Ved behandling av dermatologiske sykdommer er det svært viktig å velge riktig produkt og bruke det riktig. Et effektivt og brukervennlig stoff er Skin-cap. Det er foreskrevet for psoriasis og andre lignende problemer, det har en minimal mengde bivirkninger og kontraindikasjoner. Og hva er prisen på aerosol og spray "Skin-cap"? Nedenfor er prisen, vurderinger, detaljerte instruksjoner om bruken av dette verktøyet.

struktur

Den viktigste og eneste aktive ingrediens er aktivert sinkpyrition, den er i sammensetning i en konsentrasjon på 0,2% (det vil si et gram av legemidlet står for bare 2 milligram av stoffet). Sekundære tilleggsstoffer er etanol, polysorbat, drivmidler, trolamin, renset vann, propan og så videre.

Essensen av virkningen

Umiddelbart er det verdt å merke seg at aerosolen ikke er et hormonelt middel, så du kan ikke være redd for at "Skin-cap" vil forårsake avhengighet. Men stoffet er effektivt, det har uttalt anti-proliferative, antifungal, anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper.

Sprayen stopper prosessene for vevsproliferasjon, som er det siste stadiet av inflammatoriske prosesser og er preget av utseendet av cellulære infiltrater. Antibakteriell aktivitet strekker seg til flertallet av patogene mikroorganismer, slik som stafylokokker, proteus, pyocyanastikker, streptokokker. Det aktive stoffet når cellene og bryter med membranets integritet og forårsaker ytterligere død. Og antifungal effekten er på sopp, som ofte begynner å formere seg med dermatologiske sykdommer og styrke deres viktigste manifestasjoner.

Stoffer blir praktisk talt ikke absorbert i blodet, selv om de kan bli funnet i det i små mengder. Men sinkpyrition når den påføres topisk, når de øvre lagene av dermis og akkumuleres i dem og i epidermis ved akseptable og nødvendige konsentrasjoner for vellykket behandling.

form

Aerosolen er tilgjengelig i sylindere med dispensere på 35, 70 eller 140 gram. Og mange vurderinger viser at dette skjemaet i noen tilfeller viser seg å være den mest praktiske (sannsynligvis er dette ikke den laveste prisen som er berettiget). Sammensetningen har en oljeaktig konsistens og har en uutviklet lukt. Farge kan variere fra melaktig eller gulaktig til lys gul.

vitnesbyrd

"Huddeksel" er angitt for ulike dermatologiske sykdommer, inkludert kronisk og ganske alvorlig, som eksem, psoriasis, nevrodermatitt, samt atopisk, seborrheisk dermatitt.

Kontra

Det er få kontraindikasjoner, i bruksveiledningen står det at aerosolen ikke skal brukes bare med overfølsomhet overfor visse komponenter eller med deres intoleranse.

Programfunksjoner

Aerosolen påføres utelukkende eksternt. Sprøyt komposisjonen og hold ballongen i en avstand på ca. 15 eller 20 cm fra den behandlede overflaten. Per dag trenger du to eller tre applikasjoner. Ved bruk på hodebunnen, anbefales det å bruke en spesiell dyse som følger med i settet. Det er nødvendig å fortsette behandlingen til utseendet på åpenbare forbedringer. Men selv når symptomene nesten helt forsvinner, må du utvide bruken i en uke, det vil bidra til å oppnå en stabil og irreversibel positiv effekt. Doser og bruksegenskaper i pediatrisk praksis (det vil si hos barn) vil være de samme.

Varigheten av et fullt behandlingsforløp bestemmes individuelt av legen din, men ofte med psoriasis er det om en til en og en halv måned og for dermatitt - tre eller fire uker. Hvis behovet oppstår, kan en behandling etter en måned gjentas (men forutgående konsultasjon av legen er nødvendig).

Bruk under amming og graviditet

Under svangerskapet er Skin-Kap vanligvis foreskrevet av leger bare i tilfeller hvor helsemessige fordeler av en kvinne langt overstiger risikoen for utvikling av det ufødte barnet. Noen uønskede effekter av amming ble ikke nevnt, men noen mengder sinkpyrition kan fortsatt utskilles i melk, og derfor skal man også i dette tilfelle utvise forsiktighet.

Bruker til behandling av barn

Det er også kontraindikasjoner for bruken assosiert med alderen. I følge instruksjonene kan aerosolen administreres til barn, men starter fra ett år. På yngre alder er bruk ikke tillatt.

