Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Salven er ikke så enkel som det ser ut ved første øyekast. Faren ligger i det faktum at i sammensetningen er det hormonelle komponenter. Og til tross for dette, bruker jeg fortsatt denne salven i nødstilfeller, jeg har ikke møtt det beste antipruritiske agenset for akne. Betydelig lindring kommer et par timer etter påføring, og utseendet begynner å forbedre neste dag. Det er synd at salven er i stand til å beseire bare akne, som dukket opp på grunn av hormonforstyrrelser, usunt kosthold, eller på grunn av mangel på riktig hudpleie. Cinaflan har ingen effekt på smittsomme stoffer.

Sinaflan begynner å jobbe veldig fort, bokstavelig talt umiddelbart etter søknad. Og det virker umiddelbart i tre retninger - det lindrer betennelse, har en utmerket antipruritisk effekt, kjemper mot allergiske manifestasjoner, bidrar til strekk av all nestighet i vevet. Men salver er strengt forbudt å bruke i nærvær av smittsomme hudlidelser. Hvis du bruker Sinaflan på slike områder, kan du provosere en forverring, stimulere videre utvikling av mikrober og bakterier.
Plus-salve er at den passer for tørr og sensitiv hud. Men siden det er sterke hormonelle komponenter i sammensetningen, begynte jeg en allergitest før du brukte den. Ingenting forferdelig skjedde, men i alle fall er det umulig å bruke salven ukontrollert og konstant. Det er kun egnet som nødverktøy i nødstilfeller. Rødheten avtar neste dag, og sårene (hvis noen) er fullt strammet etter noen dager, er det nesten ingen spor. Salven hjelper mye med insektbitt, men det er forbudt for små barn og tenåringer på grunn av sammensetningen.

Ointment kontroversiell. På den ene siden fjerner det perfekt rødhet og betennelse. Det trenger godt inn i de dype lagene i huden, det virker i noen flere uker. Men hovedfangst er at det er sterke hormonelle komponenter i sammensetningen. På den ene siden, dette er bra, en vanvittig kløe er raskt eliminert. Men på den annen side er salven bra bare i fravær av en alvorlig infeksjon eller aggressive mikroorganismer, mot hvilken den er helt maktløs. Tvert imot er det en midlertidig nedgang i hudimmunitet, noe som kan medføre en alvorlig forverring, behandlingsprosessen kan forsinkes i lang tid. For oljeaktig hud kan salven kanskje ikke være egnet, petrolatum og lanolin i sammensetningen tetter porene sterkt. Påfør salven skal utelukkende prikkes på problemområder ikke mer enn 3 ganger om dagen. Hvis det kommer inn i sunne områder av huden, kan det være veldig skadelig. Min egen erfaring har vist at med akne hjelper Sinaflan ikke i det hele tatt. Ett rør på 10 gram varer lenge, salven blir spist sparsomt. Maksimal behandlingsperiode er 15 dager, hvorpå du må ta en pause.

Jeg har mye akne i ansiktet mitt og har akne.
Salve Sinaflane begynte å bruke for å fjerne rødhet. Sett på alt ansikt og igjen for natten. Jeg var fornøyd med de første resultatene da huden begynte å rydde fra akne.
Omtrent en uke senere så hun at antallet ål var økende. Derfor var det nødvendig å nekte.
Etter at du ikke har brukt salven, er det etter noen dager blitt enda mer akne. Hudtilstanden har forverret seg.
Først etter det leste jeg i instruksjonene at salven kan forverre tilstanden til huden i nærvær av rosa eller vanlig akne.
Nå vil jeg ikke bruke.

I min dumhet begynte hun å bruke Sinoflan salve for akne og utslett på ansiktet hennes. Anvendt salve daglig før sengetid på ansiktet. Forbedringer dukket opp raskt, etter et par søknader ble antall akne redusert til et minimum. Ansiktet ryddet og jeg, fornøyd med resultatet, sluttet å bruke salven.
Etter et par dager var ansiktet hennes sprinklet. Huden ble vant til salven og uten det begynte akne å virke med dobbel kraft. Etter det leser jeg at Sinoflan er et hormonelt stoff som skal brukes strengt for det tiltenkte formål (eksem, dermatitt, seboré, etc.).
Ja, det lindrer raskt betennelse, men samtidig reduserer produktet den lokale immuniteten til huden, hvoretter antall lesjoner øker. Det er en avhengighet, som er veldig vanskelig å bli kvitt.
Det er strengt forbudt å bruke hormonal salve på utslett forårsaket av bakterier eller virus.
For meg selv konkluderte jeg med at hormonale salver ikke skulle brukes til å behandle problemhud. I ekstreme tilfeller er en enkelt applikasjon av stor betennelse tillatt for rask eliminering. Bruken av hormonal salve i lang tid kan provosere en alvorlig forverring av problemet.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Sinaflan salve for akne på ansiktet vurderinger, hjelper det?

Sinaflan er en salve og et ganske alvorlig hormonmedisin. Hovedkomponenten er en gruppe glukokortikoidhormoner. Denne salven presenteres i form av en gul farge og virker som en antibakteriell og antiallergisk og eliminerer betennelser fra mange hudreaksjoner på kroppen eller ansiktet.

Så snart salven kommer inn i huden, absorberes sinaflaren raskt inn i huden til blodkarillærene, hvoretter den kommer inn i blodet og utskilles fra kroppen gjennom leveren gjennom urinen.

Når brukes kinosalensalve?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Hovedvirkningen av stoffet konvergerer til behandling av ulike hudsykdommer av allergifremkallende natur som kan ledsages av liten akne. Legemidlet er ikke brukt til å behandle vanlig, purulent akneakne.

