Hvis du har problemhud, vet du allerede en slik syklus - først bli kvitt akne, fjern deretter de blå flekkene fra akne, og på denne tiden vil det oppstå en ny mengde hudutslett. Akne, forresten, er ikke forsikret, verken tenåringer eller voksne. Hormonalfeil, dårlig ernæring, feil hudpleie, kosmetikk av dårlig kvalitet - alt dette kan forårsake akne og betennelse på huden. Om hvordan å håndtere akne, allerede skrevet hele encyklopedi, vil vi i dag snakke om hvordan å kvitte seg med blåmerker igjen etter akne.

Hvorfor vises akne flekker?

Etter akne blusser vanligvis burgunder eller blå. Under betennelse stimuleres det mørke pigmentet melanin, og som et resultat av denne stimuleringen dannes et mørkt punkt på stedet for betennelse. Også blå flekker fra akne kan dannes i fravær av desinfeksjon og behandling av betennelse i begynnelsen av deres utseende. En annen grunn som et resultat av hvilket du enkelt kan tjene blå flekker, er den uavhengige klemmen av hatede betennelser. For å unngå spotting som ikke pynter deg i det hele tatt, prøv å unngå å klemme på akne, desinfisere og behandle dem på forhånd.

Blå flekker av akne, deponeringsmetoder

Spots fra kraftig dukket opp akne, passerer lenge og ser ujevne ut, men når de ser ut på huden, må du håndtere dem. Det er flere alternative behandlinger, først og fremst - dette er medisinsk. Moderne medisin har et utvalg av lysende krem ​​med sterk bleking effekt, hydrosyrer, som har en peeling effekt, samt midler som undertrykker produksjonen av melanin.

Den andre behandlingsmetoden er kosmetiske prosedyrer. Beauticians fjerner blå flekker ved hjelp av laser polering eller dermabrasion. Ved hjelp av kjemisk peeling, med en base av glykolsyre, kan du også oppnå et positivt resultat. Vanligvis kombineres peeling prosedyrer med retinoid inntak.

Den tredje behandlingsmetoden er tradisjonell medisin. Masker som bruker grønn leire er veldig gode, de fjerner effektivt akneflater. For å forberede masken, bland 1 ss. grønn leire med varmt vann til en kremaktig tilstand, legg til 4 dråper rosmarin eterisk olje og legg masken på ansiktet i 15 minutter, skyll deretter masken med kaldt vann. Sitronsaft, blandet i like store mengder med tea tree olje og lavendelolje, vil være ganske effektiv for lette flekker.

Så det er mange produkter som effektivt får kvitt blå flekker fra akne. Nå er valget ditt, prøv og vær sunn.

Hvordan fjerne flekker fra akne hjemme

Det er ingen hemmelighet for alle som etter akneutslett på ansiktssporene forblir.

Derfor er mange interessert i spørsmålet om hvordan å kvitte seg med stygge flekker fra akne.

Først av alt må du kurere utslett, lindre betennelse og vente på helbredelse av sår.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Rød, marron eller blå flekker fra akne er vanskelig å fjerne, men det er mulig hvis du gjør en innsats og har tålmodighet.

Det viktigste er å påvirke problemet i et komplekst, bruke kosmetiske metoder, ved hjelp av farmasøytiske preparater og folkemidlene.

Det er også svært viktig å finne ut årsakene til dannelsen av pigmentering for å forhindre forekomsten neste gang.

Hvorfor vises

Alle ubehagelige spor av akne kalles etter akne - disse er flekker, arr eller arr.

Årsaken til flekkene er overdreven akkumulering i enkelte områder av melaninpigmentet integument. At han er ansvarlig for fargen på hud og hår. På steder med alvorlig betennelse produserer den mer enn nødvendig. Det er derfor skyggen er rød.

Fra intensiteten av farging avhenger av hva du kan fjerne dem. Det er flere typer akne merker:

 • Røde prikker med lyseblå passerer ofte seg selv, og med riktig behandling kan de lett fjernes på bare noen få dager.
 • De lilla eller lyseblå områdene er en konsekvens av den dype inflammatoriske prosessen i huden, så det er ikke så lett å fjerne dem.
 • arr - veksten av epitelet i de skadede områdene;
 • arr - riller, groper.

Hovedårsakene til spor er utilstrekkelig behandling, utløsning av sykdommen, samt klemming.

Hvis du prøver å presse ut pus, blir vevet rundt kvise eller sebaceous kjertler skadet i alle fall, infeksjon kommer der og alvorlig betennelse begynner.

Hvordan bli kvitt akne flekker

 • For en start er det viktig å fullstendig eliminere betennelse, kurere utslett.
 • Den andre fasen er å kvitte seg med spor.

Flekker må bekjempes både hjemme og i en profesjonell institusjon.

Også under behandlingen er det viktig å følge ytterligere regler.

 1. Ikke utsett huden din for ultrafiolette stråler på stranden eller i en solseng. Siden dette vil utløse en enda større utgivelse av melanin.
 2. Ikke presse akne og hudormer.
 3. Det er nødvendig å balansere dietten, inkludert i kostholdet frukt og grønnsaker med innholdet av vitaminer E, C. Etter å ha konsultert med legen kan du drikke et to ukers kurs med vitaminer.
 4. Prøv å drikke rikelig med renset vann for å skylle toksiner fra kroppen raskere. Tross alt kan skadelige stoffer forårsake et tilbakefall av akne.

Ved hjelp av kosmetiske prosedyrer

Kosmetologen vil råde til å gjennomgå et medisinsk arbeid:

 • mikrostrøm terapi utført av svake nåværende pulser. Dette gjør at du kan øke hastigheten på metabolske prosesser i dermis, fremmer rask vevregenerering, produksjon av kollagen og elastin;

Foto: Glykolisk peeling

 • kjemisk peeling med glykolsyre, trikloreddik, fruktsyrer fjerner epitheliallaget av huden. Det kan være middels, dypt eller overfladisk;
 • laser peeling - polering av dekslene ved hjelp av laser utstyr, som også nivåer overflaten og stimulerer akselerert utvinning;

Foto: hudsliping med pensel

 • dermabrasion - mekanisk hud resurfacing med pensler med spesielle dyser.

Jo dypere akne markerer, desto sterkere og dypere skal effektene på huden være for å bli kvitt dem.

Video: "Laser polering fra post-acne"

apotek agenter

Før du bruker legemidler, er det bedre å konsultere en hudlege.

Faktisk har mange av dem en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. Bruk dem forsiktig i henhold til instruksjonene, for ikke å forårsake dannelse av arr og andre mer alvorlige spor.