Mulige bivirkninger

Anmeldelser og medisinsk praksis viser at bivirkninger er sjeldne. Men noen er mulige, nemlig allergiske reaksjoner, manifestert i form av rødhet, elveblest, kløe, rødme, brennende. Det er også sannsynlig at ubehag og ubehag i behandlingsområdet vil oppstå i de første behandlingsdagene, men alt forsvinner i seg selv og krever vanligvis ikke avskaffelse av hudhud.

bruksanvisning

 1. Aerosolen kan brukes som en del av en kompleks behandling av en eksisterende dermatologisk sykdom, siden ingen signifikant interaksjon av dette legemidlet med andre har blitt identifisert.
 2. Overdoseringssaker i pålitelige kilder er ikke nevnt, men det er fortsatt indikert at doser bør observeres.
 3. Fra apoteket "Skin-cap" slippes ut uten resept, men dette betyr ikke at du selv kan medisinere og foreskrive et verktøy selv. Foreløpig høring av legen er ønskelig. Undersøkelse med formål med utredning av den nøyaktige diagnosen vil også være nyttig.
 4. Hvis du bruker en aerosol, rist ballongen godt før du sprøyter. I tillegg må det holdes strengt vertikalt når det distribueres midler. Og for å behandle hodet er det en spesialisert dyse.

Lagringsfunksjoner

Det er mulig å lagre aerosolen i en lufttett og intakt sylinder både i kjøleskap og i romforhold, da temperaturen varierer fra 4 til tretti grader. Begrepet er fem år, etter utløpet kan du ikke bruke "Skin-cap".

Kostnad for

Prisen på en flaske på 35 gram på apotek er ca 1700-1800 rubler. Kostnaden for en gjennomsnittlig sylinder (70 gram) varierer fra 2.750-3.000 rubler. Og prisen på pakking med et volum på 140 gram er ukjent, siden dette alternativet er nesten aldri tilgjengelig.

meninger

Anmeldelser av stoffet "Skin Cap" er svært mange, og mange av dem er positive. Her er noen:

 • "Jeg har behandlet psoriasis i 20 år og har prøvd mange forskjellige verktøy og prosedyrer. Jeg leste vurderinger og snublet over historiene om forberedelsen "Skin-cap". Jeg var glad for at han var ikke-hormonell, men hun var skeptisk, nesten ingenting fungerte. Jeg fikk en dropper, sprayet på plakkene parallelt med sprøyten. Tre dager senere syntes de å bli forverret, og hele tiden var det en brennende følelse, men tolerabel. Men etter en uke begynte utslett å krympe, ble rosa, og en uke senere var det knapt merkbare lyspunkter. Det tok to sylindere. Prisen er selvsagt veldig høy, men jeg er klar til å betale for min helse og komfort. Dessuten var remisjonen lenge, jeg ble enda overrasket. Men nå er forverringen igjen, og jeg kjøpte en ballong igjen, jeg tror det vil være nok. "
 • "Min mann har psoriasis i syv år, med utslett på hodet, og dette kompliserer behandlingen mye. Legen rådte en aerosol kalt "Skin Cap". Vurderinger imponerte oss og bestemte oss for å prøve handlingen. Overraskende begynte plakkene å forsvinne delvis på den tredje dagen! Dysen er veldig behagelig, ubehag bare i de første dagene. En flaske ektefelle nok til kurset, så tar vi en pause. Og mannen min er glad, fordi han endelig kan glemme sykdommen og bare slappe av, hvile, føle seg som en mann. Det er verdt mye, kanskje det er derfor prisen på produktet er så "biting". Men dette er den eneste betydelige ulempen. "
 • "Denne sprayen er en ekte hjelper til hele familien vår. Jeg har eksem, og datteren min har atopisk dermatitt, og vi har lenge vært kjent med alle "sjarmene" av slike sykdommer. Følgelig prøvde vi mange verktøy, studerte grundig en rekke vurderinger på Internett, søkte etter informasjon, spurte hudlege. Og en ekspert venn rådet "Skin-cap". Skjemaet er veldig praktisk - aerosol. Det er en dyse for behandling av hodet, egnet for de som har seboré på huden, flass eller plakk i dette området. Jeg kjøper vanligvis en stor ballong, min datter og jeg har nok til ett kurs, så er det en forbedring. Jeg legger merke til resultater på bare noen få dager. Datteren min beklager noen ganger at hun baker huden hennes, men hun gråter ikke, noe som betyr at du kan tolerere det. Verktøyet er veldig bra og ikke så skadelig som de andre. Prisen er imidlertid ikke helt fornøyd. Men resultatene i ansiktet, eller rettere på huden. "

Hvis du fortsatt ikke kan takle psoriasis eller andre dermatologiske sykdommer, kontakt legen din og fortell ham om det nye, ikke-hormonelle preparatet Skin-cap. Denne aerosolen er populær og har allerede bevist sin effektivitet. Sannsynligvis vil det hjelpe deg å glemme ubehagelige og noen ganger bare smertefulle symptomer. Begynn å leve et fullt liv ved å bruke denne sprayen!

