I dag, i et apotek kan du finne et stort antall medikamenter, som handler om å eliminere hudproblemer. Hver av dem har sine egne egenskaper: det dreper bakterier, sopp, eller reduserer betennelse.

Skincap krem ​​for nyfødte er foreskrevet hvis krummer av manifestasjoner og de første symptomene på psoriasis, dermatitt, seboré, allergier eller flass. Det er ingen hormoner i produktet. For enkel bruk, er den tilgjengelig i form av en krem, aerosol, sjampo.

Programfunksjoner

Huddeksel - et universelt middel som bidrar til å kvitte seg med den ubehagelige manifestasjonen av et stort antall hudsykdommer. Regelmessig bruk minimerer sjansen for kløe, tørrhet, brennende og flak. Dens komponenter eliminerer ikke bare symptomene, men fungerer også direkte på selve kilden. Legemidlet dreper et stort antall skadelige bakterier, sopp. En negativ effekt på svulster, så vel som vev som er i pretumor-tilstanden, ble notert. Produsenten av salven er i Spania. Dette farmakologiske firmaet har et stort antall positive vurderinger.

En god effekt kan kun oppfattes hvis foreldrene følger instruksjonene nøyaktig.

Preparatet inneholder følgende komponenter:

 • Aktivisert sink hindrer reproduksjon av skadelige mikrober og sopp. Komponenten er unik, fordi den kan trenge gjennom dypt inne i huden. Positive effekter oppnås uten skade på epidermis.
 • Glyceryl er tilsatt for å dype huden fugtig. På grunn av sin effekt er sannsynligheten for sprekkdannelse minimert.
 • For å sikre maksimal ernæring og hydrering av epidermis, ble kaprylkaprylat i tillegg inkludert.
 • Isopropylpalmitat er nødvendig for å øke egenskapene til mykhet og elastisitet i huden.
 • Essensielle og fettsyrer gir huden den nødvendige mengden vitaminer og mineraler.
 • Sammensetningen inneholder også en naturlig antioksidant.

Funksjoner av handlingen og form for frigjøring av legemidlet

Til dags dato, for behandling av spedbarn, kan du bruke ett av tre muligheter for frigjøring av legemidlet. Kremens sammensetning er ikke mer enn 0,2% av den aktive substansen. Det er preget av en bestemt farge og lukt. Foreldre vil kunne velge den mest hensiktsmessige når det gjelder emballasje. Aerosol er mest praktisk å spray på huden. Spesielt for dette er det en dyse på den. Denne typen stoff er laget på basis av olje, og har derfor en karakteristisk struktur. Den største dosen av den aktive ingrediensen er i sjampoen. Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du bruker den.

Den viktigste aktive ingrediens er sinkpyrition. At det er nødvendig for den aktive kampen mot virus og bakterier. Farligste hudsykdommer utvikles ved aktiv reproduksjon av farlige mikroorganismer. Takket være sinkpyrithion reduseres sannsynligheten for intracellulær skade. Det bidrar også til døden av skadelige bakterier og sopp. Legemidlet har unike egenskaper som gjør at ingrediensene kan trenge inn i lagene i huden. Regelmessig bruk i flere dager reduserer mengden utslett. En betydelig reduksjon i ubehag hos barn oppnås også. Det er imidlertid strengt forbudt å bruke det i et år.

vitnesbyrd

Skincap hjelper til med å håndtere et stort antall ubehagelige manifestasjoner på huden på alle babyer eldre enn ett år og voksne.

Det anbefales å starte søknaden så snart som mulig. I dette tilfellet kan du raskt bli kvitt ubehagelige symptomer.

Etter en viss periode vil de kunne forsvinne helt.

Til dato foreskriver barneleger bruk av krem ​​for å eliminere følgende sykdommer:

 • eksem og psoriasis;
 • dermatitt av forskjellige typer;
 • eksem;
 • eliminering av overdreven tørhet og flakering av huden.

Legemidlet brukes som en ekstra behandlingsmetode for phinoderma. Sykdommen oppstår mot bakgrunnen av mangel på vitamin A, som oppstår mot bakgrunn av feil arbeid i fordøyelsessystemet.

Det er mest hensiktsmessig å distribuere rettsmidler over huden ved hjelp av en aerosol. En spesiell dyse er alltid inkludert i settet. Sjampoen hjelper på kort tid til å kvitte seg med ulike skader i hodebunnen. Han kjemper også aktivt med kløe, irritasjon, allergi og psoriasis. For barn, er en lege foreskrevet av en barnelege eller hudlege på grunnlag av testresultater.

Bruk kremet bør bare startes etter å ha rystet røret. Sammensetningen fordeles på lesjonsstedet med et tynt lag. Oftest må det påføres huden to ganger om dagen. Hele løpet av behandlingen avhenger av naturen og spesifisiteten av manifestasjonen av sykdommen. Det varierer fra tre uker til 1,5 måneder. Hvis det ble bestemt å bruke en aerosol, bør den sprøytes på området fra to til tre ganger om dagen. Hvis symptomene ikke forsvinner etter slutten av behandlingsforløpet, er det lov til å forlenge det i en uke. For å utøve en positiv effekt på bruk av sjampo, må den være på hodet i minst fem minutter. Behandlingsforløpet med en slik sammensetning er tilrådelig å bruke minst to uker.

