Artikkelen forteller om Skinoren fra pigment flekker. Du vil lære om effekten av dette middelet på pigmenterte hudområder, og forstå hvordan du bruker det riktig. Du er klar over hvilke kontraindikasjoner Skinoren har, og hvilken tilbakemelding han har mottatt fra brukerne.

Hvordan virker Skinoren på alder flekker

Skinoren fjerner effektivt pigmentpletter Skinoren mot pigmentpletter i ansiktet - et stoff som brukes til å behandle dermatologiske sykdommer som seborrhea, akne, rosacea, hyperpigmentering. Virkningen av stoffet på grunn av dets sammensetning:

 • Azelainsyre. Dette er hovedkomponenten av Skinoren gel eller salve fra alder flekker. Det har blekningsegenskaper, som bare påvirker pigmenterte områder og ikke påvirker sunn hud. Syr regulerer mengden av sebum produsert og melanin ansvarlig for hudfarge.
 • Propylenglykol. Et løsemiddel som øker permeabiliteten av legemidler inn i huden og opprettholder vannbalansen.
 • Benzoic acid. Kampene mot skadelige mikrober stopper spredning av infeksjon.

Azelainsyre og propylenglykol er irriterende.

De gjenværende komponentene har ingen terapeutisk effekt og er kun ment å gi stoffet den ønskede konsistensen.

Med regelmessig bruk forbedrer Skinoren tilstanden til epidermis:

 • normaliserer syre-base balanse;
 • blekemidler;
 • hindrer spredning av infeksjon;
 • hindrer dannelsen av melanin;
 • Beskytter mot sollys;
 • lindrer betennelse;
 • eksfolierer døde hudpartikler;
 • normaliserer talgproduksjonen.

Med regelmessig bruk av medisiner, kan du bli kvitt ikke bare pigmentering, men også mange dermatologiske problemer.

Hvordan bruke Skinoren fra aldersplassene

Instruksjonene for krem ​​og gel Skinoren fra aldersplassene indikerer forskjellig sammensetning og konsistens av disse legemidlene. Doseringen og bruksanvisningen er forskjellig tilsvarende. Imidlertid er den generelle ordningen for å påføre stoffet på huden det samme for begge former:

 1. Rens huden med såpe, gel eller skrubbe.
 2. Tør ansiktet godt med et mykt håndkle.
 3. Påfør produktet på pigmenteringsområdet, masser huden regelmessig.
 4. Legg produktet på huden uten å vaske det av.

Bruk Skinoren 2 ganger daglig. Varigheten av behandlingen bestemmes individuelt, avhengig av størrelsen og varigheten av dannelsen av pigmentflettene og varer opptil 3 uker.

Gelen er en hvit gjennomsiktig masse med et aselinsyreinnhold på 15%. Denne form for frigjøring er mindre fet enn krem, fordi den inneholder opptil 80% vann og kun 3% fett.

Siden gelen er mindre tykk enn krem, absorberes den lett og virker raskere. Den avkjøler og har matteregenskaper, egnet for fet hud.

Ved behandling av pigmentering, bruk gelen for å konsolidere effekten. Bruk det under sminke: det har ikke en fettete glans, så det ødelegger ikke utseendet. Hvis det sammen med pigmentering er betennelser på huden, hjelper gelen med å klare dem.

Kremet, i motsetning til gelen, har en tykk konsistens og en matt skygge. Den inneholder bare 50% vann, opptil 15% fett og 20% ​​aktiv ingrediens. I motsetning til gel har det fordeler:

 • egnet for tørr hud;
 • på grunn av tykkelsen av effekten av krem ​​lenger;
 • foretrukket i behandlingen av pigmentering, fordi den varer lenger;
 • anbefalt i begynnelsen av behandlingen.

Men, i motsetning til gelen, blir den ikke brukt under sminke. Hvis pasienten har fet hud, kan han tette porene og forårsake akne.

