Generelle egenskaper:

Internasjonalt navn: kloramfenikol;

D, L-treo-l-para-nitrofenyl-2-dikloracetylaminopropandiol-1,3;

Doseringsform:

hvit eller hvit med en gulaktig tinge, med svak karakteristisk lukt;

Sammensetning 1 g liniment inneholder syntomycin (kloramfenikol) 0,05 g eller 0,1 g;

Hjelpestoffer: ricinusolje, emulgator, sorbinsyre, natriumkarboksyetyletylcellulose renset 70/450, renset vann.

Formutgivelse. Liniment for ekstern bruk.

Farmakoterapeutisk gruppe. Antibiotika til lokal bruk. Kloramfenikol. ATC-kode D06A X02.

Farmakodynamikk. Bredspektret antibiotika. Mekanismen for antimikrobiell virkning er assosiert med nedsatt proteinsyntese av mikroorganismer. Diebakteriostatichno. Kloramfenikol er et fettløselig stoff som trenger inn i cellemembranen bakterier og reversibelt binder seg til 50S subenheten av bakterielle ribosomer. Følgelig er forsinket bevegelse av peptid-kjeder av aminosyrer til å vokse (muligens som et resultat av inhibering peptidtransferaz aktivitet), noe som fører til avbrudd av dannelse av peptidbindinger, og proteinsyntese.

Stoffet er aktivt mot Gram-positive (stafylokokker og streptokokker) og Gram cocci (gonococcus, meningococcus), mange bakterier (Escherichia coli og Haemophilus influenzae, Salmonella, Shigella, Klebsiella, seratsii, Yersinia, Proteus), Rickettsia, spirocheter, noen store virus. Legemidlet er også aktivt mot stammer som er resistente mot penicillin, streptomycin, sulfonamider. Motstanden av mikroorganismer til kloramfenikol utvikler sakte.

Farmakokinetikk. Graden av absorpsjon i systemisk sirkulasjon etter påføring av legemidlet på huden, sår eller slimhinner er ukjent.

Indikasjoner for bruk. Salve sintomitsina brukes i kviseaktige hudlesjoner, carbuncles, betente sår, skrubbsår, sår som ikke leges for en lang tid, og for behandling av brannskader II - III utstrekning nippel sprekker i pasienter, trakom, kroniske inflammatoriske sykdommer i slimhinnene.

Legemidlet brukes lokalt til å behandle lungebakterielle infeksjoner i huden forårsaket av følsomme mikroorganismer. For dypere smittsomme hudlesjoner bør linimentsynomycin brukes topisk sammen med passende systemiske antibakterielle midler.

Søknad. Liniment syntomycin er foreskrevet eksternt. Legemidlet er påført de berørte områdene og en påføring brukes på toppen i kombinasjon med (eller uten) pergament eller komprimeringspapir. Bandasjeendring etter 1-3-4-5 dager. For behandling av brannsår og sår som ikke heler lenge, er det foretrukket å bruke 5% og 10% liniment. Når brystvorten sprekker etter fødselen av babyen, blir brystkirtlen forsiktig vasket og 5% liniment påføres på et sterilt serviett. Søknadsfristen er 2-5 dager.

Bivirkninger Langvarig ekstern bruk fører ofte til kontaktgjenkjenning.

Overfølsomhet forekommer ofte (brennende følelse, kløe, rødhet, hudutslett eller hevelse, andre tegn på irritasjon, ble ikke observert før behandling).

Kontra. Allergi og toksisk reaksjon (dyspeptiske symptomer, dysbakterier, psykiske lidelser) til kloramfenikolhistorie.

Overdose. Ingen tilfeller av overdosering av syntomycin liniment er rapportert.

Funksjoner av søknaden. Kloramfenikol trenger inn i morkaken. Imidlertid har studier ikke avslørt de uønskede effektene av kloramfenikol når de påføres eksternt til fosteret hos mennesker.

Det er ikke kjent om stoffet trer inn i morsmelk. Imidlertid ble ingen humane komplikasjoner registrert, derfor krever ikke bruk av Liniment-syntomycin i behandlingen av brystvaksprøver i brødvinneren at barnet blir borte. Før barnet mates, må rester av preparatet rundt nippelens hud fjernes med en ren klut, og kjertelen skal skylles forsiktig og forsiktig.

Informasjon om avhengigheten av effekten av stoffet når det er eksternt administrert fra alder er fraværende

Før du bruker stoffet, vask det berørte området med såpe og vann og tørk grundig.

Ikke bruk stoffet oftere eller lenger enn forventet.

Den ubesvarte dosen skal brukes så snart som mulig. ikke bruk stoffet hvis det er nesten på tide å bruke neste dose.

Hvis tilstanden ikke er forbedret innen 1 uke, er det nødvendig å konsultere lege.

Anvendelse av antibakterielle midler for utvendig påføring kan forårsake hudirritasjon, ledsaget av utvikling av hypersensitivitetsreaksjoner i etterfølgende bruk av disse stoffene eller topisk i doseringsform for systemiske effekter.

Interaksjon med andre legemidler. Drug interaksjoner for liniment syntomycin er ikke beskrevet.

Lagringsforhold Oppbevares på et tørt, kjølig, mørkt sted og utilgjengelig for barn.

Syntomycin emulsjon

Syntomycin emulsjon

Syntomycin emulsjon

Syntomycin emulsjon for nyfødte. Hvem brukte?

Hei, her er tre dager hvordan denne røret herdet... også smurt som deg alle på rad. Det beste middel for baby såpe under kranen otkazhdyh kakulek og ingen smøre rlvno tre dager... alle borte... pop bvla som skarlagen seil og skall som... Jeg anbefaler deg å gjøre det samme.

hva slags leger har du? øyne brygge, røff brygge - bare et mirakelmiddel..

Suger dine barn en finger? Og vi har ikke lært.

Hva er bleieutslett og hvordan å behandle bleieutslett hos barn?

Velkommen! Og jeg vil gjøre meg litt) Sønnen er nå fem år gammel. Men det var i denne alderen at vi hadde et slikt problem. Årsaken er absolutt ikke i irritasjon av urin og avføring, men i barnets generelle allergiske natur. Hva er interessant, det er ingenting annet hvor som helst. Nemlig begynner det med jevne mellomrom å skrape, og som han selv sier: "fitte gnides. "Og når jeg ikke merke i tid og på sted som ikke var bare en irritasjon i form av rødhet, puss og som jeg stod ut, med gråt. Alt dette skjedde på kvelden: et barn gråter, klager på at det er svært kløende og sår (((Det var nødvendig å raskt tørr og berolige husket da at huset har Neotanin lotion, vi gir dem kopper nøt han og tørker, og som en antiseptisk effekt, lindrer kløe.. og smertestillende. truffet og i noen få minutter alt var vel sovnet. alt var stille, ikke klødde noe, og etter tre deponering generelt alt gikk. Prøv det, det passer for alle fra fødsel til, for meg er han den beste når det gjelder tørking og rask ambulanse. All helse)

Hei alle! Jeg vil dele min erfaring. Vi hadde bleieutslag ofte omtrent 1 gang i 3 måneder og behandlet dem i 3 uker. Ingenting hjalp... Til det ble klart at bleieutslett kan oppstå mens du tar antibiotika og noen av stoffene. fond. I jenter er det sopp i skjeden. Du kan bestemme dette ved å gå til pediatrisk gynekolog og ta et smør på tanken. seeding. Ifølge resultatene vil utnevne salve. Behandlingen tar omtrent en uke. Etter 4 dager begynner å helbrede. En annen lege rådde å lage lotioner fra eikebark. brygge 1. skje med eikbark (solgt i apotek) i et glass kokt vann, for å insistere 30 minutter. Lotionen skal gjøres i ca 20 minutter, og deretter smøres med bepantenom eller drapolene. Hvis barnet allerede er stort og ikke kan legge seg ned i lang tid, kan du øke konsentrasjonen med 3 ganger. Hell infusjonen i badekaret med vann og sett det i 20 minutter. Jeg ville være veldig glad hvis noen kunne hjelpe.

