Shiseido-pulver 21. november 2012

I går kjøpte jeg meg shiseido perfekt utjevningspulver, før jeg brukte gerlen paryur gull, men min skygge var ikke tilgjengelig, og jeg måtte ta shiseido på råd fra en konsulent, jeg var veldig fornøyd med jenta, veldig kult pulver. Ansiktet er kjedelig og passer godt.

Shiseido Powder 18 mai 2011

Jeg kjøpte dette pulveret i veldig lang tid, veldig bra. Ansiktet strammer ikke, det faller flatt, tekstur er behagelig. Min hud er kombinert.

Matting kompakt pulver uten Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Olje Oil SPF 15 olje

Talkum, polymetylmetakrylat, dimetikon, Disosteryl malat, sink myristat, oktylmetoksycinnamat, Silika, fenyltrimetikon, Sorbitan Sesquistearate, Methicone, tokoferol, BHT, etylparaben, duft, glimmer, sinkoksyd, titandioksyd, jernoksyder

Kompakt pulver som eliminerer fet skinn, gir en matt hud, smaler porene og beskytter mot ultrafiolette stråler med solkremfaktor SPF15.

Pulver Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oljefri SPF15 er absolutt ikke.

Kompakt pulver som eliminerer fet skinn, gir en matt hud, smaler porene og beskytter mot ultrafiolette stråler med solkremfaktor SPF15.

Pulver Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oljefri SPF15 tørker ikke huden helt, fullfører sminken, den legger seg jevnt og ser naturlig ut, og gir huden friskhet og komfort. Ikke tette porene. Ideell for fet og kombinert hud.

- Påfør etter bruk av hudpleieprodukter. Bruk en tørr svamp, fordel produktet jevnt over ansiktets hud. Bevegelsen skal styres fra sentrum til periferien.
- Den inneholder eksklusive pulverpartikler Shiseido, som stimulerer hudens beskyttende funksjoner, forbedrer tilstanden.
- Dermatologisk testet.

anmeldelser

Det mattes godt og i lang tid, justerer perfekt tone, gjemmer porer og ufullkommenheter, tilstedeværelsen av SPF 15.

Oksidert, ingen lys nyanser.

Skygge nummer: 20 Beige clair

Min hud er veldig fet, det blir vanligvis fet etter en time eller to etter bruk av sminke. Når jeg bruker dette pulveret på ren hud, blir det ikke fettete i 4 timer, for meg er det en rekord for i dag. I tillegg faller pulveret ganske tett, dekker alt, og er ikke synlig på ansiktet.
Det virket som om jeg var i himmelen, men nei.
For det første er det ingen lysere nyanse, og jeg kan bare bruke pulver bare om sommeren og tidlig høst. Men verre enn dette er at pulveret oksiderer og blir ærlig oransje. Oksideres etter en time etter påføring, men over tid blir oransje mer merkbar. For å gjemme det, bruker jeg hvitt pulver på toppen, fordi Det er synd å kaste det bort, jeg vil definitivt fullføre det, men jeg vil ikke kjøpe det igjen.

SPF 15, matting, påfyll.

Ikke den mest originale emballasjen, et lite speil.

Jeg har allerede brukt den andre påfyllingen av dette pulveret (med hver enkelt påfylling kommer en ny svamp). Selve emballasjen er formet som et skall, blå er en litt perlemor plast. Jeg har den 10. letteste skyggen i denne linjen. Min hud er veldig lys.
Jeg bruker alene, uten grunnlag. I utgangspunktet virket det som om pulveret har en klar gul undertone, og jeg, som representant for den rosa undertonen av huden, passer ikke i det hele tatt! Men jeg ble veldig overrasket over at pulveret fusjonerte perfekt med hudfargen. Den påføres nesten sømløst, takket være den fine slipingen, men hvor den er støvaktig, når du skriver på en tett kabuki børste. Porene tetter ikke, dette bidrar til fravær av oljer i sammensetningen. Litt jevner hudavlastningen (grunne porer, små ansiktsrynker rundt øynene).
Powdery glad, dette er min må-ha!

Matting, refila, SPF, utmerket dekkraft.

"Barnas" emballasje, ingen lys nyanser.

Skygge nummer: No. 10 (Light Ivory)

Min hud er fet, så jeg prøver alle mattingpulver for å finne det beste. Jeg likte dette pulveret, god dekning, i tillegg er det ingen korrektor, det dekker mine feil i form av en postacne. Matter meg om 4 timer, men for meg er dette et veldig godt resultat. Jeg tror at verdien i slik mat er fraværet av oljer i sammensetningen. Pulver legger et godt lag, ikke striper, legger ikke vekt på en peeling, hvis de er. En annen bonus er muligheten til å kjøpe påfyll og en ny svamp i settet. Svamp utmerket, gir perfekt produktet.
Den viktigste minus for meg er mørke nyanser. Jeg prøver ikke å sole seg, bruk solkrem. Og til og med den første nyansen er ærlig gul, i tillegg går jeg forbi et hvitt pulver med et tynt lag med lett pensel for å gjøre forskjellen i nakken nede. Et annet vanskelig lite speil. Vel, jeg personlig ikke liker en "barnslig" design.
Men for fortsatt gode egenskaper av pulver kjøper jeg det regelmessig. Jeg kan anbefale for fet og kombinert hud. Et verdig produkt.

SPF, tilstedeværelse av refilov, selvton, omsorgsegenskaper, god dekningskapasitet.

Pulver har gode matteegenskaper, det ligger jevnt og fast, skjuler mindre hudfeil, har omsorgskvaliteter. Tilstedeværelsen av påfyll med nye svamper er veldig praktisk. Men jeg foretrekker å søke med en pensel. Jeg bruker tone nummer 10 (Light Ivory) for lett hud, det ser veldig naturlig ut. For tanned skin, kan du hente litt mørkere. Ikke tette porene og gir en silkeaktig følelse. Passer ikke bare for kombinert hudtype, men også for tørr. Ikke overdriver, ansiktet ser ikke ut som sprinklet med mel. Tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor gir også fordeler.
På bakgrunn av alle fordelene og positive følelsene fra effekten, spiller en så liten minus som en enkel plastpulverboks ikke en spesiell rolle. Det viktigste er innholdet. Samtidig gjør prisene på utskiftbare blokker dette høyverdige pulveret spesielt attraktivt fra et økonomisk synspunkt.

Utmerket dekkraft, blander med hudtone, mattes, motstandsdyktig, solkrem.

Det er ingen ulemper for TX, lett emballasje.

Pulver er flott! I min 10. skygge, den letteste i oppstillingen, passer perfekt til mitt lys slavisk hud, ikke gul, ikke rosa, oksyderer ikke om dagen, blander seg med hudtonen. Min hudtype er combi, med en liten glans i T-sonen, pulveret mattes perfekt, den oljeaktige glansen vises ikke før sminkefjerneren. Jeg bruker ikke tone, jeg har bare pudder + meteoritter, i denne tanden er hudtonen justert, huden ser godt ut. Det eneste som oppløser litt er den enkle blå plastemballasje, men vurderer alle fordelene med pulver, jeg tilgir denne lille minus til produsenten). Jeg noterer også den praktiske gummierte svampen som kommer i settet, den setter produktet perfekt. Jeg anbefaler, kjølig pulver.

