Skin-Kap-krem er et farmasøytisk middel for behandling av dermatologiske patologier. Det har antifungal, antifungal effekter. Dræper patogener, hindrer spredning av infeksjon, blokkerer betennelse. Passer til problemhud av noe slag. Brukes på forskjellige deler av kroppen. Det er lov å søke om barn fra 1 år. Legemidlet er tilgjengelig i Frankrike, Spania. Representasjon er i Russland.

Cream action

De aktive komponentene i legemidlet er konsentrert i epidermis, de øvre lagene av dermis. Den akkumulerende egenskapen til Skin-cap-kremet gjør det mulig for de aktive ingrediensene å bli lokalisert til maksimum i problemområdene. Absorberes raskt, vises sakte. Nesten går ikke inn i blodet. I laboratorietester ble det oppdaget bare restprodukter i blodplasmaet. I dette henseende har krem ​​ikke en systemisk effekt, påvirker ikke funksjonen til indre organer, forårsaker ikke bivirkninger.

Residual metabolisme skjer i leveren, utskilles av nyrene, gjennom tarmene. Ved langvarig bruk er ikke vanedannende, er det ikke uttakssyndrom. Uten anbefaling kan en lege ikke bruke mer enn 14 dager.

struktur

Sinkpyrition er en aktiv komponent i Skin-cap-kremet. Det har en uttalt antifungal, antimikrobiell, anti-inflammatorisk aktivitet. Sinkpyrition ødelegger cellens vegger av patologiske mikroorganismer, som fører til døden. På grunn av nøytralisering av infeksjonskilden, eliminerer peeling, rødhet, irritasjon. Den høye penetrerende kraften til den aktive komponenten gir en rask effekt, et positivt resultat.

 • Tegin M;
 • EH, E20, R;
 • Tego Ker 450;
 • Butilgidroksitoluos;
 • sukrose;
 • etanol;
 • glycerol;
 • cyklomethicon;
 • Propylparhydroksybenzoat;
 • Stearylalkohol;
 • Kokosolje;
 • smaken;
 • Vann.

Ytterligere stoffer gir krem ​​lett applikasjon, rask absorpsjon, dyp penetrasjon, fuktighetskrem, og skaper en beskyttende barriere. En film dannes på overflaten av huden som beskytter huden mot dehydrering og de negative effektene av ytre irritasjonsmidler. Vannbalansen gjenopprettes, den lokale immuniteten øker. Betingelser er opprettet for rask gjenoppretting av huden.

vitnesbyrd

Skin-Kap krem ​​brukes til dermatologiske patologier av forskjellig opprinnelse assosiert med reproduksjon av patogener.

 1. seborrhea;
 2. Atopisk dermatitt;
 3. psoriasis;
 4. eksem;
 5. atopisk dermatitt;
 6. Peeling, patologisk tørrhet.

Bruk stoffet kan være voksne, barn fra 1 år.

I tillegg til dermatologiske sykdommer eliminerer stoffet kosmetiske feil:

 • peeling;
 • irritasjon;
 • Røde flekker;
 • kløe;
 • Brennende følelse;
 • Sår akne;
 • utslett;
 • Svarte prikker;
 • Små sprekker;
 • Overdreven tørrhet;
 • Dehydrering etter kortikosteroider.

Kan brukes i noen tilfeller:

 • frostskader;
 • chapping;
 • solbrenthet;
 • Eksem ved kontakt med husholdnings kjemikalier;
 • Mild termisk brenning;
 • Hematom, blåmerke.

Kan ikke brukes med åpne sår. Før bruk, anbefales det å få ekspertråd.

Kontra

Du kan ikke bruke Skin-Cap-krem i nærvær av individuell intoleranse mot komponentene. Det manifesterer seg i en allergisk reaksjon på huden - utslett, rødhet, brennende, kløe, peeling. Før behandling påbegynnes, anbefales det å utføre en sensitivitetstest.

En liten mengde krem ​​som brukes på albuen bøyer, observere tilstanden til epidermis, deres egne følelser i en time. Barn test bruker 12 timer. Tilstedeværelsen av ubehagelige symptomer, forskjellige manifestasjoner på huden, er grunnlaget for fiasko.

Ikke anbefalt for bruk under graviditet, amming. Det er forbudt å bruke i barndom opp til 1 år for behandling av bleie dermatitt, diatese.

Søknadsveiledning

Et middel for ekstern bruk er påført med et tynt lag til de berørte områdene to ganger om dagen. Spredt med lett masserende bevegelser. Kremet absorberes raskt nok, fuktes umiddelbart, skaper et beskyttende skall.

Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade på epidermis, typen sykdom.

 1. Psoriasis, seborrhea behandles i 1,5-2 måneder.
 2. For behandling av atopisk dermatitt er 4 uker nok.
 3. Varigheten av behandlingen for eksem avhenger av størrelsen, årsakene til utseendet. I gjennomsnitt 2 uker.
 4. Neurodermatitt, tørrhet, peeling - 14-20 dager.

Det er forbudt å bruke Skin-Cap-krem i mer enn 2 måneder. I slike tilfeller er overdose mulig. Det er bivirkninger som er karakteristiske for individuell intoleranse. Situasjonen krever ikke spesiell behandling, ubehagelige symptomer forsvinner etter uttak av stoffet.

