Talkum, polymetylmetakrylat, dimetikon, Disosteryl malat, sink myristat, oktylmetoksycinnamat, Silika, fenyltrimetikon, Sorbitan Sesquistearate, Methicone, tokoferol, BHT, etylparaben, duft, glimmer, sinkoksyd, titandioksyd, jernoksyder

Kompakt pulver som eliminerer fet skinn, gir en matt hud, smaler porene og beskytter mot ultrafiolette stråler med solkremfaktor SPF15.

Pulver Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oljefri SPF15 er absolutt ikke.

Kompakt pulver som eliminerer fet skinn, gir en matt hud, smaler porene og beskytter mot ultrafiolette stråler med solkremfaktor SPF15.

Pulver Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oljefri SPF15 tørker ikke huden helt, fullfører sminken, den legger seg jevnt og ser naturlig ut, og gir huden friskhet og komfort. Ikke tette porene. Ideell for fet og kombinert hud.

- Påfør etter bruk av hudpleieprodukter. Bruk en tørr svamp, fordel produktet jevnt over ansiktets hud. Bevegelsen skal styres fra sentrum til periferien.
- Den inneholder eksklusive pulverpartikler Shiseido, som stimulerer hudens beskyttende funksjoner, forbedrer tilstanden.
- Dermatologisk testet.

anmeldelser

Det mattes godt og i lang tid, justerer perfekt tone, gjemmer porer og ufullkommenheter, tilstedeværelsen av SPF 15.

Oksidert, ingen lys nyanser.

Skygge nummer: 20 Beige clair

Min hud er veldig fet, det blir vanligvis fet etter en time eller to etter bruk av sminke. Når jeg bruker dette pulveret på ren hud, blir det ikke fettete i 4 timer, for meg er det en rekord for i dag. I tillegg faller pulveret ganske tett, dekker alt, og er ikke synlig på ansiktet.
Det virket som om jeg var i himmelen, men nei.
For det første er det ingen lysere nyanse, og jeg kan bare bruke pulver bare om sommeren og tidlig høst. Men verre enn dette er at pulveret oksiderer og blir ærlig oransje. Oksideres etter en time etter påføring, men over tid blir oransje mer merkbar. For å gjemme det, bruker jeg hvitt pulver på toppen, fordi Det er synd å kaste det bort, jeg vil definitivt fullføre det, men jeg vil ikke kjøpe det igjen.

SPF 15, matting, påfyll.

Ikke den mest originale emballasjen, et lite speil.

Jeg har allerede brukt den andre påfyllingen av dette pulveret (med hver enkelt påfylling kommer en ny svamp). Selve emballasjen er formet som et skall, blå er en litt perlemor plast. Jeg har den 10. letteste skyggen i denne linjen. Min hud er veldig lys.
Jeg bruker alene, uten grunnlag. I utgangspunktet virket det som om pulveret har en klar gul undertone, og jeg, som representant for den rosa undertonen av huden, passer ikke i det hele tatt! Men jeg ble veldig overrasket over at pulveret fusjonerte perfekt med hudfargen. Den påføres nesten sømløst, takket være den fine slipingen, men hvor den er støvaktig, når du skriver på en tett kabuki børste. Porene tetter ikke, dette bidrar til fravær av oljer i sammensetningen. Litt jevner hudavlastningen (grunne porer, små ansiktsrynker rundt øynene).
Powdery glad, dette er min må-ha!

Matting, refila, SPF, utmerket dekkraft.

"Barnas" emballasje, ingen lys nyanser.

Skygge nummer: No. 10 (Light Ivory)

Min hud er fet, så jeg prøver alle mattingpulver for å finne det beste. Jeg likte dette pulveret, god dekning, i tillegg er det ingen korrektor, det dekker mine feil i form av en postacne. Matter meg om 4 timer, men for meg er dette et veldig godt resultat. Jeg tror at verdien i slik mat er fraværet av oljer i sammensetningen. Pulver legger et godt lag, ikke striper, legger ikke vekt på en peeling, hvis de er. En annen bonus er muligheten til å kjøpe påfyll og en ny svamp i settet. Svamp utmerket, gir perfekt produktet.
Den viktigste minus for meg er mørke nyanser. Jeg prøver ikke å sole seg, bruk solkrem. Og til og med den første nyansen er ærlig gul, i tillegg går jeg forbi et hvitt pulver med et tynt lag med lett pensel for å gjøre forskjellen i nakken nede. Et annet vanskelig lite speil. Vel, jeg personlig ikke liker en "barnslig" design.
Men for fortsatt gode egenskaper av pulver kjøper jeg det regelmessig. Jeg kan anbefale for fet og kombinert hud. Et verdig produkt.

SPF, tilstedeværelse av refilov, selvton, omsorgsegenskaper, god dekningskapasitet.

Pulver har gode matteegenskaper, det ligger jevnt og fast, skjuler mindre hudfeil, har omsorgskvaliteter. Tilstedeværelsen av påfyll med nye svamper er veldig praktisk. Men jeg foretrekker å søke med en pensel. Jeg bruker tone nummer 10 (Light Ivory) for lett hud, det ser veldig naturlig ut. For tanned skin, kan du hente litt mørkere. Ikke tette porene og gir en silkeaktig følelse. Passer ikke bare for kombinert hudtype, men også for tørr. Ikke overdriver, ansiktet ser ikke ut som sprinklet med mel. Tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor gir også fordeler.
På bakgrunn av alle fordelene og positive følelsene fra effekten, spiller en så liten minus som en enkel plastpulverboks ikke en spesiell rolle. Det viktigste er innholdet. Samtidig gjør prisene på utskiftbare blokker dette høyverdige pulveret spesielt attraktivt fra et økonomisk synspunkt.

Utmerket dekkraft, blander med hudtone, mattes, motstandsdyktig, solkrem.

Det er ingen ulemper for TX, lett emballasje.

Pulver er flott! I min 10. skygge, den letteste i oppstillingen, passer perfekt til mitt lys slavisk hud, ikke gul, ikke rosa, oksyderer ikke om dagen, blander seg med hudtonen. Min hudtype er combi, med en liten glans i T-sonen, pulveret mattes perfekt, den oljeaktige glansen vises ikke før sminkefjerneren. Jeg bruker ikke tone, jeg har bare pudder + meteoritter, i denne tanden er hudtonen justert, huden ser godt ut. Det eneste som oppløser litt er den enkle blå plastemballasje, men vurderer alle fordelene med pulver, jeg tilgir denne lille minus til produsenten). Jeg noterer også den praktiske gummierte svampen som kommer i settet, den setter produktet perfekt. Jeg anbefaler, kjølig pulver.

Mangelen på oljer gjør ansiktet perfekt.

Design, tung for sommeren.