Sykdommer hvor legen kan ordinere Sinaflan:

 • dermatitt forårsaket av blokkering av sebaceous kjertler ;;
 • eksem på ansiktet eller kroppen
 • atopisk dermatitt som er ganske alvorlig allergisk sykdom;
 • lav, lupus;
 • kløe forårsaket for eksempel av kryssbiter, mygg, bedbugs;
 • psoriasis;
 • brenner i varierende grad;
 • mange andre mindre og mindre vanlige hud forårsaket av tørr hud eller sykdommer ledsaget av en allergisk reaksjon og utslett av liten akne.

Sinaflane bør brukes utelukkende etter å ha konsultert en hudlege som en lege, da feil bruk kan føre til mange negative virkninger i form av bivirkninger og nye infeksjoner på applikasjonsstedet. Da salven er et hormonelt stoff, må du være ekstremt forsiktig med bruk og ikke engang vurdere det. det er et middel for selvbetennelse.

Bruk kun Sinaflan salve til et punkt på den berørte huden med et tynt lag og lette sirkulære bevegelser. Plasseringen av preparatet skal først rengjøres og desinfiseres. Bruk av salven skal skje 2-3 ganger daglig i 2 til 3 uker, avhengig av stadium av sykdommen din og legenes anbefaling.

I noen tilfeller kan salven Cinaflan ikke brukes

Salve Cinaflan er kontraindisert for bruk i slike tilfeller:

 • i tilfelle mulige allergiske reaksjoner på legemidlet, som legen må forutse ved hjelp av foreskrevne prøver og hudprøver før ordinering av bruk av Sinaflan salve;
 • Legemidlet er ikke brukt i behandlingen av sopphudsykdommer;
 • med kløe og rød akne i rumpebanen;
 • med mer alvorlige hudsykdommer som syfilis, alle former for hudtumorer;
 • bruk av salve er kontraindisert i svangerskap og amming;
 • Sinaflan er kontraindisert for behandling av allergiske reaksjoner i form av utslett hos barn under 8 år;
 • Du bør være ekstremt forsiktig når du bruker salven til behandling av vanlig rød eller hvit akne, spesielt i ungdomsårene, når kardinale hormonelle forandringer forekommer i kroppen.

Bivirkninger av Sinaflan-salve

Komplikasjoner av blodkar opp til utviklingen av post-steroid vaskulær purpura sykdom er også kjent for de viktigste bivirkningene ved bruk av Cinaflan salve. brennende følelse.

Det bør alltid huskes at hormonale salver ikke kan brukes uten lege resept og tilsvarende kontroll av hele behandlingsforløpet av en spesialist!

Hvordan jobber sinaflan akne salve?

Sinaflan akne salve er mye mer sannsynlig å forårsake skade og komplikasjon av akne enn det hjelper til med å håndtere aknebehandling. Legemidlet tilhører kategorien hormonelle legemidler - sin direkte oppgave er å behandle allergiske og virale infeksjoner i huden, samt hjelp til å fjerne den inflammatoriske reaksjonen på huden under slike sykdommer som psoriasis eller dermatitt. Effekten av stoffet kan også være rettet mot å redusere rødhet i brannskader og eksem. Det er på grunn av disse egenskapene at mange mennesker prøver å bruke dette stoffet under behandlingen. Og vanlig akne i ansiktet. Som praksis viser, kan Sinaflan salve midlertidig fjerne kviser fra ansiktet, men etter at du slutter å bruke produktet, kan betennelse i akne oppstå igjen ved å redusere immunsystemet i huden og kroppen fra skade og bivirkninger stoff Sinaflan.

Det er ikke nødvendig å basere effekten av stoffet bare på parameteren at salven ganske raskt er i stand til å lindre betennelse og rødhet fra akne, men på langt sikt er stoffet ikke i stand til å ha en positiv effekt på behandlingen av akne.

Også på grunn av tilstedeværelsen av en betydelig prosentandel av vaselin og lanonin i tillegg til hormonelle komponenter av glukokortikoider, som påvirker fet hud, utsatt for akne, kan du føre til tilstoppede porer og ny, ofte mer betent og større akne.

Hormonale legemidler Nizhfarm Sinaflan

Anti-inflammatorisk, antiallergisk og antipruritisk, forårsaket av virkningen av det syntetiske glukokortikoidhormonet - fluocinolonacetonid.

Lokale inflammatoriske sykdommer i huden, kløe, allergiske sykdommer i huden og slimhinner, eksem, begrenset psoriasis. Brukes i behandlingen av inflammatoriske og allergiske hudsykdommer av ikke-mikrobiell etiologi. Sinaflan salve er foreskrevet for pasienter med eksem, nevrodermatitt, kløe, psoriasis og andre kroniske tørre former for inflammatoriske og allergiske hudsykdommer.

Medisiner> Sinaflan (salve)

Hovedstoffet i Sinaflana er glukokortikoid middel fluicinolon, som har antiinflammatoriske, anti-allergiske og antipruritiske effekter. Legemidlet er ment for aktuell bruk i inflammatoriske hudlidelser - eksem, atopisk dermatitt, lavplanus, psoriasis, seborrheisk dermatitt. Det kan brukes til hudkløe av forskjellig opprinnelse, allergiske hudsykdommer, discoid lupus erythematosus, kløe, erytem multiforme, solbrenthet, brann i første grad, insektbitt.

Salve påføres det berørte området 1-3 ganger om dagen med et tynt lag. Varigheten av behandlingen er fra 5 til 10 dager. Kurset kan om nødvendig forlenges til 25 dager.