Mangelen på oljer gjør ansiktet perfekt.

Design, tung for sommeren.

Jeg er en glad eier av hud med oljeaktig T-son, i denne forbindelse er jeg klar til å synge oder til dette pulveret, siden fra høst til vår kan jeg ikke forestille meg ansiktet uten dette produktet. Det er 4 nyanser i linjen, så det er ganske realistisk å plukke opp huden din, jeg bruker Pureness 30 skygge. Produkter av denne typen, denne effekten har ikke mottatt. Belegget er tett, gjemmer perfekt hudfeil i form av forstørrede porer og mangler, men det viktigste er ikke å overdrive det med mengden produkt som brukes eller effekten av ansiktet i "melet" er gitt. For sommeren er produktet tungt etter min mening, det er bedre å se på noe lettere eller å nekte tonen hvis det er mulig. Pakken vil sikkert ha det beste, billig plast, et lite speil, selvfølgelig vil jeg ha på seg noe mer estetisk vakkert i vesken min, men dessverre, det vi har er det vi er fornøyd med. Utskiftbare blokker er selvfølgelig et stort pluss, de kommer komplett med svamper. Oppsummering, jeg vil si at til tross for de små ulempene, er produktet elegant for oljeaktig og kombinert hud! Jeg anbefaler deg å prøve, tror jeg, du vil ikke bli skuffet. Denne lille, stygge blå sirkelen med vakkert innhold i lang tid i sminkeposen min.

Utmerket matting, visuell avlastning justering, tilstedeværelse av SPF.

Ingen lys nyanser.

For min kombinasjonshud med oljeaktig t-sonen, kan dette pulveret være perfekt hvis det ikke var en ting: veldig mørke nyanser i linjen. Jeg valgte den lyseste av dem - # 10, og det viste seg å være bare veldig mørkt for meg, selv om sommeren, på grunn av dette kunne jeg ikke bruke pulveret, og dette er veldig trist, for ellers er det en virkelig utmerket elev.
Pulver mates fete områder av huden min hele dagen, flyter ikke selv i varmen, maskerer forstørrede porene perfekt, har tilstrekkelig dekkraft, kan skjule rosacea og postacne uten å være maskert og umerkelig på huden - faste plusser!
Jeg anbefaler på det sterkeste å bli kjent med dette mesterverket i den japanske kosmetiske industrien til alle jenter som har et problem med høyt fettinnhold i huden og ikke har sin for lyse nyanse. Jeg er sikker på at de som klarer å finne sin egen farge blant de presenterte, aldri vil prøve å søke etter noe annet.

Omfattende evne, SPF15, tilstedeværelse av utskiftbare blokker, inneholder ikke oljer, matting.

Fremhever porer, få nyanser (+ alt bare med en gul subton), design.

I lang tid bestemte han seg for å kjøpe dette sensasjonelle pulveret, valget var mellom henne og Sheer matifying av samme merke.
Emballasjen er enkel, blå, plast, forresten, emballasjen spiller ingen rolle for meg. På innsiden er det en ganske tålig svamp, men jeg bruker den med en pensel, siden svampen gir for tykt et belegg. Det er en mulighet til å bytte ut utskiftbare blokker, med hver ny blokk kommer en ny svamp.
Passer til eiere av oljeaktig og kombinert hud, mattes godt.
Har en SPF15. Matt finish, uten satin glød.
MEN! Så snart jeg søkte dette pulveret, ble jeg forferdet. Porene så store, med naturlig gatehelgning så det motbydelig, og på nesen, på kinnene og på pannen. Følgelig vil denne lettelsen understreke enhver lettelse. Jeg hadde ikke et slikt pulver med meg, skuffelse har ingen grenser. Nå samler støv på hyllen.
Også valg av nyanser er liten, den letteste er neppe egnet for snøhvit.

Matting, tilstedeværelsen av SPF.

Enkel emballasje, et lite, ikke veldig praktisk speil, en enkel svamp - "skumgummi sirkel" - samsvarer ikke veldig med dekorative kosmetikk i dette segmentet, men siden merkevaren tilskriver dette pulveret mer å bry seg, er det tilgivelig. På grunn av sin kompakte, enkle og enkelhet, er det praktisk å bære vesken med deg. Matting den kombinerte huden på timer for 5, maskerer også små og mellomstore feil, men det er veldig lett å legge seg ned. Ved kontinuerlig bruk av pulver, la jeg merke til at huden ble mindre problematisk.
Skyggen av 10 lys elfenben for min rettferdige hud er mørkere om vinteren.

Mangel på oljer, godt jevnt belegg, tetter ikke porer, tilgjengeligheten av ekstra blokker.

Jeg kjøpte dette pulveret ved en tilfeldighet uten avgift i pliktfri i en nyanse på 40. Det var sommer, og på min litt solbrunte hud lå pulveret perfekt. I tillegg tillates sommersesongen å teste den i sin helhet. Min hud er fet, følsom, med post-akne, og noen ganger med betennelse. Pulver forsvant fra alle lysfeilene og forårsaket ikke nye, det vil ikke skjule mer alvorlige problemer. Fettheten manifesterte seg etter 3-4 timer sokker når den ble påført en fuktighetsgivende matemulsjon av samme merkevare - og for meg er dette et utmerket resultat siden På meg virker noen matpulver på samme måte, og nonmatting er enda verre. Når jeg legger på fundamentet, begynner jeg å begynne og belegget blir tungt. Om vinteren bruker jeg skygge 30. Pulveret er ganske fint malt, det er mulig å lag, om nødvendig, er belegget gjennomsnittlig, ikke tett. En svamp settes inn i pulverboksen, som jeg bruker hvis det ikke er mulig å bruke en pensel. Selv om penselen selvfølgelig liker mer, vane allerede. Tilstedeværelsen av SPF 15 er også et klart pluss. Jeg anser muligheten for å bruke utskiftbare blokker en stor fordel av pulveret, noe som sparer budsjettet betydelig. I hver ekstra enhet er også innebygd svamp. Det er ingen problemer med tilstedeværelsen av utskiftbare blokker i butikker, nesten alltid tilgjengelig. Pulveremballasje er en enkel blå plastpose, veldig lett og kompakt, noe som også er et pluss for meg, fordi Veier ikke skjønnhetspleieren. Forresten, det har vært tjent i et par år, det bryter ikke, selv om etikettets påskrift på lokket har blitt dekket. Har allerede brukt 4 blokker. Kort sagt, da, i mitt tilfelle, pulveret - solid horoshist! Vil jeg kjøpe igjen? Selvfølgelig, ja!

Matting, refila, SPF 15.