Mange renner bleien, jeg anser det som en årsak til bleieutslett. Fra min egen erfaring vet jeg at det er mye bedre enn bleier og kluter som blir våte og irriterer huden. Spesielt hvis barnet har irritabel hud. Du trenger bare å dispensere og sørge for at det alltid er tørt, forlater ofte nakent. Hvis vi plutselig hadde en slags gnidde flekker eller flekker (under bena oftere), så behandlet vi det med et middel som dexpanthenol inneholder. Og dette stoffet forbedrer hudregenerasjonen. Jeg liker Panthenolspray, jeg bruker det noen ganger. Jeg kjøper det på apoteket akkurat medisinske, bare en masse kosmetikk, du kan gjøre en feil. Han har et smil og et innskrift som er laget i Europa.

Hva er bleieutslett og hvordan de skal håndtere dem

Ja, vår baby bleieutslett var veldig sterk i varmen. Appellerte til legen. Han anbefalte da til oss terapeutisk Panthenolspray med dexpanthenol. Går perfekt sår på sart baby hud og beroliger det. Og bare gjør på dette emnet, en masse nyttige her leser
http://www.medicalj.ru/70-uncategorised/1385-mladenchestvo-bez-oprelostej

Jeg er enig med Olga om Panthenolsprey. Hun kjøpte sitt barn selv, da hun også lider av bleieutslett. Sant jeg vil klargjøre en detalj: Jeg kjøpte den opprinnelige sprayen, med en helbredende effekt. Det er enkelt å skille det ut av uttrykket i nærheten av navnet og merke "Made in Europe." Det var med denne sprayen at babyens hud ble raskt satt i orden, alt helbredet uten spor.

Takk så mye for artikkelen! Masse nyttig informasjon. Bleieutslett - du trenger virkelig å behandle det, normal krem ​​hjelper ikke her.

Hva er bleieutslett og hvordan de skal håndtere dem

Og jeg ville ikke risikere sin malyshiku bleie utslett salve noen sverte - det er allerede såret ham, og nå touch'll fingrene, gni salve... Men Pantenolsprey om hvilke her har nevnt - saken) de selv gnaging kurert ikke så lenge siden (nå, forresten, i tillegg til det opprinnelige ikon "Made in Europe" -ikonet) - Dexpanthenol som en del av sunn hud levende, godt og spray på avstand er brukt, ingen ubehag til ungen ikke årsaken

Enig om Panthenolspray. Med bleieutslett i et barn var denne sprayen nok for at vi skulle ta huden i orden, for å helbrede alt. Først når man kjøper det, er det nødvendig å se, slik at det var et smil på pakken som sprøyten ble produsert i Europa - dette er de særegne tegnene på den opprinnelige terapeutiske sprayen.

Listen over legemidler som trengs for nyfødte

og kan fortsatt trenge sterile papirservietter (i den forstand er de også barn, men ikke våte, men tørre). noen sier at de er mye mer praktiske enn våte.

Å, takk! glemte pipetten og oljen (og hvilken er bedre?!) bør kjøpes)

aha, hvor mangan blir nåværende? Det har lenge vært solgt på apotek.

i førstehjelpsutstyret skal alltid være antipyretisk (nurofen, paracetamol), allergiprodukter (zodak, fenistil, suprastin)

Sømpleie etter fødsel

Sømpleie etter fødsel

Jeg hadde små tårer, Depantol kostet lys, takk Gud, alt helbredet, det var ingen betennelser.

Veldig interessant artikkel) Takk.

En liste over grunnleggende ting som er nødvendige for et barn i den første måneden av livet.

for mye ekstra på denne listen. Er det en liten pott for en måned gammel baby? 4 tepper - hva for er ikke nødvendig! nok tepper og tepper... Sterilisatoren er en dum ting generelt... Jeg doused flasken med kokende vann og alt... sett flasken, brystvorten og alt jeg trengte i et fartøy jeg fylte det med kokende vann - kokte alt! Hvorfor bruke penger på unødvendige ting?

Klær til barnet er svært lite skrevet... Alt i det minste.

Min tid er 5 ganger mer.

Det sier noen sokker og en annen... Jeg har 15 stykker av dem... Og det er mye mer.

Jeg synes det er bedre i skapet at det er noe å bære på barnet og ikke å vente til det tørker... dette minimumet.

Erosjon (utarbeidet av Natalia Poltavets)

Velkommen! Når du planlegger en graviditet, er det verdt å cauterizing erosjon? allerede forvirret, gikk først til en gynecologist, hun sa at hun ikke skulle gjøre cautery, så vi vil kurere, hun ble behandlet i 2 uker, + hun fikk fysioterapi med dagens. og etter en måned begynte alvorlig smerte i eggstokkene. Gikk til en annen gynekolog, alvorlig betennelse og, igjen, erosjon, sier det er nødvendig å cauterize. Jeg har mottatt tamponger i 8 dager allerede, etter 2 dager må jeg cauterise, men av en eller annen grunn er jeg redd. Rådgir deg best? Jeg har ikke vært i stand til å bli gravid i 2 år, og jeg håper dette vil hjelpe.

Vinden brakte

Min handleliste for baby.

Jeg også, for meg selv, gravide kjøpt:

1) Spesielle sykepleiebussalgaler
2) spesiell undertøy for gravide (bare undertøy)
3) bandasje (enig best)
4) kjøpte ikke strømpebukser
5) Krem fra brystet strekkmerker kjøpte ikke, brukte vanlig baby krem


For baby:
ting:
4) Bodikov begynte å bruke etter en måned
14) støvler... Jeg hadde mye... glidebryteren glir, deres støvler holder seg på plass

Barnevogn: de tok en 2 i 1 vogn, posen på barnevognen var festet, pluss ikke glem regndekselet.

