I dag, i et apotek kan du finne et stort antall medikamenter, som handler om å eliminere hudproblemer. Hver av dem har sine egne egenskaper: det dreper bakterier, sopp, eller reduserer betennelse.

Skincap krem ​​for nyfødte er foreskrevet hvis krummer av manifestasjoner og de første symptomene på psoriasis, dermatitt, seboré, allergier eller flass. Det er ingen hormoner i produktet. For enkel bruk, er den tilgjengelig i form av en krem, aerosol, sjampo.

Programfunksjoner

Huddeksel - et universelt middel som bidrar til å kvitte seg med den ubehagelige manifestasjonen av et stort antall hudsykdommer. Regelmessig bruk minimerer sjansen for kløe, tørrhet, brennende og flak. Dens komponenter eliminerer ikke bare symptomene, men fungerer også direkte på selve kilden. Legemidlet dreper et stort antall skadelige bakterier, sopp. En negativ effekt på svulster, så vel som vev som er i pretumor-tilstanden, ble notert. Produsenten av salven er i Spania. Dette farmakologiske firmaet har et stort antall positive vurderinger.

En god effekt kan kun oppfattes hvis foreldrene følger instruksjonene nøyaktig.

Preparatet inneholder følgende komponenter:

 • Aktivisert sink hindrer reproduksjon av skadelige mikrober og sopp. Komponenten er unik, fordi den kan trenge gjennom dypt inne i huden. Positive effekter oppnås uten skade på epidermis.
 • Glyceryl er tilsatt for å dype huden fugtig. På grunn av sin effekt er sannsynligheten for sprekkdannelse minimert.
 • For å sikre maksimal ernæring og hydrering av epidermis, ble kaprylkaprylat i tillegg inkludert.
 • Isopropylpalmitat er nødvendig for å øke egenskapene til mykhet og elastisitet i huden.
 • Essensielle og fettsyrer gir huden den nødvendige mengden vitaminer og mineraler.
 • Sammensetningen inneholder også en naturlig antioksidant.

Funksjoner av handlingen og form for frigjøring av legemidlet

Til dags dato, for behandling av spedbarn, kan du bruke ett av tre muligheter for frigjøring av legemidlet. Kremens sammensetning er ikke mer enn 0,2% av den aktive substansen. Det er preget av en bestemt farge og lukt. Foreldre vil kunne velge den mest hensiktsmessige når det gjelder emballasje. Aerosol er mest praktisk å spray på huden. Spesielt for dette er det en dyse på den. Denne typen stoff er laget på basis av olje, og har derfor en karakteristisk struktur. Den største dosen av den aktive ingrediensen er i sjampoen. Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du bruker den.

Den viktigste aktive ingrediens er sinkpyrition. At det er nødvendig for den aktive kampen mot virus og bakterier. Farligste hudsykdommer utvikles ved aktiv reproduksjon av farlige mikroorganismer. Takket være sinkpyrithion reduseres sannsynligheten for intracellulær skade. Det bidrar også til døden av skadelige bakterier og sopp. Legemidlet har unike egenskaper som gjør at ingrediensene kan trenge inn i lagene i huden. Regelmessig bruk i flere dager reduserer mengden utslett. En betydelig reduksjon i ubehag hos barn oppnås også. Det er imidlertid strengt forbudt å bruke det i et år.

vitnesbyrd

Skincap hjelper til med å håndtere et stort antall ubehagelige manifestasjoner på huden på alle babyer eldre enn ett år og voksne.

Det anbefales å starte søknaden så snart som mulig. I dette tilfellet kan du raskt bli kvitt ubehagelige symptomer.

Etter en viss periode vil de kunne forsvinne helt.

Til dato foreskriver barneleger bruk av krem ​​for å eliminere følgende sykdommer:

 • eksem og psoriasis;
 • dermatitt av forskjellige typer;
 • eksem;
 • eliminering av overdreven tørhet og flakering av huden.

Legemidlet brukes som en ekstra behandlingsmetode for phinoderma. Sykdommen oppstår mot bakgrunnen av mangel på vitamin A, som oppstår mot bakgrunn av feil arbeid i fordøyelsessystemet.

Det er mest hensiktsmessig å distribuere rettsmidler over huden ved hjelp av en aerosol. En spesiell dyse er alltid inkludert i settet. Sjampoen hjelper på kort tid til å kvitte seg med ulike skader i hodebunnen. Han kjemper også aktivt med kløe, irritasjon, allergi og psoriasis. For barn, er en lege foreskrevet av en barnelege eller hudlege på grunnlag av testresultater.

Bruk kremet bør bare startes etter å ha rystet røret. Sammensetningen fordeles på lesjonsstedet med et tynt lag. Oftest må det påføres huden to ganger om dagen. Hele løpet av behandlingen avhenger av naturen og spesifisiteten av manifestasjonen av sykdommen. Det varierer fra tre uker til 1,5 måneder. Hvis det ble bestemt å bruke en aerosol, bør den sprøytes på området fra to til tre ganger om dagen. Hvis symptomene ikke forsvinner etter slutten av behandlingsforløpet, er det lov til å forlenge det i en uke. For å utøve en positiv effekt på bruk av sjampo, må den være på hodet i minst fem minutter. Behandlingsforløpet med en slik sammensetning er tilrådelig å bruke minst to uker.

Ekstra nyanser av bruk

Verktøyet kan kjøpes på apotek, fordi det ikke krever resept fra legen. Vi bør imidlertid ikke glemme at hvert verktøy har en liste over kontraindikasjoner. Derfor bør du få råd fra legen din før du bruker den. I tillegg bør det bemerkes at under bruk av sjampo, kan du merke en endring i hårfarge. Det bidrar også betydelig til veksten. Hvis verktøyet ved et uhell kom inn i magen på krummene, må du skyll det umiddelbart eller ta avføringsmiddel.

Kremet må brukes på huden til barn som allerede er blitt ett år gammel. Det er foreskrevet å eliminere symptomene på dermatitt, som manifesterer seg i en aggressiv form. Kremet er tilrådelig å gjelde selv på de områdene som er helt dekket med en skorpe. Skincap eliminerer diatesen og effekten av allergier fra huden i en kort stund. Foreldre stopper ofte deres valg på dette stoffet, fordi det ikke er hormoner i sammensetningen. Barn opplever ikke ubehag når de påføres huden. Han motsetter seg ikke bruk av sjampo og aerosol.

Kontra

Bruk av dette legemidlet bør forlates hvis krummene er følsomme overfor en eller flere komponenter. Før første bruk bør testes for allergi. For å gjøre dette påføres en liten mengde av sammensetningen på huden. Ved forekomst av rødhet eller kløe er det nødvendig å nekte det videre bruk. I alle fall vil ikke midlene oppnås positivt. I dette tilfellet øker sannsynligheten for komplikasjoner og bivirkninger.

Legemidlet tolereres godt av barn. Bivirkninger vises bare i sjeldne tilfeller. Barn begynner å klage på tørrhet, brennende og kløe. Foreldre bør umiddelbart stoppe videre behandling. Instruksjonen advarer videre om at misbruk av krem ​​kan føre til overdreven tørrhet og flaking. Overdosering er ikke farlig, og symptomene forsvinner umiddelbart etter at stoffet er avsluttet. Skincap bør ikke brukes dersom terapeutiske tiltak allerede er tatt av glukokortikosteroider.