Cream Skin Cap kan brukes som en del av kompleks terapi. Men det anbefales ikke å bruke flere utendørsprodukter med tilsvarende effekt. Mulig overdose, svekkende effekten av eksisterende komponenter.

Viktige fordeler

Farmasøytisk stoff godkjent av dermatologer fra forskjellige land. Produktene selges i Europa, for produksjon av kvalitetskomponenter blir brukt. Sammensetningen er hypoallergen, nøye gjennomtenkt. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden.

Den terapeutiske effekten kommer raskt. I begynnelsen krever en liten tinning, brennende, som er en normal reaksjon, ikke at stoffet avbrytes. Allergisk kløe forsvinner innen 20 minutter, huden roer seg ned, og de aktive komponentene fortsetter å drepe patogenene.

Krem pris

Farmasøytisk stoff er produsert i rør av 15 g, 50 g, lommebok med laminert folie på 5 g. Legemidlet tilhører de dyre midler. Prisen varierer avhengig av produsenten. Franske produkter: Krem i et volum på 15 g - ca. 1000 rubler, 50 g - innen 2000 rubler. Spanske produkter: 15 g krem ​​- 4500 rubler, 50 g - mer enn 10 000 rubler.

Skin-Kap krem ​​selges uten resept. Du kan kjøpe på apoteket, bestilt online. Holdbarhet - 3 år fra fremstillingsdato. Spent sparsomt.

Analoger krem ​​hudhett

Den høye prisen på Skin-Cap-krem gjør at kundene ser etter analoger. Nesten hvert apotek har et helt arsenal av dermatologiske produkter med tilsvarende effekt. Det finnes stoffer med samme aktive ingrediens - sinkpyrition.

 • Tsinokap. Produkter av innenlands produksjon. Gjennomsnittlig pris på et rør med en kapasitet på 25 ml er 300 rubler, 50 ml - 570 rubler. har lignende indikasjoner, identiske kontraindikasjoner.
 • Ch'ing. Et rør med en kapasitet på 40 ml koster ca 300 rubler. I tillegg til pyritionsink er naturlige oljer, vitaminer, panthenol og urea inkludert. Verktøyet er testet av dermatologer, designet for problemhud av noe slag. Eliminerer peeling, irritasjon, hjelper til å takle ømt akne, akne, spor av utslett, svarte prikker.
 • Psorikap. Narkotika av innenlandsk produksjon. Tuba krem ​​koster 150 p. Den har identiske avlesninger. Det anbefales å bruke for voksne, barn fra 3 år. Den aktive ingrediens er sinkpyrition. Hjelpesammensetningen er ikke så forskjellig fra Skin-Kap-kremet.

Spørsmålet om å bytte et legemiddel sammen med en annen bør diskuteres med legen din. Apotek har mange stoffer som kombinerer antibakterielle, antifungale, antimikrobielle, antiinflammatoriske effekter.

Ytelse vurderinger

Du kan legge inn vurderinger om Skin-Kap krem, andre brukere vil være interessert i:
Marina:

"Dermatitt ble funnet i barnet ved 6 måneder. Prescribed cream Skin Cap. Selv om kontraindikasjoner angitte alder opp til 1 år. Jeg leste sammensetningen, jeg var overbevist om at bønden ikke var hormonell, jeg kjøpte den. Veldig raskt hjulpet. Neste dag var flekkene ikke så røde, peeling gikk i 3 dager. Barnet roet seg på den første dagen, noe som kan hevde at stoffet raskt lindrer kløe, brenner. Jeg måtte bruke den mer enn en gang til de nådde 3 år. Da stoppet de allergiske manifestasjonene oss. "

Svetlana:

"Psoriasis siden barndommen. Kremer prøvde alle slags forskjellige. Jeg husker ikke navnet. Hun stoppet på Skin Cap. Avlaster betennelse raskt, kløe forsvinner på samme dag, avskalning gradvis. Første gang jeg måtte bruke krem ​​i nesten 2 måneder. Så symptomatisk. Vises manifestasjoner av psoriasis - behandlet hud. Forsvist, stoppet behandlingen. Med denne krem ​​føler du deg som en mann. Sykdommen vinner ikke, men det tar bort symptomene godt. "

Cream Skin-cap - hvem er egnet betyr, og hvordan du bruker det riktig?

Skin-Kap-krem er et medisinsk legemiddel som ofte foreskrives av dermatologer og kosmetologer som monoterapi eller som en del av en omfattende behandling av ulike hudlidelser lokalisert på kropp og ansikt. Vi vil diskutere videre hva dette verktøyet er, hvem det passer og hvordan det fungerer.

Skin-Cap - kremsammensetning

Produktet som vurderes, har en lett, ikke-fettete tekstur, nær emulsjonen, hvit i farge, med en gjenkjennelig karakteristisk lukt. Den pakkes forskjellig: i en sekk med laminert folie 15 g hver, i plastrør 15 g og 50 g hver. Informasjon om kjemisk sammensetning av Skin-Cap-krem finnes i bruksanvisningen som leveres sammen med medisinen.

Skin-Kap krem ​​- et hormonelt stoff eller ikke?