Jeg er en glad eier av hud med oljeaktig T-son, i denne forbindelse er jeg klar til å synge oder til dette pulveret, siden fra høst til vår kan jeg ikke forestille meg ansiktet uten dette produktet. Det er 4 nyanser i linjen, så det er ganske realistisk å plukke opp huden din, jeg bruker Pureness 30 skygge. Produkter av denne typen, denne effekten har ikke mottatt. Belegget er tett, gjemmer perfekt hudfeil i form av forstørrede porer og mangler, men det viktigste er ikke å overdrive det med mengden produkt som brukes eller effekten av ansiktet i "melet" er gitt. For sommeren er produktet tungt etter min mening, det er bedre å se på noe lettere eller å nekte tonen hvis det er mulig. Pakken vil sikkert ha det beste, billig plast, et lite speil, selvfølgelig vil jeg ha på seg noe mer estetisk vakkert i vesken min, men dessverre, det vi har er det vi er fornøyd med. Utskiftbare blokker er selvfølgelig et stort pluss, de kommer komplett med svamper. Oppsummering, jeg vil si at til tross for de små ulempene, er produktet elegant for oljeaktig og kombinert hud! Jeg anbefaler deg å prøve, tror jeg, du vil ikke bli skuffet. Denne lille, stygge blå sirkelen med vakkert innhold i lang tid i sminkeposen min.

Utmerket matting, visuell avlastning justering, tilstedeværelse av SPF.

Ingen lys nyanser.

For min kombinasjonshud med oljeaktig t-sonen, kan dette pulveret være perfekt hvis det ikke var en ting: veldig mørke nyanser i linjen. Jeg valgte den lyseste av dem - # 10, og det viste seg å være bare veldig mørkt for meg, selv om sommeren, på grunn av dette kunne jeg ikke bruke pulveret, og dette er veldig trist, for ellers er det en virkelig utmerket elev.
Pulver mates fete områder av huden min hele dagen, flyter ikke selv i varmen, maskerer forstørrede porene perfekt, har tilstrekkelig dekkraft, kan skjule rosacea og postacne uten å være maskert og umerkelig på huden - faste plusser!
Jeg anbefaler på det sterkeste å bli kjent med dette mesterverket i den japanske kosmetiske industrien til alle jenter som har et problem med høyt fettinnhold i huden og ikke har sin for lyse nyanse. Jeg er sikker på at de som klarer å finne sin egen farge blant de presenterte, aldri vil prøve å søke etter noe annet.

Omfattende evne, SPF15, tilstedeværelse av utskiftbare blokker, inneholder ikke oljer, matting.

Fremhever porer, få nyanser (+ alt bare med en gul subton), design.

I lang tid bestemte han seg for å kjøpe dette sensasjonelle pulveret, valget var mellom henne og Sheer matifying av samme merke.
Emballasjen er enkel, blå, plast, forresten, emballasjen spiller ingen rolle for meg. På innsiden er det en ganske tålig svamp, men jeg bruker den med en pensel, siden svampen gir for tykt et belegg. Det er en mulighet til å bytte ut utskiftbare blokker, med hver ny blokk kommer en ny svamp.
Passer til eiere av oljeaktig og kombinert hud, mattes godt.
Har en SPF15. Matt finish, uten satin glød.
MEN! Så snart jeg søkte dette pulveret, ble jeg forferdet. Porene så store, med naturlig gatehelgning så det motbydelig, og på nesen, på kinnene og på pannen. Følgelig vil denne lettelsen understreke enhver lettelse. Jeg hadde ikke et slikt pulver med meg, skuffelse har ingen grenser. Nå samler støv på hyllen.
Også valg av nyanser er liten, den letteste er neppe egnet for snøhvit.

Matting, tilstedeværelsen av SPF.

Enkel emballasje, et lite, ikke veldig praktisk speil, en enkel svamp - "skumgummi sirkel" - samsvarer ikke veldig med dekorative kosmetikk i dette segmentet, men siden merkevaren tilskriver dette pulveret mer å bry seg, er det tilgivelig. På grunn av sin kompakte, enkle og enkelhet, er det praktisk å bære vesken med deg. Matting den kombinerte huden på timer for 5, maskerer også små og mellomstore feil, men det er veldig lett å legge seg ned. Ved kontinuerlig bruk av pulver, la jeg merke til at huden ble mindre problematisk.
Skyggen av 10 lys elfenben for min rettferdige hud er mørkere om vinteren.

Mangel på oljer, godt jevnt belegg, tetter ikke porer, tilgjengeligheten av ekstra blokker.

Jeg kjøpte dette pulveret ved en tilfeldighet uten avgift i pliktfri i en nyanse på 40. Det var sommer, og på min litt solbrunte hud lå pulveret perfekt. I tillegg tillates sommersesongen å teste den i sin helhet. Min hud er fet, følsom, med post-akne, og noen ganger med betennelse. Pulver forsvant fra alle lysfeilene og forårsaket ikke nye, det vil ikke skjule mer alvorlige problemer. Fettheten manifesterte seg etter 3-4 timer sokker når den ble påført en fuktighetsgivende matemulsjon av samme merkevare - og for meg er dette et utmerket resultat siden På meg virker noen matpulver på samme måte, og nonmatting er enda verre. Når jeg legger på fundamentet, begynner jeg å begynne og belegget blir tungt. Om vinteren bruker jeg skygge 30. Pulveret er ganske fint malt, det er mulig å lag, om nødvendig, er belegget gjennomsnittlig, ikke tett. En svamp settes inn i pulverboksen, som jeg bruker hvis det ikke er mulig å bruke en pensel. Selv om penselen selvfølgelig liker mer, vane allerede. Tilstedeværelsen av SPF 15 er også et klart pluss. Jeg anser muligheten for å bruke utskiftbare blokker en stor fordel av pulveret, noe som sparer budsjettet betydelig. I hver ekstra enhet er også innebygd svamp. Det er ingen problemer med tilstedeværelsen av utskiftbare blokker i butikker, nesten alltid tilgjengelig. Pulveremballasje er en enkel blå plastpose, veldig lett og kompakt, noe som også er et pluss for meg, fordi Veier ikke skjønnhetspleieren. Forresten, det har vært tjent i et par år, det bryter ikke, selv om etikettets påskrift på lokket har blitt dekket. Har allerede brukt 4 blokker. Kort sagt, da, i mitt tilfelle, pulveret - solid horoshist! Vil jeg kjøpe igjen? Selvfølgelig, ja!

Matting, refila, SPF 15.