Analoger og salgsbetingelser

Kremet er solgt i et apotek. For å kjøpe det, er det ikke nødvendig å gi resept fra en lege. I tillegg bør det bemerkes at aerosolen beholder sine egenskaper i fem år. Mens krem ​​kan lagres i bare tre år.

Skincap har en høy pris, så ikke alle har råd til det. Det er derfor det er mulig å kjøpe billigere analoger, som inkluderer samme effektive komponent:

 • Zinocap eliminerer også effektivt bakterier og sopp. Analogen er av russisk opprinnelse. Hittil kan apoteket også finnes i pilleform.
 • Dræper farlige mikroorganismer raskt og effektivt. Psoricap. Det opprettholder også fuktighet i epidermis, så sjansen for tørrhet reduseres til null.
 • Skinkap sjampo har også en billigere motstykke - Friederm Zinc.

Huddeksel for barn: bruksanvisning

Hvis et barns hud blir rødt, det er irritasjon og kløe, babyen gråter og bekymringer, og tenåringen ikke kan konsentrere seg om leksjonene, må du hjelpe ham med å fjerne de ubehagelige symptomene med et effektivt middel som ikke skader hans helse. Det finnes en hel rekke Skin-Kap-produkter, som hver er fokusert på å løse et bestemt problem, det være seg hudirritasjon, allergi eller dermatitt.

Utgivelsesskjema

Alle "Skin-cap" -preparater er basert på en hovedaktiv komponent - aktivert sinkpyrition, som ble kjent i 1930 og betyr en av sinkforbindelsene. Sink er et metall som har antibakterielle egenskaper og er mye brukt i farmakologi og produksjon av medisinsk kosmetikk.

100 g krem ​​"Skin-cap" inneholder 200 mg av den aktive ingrediensen, samt hjelpestoffer: etanol, smaker, sukrose og andre.

I en aerosol er sinkpyrition tilsatt etanol, vann og andre hjelpestoffer. Væsken inneholdt i patronen har en oljeaktig struktur. I 100 g aerosol er 0,2 g sinkpyrition. I sjampo, i tillegg til sinkpyrition (1 g per 100 g) finnes det forskjellige additiver, inkludert smaksstoffer, etanol, salt og vann.

Operasjonsprinsipp

Anti-inflammatoriske egenskaper av sink har vært kjent i lang tid. Dette metallet i form av forskjellige forbindelser brukes til å fremstille medisiner, medisinsk kosmetikk, husholdningsartikler, for eksempel antibakterielle svamper for vasking. Senere studier har vist evne til sink å hemme aktiviteten av sopp og bakterier i menneskekroppen. Denne egenskapen av sink og brukes i form av "Skin-cap".

Huddeksel

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivelse av doseringsform

Aerosol til ekstern bruk: Oljeløsning fra hvitt med gulaktig tinge til en lys gul farge, med en karakteristisk lukt.

Krem: hvit med en karakteristisk lukt.

Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, som støtter betennelse og overdreven desquamation for flass, seboré, psoriasis og andre hudsykdommer.

Den antibakterielle aktiviteten av sinkpyrition manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer (inkludert streptokokker, stafylokokker, pseudo-purulent og E. coli, proteus).

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner og døden av sopp og bakterier.

Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

farmakokinetikk

Når det påføres eksternt, aktiveres sinkpyrition avsatt i epidermis og overfladiske lag av dermis. Systemisk absorpsjon er langsom.

Det er funnet i blodet i spormengder.

Indikasjoner stoff Skin Cap

Vanlig til alle doseringsformer:

For aerosol og krem ​​i tillegg:

atopisk dermatitt, eksem, nevrodermatitt;

seborrheisk dermatitt hos voksne og barn fra 1 år.

For krem ​​i tillegg

For sjampo i tillegg:

atopisk dermatitt i hodebunnen;

fet og tørr seboré.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Aerosol til ekstern bruk

Under graviditet og amming bør legemidlet kun foreskrives i tilfeller der forventet nytte av behandlingen oppveier den potensielle risikoen for fosteret og spedbarnet.

Det ble ikke rapportert om bivirkninger ved bruk av sinkpyrithionpreparater for gravide og ammende kvinner.

Bivirkninger

Vanlig til aerosol og krem ​​til ekstern bruk.

I de første behandlingsdagene er det mulig med kortvarig brennende følelse på bruksstedet for stoffet, som vanligvis ikke krever at behandlingen avbrytes.

Vanlig for sjampo og krem ​​til ekstern bruk. Allergiske reaksjoner.

For aerosol til ekstern bruk i tillegg. Sjelden - allergiske reaksjoner.

interaksjon

Klinisk signifikant interaksjon av stoffet Skin-cap med andre legemidler ble ikke påvist.

Dosering og administrasjon

Aerosol: Sprøytes på den berørte huden fra en avstand på 15 cm 2-3 ganger om dagen for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales det å fortsette å bruke stoffet i 1 uke etter at symptomene forsvinner. En spesiell vedlegg er vedlagt for behandling av hodebunnen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Krem: Etter intensiv risting, bruk et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, for atopisk dermatitt er det 3-4 uker.

Dosering og administrasjon for barn er ikke forskjellig fra voksne.

Om nødvendig kan du gjennomføre et andre behandlingsforløp etter 1-1.5 måneder etter konsultasjon med legen.

Sjampo: Rist flasken kraftig før bruk, bruk en liten mengde sjampo til fuktig hår og masser hodebunnen, skyll deretter håret og sett på sjampoen igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter og skyll grundig med rikelig med vann. Påfør 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis - 5 uker, med seboré - 2 uker.

Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker sprayen, rist flasken grundig flere ganger. Flasken holdes vertikalt under sprøyting. For enkelhets skyld å behandle hodebunnen festet en spesiell dyse.

Shampoo Skin-cap påvirker ikke hårets naturlige farge og tilstand.

Utgivelsesskjema

Aerosol for ekstern bruk, 0,2%. På 35, 70, 140 g av stoffet i en aluminium aerosol boks, som består av en ventil og en hette. Sylinderen med en ekstra dyse er plassert i en pappkasse.

35 g av legemidlet i en aluminiums aerosolbeholder, som består av en ventil og en hette (fri prøve).

Krem til ekstern bruk, 0,2%. På 5 g i en pose fra laminert folie. 15 og 50 g i et plastrør. Hvert rør er plassert i en eske.

Sjampo, 1%. På 50 ml, 150 ml, 400 ml i en plastflaske. Hver flaske er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie. 5 sachets sammen er plassert i en pappkasse. På 5 g i en pose fra laminert folie (en fri prøve).

produsenten

Kommunisert av Khemigroup Frans SA, Frankrike (aerosol - Recifarm Parets S.L., Barcelona, ​​Spania; krem ​​og sjampo - B. Brown Medical SA, Jaen, Spania) for LLC Invar ", Russland.

