Jeg atopisk med erfaring, som govoytstsa. som bare ikke sitter. og hormonell hud ødelagt og folkemessige rettsmidler. liten følelse. HELL blir egentlig ikke behandlet, det er bare en periode med ettergivelse og så "hei igjen!" (((((((((((((Setafil likte det 1 - ikke hormonalt, 2 - veldig forsiktig, 3 - virkelig effektivt (ikke vent på resultatet i en måned, mens slanking og så videre.) 4- Dette er ikke bare en salve, men et farmakologisk middel. Ulempen er at ikke hvert apotek har det (i noen apoteker vet de ikke engang hva det er).

Atopisk dermatitt behandles. Langt fra dermatologer, men behandlet.

Det er en spesiell serie i uyagazha, jeg så den i en nitte

Jeg har kjent Cetaphil i lang tid, bare jeg brukte en sminkefjerner for sminke, det er veldig bra for problemhud. En ny Cetaphil, om hvilken du snakker (med prefiks Restaraderm), bruker jeg til manifestasjoner av dermatitt hos et barn - vi er 3,5 år og stadig noen allergiske reaksjoner oppstår for forskjellige produkter. Det klør mye, det kammer seg opp til sårene, smurt det med skinnlegg, men huden ble raskt vant til det, og det ble ubrukelig (Nå, Setafil hjelper oss mye. Godt middel. Jeg vil også gi 5 baller!

22. august 2012

Marina - Atopisk dermatitt blir ikke behandlet. dets ytre manifestasjoner på huden forsvinner. og i et "praktisk" tilfelle kommer han ut igjen som om ingenting hadde skjedd. noen ganger enda mer kraft! Dermatologer sier at dette er en systemisk sykdom, det er nødvendig å behandle dem i en kompleks (både inne og ute). Cetafil Restaraderm Jeg vet godt. Galderma og denne gangen skuffet ikke;) Jeg elsker dette laboratoriet! og stol på!

22. august 2012

Misty Fox, som hudlege, vet jeg helt godt hva mine kolleger sier til pasienter med atopisk dermatitt. Derfor fastslår jeg at atopisk dermatitt er kurert av andre spesialister.

22. august 2012

Wow. Hvem jeg ser. Vel, dette er vår uthvilt og solbrent doktor. Vel hei. Hvordan forlate ??

22. august 2012

Takk, Vika, bra)). Mens jeg hvilte, kom jeg fremdeles White Patchouli.. kul parfyme!

27. august 2012

Jeg likte dusjen. mer nøyaktig selve faktumet av dets eksistens))) Fordi middelene for atopisk generelt er alle slags ting (og apotek også), men det er ingen nifiga "shob pomidze". Du vasker deg vanlig, så vet du ikke hvordan du skal redde huden din fra sprekker og tørrhet. Og så - akkurat nå. Score - FIVE.

Marina, og hvilke leger bør behandles?

I den akutte scenen - til dermatologer, og etter - til psykoterapeuter.

Marina, til psykoterapeut hvorfor? (kløe på nerver?)

Natasha, atopisk dermatitt - en psykosomatisk sykdom, er den ledende rollen i utviklingen og løpet av denne sykdommen tilordnet nervesystemet.

Marina, tusen takk.

2. september 2013

Marina, har du personlig gjenopprettet? Jeg forstår at du er en psykoterapeut? Jeg leste en liten bok om psykosomatik, men jeg er ikke en lege. Jeg vet ikke hvordan jeg skal helbrede datteren min, og vi prøver å gjøre fred og ro i familien, og fra barnehagen i et år allerede, nå her igjen etter sykehuset (kansellering av hormonal) - forverring. munnen din. Noen er intestinal viyat, andre er immunitet, arvelighet.

15. desember 2013

Marina, hun har behandlet barnet mitt i 10 år med AD, til ingen nytte, kløe og dag og natt, hun løp ut på balkongen om natten (vi bor i 7. etasje), klatret over rekkverket, klarte å trekke den av. Og hvis jeg ikke har tid? si at begge er nerve, sier ingenting

13. september 2015

Det er nødvendig å gjennomføre en omfattende undersøkelse av allergikeren og immunologen, med levering av obligatoriske spesifikke blodprøver, listen er ganske lang, men definitivt effektiv og vil bidra til å bestemme utfallene av reaksjoner på allergener. DA er en immunallergisk sykdom. Og pass også test for indikatorer på vitamin D3, etc.

Selvfølgelig, ikke bare bruk spesielle hygieneprodukter for atopisk hud, men også spesielle vaskemidler til vasking (ikke bruk andre produkter i vaskemaskinen uten skyll), og med dobbel skylling av sengetøy.

Setafil - instruksjoner for bruk, analoger, omtaler og former for utgivelse (hud for vasking Dermacontrol, lotion, krem, gel Restoraderm) legemiddel til behandling av akne eller kviser, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Cetafil. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - brukerne av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Cetafil i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av cetaphil i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av akne eller akne, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Cetaphil - gjenoppretter barrierefunksjonen i huden ved å fylle opp tapt komponenter. Med daglig bruk ved behandling av pasienter, gjør huden jevn, mykner den og har en beskyttende effekt.

Skum Setafil Dermacontrol er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen.

Det har en seboregulatorisk effekt. Det brukes på huden av to typer - problem og følsom. Utfører fysiologisk klaring. Eliminerer eventuelle smuss fra irritert og følsomt hudområde. Det tar seg av restene av sminke, døde celler, smuss eller overflødig sebum. Den umiddelbare effekten er å redusere mengden sebumrester med tre fjerdedeler.

Bevarer integriteten til hudbarrieren. Gjør tekstur og farge mer behagelig.

Seboregulatorisk effekt oppnås på grunn av sink, som er en av hovedkomponentene. Formelen for ansiktsrensing fra Setafil Dermakontrol-serien er ikke aggressiv, det bidrar til fuktighet og reduserer irritasjoner.

Verktøyet er vektløst og lett. Det er enkelt å påføre, påføre, vaske av. Etter bruk, hver gang det er en følelse av komfort, friskhet.

Moisturizer Setafil Restoraderm - et spesialprodukt designet for sensitive hudområder, som gir omfattende pleie og hydrering.