Du kan også bruke pigmentplettene av clotrimazol, ascorutin, retinoisk salve. Av folkemessige rettsmidler effektive badyaga, brus og celandine. I denne artikkelen fortalte vi deg hvilke vitaminer du skal ta fra aldersplassene.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Hovedkontraindikasjonen for bruk av Skinoren, spesifisert i instruksjonene, er stoffintoleransen. Det kan være forbundet med en allergisk reaksjon på en av komponentene eller svært følsom hud.

Hvorvidt bruk av gel eller krem ​​under graviditet og laktasjon er farlig, er ukjent. Relevante tester ble ikke utført. Bruk ikke Skinoren barn under 12 år, unngå kontakt med nyfødte med huden, som gel eller krem ​​påføres.

Under behandlingen, er det noen ganger negative kroppsreaksjoner på stoffet:

Når du bruker krem, følg disse reglene:

 • Unngå kontakt med øyne og slimhinner (hvis dette skjer, skyll dem med kaldt vann).
 • På sommeren må du bruke solkrem til huden din for å unngå dannelse av ekstra pigmentering.
 • Hvis utslett utvikles etter bruk av Skinoren, avbryt stoffet.

Overdosering av stoffet er sjeldent, farlige tilfeller er ikke identifisert.

Skinoren fra alder flekker - vurderinger

Anmeldelser av hudorene fra pigmentering mest positivt. Verktøyet hjelper til med å håndtere flekker i 2-3 uker. Akne på de behandlede områdene forsvinner, hudtonen kommer ut. Ifølge anmeldelsene hjelper gel Skinoren godt fra pigmentflettene, som vist på bildet før og etter.

Anmeldelser av hudorkrem fra alder og akne er mindre entusiastiske. Pasientene klager på at kremet er for fettete og tette porene. Det er praktisk å bruke det bare for natten. På dagtid er den bare egnet for personer med tørr hud. Imidlertid, i bildet før og etter, presentert i vurderinger, gir Skinoren krem ​​fra pigmentering behandlingen med ikke verre resultater enn gel.

Pigmentering flyger i lang tid. Jeg prøvde forskjellige måter, inkludert folk. Apoteket tilbød Skinoren. Jeg bestemte meg å prøve det og ikke angre på det. Selv om verktøyet brente litt etter søknaden, var jeg fornøyd med resultatet. Plettene lyser merkbart, huden ble matt og monotont.

Natalia, 32 år gammel

Pigment flekker dukket opp etter graviditet. Legen sa at det er hormonalt, og må behandles hele tiden. Jeg prøvde mange verktøy, noen hjalp en stund. Skinoren ble anbefalt. Først prøvde jeg kremet, men det viste seg for å være for fett for meg, gikk akne. Så tok jeg gelen og satte den under sminke. Resultatet gjorde meg lykkelig, fordi en måned etter påføring av flekken lyste merkbart.

Dermatotropiske stoffer INTENDIS Skinoren akne behandling krem ​​- anmeldelse

Fra pigmentplater hjelper Skinoren ikke. Akne er også svak.

Jeg vil fortsette temaet behandling av problem hud og skrive en anmeldelse om Skinoren - et annet middel som jeg måtte møte. Min hud: fet, problem, utsatt for utslett. For første gang for ca 8 år siden ble Skinoren utnevnt til meg av en hudlege. Brukt hudorkrem (det er fortsatt gel). Slik ser det ut:

I sammensetningen av det aktive stoffet - azelainsyre, hjelpebensoesyre, glyserol, propylenglykol. Konsistensen av hudoren krem ​​er hvit, medium tetthet. Når den påføres huden, absorberes den raskt nok, gjør den ikke oljeaktig, og tilnærmer huden enda litt. Etter påføring er det en liten prikken, som går fort.

Jeg har gjennomgått en behandlingsforløp - ca 4 måneder, men jeg har ikke merkbar effekt. Antall utslett var litt mindre, men bare litt. Som et resultat, byttet jeg til Baziron, som i mitt tilfelle viste seg å være mer effektivt, men effekten ble bare så lenge jeg brukte den.

