Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

Den viktigste aktive ingrediensen i Skin-Kap-krem er sinkpyrition i en konsentrasjon på 0,2%. Denne komponenten stopper utviklingen av patogene mikroorganismer og sopp, tarm og Pseudomonas aeruginosa. Verktøyet eliminerer ikke bare peeling av epidermis forårsaket av ulike sopp, men lindrer også kløe, rødhet og samtidig allergiske reaksjoner.

Dette stoffet tillater deg å takle både symptomene og årsaken til sykdommen og eliminerer ubehag (kløe, brennende, peeling). Det produseres i Spania av en av de kjente farmakologiske bekymringene - Heminova International.

Klinisk farmakologisk gruppe

Legemidlet med antiproliferative, antibakterielle og antifungal effekter for ekstern bruk.

Salgsbetingelser fra apotek

Kan kjøpes uten lege resept.

Hvor mye koster kremhetten på apotek? Gjennomsnittlig pris er på nivået på 900 rubler.

Sammensetning og utgivelsesform

Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

 • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
 • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
 • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.
 • Krem inneholder i 1 g midler 2 mg sinkpyritionat,
 • Aerosol - 2 mg,
 • Sjampo - 10 mg.

Hjelpestoffer krem: nipagin, glyserol, butilgidroksitoluen, Tegosoft LSE 65K (Cocoate sukrose) Tegosoft ITS (oktyl oktanoat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Care 450 (distearat, polyglyseryl-3-metyl glukose) Tegosoft E20 (metyl glyukotset 20 ), Tegosoft P (isopropylpalmitat), Abil K4 (cyklometanon), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), smaksstoff (Binea D 10680), renset vann.

Farmakologisk aktivitet

Det aktive stoffet - sinkpyrition - har antimikrobiell og antifungal aktivitet.

Bakteriologisk trygt og holdbart. aktiviteten av stoffet viser mot bakterier fra Pity-rosporum-gruppen, som er en av de patogene (patogene) faktorene som forårsaker betennelse, hyperproliferasjon (akselerert celledeling) av epidermis (overflate laget av huden) i psoriasis, seborrhea (hudsykdom forbundet med dysfunksjon av talgkirtler) og andre hudsykdommer.

I tillegg har den en cytostatisk (overveldende celledeling) effekt på hudceller som befinner seg i hyperproliferasjonstrinnet, og har ingen lignende effekt på normalt dividerende celler. Preparatet inneholder også et overflateaktivt metyletylsulfat, som øker hudens permeabilitet og sikrer rask opptak (absorpsjon) av den aktive komponenten og dens gjennomtrengning i de dypere lagene av epidermis. Kremet har dessuten en uttalt hydrerende aktivitet.

farmakodynamikk

Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

Indikasjoner for bruk

Skin-Cap Cream brukes til å behandle hudsykdommer hos voksne og barn over 1 år gammel. Jo raskere pasienten begynner å bruke dette verktøyet, desto raskere vil det være mulig å fjerne symptomene på sykdommen eller eliminere det helt.

Indikasjoner for bruk av stoffet er:

 • eksem;
 • atopisk eller seborrheisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • atopisk dermatitt;
 • tørr og flakete hud;
 • som et hjelpemiddel i den komplekse behandlingen av phyroderm, som oppstår når vitamin A er lavt i kroppen gjennom fordøyelseskanalen.

Aerosol brukes i samme tilfeller som krem. Det er også mulig å sprøyte produktet på hodebunnen ved hjelp av en spesiell dyse, som følger med. Indikasjonene for bruk av Skin-Kap sjampo er flass av forskjellig opprinnelse, fet eller tørr seboré, seborrheic eller atopisk dermatitt i hodebunnen, kløe, irritasjon, allergiske reaksjoner, psoriasis.

Kontra

Bruk av Skin-cap er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene.

Utnevnelse under graviditet og amming

Bruk av et hvilket som helst middel til hudhetten under graviditet, samt amming er bare tillatt dersom fordelene med denne teknikken er høyere enn mulig skade.

Det er ingen informasjon om de negative konsekvensene av å ta stoffet i disse perioder, men det er fortsatt viktig at legen kontrollerer bruken av stoffet.

Dosering og metode for bruk

Som angitt i instruksjonene for bruk Cream Skin-cap til ekstern bruk etter intensiv risting påført med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Bivirkninger

De offisielle instruksjonene fra produsenten advarer om mulige forekomster av følgende negative effekter etter påføring av krem:

 • allergiske reaksjoner;
 • liten brennende følelse som går fort.

Utseendet på irritasjon i kremområdets anvendelsesområde krever ikke den haste avbrytelsen av behandlingen "Skin-cap".

Ifølge de nyeste dataene, er bivirkningslisten ikke fullstendig (gitt nærvær av clobetasol i sammensetningen).

Med langvarig behandling (mer enn tre uker), har slike negative konsekvenser som:

 • utseendet av pigmentering, så vel som dets brudd (muligens endre fargen på eksisterende pigmentflettene);
 • atrofi av hudrommet;
 • strekkmerker;
 • acne;
 • kløe;
 • hypertrikose;
 • pustulær psoriasis.