Ekstra nyanser av bruk

Verktøyet kan kjøpes på apotek, fordi det ikke krever resept fra legen. Vi bør imidlertid ikke glemme at hvert verktøy har en liste over kontraindikasjoner. Derfor bør du få råd fra legen din før du bruker den. I tillegg bør det bemerkes at under bruk av sjampo, kan du merke en endring i hårfarge. Det bidrar også betydelig til veksten. Hvis verktøyet ved et uhell kom inn i magen på krummene, må du skyll det umiddelbart eller ta avføringsmiddel.

Kremet må brukes på huden til barn som allerede er blitt ett år gammel. Det er foreskrevet å eliminere symptomene på dermatitt, som manifesterer seg i en aggressiv form. Kremet er tilrådelig å gjelde selv på de områdene som er helt dekket med en skorpe. Skincap eliminerer diatesen og effekten av allergier fra huden i en kort stund. Foreldre stopper ofte deres valg på dette stoffet, fordi det ikke er hormoner i sammensetningen. Barn opplever ikke ubehag når de påføres huden. Han motsetter seg ikke bruk av sjampo og aerosol.

Kontra

Bruk av dette legemidlet bør forlates hvis krummene er følsomme overfor en eller flere komponenter. Før første bruk bør testes for allergi. For å gjøre dette påføres en liten mengde av sammensetningen på huden. Ved forekomst av rødhet eller kløe er det nødvendig å nekte det videre bruk. I alle fall vil ikke midlene oppnås positivt. I dette tilfellet øker sannsynligheten for komplikasjoner og bivirkninger.

Legemidlet tolereres godt av barn. Bivirkninger vises bare i sjeldne tilfeller. Barn begynner å klage på tørrhet, brennende og kløe. Foreldre bør umiddelbart stoppe videre behandling. Instruksjonen advarer videre om at misbruk av krem ​​kan føre til overdreven tørrhet og flaking. Overdosering er ikke farlig, og symptomene forsvinner umiddelbart etter at stoffet er avsluttet. Skincap bør ikke brukes dersom terapeutiske tiltak allerede er tatt av glukokortikosteroider.

Analoger og salgsbetingelser

Kremet er solgt i et apotek. For å kjøpe det, er det ikke nødvendig å gi resept fra en lege. I tillegg bør det bemerkes at aerosolen beholder sine egenskaper i fem år. Mens krem ​​kan lagres i bare tre år.

Skincap har en høy pris, så ikke alle har råd til det. Det er derfor det er mulig å kjøpe billigere analoger, som inkluderer samme effektive komponent:

 • Zinocap eliminerer også effektivt bakterier og sopp. Analogen er av russisk opprinnelse. Hittil kan apoteket også finnes i pilleform.
 • Dræper farlige mikroorganismer raskt og effektivt. Psoricap. Det opprettholder også fuktighet i epidermis, så sjansen for tørrhet reduseres til null.
 • Skinkap sjampo har også en billigere motstykke - Friederm Zinc.

Huddeksel for barn: bruksanvisning

Hvis et barns hud blir rødt, det er irritasjon og kløe, babyen gråter og bekymringer, og tenåringen ikke kan konsentrere seg om leksjonene, må du hjelpe ham med å fjerne de ubehagelige symptomene med et effektivt middel som ikke skader hans helse. Det finnes en hel rekke Skin-Kap-produkter, som hver er fokusert på å løse et bestemt problem, det være seg hudirritasjon, allergi eller dermatitt.

Utgivelsesskjema

Alle "Skin-cap" -preparater er basert på en hovedaktiv komponent - aktivert sinkpyrition, som ble kjent i 1930 og betyr en av sinkforbindelsene. Sink er et metall som har antibakterielle egenskaper og er mye brukt i farmakologi og produksjon av medisinsk kosmetikk.

100 g krem ​​"Skin-cap" inneholder 200 mg av den aktive ingrediensen, samt hjelpestoffer: etanol, smaker, sukrose og andre.

I en aerosol er sinkpyrition tilsatt etanol, vann og andre hjelpestoffer. Væsken inneholdt i patronen har en oljeaktig struktur. I 100 g aerosol er 0,2 g sinkpyrition. I sjampo, i tillegg til sinkpyrition (1 g per 100 g) finnes det forskjellige additiver, inkludert smaksstoffer, etanol, salt og vann.

Operasjonsprinsipp

Anti-inflammatoriske egenskaper av sink har vært kjent i lang tid. Dette metallet i form av forskjellige forbindelser brukes til å fremstille medisiner, medisinsk kosmetikk, husholdningsartikler, for eksempel antibakterielle svamper for vasking. Senere studier har vist evne til sink å hemme aktiviteten av sopp og bakterier i menneskekroppen. Denne egenskapen av sink og brukes i form av "Skin-cap".

Huddeksel

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner stoff Skin Cap

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk

Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Utgivelsesskjema

Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

produsenten

Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet på stoffet Huddeksel

krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

sjampo 1% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Huddeksel for barn: bruksanvisning

Skin Cap: bruksanvisning, sammensetning, analog, pris

Skin Cap er et stoff som det er mange motstridende rykter om. Produsenten har lenge vært stille om hormonelle stoffer i sammensetningen. Verdens helseorganisasjon, på grunnlag av forskningen, uttalte at Skin-Kap har et aggressivt kortikosteroidsubstans med mange bivirkninger.

