Cetaphil ® - absolutt nr. 1 i henhold til anbefalingene fra dermatologer i Russland for problemhud 1.

Cetaphil DERMACONTROL - ansiktsvask fjerner ekstremt forsiktig alle typer forurensninger fra sensitiv og / eller irritert hud (overflødig sebum, sminke, døde cellepartikler, ekstern forurensning, etc.), og reduserer sebum øyeblikkelig med 77% 2.
Verktøyet skader ikke hudbarrieren og opprettholder hudens fysiologiske pH, forbedrer hudfarge og tekstur.

Zink som er en del av en hud gir seboreguliruyushchy effekten. Samtidig strekker den myke formelen av huden seg og fukter huden uten å overdrive eller irritere den.
Takket være den ultra-lette, vektløse tekstur, er skummet lett påført og vasket av, noe som gir en følelse av friskhet og komfort.

1. Synovate ComCon, 2014, anbefalinger fra dermatologer i Russland blant akne-kosmetikk.
2. Klinisk studie, 25 respondenter i alderen 18-35 år.

Skummet anbefales å brukes 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, før du bruker fuktighetsgivende krem ​​/ stoff for aknebehandling. Produktet krever skylling med vann.

Skummet er laget for sensitiv og svært følsom hud. Den høye toleransen av produktet har blitt påvist klinisk på følsom hud med tørrhet og flakering, med tynne områder, med rødhet og brennende følelse (under legemiddelbehandling for akne). Ikke forårsaker reaksjoner, selv når de kombineres med medisiner og pleieprodukter. Påvist klinisk: Produktet skader ikke hudbarrieren og opprettholder fysiologisk pH.

Inneholder ikke parabener, syrer, såper.

vann, sinkinkosulfat, glyserin, PEG-75, dikaliumglycyrrhizat, sinkglukonat, PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat, PEG-40 hydrogenert Castrololje, PEG-7 glycerylokokoat, natriumbenzoat, maskerende frangranten, dinatrium edt.

Farmaceutisk ansiktsrensemiddel Cetaphil Dermacontrol for å bekjempe fet glans og akne

Nå har det kosmetiske markedet et stort utvalg av produkter som gir huden den mest effektive omsorg. Den komplekse omsorg skal inneholde en rensemiddel som renser huden godt, men uten å overdrype den og fukte det.

Et godt valg ville være cetafil ansiktsvask. Den ble laget for problematiske hudtyper som trenger spesiell pleie. Passer til både følsom og svært sensitiv hud.

Verktøyet inneholder ikke parabener, syrer og såper. Det er hypoallergent og påvirker ikke epidermis negativt.

Hva er de aktive ingrediensene i sammensetningen


På grunn av den unike sammensetningen gir skummet mange positive effekter. Det renser ikke bare forsiktig, men bidrar også til normalisering av sebaceous kjertlene, som gjør at du kan bli kvitt akne.

De aktive stoffene som er inkludert i sammensetningen, gir følgende positive tiltak:

 • sinksulfat - tørker godt og har en antiseptisk effekt, og akselererer også prosessen med regenerering.
 • Sinkglukonat - normaliserer talgkjertlene, øker permeabiliteten til cellene, og deres immunitet aktiverer produksjonen av elastin og kollagen.
 • dinatrium EDTA - gir riktig PH;
 • dikaliumglycyrrhizat - forsiktig renser, forhindrer og eliminerer betennelse, og regenererer også huden;
 • glycerylkokoat - gir fuktighet, øker permeabiliteten for andre stoffer;
 • hydrogenert ricinusolje - gjør huden myk, forbedrer det naturlige fuktighetsnivået, forhindrer reduksjonen, og sikrer også dannelsen av en beskyttende film;
 • polyetylenglykol - myker og fukter, og gir også en blanding av andre stoffer;
 • PEG-75 mykner godt og bidrar også til å transportere fuktighet til hudlagene, og har også effekten av toning og beroligende.

Cetafil ansiktsvask, hvis sammensetning er helt trygt for huden, regnes som en av de beste.

Det har ingen aggressive komponenter som kan ha en negativ effekt på huden. De er nøye valgt i riktig proporsjon. På grunn av dette har skummet en god terapeutisk effekt etter noen ukers bruk.

Det er dermatologisk testet og godkjent av mange ledende eksperter og kosmetologer, det er ikke vanedannende som det er egnet for daglig bruk.

Handlingsprinsippet betyr og påvirker huden


Ansiktsvaskskrubbe produsert av Galderma. Det ble laget spesielt for omsorg for problemhud, noe som er spesielt viktig for tenåringer. Svært ofte er verktøyet inkludert i behandlingen av akne og akne.

Setafil har mange positive effekter:

 1. Det gir god rensing og fuktighet, samtidig som det forhindrer overdrypning.
 2. Regelmessig bruk av skum bidrar til å berolige epidermis, begrense porene og eliminere inflammatorisk prosess.
 3. Det fjerner godt skinnet og overflødig sebum, som ofte forårsaker akne.
 4. Skummet tetter ikke porene og betraktes som ikke-komedogene.

I den medisinske serien er det bare tre produkter, inkludert fuktighetskrem, lotion og skum. Sistnevnte er i stor etterspørsel, da det kan brukes på normal hud som daglig hudpleie.

Virkningsprinsippet for de aktive komponentene er basert på det faktum at de støtter den naturlige PH-huden. De irriterer henne ikke og overdriver ikke. En naturlig beskyttelsesfilm er også bevart, som anses som den viktigste indikatoren.

Ved bruk av produkter for problematisk hud, oppstår ofte peeling og irritasjon. Daglig bruk av Cetafil, slike problemer vil ikke være. Det eliminerer irritasjon og bidrar til effektiv behandling av akne. Produktet er egnet selv for svært følsom hud.

Hva er de positive egenskapene til verktøyet?


Cetaphil dermacontrol ansiktsvask anses å være en av de beste for problem hud. Det anbefales av mange dermatologer.

Skummet fjerner veldig delikat alle typer urenheter på huden, inkludert:

 • dekorative kosmetikk;
 • epidermis døde celler;
 • sebum;
 • eksterne typer forurensning.

Ved vanlig bruk av midler reduseres nivået av talg med 77%. Dette gjør at du raskt kan bli kvitt akne og oljeaktig glans på huden. Det blir attraktivt, sunt og ser matt ut, tonen er justert.