Utmerket pulver, ideelt for fet hud utsatt for ulike ubehagelige utslett (jeg har en nyanse på 20 lys beige)
Men alt er i orden: Jeg kan ta emballasje til minuser - det ser billig ut og ikke veldig attraktivt, speilet er ubehagelig og lite. Men siden jeg ikke finner flere minuser med dette verktøyet, er det på tide å gå videre til plussene:
Verktøyet måler i gjennomsnitt i 5 timer, etterpå kan du suge ansiktet med serviett, og igjen påføre pulver. Derfor er det for min oljeholdige hud bare en godsend.
Nuance: Ved påføring kan pulveret virke tungt, men det er bare ved første øyekast - med "krymping" forsvinner disse opplevelsene. Om sommeren liker jeg å drysse det med termisk vann, men dette er ikke for alle.
Verktøyet dekker perfekt uregelmessigheter i huden, små kviser, rødhet, etc. - Jeg bruker den uten tone.
Pulver forsvinner gradvis - ingen "skallet flekker", skilsmisse, "fallende" i porene, etc.
Det er mulighet for å kjøpe refilov - dermed er pulveret ikke mye dyrere enn massemarkedet.
Oppsummering vil jeg si at pulveret har tatt et verdig sted i min kosmetiske pose og bruker andre metoder, eksperimenter, etc. ønsket oppstår ikke i det hele tatt.

SPF 15, utskiftbar refil, skjuler feil.

En kort matting, et lite speil.

Ganske liten blå pulver boks, en slags leke riktig. Liten i størrelse, som er bra, men med et lite speil, som er dårlig.
Min hud er kombinert - om sommeren blir den mer fett, og om vinteren er den nærmere normal. T-fett sonen ut av årstider. Jeg kjøpte pulver til sommeren, ansiktet mitt var allerede ganske solbrent. Min baby nummer 40 er naturlig beige.
Jeg liker veldig mye pulver, jeg bruker det med min opprinnelige svamp. Den legger seg ganske tett, men det gir ikke ubehag, passer godt til hudfargen, og "setter seg raskt". Du kan lagdelt. Følelsen av tetthet de første par minuttene, så pulveret "setter seg ned", og alt er i orden. Ansiktet blir fløyelsaktig, men ikke "fersken". For meg er dette et flott photoshop - porene glatter, de er nesten usynlige, det vaskulære maskeret perfekt masker, svarte prikker er ikke synlige. Men samtidig ser ansiktet ikke overbelastet ut. Det er ingen følelse av flakket kake med et tilstrekkelig tett lag. Ingenting faller gjennom porene.
Men pulveret måler meg personlig ikke for lenge. Glitter vises etter omtrent et par timer. I en veldig sterk varme i grøt eller mos blir det ikke. Fra ansiktet løper ikke bort, alt er lett å fikse med en serviett. Porene ikke tette. Når er overkjøp mer.

Meget god dekning, holdbarhet, helbredende egenskaper.

Tungt, kan tørke huden.

Hud: kombinert, men ganske fet på tidspunktet for bruk av pulveret, med mye betennelse og post-akne
Pulverform: Naturlig Beige (# 40)

I sin tid ble pulveret en oppdagelse. Det viste seg at i en beskjeden boks skjuler et virkelig verdig produkt. På tidspunktet for å kjøpe pulveret, så ansiktet mitt ut som en slagmark, og jeg trengte noe som ville skjule forferdelige sår og pimples.
Shiseido Pureness Matifying Compact Foundation Oil Free SPF 15 ga meg akkurat denne effekten. Når den brukes med innfødt svamp, gir den et veldig tett belegg, ikke delikat, ikke fusjonering med naturlig hud, men effektiv: med en god dekorativ effekt.
Den sommeren reddet jeg nettopp pulveret.
Denne sommeren kommer jeg til å kjøpe den igjen, men siden hudtilstanden er forbedret, vil jeg bruke en pensel for påføring.
Jeg anbefaler deg å ha slikt pulver ved ekstreme situasjoner på huden.

Ikke tette porene, mattes, SPF 15, muligheten til å kjøpe påfyll.

Emballasje fortaber raskt sin presentasjon, grovsliping.

God arbeidshest for fet og kombinasjonshud. Pulver uten spesielle effekter i form av "kjedelig glans" og andre triks. Det behøver ikke å vente på en uvanlig overflate, det er bare et matt pulver :) Men det passer meg, siden med hjelpen kan du oppnå både et tett belegg (svamp) og en lettere med en pensel (min versjon).
Dette er pulveret som jeg oftest bærer med meg utenfor byen / til landet / til treningsstudioet på grunn av sin pålitelighet og enkelhet. Veil Gerlen Jeg er lei meg for å ta med meg i ekstreme forhold :)
Min skygge er 30, siden den ble kjøpt bare for sommeren. Når det brukes med en pensel, krympes pulveret i ca. 10 minutter, oppfører seg med verdighet: det strømmer ikke, faller ikke inn i porene, mørkner ikke og tørker ikke huden.
Når du påfører penselkaken på nytt, ser jeg ikke, selv om pulveret er tykt, og det er ikke den minste slipingen av det.
Pulveret presses tett nok, forbruket er lite. Når det er over, vil jeg kjøpe en refill for å fortsette å ta med meg en bevist assistent i turer / til naturen og til treningsstudioet :)

Matting, jevn farge, SPF 15, tetter ikke porer.

Jeg bruker dette pulveret i mer enn 2 år. Jeg er en fan av nye produkter, så jeg kjøpte noen ganger andre mattpulver, men jeg vender alltid tilbake til denne kjære. Om vinteren bruker jeg farge 36, om sommeren er nummer 40 litt mørkere.
Mattes min oljeholdige hud godt i 5-6 timer, tørk den deretter med serviett og bruk pulver igjen. Og så til slutten av kvelden, har ansiktet et presentert utseende.
Belegget er ganske tett, selv tetter ikke porer, selv om jeg hørte de motsatte vurderingene. Når pulveret kommer til slutt, kjøper jeg utskiftbare blokker, de er 40% billigere enn vanlig pulver. Således koster pulveret litt mer enn markedsmassen. Jeg er helt fornøyd med dette pulveret, avslørte ikke noen minuser.

Mattes godt, gjør huden enklere, lett å påføre med en pensel og svamp.

Unpresentable emballasje, mangel på testere i butikkene.

Pulverboksen ved første øyekast ligner en barnslig leketøy ting, ikke veldig estetisk tiltalende, selvsagt. Merkekonsulenten forklarte dette for meg ved at pulveret kompletterer behandlingslinjen spesielt for problemhud. Derfor kan testeren ikke søke, tilsynelatende eksisterer den ikke.
Men pulveret i seg selv er mer enn meg, jeg bruker det andre året. I sommertonen 010, om vinteren 020. Begge er med en klart gulaktig subton, ikke egnet for rosenkinn. Perfekt forandrer hudfarge og masker. Effekten av masken oppretter ikke. For raskere krymping, liker jeg å sprøyte på toppen med termisk vann. Det varer hele arbeidsdagen, og forsvinner gradvis, men uten skilsmisse, faller det ikke inn i porene. Hvis plutselig før trening, jeg ikke har tid til å slette det med micellar vann, så skjer det ikke noe forferdelig, det er ingen flekker på ansiktet, effekten av badstuen oppretter heller ikke.
Generelt er jeg glad.

Lett tekstur, tetter ikke porer, SPF 15.

Det kan tørke huden hvis den er slitt uten fuktighetskrem.

