Mange potensielle rekrutter som allerede har begynt å bli kjent med militærterminologi er interessert i svaret på spørsmålet: Hva er "leppen" i den russiske hæren og for hvilke formål er det ment? Vi vil prøve å bidra til å dechifisere dette konseptet, samt å gi noen tips som gjør at du ikke kan være på denne "leppen" i løpet av hele levetiden.

Guardhouse: en kort historie

"Guba", eller et vakthus, er et konsept som kommer til oss fra tysk. Ordet "Hauptwache" er oversatt som "Hovedvakt" og innebærer et sted som er ment for å betjene en setning av tjenestemenn som har begått både administrative og strafferettslige sanksjoner.

I 2002 ble bestemmelsene i de væpnede styrkerne på vakthuset avskaffet og deretter fjernet selve "leppen". Hovedårsaken til dette var at beslutninger om å arrestere soldater og sergeanter tidligere hadde blitt tatt ikke av retten, som foreskrevet i grunnloven, men av en militærenhets øverstkommanderende. Dvs. plasseringen i vakthuset under en slik ordre ble ganske logisk anerkjent som et brudd på menneskerettighetene.

I 2007 ble det gjort endringer i lovverket som returnerer "leppen". Det er en mistanke om at dette instituttet likevel var en ganske effektiv måte å håndtere de mest varierte brudd på militær disiplin, så den ble returnert tilbake. Sant med noen endringer. Snakker om vakthuset, vi vil fokusere på den nye loven.

Garrison og tropp (skip) vakthus

I vedlegg nr. 14 til Den Russiske Føderasjons pakt, er to typer våpenhus nevnt - garnison eller militær (i marinen).

Den første er for militært personell hvis de er:

  • gjorde noen disiplinære brudd, som en straff for hvilke lokalene ble valgt på "leppen". Denne avgjørelsen er utelukkende av retten;
  • ble arrestert og sendt til vakthuset for å betjene setningen;
  • fanget for eventuelle undersøkelser
  • anklaget for administrative eller kriminelle handlinger, eller er under mistanke for undersøkelsesmyndighetene.

I sistnevnte tilfelle kan servicemenn plasseres i vakthuset i maksimalt 48 timer. Hvis det er en relevant avgjørelse fra rettsmyndighetene, blir denne perioden noen ganger forlenget i ytterligere 72 timer.

Husk at nå den skjebnes eller den anklagtes skjebne kan bare avgjøres av retten - med styrerne av militære enheter blir slike krefter fjernet.

Skipet og garnisonskorpet, som tidligere, er opprettet på bestilling av enheten. Det er ment for militært personell som ikke har plass på garnisonen "leppe", så vel som for de som har begått forsømmelser eller mistenkes for å begå en forbrytelse. I ekstraordinære tilfeller (for eksempel i fjerne garnisoner), kan beslutningen om å sette en soldat eller sergeant i et militærskip (skip) være tatt av enhetskommandøren.

Hva de gjør i vakthuset

Til tross for mange innovasjoner som tar sikte på å beskytte tjenestemenns rettigheter, er det ikke hyggelig å sitte på "leppen" selv i vår tid. Til dette formål er kameraer ment, hvorav området må være minst 4 kvadratmeter per person. Rommet må være utstyrt med et bord, avføring og skap for personlig hygiene, samt skrivemateriell. Kamrene skal også være utstyrt med ventilasjon, belysningsutstyr og rengjøringsutstyr. Om mulig kan rommet også være utstyrt med en TV, kjøleskap, servant med uavbrutt vannforsyning. Imidlertid er slike utstyr sjeldne i dag.

I tillegg til kameraet bruker de arresterte soldatene tid på gården for å gå og er engasjert i boretrening. Personer som er dømt for kriminelle handlinger, er isolert fra resten og plassert enten i felles eller i ensomme celler, mens de overvåkes døgnet rundt.

Nå vet du hvilken leppe er. For å aldri møte dette konseptet i hæren, er det nødvendig å strengt observere kravene i charteret, å oppfylle alle plikter som er tildelt militærpersonell etter gjeldende lovgivning. Dette vil ikke bare hjelpe til med å unngå et vakthus, men også for å oppriktig oppfylle din borgerlige plikt.

I dag er det litt mer enn ti garnison og militære vakthold som opererer i landet, men antallet øker gradvis både i hæren og i marinen.

Han tjente ikke, hvem satt ikke på leppen?

Brødre, så nå klassikerne på kanalen "Kultur" - "Maxim Perepelitsa".
Jeg, generelt, elsker gamle filmer og våre slektninger, utestående skuespillere (Bykov, Rybnikov, Sanayev, Batalov. - Overføringen kan fortsette i svært lang tid), og her er en gave fra kanalen "Kultur" en klassiker.
Takk for det.

Og jeg hadde et spørsmål for de som tjente "haster" trofast og sannferdig, som de sier: men hva har faktisk ikke denne "bollen" passert noen?

Han tilbrakte seg selv 7 dager på leppen.
Det var slik.
Jeg serverte et år, de kaster meg en yngre (to lyks) (som tjente, vil forstå hva jeg mener). Vel, ikke for meg alene, selvfølgelig. I vårt firma - fem.
Vi bestemte oss for at denne tingen er.
Merk generelt.
De visste at selskapets offiser ikke måtte komme på denne dagen (søndag, skjønt, og han er en familie mann). Med prapor (selskapets foreman) var det et spørsmål om overtalelse at han ville "forsvinne", han er en fin fyr med oss.
Generelt, etter slutten av dagen, merker vi sammen med de gamle servicemennene "kampanjen".
Vi hviler på et ord, vel: sanger med gitar, snakk om livet (Eh, hær ungdom, hvor er du?), Alkohol, etc., etc.

Og så da, like før slutten av "Sabantui", var det bokstavelig talt omtrent 20-30 minutter (drivstoffet droop), hører vi den offisielle skrik av tjenestemannen: "Rota! Fred!"
Dette er natten da.

Hvem tjenestegjorde, vet at om natten, hvis offiseren befinner seg på firmaet, bør den ordnede offiseren (på nattbordet) rope: "Tjenestemann i firmaet, på vei ut!"
Og her: "Selskapet er stille!" Som om det var en dag på gata.

Vel, generelt frøs vi et øyeblikk med åpne munner (åndene sover, eller late som å sovne).
Og så så noen fra oss ut på passasjen og oh.. Jeg: "Company, bla! Rooker, menn!"
Hvordan vi "spredte" på sengene (som hadde tid, i klær, selvsagt), dette er et eget tema - hvem hvor.
Noen - til åndene under teppet (ikke tro noe vondt), noen under den nederste køya.

Og firmaets offiser, han er heller ikke en idiot, jo mer røyk står i kaserne fra røyk av en rocker, går til bryteren, slår på lyset og: "Roth! Rise!" (Som det viste seg, var han selv "under fly" den dagen, krangel med sin kone, og kom i "dårlig humør" til kasernen).

Vel, for å beskrive, er det ikke fornuftig.
Og så er alt klart.

Så jeg har et spørsmål til de som har tjent - dette er hva de korrekt sier at han ikke tjente, som ikke sitter på hans leppe?
Hvordan har du vært?
Eller kanskje, hvem tjente, og dette passerte "bolle"; og er det alt en myte?

Beklager, hvis jeg skrev feil, har jeg drukket litt i dag, kjøpt en ny datamaskin, vasket den med broren min.

Og generelt er jeg for sport og for en sunn livsstil.

PS: Noen mennesker kan ha spørsmål: hvorfor satt jeg i 7 dager, ikke 3? Jeg forklarer: vi hadde ikke våre egne lepper, som sådan. I nærheten var en debatt, det var der de "skyldige" ble sendt.
Og der, for "dårlig oppførsel" kan legge til "term".
Så jeg og det.

Jeg satt ikke, selv om det var et forsøk på å sende (jeg skrev om dette i emnelinjen "Først og fremst vil vi ødelegge flyene."

Lør 3 ganger. Totalt 12 dager.
På bekostning av - "som ikke sitter som ikke er soldat" - dette er tull. Og det var kameratene som satt mer enn et dusin dager..)))

Så, leppe noe sånn.. avlyst?

Fra hvor informasjon?

På hvordan er det ikke å sitte?
Det trente ikke ut av en eller annen grunn.

Nå på leppen - bare ved en rettsavgjørelse.
Jeg har selv 5 (ikke otsizhzhennyh) kunngjorde 5 dager, falt under den varme hånden til lederen av driftsavdelingen i divisjonen. Han trakk stille og fortsatte sin plikter.

