Velkommen til deg! I dag vil vi gjerne introdusere deg til et slikt stoff som Skinoren gel fra rosacea - noen av dere kom sikkert over vurderinger på Internett, så vi bestemte oss for å sette dem sammen i en artikkel og supplere det med kommentarer fra hudlege.

Vi vil snakke om hovedvirkningen av stoffet for Rosacea, om de mulige konsekvensene og hvordan du bruker stoffet riktig for å unngå uønskede effekter.

Hva er dette stoffet og hvordan det påvirker sykdommen

Skinoren er et antiinflammatorisk middel med en aktiv ingrediens kalt azelainsyre.

Det bidrar til å normalisere arbeidet med hud sebaceous kjertler, og dermed eliminere overdreven fet hud, samt eliminere skinne.

Salven bidrar til å rengjøre og begrense porene betydelig, forhindre utseendet av pustler og betennelser og er tilgjengelig i form av krem ​​eller gel.

Skinoren gel brukes ganske ofte under følgende forhold:

 • akne, kviser, komedoner, økte sebaceous kjertler;
 • rosacea, pustler, rødhet;
 • hud hyperpigmentering.

Instruksjonene for stoffet indikerte at det kan brukes med forsiktighet under graviditet og amming. Bivirkninger av Skinoren inkluderer individuelle allergiske reaksjoner.

Når det gjelder rosacea, er Skinoren ment for behandling av papules-pustulær form av rosacea. Mekanismen for effekten av gelen på patogene manifestasjoner som oppstår fra denne sykdommen, er ikke fullt forstått for øyeblikket.

Studier har vist at stoffets aktive substans kan forhindre utvikling av den inflammatoriske prosessen og redusere utseendet av reaktive oksygenmetabolitter.

Skinoren har også en undertrykkende effekt på levedyktigheten og utviklingen av unormale melanocytter.

PAY ATTENTION!

For raskt å kvitte seg med svarte flekker, akne og akne, samt å forynge huden i ansiktet, anbefaler vi at du gjør deg kjent med dette effektive middelet.

Kort tid etter den aktuelle applikasjonen av stoffet trer det aktive stoffet inn i de dypere lagene av huden, mens azelainsyre kommer inn i de skadede områdene mye raskere enn de friske.

I gjennomsnitt, etter en enkelt bruk av 20% gel, absorberes ikke mer enn 3,6% av dosen i huden. Stoffet utskilles fra kroppen hovedsakelig med urin.

Funksjoner av stoffet i rosa akne

Skinoren gel for rosacea er kun beregnet for bruk på huden.

Tenk på at behandlingsregimet velges bare individuelt hver gang, med tanke på kroppens egenskaper, og derfor ikke haste for å foreskrive dette legemidlet for deg selv og alltid konsultere en lege før du bruker den.

Påfør Skinoren kun på forhånd renset fra sminke og smuss på huden. Forsiktig spre med et tynt lag på problemområder, lett gnid og la til helt absorbert.

Behandle huden på denne måten bør være 2 ganger om dagen, mens du bruker et fundament med dette verktøyet anbefales ikke.

Bruk medisinen i tilstrekkelig mengde, men ikke overskride det foreskrevne tiltaket. For en fullstendig ansiktsbehandling brukes en ganske liten strimmel på ca 2 cm.

Det er svært viktig å bruke Skinoren regelmessig og gjennom hele det foreskrevne behandlingsforløpet, hvis varighet bestemmes av din behandlende lege. Det avhenger vanligvis av den aktuelle tilstanden til dermis og effektiviteten av behandlingen.

Ofte forbedrer den generelle tilstanden til pasientens hud etter bare 4 uker med vanlig bruk, men for å oppnå en varig effekt, kan legemidlet foreskrives i flere måneder.

Dermatologi Opinion

Essensen av rosacea er at karene i ansiktet utvider seg patologisk. Behandlingen av en slik sykdom er ganske kompleks, krever en integrert tilnærming, tid og tålmodighet.

Vanligvis, foruten bruk av Skinoren, foreskriver eksperter medisiner for oral administrasjon, snakkere, fuktighetsgivende midler, samt noen kosmetiske prosedyrer, inkludert laserkoagulasjon.

Kombinert terapi påvirker sykdommen både ute og inne, og derfor hjelper det raskere, og effekten av det varer lenger.

I tillegg til azelainsyre inneholder Skinoren benzoic acid, som ifølge dermatologer kan i noen tilfeller forårsake irritasjon av slimhinner, samt propylenglykol - dette stoffet forårsaker noen ganger rødhet og tørrhet i huden.

Ikke la salven komme inn i øynene eller på slimhinnene i munnen, og hvis dette skjer, må du skylle delene med rennende vann.

Også eksperter anbefaler å avstå fra å bruke alkoholholdige midler og løsninger i behandling av rosacea.

Meninger om pasienter

Vi klarte å finne motstridende vurderinger om stoffet. Mange pasienter blant de viktigste ulempene med stoffet noterte sin høye pris på et apotek (ca. 700 rubler) for et lite rør (15 g).

Often, Skinoren gel brukes av pasienter til å behandle akne, men vi fant mange vurderinger etter bruk av rosacea.

Noen som brukte Skinoren-gel, så et pluss fordi basen av gelen er azelainsyre, som, i motsetning til salisylsyre, ikke fortammer huden så mye.

Imidlertid oppdaget nesten halvparten av pasientene at i begynnelsen av behandlingen var ubehag i form av rødhet, stramming og tørrhet i huden fremdeles manifestert.

Av Skinors positive egenskaper ved behandling av rosacea ble det observert en markert lettelse av de berørte hudområdene og fraværet av avhengighet av dette legemidlet.

Gjennomsnittlig varighet av gelbehandling er 2-3 måneder. Husk at bare en hudlege kan utpeke ett eller annet begrep, samt anbefale bruk av dette verktøyet.

For alltid å ha en sunn og vakker hud, les våre artikler om behandling av hudsykdommer og hvordan du tar vare på dermis.

Pass på å abonnere på bloggen vår, for ikke å gå glipp av interessante materialer, og dele informasjon med venner i sosiale nettverk.

Husk å konsultere legen din før du bruker medisiner og alltid være sunn! Se deg igjen på sidene i bloggen vår!