Bruk på store områder av huden kan føre til ganske alvorlige komplikasjoner, for eksempel:

 • follikulitt;
 • nummenhet i lemmer;
 • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen;
 • gastritt;
 • intraokulære trykkstigninger.

Saker av Cushings syndrom hos barn og voksne pasienter med langtidsbruk av legemidler som inneholder clobetasol er beskrevet.

overdose

Om overdoseringsinformasjon er ikke oppgitt. For å unngå utvikling av negative symptomer anbefales det imidlertid ikke å bruke en stor mengde medikament til store hudområder. Ved svelgingskrem (som observeres hos yngre pasienter), anbefales offeret å fremkalle brekninger og gi å ta et legemiddel fra gruppen av enterosorbenter.

Spesielle instruksjoner

Studier om sikkerheten ved bruk av Skin-cap under graviditet og amming ble ikke utført.

Sjampo påvirker ikke hårets tilstand og dens naturlige farge.

Interaksjon med andre legemidler

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

anmeldelser

Vi tilbyr deg å lese anmeldelser av personer som brukte Skin-cap krem:

 1. Sasha. Bare gode inntrykk, fordelen måtte bare behandles en gang, men i lang tid, fra psoriasis. Plakkene forsvant ganske sakte, men ettergivelsen etter det har vart i et og et halvt år, noe som er sjelden for en psoriasis.
 2. Christina. Datteren min i alderen 7 måneder på kinnene begynte å virke rødhet og peeling. Det var en diatese, jeg selv led av det i barndommen. Barnelege anbefalte å prøve Skin-Kap krem. Jeg gned en liten bit av legemidlet to ganger om dagen i omtrent to uker, og i løpet av den tiden forsvant de ubehagelige symptomene helt. Sykdommen forstyrret oss ikke lenge.
 3. Nina. I min barndom, ifølge foreldrene mine, hadde jeg atopisk dermatitt, i 2 år hadde jeg gått og ikke fortalt meg. Jeg vet ikke hva de behandlet der, sannsynligvis med sinksalve. Og nå, i en alder av 30 år, dukket han opp igjen. Først kunne jeg ikke forstå hva, det viste seg å være et pulver for håndvask, jeg kjøpte en ny. Zinksalven hjalp ikke ((kremet er også annerledes, selv om det straks stoppet med å bruke pulveret. Jeg snublet på Skin Cap helt ved en tilfeldighet til en venns hus, ga meg salvelse, kjøpte den meg selv neste dag. Dermed var dermatitt helt borte etter 1,5 uker.

analoger

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

Før du kjøper en analog, kontakt legen din.

Holdbarhet og lagringsforhold

Aerosol og sjampo bør beskyttes mot barn, lagringstemperaturen skal være fra 4 ° til 30 ° grader.

Kremet bør også beskyttes mot barns adgang og lagres ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C.

Cream Skin Cap. Instruksjoner for bruk, pris, vurderinger, analoger

Skin cap er en linje med kosmetiske medisinske produkter for å bekjempe hudsykdommer og hodebunnspatologier. Ulike former for utslipp: fra krem ​​til aerosol - gjør det praktisk å bruke. Instruksjonene er enkle å forstå, hvis vi vurderer det i detalj.

Kremsammensetningen Huddeksel

Hovedkomponenten, som i større grad gir den terapeutiske effekten av midlet, aktiveres sinkpyrition. Dette er den samme sinkpyrithion, men brukes i omsorgen for menneskelig hud. Stoffet håndterer et bredt spekter av skadelige bakterier: fra stafylokokker og Escherichia coli til soppbakterier. Sink er kjent for sine fordeler i kampen mot flass.

Han også:

 • nærer huden;
 • hjelper henne å puste
 • styrker celleveggene i håret og hodebunnen;
 • ødelegger noen patogener.

I sammensetningen er det også hjelpestoffer. De varierer avhengig av form for utgivelse.

For krem ​​er det:

 • glycerylstearat;
 • stearylalkohol;

Ifølge sammensetningen i bruksanvisningen inneholder Cream Skin Cap etanol, så det anbefales ikke å bruke det til tørr hudtype!

 • glycerol;
 • kjemiske forbindelser med fettsyrer og karbohydrater av kokosnøttolje;
 • etanol;
 • natriumklorid (bordsalt);
 • destillert vann;
 • smakstilsetninger.
 • Produktet er ikke basert på hormoner, slik at det ikke forårsaker avhengighet og forverring etter opphør av bruk. I begynnelsen av 2000 ble Heminova Internationale (basert i Spania) trukket inn i en skandale med ansvar for å legge til hormonet clobetasol.

  Stoffet er ikke forbudt, det brukes i farmasøytisk industri, eliminerer ødem, kløe, utskilles fra kroppen med avfall. Påstanden var at clobetasol ikke var angitt i sammensetningen, noe som innebar forbrukssvindel. I 2007 var selskapet i stand til å rettferdiggjøre seg selv og bevise fraværet av hormoner i produktet.