I vår enhet hadde vi vår egen leppe, bak vaktet, en vanlig leppe med en felles soldat, sergent og enkle kamre. Det er forbudt å plante i det, bare på garnisonen, og siden det var 40 kilometer til Solnechnogorsk (garnison), har vi satt det i vår egen. Men for å komme dit var det nødvendig å "fremmedgjøre" noe som er veldig, veldig vanlig.
De brukte ikke mer enn tre dager på dagen, som det var nok, i hvilken tid de hadde spist fullstendig, og situasjonen var ikke i det hele tatt sanotor; Det var ikke klart at det var vinduer i cellen, bare et lite vindu på størrelse med et murstein laget av tykt, gjørmet glass som ikke lar lyset passere, men det er mulig å begrense dagen eller natten. Elytricheskogo lys og oppvarming "på Quiche" var ikke. leppen ble ansett å være inaktiv, derfor å sitte der sent på høsten eller om vinteren var helt deprimert, også benker og køyer var fraværende, det bare betonggulvet i midten lå overlegget, som jeg husker med merket "Smirnov VI-93"
Jeg trengte ikke å sitte på leppen min, men jeg gikk ofte til vakt og klarte å studere den. Da lederen av den intervenerende vakt kom for å motta sine fanger spurte de først "- Tarisch er kapteinen (senior leyantant) som skal mate oss i dag." Det var forbudt å spise dem, en gang om dagen ble de tatt ut av nød. Jeg husker de plantet tre slike gubari i november i fem dager. De drunks utvist tjenesten offiser i KTL-Ural, red hele natten og alt ville gå bra, men i den nærmeste landsbyen banket de ned den eneste brønnen, og lokalbefolkningen løp umiddelbart for å klage til enheten. I kveldsbygningen ropte brigadens øverstkommanderende (en grytebølgende skapning) og spyttet lovende alle slags straff og forferdelige straffer, og som et resultat slo han alle i fem dager og bemerket at de ikke ville slippe ut og mate dem og hver dag var han ikke lat for å sjekke hvordan hans instruksjoner ble fulgt. Da vår bataljon kom til vakt, hadde de allerede klart å sitte ute i tre dager, hodet. Jeg gikk til sengs, og vi bestemte oss for å ødelegge dem for å fortære, selv om gutta ikke var bataljonen vi satt, tok jeg som de yngste cisternene og bar dem til kitsj. Da jeg åpnet døren, følte jeg ikke engang litt sliten, de ble hengt opp, de skutt på lyset, øynene mine var galte, jeg trodde kanskje at taket hadde gått i totalt mørke i tre dager å sitte. Det var vår leppe

2ASlon
Vel, du hadde en leppe - et stort brudd på statutten for intern tjeneste. Hvilke år var det? For ikke å mate den arresterte? Dette kan sammenlignes med tortur. Mangel på køyer og belysning! Ja, bare dette - grunnen til det militære anklagers kontor ville være å røre opp en slik sak i enheten din, at kommandøren ikke ville ha kommet ut av polarsirkelen i 10 år.
Pympetz full.

2VASILICH
Det var i 2001, i bilbrigaden som er anerkjent som den beste bakenheten til den russiske væpnede styrker. Nylig har jeg stolt lest i Red Star at vårt team vil bli den første til å motta en oppdatering av bilflåten - 300 helt nye Urals og Kamaz.
For rettferdighetens skyld må jeg si at de plantet på våre lepper, ganske sjelden og for virkelig "spesielle fordeler". Og alle samtalene med sjakalen (du kan ikke si noe annet) "Vel, Tarisch har ikke rett," slutter "Så vi var kadetter, så vi hadde en leppe sånn, osv. Osv."

Tro det eller ei, men i nesten null tilstand fløy de inn i et nærliggende selskaps firma (det var 3 selskaper per etasje i kaserne). En latvisk mottok en pakke med røkt svinekjøtt, noen fikk litt chacha. Og jeg kom bokstavelig talt kort tid før fra skolen. Generelt, fra skipet og kom til revel til den eldre tjenesten.
Generelt går vi opp med leistreza sammen med georgisk, som støtter hverandre. Og så er offiseren rett i dørjamben. Hverken bypass eller pass, og det er for sent å sikkerhetskopiere
Det virker som om han prøvde å oppnå noe fra meg, og adresserte meg personlig, som en senior offiser (Jr. mottok en sergeant, og fyren var en vanlig). Generelt husker jeg ikke hvordan forelesningen hans slutt, men da mente ingen om leppen, men sa ikke engang at det ikke var det.

Men det var en fyr fra Ukraina. Aldri klarte uten å bli fanget. Tok - umiddelbart fløy. En gang til og med oppdaget flyet hans. Vi stamper fra innlegget om natten etter skiftet. Dark-eye poke. Plutselig foran litt støy, scuffling, skutt. Vi løper opp. Vår firmakommandør fanget rammen i mørkets mørke og otvarovil ham over kumpolaen med en boble av "Agdam", [som fyren bar med ham] slik at han ikke ville hoppe mye. Samtidig sendte han ham derimot på leppen under vår eskorte.

2 ASlon: Ja. Kult du hadde.
I vårt land, selv i straffecellen, ga de brød og vann, selv om de også sov på bjelkebetong på deres strøk. (Jeg selv kom ikke inn i straffen celle, ble gutta fra "Krasnyakh" (BB) fortalt).

Postmannen, en gammel servicemann, var glad for det for å stjele penger fra brev som ble sendt til unge soldater.
Bastarden var en sjelden, spotte oss, unge soldater, verre enn våre sergeanter, "slott" (slottens inngang).
Og, dessverre, ble tildelt vårt 1. selskap. Det han arrangerte etter utgivelsen, er det en separat samtale.
Og da de tok ham, fant de et bord med et hemmelig rom i ham (borddekslet åpnet oppover på hengslene og under det - en skuff), der det var mange trykte bokstaver. Han var allerede lat til det punktet han tok ut pengene, og hadde ikke travelt med å forsegle bokstavene.
Og hva soldaten kan sende, vel, en rubel, tre rubler; vel, når fem rubler.
Og denne bastarden var så "rik" fra soldatens penger som en kassettspiller (og dessuten japansk. Saken var i Fjernøsten i 1982) skulle kjøpe.

Vel, kort sagt, satte de ham i en dysbat-straffecelle, til vår lettelse. Og der (ifølge historiene om BB-Schnick), over denne "rotten" fortsatt "Krasnachi" gjort narr av nok.

Jeg husker morgenbygningen om vinteren, frosten er forferdelig. Hans (postmannen til dette) leder. Haggard, som en fange av de nazistiske torturkamre, forslått, og hvor bare "bravur" og "coolness" Jomfruen, vi knapt kjenner (og jeg må si det var frisk før oksen, rød i ansiktet).
Så slipper det foran "Batey" på kne, bare føtter kisses: "Unnskyld meg, borger oberst Send dette til noen hull i noen regiment, ikke i isolat.." (Og jeg må si, det faktum uchebke var fremdeles. Der han "varmet" på "tyver" service). Naturligvis ble han dømt senere.

Her er en historie.

Hans lepper var delvis ikke. Brakt til Biysk. Jeg satt der for omtrent en måned. Leppen er ikke dårlig, uten mobbing og kamp, ​​ligger i halvkalderen av den lokale kommandantens kontor. Videre, hvis bare kaldt vann strømmer fra kranen på leppen, har kommandantens tjenere (5-6 soldater) bare varmt vann.
Hvorfor jeg vet - for en stund satt jeg "med kommandanten på kommandantens kontor.

Det var slik: Første gang jeg ærlig bodde på bunnen i 5 dager, og etter 2-3 måneder falt jeg ned igjen. Jeg falt ikke engang, men primært fikk jeg en sikring. Sjeldne var en nit.

Og her sitter jeg kjedelig. Og assistentkommandøren kommer - går rundt kameraene og spør hvem som vet hvordan man lager plakater. Jeg husker fortsatt at hans etternavn var av lettisk type, men av en eller annen grunn med en kvinnelig slutt "-skene". Men hva var plakatene ikke husker. Vel, generelt, jeg registrerte meg for denne saken, men med betingelsen om at jeg ikke vil leve i cellen, men med skyttelene (kjør og hundeoppdrettere).
Jeg hadde ikke tid til å fullføre disse plakatene i tide for "setningen", og jeg ble også "lagt til"
Ja, jeg hadde ikke noe imot, bare spurt hvordan jeg skulle gå til badet, og selv det var ikke en sjel, og jeg var spesielt skitten. Til hvilken han mottok svaret: "Vel, ta på deg strøk og ha på deg 3,14!"
"Uten å skyte? Og patruljen vil fange?"
"Så hva? Vel, de vil bringe deg her uansett."
Jernlogikk

Generelt likte jeg leppen i Biisk.