VÅRE LESER ANBEFALER!

For behandling av akne, akne, akne, svarte flekker og andre hudsykdommer forårsaket av overgangsalder, sykdommer i mage-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre årsaker, bruker mange av våre lesere vellykket metoden til Helen Malsheva. Etter å ha gjennomgått og nøye undersøkt denne metoden, bestemte vi oss for å tilby det til deg.

Dermatotropiske stoffer INTENDIS Skinoren gel - anmeldelse

Det eneste middelet som hjelper meg i et år fra rosacea

Hei alle Min kamp mot rosacea er beskrevet her:

Som et resultat tørket ansiktet ut av retinoisk salve og jeg kastet det i to dager. Det var min dødelige feil ((hun stoppet å hjelpe meg, jeg ble også forkjølet, og ansiktet mitt utgitt enda mer. Jeg dro til skinoren. Etter den første salvelsen følte ansiktet mitt som om det hadde blitt prikket med nåler. Forferdelig følelse, utslettene gikk ikke ned og økte ikke, tørrhet Da jeg bestemte meg for å avslutte denne behandlingen, bestemte jeg meg for å lese instruksjonene, og det står at det bare er forbedring etter 4 uker! Jeg prøvde å smøre denne salven halvveis med panthenol og, et mirakel, ansiktet mitt sluttet å tørke og effekten er synlig med det blotte øye. Jeg anbefaler)

Anmeldelser av stoffet Skinoren

Gel for ekstern bruk, Intendis Manufacturing S.p.A.

Indikasjoner for bruk

Diskusjon av stoffet Skinoren i journaler av mødre

Ja, du bør prøve hudormer anbefales. Zinerit hjalp før graviditet. Inntil jeg prøvde det, trodde jeg det kunne passere! =)

. hvilke problemer. Etter å ha kansellert, brukte jeg Baziron AU krem, det hjalp perfekt, men det er umulig under graviditeten. Av alle de mindre eller mindre effektive rettsmidler for akne ble Skinoren krem ​​funnet i henhold til instruksjonene, nå bruker jeg det, resultatet er utmerket - huden er glatt og ikke en enkelt kvise. Utdrag fra instruksjonene: Graviditetsperioden og amming. Resultatene av studier av embryotoksisitet og teratogenicitet av legemidlet, samt dets tiltak i perinatal og postanal-perioden, indikerer ikke at det foreligger noen risiko ved bruk under graviditet og amming. Mengden azelainsyre som potensielt kan falle inn i kroppen av et barn med morsmelk er veldig.

om sommeren virker det som ikke anbefalt, solen, pigmentplettene og så videre. Jeg gjorde om våren, hjalp. Blandet badyagipulver + badyaggel, i 15-20 minutter på ansiktet og vasket av. Skinoren-gel hjalp meg enda mer fra stagnasjon, i en måned gikk de alle bort! med badaguy lenger, men skinorenom hver dag du smør, og badyagu et par ganger i uken. kanskje fra den hudoren hjalp raskere

Jeg hjelper ikke den samme flue agaric ((tidligere smurt med basiron, nå er det umulig. Skinoren hjalp ikke i det hele tatt. Dermatologen tilbød kamille. Ha ha.. Vi vil tolerere. Min første datter, men det var ikke noe slikt mareritt på ansiktet mitt.

. du liker det bedre, men kosmetologen anbefaler at gelen ikke skal vaskes umiddelbart slik at fettet kan oppløse seg. 2. Effektiv i kampen mot akne krem. Under graviditeten kan du bruke gel Skinoren. Jeg legger det om morgenen, og jeg har allerede BB-krem på den. MEN! Huden bør gis for å bli vant til kremet skal gis en uke eller to, fordi i begynnelsen vil huden etter påføring være skummel å klø og klø, så vil det en stund (noen dager) skille av. Derfor, før bryllupet, bør du ikke begynne å bruke det. Det er ingen avhengighet av Skinoren, som Zenerit. Det tørker perfekt akne. 3. Fuktighetskrem. Jeg bruker vanligvis en god fettkrem for natten eller en fuktighetsgivende nattmaske. 4. Valgfritt.

Zener er en fantastisk ting, men dessverre et antibiotika, hvis du spiser, kan du ikke og huden blir vant til det, i begynnelsen hjelper det godt med kviser, og deretter null effekt. Men hudoren gel-veeeek. Han hjalp meg bare (TTT)

Skinoren gel rosacea vurderinger

Skinoren gel, krem ​​- bruksanvisning, analoger, anmeldelser, pris. Hvordan bruke Skinoren fra akne og alder flekker, bilde før og etter

Skinoren er et stoff beregnet på behandling av akne (juvenil og vulgær), fokalisering av hyperpigmentering (melasma), seborrheisk dermatitt og rosacea. Legemidlet påføres eksternt, som påføres huden, og har en antibakteriell, anti-inflammatorisk, keratolytisk og depigmenterende effekt.

Sammensetning og former for utgivelse

For tiden er stoffet Skinoren tilgjengelig i to doseringsformer:

 • Gel for ekstern bruk Skinoren;
 • Krem til ekstern bruk Skinoren.
 • Begge doseringsformene er beregnet for ekstern bruk, og avviker fra hverandre av konsistensen og konsentrasjonen av den aktive substansen.

  Skinoren krem ​​blir ofte feilaktig kalt "Skinoren salve." Selv om det ikke er i salveformen, er stoffet ikke tilgjengelig. Denne tilstanden skyldes at folk som ikke vet nøyaktig navnet på doseringsformen, vil si at de ikke trenger en gel, men en annen type produkt med en mer tett konsistens. Og så vises uttrykket "Skinoren salve", som er feil, men ofte brukt i hverdagen, heter Skinoren krem.

  Sammensetningen av gel og Skinoren krem ​​som aktiv ingrediens inkluderer samme substans - azelainsyre. Skinoren gel azelainsyre er inneholdt i mengden 150 mg per 1 g, som er konsentrasjonen av det aktive stoffet 15%. Skinoren krem ​​inneholder det aktive stoffet i en mengde på 200 mg per 1 g, noe som tilsvarer en konsentrasjon på 20%. Gelen og kremet varierer således fra hverandre i konsentrasjonen av den aktive substans, som henholdsvis er 15% og 20%.