Organisasjon som mottar krav fra forbrukere: LLC Invar. 410056, Russland, Saratov, ul. Rakhova, 61/71.

Tlf: (8452) 52-12-72; 52-13-08.

Representative Office i Moskva: 115054, Moskva, st. Dubininskaya, 57, s. 1.

Tlf.: (495) 544-51-54; 964-15-75.

Salgsbetingelser for apotek

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet på stoffet Huddeksel

krem til ekstern bruk 0,2% - 3 år.

sjampo 1% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Aerosol til ekstern bruk 0,2% - 5 år.

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

HUD-CAP

◊ Aerosol til ekstern bruk 0,2% i form av en oljeaktig løsning fra hvitt med en gulaktig tinge til lysegul farge, med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, isopropylmyristat, etanol, drivmidler (isobutan, propan, butan).

70 g - aluminiums aerosol bokser (1) med sprøytehode og en spesiell dyse for å behandle hodebunnspakkene av papp.

◊ Krem til ekstern bruk 0,2% hvit med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: Tego Ker 450 (polyglyceryl 3-metylglukosedearat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), Tegosoft EE (oktyloktanoat), Tegosoft R (isopropylpalmitat), Tegosoft 65 K. ), Abil K4 (cyklometison), glyserol, Tegosoft E20 (metylglucocet 20), nipagin, smaksstoff (Binea D 10680), butylhydroxytoluen, renset vann.

50 g - plastrør (1) - pappemballasje.

◊ Sjampo 1% i form av en hvit suspensjon med en karakteristisk lukt.

Hjelpestoffer: natriumlaurylsulfat-kopolymer, et amid-kokos-N (hydroksyetyl) alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat, dimetikon-kopolymer, polyetylen glykol og polypropylen glykol, og 55-oleat, propylenglykol, mentol, natriumklorid, Trilon B, renset vann.

5 g - pose (5) - pappkasser.
150 ml - plastflasker (1) - papppakker.

Sinkpyrition aktivert har antiinflammatorisk, antibakteriell og antifungal aktivitet. Antifungal aktivitet er spesielt uttalt i forhold til Pityrosporum oval og Pityrosporum orbiculare, forårsaker betennelse og overdreven desquamation for hudsykdommer. Antibakteriell aktivitet manifesteres mot en rekke patogene mikroorganismer Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp.

Sinkpyrition reduserer det intracellulære nivået av ATP, bidrar til depolariseringen av cellemembraner, som forårsaker dødsfall av sopp og bakterier. Mekanismen for antiinflammatorisk virkning er ikke studert.

Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år):

- atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);

- atopisk dermatitt i hodebunnen

Legemidlet brukes eksternt.

Rist flasken kraftig før du bruker sjampoen. Påfør en liten mengde sjampo Skin-cap på vått hår og masser hodebunnen. Skyll og sett på sjampo igjen. Legg sjampoen på håret i 5 minutter, skyll deretter grundig med rikelig med vann. Legemidlet brukes 2-3 ganger i uken i de første 2 ukene. Behandlingsforløpet for psoriasis er 5 uker, med seborré - 2 uker. Under remisjon kan sjampo brukes 1-2 ganger i uken som et middel for å hindre tilbakefall.

Kremet til ekstern bruk etter intensiv risting påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig. Behandlingsforløpet for psoriasis er 1-1,5 måneder, med atopisk dermatitt - 3-4 uker.

Aerosol til ekstern bruk sprøytes i tilstrekkelig mengde på den berørte huden fra en avstand på ca. 15 cm. Påfør 2-3 ganger daglig for å oppnå en klinisk effekt. For å oppnå en varig effekt anbefales bruk av stoffet å fortsette i en uke etter at symptomene forsvinner. Rist kanen flere ganger før bruk. Hold flasken oppreist under sprøyting. Ved behandling av aerosol skalp festes en spesiell dyse.

Foreløpig er det ikke rapportert om tilfeller av overdosering av hudhett.

Cream Skin Cap. Instruksjoner for bruk, pris, vurderinger, analoger

Skin cap er en linje med kosmetiske medisinske produkter for å bekjempe hudsykdommer og hodebunnspatologier. Ulike former for utslipp: fra krem ​​til aerosol - gjør det praktisk å bruke. Instruksjonene er enkle å forstå, hvis vi vurderer det i detalj.

Kremsammensetningen Huddeksel

Hovedkomponenten, som i større grad gir den terapeutiske effekten av midlet, aktiveres sinkpyrition. Dette er den samme sinkpyrithion, men brukes i omsorgen for menneskelig hud. Stoffet håndterer et bredt spekter av skadelige bakterier: fra stafylokokker og Escherichia coli til soppbakterier. Sink er kjent for sine fordeler i kampen mot flass.

Han også:

 • nærer huden;
 • hjelper henne å puste
 • styrker celleveggene i håret og hodebunnen;
 • ødelegger noen patogener.

I sammensetningen er det også hjelpestoffer. De varierer avhengig av form for utgivelse.

For krem ​​er det:

 • glycerylstearat;
 • stearylalkohol;

Ifølge sammensetningen i bruksanvisningen inneholder Cream Skin Cap etanol, så det anbefales ikke å bruke det til tørr hudtype!

 • glycerol;
 • kjemiske forbindelser med fettsyrer og karbohydrater av kokosnøttolje;
 • etanol;
 • natriumklorid (bordsalt);
 • destillert vann;
 • smakstilsetninger.
 • Produktet er ikke basert på hormoner, slik at det ikke forårsaker avhengighet og forverring etter opphør av bruk. I begynnelsen av 2000 ble Heminova Internationale (basert i Spania) trukket inn i en skandale med ansvar for å legge til hormonet clobetasol.

  Stoffet er ikke forbudt, det brukes i farmasøytisk industri, eliminerer ødem, kløe, utskilles fra kroppen med avfall. Påstanden var at clobetasol ikke var angitt i sammensetningen, noe som innebar forbrukssvindel. I 2007 var selskapet i stand til å rettferdiggjøre seg selv og bevise fraværet av hormoner i produktet.

  Utgivelsesskjema

  Hud-Cap krem, instruksjoner for bruk, som vil bli diskutert nedenfor, de fleste andre former anvendes ved behandling av dermatologiske sykdommer, selv om stoffet er også fremstilt i form av:

  1. Spray. Dens fordel over andre former for agenten er at den kan påføres uten å berøre huden, sprøyter den fra avstand. Denne prosessen er så enkel som å sprøyte hårspray. Det er også ulemper: Aerosolen har en karakteristisk lukt som raskt sprer seg gjennom luften. Ved bruk av kontaktlinser holder stoffmolekylene også seg til dem, noe som gjør linsene uegnet til bruk. Helbredende handlinger adskiller seg ikke fra andre former, men sprøyten, i motsetning til dem, tørker litt på huden. Selges i pakker som veier 70 g eller 35 g (konsentrasjon 0,2%), kommer med en dyse.
  2. Gel. Det brukes som en profylaktisk dusjgel og er ikke et stoff. Det kan kjøpes for svært liten irritasjon eller utslett som ikke er forbundet med alvorlige sykdommer (med allergi / stikkende varme / akne). Gelen nærer huden med fuktighet, lindrer irritasjon. Du kan kjøpe i flasker på 150 ml. Flaskene selv er pakket i pappkasser.
  3. Shampoo. Designet for hodebunnen, bekjemmer flass og alle tilhørende symptomer. Praktisk å søke på hår, som en vanlig sjampo. For kroppen er ikke ment. Finnes i flasker på 150 ml. Konsentrasjonen av den aktive substansen er 1%, noe som gjør sjampoen mer effektiv aerosol. Du kan finne små prøveflasker på 5 g.
  4. Cream. Det mest foretrukne alternativet, hvis de berørte områdene ikke er i hodebunnen, men på ansiktet eller kroppen. Det hvite stoffet med en karakteristisk lukt er lett å påføre, helbreder celler og lindrer symptomene på sykdommen. Kremet er produsert i rør med 15 eller 50 g. Konsentrasjonen av sinkpyrition, som sprøyten, er 0,2%, men kremet tørker ikke, men fukter epitelet.