Hun kom tilbake til Skinoren for et og et halvt år siden, men med et annet mål. Jeg har hørt mye om Skinoren som helbreder hudpigmentering (melasma) og fjerner akneflekker. Jeg fikk pigmenteringen for noen år siden på min egen dumhet: Jeg brukte Exfoliac med fruktsyrer om sommeren og brukte ikke solkrem. Ikke gjenta mine feil! Som et resultat, kjøpte Skinoren igjen og satte det på pigmenterte områder i tre måneder. Men la ikke merke til noen effekt. Spots som de var, og ble igjen. Her er pigmenteringen av kinnet, bildet etter bruk av Skinoren.

Jeg konkluderer: for behandling av melasma og post-acne var Skinoren ikke effektivt. For behandling av problematisk hud i mitt tilfelle - også ikke spesielt.

Jeg har nylig kjøpt et middel for melasma mens du tester, i to eller tre måneder vil jeg skrive hva og hvordan. Hvem har en effektiv opplevelse, hvordan bli kvitt pigmentering, del. Jeg anser laserpolering som det mest ekstreme alternativet.

Skinoren fra pigment flekker

Pigment flekker på huden er et ganske vanlig kosmetisk problem som angår mange mennesker. For å eliminere en slik defekt i huden, har mange farmakologiske preparater blitt utviklet - forskjellige kremer, kremer, salver. Skinoren pigmentering - en av dem. Å være et ganske effektivt dermatologisk middel, kjemper det aktivt ikke bare med fregner, alder flekker, spor og arr fra akne, men også bakterielle hudlelater, samt aknebetennelse.

Burtsev Pavel Vitalevich

Høyeste kategori lege

Skinoren-sammensetning

Skinoren er et spesialprodukt, produsert i form av gel og fløte, som er beregnet på daglig hudpleie samtidig som det gir en sterk terapeutisk effekt. Skinoren krem ​​mot alder flekker anbefales til bruk på tørr hud, gel - på oljeaktig.

Det viktigste aktive elementet i Skinoren er azelainsyre, de unike egenskapene som er:

 • aktiv fjerning av overskytende pigmenter fra epitelvev;
 • normalisering av syntetiserings- og metabolske prosesser som forekommer i humane hudceller.

Skinoren-applikasjon

Skinoren pigmentering er den mest effektive. Det er veldig enkelt å bruke stoffet: Det anbefales å bruke en liten mengde av produktet i liten mengde med massebevegelser på den behandlede med et spesielt rengjøringsmiddel eller grundig vasket hud to ganger om dagen. Kremet er behagelig å ta på, etter at applikasjonen har blitt skinnet, skinner huden ikke, tvert imot, en vakker, matt skygge. Løpet av stoffet er fra 1 til 3 måneder. Mine pasienter tok råd, takket være at du kan kvitte deg med alderspotter i 2 uker uten mye innsats.

Noen ganger, når du bruker Skinoren til alder etter solbrenthet, kan det oppstå en slik bivirkning som liten irritasjon i huden. I dette tilfellet må du begrense bruken av krem ​​til 1 gang per dag. Hvis samtidig irritasjonsprosessen av huden ikke stopper, anbefales det å nekte bruken av stoffet i det hele tatt.

Ingen kliniske studier av effekten av krem ​​på gravide kvinner og barn har dessverre ikke blitt utført, derfor bør de brukes svært nøye og kun etter å ha konsultert en spesialist.

Ved utilsiktet kontakt med øynene av dette legemidlet, oppstår det alvorlige smertefulle opplevelser i form av en brennende følelse, og i så fall er det umiddelbart nødvendig å skylle med rikelig med vann.

Fordelen med Skinneron er at den effektivt gir bare pigmenterte områder av huden uten å påvirke fargen på sunn hud.

Regler for bruk av gel Skinoren pigment flekker

Økt hudpigmentering kan forekomme av flere årsaker og krever vanligvis komplisert behandling. Eksterne midler i denne saken er ikke avgjørende, men viktige. Skinoren gel og krem ​​fra pigment flekker på ansikt og kropp er blant de mest populære stoffene som mottar positiv tilbakemelding fra både dermatologer og deres pasienter.