For første gang jeg satt på leppen min i Daegen, ble kommandanten på et tankregiment fanget i støvler med hornede støvler til eggene ble senket. Han sendte oss til leppe og som tankskip vi elsket som sin egen noen planker på benken og ikke gi rommet ble forbehandlet med klor, brent airway andre gang fanget kamendantskomtsu patrulje om natten på vei til et forhandlingspunkt. Og til tross for det faktum at jeg hadde en konstant rekkefølge ved utgangen til byen, hadde alle rendererne en så stor kommandant bataljon, inkludert den kazakhanske kommandoen, på sine lepper. Lang rystet retten til å ringe kommandoen fordi dokumentene var korrekte vserano satt på leppen hele natten. Morgen sluppet kom til bataljonssjef som har penger til en hårklipp er vår straff var å bli kuttet til bart som tjenestegjorde i TurkVO vet hva det betyr å være i varmen av nakne trimmet. På spørsmålet om hvilken kameratbataljon: Og for ikke å komme over en massakre selvfølgelig, var det.

Jeg var ikke heldig med leppe - kompanisjefen alltid otmazyvat (drink jeg ikke drikke, men måtte bryte pakten - for smålig småplukk offiser forsøk sende ham, sjefen for den kneppet tunika blir tatt, og han for upolert badge kunne gi 7 dager). Ifølge vurderinger av gjester var bare Aleshki-kaserner verre enn våre lepper, og dette er fordi reglene er solide. Og så sendte de oss lider fra hele Moskva. Kammene er uoppvarmede (bare i sergeantens rør i hjørnet), vannet på gulvet, gnateren er akkurat det som vaktet vil forlate. Side leksjoner på parade bakken med bassenger fulle av vann. "Brannslukking" i kjemiske beskyttelsesdrakter + lerretsklær, etc. Vakter selv i det frie skiftet berører ikke - tilskrive "under ytelse", og det er en diesel.
Men det var to lyse saker: For første gang, to av mine bestefar-ukrainere (begge er allerede formen) ble full og satt dem der. Så de brøt fri (begge var under to meter høye), vakt låst i et bur, og de selv kom for å besøke enhetskommandøren med et kjøkkenspalt. Han, en freak, pisset, selv DP ikke annonserte dem, og vakt sendte dem til oss, åndene, hendene, tigger for sigaretter til dem (på den tiden brukte de kuponger).
Andre gang, en venn av meg som kom inn i samme del noen år senere, ble utvist fra FSB-akademiet, slo leppen og merket vaktene for sin boorish holdning til ham, og han led seg heller ikke til straff fordi Nachkar viste seg å være god panne.
I rettferdighet merker jeg at etter få uker er de fleste innsatte "akklimatiserer" og forsikre seg om at det er mye vanskeligere å trekke klær og overlevere dem til deg selv.

H-ja, det var tider, jeg var i reksovke og satt og at den mest interessante tingen var å beskytte henne, og derfra, med en bandasje "patrulje" dro jeg til selvdrevne våpen.

BAM, østlige delen, Urgal, 86-87.

Det var. Syndig. Jeg angrer ikke.
Jeg lå en gang i den medisinske enheten. På et tidspunkt bestemte paramedikeren (eller det han ringte der) at jeg var sunn og kunne betjene mine favorittbarakker. Det ble fortalt meg etter utgivelsen. Jeg er ikke en dum fyr, og jeg forstår at hvis kvelden verifisering i selskapet er over, men de allerede er blitt "spurt" fra den medisinske enheten, så dannes en slags "svart hull", som ikke er en synd og bruk.
Ifølge noen kanaler lærer jeg at etter det vanskelige hverdagsarbeidet i hæren "går flere mennesker på dansen" til neste landsby. Det er klart at jeg raskt legger til dette varme selskapet.
Det som skjedde i den landsbyen, forteller ikke. Alt gikk stille og fredelig. Vi visste allerede
Plutselig svirmer en sang av sirener En av de bokstavelige går inn i klubben og antyder at 3,14 har kommet til noen. Han peker fingeren på meg og en annen fyr. Resten sier at de ikke ble lagt merke til, og at de ville ha umerkelig penetrert inn i deres opprinnelige del for å få tid til å bygge på vår fravær.
Karochi, vi fikk ikke så mye, leppen var i egen disposisjon, noe som fortynnet min appell, derfor vil jeg ikke trette med historier om å overvinne vanskelighetene i vakthuset. Det var nesten ingen

Det var da han tjente i løsningen. Sitt ut alt ingenting. 19 timer Men da, på bursdagen din. Formuleringen er for å drikke cologne. Jeg har ikke drukket cologne. Han ble rehabilitert. Faktisk ble nakhim (støv) blitt sint på meg fordi jeg sluttet et dosimeter (ID-1) og satt inn en kuttet sirkel ut av en filmramme. På filmen var selvfølgelig en naken tante. Vakthuset var barnslig og ikke forferdelig, dessuten var jeg allerede sergeant. Da han ble plassert i kammeret, fant han en hacksav i den. Det var en latter.
Men i neste løsrivelse - Zaisan - var leppen brutal. Fanger ble tvunget til å krype sammen med ryggsekker med murstein, å løpe rundt med bly-off-støpejern-AK. Og de hadde problemer med å sove der. Han så faren male muren, lente hodet mot det og sovnet. Charter overtrådt. Fanger ble tatt til skilsmisse og tidlig. Detachment personlig intervjuet alle for det han sitter. Kunne shlopotat tretti dager i aggregatet.
Men da jeg var på kontoret min, åpnet jeg en åderfange. Senere viste det seg at den forrige vakten i badekaret oversett. Tom klarte å få et stykke barbermaskinen. Så, før jeg kunne sette en sele på dette pretzel, måtte han slå på en rop. Jeg imot. Fangen var ikke lett. Jeg ventet på å sende til debatten. Dick full.

Det skjedde ikke. En finger truet ofte. Vår samtale - alle spesialister med sivil yrke. Tett byloby uten oss. Vel, våre øyne på våre triksene stengt.

Lip er ikke en idiot

Hvem, hvordan og for hva du skal straffe - disse spørsmålene står overfor hærkommandører hver dag. Et uttømmende svar på dem er gitt ved loven "om endringer i visse lovgivningslover angående tjenestemannens ansvar".

Det er ikke noe mer detaljert dokument om militær disiplin i Russland i dag. Den nye loven vil være grunnlaget for behandling av eksisterende vedtekter og avdelingsinstrukser, advokater vil appellere til det i rettssaker som involverer militært personell. Slike prosesser er ikke langt unna. Så tidlig som 1. januar neste år kommer en disiplinær anholdelse tilbake til hæren, alle detaljer som er oppført i et dokument godkjent av presidenten.

Returen av "leppene" i flere år søkt Forsvarsdepartementet. Hodet hans, Sergey Ivanov, har gjentatte ganger understreket at med avskaffelsen av disiplinærarrest i 2002, mistet kommandørene muligheten til å isolere selv berusede soldater og bølle menn. De lyttet til argumenter fra visepremier i statsdumaen, men glemte ikke overholdelsen av menneskerettighetene i uniform. Som et resultat ble prosedyren for arrestasjon av militærpersonell seriøst endret, maksimal varighet av fengsel bak stolpene ble avklart, begrunnelsen for å sende til vakthuset ble stavet ut i detalj.

Den nye loven krever at bare brutto disiplinære lovbrudd er årsaken til arrest i hæren. Dedovshchina, AWOL, unnlatelse av å vises for tjeneste uten god grunn, tilskrives dem brudd på regler for bekjempelse og våpenhåndtering, samt alkohol og narkotikabruk. Fra det nye året er noen av disse bruddene for en soldat eller en warrantoffiser fulle av arrestasjon opp til 30 og i spesielle tilfeller opp til 45 dager. Og de vil bli sendt til vakthuset ikke av befalingen, men av garnisonen.

Og i dokumentet for første gang oppført omstendighetene som utelukker straffen til militæret. Disse inkluderer spesielt det nødvendige selvforsvaret. Forklaringen er viktig, siden kadetten som sto opp for jenta eller soldatene som hadde fylt en mobbing til mobben før, var ofte skyldig uten skyld. Bevis for kommandanten at det ikke var deg som organiserte kampen, men en kampanje til politiet var nødvendig for å gi vitnesbyrd, det var ikke mulig for alle og ikke alltid.

Forresten vil ikke bare prosedyren for arrestasjon, men også vilkårene for frihetsberøvelse av soldater i vakthuset endres i nær fremtid. Forsvarsdepartementet lovet fast: å sitte på "leppen" vil bli mer komfortabel, og forbereder seg på å utruste hermetilskuddene under europeiske standarder. Militæret har allerede utviklet et program for bygging og gjenoppbygging i 2007-2010, nesten hundre og femti garnisonskorps. Det første tegnet på listen var en eksperimentell "leppe" i landsbyen Alabino i nærheten av Moskva. På sin eksemplariske endring tilbrakte nesten 4 millioner rubler. Arresterende innovasjoner forventes mye. For eksempel vil kameraene bli bygget og ombygd med en hastighet på 4 kvadratmeter plass og 12 "kub" luft per person. I stedet for en liten - 15 med 15 centimeter - ventiler under taket, vil alle rom leveres med standard sperrede vinduer. Byggeprosjekter inkluderer tilstedeværelse av et bad i cellene og tvungen ventilasjon av luft. Fra andre fasiliteter "under Europa" - radio og TV, obligatoriske senger med sengetøy, daglig utstedelse av arresterte bøker, brettspill, aviser og magasiner. Vakthusene ønsker også å utstyre møteplasser og møterom.

