Ved behandling av dermatologiske sykdommer er det svært viktig å velge riktig produkt og bruke det riktig. Et effektivt og brukervennlig stoff er Skin-cap. Det er foreskrevet for psoriasis og andre lignende problemer, det har en minimal mengde bivirkninger og kontraindikasjoner. Og hva er prisen på aerosol og spray "Skin-cap"? Nedenfor er prisen, vurderinger, detaljerte instruksjoner om bruken av dette verktøyet.

struktur

Den viktigste og eneste aktive ingrediens er aktivert sinkpyrition, den er i sammensetning i en konsentrasjon på 0,2% (det vil si et gram av legemidlet står for bare 2 milligram av stoffet). Sekundære tilleggsstoffer er etanol, polysorbat, drivmidler, trolamin, renset vann, propan og så videre.

Essensen av virkningen

Umiddelbart er det verdt å merke seg at aerosolen ikke er et hormonelt middel, så du kan ikke være redd for at "Skin-cap" vil forårsake avhengighet. Men stoffet er effektivt, det har uttalt anti-proliferative, antifungal, anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper.

Sprayen stopper prosessene for vevsproliferasjon, som er det siste stadiet av inflammatoriske prosesser og er preget av utseendet av cellulære infiltrater. Antibakteriell aktivitet strekker seg til flertallet av patogene mikroorganismer, slik som stafylokokker, proteus, pyocyanastikker, streptokokker. Det aktive stoffet når cellene og bryter med membranets integritet og forårsaker ytterligere død. Og antifungal effekten er på sopp, som ofte begynner å formere seg med dermatologiske sykdommer og styrke deres viktigste manifestasjoner.

Stoffer blir praktisk talt ikke absorbert i blodet, selv om de kan bli funnet i det i små mengder. Men sinkpyrition når den påføres topisk, når de øvre lagene av dermis og akkumuleres i dem og i epidermis ved akseptable og nødvendige konsentrasjoner for vellykket behandling.

form

Aerosolen er tilgjengelig i sylindere med dispensere på 35, 70 eller 140 gram. Og mange vurderinger viser at dette skjemaet i noen tilfeller viser seg å være den mest praktiske (sannsynligvis er dette ikke den laveste prisen som er berettiget). Sammensetningen har en oljeaktig konsistens og har en uutviklet lukt. Farge kan variere fra melaktig eller gulaktig til lys gul.

vitnesbyrd

"Huddeksel" er angitt for ulike dermatologiske sykdommer, inkludert kronisk og ganske alvorlig, som eksem, psoriasis, nevrodermatitt, samt atopisk, seborrheisk dermatitt.

Kontra

Det er få kontraindikasjoner, i bruksveiledningen står det at aerosolen ikke skal brukes bare med overfølsomhet overfor visse komponenter eller med deres intoleranse.

Programfunksjoner

Aerosolen påføres utelukkende eksternt. Sprøyt komposisjonen og hold ballongen i en avstand på ca. 15 eller 20 cm fra den behandlede overflaten. Per dag trenger du to eller tre applikasjoner. Ved bruk på hodebunnen, anbefales det å bruke en spesiell dyse som følger med i settet. Det er nødvendig å fortsette behandlingen til utseendet på åpenbare forbedringer. Men selv når symptomene nesten helt forsvinner, må du utvide bruken i en uke, det vil bidra til å oppnå en stabil og irreversibel positiv effekt. Doser og bruksegenskaper i pediatrisk praksis (det vil si hos barn) vil være de samme.

Varigheten av et fullt behandlingsforløp bestemmes individuelt av legen din, men ofte med psoriasis er det om en til en og en halv måned og for dermatitt - tre eller fire uker. Hvis behovet oppstår, kan en behandling etter en måned gjentas (men forutgående konsultasjon av legen er nødvendig).

Bruk under amming og graviditet

Under svangerskapet er Skin-Kap vanligvis foreskrevet av leger bare i tilfeller hvor helsemessige fordeler av en kvinne langt overstiger risikoen for utvikling av det ufødte barnet. Noen uønskede effekter av amming ble ikke nevnt, men noen mengder sinkpyrition kan fortsatt utskilles i melk, og derfor skal man også i dette tilfelle utvise forsiktighet.

Bruker til behandling av barn

Det er også kontraindikasjoner for bruken assosiert med alderen. I følge instruksjonene kan aerosolen administreres til barn, men starter fra ett år. På yngre alder er bruk ikke tillatt.