De aktive ingrediensene i blandingen påvirker ikke hudbarrieren negativt. De gir riktig pH på huden, samt forbedrer tekstur og farge.

Takket være sink, som er en del av produktet, er selvregulerende tiltak gitt. Etter vask blir huden ren, fuktig og myk. Det er ingen følelse av overdosering og irritasjon.

Lett tekstur betyr godt på huden og sprer seg ikke. Etter vaskeprosedyren føltes friskhet og komfort. Kosmetikk vasket av første gang. Du trenger ikke å bruke noen ekstra midler.

Du kan kjøpe skummet i apotek eller nettbutikk. Verktøyet er veldig populært, så det er mange positive vurderinger på Internett. Takket være den praktiske dispenseren varer skummet lenge.

For å vaske, må du trykke på dispenseren en gang, denne mengden stoff er nok. Cetaphil dermacontrol Mattifying Foam, har mange positive egenskaper. Disse inkluderer:

 • i produktets sammensetning er det en fysiologisk PH som gjør det mulig å opprettholde den naturlige fuktighetsbalansen uten å forstyrre den, samt bidra til penetrasjon av fordelaktige komponenter;
 • Skumbrønnen fjerner smuss, tørker ikke ut og fjerner samtidig oljeaktig glans.
 • gir maksimal fuktighet og rensing;
 • eliminerer akne.

funn


Skummet er egnet for både daglig pleie og som en del av en aknebehandlingsplan, spesielt i de første månedene av utseendet. Kostnaden for midler er relativt liten. De må bruke to ganger om dagen, om morgenen og om natten. Det er nok å bruke en liten mengde mousse på våt hud og massasje litt, skyll deretter med vann.

Mange studier har vist at det ikke forårsaker tørrhet og flaking av selv den mest sensitive epidermis. Hvis det brukes med rusmidler, blir det ingen negative reaksjoner. Dette verktøyet renser forsiktig og forsiktig huden, og sikrer hydrering.

Tonen blir jevn og naturlig. Betydelig redusert antall akne og hudormer.

Ansiktsrenser Setafil Dermakontrol

Ta vare på problem hud krever bruk av spesialiserte rensing kosmetikk, som kan gi henne en mild rensing, lindre irritasjon, og også forberede den til videre bruk av terapeutisk kremer eller serum. Nøyaktig slik betyr Cetaphil ansiktsvask. I dag er det en av de mest populære produktene for behandling og restaurering av problemhud, som anbefales av hudlege for pasienter i ulike aldre.

 • Volum: 235 ml.
 • Fremstillingsland: Frankrike.
 • Søknadsalder: fra 18 år.
 • Gjelder for: problem hud.
 • Pris: 720 rubler.

Funksjoner av skum Sethil for vasking

Cetaphil dermacontrol skum er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen. Bruken av dette stoffet daglig gir:

 • seborréeffekt;
 • dermis dyp rensing, synlig reduksjon i antall utslett, eliminering av liten akne og subkutan;
 • sunn hudfarge og dens ensartede tekstur.

Dette ansiktsskummet kan brukes til en rekke hudproblemer, inkludert akne og post-akne. Siden det presenterte produktet har helbredende egenskaper, anbefales det å bruke det bare på anbefaling av en spesialist sammen med andre legemidler som er rettet mot å eliminere det samme dermatologiske problemet.

Skumapplikasjon

Bruk Cetaphil Dermacontrol trenger to ganger om dagen under vask. Skummet bør påføres huden med massasjebevegelser, i samme tilfelle, hvis en person har mange utslett i ansiktet, kan du massere huden med dette skummet i flere minutter, hvorefter det er viktig å skylles av produktet med varmt vann grundig. Etter påføring av dette skumet må du bruke enten en vanlig fuktighetskrem eller et spesielt preparat for akne eller fet seboré (hvis du har denne behandlingen).

Viktig: For å få den beste effekten av dette middelet, anbefales det å bruke det i kurs fra 1 til 3 måneder. Den beste effekten av dette stoffet vil, hvis det brukes sammen med terapeutisk krem-cetaphil. Før du bruker den, bør du også konsultere en spesialist.

Hvordan velge skum for vask:

Ekspertuttalelse

I de fleste tilfeller er vurderinger av kosmetologer på den presenterte ansiktsrenseren positive. Eksperter noterer seg den høye effekten av bare en slik agent i kampen mot hudutslett, den største brukervennligheten av en slik vask, fraværet av bivirkninger ved vanlig bruk av Setafil, og den langsiktige effekten av behandlingsforløpet med dette middelet etter slutten av applikasjonen av selve skummet. Det er av denne grunn at en slik rengjøringsmiddel ofte foreskrives av kosmetologer til sine kunder for hjemmets hudpleie.

Eksperter bemerker imidlertid at Setafil medisinsk ansiktsvask ikke er egnet for permanent bruk, den skal bare brukes som en del av behandlingen av huden. Hvis du bruker dette verktøyet daglig, kan det tørke ut ansiktet.

Forbrukeruttalelse

Dermatologen foreskrev denne stubben for meg, og hevdet at ingen av skrubene eller ekstra masker for rensing skulle brukes sammen med denne agenten. Jeg har brukt hele sesongen, resultatet er fornøyd. Jeg gjør uten mange ekstra pleieprodukter, og ansiktet mitt ser bra ut.

Jeg ble også foreskrevet av en lege. Jeg har brukt det i en uke nå, og jeg er ganske fornøyd. Overskudd sebum fjerner, mens det ikke tørker.

Jeg bruker denne huden med sønnen min - vi har to hudproblemer. Jeg bruker det jevnlig på utseendet til de første lesjonene, bruker det på ansiktet mitt og masserer i tre til fem minutter, og vask det av. I løpet av denne tiden kommer alle små kviser ut, huden blir glatt og vakker. Og viktigst, det er ingen peeling, enn andre lignende narkotika synd.

Verktøyet er veldig høy kvalitet bekjempe akne, også svarte prikker. Siden jeg prøvde det, glemte jeg slike problemer.