 • Kremet har en bleking effekt hvis den inneholder hydrokinon. Men det er viktig å ikke overdrive det med doseringen, siden slike stoffer øker risikoen for å utvikle kreft i integumentet. Ikke kombiner behandling med retinoider - derivater av vitamin A, som brukes til å behandle akne.
 • Cream-gel "Sledotsid" med hyaluronsyre og grønn teekstrakt er designet spesielt for problem hud, samt å fjerne flekker etter akne. Det spres med et tynt lag 2-3 ganger om dagen på de betente områdene.

Hjelper tjære tjære såpe? Finn ut her.

 • Glykolsyre, salisylsyre og melkesyre oppløser overflaten av epidermis, eksfolierer døde partikler. Kremer, salver, kremer med innholdet kan kjøpes på apotek eller til og med på en kosmetikkbutikk.
 • Det er effektivt ikke bare mot akne, men også fra spor av azelainsyre (for eksempel Skinoren gel).
 • Salve eller gel "Badyaga Forte" påføres med lette sirkulære bevegelser med fingerputer. Etter en halv time er det nødvendig å tørke med en serviett alt som ikke har tid til å bli absorbert i huden.
 • Friske arr blir fjernet med Kontraktubex gel. Det er tillatt for både voksne og barn. Det er et effektivt middel mot blemishes, men gamle arr og arr vil ikke helt forsvinne.

Hvis det er akne på dekslene, vil salver hjelpe:

Foto: farmasøytiske salver til behandling av akne

 • sink - redder fra kløe og tørker acne;
 • Ichthyol - trekker pus;
 • syntomycin - ødelegger patogener, desinfiserer og reduserer betennelse
 • panthenol - helbreder.

tinkturer

 • Alkohol tinkturer hver dag, du må tørke det berørte integumentet.
 • De kan også påføres direkte på sporene.

Den mest effektive er infusjoner:

Foto: Calendula infusjon har en bakteriedrepende effekt og fremmer hudregenerering.

 • blomst;
 • Johannesurt.

Hjemmet metoder

For å sikre at næringsstoffer trer inn i porene så mye som mulig, må de rengjøres før de legger inn midler til integumentet.

Ansiktet skal vaskes med varmt vann med babysåpe eller en spesiell gel, og deretter tørkes.

masker

Hjemme kan du prøve å bleke huden din og fjerne flekker fra ansiktet ditt ved hjelp av masker.

På grunn av det faktum at sammensetningen opprettholdes i flere minutter, er dens terapeutiske effekt merkbar etter den første prosedyre.

frukt

Foto: En blanding av protein og sitron reduserer betennelse og hvitner huden.

 • Protein 1 kyllingegg, slå med 2 ts sitronsaft. Blandingen holdes i 15 minutter. Sitron inneholder syre som lyser godt. Alle syrefrukter og bær har samme effekt. Kan 2 ss. losjer. Hvit leire fortynnet med samme mengde juice og vann. Påfør maske 1-2 ganger i uken.
 • Pund kiwi pulp med en gaffel, slå 2 ekorn separat, legg til 3 ss. losjer. grønn leire og 1 timers lodge. olivenolje. Alle blandes og påføres ansiktet i 15 minutter.

Eteriske oljer

Foto: Tilsetning av essensielle oljer til kosmetikk vil øke effektiviteten

 • Ta 2 ss. losjer. grønn eller hvit kosmetisk leire, fortynn pulveret i 50 ml vann. Bland med 4-5 dråper rosmarin eterisk olje. Spred det berørte området med blandingen og skyll av etter 15 minutter.
 • Hvis du stiplede flekkene med rosmarin 4-5 ganger om dagen, blir de merkbart lysere etter 3-5 dager.
 • To ukers ansikt kan tørkes med tea tree olje. Hvis det fortynnes med sitronsaft, vil effekten bli sterkere. Behandlingen bør fortsette i 1-2 uker.
 • I 2 ss. losjer. olivenolje tilsett en dråpe myntolje, nelliker, lavendel og 4 dråper rosmarin. Hver dag må du forsiktig blande blandingen i flekker.
 • Du kan smøre den mørkede huden med lavendelolje og røkelse, tatt i like store mengder.

Påføring av grønnsaker

Det er måter å fjerne flekker etter akne med friske grønnsaker.

Foto: agurkjuice hvitrer huden

 • For eksempel blir agurk sirkler på ansiktet. Men det er mer effektivt å male massen i en mush og sette den i form av en maske i 20 minutter. Du kan også klemme saften, som brukes i stedet for tonic.
 • En hvitløksklær skal kuttes og festes til kuttskiven.
 • Hell 2-3 tomater med kokende vann og skrell dem av. Pulp revet, legg til 1 times hytter. potetstivelse og bland blandingen på deksler. Soak i 15 minutter, skyll deretter.

Honning, kanel

Foto: Maske med kanel og honning lyser aknefargene

 • Blomster honning og kanel i like store mengder blandes grundig.
 • Masken er alderen i 25 minutter, skylles deretter med varmt vann.

Kontraindikasjoner til prosedyren er couperose og andre vaskulære sykdommer.

Parafinmask

 • Kosmetisk paraffin uten tilsetningsstoffer og fargestoffer smeltes på dampbad eller i en emaljebeholder over lav varme.
 • Ansiktet er smurt med en fuktighetsgivende krem, og deretter, med en bomullspinne, oppdages væskeparaffin på flekkene.
 • Etter herding fjernes brikkene forsiktig.

Men folk med øm hud kan bli irritert.

Derfor bør du først bruke en liten masse ikke et lite område og se reaksjonen.

Folkemidlene

Badyaga har lenge vært kjent ikke bare for dets antibakterielle og tørkeegenskaper, men også for at det raskt kan bli kvitt røde merker etter ekstrudering.

Pulver er solgt i et apotek.

Foto: Matlagingsmaske med badagi

 • 2 ss. losjer. Badagi fortynnes med en liten mengde vann til konsistensen av grøt. Masken påføres problemområder i en halv time, 2 ganger i uken. Ikke bekymre deg om dekslene ble røde. Dette indikerer bare økt blodsirkulasjon i kapillærene. Det er bedre å gjøre prosedyren om kvelden før sengetid, slik at om morgenen kommer huden tilbake til en naturlig nyanse.
 • Badyuga kan også fortynnes med hydrogenperoksid på 3%, slik at den resulterende blandingen kan prikke flekkene.
 • I stedet for lotion bruk vann med tilsetning av eple cider eddik (i forholdet 3: 1).
 • En stor haug persille grønnsaker er strømmet med et glass kokende vann, kokt i 10-15 minutter over lav varme og får lov til å infusjonere til det er avkjølt. Kjøttkraft må filtreres og lagres i glassglass med lokket i kjøleskapet. God effekt har gni isbiter. For å gjøre dette, i form av frosset avkok eller ferskpresset persille juice.

Spørsmål og svar

Naturligvis vil jeg raskt tilbake til huden, den samme ensartede skyggen og jevn struktur.