Mulige bivirkninger

Anmeldelser og medisinsk praksis viser at bivirkninger er sjeldne. Men noen er mulige, nemlig allergiske reaksjoner, manifestert i form av rødhet, elveblest, kløe, rødme, brennende. Det er også sannsynlig at ubehag og ubehag i behandlingsområdet vil oppstå i de første behandlingsdagene, men alt forsvinner i seg selv og krever vanligvis ikke avskaffelse av hudhud.

bruksanvisning

  1. Aerosolen kan brukes som en del av en kompleks behandling av en eksisterende dermatologisk sykdom, siden ingen signifikant interaksjon av dette legemidlet med andre har blitt identifisert.
  2. Overdoseringssaker i pålitelige kilder er ikke nevnt, men det er fortsatt indikert at doser bør observeres.
  3. Fra apoteket "Skin-cap" slippes ut uten resept, men dette betyr ikke at du selv kan medisinere og foreskrive et verktøy selv. Foreløpig høring av legen er ønskelig. Undersøkelse med formål med utredning av den nøyaktige diagnosen vil også være nyttig.
  4. Hvis du bruker en aerosol, rist ballongen godt før du sprøyter. I tillegg må det holdes strengt vertikalt når det distribueres midler. Og for å behandle hodet er det en spesialisert dyse.

Lagringsfunksjoner

Det er mulig å lagre aerosolen i en lufttett og intakt sylinder både i kjøleskap og i romforhold, da temperaturen varierer fra 4 til tretti grader. Begrepet er fem år, etter utløpet kan du ikke bruke "Skin-cap".

Kostnad for

Prisen på en flaske på 35 gram på apotek er ca 1700-1800 rubler. Kostnaden for en gjennomsnittlig sylinder (70 gram) varierer fra 2.750-3.000 rubler. Og prisen på pakking med et volum på 140 gram er ukjent, siden dette alternativet er nesten aldri tilgjengelig.

meninger

Anmeldelser av stoffet "Skin Cap" er svært mange, og mange av dem er positive. Her er noen:

  • "Jeg har behandlet psoriasis i 20 år og har prøvd mange forskjellige verktøy og prosedyrer. Jeg leste vurderinger og snublet over historiene om forberedelsen "Skin-cap". Jeg var glad for at han var ikke-hormonell, men hun var skeptisk, nesten ingenting fungerte. Jeg fikk en dropper, sprayet på plakkene parallelt med sprøyten. Tre dager senere syntes de å bli forverret, og hele tiden var det en brennende følelse, men tolerabel. Men etter en uke begynte utslett å krympe, ble rosa, og en uke senere var det knapt merkbare lyspunkter. Det tok to sylindere. Prisen er selvsagt veldig høy, men jeg er klar til å betale for min helse og komfort. Dessuten var remisjonen lenge, jeg ble enda overrasket. Men nå er forverringen igjen, og jeg kjøpte en ballong igjen, jeg tror det vil være nok. "
  • "Min mann har psoriasis i syv år, med utslett på hodet, og dette kompliserer behandlingen mye. Legen rådte en aerosol kalt "Skin Cap". Vurderinger imponerte oss og bestemte oss for å prøve handlingen. Overraskende begynte plakkene å forsvinne delvis på den tredje dagen! Dysen er veldig behagelig, ubehag bare i de første dagene. En flaske ektefelle nok til kurset, så tar vi en pause. Og mannen min er glad, fordi han endelig kan glemme sykdommen og bare slappe av, hvile, føle seg som en mann. Det er verdt mye, kanskje det er derfor prisen på produktet er så "biting". Men dette er den eneste betydelige ulempen. "
  • "Denne sprayen er en ekte hjelper til hele familien vår. Jeg har eksem, og datteren min har atopisk dermatitt, og vi har lenge vært kjent med alle "sjarmene" av slike sykdommer. Følgelig prøvde vi mange verktøy, studerte grundig en rekke vurderinger på Internett, søkte etter informasjon, spurte hudlege. Og en ekspert venn rådet "Skin-cap". Skjemaet er veldig praktisk - aerosol. Det er en dyse for behandling av hodet, egnet for de som har seboré på huden, flass eller plakk i dette området. Jeg kjøper vanligvis en stor ballong, min datter og jeg har nok til ett kurs, så er det en forbedring. Jeg legger merke til resultater på bare noen få dager. Datteren min beklager noen ganger at hun baker huden hennes, men hun gråter ikke, noe som betyr at du kan tolerere det. Verktøyet er veldig bra og ikke så skadelig som de andre. Prisen er imidlertid ikke helt fornøyd. Men resultatene i ansiktet, eller rettere på huden. "

Hvis du fortsatt ikke kan takle psoriasis eller andre dermatologiske sykdommer, kontakt legen din og fortell ham om det nye, ikke-hormonelle preparatet Skin-cap. Denne aerosolen er populær og har allerede bevist sin effektivitet. Sannsynligvis vil det hjelpe deg å glemme ubehagelige og noen ganger bare smertefulle symptomer. Begynn å leve et fullt liv ved å bruke denne sprayen!