Hvordan legger du på "leppen"?

Prosedyren vil være som følger. Overordnet på enheten i 10-dagers perioden etter hendelsen vil samle inn og sende til rettsdokumentene som viser den underordnede alvorlige feilen. Etter å ha undersøkt disse materialene, bestemmer dommerne om å straffe personen med en "leppe" og bestemme varigheten av arrestasjonen. På advarsel fra en servicemann kan en advokat være til stede under undersøkelsen av saken hans. Dette er også en innovasjon i hærens disiplinære praksis.

Straffen fra vakthuset vil ikke påvirke offiserer som ikke har tatt eden til soldater og kadetter, så vel som kvinners militærpersonell. Sjefen sin på den gamle måten vil påberope seg reprimand eller out-of-order-antrekk. Men sjansen til å være på "leppen" dukket opp i de såkalte "partisanene" under militær trening. Alt relatert til korttidsreservatet er uttalt i stor detalj i den nye loven, så på tirskel av honorarene, er det nyttig å gjøre både privat soldaten og løytnant kjent med dette dokumentet.

Sitt på leppen

  1. - tips av ticks, vice og noen andre verktøy som brukes til å klemme spesifikasjonen

- en av to bevegelige hudmuskelfoldene danner kantene i munnen

Eksempel: Plumpete lepper. Øvre, underleppe. Klem lepper. Bite leppene (også skiftende: på uttrykket av veksling, utilfredshet). Lip på leppene (shif: lov, men ikke ferdig; enkel.). Lips løses (re: gråter, oppløses. Disapproval.). Pouting lepper (re: fornærmet, sint, uenighet. Disapproval).

I nord av Sovjetunionen:
- navn på havbåter

Eksempel: Onega Bay

Cosmodrome "Plesetsk"

Nettstedet til Plesetsk Cosmodrome www.plesetzk.ru

Hvem satt på leppen?

Moderator: SMERSH

Hvem satt på leppen?

Melding PS »lør 21 mai 2005 22:08

Re: Hvem satt på leppen?

Melding Mitya »søndag 22 mai, 2005 0:46

Melding Serega "søndag 22 mai, 2005 7:50

Heh. Og jeg satt også. På treningsleiren var det drukket full til en nærliggende landsby. Vel, det var sigøynere med colami og vi tumblet. Alt ville vært bra, men der ribbenene brøt en av våre "partisaner", måtte vi ringe pliktoffiser for det som ville kalle en ambulanse. Hvor kompis sto! Jeg husker fortsatt, kaptein Chichko. Det var ikke engang en tre-story var, det er vasche noe utover.

I morgen, en storcoat under armen, og i 10 dager. Men normalt var det. Vi sprer ikke rot der. Det samme, løytnantene på lager. Jeg husker den første konstruksjonen: "Vel, du har et ansikt, Sharapov." Og ja der. Erysipelas var fortsatt det. Type teller om henne ødelagt i halvparten, spor forblir fortsatt på ansiktet, hvis du ser nøye ut.

Re: Hvem satt på leppen?

Melding chih »ma 23 mai 2005 18:28

Re: Hvem satt på leppen?

Melding sergio »ma 23 mai 2005 21:28

The Alena Post »ma 23 mai 2005 21:36

Melding Serega »Tue 24 mai 2005 19:01

Kom igjen. Du trenger ikke luktet når de er svette. Denne vassen. En annen ting er at de vet det, og typen er at de oftere tar en dusj og bytter klær for en dag. Hvem er ikke, bruk liter parfyme.

Det morsomme er at hvite for dem stinker akkurat det samme i varmen. Hvis ikke verre. Skriv inn noen mmmm. meieri? (Jeg husker ikke) vi fordeler syre. Vi føler ikke for henne, men tar dem tilbake fra hjertet.

Re: Hvem satt på leppen?

Melding Stas »fre 03. juni 2005 16:09

Re: Hvem satt på leppen?

PS Melding »Fre 03.jun.2005 20:12

sitte på leppen

1 sitte på leppen

Se også i andre ordbøker:

LIPS 3 - LIPS 3, skitten, vel. (Simple.). Samme som vakthus (i 1 verdi). Plante på leppen. Sitt på leppen. Ordbok Ozhegova. SI Ozhegov, N.Yu. Shvedova. 1949 1992... Ozhegov Dictionary

leppe - GUBA, s, mn. lepper, lepper, lepper, kvinne 1. En av to bevegelige hudmuskelformede folder som danner kanter på munnen (hos dyr med en oral åpning). Plumpete lepper. Øvre, nedre g. Klem lepper. Bite leppene (også fra: et uttrykk for irritasjon, misnøye)....... Ozhegov Dictionary

leppe - GUBA1, s, g. Brig. Send til leppe. Sitt på leppen. Kjør inn i leppen din. Vend vekk fra leppene. Fra arm... russisk argo ordbok

ass - ass, s, g. 1. Bakside, bakder. Gi i eselet (hit). Hvorfor mangler toalettpapir? Forventet per innbygger, og rumpa var større. En amerikansk stakk fingeren i rumpa (og tok et stykke mumiyo ut av det, eller kastet et stykke i truser...... Ordbok av russisk argo

Feline familie - (Felidae) * * Feline virkelig, som Brem skriver, er den mest perfekte typen rovdyr, med andre ord de mest spesialiserte representanter for truppen. Familien inneholder 36 arter, gruppert i 10 12 slekter (selv om forskjellige...... Dyreliv

SPROG - Babi-språk. Arch. Aloe plante. AOC 1, 78. Taiga-språk. Zhargy. vinkel. Tyverjargong. SRVS 1, 31, 203. Balantresy språk fra noen. Komi. Om den pratende personen. Kobeleva, 83. Baskoy språk. Yarosl. En livlig, uhemmet person. Yaos 1, 40. Beat...... En stor ordbok av russiske ordsprog

Crabbe, Nikolai Karlovich - Adjutant General, Managing Marine Department, slekt. i Georgia den 20. august 1814, sinn. 3. januar 1876. 25. februar 1826 ble utnevnt til Naval Cadet Corps; gikk svømming over Neva Bay, mens det fortsatt er en kadett, på en galliot...... Stor biografisk encyklopedi

Cyprinidae-familien (Cyprinidae) - Cyprinidae er den mest vanlige arten i karpeformet underordnet familie. Deres orale åpning er begrenset fra oven bare av premaxillary bein, som er bevegelige forbundet med maxillary. Munn inntrekkbar. Det er ingen tenner på kjever, men pharyngeal ones...... Biological encyclopedia

Arvelige sykdommer (genetiske lidelser) - Som et resultat av slektsforskning. En rekke arvelige lidelser er identifisert. I genetiske sykdommer mangler noen proteiner eller enzymer eller endres patologisk. Beskrivelse av den mest kjente N. er oppført nedenfor i...... Psychological Encyclopedia

Vaskebarnsfamilie - (Procyonidae) * * Vaskebjørnfamilien inkluderer 6 7 moderne slægter og 18 19 små og mellomstore rovdyr. Distribuert hovedsakelig i Amerika, med det både i tropene og i tempererte breddegrader, så vel som i Øst-Asia....... Dyreliv

Generell syn på livet til reptiler eller reptiler - skaperen av vitenskapelig zoologi, Linnae kalt amfibier dvs. dyr med dobbelt liv, en gruppe vertebrater, som tidligere ble klassifisert som en del av firebent og pattedyr, delvis som ormer. Oken prøvde å erstatte dette ikke helt vellykket...... Dyreliv

Flyet sitter på leppen og prøver å fange det, men det flyr bort

Dream Dream En fly sitter på en leppe og prøver å fange den, men hun flyr bort en drøm, hvorfor drøm i en drøm Flyv sitter på en leppe og prøver å fange det, men hun flyr bort? For å velge en drømmefortolkning, skriv inn et søkeord fra drømmen din i søkeskjemaet eller klikk på innledende bokstav av bildet som karakteriserer drømmen (hvis du vil få en online tolkning av drømmer per brev gratis alfabetisk).

Nå kan du finne ut hva det betyr å se i en drøm en flue sitter på en leppe og prøver å fange den, men det flyr bort ved å lese under gratis tolkning av drømmer fra Solens Husets beste online drømmebøker!