Skin-Cap fra selskapet "Invar" - et medisin rundt som for en tid siden var det mye kontrovers. Så, i lys av sin høye effektivitet, sammenlignet med virkningen av sterke hormonelle midler, var det en mistanke om at produsenten gjemmer hele kremkomposisjonen og introduserer kortikosteroidkomponenten. En analyse av et annet stoff fra Skin-Cap-linjen - en aerosol - utført av det amerikanske byrået for tilsyn med kvalitet på rusmidler viste topper i de oppnådde kromatogrammer som ble identifisert som hormonelle stoffer.

Den anvendte metoden, som var tilgjengelig på den tiden, var imidlertid langt fra perfekt, og kunne vise falske positive resultater. I 2016 gjennomførte en rekke uavhengige laboratorier fra forskjellige land forskning om den nyeste teknologien, og viser fraværet av hormoner i Skin-Capa-sammensetningen. I dag, å svare på spørsmålet om Skin-Kap-krem er hormonalt eller ikke, kan vi godt si at det ikke er steroider i det. Dette bekreftes av laboratorieprotokoller som er fritt tilgjengelige på produsentens nettsted.

Den aktive ingrediensen i Skin-Cap-krem er zirkoniumforbindelsen, med sink kombinert med oksygen og svovel, og molekylet aktiveres på en spesiell måte, noe som er en hemmelig utvikling av produksjonsfirmaet. På grunn av dette har sinkpyrition høy stabilitet, som gir høyeste effektivitet, og viser følgende egenskaper:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakteriell (mot streptokokker, stafylokokker, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus og andre mikroorganismer);
 • soppdrepende (i høyeste grad mot Pityrosporum oval, Pityrosporum orbiculare);
 • kløe;
 • Regenererende.

Som ekstra ingredienser i krem ​​inneholder følgende stoffer:

 • caprilkaprylat;
 • glycerylmonostearat;
 • glyceryl distearat;
 • isopropylpalmitat;
 • glycerol;
 • butylhydroksytoluen;
 • Kokosuksrose og fettsyreestere;
 • metyldestrose og makrogol-20 eter;
 • metyldextrose polyglyceryl distearat;
 • stearylalkohol;
 • propylparahydroksybenzoat;
 • etanol;
 • cyklomethicon;
 • vann;
 • smaken.

Skin Cap: Krem eller spray - som er bedre?

Produktet fra Skin-Cap-linjen i aerosolform er en gulaktig hvit oljeaktig løsning, plassert i 35 ml og 70 ml sprayflasker. Både aerosol og Skin-Kap hudkrem inneholder samme mengde aktiv ingrediens - 0,2% sinkpyrition. Forskjellen mellom disse skjemaene ligger i listen over tilleggskomponenter, som i aerosolen er representert av følgende stoffer: isopropylmyristat, polysorbat-80, etanol, trolamin, vann, isobutan, propan.

Denne sammensetningen forårsaker tørkeeffekten av aerosolen, mens krem ​​på grunn av innholdet av estere av kokosnøttolje er i stand til å gi en ytterligere mykning og fuktighetsgivende effekt. I lys av dette, er Skin-Kap spray best brukt i nærvær av suge, som ofte er karakteristisk for de akutte stadiene av hudlesjoner, og krem ​​i tilfelle økt tørrhet og peeling av vev. I tillegg er aerosolen praktisk å bruke om nødvendig behandling av hodebunnen.

Hudhette - indikasjoner for bruk

Kremformen av preparatet Hud-Kap indikasjoner for administrasjon inkluderer følgende:

Hudhett - bivirkninger

Når stoffet brukes, akkumuleres det aktive stoffet i epidermis og i de dunne lagene av dermis, som praktisk talt ikke trenger inn i den systemiske sirkulasjonen (det finnes bare i blodet i spormengder). På grunn av dette har sinkpyrition ikke en generell effekt på kroppen, den tolereres godt og viser en lokal terapeutisk effekt på hudvev.

Skin-Kap-krem viser bivirkninger i sjeldne tilfeller, som ofte er forbundet med feil bruk av medisinering og individuelle overfølsomhetsreaksjoner på en eller flere komponenter i produktet. Dette uttrykkes av ulike lokale allergiske symptomer: rødhet, utslett, kløe, hevelse og andre. I tillegg er det i de første dagene av terapi en kortvarig forekomst av en liten brennende følelse på applikasjonsstedene, som ikke krever at behandlingen avbrytes (i dette tilfellet kan en engangs mengde påført krem ​​reduseres).

Hudhette - kontraindikasjoner

Skin-Kap-krem er et lokalt ikke-hormonelt legemiddel med høy sikkerhetsprofil, og derfor kan den brukes av de fleste pasienter, inkludert ulike akutte og kroniske sykdommer. Med tanke på hva Skin-Kap-krem har kontraindikasjoner, kan du bare finne overfølsomhet over legemiddelkomponentene i instruksjonene. Med dette i tankene, før første bruk, er det verdt å teste for individuell følsomhet overfor stoffet, bruke et tynt lag av det på et lite område av huden og spore reaksjonen av vevet.

Skin cap krem ​​- fra hvilken alder?

Produsenten angir aldersgrensen for bruk av legemidlet, ifølge hvilken Skin-Cap-krem for spedbarn som er under 1 år ikke anbefales. Dette skyldes at kliniske studier av Skin-Kap krem ​​til barn under ett år ikke har blitt utført, og konsekvensene av slik behandling kan være uforutsigbare. Hvis det er et presserende behov, brukes Skin-Kap-krem for nyfødte og barn opptil ett år gammel med forsiktighet under konstant medisinsk tilsyn.