Men bare pasientapplikasjon av de kombinerte metodene vil bidra til å utrydde problemet for alltid.

Hvor lenge er sporene

Alt avhenger av individuelle faktorer:

 • strukturen og typen av hud;
 • kvaliteten på terapeutiske midler;
 • dybde og størrelse av betennelse;
 • diett;
 • livsstil.

Systemet med lokal immunitet er ansvarlig for integritets helse og riktig funksjon.

Et balansert kosthold, fraværet av dårlige vaner, frisk luft - alle disse tiltakene har en gunstig effekt på tilstanden til huden og hele organismen.

 • Hvis du etter å klemme ut noen rødlige flekker forblir, kan de gå bort uten behandling om 1-2 uker.
 • Men det er vanskeligere å fjerne mettede flekker. Mer enn en kjemisk eller laser peeling prosedyre er nødvendig. Gjenoppretting etter den første økten varer minst 2-3 uker, eller enda lenger. Eller du kan trenge fra 1 til 5 besøk til en skjønnhetspleie.

anmeldelser

Nylig er ayurvediske produkter som ikke er relatert til tradisjonell medisin veldig populære.

Foto: En gjennomgang av behandlingen av tea tree olje

De er laget på grunnlag av naturlige komponenter.

Krem "Klirvin" er designet for å fjerne arr, arr, for behandling av sår og annen hudskade, og vurderinger på Internett bekrefter effektiviteten mot blemishes.

Foto: Etterbehandling av akne

Hvordan bli kvitt akne flekker på ansiktet? Finn ut her.

Hvordan maske acne i ansiktet uten sminke? Les videre.

Dessverre er det få personer som har blitt kvitt post-akne med hjemmeterapi.

Gamle, dype spor kan bare fjernes med en aggressiv effekt på huden. Det er bedre å overlate dette til en erfaren spesialist av en velprøvd klinikk eller en profesjonell skjønnhetspleie.

Blå flekker fra akne på ansiktet: hvordan fjerne, bli kvitt stien

Når hud av en person opplever en traumatisk påvirkning på grunn av traumer i form av ekstrudering eller kirurgi, blir det arrdannet arrvæv under helbredelsesprosessen av huden, noe som vanligvis skaper et synlig arr. Selv om de fleste arrene er i utgangspunktet røde, blir mange arr blå eller lilla.

Denne skyggen er svært vanlig i arr som er forårsaket av brannskader, koker og akne. Den blå fargen kan gjøre et lite arr et par ganger større enn før, noe som kan skremme eieren, spesielt hvis det er på et fremtredende sted, for eksempel ansiktet ditt. blå farge kan være en naturlig del av arrens modningsprosess, men det er skritt du kan ta for å eliminere det så snart som mulig.

Symptomer på blå flekker fra akne på ansiktet

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Hva er forskjellen mellom akne symptomer og akne arr?

For behandling av akne og arr er det selvfølgelig nyttig å først lære å skille dem. "Pasienter ser ofte feil forskjellen mellom mørke flekker fra arr og akne. Røde, lilla eller brune merker som ofte hviler på huden etter at flekkene forsvinner klassifiseres av hudlege. som postinflammatorisk hyperpigmentering. "For å bli kvitt huden med slike merker på din egen hud, kan det ta 3 til 6 måneder. Du kan imidlertid øke hastigheten på denne prosessen ved å behandle akneblå flekker med lokale retinoider, syvor av vitamin C, solkrem og bruk av OTC blekemiddel. "

Men dype violet akne arr er permanente offsets fra kollagenskader og kan manifestere seg i mange former og typer, og laserprosedyrer og midlertidige fyllstoffer på huden er den eneste måten å behandle dette problemet på. Noen arr, inkludert hypertrofiske arr som stikker ut over huden; andre er keloider, som er arr som er grovere i form og fremstår som tykk, gummiaktig hud på blå flekker fra akne uten kosmetisk eller kirurgisk behandling. Det er nesten umulig å fjerne fra huden på den siste modningen av arret som vises som hull i huden - de er de vanskeligste å behandle.

Det er tre hovedkategorier av atrofiske arr:

 • Islår: dypt, bredt, med kantede kanter. Noen ganger ligner de store, skårte porer.
 • Pan Scars: Bredre, rektangulære spor med bratte, definerte kanter.
 • Valsede arr: brede spor som har avrundede skrånende kanter, derav navnet.

Tips 1: Hvordan bli kvitt blå flekker fra akne

 • - bodyagi pulver, hydrogenperoksid;
 • - grønn leire, rosmarin olje;
 • - blå leire og sitronsaft;
 • - tomat, stivelse, agurkekjøtt.
 • Hvordan behandle post acne arrdannelse i 2018
 • fulle hender

Tips 5: Hvordan bli kvitt akne i øyet

Årsaken til hvite ål, miliumer, er blokkering av utgangen av canaliculi av talgkjertlene. Deres vekst, legging på hverandre fremkaller dannelsen av faste masser og dannelsen av miliumer. Deres hyppigste sted er under øynene, rundt eller rundt øynene, på kinnene eller templene. Deres aktive formasjon kan indikere en økt mengde kolesterol i blodet. Derfor anbefales det å gjøre en blodprøve og sjekke leveren og galleblæren.

 • milium på øyet

Tips 6: Det beste middelet for akne - hva er det? Analoger "Zinerita"

Sammensetningen av "Zinerita"

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er antibiotikum erytromycin og sinkacetat i form av et pulver til fremstilling av en løsning i det andre hetteglasset - hjelpekomponenter. De bør blandes umiddelbart før bruk, bruke løsningen på applikatoren og påfør huden på to ganger daglig, til betennelsen forsvinner, omtrent innen 8-10 uker, mens forbedring oppstår etter 14 dager.

Bruk av legemidlet "Zener" er ikke forbudt for gravide og ammende mødre, fordi det i små doser ikke kommer inn i blodet og melk, skader ikke fosteret.

Er det noen analoger av "Zenerit"?

Som sådan eksisterer ikke analogene av dette stoffet, siden alle kjente preparater for akne har andre aktive stoffer i deres sammensetning, slik at de ikke kan kalles analoger. For eksempel tjener azelainsyre som den aktive ingrediensen i Skinoren-preparatet, som også har en god anti-mikromasse, som raskt fjerner irritasjon. En annen analog av "Zinerit" - stoffet "Baziron" (med det aktive stoffet benzoylperoksid). Alle disse legemidlene finnes i apoteket, men du bør konsultere en hudlege før bruk for å bestemme arten av betennelsen. Vi må ikke glemme at en eller flere komponenter av disse stoffene kan utvikle en allergisk reaksjon.