Huddeksel

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner stoff Skin Cap

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk

Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Utgivelsesskjema

Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

produsenten

Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet på stoffet Huddeksel

krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

sjampo 1% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

HUD-CAP

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Hvordan bruker du sprøytehuden fra svampen?

For å gjøre det lettere å behandle hudsykdommer, produserer farmasøytiske selskaper ulike former for narkotika. Spray Skin-cap er mye brukt. Aerosol produsert i Spania. Ifølge resultatene av godkjente sikkerhetstester er stoffet plassert som et pålitelig og effektivt middel.

struktur

Sprøyten inneholder aktivert sinkpyrition som en aktiv ingrediens. Tilgjengelig i 2 versjoner - 35 g eller 70 g.

Per 100 g av stoffet utgjør 200 mg av stoffet (0,2% oppløsning).

For å gjøre det lettere å behandle hudsykdommer, produserer farmasøytiske selskaper ulike former for narkotika. Spray Skin-cap er mye brukt.

Implementert i aluminium aerosol bokser. Vedlagt er en spesiell dyse for behandling av huden i hodebunnen.

Farmakologisk aktivitet

Det er en oljeaktig væske. Det tilhører gruppen av dermatoprotektorer. Aktiviteten til det medisinske stoffet er preget av en kompleks handling:

 • lindrer den inflammatoriske prosessen i huden;
 • har en antimikrobiell effekt, ødelegger bakterier og forhindrer komplikasjoner av sykdommen;
 • hemmer virkningen av sopp, bidrar til desquamation, hevelse og rødhet i epidermis.

Den farmakologiske effekten skyldes en reduksjon i nivået av adenosintrifosfat inne i cellene, depolarisering av cellemembraner.

Kombinasjonen av hjelpestoffer gir en tørkeeffekt på fuktige områder.

Det akkumuleres i ytre lag av huden og overflaten av dermis. I systemisk sirkulasjon detekteres i små mengder.

Lang bruk av midler er tillatt, siden Legemidlet er ikke vanedannende.

Indikasjoner for bruk

Det er foreskrevet ved behandling av uttakssyndrom etter bruk av hormonholdige topiske midler. Legemidlet er effektivt i behandling av:

 • atopisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • seborrheic dermatitt av den hårete delen;
 • eksem;
 • eksem.

Verktøyet bidrar til forsvinningen av psoriasisplakk og utslettende natur. Kløe og andre manifestasjoner av betennelse fjernes.

Kontra

Legemidlet kan ikke brukes med individuell følsomhet overfor komponentene i løsningen.

Metode for påføring og dosering

Rist flasken kraftig før bruk. Sprøyting kan gjøres på store områder av huden, inkludert lysken, popliteal og aksillære områder.

Ved sprøyting skal sylinderen holdes i en avstand på 15 cm. Hyppigheten av bruk er 2 eller 3 ganger om dagen.

Dosering og administrasjonsmåte er ikke forskjellig for voksne og barn eldre enn 1 år.

Etter at manifestasjonene av sykdommen er forsvunnet, anbefales det å fikse resultatet og fortsette behandlingen i ytterligere 1 uke. Etter å ha fullført kurset, kan legen, om nødvendig, foreskrive et andre behandlingsforløp etter 1 eller 1,5 måneder.

Rist flasken kraftig før bruk.

Bivirkninger

Ved begynnelsen av behandlingen i flere dager kan det være en brennende følelse på sprøytestedene. Dette fenomenet løser seg selv og krever ikke avbestilling av terapi.

I sjeldne tilfeller er hudallergiske reaksjoner på aerosolkomponenter mulig.

Drug interaksjon spray Huddeksel

Det er ingen interaksjoner med andre terapeutiske midler som vil ha klinisk betydning.

Egenskaper ved påføring av sprøyte Huddeksel

Verktøyet må brukes til barn eldre enn 1 år.

Ved sprøyting kan aerosolen holdes oppreist. For behandling av huden under håret, bruk den vedlagte spesielle dysen.

Under graviditet

Det er ingen informasjon om de negative effektene av sinkpyrition på gravide kvinner og under amming. Imidlertid bør bruken av midler utføres med forsiktighet og under tilsyn av den behandlende legen.

Det er ingen informasjon om de negative effektene av sinkpyrition på kroppen av gravide kvinner.

Salgsbetingelser og lagring

Preparatet skal oppbevares på et sted utilgjengelig for barn ved en temperatur på +4... + 30 ° C. Holdbarhet er 5 år.

Apotek selges uten resept.