Skin-cap krem ​​under graviditet

Til tross for at mytene som Skin-Cap er en hormonell krem, så vel som det faktum at stoffet ikke har en systemisk effekt, har blitt forklemt, er den kun foreskrevet for gravide kvinner i ekstreme tilfeller. I tillegg bør du ikke bruke kremet til mammas breastfeeding babyer, hvis behandlingen kan utføres ved bruk av andre dermato-beskyttende midler.

Cream Skin Cap - applikasjon

I følge instruksjonene påføres Hud-Cap-krem for allergi og andre hudlesjoner på problemområdene med et tynt lag to ganger om dagen. Før røret brukes, skal verktøyet ristes grundig. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes individuelt, avhengig av diagnosen, alvorlighetsgraden av sykdommen, pasientens alder og andre faktorer. Så, for psoriasis Skin-Kap krem ​​brukes i ca 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt - 3-4 uker. Gjenta om nødvendig behandlingen etter 30-45 dager. Mer enn to måneder på rad krem ​​er ikke brukt.

Skin-Cap Acne Cream

Selv om produsenten ikke indikerer denne diagnosen i indikasjonslisten, anbefales hudkroppkrem ofte av eksperter med akne lesjoner. Resultatene av bruk av forskjellige pasienter er forskjellige: noen hjelper stoffet umiddelbart, i andre forverrer det situasjonen. Hovedregelen: Foreskrive ikke Skin-Kap krem ​​selv, men diskuter rationaliteten av bruken av den med legen din.

Cream Skin Cap for Rosacea

Rosacea er en forstyrrelse av tonen i overflaten arterioles av ansiktets hud under påvirkning av ulike faktorer, som fremgår av vedvarende rødhet og hevelse i huden, en markert utvidelse av blodårene, dannelsen av papler og pustler. Hvis patologien er knyttet til aktiviteten til Demodex subkutane mider, er det tillatt å bruke Skin-Kap krem ​​på ansiktet som en del av en kompleks behandling. Med andre provokerende årsaker til denne sykdommen, er det ofte upraktisk å bruke denne løsningen.

Cream Skin-Cap for dermatitt

Vellykket brukt i kampen mot ulike typer hudhudkrem for hud: kviser for atopisk dermatitt, nevrodermatitt, seborrheisk dermatitt. Disse patologiene er ofte komplisert av sekundær infeksjon og krever riktig lokal terapi. Legemidlet har ikke bare den ønskede effekten, eliminerer eller lindrer symptomene på patologier, men reduserer også mengden brukte antihistaminer og lokale kortikosteroider. I noen tilfeller er det mulig å fullstendig forlate hormonmedisiner, kjent for bivirkningene, når Skin-Kapa brukes.

Skin Cap Cream - Analoger

Det er situasjoner når du må finne en analog SkinKap-krem (for eksempel på grunn av høy kostnad eller intoleranse mot noen av komponentene i verktøyet). I slike tilfeller kan en av preparatene i kremform anbefales, som inneholder pyrithion som hovedkomponent av sink:

Det er noen ganger mulig å erstatte medisinen med andre ikke-hormonelle legemidler som tilhører den farmakoterapeutiske gruppen av dermato-beskyttende midler, blant hvilke de populære kremer er:

HUD-CAP

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Huddeksel

Beskrivelse fra 6. juli 2015

 • Latinsk navn: Skin-cap
 • ATX-kode: D11AX12
 • Aktiv ingrediens: Zinkpyrition (Pyrithion zink)
 • Produsent: Cheminova Internacional (Spania)

Sammensetning Huddeksel

Sammensetningen av krem, aerosol, sjampo inneholder det aktive stoffet sinkpyritionat. Ulike former for stoffet inneholder forskjellige mengder av det.

Fløte Skin lokket 1 omfatter organer 2 g mg av sinkpyrition, et aerosol-cap Skin - 2 mg, Skin grundig sjampo - 10 mg. Også i sammensetningen av hver form inneholder ytterligere stoffer.

Utgivelsesskjema

Midler som produseres i forskjellige former: i form av en aerosol for sprøyting eksternt i sylinderen på 100 ml, hvortil det ble festet et sprederhode og en spesiell dyse; i form av krem ​​i rør (40 g); som en sjampo i flasker (150 ml).

Aerosol er en hvitegul oljeaktig løsning som har en karakteristisk lukt. Krem og sjampo har en særegen aroma, hvit farge.

Farmakologisk aktivitet

Preparatet anvendes til behandling av psoriasis og andre hudsykdommer, danner en del av anordningen på sinkpyritionet er til stede - en substans som utviser antifungal og antimikrobiell aktivitet. Merkede bakteriostatisk virkning (spredning hindring aktive patogene bakterier) og fungistatisk virkning (forhindrer vekst av sopp). Markert aktivitet mot bakterier forberedelse Streptococcusfaecalis, Micrococcuspyogenes, Klebsiella, Aerobac-teraerogenes, Esherichiacoli, Pseudomonas aeruginosa, Proteusvulgaris, fungi Tricho-phyton, Aspergilllis, Fusammi, Candida og andre.