Barneseng arena (super, jeg anbefaler alle)

Enheter for baby og mor:

1) Radio barnepike (tok ikke), og så hørt!
2) Vekter (ikke tatt) i polyklinikken vil bli veid, og hver dag - bare for å utmate seg selv, at barnet legger til lite.
3) Utilizer bleier + flyttbare kassetter til den (tok ikke, vi har søppelbøtte)
4) Termometeret tok vanlig elektronisk (dummy, de sier det ligger)
5) Manuell brystpumpe (samme ting)
6) termometer i badekaret (det samme) og lærte da å bestemme vannet med en hånd

Baderom / babypleie:

bad (nyttig opptil en måned, videre inn i et stort bad),
Skyv generelt i to uker
Håndkle hjørne-2 stk
Håndklær til baby -2pc
Stump saks
bomullstopper (spesielt for nyfødte!)
pulver (krever på sykehuset)
krem under bleen (bare når bleieutslett, bruk fortsatt krem ​​kjøpt tilbake på sykehuset)
baby massasje olje
fuktighetsgivende (eller nærende) barnkrem
bad sjampo / skum
baby såpe
engangs bleie (kostnad)
våtservietter (uten alkohol!)
bleier (på sykehuset tok to forskjellige på prøve)

På sykehuset til meg / å slippe ut babyen:

pleiefôr -1pcs
T-skjorte til fôring (du kan bare en T-skjorte med en dyp nakke)
postnatale pakninger (her trenger du bare sjøen.)
Engangsbukser, festeputer (truser er vasket, ikke ta mye, de er gjenbrukbare)
brystputer
bepanten (fra sprekker i brystvorter) -Det koster
postpartum bandasje (jeg hadde en vogn - både før og etter)

Barnet ble tømt i vinterallerter, et bånd og en konvolutt var ikke nyttige, men et hjørne var nødvendig, om vinteren før måneden var ansiktet dekket.

ortodontisk pacifier (0-3mes) 1pcs
rattles - 2pcs (bright)
mobilitet

Førstehjelpsutstyr til baby: Det mest nødvendige


Steril bomullsull
- Alkoholløsning av strålende grønn
- Jod 1%
- Mangankalium
- Hydrogenperoksid (for behandling av navlestreng)
- Innsamling av celandine, tog, kamille for svømming
- Pipetter med en stump ende for øyne, ører og nese
- Aquamaris for skylling av nesen
- Aspirator (dyser)
- Antipyretisk stearinlys for nyfødte (Efferalggan, Kalpol) fra 3 måneder
- Dillte eller te med fennikel (for eksempel Hipp) i en måned
- Laksavføringsmidler (fra 3 måneder)
- Nasivin nesedråper til babyer 0,01%
- SubSimplex eller Espumizan for kolikk, gass og oppblåsthet med 3 måneder

alle medisiner fra 3 måneder, og til og med fra 6... alt kan kjøpes senere, etter behov

Når det gjelder klærne for barna, forresten, leser jeg et sted at det er best å ta 60 år med en gang, som du ikke vil gjøre opp, jeg har allerede alle slags ting, og 58 og 60-62 og videre i 2 cm trinn opp til 78 Mine, men igjen, dette er ikke mitt valg, hvis jeg selv kjøpte, kanskje jeg ikke ville ta så mye heller. Termometeret tok vi også et separat bad. Fordi i rommet er temperaturen målt av klimasenteret, men for barnet kan jeg fortsatt ikke velge, men jeg har fortsatt en tendens til å ha ørefronten, jeg vil ikke ha en liten ting, men la oss se... Vi har et håndkle med et hjørne også størrelse for vask om dagen, men jeg planlegger å kjøpe en annen stor, og deretter et annet hjørne for lengre vekst. Slide valgte også alt mellom stoff og plast, ikke sugekopper i badekaret, og deretter stoppet ved det siste, i prinsippet er det ikke verdt dyrt, selv om vi bruker det i 2 måneder - flott, det er ikke nødvendig lenger.

Rattles virkelig virkelig trenger ikke i begynnelsen, og deretter 2-3 måneder vil være nok for dem 2-3 stykker, pluss hva som kommer på teppet eller ikke mobil i barneseng (både forresten er heller ikke nødvendig i flere måneder, selv om produsentene De er skrevet fra 0) Jeg har allerede 2 rattles og en fra Tini-lav, det er et multifunksjonelt leketøy og et speil og en teether og alle slags eyeballs, generelt i Tini-lav-stilen, men igjen fikk jeg alt dette og kjøpte det er mulig og ikke å skynde, jeg gir allerede de små bøkene til barna for å pleie litt etter litt :)))

Og om teppet - noe 100% uerstattelig, spesielt når moren ikke har barnevenner, hvem kan se etter babyen på dager, mens hun er i husbransjen, men som bor sammen med bestemødrene sine - de sier virkelig at det var mulig komme sammen. Men da jeg ble tatt til dekret på jobben spurte de. hva jeg skal gi, også i begynnelsen valgte jeg et slikt teppe, og deretter på sidene klatret jeg og snublet på en sjeselong-kalybelku fra Fisher-prisen og spilte alt igjen! Derfor syntes det i min situasjon at en slik sjeselong ville være mer praktisk: 1. det er en vibrasjon, som å rocke babyen, 2, det er også en avtagbar lysbue med leker (3 stykker med evnen til å bytte for andre), som i matene, 3. det har "setebelter" slik at babyen ikke faller ut av det, 4. Du kan bare svinge den som en rocker, ikke inkludert vibrasjon, 5. Det er flere loungerposisjoner: Løgn (for en baby fra 0) og halvsitting (for å spille, for eksempel ikke for å sove) og helt sittende, som en stol., 6. En ubestridelig fordel er at den kan brukes opp til 18 kg, dvs. For den voksne babyen fjerner vi buen med leker, sittestilling og hele gyngestol er klar! For meg var de avgjørende øyeblikkene når du valgte mellom teppet og denne sjåførslangen akkurat slik at jeg kan bære denne chaiselong med meg rundt i leiligheten, og babyen vil alltid være foran ham, og du vil ikke lure teppet rundt leiligheten, og etter et år ikke nødvendig, men igjen - valget er etter hver

Dowry for baby

Dowry for baby)))

liste

Hva du trenger å kjøpe for fødsel av et barn. Ranger listen som ble funnet på Eni-Beni butikkens hjemmeside.

Umiddelbart gjør en reservasjon, dette er min subjektive mening, basert på personlig erfaring og opplevelsen av kjærester, jeg gjør ikke ut som å være den ultimate sannheten))) Et bord eller et skiftende bryst er en veldig behagelig ting, alt er til stede, ikke bøy ned. Crib boards er absolutt ubrukelig... overflødig støv samles inn og begrenser luftstrømmen. Spesielt om sommeren eller vinteren i en leilighet der det er varmt druknet. Det er bedre å sy gardinen selv med elastisk HB stoff rundt omkretsen av sengen eller på veggen, som du vil. Baldakinen er også en liten funksjonell ting. Bibbrikker 5 kan være for forsikring så å si. Et teppe er heller ikke nødvendig mye... Hvis det er godt oppvarmet, er flanneletten akkurat, for en gate kan du ha en ull eller et teppe.

Hva du trenger å kjøpe for fødsel av et barn. Ranger listen som ble funnet på Eni-Beni butikkens hjemmeside.