Beskrivelse og bruk av Skinoren mot pigment flekker

Utseendet til alder flekker er et svært vanlig problem. Derfor utvikler kosmetiske og farmakologiske bedrifter og produserer et stort antall forskjellige kremer, lotioner, salver og andre eksterne produkter som er designet for å bekjempe dette fenomenet. Et av de vanligste anti-pigmenteringsmedisinene er Skinoren.

Dette legemidlet er tilgjengelig i form av gel og fløte. Som regel brukes en krem ​​til å tørke tørr hud, og en gel for fet hud. Begge utgavene har en behagelig lys tekstur og kan brukes daglig. Bruken av dette verktøyet fører ikke til fet skinn. Tvert imot blir hudfargen frisk og matt.

Skinoren er ganske enkelt å bruke. Når du bruker den, må du følge følgende ordning:

 • rens ansiktet med rensemidler;
 • Påfør et tynt lag av krem ​​eller gel;
 • gni stoffet inn i huden med massasjebevegelser og gå for hele dagen eller natten.

Dette legemidlet skal brukes to ganger daglig i 1-3 måneder. Vurderinger sier at resultatet vanligvis blir merkbart før denne perioden, men behandlingen bør ikke avbrytes før fullstendig lindring fra mørkere på epidermis. I prosessen med å bruke disse stoffene, kan du oppleve en brennende følelse på huden. Dette er en normal reaksjon, og du bør ikke være redd hvis dette fenomenet varer ikke mer enn en halv time.

Etter at huden helingsprosessen er fullført, kan Skinoren brukes til å opprettholde resultatene, samt for å forhindre forekomst av pigmentflekker om sommeren når aktiviteten til solens stråler er høy. Også dette legemidlet kan brukes før og etter ansiktsrensing, da de i noen tilfeller også forårsaker overdreven produksjon av melanin og utseende av flekker.

Drug effekt

Dermatologene til leger kaller Skinoren krem ​​og gel en veldig effektiv måte i kampen mot pigment flekker på ansikt og kropp. Dette arrangementet av spesialister skyldes at azelainsyre er den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet. Dette er et unikt stoff som biter hudområder påvirket av overdreven pigmentering, uten å endre tonen i sunn hud. De første resultatene blir merkbare etter 4 uker.

I tillegg normaliserer azelainsyre prosessene for melaninproduksjon i hudceller. Således forhindres forekomsten av pigmentflettene.

Dømmer gjennom vurderinger, som et hyggelig tillegg, bruker Skinoren deg til å bli kvitt akne og spor av dem, og forbedrer også hudfarge.

Sikkerhets forholdsregler

Skinoren krem ​​og gel er et stoff med høy effekt, bekreftet av mange vurderinger av hudlege og deres pasienter. Men fordelen med disse stoffene er ikke bare deres effektivitet, men også sikkerhet.

Siden det er praktisk talt ingen giftige stoffer i Skinoren, er dette produktet tillatt for bruk selv under graviditet og amming av babyen. Faktum er at konsentrasjonen av azelainsyre, som kan komme til barnet gjennom melk, er ubetydelig og kan ikke forårsake skade.

Imidlertid er det noen forholdsregler som må tas når man behandler overdreven pigmentering med dette stoffet:

 1. Når stoffet kommer inn i øynene, er det en sterk smerte. Skyll i så fall med rent rennende vann.
 2. Under behandling av pigmentpletter med Skinoren, bør solbeskyttelse brukes, og beskytter huden mot hele spektret av solstråling, spesielt hvis stoffet brukes i den varme årstiden.
 3. I sjeldne tilfeller kan dette stoffet forårsake allergiske reaksjoner, som manifesterer seg som utslett, urtikaria eller kontaktdermatitt. Ved en slik utvikling av hendelser, vil det være nødvendig å avbryte behandlingen med Skinoren og velge selv andre midler mot overdreven pigmentering.

Heldigvis er eventuelle bivirkninger ved bruk av dette verktøyet sjeldne. Selv ved overdosering er det ikke identifisert noen kritiske forhold. Imidlertid må du ta hensyn til nyansene ved å bruke Skinoren, og så vil de positive resultatene ikke ta lang tid å vente.