HUD-CAP

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Medisiner> Hudhette (krem)

Hudkrem i form av krem ​​er et stoff som har antimikrobielle, antifungale effekter, evnen til å hemme cellevekst.

Ingredienser: Aktivt stoff er sinkpyrition aktivert, noe som fjerner betennelse og peeling av huden forårsaket av utvikling av patogen mikroflora.

Kremet brukes til å behandle hudsykdommer av forskjellig art hos barn i alderen 1 år og voksne. De viktigste indikasjonene på bruk er følgende sykdommer: psoriasis, overdreven tørr hud, atopisk og seborrheisk dermatitt. Verktøyet kan brukes som en uavhengig eller kompleks behandling av nevrodermatitt, for rask resorpsjon av plaques forårsaket av utvikling av psoriasis.
Det er bedre å ikke bruke stoffet under graviditet og amming, siden dette problemet ikke er studert.

Metoder for bruk: eksternt. Før kremet påføres, skal overflaten av huden rengjøres. Legemidlet bør påføres i et tynt lag, og gni litt i lesjonen 2-3 ganger om dagen. Et fullt utbytte av psoriasis er 5 uker, med seborrheisk dermatitt - 14 dager. Behandlingsfrekvensen avhenger av forverring av prosessen. Ved systematisk bruk av legemidlet i behandling av psoriasis, etter 2 år vil det være mulig å oppnå lengre perioder med remisjon og en liten reduksjon i spredning av lesjoner.

Kontraindikasjoner: økte immunitetskomponenter. Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Bivirkninger: allergiske reaksjoner. Disse fenomenene ble observert hos et lite antall pasienter.

Legemidlet er kun foreskrevet for ekstern bruk, derfor er det ikke registrert noen overdose tilfeller.

Produktform: Krem i et rør, pakket i 15, 50g eller poser i 5g, pakket i en pappkasse.

Holdbarhet: 5 år. Oppbevares ved romtemperatur, borte fra barn og direkte lyskilder.

Produsent: Heminova International, SA, Spania.

Analoger av krem ​​er Zinocap krem, Friederm sink, Pyrithione sink.

Anmeldelser av stoffet Skin Cap

Aerosol til ekstern bruk, Cheminova Internacional

Indikasjoner for bruk

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Diskusjon av stoffet Skin-cap i journaler av moms

i en nyfødt har magen et volum på 35 ml - se på datteren og det viktigste for vektøkning og ikke veie etter fôring. Melkeveien hjalp meg mest. og resten finner nå hud.

Hallo Hold på, alt går bra. Bare i går fant jeg informasjonen, jeg vil kaste av noe som er nyttig for deg. Dette er en ganske smittsom bakteriesykdom. Begynnelsen gir ikke noe dårlig: En liten hoste, som gradvis øker og når en topp bare etter 10-12 dager. Hoste blir svært karakteristisk: skarp, paroksysmal, i utgangspunktet oftere om kveldene, og deretter om dagen. Men de alvorligste hostende angrepene skjer om natten. Hoste med sterk hoste som forårsaker.

. tilfelle selvfølgelig. fortsatt godt gjenoppretter tørr, sprukket hud Emolium krem ​​- ikke spesielt, men bare krem ​​- ikke fett, fukt og helbreder sprekker. Fortsett ikke bruk Skin-cap - det er mest sannsynlig hormonalt, det fjerner alt, men da er forverringen enda sterkere, bruker jeg den når den mates, slik at barnet lød veldig med magen, gråt, sov ikke. først da fant hvor mye dårlig informasjon om ham på Internett. kan hjelpe noen.