Men i noen tilfeller er stoffet virkelig uunnværlig i behandlingen av hudsykdommer. Konstant overvåking av behandlende lege og pasienten under Skin-Kap-terapi gir gode resultater.

Funksjoner av stoffet

Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

Det forhindrer også veksten av infiserte celler.

Doseringsformer

Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

 • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
 • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
 • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.

Skin Kapa-sammensetning

Skin-Cap-preparatet er klassifisert som dyrt. Gjennomsnittlig pris på apotek i landet:

 • krem 15 g - 1000 gni
 • aerosol 35 g - 1700 gnid
 • sjampo 150 ml - 1350 rubler

Farmakologisk aktivitet

Den viktigste aktive ingrediensen Skin-Kapa, ​​sinkpyrition, kjemper effektivt mot sopp og mikrober. Legemidlet hemmer reproduksjonen av patogene mikroorganismer.

farmakodynamikk

Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

farmakokinetikk

Ekstern bruk av stoffet bidrar til opphopning i de øvre lagene i huden og langsom systemisk absorpsjon i de dype lagene. Resterne av det aktive stoffet oppdages i blodet.

vitnesbyrd

Skin Cap er foreskrevet for voksne og barn over 1 år i følgende tilfeller:

Instruksjoner for bruk

Enhver doseringsform Skin-Kapa er beregnet for ekstern bruk og er ledsaget av instruksjoner.

For voksne

Barn og nyfødte

 • Barn under ett år gammel, er ikke legemidlet foreskrevet.
 • Gitt at produsenten ikke har angitt innholdet av clobetasol i preparatet, bør man avstå fra å behandle barn under 6 år med preparatet.

Under graviditet og amming

Det er ingen informasjon om de negative effektene av stoffet på fosteret under graviditet og barnet under amming. I disse perioder foreskrives kvinner Skin Cap i tilfelle at de tiltenkte fordelene ved bruk er høyere enn mulig skade.

Kontra

Skin-Cap anbefales ikke å brukes hvis pasientens overfølsomhet overfor legemiddelkomponentene er blitt påvist. Det er også kontraindisert for samtidig bruk med legemidler som inneholder glukokortikosteroider.

Gitt at produsenten ikke angir innholdet av clobetasol i preparatet, kan følgende kontraindikasjoner også nevnes: perioral dermatitt, akne, infeksiøse hudsykdommer, hudtumorer.

Folk i denne videoen deler deres inntrykk av å bruke Skin Kapa:

Bivirkninger

 • Ved bruk av en hvilken som helst doseringsform av Skin-Kapa, ​​kan pasienten føle seg svak brennende følelse på behandlingsstedet. I denne situasjonen avbryter ikke legemidlet.
 • Det er få tilfeller av allergiske reaksjoner på stoffet.

Ved langvarig terapi på grunn av clobetasol, som ikke er angitt i sammensetningen av midlet, kan følgende bivirkninger oppstå:

 • hudpigmentering
 • hypertrikose
 • striae
 • atrofi i hudrommet
 • akne
 • pustulær psoriasis

Komplikasjoner kan oppstå ved behandling av store hudområder:

 • økt intraokulært trykk
 • gastritt
 • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen
 • nummenhet i lemmer
 • follikulitt

Spesielle instruksjoner

 • Legemidlet i form av en sjampo påvirker ikke hårets farge og generelle tilstand.
 • Ved kontakt med øynene er det nødvendig med skylling med store mengder vann.

Interaksjon med andre legemidler

Samtidig behandling av Skin-Kap med glukokortikosteroidmidler, også beregnet for ekstern bruk, anbefales ikke. Det foreligger ingen andre data om narkotikainteraksjon.

anmeldelser

Mesteparten av tilbakemeldingen om bruk av Skin Kapa er positiv. Legg merke til brukervennligheten av alle doseringsformer, deres høye effektivitet. Pasienter snakker om å lindre tilstanden allerede i de første dagene av bruk av stoffet.

Ifølge vurderinger hjelper det ofte selv i alvorlige tilfeller, da det i lang tid var umulig å takle andre stoffer. Den høye prisen er en unnskyldning for høy effekt av stoffet. Bivirkninger observeres kun i sjeldne tilfeller. Oftere enn andre, oppstår spørsmålet om innholdet av hormonelle stoffer i preparatet.

analoger

Blant stoffene med en lignende effekt på grunn av innholdet i dem av det samme aktive stoffet, kan følgende skilles:

Innenlandske analoger av stoffet "Skin-Cap" har lavere kostnader.

Den negative tilbakemeldingen om Skin Capa er gitt i denne videoen:

Skin-Kap krem ​​for barn eller voksen - sammensetning, virkningsmekanisme, bivirkninger og kontraindikasjoner

Narkotikamarkedet tilbyr et bredt spekter av produkter for behandling av hudsykdommer forårsaket av bakterier, sopp eller patogener.

Skin-Kap-krem kjemper effektivt mot manifestasjoner på huden: psoriasis, dermatitt, seboré, allergier, eliminerer flass og andre plager.

Legemidlet er ikke-hormonelt, kommer i form av krem, aerosol og sjampo, tilhører en høy priskategori.

Dette stoffet brukes til å behandle hudsykdommer av forskjellig opprinnelse. Eliminerer slike symptomer som kløe, tørrhet, brennende, peeling, allergiske utslett. Og det viktigste er at kremet kjemper mot årsakene til sykdommen.