Mitt første og favorittpudder. Ideell til sommer og for de som liker lyshet i sminke. I bruk er det ikke lunefullt, det er lett påført med en svamp og en børste. I utgangspunktet jeg pulverisert direkte på fuktighetskrem, nå noen ganger kombinerer jeg det med BB krem ​​eller tonal foundation. Strukturen av pulveret er vektløs, veldig lys, fargen er perfekt for meg (jeg har en nyanse med 10 lys elfenben), så det er ingen konflikt mellom ansikts og nakkes skygge. Mattes bra, tetter ikke porer. Jeg merket ikke den terapeutiske effekten, men det bidrar ikke til forekomsten av akne. For meg - en universell assistent, en annen arbeidshest: Gjør hva det skal, men forårsaker ikke begeistring og skjelving. Jeg tror at hver jente bør ha slike former for dekorative kosmetikk: du vet alltid hva du kan forvente av dem, og resultatet vil ikke avhenge av sesong eller humør. Inkludert i grunnleggende settet av kosmetikk, selv om jeg fortsetter å eksperimentere med andre pulver. Hvis jeg ikke finner noe bedre, pass på å kjøpe igjen.

Refill, matting, SPF 15, glatt porene.

Jeg har brukt dette pulveret i 3 år. Jeg kjøpte først pulveret selv, nå påfyllene. Det er veldig praktisk og ikke så dyrt, en ny svamp er festet til hver ny runde med produktet.
Jeg har 20 fargetoner på tanningstid og 10 for resten av sesongene. Matting er veldig bra for huden min combi (et sted 6-7 timer på en kjølig tid og 4-5 timer i varmen +45). Belegget gir et tett produkt, gjemmer ufullkommenheter og gir godt porer i porene. På fundamentet kan virke tungt, jeg bruker pulver, som et selvstendig produkt, på fuktighetskrem eller på bunnen. I de første 10 minuttene etter påføring kan det ligge "mel", men setter deretter mirakuløst ned og smelter sammen med huden. Native svamp setter produktet tett nok til et lettere belegg med en pensel.

Refiler, pris, skjul feil.

For tett belegg, tette porer, mørke nyanser.

Jeg bestemte meg for å prøve noe nytt, fordi Estee Lauder hadde brukt det i flere år før dette pulveret. Min hud er kombinert, så rådgiveren foreslo dette spesielle pulveret, som det er ment for kombinasjon / fet hud og den har SPF 15 eller 30. Jeg tok
den letteste skyggen nummer 10 og begynte å bruke pulver bare etter noen få dager solbrenthet (nyanser er veldig mørke, for for lett hud er ikke et alternativ). Det første som overrasket meg var at mattingen varte i 2 timer. Den andre - belegget er for tett, bare ikke for sommerpulver. Den tredje er at den forferdelig støter på porene, og hvis den påføres uten krem, tørker den huden forferdelig. Og hva du skal si, som legger vekt på peeling og huden er veldig hardt om sommeren med et så tett belegg at selv pimples dukker opp. Her er jeg med et så forferdelig ansikt med rødhet gikk til konsulenten og endret seg
på min tidstestede Estee Lauder. Det fungerte ikke for meg.

Refill, lyspulverboks, solbeskyttelse (SPF 15), matting.

Litt speil, billig plast.

Jeg har brukt pulver for det andre året allerede, jeg tok pulver først, og deretter refill. Jeg liker det faktum at det fortsatt er en ny svamp i refile seg selv, for ikke alle merkene gir bort dette (vi tar ikke hensyn til luksusen - det er alltid alt der).
Pulveremballasje er lett, pulverpulveret selv er konvekst, ikke flatt og passer ikke inn i noen kobling. Fra toppen av lokket et sted på seks måneder begynte påskriften SHISEIDO å gni av (den kommer komplett uten en anther), dette er absolutt ikke kritisk, men pulverboksen mister sitt utseende raskt.
Jeg har nummer 020, jeg tok det om sommeren, og jeg begynner å bruke den på midten av våren allerede med aktiv sol til midten av høsten. Om vinteren er denne skyggen for mørk, så pulveret har en vinterferie. Om sommeren mates det i 4-5 timer (jeg har combi hud), T-sonen begynner å skinne uten pulver om en time, og med pulver på 4 timer krever det bare inngrep av matte servietter og pulver. Porene tetter ikke, forårsaker ikke ny betennelse.
Lever ansiktet helt umerkelig, men noen ganger begynner å falle inn i porene (i ekstrem varme).
Jeg liker å bruke pulver med en pensel mer, jeg bare fikse sminke med en svamp. Pulver kan være lagdelt, men i prinsippet er belegget ganske lett, egnet til sommer.
Speilet, forresten, er katastrofalt lite, noe som krever å sette et eget speil i posen.

Resistent, refill, fra medisinsk linje Pureness, eliminerer fet glans.

Jeg bestemte meg å bare prøve dette pulveret, som min venn bruker. Matting er et faktum. Men på huden min var dullness ikke nok motstandsdyktig. Hvis du bruker et fikseringsmiddel, så ja. Ikke noe problem. Uten den, etter 2-3 timer med pulver og ingen spor igjen.
Og for meg var det en ubehagelig oppdagelse at det tørker huden veldig mye. Og følelsene fra dette er helt ubehagelige. Det er synd at tilstedeværelsen av påfyll faktisk ville være praktisk og praktisk, men personlig brukte jeg ikke engang til slutten. Spesifikke ting.

gjemmer feil, vedvarende, påfyll

tung for sommeren, kan falle inn i porene

Min hud er problematisk og utsatt for fett, så jeg ser etter mat og maskeringsfeil. Pulver har et gjennomsnittlig belegg nær tett, skjuler all rødhet og post-akne, men kan understreke desquamation. På meg har effekten av matting varer i flere timer, og bare ved slutten av arbeidsdagen kan det være behov for serviett. Noen ganger merker jeg at pulveret faller inn i porene litt, så noen ganger (etter humør) bruker jeg en sminkebase på T-sonen. Generelt, for demisesongen og vinteren passer pulveret ganske godt til meg, men jeg bruker aldri tonale midler, det vil si pulver eller på fuktighetskrem eller på basen. Pluss pulver fra omsorgslinjen, jeg vil tro at den har noen form for effekt på huden, hvis den brukes på dagkremet. Men dessverre, ingen effekt ble lagt merke til. Jeg bruker svamp som det ofte er nødvendig å bruke sminke i feltforhold.

SPF 15, muligheten til å kjøpe påfyll i stedet for hele pulveret hver gang.

Ingen lys nyanser, ingen matting. Små speil.