  Farmakologiske egenskaper

  Huden cap absorberer i huden og omslutter patogene bakterier, ødelegger dem. Disse mikroorganismer forårsaker hudirritasjon og avskalling av det øvre laget (dette er hvordan skælflager vises), slik at deres død fører til normalisering av tilstanden til epitelvævet.

  Mange grupper av skadelige bakterier, stafylokokker og andre patogener blir offer for hudkapsler. Ikke stå og sopp Pitirosporumy.

  I tillegg til antibakteriell og antifungal har legemidlet også en beroligende effekt, noe som er nødvendig for å akselerere celleregenerering. Sink styrker membranene og forblir i dem. På grunn av dette er stoffet langt utskilt fra kroppen. Han forblir først i huden, penetrerer dypere og i små doser inn i blodet. Det er åpenbart at det ikke er farlig.

  Indikasjoner for bruk

  Skin cap krem, instruksjonene for bruk som er beskrevet nedenfor, kan ikke brukes tankeløst. Hovedårsaken til avtalen er psoriasis.

  Symptomer på utseendet:

  1. Betennelse i huden, som kan vise en fortykning av dens øvre lag, røde flekker, oppblåsthet. Oftest symptomer på hodet, ryggen eller leddene i området: på svingen av albuen, på kne ved leddene i fingrene. Noen ganger påvirkes neglene og områdene rundt dem. Disse er spesielle typer psoriasis.
  2. Røde flekker har klare grenser, de klør mye, tørre hudpartikler exfolierer fra overflaten.
  3. På et mer avansert stadium danner plakk med en hvit skorpe av flakket hud på toppen.

  Du kan bruke Skin-cap i mindre alvorlige tilfeller. Her er det verdt å skille produkter i henhold til form for utgivelse.

  Indikasjoner for sjampo:

  1. Liten flass: sesongmessig / permanent / forårsaket av stress, usunt kosthold eller dårlige hårpleieprodukter.
  2. Kløende hodebunn.
  3. Medfødt eller ervervet seborreisk dermatitt (en sopp sykdom som oppstår på hårete kroppsdeler, som oftest på hodet).
  4. Seborrhea av enhver type: fet, tørr eller blandet.
  5. Atopisk dermatitt. Utbruddet av sykdommen ligner seborré, men det er ikke det samme. På røttene til hårplakkformen, under hvilke prosesser som ødelegger vevet, og under fjerning av dem, er det ofte blødende sår.

  Indikasjoner for spray og krem:

  1. Seborrheic eller atopisk dermatitt.
  2. Eksem (ikke forbundet med bakterier eller sopp og dermed ikke smittsom hudbetennelse, ledsaget av rødhet, utslett og brennende følelse).
  3. Neurodermatitt (tørrhet, grovdannelse og peeling av huden, noen ganger med utslett på bakgrunn av nervøsitet og allergi, oftest hos ungdom).

  Kremet kan også påføres separat fra andre preparater på for tørr hud. Gel, som allerede nevnt, bekjemper ikke sykdom.

  Kontra

  Som et resultat av forskningen avslørte eksperter ikke noen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse mot komponentene. Samtidig er allergi mot ekstern bruk av sink et svært sjeldent fenomen, så det kan konkluderes med at det er nesten ingen kontraindikasjoner.

  Begrensninger på bruk er graviditet, amming og barndom, men dette vil bli nevnt separat nedenfor.

  Metode for bruk, dosering

  Alle skjemaer er opprettet utelukkende for ekstern bruk. For hver av dem er det små forskjeller i bruk.

  Før du bruker, rist godt og spre et lite lag over den berørte huden. Gjenta 2 ganger daglig i 1 måned (pluss eller minus en uke avhengig av sykdommen og dens alvorlighetsgrad).

  spray

  Rist flasken kraftig. Hvis du vil søke på hodebunnen og håret, må du ha en spesielt festet dyse. Fjern sylinderen 13-17 cm fra deg selv og begynn å sprøyte de berørte områdene. Gjenta 3 ganger om dagen til tegn på sykdommen har gått.

  For å fikse effekten, bør du fortsette å bruke aerosolen i ytterligere 1 uke to ganger om dagen. Under sprøyting bør ballongen ikke vippes horisontalt slik at sprøyten fungerer normalt. Ikke inhaler produktet eller sprut i nærheten av åpne øyne.

  sjampo

  Rist beholderen før påføring, klem ut 5 ml i håndflaten og spred den over det, og masser det deretter i fuktig hår. Etter det skal hodet skylles, gni en annen dose sjampo i hodebunnen med masserende bevegelser og la det gå i 5 minutter. Skyll grundig.

  Etter det kan du bruke en balsam eller balsam. Du kan gjenta prosedyren under hver sjampo, men ikke mer enn 3 ganger i uken i 5 uker med psoriasis eller 2 ganger med seboré. Hvis du klarte å bli kvitt symptomene, kan du fortsette å bruke som profylaktisk middel 1 gang i uken.

  Gelen brukes som en vanlig rengjøringsmiddel for kroppen.

  For barn

  Det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner gjør at Skin-Cap kan kjøpes selv for nyfødte når de første symptomene på seboré, psoriasis, etc. forekommer i dem. Jo tidligere reproduksjon av sopp og bakterier stoppes, desto bedre.

  Huddeksel anbefales til babyer fra 12 måneder. Den minste (fra år til 1,5 år) er bedre egnet aerosol, som er lett å påføre. Hvis barnet allerede er over 18 måneder, kan du gni kremet på alle deler av huden.

  Hvis det ikke er noen negative konsekvenser for voksne for en liten brennende følelse etter bruk, bør barnet umiddelbart stoppe behandlingen og skyll applikasjonsstedet under rennende vann med babysjøpe.

  Også før behandling påbegynnes, er det nødvendig med en allergitest. For å gjøre dette, er verktøyet påført det store området av huden. Hvis det ikke er ubehag, er det lite sannsynlig at allergi kommer frem i fremtiden.

  For voksne

  For voksne er det ingen andre begrensninger enn overfølsomhet. I 97% av tilfellene er stoffet godt tolerert.