De fleste midler uttrykt aktivitet mot bakterier som tilhører synd-rosporum gruppe. Disse bakterier er en av de faktorer som bidrar til utviklingen av inflammatoriske manifestasjoner, akselerert celledeling i utviklingen av epidermis seborrhea, psoriasis og andre hudlidelser.

I tillegg til midler selektivt påvirke celler som er i trinn hyperproliferering (det vil si akselererende divisjon) som et cytostatisk (overveldende fisjonsprosessen) verktøy. Ved dette, har de andre cellene som deler normalt, ikke en slik effekt.

Det senker det intracellulære innholdet av ATP, stimulerer død av bakterier og sopp, depolarisering av cellemembraner.

Dermed har stoffet antiinflammatorisk effekt, reduserer graden av betennelse og flaking.

Farmakokinetikk og farmakodynamikk

Mekanismen for antiinflammatoriske effekter er ikke studert. Når det brukes eksternt, blir det aktive stoffet avsatt i epidermis, så vel som i overflatelagene i huden. Langsom systemisk absorpsjon er notert. Spor av den aktive ingrediensen finnes i blodet.

Indikasjoner for bruk

Aerosol Skin cap brukt under slike forhold og sykdommer:

 • ulike former for psoriasis (unntak - alvorlige former, for eksempel artikulær psoriasis, etc.);
 • Nevodermatitt (hudsykdom forbundet med dysfunksjon i sentralnervesystemet);
 • dermatitt av forskjellig opprinnelse (betennelse i huden);
 • manifestasjoner av kløe;
 • flass, seborrhea;
 • versicolor versicolor (soppsykdom).

Fløte Hud hetten er anbefalt som et ekstra verktøy i den primære behandling av psoriasis og eksem, spesielt når det uttrykkes former tørrhet og irritasjon av dermis, med vanlige former.

Det brukes til å stimulere resorpsjon av tette plakker i psoriasis og infiltrater under okklusive dressinger.

Shampoo er anbefalt for bruk sammen med seborrhea, psoriasis i hodebunnen, såvel som manifestasjoner av kløe, flass, seborrhea, atopisk dermatitt.

Kontra

Det kan ikke brukes hvis en person har symptomer på høy følsomhet overfor komponentene i verktøyet. Ikke anbefalt til bruk parallelt med midler, som inkluderer glukokortikosteroider.

Bivirkninger

Ved hjelp av sjampo, spray eller salve Skin-kap, en mann for første gang kan føle en svak brennende følelse i stedet der agenten har blitt påført. Men seponering av medikamentet er ikke nødvendig, disse symptomene går fort.

I sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå.

Instruksjoner for bruk Huddeksel (metode og dosering)

Aerosol Skin Cap, instruksjoner for bruk

Spray skal sprøytes på det berørte området. Spray fra en avstand på ca 15 cm, det bør gjøres 2-3 ganger om dagen. Spraying bør gjøres til det er merkbar forbedring i tilstanden, etter det - i en uke. For å behandle hodebunnen, må du bruke en spesiell dyse.

Instruksjoner for krem ​​Huddeksel

Påføring av krem ​​utføres daglig 2-3 ganger om dagen. For psoriasis skal salver brukes i fem uker. Hvis det oppstår forværring, må du gjenta kurset. Regelmessig bruk av krem ​​av pasienter med psoriasis gjør det mulig å lengre perioder med remisjon og gradvis redusere alvorlighetsgraden av symptomer på sykdommen. Hvis pasienten er diagnostisert med seboré, fortsetter behandlingen i to uker. For andre sykdommer, bør legemidlet brukes til symptomene forsvinner.

Instruksjoner for sjampo Huddeksel

Påfør sjampoen bør være innen to uker, bør du vaske hodet 2 eller 3 ganger i uken. Før du bruker sjampoen, må du riste flasken med produktet godt. Påfør litt sjampo på vått hår, og deretter må du massere huden grundig. Etter den første vaskingen av håret, bør sjampoen bli brukt en gang til og igjen på huden i fem minutter. Videre vaskes hodet veldig nøye.

overdose

Om overdoseringsinformasjon er ikke oppgitt.

interaksjon

Det er ingen data om samspillet mellom noen av de midler som Skin-cap med andre legemidler brukes samtidig. Ikke anbefalt for bruk med glukokortikosteroidmidler til ekstern bruk (krem, lotion, dusjgel, etc.)

Salgsbetingelser

Du kan kjøpe Skin-cap spray og andre varianter av dette stoffet uten en lege resept.

Lagringsforhold

Aerosol og sjampo bør beskyttes mot barn, lagringstemperaturen skal være fra 4 ° til 30 ° grader.

Kremet bør også beskyttes mot barns adgang og lagres ved en temperatur på 4 ° til 20 ° C.

Holdbarhet

Sjampo og aerosol kan lagres i 5 år, krem ​​- 3 år.

Spesielle instruksjoner

Det bør bemerkes at bruk av sjampo ikke endrer hårets farge eller tilstand.

Hvis produktet kommer i øynene, er det viktig å skylle dem med rikelig med vann umiddelbart.

Analoger av Skin-kana

Analoger av krem, samt stoffer som erstatter aerosol Skin-cap - dette betyr Pyrithion Zinc, Zinocap, Friederm Zinc, som inkluderer samme aktive substans.

Russiske analoger Skin-cap har som regel lavere priser. I dette tilfellet varierer prisen på analoger avhengig av volumet og formen for legemiddelfrigivelsen.