Drøm Tolkning - Fly

Fly er personifiseringen av de mest onde menneskelige egenskaper som forstyrrelse, arroganse, hykleri. Kanskje bildet av en fly i drømmen din var forårsaket av det faktum at du i virkeligheten opplevde en person med slike egenskaper.

For eksempel har du veldig irriterende venner som stadig "flokker til deg som fluer til syltetøy".

Og kanskje et fly dukket opp i en drøm fordi i virkeligheten du falt i en svært vanskelig posisjon, som du ikke kan komme deg ut av. Tross alt er det ikke uten grunn at folket kjenner et slikt uttrykk: "Bli fast som et fly i syltetøy".

Kanskje et av elementene i drømmen var fly, for i ditt underbevissthet var det en tendens til å overdrive overdrivelsen som følger med deg i livet, det vil si din evne til å "Lag en elefant fra en fly" eller folketegn: "Flyr i en vinterhytte til en død mann".

Høre fluene summende i en drøm - en drøm advarer deg om at du er omgitt av hykleriske mennesker som plotter mot deg.

Hvis du har sett en fly fast i honning, så er du i det virkelige livet en veldig smigrende person, og derfor er store uhell venter på deg. Kanskje en slik drøm tyder på at det er en person i ditt miljø som du forgjeves anser å være din venn: hans ord er smigrende og derfor villedende.

Å fjerne en flue fra din hånd i en drøm er et tegn på at du har en veldig irriterende venn som ikke bare forstyrrer ditt fredelige liv, men også forstyrrer forholdet ditt med din kjære.

Hvis du i en drøm borger en flue fra din elskede, så i virkeligheten er du lei av ditt forhold til en elsket, og derfor vil du si opp dette forholdet på noen måte.

Men vanskeligheten er at du ikke vil ha motet til å si dette ærlig, og derfor vil du streve for å gjøre det klart om kjøling av dine følelser med forskjellige hint.

Å drømme om et fly som sitter på taket er et tegn på at du har et seriøst forhold til en bedragerisk og hyklerisk person; Han vil ikke gi deg lykke.

Drep en fly i en drøm - foreskygger bedrag av en elsket.

Hvis du gift i en drøm flyr - et godt tegn. En slik drøm tyder på at du endelig vil bli kvitt irriterende hykleriske bekjente.

Hvis du drømte om en gigantisk fly, så kom deg ned til forretninger som du nesten ikke kan gjøre.

For å se i en drøm hvordan et fly kryper på mat, betyr at ved overdreven utholdenhet vil du ikke bare oppnå dine mål, men også miste dine verdifulle lånere som nekter å hjelpe deg, fordi de undergraver deres prestisje ved deres handlinger.

Drøm Tolkning - Lips

Lippene er symbolet på de kvinnelige kjønnsorganene, skjeden, og kysset er derfor symbolet på samleie.

Hvis du berører leppene med hånden, satser du på oralsex.

En sigarett i leppene hans taler om en mulig svik av din seksuelle partner.

Flytte lepper (snakke, tygge, etc.) snakker om vennligheten til partneren din.

Malte lepper sier at din seksuelle partner ikke er fornøyd med deg, men informerer deg ikke om det ennå.

Rene, ømme lepper snakker om ønsket om å finne den perfekte samarbeidspartneren.

Lepper med sprekker eller andre skader snakker om et harmonisk forhold til partneren din og av frykten for å miste den.

Drøm Tolkning - Fluer

Drømmen om fluer betyr skade, innsats og skader forårsaket av dine fiender.

Hvis du drømmer om at fluer har stungt deg, så vil du lide av forferdelsen som din misunnelig vil spre seg om deg. Noen ganger advarer en drøm deg om at du kan fange en smittsom sykdom.

Å se mange fluer i en drøm betyr at du skal være skeptisk til fortal og ta de nødvendige forholdsregler for dette.

En fly i en drøm betyr skuffelse eller et møte med en kjedelig person.

Fangende flyr i en drøm - et tegn på ulykke, som du selv og naklichet.

Drep fluer i en drøm er en forløper for gode forsøk som du kan overvinne med stor innsats. Men etter en slik drøm kan du forvente at dine problemer vil ende etter en tid.

For å se i en drøm er klebrig papir for å fange fluer et tegn på intriger der du kan bli trukket.

Hvis i en drøm vil flyet være i maten, så venter du på problemer og frykt.

En flue swatter i en drøm minner deg om at dine fiender ikke sover, og du bør ikke lene deg tilbake.

Se tolkningen: insekter, bite.

Drøm Tolkning - Lips

Å drømme om tykke, stygge lepper på ansiktet til noen - for å ta forhastede og utslettede beslutninger. Vakkert skissert fulle lepper - du vil oppnå harmoni i forhold til kjære, til overflod i huset. Å elske en slik drøm lover gjensidighet. Tynne lepper - til det faktum at du enkelt kan mestre et fremmedspråk, som vil ta for å studere.

Sår, hovne lepper er et tegn på fremtidige usunne ønsker og feil livsstil. Hvis du drømmer om at du tynner leppene dine med leppestift, heretter du muligheten til å oppnå det ønskede ved ofre, noe som ikke koster deg noe materielt, men kan forårsake moralskader.

Drøm Tolkning - Fluer

Fluene sett i en drøm foreskygger frykt og angst om helse. Fluer, swirling swarm i søppel, - å sladre og sladre rundt i ditt personlige liv. Å fange fluer i en drøm - ordne en felle for deg selv.

Expel flyr fra leiligheten - til sorg og stress i hjemmet. Drep fluene - korriger dine kjærlighetsforhold takket være en smart måte.

En drømflyvning gir deg beskjed om at det skjer en konspirasjon rundt deg. En fly som har bitt deg foreskygger en lykkelig løslatelse fra en stor del problemer, som din stolthet vil likevel lide av.

For å se klissete papir for å fange fluer, som disse skapningene er tilsynelatende usynlige, er en prediksjon av en tiff med en kjære eller et strid med venner.

Drøm Tolkning - Fluer

En harbinger av sykdom, tristhet og tretthet.

Fly rundt deg - intriger legger seg rundt deg.

Sitt på klær - for å forplage, forferre.

Etterfølger deg - problemer kommer til ditt hus.

Bitten - til de dårlige nyhetene.

Mange - du vil ha ekstra ansvar.

En flue på komfyren sitter - til brannen.

Slå fluene - å inngå en ulik kamp med misunnelig.

Å fange en fly er et forgjeves ønske om å holde forhold som lenge har vært oppbrukt.

Flyet sitter fast i klistrelaget - av din egen vil komme i trøbbel.

Stor - et strid med venner.

I mat eller drikke - lær om en uhelbredelig sykdom.

Hør buzz av fluer - du er omgitt av hyklere.

Tenk deg at du tok ildfluer for fluer (se Insekter).

Å drømme om å flyve og summende fluer - å vekke andres irriterende vil avlede deg fra deg selv.

Drep en fly - bli kvitt en irriterende fan eller snakkesalig venn.

Tenk deg selv å krasje en flueswatter og drepe alle fluene.

Drøm Tolkning - Lips

Store lepper å ha - for den kommende bekymringen.

Veldig tykke lepper - til en vellykket løsning av problemer.

Skitne lepper i en drøm - til problemer.

Aliens klart definerte lepper hadde en drøm - til gjensidighet og plassering fra andre.

Tynne lepper drømmer - til nye problemer, som vil oppstå på grunn av den hastige beslutningen av de gamle.

Tykke lepper ser - du må ta vare på helsen din.

Drøm Tolkning - Fly

En fly flyr rundt deg - til sorg, stress.

Gadflyen flyr etterfulgt av deg - symboliserer sinne.

For å slå fluene - til glede, er det fluer.

Flyr i huset og fly opp gjennom peisen - til brannen.

Fluen sitter på klærne - for å forplage, forferre seg.

Drøm Tolkning - Fly

Mange fluer er irriterende, misunnelige venner.

En fly - tristhet, ulykke.

Bite fluer - fiendtlige handlinger av uønskede.

Å fange fluer - for å delta i hjemmetroen.

Å drepe en fly er å forbedre tilstanden til ens saker eller gjenopprette fra en sykdom.

Fluer som sitter på klærne, er et tegn på svindel.

Drøm Tolkning - Fluer, gadflies

Store fluer, gadflies, gadfly - et symbol på ond kraft, urenhet, synd og avgudsdyrkelse.

En flue rundt deg vind - sorg, problemer.

Fluer forfølger deg ubarmhjertig - forebodings som du forsøker forgjeves å muffle / midlertidig profetisk gave, profetisk belysning.

Humming rundt, men usynlige fluer - høy tilstrømning, vag clairaudience.

Gul eller rød fluer - Vampiriske effekter, onde øyne.