Den har følgende nyttige egenskaper:

  • Den nødvendige hydrering av hudlagene i løpet av dagen.
  • Gjenopprette integriteten til hudbarrieren, slippe av med peeling, bevaring av fuktighet i lagene av epidermis, regenerering av sprukne områder på grunn av komponenten Ceramide-5.
  • Matting og fjerning av fettrester og normalisering av produksjonen. Oppnådd av et kompleks av sink, polymetylmetakrylat og silikondioksyd, som har en seboregulatorisk effekt.
  • Reduksjon av betennelse i bestemte områder. Forebygging av akne.
  • Beskytter huden mot effekten av ultrafiolett stråling.
  • Moderne oleosomal teknologi utfører funksjonen av å mate aktive stoffer dypt inn i hudens lag. Øyeblikkelige effekter - langvarig fuktighet, eliminering av peeling og tørrhet.

struktur

Butylparaben + natriumlaurylsulfat + hjelpestoffer (cleansing lotion Cetaphil).

Sinksulfat (fint dispergert) + Dikaliya glycyrrhizat + Zinkglukonat + hjelpestoffer (Setaphil ansiktsvask).

Ceramides 5 + Panthenol + Pentylen Glycol + Glycerin + Silicon Dioxide + Hjelpestoffer (Cetaphil Moisturizer).

vitnesbyrd

  • redusere effekten av akne behandling (eliminering av tørrhet, flaking eller rødhet);
  • rengjøring, uten å bryte den holistiske hudbarrieren;
  • beskyttende funksjon mot skadelige effekter av ultraviolett stråling av type A og B.

Lotion anbefales å bruke:

  • med fet hud;
  • for sensitiv hud, inkludert de som er forbundet med medisinering, tørking eller irritasjon av huden;
  • med problematisk hud (forekomsten av atopisk dermatitt, akne, eksem);
  • i tilfeller av intoleranse mot konvensjonelle hygieneprodukter (rensemelk, såpe, gel for vasking, dermatologisk leire);
  • i tilfelle når huden er spesielt følsom for klimatiske påvirkninger (sol, vind);
  • for øm hud på nyfødte og spedbarn.

Skjema for utgivelse

Mattifying ansiktsvask Setafil Dermacontrol (Dermacontrol).

Fuktighetskrem SPF30 Cetaphil Dermacontrol (Dermacontrol).

Setafil Restoraderm (Restaderm) krem ​​dusjgel.

Setafil Restoraderm (Restaderm) fuktighetsgivende lotion for kroppen.

Setafil rensende lotion.

Seboreguliruyuschie fuktighetskrem Setafil.

Instruksjoner for bruk og metode for bruk

Ansiktsvask

Fukt huden i ansiktet. Påfør litt skum på hele området, unngå øynene. Massere lett, pisk skummet, grundig gni alle områder. Skyll med rikelig med vann. Påfør daglig, like før du skal påføre en fuktighetskrem for ansiktet.

Hvis du har overdresset huden din på annen måte. Erstatt morgenens hudvask med en hudglasskrem Sethil.

Lotionen påføres huden med en bomullsstykke to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Absorbert i en bomullspute betyr dårlig, så hele lotion er på huden. Det er valgfritt å vaske av det, det er mulig å bare fjerne rester av lotion med en wadded disk eller et serviett. Hvis verktøyet ikke forårsaker ubehag (og som regel ikke forårsaker det), kan du forlate lotion på huden til den er fullstendig absorbert.

Det anbefales ikke å bruke produktet til fjerning av dekorative kosmetikk: Cetafil lotion kan ikke fullstendig oppløse kosmetikk. Men med rensing av huden fra sine naturlige sekreter betyr det å klare seg perfekt. Det anbefales at du først fjerner grunnlaget, øyenskyggen, pulveret, mascara og leppestift med melk for å fjerne sminke eller micellar vann, og deretter påfør lotion i huden for å fukte og gjenopprette huden.

Etter bruk av ansiktsvask, påfør en fuktighetskrem på ansiktet. Klem litt produkt på disken eller fingrene og tørk hele ansiktet jevnt. Det anbefales også å bruke stoffet etter lange solbad.

Bivirkninger

Kontra

  • individuell intoleranse mot komponentene.

Bruk under graviditet og amming

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Oppbevar produkter for rensing, fuktighetsgivende og hudpleie lineup Sethaf nødvendig på et tørt, mørkt sted.

Drug interaksjon

Absorpsjon og inntreden i blodet av komponentene i linjen Setafil er minimal, slik at interaksjonen med andre legemidler er ubetydelig.

Analoger av stoffet Cetaphil

Strukturelle analoger av det aktive stoffet produkter kosmetisk linje Setafil har ikke. Preparater inneholder unike kombinasjoner av aktive ingredienser.

Analoger på terapeutisk effekt (behandling for akne eller akne):

  • Akvazan;
  • Aknekutan;
  • Androkur;
  • Artromaks;
  • Baziron AU;
  • Bassado;
  • Bellune 35;
  • Betaspan Depot;
  • Betula sjarm;
  • Betws;
  • Biseptol;
  • Bonade;
  • vilprafen;
  • Delex Acne gel for akne;
  • Delex akne rensing lotion;
  • Deskvam;
  • jess;
  • Jess Plus;
  • Diane 35;
  • Dimefosfon;
  • Doksal;
  • doksycyklin;
  • Dr. Theiss Acne Acne Cream;
  • Dr. Theiss Acne Acne Lotion;
  • Øl gjær;
  • Genette;
  • Zerkalin;
  • Zener;
  • Nitrolide forte;
  • Klenzit;
  • Kuriozin;
  • Leia;
  • Lichia Pure;
  • metronidazol;
  • mikrofollin;
  • monoclinic;
  • Piolizin;
  • Proderm;
  • Retinoisk salve;
  • Roaccutane;
  • Rozamet;
  • Roxithromycin;
  • silhouette;
  • Skinoren;
  • Streptonitol;
  • Sudocrem;
  • Chloe;
  • Tsinkteral;
  • Tsiteal;
  • Eplan;
  • Erica 35;
  • Unidox Solutab;
  • Yarina Plus.

Setafil - instruksjoner for bruk, analoger, omtaler og former for utgivelse (hud for vasking Dermacontrol, lotion, krem, gel Restoraderm) legemiddel til behandling av akne eller kviser, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Cetafil. Presentert gjennomgang av besøkende til nettstedet - brukerne av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Cetafil i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av cetaphil i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av akne eller akne, rensing og fuktighet av huden hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Sammensetningen av stoffet.