En boks med søt blå med en lys farge perlemor.
Sammen med påfyllingen selges en ny svamp hver gang. Det er hyggelig, men helt ubrukelig, fordi jeg ikke forstår hvordan jeg bruker det i det hele tatt. Jeg legger en børste.
Jeg har en skygge på 10 - tilsynelatende den letteste, men jeg kan bare bruke den om sommeren, når ansiktet mitt, til tross for alle triksene, fortsatt fanger en brunfarge. På en annen tid på året, "dusin" åpenlyst mørkt for lys hud. Sannsynligvis er på en skala av Dior Nyud nivået av skygge 30.
Dekningen er gjennomsnittlig, men man bør huske på at dette ikke er et vanlig pulver, men en kompakt tone (kompakt fundament), dvs. Den bør plasseres på toneren med stor omhu - det kan være vanskelig.
Og om det viktigste. Matting, etter min mening, er veldig svak. Faktisk er det ingen i det hele tatt. Jeg kjøpte på grunn av SPF, men bestemte meg allerede for at jeg ikke ville. Dette er min erfaring og min mening.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Shiseido Pureness Powder

Det ideelle maskeringsmiddelet for sommeren er pulver. Hovedtrekkene til pulver til problematisk stålhud: Ikke-komedogenicitet, god maskeringsevne, matting, naturlig belegg og et stort pluss, vil være beskyttelse av SPF. Powder Shiseido Pureness ifølge produsenten inneholder ikke oljer og har en beskyttende faktor SPF 15.

Fordeler og ulemper med Shiseido Pureness pulver

Pulveret inneholder ingen oljer, men det er titandioksid patentert av Shiseido. Dens produsent kaller nano-komponenten. Dessuten peker produsenten på den ikke-komedigheten av pulver, noe som er svært viktig for problemhuden.

Matter kompakt pulver, som bryr seg om huden, tetter ikke porer, reduserer synligheten og forbedrer hudens beskyttende funksjon. Fra meg selv vil jeg merke at det faktisk er pulveret veldig bra og utfører alle sine oppgitte funksjoner.

Når den blir påført, blir den usynlig på huden, den gjemmer porene, huden ser godt ut og er naturlig, har en behagelig glød.

Settet inneholder en svamp, som du kan bruke pulver på våt eller tørr måte. Slike svamper (og andre) må vaskes med antibakteriell såpe hver gang.

Av ulempene med pulver, vil jeg være oppmerksom på at etter et par timer, savner den den oljeaktige glansen (hvis det er et slikt problem i ansiktet), og det er også vanlig for henne å understreke flaking på huden. Selve huden tørker litt, så Shiseido Pureness pulver bør påføres en fuktighetskrem.

Bruken av slikt pulver gir jenter med problematisk hud ufarlig for hennes tilstand for å skjule eventuelle feil. Som for de andre verktøyene fra Shiseido, kan jeg ikke fortelle deg noe enda, fordi Jeg har ikke prøvd det på meg selv.

Hvor mye koster Shiseido Pureness pulver

Du kan kjøpe Shideido Pureness pulver på en hvilken som helst online kosmetikkbutikk til en rimelig pris på 1600-1900 rubler. Praktisk kan du kjøpe en erstatningsenhet separat for rundt 900 rubler.

Instruksjonene for pulveret angir hvordan du skal ta vare på svampen, hvordan du påfører pulveret på ansiktet riktig og at etter at du har brukt, må svampen fjernes til et annet sted eller mellom svampen og pulveret for å legge en plast gjennomsiktig film som er inkludert i settet.

Du kan kjøpe i Letual, Rive Gauche, Ile de Beaute. Du kan lese om andre ikke-komedogene masker her: Noreva Exfoliac Healing Cream, Clinique concealer, Clinique Point Corrector.

Powder Shiseido - anmeldelser

Shiseido-pulver 21. november 2012

I går kjøpte jeg meg shiseido perfekt utjevningspulver, før jeg brukte gerlen paryur gull, men min skygge var ikke tilgjengelig, og jeg måtte ta shiseido på råd fra en konsulent, jeg var veldig fornøyd med jenta, veldig kult pulver. Ansiktet er kjedelig og passer godt.

Shiseido Powder 18 mai 2011

Jeg kjøpte dette pulveret i veldig lang tid, veldig bra. Ansiktet strammer ikke, det faller flatt, tekstur er behagelig. Min hud er kombinert.

Det motstandsdyktige matte kompakte pulveret Shiseido Sheer Matifying Compact SPF 10 # I20.

Hvorfor jeg ikke liker talk? Pulver med ham er dårlige på huden, som pollen, understreker manglene, de sterkt smuldrer og støv (selv om jeg ikke er helt sikker på at det er fra ham), i tillegg til dette, har jeg en sterk følelse av at det ved konstant bruk kløper huden porene.

Jeg liker lakonisk design av saken, den er lang og tynn av slitesterk lakkert plast, inne er det en utskiftbar enhet med pulver og det er et rom for svampen med et ventilert system, med andre ord med hull.

Svampen i seg selv er veldig bra: det er litt "gummiert", noe som gjør at de kan kjøre pulveret godt, og ikke å skyve det over huden, som det var gjort i oldtiden. Ja, nå er kompaktpulver bedre å kjøre inn ved å klappe bevegelser, promayvaya hud, så faller pulveret på det bedre.
Skyggen av pulveret mitt tok jeg litt mørkere enn den opprinnelige hudfargen min, for jeg tok pulveret til sommeren i håp om at jeg ville maskere den oljeaktige glansen, og jeg ville være glad. Vi gikk bare til bryllupet, som ble holdt i Izmir (og der i mai var luften allerede oppvarming opp til 35 ") ute og jeg trengte noe super-høyt matting. Hjalp pulveret meg til ikke å skinne i bildet?
Nei.
Fordi svetten var slik at verken pulveret på ansiktet eller primermatten var noe der ute på slutten av kvelden. For ingenting som det begynte å regne..
Jeg må.
Du trenger ikke å bruke mattepulver i det varme og fuktige klimaet på kysten disse 3 månedene: juni, juli, august - penger til vinden. Men så visste jeg fortsatt ikke om den kuleste vanntette tonen fra Make Up Atelier - med ham ville jeg ha vart. http://inesa-baronessa.livejournal.com/72194.html

Pulveret er av middels tetthet, det blokkerer ikke noe for meg (produsenten kaller det generelt gjennomsiktig, selv om det ikke er slik), utmerker hudfargen godt, men jeg liker ikke måten den ligger ned, noen flekker, et eller annet sted, et eller annet sted mindre.
Det er synlig på ansiktet, veldig merkbart! Etter en stund faller hun inn i porene og begynner å understreke dem. Pulveret begynte også å tørke huden min, derfor kommer alle flakene ut.
Jeg kunne mer eller mindre sette pris på matting av pulver nå da lufttemperaturen har gått ned til 20 ". Den varer i ca 4-5 timer, så ser det ut som en knapt merkbar glans, det varer lenge, men jeg gjentar igjen utseendet på huden og ansiktet som helhet hun er ikke fornøyd

Jeg gjorde bildet nedenfor i begynnelsen av juni på god hud, knapt å begynne å bruke den (for øyeblikket kan jeg ikke gjøre skår på ansiktet mitt for å "komme rundt" meg akne, forvirre det)), så alt ser anstendig nok ut.