Sinaflana ikke indikert for smittsomme hudsykdommer av bakterier, sopp og virus-art (tuberkulose hud, pyoderma, mykose, syfilis, t. D.), omfattende psoriasis plakk, tumorer og pre-cancerøse hudsykdommer, traumatiske lesjoner i huden. Den brukes ikke til rosa og akne vulgaris, og i det første tilfellet, når du bruker salven, kan sykdommen forverres. Legemidlet er kontraindisert hos barn under 2 år og gravide i 1. trimester. Under amming og i løpet av 2-3 trimester av graviditet, brukes salven kun i ekstreme tilfeller i kort tid. Påfør det på huden på brystkjertlene er umulig.

Bivirkninger av sinaflana kan manifestere seg i form av lokale og systemiske reaksjoner som er karakteristiske for glukokortikoider. Ved stedet for påføring av salven kan brenne, akne, kløende hud, strekkmerker, tørr hud, follikulitt, misfarging av huden eller melasma, poststeroidnaya vaskulær purpura, økt hårtap eller hårvekst, hudatrofi, og sekundære infeksjons lesjoner. Systemiske reaksjoner inkluderer steroid magesår, steroid diabetes mellitus, Cushings syndrom, adrenal insuffisiens, perifert ødem, sekundær immundefekt, arteriell hypertensjon. For å redusere sannsynligheten for bivirkninger, anbefales det å bruke salve på små områder av huden i korte kurer.

Er det mulig å bruke Sinaflan salve for akne: instruksjoner og anbefalinger for bruk, gjennomgang av analoger og anmeldelser

Problemet med akne i det 21. århundre er mer presserende enn noensinne. Og hvis det i 70-tallet av 1900-tallet stygge akne "angrep" for det meste ungdom, så siden begynnelsen av 2000-tallet har denne sykdommen allerede skjedd i 27% av de voksne. Årsakene til akne kan være forskjellige, og noen ganger uventede: stress og usunt kosthold, hormonelle forandringer i kroppen og dårlige vaner - nesten alle eksterne eller interne faktorer kan utløse sykdommen.

Hva er vanlig i hvert tilfelle, uavhengig av sykdommens etiologi? Svaret er åpenbart - det ubegrensede ønske til en person som står overfor et ubehagelig dermatologisk problem, for å kvitte seg med utslett.

Effektiv aknebehandling innebærer en integrert tilnærming. Først av alt er det nødvendig å justere den vanlige levemåten, spesielt med hensyn til kostholdet. Den andre er å ta antibiotika og hormoner foreskrevet av en hudlege. Det siste materialet er viet til dagens materiale, og for å være mer presis, hensiktsmessig og effektiv ved å bruke Cinaflan salve for ansikts acne.

Hva Acne Can Cinaflank Bruk?

Dermatologer legger vekt på et viktig aspekt ved bruken av det behandlede stoffet for akne i ansiktet. Bruken er berettiget i tilfeller når det gjelder seboré, insektbitt og allergiske reaksjoner. Legemidlet eliminerer effektivt sykdomsprosesser, forutsatt at de ikke skyldes mikroberaktiviteten. Legemidlet undertrykker raskt den patogene mikrofloraen, lindrer rødhet og betennelse.

Salve er ofte inkludert i ordningen med kompleks behandling av akne, fordi det akselererer regenerering av den skadede epidermis. Men det er foreskrevet hovedsakelig på gjenopprettingsstadiet av pasienten og i kombinasjon med antimikrobielle legemidler. Denne kombinasjonen av medisiner er en effektiv måte å forhindre dannelse av utslett på.

Når å nekte stoffet

Mange mennesker som står overfor problemet med akne, oppstår et logisk spørsmål - hvorfor salven Sinaflan ikke kan brukes på ansiktet? Svaret er tydelig - karbunkler, koker, akne og akne dannes på grunn av aktiviteten til betinget patogene mikroorganismer, ettersom de trenger inn i hårfollikelens base.

Dermatologer anbefaler ikke å bruke liniment for:

 • sykdommer i hud viral, sopp eller bakteriell etiologi;
 • brudd på integriteten til epitellaget
 • precancerøse og neoplastiske lidelser;
 • vulgært og rosa akne.

Siden dette er et farmasøytisk produkt som inneholder fluorert glokokortikoid, kan selvbehandling forårsake hudatrofi, oral dermatitt eller forverring av sykdommen.

Sikkerhets forholdsregler

Hvis pasienten velger å bruke medisinen i spørsmålet, er det viktig å observere følgende forholdsregler:

 • Det er forbudt å behandle med brystkirtler og tilstøtende hudområder med medisin.
 • sammensetningen påføres ikke åpne sår, kutt eller brannskader;
 • legemidlet brukes sterkt dosert og i løpet av perioden anbefalt av legen.

Salve Sinaflan er farlig å bruke i ansiktet, samt på store områder av de berørte områdene av kroppen, siden det er stor sannsynlighet for overdosering. Liniment er ubrukelig fra vanlig akne av bakteriell etiologi. Bruken av hormonell sammensetning følger alltid med en nedgang i kroppens beskyttelsesevne, derfor blir de bare brukt som foreskrevet av legen.

Narkotikabeskrivelse

Salve Sinaflan - et lokalt hormonalt stoff designet for å eliminere inflammatoriske prosesser, rødhet og kløe. Ofte brukes til behandling av hudutslett av ikke-mikrobiell etiologi. Liniment hjelper ikke med vanlig akne!