Verktøyet har antibakteriell, antifungal og antiproliferativ virkning (forebygging av reproduksjon av svulster og kreftceller). Skin-Cap Salve er produsert i Spania av Heminova International Pharmacological Company.

Legemidlet består av følgende komponenter:

Skin Cap er tilgjengelig i tre former. Krem med en dose på 0,2% av aktivstoffet. Har en hvit nyanse, egen karakteristisk lukt. Tilgjengelig i rør 15 og 50 g.

Aerosolen i metallbokser på 35 og 70 g er designet for utendørs bruk, utstyrt med en sprøytedyse. Legemidlet har en gulaktig oljeaktig konsistens. Aerosol er praktisk å bruke hvis kremen bringer smerte.

Sjampoen har en større dosering av hovedstoffet enn krem ​​og aerosol. 5 g sachets og 150 ml flasker produseres.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Den aktive substansen sinkpyrition lindrer betennelse, bekjemper bakterier og sopp av arten Pityrosporum. Disse mikroorganismer forårsaker psoriasis, flass, seboré, dermatitt og andre hudsykdommer.

Sinkpyrition reduserer nivået av intracellulær ATP, depolariserer cellemembranene av mikroorganismer, som forårsaker deres død.

Når stoffet akkumuleres inne i overflatelagene i huden, absorberes det derfor i små mengder.

Indikasjoner for bruk

Skin-Cap Cream brukes til å behandle hudsykdommer hos voksne og barn over 1 år gammel. Jo raskere pasienten begynner å bruke dette verktøyet, desto raskere vil det være mulig å fjerne symptomene på sykdommen eller eliminere det helt. Indikasjoner for bruk av stoffet er:

 • eksem;
 • atopisk eller seborrheisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • atopisk dermatitt;
 • tørr og flakete hud;
 • som et hjelpemiddel i den komplekse behandlingen av phyroderm, som oppstår når vitamin A er lavt i kroppen gjennom fordøyelseskanalen.

Aerosol brukes i samme tilfeller som krem. Det er også mulig å sprøyte produktet på hodebunnen ved hjelp av en spesiell dyse, som følger med. Indikasjonene for bruk av Skin-Kap sjampo er flass av forskjellig opprinnelse, fet eller tørr seboré, seborrheic eller atopisk dermatitt i hodebunnen, kløe, irritasjon, allergiske reaksjoner, psoriasis.

Før du bruker krem, rist røret og påfør et tynt lag av stoffet på sårene 2 ganger om dagen. For atopisk dermatitt er det nødvendig å bruke stoffet i 3-4 uker, for psoriasis - fra 1 til 1,5 måneder.

Aerosol skal brukes 2-3 ganger om dagen. Etter at symptomene på sykdommen er forsvunnet, er det nødvendig å fortsette å bruke stoffet i en uke. Hud-sjampo påføres fuktig hår, forlates i 5 minutter, vaskes deretter av med varmt vann.

Avhengig av sykdommen, bør de brukes i 2 til 5 uker.

Spesielle instruksjoner

Skin-Kap krem ​​er solgt på apotek uten lege resept, har nesten ingen kontraindikasjoner å bruke. Men, som for noen medisin, er det nødvendig å konsultere en spesialist før bruk. Shampoo Skin Cap påvirker ikke hårfarge, generell tilstand, prosessen med veksten. Hvis du svelger ved et uhell, må du skylle magen, ta avføringsmidler.

Hudhett under graviditet

Muligheten for sikker bruk av Skin Capa under graviditet er ikke fullt ut forstått. Dybdegående studier av permeabiliteten av stoffets komponenter i blodet av barnet har ikke blitt utført.

Det er nødvendig å bruke midler til ekstremt behov når fordelen av den er høyere enn mulig skade på en frukt. Gravide kvinner anbefales ikke til selvmedisinering, men skal undersøkes for å etablere en nøyaktig diagnose.

Da vil legen foreskrive en mer optimal og forsiktig behandling for kvinnen i en stilling med minimal skade på fosteret.

Bruk av krem ​​Skin-Cap for ammende kvinner er kontraindisert. Dette legemidlet inneholder et stoff clobetasol, som kan trenge inn i morsmelk og skille seg ut med det.

Denne forbindelsen påvirker utviklingen av spedbarnet negativt, hemmer og hemmer vekstprosessen, og forårsaker forstyrrelser i de indre organers funksjon.

Hvis bruk av Skin-Cap-krem er obligatorisk, bør amming stoppes for å unngå ubehagelige konsekvenser.

Skin Cap for barn

Kremet anbefales for barn eldre enn 1 år. Verktøyet håndterer problemer som atopisk dermatitt i aggressiv form, når de berørte områdene er dekket med en skorpe.

Skin-Cap hjelper til med å bli kvitt barnas diatese, allergier av noen opprinnelse. Foreldre stoler på denne pålitelige og effektive måten, da det ikke finnes hormoner i den.

Det er hyggelig å bruke selv for små barn, det produseres ikke bare i form av en krem, men også i form av en aerosol og sjampo.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffene i stoffet er den eneste kontraindikasjonen for bruk av Skin-Cap.

Hvis pasienten ikke tolererer visse stoffer, er det tilrådelig å lage en liten test på huden på et uklart sted for å bestemme den mulige negative effekten i form av en allergi.

Hvis du har overfølsomhet overfor stoffene i stoffet Skin-cap, vil det ikke gi en positiv effekt. Mulig forringelse på grunn av intoleranse.