Jeg prøvde å takle problemhuden min siden jeg var 15, men jeg kunne fortsatt ikke finne midler som virkelig ville hjelpe meg. En hudlege anbefalte denne huden til meg for noen uker siden, og jeg bestemte meg for å prøve det. Ingen klager - produktet renser veldig bra, rødhet, alle slags kviser - det fjerner alt raskt og effektivt. Det eneste negative i dette produktet som for meg er den høye prisen. Og så er det perfekt.

Utmerket hud, positiv tilbakemelding på det er fullt berettiget. Det eneste som bør utpeke det til en hudlege. Hvis du velger det riktig, kan du raskt få det ønskede resultatet.

Skum Setafil for fet og problem hud

Cetaphil eliminerer forsiktig alle typer forurensning fra problemhud - sebum, små partikler av døde celler, ekstern forurensning.

En viktig fordel med skummet til vask er at det ikke skaper irritasjon, ikke provoserer en ny rødhet. Sober huden i ansiktet, det blir mykt og behagelig å ta på. Ingen stramming og tørking etter å ha tatt midler oppstår ikke.

Faktisk for bruk i den første måneden under avhending av akne og hudormer.

struktur

Kosmetikken har en luftig tekstur. Hvitt skum har en behagelig, uskarpe lukt, som forblir på huden i en stund. Lett å bruke og distribuere over hele ansiktet. Allergivennlig.

Ansiktsvask inneholder ikke skadelige komponenter som kan skade ansiktets følsomme hud.

Skummet Sethil inneholder en rekke viktige komponenter:

 • dikaliumglycyrrhizat - viser anti-inflammatorisk effekt;
 • filtrert vann;
 • PEG-75 - gir fuktighet til hudlagene;
 • sinksulfat - har antiseptiske egenskaper;
 • sinkglukonat - normaliserer barrierefunksjonen i huden;
 • hydrogenert ricinusolje - skaper en spesiell film som beskytter huden, slik at den ikke mister fuktighet;
 • glycerylkokoat - stabiliserer nødvendig fuktighet;
 • natriumbenzoat - er et konserveringsmiddel;
 • maskerende parfyme;
 • dinatrium EDTA er en stabilisator som styrer agentens pH;
 • polyetylenglykol - hjelper til å blande alle komponentene.

Emulsjonskompleks, som er sammensetningen av ansiktsvask, designet for dyp rensing av huden. Normaliserer riktig pH - balansen i huden. Skader ikke beskyttelsesbarrieren. Ikke forårsaker irritasjon. Tørker ikke huden. Utfører mykning og rensing. Synlig klare utslett, kamper med små kviser og subkutan.

Tilstedeværelsen av sink i verktøyets struktur gjør at du kan gi en seboregulatorisk effekt.

Fraværet i sammensetningen av etylalkohol og såpe, du kan ikke skylles av med vann, uten å gi ubehag i huden.

Effekten av midler på huden

Komponenter som inngår i strukturen til et kosmetisk produkt har en gunstig effekt på noen prosesser:

 • Fuktighet av huden;
 • det er en reduksjon i bivirkningene av akne-terapi;
 • mild rensing skader ikke hudbarrieren;
 • Gir riktig hudfarge, skaper en ensartet tekstur;
 • Beskytter mot skadelig stråling.

Setafil er ikke et stoff. Hans mål er delikat ansiktsbehandling for akne, betennelse og akneproblemer. For et effektivt resultat, anbefales det å bruke ansiktsvask i kombinasjon med legemidler som er rettet mot å eliminere dette problemet. Kompetent kompleks behandling vil bidra til å bli kvitt akne. Forhindrer fremveksten av nye foci av betennelse.

Indikasjoner for bruk

Skummet er tilgjengelig i en forseglet pakning i et 236 ml hetteglass. Installert dispenser gjør at du enkelt kan kontrollere nødvendig mengde innhold. Dette faktum bidrar til rasjonelt å distribuere verktøyet for hele behandlingsforløpet. Et par klikk dispenser nok til engangsbruk.

Setafil ansiktsvask brukes daglig til uønskede hudproblemer elimineres. Godkjent av dermatologer. Bruk av kosmetikk er tillatt for pasienter i alle aldre (unntatt små barn).

Årsaken til problemhuden er feilfunksjonen av talgkjertlene. Dette faktum er forbundet med dårlig hudpleie av dårlig kvalitet. Irrasjonell mat, forurenset økologi, feil livsstil.

En stor akkumulering av sebaceous sekres fører til utseendet av bakterier. Multiplikasjon, de provoserer nye foci av inflammatoriske prosesser. Facial cleanser Setafil kjemper med den dannede sebum, som forhindrer veksten av bakterier.

Instruksjoner for bruk

For effektiv bruk av skum Cetafil må du utføre en streng sekvens av søknaden:

 1. Å bruke betyr to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden (om nødvendig oftere).
 2. Før du legger på skummet må du vaske av sminken.
 3. Skyll ansiktet med kaldt vann.
 4. Cetaphil påføres på litt fuktig hud.
 5. En tilstrekkelig mengde skum ekstruderes gjennom dispenseren. For praktisk distribusjon av midler brukte fingertuppene.
 6. Skummet skal fordeles jevnt over hele ansiktet, unngå kontakt med øynene, utføre sirkulære bevegelser. Problemområder bør gis mer oppmerksomhet.
 7. Ansiktsskum bør ikke stå mer enn 1 minutt.
 8. Produktet fjernes med en svamp eller skylles med varmt vann. Vasking bør starte med varmt vann, og gradvis snu til kaldt. En slik temperaturfall har en gunstig effekt på innsnevring av porene.
 9. Etter prosedyren, bør du bruke en fuktighetsgivende lotion på ansiktet ditt. For alvorlige hudproblemer, brukes en spesialisert krem.

Mange brukere av Cetaphil sier at det er ikke verdt å vaske skummet med vann. Verktøyets handling fortsetter å "virke" i noen tid.

Kosmetiske midler, for den beste effekten, bør brukes etter å ha konsultert en spesialist. Tilordnet kurs vil være 1 - 3 måneder. For et kvalitetsresultat, bør skummet brukes sammen med hele serien av Cetafil-serien (krem og lotion).

Det bør også bemerkes at Setafil ansiktsvask ikke er en ideell sminkefjerner. Pulver og tonalkrem vil fjerne uten problemer, med blekk vil det være vanskeligheter. For å fjerne kveldsmake-up må du bruke spesiell melk, og deretter påføre Cetafil.