For barn

Du kan øve på søknaden etter barn etter 1 år.

Huddeksel under graviditet og amming

Bruk av et hvilket som helst middel til hudhetten under graviditet, samt amming er bare tillatt dersom fordelene med denne teknikken er høyere enn mulig skade.

Det er ingen informasjon om de negative konsekvensene av å ta stoffet i disse perioder, men det er fortsatt viktig at legen kontrollerer bruken av stoffet.

Skin Cap Anmeldelser

Anmeldelser av krem ​​Skin-cap indikerer effektiviteten i psoriasis, dermatitt og andre sykdommer. Det er også mange positive anmeldelser av Skin-shampoo og aerosol vurderinger. Skin-cap. Sjampo eliminerer raskt flass. Ifølge brukerne er sprayen veldig praktisk å bruke, med hjelpen er det lett å takle de ubehagelige manifestasjonene av symptomer på hudsykdommer.

Verktøyet brukes ofte selv for spedbarn. Som et negativt punkt, skriver brukerne om den høye prisen på stoffet, noen pasienter rapporterer ingen effekt, selv med langvarig bruk.

Det er også motstridende vurderinger av leger om salven. Ofte har brukerne spørsmål om kremet Horm hormonhormon, eller ikke. De fleste eksperter er tilbøyelige til å tro at stoffet ikke er hormonalt, men det er fortsatt meninger om at spor av hormoner ble funnet i produktet.

Skin-cap pris, hvor du kan kjøpe

Prisen på Skin-cap-krem er et gjennomsnitt på 1000 rubler for et rør på 15 g. Prisen på aerosoler Skin-cap er ca 1700 rubler for en flaske på 35 g. Prisen på Skin-cap-sjampo er i gjennomsnitt 1350 rubler for en flaske på 150 ml.

Kjøp Skin-cap i Moskva kan være i et apotek. I Ukraina, i Hviterussland, salve, spray og andre former for stoffet selges i apotek, i nettbutikker. Du kan kjøpe krem ​​i Kiev i gjennomsnitt for 450 hryvnia (rør 50 g). I Minsk avhenger kostnaden av stoffet av salgsstedet, volumet, stoffets form.

Huddeksel

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner stoff Skin Cap

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk

Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Utgivelsesskjema

Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

produsenten

Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet på stoffet Huddeksel

krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

sjampo 1% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Skin-Cap: grad av effektivitet og funksjoner i søknaden

Skin Cap er et stoff som det er mange motstridende rykter om. Produsenten har lenge vært stille om hormonelle stoffer i sammensetningen. Verdens helseorganisasjon, på grunnlag av forskningen, uttalte at Skin-Kap har et aggressivt kortikosteroidsubstans med mange bivirkninger.

Men i noen tilfeller er stoffet virkelig uunnværlig i behandlingen av hudsykdommer. Konstant overvåking av behandlende lege og pasienten under Skin-Kap-terapi gir gode resultater.

Funksjoner av stoffet

Skin-Cap er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Legemidlet har antibakterielle og antifungal egenskaper.

Doseringsformer

Skin Cap er tilgjengelig i flere praktiske former:

 • Produsenten tilbyr 0,2% kremsalve med følgende emballasje: plastrør på 15 og 50 g, samt myke poser på 5 g hver. Hver av alternativene har en individuell emballasje laget av papp.
 • Aerosol 0,2% er produsert i aluminiumsburger på 35, 70 og 100 ml, pakket i pappkasser. Pakken inneholder et sprøytehode og en dyse for behandling av hodebunnen.
 • Sjampo 1% kan kjøpes i to versjoner: en plastflaske med et volum på 150 ml i en pappeske eller en eske med 5 sekketter på 5 g hver.

Skin Kapa-sammensetning

Skin-Cap-preparatet er klassifisert som dyrt. Gjennomsnittlig pris på apotek i landet:

 • krem 15 g - 1000 gni
 • aerosol 35 g - 1700 gnid
 • sjampo 150 ml - 1350 rubler

Farmakologisk aktivitet

Den viktigste aktive ingrediensen Skin-Kapa, ​​sinkpyrition, kjemper effektivt mot sopp og mikrober. Legemidlet hemmer reproduksjonen av patogene mikroorganismer.

farmakodynamikk

Sinkpyrition senker ATP-innholdet inne i cellene, provoserer svampens og bakteriens død, undertrykker delingen av infiserte celler, uten å se bort fra normalt delende celler. Dødsfallet til parasitter skyldes en reduksjon i cellereserveren under påvirkning av stoffet. Skin-Cap eliminerer ikke bare de eksterne manifestasjonene av sykdommen, men eliminerer årsakene deres.

farmakokinetikk

Ekstern bruk av stoffet bidrar til opphopning i de øvre lagene i huden og langsom systemisk absorpsjon i de dype lagene. Resterne av det aktive stoffet oppdages i blodet.

vitnesbyrd

Skin Cap er foreskrevet for voksne og barn over 1 år i følgende tilfeller:

Instruksjoner for bruk

Enhver doseringsform Skin-Kapa er beregnet for ekstern bruk og er ledsaget av instruksjoner.

For voksne

Barn og nyfødte

 • Barn under ett år gammel, er ikke legemidlet foreskrevet.
 • Gitt at produsenten ikke har angitt innholdet av clobetasol i preparatet, bør man avstå fra å behandle barn under 6 år med preparatet.