  Sammensetningen av hjelpekomponentene til gelen og Skinoren-kremet er også forskjellig, da de gir en annen konsistens av preparater. Ekstra stoffer som er inkludert i gelen og fløten er presentert i tabellen:

  Hjeltekomponenter av gelen Skinoren

  Hjeltekomponenter av Skinoren krem

  Sammensetningen av gelen Skinoren. mikronisert azelainsyre i en konsentrasjon på 150 mg / g, polysorbat 80, polyakrylsyre, propylenglykol, lecitin, natriumhydroksyd, triglyserider, benzosyre. dinatriumedetat, renset vann.

  Sammensetningen av Skinoren, produsert i form av salve. Azelainsyre er inkludert i konsentrasjonen på 200 mg / g. Følgende komponenter benyttes: benzoesyre, makrogolglycerylstearat, en blanding av cetostearylalkohol, glyserylstearat, kokosnøttfettsyrer glyserider og cetylpalmitit, cetostearyletylkapronat, glyserol 85%, propylenglykol, renset vann.

  Utgivelsesskjema

  Skinoren har to doseringsformer:

  Gelen har utseende på en hvit eller litt gulaktig ugjennomsiktig substans. Finnes i rør av 5, 15, 30 og 50 gram.

  Kremet er en matt, homogen masse av hvitt. Formutgivelse - rør 30 gram.

  Farmakologisk aktivitet

  Aktuell behandling av akne. Azelaic acid, som er en del av preparatet, effektivt reduserer betennelse, har uttalt antibakterielle og keratolytiske effekter.

  Den har bakteriostatiske egenskaper mot propionibacteria acne (Propionibacterium acnes) - Gram (+) bakterier. provoserende akne, så vel som i forhold til epidermal stafylokokker (Staphylococcus epidermidis).

  Farmakodynamikk og farmakokinetikk

  Effekten av Skinoren i behandling av akne (akne) skyldes de antibakterielle egenskapene til azelainsyre og stoffets evne til å ha en direkte effekt på follikulær (hår) hyperkeratose.

  I modeller av in vivo og in vitro hemmer det proliferasjonen av keratinocytter (hovedcellene i epidermallaget) og normaliserer terminale prosesser for differensiering av epidermale celler på grunn av akne.

  På bakgrunn av bruken av stoffet, er det en signifikant reduksjon i tettheten av kolonier av propionibakterier acne. samt en signifikant reduksjon i konsentrasjonen av frie fettsyrer i lipider på overflaten av huden (dette reduserer fettinnholdet i huden).

  Virkningsmekanismen for azelainsyre på patogene fenomen som forekommer i rosacea. ikke akkurat installert. I løpet av flere studier ble det funnet at stoffet i modeller av in vitro og ex vivo kan stoppe den inflammatoriske prosessen, redusere produksjonen av reaktive oksygenmetabolitter (dets frie radiale former) og dannelsen av antiinflammatoriske midler.

  Azelainsyre har en dose- og tidsavhengig hemmende effekt på veksten og levedyktigheten til unormale melanocytter.

  Etter lokal bruk av stoffet, passerer azelainsyre inn i alle lag av huden, og stoffet trenger inn i den skadede huden en størrelsesorden raskere enn det intakte. Etter en enkelt påføring av 5 gram 20% Skinoren krem ​​(tilsvarende 1 gram azelainsyre), absorberes ikke mer enn 3,6% av dosen gjennom huden.

  Kliniske studier av bruken av legemidlet for akne viste at absorpsjonshastigheten for azelainsyre for krem ​​og for gel er den samme.

  Stoffet er delvis eliminert fra kroppen med urin i sin rene form, dets rest gjennomgår en syklus med nedbrytningsreaksjoner og brytes ned i dibasiske karboksylsyrer med kortere kjedelengde. Azelaic acid beta-oksidasjonsprodukter finnes også i urin.

  Skinoren gel er ment for behandling av papulopustulyarny former for akne på mild og / eller moderat alvorlighetsgrad, samt for behandling av papulopuskulær form for rosacea.

  Indikasjoner for bruk av krem ​​er akne (vanlig akne) og melasma.

  Skinoren er kontraindisert hos personer med overfølsomhet overfor azelainsyre eller noen av hjelpestoffene som inngår i preparatet.

  Skinoren fremkaller ikke utviklingen av systemiske bivirkninger. Under kliniske studier ble det kun identifisert lokale reaksjoner på legemiddelbehandling. Symptomene knyttet til bruk av gel eller krem ​​er som regel mild eller moderat; ofte reduseres antallet deres med videreføring av behandlingen.

  Oftest i kliniske studier ble det registrert kløe, brennende følelse og smerte ved bruk av salven.

  Utslett, økt tørrhet i huden, kan parestesier på applikasjonsstedet av krem ​​/ gel bli observert mindre hyppig. Hos pasienter med rosacea er sannsynligheten for utvikling av lokal ødem av dermis på applikasjonsstedet ikke utelukket.

  Hos pasienter med akne i noen tilfeller (med en frekvens på 1/1000 til

  Rosacea - uttalelse fra leger og pasientanmeldelser

  Rosacea er en kronisk sykdom, arten av forekomsten er ennå ikke fullstendig studert. Det er kjent at sykdommen hovedsakelig rammer mennesker med god hud. Selv om kvinner er mer utsatt for sin forekomst, er den mest alvorlige form for rosacea rhinofyma, den er funnet hos menn.
  Karakterisert av fraværet av hvite og svarte ål. Hovedsakelig står den sentrale delen av ansiktet. Observert: rødhet, kløe, vaskulær mesh. I de senere stadiene, fortykker huden, papiller formes med purulent innhold, er det mulig å deformere visse deler av ansiktet, oftest nesen - den såkalte rhinofymen.
  Sykdommen fortsetter med veksling av perioder med forverring og remisjon, hvis varighet avhenger av den felles samordnede handlinger fra legen og pasienten.
  Nedenfor er de vurderingene vi samler av spesialister om terapimetoder og tilbakemelding fra pasientene om egenskapene i løpet av denne vanskelige behandlingen av sykdommen.