  Utgivelsesskjema

  Hud-Cap krem, instruksjoner for bruk, som vil bli diskutert nedenfor, de fleste andre former anvendes ved behandling av dermatologiske sykdommer, selv om stoffet er også fremstilt i form av:

  1. Spray. Dens fordel over andre former for agenten er at den kan påføres uten å berøre huden, sprøyter den fra avstand. Denne prosessen er så enkel som å sprøyte hårspray. Det er også ulemper: Aerosolen har en karakteristisk lukt som raskt sprer seg gjennom luften. Ved bruk av kontaktlinser holder stoffmolekylene også seg til dem, noe som gjør linsene uegnet til bruk. Helbredende handlinger adskiller seg ikke fra andre former, men sprøyten, i motsetning til dem, tørker litt på huden. Selges i pakker som veier 70 g eller 35 g (konsentrasjon 0,2%), kommer med en dyse.
  2. Gel. Det brukes som en profylaktisk dusjgel og er ikke et stoff. Det kan kjøpes for svært liten irritasjon eller utslett som ikke er forbundet med alvorlige sykdommer (med allergi / stikkende varme / akne). Gelen nærer huden med fuktighet, lindrer irritasjon. Du kan kjøpe i flasker på 150 ml. Flaskene selv er pakket i pappkasser.
  3. Shampoo. Designet for hodebunnen, bekjemmer flass og alle tilhørende symptomer. Praktisk å søke på hår, som en vanlig sjampo. For kroppen er ikke ment. Finnes i flasker på 150 ml. Konsentrasjonen av den aktive substansen er 1%, noe som gjør sjampoen mer effektiv aerosol. Du kan finne små prøveflasker på 5 g.
  4. Cream. Det mest foretrukne alternativet, hvis de berørte områdene ikke er i hodebunnen, men på ansiktet eller kroppen. Det hvite stoffet med en karakteristisk lukt er lett å påføre, helbreder celler og lindrer symptomene på sykdommen. Kremet er produsert i rør med 15 eller 50 g. Konsentrasjonen av sinkpyrition, som sprøyten, er 0,2%, men kremet tørker ikke, men fukter epitelet.

  Farmakologiske egenskaper

  Huden cap absorberer i huden og omslutter patogene bakterier, ødelegger dem. Disse mikroorganismer forårsaker hudirritasjon og avskalling av det øvre laget (dette er hvordan skælflager vises), slik at deres død fører til normalisering av tilstanden til epitelvævet.

  Mange grupper av skadelige bakterier, stafylokokker og andre patogener blir offer for hudkapsler. Ikke stå og sopp Pitirosporumy.

  I tillegg til antibakteriell og antifungal har legemidlet også en beroligende effekt, noe som er nødvendig for å akselerere celleregenerering. Sink styrker membranene og forblir i dem. På grunn av dette er stoffet langt utskilt fra kroppen. Han forblir først i huden, penetrerer dypere og i små doser inn i blodet. Det er åpenbart at det ikke er farlig.

  Indikasjoner for bruk

  Skin cap krem, instruksjonene for bruk som er beskrevet nedenfor, kan ikke brukes tankeløst. Hovedårsaken til avtalen er psoriasis.

  Symptomer på utseendet:

  1. Betennelse i huden, som kan vise en fortykning av dens øvre lag, røde flekker, oppblåsthet. Oftest symptomer på hodet, ryggen eller leddene i området: på svingen av albuen, på kne ved leddene i fingrene. Noen ganger påvirkes neglene og områdene rundt dem. Disse er spesielle typer psoriasis.
  2. Røde flekker har klare grenser, de klør mye, tørre hudpartikler exfolierer fra overflaten.
  3. På et mer avansert stadium danner plakk med en hvit skorpe av flakket hud på toppen.

  Du kan bruke Skin-cap i mindre alvorlige tilfeller. Her er det verdt å skille produkter i henhold til form for utgivelse.

  Indikasjoner for sjampo:

  1. Liten flass: sesongmessig / permanent / forårsaket av stress, usunt kosthold eller dårlige hårpleieprodukter.
  2. Kløende hodebunn.
  3. Medfødt eller ervervet seborreisk dermatitt (en sopp sykdom som oppstår på hårete kroppsdeler, som oftest på hodet).
  4. Seborrhea av enhver type: fet, tørr eller blandet.
  5. Atopisk dermatitt. Utbruddet av sykdommen ligner seborré, men det er ikke det samme. På røttene til hårplakkformen, under hvilke prosesser som ødelegger vevet, og under fjerning av dem, er det ofte blødende sår.

  Indikasjoner for spray og krem:

  1. Seborrheic eller atopisk dermatitt.
  2. Eksem (ikke forbundet med bakterier eller sopp og dermed ikke smittsom hudbetennelse, ledsaget av rødhet, utslett og brennende følelse).
  3. Neurodermatitt (tørrhet, grovdannelse og peeling av huden, noen ganger med utslett på bakgrunn av nervøsitet og allergi, oftest hos ungdom).

  Kremet kan også påføres separat fra andre preparater på for tørr hud. Gel, som allerede nevnt, bekjemper ikke sykdom.

  Kontra

  Som et resultat av forskningen avslørte eksperter ikke noen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse mot komponentene. Samtidig er allergi mot ekstern bruk av sink et svært sjeldent fenomen, så det kan konkluderes med at det er nesten ingen kontraindikasjoner.