Utmerket pulver, ideelt for fet hud utsatt for ulike ubehagelige utslett (jeg har en nyanse på 20 lys beige)
Men alt er i orden: Jeg kan ta emballasje til minuser - det ser billig ut og ikke veldig attraktivt, speilet er ubehagelig og lite. Men siden jeg ikke finner flere minuser med dette verktøyet, er det på tide å gå videre til plussene:
Verktøyet måler i gjennomsnitt i 5 timer, etterpå kan du suge ansiktet med serviett, og igjen påføre pulver. Derfor er det for min oljeholdige hud bare en godsend.
Nuance: Ved påføring kan pulveret virke tungt, men det er bare ved første øyekast - med "krymping" forsvinner disse opplevelsene. Om sommeren liker jeg å drysse det med termisk vann, men dette er ikke for alle.
Verktøyet dekker perfekt uregelmessigheter i huden, små kviser, rødhet, etc. - Jeg bruker den uten tone.
Pulver forsvinner gradvis - ingen "skallet flekker", skilsmisse, "fallende" i porene, etc.
Det er mulighet for å kjøpe refilov - dermed er pulveret ikke mye dyrere enn massemarkedet.
Oppsummering vil jeg si at pulveret har tatt et verdig sted i min kosmetiske pose og bruker andre metoder, eksperimenter, etc. ønsket oppstår ikke i det hele tatt.

SPF 15, utskiftbar refil, skjuler feil.

En kort matting, et lite speil.

Ganske liten blå pulver boks, en slags leke riktig. Liten i størrelse, som er bra, men med et lite speil, som er dårlig.
Min hud er kombinert - om sommeren blir den mer fett, og om vinteren er den nærmere normal. T-fett sonen ut av årstider. Jeg kjøpte pulver til sommeren, ansiktet mitt var allerede ganske solbrent. Min baby nummer 40 er naturlig beige.
Jeg liker veldig mye pulver, jeg bruker det med min opprinnelige svamp. Den legger seg ganske tett, men det gir ikke ubehag, passer godt til hudfargen, og "setter seg raskt". Du kan lagdelt. Følelsen av tetthet de første par minuttene, så pulveret "setter seg ned", og alt er i orden. Ansiktet blir fløyelsaktig, men ikke "fersken". For meg er dette et flott photoshop - porene glatter, de er nesten usynlige, det vaskulære maskeret perfekt masker, svarte prikker er ikke synlige. Men samtidig ser ansiktet ikke overbelastet ut. Det er ingen følelse av flakket kake med et tilstrekkelig tett lag. Ingenting faller gjennom porene.
Men pulveret måler meg personlig ikke for lenge. Glitter vises etter omtrent et par timer. I en veldig sterk varme i grøt eller mos blir det ikke. Fra ansiktet løper ikke bort, alt er lett å fikse med en serviett. Porene ikke tette. Når er overkjøp mer.

Meget god dekning, holdbarhet, helbredende egenskaper.

Tungt, kan tørke huden.

Hud: kombinert, men ganske fet på tidspunktet for bruk av pulveret, med mye betennelse og post-akne
Pulverform: Naturlig Beige (# 40)

I sin tid ble pulveret en oppdagelse. Det viste seg at i en beskjeden boks skjuler et virkelig verdig produkt. På tidspunktet for å kjøpe pulveret, så ansiktet mitt ut som en slagmark, og jeg trengte noe som ville skjule forferdelige sår og pimples.
Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free SPF 15 ga meg akkurat denne effekten. Når den brukes med innfødt svamp, gir den et veldig tett belegg, ikke delikat, ikke fusjonering med naturlig hud, men effektiv: med en god dekorativ effekt.
Den sommeren reddet jeg nettopp pulveret.
Denne sommeren kommer jeg til å kjøpe den igjen, men siden hudtilstanden er forbedret, vil jeg bruke en pensel for påføring.
Jeg anbefaler deg å ha slikt pulver ved ekstreme situasjoner på huden.

Ikke tette porene, mattes, SPF 15, muligheten til å kjøpe påfyll.

Emballasje fortaber raskt sin presentasjon, grovsliping.

God arbeidshest for fet og kombinasjonshud. Pulver uten spesielle effekter i form av "kjedelig glans" og andre triks. Det behøver ikke å vente på en uvanlig overflate, det er bare et matt pulver :) Men det passer meg, siden med hjelpen kan du oppnå både et tett belegg (svamp) og en lettere med en pensel (min versjon).
Dette er pulveret som jeg oftest bærer med meg utenfor byen / til landet / til treningsstudioet på grunn av sin pålitelighet og enkelhet. Veil Gerlen Jeg er lei meg for å ta med meg i ekstreme forhold :)
Min skygge er 30, siden den ble kjøpt bare for sommeren. Når det brukes med en pensel, krympes pulveret i ca. 10 minutter, oppfører seg med verdighet: det strømmer ikke, faller ikke inn i porene, mørkner ikke og tørker ikke huden.
Når du påfører penselkaken på nytt, ser jeg ikke, selv om pulveret er tykt, og det er ikke den minste slipingen av det.
Pulveret presses tett nok, forbruket er lite. Når det er over, vil jeg kjøpe en refill for å fortsette å ta med meg en bevist assistent i turer / til naturen og til treningsstudioet :)

Matting, jevn farge, SPF 15, tetter ikke porer.

Jeg bruker dette pulveret i mer enn 2 år. Jeg er en fan av nye produkter, så jeg kjøpte noen ganger andre mattpulver, men jeg vender alltid tilbake til denne kjære. Om vinteren bruker jeg farge 36, om sommeren er nummer 40 litt mørkere.
Mattes min oljeholdige hud godt i 5-6 timer, tørk den deretter med serviett og bruk pulver igjen. Og så til slutten av kvelden, har ansiktet et presentert utseende.
Belegget er ganske tett, selv tetter ikke porer, selv om jeg hørte de motsatte vurderingene. Når pulveret kommer til slutt, kjøper jeg utskiftbare blokker, de er 40% billigere enn vanlig pulver. Således koster pulveret litt mer enn markedsmassen. Jeg er helt fornøyd med dette pulveret, avslørte ikke noen minuser.

Mattes godt, gjør huden enklere, lett å påføre med en pensel og svamp.

Unpresentable emballasje, mangel på testere i butikkene.

Pulverboksen ved første øyekast ligner en barnslig leketøy ting, ikke veldig estetisk tiltalende, selvsagt. Merkekonsulenten forklarte dette for meg ved at pulveret kompletterer behandlingslinjen spesielt for problemhud. Derfor kan testeren ikke søke, tilsynelatende eksisterer den ikke.
Men pulveret i seg selv er mer enn meg, jeg bruker det andre året. I sommertonen 010, om vinteren 020. Begge er med en klart gulaktig subton, ikke egnet for rosenkinn. Perfekt forandrer hudfarge og masker. Effekten av masken oppretter ikke. For raskere krymping, liker jeg å sprøyte på toppen med termisk vann. Det varer hele arbeidsdagen, og forsvinner gradvis, men uten skilsmisse, faller det ikke inn i porene. Hvis plutselig før trening, jeg ikke har tid til å slette det med micellar vann, så skjer det ikke noe forferdelig, det er ingen flekker på ansiktet, effekten av badstuen oppretter heller ikke.
Generelt er jeg glad.

Lett tekstur, tetter ikke porer, SPF 15.

Det kan tørke huden hvis den er slitt uten fuktighetskrem.