Kostnaden for en spray på 35 g er forskjellig og ligger i området 1350-2380 rubler. Prisen på en 70 g flaske er 2550-4150 rubler.

analoger

På linjen presenterer Skin-cap kremet, samt sjampo og dusjgel. Kombinert bruk av disse midlene tillater å forbedre effekten av terapi.

Produsenten posisjonerer sine produkter like uovertruffen i det russiske og internasjonale farmasøytiske markedet. Den utviklede formelen av aktivert pyritionsink er beskyttet av produsentens ubegrensede patent.

Sinkpyrition finnes i den innenlandske Zinocap produktlinjen. To former er presentert - aerosol og krem. Disse midlene er billigere enn importerte.

Også på grunnlag av samme aktive ingrediens, produseres Friederm Zinc (Portugal) sjampo. Verktøyet har ikke et bredt spekter av applikasjoner.

Emolium-produkter fra den polske produsenten kan tilskrives motparter til terapeutisk virkning. Legemidlene brukes til å behandle allergiske hudsykdommer. Imidlertid har de forskjellige sammensetning og trekk ved farmakologisk virkning.

Hva er bedre: spray eller krem ​​Skin-cap

Kremet har en sterk fuktighetsgivende effekt, myker huden. Det påføres på tørre steder. Verktøyet er effektivt for behandling av sprekker, fortykkelse av huden, uttørking av utslett.

Spray har en tørkeeffekt, så bruk er tilrådelig på gråtområder. En spesiell dyse gjør det praktisk å bruke ikke-kontakt under hodebunnen.

Å velge riktig verktøy vil hjelpe den behandlende legen.

anmeldelser

Miroslava, 29, Bryansk: "Aerosolen ble kjøpt for barn på anbefaling av en terapeut. Verktøyet bidro til å raskt fjerne manifestasjoner av atopisk dermatitt i albuene, i poplitealområdet. Brukes regelmessig i henhold til den utpekte ordningen. Fortsatt etter forsvinning av symptomer. Hun hadde ren hud i omtrent et år. Så begynte tegn på dermatitt å dukke opp igjen. Etter samråd med legen ble det bestemt å gjenta kurset. "

Alexey, 42, Sevastopol: "Jeg lider av psoriasis hele livet mitt. Effektiv aerosol. Selv med lang bruk er det ingen avhengighet. Forbedrer tilstanden raskt. "

Ekaterina, 36, Moskva: "Jeg lærte om verktøyene i denne linjen fra en venn. Senere ble aerosolen anbefalt av en lege mot seborrhea i hodebunnen. Etter en uke med bruk ble huden bedre. I tillegg brukes i våte områder med allergisk dermatose på kroppen. Tørker godt, praktisk tilført. Det eneste negative er høye kostnader for stoffet. "

Huddeksel

Beskrivelse fra 6. juli 2015

 • Latinsk navn: Skin-cap
 • ATX-kode: D11AX12
 • Aktiv ingrediens: Zinkpyrition (Pyrithion zink)
 • Produsent: Cheminova Internacional (Spania)

Sammensetning Huddeksel

Sammensetningen av krem, aerosol, sjampo inneholder det aktive stoffet sinkpyritionat. Ulike former for stoffet inneholder forskjellige mengder av det.

Fløte Skin lokket 1 omfatter organer 2 g mg av sinkpyrition, et aerosol-cap Skin - 2 mg, Skin grundig sjampo - 10 mg. Også i sammensetningen av hver form inneholder ytterligere stoffer.

Utgivelsesskjema

Midler som produseres i forskjellige former: i form av en aerosol for sprøyting eksternt i sylinderen på 100 ml, hvortil det ble festet et sprederhode og en spesiell dyse; i form av krem ​​i rør (40 g); som en sjampo i flasker (150 ml).

Aerosol er en hvitegul oljeaktig løsning som har en karakteristisk lukt. Krem og sjampo har en særegen aroma, hvit farge.

Farmakologisk aktivitet

Preparatet anvendes til behandling av psoriasis og andre hudsykdommer, danner en del av anordningen på sinkpyritionet er til stede - en substans som utviser antifungal og antimikrobiell aktivitet. Merkede bakteriostatisk virkning (spredning hindring aktive patogene bakterier) og fungistatisk virkning (forhindrer vekst av sopp). Markert aktivitet mot bakterier forberedelse Streptococcusfaecalis, Micrococcuspyogenes, Klebsiella, Aerobac-teraerogenes, Esherichiacoli, Pseudomonas aeruginosa, Proteusvulgaris, fungi Tricho-phyton, Aspergilllis, Fusammi, Candida og andre.

De fleste midler uttrykt aktivitet mot bakterier som tilhører synd-rosporum gruppe. Disse bakterier er en av de faktorer som bidrar til utviklingen av inflammatoriske manifestasjoner, akselerert celledeling i utviklingen av epidermis seborrhea, psoriasis og andre hudlidelser.