A og B satt på "leppen"

Selskapet med unge løytnantene ligger i en rolig gårdsplass. Plast kopper ble plassert på domino bordet, ble et par tørre rasjoner lagt ut. Vodka strømmet stille ut av ermet. En "halv liter" var ikke nok. Selskapet splittet opp - Gruppe A forble "for å holde bordet", og Gruppe B flyttet til nærmeste matbutikk - for å fullføre oppgaven med å fylle alkoholhullet. Den første var mindre heldig - en militærpatrulje så inn på gården. Løytnantene med glitrende øyne ble tatt til militærkommandørens kontor. En halv time senere banket kommandantens kontor høyt på døren - det viste seg at kameratbudsmennene, som befester offiserene, bestemte seg for ikke å forlate sine kolleger i nød. I løpet av få minutter gjenforenet selskapet i vaktholdet, i det hele tatt, "leppe".

Historien beskrevet ovenfor skjedde i Minsk tidlig på 1990-tallet. Så skjedde masseduksjoner i Forsvaret, og militærprofesjonen mistet midlertidig sin tradisjonelle prestisje. I dag har bildet endret seg. En servicemann sosial status har økt i forhold til sivile yrker, offiserer verdsetter deres epaulets. Men, selv svært sjelden, tillater en av dem å grove krenke militær disiplin. Og så tar den militære kommandantens kontor, et organ av hærens lov og orden, seg for den uforsiktige tjeneren.

Huset der den militære kommandantens kontor i Hviterusslands væpnede styrker ligger, er ganske bemerkelsesverdig. Det ligger i det historiske sentrum av Minsk - Øvre by og er en av de eldste bygningene i hovedstaden - bygget i 1624. Opprinnelig var Bernardine-klosteret her. Arkitekturen er nesten helt bevart. I den opprinnelige formen forblir munkceller, gårdsplass, kjeller. Det var sant at cellene ble reequipped for cellene, og gårdsplassen tjener som et paradjord og et sted for fanger å gå. Kjellere holder også alderen gamle hemmeligheter. Her er utbredelsen for "gravene" - utforskere av underverdenen. I følge de overlevende tegningene er kjellene i vakthuset begynnelsen på en grandiose forgrenet fangehull. I følge arkitektens opprinnelige design, herfra kan du komme til den nærliggende kirken og bygningene på det moderne frihetsplassen. Men under den store patriotiske krigen under frigjøringen av Minsk ble kjellerne oversvømt og ikke lenger utforsket. Forresten var en av Gestapo-direktoratene i byggingen av den nåværende kommandantens kontor, og underjordiske aktivister ble skutt på gårdsplassen. Det var her som Vera Khoruzhaya ble henrettet.

Enda tidligere, etter undertrykkelsen av det nasjonale frigjøringsopprøret under ledelsen av Kastus Kalinovsky i 1863, ble dette huset overført til ledelsen av militærkommandoen Minsk-distriktet og tjent som residens for guvernør i byen og garnisonskommandøren. Men de lokale forholdene er fortsatt mer egnet for innholdet av fanger som er isolert fra verden, og ikke for tjenestemenns kontor. Murvegger er opptil en og en halv meter tykk, og tykke rister er innebygd i vinduene. Likevel har rømningsforsøket, som i alle fengsler, vært. Inkludert vellykket. Hittil har tjenestemenn fra kommandantens kontor fortalt hverandre en historie om hvor mange år siden en soldat av conscript-tjeneste, en innfødt i Trans-Kaukasien, ble arrestert her. Han klarte å bryte risten og rømme. Om noen dager reiste han 6 tusen kilometer og fant seg selv. hjemme. Der ble han arrestert og brakt tilbake.

Det er en patrulje i byen.

Den siste reformen av den hviterussiske hæren berørte også tungt på portforbudet. Og i alle forskjellige retninger. For eksempel har arbeidet med en patruljertjeneste som overvåker mennesker i uniform utenfor plasseringen av militære enheter, blitt radikalt endret. De som allerede har tjent, kan sikkert fortelle hvor lett smarte soldater, går til "scooteren" (uautorisert fravær fra enheten), beregnet patruljer. Tross alt var deres ruter strengt definert og endret ikke lenge, og var derfor en åpen hemmelighet. Selvhjelpere hadde ingenting å velge omvei, garantert å utelukke et møte med patruljertreenigheten. Nå kom inn i utgangsformen for å transportere patruljer. Det vil si, folk med røde bandasjer kan plutselig vises nesten hvor som helst. Det er ikke overraskende at kurven for uautoriserte fravær fra troppene kryp ned.

Den arresterte oppførselen ble tidligere fulgt av de samme soldatene fra vanlige enheter. Det var hendelser da kontrolleren og fangen viste seg å være medarbeidere. Og så skjedde de såkalte "uformelle kontaktene" uunngåelig: notater, sigaretter, matvarer ble sendt videre uten tillatelse, og innrømmelser ble gjort i modus. Nå har vakten ansvaret for et spesielt opprettet vaktfirma. Hennes krigere gjør ingenting annet enn vakten. Disse er profesjonelle warders. Generelt er kommandantens kontor nesten den eneste militære enheten der de er involvert i en enkelt oppgave - det være seg en vakt, en patrulje eller noe annet. De sprøytes ikke på varierte daglige ordrer og er ikke involvert i alle slags oppgaver.

Og nylig oppnådde kommandantens kontor egne spesialstyrker. Nødhjelpsklubben er hovedsakelig designet for å gripe til rømte soldater som har forlatt enhetene sine med våpen. Hittil (pah-pah!) For årets eksistens har dets krigere aldri måttet utføre et kampoppdrag, men de er alltid klare til å handle i virkelige situasjoner. I tillegg er denne truppen utstyrt med spesielle biler, og i ekstreme tilfeller er det mulig å tiltrekke seg et helikopter, det vil si at spesialstyrkenes mobilitet er uten tvil.

Så her kalles den "spesielle betingelsen" for fangene i varetekt. Kommandantens kamre inneholder tre hovedkategorier av variabel sammensetning: disiplinær arrestert, personer under etterforskning og dømt for anholdelse. Den første kategorien er forskjellig fra de andre i fravær av kriminell bakgrunn til oppholdet her. Disse er militærpersonell som begikk alvorlig forsømmelse i tjenesten eller hjemme, spesifisert i Disciplinary Statute. For eksempel, ifølge dette dokumentet, kan en drunken offiser bli oppbevart i vaktholdet til fullstendig nøktern opp, og den misbrukte alkoholkonsulenten "skinner" i opptil fem dager med arrest. Mye mer alvorlig er statusen til en mistenkt eller dømt for arrestasjon. Dette er mennesker som kommer i konflikt med straffeloven, og derfor er forholdene for dem hensiktsmessige.

Fra ordrenes synspunkt er kravene til variabel sammensetning stive, men akseptable. Violatorer straks straffes med en straffe celle ("ensom inneslutning celle"). Et betong "glass" med et oppholdsareal på ca 3 kvadratmeter og en avskjæringsratio er det beste middel for sløyfe i et konvensjonelt kammer.

Ifølge tradisjonen som ble etablert nylig, er cellene ikke fullt opptatt, og omtrentlig antall fanger endres ikke: noen går, andre kommer.

Kommandant her er den øverste militære kommandanten til Forsvaret, oberst Anatoly Gritsev. Han holdt den virkelige offiserens bærer. Og når han passerte kontrollstandardene før den endelige testen i 2002, fullførte Anatoly Georgievich oppgavene på den "utmerkede" med en stor margin, og i brann fra en servicepistol behøvde han ikke en gang de to siste patronene skulle skyte på normen. I en samtale med meg spurte lederen av militærkommandantkontoret meg å understreke at hans avdeling ikke var en straffekraft, men fremfor alt en pålitelig assistent i å opprettholde orden i hæren. Og de fleste soldater og offiserer forstår dette perfekt.