  Meninger fra eksperter

  Alexander Kolesnikov, dermatovenerolog

  "Hormonale lidelser på mange måter provoserer karakulære manifestasjoner av rosacea. Økt blodgass i ansiktets kar og stagnasjon av venøs blod i overgangsalderen forklarer frekvensen av manifestasjoner av denne sykdommen hos kvinner i mellom- og eldre aldersgrupper. Konsultasjon med en endokrinolog og gynekolog må inngå i behandlingsprogrammet. Samtidig foreskriver dermatologer komplekser som inneholder vitamin K og askorbinsyre for å styrke veggene i blodkarene, samt stoffer som forbedrer lymfatisk drenering. "

  Alexey Volkov, vaskulær kirurg

  "Essensen av rosacea er den patologiske utvidelsen av blodårene. Å kurere denne tilstanden er ikke lett. I tillegg til bruk av medisiner, bruk av azelainsyre salver, talkers og fuktighetsgivende kremer, i dag bruker de med suksess metoden for laser koagulasjon. Fartøyet er forseglet fra innsiden, blodstrømmen i den stopper, rødhet i huden forsvinner. For å oppnå et stabilt resultat anbefales det å gjennomføre ca. 6 slike prosedyrer med et intervall på 10 dager. "

  Vladimir Shatihin, gastroenterolog

  "En av de mulige årsakene til rosacea er tilstedeværelsen av ormer i kroppen. Det er nødvendig å identifisere deres tilstedeværelse og om nødvendig å utføre behandling. Som regel sikrer dette sykdommen varig remisjon. "

  Lyudmila Anokhina, dermatovenerolog

  "Metronidazol (Trichopol) har bevist seg i behandlingen av giardiasis, demodicose. Det forbedrer de beskyttende funksjonene i mage og tarm slimhinne, som bidrar til vellykket behandling av rosacea generelt. Brukes i form av tabletter, salver og geler. "

  Tatyana Kuzovkina, dermatolog

  "Kvinner med steroid form av rosacea, som utvikler seg på bakgrunn av langvarig bruk av kortikosteroid salver, kommer ofte til resepsjonen. De gir en rask effekt, lindrer rødhet, reduserer kløe, akselererer resorpsjonen av papler. Disse stoffene kan imidlertid ikke brukes i lang tid. Steroidformen er vanskelig å behandle, etter avskaffelsen av salven oppstår en skarp forverring, så den blir gradvis gjort og veksler med sinkbasert medisinsk kosmetikk. "

  Diana Melnikova, kosmetolog-dermatolog

  "Skinoren gel er vellykket brukt til å behandle rosacea. Den har antiinflammatorisk og antibakteriell effekt, er effektiv mot demodikose. Mange er bekymret for den brennende følelsen etter søknaden, men stoffet bør ikke kanselleres. Med en sterk brennende følelse tar de en pause i to uker, så begynner å bruke den igjen til tilstanden med stabil remisjon. Som regel blir uttalte reaksjoner ikke lenger observert. "

  Irina Lisina, kosmetolog

  "Cryomassage har vist seg å eliminere kosmetiske feil som skyldes rosacea. Flytende nitrogen forårsaker sammenblanding av blodårene med deres påfølgende ekspansjon, noe som fører til økt blodgass til vævene. Observert lymfatisk dreneringseffekt aktiverer regenereringsprosessen i cellene. En slik massasje er nyttig i alle stadier av sykdommen. "

  Dmitry Novikov, dermatovenerolog

  "Roaccutane (isotretinoin) bidrar effektivt til behandling av rosacea. Det er tilrådelig å tildele det til pasienter med avanserte former, hvilken antibiotikabehandling ikke ga et synlig resultat. Siden stoffet forårsaker tørr hud, bør det tas ekstra forsiktighet for å gjenopprette hudens hydrobalanse. "

  Pasientanmeldelser

  Diana, 31 år gammel

  "Rosacea begynte for tre år siden med utseendet av en liten flekk på pannen, som i en måned spredte seg til pannen og kinnene. Passert av en gastroenterolog og endokrinolog. Giardia, dysbakterier og dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen ble funnet. Alt helbredet og korrigert. Kryomassasje ble utført hver sjette måned ved bruk av Skinoren krem. Resultatet var i prinsippet, men det var ingen fullstendig kur, forverringene ble forfulgt. Trøtt og i de siste seks månedene har jeg satt opp med min akne, bare brukt kosmetikk og aktuell tetracyklin salve. På ansiktet ble huden bedre, men øynene ble betent. Tiden gikk, og plutselig la jeg merke til en forbedring, årsaken til hvilken jeg ikke kunne forstå. Som det viste seg, har jeg gjennom de siste tre årene revidert kostholdet mitt og sluttet å spise pølse, pølser og lignende produkter. Tarmene ble renset og ansiktet ble klart. Utrolig, dette er min virkelige historie. Jeg anbefaler alle å konsultere erfarne leger, vurdere kostholdet, bruk spesielle salver, prosedyrer og ikke miste håp. "

  Maria, 35 år gammel

  "Til tross for at jeg har lidd av denne sykdommen i ca fire år, fikk jeg den riktige diagnosen for bare seks måneder siden. Før jeg ble behandlet for allergier og foreskrevne hormonale salver og antihistaminer, som bare forverret min tilstand. Takket være Trichopolum og gel, klarte differensial i 10 dager å lindre betennelse, selv om rødheten fortsatt var igjen. Vi blir behandlet videre. Og med mat har jeg alt i orden, jeg er på en diett, jeg drikker ikke kaffe enda. "

  Inga, 29 år gammel

  "Problemet oppsto etter graviditet. Et utslett begynte å vises på kinnene, vedvarende rødhet dukket opp og forstørrede porer dannet. Hun led i flere år, til en hudlege diagnostiserte rosacea komplisert av demodex i et distrikt CPD. Først herdet han Demodex med talkers sammensatt av en dispensary doctor, deretter byttet til Roex krem. Det tok meg en måned å rydde huden min. "