  Begrensninger på bruk er graviditet, amming og barndom, men dette vil bli nevnt separat nedenfor.

  Metode for bruk, dosering

  Alle skjemaer er opprettet utelukkende for ekstern bruk. For hver av dem er det små forskjeller i bruk.

  Før du bruker, rist godt og spre et lite lag over den berørte huden. Gjenta 2 ganger daglig i 1 måned (pluss eller minus en uke avhengig av sykdommen og dens alvorlighetsgrad).

  spray

  Rist flasken kraftig. Hvis du vil søke på hodebunnen og håret, må du ha en spesielt festet dyse. Fjern sylinderen 13-17 cm fra deg selv og begynn å sprøyte de berørte områdene. Gjenta 3 ganger om dagen til tegn på sykdommen har gått.

  For å fikse effekten, bør du fortsette å bruke aerosolen i ytterligere 1 uke to ganger om dagen. Under sprøyting bør ballongen ikke vippes horisontalt slik at sprøyten fungerer normalt. Ikke inhaler produktet eller sprut i nærheten av åpne øyne.

  sjampo

  Rist beholderen før påføring, klem ut 5 ml i håndflaten og spred den over det, og masser det deretter i fuktig hår. Etter det skal hodet skylles, gni en annen dose sjampo i hodebunnen med masserende bevegelser og la det gå i 5 minutter. Skyll grundig.

  Etter det kan du bruke en balsam eller balsam. Du kan gjenta prosedyren under hver sjampo, men ikke mer enn 3 ganger i uken i 5 uker med psoriasis eller 2 ganger med seboré. Hvis du klarte å bli kvitt symptomene, kan du fortsette å bruke som profylaktisk middel 1 gang i uken.

  Gelen brukes som en vanlig rengjøringsmiddel for kroppen.

  For barn

  Det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner gjør at Skin-Cap kan kjøpes selv for nyfødte når de første symptomene på seboré, psoriasis, etc. forekommer i dem. Jo tidligere reproduksjon av sopp og bakterier stoppes, desto bedre.

  Huddeksel anbefales til babyer fra 12 måneder. Den minste (fra år til 1,5 år) er bedre egnet aerosol, som er lett å påføre. Hvis barnet allerede er over 18 måneder, kan du gni kremet på alle deler av huden.

  Hvis det ikke er noen negative konsekvenser for voksne for en liten brennende følelse etter bruk, bør barnet umiddelbart stoppe behandlingen og skyll applikasjonsstedet under rennende vann med babysjøpe.

  Også før behandling påbegynnes, er det nødvendig med en allergitest. For å gjøre dette, er verktøyet påført det store området av huden. Hvis det ikke er ubehag, er det lite sannsynlig at allergi kommer frem i fremtiden.

  For voksne

  For voksne er det ingen andre begrensninger enn overfølsomhet. I 97% av tilfellene er stoffet godt tolerert.

  Under graviditet, amming

  Bruksanvisning Hudkrem inneholder et notat om at fordelene til moren må overstige risikoen for at barnet utvikler seg inne i henne.

  Eksperter tror ikke at Skin-Cap-komponenter påvirker fosteret på noen måte, men gravide og ammende kvinner anbefales å bestå test etter bruk.

  Denne forsiktigheten skyldes at aktivert sinkpyrition er trukket inn i cellene i mors kropp, noe som betyr at babyen også kommer inn. Det er viktig å legge merke til i tide hvis produktet er skadelig for det, og å slutte å bruke det. Akutt allergi under svangerskapet er også svært uønsket.

  Spesielle instruksjoner

  Samlet en rekke kommentarer om bruk av:

  1. Intensiv risting før påføring er nødvendig.
  2. Det er ingen fargestoffer i sammensetningen, derfor er endringen av hud eller hårfarge umulig. Hvis dette skjer, kan verktøyet være falskt.
  3. Linjen passer for alle typer hud og hår.
  4. Unngå kontakt med slimhinner, inkludert øynene. Ved kontakt, skyll grundig med vann.

  Bivirkninger

  Folk med sensitiv hud har noen ganger allergier. Også i begynnelsen av kurset fra krem ​​kan det være en liten brennende følelse. Hvis pasienten ikke er barn og det ikke er alvorlig ubehag, så vil det snart gå og du trenger ikke å stoppe kurset.

  overdose

  Tilfeller av overdosering er ikke kjent.

  interaksjon

  Hudkremkrem (instrukser for bruk gitt i artikkelen er en referanse og erstatter ikke de offisielle merknadene til stoffet) reagerer ikke med andre legemidler. Så viste forskning og testing.

  Ferie og lagringsforhold

  Verktøyet er ikke-hormonelt og fungerer som kosmetisk og ikke for medisinske formål, slik at du kan kjøpe det på apotek uten lege resept. Det er imidlertid ikke alltid tilgjengelig. I dette tilfellet kan verktøyet bestilles online, som ikke krever spesielle dokumenter fra legen.