Skinoren vurderinger av alder flekker

Utslett og økt pigmentering forårsaker mye psykisk og fysisk ubehag, spesielt i ung alder. Apotek tilbyr et bredt spekter av stoffer for å håndtere hudfeil, som varierer i pris og sammensetning. Skinoren - krem ​​mot alder flekker, akne og andre hudpatologier. For å få den maksimale effekten, må du gjøre deg kjent med stoffet og følge reglene som er foreskrevet av instruksjonene.

Utgivelsesskjema

Legemidlet er beregnet for ekstern bruk. Det finnes i form av krem ​​og gel. De varierer i konsistens og konsentrasjon av den aktive ingrediensen.

Kremet er produsert i aluminiumrør med et volum på 30 g. Stoffet er hvit i farge, har en ganske tykk konsistens uten en uttalt lukt. Hver pakke inneholder instruksjoner for kremmaksinoren.

Oppbevar stoffet bør være ved en temperatur ikke høyere enn 25 grader, for å beskytte mot direkte sollys. Det ideelle stedet er den nedre delen av kjøleskapet. Holdbarheten er 3 år fra utstedelsesdatoen.

struktur

Ofte vet pasientene ikke forskjellen og tenker på hva de skal velge: Skinoren gel eller krem? Den aktive ingrediens i sammensetningen er azelainsyre. Skinoren krem ​​har en konsentrasjon på 20% (200 mg azelainsyre per 1 g av legemidlet). I gelen er konsentrasjonen 15%.

Takket være henne, vises følgende effekter på kroppen:

Krem er mer effektivt enn gel

 • Bakterier som provoserer betennelse i huden, blir ødelagt.
 • Arbeid av talgkjertler er normalisert, produksjon av hypodermisk fett er regulert.
 • Kampen mot akne.
 • Forbedre tilstanden til huden - gi en sunn tone, utjevne lettelsen.
 • Pigmentpottene forsvinner.
 • Normaliseringen av syrebasebalansen i huden. Et surt miljø er opprettet i porene, og derfor kommer bakteriene som kommer inn dør umiddelbart.

Hjeltekomponenter:

 • Benzoic acid.
 • Propylenglykol.
 • Glyserol.
 • Cetearyloktanoat.
 • Renset vann.
 • Kutina CSB.

vitnesbyrd

Skinoren krem ​​er foreskrevet for behandling av hudsykdommer i forskjellige etiologier. Disse er forskjellige forstyrrelser assosiert med sebaceous kjertler, overdreven pigmentering, utslett.

Skinoren bidrar til å håndtere hudpigmentering

I følge instruksjonene brukes stoffet til å behandle følgende patologier:

 • Skrubbsår.
 • Carbuncles.
 • Akne (når kosmetikk ikke hjelper).
 • Tendens til forbedret pigmentering.
 • Rosacea.
 • Seborrheisk dermatitt.

søknad

Designet for ekstern bruk hos pasienter over tolv år. Påfør stoffet til det vaskede området av huden (det er godt å bruke bakteriedrepende til vask). For en enkelt applikasjon er striper på 2,5-3 cm tilstrekkelig. Gni krem ​​inn i huden med en patting bevegelse. Ikke i noen tilfeller stoppe behandlingen etter de første tegn på forbedring av hudtilstanden.

Sykdommen kan komme seg i en mer alvorlig form. Leger anbefaler bruk av Skinoren krem ​​for personer med normal og tørr hud, for personer med fet og kombinasjonshud for å bekjempe akne og svarte flekker, er det bedre å foretrekke gel. Varigheten av behandlingen avhenger av den spesifikke sykdommen, dens alvor og personlige mål for pasienten. Akne forsvinner vanligvis i en måned, men eksperter anbefaler fortsatt behandling i ytterligere 1-2 måneder for å konsolidere effekten. Pigmenteringsbehandling kan vare fra 6 måneder til ett år.

Påfør produktet helst om natten

Hvis krem ​​brukes til å bekjempe pigmentering, må du få et ekstra verktøy som gir beskyttelse mot UV-stråler. Dette vil bidra til å unngå forverring av sykdommen og utseendet av pigmentplettene i nye områder. Ikke la krem ​​på slimhinner i øyne, nese, munn. Ved kontakt med øyne er det nødvendig å vaske med rikelig med vann. Hvis det er for mye riving, er det bedre å besøke en øyelege.