Hva kan brukes i stedet for "Zerin"

Sammensetningen av dette middelet for akne er ganske enkelt, det er ganske mulig å forberede seg hjemme. For dette vil du trenge:


 • 50 mg erytromycin (tabletter)
 • 50 mg acetylsalisylsyre (aspirin, også i tabletter)

 • tinktur av calendula for å oppløse komponentene.

Tabletter må være grundig knust inn i pulveret og helle tinktur av kalendula. Før hver bruk må løsningen ristes godt, påføres en bomullspinne og påføres den berørte huden.

Ved behandling av akne går alle gjennom en forsøk og feil før de kan velge det mest passende stoffet. Det må huskes at behandlingen bør være omfattende og inkludere innsats for å normalisere tarmens arbeid, overholdelse av lave karbohydrat dietter og hygieniske regler for hudpleie. Bare i dette tilfellet kan du gjenopprette helsen og rensligheten til huden og bli kvitt akne.

Blå flekker på ansiktet av akne

/ --- Retrett for abonnenter ---
Jeg vil be om unnskyldning for stillheten i 78 dager. Så det var omstendigheter: opptaksprøver, fussing med dokumenter og andre gleder av å skrive inn høyere. Stillingen "Interessant fra naturens verden" vil fortsette. Jeg lover ikke at det vil være svært mange innlegg, de vil ikke være så ofte, men et dusin interessante innlegg vil fortsatt bli nøyaktig skrevet. Nå skriver jeg til deg ikke i den vanlige fargerike grafikken, men i den vanlige lange teksten på grunn av det faktum at jeg nesten er i feltforhold, men jeg vil virkelig dele med å løse problemet jeg stod overfor for noen måneder siden /

Så nærmere punktet. Du var allerede ivrig etter å se svaret på det ømme punktet i spørsmålet: "Smør et slikt butikkok, kjøp Sasha". Hva gips sier, eller heller tilby senere. Først vil jeg skrive Pavilia, som for deg (faktisk for enhver person som ikke ønsker å skaffe acne), skal bli ikke bare regler, men bud. Før du skriver dem, forstår du hva en pimple? Dette er en inflammatorisk prosess, nemlig en infeksjon, mikrober som utvikler seg og forminerer i porene i huden, som er ansvarlig for sekresjon av talg, fett, som du vil og kaller det. Kroppen begynner å bekjempe dette fenomenet og reagerer med betennelse, som er ledsaget av kjent rødhet. Og så er reglene:

1. For å vaske minst 4-5 ganger om dagen. Dette forhindrer porene i å tette opp og fettet kommer til overflaten (fra der du regelmessig spyler det ut), slik at mikroberene ikke har noen steder å replikere. Det er viktig å velge en såpe som ikke tørker huden. Prøv forskjellig, helst dyr og kosmetisk.
2. KLIMMER IKKE PÅ FACE. Jeg tror mange ganger de puster denne setningen fra foreldrene sine. Hvis det ser ut til deg at denne onde pimpleen du vil rive ned nå, og det blir liten og uklart - du tar feil. Bare et sår blir dannet som vil helbrede lenge, og en infeksjon hvorfra flere akne vil vises vil komme inn i den.
3. Ikke knus akne. Til å begynne med er det dødelig (ikke en vits) farlig. Det er mer enn ett tilfelle da unge døde på grunn av blodforgiftning. Og alt på grunn av det faktum at så mye som du presset ut, gikk så mye under huden, dannelsen av ny akne. Og hvis denne blandingen av fett med en infeksjon kommer inn i blodet, kan blodforurensning utvikles med katastrofale resultater.

Faktisk, hvis du følger disse reglene, vil akne ikke vises, fordi det ikke er grunner til dette. Og hvis det er noe for et par måneder, vil det gå. Men det er lenge, og prosessen kan akselereres. Så hva er gipset?

1. I utgangspunktet, om ikke rart, nesten den populære metoden. Ta to tabletter med "Upsarin-Ups", i en liten beholder, oppløs med to teskjeer mineralvann (det kan karboniseres), og tilsett deretter to teskjeer yoghurt (det er viktig at yoghurt er i live, de er mye dyrere enn billige kjemiske lagre. kokt fra surdeigen hjemme. Laktobaciller som er der er viktige for oss, og ikke en påskrift på en krukke). Dette verktøyet "slukker" en kvise i bare noen få smører. Han pales og går snart. Å smøre om 2-3 ganger om dagen. La den smarte blandingen stå i 15-20 minutter og skyll med varmt vann, hvorpå det ikke vil være tid i to timer for å smøre ansiktet (bakterier forblir på huden fra yoghurt, som utfører sin rolle, selv etter å ha fjernet produktet).
2. På den andre - Salisylsyre. ENKEL PERFORMANCE. Forsøker å smøre forsiktig - en alkoholholdig ting, noen kan ha irritasjoner og ikke-oppfatning. Men i 90% av tilfellene er alt greit. Påfør hver 3-4 timer. Det dreper bakterier og tørker ut kvise.
3. "Dioxysol" (virkning av dioksidin) hjelper godt. Tett sol, bruk et par ganger om dagen og vask av etter omtrent en time.
4. I sammenheng med resten hjelper Oflakain (oflaksatsin + lidokain). Også søkt på

en time og kaste den av.
5. Mange vil si, men hva med calendula tinktur? I prinsippet er det samme salisylsyre, alkohol som tørker huden, og fra kalendelen selv er jeg mindre enn salisylsyre. Derfor er det bedre salicylsyre, og to alkoholholdige løsninger brenner straks ansiktet.

Det handler om det og nok. I hvilken rekkefølge gjelder det ikke noe i prinsippet, jeg vil si som jeg gjorde: smurt Dioxisol / Oflakain, etter å ha passert tiden jeg vasket med såpe og smurt salicylsyre. etter en annen time løsning med yoghurt. og en ny. For en dag er det omtrent to slike sykluser (kanskje enda tre).

Akne vil passere, men hvis det var mange av dem, eller de (ah ah ah) ble knust, så vil de blå flekkene forbli. Hvordan bli kvitt dem? Jeg brukte:
6. "Panthenol ratiopharm" (virkende ting dexpanthenol). Dens funksjon er å helbrede huden (fra akne inflammerte hjelper ikke). Det er mulig å behandle de betente og rene flekker samtidig. Salve pålegger "fett" og i to timer. Men fjerningen av disse stedene er en så lang prosess. Hvis det er ønskelig, kan acne fjernes innen en måned, så vil disse flekkene forsvinne i mange år, og med panthenol i flere måneder. Så ikke tenk at medisinen er tull, jeg mener det

i tre måneder hjalp det mye, bare låt inn for en lang behandling.

Det er alt jeg kan si. Jeg hater å gi råd om stoffer, abonnenter vet at de aldri har gjort noe slikt. men her og stoffer er "ufarlige" og testet på egen hud og i vennens hud. Det eneste jeg vil si er at hvis noe "ikke går" irritasjon, trenger utslett ikke å smøre det. Hvis såpe eller salicylic pereushili hud - du kan salve den gode gamle salven "Antoshka". Og så virker det som alt..