Cetaphil - gjenoppretter barrierefunksjonen i huden ved å fylle opp tapt komponenter. Med daglig bruk ved behandling av pasienter, gjør huden jevn, mykner den og har en beskyttende effekt.

Skum Setafil Dermacontrol er en av de mest effektive hjemmepleieprodukter for fet, irritert og problem hud. Verktøyet renser forsiktig huden mot forurensning, normaliserer produksjonen av talg, eliminerer overflødig, det skader ikke pH i huden, og forverrer heller ikke det, som andre produkter for denne hudtypen.

Det har en seboregulatorisk effekt. Det brukes på huden av to typer - problem og følsom. Utfører fysiologisk klaring. Eliminerer eventuelle smuss fra irritert og følsomt hudområde. Det tar seg av restene av sminke, døde celler, smuss eller overflødig sebum. Den umiddelbare effekten er å redusere mengden sebumrester med tre fjerdedeler.

Bevarer integriteten til hudbarrieren. Gjør tekstur og farge mer behagelig.

Seboregulatorisk effekt oppnås på grunn av sink, som er en av hovedkomponentene. Formelen for ansiktsrensing fra Setafil Dermakontrol-serien er ikke aggressiv, det bidrar til fuktighet og reduserer irritasjoner.

Verktøyet er vektløst og lett. Det er enkelt å påføre, påføre, vaske av. Etter bruk, hver gang det er en følelse av komfort, friskhet.

Moisturizer Setafil Restoraderm - et spesialprodukt designet for sensitive hudområder, som gir omfattende pleie og hydrering.

Den har følgende nyttige egenskaper:

  • Den nødvendige hydrering av hudlagene i løpet av dagen.
  • Gjenopprette integriteten til hudbarrieren, slippe av med peeling, bevaring av fuktighet i lagene av epidermis, regenerering av sprukne områder på grunn av komponenten Ceramide-5.
  • Matting og fjerning av fettrester og normalisering av produksjonen. Oppnådd av et kompleks av sink, polymetylmetakrylat og silikondioksyd, som har en seboregulatorisk effekt.
  • Reduksjon av betennelse i bestemte områder. Forebygging av akne.
  • Beskytter huden mot effekten av ultrafiolett stråling.
  • Moderne oleosomal teknologi utfører funksjonen av å mate aktive stoffer dypt inn i hudens lag. Øyeblikkelige effekter - langvarig fuktighet, eliminering av peeling og tørrhet.

struktur

Butylparaben + natriumlaurylsulfat + hjelpestoffer (cleansing lotion Cetaphil).

Sinksulfat (fint dispergert) + Dikaliya glycyrrhizat + Zinkglukonat + hjelpestoffer (Setaphil ansiktsvask).

Ceramides 5 + Panthenol + Pentylen Glycol + Glycerin + Silicon Dioxide + Hjelpestoffer (Cetaphil Moisturizer).

vitnesbyrd

  • redusere effekten av akne behandling (eliminering av tørrhet, flaking eller rødhet);
  • rengjøring, uten å bryte den holistiske hudbarrieren;
  • beskyttende funksjon mot skadelige effekter av ultraviolett stråling av type A og B.

Lotion anbefales å bruke:

  • med fet hud;
  • for sensitiv hud, inkludert de som er forbundet med medisinering, tørking eller irritasjon av huden;
  • med problematisk hud (forekomsten av atopisk dermatitt, akne, eksem);
  • i tilfeller av intoleranse mot konvensjonelle hygieneprodukter (rensemelk, såpe, gel for vasking, dermatologisk leire);
  • i tilfelle når huden er spesielt følsom for klimatiske påvirkninger (sol, vind);
  • for øm hud på nyfødte og spedbarn.

Skjema for utgivelse

Mattifying ansiktsvask Setafil Dermacontrol (Dermacontrol).

Fuktighetskrem SPF30 Cetaphil Dermacontrol (Dermacontrol).

Setafil Restoraderm (Restaderm) krem ​​dusjgel.

Setafil Restoraderm (Restaderm) fuktighetsgivende lotion for kroppen.

Setafil rensende lotion.

Seboreguliruyuschie fuktighetskrem Setafil.

Instruksjoner for bruk og metode for bruk

Ansiktsvask

Fukt huden i ansiktet. Påfør litt skum på hele området, unngå øynene. Massere lett, pisk skummet, grundig gni alle områder. Skyll med rikelig med vann. Påfør daglig, like før du skal påføre en fuktighetskrem for ansiktet.

Hvis du har overdresset huden din på annen måte. Erstatt morgenens hudvask med en hudglasskrem Sethil.

Lotionen påføres huden med en bomullsstykke to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Absorbert i en bomullspute betyr dårlig, så hele lotion er på huden. Det er valgfritt å vaske av det, det er mulig å bare fjerne rester av lotion med en wadded disk eller et serviett. Hvis verktøyet ikke forårsaker ubehag (og som regel ikke forårsaker det), kan du forlate lotion på huden til den er fullstendig absorbert.

Det anbefales ikke å bruke produktet til fjerning av dekorative kosmetikk: Cetafil lotion kan ikke fullstendig oppløse kosmetikk. Men med rensing av huden fra sine naturlige sekreter betyr det å klare seg perfekt. Det anbefales at du først fjerner grunnlaget, øyenskyggen, pulveret, mascara og leppestift med melk for å fjerne sminke eller micellar vann, og deretter påfør lotion i huden for å fukte og gjenopprette huden.

Etter bruk av ansiktsvask, påfør en fuktighetskrem på ansiktet. Klem litt produkt på disken eller fingrene og tørk hele ansiktet jevnt. Det anbefales også å bruke stoffet etter lange solbad.

Bivirkninger

Kontra

  • individuell intoleranse mot komponentene.

Bruk under graviditet og amming

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Oppbevar produkter for rensing, fuktighetsgivende og hudpleie lineup Sethaf nødvendig på et tørt, mørkt sted.

Drug interaksjon

Absorpsjon og inntreden i blodet av komponentene i linjen Setafil er minimal, slik at interaksjonen med andre legemidler er ubetydelig.

Analoger av stoffet Cetaphil

Strukturelle analoger av det aktive stoffet produkter kosmetisk linje Setafil har ikke. Preparater inneholder unike kombinasjoner av aktive ingredienser.