Bivirkninger og overdosering

Bivirkninger er ekstremt sjeldne, stoffet tolereres godt. Under de første applikasjonene er det mulig med en liten brennende følelse, men dette krever ikke at stoffet avbrytes.

Hvis overdreven bruk er for lang, kan en omvendt prosess forekomme i form av tørrhet og flak. På grunn av at stoffet brukes eksternt, utgjør overdosering ikke en stor fare.

Det anbefales ikke å brukes samtidig med legemidler som inkluderer glukokortikosteroider.

Salgsbetingelser og lagring

Skin-Kap-krem selges på apotek uten lege resept. Aerosol og sjampo lagres i 5 år ved en temperatur på 4 til 30 grader, og kremet kan lagres i 3 år ved en temperatur på 4 til 20 grader.

Analog krem ​​Skin Cap

Legemiddelet har en høy pris. Derfor foretrekker noen pasienter å bruke billigere analoger, som inneholder sinkpyrition:

 • Tsinokap har fungistatisk (antifungal) effekt, kjemper mot sykdommer av bakteriell opprinnelse. Denne russiske ekvivalenten av Skin-Cap-krem er tilgjengelig i samme doseringsformer.
 • Psoricap har en sterk effekt på mikroorganismer og sopp, bidrar til opphopning og oppbevaring av fuktighet i huden, eliminerer tørrhet.
 • Friederm Zinc er en analog Skin-Cap sjampo.

Skin Cap Pris

Svetlana, 26 år gammel

Jeg har lidd av dermatitt siden barndommen, jeg ble stadig behandlet på ulike måter, men de hjalp alle bare i kort tid. I voksen alder spredes sykdommen over hele høyre hånd. Dermatologen anbefalte Hudkrem som skal behandles. Jeg kjøpte umiddelbart et stort rør. Dette virkemidlet hjalp meg virkelig, etter behandlingsforløpet var sykdommen min borte!

Alexander, 19 år gammel

Mine allergier begynte å dukke opp i skolen. De kunne ikke forstå hva det var knyttet til, selv om de bestod av ulike tester. Men så gjettet han at allergi oppstår i stressende situasjoner. Jeg bruker Skin-Cap under exacerbations for å lindre kløe og flak. Effekten er synlig umiddelbart, lettere om morgenen blir det mye lettere.

Christina, 41 år gammel

Datteren min i alderen 7 måneder på kinnene begynte å virke rødhet og peeling. Det var en diatese, jeg selv led av det i barndommen. Barnelege anbefalte å prøve Skin-Kap krem. Jeg gned en liten bit av legemidlet to ganger om dagen i omtrent to uker, og i løpet av den tiden forsvant de ubehagelige symptomene helt. Sykdommen forstyrret oss ikke lenge.

Informasjonen som presenteres i artikkelen er kun til informasjonsformål. Artikkelmaterialer krever ikke selvbehandling. Kun en kvalifisert lege kan diagnostisere og gi råd om behandling basert på de enkelte pasientens individuelle egenskaper.

Cream Skin Cap til babyer

I dag, i et apotek kan du finne et stort antall medikamenter, som handler om å eliminere hudproblemer. Hver av dem har sine egne egenskaper: det dreper bakterier, sopp, eller reduserer betennelse.

Skincap krem ​​for nyfødte er foreskrevet hvis krummer av manifestasjoner og de første symptomene på psoriasis, dermatitt, seboré, allergier eller flass. Det er ingen hormoner i produktet. For enkel bruk, er den tilgjengelig i form av en krem, aerosol, sjampo.

Programfunksjoner

Huddeksel - et universelt middel som bidrar til å kvitte seg med den ubehagelige manifestasjonen av et stort antall hudsykdommer. Regelmessig bruk minimerer sjansen for kløe, tørrhet, brennende og flak.

Dens komponenter eliminerer ikke bare symptomene, men fungerer også direkte på selve kilden. Legemidlet dreper et stort antall skadelige bakterier, sopp. En negativ effekt på svulster, så vel som vev som er i pretumor-tilstanden, ble notert. Produsenten av salven er i Spania.

Dette farmakologiske firmaet har et stort antall positive vurderinger.

En god effekt kan kun oppfattes hvis foreldrene følger instruksjonene nøyaktig.

Preparatet inneholder følgende komponenter:

 • Aktivisert sink hindrer reproduksjon av skadelige mikrober og sopp. Komponenten er unik, fordi den kan trenge gjennom dypt inne i huden. Positive effekter oppnås uten skade på epidermis.
 • Glyceryl er tilsatt for å dype huden fugtig. På grunn av sin effekt er sannsynligheten for sprekkdannelse minimert.
 • For å sikre maksimal ernæring og hydrering av epidermis, ble kaprylkaprylat i tillegg inkludert.
 • Isopropylpalmitat er nødvendig for å øke egenskapene til mykhet og elastisitet i huden.
 • Essensielle og fettsyrer gir huden den nødvendige mengden vitaminer og mineraler.
 • Sammensetningen inneholder også en naturlig antioksidant.

Funksjoner av handlingen og form for frigjøring av legemidlet

Til dags dato, for behandling av spedbarn, kan du bruke ett av tre muligheter for frigjøring av legemidlet. Kremens sammensetning er ikke mer enn 0,2% av den aktive substansen. Det er preget av en bestemt farge og lukt. Foreldre vil kunne velge den mest hensiktsmessige når det gjelder emballasje.