  Under graviditet, amming

  Bruksanvisning Hudkrem inneholder et notat om at fordelene til moren må overstige risikoen for at barnet utvikler seg inne i henne.

  Eksperter tror ikke at Skin-Cap-komponenter påvirker fosteret på noen måte, men gravide og ammende kvinner anbefales å bestå test etter bruk.

  Denne forsiktigheten skyldes at aktivert sinkpyrition er trukket inn i cellene i mors kropp, noe som betyr at babyen også kommer inn. Det er viktig å legge merke til i tide hvis produktet er skadelig for det, og å slutte å bruke det. Akutt allergi under svangerskapet er også svært uønsket.

  Spesielle instruksjoner

  Samlet en rekke kommentarer om bruk av:

  1. Intensiv risting før påføring er nødvendig.
  2. Det er ingen fargestoffer i sammensetningen, derfor er endringen av hud eller hårfarge umulig. Hvis dette skjer, kan verktøyet være falskt.
  3. Linjen passer for alle typer hud og hår.
  4. Unngå kontakt med slimhinner, inkludert øynene. Ved kontakt, skyll grundig med vann.

  Bivirkninger

  Folk med sensitiv hud har noen ganger allergier. Også i begynnelsen av kurset fra krem ​​kan det være en liten brennende følelse. Hvis pasienten ikke er barn og det ikke er alvorlig ubehag, så vil det snart gå og du trenger ikke å stoppe kurset.

  overdose

  Tilfeller av overdosering er ikke kjent.

  interaksjon

  Hudkremkrem (instrukser for bruk gitt i artikkelen er en referanse og erstatter ikke de offisielle merknadene til stoffet) reagerer ikke med andre legemidler. Så viste forskning og testing.

  Ferie og lagringsforhold

  Verktøyet er ikke-hormonelt og fungerer som kosmetisk og ikke for medisinske formål, slik at du kan kjøpe det på apotek uten lege resept. Det er imidlertid ikke alltid tilgjengelig. I dette tilfellet kan verktøyet bestilles online, som ikke krever spesielle dokumenter fra legen.

  Huddekselet skal holdes kult. Den optimale temperaturen er fra 5 til 25 ° C. Produsenten gir ingen kommentarer om fuktighet og lys, men som i de fleste farmasøytiske produkter er det bedre å holde emballasjen i mørket. Oppbevaring bør være begrenset til barn.

  Utløpsdatoen for aerosol og sjampo er 5 år fra fremstillingsdatoen (det er angitt på pakken), for krem ​​er det 3 år.

  Analoger krem ​​hudhett

  Skin-cap krem, instruksjoner for bruk som inneholder mange restriksjoner, har en liste over analoger fra innenlandske og utenlandske selskaper.

  1. Zincap krem. Har også en spray. Nesten fullstendig kopi av de spanske midlene, men billigere (nesten to ganger) og produsert i Russland (Pharmstandard-Tomsk). Hovedstoffet er også sinkpyrition. Imidlertid tror de fleste kjøpere at det russiske duplikatet ikke er så effektivt, for mange det hjalp ikke. En annen forskjell er en kortere holdbarhet (2 år).
  2. Line Friderm fra det nordamerikanske selskapet Mifarm. En lignende aktiv substans, metode for bruk og instruksjoner, men prisen er i gjennomsnitt mindre. Nok effektivt og vanlig stoff. Sjampo fra denne linjen, i tillegg til å eliminere problemer med hodebunnen, forbedrer også hårstrukturen.
  3. Pyrithionein sink. Et enkelt legemiddel med tittelen aktiv ingrediens. Utgivelsen er laget i ulike former.
  4. Psoriderm og psoricam er spesielle rettsmidler for psoriasis, ganske populært i utlandet, spesielt i Ukraina. I Russland, ikke solgt.

  Pris Skin cap på apotek i Moskva, St. Petersburg, regioner

  Minimumspriser for linjen Skin-Cap i fagene i Russland. Det bør bemerkes at det er mulig å kjøpe varer ikke i lokale apotek, men å bestille i medisinske nettbutikker. Som regel, i dem er prisen konstant for alle regioner, kun kostnaden for levering kan variere.

  Huddeksel

  Bruksanvisning:

  Priser i nettapoteker:

  Huddeksel - et eksternt middel med antibakterielle, antifungale og antiproliferative effekter.

  Frigi form og sammensetning

  • Krem til ekstern bruk 0,2%: Hvit, med en karakteristisk lukt (i plastrør på 50 g, 1 rør i en eske);
  • aerosol for utvortes bruk 0,2%: oljeaktig løsning fra hvitt til gulaktig hvit til lys gul farge med en karakteristisk lukt (i aluminium-aerosolbokser er utstyrt med et sprøytehode, 70 g, en sylinder komplett med spesiell tilknytning til behandling av hårete delen hodene i en pappkasse);
  • 1% Sjampo: hvit suspensjon med en karakteristisk lukt (i pose av 5g, 5 poser per boks, i plastflasker med 150 ml, en ampulle i en papp pakke).

  Aktiv ingrediens - sinkpyrition aktivert:

  • 1 g krem ​​- 2 mg;
  • 1 g aerosol - 2 mg;
  • 1 ml sjampo - 10 mg.

  Hjelpestoffer krem: nipagin, glyserol, butilgidroksitoluen, Tegosoft LSE 65K (Cocoate sukrose) Tegosoft ITS (oktyl oktanoat), Tegin M (glycerylstearat), Tego Care 450 (distearat, polyglyseryl-3-metyl glukose) Tegosoft E20 (metyl glyukotset 20 ), Tegosoft P (isopropylpalmitat), Abil K4 (cyklometanon), Tego Alkanol 18 (stearylalkohol), smaksstoff (Binea D 10680), renset vann.

  Hjelpestoffer aerosol etanol, drivmiddel (propan, butan, isobutan), isopropylmyristat, natrium lauryl sulfat.

  Sjampohjelpestoffer: natriumlaurylsulfat, amid-kokos-N (hydroksyetyl), dimetikon, Trilon B, en kopolymer av polypropylen og polyetylenglykol og propylenglykol oleat 55, alkylamidobetaine fettsyrer, natriumlaurylsulfat kopolymer, natriumklorid, mentol, renset vann.

  Indikasjoner for bruk

  Krem til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år)

  • tørr hud;
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt (eksem, neurodermatitt);
  • psoriasis.

  Aerosol til ekstern bruk (for voksne og barn over 1 år)

  • eksem;
  • psoriasis;
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt;
  • eksem.

  sjampo

  • kløe;
  • psoriasis;
  • flass;
  • seborrhea (både tørr og fet);
  • seborrheisk dermatitt;
  • atopisk dermatitt i hodebunnen.

  Kontra

  Bruk av Skin-cap er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene.

  Dosering og administrasjon

  Legemidlet påføres eksternt.

  Krem, som ryster intenst, bør påføres med et tynt lag på den berørte huden 2 ganger om dagen. Behandlingens varighet: atopisk dermatitt - 3-4 uker, psoriasis - 1-1,5 måneder.