Under graviditet og amming

Det er ingen informasjon om de negative effektene av stoffet på fosteret under graviditet og barnet under amming. I disse perioder foreskrives kvinner Skin Cap i tilfelle at de tiltenkte fordelene ved bruk er høyere enn mulig skade.

Kontra

Skin-Cap anbefales ikke å brukes hvis pasientens overfølsomhet overfor legemiddelkomponentene er blitt påvist. Det er også kontraindisert for samtidig bruk med legemidler som inneholder glukokortikosteroider.

Gitt at produsenten ikke angir innholdet av clobetasol i preparatet, kan følgende kontraindikasjoner også nevnes: perioral dermatitt, akne, infeksiøse hudsykdommer, hudtumorer.

Folk i denne videoen deler deres inntrykk av å bruke Skin Kapa:

Bivirkninger

 • Ved bruk av en hvilken som helst doseringsform av Skin-Kapa, ​​kan pasienten føle seg svak brennende følelse på behandlingsstedet. I denne situasjonen avbryter ikke legemidlet.
 • Det er få tilfeller av allergiske reaksjoner på stoffet.

Ved langvarig terapi på grunn av clobetasol, som ikke er angitt i sammensetningen av midlet, kan følgende bivirkninger oppstå:

 • hudpigmentering
 • hypertrikose
 • striae
 • atrofi i hudrommet
 • akne
 • pustulær psoriasis

Komplikasjoner kan oppstå ved behandling av store hudområder:

 • økt intraokulært trykk
 • gastritt
 • sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen
 • nummenhet i lemmer
 • follikulitt

Spesielle instruksjoner

 • Legemidlet i form av en sjampo påvirker ikke hårets farge og generelle tilstand.
 • Ved kontakt med øynene er det nødvendig med skylling med store mengder vann.

Interaksjon med andre legemidler

Samtidig behandling av Skin-Kap med glukokortikosteroidmidler, også beregnet for ekstern bruk, anbefales ikke. Det foreligger ingen andre data om narkotikainteraksjon.

anmeldelser

Mesteparten av tilbakemeldingen om bruk av Skin Kapa er positiv. Legg merke til brukervennligheten av alle doseringsformer, deres høye effektivitet. Pasienter snakker om å lindre tilstanden allerede i de første dagene av bruk av stoffet.

Ifølge vurderinger hjelper det ofte selv i alvorlige tilfeller, da det i lang tid var umulig å takle andre stoffer. Den høye prisen er en unnskyldning for høy effekt av stoffet. Bivirkninger observeres kun i sjeldne tilfeller. Oftere enn andre, oppstår spørsmålet om innholdet av hormonelle stoffer i preparatet.

analoger

Blant stoffene med en lignende effekt på grunn av innholdet i dem av det samme aktive stoffet, kan følgende skilles:

Innenlandske analoger av stoffet "Skin-Cap" har lavere kostnader.

Den negative tilbakemeldingen om Skin Capa er gitt i denne videoen:

Hudhett for psoriasis

"Skin cap" - et stoff som har bevist seg selv i behandlingen av psoriasis og mange andre hudsykdommer. Det inneholder ikke glukokortikosteroider. Det antas at behandlingen av psoriasis uten hormoner - er ineffektiv. Sinkpyrition, som er en del av stoffet, har en unik kjemisk og fysisk aktivitet. Virkningen er lik effekten av clobetasol (glukokortikoid), men uten hormonell aktivitet. Dermatologer forskriver "Skin-cap" i over 20 år.

Sammensetning og utgivelsesform

Legemidlet har et bredt spekter av former:

 • Aerosol 0, 2% - 35, 70, 140,0;
 • Krem 0,2% - 15 og 50,0;
 • Sjampo 50, 150, 400 ml og poser på 5,0;
 • Dusj Gel 150 ml.

Hver løsningsform inneholder sinkpyrition - dette er den eneste aktive ingrediensen i hudhetten.

Hjelpestoffer forårsaker ikke allergi og myk hudfølsom hud. Hele linjen har en liten, spesifikk lukt, på grunn av sinkpyrition. Legemidlet inneholder ikke dufter og fargestoffer.

"Skin cap" refererer til dermato-beskyttende midler i henhold til farmakologisk klassifisering. Slike rusmidler monitoreres nøye for hjelpestoffer. Det har blitt klinisk bevist at legemiddelstipipienser ikke har en allergifremkallende, irriterende og skadelig effekt på huden.

Hormonal eller ikke

I noen land ble "Skin-cap" utestengt for salg. USA motiverte nektet å gjennomføre det faktum at kjemikere angivelig fant hormoner i sammensetningen av OTC hudhetten. Siden stoffet er sterkt krevd av pasienter av forskjellige kategorier (laktende kvinner, gravide med hudproblemer, små barn, eldre og svekkede pasienter), begynte panikk.