Cons, kontraindikasjoner, bivirkninger av Setafil

Basert på tilbakemeldinger fra kunder som bruker dette produktet, er det 2 minuser: høy pris. Problemet med oppkjøpet av skum. Ikke alle apotek har denne sminke i deres arsenal. Kjøper over Internett, må du vente litt tid.

Ved kontraindikasjon til bruk av skum for å vaske ansiktet, inkludere intoleranse eller høy følsomhet overfor komponentene som er en del av det kosmetiske.

Setafil har ingen bivirkninger.

Eksperter sier - lang bruk av dette produktet er uønsket - du kan overdrive huden din.

Peck for vask Setafil har ingen analoger. Kosmetikk med en så rik terapeutisk sammensetning, ikke utviklet.

CETAPHIL DERMACONTROL MATERIAL VASMELKE 235ML

Kort om produktet

Cetaphil dermacontrol renseskum 235ml bruksanvisninger

Doseringsform

ansiktsvask

struktur

vann, sinkinkosulfat, glyserin, PEG-75, dikaliumglycyrrhizat, sinkglukonat, PEG-200 hydrogenert glycerylpalmat, PEG-40 hydrogenert Castrololje, PEG-7 glycerylokokoat, natriumbenzoat, maskerende frangranten, dinatrium edt.

beskrivelse

Cetaphil - absolutt nr. 1 i henhold til anbefalingene fra dermatologer i Russland for problem hud1.

Cetaphil DERMACONTROL - ansiktsrensemiddel fjerner ekstremt delikat alle typer forurensninger fra sensitiv og / eller irritert hud (overflødig sebum, sminke, døde cellepartikler, ekstern forurensning, etc.), og reduserer sebumnivået med 77% 2 umiddelbart.

Verktøyet skader ikke hudbarrieren og opprettholder hudens fysiologiske pH, forbedrer hudfarge og tekstur.

Zink som er en del av en hud gir seboreguliruyushchy effekten. Samtidig strekker den myke formelen av huden seg og fukter huden uten å overdrive eller irritere den.

Takket være den ultra-lette, vektløse tekstur, er skummet lett påført og vasket av, noe som gir en følelse av friskhet og komfort.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Skummet er laget for sensitiv og svært følsom hud. Den høye toleransen av produktet har blitt påvist klinisk på følsom hud med tørrhet og flakering, med tynne områder, med rødhet og brennende følelse (under legemiddelbehandling for akne). Ikke forårsaker reaksjoner, selv når de kombineres med medisiner og pleieprodukter. Påvist klinisk: Produktet skader ikke hudbarrieren og opprettholder fysiologisk pH.

Inneholder ikke parabener, syrer, såper.

 • Du kan kjøpe Cetaphil dermacontrol ansiktsrengjøringsskum 235 ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Cetaphil dermacontrol renseskum for vasking 235 ml i Moskva er 671,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Cetaphil dermacontrol renseskum for vask 235ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Setafil - instruksjoner for bruk, analoger, omtaler og former for utgivelse (hud for vasking Dermacontrol, lotion, krem, gel Restoraderm) legemiddel til behandling av akne eller kviser, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Cetafil. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - brukerne av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Cetafil i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av cetaphil i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av akne eller akne, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Cetaphil - gjenoppretter barrierefunksjonen i huden ved å fylle opp tapt komponenter. Med daglig bruk ved behandling av pasienter, gjør huden jevn, mykner den og har en beskyttende effekt.

Skum Setafil Dermacontrol er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen.

Det har en seboregulatorisk effekt. Det brukes på huden av to typer - problem og følsom. Utfører fysiologisk klaring. Eliminerer eventuelle smuss fra irritert og følsomt hudområde. Det tar seg av restene av sminke, døde celler, smuss eller overflødig sebum. Den umiddelbare effekten er å redusere mengden sebumrester med tre fjerdedeler.

Bevarer integriteten til hudbarrieren. Gjør tekstur og farge mer behagelig.

Seboregulatorisk effekt oppnås på grunn av sink, som er en av hovedkomponentene. Formelen for ansiktsrensing fra Setafil Dermakontrol-serien er ikke aggressiv, det bidrar til fuktighet og reduserer irritasjoner.

Verktøyet er vektløst og lett. Det er enkelt å påføre, påføre, vaske av. Etter bruk, hver gang det er en følelse av komfort, friskhet.

Moisturizer Setafil Restoraderm - et spesialprodukt designet for sensitive hudområder, som gir omfattende pleie og hydrering.

Den har følgende nyttige egenskaper:

 • Den nødvendige hydrering av hudlagene i løpet av dagen.
 • Gjenopprette integriteten til hudbarrieren, slippe av med peeling, bevaring av fuktighet i lagene av epidermis, regenerering av sprukne områder på grunn av komponenten Ceramide-5.
 • Matting og fjerning av fettrester og normalisering av produksjonen. Oppnådd av et kompleks av sink, polymetylmetakrylat og silikondioksyd, som har en seboregulatorisk effekt.
 • Reduksjon av betennelse i bestemte områder. Forebygging av akne.
 • Beskytter huden mot effekten av ultrafiolett stråling.
 • Moderne oleosomal teknologi utfører funksjonen av å mate aktive stoffer dypt inn i hudens lag. Øyeblikkelige effekter - langvarig fuktighet, eliminering av peeling og tørrhet.

struktur

Butylparaben + natriumlaurylsulfat + hjelpestoffer (cleansing lotion Cetaphil).

Sinksulfat (fint dispergert) + Dikaliya glycyrrhizat + Zinkglukonat + hjelpestoffer (Setaphil ansiktsvask).

Ceramides 5 + Panthenol + Pentylen Glycol + Glycerin + Silicon Dioxide + Hjelpestoffer (Cetaphil Moisturizer).

vitnesbyrd

 • redusere effekten av akne behandling (eliminering av tørrhet, flaking eller rødhet);
 • rengjøring, uten å bryte den holistiske hudbarrieren;
 • beskyttende funksjon mot skadelige effekter av ultraviolett stråling av type A og B.

Lotion anbefales å bruke:

 • med fet hud;
 • for sensitiv hud, inkludert de som er forbundet med medisinering, tørking eller irritasjon av huden;
 • med problematisk hud (forekomsten av atopisk dermatitt, akne, eksem);
 • i tilfeller av intoleranse mot konvensjonelle hygieneprodukter (rensemelk, såpe, gel for vasking, dermatologisk leire);
 • i tilfelle når huden er spesielt følsom for klimatiske påvirkninger (sol, vind);
 • for øm hud på nyfødte og spedbarn.