  Huddekselet skal holdes kult. Den optimale temperaturen er fra 5 til 25 ° C. Produsenten gir ingen kommentarer om fuktighet og lys, men som i de fleste farmasøytiske produkter er det bedre å holde emballasjen i mørket. Oppbevaring bør være begrenset til barn.

  Utløpsdatoen for aerosol og sjampo er 5 år fra fremstillingsdatoen (det er angitt på pakken), for krem ​​er det 3 år.

  Analoger krem ​​hudhett

  Skin-cap krem, instruksjoner for bruk som inneholder mange restriksjoner, har en liste over analoger fra innenlandske og utenlandske selskaper.

  1. Zincap krem. Har også en spray. Nesten fullstendig kopi av de spanske midlene, men billigere (nesten to ganger) og produsert i Russland (Pharmstandard-Tomsk). Hovedstoffet er også sinkpyrition. Imidlertid tror de fleste kjøpere at det russiske duplikatet ikke er så effektivt, for mange det hjalp ikke. En annen forskjell er en kortere holdbarhet (2 år).
  2. Line Friderm fra det nordamerikanske selskapet Mifarm. En lignende aktiv substans, metode for bruk og instruksjoner, men prisen er i gjennomsnitt mindre. Nok effektivt og vanlig stoff. Sjampo fra denne linjen, i tillegg til å eliminere problemer med hodebunnen, forbedrer også hårstrukturen.
  3. Pyrithionein sink. Et enkelt legemiddel med tittelen aktiv ingrediens. Utgivelsen er laget i ulike former.
  4. Psoriderm og psoricam er spesielle rettsmidler for psoriasis, ganske populært i utlandet, spesielt i Ukraina. I Russland, ikke solgt.

  Pris Skin cap på apotek i Moskva, St. Petersburg, regioner

  Minimumspriser for linjen Skin-Cap i fagene i Russland. Det bør bemerkes at det er mulig å kjøpe varer ikke i lokale apotek, men å bestille i medisinske nettbutikker. Som regel, i dem er prisen konstant for alle regioner, kun kostnaden for levering kan variere.

  HUD-CAP

  ◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

  Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

  70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

  ◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

  Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

  50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

  ◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

  Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

  5 g - pose (5) - pappkasser.
  150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

  Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

  Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

  Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

  Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

  - atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

  - atopisk dermatitt i hodebunnen

  Legemidlet brukes eksternt.

  Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

  Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

  Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

  Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

  Huddeksel

  Bruksanvisning:

  Priser i nettapoteker:

  Huddeksel - et eksternt middel med antibakterielle, antifungale og antiproliferative effekter.

  Frigi form og sammensetning

  • Krem til ekstern bruk 0,2%: Hvit, med en karakteristisk lukt (i plastrør på 50 g, 1 rør i en eske);
  • aerosol for utvortes bruk 0,2%: oljeaktig løsning fra hvitt til gulaktig hvit til lys gul farge med en karakteristisk lukt (i aluminium-aerosolbokser er utstyrt med et sprøytehode, 70 g, en sylinder komplett med spesiell tilknytning til behandling av hårete delen hodene i en pappkasse);
  • 1% Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt (i pose av 5g, 5 poser per boks, i plastflasker med 150 ml, en ampulle i en papp pakke).

  Aktiv ingrediens - sinkpyrition aktivert:

  • 1 g krem ​​- 2 mg;
  • 1 g aerosol - 2 mg;
  • 1 ml sjampo - 10 mg.

  Hjelpestoffer krem: nipagin, glyserol, butilgidroksitoluen, Tegosoft LSE 65K (Cocoate sukrose) Tegosoft ITS (oktyl oktanoat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Care 450 (distearat, polyglyseryl-3-metyl glukose) Tegosoft E20 (metyl glyukotset 20 ), Tegosoft P (isopropylpalmitat), Abil K4 (cyklometanon), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), smaksstoff (Binea D 10680), renset vann.

  Aerosol hjelpestoffer: etanol, drivmidler (propan, butan, isobutan), isopropylmyristat, natriumlaurylsulfat.

  Sjampohjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, amid-kokos-N (hydroksyetyl), dimetikon, Trilon B, en kopolymer av polypropylen og polyetylenglykol og propylenglykol oleat 55, alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat kopolymer, natriumklorid, mentol, renset vann.

  Indikasjoner for bruk

  Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år)

  • tørr hud;
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);
  • psoriasis.

  Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år)

  • eksem;
  • psoriasis;
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt;
  • eksem.

  sjampo

  • kløe;
  • psoriasis;
  • flass;
  • seborrhea (både tørr og fet);
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt i hodebunnen.

  Kontra

  Bruk av Skin-cap er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene.

  Dosering og administrasjon

  Legemidlet påføres eksternt.

  Krem, som ryster intenst, bør påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingens varighet: atopisk dermatitt - 3-4 uker, psoriasis - 1-1,5 måneder.

  Aerosolen skal sprayes på den berørte huden i tilstrekkelige mengder 2-3 ganger om dagen. Behandlingsvarigheten bestemmes av øyeblikket for å oppnå den kliniske effekten, men etter at symptomene på sykdommen er forsvunnet, anbefales det å fortsette å bruke Skin-cap i en uke. Før du bruker stoffet, må du skake ballongen sterkt flere ganger, bruke - hold ballongen vertikalt, fra en avstand på ca. 15 cm. En spesiell dyse er tilgjengelig for behandling av hodebunnen.