Påfør bedre tidlig om morgenen og før sengetid. En positiv trend observeres etter to ukers behandling, forutsatt at kremet påføres riktig. Hvis det ikke har skjedd noen endringer i huden i løpet av denne perioden, må du kontakte en hudlege. Kan kreve behandlingstilpasning. Et annet behandlingsforløp kan startes etter en to måneders pause.

Bivirkninger

De fleste pasienter tolererer stoffbrønnen. Noen har en intoleranse mot noen av komponentene. Også ubehag kan oppstå hos personer med sensitiv hud.

Ved langvarig bruk av krem ​​kan det føre til rødhet i ansiktet.

Mulige komplikasjoner:

 • Kløe, prikking i applikasjonsområdet.
 • Brennende følelse.
 • Ubehagelig følelse av varme.
 • Poser.
 • Rødhet i huden.

Først må du prøve å redusere doseringen. Hvis symptomene ovenfor ikke forsvinner, bør du konsultere lege. Mest sannsynlig, behovet for å avbryte krem ​​og utnevnelsen av et alternativt stoff.

Ingen tilfeller av overdose er rapportert. For å unngå problemer må du overholde doseringen, ikke misbruke stoffet.

Skinoren krem ​​eller gel kan kombineres med andre legemidler, det er viktig å opprettholde intervallet mellom anvendelse av midler.

Ytterligere anbefalinger

Krem anbefales ikke for gravide i første trimester, når kroppens organer og nervesystem blir dannet. I senere perioder er det lov å bruke under tilsyn av en lege. Skoteringsterapi er ikke forbudt, hvis den ikke gnides inn i brystets hud.

Du kan ikke bruke kremet umiddelbart etter badet, badstuen, kosmetiske prosedyrer. For behandlingsperioden er det bedre å forlate grove renseprosedyrer (skrubbe, peeling).

analoger

Full analog av Skinoren finnes i apoteket

På apotek er det også analoger av Skinoren. Skineline Cream og Azelik Gel inneholder samme aktive ingrediens - azelainsyre. Resorcin og Klinds kremer er preget av lignende egenskaper, men er laget på grunnlag av et annet aktivt stoff.

Skinoren har etablert seg som et vellykket middel for å håndtere dermatitt og pigmentering. Legemidlet er godkjent av dermatologer, har positive vurderinger. Pasienter oppdaget positive forskjeller før og etter bruk av legemidlet. Det er umulig å si sikkert som er bedre: Skinoren gel eller krem. Verktøyet er valgt avhengig av formålet og hudtype. Før bruk, bruk instruksjonene godt for å unngå ubehagelige konsekvenser og oppnå maksimal effekt.

Skinoren hudkrem

Skinoren fra alder flekker: vurderinger, søknad, sikkerhetstiltak

Regler for bruk av gel Skinoren pigment flekker

Økt hudpigmentering kan forekomme av flere årsaker og krever vanligvis komplisert behandling. Eksterne midler i denne saken er ikke avgjørende, men viktige. Skinoren gel og krem ​​fra pigment flekker på ansikt og kropp er blant de mest populære stoffene som mottar positiv tilbakemelding fra både dermatologer og deres pasienter.

Beskrivelse og bruk av Skinoren mot pigment flekker

Utseendet til alder flekker er et svært vanlig problem. Derfor utvikler kosmetiske og farmakologiske bedrifter og produserer et stort antall forskjellige kremer, lotioner, salver og andre eksterne produkter som er designet for å bekjempe dette fenomenet. Et av de vanligste anti-pigmenteringsmedisinene er Skinoren.

Dette legemidlet er tilgjengelig i form av gel og fløte. Som regel brukes en krem ​​til å tørke tørr hud, og en gel for fet hud. Begge utgavene har en behagelig lys tekstur og kan brukes daglig. Bruken av dette verktøyet fører ikke til fet skinn. Tvert imot blir hudfargen frisk og matt.