Legemidlet har antipruritiske, anti-ekssudative, anti-allergiske og anti-inflammatoriske egenskaper.

De ubestridelige fordelene ved salven - en rimelig pris, brukervennlighet, et bredt spekter av handlinger. De aktive komponentene overvinne raskt epitelbarrieren, som spesielt påvirker de berørte områdene i kroppen. Ved målt bruk er bivirkninger usannsynlig.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det aktuelle legemidlet er en av representantene til en stor klinisk og farmakologisk gruppe av eksterne topiske glukokortikosteroider. Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er den syntetiske forbindelsen fluocinolonacetonid.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive komponenten av legemidlet, som forårsaker dens farmakologiske virkning, er en syntetisert analog av den humane hormonadrenale cortex.

Dens aktivitet manifesteres i følgende mekanisme:

 1. Økt motstand av cellemembraner til ytre stimuli, og eliminerer dermed sannsynligheten for vevsødem.
 2. Aktivering av biokjemiske reaksjoner rettet mot metabolsk spaltning av proteiner.
 3. Blokkering av fosfolipaser (fører til eliminering av inflammatoriske reaksjoner i problemvev).
 4. Inhibering av mikrosirkulasjon av makrofager og leukocytter.
 5. Suppression av hyaluronidasesyntese (et enzym som bryter ned hyaluronsyre).

Salve Sinaflan er ikke egnet for behandling av subkutan akne, akne. Det er virkelig i stand til å eliminere betennelse og samtidig rødhet i en stund, men da de aktive elementene blir absorbert, blir sykdomsprosessen bare forverret. Nærværet av vaselin i sammensetningen forårsaker blokkering av porene, som automatisk skaper gunstige betingelser for utvikling av stafylokokker og streptokokker.

Frigi form og sammensetning

Legemidlet kalt Sinaflan er produsert av flere russiske farmakologiske selskaper. Legemidlet er representert av 3 doseringsformer - krem, gel og salve. Liniment leveres i 15 og 10 g metallrør med forseglet tupp eller laminert polyetylenrør.

Konsistensen av medikamentet er en homogen homogen masse av medium tetthet. Det er preget av en svakt gulaktig tinge. Noen produsenter har en tett og tykk tekstur.

Den aktive aktive ingrediensen (syntetisk analog av binyrene) "virker" i forbindelse med mindre ingredienser:

 • Vaselin - ikke mer enn 1 g;
 • ceresin - opptil 50 mg;
 • propylenglykol - 49,5 mg;
 • lanolin - 0,25 mg.

Det farmasøytiske produktet leveres i en eske med fremstillingsdato, ferdig med en merknad med anbefalinger for bruk.

Instruksjoner for bruk

Salve Sinaflan er foreskrevet for allergi for å eliminere betennelse, hevelse, kløe, epithelial desquamation og andre symptomer. Pasienten må nødvendigvis konsultere en dermatolog eller lege ansvarlig, fordi det er et hormonelt stoff.

 1. Legemidlet påføres på et pre-rengjort og tørt hudområde med et tynt lag. Salven er jevnt fordelt over det berørte området.
 2. Dosen bestemmes individuelt etter en legeundersøkelse.
 3. Varigheten av behandlingen er opptil 10 dager for biter, forbrenninger, allergiske manifestasjoner og opptil 25 dager for eksem og psoriasis.

Etter ferdigstillelse av behandlingsprosessen av problemhud, avbrytes legemidlet gradvis. Med en skarp og fullstendig forlatelse av linimentet, er det stor risiko for forverring av epidermis.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Salven brukes til behandling av dermatologiske lidelser, med inkludering i hovedskjemaet av glukokortikosteroider.

Indikasjoner for avtale:

 • eksem;
 • lupus erythematosus av discoid type
 • lichen planus;
 • psoriasis;
 • betennelse etter insektbitt;
 • sol- og termiske brannsår;
 • allergisk utslett uavhengig av etiologi.

Legene anbefaler ikke Sinaflan for behandling av syfilitiske og tuberkuløse patologier, som er preget av en karakteristisk hudutslett.

Kontraindikasjoner for bruk av narkotika:

 • store områder av psoriasis;
 • acne rosacea;
 • bleieutslett;
 • trofasår på grunn av åreknuter;
 • godartede og ondartede svulster
 • magesår og erosjon i magen;
 • herpes;
 • pyoderma;
 • amming og graviditet.

Et stort antall kontraindikasjoner innebærer automatisk behov for forhåndshøring med lege. Ellers kan den patogene prosessen forverres.

Dosering og administrasjon

Før du bruker kremet, er det viktig å konsultere en hudlege for en nøyaktig diagnose, behandlingsregime og en sikker dose. I hvert tilfelle er de forskjellige.

 1. Ifølge offisielle anbefalinger gjelder Sinaflan fra 5 til 10 dager.
 2. Den gjennomsnittlige doseringen er 1-3 g liniment (tilsvarer en 1-3 cm strimmel).
 3. Behandlingsfrekvens - opptil 4 ganger per dag. Enkel rubbing av sammensetningen i epithelialaget tillates å akselerere absorpsjonen av linimentet.
 4. Før påføring av medisinen behandles problemområdet med et antiseptisk middel (Furacilin, Miramistin, Chlorhexadin).

Ved utprøvde patologier anbefales det å søke på komprimerte stoffer (unntatt lufttette). Hvis den positive behandlingsdynamikken er fraværende innen 5 dager, er det nødvendig å konsultere en spesialist.