I tillegg til midler selektivt påvirke celler som er i trinn hyperproliferering (det vil si akselererende divisjon) som et cytostatisk (overveldende fisjonsprosessen) verktøy. Ved dette, har de andre cellene som deler normalt, ikke en slik effekt.

Det senker det intracellulære innholdet av ATP, stimulerer død av bakterier og sopp, depolarisering av cellemembraner.

Dermed har stoffet antiinflammatorisk effekt, reduserer graden av betennelse og flaking.

Farmakokinetikk og farmakodynamikk

Mekanismen for antiinflammatoriske effekter er ikke studert. Når det brukes eksternt, blir det aktive stoffet avsatt i epidermis, så vel som i overflatelagene i huden. Langsom systemisk absorpsjon er notert. Spor av den aktive ingrediensen finnes i blodet.

Indikasjoner for bruk

Aerosol Skin cap brukt under slike forhold og sykdommer:

 • ulike former for psoriasis (unntak - alvorlige former, for eksempel artikulær psoriasis, etc.);
 • Nevodermatitt (hudsykdom forbundet med dysfunksjon i sentralnervesystemet);
 • dermatitt av forskjellig opprinnelse (betennelse i huden);
 • manifestasjoner av kløe;
 • flass, seborrhea;
 • versicolor versicolor (soppsykdom).

Fløte Hud hetten er anbefalt som et ekstra verktøy i den primære behandling av psoriasis og eksem, spesielt når det uttrykkes former tørrhet og irritasjon av dermis, med vanlige former.

Det brukes til å stimulere resorpsjon av tette plakker i psoriasis og infiltrater under okklusive dressinger.

Shampoo er anbefalt for bruk sammen med seborrhea, psoriasis i hodebunnen, såvel som manifestasjoner av kløe, flass, seborrhea, atopisk dermatitt.

Kontra

Det kan ikke brukes hvis en person har symptomer på høy følsomhet overfor komponentene i verktøyet. Ikke anbefalt til bruk parallelt med midler, som inkluderer glukokortikosteroider.

Bivirkninger

Ved hjelp av sjampo, spray eller salve Skin-kap, en mann for første gang kan føle en svak brennende følelse i stedet der agenten har blitt påført. Men seponering av medikamentet er ikke nødvendig, disse symptomene går fort.

I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå.

Instruksjoner for bruk Huddeksel (metode og dosering)

Aerosol Skin Cap, instruksjoner for bruk

Spray skal sprøytes på det berørte området. Spray fra en avstand på ca 15 cm, det bør gjøres 2-3 ganger om dagen. Spraying bør gjøres til det er merkbar forbedring i tilstanden, etter det - i en uke. For å behandle hodebunnen, må du bruke en spesiell dyse.

Instruksjoner for krem ​​Huddeksel

Påføring av krem ​​utføres daglig 2-3 ganger om dagen. For psoriasis skal salver brukes i fem uker. Hvis det oppstår forværring, må du gjenta kurset. Regelmessig bruk av krem ​​av pasienter med psoriasis gjør det mulig å lengre perioder med remisjon og gradvis redusere alvorlighetsgraden av symptomer på sykdommen. Hvis pasienten er diagnostisert med seboré, fortsetter behandlingen i to uker. For andre sykdommer, bør legemidlet brukes til symptomene forsvinner.

Instruksjoner for sjampo Huddeksel

Påfør sjampoen bør være innen to uker, bør du vaske hodet 2 eller 3 ganger i uken. Før du bruker sjampoen, må du riste flasken med produktet godt. Påfør litt sjampo på vått hår, og deretter må du massere huden grundig. Etter den første vaskingen av håret, bør sjampoen bli brukt en gang til og igjen på huden i fem minutter. Videre vaskes hodet veldig nøye.

overdose

Om overdoseringsinformasjon er ikke oppgitt.

interaksjon

Det er ingen data om samspillet mellom noen av de midler som Skin-cap med andre legemidler brukes samtidig. Ikke anbefalt for bruk med glukokortikosteroidmidler til ekstern bruk (krem, lotion, dusjgel, etc.)

Salgsbetingelser

Du kan kjøpe Skin-cap spray og andre varianter av dette stoffet uten en lege resept.

Lagringsforhold

Aerosol og sjampo bør beskyttes mot barn, lagringstemperaturen skal være fra 4 ° til 30 ° grader.

Kremet bør også beskyttes mot barns adgang og lagres ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C.

Holdbarhet

Sjampo og aerosol kan lagres i 5 år, krem ​​- 3 år.

Spesielle instruksjoner

Det bør bemerkes at bruk av sjampo ikke endrer hårets farge eller tilstand.