Naken hud med concealer i dagslys med blits:

Ser du fluff på ansiktet mitt?
Jeg også) Pulver understreker det, vel, Gud forbyr!) Det er alt snakk, venner!

Det er ingen glitter, hudfarge er jevn, men som du kan se, har hun dårlig maskert flekkene mine fra betennelser. Hvis det påføres med et tynt lag og en børste, så på huden ser den ubemerket ut; Jeg har ikke prøvd det på tonalen, men jeg tror resultatet blir litt bedre enn bare pulver, svamp drevet inn i huden.
Forresten, hun er støvete og skitne når du skriver med en pensel bare for høyeste poengsum!

Vel, og det generelle utseendet med sminke, Bronzer, rødme, highlighter gjorde jobben sin:

Generelt bruker jeg av og til dette pulveret, i prinsippet er jeg fornøyd med matten, men jeg likte ikke utseendet på ansiktet, jeg har noe å sammenligne: det samme solkremspulveret fra samme Shiseido (http: // inesa-baronessa. livejournal.com/10722.html) ser mye mer presentabel og vakker ut på huden.

Jeg vil ikke gi råd.


Hva slags matting tonal betyr at du bruker nå? Og generelt er de virkelig trengte? Er det ikke enklere og bedre å bruke ditt favoritt og velprøvde tonalverktøy og bare av og til gå med matte servietter?

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Care (10697)
 • bak ansiktet (4803)
 • hårpleie (3700)
 • Kroppspleie (2700)
 • hender, negler (1205)
 • for bena (321)
 • Priskategori (9724)
 • Massemarked (3930)
 • Suite (2578)
 • Middle Market (1786)
 • Profesjonell sminke (1327)
 • Apotek Kosmetikk (942)
 • Innenriks Kosmetikk (672)
 • Nettverkskosmetikk (392)
 • Økologisk kosmetikk (138)
 • Folkemidlene (675)
 • Hudtype (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombinert (1182)
 • Olje (633)
 • Sensitive (457)
 • Tørr (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging rettsmidler (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansikt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
 • Øyne og øyenbryn (2702)
 • Lips (1772)
 • Makeup-tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisyrer, stylingprodukter (717)
 • Hårfarger (605)
 • Hårfjerning (390)
 • Nyttig informasjon (11309)
 • Spørsmål (10571)
 • Butikker og priser / hvor du kan kjøpe (587)
 • Nyttige artikler (312)
 • Kampanjer / salg (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nye kosmetikk og parfymer (132)
 • Solarium, soling (805)
 • Salon behandlinger (426)
 • Ufullkommenheter i kroppen (433)
 • Begrenset produktomtaler (33)
 • Aromaer (988)
 • For ham (116)
 • Tilbehør / børster (218)
 • Swatch (369)
 • Stemme for det beste produktet (44)
 • Moderator ratings (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-statistikk

Matting Compact Powder Shiseido Pureness

Meldingen er skjult for enkel å kommentere.
Les meldingen

Dette er ikke pulver, men en kompakt concealer med en pulveraktig tekstur, derfor har den et meget godt belegg i forhold til pulver.

Her er en offiser. Nettstedet sier at dette er et kompakt fundament (på den russiske siden har de blitt kalt pulver))) http://www.shiseido.fr/#/skincare/pureness/emergency-care/matifying-compact-oil-free

PS! Emballasje kan ikke være bra, men pulveret er veldig billig for luksus og reservedeler blir solgt for det.

Jeg kunne knapt se ansiktet hennes! Og dette er når det brukes med en svamp, mens belegget er veldig bra. Prøv børsting = det vil være veldig naturlig.

Huden tørker hvis du har en normal hudtype, pulveret er beregnet for kombinasjon og fet hud.

Oooh, jeg elsker bare dette pulveret) For dekning, for prisen og for det faktum at du kan kjøpe en erstatningsenhet. Men nå brøt jeg min pulverboks og lurte på om jeg skulle kjøpe dette pulveret eller Shiseydovskaya i et lilla rektangulært tilfelle, jeg hadde en mink - jeg ble forelsket.

Om skam å trekke - Jeg tror du snakker nonsens. Hvordan ser saken ut? Det er synd å se når en jente tar ut noe shanelevpulver og begynner å snu den på denne måten, og det, slik at alle vil være oppmerksomme. Hvis en shiseido har et slikt tilfelle (forresten, jeg liker det galt - det er veldig behagelig å holde, det er glatt og det åpnes godt), dette betyr ikke at dette pulveret kan brukes hjemme. Jeg forstår ikke hvorfor alle angrep designen. Hvis pulveret er verdt tusen, betyr dette ikke at designen skal være slik at alle umiddelbart forstår at du bruker luksuspulver. Det er bare at selskapet sparte penger på emballasje slik at du kunne kjøpe godt pulver til en slik pris.

Hvis pulveret er verdt tusen, betyr dette ikke at designen skal være slik at alle umiddelbart forstår at du bruker luksuspulver. Det er bare at selskapet sparte penger på emballasje slik at du kunne kjøpe godt pulver til en slik pris.

Jeg hadde dette pulveret for 5 år siden, for den gangen likte jeg både kvalitet og emballasje, og nå har jeg gjennomgått nesten alle pulverene i pakken, hvis emballasje er for det meste veldig vakker = dette sammenligner ikke med dem = bra fort bli vant til det)) Jeg elsker bare Givenchy-emballasje: ikke prangende, elegant og kompakt Og jeg ser ikke noe galt med å ha vakre ting.

PS! Jeg har pulverpulver omgitt av nesten alle vennene mine, så det handler ikke om "snu av Shanel pulver")

I dag, når det er et slikt utvalg av varer, trenger jeg ikke å velge mellom skjønnhet og kvalitet, jeg foretrekker å ha 2 i 1.

For å vise frem, se forrige melding "s.s.".

Hmm. Jeg er eier av fet hud, jeg prøvde mange produkter for huden min.
Kanskje prøver jeg ikke noe? Men aldri i livet har jeg sett EASY pulver for denne typen hud.) Hvis huden er problematisk, må den maskeres, derfor vil pulveret alltid være tett. I alle fall, kommuniserer med venner i ulykke, er alle alltid glade med tykt pulver, fordi det mattes bedre og skjuler feil.

1) Er du sikker på at du vanligvis trenger pulver? For fet hud og til og med utsatt for akne og betennelse? Hvis du har kombinasjonshud?)))) Og som jeg forstår det, hvis bare pannen glitter, så kan du til og med karakterisere det fra normal til kombinert, men ikke fra kombinert til fet? I sistnevnte tilfelle ville pannen ikke få problemet til slutt.
Hvis akne sjelden og lokalt er påført deg, ser jeg ingen grunn til å sette ut ordene BOW TO ACES AND INFLAMMATION fra beskrivelsen av pulveret.