Mitt første og favorittpudder. Ideell til sommer og for de som liker lyshet i sminke. I bruk er det ikke lunefullt, det er lett påført med en svamp og en børste. I utgangspunktet jeg pulverisert direkte på fuktighetskrem, nå noen ganger kombinerer jeg det med BB krem ​​eller tonal foundation. Strukturen av pulveret er vektløs, veldig lys, fargen er perfekt for meg (jeg har en nyanse med 10 lys elfenben), så det er ingen konflikt mellom ansikts og nakkes skygge. Mattes bra, tetter ikke porer. Jeg merket ikke den terapeutiske effekten, men det bidrar ikke til forekomsten av akne. For meg - en universell assistent, en annen arbeidshest: Gjør hva det skal, men forårsaker ikke begeistring og skjelving. Jeg tror at hver jente bør ha slike former for dekorative kosmetikk: du vet alltid hva du kan forvente av dem, og resultatet vil ikke avhenge av sesong eller humør. Inkludert i grunnleggende settet av kosmetikk, selv om jeg fortsetter å eksperimentere med andre pulver. Hvis jeg ikke finner noe bedre, pass på å kjøpe igjen.

Refill, matting, SPF 15, glatt porene.

Jeg har brukt dette pulveret i 3 år. Jeg kjøpte først pulveret selv, nå påfyllene. Det er veldig praktisk og ikke så dyrt, en ny svamp er festet til hver ny runde med produktet.
Jeg har 20 fargetoner på tanningstid og 10 for resten av sesongene. Matting er veldig bra for huden min combi (et sted 6-7 timer på en kjølig tid og 4-5 timer i varmen +45). Belegget gir et tett produkt, gjemmer ufullkommenheter og gir godt porer i porene. På fundamentet kan virke tungt, jeg bruker pulver, som et selvstendig produkt, på fuktighetskrem eller på bunnen. I de første 10 minuttene etter påføring kan det ligge "mel", men setter deretter mirakuløst ned og smelter sammen med huden. Native svamp setter produktet tett nok til et lettere belegg med en pensel.

Refiler, pris, skjul feil.

For tett belegg, tette porer, mørke nyanser.

Jeg bestemte meg for å prøve noe nytt, fordi Estee Lauder hadde brukt det i flere år før dette pulveret. Min hud er kombinert, så rådgiveren foreslo dette spesielle pulveret, som det er ment for kombinasjon / fet hud og den har SPF 15 eller 30. Jeg tok
den letteste skyggen nummer 10 og begynte å bruke pulver bare etter noen få dager solbrenthet (nyanser er veldig mørke, for for lett hud er ikke et alternativ). Det første som overrasket meg var at mattingen varte i 2 timer. Den andre - belegget er for tett, bare ikke for sommerpulver. Den tredje er at den forferdelig støter på porene, og hvis den påføres uten krem, tørker den huden forferdelig. Og hva du skal si, som legger vekt på peeling og huden er veldig hardt om sommeren med et så tett belegg at selv pimples dukker opp. Her er jeg med et så forferdelig ansikt med rødhet gikk til konsulenten og endret seg
på min tidstestede Estee Lauder. Det fungerte ikke for meg.

Refill, lyspulverboks, solbeskyttelse (SPF 15), matting.

Litt speil, billig plast.

Jeg har brukt pulver for det andre året allerede, jeg tok pulver først, og deretter refill. Jeg liker det faktum at det fortsatt er en ny svamp i refile seg selv, for ikke alle merkene gir bort dette (vi tar ikke hensyn til luksusen - det er alltid alt der).
Pulveremballasje er lett, pulverpulveret selv er konvekst, ikke flatt og passer ikke inn i noen kobling. Fra toppen av lokket et sted på seks måneder begynte påskriften SHISEIDO å gni av (den kommer komplett uten en anther), dette er absolutt ikke kritisk, men pulverboksen mister sitt utseende raskt.
Jeg har nummer 020, jeg tok det om sommeren, og jeg begynner å bruke den på midten av våren allerede med aktiv sol til midten av høsten. Om vinteren er denne skyggen for mørk, så pulveret har en vinterferie. Om sommeren mates det i 4-5 timer (jeg har combi hud), T-sonen begynner å skinne uten pulver om en time, og med pulver på 4 timer krever det bare inngrep av matte servietter og pulver. Porene tetter ikke, forårsaker ikke ny betennelse.
Lever ansiktet helt umerkelig, men noen ganger begynner å falle inn i porene (i ekstrem varme).
Jeg liker å bruke pulver med en pensel mer, jeg bare fikse sminke med en svamp. Pulver kan være lagdelt, men i prinsippet er belegget ganske lett, egnet til sommer.
Speilet, forresten, er katastrofalt lite, noe som krever å sette et eget speil i posen.

Resistent, refill, fra medisinsk linje Pureness, eliminerer fet glans.

Jeg bestemte meg å bare prøve dette pulveret, som min venn bruker. Matting er et faktum. Men på huden min var dullness ikke nok motstandsdyktig. Hvis du bruker et fikseringsmiddel, så ja. Ikke noe problem. Uten den, etter 2-3 timer med pulver og ingen spor igjen.
Og for meg var det en ubehagelig oppdagelse at det tørker huden veldig mye. Og følelsene fra dette er helt ubehagelige. Det er synd at tilstedeværelsen av påfyll faktisk ville være praktisk og praktisk, men personlig brukte jeg ikke engang til slutten. Spesifikke ting.

gjemmer feil, vedvarende, påfyll

tung for sommeren, kan falle inn i porene

Min hud er problematisk og utsatt for fett, så jeg ser etter mat og maskeringsfeil. Pulver har et gjennomsnittlig belegg nær tett, skjuler all rødhet og post-akne, men kan understreke desquamation. På meg har effekten av matting varer i flere timer, og bare ved slutten av arbeidsdagen kan det være behov for serviett. Noen ganger merker jeg at pulveret faller inn i porene litt, så noen ganger (etter humør) bruker jeg en sminkebase på T-sonen. Generelt, for demisesongen og vinteren passer pulveret ganske godt til meg, men jeg bruker aldri tonale midler, det vil si pulver eller på fuktighetskrem eller på basen. Pluss pulver fra omsorgslinjen, jeg vil tro at den har noen form for effekt på huden, hvis den brukes på dagkremet. Men dessverre, ingen effekt ble lagt merke til. Jeg bruker svamp som det ofte er nødvendig å bruke sminke i feltforhold.

SPF 15, muligheten til å kjøpe påfyll i stedet for hele pulveret hver gang.

Ingen lys nyanser, ingen matting. Små speil.

En boks med søt blå med en lys farge perlemor.
Sammen med påfyllingen selges en ny svamp hver gang. Det er hyggelig, men helt ubrukelig, fordi jeg ikke forstår hvordan jeg bruker det i det hele tatt. Jeg legger en børste.
Jeg har en skygge på 10 - tilsynelatende den letteste, men jeg kan bare bruke den om sommeren, når ansiktet mitt, til tross for alle triksene, fortsatt fanger en brunfarge. På en annen tid på året, "dusin" åpenlyst mørkt for lys hud. Sannsynligvis er på en skala av Dior Nyud nivået av skygge 30.
Dekningen er gjennomsnittlig, men man bør huske på at dette ikke er et vanlig pulver, men en kompakt tone (kompakt fundament), dvs. Den bør plasseres på toneren med stor omhu - det kan være vanskelig.
Og om det viktigste. Matting, etter min mening, er veldig svak. Faktisk er det ingen i det hele tatt. Jeg kjøpte på grunn av SPF, men bestemte meg allerede for at jeg ikke ville. Dette er min erfaring og min mening.