Jeg brukte ikke varme flannel bleier. I stedet strikkes (2pc.bad) - super ting! De strekker seg en liten og dermed hvitere, behagelig baby. Du kan ta et strikket fottøy (det er innsiden med fleece). Jeg hadde en 1-interlock, 2pcs-footer. Men 3 til slutt viste det seg mye, nok for 2x. Vi bruker dem fortsatt, men som et teppe teppe (det er varmt hjemme, sover det bare under det). 3 deler av vest vil være nok med hodet (bedre strikket, da de er lettere å bære). Men glidebryterne trenger ikke 2 stykker, men mer, hvis du ikke holder dem i bleier hele tiden. Tepper er noe veldig mye på listen. Det vil være en ull en til huset (og vi trengte det ikke, fordi jeg sov under tricot bleen). Bomull-det er for mye, det er veldig tungt for babyen! Vel, en ting for en barnevogn er liten (for perioden når uten en konvolutt: vår, høst).

Flasker med brystvorter, Sterilisator for flasker, Baby mat varmere, Termospose for flasker, brystpumpe IKKE BEHOV Hvis du planlegger å amme. Selv om jeg hadde alt, har jeg aldri brukt den. Vel, du kan kjøpe en flaske med en dummy (1 pc) for perioden når du må fylle den med litt vann (når maten blir introdusert). Men vi ga fra koppen og fra drikkepannen (selv om flasken med brystvorten var.)

Forsiktig fødsel uten hull. Fant en interessant artikkel

Synechia.

Sting etter fødsel (3)

Forsiktig fødsel uten pauser

Dowry for en nyfødt

Dowry for en nyfødt

1. Barneseng. - Vi var ikke nyttige, nektet å sove i den. Nå demonteres for å finne sted

7. Blanket x / b. - hva slags et teppe er det? Vi har et flannelette, ull og pelsdeppe

12. Telt og fôr i barneseng - ingen krybbe, nei dette tilbehør (for første gang var det ikke nyttig)

13. Hjørne for et teppe. - Jeg svømte ikke, vi går i en kombinasjon, derfor var denne tingen ikke engang kjøpt

2. Bandasje (2-3 forskjellige størrelser) - det er alltid et bandasje hjemme, så jeg kjøpte det ikke spesielt for et barn

3. Kaliumpermanganat er ikke realistisk å kjøpe, fordi det kun er solgt på resept, og legene skriver ikke ut disse reseptene, kjøpte urter (en linje, kamille, eikebark)


7. Sterilisert vegetabilsk olje - bruk flytende paraffin.

12. Syntomycin-emulsjon - bleieutslett lider aldri (ttt) så jeg tenkte ikke engang å kjøpe

17. Soother - 2 stk. - ble kjøpt, men han tok dem ikke, og andre kjøpte (det var seks av dem i det hele tatt, til han endelig fant sin versjon)

20. Radio sykepleier.- så ikke poenget i henne, vi har ikke en stor leilighet, jeg hører et barn uten henne

24. Pot.- Har ennå ikke kjøpt, for tidlig)))

2. Skum (gel) for å bade babyen. - Kjøpte ikke, vi badet i rent vann, to ganger i uken med babysep... allergier startet på importerte baby kosmetikk (kjære Mustela), så vi bestemte oss uten å ha overskudd, så å si, ved hjelp av den beviste bestemorens metode såpe og den vanlige barnens fløtekryss)

4. Skyv på badet. - IMHO-TING ER IKKE MEGET KLASSIFICERT... vel, i det minste for oss, er det mer praktisk å holde barnet med hendene. Hengekøye prøvde også, søppel, den ligger i den, og når du holder den flytende med penner))

7. Bøtte med lokk (for laken). - dette er ktozh lin, akkurat nå, soaks det opp, som alle har en vaskemaskin, vi lever ikke i steinalderen

7. Våtservietter-IMHO sååå nødvendig ting, takket være oppfinneren)))

8. Bomull eller gasbind tamponger. - Jeg fikk ikke dette, det er bomull, det er et bandasje... tamponger kan skrues på

5. Gauze bleier (50x50 cm) - Jeg bruker dem ikke, jeg har terryservietter, små, når jeg spytter dem, tørker jeg dem helt ut

9. Bomullsduk - 2 stk. - hvorfor?

12. Glidebrytere - 2 stk. - glidebryterne vil ikke være nok

1. Flasker med brystvorter - 3 stk. - hvorfor de tre er ikke klare, planlegger du å være en IW? Vi hadde kjøpt 2 stk. en for uttrykt melk (i tilfelle jeg trenger å forlate), den andre for litt vann (de drakk plantexen som et resultat av det)

3. En skje. (En uunnværlig ting er en sølvske. - En nødvendig og nyttig ting, Espumizan ble tatt

5. Sterilisator for flasker. - så ikke i det forstand

6. Baby mat varmere. - igjen, hvis du er på IV, så sannsynligvis den riktige tingen.

7. Vesker til flasker. - han holder seg ikke varm likevel

For å være ærlig, listen over rare slags... syltetøy, bøtter for bløting av sengetøy... hvor fikk du dette fra? selv kommer opp med ??

Vel, nå som jeg har, og hva er ikke på listen

Brystpumpe for eksempel - Jeg var nyttig, fra den første dagen måtte jeg forlate barnet en stund med min far, og du kan ikke uttrykke mange hender med hendene dine

Bepantin krem ​​- en god ting, smurt alle slags kviser i babyen, hjalp raskt

nå på klær... igjen, lever vi ikke i steinalderen, i et barns undertøy for å ha en gal ide... nå er det så mange komfortable og vakre klær for de små

Jeg likte alle mulige strikkeklær, med og uten haug, ja for det første har babyen mindre rynker på ryggen, og for det andre (dette er det viktigste), når vår far bærer babyen, hopper den lille skjorten ikke ut av glidebryterne... så jeg verdsatt kombeziki og kjøpte dem mer

Bodykill, så behagelig å sove. Min sønn sover hos meg, og derfor bærer jeg ikke ham varmt, det er så praktisk å ha en T-skjorte og shorts i en flaske))

caps... vi har en (bare å kle og ta av etter å ha bading når babyene kjøler seg ned), et tynt strikkeklær

det er behov for en kommode. lei av å bryte hodet (((

Jeg tror det er mye overflødig, bedre å kjøpe)) Jeg ville bare ha en brystpumpe - jeg tror også - vil det være nødvendig ??

Jeg skriver hva jeg har kjøpt i dag: en seng for henne, et teppe på henne, en madrass og en seng - ingenting annet trengs der ennå))

vinter sommer barnevogn kjøpt i dag - glede full av bukser))

bad for svømming))

klær for utslipp og hva du skal ha på de første tre dagene på sykehuset og alt.

Her er listen over førstehjelpspakker og personlig hygiene))) Takk saks, jeg glemte helt! Fortell meg og våtservietter til nyfødte på sykehuset er sannsynligvis nødvendig.

For medisiner kjøpte jeg en myk skje silikon - metall i munnen av nyfrosne, jeg ville ikke risikere det :(

IMHO berøvet: Pute, gasbind podguzy, ulleteppe (jeg vil bare ta en lett fleece), skalaer, flasker (du kan kjøpe GW vil ikke gå ut), pacifiers, tent (dust collector:

er ikke gensere og bluser det samme?