Skjema for utgivelse

Mattifying ansiktsvask Setafil Dermacontrol (Dermacontrol).

Fuktighetskrem SPF30 Cetaphil Dermacontrol (Dermacontrol).

Setafil Restoraderm (Restaderm) krem ​​dusjgel.

Setafil Restoraderm (Restaderm) fuktighetsgivende lotion for kroppen.

Setafil rensende lotion.

Seboreguliruyuschie fuktighetskrem Setafil.

Instruksjoner for bruk og metode for bruk

Ansiktsvask

Fukt huden i ansiktet. Påfør litt skum på hele området, unngå øynene. Massere lett, pisk skummet, grundig gni alle områder. Skyll med rikelig med vann. Påfør daglig, like før du skal påføre en fuktighetskrem for ansiktet.

Hvis du har overdresset huden din på annen måte. Erstatt morgenens hudvask med en hudglasskrem Sethil.

Lotionen påføres huden med en bomullsstykke to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Absorbert i en bomullspute betyr dårlig, så hele lotion er på huden. Det er valgfritt å vaske av det, det er mulig å bare fjerne rester av lotion med en wadded disk eller et serviett. Hvis verktøyet ikke forårsaker ubehag (og som regel ikke forårsaker det), kan du forlate lotion på huden til den er fullstendig absorbert.

Det anbefales ikke å bruke produktet til fjerning av dekorative kosmetikk: Cetafil lotion kan ikke fullstendig oppløse kosmetikk. Men med rensing av huden fra sine naturlige sekreter betyr det å klare seg perfekt. Det anbefales at du først fjerner grunnlaget, øyenskyggen, pulveret, mascara og leppestift med melk for å fjerne sminke eller micellar vann, og deretter påfør lotion i huden for å fukte og gjenopprette huden.

Etter bruk av ansiktsvask, påfør en fuktighetskrem på ansiktet. Klem litt produkt på disken eller fingrene og tørk hele ansiktet jevnt. Det anbefales også å bruke stoffet etter lange solbad.

Bivirkninger

Kontra

 • individuell intoleranse mot komponentene.

Bruk under graviditet og amming

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Oppbevar produkter for rensing, fuktighetsgivende og hudpleie lineup Sethaf nødvendig på et tørt, mørkt sted.

Drug interaksjon

Absorpsjon og inntreden i blodet av komponentene i linjen Setafil er minimal, slik at interaksjonen med andre legemidler er ubetydelig.

Analoger av stoffet Cetaphil

Strukturelle analoger av det aktive stoffet produkter kosmetisk linje Setafil har ikke. Preparater inneholder unike kombinasjoner av aktive ingredienser.

Analoger på terapeutisk effekt (behandling for akne eller akne):

 • Akvazan;
 • Aknekutan;
 • Androkur;
 • Artromaks;
 • Baziron AU;
 • Bassado;
 • Bellune 35;
 • Betaspan Depot;
 • Betula sjarm;
 • Betws;
 • Biseptol;
 • Bonade;
 • vilprafen;
 • Delex Acne gel for akne;
 • Delex akne rensing lotion;
 • Deskvam;
 • jess;
 • Jess Plus;
 • Diane 35;
 • Dimefosfon;
 • Doksal;
 • doksycyklin;
 • Dr. Theiss Acne Acne Cream;
 • Dr. Theiss Acne Acne Lotion;
 • Øl gjær;
 • Genette;
 • Zerkalin;
 • Zener;
 • Nitrolide forte;
 • Klenzit;
 • Kuriozin;
 • Leia;
 • Lichia Pure;
 • metronidazol;
 • mikrofollin;
 • monoclinic;
 • Piolizin;
 • Proderm;
 • Retinoisk salve;
 • Roaccutane;
 • Rozamet;
 • Roxithromycin;
 • silhouette;
 • Skinoren;
 • Streptonitol;
 • Sudocrem;
 • Chloe;
 • Tsinkteral;
 • Tsiteal;
 • Eplan;
 • Erica 35;
 • Unidox Solutab;
 • Yarina Plus.

Facial Cleanser Setafil

Forsiktig og forsiktig rensing er en av de viktigste stadiene i omsorgen for problemhud, preget av overdreven fett og en tendens til utslett. Det er ganske vanskelig for en hud å velge den ideelle rengjøringen, fordi for å oppnå et estetisk utseende og opprettholde sin helse, må det tilfredsstille et stort antall kriterier:

 • Ikke overdreven og ikke forårsake tetthet i huden.
 • Ikke forstyrr hudens naturlige syrebalanse.
 • effektivt fjern fett og smuss fra porene;
 • desinfiserer huden;
 • ikke forårsake irritasjon
 • bevare beskyttelsesfunksjonene i huden, etc.

I denne forbindelse bør valg av midler for vasking med problemhud tas ansvarlig. Det anbefales å stoppe valget på farmasøytisk kosmetikk av ledende verdens merker, godkjent av dermatologer. En av de rettsmidler som ifølge mange vurderinger er egnet for de fleste jenter med fet hud og akne, er skum til vasking av Cetafil Dermakontrol.

Sammensetningen av skummet til vasking av Setafil

Skum Setafil designet spesielt for hudpleie, utsatt for utseendet av akne. Verktøyet har en lett tekstur og en balansert sammensetning som inneholder følgende ingredienser:

 • filtrert vann;
 • fint sinksulfat er et stoff med antiseptiske og tørkeegenskaper som fremmer vevregenerering;
 • PEG-75 er en mykningskomponent som i tillegg transporterer fuktighet til hudlagene, toner og beroliger;
 • Dikaliumglycyrrhizat er en forbindelse oppnådd fra planteekstraktet av lakrisrot, som gir mild rensing, anti-inflammatorisk og regenererende effekt på huden;
 • Zinkglukonat er en ingrediens som regulerer sebumsekresjon, stimulerer kollagen og elastinproduksjon, deltar i regenereringsprosesser og forbedrer hudbarrierefunksjoner;
 • PEG-200 (polyetylenglykol) er et stoff som inngår i blandingen som et mykningsmiddel og fuktighetsbevarende middel, stabilisator og emulgator som fremmer blanding av de andre komponenter;
 • PEG-40 (hydrogenert ricinusolje) er en naturlig substans som effektivt myker huden, gjenoppretter det naturlige fuktighetsnivået, og forhindrer også fuktighet ved å lage en beskyttende film på huden;
 • PEG-7 (glycerylkokoat) er en forbindelse ekstrahert fra kokosnøttolje som opprettholder hudhydrering, forbedrer permeabiliteten til andre komponenter, og brukes også som emulgeringsmiddel og fortykningsmiddel;
 • Natriumbenzoat er en syntetisk komponent som brukes som konserveringsmiddel;
 • maskerende parfyme;
 • dinatrium EDTA er en komponent som virker som en stabilisator og styrer agentens pH.