Aerosol er mest praktisk å spray på huden. Spesielt for dette er det en dyse på den. Denne typen stoff er laget på basis av olje, og har derfor en karakteristisk struktur. Den største dosen av den aktive ingrediensen er i sjampoen.

Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du bruker den.

Den viktigste aktive ingrediens er sinkpyrition. At det er nødvendig for den aktive kampen mot virus og bakterier. Farligste hudsykdommer utvikles ved aktiv reproduksjon av farlige mikroorganismer. Takket være sinkpyrithion reduseres sannsynligheten for intracellulær skade.

Det bidrar også til døden av skadelige bakterier og sopp. Legemidlet har unike egenskaper som gjør at ingrediensene kan trenge inn i lagene i huden. Regelmessig bruk i flere dager reduserer mengden utslett. En betydelig reduksjon i ubehag hos barn oppnås også.

Det er imidlertid strengt forbudt å bruke det i et år.

Skincap hjelper raskt å bli kvitt dermatitt

vitnesbyrd

Skincap hjelper til med å håndtere et stort antall ubehagelige manifestasjoner på huden på alle babyer eldre enn ett år og voksne.

Vi anbefaler deg å lese: Tørr hud hos nyfødte

Det anbefales å starte søknaden så snart som mulig. I dette tilfellet kan du raskt bli kvitt ubehagelige symptomer.

Etter en viss periode vil de kunne forsvinne helt.

Til dato foreskriver barneleger bruk av krem ​​for å eliminere følgende sykdommer:

 • eksem og psoriasis;
 • dermatitt av forskjellige typer;
 • eksem;
 • eliminering av overdreven tørhet og flakering av huden.

Legemidlet brukes som en ekstra behandlingsmetode for phinoderma. Sykdommen oppstår mot bakgrunnen av mangel på vitamin A, som oppstår mot bakgrunn av feil arbeid i fordøyelsessystemet.

Det er mest hensiktsmessig å distribuere rettsmidler over huden ved hjelp av en aerosol. En spesiell dyse er alltid inkludert i settet. Sjampoen hjelper på kort tid til å kvitte seg med ulike skader i hodebunnen. Han kjemper også aktivt med kløe, irritasjon, allergi og psoriasis. For barn, er en lege foreskrevet av en barnelege eller hudlege på grunnlag av testresultater.

Bruk kremet bør bare startes etter å ha rystet røret. Sammensetningen fordeles på lesjonsstedet med et tynt lag. Oftest må det påføres huden to ganger om dagen. Hele løpet av behandlingen avhenger av naturen og spesifisiteten av manifestasjonen av sykdommen. Det varierer fra tre uker til 1,5 måneder.

Hvis det ble bestemt å bruke en aerosol, bør den sprøytes på området fra to til tre ganger om dagen. Hvis symptomene ikke forsvinner etter slutten av behandlingsforløpet, er det lov til å forlenge det i en uke. For å utøve en positiv effekt på bruk av sjampo, må den være på hodet i minst fem minutter.

Behandlingsforløpet med en slik sammensetning er tilrådelig å bruke minst to uker.

Ekstra nyanser av bruk

Verktøyet kan kjøpes på apotek, fordi det ikke krever resept fra legen. Vi bør imidlertid ikke glemme at hvert verktøy har en liste over kontraindikasjoner.

Derfor bør du få råd fra legen din før du bruker den. I tillegg bør det bemerkes at under bruk av sjampo, kan du merke en endring i hårfarge. Det bidrar også betydelig til veksten.

Hvis verktøyet ved et uhell kom inn i magen på krummene, må du skyll det umiddelbart eller ta avføringsmiddel.

Kremet må brukes på huden til barn som allerede er blitt ett år gammel. Det er foreskrevet å eliminere symptomene på dermatitt, som manifesterer seg i en aggressiv form. Kremet er tilrådelig å gjelde selv på de områdene som er helt dekket med en skorpe.

Skincap eliminerer diatesen og effekten av allergier fra huden i en kort stund. Foreldre stopper ofte deres valg på dette stoffet, fordi det ikke er hormoner i sammensetningen. Barn opplever ikke ubehag når de påføres huden.

Han motsetter seg ikke bruk av sjampo og aerosol.

Kontra

Bruk av dette legemidlet bør forlates hvis krummene er følsomme overfor en eller flere komponenter. Før første bruk bør testes for allergi.

For å gjøre dette påføres en liten mengde av sammensetningen på huden. Ved forekomst av rødhet eller kløe er det nødvendig å nekte det videre bruk. I alle fall vil ikke midlene oppnås positivt.

I dette tilfellet øker sannsynligheten for komplikasjoner og bivirkninger.

Legemidlet tolereres godt av barn. Bivirkninger vises bare i sjeldne tilfeller. Barn begynner å klage på tørrhet, brennende og kløe. Foreldre bør umiddelbart stoppe videre behandling.

Instruksjonen advarer videre om at misbruk av krem ​​kan føre til overdreven tørrhet og flaking. Overdosering er ikke farlig, og symptomene forsvinner umiddelbart etter at stoffet er avsluttet.

Skincap bør ikke brukes dersom terapeutiske tiltak allerede er tatt av glukokortikosteroider.

Skincap er også tilgjengelig som en spray.