Bodiki, glide og glidebrytere vil ikke være helt juzat?

Jeg ville ha utviklet en matte, en blender, en luftfukter (hvis du ikke har det bra med ham), en madrass for en fangenskap (hvis du for eksempel bruker et hardt tre kommode.)

Mange spørsmål om hva du skal ta til sykehuset, på uttalelsen som barnet trenger i de første månedene av livet...

Å føde. Jeg vil legge til ikke-karbonert vann i listen (1,5-2 l), en mobiltelefon (vi var ikke tillatt på sykehuset vårt, men de alle hadde en) og kopier av pass og en policy (kan også være nødvendig).

Jeg vil legge til listen postpartum pads, krem ​​bepanthen og flytende såpe (det er mer praktisk å bruke). Men brystpumpen kan ikke være nyttig, så det er best å ikke kjøpe på forhånd. Barn leker er også friat behov. For et barn kan du ta klær: bluser, bukser, etc.

Det er bedre å ikke kjøpe en førstehjelpskasse på forhånd. Etter utskrift fra sykehuset, kontakt med barnelege. Og kjøp etter behov.

Noe dofiga klær. Merk at størrelse 56 for nyfødte er nøyaktig en måned. Jeg ville ta 3 undershirts, 3 skyveknapper. Igjen, mye avhenger av sesong og klima. Når det gjelder teppet, brukte vi det aldri i det hele tatt. Husene var varme, bortsett fra det tynne laken. For omsorg - et middel til svømming - det er en for alle deler av kroppen, babypudder og en krem ​​under bleen. Alle disse kremer, oljer og andre skit til noe for barns hud.

Du har en omfattende liste :-)

Jeg brukte ikke barnas kosmetikk mye, jeg prøvde olje på barselsykehuset, men jeg forsto ikke om det var mer skade eller nytte. Også forstod ikke om du trenger pulver. Virkelig bruk bare bepaten, et middel for svømming og såpe.

I førstehjelpsutstyret er mange ting. De brukte faktisk et termometer-nippel (vi har B.Well), peroksid, klorofyllipt, en streng, kamille, subsymplex.

Dette er på handlelisten for en nyfødt.

bleie:
tynn bomull - 10-15 stk.
flannel (flannelette) - 10-15 stk.

Baby undershirts: - Jeg likte ikke, hvis jeg ikke swaddle, den tingen er ubrukelig
x / tynn - 6 stk.
Flannel (flannelette) - 6 stk.

Caps: -får du fødes om vinteren, bare om sommeren faller babyen i dem
x / tynn - 2 stk.
flannelette - 2 stk.
Cap ull eller strikket
bluse:
tynn - 2 stk.
flannel - 2 stk.

for gaten
x b wearable - 2 stykker av samme størrelse
55-60 cm høy med ermer, lys, strikket, 5-10 stk på knappene på forsiden og bunnen.

Bukser vil ikke være nødvendig før 6-8 måneder nøyaktig

(3-4 stykker)
T-skjorter etter 8 måneder.

med lange ermer, helst syet i vanter ("non-scratch") - 5 - 8 stykker

Kropp - Hvis du føder om sommeren, glir du biter av 5 sleeveless jakker om vinteren.

2 stykker av samme størrelse

varm ull / terry (5 par) - 2 stk
tynn (5 par) -2 stk

Booties er ikke nødvendig

Skrape - 2 stk er nok

Sett på et ekstrakt:

2 bleier
2 undershirts
2 caps
Konvolutt på et ekstrakt eller et teppe
hjørne
tape
Bleier og / eller bleier

minst 2-3 pakker 2 - 5 kg (forskjellig).

Termometer for måling av lufttemperaturen i rommet

cot
(Ønskelig: 2 nivåer på grunnen av madrassen, forsiden er senket, skuffen)
I barneseng:
Madrassen er vanskelig, ortopedisk, fortrinnsvis med kokosfyller. De er ikke egnet til å fylle madrassen - fjær, ned, bomullsull, skumgummi. Den beste fyllingen er kokosfibre, sjøgress. Størrelsen på madrassen skal svare til sengens størrelse, tett til kantene (ca. 120x60). Høyde - 8-9 cm


Oljedeksel til barneseng stor 1x1 m i barneseng (pustende, ikke gummert med tau, for fiksering)
Tepper (minimum 2) Opptil 1 år 110x80. Ikke bruk dun og polyestertepper i et barn under 1 år, da de kan føre til overoppheting eller steking av barnet.
Ulleteppe
Teppe flannelette
Blanket x / b.
Sengetøy. Det er bedre å bruke et dynedeksel og en putevar i form av en konvolutt, og sengetøyet er på et elastisk bånd slik at knappene og båndene ikke skader barnet. Stoffet er bare strikket, da det alltid er varmt, og bomullstoffet er kaldt. Terry laken bruker ikke (hardt og kan skade huden).
Dynetrekk -2-3 stk.
Ark (størrelse 150x90 cm) - 2-3 stk. (Arkene er forskjellige fra bleier i store størrelser, slik at de kan bli gjemt under madrassen. Du kan bruke spesielle ark med elastikk.).
Sovende konvolutt (valgfritt!)
Pute (Hvis du bestemmer deg for å bruke en pute, velg en flat, over hele bredden av sengen). I de første månedene er barnet ikke nødvendig. I fremtiden bør det være en halvstiv pute som absorberer fuktighet godt.

Putekasser - 2-3 stk. vi syet bleier selv, bruk i stedet for seng, de er mykere!

Rattles (1-2 for første gang)
Mobil (musikalsk karusell) trengs ikke umiddelbart

håndkle
stor terry - 2-3 stk. med et hjørne- "hette"
Barnas bakke (eller gamachok)
Vann termometer
Naturlig svamp - opp til et år anbefales ikke
Skyll kanne eller dipper (begge er bedre)

- Barnekrem
- Babyolje for omsorg og massasje
- Krem under bleen
- Baby sjampo
- Barnas badeskum
- Våtservietter
- Pulver / Talc er ikke nødvendig hvis du bruker krem
- Bomullspinner med limiter
- Barnevaskemiddel merket "egnet for spedbarn"
- Baby såpe
- Små saks med avrundede kanter eller negleklipper
- Kam
- Penselen for å fjerne skorpe på hodet kan ikke fjernes mekanisk.
- Engangs bleier
- En bøtte med lokket (for baby klær).