Bivirkninger og spesielle instruksjoner

Cinaflan - glukokortikosteroid, derfor er det et hormonelt stoff som automatisk forårsaker et bredt spekter av bivirkninger. De fleste er registrert i strid med doseringsregimet av stoffet. Ofte snakker vi om følgende kliniske manifestasjoner:

 • aktiv vekst eller hårtap
 • misfarging av epitellaget i applikasjonsfeltet (i noen pasienter blir huden i ansiktet hvit når Sinaflan brukes);
 • dannelsen av steroidpapir, kokker og ål;
 • reaksjoner av allergisk etiologi (rødhet, kløe, lokal hevelse, brenning, etc.).

Ved gjenkjenning av disse manifestasjonene, bør du kontakte din hudlege for å korrigere det terapeutiske kurset. Det er viktig å senke doseringen av stoffet gradvis, siden et øyeblikkelig nektelse av stoffet kan forverre problemet, de medfølgende komplikasjonene.

analoger

Mange pasienter er interessert i å erstatte Sinaflan med en individuell intoleranse mot fluocinolonacetonid. Det er mange analoger av denne hormonelle salven.

De mest populære stoffene er:

Noen av de nevnte medisinene brukes til å kvitte seg med allergisk akne i ansiktet. Men foreløpig konsultasjon med en lege er et obligatorisk skritt før behandling.

anmeldelser

Marina, 34 år, Khabarovsk

Jeg har aldri hørt at noen bruker Sinaflan til ansiktet for å bli kvitt akne. Dette er en kraftig hormonal salve, som anbefales å brukes på kroppen med forsiktighet, for ikke å nevne ansiktet. Imidlertid bruker forbrukeren ofte legemidler til annet enn deres tiltenkte formål, og det er klager om ineffektivitet eller bivirkninger. Tenk med hodet, les nøye instruksjonene og lytt til legenes anbefalinger!

Christina, 26 år gammel, Stavropol

Sinaflan hjalp aldri med akne, unntatt når det gjelder allergisk utslett. Brukt salve 2 år siden i behandlingen av nevrodermatitt. Legen anbefalte å bruke hormonelle legemidler sist, når andre stoffer er maktesløse. Komponenter i salven trenger raskt inn i blodet, noe som ikke er veldig bra. Bruk, men forsiktig!

Salve "Sinaflan" mot akne: hjelper eller ikke?

Instruksjonene til "Sinaflan" beskriver dens nesten magiske terapeutiske egenskaper: eliminerer kløe og betennelse, reduserer vaskulær vevs permeabilitet, reduserer peeling, har anti-allergisk effekt. Den visuelle effekten er merkbar etter 1-2 bruk. Det ser ut til at her er det, den etterlengtede panacea for akne. Er det så? La oss prøve å finne ut det.

Hvorfor er Sinaflan foreskrevet?

Dette lokale stoffet er foreskrevet av dermatologer for inflammatoriske prosesser av ikke-mikrobiell etiologi - med allergier, nevrodermatitt, psoriasis, eksem og andre lignende sykdommer.

Akne, akne, koker og karbonhinner vises når de er innebygd i hårsekkene eller det øverste laget av huden av betinget patogen og patogen mikroflora. Det er det logisk å anta at for behandling av akne er "Sinaflan" ikke egnet. Til tross for dette er salven ofte inkludert av leger i terapeutisk behandlingsregime for utslett og bidrar til å fremskynde denne prosessen. Hvorfor skjer dette?

Sinaflan er en hormonell salve. Den aktive aktive ingrediensen i sammensetningen er flouocinolonacetonid, hormonet i binyrene. Når det påføres huden på en tynn film av dette legemidlet, blir rødhet - uansett hva den er forårsaket - eliminert, fargen på kroppen kommer ut. Som handlingen er det som kreves for den visuelle eliminering av betennelse. En annen ville være å sette sminke på toppen og en kvise sikkert vil ikke bli sett...

Det kan ikke gjøres i alle fall. Den inflammatoriske prosessen forårsaket av innføring av patogene mikroorganismer stoppes bare i løpet av aktivstoffets varighet. Så snart den blir absorbert, vil den generelle tilstanden forringes. Fettkomponenter vil tette porene, gunstige forhold vil bli opprettet for streptokokker eller stafylokokker.

Av denne grunn inkluderer dermatologer noen ganger "Sinaflan" i behandling av akne, men bare på gjenopprettingsstadiet, for å øke regenerering av huden. Dette innebærer at andre antimikrobielle legemidler før nødvendigvis var tilstede i terapien før bruk av "Sinaflan".

Husk at bruk av Sinaflan ikke anbefales under den akutte betennelsesprosessen! De viktigste symptomene vil faktisk bli stoppet under sin handling, men flere typer patogene mikroorganismer aktiveres, og det vil være vanskelig for legen å foreta en korrekt diagnose og foreskrive en tilstrekkelig behandling for akne.

Bruken av "Sinaflana" fra akne anbefales ikke av dermatologer!

Hvis årsakene til utslett er:

 • allergiske reaksjoner;
 • dermatose forårsaket av kroppens indre forhold - dysbacteriosis, diabetes mellitus, hyper- eller vitaminmangel;
 • økt eksponering for ultrafiolett stråling;
 • lav planus

da kan en hudlege ordinere Sinaflan-salve for å eliminere kløe og peeling. Videre er verktøyet på ingen måte brukt til å forebygge dem.

Påfør stoffet i et tynt lag på ren hud, fuktighet som fjernes helt med en myk klut eller et papirhåndkle. Salve gnides, men ikke mye - resten skal absorberes av seg selv. Bare en lesjon blir behandlet med medisin - hvis sammensetningen har kommet på sunt vev, bør det fjernes umiddelbart.