  Irena, 40 år gammel

  "Jeg har lidd av rosacea i ti år, men jeg har overført det til en tilstand av stabil remisjon. Jeg holder en streng diett, ekskludert mat som kan forårsake refleks dilatasjon av fartøy: krydret, varmt, krydret, salt. Jeg tillater det til meg selv sjelden, i små porsjoner. Jeg tar ikke alkohol. Hele tiden prøver jeg forskjellige stoffer, behandlingsregimer. Enhver peeling fjerner perfekt et tykt lag av Sensibio-maske fra Bioderma. Micellar vann til vask og krem ​​Roseks bruker konstant. Jeg er reddet fra solen med en krem ​​med SPF 50. Jeg er engasjert i åndedrettsøvelser og drikker alkoholforeskrevne medisiner. "

  Evgenia, 42 år gammel

  "Min vei til riktig diagnose var ganske lang. Fornuftig hudlege var ikke lett å finne. Bare etter diagnosen stoppet jeg å behandle demodikose, seboré og allergier. Utslett, rødhet og røde flekker ble forklart i ett ord - rosacea. I tillegg til alle foreskrevne medisiner ble Azelac lotion funnet for seg selv, siden Skinoren var veldig tørt. Regelmessig bruk har bidratt til å klare kløe og rødhet. Ansiktet brenner, men huden skreller ikke. "

  Alexander, 27 år gammel

  "I løpet av de siste to årene, hele tiden under belastninger eller stressende situasjoner, har ansiktet blitt rødt. Nylig var det sel under huden i nasolabialområdet, la merke til dem etter å ha tatt alkohol, fant sted innen en uke. Etter at en av selene åpnet seg og de andre fikk en lilla farge, vendte han seg til en hudlege og besto testene. Resultatet - rosacea. Utnevnt mottak Unidox, Klion og Bifiform. Salver Rosaliac og Baziron. Rådfør deg med kryomassasje i fremtiden. Nå er rødheten borte, nye pustler ennå. Healing. "

  Natalia, 45 år gammel

  "Jeg har rosacea i flere år. Prosessen beroliger seg og skarper igjen. I løpet av denne tiden fant jeg ut at følgende tester skal gjøres konsekvent: Gjennomfør en respiratorisk test for tilstedeværelsen av Helicobacter, doner blod for skjoldbruskhormoner, ekskluder eller bekreft intestinal dysbakteriose og utføre gastroskopi. Hvis du har rosacea, mest sannsynlig vil noe kreve behandling. I tillegg må du være med på å forbedre immunstatusen: drikk vitaminer, spesielle stoffer. Jeg snakker ikke om forskjellige salver, talkers, kremer - det sier seg selv. "

  Til slutt er det verdt å merke seg at kompleksiteten i behandlingen av rosacea ligger i det faktum at det ikke finnes noen enkelt behandlingstilbud som passer til hver pasient. Det er nødvendig å nøye vurdere sykdommen, forebygge sykdomsutviklingen og finne en kompetent spesialist som, avhengig av den spesifikke tilstanden, velger riktig behandling og vil rette det om nødvendig.

  Skinoren Anmeldelser

  Frigivelsesform: Gel, krem

  Analoger Skinoren

  Sammenfaller i henhold til indikasjoner

  Pris fra 246 rubler. Analog billigere med 411 rubler

  Sammenfaller i henhold til indikasjoner

  Pris fra 295 rubler. Analog billigere med 362 rubler

  Sammenfaller i henhold til indikasjoner

  Pris fra 344 rubler. Analog billigere med 313 rubler

  Sammenfaller i henhold til indikasjoner

  Pris fra 486 rubler. Analog billigere med 171 rubler

  Instruksjoner for bruk til Skinoren

  Registreringsnummer:

  Handelsnavn:

  Internasjonalt ikke-proprietært navn:

  Doseringsform:

  gel for ekstern bruk

  Sammensetningen av 1 g gel til ekstern bruk:

  aktiv ingrediens: azelainsyre (mikronisert) - 0,15 g

  hjelpestoffer: propylenglykol, polysorbat 80, lecitin, polyakrylsyre, triglyserider, natriumhydroksyd, dinatriumedetat, benzosyre, renset vann.

  beskrivelse
  ugjennomsiktig gel fra hvitt til hvit med en gulaktig glansfarge.

  Farmakoterapeutisk gruppe
  Akne behandling utslett.

  ATX kode D10AX03

  Farmakologiske egenskaper

  farmakodynamikk

  Azelaic acid normaliserer svekket keratiniseringsprosesser i folliklene i talgkjertlene, og reduserer også innholdet av frie fettsyrer i hudlipidene. Viser antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphyloccocus epidermidis. Azelainsyre har en doseavhengig og tidsavhengig undertrykkende effekt på veksten og levedyktigheten av unormale melanocytter. Farmakokinetikk

  Legemidlet absorberes praktisk talt ikke i systemisk sirkulasjon (ca. 3,6% ved påføring av 5 g gel). En del av den absorberte syre utskilles av nyrene i uendret form, del - i form av dikarboksylsyrer (C7, C5), dannet som følge av beta-oksidasjon. Indikasjoner for bruk

  Akne, Rosacea.

  Kontra

  Overfølsomhet overfor stoffet. Graviditet og amming

  I eksperimentelle studier har de teratogene egenskapene til azelainsyre ikke blitt identifisert. Mengden azelainsyre som en baby kan komme sammen med morsmelk er ubetydelig og utgjør ingen fare (gitt stoffets ekstremt lave toksisitet).

  I kliniske studier ble det ikke fastslått at bruken av stoffet under graviditet eller amming har en negativ innvirkning på helsen til kvinnen eller fosteret (barnet).

  Dosering og administrasjon

  Utad. Før du bruker gelen, vask huden grundig med vann eller et mildt rengjøringsmiddel, og tørk det deretter. Gelen påføres i et tynt lag på den berørte huden to ganger om dagen (morgen og kveld) og lett gniddes. Ca 2,5 cm gel er tilstrekkelig for hele overflaten av ansiktet. Det er viktig at Skinoren brukes regelmessig gjennom behandlingsperioden. Varigheten av Skinoren er individuell og avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Forbedring skjer som regel etter 4 ukers behandling. For best resultat bør Skinoren gel brukes i flere måneder.