Hvis produktet kommer i øynene, er det viktig å skylle dem med rikelig med vann umiddelbart.

Analoger av Skin-kana

-Analoger krem, såvel som legemidler som erstatter aerosol Hud-cap - dette betyr sinkpyrition, Tsinokap, Friderm sink, som en del av hvilken er den samme aktive ingrediens.

Russiske analoger Skin-cap har som regel lavere priser. I dette tilfellet varierer prisen på analoger avhengig av volumet og formen for legemiddelfrigivelsen.

For barn

Du kan øve på søknaden etter barn etter 1 år.

Huddeksel under graviditet og amming

Bruk av et hvilket som helst middel til hudhetten under graviditet, samt amming er bare tillatt dersom fordelene med denne teknikken er høyere enn mulig skade.

Det er ingen informasjon om de negative konsekvensene av å ta stoffet i disse perioder, men det er fortsatt viktig at legen kontrollerer bruken av stoffet.

Skin Cap Anmeldelser

Anmeldelser av krem ​​Skin-cap indikerer effektiviteten i psoriasis, dermatitt og andre sykdommer. Det er også mange positive anmeldelser av Skin-shampoo og aerosol vurderinger. Skin-cap. Sjampo eliminerer raskt flass. Ifølge sine brukere, er det spray svært enkel å bruke, kan det lett å takle ubehagelige symptomer på hudsykdom.

Verktøyet brukes ofte selv for spedbarn. Som et negativt punkt, skriver brukerne om den høye prisen på stoffet, noen pasienter rapporterer ingen effekt, selv med langvarig bruk.

Det er også motstridende vurderinger av leger om salven. Ofte har brukerne spørsmål om kremet Horm hormonhormon, eller ikke. De fleste eksperter er tilbøyelig til å tro at stoffet er ikke hormonell, men likevel ha meninger, og at en del av verktøyet finner spor av hormoner.

Skin-cap pris, hvor du kan kjøpe

Prisen hudkrem-drypp gjennomsnitt 1000 rubler for rør 15 år pris aerosoler folie cap - ca 1700 rubler per ampulle 35 g sjampo pris Skin hette -. Et gjennomsnitt på 1350 rubler en flaske på 150 ml.

Kjøp Skin-cap i Moskva kan være i et apotek. I Ukraina, i Hviterussland, salve, spray og andre former for stoffet selges i apotek, i nettbutikker. Du kan kjøpe krem ​​i Kiev i gjennomsnitt for 450 hryvnia (rør 50 g). I Minsk avhenger kostnaden av stoffet av salgsstedet, volumet, stoffets form.

Skin-cap® Aerosol: bruksanvisning

Doseringsform

struktur

100 ml av preparatet inneholder

aktiv ingrediens - sinkpyrition 200 mg,

hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, polysorbat 80, drivmiddel - isobutan (Propel 45)

beskrivelse

Den oljeaktige løsningen er gulaktig i farge med en karakteristisk lukt.

Farmakoterapeutisk gruppe

Andre legemidler til behandling av hudsykdommer. Pyrithion sink

ATH-kode D11AX12.

Farmakologiske egenskaper

Det aktive stoffet i aerosol Skin-cap® er aktivert sinkpyrition med antimikrobiell og antifungal aktivitet. Legemidlet er mest aktivt i forhold til Pytyrosporum oval og Pytyrosporum orbiculare og hemmer den unormale veksten av celler i overflatelagene i huden og eliminerer dermed overdreven peeling i psoriasis, seborrhea, flass. Ved terapeutiske konsentrasjoner undertrykker stoffet ikke funksjonen til friske celler.

Virkemekanismen for sinkpyritionat er å inducere translokasjon og aktivitet av proteinkinase C.

Når det påføres topisk, blir sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon av sinkpyritionat skjer langsomt, detekteres i blodet i spormengder.

Indikasjoner for bruk

Voksne og barn fra 3 år:

- hud kløe, inflammatoriske hudreaksjoner, peeling av huden, flass, seboré og psoriasis.

Dosering og administrasjon

Påfør legemidlet ved å sprøyte på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm i 3 sekunder.

Det berørte området behandles 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. Bruken av medikamentet er ønskelig å fortsette i en uke etter symptomene forsvunnet.

Rist flasken godt før bruk. Hold flasken vertikalt under sprøyting.

En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen.

Bivirkninger

Legemidlet tolereres vanligvis godt.

Noen ganger er det allergiske reaksjoner.

Kontra

- Overfølsomhet overfor aerosolkomponenter

Drug interaksjoner

Skin cap® anbefales ikke å brukes samtidig med kremer eller salver som inneholder glukokortikoider.