  Sjampo bør påføres i en liten mengde til vått hår, etter intensiv risting av flasken. Deretter må du massere hodebunnen, vaske håret, bruke sjampo igjen, la det stå på håret i 5 minutter, skyll med rikelig med vann. Hyppigheten av bruk - 2-3 ganger i uken. Behandlingstid: seborré - 2 uker, psoriasis - 5 uker. Under remisjon kan sjampo brukes til å hindre tilbakefall 1-2 ganger i uken.

  Bivirkninger

  Hudhetten tolereres godt. I sjeldne tilfeller er allergiske reaksjoner mulig.

  Spesielle instruksjoner

  Studier om sikkerheten ved bruk av Skin-cap under graviditet og amming ble ikke utført.

  Sjampo påvirker ikke hårets tilstand og dens naturlige farge.

  Drug interaksjon

  Ingen klinisk signifikant interaksjon av sinkpyrition med andre legemidler ble notert.

  Vilkår for lagring

  Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Utløpsdato: aerosol og sjampo - 5 år ved 4-30 ° C, krem ​​- 3 år ved 4-20 ° C.

  Skin-Cap: grad av effektivitet og funksjoner i søknaden

  Skin Cap er et stoff som det er mange motstridende rykter om. Produsenten har lenge vært stille om hormonelle stoffer i sammensetningen. Verdens helseorganisasjon, på grunnlag av forskningen, uttalte at Skin-Kap har et aggressivt kortikosteroidsubstans med mange bivirkninger.

  Men i noen tilfeller er stoffet virkelig uunnværlig i behandlingen av hudsykdommer. Konstant overvåking av behandlende lege og pasienten under Skin-Kap-terapi gir gode resultater.

  Funksjoner av stoffet

  Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

  Doseringsformer

  Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

  • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
  • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
  • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.

  Skin Kapa-sammensetning

  Skin-Cap-preparatet er klassifisert som dyrt. Gjennomsnittlig pris på apotek i landet:

  • krem 15 g - 1000 gni
  • aerosol 35 g - 1700 gnid
  • sjampo 150 ml - 1350 rubler

  Farmakologisk aktivitet

  Den viktigste aktive ingrediensen Skin-Kapa, ​​sinkpyrition, kjemper effektivt mot sopp og mikrober. Legemidlet hemmer reproduksjonen av patogene mikroorganismer.

  farmakodynamikk

  Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

  farmakokinetikk

  Ekstern bruk av stoffet bidrar til opphopning i de øvre lagene i huden og langsom systemisk absorpsjon i de dype lagene. Resterne av det aktive stoffet oppdages i blodet.

  vitnesbyrd

  Skin Cap er foreskrevet for voksne og barn over 1 år i følgende tilfeller:

  Instruksjoner for bruk

  Enhver doseringsform Skin-Kapa er beregnet for ekstern bruk og er ledsaget av instruksjoner.

  For voksne

  Barn og nyfødte

  • Barn under ett år gammel, er ikke legemidlet foreskrevet.
  • Gitt at produsenten ikke har angitt innholdet av clobetasol i preparatet, bør man avstå fra å behandle barn under 6 år med preparatet.

  Under graviditet og amming

  Det er ingen informasjon om de negative effektene av stoffet på fosteret under graviditet og barnet under amming. I disse perioder foreskrives kvinner Skin Cap i tilfelle at de tiltenkte fordelene ved bruk er høyere enn mulig skade.

  Kontra

  Skin-Cap anbefales ikke å brukes hvis pasientens overfølsomhet overfor legemiddelkomponentene er blitt påvist. Det er også kontraindisert for samtidig bruk med legemidler som inneholder glukokortikosteroider.

  Gitt at produsenten ikke angir innholdet av clobetasol i preparatet, kan følgende kontraindikasjoner også nevnes: perioral dermatitt, akne, infeksiøse hudsykdommer, hudtumorer.

  Folk i denne videoen deler deres inntrykk av å bruke Skin Kapa:

  Bivirkninger

  • Ved bruk av en hvilken som helst doseringsform av Skin-Kapa, ​​kan pasienten føle seg svak brennende følelse på behandlingsstedet. I denne situasjonen avbryter ikke legemidlet.
  • Det er få tilfeller av allergiske reaksjoner på stoffet.

  Ved langvarig terapi på grunn av clobetasol, som ikke er angitt i sammensetningen av midlet, kan følgende bivirkninger oppstå:

  • hudpigmentering
  • hypertrikose
  • striae
  • atrofi i hudrommet
  • akne
  • pustulær psoriasis

  Komplikasjoner kan oppstå ved behandling av store hudområder:

  • økt intraokulært trykk
  • gastritt
  • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen
  • nummenhet i lemmer
  • follikulitt

  Spesielle instruksjoner

  • Legemidlet i form av en sjampo påvirker ikke hårets farge og generelle tilstand.
  • Ved kontakt med øynene er det nødvendig med skylling med store mengder vann.