For allergi, solbrenthet, insektbitt og gnidesår, brukes Sinaflan 1-2 ganger, ikke mer. Unntaket er psoriasis og eksem. I dette tilfellet skal legemidlet brukes i et kurs - opptil 25 dager, 3 ganger om dagen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Langvarig bruk av "Sinaflana" kan forårsake alvorlige komplikasjoner ved lokal handling:

 • atrofiske endringer i huden - opp til nekrose av enkelte områder;
 • utseendet på små papiller og strekkmerker;
 • peeling av det øvre laget av epidermis.

En overdose av stoffet bidrar til utseendet av bivirkninger - brennende følelse, smerte når du berører huden, rødhet.

Komplikasjoner av generell art forekommer bare ved langvarig bruk av salven "Sinaflan" eller påfør den til et stort område av kroppen. Disse inkluderer hyperfunksjon av binyrene, nedsatt vaskulært system, en økning i permeabiliteten til perifere kapillærer.

Listen over kontraindikasjoner til bruk av hormonsalve "Sinaflan" er ganske bred.

Det kan ikke brukes:

 • under graviditet og amming, selv om akne er forbundet med hormonell status eller allergi;
 • med dermatologiske sykdommer av viral, bakteriell eller sopp-etiologi;
 • med psoriasis, hvor plakkene har mer enn 1/4 av overflaten av huden;
 • eventuelle utslett som er symptomer på en smittsom sykdom - syfilis, bleputslett, rosacea, tuberkulose;
 • med varicose sykdom på scenen av dannelse av trophic ulcers.

Dessuten er en kontraindikasjon bruk av Sinaflan-salve til behandling av allergisk akne etter tilsetning av en sekundær infeksjon, et symptom som er purulent utslett.

Selv om verktøyet raskt fjerner rødhet fra akne, blir den ikke brukt som ambulanse for behandling av delikat hud - ansiktet og kjønnsveggene. Salve "Sinaflan" hjelper i dette tilfellet, men konsekvensene av dets anvendelse - et brudd på integriteten til epidermis, forekomsten av bobler.

Med utseendet av akneallergisk natur hos pasienter med urinsystemhistorie, brukes salven med forsiktighet.

I noen tilfeller, under graviditet, er legemidlet foreskrevet, men bare ved slutten av 3. trimester. Bruk av midler i perioden av dannelsen av fosteret kan ytterligere påvirke arbeidet i binyrene.

Analoger av stoffet

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet - acetonidfluokinolon - forårsaker hos mange pasienter uønskede reaksjoner av lokal natur - utseendet på liten akne, hudødem. Er det egentlig ikke noe alternativ, og det er umulig å finne en tilsvarende effektiv agent som ikke forårsaker et slikt antall bivirkninger.

Analoger av hormonalt stoff er nok. De mest "populære" av dem: "Flutsinar", "Advantan", "Fluticasone", "Metizolon", "Mezadem", "Betazon". Mange av dem kan brukes til allergisk akne i ansiktet og under graviditeten.

Det er ingen negative vurderinger på Sinaflan når den brukes riktig.

Men hvis noen anbefaler å kjøpe dette legemidlet til behandling av akne, bør du avstå og konsultere en lege, eller i det minste lese instruksjonene, for å forstå hva dette legemidlet brukes til.

Er det mulig å smøre akne Cinaflana

Sinaflan er en glukokortikosteroid, og refererer derfor til hormonelle legemidler. Han er i stand til å fjerne rødhet og kløe. Det er derfor mange tror at akne sinaflan kan brukes til å redusere symptomene på akne. Denne oppfatningen er feilaktig, da stoffet til lokal handling kan føre til ytterligere forverring av huden i fremtiden. Bruk av stoffet er bare relevant for visse typer utslett forårsaket av dermatologiske reaksjoner av ikke-mikrobiell etiologi.

Hva er en glukokortikosteroid

Cinaflan er tilgjengelig i flere doseringsformer for ekstern bruk - salve, krem, gel og liniment. Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er fluocinolonacetonid. Dette stoffet er et glukokortikosteroid, som har en kraftig antiinflammatorisk, antiallergisk og antipruritisk virkning. Komponenten bidrar til fjerning av inflammatorisk reaksjon i huden, effektivt eliminering av rødhet.

Hva Acne Can Cinaflank Bruk?

Bruken av Sinaflan for akne er mulig hvis utslett oppstod på bakgrunn av en allergisk reaksjon, insektbitt eller seborrhea. Glukokorstiroid bidrar til å arrestere den inflammatoriske prosessen i huden, for å fjerne rødhet og kløe, karakteristisk for allergiske utslett.

Salveakne forårsaket av seborrheisk dermatitt eller allergi kan ikke brukes i mer enn 2 uker på rad for å unngå avhengighet. Verktøyet kan bare brukes på små områder av kroppen, direkte på steder der den inflammatoriske prosessen er stoppet. For å forhindre forekomst av akne vulgaris, er legemidlet obligatorisk kombinert med lokale antimikrobielle stoffer.

Anbefalt dose

Verktøyet, uansett form for utløsning, påføres med et tynt lag direkte på det berørte området av kroppen, og unngår området av slimhinner. Per dag kan preparatet påføres 1 til 3 ganger.

For tørre typer dermatitt brukes salve, for våte typer (seborrheic dermatitt), anbefales det å smøre de berørte områdene med liniment.