Analoger på terapeutisk effekt (behandling for akne eller akne):

  • Akvazan;
  • Aknekutan;
  • Androkur;
  • Artromaks;
  • Baziron AU;
  • Bassado;
  • Bellune 35;
  • Betaspan Depot;
  • Betula sjarm;
  • Betws;
  • Biseptol;
  • Bonade;
  • vilprafen;
  • Delex Acne gel for akne;
  • Delex akne rensing lotion;
  • Deskvam;
  • jess;
  • Jess Plus;
  • Diane 35;
  • Dimefosfon;
  • Doksal;
  • doksycyklin;
  • Dr. Theiss Acne Acne Cream;
  • Dr. Theiss Acne Acne Lotion;
  • Øl gjær;
  • Genette;
  • Zerkalin;
  • Zener;
  • Nitrolide forte;
  • Klenzit;
  • Kuriozin;
  • Leia;
  • Lichia Pure;
  • metronidazol;
  • mikrofollin;
  • monoclinic;
  • Piolizin;
  • Proderm;
  • Retinoisk salve;
  • Roaccutane;
  • Rozamet;
  • Roxithromycin;
  • silhouette;
  • Skinoren;
  • Streptonitol;
  • Sudocrem;
  • Chloe;
  • Tsinkteral;
  • Tsiteal;
  • Eplan;
  • Erica 35;
  • Unidox Solutab;
  • Yarina Plus.

Vurdert av "LeraLV" på Cetaphil RESTORADERM Fuktighetsgivende Lotion Reparere huden (for ansikt og kropp)

Navn: LeraLV. Type anmeldelse: nøytral
Rangering: 2.8 av 5 stjerner. 04-04-2016 17:40:10

Jeg ble anbefalt denne krem. Det er ikke comedone, ikke tette porene, faller ikke på en fettfilm i ansiktet, er hypoallergenisk. Alt hva som helst, men på det siste punktet må du tenke på. Om huden min: Capricious. Noe å plukke opp er bare helvete. Det utslaget i form av kviser, deretter utslett i form av allergier, så tørrhet. Generelt har den kombinerte typen, svarte flekker på nesen, ofte pimple 2-3 på forskjellige steder. Jeg lette etter en krem ​​som ikke vil forårsake kviser i form av kviser. Hvis jeg har glemt allergi, har jeg helt glemt. Det er mange positive anmeldelser om denne lotionen på Internett. Pris: $ 18Prisen bestilles på et apotek. Hva produsenten forteller oss: Testet av hudlege. Vist med 0+ år. Lotion designet spesielt for å fukte sensitiv atopisk og tørr hud. Meget tolerert klinisk bevist. Verktøyet gjenoppretter skadet hudbarriere. Det inneholder ikke syrer, dufter og fargestoffer. Hypoallergen. Nekomedogenno. Indikasjoner, påføring, sammensetning. Testet på ansiktet i tre dager. Allergi manifesterte seg gradvis. Etter første søknad om morgenen la jeg merke til utslett på pannen min. Jeg trodde kanskje det var så før, la jeg ikke merke til. To dager senere innså jeg at noe var galt. Hele ansiktet og nakken ble dekket av små tuberkler, øre og nakke kløe. Heldigvis går allergien raskt, stoppet med å bruke lotionen, og etter fem dager gikk alt bort. Bildet ble laget på den tredje dagen med bruk av lotionen. Under et annet lys, på en dag. Jeg gjorde tester på armen min, og et utslett begynte en dag senere i min albue. Vi måtte sjekke det først. Hvis du ikke tar hensyn til allergiene, virket lotion godt for meg. Den har en lett tekstur, ikke fettete, tetter ikke porene. På ansiktet følte seg komfortabelt. Hvis det ikke var en gave i form av utslett. Selvfølgelig er dette en individuell ikke-toleranse for noen komponent, men jeg vil ikke anbefale det. Fordi jeg skriver en anmeldelse basert på min erfaring med bruk. Forresten, i noen forum så jeg at denne lotionen også forårsaket utslett i en jente. Så jeg er ikke den eneste. Og endelig fant jeg den perfekte kremet for meg selv. Men dette er i en annen anmeldelse. Mine tidligere allergier: Librederm Eye Cream Vitamin Enta Baimiss Eye Cream Yves Pocher Sensitive Vegetal

Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC. Nsotz.com

søk

annonse

nsotz.com - Uavhengig gjennomgangsside.

Anmeldelser og kommentarer igjen av besøkende er personlige oppfatninger av sine forfattere.

Intense fuktighetsgivende
og restaurering av hudbarrieren
tørr og atopisk hud

Cetaphil RESTORADERM intensiv fuktighetsgivende lotion gjør at huden din virker:

  • 3,5 ganger kløe og brenning reduseres 1
  • 4,5 ganger vanninnholdet i huden øker 2
  • 7,5 ganger tap av fuktighet fra huden er redusert 2

Den unike effektiviteten til Cetaphil RESTORADERM er sikret med en nyskapende formel:

  • kraftig kombinasjon av filaggrin-derivater med pre-ceramider og vitamin B3 gjenoppretter raskt hudbarrieren, utløser de interne prosessene av naturlig fuktighet i huden, reduserer dens tørrhet og følsomhet
  • glycerin og panthenol fukter de øvre lagene av huden
  • allantoin reduserer kløe og brennende hud
  • Komplekset av organiske oljer [solsikkefrøolje + sheasmør] fukter og myker irritert hud, danner næring.

Takket være den behagelige myke tekstur, absorberes lotion raskt, og gir ingen følelse av en fettfilm. Umiddelbart etter påføring gir lotionen en følelse av komfort og hydrering av sunn hud.

1. Sympson E., Dutronc Y. A. New Body Moisturizer Atopisk dermatitt. Journal of Drugs in Dermatology. i 2011; 10 (7): 744-749
2. Simpson E. Atopisk dermatittbarriere med ny fuktighetskrem som inneholder et ceramid. J Dermatol Treat, 2013; 24: 122-125

Intensivt fuktighetsgivende lotion påføres om morgenen og umiddelbart etter bading, og unngår området rundt øynene. Om nødvendig (økt tørrhet, i kaldsesongen, forverring av atopisk dermatitt, etc.), kan hyppigheten av påføring økes. For maksimal effekt anbefales det å bruke beroligende krem-dusjgel med Cetaphil RESTORADERM.

Dermatologisk testet. Vist med 0 + år.