I barnevognen:
- Oljeklut for barnevogn liten 20x20 cm, hvis du går uten bleie
- Madrass
- Raincoat
- Myggnett
- Dynet i en barnevognflannelette
- Bilseterbære

- Steril bomull
- Steril bandasje (2-3 forskjellige størrelser)
- Alkoholløsning av strålende grønn
- Jod 1%
- Løsning av 3% hydrogenperoksid
- Mangankalium
- Bepanten
(et fantastisk verktøy for både mamma (smøre sprekker på brystet) og for babyen. Du trenger ikke å vaske den av før du spiser den)
- Alkoholløsning klorofyllipt 1% ​​(til behandling av navlestreng og all prishchichchkov)
- Klorofylliptoppløsning i olje 2%
- Sintomitsinovaya emulsjon 5% -10%, rosehip olje eller havtorn, de kan erstattes av legemidler "Karotomen", "Aekol" (for å håndtere sprekker i huden og bleieutslett)
- Samle celandine, tog, kamille for svømming
- Pipetter med en stump ende for øyne, ører og nese

- Saline for å vaske nesen (1 ts salt i et glass vann)
- Aspirator (sopleotsos) eller enema №1
- Ventrørrør eller enema №1 med avskåret bunn (i stedet for ventilrøret)
- Antipyretiske stearinlys for nyfødte (Efferalggan, Kalpol)
- Dillte eller fennikelte
(f.eks. Hipp)
- Laksavføringsmidler
- Nasivin nesedråper til babyer 0,01%
- Aquamaris spray
- Sprøyte (for medisinering)
-SubSimplex eller Espumizan fra kolikk, gass og oppblåsthetjeg
- Aktivert karbon
- Albucidus 20%
- Bifidumbacterin
- En løsning av boraks i glyserin (det er natriumtetraborat 20% i glyserin) (hjelper med truss i munnen)
- Paracetamol
- Zinksalve eller bleieutslettskrem
- Kroppstermometer (elektronisk termometer kan brukes)
- Mor betyr for laktasjon (om nødvendig) homøopatiske midler, for eksempel Mlecoin og Hipp-laktasjonste

sintomitsina

Beskrivelse fra 07/07/2014

 • Latinnavn: Synthomycin
 • ATC-kode: D06AX02
 • Aktiv ingrediens: D, L-kloramfenikol (D, L-kloramfenikol)
 • Produsent: Biosynthesis OJSC, NIZHPHARM, Dalkhimpharm (Russland)

struktur

Sammensetningen av Sintomitsin 10% liniment inkluderer: D, L-kloramfenikol, emulgator, konserveringsmiddel, ricinusolje, renset vann og natriumkarboksymetylcellulose.

Utgivelsesskjema

 • 0,15% oppløsning (10 ml);
 • 1% Syntomycin-liniment med novokain i flasker på 25, 50 og 100 g;
 • globulær vaginal 10 stk. i pakken;
 • Sintomitsin liniment salve 10%, 5%, 1% i banker på 10, 25, 50 og 100 g;
 • Stearinlys Sintomitsin 4 og 10 stk. i pakken.

Farmakologisk aktivitet

Økt antibakteriell aktivitet i forhold til ulike former for purulent-inflammatoriske prosesser og smittsomme midler i sår.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Dette verktøyet er et bakteriostatisk antibiotikum med et bredt spekter av virkning. Det er i stand til å forstyrre proteinsyntese i mikrobialcellen, og bidrar også til rask desinfisering og helbredelse av trofasår og brennsår. Aktiv mot de fleste stammer av skadelige mikroorganismer, inkludert de som ikke er utsatt for virkningene av penicillin, sulfanilamid og tetracyklin. Imidlertid har graden av systemiske effekter på huden etter bruk av dette verktøyet ennå ikke blitt studert.

Indikasjoner for bruk

 • til behandling av purulente sår;
 • for akne
 • med det formål å helbrede 2-3 grader av detrofiske sår;
 • mot inflammatoriske sykdommer i huden.

Stearinlys med Sintomitsinom i gynekologi brukes i nærvær av spirochaetene og rickettsia, samt mot tarm-, meningokokk- og purulente infeksjoner.

Kontra

Dette verktøyet brukes ikke til:

 • individuell intoleranse
 • akutt intermitterende porfyri;
 • lever- og nyresvikt;
 • graviditet;
 • alder opptil 4 uker (lys ikke brukes til puberteten);
 • undertrykkelse av beinmargshematopoiesis;
 • mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase;
 • hudsykdommer;
 • amming.

Bivirkninger

Ved bruk av salven kan det oppstå en allergisk reaksjon: hudutslett, angioødem. I sjeldne tilfeller forekommer retikulocytopeni, granulocytopeni, erytropeni, agranulocytose, leukopeni, trombocytopeni, aplastisk anemi. I lys av lysene er det mulig candidiasis av kjønnsorganene.

Ved bivirkninger, kontakt lege umiddelbart.

Instruksjoner for bruk på linment Sintomitsina

Instruksjonene for bruk av salven Sintomitsina rapporterte at det er strengt for ekstern bruk. Den er beregnet for aktuell bruk i det berørte området. Instruksjoner på liniment Sintomitsina indikerer at emulsjonen selv påføres først, og deretter påføres et bandasje av vanntett materiale til det, som forandres hver 2-4 dager til helbredelse.

Stearinlys settes inn i skjeden, mens pasienten er i den bakre posisjonen. Det generelle behandlingsforløpet beregnes i 7-10 dager.

overdose

Tilfeller av overdosering ved bruk av dette verktøyet er ikke kjent.

interaksjon

Hvis du bruker Sintomitsin sammen med erytromycin, lincomycin og clindamycin, kan det føre til en felles svekkelse av virkningen av stoffer. I tillegg reduserer dette verktøyet desinfiseringseffekten av penicilliner og cephalosporiner.

Salgsbetingelser

Dette verktøyet er tilgjengelig på apotek uten resept.

Lagringsforhold

Oppbevar emulsjonen på et tørt, mørkt sted og på et kjølig sted.

Holdbarhet

Hvis lagringsbetingelsene blir observert, kan legemidlet brukes i 2 år.

Syntomycin Anmeldelser

Anmeldelser på Sintomitsina, som regel, positive. De som allerede har prøvd dette middelet for seg selv, merker at det lettere hjelper om noen få dager å bli kvitt hudproblemer og ulike betennelser.

Liniment for akne, ifølge vurderinger, brukes spesielt ofte. Mange hevder at dette er nesten det beste verktøyet for personer med problemhud.

Prislinje Sintomitsina

Prisen på Sintomycin salve i gjennomsnitt er ca. 25 rubler. i Russland.

Stearinlys, avhengig av produsenten, kan fås til forskjellig pris. I gjennomsnitt, i apotek, blir de solgt til 40 rubler. Imidlertid er det tilfeller hvor kostnaden er den samme som prisen på liniment Sintomitsina.

sintomitsina

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Sintomitsin syntes meg gjennomsnittlig i sin effektivitet. Smør dem på ett sted - de forsvinner, men de kommer ut i en annen. Jeg kjørte dem over hele ansiktet mitt, men jeg har ikke fjernet dem for godt. Du vil ikke bruke Sintomitsin lenge, han tørker huden, og etter å ha avvist ham blomstrer ansiktet igjen som om han ikke hadde blitt behandlet. Jeg la merke til hans fordel bare på abscessene, han håndterer dem, bidrar til å bryte gjennom, og tørker så at det ikke er flekker. På komedoner virker ikke svarte flekker, hard akne. Og i komplekset er det vanskelig å bruke, fordi huden tørker enda mer. Hygger bare sin relative billighet.