Shiseido Powders

Shiseido er et selskap med sterke tradisjoner og mer enn et århundre historie. Samtidig er de absolutte innovatører innen deres område. Blant den omfattende serien av kosmetikk merkes spesiell plass okkupert av tonalkremer og pulver. I Japan er fødestedet for varemerket, som i noe annet østlig land, hudfarge, tone og hvithet alltid ansett som et tegn på ekte skjønnhet. For første gang, spesialister av selskapet, så fortsatt ansett halv medisinske, bestemte seg for å avvike fra hvitt i sminke. Laboratoriepersonalet presenterte flere andre farger i pulverlinjen (fra rosa til terrakotta).

I dag har teknologien gjort store fremskritt, men som før, legger selskapet stor vekt på maskering og tonal kosmetikk. Å velge Shiseido, kan du være sikker på at det kjøpte produktet er av høy kvalitet, pålitelig og virkelig verdt pengene, i luksuspris segmentet. Vi vil snakke om det mest populære og nye pulvermerket.

For vedvarende sminke

Den absolutte hit i kategorien av produkter for fet hud er "Pureness Matifying".

Nå presentert i 6 nyanser. Strukturen og tekstur er ganske tett, det gir absolutt dekning og tåke. Hvis du vil begrense bruken av tunge maskeringselementer og kremer i daglig sminke, vil dette produktet erstatte dem.

Motstandsdyktig mot ytre påvirkninger i flere timer, selv i varmt og solfylt vær.

Viktige fordeler:

 • Beskytter mot solen med et SPF nivå på 15;
 • Det er utskiftbare blokker. Etterbehandling av anlegget, å kjøpe en ny er valgfritt. Hyggelige besparelser: En utskiftbar sak er betydelig billigere enn en fullpakket pakke;
 • Utmerket forkledning. Vil gjemme utvidede porer og til og med små uregelmessigheter;
 • Oljefri. Inneholder ingen olje, eliminerer glans og gir ut tone.

"Pureness Matifying" er en av de bestselgende pulverene i luksus segmentet. Dette skyldes den rimelige prisen og tilstedeværelsen av mange positive vurderinger som finnes på ulike Internett-kilder og i kvinners publikasjoner.

Gjennomsiktig skjønnhet

Transparente pulverprodukter er nå kanskje de mest kontroversielle skjønnhetsmidler. Om deres ubrukelighet eller verdi snakker i mange fora. Shiseido står ikke til side og utgir to versjoner samtidig:

 • gjennomsiktig, lunt pulver av gjennomsiktig løs pulver og
 • kompaktpresset pulver

Forskjellen mellom dem i form av emballasje, vekt og metode for anvendelse. Deres avtale er identisk. Fin tekstur. De er gode matting, og fint sliping tillater ikke tilstopping av porene. Det er viktig å merke seg at de passer for normal hud uten spesielle problemer, rødhet eller akne, fordi det er nesten ingen forkledning. Juster til hvilken som helst tone, perfekt fikse sminke og eliminere uønsket glans.

Bruk med forsiktighet før viktige hendelser, med en overflod av fotografier. Hvis du ved et uhell overdriver det med mengden pulver som brukes, vil kameraet dessverre definitivt fikse det på film.

Som regel blir området under øynene og kinnbenene hvitt, og som et resultat ser hele bildet ut unaturlig.

Naturlig hudutstråling

Modeling kompakt pulver Multi-Shade Enhancer ble utviklet av merkevarens eksperter tilbake i 2008, men det mister fortsatt ikke relevansen.

Den presenteres i to former:

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Shiseido Pureness Powder

Det ideelle maskeringsmiddelet for sommeren er pulver. Hovedtrekkene til pulver til problematisk stålhud: Ikke-komedogenicitet, god maskeringsevne, matting, naturlig belegg og et stort pluss, vil være beskyttelse av SPF. Powder Shiseido Pureness ifølge produsenten inneholder ikke oljer og har en beskyttende faktor SPF 15.

Fordeler og ulemper med Shiseido Pureness pulver

Pulveret inneholder ingen oljer, men det er titandioksid patentert av Shiseido. Dens produsent kaller nano-komponenten. Dessuten peker produsenten på den ikke-komedigheten av pulver, noe som er svært viktig for problemhuden.

Matter kompakt pulver, som bryr seg om huden, tetter ikke porer, reduserer synligheten og forbedrer hudens beskyttende funksjon. Fra meg selv vil jeg merke at det faktisk er pulveret veldig bra og utfører alle sine oppgitte funksjoner.

Når den blir påført, blir den usynlig på huden, den gjemmer porene, huden ser godt ut og er naturlig, har en behagelig glød.

Settet inneholder en svamp, som du kan bruke pulver på våt eller tørr måte. Slike svamper (og andre) må vaskes med antibakteriell såpe hver gang.

Av ulempene med pulver, vil jeg være oppmerksom på at etter et par timer, savner den den oljeaktige glansen (hvis det er et slikt problem i ansiktet), og det er også vanlig for henne å understreke flaking på huden. Selve huden tørker litt, så Shiseido Pureness pulver bør påføres en fuktighetskrem.

Bruken av slikt pulver gir jenter med problematisk hud ufarlig for hennes tilstand for å skjule eventuelle feil. Som for de andre verktøyene fra Shiseido, kan jeg ikke fortelle deg noe enda, fordi Jeg har ikke prøvd det på meg selv.

Hvor mye koster Shiseido Pureness pulver

Du kan kjøpe Shideido Pureness pulver på en hvilken som helst online kosmetikkbutikk til en rimelig pris på 1600-1900 rubler. Praktisk kan du kjøpe en erstatningsenhet separat for rundt 900 rubler.

Instruksjonene for pulveret angir hvordan du skal ta vare på svampen, hvordan du påfører pulveret på ansiktet riktig og at etter at du har brukt, må svampen fjernes til et annet sted eller mellom svampen og pulveret for å legge en plast gjennomsiktig film som er inkludert i settet.

Du kan kjøpe i Letual, Rive Gauche, Ile de Beaute. Du kan lese om andre ikke-komedogene masker her: Noreva Exfoliac Healing Cream, Clinique concealer, Clinique Point Corrector.

Hva er mer effektivt pulver Clarins Ever Matte eller Shiseido Pureness

Kjære jenter, som brukte hvilket pulver som er mer effektivt enn Clarins Ever Matte eller Shiseido Pureness? Kombinert hud, nese, kinn i løpet av dagen begynner å skinne. Tidligere kjøpte Lumene CC, passet ikke i det hele tatt ((

26 kommentarer på "Hvilket pulver er mer effektivt enn Clarins Ever Matte eller Shiseido Pureness"

Klarans kompakte pulver er ikke veldig vellykkede (jeg er for shiseido

Takk) Jeg skal prøve.