  Bivirkninger

  Ved begynnelsen av behandlingen er lokal irritasjon, hyperemi og peeling av huden, brennende, erytem, ​​kløe sjelden mulig. I de fleste tilfeller er symptomene på irritasjon ikke sterke og forsvinner vanligvis under behandlingen. I svært sjeldne tilfeller kan allergiske hudreaksjoner (f.eks. Utslett), kontaktdermatitt og follikulitt oppstå.

  overdose

  Fenomener av overdose med ekstern bruk er ikke installert.

  Interaksjon med andre legemidler

  Klinisk signifikante interaksjoner i applikasjonen av Skinoren ble ikke påvist.

  Spesielle instruksjoner

  Ved hudirritasjon, reduser mengden av en enkelt gelapplikasjon eller reduser hyppigheten av Skinoren-applikasjonen til en gang daglig. Om nødvendig er det mulig å midlertidig avbryte behandlingen i flere dager.

  Ikke la stoffet komme inn i øynene. Ved utilsiktet kontakt, skyll straks med vann.

  Legemidlet er foreskrevet uten aldersbegrensninger.

  Utgivelsesskjema:

  Gel for ekstern bruk av 15% på 5 g, 15 g, 30 g eller 50 g i aluminiumrøret laminert av polyetylen, forseglet med en membran, med skruen på dekselet. Et rør med bruksanvisning er plassert i en eske.

  Holdbarhet
  3 år.
  Ikke bruk etter utløpsdato.

  Lagringsforhold
  Ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.
  Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Apotek helligdager
  Uten resept.

  produsent:

  INTENDIS GmbH
  10589, Berlin, ul. Max-Dorn 10, Tyskland,
  produsert av INTENDIS Manufacturing SpA,
  20090 Segrate, Milano, ul. E. Schering, 21, Italia.
  INTENDIS GmbH,
  Max-Dohrn-Str 10, D-10589 Berlin, Tyskland,
  produsert av INTENDIS Manufacturing SpA, Via E. Schering, 21, 20090 Segrate, Milano, Italia.

  Ytterligere informasjon er tilgjengelig på:
  107113 Moskva, 3. Rybinskaya st., 18, bld. 2.

  Rosacea i spørsmål og svar

  Nylig diagnostisert med steroid rosacea. Er det mulig å kurere det og, om mulig, hvordan. Legen har allerede gitt meg 2 injeksjoner av diprospan. De lindrer utslett i 3-4 uker, men da begynner forverringen igjen.

  Diprospan kan være den første forbindelsen i behandlingen av steroid rosacea, men den kan ikke foreskrives kontinuerlig. Det er nødvendig å flytte til ekstern terapi i kombinasjon med antibakterielle legemidler. Behandling av steroid rosacea som helhet er vanskelig, det er ikke alltid lett. Det er nødvendig å observere gjentatte besøk til legen for korrigering av terapi.

  Tidligere hadde hun rosacea, behandlet med demalan, hudoren. Nå aksepterer jeg selen-aktiv, pregnavit, aevit og la merke til en forbedring. Nå er huden nesten ikke betent, venstre arr og blemishes. Hvordan være i fremtiden, er det en remisjon eller en åpenbar effekt på selen og vitaminer?

  Selvfølgelig er det fornuftig å gå gjennom en full undersøkelse. Årsaken til rosacea er ikke helt klar. Undersøkelsen vil bidra til å identifisere de predopologiske faktorene som er for å forverre sykdomsforløpet. Rosacea er en kronisk sykdom og derfor uhelbredelig. Det går konsekvent gjennom ulike stadier og fortsetter med forverring, deretter med remisjon. Vitaminer og mineraler spiller en støttende rolle i dette tilfellet. For øyeblikket, mest sannsynlig handler det om remisjon av sykdommen.

  For ca 10 år siden begynte huden å bli fett, nå er den veldig fet, mye fett slippes ut. Så dukket opp for ca 5 år siden små rosacea på pannen og kinnene, diagnostisert demodikose, fant et kryss, nå tar rødhet mer og mer plass, diagnostisert rosacea.

  Enn jeg bare ikke behandlet med nitrogen og svovel talkers, ulike permitrin salver, metrogilgel, etc. Resultatet er kort. Han drakk tre måneder (flahil). Mens jeg drikker - en god forbedring, etter en uke starter alt igjen. Nå har han gjennomgått behandling på vårt institutt for dermatologi utad med elacum, det hjelper mye, men dette er en harmonisk effekt! Intravenøs neogemodesis, natriumtosulfat, B6, liposyre, tavegil, metronidazol, resultatet var de gjennomsnittlige rosa flekkene var borte, men etter en uke gikk alt på en ny måte, allerede sliten av det psykologisk!

  Nå tilbyr legen 15 mg Roaccutane 20 mg i 15 dager, men du sa på nettstedet ditt at dette er den siste etappen, er det et alternativ? Eller ville en så kort søknadstid for min oljeholdige hud og en moderat grad av sykdom, uten mye stress for kroppen?

  Det er vanskelig å evaluere behandlingen i absentia, og enda mer - behovet for å velge visse stoffer. Studier har vist effekten på rosacea av slike eksterne preparater som metronidazol (metragil) og azelainsyre (hudoren). For å forebygge forverringer bør de brukes i lang tid. Hormonale salver anbefales ikke, de kan provosere en spesiell sykdom - steroid rosacea. Det er enda mer farlig å bruke stoffer som elokom (sterk handling). Isotretinoin (roaccutane) kan faktisk foreskrives i alvorlige tilfeller. Noen ganger er tetracykliner også brukt. De gjenværende oppførte metodene har ingen påvist effektivitet.

  Etter et langt opphold i solen var det problemer med huden. Av alle indikasjoner på rosacea, men akne har aldri skjedd. På en gang viste hudskraping demodeks. Har blitt behandlet med metronidazol. Nå er det ingen forferdelig rødhet, men kapillærene kryper ut, kinnene deres reagerer med rødhet. Fortell meg hvordan du bryr deg om ansiktet (kinnene kan nesten ikke tåle krem, mer eller mindre Uriage og da ikke alle). Hvordan styrke kapillærene og bli kvitt kinnets rødhet?