Sintomitsin er produsert av ulike selskaper, fra Nizh Farm den dyreste, men det koster også mindre enn hundre rubler. Allergi forårsaker ikke, ansiktet tørker moderat, hvis det påføres med et tynt lag og bare på akne selv. Jeg ser alltid nøye på at salven ikke faller på huden, og det viser seg å unngå tørrhet og flak. Virkningen av salven rask kan ikke kalles, 3-4 dager går på enkle sår. Sintomitsin trekker pus fra dem, og tørker deretter. Med inflammet akne forstår han 5-7 dager. Subkutan tar ikke. Jeg har brukt det lenge, og jeg vet i hvilke tilfeller det vil være nyttig, og det er ikke verdt å prøve. Gitt billighet, tror jeg dette er en god salve.

Liniment skuffet. Vel, i det minste, kastet jeg ikke ut mye penger for det og fikk ingen irritasjon. Med veldig fet hud hjelper det ikke, som det viste seg, trenger jeg radikale tørkemidler. Smurt og akne, og over ansiktet, påvirker ikke sebaceous glandsalvenes arbeid. Det eneste som har endret seg er reduksjon av rødhet og det reduserer også betennelse litt, men antibiotika i sammensetningen. Men effekten varer ikke lenge, så snart pause - ansiktet er igjen fett og akne hopper over overflaten igjen.
For å øke effekten på en eller annen måte måtte jeg tørke huden med såpe med et sterkt ansiktsvask. Samtidig tok standarden uten tilsetning av glyserol. Etter vask, tørket huden med alkohol for å avfette og tørke den enda mer. Og først så smurt syntomycin. Etter en så hard behandling virket salven på en eller annen måte og holdt effekten, men generelt er den svært skadelig, kombinert og normalt, og enda mer for tørr hud, vil dette ikke fungere. Bare for veldig fettete. Vel, i seg selv, hjelper syntomycin i sin rene form ikke i det hele tatt. Så verktøyet er en amatør, enklere å bruke penger og kjøpe spesialiserte.

Syntomycin hjalp meg ikke bare mot akne, men også mot sporene av dem. Først ble det første røret kjøpt fra produsenten NizhFarm, den andre - den "Grønne eiklunden". Jeg likte sistnevnte mer, men det er ikke mye forskjell. Det er ingen kjemi i sammensetningen, slik at salven ikke skader huden. Og som tilleggselementer er det enda ricinusolje, bare for å kvitte seg med pigmentering. Og den gode nyheten er at salven er veldig tykk. Det kan dekke pimples uten å bruke bomullspotter. Jeg klemte den ut på fingeren min og dekket den først med et tynt lag slik at det ble absorbert, og deretter tykt, uten massasje. Det andre fete laget tørker ut dårlig, så det bør brukes forsiktig om natten eller tynnere, ellers vil hele puten være i salve. Du bør ikke dekke ansiktet helt, det er fare for at huden skiller seg av. Så det er nødvendig å jobbe bare på problemområder. Før jeg brukte, vasket jeg huden min med tjære såpe. Deretter tørkes med lotion ren og først etter at smurt betyr. Akne er godt tørket, og huden rundt lider ikke. Det tar flere dager å bli kvitt små, men inflammerte krever nesten en uke. Fra personlig erfaring er denne billige salven mye bedre annonsert for akne.

Linment syntomycin i en konsentrasjon på 10% selges på et hvilket som helst apotek og er veldig billig. Jeg tok for 80 rubler et rør, det varer i en måned i sin helhet, og hvis arbeidsomfanget ikke er så høyt og det er økonomisk å bruke, så for alle 2.
I hjertet av salven er antibiotika syntomycin. Det dreper patogener, takket være at infeksjonen slutter å spre seg. Men den anti-inflammatoriske effekten av salven er mye svakere. Derfor oppstår resorpsjon av akne i lang tid. Så hvis du kort beskriver salven, kan du raskt stoppe spredningen av akne og behandle dem i lang tid. Jeg anser dette ikke som en ulempe, for slike penger forventer jeg ikke øyeblikkelig frigjøring.
Vanlig betent akne, som ligger over huden, fjernes i 3-4 dager. Men subkutan behandlet i mer enn en uke, er resorpsjonen svært langsom. Acne salve fjernes ikke. Så for dem er det bare en dampende og enten en radikal ekstrudering eller andre midler. Jeg foretrekker å knuse dem og smøre med bare syntomycin: bakteriene sprer seg ikke, så det er ganske trygt.

Som til salven omfatte sterke antibiotika kloramfenikol, som er i stand til å undertrykke de vitale funksjonene og reproduksjon til og med slike "synkefrie" virus og bakterier som streptokokker, stafylokokker, sintomitsinku påføres må være meget nøye. Og hvis kviser i ansiktet er ikke en katastrofal størrelsen ikke har en sterk nagende og smertefull, er det bedre å prøve andre midler. Fordi sintomitsinovaya salve ganske tørr hud, skrubbe den fra noen mikroorganismer, selv nyttig og nødvendig for normalt liv. Men hvis vulkanen, som gir mye ulempe, har hoppet opp og modnet, vil det raskt bringe huden i orden. Salve lindrer øyeblikkelig smerte, ubehag. Det fjerner smertefull rødhet og tørker hodet i stedet for gjennombruddet, og tillater heller ikke at mikrober kommer inn i ilden. du trenger ikke å smøre hele ansiktet, men bare sette en dråpe på betennelsen og hold i en og en halv time. I løpet av denne tiden, som regel, til og med oser av nytt sår, er dekket med en tynn film som indikerer begynnelsen av helbredelsen. Og som regel, etter noen dager er det ikke engang et spor av suppuration på det behandlede området.

Jeg bruker syntomycin salve når store inflammatoriske prosesser vises på ansiktet. Dette er en antibakteriell salve, slik at hyppig bruk på hele ansiktet kan være vanedannende og svekke effekten av produktet. Jeg bruker ikke salve til sunne hudområder.
Jeg bruker noen salve på en kvise flere ganger om dagen. Med denne applikasjonen, passerer en stor pimple om 2-3 dager. Uten salve kan vare en uke.
Hvis kvise er subkutan og ikke kan modnes i lang tid, kan du bruke salve og forsegle den med gips over natten. Om morgenen er situasjonen bedre, pimpleet er redusert i størrelse, rødheten kommer av og hodet vises. Klem deretter forsiktig ut og behandle det med et antiseptisk middel.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Hvordan Syntomycin Emulsion brukes

For hudskader er det svært viktig å bruke antibakterielle forbindelser for å unngå infeksjon og forverre ytterligere situasjonen. Også relevansen av slike midler forekommer i nærvær av akne, abscesser og pustler på kroppen, som er i stand til å levere betydelig ubehag. Den såkalte syntomycinemulsjonen kan hjelpe i alle de beskrevne situasjonene. Vi foreslår å vurdere i detalj mekanismen for sin handling og regler for bruk for terapeutiske formål.

Syntomycin emulsjon - hva er det?