  Aerosolen skal sprayes på den berørte huden i tilstrekkelige mengder 2-3 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er bestemt av tidspunktet for når den kliniske effekten, men det anbefales å fortsette å bruke Skin cap for en uke etter forsvinningen av symptomer. Før påføringen av medikamentet i en viss tid riste flasken, for å bevirke - holdesylinder vertikalt, en avstand på omtrent 15 cm for behandling av hodebunnen fullføre en spesiell dyse..

  Sjampo bør påføres i en liten mengde til vått hår, etter intensiv risting av flasken. Deretter må du massere hodebunnen, vaske håret, bruke sjampo igjen, la det stå på håret i 5 minutter, skyll med rikelig med vann. Hyppigheten av bruk - 2-3 ganger i uken. Behandlingstid: seborré - 2 uker, psoriasis - 5 uker. Under remisjon kan sjampo brukes til å hindre tilbakefall 1-2 ganger i uken.

  Bivirkninger

  Hudhetten tolereres godt. I sjeldne tilfeller er allergiske reaksjoner mulig.

  Spesielle instruksjoner

  Studier om sikkerheten ved bruk av Skin-cap under graviditet og amming ble ikke utført.

  Sjampo påvirker ikke hårets tilstand og dens naturlige farge.

  Drug interaksjon

  Ingen klinisk signifikant interaksjon av sinkpyrition med andre legemidler ble notert.

  Vilkår for lagring

  Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Utløpsdato: aerosol og sjampo - 5 år ved 4-30 ° C, krem ​​- 3 år ved 4-20 ° C.

  Huddeksel: priser i nettapoteker

  Skin cap krem ​​0,2% 15 g

  Huddekselgel 1% 150 ml

  Skin cap gel d / dusj 150ml

  Skin cap krem ​​0,2% 15g

  Skin cap krem ​​0,2% 15 g

  Huddeksel dusjgel 150 ml

  Skin cap shampoo 1% 150 ml

  Skin cap shampoo 1% 150ml

  Skin cap shampoo 150 ml

  Huddeksel aerosol 0,2% 35 g

  Skin cap aeroz. utseende. 0,2% 35g

  Skin cap aerosol 0.2% 35 g for ekstern bruk

  Skin cap krem ​​0,2% 50 g

  Skin cap krem ​​0,2% 50g n1

  Skin cap krem ​​0,2% 50 g

  Huddeksel aerosol 0,2% 70 g

  Skin cap aeroz. utseende. 0,2% 70 g / 100 ml

  Huddeksel aerosol 0,2% 70 g for ekstern bruk

  Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

  Amerikanske forskere gjennomførte eksperimenter på mus og konkluderte med at vannmelonsaft forhindrer utviklingen av vaskulær aterosklerose. En gruppe mus drakk rent vann, og den andre - vannmelonjuice. Som et resultat var fartøyene i den andre gruppen fri for kolesterolplakk.

  Hvis leveren din sluttet å virke, ville døden ha skjedd innen 24 timer.

  En person som tar antidepressiva vil i de fleste tilfeller lider av depresjon igjen. Hvis en person klarte depresjon med sin egen styrke, har han all sjanse til å glemme denne tilstanden for alltid.

  De fleste kvinner er i stand til å få mer glede av å tenke på sin vakre kropp i speilet enn fra kjønn. Så kvinner, strever etter harmoni.

  I Storbritannia er det en lov som en kirurg kan nekte å utføre en operasjon på en pasient hvis han røyker eller er overvektig. En person må gi opp dårlige vaner, og kanskje vil han ikke trenge kirurgi.

  Faller fra et esel, du er mer sannsynlig å bryte nakken din enn å falle fra en hest. Ikke prøv å motsette seg denne utsagnet.

  Forskere fra Oxford University gjennomførte en rekke studier der de konkluderte med at vegetarisme kan være skadelig for menneskets hjerne, da det fører til en nedgang i massen. Derfor anbefaler forskerne ikke å utelukke fisk og kjøtt fra kostholdet.

  Ifølge statistikk, på mandager, øker risikoen for ryggskade med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. Vær forsiktig.

  Det velkjente stoffet "Viagra" ble opprinnelig utviklet for behandling av arteriell hypertensjon.

  Den høyeste kroppstemperaturen ble registrert i Willie Jones (USA), som ble tatt inn på sykehus med en temperatur på 46,5 ° C.

  Tannleger viste seg relativt nylig. Tilbake på 1800-tallet var riving av dårlige tenner ansvaret for en vanlig barber.

  Det er svært nysgjerrige medisinske syndrom, for eksempel obsessiv inntagelse av objekter. I magen til en pasient som lider av denne manien, ble det funnet 2500 fremmede gjenstander.

  En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdommer. Intellektuell aktivitet bidrar til dannelsen av ytterligere vev, kompensere for de syke.

  Fire skiver med mørk sjokolade inneholder omtrent to hundre kalorier. Så hvis du ikke vil bli bedre, er det bedre å ikke spise mer enn to skiver per dag.

  Mange stoffer som i utgangspunktet markedsføres som narkotika. Heroin, for eksempel, ble opprinnelig markedsført som et middel for baby hoste. Kokain ble anbefalt av legene som anestesi og som et middel til å øke utholdenheten.

  Glaukom er en gruppe øye sykdommer hvis spesifikke tegn er en permanent eller bølgende økning i intraokulært trykk (IOP) over men.

  Skin cap krem: bruksanvisning, pris, vurderinger, analoger

  Huddeksel er et preparat laget i form av en krem ​​beregnet for påføring på huden. Verktøyet brukes utelukkende eksternt, viser antifungal og antibakteriell aktivitet. Fremskynder tiden for regenerering i tilfelle skader på huden. Verktøyet har indikasjoner og kontraindikasjoner. Pediatrisk bruk er begrenset. Effekten på en gravid kvindes kropp og utviklingen av fosteret er ikke studert, sammensetningen anbefales ikke til bruk i denne perioden.

  Doseringsform

  Hettedekselet er laget i form av en krem ​​beregnet til ekstern bruk.

  Beskrivelse og sammensetning

  Krem til ekstern bruk har en hvit farge og har en uttalt lukt.

  Den aktive komponenten av stoffet Skin Cap er aktivert med sinkpyriton.

  Listen over hjelpekomponenter kan representeres som følger:

  • butilgidroksitoluen;
  • nipagine;
  • glycerol;
  • kakosaccharose;
  • oktyloktyl;
  • glycerylstearat;
  • polyglyceryl distearat;
  • metyl glukocet;
  • isopropylpalmitat;
  • cyklomethicon;
  • stearylalkohol;
  • smaken;
  • renset vann.

  Farmakologisk gruppe

  Kombinert virkemiddelstoff beregnet for ekstern bruk. De aktive komponentene av stoffet etter påføring forblir i de øvre lagene i huden. Kumulativ evne til verktøyet gir sannsynligheten for spredning av aktive partikler i problemområder. Det aktive stoffet absorberes raskt og kjennetegnes av en lang periode med utskillelse. Den aktive bestanddelen absorberes i systemisk sirkulasjon i små mengder. Legemidlet har ingen direkte innvirkning på kroppens ulike strukturer og gir levebrød. Metabolisme betyr at leveren, nyrene fjerner den aktive ingrediensen sammen med forfallsprodukter. Sammensetningen provoserer ikke avhengighet, selv under langvarig bruk.