  Interaksjon med andre legemidler

  Samtidig behandling av Skin-Kap med glukokortikosteroidmidler, også beregnet for ekstern bruk, anbefales ikke. Det foreligger ingen andre data om narkotikainteraksjon.

  anmeldelser

  Mesteparten av tilbakemeldingen om bruk av Skin Kapa er positiv. Legg merke til brukervennligheten av alle doseringsformer, deres høye effektivitet. Pasienter snakker om å lindre tilstanden allerede i de første dagene av bruk av stoffet.

  Ifølge vurderinger hjelper det ofte selv i alvorlige tilfeller, da det i lang tid var umulig å takle andre stoffer. Den høye prisen er en unnskyldning for den høye effekten av stoffet. Bivirkninger observeres kun i sjeldne tilfeller. Oftere enn andre, oppstår spørsmålet om innholdet av hormonelle stoffer i preparatet.

  analoger

  Blant stoffene med en lignende effekt på grunn av innholdet i dem av det samme aktive stoffet, kan følgende skilles:

  Innenlandske analoger av stoffet "Skin-Cap" har lavere kostnader.

  Den negative tilbakemeldingen om Skin Capa er gitt i denne videoen:

  Huddeksel

  Aktiv ingrediens:

  Innholdet

  Farmakologisk gruppe

  Nosologisk klassifisering (ICD-10)

  3D-bilder

  struktur

  Beskrivelse av doseringsform

  Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

  Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

  Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

  Farmakologisk aktivitet

  farmakodynamikk

  Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

  Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

  Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

  Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

  farmakokinetikk

  Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

  Det er funnet i blodet i spormengder.

  Indikasjoner stoff Skin Cap

  Vanlig til alle doseringsformer:

  For aerosol og krem ​​i tillegg:

  atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

  seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

  For krem ​​i tillegg

  For sjampo i tillegg:

  atopisk dermatitt i hodebunnen;

  fet og tørr seboré.

  Kontra

  Overfølsomhet overfor stoffet.

  Bruk under graviditet og amming

  Aerosol til ekstern bruk

  Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

  Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

  Bivirkninger

  Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

  I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

  Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

  For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

  interaksjon

  Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

  Dosering og administrasjon

  Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

  Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

  Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

  Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

  Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

  Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

  Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

  Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

  Spesielle instruksjoner

  Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

  Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

  Utgivelsesskjema

  Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

  35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

  Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

  Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

  produsenten

  Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

  Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

  Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

  Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

  Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

  Salgsbetingelser for apotek

  Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

  Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Holdbarhet på stoffet Huddeksel

  krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

  sjampo 1% - 5 år.

  Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

  Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

  Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

  Huddeksel

  Skjema for utgivelse

  Leger om hudkapsler

  Veldig effektivt og forsiktig stoff i behandlingen av flass. Ikke overdropp hodebunnen mens du ikke forårsaker bivirkninger.

  Effekten er merkbar etter 3-4 bruk av stoffet, du trenger en lang behandlingstid. Kanskje utviklingen av allergier eller individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

  Utmerket ikke-hormonelt middel for behandling av atopisk og seborrheisk dermatitt, samt for mild akne og psoriasis. Sjeldne bivirkninger, forårsaker ikke ubehag under påføring, hurtige resultater. Trygg til bruk i pediatrisk dermatologi. Ikke vanedannende.

  Brenning er mulig i begynnelsen av behandlingen. Høy pris Med tidlig avbestilling - risikoen for forverring.

  Et utmerket stoff for behandling av seborrheisk dermatitt, virker veldig raskt og effektivt, gir ikke bivirkninger.

  Prisen er for høy, men jeg tror at produsenten er klar over god klinisk effekt, så prisen er "ikke sjenert".

  Regelmessig brukt i klinisk praksis for behandling av seborrheisk dermatitt.

  Patient vurderinger om hud caps

  Psoriasis dukket opp på skolen. Plakkene var både på ansiktet og på kroppen, som de ikke prøvde å behandle, men ingenting hjalp. Verken farmasøytisk eller folkemessig rettsmidler. Da passerte de seg selv. Og nå, etter en stund, poppet de opp på kanten av hodebunnen. Vi måtte kutte av pannen for å skjule plakkene som spredte seg til halvparten av pannen, spesielt i perioder med forverring i høst og nærmere våren. Jeg har lidd ganske lenge, omtrent seks år. På internett snublet jeg på et forum for behandling av psoriasis, og noen skrev om dette stoffet. Jeg bestemte meg å prøve, jeg kjøpte en aerosol. Selvfølgelig forventer jeg ikke at det ville hjelpe, men jeg søkte jevnlig tre ganger om dagen, eller enda mer. Nøyaktig to uker, og alt gikk som om det ikke var skur. Glede visste ingen grenser. Da forstyrret sykdommen meg ikke lenge, og etter to år, sannsynligvis på grunn av stress, oppsto de igjen. Denne gangen jeg kjøpte salven var behandlingen lengre. Jeg vet ikke hva årsaken er, men alt gikk trolig om fire uker.