Lotionen er designet spesielt for fuktighetsgivende sensitiv atopisk og tørr hud. Meget tolerert klinisk bevist. Verktøyet gjenoppretter den skadede hudbarrieren.

Inneholder ikke syrer, dufter og fargestoffer.

Aqua, glycerol, Capryl / Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Frøolje, Pentylenglykol, Butyrospermum Parkii Smør, Syklopentasiloksan, Cetearylalkohol, Sorbitol, Beenylalkohol, Glycerylstearat, Allantoin, Arginin, Kapryll-i-Kunst, Alantoin, Alantoin, Alantoin, Alantin, Dimetikonol, dinatrium-EDTA, dinatrium-etylen-dikosamid-PEG-15-disulfat, glycerylstearatsitrat, hydroksypalmitoyl-sphinganin, niacinamid, panthenol, natrium-hyaluronat, natrium-PCA, natriumpolyakrylat, tokoferylacetat.

Rens huden med atopisk dermatitt og Cetaphil Restoraderm

Kosmetisk. Ikke et legemiddel

Atopisk dermatitt

I patogenesen av atopisk dermatitt (ATD) spiller nedsatt hudbarrierefunksjon og patologiske forandringer i immunsystemet en viktig rolle - begge disse faktorene er genetisk bestemt [1,2]. Atopisk dermatitt kan betraktes som en sykdom forårsaket av et brudd på barrierefunksjonen i huden, noe som letter penetrasjonen av mikroorganismer, irriterende stoffer og allergener inn i huden [3]. Disse faktorene akselererer utviklingen av immunresponsen, som i tilfelle av AD er patologisk (dvs. atopisk) i naturen og fører til utvikling av tørrhet og utseende av kløende betennelsesutslett på huden [3].

Forringet hudbarrierefunksjon kan oppstå som følge av svekkelse av adhesjonen til cellene i stratum corneum (MS), reduksjon i innholdet av den naturlige fuktighetsgivende faktor (NAF) som følge av phleglagrin-genmutasjon [1] eller endringer i dobbeltlagsstrukturen av lipidmantelen ceramider 1 og 3) [4]. Som et resultat er integriteten til huden ødelagt, og dens barrierefunksjon svekkes.

Den beste analogien for å beskrive plasseringen av strukturer i stratum corneum (PC) og forklare funksjonen av hudbarrieren er en sammenligning med en vegg bestående av murstein bondet med sementmørtel.

"Sten" svarer til cellene til RS (corneocytter), og "sementet" mellom dem er representert ved et dobbeltlag av lipider. Mens corneocytter danner en fysisk barriere, er dobbelt lipidlaget en betydelig barriere for penetrasjon av mange kjemikalier og begrenser i stor grad diffusjonen av vann [5].

I sunn hud er cellene godt hydrert, har samme form og tett forseglet med en lipidrik "sement". Hvis cellene er dehydrert og lipidinnholdet i dobbeltcellet lipidlaget mellom celler er redusert, er integriteten til huden svekket, og dens beskyttende funksjon svekkes [5].

Rensens rolle i atopisk dermatitt

Rensing er nødvendig for å fjerne smuss og bakterier fra hudens overflate, samt å opprettholde pH-balansen uten å kompromittere hudens integritet. Regelmessig rensing er spesielt viktig for pasienter med AD. Tørrhet, følsomhet og ofte irritert hud hos disse pasientene dikterer behovet for en særlig forsiktig tilnærming til riktig rensing [6].

Ved rensing med konvensjonelle midler er hudkontakt med irriterende stoffer mulig, en slik prosedyre kan være for aggressiv for huden i tilfelle AD. Overflateaktive stoffer kan forårsake tørrhet i huden og skade barrieren. Det ble vist at vasking med klassisk alkalisk såpe (pH - 10,2) to ganger om dagen reduserer tykkelsen av MS-cellelaget, som ledsages av uttømming av intercellulære lipider, hvor innholdet hos pasienter med ATP allerede er redusert [6].

Det er velkjent at pasienter med AD bør unngå å bruke konvensjonelle rensemidler og såper og bruk milde rensemidler for å opprettholde integriteten til hudbarrieren. Det anbefales også å ta en kald dusj i stedet for varme bad. Disse tiltakene bidrar til å minimere hudskader forbundet med vasking [6].

Rensens rolle i atopisk dermatitt

Fuktighetsgivende stoffer brukes til daglig pleie av tørr hud og danner grunnlaget for behandlingen av ATD, uavhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Sammensetningen av tradisjonelle fuktighetsgivende legemidler inkluderer fuktighetsgivende midler for å kompensere for funksjonen til den tapte NAF, samt komponenter som utfører en barrierefunksjon for å forhindre vanntap og blødninger [5].

Vitenskapelig forskning, utdybing av ideer om mekanismene for utvikling av AtD og fremveksten av ny teknologi for formulering av stoffer fører til dannelsen av fuktighetsgivende midler som er spesifikke for denne sykdommen. Disse fuktighetskremene er et viktig tillegg til grunnbehandlingen, noe som bidrar til den terapeutiske effekten, noe som fører til en svekkelse av AD-kliniske manifestasjoner og en mulig reduksjon av behovet for lokale kortikosteroider [6].

Takket være nyskapende ingredienser (NUF, ceramider) og teknologier, forbedrer fuktighetsgivende preparater hudhydrering, reduserer følsomheten for ytre stimuli, gjenoppretter og opprettholder integriteten til MS i ATP [5.7].

Tilsetningen av fuktighetsgivende legemidler i behandlingen av sykdommen bidrar til den gunstige effekten av behandlingen: Det er en positiv trend i symptomene på AD, det er mulig å forhindre tilbakefall og forlenge remisjonstiden [7].

Valg av den ideelle fuktighetskrem tar tid for pasienten og krever en individuell tilnærming fra legen, med tanke på pasientens preferanser.

Rengjøring av huden med atopisk dermatitt og Cetaphil Restoraderm ®

Rensemidler for pasienter med ADD inneholder såpefrie overflateaktive stoffer, syntetiske vaskemidler (syntetiske vaskemidler) med en sur eller nøytral pH. Også for personer med sensitiv eller tørr hud oppretter rensende lotioner som ikke inneholder lipider, som kan fjernes uten vask med vann [6].