De spanske produsentene klarte seg med uberettiget beskyldninger. Cheminova-spesialister har bevist at sinkpyrition, som er aktiv, ikke har noen forbindelse med glukokortikoider. Kjemiske forskere har vitenskapelig underbygget den kraftige, ligner virkningen av glukokortikoider, aktiviteten av sinkpyrition ved den spesielle strukturen av molekylet. Preparatene inneholder en liten prosentandel (0,2%) av den aktive bestanddelen, selv en slik liten mengde sinkpyrition er nok til å behandle den aktive formen av psoriasis. Nå er "Skin-cap" foreskrevet og implementert i mange land, med hudsykdommer av varierende intensitet og i nesten alle aldersgrupper.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Legemidlet er brukt til noen hudsykdommer, inkludert de med ikke identifisert natur:

 • Sjampo, gel, aerosol foreskrevet for seborrheic dermatitt i hodebunnen;
 • Alle former for frigjøring brukes til å behandle psoriasis i perioden med eksacerbasjon, for hudpleie i ettergivelsesperioden;
 • Med atopisk dermatitt, for annen dermatitt, inkludert ikke spesifisert;
 • Neurodermatitt, allergiske utslett, eksem
 • "Skin cap" har en god aktivitet mot akne. Mange akne behandlinger inneholder sink pyrithione.
 • Individuell intoleranse. Til tross for at "Skin-cap" svært sjelden forårsaker intoleransreaksjoner, er dette alternativet fortsatt mulig. Før første bruk skal holdes Allergotest: Sett et lite stoff på huden i håndleddet eller albuen. Hvis det etter 48 timer ikke oppstår irritasjon, kløe, peeling eller rødhet - stoffet kan brukes, hvis disse symptomene oppdages, er det forbudt å bruke doseringsformene til dette legemidlet.
 • Bruk under graviditet kan kun anbefales av lege.
 • Barns alder omtrent ett år. Mange barneleger anbefaler imidlertid "Skin-cap" for barn opptil et år. Dette er mulig når produkter med panthenol ikke hjelper. For ikke å foreskrive hormonelle kremer og salver, foretrekker barnelegger Skin-cap;
 • Amning er ikke en kontraindikasjon. Det trenger ikke inn i morsmelk.

Handlingsmekanisme

 • Den aktive ingrediensen har antiinflammatorisk og antibakteriell aktivitet.
 • Sinkpyrition danner et depot i epidermis, derfor påvirker dets virkning akkumulering
  I systemisk sirkulasjon absorberes det veldig sakte og i små mengder;
 • Anti-inflammatorisk effekt av stoffet er ikke fullt ut forstått. Det er bevist at stoffet er aktivt mot mange kokker og pinner - streptokokker, stafylokokker, Pseudomonas aeruginosa.

søknad

Før hver bruk av medisinen skal du forberede huden. Rengjør det fra urenheter, sminke (dusjgel er perfekt, det er også godt for vask). Med psoriasis kan Skin-cap brukes i alle doseringsformer:

 1. For psoriasis i hodebunnen, brukes sjampo. Den er egnet for daglig bruk. Sjampoen er påført på vått hår og igjen i 5 minutter for bedre samhandling av hodebunnen med den aktive ingrediensen;
 2. Med psoriasis sparer aerosolen på vanskelige steder, det gir umiddelbart lindring gjennom kjølekomponenter. Spray 2 ganger om dagen, fra en avstand på ca 15 cm til skadet hud. For hodet til aerosolen er en ekstra dyse. Kurset for psoriasis opptil 1,5 måneder. Rist boksen før bruk, da sink kan utfelle;
 3. Cream - dette er det beste alternativet for sterk peeling, tørrhet og smøring av hudfeller. Ekstra komponenter av krem ​​fuktighet huden, eliminere tetthet. Krem smurt 2 ganger om dagen på den tilgjengelige huden. Siden hælene ofte knekker i psoriasis, anbefales huden på albuene og under knærne å lage en dressing med en krem ​​for natten. Kurset i psoriasis opptil 1,5 måneder;
 4. Dusj gel brukes fortrinnsvis i forbindelse med tjære såpe. Gelen påføres huden på kroppen og vaskes av - dette er om morgenen, da det ikke har en skarp lukt. Tar såpe - for natten;
 5. Når psoriasis er i remisjon, er det nok å bruke dusjgel hele tiden og sjampo 2 ganger i uken;
 6. Hvis det er sprekker og tårer i huden - er det nødvendig med en huddeksel. Legemidlet vil ikke tillate å trenge inn i smitte gjennom skadet og betent hud og forverre tilstanden.
 • Aerosol for 35 g - 1100, for 70 g 2200 gnid;
 • Krem 15 g koster opptil 700 rubler., 50 g til 1400 rubler.;
 • Sjampo koster ca 900 rubler.
 • Dusj gel koster rundt 600 rubler.

"Skin cap" har et stort utvalg av doseringsformer. Hver pasient med psoriasis kan selv velge riktig form. Det er eksempler på rusmidler. Siden det ikke finnes glukokortikoider og cytostatika i preparatet, er det egnet til langvarig bruk. Etter et kurs (1,5 måneder) kan du ta en tre ukers pause og fortsette behandlingen. Legemidlet er ikke vanedannende, uttakssyndrom.

Sjampo påvirker ikke hårfarge. Hvis hudsykdom ikke reagerer på monoterapi med hudhett, anbefales det å bruke et kompleks med stoffer. Ingen uønsket interaksjon mellom hudhetten og andre legemidler ble påvist. I dermatologi er det stoffet av valg for behandling av et stort antall hudsykdommer, inkludert sopp-natur.

Flere Artikler Om Typer Acne