Sammensetningen av huden for vasking av Setafil er vanskelig å finne en anstendig motpart, fordi Dette middelet inneholder ikke egentlig irriterende stoffer som kan skade huden, og samtidig er de preget av gode rensende og fuktighetsgivende egenskaper.

Hvordan bruke Cetaphil skum?

Setafil egnet til daglig bruk. Det anbefales å bruke skum to ganger om dagen - om morgenen og før sengetid. Om nødvendig kan du vaske med skum oftere.

Påfør produktet til våt hud, hvorpå den fordeles i en sirkelbevegelse, med spesiell oppmerksomhet til de mest problematiske områdene. Det er ønskelig at skummet var på ansiktet i minst et par minutter for de aktive stoffene å ha tid til å virke. Etter dette vaskes Cetaphil av med varmt vann.

Skum kan brukes som et selvstendig middel, eller i kombinasjon med andre produkter av dette merket, designet for fet og problem hud.

Facial cleanser Setafil for problem hud

Hvis huden er fet, utsatt for utslett, akne, akne, må du bruke spesialverktøy for å hjelpe til med dette problemet å takle. Verktøyet må være antibakterielt, trygt, ha en god tørking og rensende effekt. Et slikt verktøy er den populære ansiktsrenseren Sethil. Tenk på funksjonene i dette kosmetiske produktet i artikkelen, finn ut sammensetningen av produktet, dens innflytelse, lær hvordan du skal på riktig måte. Men hvordan vasking med micellar vann oppstår, kan ses her.

beskrivelse

Skum Setafil designet for daglig vasking med fet hud. Som et resultat av anvendelsen av dette verktøyet, er manifestasjonene av akne betydelig redusert, og rødhet, betennelse elimineres, og huden er renset.

Hovedvirkningen av skum er følgende:

 • hudhydrering;
 • sikker rensing;
 • tørking;
 • beskyttelse mot skadelig ekstern påvirkning;
 • reduksjon av utslett, akne, akne;
 • huden blir jevn i farger og tekstur.

Merk at dette stoffet ikke behandler huden, men renser bare. Derfor, hvis problemene er ganske alvorlige, er det nødvendig å bruke noe medisinsk produkt sammen med Setafil. Men verktøyet er i stand til å forhindre fremveksten av nye foci av betennelse, derfor, som et middel for forebygging, kan det godt fungere.

Midler har veldig hyggelig, mild konsistens, ren hvit farge. Produktet lukter fint og enkelt å påføre, raskt og jevnt fordelt over ansiktet. Standardpakkevolumet er 235 ml, vanligvis solgt i apotekskjeder.

Også, bør du lære mer om hvordan du rent skal bruke en ren linje gel, samt eventuelle vurderinger om dette verktøyet.

Et produkt er utviklet spesielt for omsorg for problematisk hud i ansiktet som har en forstyrrelse i funksjonen av talgkjertlene, utsatt for betennelse, akne, akne og akne. Ofte er dette legemidlet foreskrevet av dermatologer i behandlingen av huddefekter. Verktøyet bidrar til å redusere produksjonen av talg og derved redusere fettinnholdet i epidermis. I tillegg bidrar regelmessig bruk av produktet til å redusere glansen av fet hud betydelig, og opprettholder også sin normale pH-balanse.

Verktøyet er godkjent av ledende hudlege og brukes i kompleks behandling av hudsykdommer. Produktet forhindrer effektivt veksten av bakterier, gjenoppretter helsen til epidermis. Verktøyet er også nyttig for behandling av post-akne, når huden må gjenopprettes ved å ødelegge rester av akne. Setafil vil også bidra til å rydde opp ansiktet etter langvarig antibiotikabehandling. Verktøyet brukes til å vaske nyfødte, hvis det er problemer med huden på grunn av diatese. Også, du vil være interessert i informasjon om hvordan du skal bruke gelen til vasking av garnier. Rengjør huden.

I videoen - en detaljert beskrivelse av bruken av rensemiddel:

struktur

Legemidlet har en balansert og sikker sammensetning som passer for omsorg og hud hos ungdom. Blant komponentene er følgende:

 • PEG 7,40, 75, 200;
 • sinkglukonat med en tørkeeffekt;
 • sink sulfat;
 • natriumbenzoat;
 • dikaliumglycyrrhizat;
 • renset vann.

Midler med PEG-markør er i stand til å levere fukt selv til de dypeste lagene av epidermis. Ricinusoljen i sammensetningen skaper på huden overflaten en tynn gjennomsiktig film som beskytter ansiktet mot ytre bivirkninger. Og sinken som finnes i skummet, gir et middel til seboregulering. Og det faktum at sammensetningen ikke inneholder såpe og alkohol gjør det mulig å ikke vaske skummet av ansiktet hvis det er nødvendig.

Merk at komponenter som kan forårsake hudirritasjon ikke er inkludert i dette produktet. Og blant de mange kosmetiske produktene på markedet i dag, vil det ikke være mulig å finne den med samme sammensetning: Skummetet er unikt. Også du kan være interessert i informasjon om det. i hvilket tilfelle Zinovit brukes til vasking.

Kontraindikasjoner og andre minuser

Den største ulempen de fleste kjøpere kaller den høye prisen på stoffet. I tillegg har ikke alle apotek og nettverk dette verktøyet i sitt produktsortiment, noe som reduserer tilgjengeligheten til sistnevnte.