Hvordan bli kvitt akne flekker

Glatt og ren hud er ikke bare skjønnhet, men også bevis på helsen til kroppen vår. Akne i ansiktet og kroppen er et ganske ubehagelig fenomen. Det er mange alternativer for å bekjempe dette problemet, men å bli kvitt akne kan forårsake nye problemer forbundet med utseendet av flekker og spor av fjerning av dem. Disse kan være rødbrune flekker eller edderkoppårer.

Mange står overfor et så stort problem som akne flekker. Det ser ujevne ut og gjør en person kompleks og gjemmer kroppen sin. Spots fra akne hvordan bli kvitt - dette er sannsynligvis et spørsmål som interesserer mange. I denne anmeldelsen vil du spørre mer om manipulasjonene som vil tillate deg å slette dette problemet fra minne for alltid.

Blå flekker fra akne

Det er flere årsaker til akne merker. Dette kan skyldes feil behandling fra begynnelsen, eller det kan være et avbrutt kurs.

Matveeva Anna Vyacheslavovna

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

La oss se på muligheter for alternativ medisin.

Så, etter at akne flekker forblir, hvordan bli kvitt?

 1. Hvis du har mørke flekker på ansiktet ditt eller et sted på kroppen din, så sannsynligvis er dette kombinert med melanin dysfunksjon i huden. I slike tilfeller vil slike blandinger være effektive:
  1 egghvit skal blandes med 2 ts sitronsaft (ferskpresset). Påfør på selve flekkene, og vask av etter ca. 15 minutter.
  Bland en halv mateskje med hvitt leirepulver med 2 ts sitronsaft, legg til litt vann slik at massen blir kremaktig. Vi søker også på individuelle flekker, la i 10-15 minutter, hvorefter vi vasker ansiktet vårt.
 2. Tomatjuice har lysende kvaliteter. De smører de berørte områdene.
 3. Agurker. Dette produktet har lenge vært populært blant kvinner som lyser huden eller bare ofte gjør forskjellige masker for kropps hud. Gurka må være revet og legg et par takkede hakkede persille der, og salv problemområder med denne grøten og vask av etter en halv time.
 4. Hvordan raskt bli kvitt akne flekker vil vise deg mandel olje. Det bør brukes på huden med massasjebevegelser.
 5. Eteriske oljer er også en effektiv måte å løse et problem på. For eksempel kan rosmarinolje eller røkelse gnides inn i problemområder.
 6. Kanel og honning. Hvis du legger på 1 teskje av begge komponentene, så får vi en mos som du må legge på ca 20-25 minutter.

Over, vi så på hvordan å bli kvitt blå flekker etter akne, ved hjelp av bare folkemottakere og naturlige produkter.

Kanskje det er mye bedre å bli behandlet med urter enn med noen potente stoffer eller antibiotika, men dessverre er tradisjonell medisin i noen tilfeller maktesløs.

Derfor, senere i publikasjonen, vil du være i stand til å gjøre deg kjent med noen anbefalinger angående medisinsk behandling, men å bestemme deg for å begynne å ta medisinen, er det best å gå til en spesialistavtale.

Vel, blå flekker fra akne, hvordan bli kvitt dem. Hvis naturmedisiner ikke hjalp deg, så la oss se hva som er tillatt å utnytte for å forsvinne blå flekker etter kviser:

 1. Salisylalkohol. Det er nødvendig å tørke problemområder i to uker, og deretter en uke i stedet for salicylalkoholbruk, og deretter tilbake til behandlingsforløpet.
 2. En krem ​​med melkesyre eller kojinsyre har helbredende egenskaper og forhindrer dessuten utseendet av nytt melanin (det vil si en annen mørkgjørelse av stedet).
 3. En krem ​​som inneholder kvikksølv anses å være et veldig effektivt verktøy i kampen mot akneflekker, men før du bruker det, er det nødvendig å teste for følsomhet.
 4. Kosmetisk paraffin må smeltes og etter en bomullspinne for å salve ømme flekker. Hvis du lider av rosacea (eller folk sier fortsatt "sosulistisk maske"), så er denne metoden ikke for deg.
 5. Peeling. Dens essens er at med deltakelse av spesialiserte verktøy eller kjemikalier fjerner overflatelaget av epitelet i huden.
 6. Laser polering. I sin kjerne ligner det peeling, forskjellen er at moderne laser brukes som et verktøy. Denne metoden er effektiv og bidrar til å glatte huden.
 7. Plastikkirurgi Dette er et effektivt, men modig skritt, fordi en operasjon ikke bringer helsen i fare. Denne prosedyren er vist for folk som ikke bare har mørke flekker på stedet, men også arr. Essensen av prosedyren er at legen skjærer gjennom arret og forsiktig hans masker, slik at etter en viss tid på tuftene av et stort arr vil være små, og enda senere vil det forsvinne helt.

Hvordan fjerne acne arr

Følgende resept kan bidra til å fjerne akne arr. Det er nødvendig å forberede slik avkok: vask en haug persille, hell den med ett glass vann og koke. Insistere i minst 2 timer, hell i former for iskjøling og legg i fryseren. Det er nødvendig å tørke ansiktet med frosne terninger to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

Tradisjonell medisin rådgiver en annen oppskrift for å håndtere arr. Insister for to dager på et mørkt sted to spiseskjeer av Hypericum på et glass alkohol. Løsningen må påføres daglig på sporene av akne.

Ikke mindre effektivt kan fortynnes eplecidereddik i et forhold på 1: 3. Denne løsningen skal vaskes daglig. I kampen mot gamle arr er det nødvendig å sette en klut dyppet i denne løsningen på ansiktet i 5 minutter.

Vær sikker på å merke seg at tradisjonell medisin ikke alltid har gunstig effekt på kroppens tilstand. Deres søknad må være basert på anbefalinger fra relevante spesialister.

anmeldelser

Anmeldelser om hvordan å bli kvitt akneflekker sier at folk foretrekker folkemessige rettsmidler, fordi de er trygge og rimelige. Ifølge statistikken behandles 54% med ikke-tradisjonelle metoder, 25% med laser resurfacing, 16% med rusmidler og bare 5% bestemmer seg for kirurgisk inngrep. Så, se på vurderinger, hvordan bli kvitt akneflekker, konkluderer vi med at hver enkelt person trenger en personlig holdning. Hvilken behandlingsmetode er allerede en personlig sak for alle, det viktigste er at det passer deg og ikke skader helsen din.