Spesielle instruksjoner

Unngå kontakt med øyne og slimhinner. I tilfelle kontakt med øynene, skyll med rikelig med kaldt vann. Ved utilsiktet inntak av legemidlet, er det nødvendig å vaske magen med aktivt kull og foreskrive saltopplatingsmidler.

Graviditet og amming

Skin-Kap® i form av en aerosol til ekstern bruk kan foreskrives under graviditet og amming når det er absolutt indikert i tilfeller hvor den forventede fordelen med behandling for moren overveier den potensielle risikoen for fosteret eller spedbarnet.

Funksjoner av påvirkning på evnen til å kjøre motor transport og potensielt farlige mekanismer

overdose

Tilfeller av overdosering av stoffet Skin-cap® ble ikke observert. Risikoen for overdosering av medikament er lav, da den systemiske absorpsjonen av sinkpyritionat er ekstremt lav, da den brukes topisk.

Utgiv form og emballasje

100 ml (70 g) av legemidlet i en aluminium-aerosolbeholder.

På 1 sylinder sammen med instruksjon for medisinsk bruk i staten og russiske språk plasseres i en pappeske.

Gjennomgang av stoffet Sin-Kap: søknad, omtaler, pris


Antallet mennesker som lider av ulike dermatitt, vokser jevnt hvert år. Psoriasis og eksem, overdreven tørr hud og seborrheisk dermatitt... Legemiddelindustrien tilbyr stadig nye løsninger for å lette pasientens tilstand. Blant de mest effektive måtene kaller eksperter alle medisinske former for Skip-Kap-preparatet, som ikke har noen analoger på markedet. Blant dem avgir krem, salve og aerosol. Selvfølgelig er en av de beste anbefalingene ikke bare råd fra spesialister, som dermatologer, men også vurderinger av pasienter som har gjennomgått behandling med dette legemidlet. Uansett hvilken form for utgivelse, inneholder hver pakke instruksjoner for bruk, samlet på den mest detaljerte måten. Prisen anbefales å spesifisere på kjøpstidspunktet.

Skin-Cap har antifungal og antibakteriell effekt, brukes til ekstern bruk.

Utgivelsesskjema

Den farmasøytiske industrien produserer Skin Cap som:

 • Aerosoler, med en konsentrasjon av sinkpyritionin 0,2%. Sytti eller fem og fem og fem ml sprøytebokser utstyrt med en sprøytedyse i hodebunnen. En boks med dysen er plassert i et papprør.
 • Krem eller salve. Konsentrasjonen av pyritionin sink er også 0,2%. Tilgjengelig i form av rør for femti eller femten gram, samt 5g poser.

Skin-Cap aerosol (konsentrasjon 0,2%)

Oljeløsning av blekgul farge.

Den aktive ingrediens er representert ved 0,2% aktivert sinkpyrition. Hjelpestoffer er natriumlaurylsulfat, etylalkohol, isopropylmyristat og drivmidler.

Krem eller Skin-Kap salve (konsentrasjon på 0,2%)

Den har en karakteristisk lukt. Hvit farge.

Den aktive aktive ingrediens er representert ved aktivert sinkpyrition. Hjelpestoffer er glycerylstearat, oktyloktanoat, isopropylpalmitat, nipagin, renset vann, cyklometanon, stearylalkohol, polyglyceryl-distearat-3-metylglukose, samt smaksstoff og kokosacetose.

Handling og farmakokinetikk

Zinkpyritionin, som er en del av stoffet, har uttalt antifungale, antibakterielle og antiproliferative egenskaper. Den antifungale effekten er spesielt effektiv for sopp som forårsaker en sterk inflammatorisk reaksjon, og i kombinasjon med den, overdreven peeling av huden. Antibakteriell effekt manifesteres i virkningen på patogen mikroflora. Antallet inkluderer noen typer streptokokker, stafylokokker, tarm og Pseudomonas aeruginosa.

Det aktive stoffet har en unik evne til å redusere det intracellulære nivået av adenosintrifosfat, og også akselerere prosessen med depolarisering av intracellulære membraner, og dermed føre til rask død av mikroorganismer (bakterier og sopp).

Ekstern applikasjon av agenten forårsaker deponering (eller med andre ord opphopning og oppbevaring) av det aktive stoffet både i alle lag av epidermis og i de øvre lagene av dermis. I kliniske studier ble det observert langsom og liten systemisk adsorpsjon. Gjennomføre laboratorietester for å identifisere stoffet i blodet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Bruken av forskjellige doseringsformer av Skin-Kapa er kjent for sin høye effekt ved behandling av følgende sykdommer:

 • Atopisk dermatitt, lokalisert i hodebunnen;
 • Seborrheic eksem;
 • Overdreven tørrhet i huden;
 • Psoriasis.