Midler for mild rensing, hvis oppskrift er laget spesielt for huden under AD, er et godt supplement i behandlingen av AD og kan opprettholde effekten av medisinering. Forbedret MS-hydratisering antas å forbedre lokal medikamentpenetrering. Noen studier har vist at bruk av såpefri rengjøringsmidler under behandling med kortikosteroider førte til en raskere forbedring av tilstanden til ATP [6].

Cream-dusjgel Setafil Restoraderm ® gir mild rensing uten såpe for tørr og sensitiv hud med AD. Miracare ® -teknologi lar deg få en blanding av myke overflateaktive stoffer som gir næringsstoffer og fuktighetsgivende oljer i form av rikelig skum. Filagrin degradering produkter, komponenter av NUF, absorber fuktighet fra atmosfæren og beholde vann, øker MS hydrering [9].

Fuktighetsgivende body lotion Setafil Restoraderm ®

2. fukter huden
Gjenoppretter den naturlige fuktighetsgivende faktoren, etterfylle bestandene av fillagrin-derivater.

3. forbedrer beskyttelse mot allergener og irritasjon
Den forsyner huden med pre-ceramider, som danner keramiske midler, gjenoppretter strukturen til beskyttelsesbarrieren av huden.

Fuktighetsgivende body lotion Setafil Restoraderm ® oppfyller behovene hos både leger og pasienter med AD. Pre-ceramider øker ceramidinnholdet, bidrar til å kompensere for deres mangel i lipid-dobbeltlagsmantelen og forhindre transepidermalt vanntap (TEPV). Sammen med produktene av filaglar nedbrytning, forbedrer de hudhydrering, gjenoppretter og opprettholder integriteten til MS, noe som fører til klinisk forbedring [8].

Fuktighetskrem kan brukes alene eller som et supplement til stoffer.

Narkotikabeskrivelse

Setafil Restoraderm® Moisturizing Body Lotion er et effektivt stoff med god toleranse, egnet for hele kroppens hud. Det representerer den høyeste standard for medisiner for hudpleie av pasienter med AD:

  • Gjenoppretter barrierefunksjonen i huden ved å fylle opp tapt komponenter.
  • Reduserer tørrhet, kløe og rødhet.
  • Med daglig bruk i kompleks behandling av pasienter med AD, blir huden jevn, mykner den og har en beskyttende effekt.
  • Veldig godt tolerert.

Denne patenterte fuktighetskremeren (patentansøkning WO 2008/142147) representerer en ny prestasjon i hudpleie for AD, takket være innovative ingredienser som gjenoppretter og styrker integriteten til hudbarrieren:

  • Filagrin metabolisme produkter (natrium pyrrolidon-karboksylat og arginin), kjent som komponenter av naturlig fuktighetsgivende faktor, gjenoppretter hydratisering av stratum corneum.
  • Spesielle pre-ceramider (hydroksypalmitoylsphinganin, avledet fra sphinganin) induserer syntesen av en rekke subfraksjoner av ceramider (1, 2, 3) som styrker hudbarrieren.
Legemidlet er ideelt for daglig hudpleie i behandlingen av AD, uavhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

kjennetegn

Den innovative formuleringen av fuktighetsgivende kropps lotion Setafil Restoraderm ® gir pasientpreferanser:

  • Raskt absorbert lotion med kremaktig tekstur myker huden og gjør den glatt.
  • Allantoin og panthenol lindrer huden og lindrer kløe.
  • Utmerkede fuktighetsgivende egenskaper gjør at du kan øke innholdet og beholde fuktighet i huden.
  • Høy toleranse på grunn av lavt irriterende potensial og hypoallergen sammensetning. Inneholder ikke konserveringsmidler og dufter.

De viktigste resultatene av kliniske studier

Fuktighetsgivende body lotion Setafil Restoraderm ® gjenoppretter barrierefunksjonen i huden [2].

Gjenoppbygging av hudbarrierefunksjon (gjennomsnittlig reduksjon i transepidermalt vanntap - TEPV - sammenlignet med baseline) ved bruk av cetafil Restoram® ® fuktighetsgivende body lotion og to sammenligningspreparater (C og D).

En single-center, double-blind, randomisert, kontrollert, sammenlignende studie. Prøven inkluderte menn og kvinner i alderen 18 til 55 år (n = 29) med atopisk dermatitt i historien. For destruksjon av lipidmantelen ble 0,5% natriumdodecylsulfat (SDS) påført okklusjonsforbindelsen i 24 timer på 4 områder av huden merket på underarmen til hver pasient, og deretter ble de merkede områder av huden randomisert og enten en av de testede preparatene ble påført (tre ganger daglig innen 5 dager) eller ikke utsatt for noen effekter.

Påføring av en bandasje med 0,5% SDS resulterte i en markert brudd på hudbarrieren, ledsaget av en mer enn to ganger økning i TAPC i testområdene i huden.

  • Fuktighetsgivende body lotion Setafil Restoraderm ® når det brukes tre ganger om dagen, er mye mer effektivt (p ® indikerer evnen til å gjenopprette hudbarrieren og forbedre hydratiseringen.

Fuktighetsgivende body lotion Setafil Restoraderm ® fukter huden under AD og reduserer raskt tørrheten [8].

Endringer i gjennomsnittsnivået av hudfuktighet ved bruk av fuktighetsgivende kropps-lotion Setafil Restoraderm ® og to sammenligningsmetoder (C og D)

Single-center, double-blind, randomisert intraindividuell komparativ studie innen 24 timer for å bestemme stoffets evne til å øke hudfukten umiddelbart etter påføring og langsiktig bruk. Prøven omfattet mannlige og kvinnelige personer i alderen 18 til 65 år (n = 32) med atopisk dermatitt i historien. Preparatene ble påført en gang på underarmenes hud. Fuktighet ble vurdert ved hjelp av korneometrimetoden.

    En enkelt applikasjon av fuktighetsgivende kropps-lotion Setafil Restoraderm ® resulterte i en signifikant mer uttalt kortsiktig (etter 2 timer) og langsiktig (etter 24 timer) økning i hudens fuktighetsnivå sammenlignet med kontrollen (p ® var signifikant høyere sammenlignet med komparatormedikamentet C for hver vurdering resultater og høyere sammenlignet med komparatormedikamentet D etter 2 og 4 timer etter påføring (i alle tilfeller er p ® godt tolerert [10].