Slik fjerner du flekker fra akne i ansiktet hjemme

Beauticians tilbyr flere effektive måter å raskt fjerne acne flekker på ansiktet hjemme. Etter aknebehandling forblir små mørke flekker på huden, noen ganger til og med arr eller arr. Før du velger en egnet metode for eliminering av flekker og dimples, er det nødvendig å ta hensyn til alle de enkelte egenskapene i huden.

Navigasjon på side:

Hvorfor forblir spor etter akne

Hue postacne på huden har en rosa, rød eller burgunderskygge. Pigmenteringen av flekkene avhenger av hudtonen, på en lys bakgrunn vil flekkene være rosa, på mørkrød eller brun. Utseendet på merker oppstår av flere grunner. Disse inkluderer:

 1. Inflammatorisk prosess. I dette tilfellet er nivået av melanin, hudpigment, forhøyet i huden. Den bleke fargen på stedet signalerer at den inflammatoriske prosessen har skjedd på de øvre lagene av dermis. Mørkere flekker (brun eller rød) på ansiktet av akne varsler at bakterier som forårsaker betennelse har trengt inn i de dypere lagene.
 2. Utilstrekkelig eller feil behandling. Antagelsen om at akne på huden ikke trenger behandling er feilaktig. Hvis det er inflammet akne i ansiktet, bør behandlingen velges raskt og enkelt.
 3. Mekanisk påvirkning. Kosmetologer minner deg om at du ikke kan klemme akne og akne. Det er strengt forbudt å bruke hjelpeposter, inkludert stenger fra håndtakene. Det er umulig å gjennomføre purulente vesikler.

Forbehandling prosedyrer

Prosedyren for å fjerne blemmer i ansiktet etter akne krever en rekke ekstra tiltak for å forberede dermis. Enhver kosmetisk prosedyre skal begynne med vasking. For disse formål anbefales det ikke såpe på grunn av at det tørker huden. Det anbefales å vaske med spesielle milde skum eller geler.

I tillegg til vasking inkluderer forberedende prosedyrer:

 • Tørker ansiktets hud.
 • Fuktighetsgivende ansikt.
 • Rensing av ansiktet.

Tørker ansiktshuden

For disse formål er det nødvendig å bruke tonics og lotions. Hvis det ikke er tid til å forberede en lotion av flere ingredienser, anbefales det å tørke ansiktet med avkok av urter. Planteekstrakter kjøpes best på apotek i form av en ferdig samling.

Vanligvis blir kamille- eller strengdekokering brukt til å fjerne såpeposisjoner fra huden. Disse urter anses å være allergivennlige og forårsaker nesten ingen irritasjon. For å forberede avkoket, er det tilstrekkelig å brygge en liten mengde tidligere tørkede luftdeler av planten (2 ts) i kokende vann (0,5 l). Kapasiteten med buljongen må være godt dekket med lokket og satt på et mørkt sted i 40-60 minutter. Etter at tonicet har helt avkjølt, må det dreneres.

fukting

Fuktighetsprosedyrer kan utføres ved hjelp av selvlagde hjemmelagde produkter. Den mest passende luftfukteren er masken. Hjemmelagde kremer har en fettete tekstur, etter å ha påført dermis er dekket med en film.

Fuktighetsgivende maske anbefales å være laget av frukt og grønnsaker. Disse ingrediensene veier ikke ned huden. Masker av friske bær lar deg fukte huden på et dypt nivå. Når du lager mat, må det huskes at noen grønnsaker eller frukt kan forårsake ytterligere allergiske reaksjoner på huden.

Hovedbestanddelen i fuktighetsgivende masken er ofte bær av friske jordbær. 2-3 små frukter skal knyttes med en gaffel eller slip i en blender. I den resulterende massen kan du legge til litt lavt fettkrem (1 ts.) Og bland godt. Masken påføres jevnt, i et tynt lag.

rensing

Rensingsprosedyrer bør ikke utføres ofte. Skrubbing av huden utføres en gang før hendelsen for å eliminere akne flekker. Du kan bruke de kjøpte og selvlagde verktøyene. Når du velger kosmetikk i apotek eller butikk, må du nøye undersøke sammensetningen av skrubbingen. I rengjøringsmiddelet er tilstedeværelsen av eksfolierende bestanddeler som aprikoskjerner akseptabel.

Home scrub kan gjøres fra kaffe grunder. Kaffen må være naturlig. Denne komponenten fjerner effektivt keratiniserte lag av dermis, forsiktig renser huden. I rollen som ekstra elementer kan være frisk frukt og meieriprodukter. I kombinasjon med yoghurt eller fløte, hvirvler kaffen bak huden, og med frukt (banan, eple), absorberer den dermis med vitaminer og fukter.

Hvordan bli kvitt mørke flekker etter akne på ansiktet

Avhengig av kvinnens ønsker, tilbyr eksperter flere effektive metoder for å kvitte seg med mørke flekker etter akne. Populære metoder:

 • Kosmetiske prosedyrer.
 • Kosmetiske (kjøpte) produkter.
 • Oppskrifter av tradisjonell medisin.

Hver metode har sine fordeler og ulemper. Fjerning av flekker ved bruk av prosedyrer refererer til radikale metoder. Vanligvis, etter en rekke manipulasjoner som utføres av en spesialist, forsvinner flekkene helt.

Kosmetiske prosedyrer inkluderer:

 • Sliping med laser. Ved hjelp av et spesielt apparat på huden blir det laget mikroskopiske punkteringer, på grunn av hvilke de øvre lagene i huden er erstattet. Regenerering er akselerert.
 • Peeling (kjemisk eller mekanisk). Etter prosedyren forsvinner flekker fra subkutan akne på ansiktets hud sammen med døde og døde celler.

Prosedyrer bør utføres i spesialiserte salonger med sterilitet.

kosmetikk

Moderne kosmetikk kan ikke bare maskere merkene til akne, men også å fjerne dem. Når du velger blekekrem og masker, må du nøye undersøke sammensetningen. Parabener (metyl, butyl, propyl) bør ikke være til stede i noen pleie. Disse stoffene har kjemisk opprinnelse og kan skade ansiktets hud.

Krem og masker er et alternativ til prosedyrer utført i salongen. Med deres hjelp kan du kvitte seg med mørke merker på ansiktets hud. Det er viktig å velge en egnet type hudreparasjon.

Alternativ medisin

Oppskrifter av alternativ medisin, i sammenligning med andre metoder, har en stor fordel i lys av deres sikkerhet. Før du utarbeider avkok, salver og infusjoner basert på medisinske planter, er det nødvendig å velge høykvalitets ingredienser. Avgifter kjøpes best i ferd med ferdigstillelse, på apotek.

Alle avkok og infusjoner må utarbeides i henhold til instruksjonene. Det må huskes at ikke alle urter er kombinert med alkoholholdige væsker. For å unngå mulige allergiske reaksjoner og brannskader, anbefaler kosmetologer å bruke kokt filtrert vann.