Den viktigste årsaken til avvisning av Skin Cap er overfølsomhet eller fullstendig individuell intoleranse overfor komponentene.

søknad

Ved hjelp av salve eller krem ​​begynner med den foreløpige forberedelsen av huden. Det er nødvendig å grundig rengjøre det berørte området av urenheter, sminkerester og sekreter av hudkjertlene. Alt dette kan gjøres med en dusjgel eller spesialiserte hudpleieprodukter. I samråd med en spesialist er det mulig å avgjøre hvilket kosmetisk produkt som er optimal for bruk med denne type hudlidelse. Etter det krever det en liten tørrlesjon. Før bruk, anbefales det å riste flasken kraftig for å blande innholdet grundig. Påfør deretter et tynt lag med salve eller krem. Rubbing eller massering av huden anbefales ikke. Prosedyren gjentas to ganger om dagen. Varigheten av prosedyren bestemmes avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. For psoriasis kan behandlingsforløpet være omtrent en og en halv måned. Behandling av atopisk dermatitt tar tre til fire uker.

Bruk av aerosol har sine egne egenskaper. Før du bruker det, er det nødvendig å forberede det berørte området. Rengjøring og tørking er obligatorisk. Umiddelbart før bruk utføres en sterk rysting av ballongen i noen sekunder. Ved behandling av aerosolen holdes oppreist. Etter den forberedende fasen anbefaler eksperter å sprøyte sprayen i en avstand på tretten til femten centimeter fra lesjonen. Mengden av stoffet bestemmes individuelt, men det må være tilstrekkelig. Prosedyren må gjentas to eller tre ganger i løpet av dagen, avhengig av omfanget av lesjonen. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes av legen og avhenger av begynnelsen av den kliniske effekten. Ved å nå et stabilt terapeutisk resultat, karakterisert ved at symptomene på sykdommen forsvinner, anbefaler eksperter sterkt å fortsette å bruke stoffet i en uke. For behandling av hodebunnen er den ideelle spesielle dysen som følger med i settet.

Bivirkninger og overdosering

I kliniske studier ble det bare oppdaget en allergisk reaksjon på komponentene av legemidlet som en bivirkning.

Det er ingen klinisk bekreftet overdoseringsbevis. Det ble ikke rapportert om overdosering av stoffet når det ble brukt enkeltvis.

Amning og graviditet

Kliniske studier med bruk av Skin-Kapa hos kvinner under graviditet eller amming er ikke utført. Derfor er det trygt å si at dette stoffet ikke er trygt for bruk under graviditet eller amming. Til tross for det lave nivået av systemisk absorpsjon, oppdages spor av det aktive stoffet i blodet under laboratorietester. Derfor, før bruk, bør du konsultere en spesialist som kan vurdere risikoen for fosteret og den potensielle positive effekten til moren. Avhengig av dette forholdet vil det bli avgjort å starte et behandlingsforløp.

Interaksjon med andre legemidler og lagringsforhold

Som et resultat av forskningen ble det ikke observert Hud-Kap-interaksjoner med andre legemidler. Derfor gir eksperter ikke noen anbefalinger for felles mottak av midler.

Aerosol Skin Cap må lagres på et tørt sted, underlagt et temperaturområde fra + fire til + tretti grader. En forutsetning for lagring er mangelen på tilgang til stoffet hos barn og ungdom.

Lagringsforhold for salver og kremer inkluderer også plassering på et sted utilgjengelig for barn og ungdom. Temperaturen bør ligge i området fra + fire til + tjue grader.

Instruksjoner Aerosol Skin Cap

Farmakologisk undergruppe

struktur

Aerosol til ekstern bruk 100 g, aktiv substans: sinkpyrition aktivert 0,2 g
hjelpestoffer: isopropylmyristat - 48,37 g; polysorbat 80 - 0,32 g; trolamin - 0,04 g; etanol - 34 g; vann - 0,5 g; drivstoff (isobutan - 76,2%, propan - 23,29%, butan - 0,51%) - opptil 100 g

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk aktivitet - antisvamp, antibakteriell, antiinflammatorisk.

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom. Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner for bruk

Vanlig for alle doseringsformer: psoriasis.

For aerosol i tillegg:

 • atopisk dermatitt
 • eksem
 • eksem
 • seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.


Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk Under graviditet og amming, bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet. Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.
Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosolen sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.
Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Utgivelsesskjema


Legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

produsenten

Kommisjonert av Hemigroup France S.A., Frankrike fra Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania for Invar LLC, Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.
Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representativt kontor i Moskva

115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.
Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Lagringsforhold

Ved en temperatur på 4-20 ° C.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

3 år. Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Flere Artikler Om Typer Acne