I en 4-ukers, single-center, open-label studie, individer (n = 60) i alderen 3 til 70 år med AD hadde en fuktighetsgivende body lotion, Sethafil Restoraderm®, to ganger daglig i stedet for deres vanlige fuktighetsgivende middel. Etter 4 uker med bruk av lotion rapporterte pasientene en reduksjon av kløe og prikking sammenlignet med grunnlinjen, med forskjeller statistisk signifikante (p Kosmetisk akseptabilitet og pasientpreferanser favoriserer daglig bruk av fuktighetsgivende kropps lotion, Setafil Restoraderm ®.

Cetafil Restoraderm ® Dusj Gel

Narkotikabeskrivelse

Dusj Gel Setafil Restoraderm ® har unike rensegenskaper som oppnås ved å blande nye overflateaktive stoffer (Miracare® *) som danner flytende krystall multi-layer bobler (sfærulitter).

  • Sfærulitter danner et skum som inneholder næringsoljer i store mengder og gir langvarig hydrering når den påføres.
  • En mild blanding av overflateaktive stoffer gir mild og forsiktig rensing for å unngå irritasjon og dehydrering av huden.
  • Nedbrytningsproduktene av fillagrin ** (natriumpyrrolidonkarboksylat og arginin) gjenoppretter NUV, forbedrer fuktighetsinnholdet i MS og gjenoppretter integriteten til hudbarrieren.

* Miracare ® er et registrert varemerke for Rhodia
** Patentnummer WO 2008/142147.

Denne såpefrie dusjgelkrem gir effektiv rensing og fuktighet av huden hos pasienter med atopisk dermatitt på grunn av sin innovative sammensetning.

kjennetegn

  • Den nyskapende sammensetningen av kremdusjgelen Setafil Restoraderm® sørger for pasientpreferanser.
  • Det er lett og behagelig å bruke krem ​​gel. I nærvær av vann dannes et stort skum, som lett vaskes av.
  • Nedbrytningsprodukter av fillagrin (natriumpyrrolidonkarboksylat og arginin) gjenoppretter integriteten til huden ved å gjenopprette nivået av RS-hydrering.
  • Produktet inneholder en stor mengde mykning og hydrerende stoffer (solsikkefrøolje og sheasmør), som gjenoppretter og opprettholder fuktighetsnivået og myker huden.
  • Allantoin er en spesiell beroligende ingrediens som hjelper lindre kløe hos pasienter med AD.
  • Krem-gelbasens kondisjoneringsegenskaper gir pasientene følelsen av "sunn rensing" samtidig som hudhydrering opprettholdes.
  • Produktet inneholder ikke parfymer og parabener, og er ideelt for daglig bruk i tilfelle av AD.

CETAFIL Restoderm Moisturizing Body Lotion 295ml

Ideell for daglig hudpleie for atopisk dermatitt.

  • Mykner huden, lindrer kløe.
    Oljer, glyserin og andre oppløsningsmidler i sammensetningen av stoffet mykner og fukter huden. Ved å redusere tørrhet, blir kløe redusert.
  • Fuktar huden.
    Gjenoppretter naturlig fuktighetsgivende faktor, etterfylle bestandene av filaggrin-derivater.
  • Styrker beskyttelse mot allergener og irritasjon
    Den forsyner huden med pre-ceramider, som danner keramiske midler, gjenoppretter strukturen til beskyttelsesbarrieren av huden.

Anbefalinger for bruk

Påfør en liten mengde lotion på tørr hud med masserende bevegelser til den er helt tørr.

Aktive komponenter og innovasjoner

Cetaphil Restoraderm, utviklet av Galderma spesialister spesielt for tørr hudpleie, inneholder fuktighetsgivende og nærende oljer som øker lipidinnholdet i hudcellene, noe som resulterer i at den naturlige hudbarrieren gjenopprettes, og etterfyller komponentene av fuktighetsgivende faktor i huden. Betyr Cetaphil Restoraderm, takket være deres panthenol og allantoin, lindrer betennelse i huden, eliminerer kløe.

Moisturizers Setafil Restoraderm er ideell for daglig hudpleie for atopisk dermatitt.

Setafil Restoraderm Moisturizing Body Lotion tolereres veldig godt og er ideelt for daglig hudpleie ved behandling av atopisk dermatitt, uavhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

  • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
  • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

  • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
  • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
  • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
  • 5-10 kg - 100 rubler
  • 10-20 kg - 250 rubler
  • 20-30 kg - 400 rubler
  • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

  • Kontant betaling
    Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
  • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

  • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
  • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
  • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
  • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

Setafil fuktighetsgivende restoraderm lotion d / body 295ml GALDERMA LAB.

1045

Produktkode: 2075148

Produkttype: Oljer og kremer

beskrivelse

Videoanmeldelser (3)

ESSENCIAL PARA PELE MADURA SECA - RESENHA CETAPHIL RESTORADERM - sabonete e hidratante

Cetaphil Restoraderm para dermatite atopica

Cetaphil Restoraderm

Egenskaper (9)

Priser på Yandex.Market

Viser tilbud på prisen på rubler. opp til å gni.

Prissetting (1)

Hvordan kjøpe eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en tjeneste for prisjämförelse i butikkene, en cashback-tjeneste og hjelp til å velge varer, gjennom et utvalg av videoanmeldelser, anmeldelser og sammenligning av varer. De fleste butikkene som er representert på nettstedet, leverer til Russland, så det er fordelaktig å bruke online bestillingen på nettstedet til denne butikken (hvis du sender ordre til din region, kan du finne ut på stedet for den valgte butikken). For å kjøpe det valgte produktet må du klikke på "buy" -knappen mot den valgte butikken og fortsette kjøpet på nettstedet til denne butikken. For å få cashback følg de samme trinnene før du registrerer.

Pris fra 1045 rubler til 1045 rubler i 1 butikker

Cashback service rabatt HYD

Kjøp i nærliggende byer

Kjøp på kreditt

Rentefrie avdrag på opptil 300 000 ₽ i opptil 12 måneder for noe produkt. KIWI Bank (JSC), lisens fra Bank of Russia nr. 2241.

Rentefri periode - opp til 100 dager. Kredittkort problem - gratis

Lånebeløpet er opptil 300 000 rubler. Rentefri periode - opptil 55 dager!