Generelt, IMHO, tok du feil pulver.

2) Noen venner brukte dette pulveret og var lykkelige. Jeg vet ikke engang hvorfor, men de har godt mattet dem. Og med bare fet hud.
Vel, hver har sin egen reaksjon på det dekorative.

emballasjen er skumle, speilet er ikke nok, ja, men jeg liker selve pulveret - jeg bruker det med en svamp og børste, et jevnt, ikke veldig tett belegg, utløser, tetter ikke, skaper ikke maske på ansiktet, en veldig lys ensartet tone.
om sommeren, på sjøen, slik at huden ikke ville skinne, legg den på en fuktighetskrem uten tonalnik - det ville holde på hele dagen, men noen ganger ville det korrigere på steder av rødhet.
for resten av året legger jeg den på kronen av Givenchy, og jeg kan ikke få nok av det - i forgårs kjøpte jeg det, synes det, den sjette pakken av dette pulveret :)

Ja, selv en minus - ikke økonomisk, med daglig bruk er nok for en måned med litt, så blir en pannekake av jern i midten mer mynt og svampen blir maktløs, bare børsten.

Shiseido Pureness Oil Compact Foundation Gratis Foundation SPF15 (# 10)

Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe noe som øyet ligger på.
Øyet gikk til det blå pulveret Shiseido fra linjen Pureness.


Det er ikke nytt i det hele tatt, men det virker for meg at merkevaren på en eller annen måte er merkelig posisjonering av den. Snarere står det ikke i det hele tatt.
Alle vet at Shiseido har flere typer pulver i svarte tilfeller. De er enkle å finne på et hvilket som helst merkevare.
Sheiseido har også pulver i Pureness-linjen og i linjen for soling.
Her ser du ikke dem på stativene, de pleier å være som fattige slektninger et sted på hyllene, det er ikke umiddelbart klart hvor mange nyanser det er og hva de er.
Jeg vet ikke hvorfor dette er slik, men dette er slik. Og det er fornærmende, fordi pulveret er verdig. I hvert fall er Pureness sikkert!
En annen egenskap av disse pulverene, Cinderella, er et begrenset utvalg av nyanser og mørke nyanser i prinsippet. Hvis det på en eller annen måte er rettferdiggjort for pulver fra solstrålen, er det ikke alle som solbriller til en så mørk farge! - så for pulver fra en serie for fet hud (som ikke har noen tilknytning til soling), er dette veldig sååå rart.

Jeg var en gang oppmerksom på dette blåpulveret, men i alle butikkene var det bare de mørkeste nyanser tilgjengelig, så interessen min kom også til ingenting.
Denne gangen ble jeg veldig overrasket over tilstedeværelsen av alle nyanser.
Naturligvis tok jeg den skarpeste skyggen - 010, som nå passer meg perfekt. Og nå er jeg faktisk ganske godt solbrent (for meg selv)! Det er definitivt - det er ikke pulver for jenter med veldig god hud (bare på grunn av skyggen), og sannsynligvis ikke pulver selv for jenter med rettferdig hud, som min. Men dette bør kontrolleres om vinteren...
Noen ganger så jeg på Internett om anmeldelser av dette pulversteinene i en pakkehage - for eksempel en frivoløs blå pulverboks, barnehage og en billig en.
Vel, noen trenger gullblad, men emballasje virker mer enn vanlig og pen til meg. Den blå farge er enda hyggelig forskjellig fra standard svart eller gull boksene.

Pulverets kompakte størrelse er liten, den er strømlinjeformet og passer lett inn i lommen.
Lommespeilet rekker 180 grader.
Den eneste minus av pakking er fraværet av et rom for svamp. Det er, det er en svamp, men den lagres direkte på pulver. Det er absolutt ikke veldig hygienisk.

Nå om proffene, om selve pulveret.
I min ydmyke mening er dette pulveret ideelt for fet hud om sommeren.
Det er sommer, fordi det mattes godt (opptil 5 timer i forhold til varme og stuffiness), fordi skyggen fortsatt ikke er den letteste og fordi det er et solkremfilter.
Personlig hjalp hun meg med å lette juli og august med varme.
Dette er ikke et lett, gjennomsiktig "pulver". Det er ganske tett pulver. Jeg liker disse siste gang.
Det er tett, men ikke tungt. I varmen trodde jeg aldri noe fremmed på ansiktet mitt. Jeg så henne ikke i det hele tatt. Jeg så en jevn hudtone og kjedelighet.
Haze uten spesielle effekter, så hvis du liker en mer "livlig" hud - legg til highlighters og rødme "å smake."
Pulver brukes ideelt både med en pensel (som jeg søker om morgenen), og med min egen svamp (som jeg korrigerer sminke om dagen).
Hvis det brukes med en børste, er det litt støvete, men det virker fortsatt ganske økonomisk. I 2 måneder slettet hullet sikkert, men jeg tror det vil være nok pulver for en og en halv og en halv måned.
Jeg vil også merke tilstedeværelsen av utskiftbare enheter for dette verktøyet - det er veldig praktisk hvis du ikke vil kjøpe en ny pakke hver gang.

I prinsippet var det med dette pulveret at jeg kunne sammenligne min elskede (men ikke den lettest tilgjengelige for innbyggerne i Russland) Kiko.

Sammendrag av følgende - For sommeren anbefaler jeg alle med en kombinasjon / fet hud og ikke den letteste hudtonen.
For alle andre sesonger - det er, forutsatt at skyggen av pulveret vil være egnet.

kommunikasjon

Har noen brukt SHISEIDO matting kompaktpulver uten oljeinnhold Pureness SPF 15? Tørker huden sterkt? Hva kan du anbefale mattingpulver til kombinasjonshud (mer utsatt for fet)?

Kommentarer (21)

Fra prøvet pulver har jeg bare brukt dette pulveret de siste 3 årene. hun tørker ikke huden min (generelt er huden min veldig fet, spesielt om kvelden). Om morgenen mates hun så godt at jeg ikke kjenner igjen meg i speilet (fra et godt synspunkt), så jeg anbefaler sterkt at huden er fet. Når det gjelder de andre pulverene, kan jeg si at de ikke passet meg som dette, jeg kjøper to pakker i butikken. forresten, det regulerer den generelle hudtonen (det er færre utslett)

Jeg liker det veldig godt. For fet hud, det eneste som kom opp. Det er usynlig på ansiktet, fjerner oljeaktig glans. Selv om, til 12 igjen skinne! Vel, det er servietter! Tørrhet er ikke lagt merke til.

Hvis du er hvithudet, vil nyanser ikke fungere. De er alle gullige, beige og litt oransje. Jeg bruker ikke kosmetikk, men slike vurderinger på henne. Og til hvem skyggen kom, er de veldig fornøyde, som jentene over. :)

Om nyanser er dette sant sannhet. (Det er bare 3 hvis jeg ikke tar feil, og den letteste er ikke egnet for hvite skinner, det er mørkt og litt gult. Jeg kjøpte dette pulveret for meg selv, og det lå hos meg, jeg brukte det noen ganger om sommeren da solbrent det var.