  Indikasjoner for bruk

  Listen over indikasjoner på bruk av produktet kan representeres som følger:

  for voksne

  Verktøyet kan brukes av pasienter i denne gruppen i nærvær av indikasjoner for bruk av sammensetningen. Før du begynner å bruke verktøyet, bør du få ekspertråd.

  for barn

  Hudkrem i form av krem ​​til ekstern bruk kan brukes til barn over 1 år som foreskrevet av en spesialist.

  for gravide og under amming

  Data som kan godkjenne sikkerheten ved bruk av midler under graviditet og amming for øyeblikket - nei. Studier som er i stand til å bekrefte sikkerheten for legemiddeleksponering, har ikke blitt utført.

  Kontra

  Legemidlet Skin-Cap er forbudt å brukes til pasienter i nærvær av individuell følsomhet overfor de enkelte komponentene i den medisinske sammensetningen. Legemidlet er ikke anbefalt for personer som har en tendens til allergiske reaksjoner.

  Bruk og doser

  Legemidlet i form av en krem ​​er beregnet for ekstern bruk. Sammensetningen påføres i et tynt lag på huden og la til helt absorbert. Før du fortsetter å bruke røret med stoffet, rystes det grundig.

  for voksne

  Sammensetningen anbefales å brukes på de berørte områdene av huden 2 ganger daglig. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes individuelt.

  for barn

  Legemidlet kan brukes i pediatrisk praksis etter avtale av en spesialist. Verktøyet skal påføres i et tynt lag på begrensede områder av huden. Det er viktig å registrere de forekommende reaksjonene i tide, når symptomene på allergi oppstår, stoppes bruken av forbindelsen.

  for gravide og under amming

  Data som kan bekrefte sikkerheten ved bruk av midler under graviditet og amming - nei.

  Bivirkninger

  Bivirkninger på bakgrunn av bruk av stoffet Skin-cap er ekstremt sjeldne. I noen tilfeller kan allergi symptomer oppstå. Når en overfølsomhetsreaksjon oppdages, bør bruken av midlet avbrytes og konsultere en lege for å bestemme den påfølgende handlingsplanen.

  Interaksjon med andre legemidler

  Tilfeller av klinisk signifikant interaksjon er ennå ikke løst.

  Spesielle instruksjoner

  Studier som kan bekrefte sikkerheten ved bruk av forbindelsen under graviditet, er ikke utført fordi mulighetene for bruk er begrenset.

  Legemidlet er utgitt fra nettverket av apoteker i frimarkedet.

  overdose

  Saker av overdose er ikke beskrevet.

  Lagringsforhold

  Krem Huddeksel skal lagres ved en omgivelsestemperatur på 4 til 20 grader. Maksimal lagringstid er 3 år fra datoen som er trykt på pakken. Verktøyet skal oppbevares utilgjengelig for barn.

  analoger

  Drug Skin-cap, produsert i form av en krem ​​til ekstern bruk, har analoger med identiske indikasjoner for bruk.

  Legemiddelet Locoid bidrar til effektivt å eliminere tegn på patologiske prosesser som dekker de øvre lagene i huden, uten infeksjon. Sammensetningen hjelper med sykdommer som eksem og psoriasis, gjør det mulig å oppnå remisjon. Verktøyet tilhører gruppen av kortikosteroider. Muligheten for bruk under graviditet og amming, så vel som hos barn - er begrenset.

  Imunofan er et stoff produsert av farmakologiske selskaper i flere doseringsformer. Verktøyet brukes til ulike dermatologiske patologier, som manifesteres mot bakgrunnen av kroppens generelle immunfeil. Løsningen brukes til å aktivere lokal immunitet.

  Legemidlet Psiriaten brukes ofte som en komponent for kompleks behandling av psoriasis og andre systemiske patologier manifestert av dermatologiske effekter. Verktøyet er svært trygt og regnes som en homøopatisk forbindelse. Fordelen med stoffet er muligheten for bruk under graviditet og amming. Bivirkninger på bakgrunn av bruk er ekstremt sjeldne.

  Foretell er et stoff som brukes til å øke regenereringsprosessene for de berørte hudlagene. Verktøyet kan effektivt brukes til å eliminere betennelse, bidrar til å lindre kløe. Sammensetningen tolereres høyt, ikke provoserer utseendet av bivirkninger av kroppen. Den har en begrenset liste over kontraindikasjoner.

  Kostnaden for Skin-cap-krem er et gjennomsnitt på 1 411 rubler. Prisene varierer fra 724 til 2680 rubler.

  Skin-Cap krem: bruksanvisning, pris, omtaler, beskrivelse

  Skin-Kap-krem er et farmasøytisk middel for behandling av dermatologiske patologier. Det har antifungal, antifungal effekter. Dræper patogener, hindrer spredning av infeksjon, blokkerer betennelse. Passer til problemhud av noe slag. Brukes på forskjellige deler av kroppen. Det er lov å søke om barn fra 1 år. Legemidlet er tilgjengelig i Frankrike, Spania. Representasjon er i Russland.

  Cream action

  De aktive komponentene i legemidlet er konsentrert i epidermis, de øvre lagene av dermis. Den akkumulerende egenskapen til Skin-cap-kremet gjør det mulig for de aktive ingrediensene å bli lokalisert til maksimum i problemområdene. Absorberes raskt, vises sakte. Nesten går ikke inn i blodet. I laboratorietester ble det oppdaget bare restprodukter i blodplasmaet. I dette henseende har krem ​​ikke en systemisk effekt, påvirker ikke funksjonen til indre organer, forårsaker ikke bivirkninger.

  Residual metabolisme skjer i leveren, utskilles av nyrene, gjennom tarmene. Ved langvarig bruk er ikke vanedannende, er det ikke uttakssyndrom. Uten anbefaling kan en lege ikke bruke mer enn 14 dager.

  struktur

  Sinkpyrition er en aktiv komponent i Skin-cap-kremet. Det har en uttalt antifungal, antimikrobiell, anti-inflammatorisk aktivitet. Sinkpyrition ødelegger cellens vegger av patologiske mikroorganismer, som fører til døden. På grunn av nøytralisering av infeksjonskilden, eliminerer peeling, rødhet, irritasjon. Den høye penetrerende kraften til den aktive komponenten gir en rask effekt, et positivt resultat.

  • Tegin M;
  • EH, E20, R;
  • Tego Ker 450;
  • Butilgidroksitoluos;
  • sukrose;
  • etanol;
  • glycerol;
  • cyklomethicon;
  • Propylparhydroksybenzoat;
  • Stearylalkohol;
  • Kokosolje;
  • smaken;
  • Vann.

  Ytterligere stoffer gir krem ​​lett applikasjon, rask absorpsjon, dyp penetrasjon, fuktighetskrem, og skaper en beskyttende barriere. En film dannes på overflaten av huden som beskytter huden mot dehydrering og de negative effektene av ytre irritasjonsmidler. Vannbalansen gjenopprettes, den lokale immuniteten øker. Betingelser er opprettet for rask gjenoppretting av huden.

  vitnesbyrd

  Skin-Kap krem ​​brukes til dermatologiske patologier av forskjellig opprinnelse assosiert med reproduksjon av patogener.