Analoger og salgsbetingelser

Kremet er solgt i et apotek. For å kjøpe det, er det ikke nødvendig å gi resept fra en lege. I tillegg bør det bemerkes at aerosolen beholder sine egenskaper i fem år. Mens krem ​​kan lagres i bare tre år.

Skincap har en høy pris, så ikke alle har råd til det. Det er derfor det er mulig å kjøpe billigere analoger, som inkluderer samme effektive komponent:

 • Zinocap eliminerer også effektivt bakterier og sopp. Analogen er av russisk opprinnelse. Hittil kan apoteket også finnes i pilleform.
 • Dræper farlige mikroorganismer raskt og effektivt. Psoricap. Det opprettholder også fuktighet i epidermis, så sjansen for tørrhet reduseres til null.
 • Skinkap sjampo har også en billigere motstykke - Friederm Zinc.

anmeldelser

Veronica, 26 år gammel
Datteren min ble diagnostisert med akutt dermatitt. Ingen midler hjalp oss med å bli kvitt det helt. Behandlingen fortsatte uten lykke for det første året i hennes liv.

Den mest ubehagelige manifestasjonen ble sett på høyre side. Ved mottak av en ny dermatolog ble det besluttet å prøve Skincap.

Etter å ha fullført behandlingsforløpet i 1,5 måneder, rekkret dermatitt nesten helt.

Alexandra, 19 år gammel
Vi ble diagnostisert med allergi i en alder av 1,5 år. Det var vanskelig å identifisere allergenet, og måtte passere et stort antall tester. For å fjerne ubehag ble det utnevnt Skin cap. Resultatet var merkbart umiddelbart - Anton begynte jo å oppføre seg mer rolig. Han stoppet også kløe.

HUD-CAP

Narkotika med antiproliferativ, antibakteriell og antifungal virkning for ekstern bruk

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for behandling av hodebunnspakkene.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Farmakologisk aktivitet

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet.

Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer.

Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, blir sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom. Det er funnet i blodet i spormengder.

vitnesbyrd

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Kontra

- Overfølsomhet overfor stoffet.

dosering

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen.

Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt.

For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting.

Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Sjelden: allergiske reaksjoner.

overdose

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Drug interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Spesielle instruksjoner

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Graviditet og amming

Studier av sikkerheten til stoffet Skin-cap under graviditet og amming har ikke blitt utført.

Salgsbetingelser for apotek

Legemidlet er godkjent for bruk som et middel til OTC.

Vilkår for lagring

Legemidlet i form av en sjampo og aerosol til ekstern bruk bør holdes utilgjengelig for barn ved en temperatur på 4 ° til 30 ° C. Holdbarhet - 5 år.

Legemidlet i form av en krem ​​til ekstern bruk bør holdes utilgjengelig for barn ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Beskrivelse av stoffet SKIN-CAP er basert på offisielt godkjente bruksanvisninger og godkjent av produsenten.

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter.

Huddeksel

Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

Den viktigste aktive ingrediensen i Skin-Kap-krem er sinkpyrition i en konsentrasjon på 0,2%. Denne komponenten stopper utviklingen av patogene mikroorganismer og sopp, tarm og Pseudomonas aeruginosa. Verktøyet eliminerer ikke bare peeling av epidermis forårsaket av ulike sopp, men lindrer også kløe, rødhet og samtidig allergiske reaksjoner.

Dette stoffet tillater deg å takle både symptomene og årsaken til sykdommen og eliminerer ubehag (kløe, brennende, peeling). Det produseres i Spania av en av de kjente farmakologiske bekymringene - Heminova International.

Klinisk farmakologisk gruppe

Legemidlet med antiproliferative, antibakterielle og antifungal effekter for ekstern bruk.

Salgsbetingelser fra apotek

Kan kjøpes uten lege resept.

Hvor mye koster kremhetten på apotek? Gjennomsnittlig pris er på nivået på 900 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

 • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
 • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
 • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.
 • Krem inneholder i 1 g midler 2 mg sinkpyritionat,
 • Aerosol - 2 mg,
 • Sjampo - 10 mg.

Hjelpestoffer krem: nipagin, glyserol, butilgidroksitoluen, Tegosoft LSE 65K (Cocoate sukrose) Tegosoft ITS (oktyl oktanoat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Care 450 (distearat, polyglyseryl-3-metyl glukose) Tegosoft E20 (metyl glyukotset 20 ), Tegosoft P (isopropylpalmitat), Abil K4 (cyklometanon), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), smaksstoff (Binea D 10680), renset vann.

Farmakologisk aktivitet

Det aktive stoffet - sinkpyrition - har antimikrobiell og antifungal aktivitet.

Bakteriostatisk og gyting

Legemidlet utviser den største aktiviteten mot bakterier fra Pity-rosporum-gruppen, som er en av de patogene (patogene) faktorene som forårsaker betennelse, hyperproliferasjon (akselerert celledeling) av epidermis (overflatelag i huden) i psoriasis, seborrhea (hudsykdom forbundet med nedsatt funksjon av sebaceous kjertler) og andre hudsykdommer.

I tillegg har den en cytostatisk (overveldende celledeling) effekt på hudceller som befinner seg i hyperproliferasjonstrinnet, og har ingen lignende effekt på normalt dividerende celler.

Preparatet inneholder også et overflateaktivt metyletylsulfat, som øker hudens permeabilitet og sikrer rask opptak (absorpsjon) av den aktive komponenten og dens gjennomtrengning i de dypere lagene av epidermis.