Medisinsk navn - liniment syntomycin (ordet "liniment" betyr doseringsformen av legemidlet, som er en tykk masse som smelter ved kroppstemperatur). Vanligvis presenteres stoffet i form av en homogen hvit masse av middels tykkelse, men det kan også ha en gulaktig fargetone sammen med en liten medisinsk lukt. Denne salven er i dag et svært populært lokalt antibiotikum, det brukes aktivt for ulike skader på integriteten og betennelsen i huden og til og med slimhinner. Brukes utelukkende for lokal bruk, i henhold til graden av påvirkning på kroppen i henhold til statlige standarder, tilhører gruppen av moderat farlige stoffer.

Emulsjonen har et bredt spekter av emballasjemuligheter og produseres av ulike farmakologiske selskaper, som gjør det mulig å velge det mest økonomiske alternativet for deg selv (40, 80, 100, 140 gram, etc.).

struktur

Den aktive ingrediensen av stoffet er antibiotikumsynomycinet (kloramfenikol), som har en utprøvd antimikrobiell effekt. Konsentrasjonen i emulsjonens sammensetning kan være 1%, 5% eller 10%. Som hjelpestoffer som er inkludert i sammensetningen:

 • ricinusolje;
 • natriumkarboksymetylcellulose;
 • vann;
 • sorbinsyre.

Og selv om hjelpekomponentene ikke påvirker effekten av stoffet, er deres kunnskaper viktig ut fra en mulig allergisk reaksjon.

Under påvirkning av et antibiotikum lider proteinmetabolisme av patogene bakterier, som følge av at transporten av aminosyrer i deres celler forstyrres og deres ytterligere vitale aktivitet og reproduksjon blir umulig. Imidlertid viser de fleste anaerobe mikroorganismer ikke følsomhet overfor dette antibiotika, og komposisjonen gjelder heller ikke for eliminering av soppinfeksjoner.

Hva hjelper stoffet

Det er en rekke situasjoner der bruk av syntomycinemulsjon er tilrådelig:

 • inflammatoriske inflammatoriske lesjoner som ligger på huden eller slimhinnene;
 • behandling av sår og sår som ikke helbreder godt;
 • hjelper også med brannskader som har blitt smittet;
 • stoffet er foreskrevet for komprimerer for øynene med betennelse i konjunktivene;
 • smittsomme foci av eksem
 • Tilstedeværelsen av sprekker i brystvorter av lakterende kvinner;
 • med vannkopper.

Verktøyet på grunn av dens form penetrerer lett huden, og derved effektivt virker på bakterier og den inflammatoriske prosessen. Aktuell bruk av denne salven bidrar til å minimere risikoen for å spre infeksjonen. Hvis en brenning eller sår ledsages av sterke smertefulle opplevelser, anbefales bruk av syntomycin med novokain.

Hvordan påføre emulsjonen i gynekologi

Gitt at verktøyet kan brukes på slimhinner, blir det ofte brukt i gynekologisk praksis. En lege kan foreskrive en salve for vulvitt, vaginitt og andre typer bakteriell infeksjon i skjeden. Noen ganger brukes legemidlet som et element i behandlingen av cervikal ektopi eller som et profylaktisk produkt før en planlagt kirurgisk inngrep.

Bruk under graviditet - bare med legeens tillatelse.

Det er verdt å merke seg at bruken av et lokalt antibiotika, inkludert syntomycin, kan forårsake vaginal thrush, da disse stoffene bryter mot den normale mikrofloraen. I tillegg er bruk av liniment som et middel for behandling av candidiasis også ikke verdt det, siden det ikke har antifungal virkning, og derfor ikke hjelper.

Instruksjoner for bruk av syntomycinemulsjon

Det første trinnet før du bruker salven, er å konsultere en lege, siden stoffet er langt fra å være aktivt mot alle mikroorganismer. Hvis en spesialist har godkjent eller utnevnt liniment, kan du begynne å bruke. Hudskade skal først rengjøres - behandlet med en antiseptisk løsning, i nærvær av pus eller skorpe, fjern dem forsiktig. Deretter kan du bruke stoffet - et tynt lag direkte på det skadede området. Du kan også påføre et linjeblandingsservietter og fikse det i 4-5 timer. Påfør verktøyet to ganger om dagen i en uke eller mer - alt avhenger av kompleksiteten til et bestemt problem.

Noen ganger er salven foreskrevet for hemorroider - i dette tilfellet er det nødvendig å legge det i en liten mengde i endetarmen til en dybde på en og en halv centimeter daglig. Når konjunktivitt, brukes et serviett til sårøya som en medisinsk komprimering.

Bruk for akne behandling

Gitt spesifikkene til effekten av syntomycin liniment, er det ikke overraskende at det ofte brukes som et middel for å eliminere akne på problemhud. Preparatet som brukes lokalt bidrar til ødeleggelsen av patogen flora, fjerner den inflammatoriske prosessen og eliminerer midten av suppuration, hvis noen. Bruksmetoden i dette tilfellet skal se slik ut:

 • huden må først rengjøres med et eksisterende kosmetisk produkt eller ved damping over en avkok av kamille;
 • videre syntomycinemulsjon i en liten mengde påført hver av kviser;
 • For at linimentet skal absorberes raskt i det ønskede området, må du gni den med lette tappende bevegelser med fingeren.

Det er best å utføre en slik prosedyre ved sengetid, slik at stoffet kan virke, men det er ikke forbudt å bruke makeupprodukter umiddelbart etter at stoffet er absorbert. Det anbefales å holde arrangementet daglig til selvrensende akne eller rødhetens forsvunnelse.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Den vanligste bivirkningen ved bruk av produktet er rødhet i det behandlede området og kløe. I sjeldne tilfeller kan blåmerker, utslett, hudirritasjon, svakhet og til og med hodepine dannes. Det er verdt å vurdere at linjen heller tørker huden, og derfor bør bruken kombineres med bruk av nærende fuktighetsgivende kremer.
Kontraindikasjoner for bruk er som følger:

 • allergisk mot komponenter i sammensetningen;
 • akutt porfyri;
 • brudd på hematopoietisk funksjon
 • For nyfødte er bruk av stoffet forbudt.

For eldre barn kan salven brukes, men med stor forsiktighet.

Hva er analogene

Liniment syntomycin - stoffet er ikke dyrt til en pris, og det har analoger. En lignende aktiv ingrediens - kloramfenikol - eier gel Levomycetin. Det er også verdt å fremheve en rekke aktuelle antibiotika av tilsvarende bruk, som har et annet virkestoff enn Sintomycin:

 • gel Fusiderm;
 • Krem Fusicutan;
 • Bactroban krem;
 • salve baneocin;
 • Gentamicin Salve;
 • Tyrosur gel, etc.

anmeldelser

Maria: Det er synd at syntomitsin er umulig for babyer, for oss vil en salve være veldig nyttig.

Anton: God salve, brukt den når festering såret på benet ikke ville helbrede i det hele tatt. Han begynte å smøre - alt var veldig fort forsinket!

Karina: Jeg ble foreskrevet et liniment av syntomycin for vulvovaginitt til meg av en gynekolog. Resultatet er raskt, og prisen er lav, jeg likte det veldig mye!

Flere Artikler Om Typer Acne