Jeg ville ikke skrive ut Clarence så umiddelbart fra regnskapene jeg har begge, og jeg kan fortsatt ikke forstå hvilken jeg liker mer! Det avhenger veldig godt av at du bruker "før", tonal fuktighet i rommet til slutt. I begynnelsen var Klarans ikke spesielt imponert over meg, fordi hun proddet ansiktet flere ganger om dagen. Ervervet SHISEYDO - det virket umiddelbart det bedre. Så brukte hun Esperidis krem ​​i nesten 2 uker hver dag, og Clarence begynte å oppføre seg ganske annerledes !! Smeshboks-basen, forresten (jeg har lilla), er mye bedre kombinert med Clarence enn med Shiseido. Jeg antar at når jeg er ferdig begge, bestemmer jeg hva jeg skal stoppe.

Se dette innlegget (Clarence vant..)

Jeg er for Sheiseido! Men... Jeg vil virkelig prøve Clarence Eva Matt (02 tone))) i butikken jeg følte meg så mye)), men jeg tør ikke kjøpe, til i går kjøpte jeg en Shiseido-Shire for et utvalg))) i svart rektangulær boks))). Jeg vil snart skrive en sammenlignende gjennomgang av dem))

Jeg har også esperidis krem ​​som en omhu, selv om jeg ikke bruker basen, er kanskje dette en forsømmelse...

Marina, og nå vil jeg virkelig ha Clarence Eve Matt-02 en nyanse)) til jeg kjøper, vil jeg ikke hvile! I går bestemte jeg meg for å ta Sheiseido Sheer til "prøve", så langt))). Men jeg skal gyte i Clarence mareritt)) Jeg skal kaste ham ut med en gang)))) Jeg skal sponsere Sheisedo - jeg liker dem virkelig!

Jeg har ikke en slik klarhet

Det var alle 3 pulver og svart Shiseido mest som en maske på ansiktet. Av fordelene, bare et stort speil :) clarins 02 fargerik emballasje, fantastisk lukt, et friskt solbrent ansikt med det, og fettinnholdet (pannen) litt mørkere etter 5-6 timer. Shiseido Pureness er et perfekt ideal! -30 skygge, rødmer ikke, det er ikke noe fett ansikt, og generelt har du et rett ansikt med det (jeg bruker det uten toner).

Oksana, jeg vil dvele på ett produkt, men hvis en av dem var nydelig, og den andre er helt dårlig, så ville det være umulig å tenke :))) Klarans har en satengdekning, hun er også bra! Og jeg likte virkelig hvordan hun er venner med Esperidis... Bruker du fortsatt Gidrakvench? Nå bruker jeg det også om morgenen, men på slutten vil jeg nok helt bytte til FL. Prisene er så bite, la oss se hva som skjer neste. Svampen er ubeleilig i form, og så det er veldig delikat, det er vanskelig å overdrive det, etter min mening, i motsetning til svampen Shiseido, katten. porøs og absorberer mye pulver med litt mer trykk.

Ulia, her er en "maske" - egentlig jeg så den fra svart) det er veldig lett! Purness blir tettere! I svart og i henhold til beskrivelsen er det klart, selv))) men det skjuler alle mine feil godt! Det er også matt som jeg så i svart, i motsetning til Purness - dette er hva en svart Shiseido er lettere enn Purness))) men 40 tone og 140 i svart - ikke i en-i-ett. Men på ansiktet mitt - ikke i det hele tatt det er tydelig)) Jeg er helt fornøyd med det! I dag var min første bruk)))

Marina, ikke, sponzh-definitivt på Shiseydo-skift. Jeg aksepterer nå bare dem! Jeg kan ikke bruke andre)) fra omsorg-ja, Gidrovenchen gel ennå.))))

Marina, så jeg så, da testen 02 tone ("min"), at satin tekstur. Men prisen var 5 januar 1500. Jeg tok det ikke. Nei, jeg vil ikke kjøpe den i desember))) Jeg Jeg ville ikke ha det i det hele tatt, jeg testet det og likte det. I går besluttet jeg å gi Shiir preferanse. I tillegg kjøpte jeg en erstatningsenhet for Purness. Jeg kunne ikke kjøpe et tredje pulver ad gangen)) Jeg vil også ha en annen Klarans tok i 02 skygge)))

Ulia, vel, for meg, Purness er den mest elskede, selvfølgelig, og gjenstår) Jeg ville ikke se etter andre nå pulver. Men Purness er det-alt.. ta av. Derfor ser jeg etter en "erstatning"))) Jeg er på Purness "tre år Jeg sitter "))) min favoritt, av alle seichav.ya-40-ku jeg tar.and jeg må se etter en slik tone allerede))) Jeg vil også se etter den 40. tonen, hvordan jeg skal velge i WP...

Poulina, fra Klarans, hadde jeg i et rektangel. En flaske. Og hun var forferdelig! Jeg testet dem begge i butikken, Eva Matt-I likte det. Og i en rektangulær boks - en flaske - selv på armen min forferdelig! For år siden, da ble hun bare utgitt, jeg fullførte ikke engang. Jeg ble "plaget" på ansiktet mitt. Veldig tett!

Marina, og jeg "brøt ikke hodet mitt")), om ikke en slik "nyheter" om tilbaketrekking av Purness)))) Jeg vil også være fornøyd med pulveret jeg vil ha i stedet for Purness. Purness, vel, perfekt for meg))) så mye kaster var opp til henne! Likevel vil Claraes Eve Matt ta det uansett)) ellers vil jeg ikke hvile så)))

Ulia, og den 30. var min første)), men jeg gav meg til butikken ved overtalelse av en ulempe, som hevdet at det var 30 for meg, selv om jeg så at jeg hadde en lys nyanse. Til slutt kjøpte jeg 40 på en uke) så det og "sitte" så mye tid.. nå, bare under den 40. tonen og hente sebk nyanser fra andre pulver)

Oksana, og 40 tone hvordan, ikke ryzhit? I dag viste det seg ikke og prøvde ikke, 10 var for lett for meg.

Oksana, han er under "brunfarge")) faktum i saken er at en super-skygge! Uten redheads, etc...

Typer pulver Shiseydo - velg det ideelle for deg selv!

I dag er det japanske merket Shiseido en av de mest respekterte i kosmetikkverdenen. Samtidig gjelder det ikke bare pleieprodukter, men også dekorative kosmetikk. Det er imidlertid viktig å merke seg at produktlinjene oppdateres ganske langsomt, slik at ett verktøy som regel blir "kontanter". Slike er gjenstand for vår samtale, nemlig Sheiseido-pulver.

La oss huske en liten historie. Vi tror i dag at mange mennesker vet at Shiseido opprinnelig eksisterte som et farmasøytisk selskap, og navnet oversettes som "hjem for lykke". Men hun virkelig gjorde kundene glade i 1897, da hun først produserte kosmetiske produkter. I mange år har de blitt så glad i kvinner og har så fast kommet inn i de mest avanserte klassifiseringene at de i dag er en slags trendsetter.

Bronzerpresset pulver

Men tilbake til pulveret. Det kosmetiske produktet selv er veldig gammelt, men moderne betyr svært langt fra sine "forgjengere". Det er også verdt å si at Shiseido i utgangspunktet inneholder mineralpartikler. Denne sammensetningen hjelper henne til å holde seg godt på huden, å ha en behagelig silkeaktig tekstur og ikke tette porene. Tenk nærmere.