Du er veldig rar på instruksjonene, binyrebarkens arbeid undertrykkes i tilfelle overdosering, faktisk hvis du fullstendig drar barnet i løpet av et år, og hver dag kan det på en eller annen måte nå binyrene og med et standardkurs ikke lenger enn 14 dager, Ingen har noen gang sett en lokal. Enhver medisin har bivirkninger som er svært sjeldne og med langvarig bruk, hvis barnet ditt klør og sover dårlig, er det mer rasjonelt å behandle ham.

at lenken ikke er riktig kopiert, hva som er skrevet der. Kronisk endometrit 9. desember 2014, 00: 03 Hvis du er på siden min og leser dette emnet, betyr det at du er interessert i kronisk endometrit og behandling. ;-) Jeg hadde 2 ST i forbindelse med kronisk endometritis (heretter CE), så jeg forstår litt hva det er. I dette emnet samlet jeg informasjon om hva jeg personlig gjorde med min HE. Jeg vil klargjøre: Jeg er ikke en lege, så du bør ikke ta dette emnet som en guide til handling - alt er helbredet.

Kast avgiften. Hvis behandlingen ikke hjelper, må du henvende deg til dem. Du vet, det virker for meg, munnen hennes begynte å riste mindre, vi drikker medisiner for den sjette dagen, som de begynner å hjelpe, selv om alt går forbi min lille doughnut. Vi var i perinatal klinikk, på 38 kontoret, hvor legen tar bare opptil en måned, akkurat en måned vil vi gå til henne for et oppfølgingsbesøk, hun utpekte ham. Hun syntes meg en god lege, i hvert fall med barna som normalt ble behandlet, selv om det ikke var et show.

Food and Drug Administration (USA) advarer de som brukte Skin-cap til behandling av psoriasis. Dette produktet inneholder et kortikosteroid som kan være en helsefare. De som bruker dette stoffet, anbefales sterkt å kontakte sine leger. Plutselig opphør av bruk av dette legemidlet kan føre til en forverring av pasientens tilstand opp til sykehusinnleggelsen med trusselen om livet. Analysen gjort av FDA viste at Skin-Kap inneholder en stor dose clobetasol propionat steroid. Bruk av denne steroiden kan resultere.

Det riktige valget av kosmetikk Lazila over Ineta på jakt etter et effektivt middel for strekkmerker, det er det jeg fant. Artikkelen er stor, men det er mye å tenke på (((og spørsmålet er hvordan man skal kjøpe en krem ​​for å hindre strekkmerker, den er fortsatt åpen))). Paula selv - en kjemiker, makeup artist, kosmetolog, jobbet i ulike kosmetiske selskaper og fløy utover derfra.

. Jeg likte det veldig, selv om jeg var ubehagelig å smøre barnet, prøvde vi alle salver og kremer, også Gistan ga ikke resultater, en gang satt på hormonalt (atoderm, hudhett). kom nesten ikke ned.. en annen haug med ting prøvd. inkludert suprastin, tavegil. men barnet gikk bort fra dem søvnig, hemmet. Etter et forløb av piller, returnerte allergi. en allergiker anbefales å fukte huden etter et bad, og etter 15 minutter påføres en blanding av bipantan og sink salve 50/50 til røde steder. bare denne blandingen hjalp oss og vi rengjort all mat og husholdnings allergener og testet for dysbaccin, og det viste seg å være E. coli hemolytisk. Her har vi nbsp.

Så behandle som en lege foreskrevet, i prinsippet er stoffene ikke dårlige det eneste som huden crepe huden ikke hjalp oss i det hele tatt ikke engang merke til forbedringene fra det. Jeg vet ikke hva vi hadde, selvfølgelig var datteren ikke allergisk, men en måned før året sprinklet hun over med ukjente ting, og hver dag ble alt verre, selv om hun ikke ga noe, men tvert imot ble hele maten fjernet i to måneder. Selv hormonelle salver hjalp ikke. Vel hjalp emulsjon for å bade Emolium og krem ​​Emolium. Rett et par dager nestleder.

. Zano, allergiske barn har alltid gastroenterologiske problemer, fra dem og utslett. Datteren min og jeg gikk gjennom mange konsultasjoner, til slutt stoler jeg bare på en lege. Hudhetten tørker det og samtidig regenererer huden, pluss dræper den patogene floraen på utslett, den samme soppen som ofte går med allergier. I min praksis klarte det godt å peeling. Du fortsetter Emolium, også ifølge vurderinger en god preprat. Jeg brukte ikke det, jeg kan ikke si noe, hvor raskt det hjelper. Dette er ennå ikke tildelt deg for å gi avføring for dysbakterier (som de ikke liker denne ikke-eksisterende diagnosen, men faktum er, det er). Justeringsmikrofon.