SHUISEIDO er brukt av alle kjente merker, og er det eneste matpulveret jeg liker og passer til min kombinasjonshud. Jeg er glad! I løpet av dagen bruker jeg matte servietter fra SHISEIDO.

Prøv SHEER MATIFYING COMPACT, mattes godt og ser bedre ut enn PURENESS-serien, og nyanser er nærmere de naturlige. Jeg har en kombinasjonshud og hvor mye pulver jeg ikke har prøvd. Shiseido er best.

Shiseido Powders

Shiseido er et selskap med sterke tradisjoner og mer enn et århundre historie. Samtidig er de absolutte innovatører innen deres område. Blant den omfattende serien av kosmetikk merkes spesiell plass okkupert av tonalkremer og pulver. I Japan er fødestedet for varemerket, som i noe annet østlig land, hudfarge, tone og hvithet alltid ansett som et tegn på ekte skjønnhet. For første gang, spesialister av selskapet, så fortsatt ansett halv medisinske, bestemte seg for å avvike fra hvitt i sminke. Laboratoriepersonalet presenterte flere andre farger i pulverlinjen (fra rosa til terrakotta).

I dag har teknologien gjort store fremskritt, men som før, legger selskapet stor vekt på maskering og tonal kosmetikk. Å velge Shiseido, kan du være sikker på at det kjøpte produktet er av høy kvalitet, pålitelig og virkelig verdt pengene, i luksuspris segmentet. Vi vil snakke om det mest populære og nye pulvermerket.

For vedvarende sminke

Den absolutte hit i kategorien av produkter for fet hud er "Pureness Matifying".

Nå presentert i 6 nyanser. Strukturen og tekstur er ganske tett, det gir absolutt dekning og tåke. Hvis du vil begrense bruken av tunge maskeringselementer og kremer i daglig sminke, vil dette produktet erstatte dem.

Motstandsdyktig mot ytre påvirkninger i flere timer, selv i varmt og solfylt vær.

Viktige fordeler:

 • Beskytter mot solen med et SPF nivå på 15;
 • Det er utskiftbare blokker. Etterbehandling av anlegget, å kjøpe en ny er valgfritt. Hyggelige besparelser: En utskiftbar sak er betydelig billigere enn en fullpakket pakke;
 • Utmerket forkledning. Vil gjemme utvidede porer og til og med små uregelmessigheter;
 • Oljefri. Inneholder ingen olje, eliminerer glans og gir ut tone.

"Pureness Matifying" er en av de bestselgende pulverene i luksus segmentet. Dette skyldes den rimelige prisen og tilstedeværelsen av mange positive vurderinger som finnes på ulike Internett-kilder og i kvinners publikasjoner.

Gjennomsiktig skjønnhet

Transparente pulverprodukter er nå kanskje de mest kontroversielle skjønnhetsmidler. Om deres ubrukelighet eller verdi snakker i mange fora. Shiseido står ikke til side og utgir to versjoner samtidig:

 • gjennomsiktig, lunt pulver av gjennomsiktig løs pulver og
 • kompaktpresset pulver

Forskjellen mellom dem i form av emballasje, vekt og metode for anvendelse. Deres avtale er identisk. Fin tekstur. De er gode matting, og fint sliping tillater ikke tilstopping av porene. Det er viktig å merke seg at de passer for normal hud uten spesielle problemer, rødhet eller akne, fordi det er nesten ingen forkledning. Juster til hvilken som helst tone, perfekt fikse sminke og eliminere uønsket glans.

Bruk med forsiktighet før viktige hendelser, med en overflod av fotografier. Hvis du ved et uhell overdriver det med mengden pulver som brukes, vil kameraet dessverre definitivt fikse det på film.

Som regel blir området under øynene og kinnbenene hvitt, og som et resultat ser hele bildet ut unaturlig.

Naturlig hudutstråling

Modeling kompakt pulver Multi-Shade Enhancer ble utviklet av merkevarens eksperter tilbake i 2008, men det mister fortsatt ikke relevansen.

Den presenteres i to former:

 • "Solnedgangen" - inkluderer lys nyanser
 • "Terracotta Shine" - inneholder mørkere pigmenter

Hver boks har 5 farger som fusjonerer til hverandre, og er i stand til å skape volum eller en klar oversikt på ansiktet. Uten "pulvermasken", med levende og spillefarger, vil dette verktøyet fullføre et perfekt bilde. I komposisjonen er det spesielle glitrende partikler med meget fin sliping, som skyldes skinnet er delikat og naturlig, og skaper også en følelse av moderat solbrenthet.

Passer til normal og jevn tørr hud, fordi inneholder fuktighetsgivende ingredienser. Holder et friskt utseende hele dagen. Ikke tette porene og passer godt i enhver tone.

Vi legger til bronse

Til tross for de østasiatiske røttene, utelukket ikke merkevarens spesialister de vestlige trender i produksjonen av kosmetikk, ved å frigjøre et produkt for å skape utseendet av brunfarge. Bronzerpulver med et snev av solbrun hud presenteres i 3 versjoner og passer for eiere av forskjellige fargetyper. Den er stabil mot temperaturfall, tørker ikke og har lett tekstur, ser mest naturlig ut.

Nye varer

Fremtidens hit i sommer er "7 farger" av Light Powder Illuminator. Shiseido har returnert til grunnleggende, gjenoppliving konseptet og teknologien for 100 år siden, erstattet en nyanse med flere på en gang, som hver utfører sin egen funksjon. Syv-fargepulver er en ekte finne for originalitetskjønnere. Med det kan du skinne, og samtidig vil det oppdatere og løse flere hudproblemer, tilpasse seg bestemte områder. Hver boks inneholder farger:

 • Honning (Honning), et pigment som gir en sunn gylden glød.
 • Lavendel (Lavendel), korrigerer perfekt kjedelig hudfarge. La oss se hvile og friske.
 • Primrose (Primula) varm nyanse, godt masker, ideell for rødhet.
 • Peach (Peach) støtter naturlighet.
 • Peony (Peony), rosa tone, som kan utføre funksjonene til rødme.
 • Karamell (karamell), skaper en behagelig nyanse av brunfarge.
 • Lily (Lily), klassisk hvit, i fortiden grunnlaget for alt pulvermerket. Mattes og fortynner godt og binder de resterende seks elementene.

Pakken har også en komfortabel bred børste med naturlige børster. Det er mykt å berøre og godt skygget. Avhengig av børstens vinkel kan du få en annen effekt.

Passer til forskjellige toner, bevarer din naturlige skjønnhet, og en hyggelig boks og lett vekt (kun 10 gram) gjør at du alltid kan få den med deg.

Du kan lære mer om Shiseido Powder fra videoen.

Flere Artikler Om Typer Acne