Loose

Hva er pluss smulende pulver? Vi tror at alle allerede vet om sin viktigste forskjell - den er lett brukt, den er godt fordelt over huden og skaper en lys effekt av et matt slør. Selvfølgelig har pulveret vi vurderer alle disse egenskapene.

Hver av de presenterte modellene i selskapets samling:

 • perfekt for alle hudtyper,
 • har en silkeaktig tekstur,
 • beriket med nyttige mikropartikler av mineraler,
 • jevnt fordelt på ansiktet.

I tillegg, uansett hvor rart det hørtes til det smulte pulveret, det fuktighet huden godt, eller heller, bidrar ikke til dens uttørking.

Løst pulver gjennomsiktig løs pulver

kompakt

Kompakt er den mest populære typen pulver produsert av Shiseido. Som du vet, har de mange typer slike verktøy, og hver har forskjellige funksjoner. For eksempel er tricolorpulver veldig populært blant kvinner i mote.

Pulver tricolor Luminizing Color Powder

tricolor

Fordelen med denne typen ligger i det faktum at den består av tre nyanser. Shiseido-spesialister undersøkte etterligne ansiktsuttrykk og avledet en enkelt formel for fargevariasjoner. Alle er presentert i dette verktøyet, kan brukes både separat for hvert område av ansiktet, og blandes.

bronzer

En annen populær underart, som har en lett tekstur og veldig vakre, vedvarende nyanser. Mettet farge opprettholdes hele dagen.

gjennomsiktig

Vi kan møte slike pulver i dag hos mange selskaper. Deres fordel er at det ikke er nødvendig å velge en individuell nyanse. Den passer til alle hudfargene og passer perfekt på ansiktet.

Krem pulver

En annen type Shiseido-produkter som kombinerer egenskapene til både et tørt produkt og fundament. Takket være den nye forbedrede sammensetningen, gir produktet en jevn, holdbar farge, skjuler mindre feil, det ser naturlig ut.

Perfekt Smoothing Cream Pulver SPF15

Programfunksjoner

Når det gjelder applikasjonen, så bør det ikke gis noe nytt med hensyn til Shiseido-pulver. Som vanlig, smuldret påføres med en børste eller mykt pulverpust, er den kompakte en best fordelt over huden med en svamp. Kremspulver kan også påføres svampen eller umiddelbart på ansiktet, spre det jevnt over ansiktet med fingrene.

pakking

Er emballasje viktig for deg? Deretter velger du pulveret Shiseido, du kan ikke gå galt, fordi hvert verktøy er pakket i praktiske tilfeller. Hver av dem har sin egen individuelle design og merkeoppskrift - Shiseido. Og noen av dem blir generelt en ekte dekorasjon av kosmetikk. Her, for eksempel, som i bildet som presenteres ovenfor.

Priser, selvfølgelig, for hver type pulver er forskjellige. De avhenger ikke bare av produktets sammensetning og popularitet, men også på salgsstedet. Men i gjennomsnitt er Shiseido-kosmetikk ganske dyrt.

 • Kompaktpulver vil koste deg fra 1600 til 1800 rubler.
 • Crumbly koster fra 1800 til 2000 rubler.
 • Kremspulver koster også rundt 1600 rubler.

Nye varer

Nytt, kompakt pulver med en gjennomsiktig tekstur fra Shiseido

7. november 2014, 17:30 | ILE DE BOTE

Lett tekstur for perfekt hudtone

Kvinner drømmer om perfekt hud. Grunnleggende sminkeprodukter bør justere tonen, skjule hudfeil, gi en sunn glød og se naturlig på samme tid. Det nye kompakte pulveret med en gjennomsiktig tekstur fra Shiseido oppfyller alle disse kravene. Den naturlige glansen og den lette teksten gir en perfekt jevn tone og er nesten usynlig på huden.

Optisk illusjonsteknologi.

Pulver utgjør hudtonen, fjerner oljeaktig glans og varer hele dagen. Det gir huden et naturlig, strålende utseende.

Ekstra fargelys fjerner "fargestøy", pulverhuden hudpigmentering.

Pulverformelen gir et jevnt belegg og en følelse av lyshet.

Inneholder eksklusivt Reflekter og Fit Powder. Tre typer lysreflekterende granuler enkeltvis og visuelt korrigerer spor av betennelse, sløv utseende av ansiktet, mørke sirkler og forstørrede porer. Resultatet er en ren, jevn hudtone uten maskeffekt.

Glød opp pulver skaper en glødende effekt på huden fra innsiden.

Pulveret inneholder Super Hydro-Vitalizing DE-komplekset, som er mettet med gode fuktighetsgivende ingredienser.

PRODUKTFORDELELSER:

 • Utvikler hudtonen og reduserer synlige mangler.
 • Skaper en jevn, naturlig overflate av huden (ingen peeling)
 • Det skaper effekten av glødende hud fra innsiden.
 • På slutten av dagen er det ingen glans, klebrighet, rynker er ikke synlige og fargen blir ikke kjedelig.
 • Huden ser fuktig ut
 • Beskytt huden mot negative eksterne faktorer - SPF15
 • Tørk svamp eller børsteapplikasjon

Pris: 2280 rubler.

I alle butikker IL DE BOTE

Overholdelse av kravene fastsatt av samsvarserklæringen

Ved å bli med i våre Vkontakte-, Facebook- og Twitter-grupper, vil du alltid være oppdatert med de siste IL ILE BOTE-nyhetene, du kan delta i konkurranser fra våre grupper og vinne PRIS!

Shiseido Pureness Oil Compact Foundation Gratis Foundation SPF15 (# 10)

Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe noe som øyet ligger på.
Øyet gikk til det blå pulveret Shiseido fra linjen Pureness.


Det er ikke nytt i det hele tatt, men det virker for meg at merkevaren på en eller annen måte er merkelig posisjonering av den. Snarere står det ikke i det hele tatt.
Alle vet at Shiseido har flere typer pulver i svarte tilfeller. De er enkle å finne på et hvilket som helst merkevare.
Sheiseido har også pulver i Pureness-linjen og i linjen for soling.
Her ser du ikke dem på stativene, de pleier å være som fattige slektninger et sted på hyllene, det er ikke umiddelbart klart hvor mange nyanser det er og hva de er.
Jeg vet ikke hvorfor dette er slik, men dette er slik. Og det er fornærmende, fordi pulveret er verdig. I hvert fall er Pureness sikkert!
En annen egenskap av disse pulverene, Cinderella, er et begrenset utvalg av nyanser og mørke nyanser i prinsippet. Hvis det på en eller annen måte er rettferdiggjort for pulver fra solstrålen, er det ikke alle som solbriller til en så mørk farge! - så for pulver fra en serie for fet hud (som ikke har noen tilknytning til soling), er dette veldig sååå rart.