Hvordan bli kvitt røde flekker etter akne i ansiktet

Røde flekker gjenstår etter å ha klemmet akne på ansiktets hud, ikke gå bort i lang tid. Når selvavledende karakterer fra akne, blir resultatet ikke umiddelbart oppnådd. Det vil ta flere behandlingskurs, mellom hvilke det er nødvendig å ta pauser.

Salonprosedyrer for hudbelysning inkluderer peeling og diamantrengjøring. Disse rensemetoder gir deg mulighet til å eliminere flekkene med intens rødhet i flere økter. Effektiviteten av peeling er den mekaniske effekten på dermis, som fjerner det øverste lag av huden sammen med flekker.

Diamantrensing av huden utføres ved hjelp av et spesielt apparat. En diamantmunnstykke er installert på verktøyet, som polerer og lyser ansiktets hud med flere toner. Metoden er effektiv med alder flekker igjen fra akne. Arter og støt etter akne fjernes ved andre prosedyrer (for mer informasjon om mulige metoder for fjerning av røde flekker vil det bli diskutert i en egen artikkel).

Effektive måter å raskt fjerne flekker fra akne i ansiktet hjemme

Post-acne flekker kan fjernes uavhengig, uten å benytte seg av profesjonelle kosmetologer. For disse formål er det kjøpt og selvlagde verktøy. På spesialiserte nettsteder (spesielt fitolico.com) kan du få den nødvendige informasjonen. Tradisjonelle metoder for å kvitte seg med merkene igjen etter akne krever forsiktig forberedelse og streng overholdelse av bruksanvisninger. I tillegg krever både kjøpte og populære metoder kontinuerlig bruk.

Alternativ medisin

 • Is fra urteavfall. Dill har en lette effekt. En liten mengde (5-7 sprigs) fersk dill må helles over 100 ml kokende vann. Legg kjøttkraft i en beholder dekket med lokket på et kjølig sted. Etter at væsken er avkjølt, må buljongen helles i isform og fryses. Daglig isfilt problemområder av huden.
 • Bord eddik. For disse formål er det nødvendig å bruke eple-essens. Eddik blandet med rent vann i forholdet 1: 3. I den resulterende blandingen fuktes en bomullspute og tørker dermis hver dag.
 • Tomat. Tomatjuice har en lysende effekt. 2 tomater må presses i en juicer. Den resulterende massen påføres ansiktet som en maske. I tillegg til blekingeffekten, fukter masken huden og metter den med vitaminer.

Kjøpte midler

 • Badyagu. Badyaga fra flekker på huden etter akne og akne anses som den mest effektive middel. Et stoff som er aktivt mot akne merker er oppnådd fra sjø svamp. Til salgs i form av et pulver av grønnbrun nyanse. Ved påføring av badyagi på ansiktets hud, observeres en effekt som peeling.
 • Kremer for flekker. I det kosmetiske markedet er det et stort antall produkter som kan lette ansiktets hud. Du kan velge hvilken som helst merke, så lenge arbutin og hydrokinon er til stede. Disse komponentene lar deg hvite dermis og skille den.

Merkur kan være tilstede i noen kremer. En liten mengde av stoffet i krem ​​er tillatt, men før du bruker et slikt verktøy, må du teste for allergi.

Bli kvitt blå, hvite og lilla flekker

Mangelen på riktig desinfeksjon og behandling av utslett på ansiktet fremkaller utseendet på blå, lilla og hvite flekker. Hvite flekker på ansiktet, som ligner på akne, ledsages av dannelse av tette humper, noe som kan kreve ekstra behandling. Prinsippet om kosmetiske prosedyrer er beskrevet ovenfor, så en detaljert gjennomgang krever uavhengige metoder for å eliminere flekker.

I tillegg til de kjente komponentene, som hydrogenperoksid, eddik og tomatjuice, kan flekker effektivt fjernes ved hjelp av kosmetisk leire. Avhengig av leirens farge, er også hjelpekomponentene forskjellige. Maske ingredienser og forberedelsesmetoder:

 • Grønn leire og rosmarin. En liten mengde leire (1 ts) blandet med essensiell olje i forholdet 1: 2. Om nødvendig kan olje tilsettes. Blandingen skal vise seg å være vannaktig og homogen, uten klumper. Masken må påføres med en børste. Skyll av etter 15 minutter.
 • Sitron og blå leire. 1 ts blå leire blandet med saften av fersk sitron. Forholdet er det samme som i forrige oppskrift. Metoden for anvendelse er lik.

5 beste hjemmelagde masker for akne flekker

Masker, som er forberedt av deg selv, er helt trygge. Kosmetologer anbefaler å holde seg til noen regler som bevarer sterilitet. Før du starter preparatet, er det nødvendig å desinfisere verktøy og arbeidsflate. Beholderen der alle ingrediensene skal blandes, og bordet må tørkes med alkohol. Vask hendene grundig med såpe.

Her er noen populære masker fra flekker etter akne.

Leirmasker

Selvforberedelsesmetoder for leireblekemidler er beskrevet ovenfor. Kjøpte masker har en effekt som ligner på hjemme. Når du velger et merke, må du være oppmerksom på emballasjen der masken ligger. Det er å foretrekke å velge tuba: i slike tanker er risikoen for penetrering av skadelige mikroorganismer i masken praktisk talt null.

Sitron Masker

Sitronsaft er et godt blekemiddel. I kombinasjon med noen ekstra elementer (egghvite, agurk), lar masken deg fjerne flekker fra akne på kortest mulig tid. Protein (fra ett egg) må piskes med en mikser til en tett skumtilstand. Klem 2 stykker sitron, bland saften med protein. Bland forsiktig med å helle juiceen etter hvert.

Mask med aspirin

Aspirin i kombinasjon med honning fjerner effektivt akne merkene og fukter huden. 2 ss. kalk honning å smelte et par. I honning, tilsett 2 tabletter av aspirin, tidligere omdannet til pulver. Varm i et par 5-7 minutter, rør kontinuerlig. La blandingen være på et kjølig sted, påfør ansiktet i varm form. Skyll av etter 15 minutter.

Agurk Whitening Mask

Egenskapen til å bleke huden har en agurk. Ripe grønnsaker skal rives på en fin rist, legg til 1 ss til den resulterende massen. tykk rømme og bland godt sammen.

Påfør masken på ren hud, skyll av etter 20 minutter.

Parafinmask

Kosmetisk paraffin (50 gr.) For å dampe opp til 50 grader. I den ferdige massen legg 1 ss. skje av forsmeltet honning. Varm blandingen på brannen i 5 minutter, omrør kontinuerlig.

Påfør i form av varme med en kosmetisk børste. Fjern etter full herding.

