleide å være på nesen - men nå er det ingen! I tillegg til spesielle kosmetikk, forsømmer jeg ikke omsorg for en kosmetolog!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Marc Sethil lærte fra en skjønnhetspleier, under prosedyren, gjentatt gjentatte ganger ansiktet mitt med fysiologisk rensende lotion. Og så anbefalte jeg seboregulerende krem ​​for ansikt og skum. I kombinasjon likte jeg virkelig effekten. Huden ble matt og i løpet av dagen var det ingen problemer med en fett glans. Jeg påførte det om morgenen etter vask og rensing av huden og om kvelden, også etter å ha renset huden.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

Jeg er 30 år gammel, det var ingen hudproblemer før, akne dukket opp for seks måneder siden, som jeg ikke kunne klare, måtte jeg henvende seg til en hudlege. Setafil lotion var den endelige ingrediensen. så gikk alt uten ham, spesielt i 3 dager med å bruke effekten var ikke synlig. Men her ble jeg igjen sprinklet og fryktet en repetisjon av episk med en tur til hudlege ved å skaffe resept, manuelt lage det på apoteket, ta det. Jeg fikk lotion. Mitt problem er liten akne, som de ikke går bort, klemmer forlater mørke flekker som arr, nye vises bak dem, andre steder er infisert, antagelig forårsaket av månedlige sykluser (legen forklarte meg på en eller annen måte). Jeg begynte å bruke, de første dagene de ble enda redder, uten tårer, så jeg ikke, men jeg fortsatte, det er skrevet i instruksjonene om at effekten er oppnådd i 3 uker. Den andre uken kommer til en slutt, alt viste seg, ansiktet er rent, selv om det er noen gjenværende effekter, tror jeg det vil ta 3 dager å gå. Uten lotion kunne du ikke klare det! Jeg anbefaler. Prinsippet for action-lotion skyver fett ut av porene og andre urenheter. derfor oppdaget rødhet eller hevelse av disse stedene på rene steder ikke hudreaksjonen. Ikke vask dem, kanskje de kan rive øynene, jeg påførte den på renset hud i en sirkelbevegelse 2 ganger om dagen. Først ble det vasket med en fuktig bomullspute, og senere igjen på huden.

Flere Artikler Om Typer Acne