Kremet har dessuten en uttalt hydrerende aktivitet.

farmakodynamikk

Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

Indikasjoner for bruk

Skin-Cap Cream brukes til å behandle hudsykdommer hos voksne og barn over 1 år gammel. Jo raskere pasienten begynner å bruke dette verktøyet, desto raskere vil det være mulig å fjerne symptomene på sykdommen eller eliminere det helt.

Indikasjoner for bruk av stoffet er:

 • eksem;
 • atopisk eller seborrheisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • atopisk dermatitt;
 • tørr og flakete hud;
 • som et hjelpemiddel i den komplekse behandlingen av phyroderm, som oppstår når vitamin A er lavt i kroppen gjennom fordøyelseskanalen.

Aerosol brukes i samme tilfeller som krem. Det er også mulig å sprøyte produktet på hodebunnen ved hjelp av en spesiell dyse, som følger med. Indikasjonene for bruk av Skin-Kap sjampo er flass av forskjellig opprinnelse, fet eller tørr seboré, seborrheic eller atopisk dermatitt i hodebunnen, kløe, irritasjon, allergiske reaksjoner, psoriasis.

Kontra

Bruk av Skin-cap er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene.

Utnevnelse under graviditet og amming

Bruk av et hvilket som helst middel til hudhetten under graviditet, samt amming er bare tillatt dersom fordelene med denne teknikken er høyere enn mulig skade.

Det er ingen informasjon om de negative konsekvensene av å ta stoffet i disse perioder, men det er fortsatt viktig at legen kontrollerer bruken av stoffet.

Dosering og metode for bruk

Som angitt i instruksjonene for bruk Cream Skin-cap til ekstern bruk etter intensiv risting påført med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen.

Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt.

For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting.

Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Bivirkninger

De offisielle instruksjonene fra produsenten advarer om mulige forekomster av følgende negative effekter etter påføring av krem:

 • allergiske reaksjoner;
 • liten brennende følelse som går fort.

Utseendet på irritasjon i kremområdets anvendelsesområde krever ikke den haste avbrytelsen av behandlingen "Skin-cap".

Ifølge de nyeste dataene, er bivirkningslisten ikke fullstendig (gitt nærvær av clobetasol i sammensetningen).

Med langvarig behandling (mer enn tre uker), har slike negative konsekvenser som:

 • utseendet av pigmentering, så vel som dets brudd (muligens endre fargen på eksisterende pigmentflettene);
 • atrofi av hudrommet;
 • strekkmerker;
 • acne;
 • kløe;
 • hypertrikose;
 • pustulær psoriasis.

Bruk på store områder av huden kan føre til ganske alvorlige komplikasjoner, for eksempel:

 • follikulitt;
 • nummenhet i lemmer;
 • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen;
 • gastritt;
 • intraokulære trykkstigninger.

Saker av Cushings syndrom hos barn og voksne pasienter med langtidsbruk av legemidler som inneholder clobetasol er beskrevet.

overdose

Om overdoseringsinformasjon er ikke oppgitt. For å unngå utvikling av negative symptomer anbefales det imidlertid ikke å bruke en stor mengde medikament til store hudområder. Ved svelgingskrem (som observeres hos yngre pasienter), anbefales offeret å fremkalle brekninger og gi å ta et legemiddel fra gruppen av enterosorbenter.

Spesielle instruksjoner

Studier om sikkerheten ved bruk av Skin-cap under graviditet og amming ble ikke utført.

Sjampo påvirker ikke hårets tilstand og dens naturlige farge.

Interaksjon med andre legemidler

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

anmeldelser

Vi tilbyr deg å lese anmeldelser av personer som brukte Skin-cap krem:

 1. Sasha. Bare gode inntrykk, fordelen måtte bare behandles en gang, men i lang tid, fra psoriasis. Plakkene forsvant ganske sakte, men ettergivelsen etter det har vart i et og et halvt år, noe som er sjelden for en psoriasis.
 2. Christina. Datteren min i alderen 7 måneder på kinnene begynte å virke rødhet og peeling. Det var en diatese, jeg selv led av det i barndommen. Barnelege anbefalte å prøve Skin-Kap krem. Jeg gned en liten bit av legemidlet to ganger om dagen i omtrent to uker, og i løpet av den tiden forsvant de ubehagelige symptomene helt. Sykdommen forstyrret oss ikke lenge.
 3. Nina. I min barndom, ifølge foreldrene mine, hadde jeg atopisk dermatitt, i 2 år hadde jeg gått og ikke fortalt meg. Jeg vet ikke hva de behandlet der, sannsynligvis med sinksalve. Og nå, i en alder av 30 år, dukket han opp igjen. Først kunne jeg ikke forstå hva, det viste seg å være et pulver for håndvask, jeg kjøpte en ny. Zinksalven hjalp ikke ((kremet er også annerledes, selv om det straks stoppet med å bruke pulveret. Jeg snublet på Skin Cap helt ved en tilfeldighet til en venns hus, ga meg salvelse, kjøpte den meg selv neste dag. Dermed var dermatitt helt borte etter 1,5 uker.

analoger

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

Aerosol og sjampo bør beskyttes mot barn, lagringstemperaturen skal være fra 4 ° til 30 ° grader.

Kremet bør også beskyttes mot barns adgang og lagres ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C.

Flere Artikler Om Typer Acne