Med hensyn til kontraindikasjoner, er bruk av verktøyet ikke anbefalt i nærvær av negative allergiske reaksjoner på kroppen. Dette produktet forårsaker ikke bivirkninger. Imidlertid er dets langsiktige bruk uønsket, siden ansiktets hud kan bli som et resultat alvorlig tørket.

Du vil kanskje også like Liberander.

Hvordan søke

Tenk på de viktigste punktene angående riktig bruk av skummetet.

Produsenten anbefaler å bruke verktøyet to ganger om dagen - vask om morgenen og kvelden. Videre bør bruken av legemidlet være vanlig - og dermed sikre den beste effekten.

Før ansiktet må fuktes med vann slik at skummet er jevnt fordelt og oppnådd kvaliteten på emulsjonen. Spesielt forsiktig bør brukes på de områdene i huden hvor problemene er mest uttalt. Hvis huden er veldig fet og problematisk, kan du ikke engang vaske av skummet.

Du kan bruke produktet og som et middel til forsiktig å fjerne sminke. Det skal imidlertid forstås at når det brukes i denne kvaliteten øker forbruket av midler betydelig. Det anbefales å bruke Setafil skum samtidig som andre produkter i samme serie. Dermed vil rensing og helbredende effekt være så uttalt som mulig. Men hvordan man bruker og i hvilket tilfelle gelen for vask Larakh av Efaklar.

I videoen - grunnleggende regler for bruk av skum for vasking:

Anbefalinger for bruk

Før du bruker Setafil, må du forsiktig fjerne all sminke fra ansiktet. Påfør produktet til en lett fuktig hud.

Unngå kontakt med øynene, og hvis dette skjer, skyll straks med vann.

La skummet stå i ansiktet i ikke mer enn ett minutt. Ellers er det mulig med en sterk tørkingseffekt.

Du kan også være interessert i informasjon om hvordan du bruker olje til fet og problem hud.

Det anbefales å vaske skummet av ansiktet, skifte mellom kaldt og veldig varmt vann. En slik kontrastdusj smalerer porene, aktiverer blodsirkulasjonen.

Påfør etter vask på ansiktet fuktighetsgivende lotion av samme merke. Og hvis problemene med epidermis er veldig seriøse og uttalt, ikke gjør det uten en spesiell krem.

Standardforløpet av stoffet er fra en måned til tre. Det anbefales imidlertid å konsultere en kosmetolog eller en hudlege i denne forbindelse - en profesjonell tilnærming vil i stor grad forenkle oppgaven.

Make-up for å fjerne dette verktøyet er også mulig - men bare pulver og concealer. Men mascara fra skumens øyne vil ikke kunne fjerne kvalitativt - dessuten er det en mulighet for å få produktet i øynene, noe som er uønsket. Hvis du har problemhud, bør du bruke Vichy norderm for problemhud.

Pris og analoger

Kostnaden for skummetet Cetaphil i dag er 643 rubler for en standardpakke på 235 ml.

Merk at dette produktet ikke har noen fullverdige analoger, dens sammensetning, som allerede nevnt, er unik. Men hvis det ikke er mulig å kjøpe Cetaphil, eller hvis skumet av en eller annen grunn ikke passer, kan du kjøpe produkter med en annen sammensetning, men med en lignende effekt. Ofte er det kostnaden for skummetet som tvinger kjøpere til å lete etter analoger, siden mange anser prisen på produktet til å være en høy. Deretter finner du ut hvilke produkter som kan erstatte skummetet.

Hemmeligheter av arkitekter

Dette produktet har universell bruk og er egnet for enhver hud. Dens kostnad er bare 130 rubler, derfor, sammenlignet med skummet av Setafil, er det mer lønnsomt. Krever ikke bruk av fuktighetskrem, rengjør forsiktig, har en naturlig sikker sammensetning.

Tea Tree

Denne ansiktsvask er produsert av det innenlandske selskapet Spivak. Produktet er naturlig basert, inneholder te-tre antibakteriell olje. I tillegg er det mange andre nyttige komponenter i blandingen, inkludert kokosnøttolje, mandel, kaliumsalter.

Verktøyet kan også være nyttig for å fjerne sminke, det bekjemper huden skinner godt, mattes, renser porene.

LIBREDERM hyaluronsyre

Denne huden er laget for å ta vare på sensitiv hud. Verktøyet fjerner effektivt forurensning fra hudoverflaten uten å irritere epidermis. I tillegg bidrar verktøyet til å stramme ansikts konturene, har en mild, mild effekt.

Belita vitalax

Produkter av det hviterussiske kjente merket har en rimelig pris og ganske anstendig kvalitet. Produktet rydder huden perfekt, toner det og fuktes. Sammensetningen av dette skummet inneholder naturlige ingredienser, som forsiktig påvirker epidermis.

Som du kan se, kan du finne Penke Setafils analoger ganske mye - og her har vi bare gitt en liten del av egnede eksempler.

Du kan også like Loreal micellar vann.

anmeldelser

Samlet sett er tilbakemeldingen på dette produktet positivt. Mange liker sin helbredende effekt, behagelig tekstur, lukt, praktisk dispenser, evnen til å ta med på veien. Noen kalder selv Sethil sin frelse, og hevder at dette verktøyet kan redde dem fra hudproblemer. Ytterligere eksempler på vurderinger.

 • Maria, 19 år gammel: "Jeg ble anbefalt av en skjønnhetspleie etter en annen rensing for Setafil ansiktsvask. Som følge av bruken av dette legemidlet var det mulig å redusere ansiktets oljeaktige glans, for å begrense porene. Virker som - lett å bruke, det lukter godt, økonomisk. For de som har fet og problem hud, kan denne huden virkelig hjelpe.
 • Oksana, 23 år gammel: "Min hud har ikke kommet i orden siden mine tenåringer: det er fet, utsatt for betennelse, og det er akne. Dermatologen anbefales å kjøpe Sethil ansiktsvask, og sier at det er et fantastisk og svært effektivt middel med sikker eksponering. Jeg bruker skummet i bare to uker, og har allerede lagt merke til de første positive resultatene. Ansiktet ble mindre fett, den ubehagelige glansen forsvant, betennelsen ble mindre. Jeg tror at hvis fremgangen fortsetter i samme tempo, vil huden min komme seg raskt. Verktøyet anbefales - det er ikke billig, men veldig høy kvalitet. "
 • Inna, 29 år gammel: "Jeg har problematisk fet hud utsatt for akne, akne. Jeg har nylig kjøpt skum Cetaphil, bruk den i kombinasjon med en lotion av samme merke. Ny acne nå ikke vises, og den gamle brønnen tørket. Jeg er fornøyd - jeg tror det vil være mulig å få et ansikt i orden ved hjelp av dette verktøyet. "

Så lærte vi hva som kan være nyttig for fet hud ansiktsrensing Sethil. Som du ser, har verktøyet en kompleks positiv effekt: tørking, fuktighetsgivende, rensing, matting. På grunn av dette reparerer produktet raskt fet hud, gjør ansiktet vakkert, godt preparert, uten feil og mangler.