  I begynnelsen må du bestemme deg for diagnosen din. Skjønnhetspleie kan ikke alltid bidra til å takle dette problemet. Hos kvinner endres huden i ansiktet, og enda mer så avhengig av solen, krever nøye oppmerksomhet. Du må kanskje ta tester og foreskrive behandling, noe som kan være komplisert (oral medisiner, lokal terapi, fysioterapi). Prosedyrer utføres som gjør at du kan fjerne betennelse, pigmentering, for å gjenopprette strukturen i huden.

  På hele ansiktet er det karsystemet, selv om det ikke er lyst, men det hindrer meg egentlig. Ansiktet har blitt rosa. Jeg har dette problemet i mer enn tre år. En masse diagnoser og mye penger brukt. Noen sier at bare skip, det er ok, noen sier rosacea, noen sier rosacea. Fortell meg vær så snill, er det mulig å ta en avtale for deg og fortsatt gjøre den riktige diagnosen, og senere kurere dette problemet? Jeg forstår at det er umulig å forstå situasjonen i absentia, men fortsatt kan du nevne minst en omtrentlig kostnad for behandlingen.

  Ja, du kan takle rosacea. Det er viktig å gjøre dette nå, fordi uten behandling utvikler sykdommen (rødhet forverres, papler og pustler vises). For å si hvilken behandling som kan tilbys, må du først se deg, vurdere tilstanden til huden og finne ut hva som påvirker det. Det kan ikke være "kur" for rosacea. Tross alt har sykdommen sine egne egenskaper for hver person.

  Diagnostisert med rosacea. De foreskrev piller i henhold til hvilke jeg kan ta 5 piller om dagen. Jeg vil konsultere om dette er mulig. Tabletter er: clarothin, klion, bellaspon. Ja, pluss metrogel gel.

  Rosacea er en ganske komplisert sykdom med utilstrekkelig studert etiologi, dvs. årsak til forekomst. Det er mange former og stadier av denne sykdommen, og i hvert enkelt tilfelle er det nødvendig med viss behandling. For å navigere og ta hensyn til alle nyanser, må du se deg og snakke med deg. Det er tilfeller av rosacea der behandling med disse legemidlene kan være effektiv. Dette er mulig. Men for å si nøyaktig hvordan saken din, i absentia, kan vi ikke.

  På ansiktet, spesielt på haken, over leppen og under øynene, er små vannige bobler, veldig små, men veldig mange av dem, rett ovenpå hverandre. Huden er kløende, vesiklene selv er smertefulle, når de passerer, så vises de røde, små inneslutninger, og den rosa huden forblir igjen. Og så igjen den samme syklusen. Legene sier forskjellige ting, hvem er razzay, som er dermatitt. De behandler alt annerledes, men det er ikke noe resultat. Så hva er disse symptomene?

  Selvfølgelig er beskrivelsen vanskelig å diagnostisere. Det kan antas at dette er allergisk dermatitt, rosacea og atopisk dermatitt, etc. Vi tilbyr en intern konsultasjon i vårt sentrum, som bruker video dermatoskopi av ansiktets hud og seende avtrykket (på bakterieflora med bestemmelse av følsomhet for preparater) for diagnose av ansiktshudssykdommer.

  Fikk på ditt nettsted å skrive ordet "rosacea". Saken er, jeg har hudproblemer på ansiktet mitt. Jeg dro til en dermatolog i KVD (på bostedsstedet) doktoren sa at det var rosacea. Jeg foreskrev behandlingen - Skinoren krem ​​og Citrin tabletter i 2 uker. Effekten var svak. Legen endret Skinoren til Regicin. Dette ga også ikke spesielle resultater. Jeg vil gjerne vite om jeg har behandling i klinikken din, hvor mye koster det?

  Når du forskriver behandling av rosacea, er det nødvendig å ta hensyn til faktorene som fremkaller utviklingen av denne sykdommen (endokrine patologi, sykdommer i mage-tarmkanalen, etc.). Legen bør styres av skjemaet og stadium av sykdommen, noe som er viktig for effekten av foreskrevne legemidler. Ved første konsultasjon skjer en samtale med en lege, en sirkel av nødvendige studier er bestemt, behandling er foreskrevet. Behandlingen foreskrevet av legen, du får apoteket selv.

  En av dine aktiviteter er rosacea behandling. Fortell meg om du behandler demodikose? Hvis du behandler, så fortell meg i gjennomsnitt hvor lang tid behandlingen tar og hvilke garantier gir du?

  Rosacea (rosacea) er forvirret med diagnosen "demodikose", men den er ikke i nomenklaturen til hudsykdommer, og selve konseptet regnes som upålitelig. Varigheten av behandlingen avhenger vanligvis av alvorlighetsgraden av sykdommen. Til å begynne med trenger vi minst en konsultasjon, og behandlingsforløpet er i prinsippet beskrevet i avsnittet "dermatologi" på nettstedet vårt. Vår garanti er en fullstendig undersøkelse og individualisert behandling inntil en stabil remisjon av sykdommen oppnås og et pålitelig forebyggingsprogram utarbeides.

  Har overlevert analysen av demodikose, ble analysen bekreftet. Legen sa at det ble behandlet hardt og lenge: (Hva er tilkoblet, på en eller annen måte med fartøyene, forsto jeg at det er rosacea. Og demodecosis er en konsekvens av rosa akne. Jeg foreskrev cryomassasje i 10 økter. Og så til ham. Han sa at han ville foreskrive en salve. For å være ærlig, er dette den tredje dermatologen som jeg snudde (jeg dro til betalte leger tidligere.) Alle rådgiver forskjellige ting. En utnevnt en talker basert på svovel og eter, jeg brente hele ansiktet mitt med denne blandingen :( De andre benevnte bore lotioner, trihopol, og sink salve. Fra borsyre begynner ansiktet å klø og bli betent.

  Fortell meg, hvilken plan foreskriver du behandling for pasientene dine med denne diagnosen? Jeg vet ikke hvem jeg skal tro og hvem jeg skal kontakte. Det er mange forskjellige klinikker. Hjelper klinikken din virkelig med folk? Er folk kurert? I så fall vil jeg komme til din klinikk for en avtale. Jeg vil betale for resultatet.