  1. seborrhea;
  2. Atopisk dermatitt;
  3. psoriasis;
  4. eksem;
  5. atopisk dermatitt;
  6. Peeling, patologisk tørrhet.

  Bruk stoffet kan være voksne, barn fra 1 år.

  I tillegg til dermatologiske sykdommer eliminerer stoffet kosmetiske feil:

  • peeling;
  • irritasjon;
  • Røde flekker;
  • kløe;
  • Brennende følelse;
  • Sår akne;
  • utslett;
  • Svarte prikker;
  • Små sprekker;
  • Overdreven tørrhet;
  • Dehydrering etter kortikosteroider.

  Kan brukes i noen tilfeller:

  • frostskader;
  • chapping;
  • solbrenthet;
  • Eksem ved kontakt med husholdnings kjemikalier;
  • Mild termisk brenning;
  • Hematom, blåmerke.

  Kan ikke brukes med åpne sår. Før bruk, anbefales det å få ekspertråd.

  Kontra

  Du kan ikke bruke Skin-Cap-krem i nærvær av individuell intoleranse mot komponentene. Det manifesterer seg i en allergisk reaksjon på huden - utslett, rødhet, brennende, kløe, peeling. Før behandling påbegynnes, anbefales det å utføre en sensitivitetstest.

  En liten mengde krem ​​som brukes på albuen bøyer, observere tilstanden til epidermis, deres egne følelser i en time. Barn test bruker 12 timer. Tilstedeværelsen av ubehagelige symptomer, forskjellige manifestasjoner på huden, er grunnlaget for fiasko.

  Ikke anbefalt for bruk under graviditet, amming. Det er forbudt å bruke i barndom opp til 1 år for behandling av bleie dermatitt, diatese.

  Søknadsveiledning

  Et middel for ekstern bruk er påført med et tynt lag til de berørte områdene to ganger om dagen. Spredt med lett masserende bevegelser. Kremet absorberes raskt nok, fuktes umiddelbart, skaper et beskyttende skall.

  Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade på epidermis, typen sykdom.

  1. Psoriasis, seborrhea behandles i 1,5-2 måneder.
  2. For behandling av atopisk dermatitt er 4 uker nok.
  3. Varigheten av behandlingen for eksem avhenger av størrelsen, årsakene til utseendet. I gjennomsnitt 2 uker.
  4. Neurodermatitt, tørrhet, peeling - 14-20 dager.

  Det er forbudt å bruke Skin-Cap-krem i mer enn 2 måneder. I slike tilfeller er overdose mulig. Det er bivirkninger som er karakteristiske for individuell intoleranse. Situasjonen krever ikke spesiell behandling, ubehagelige symptomer forsvinner etter uttak av stoffet.

  Cream Skin Cap kan brukes som en del av kompleks terapi. Men det anbefales ikke å bruke flere utendørsprodukter med tilsvarende effekt. Mulig overdose, svekkende effekten av eksisterende komponenter.

  Viktige fordeler

  Farmasøytisk stoff godkjent av dermatologer fra forskjellige land. Produktene selges i Europa, for produksjon av kvalitetskomponenter blir brukt. Sammensetningen er hypoallergen, nøye gjennomtenkt. Individuell intoleranse er ekstremt sjelden.

  Den terapeutiske effekten kommer raskt. I begynnelsen krever en liten tinning, brennende, som er en normal reaksjon, ikke at stoffet avbrytes. Allergisk kløe forsvinner innen 20 minutter, huden roer seg ned, og de aktive komponentene fortsetter å drepe patogenene.

  Krem pris

  Farmasøytisk stoff er produsert i rør av 15 g, 50 g, lommebok med laminert folie på 5 g. Legemidlet tilhører de dyre midler. Prisen varierer avhengig av produsenten. Franske produkter: Krem i et volum på 15 g - ca. 1000 rubler, 50 g - innen 2000 rubler. Spanske produkter: 15 g krem ​​- 4500 rubler, 50 g - mer enn 10 000 rubler.

  Skin-Kap krem ​​selges uten resept. Du kan kjøpe på apoteket, bestilt online. Holdbarhet - 3 år fra fremstillingsdato. Spent sparsomt.

  Analoger krem ​​hudhett

  Den høye prisen på Skin-Cap-krem gjør at kundene ser etter analoger. Nesten hvert apotek har et helt arsenal av dermatologiske produkter med tilsvarende effekt. Det finnes stoffer med samme aktive ingrediens - sinkpyrition.

  • Tsinokap. Produkter av innenlands produksjon. Gjennomsnittlig pris på et rør med en kapasitet på 25 ml er 300 rubler, 50 ml - 570 rubler. har lignende indikasjoner, identiske kontraindikasjoner.
  • Ch'ing. Et rør med en kapasitet på 40 ml koster ca 300 rubler. I tillegg til pyritionsink er naturlige oljer, vitaminer, panthenol og urea inkludert. Verktøyet er testet av dermatologer, designet for problemhud av noe slag. Eliminerer peeling, irritasjon, hjelper til å takle ømt akne, akne, spor av utslett, svarte prikker.
  • Psorikap. Narkotika av innenlandsk produksjon. Tuba krem ​​koster 150 p. Den har identiske avlesninger. Det anbefales å bruke for voksne, barn fra 3 år. Den aktive ingrediens er sinkpyrition. Hjelpesammensetningen er ikke så forskjellig fra Skin-Kap-kremet.

  Spørsmålet om å bytte et legemiddel sammen med en annen bør diskuteres med legen din. Apotek har mange stoffer som kombinerer antibakterielle, antifungale, antimikrobielle, antiinflammatoriske effekter.

  Ytelse vurderinger

  Du kan legge inn vurderinger om Skin-Kap krem, andre brukere vil være interessert i:
  Marina:

  "Dermatitt ble funnet i barnet ved 6 måneder. Prescribed cream Skin Cap. Selv om kontraindikasjoner angitte alder opp til 1 år. Jeg leste sammensetningen, jeg var overbevist om at bønden ikke var hormonell, jeg kjøpte den. Veldig raskt hjulpet. Neste dag var flekkene ikke så røde, peeling gikk i 3 dager. Barnet roet seg på den første dagen, noe som kan hevde at stoffet raskt lindrer kløe, brenner. Jeg måtte bruke den mer enn en gang til de nådde 3 år. Da stoppet de allergiske manifestasjonene oss. "

  Svetlana:

  "Psoriasis siden barndommen. Kremer prøvde alle slags forskjellige. Jeg husker ikke navnet. Hun stoppet på Skin Cap. Avlaster betennelse raskt, kløe forsvinner på samme dag, avskalning gradvis. Første gang jeg måtte bruke krem ​​i nesten 2 måneder. Så symptomatisk. Vises manifestasjoner av psoriasis - behandlet hud. Forsvist, stoppet behandlingen. Med denne krem ​​føler du deg som en mann. Sykdommen vinner ikke, men det tar bort symptomene godt. "

  Flere Artikler Om Typer Acne