Sitt på leppen

Hva er en garnisonbeskyttelsesenhet? Absolutt umulig å si. Er det mulig å beskrive å være i det, som en vakt og som en fange? Hvor å ta slike ord, slike maling, er de selvfølgelig der, i minnets dyp, men som akvarellmaling

de har tørket ut de siste 20 årene. Holdningen til howitzeren i hæren var tvetydig, si i treningen, og jeg var i den mest voldsomme, sannsynligvis i Elanskaya Heavy Tank Regiment, og tjenesten var langt fra lett, så de som så på leppen snakket om å bo der som om feriestedet. Det var ikke en spesiell presse der, de ble ikke tatt på jobb, fôringen var ganske utholdelig, kort sagt, du kan si hvile. Som vi i selskapet fløy som shitty broms. Etter trening fikk jeg muligheten til å tjene i den strålende byen Novorossiysk. Det var mange militære enheter her, det var søfolk av alle striper og grensevakter, en konstruksjonsbataljon, fallskjermsparere, og vi var infanteri-infanteri. I den ytre utkanten av byen var det et luftbårt regiment på sitt territorium på en høy fjellrosen

den mørke citadellet til garnisonen leppen, hvor raiderne fra alle striper fra alle deler ble holdt. Fra regimentet til leppen ble det ledet en svingete bane av skam. Lippens regel var grufull og allmektig. Den andre dagen så jeg på Peter H. Jacksons Hobbit på bildet av Azog

Jeg kjente ham øyeblikkelig. Da Jackson lærte om hovedkvarteret, hvordan han klarte seg så nøyaktig, direkte og pålitelig legemliggjør dette livlige bildet av en overordnet rettsoffiser for de luftbårne troppene, er det et mysterium for meg. Men det er overraskende nøyaktig. Den samme isete, full av hat

til alle øynene, det samme utrolige steinflaten som om de ble laget av datagrafikk. Det samme sterke lavt brøl i stedet for stemme. De samme følelsene, talenes intonasjon, hadde han en raseri, farlig balansering på randen av kollaps i en infernal tantrum.

Hans nestleder og adjutant var en senior sergeant, ikke så briljant legemliggjort i filmen som Bolga. Det virker som han heter Andryusha, og han var enda mer fryktet, selv om det var mye mer. Det er ikke klart hvorfor, men i deres høyborg var de allmektige, for en eller annen grunn var ingen av dem, de offiserer som snakket med ham, stammering og ingratiating. Når vi ble fortalt å forberede seg på en garnisonsklær på leppen, droppet stemningen under skorpen. Vi gikk ofte til vaktene i parken og i varehusene, det var ikke en lett ting, men det var grim berømmelse om leppen, de sa at alt personell etter vakt ga starten på "Charter" kunnskapstesten, som ikke passerer

Prøven forblir på leppen, bare allerede i kammeret, som en arrestert. Et slikt utsikter er vanskelig å ønske selv den verste fienden. Dette viste seg å være en monstrous sannhet, noen ganger holdt vaktgulvet i fangehullene, og for å få dem ut derfra måtte selskapets offiser sende de uhyggelige ensigngaver i form av for eksempel skovler eller et annet verktøy. Jeg trengte ikke å bli, og jeg husker fortsatt charteret på garnisonen og vaktplikten, selv om 20 år allerede har gått! De fortalte også historien om utryddelsen av desants fra kameraet med fangst av våpenet til vakt og skyting. Mange ganger måtte vi gå dit, det var en kjedelig, lang tids spent bil. Jeg husker spisesalen til landingspartiet, en stor plakat med en påminnelse om den ekstra tillatelsen til fallskjermjegeren, en smakløs snyder, aluminiumsmusker og boller, som for hunder, sint kokker. I vår spisestue var det nesten som en sivil, tallerkenen og krusene var porselen, det var tykke snille tanter på hånden. kokker, og maten var liksom sjelfulle eller noe. Vi oppførte seg helt riktig med fangene, vi gjorde alt etter reglene.

Her er det. Pakken kom til meg. Det er alltid en hendelse i hæren. Med oppsigelsene har det alltid vært

Vi har litt tøft, Gus og jeg bestemte meg for å kjøre inn i en samohod. Faktisk var hans navn Sergey Gushchin, Gus ble kallenavnet korpsleder, sersjant Yagodkin, kalt navnet Yagoda. Det var en ukomplisert manøvre å gå inn i et selvgående kjøretøy, det var en vakker vinter solrik dag, vi hoppet over gjerdet som vanlig, men vi gikk ikke engang to kvartaler da vi ble konfrontert med et par desants med røde armbånd, sommeren var ikke en tett patrulje! God ting, vi rushed for å unnslippe, det virket et par blokker, og vi ble reddet, men da vi vinket over gjerdet, hoppet hundene etter oss, ikke nølte for et sekund. Det var ikke i henhold til reglene, vi løp til kaserne i ødemarken, og da var jeg på en frossen pølse Et slag på bakken var en ånd av vant. Men da var det bo Kampene var rasende, jeg slog naotmashen og prøvde å forlate, de slo på nederlag og hang på meg. På et øyeblikk ble overkledningen min revet, kruset ble ødelagt, Her kom flyet. På den annen side, fra siden av kaserne, flyktet vår, til frelse, tok Gus hjelp. I fronten, Junior, Vovchik Sumarokov, som ble kalt så fordi han gikk ut av skolen som en junior sergeant, i motsetning til oss, sprang private. Han løp i en vesttrøye og klemte store nekter, øynene hans var fulle av rettferdig vrede. Gus kjørte rundt i landsbyen, med en følelse av dyp tilfredshet på ansiktet. Med dem var hele firmaet. Vel, det var de som var da i arrangementet. Mannen 15. Letekha ble blek, det så ut som et opprør, han klamret på hylsteret. Dette avkjølte avengersne, og etter forhandlingene ble de tvunget til å trekke seg tilbake, hvorpå jeg ble tatt til UAZ og tatt til

Komendaturu.Tam, fortsatt redd, var forferdet over opprør, og de satte håndjern på meg og forseglet leppene mine i 7 dager med ordlyden "for å motstå patruljen". De kastet meg og en annen fyr i sivilen som også var koblet i håndjern i UAZ og De tok oss til leppen. Det er en slags ironi i det faktum at GusYu for eksempel offisielt annonserte leppene mange ganger om dagen, en gang før formasjonen av hele brigaden, forkynte kommandanten høytidelig 10 dager, men han besøkte aldri leppen, aksepterte ikke, det var ingen spinn, deretter barberingstilbehør, så noe annet. Selvfølgelig spurte ingen meg noe slikt. Offiser Desant tok oss

og hans assistenter med gummistrikker, blåste regnet ned på oss. Den uforståelige, umotiverte grusomheten til disse menneskene kan være

Forklart, kanskje, bare ved den daglige vanen med det, så de ikke folk, vi var biomasse for dem, som skulle forvaltes så raskt og effektivt. Etter en ydmykende, men rask akseptprosedyre ble vi kastet inn i kameraet. Det var et KVZ kamera.

midlertidig arrestert. Det ble holdt under etterforskning, eller de som ventet på å bli sendt til diesel eller fengsel. Det var forskjellig fra andre kamre fordi det ikke var noen køyer, i andre kamre var det køyer skrudd på veggen, som i løpet av dagen ble festet til veggen med en lås, her var det bare en høyde på kjellergulvet. Veggene var dekket med betongspyd, dimlampe bak stolper brent døgnet rundt. Ifølge reglene ble fangene fra denne cellen ikke tatt ut på jobb, til jobb og til spisestuen. Men som jeg senere måtte sørge for, holdt bare vår vakt reglene. Ifølge reglene er for eksempel forbudt å gå inn i kameraene, dette er arbeidet med ekskresjonen, men elevene gjorde alt de ville, de snudde leppen til en slags infernal fornøyelsespark. De bodde i cellen, to unge menn, desertere og gammeldags, en tynn gutt, en signalman, en senior på kameraet.

Denne gutten, som Gollum, skremt og nedtonet, i en hviskethet, introduserte han oss til reglene, og oppfordret seg til ikke å kontrollere effektiviteten og tvanget. Han sa at det er praktisk talt ikke noe hode, og når Andryusha-Bolga regjerer det villeste

lovløshet, vaktene til alle fallskjermene, og bare avvike i grad av galskap, sa at når vakt kommer fra vår side, setter paradiset seg på leppen, men dette har ikke skjedd lenge. For den sivile som ble brakt sammen med meg, ble han kalt Slavik Glotov, også på farten, men bak ham var ran og tyveri. Da vi ble akseptert, la jeg merke til at han hadde et stort arr under hjertet hans og en "Død" tatovering med en edderkoppbrikke på brevet D og en edderkopp på en spindelvev. I hæren var det en stor suksess å møte noen som brenner for metall. mer meningsfylt enn å møte for eksempel en landsmann. Nå er det vanskelig

for å forklare, men i løpet av Sovjetunionen og de første årene etter sammenbruddet var det virkelig en glorie av en viss metallbrorskap, og i hæren, hvis en slik person kom over det som på en annen planet, ble det plutselig møtt av en jordforbindelse. Kameramanneren rapporterte at tortur ble brukt uten dårer, Andryusha sadist, gjelder nåler under negler og tanger. Snart opptrådte han i en celle med en hevn av desants med cudgels. Den tynne fyren satte haken i taket og ropte en stavelse hysterisk. Anryusha var monstrøs, det var ikke noe menneske i hans øyne, han slo alle sammen, spesielt d'Essant-løpene, mer nøyaktig enn alle Slavik, for han

viste et arr på hjertet, for eksempel å ha nylig gjennomgått en operasjon. Så begynte spørringen, "hvem var den andre med deg?" Jeg prøvde å vri ut "Jeg kjenner ham ikke", noe som førte til Andryushas villige glede, han ba om en plop og en nål, og han ble gitt dem,