  Å finne et kryss er nesten ikke av diagnostisk verdi, og kryomassasje er bare en kosmetisk prosedyre. Det er nødvendig å behandle det i henhold til diagnosen, det er en for rosacea, og for akne eller seborrheisk dermatitt er det en annen. Det er også ulike muligheter for sykdomsforløpet, og dine individuelle egenskaper som ennå ikke er kjent for oss. Vi vil foreskrive slik behandling, som vil bli vist på resultatene av undersøkelsen. Hvis alt dette kunne bli bestemt og foreskrevet i absentia, ville folk ikke gå til leger. Men vi vil ikke gjette, du kan kontakte oss og vet i det minste din diagnose og behandlingsmuligheter for det. Ja, vi hjelper virkelig folk og gjør alt som er mulig med den moderne medisinske utviklingen. Men for å garantere noe spesielt, å gi noen tid, interesse og forpliktelser, har vi i fravær, ingen rett og grunn.

  Etter en sterk antibakteriell behandling (behandling av prostatitt, tester et år senere - negativt) ble dysbakterier oppdaget. Ifølge analysen (en annen :-)) - overflødig av entero- og citrobakterier. På denne bakgrunn (ifølge legen) ble rosacea diagnostisert samtidig. De foreskrev - de tok: Polyvalent Pyobacterioophage, Tarivid, Polybacterin, Floradofilus, Laktofiltrum, Normoflorin L og B, Bifidumbakterin. Utadvendt - metrogyl, adrenalin-resorcinoloppløsning, zeneritt. Noen andre symptomer fra negative bakterier er borte. Rosacea forblir. Dine kommentarer du anbefaler?

  Til tross for at noen av midlene du har oppført, ikke er relatert til behandling av rosacea, så vel som "dysbacteriosis" - for utviklingen, bør det huskes at rosacea ikke er en infeksjon, men en kronisk sykdom. Kroniske sykdommer "forblir", og vanligvis kan du bare oppnå remisjon, med sannsynligheten for gjentatte episoder, eksacerbasjoner. Du trenger ytterligere observasjon av legen, revisjon eller komplikasjon av behandlings- og forebyggingsprogrammet.

  Diagnosen av sykdommen min "rosacea" og "demodikose" er en komplikasjon, jeg aksepterer "Trichopol" og "Telfas", nå er hele mitt ansikt dekket med en rødlig farget skorpe, noen ganger kløende, og jeg føler meg veldig god internt, heller ikke svakhet eller temperatur. Fortell meg hva jeg skal gjøre, min doktor hevder at alt går som det burde, men jeg kan nesten ikke tro noe.

  Selvfølgelig kan den behandlende legen som er kjent med alle detaljene i sykdommens historie og egenskapene til huden din, vite hva og hvordan man skal foreskrive. Men så vidt vi vet, er det bedre å velge ekstern terapi i dette tilfellet. Langsiktig observasjon er viktig, med valg og korreksjon av behandlingsregime - ikke alle mennesker har de samme stoffene, og det er ikke alltid mulig å forutsi dette. Se på artiklene fra våre kolleger fra Eurofam klinikken: behandling av rosacea og demodikose. I Moskva regnes de som eksperter på dette feltet.

  Med tenåring begynte et utslett på ansiktet. Først var det beskytte, så begynte jeg å legge merke til at de ikke passerer, men blir til rosacea. Rosa tuberkler vises på ansiktet, noen gradvis falmer og passerer, andre blir modne, danner pus og deretter forlater flekker på ansiktet. Jeg prøver ikke å knuse dem. Men for eksempel, min søster presser noen ganger og hun har ikke flekker.

  Hva skal jeg gjøre, hvordan å behandle? Jeg fører en sunn livsstil, ikke røyk, ikke drikk, daglig ansiktsøvelse.

  Jeg tror det handler om akne enn om rosa akne, eller rettere sagt, man kan bare si etter å ha undersøkt huden. Problemet er i arbeidet med sebaceous ønske og vedlegg av en sekundær infeksjon, derav de pustulære elementene. I behandlingen foreskrives antibakterielle midler systemisk og / eller eksternt og betyr for korreksjon av talgkjertlene. På et bestemt stadium begynner arbeidet med post-akne fenomener (flekker). Jeg tror at hvis selvbehandling ikke gir konkrete resultater, er det bedre å se ut til dermatologen.

  For et og et halvt år siden oppstod rosacea på pannen. Diagnosen av en dermatolog rosacea. Behandling av vitamin A 60 faller en gang om dagen - 30 dager, flaguil 250-2 ganger daglig (10 dager). Det er over. 15 dager etter slutten av behandlingen, en tur til Thalasso feriestedet i Tunisia (andre prosedyrer enn ansiktet). Etter 7 dager etter ankomst, en kraftig forverring, Triderm på lesjonene - kinnben, så alle ansikt, 2 måneders bruk. En kraftig forverring - eksem på hele ansiktet, hevelse, brennende, brennende. Hydrokortison 5 droppere, diprospan, polyfen. Alt gikk i tre uker, alt kom tilbake med en ny kraft. En gastrointerologist behandlet for giardiasis, en allergist injisert histoglobulin. Alt forgjeves. Homeopati hjalp lindre eksem i 6 måneder. I mai, løpet av klacid (10 dager) + Trichopol (10 dager). Ål er tilbake til normal. Venstre rødt ansikt (hele tiden), små utslett. Det foreslås av Roakkutan, en dermatolog (leverprøver økes, nå er jeg under behandling med Ursosan). Jeg vil gjerne høre din mening om hva som kunne ha skjedd med meg i begynnelsen av behandlingen, og hva kan jeg gi råd til nå?

  Vi kan anta forverring av sykdommen på bakgrunn av insolasjon. Videre kan langvarig bruk av kortikosteroid oversette sykdommen til en steroidavhengig form. Kanskje det er noen interne forutsetninger for utviklingen og et slikt vedvarende sykdomsforløp, som ble utført en undersøkelse. Når det gjelder roaccutane, må du se huden selv og utslett. Hovedvirkningen av dette legemidlet er normalisering av sebaceous kjertler og prosessen med hyperkeratose. Hvis dette er stoffet av valg, så etter normalisering av leveren og under kontroll av deres indikatorer under behandlingen.

  Flere Artikler Om Typer Acne