Topp 8 mest effektive salver for å fjerne flekker etter akne

Fjern flekker og merker igjen etter akne og akne kan fjernes med farmasøytiske salver. Salver fra listen nedenfor har antibakterielle egenskaper og tillater deg å øke hastigheten på regenerering av huden. Bruk av medisinen bør utføres strengt i henhold til bruksanvisningen og med kosmetologens tillatelse.

Sink salve

Anvendelse av salven skal være forsiktig, til tross for at medisinen er ekstremt sjelden å forårsake irritasjon. Brukes som en maske. Under påvirkning av stoffet blir huden jevnet og lettet.

Heparin salve

Doseringsformen har en tykk konsistens som forhindrer spredning. Sammensetningen inneholder antimikrobielle komponenter som tillater helbredelse av akne og forhindrer dannelsen av hvite og mørke flekker.

Salisylsalve

Med riktig bruk av salven er det en gradvis lysning av akne merker. Blekingeffekten er allerede synlig etter 3 applikasjoner. Legemidlet anbefales ikke å brukes hvis det er friske sår i ansiktet. Spesielt effektiv salve i tilfeller der ansiktet var dekket med rødt pigment eller allergiske flekker.

Ichthyol salve

Legemidlet kan brukes både på eksisterende akne og på flekkene som er igjen etter dem. Legemidlet har tørking, sårheling og regenererende egenskaper, noe som akselererer den naturlige prosessen med fornyelse av huden.

Sintomycin salve

Antibakteriell medisin akselererer prosessen med å fjerne flekker fra huden. Hvis du følger bruksanvisningen, blir det observert en positiv trend etter 2-4 søknader. Brukes til å eliminere selv de gamle merkene. Under påvirkning av midlene, mister huden sin grovhet og blir frisk.

Vishnevsky salve

Legemidlet har en skarp ubehagelig lukt som ikke hindrer kvinner i å lette huden med medisinering. Linement Vishnevsky gjør at du kan nivåere huden og fjerne blå, røde, lilla og brune flekker. Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper bidrar til å hindre gjentakelse av akne.

Svovelsalve

Hovedkomponenten i stoffets sammensetning er kjemisk renset svovel. Komponenten trenger inn i de dypere lagene i huden, eliminerer inflammatorisk prosess. Under påvirkning av stoffet forsvinner 14-21 dager etter den første søknaden.

"Rescue"

Dette er en salve, bleking flekker. Løsningen for blåmerker og flekker etter acne blir solgt i apotek, utgitt uten lege resept. Sammensetningen er nesten helt naturlig. Legemidlet må påføres punkt. Når det er riktig påført, lyser huden, fornyes om noen uker.

En krem ​​som definitivt vil bli kvitt aknefeil.

Nylig er koreanske kosmetikk veldig populære. I sammensetningen er det unike komponenter som lar deg raskt og effektivt fjerne de synlige feilene i huden og flekkene fra akne. Bleking krem ​​med mangostan lette selv mørke merker på huden.

Kosmetisk krem ​​har en lett, ikke-fettete tekstur. Det absorberes raskt, og gir ingen rester på huden og klærne. I tillegg til mangostan inneholder krem ​​ekstrakter av medisinske planter, for eksempel ginsengrot. I kombinasjon med mangostan har ginseng en ekstra foryngende effekt på huden.

Påfør kremet fra akne og flekker etter kveldsvask, på tørr hud. Lys massasje bevegelser må gnides inntil den er fullstendig absorbert.

Gode ​​essensielle oljer fra akne flekker

Eteriske oljer brukes ofte i kosmetologi som et lysende lysemiddel. Den eneste ulempen er at oljen ikke lyser fiolett eller blå flekker fra akne og kviser. Oljer for dermis i ansiktet fra flekker og kviser, hentet fra planter, har også antibakterielle egenskaper.

Å lette huden ved å bruke:

 • Tea tree olje. I tillegg til å lette huden, eliminerer olje fet skinn, akselererer celleregenerering.
 • Jojoba olje Fjerner rød og hvit postacne, forhindrer dannelsen av akne, nøytraliserende betennelse.
 • Rosemary olje. Rosemary i kombinasjon med furuoljer kan lette til og med brune flekker. Uavhengig bruk av rosmarinolje gjør det mulig å eliminere svarte prikker og forhindre reformasjon.
 • Hveteolje. Brukes som profylaktisk mot farging. Den har en beroligende og anti-inflammatorisk egenskap.
 • Lavendelolje. Passer til alle hudtyper. Lyser, regenererer, nærer huden i ansiktet.

I tillegg til de ovennevnte essensielle oljene, brukes havtorn og linoljer i kosmetologi. Deres sammensetning beriket med vitaminer fukter, nærer og gjenoppretter den skadede dermis. Hva er en skjønnhetspleie som gjør hvite flekker.

Calendula tinktur fra flekker etter akne

Infusjon av calendula kan kjøpes på apotek eller forberede seg selv. Det må huskes at regelmessig bruk av infusjoner som inneholder alkohol, fører til overdreven komprimering av hudlagene.

Farmasøytisk tinktur mer konsentrert. Det kan tørke ut huden, så kosmetologer anbefaler å lage infusjonen alene.

Infusjon av calendula har antiinflammatorisk og beroligende effekt. Verktøyet kan lette flekkene igjen etter akne. Whitening effekten oppnås på grunn av den komplekse effekten av etyl og stoffer som er nyttige i huden inneholdt i planteekstraktet.

For selvforberedelse av infusjon fra calendula må du ta de tidligere tørkede luftdelene av planten og alkoholholdig væske (vodka eller alkohol fortynnet med vann).

Ren alkohol anbefales ikke, de kan brenne ansiktets hud. 1 ts Calendula trenger å helle 100 ml vodka. Kapasitet med infusjon tetter og legges på et mørkt, kjølig sted i 7 dager. Deretter dekanteres infusjonen og brukes som anvist.

Noen tips om å ta vare på ansiktet ditt etter fjerning av flekker

Etter at flekkene er fjernet fra ansiktet, anbefaler skjønnhetspleister å følge noen tips. Reglene for alle er de samme uavhengig av metoden for fjerning etter acne:

 • Vanlig vasking. Ansiktet må vaskes minst 2 ganger om dagen. Såpe er ikke anbefalt.
 • Toning. I løpet av dagen må du tørke huden med tonic eller lotion. Dette fjerner støv og fettstoffer fra mikropartikkelen.
 • Fuktighetsgivende dermis tørker ikke, så risikoen for keratose som fører til dannelse av akne, reduseres.
 • Rensing. Påføring av ansiktsskrubb som rensemiddel vil ikke tillate porene å tette.
 • Maskering. Fra hva å maskere flekker og merker fra akne på ansiktets hud, avhenger av mulig re-dannelse av akne. Feil valgte middel kan forårsake allergi og ekstra utslett.

Flere Artikler Om Typer Acne