  God nok medisin. Ikke en gang reddet barnet mitt fra dermatitt. Dyrt, selvfølgelig, men når ingenting hjelper lenger, så er pengene ikke synd. Det koster ca 900 rubler et lite rør. Røde, tørre, grove flekker på en babys kropp forsvinner etter bare en eller to bruksområder. Nok lenge, fordi det må påføres i et tynt lag. Konsistensen av kremet er ikke fettete, absorberer raskt og vaskes lett av. Den har en ganske behagelig lukt. Behold behovet i kjøleskapet. I sammenligning med sin analog - tsinokapa, bare himmel og jord. "Zinocap" hjalp ikke i det hele tatt. Hverken fra den første eller fra den femte eller fra den tiende gang. Krem "Skin Cap" anbefaler.

  Barnet mitt har lidd av atopisk dermatitt siden fødselen, og vi har kjempet disse stedene i femte år. Ifølge anbefalingene fra legene prøvde de mange salver og pastaer, og ikke alle hjalp dem og i svært kort tid. Spots dukket opp på nye steder. Men "Skincap" hjelper veldig bra, for noen dager allerede en god effekt, flekkene blir hvite og forsvinner helt, barnet kammer dem ikke. Det er selvsagt veldig dyrt og flasken i seg selv er liten i volum, men hjelpen fra den er ekte.

  Det er mye kontrovers om Skin-Kap-kremet - er det hormonalt eller ikke? Dessverre fant jeg ikke et bestemt svar. Hans sønn ble foreskrevet av en hudlege for mange år siden av seborrheic dermatitt. Vektene dekket hodebunnen, ansiktet og brystet. Han helbredet hestekornet, men det tok flere år å gjøre dette. Men i ansiktet og brystet vises røde, skumle flekker med jevne mellomrom. "Skin cap" løser dette problemet om 3-4 dager. Det er, det er ingen kur, men symptomene på sykdommen blir effektivt fjernet. Vi tenker på å bytte stoffet, siden prisen er for høy, og det er tvil om sikkerheten.

  Min mann er allergisk fra barndommen til insektbitt. Han pleide å male "Fenistil", men han tok bare kløe, og med rødhet måtte han gå til de selv passerte. En gang dro jeg til apoteket igjen for "Fenistil", men apoteket rådet meg til å prøve Skin-Kap. Effekten virkelig likte oss. Hudhetten lettet også kløen, men etter det, etter 3-4 applikasjoner, begynte rødmen å forsvinne. Nå bruker mannen bare "Skin-cap". Anbefales!

  En gang hadde barnet flere flekker rødt på magen, litt tørt. Først prøvde de å løse problemet, som de sier med "folk" betyr: et tog, barnekrem, men ingenting hjalp. Gikk til en hudlege: barns atopisk dermatitt, foreskrev kremet "Skin-cap". I løpet av behandlingens uke glemte vi våre flekker, selvfølgelig var hormonaliteten litt foruroligende, men spesialisten vet det bedre, og prisen er litt høy.

  Anvendt "Skin-cap" fra flass, ja, resultatet var bokstavelig talt umiddelbart etter 2-3 applikasjoner. Men da, etter kanselleringen, startet alt nytt med doblet eller tredoblet kraft. Plassen hvor skinken ble hellet vokste tre ganger i uka. Legene i avtalen av en eller annen grunn sier ikke at dette er et hormonelt stoff. Og alle hormonelle legemidler bare drukner ut sykdommen, og så mens du tar dem. Så jeg anbefaler ikke å bruke Skin Kap.

  Vi brukte "Skin-cap" krem ​​til ekstern bruk av 0,2%. Krem er dyrt, etter min mening koster 743 rubler, selv om volumet er lite, bare 15 gram. Indikasjoner for bruk: Legemidlet er brukt hos voksne og barn fra 1 år til behandling av psoriasis, atopisk dermatitt, neurodermatitt, eksem, hemmelig dermatitt, tørr hud. Vi ble tildelt en allergiker. Barnets ansikt strømmet ut (rett sår dukket opp). Forsøkt å smøre med forskjellige salver, hjalp ingenting. Vi dro til en allergiker og hun utnevnte denne krem ​​til å smøre 2 ganger om dagen til hun passerte, og umiddelbart advarte om at hun kunne justere litt. Jeg smurt dem når barnet sovnet, til lunsj og om kvelden, siden min sønn er liten og tennene mine blir kuttet, drømmer de. På den første dagen i bruk våknet barnet og begynte å gråte, klemte seg. Og så var alt bra. Og til min store overraskelse på den fjerde dagen var alt over. Krem virkelig likte, jeg angrer ikke at jeg ble kjøpt!

  Applied Skin-cap i form av en sjampo i ca 2 år i behandling av seboré på hårdelen av hodet, resultatet var allerede etter den tredje applikasjonen, ble skandien mindre og mindre, hodebunnen klarte ikke, huden røde, men la merke til en funksjon som Jeg endret bare sjampoen og til og med en gang vasket håret mitt på andre måter, flass og alle symptomene kom tilbake, da fant jeg ut at det var hormonell medisin, og det helbreder ikke sykdommen, men bare midlertidig lindrer symptomene, det er som en nål for en narkoman helt fra ham nekte og finne en måte å redusere symptomene på seboré, mer gunstige måter, uten bruk av hormoner, fordi etter at sykdommen returnerer med enda større kraft.

  Flere Artikler Om Typer Acne