Rengjøringsmiddel - skummetafil

Når ansiktet har akne, oljeaktig glans og fokus på betennelse, vil vanlig hudpleie ikke virke - du må bruke spesielle kosmetikk som ikke bare skal passe på huden din, men også håndtere disse problemene. Slike kosmetikk kalles terapeutisk og lar deg forsiktig ta vare på huden din. Å ha en problematisk hudtype er svært vanskelig å finne effektive midler, så mange, til tross for produsentens løfter, gir ingen effekt. Penka Setafil er noe du definitivt må prøve, siden de positive resultatene av bruken er understreket av mange kunder, noe som gjorde produktet så populært.

Sammensetningen av skummet og beskrivelsen av verktøyet

Pakken sier at skummet er designet for å ta vare på problemhud som er utsatt for hyppig akne. Sammensetningen innbefatter slike komponenter som: PEG 7,40,75, 200, sinksulfat og glukonat, natriumbenzoat, dikaliumglycyrrhizat og rent vann. Irriterende ingredienser er ikke inkludert i ingrediensene, og det er umulig å finne et produkt med lignende sammensetning. På grunn av sammensetningen er skummet utmerket for å møte alle behovene til problemhud:

 • Som følge av regelmessig vask, blir bivirkningene av akne-behandling betydelig redusert (nemlig følelsen av tørrhet fjernes, peeling og rødhet forsvinner);
 • huden er fuktig;
 • mild rensing uten skade på hudbarrieren;
 • beskyttelse mot skadelig stråling.

Det bør umiddelbart bemerkes at stoffet ikke kurerer huden og dets bruk alene ikke kan kvitte seg med akne. Hovedoppgaven med ansiktsvask er å sørge for problemhud, og å ha en positiv effekt på tilstanden i kombinasjon med andre tilnærminger til behandling av akne. Produktet klare seg godt med å forhindre fremveksten av nye fokaliserende betennelser, men igjen, med en integrert tilnærming.

Tekstur er mild, lys, når du trykker på dispenseren, vises en liten mengde hvitt skum. Lukt hyggelig, applicere og distribuere produktet på huden er veldig enkelt. Fås i 235 ml ugjennomsiktige flasker. Produktet selges hovedsakelig i apotek, da det er en del av en medisinsk serie og utnevnes ofte av hudlege.

Hvem er Cetaphil Dermacontrol egnet for?

Som allerede nevnt, ble serien utviklet spesielt for eiere av problemhud (med brudd på sebaceous kjertler, foci av betennelse, akne og akne, etc.). Grunnårsaken til denne tilstanden ligger i funksjonen av talgkjertlene, det vil være mer nøyaktig å si i strid med slik funksjon. Dette skjer på grunn av feil omsorg, dårlig ernæring, hormonforstyrrelser, dårlige miljøforhold, etc. Akkumuleringen av sebaceous sekresjoner tiltrekker bakterier, og deres reproduksjon fører til dannelsen av foci av den inflammatoriske prosessen.

Noen midler foreskrives av en hudlege, men du kan prøve å bruke det selv, og merker utseendet på hudproblemer. Legemidlet bidrar til å fjerne overflødig sebum, og dermed ødelegge et gunstig miljø for utvikling av bakterier, fjerner glans på grunn av inkorporering av sink og har en gunstig effekt på å gjenopprette og opprettholde pH-balansen i huden.

Instruksjoner for bruk

Produsenten anbefaler bruk av skum to ganger om dagen, og gjør det regelmessig for å oppnå best mulig effekt. Før produktet påføres, skal huden være litt fuktet, hvorpå du trygt kan spre hudpleie over ansiktet. Spesiell oppmerksomhet bør gis til områder med den mest berørte huden. Hvis ønskelig, kan skummet ikke vaskes av huden.

Du kan også bruke produktet som sminkefjerner - en lett tekstur bidrar til å effektivt rengjøre ansiktet på kosmetikk, og gir også en omsorgsfull effekt. Selvfølgelig, når du bruker det og for dette formålet øker strømningshastigheten betydelig.
Den beste terapeutiske effekten oppnås ved kompleks anvendelse av en serie produkter for problemhud.

Er det noen analoger av Cetaphil Dermacontrol?

Formelen av behandlingslinjen Setafil er unik og har ikke komplette substitusjoner. Men hvis dette produktet ikke passet av en eller annen grunn, ville det ikke være vanskelig å finne et middel med lignende effekt, serier for problematisk hud selges i apotek og det er mange av dem. Prispolitikken er svært forskjellig, og noen ganger er det nettopp kostnaden for Setafil som presser kjøpere til å finne noe annet. For ikke å forveksle med valget, er det bedre å få en konsultasjon med en hudlege, der legen etter å ha undersøkt tilstanden av huden kan foreskrive riktig behandlingsforløp. En integrert tilnærming og velvalgte kosmetikk vil bidra til å bli kvitt hudproblemer.

Anmeldelser av ansiktsvask ansiktsvask

Olga: Jeg bruker skum som foreskrevet av lege. Jeg har brukt den daglig i en uke, og effekten er god - den kjemper godt med overflødig talg og tar godt vare på ansiktets hud.

Ira: Jeg bruker Cetaphil som en del av behandlingen av problemhud. Sammen med lotion og fuktighetskrem gir et utmerket resultat. Sterk hud tørker ikke og forhindrer utseendet til ny akne.

Ala: Prisen er absolutt høy, men du må betale for kvaliteten. Et annet problem er at det ikke er så lett å kjøpe, det er bedre å umiddelbart bestille levering til apoteket via Internett. Men i bruk er skum utmerket. Fullstendig klarer sine oppgaver.

Flere Artikler Om Typer Acne