Setafil restauderm krem-gel d / soul 295ml

Produsent: Galderma Production

1 bonus for 25 rubler

Kort beskrivelse

Renser forsiktig og fukter huden mens du gjenoppretter hudens integritet og barriere. Reduserer tørrhet, kløe og rødhet i huden. Veldig godt tolerert. Lett å vaske og behagelig å bruke.

Kontra

Ingen data om kontraindikasjoner

Lagringsforhold

Produsent: Laboratories Galderma FR

Produsent: Galderma Production

Min hud på kroppen min var i en forferdelig tilstand ((jeg tørket det på sjøen og produkter med hardt rensende ingredienser. Vask dem hver dag og bruk spesiell lotion. Kløe, rødhet og tørrhet passert! Denne kremgelen føles fløyelsaktig til berøring, godt påført hud og sparsomt. Jeg bruker hver dag, og jeg kan ikke forestille meg hva annet middel vil passe meg så.

Setafil restauderm vurderinger

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av apotek kosmetikk
Cetaphil Dermacontrol

Arina Kropotkin | 01/21/2018 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Skummet er normalt, anbefalt av en hudlege som er komplett med krem ​​i denne serien og Efzesel. Det lukter fint, lukten påminnet sjampo Johnsons Baby. Men over tid begynte hun å legge merke til at han tørket huden, så hun stoppet med å bruke den. Av minusene ble den fortsatt dispenser når den ble presset

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-til-Don | 10/12/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Dermatologen ga råd om at produktets hovedfunksjon er solbeskyttelse, produktet klarer seg godt, da det ikke vises noen nye pigmentplasser (for de som har et problem med det), tetter produktet ikke porene, men etter et par timer kommer glans frem derfor, hvis du bruker denne løsningen før sminke - alt vil bli mye verre, dette er det eneste negative for dette produktet, ellers er det et utmerket middel, jeg bruker mer enn ett år, anbefaler jeg

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-til-Don | 10/12/2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Dermatologen rådet meg til å behandle alvorlig akne, skummet forsiktig renser, bidro til å kurere huden i kombinasjon med lotion av dette selskapet, ville være best for fet hud, forårsaket ingen irritasjon, et utmerket middel

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 07/20/2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Veldig god hudlege anbefalte Penka. Gir høykvalitets rensing, men fortsatt ikke egnet for tørr eller dehydrert hud, da det virker ganske aggressivt. Men det er designet for fet og kombinasjonshud, så det er ingen klager. Etter det krever fuktighet. Skum utfører de oppgitte funksjonene, jeg anbefaler å kjøpe.

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 07/20/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Krem ble anbefalt til meg av en veldig god hudlege som fuktighetskrem. Det viste seg at kremet også beskytter mot UVB-stråling, dette er utvilsomt et pluss. Det fukter produktet perfekt, det tetter ikke porene, men det etterlater en glans som lett fjernes med et serviet. Han håndterer sine oppgaver helt; fuktighet, ikke provoserer akne. Jeg anbefaler. Forbruket svært sparsomt, i 4 måneder brukt omtrent halvparten.

Victoria Egorenkova Bryansk | 06/28/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Jeg brukte denne kremet når ansiktets hud var sterkt pereushil, kremet var hyggelig å bruke, forårsaket ikke irritasjon, tette ikke porene, bidro til å returnere huden til sin vanlige tilstand, og dessverre stoppet den dessverre ikke. Tekstur er lett, absorberer raskt. Etter min mening er kremet egnet for fet eller kombinasjonshud.

Durmanova Oksana Volgograd | 05/14/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Jeg likte og nærmet seg denne fløten. Oljeproblemer, jeg bruker mat hele dagen etter krem ​​med azelainsyre, dette er praktisk talt uvirkelig for meg. I sitt prisklasse er det et anstendig produkt.

Trubitsyna Alexander Yurga | 4. februar 2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: stor krem ​​spesielt for sommeren da det er UV-beskyttelse, tok til sjøen. fuktighet godt, men om vinteren er det ikke nok fuktighetsgivende, kombinert sensitiv hud utsatt for akne. Tekstur er lys, ikke fettete. Akne løser ikke problemet, mer for daglig pleie, hydrering og forebygging av nye betennelser. Jeg behandler akne med bazirona. I bildeteksturen av kremet.

Vasenev Daniel 03.02.2017 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Skummet renser egentlig godt, men tørker fortsatt huden, jeg vil til og med si at den dehydrerer det. Etter påføring er det verdt å bruke krem.

Skoda Svetlana Stavropol | 01/21/2017 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Konklusjoner: Denne krem ​​fikk meg i form av en sonde. Kremens tekstur er veldig tung, absorberer godt, mattes når huden er normal
Jeg likte ikke lukten. Også på noen steder irriterte krem ​​min kombinasjonshud.

Catherine Stavropol | 09/03/2016 |

Facial cleanser Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Effektivitet, vurdering 4

Ansiktsrenser Setafil rengjør huden aggressivt og tørker den.

Tekstur 5 vurdering

Enkel myk hud av hvit farge.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 4

Forbrukerstandard for skum med dispenser, forbrukes veldig raskt. For en vask trenger du noen få klikk på dispenseren.

Konklusjoner: Skum kan bare brukes til veldig fet hud. Selv for en kombinasjon av problemhud, ville det være bedre å bruke det i en kort stund i prosessen med å behandle huden, i stedet for permanent.

Shurygina Svetlana Nizhny Novgorod | 09/03/2016 |

Seboreregulerende fuktighetsgivende krem ​​SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Effektivitet, vurdering 4

Kremet er ikke dårlig i prinsippet, det fuktes godt, det mates godt, det gir ikke en fettete glans, men om sommeren i varmen, når beskyttelsesfaktoren trenger det, er det ganske enkelt umulig å smøre det, huden svetter friskt under den. Brukt når gaten var 15-17 grader. For meg er dette en minus, fordi jeg kjøpte den til sommeren. Resultatene på kampen mot akne så ikke.

Tekstur 4 vurdering

Lett tekstur av flytende krem, men smaken er veldig merkelig og ikke veldig hyggelig. Det absorberes raskt nok, men dessverre ikke om fem minutter.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

Volumet av røret av krem ​​og så stort, så økonomisk og oh nok i lang tid.

Konklusjoner: Jeg vil ikke kjøpe noe mer, siden jeg var på utkikk etter sommerversjonen. Og siden krem ​​er ikke dårlig, billig og voluminøs, men problemet med akne fjerner ikke.

Flere Artikler Om Typer Acne