motbydelig rusten plazanki. Jeg ventet ikke på begynnelsen av torturen og la ut alt, og rettferdiggjorde meg internt av det faktum at det ikke forandrer noe, og Gus, i alle fall, truer ikke noe, men nyskapende, hard forståelse av svakheten i det fysiske

ved å lide, undertrykt det hele. Andryusha brøt ut i mockende latter og erklærte at Goose umiddelbart ville bli brakt og kastet inn i fangehullet. Jeg var deprimert og fullstendig demoralisert, selv om dette var forståelig nok en bløff og en profanasjon. Etter det er det fortsatt umulig

refererer til Zoya Kosmodemyanskaya, til ungdomsvaktens helter, til pionerene, til heltene som torturert i torturkamre og ikke sier et enkelt ord til bøndene. For slaget gjorde de ikke et spesielt inntrykk på meg, da jeg allerede hadde tjent et år, og jeg forsvarte blåsene rolig hvis jeg ble slått av føttene stod stille, det var bare ikke interessant å slå meg, så de slo flere gammeldags og unge deesants. Vårt utseende med Slavik likte ikke Andryusha, de tok en avføring og veldig god sakse. Jeg satte meg på en avføring. Slavik tok saks for å hjelpe ham å kutte som en m zhno raskere ved to av hans sjel figachit dubinalami. Når du er så kuttet, gjør det vondt. Da endret vi, og jeg kuttet den. Jeg har aldri vært sterk i frisør, men når du blir full med en dubiem lærer du raskt. Nå så vi like elendig ut, plukket i riper, blodet på steder skallet. Andrew forblir forsiktig pensjonert. Cellen var takk, kald og veldig fuktig. Det var bare mulig å stå. Om natten var det mulig å ta overlegget, som var sengen. Min overbelegg var kort og smal, og Gollum anbefalte sterkt å ta andres, og

velg en større størrelse. Han viste nychki, det var sigaretter og kamper, men det var ingen måte å lyse på dem, men med hver rebound vi desperat prøvde, gniddte kamper på buksene, fordi de spikede veggene ikke var egnet for dette og den klebrig gulvmaling forblev på kampen, men kampen slått ikke opp på 7 dager har jeg aldri røkt, men jeg ville ha det vilt. Dagen linger lenge. Timen fra tid til annen ropte "Makhachkala!" Og alle Gubaris måtte rope "Glory to the Airborne Forces!". Det var noen andre passord og anmeldelser, i tilfelle det ikke var nok entusiasme i rop, åpnet kameraet og en utførelse ble arrangert i den, å si det ganske enkelt - Armageddon.

Vaktene ble noen ganger gjentatt i personell, det var mange kaukasiere, alle vaktene var desan, og bare en var sane. Når klokken så gjennom kameraets kikkhull, og beordret å gå i en sirkel. Så beordret han: "Syng!" Vi var stille. "SING BLT", og tastene ringte. Slavik Glotov så inn i øynene og startet opp med stolthet: "Allround løfte smør som sot, jeg tar noens hånd, jeg føler min albue!" Fra den andre linjen vi plukket opp, ropte senderen ned, og vi gikk i en sirkel og utledet: "Kjedet sammen!" Hvordan denne sangen kom til emnet, hvordan var jeg takknemlig for Slavik at han sang, og at det var henne som sang. Vi tilbrakte timer med å snakke med ham om gjenger, de beste albumene, sangene, teksten, vår smak var hundre prosent identisk. Etter et par dager tok de unge overgrepene seg bort, hvordan deres skjebne viste seg, hvem vet, at de utrættelig forbannet angrepskreftene, og at de klarte å få til å tjene der, de kunne bli tatt bort til diesel, eller de kunne returneres til enheten, begge vurderte alvorlig muligheten for selvskade. To sivile ble kastet inn i kameraet. En stammende feit mann med rystende lepper, den andre krøllete fyren. Deres historie var trist. Da de ble sendt fra forsamlingen til enheten, mistet deres personlige forhold, og de ble ikke tatt bort som de var, og de dro hjem. De bodde fredelig i et år, da ble distriktets politimann til dem, bedt dem om å skrive et sted der, de ble kastet i UAZ og brakt til leppen. Hvis soldaten så ut som en vill leder, kan du bare gjette hva disse uheldig folk følte. De gjorde ikke De kunne tro at de ville bli slått her, og de ble umiddelbart torturert til fulle. Andryusha dukket opp med sin retinue, de sivile ble forhørt, slått og ydmyket, spesielt for de fete mennene. Selvfølgelig føler noen sadist som en kilometer unna. En knyttneve fløy i magen som en sky, han rullet på gulvet, skrek, gråt og droolte. Den andre prøvde å holde fast, men i øynene var den villeste horror og vantro i virkeligheten av det som skjer grottesque. Neste dag kom en stor fyr til cellen, spurte om et spørsmål, og spurte: "Er det noen fra Urals?" Etter å ha lært at jeg, han var veldig glad, sa at siden starten av tjenesten hadde han ikke sett en eneste landsmann. "Sett deg ned en drøm, akkurat nå vil vi se presentasjonen!" Showet begynte med en motstridende bevegelse av mine kamerater. "Nå blir det et disco!" Den monstrøse landsmannen ropte. "DU", pekte han på Slavik, "Du skal spille sax, du vil fettgitar på en gitar, DU krølle på en tromme, og du blinker, og med dine palmer, lage lys og gjenta:" rød, blå, gul, grønn! "og flytte rundt kameraet, vil du lette musikken!" Forestillingen startet, med hjelp av klubber, oppnådde d'esanta en ganske godt koordinert ytelse, pomnachkar og Andryusha, som ikke bremset til å dukke opp, var i den syvende himmelen. Pomnachkar spurte hele tiden om jeg likte et slikt sirkus. Jeg spør meg selv hva er i sjelen til disse menneskene, hvem er de, og ikke at jeg ikke finner svaret, men det er så kaldt fra disse svarene at det er bedre å ikke se på disse dypene. Denne dagen hadde cellemennene lidd meg mye, og jeg følte, delvis, glede at de ikke presset meg og hatet meg selv for det.

Lading. Stopp på leppen av timeplanen for en time senere enn delvis, oppgangen av en time tidligere. Ladingen varer to timer. Vårt kamera ble ikke utført, vi ble ikke tatt ut for å jobbe, enten for å lade opp eller til spisestuen. Om morgenen hørte vi høre hvesen fra gården, gråt, lading foregikk. Men på en eller annen måte var en formann indignert at vi mistet denne helbredelsesprosedyren, og vi ble drevet som dyr inn i gården, skutt på støvlene i rumpa og en

Khmyr lastet meg med en rumpe i øret mitt, og det sprakk som en porselenplate, så langt har arret blitt igjen. Kjører, deretter et gåttrinn, kjører igjen, deretter langs stolpene på hendene, deretter i armene til vennens føtter, løper han på hendene, da vi bytter, så løper vi med en venn på baksiden, så endrer vi, og alt dette med oppmuntrende slag i høy tempo. Timene går lang og smertefullt. Heldigvis brukte de regelen - som vred ut hundre ganger - uten kostnad, for meg var det ganske enkelt, og jeg hørte hvesende og stønn fra kameraet. Syv dager gikk jeg triumferende i forsoningens forsoning, men Det skjedde ikke. Som mine kamerater fortalte meg senere, da de forlangte et selskap å ta meg og Fra torturkamrene, forklarte han at det var nyttig for meg. Da jeg fant ut om dette, hatet jeg selskapets kommandør. Jeg avsluttet kvelden, den mest utilstrekkelige, den mest umenneskelige vakt kom. "LIPS HANGING." Og her skjedde det

et lite mirakel, en ukjent for meg løytnant fra vår enhet, fra en tankbataljon, kom akkurat slik (.) på leppen, spurte om det var vår, etter å ha lært at mitt begrep var utløpt, sa han at han tok meg. Det er lykke! Jeg kom ut av fangehullene, så på denne vakre byen, skyene fløy over himmelen, sjøen glammet i det fjerne, de stolte konturene av skip svarte i den. En utrolig lys farge slo meg i øynene, og den berusende friske vinden gjorde meg full. Å røyke Leteha var en ikke-røyker, jeg bummed en sigarett fra en forbipasserende, forventet buzz, ble avskyet, og så slutte å røyke. I selskap med kamerater hilst med en ovasjon. Kom til bordet, fikk

utrolige delikatesser, røkt kylling, hjemmelaget rømme, lard, tørket fisk. Så helles de et glass med den mest aromatiske, deilige vinen. Tårer av følelser rullet ned på kinnene mine, jeg følte at jeg var hjemme!

Flere Artikler Om Typer Acne