. sled av en lege for gratis resept - det var normalt, jeg endte opp med å kjøpe det selv - utslett økte, jeg byttet til suprastin i 3 dager, utslettet redusert betydelig. En allergiker har gitt oss en huddeksel på huden og deretter en elidel (vi er pgod og 6) i et kompleks med en testkappe. En streng diett, henholdsvis, og analyse for giardiasis og gelementer. På 7 måneder og etter antibiotika kan dysbakterier skrus. Vi drakk mer normoflorins l og b, denne lakto- og bifidobakteriene er i live, det hjalp også i din alder. Selv ruzamkrem har en svak antihistaminegenskap. Hvis du er på HB, må du også holde en streng diett. Ved 7 måneder gammel ble vi foreskrevet druer og fløte Ruzam + pluss elidel på huden. Problemet er at faking er vanskelig.

I hvilken klinikk du blir observert, er det tilsynelatende ikke mye oppmerksomhet til det utvidede coulogrammet og flere problemer i blodet. Jeg tar av informasjonen der den er skrevet i tilstrekkelig detalj, at den skal kontrolleres bortsett fra de viktigste hormonene angående blod. Analyser og undersøkelser Vanlige tester kan raskt bestå i laboratoriene "Helix" (f.eks. HCG - resultatet er opptil 18-20 timer), "Invitro", "CityLabe" (sikt 1-2 dager). Blodprøver (aggregering, homocystein, etc.), immun- og genanalyser: Institutt. Ott, ins.

Velkommen! Takk så mye for gratulerer! Min mann og jeg har vært sammen i 11 år, men før 2010 var PPA beskyttet (selv om de sier at det er upålitelig, og under betingelse av to ekstremt sunne organismer, kan alt gjøres;)). Siden 2010 har de opphørt å være beskyttet i det hele tatt med full sikkerhet om at B kommer umiddelbart. Aha! Det var ikke der. Vel, og gikk til testene, leger, igjen tester, igjen leger. Det viste seg at mannen hennes er veldig dårlig med SG. Nei, ikke dårlig. forferdelig. Levende sæd det var rett og slett helt fraværende + i min.

Vel, din utdanning hjelper deg. bare vi alle vet her at dogma ikke alltid er en begrensning i instrukser, for eksempel hudhett kan brukes fra år til år, vi bruker det fra 3 måneder, som mange her, atarax fra 3 år gammel, ble vi utnevnt fra 9 måneder (minimumsdose 1/6 pille), beroduell begrensning 2 ganger om dagen, men med sterke hindringer er det brukt minst 10 ganger, gjorde vi 4. Ja, og hva skal jeg gjøre hvis barnet har denne situasjonen. Erius utnevnte oss kmn, med kondidatskoy på HELL med nasl.

Var en lege. Utnevnt laktofiltrum, enterosgel og hepel. Det var allerede et laktofilter i huset, men jeg hadde aldri tatt det alvorlig før. Begynte å gi den. Og, bokstavelig talt, dagen var bedre, utslettet forsvant gradvis. etter tre dager var alt nesten helt. Pluss alle hud cap eller psorikap eller andre salver ikke hjelper oss, og hjalp den billigste Cream "Effect" med kamille og vitamin A og E (tok apotek), resultatet, neste morgen, jeg ble truffet, en stor fuktighetskrem. Så ikke alltid.

. Slama og bedre voks, for eksempel sheasmør, er det mest for vinteren. Personer som lider av atopisk dermatitt må fukte huden mye mer ofte enn det samme hudhetten kan brukes, for eksempel (2 ganger om dagen), og du kan ikke sitte på hudhetten lenge. trenger å fuktighet, fuktighet, så oppstår spørsmålet hva... Mange bruker for disse forskjellige kremer og salver presentert i apotek og butikker basert på mineralolje, men mineralolje skaper en film på huden, noe som bidrar til dannelsen av "drivhuseffekten" og huden, i stedet for er tørking. Vel, huden er det største orgelet, og vår skadede ko.

Han kan ikke holde oppmerksom på lenge, trøtthet, blir stadig distrahert av alt, sitter ikke stille, slitt, ikke fange ham, kan ikke gjøre en ting i lang tid. Vi har det som en diagnose er allerede gjort. Hvis vi går på sykehuset hvor det blir nødvendig å sitte i kø, så er dette tinn. Kata hva du ikke gir ham hysteri, ikke la tantrums være bra. Men det er ikke bare det, det betyr at det skjer slike prosesser i kroppen som du ikke kan slå på ved bare å berolige barnet. Bare ubehandlet nevrologi etterpå.

Flere Artikler Om Typer Acne