Hvorfor ikke bruke Sinaflan med akne

Bruksanvisningene viser at Sinaflan-salve fra akne i ansiktet ikke er ønskelig, uavhengig av deres etiologi. I tillegg er stoffet selv i stand til å provosere utslett. Blant de bivirkningene kan man skille mellom steroid akne, som oppstår under bruken av dette verktøyet.

Dette skyldes det faktum at hormonet stoffet har en negativ effekt på lipidmetabolismen. Å komme på ansiktets hud bidrar til fortykkelsen av sebaceøse sekresjoner og dannelsen av et rør under hvilke patogene bakterier aktivt begynner å formere seg. Som et resultat begynner komedoner å danne seg.

En annen negativ reaksjon av fluocinolonacetonid er en reduksjon av lokal immunitet, noe som bidrar til en enda større reproduksjon av patogene bakterier.

Sikkerhets forholdsregler

Ved påføring må produktet oppfylle følgende forholdsregler:

 • Ikke bruk lenger enn anbefalt periode;
 • Ikke bruk på områder med brudd på integriteten til huden;
 • Ikke bruk i brystkjertelen.

Hormonal stoffet brukes ikke til ansiktets hud, så vel som for store områder av kroppen på grunn av høy sannsynlighet for forekomst av doseringen. Det hjelper ikke med vanlig akne, slik at de ikke kan smitte utslaget som oppsto mot bakgrunnen av akne av bakteriell opprinnelse.

Verktøyet er nødvendigvis kombinert med lokale antimikrobielle midler. For disse formål kan streptocid brukes.

Det bør huskes at et glukokortikosteroid uunngåelig fører til en nedgang i kroppens beskyttende funksjoner, slik at den bare brukes som foreskrevet av en lege.

Dessuten er bruken ikke anbefalt for jenter under puberteten.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene under behandling med glukokortikosteroider er:

 • utseendet av ødem;
 • forekomsten av kløe og brenning;
 • høyt blodtrykk;
 • dannelsen av hyperkeratose;
 • pigmenteringsforstyrrelser;
 • follikulitt og furunkulose.

Hvis uønskede symptomer oppstår, er det nødvendig med en gradvis tilbaketrekking av legemidlet og symptomatisk behandling.

funn

Når du blir spurt om Sinaflan hjelper fra akne av bakteriell etiologi - svaret er negativt. Hormonal medisinering kan bare forverre tilstanden til huden i dette tilfellet. På huden på produktet anbefales ikke på grunn av økt følsomhet i huden i dette området og høy risiko for overdosering, samt dannelse av steroid akne.

Bruk glukokortikosteroid mot akne er bare mulig i tilfelle av allergisk og seborrheisk etiologi i kombinasjon med lokale antibakterielle stoffer.

sinaflana

◊ Aktuell salve 0,025% fra lys gul til gul farge.

Hjelpestoffer: propylenglykol, medisinsk vaselin, vannfri lanolin, ceresin.

10 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
15 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

Den har anti-inflammatorisk, anti-allergisk, anti-ekssudativ og antipruritisk virkning. Ved eksponering for huden oppstår en advarsel om den marginale akkumuleringen av nøytrofile, noe som fører til en reduksjon i inflammatorisk ekssudat og produksjon av cytokiner; inhibering av makrofagemigrasjon, reduksjon av infiltrasjon og granulasjonsprosesser.

Etter absorpsjon fra overflaten av huden binder den seg til plasmaproteiner og metaboliseres, noe som skjer hovedsakelig i leveren. Utskilt av nyrene.

Akutte og kroniske inflammatoriske og allergiske sykdommer i huden av ikke-mikrobiell etiologi, ledsaget av tørr hud (seborrheisk dermatitt, eksem av forskjellig opprinnelse og lokalisering, neurodermatitt, kløe, psoriasis, solbrenthet, insektbitt).

Overfølsomhet, hud manifestasjoner av syfilis, hud tuberkulose, blep utslag, akne rosacea, omfattende psoriasis plakk, anogenital kløe; hudinfeksjoner forårsaket av bakterier, virus, sopp, pyoderma, kyllingpoks, herpes, actinomycosis, blastomycosis, sporotrichosis, trofiske bensår forbundet med åreknuter, erosive og ulcerative lesjoner i mage-tarmkanalen, sår i applikasjonsstedene, hudkreft, nevus, atherom, melanom, hemangiom, xanthom, sarkom, graviditet, amming, barndom (opptil 2 år).

Med forsiktighet brukt i jenter under puberteten.

Voksne og barn over 2 år utover.

En liten mengde medikamentet påføres 2-4 ganger daglig og gni lett på huden tidligere rengjort med en tampong fuktet med en antiseptisk væske. Varigheten av behandlingen avhenger av sykdommens art og er vanligvis 5-10 dager, med en lang sykdom i opptil 25 dager.

Med begrensede lesjoner for å forbedre effekten av salven kan påføres under okklusiv dressing. Det er ikke tillatt å påføre mer enn 2 g salve per dag under bandasjen. Salve er å foretrekke å bruke med tørre former for dermatose.

Brennende kløende hud, tørr hud, "steroid" akne, follikulitt. Kanskje utviklingen av sekundære smittsomme hudlesjoner og atrofiske endringer i den. Ved langvarig bruk - sekundær immundefekt, hypertrichose, alopecia, spesielt hos kvinner, hudatrofi, hirsutisme, på applikasjonsstedet av stoffet, telangiectasia, purpura, pigmenteringsforstyrrelser. Ved bruk på omfattende overflater er systemiske manifestasjoner mulige (gastrit, "steroid" magesår, binyrebarksvikt, Itsenko-Cushing-syndrom, "steroid" diabetes, striae, sakte reparative prosesser).