Jeg var en gang oppmerksom på dette blåpulveret, men i alle butikkene var det bare de mørkeste nyanser tilgjengelig, så interessen min kom også til ingenting.
Denne gangen ble jeg veldig overrasket over tilstedeværelsen av alle nyanser.
Naturligvis tok jeg den skarpeste skyggen - 010, som nå passer meg perfekt. Og nå er jeg faktisk ganske godt solbrent (for meg selv)! Det er definitivt - det er ikke pulver for jenter med veldig god hud (bare på grunn av skyggen), og sannsynligvis ikke pulver selv for jenter med rettferdig hud, som min. Men dette bør kontrolleres om vinteren...
Noen ganger så jeg på Internett om anmeldelser av dette pulversteinene i en pakkehage - for eksempel en frivoløs blå pulverboks, barnehage og en billig en.
Vel, noen trenger gullblad, men emballasje virker mer enn vanlig og pen til meg. Den blå farge er enda hyggelig forskjellig fra standard svart eller gull boksene.

Pulverets kompakte størrelse er liten, den er strømlinjeformet og passer lett inn i lommen.
Lommespeilet rekker 180 grader.
Den eneste minus av pakking er fraværet av et rom for svamp. Det er, det er en svamp, men den lagres direkte på pulver. Det er absolutt ikke veldig hygienisk.

Nå om proffene, om selve pulveret.
I min ydmyke mening er dette pulveret ideelt for fet hud om sommeren.
Det er sommer, fordi det mattes godt (opptil 5 timer i forhold til varme og stuffiness), fordi skyggen fortsatt ikke er den letteste og fordi det er et solkremfilter.
Personlig hjalp hun meg med å lette juli og august med varme.
Dette er ikke et lett, gjennomsiktig "pulver". Det er ganske tett pulver. Jeg liker disse siste gang.
Det er tett, men ikke tungt. I varmen trodde jeg aldri noe fremmed på ansiktet mitt. Jeg så henne ikke i det hele tatt. Jeg så en jevn hudtone og kjedelighet.
Haze uten spesielle effekter, så hvis du liker en mer "livlig" hud - legg til highlighters og rødme "å smake."
Pulver brukes ideelt både med en pensel (som jeg søker om morgenen), og med min egen svamp (som jeg korrigerer sminke om dagen).
Hvis det brukes med en børste, er det litt støvete, men det virker fortsatt ganske økonomisk. I 2 måneder slettet hullet sikkert, men jeg tror det vil være nok pulver for en og en halv og en halv måned.
Jeg vil også merke tilstedeværelsen av utskiftbare enheter for dette verktøyet - det er veldig praktisk hvis du ikke vil kjøpe en ny pakke hver gang.

I prinsippet var det med dette pulveret at jeg kunne sammenligne min elskede (men ikke den lettest tilgjengelige for innbyggerne i Russland) Kiko.

Sammendrag av følgende - For sommeren anbefaler jeg alle med en kombinasjon / fet hud og ikke den letteste hudtonen.
For alle andre sesonger - det er, forutsatt at skyggen av pulveret vil være egnet.

Det motstandsdyktige matte kompakte pulveret Shiseido Sheer Matifying Compact SPF 10 # I20.

Hvorfor jeg ikke liker talk? Pulver med ham er dårlige på huden, som pollen, understreker manglene, de sterkt smuldrer og støv (selv om jeg ikke er helt sikker på at det er fra ham), i tillegg til dette, har jeg en sterk følelse av at det ved konstant bruk kløper huden porene.

Jeg liker lakonisk design av saken, den er lang og tynn av slitesterk lakkert plast, inne er det en utskiftbar enhet med pulver og det er et rom for svampen med et ventilert system, med andre ord med hull.

Svampen i seg selv er veldig bra: det er litt "gummiert", noe som gjør at de kan kjøre pulveret godt, og ikke å skyve det over huden, som det var gjort i oldtiden. Ja, nå er kompaktpulver bedre å kjøre inn ved å klappe bevegelser, promayvaya hud, så faller pulveret på det bedre.
Skyggen av pulveret mitt tok jeg litt mørkere enn den opprinnelige hudfargen min, for jeg tok pulveret til sommeren i håp om at jeg ville maskere den oljeaktige glansen, og jeg ville være glad. Vi gikk bare til bryllupet, som ble holdt i Izmir (og der i mai var luften allerede oppvarming opp til 35 ") ute og jeg trengte noe super-høyt matting. Hjalp pulveret meg til ikke å skinne i bildet?
Nei.
Fordi svetten var slik at verken pulveret på ansiktet eller primermatten var noe der ute på slutten av kvelden. For ingenting som det begynte å regne..
Jeg må.
Du trenger ikke å bruke mattepulver i det varme og fuktige klimaet på kysten disse 3 månedene: juni, juli, august - penger til vinden. Men så visste jeg fortsatt ikke om den kuleste vanntette tonen fra Make Up Atelier - med ham ville jeg ha vart. http://inesa-baronessa.livejournal.com/72194.html

Pulveret er av middels tetthet, det blokkerer ikke noe for meg (produsenten kaller det generelt gjennomsiktig, selv om det ikke er slik), utmerker hudfargen godt, men jeg liker ikke måten den ligger ned, noen flekker, et eller annet sted, et eller annet sted mindre.
Det er synlig på ansiktet, veldig merkbart! Etter en stund faller hun inn i porene og begynner å understreke dem. Pulveret begynte også å tørke huden min, derfor kommer alle flakene ut.
Jeg kunne mer eller mindre sette pris på matting av pulver nå da lufttemperaturen har gått ned til 20 ". Den varer i ca 4-5 timer, så ser det ut som en knapt merkbar glans, det varer lenge, men jeg gjentar igjen utseendet på huden og ansiktet som helhet hun er ikke fornøyd

Jeg gjorde bildet nedenfor i begynnelsen av juni på god hud, knapt å begynne å bruke den (for øyeblikket kan jeg ikke gjøre skår på ansiktet mitt for å "komme rundt" meg akne, forvirre det)), så alt ser anstendig nok ut.

Naken hud med concealer i dagslys med blits:

Ser du fluff på ansiktet mitt?
Jeg også) Pulver understreker det, vel, Gud forbyr!) Det er alt snakk, venner!

Det er ingen glitter, hudfarge er jevn, men som du kan se, har hun dårlig maskert flekkene mine fra betennelser. Hvis det påføres med et tynt lag og en børste, så på huden ser den ubemerket ut; Jeg har ikke prøvd det på tonalen, men jeg tror resultatet blir litt bedre enn bare pulver, svamp drevet inn i huden.
Forresten, hun er støvete og skitne når du skriver med en pensel bare for høyeste poengsum!

Vel, og det generelle utseendet med sminke, Bronzer, rødme, highlighter gjorde jobben sin:

Generelt bruker jeg av og til dette pulveret, i prinsippet er jeg fornøyd med matten, men jeg likte ikke utseendet på ansiktet, jeg har noe å sammenligne: det samme solkremspulveret fra samme Shiseido (http: // inesa-baronessa. livejournal.com/10722.html) ser mye mer presentabel og vakker ut på huden.

Jeg vil ikke gi råd.


Hva slags matting tonal betyr at du bruker nå? Og generelt er de virkelig trengte? Er det ikke enklere og bedre å bruke ditt favoritt og velprøvde tonalverktøy og bare av og til gå med matte servietter?

Flere Artikler Om Typer Acne