Kløe, brenning av huden på applikasjonsstedet for salven, hyperglykemi, glykosuri, Itsenko-Cushing-syndromet.

Behandling: Symptomatisk mot bakgrunnen av gradvis uttak av legemidlet.

Kompatibel med antimikrobielle stoffer.

Reduserer aktiviteten til antihypertensive, vanndrivende, antiarytmiske stoffer, kaliummedikamenter.

Diuretika (unntatt kaliumsparing) øker risikoen for hypokalemi.

Under behandling bør glukokortikosteroider ikke vaksineres og immuniseres, på grunn av stoffets immunosuppressive effekt.

Påfør kun korte kurs på små områder av huden. Legemidlet bør ikke påføres ansiktet. Unngå kontakt med øynene. Brukstiden til barn bør ikke overstige 5 dager. Bruk gratis klær under behandlingen.

Hos pasienter med akne vulgaris eller rosacea kan behandling av sykdommen forverres. For å forhindre lokale smittsomme komplikasjoner anbefales det å foreskrive det i kombinasjon med antimikrobielle midler.

Bruk med forsiktighet til personer med eksisterende atrofiske hudforandringer, spesielt hos eldre.

Cinaflan /

Sammensetning og utgivelsesform

Sinaflana salve 0,025% i aluminiumrør på 10 og 15 g:

1 rør inneholder sinaflan (6a, 9a-difluor-16a, 17a-isopropyliden-dioxypregna-1,4-dien-11p, 21-diol-3,20-dion eller 6a, 9a-difluor-16a-oksyprednisolon-16, 17-acetonid), propylenglykol, medisinsk vaselin, vannfri lanolin, ceresin.

Sinaflana salve 0,025% har antiinflammatoriske, antiallergiske og antipruritiske egenskaper, på grunn av virkningen av det syntetiske glukokortikoidhormonet fluokinolonacetonid.

Sinaflana salve 0,025% brukes til lokale inflammatoriske sykdommer i huden, for kløe, allergiske sykdommer i huden og slimhinner, eksem, begrenset psoriasis.

Sinaflana salve 0,025% er kontraindisert for tuberkulose, sopp, syfilitiske og virale hudsykdommer, hudreaksjoner etter vaksinasjon. Det skal ikke foreskrives for behandling av øyesykdommer. Langvarig bruk av stoffet, spesielt i store områder av huden, anbefales ikke. Du bør heller ikke bruke stoffet på store områder av den berørte huden hos barn.

Med langtidsbehandling kan det oppstå sekundære hudskader og atrofiske forandringer i den. For å forebygge lokale smittsomme komplikasjoner anbefales det å utpeke sinaflan i kombinasjon med antimikrobielle midler.

Dosering og administrasjon

Sinaflana salve 0,025% påføres med et tynt lag til de berørte områdene 2-3 ganger om dagen, og gni lett inn i huden. På grunn av den lave absorberbarheten til sinaflan, har stoffet for ekstern bruk ikke en signifikant samlet effekt på kroppen.

Lagringsforhold og holdbarhet

På et tørt, mørkt sted ved en temperatur på ikke høyere enn 15 ° C. Holdbarhet - 5 år.

Anmeldelser av Sinaflan

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Midler for å eliminere kløe, med allergiske sykdommer. Selve sykdommen, det samme vil bidra til å kurere. Bruk hensiktsmessig. Det er ingen spesielle bivirkninger. Alt bare smurt og problemet ble redusert. Tilgjengeligheten av dette verktøyet, det samme er et stort pluss.

En dag hadde jeg en slags merkelig utslett på armen min, som var svært kløende og gradvis økt i størrelse. Uten å tenke to ganger, gikk jeg rett til en hudlege siden det var umulig å tåle. Legen skrev meg denne salven og beskjed om å bruke den må være i en liten mengde, bare det området hvor det er et utslett og en liten fangst av ren lær, er også hudlege strengt advart om at salven bør brukes ikke mer enn fem døgnene etter denne perioden kan det begynne å forårsake svært ubehagelige bivirkninger.

Jeg begynte å smøre utslett med denne salven. I begynnelsen av behandlingen fant jeg ingen forbedringer, men etter en dag følte jeg meg mye bedre, utslettet stoppet med å skrape, og ved slutten av kurset la jeg merke til at alt hadde begynt å helbrede. Hun forårsaket ikke noen bivirkninger for meg, men jeg brukte denne salven i akkurat fem dager, det var som legen anbefalte meg.

Men i vår familie forårsaket denne salve ubehagelige konsekvenser. Min søster hadde også liten akne, og hun bestemte seg for å bruke denne salven, som ble igjen etter min behandling. Men en dag etter at søsteren min ble kvitt denne løsningen, la hun merke til at hennes akne var økende og så verre enn det hadde vært før. Og en dag senere var alt stedet hun smurt ikke bare i akne, men i en blodrød peeling som skadet og klø. Min søster ble også tvunget til å gå til en hudlege. Når legen fant ut at hun smurt henne akne med denne salven, kunne han ikke hjelpe det og scolded henne veldig mye. Det viser seg at dette hormonelle middelet bør bare brukes til visse hudproblemer, mens for andre, for eksempel for akne, kan salve gi bivirkninger.

Så konkluderte jeg med at ikke alle salver er like trygge, og spesielt lignende, som inneholder steroidhormoner. Derfor er det forbudt å bruke slike salver i mer enn fem dager, og du må også ta hensyn til at det er rett og slett farlig for mange sykdommer i huden og indre organer, og det bør bare forskrives av en lege.

Flere Artikler Om Typer Acne