Skinoren er ganske enkelt å bruke. Når du bruker den, må du følge følgende ordning:

 • rens ansiktet med rensemidler;
 • Påfør et tynt lag av krem ​​eller gel;
 • gni stoffet inn i huden med massasjebevegelser og gå for hele dagen eller natten.

Dette legemidlet skal brukes to ganger daglig i 1-3 måneder. Vurderinger sier at resultatet vanligvis blir merkbart før denne perioden, men behandlingen bør ikke avbrytes før fullstendig lindring fra mørkere på epidermis. I prosessen med å bruke disse stoffene, kan du oppleve en brennende følelse på huden. Dette er en normal reaksjon, og du bør ikke være redd hvis dette fenomenet varer ikke mer enn en halv time.

Etter at huden helingsprosessen er fullført, kan Skinoren brukes til å opprettholde resultatene, samt for å forhindre forekomst av pigmentflekker om sommeren når aktiviteten til solens stråler er høy. Også dette legemidlet kan brukes før og etter ansiktsrensing, da de i noen tilfeller også forårsaker overdreven produksjon av melanin og utseende av flekker.

Drug effekt

Dermatologene til leger kaller Skinoren krem ​​og gel en veldig effektiv måte i kampen mot pigment flekker på ansikt og kropp. Dette arrangementet av spesialister skyldes at azelainsyre er den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet. Dette er et unikt stoff som biter hudområder påvirket av overdreven pigmentering, uten å endre tonen i sunn hud. De første resultatene blir merkbare etter 4 uker.

I tillegg normaliserer azelainsyre prosessene for melaninproduksjon i hudceller. Således forhindres forekomsten av pigmentflettene.

Dømmer gjennom vurderinger, som et hyggelig tillegg, bruker Skinoren deg til å bli kvitt akne og spor av dem, og forbedrer også hudfarge.

Sikkerhets forholdsregler

Skinoren krem ​​og gel er et stoff med høy effekt, bekreftet av mange vurderinger av hudlege og deres pasienter. Men fordelen med disse stoffene er ikke bare deres effektivitet, men også sikkerhet.

Siden det er praktisk talt ingen giftige stoffer i Skinoren, er dette produktet tillatt for bruk selv under graviditet og amming av babyen. Faktum er at konsentrasjonen av azelainsyre, som kan komme til barnet gjennom melk, er ubetydelig og kan ikke forårsake skade.

Imidlertid er det noen forholdsregler som må tas når man behandler overdreven pigmentering med dette stoffet:

 1. Når stoffet kommer inn i øynene, er det en sterk smerte. Skyll i så fall med rent rennende vann.
 2. Under behandling av pigmentpletter med Skinoren, bør solbeskyttelse brukes, og beskytter huden mot hele spektret av solstråling, spesielt hvis stoffet brukes i den varme årstiden.
 3. I sjeldne tilfeller kan dette stoffet forårsake allergiske reaksjoner, som manifesterer seg som utslett, urtikaria eller kontaktdermatitt. Ved en slik utvikling av hendelser, vil det være nødvendig å avbryte behandlingen med Skinoren og velge selv andre midler mot overdreven pigmentering.

Heldigvis er eventuelle bivirkninger ved bruk av dette verktøyet sjeldne. Selv ved overdosering er det ikke identifisert noen kritiske forhold. Imidlertid må du ta hensyn til nyansene ved å bruke Skinoren, og så vil de positive resultatene ikke ta lang tid å vente.

anmeldelser

32 år gammel, Stavropol

Mine flekker begynte å dukke opp 6 år siden, etter fødselen av et barn. Først forrådte jeg ikke dem, men over tid var det for mange flekker. Jeg måtte gå til klinikken, hvor legen rådte meg Skinoren krem. Jeg brukte det som angitt i instruksjonene. Og en måned senere var resultatet merkbart. En måned senere ble jeg avbrutt stoffet, nå bruker jeg det bare om sommeren for forebygging.

24 år gammel, Saratov

Også for meg har doktoren foreskrevet Skinoren for alder flekker, bare ikke en krem, men en gel. Jeg brukte det lenge, nesten tre måneder, men det forventede resultatet ble ikke vist. True, akne i ansiktet, og hudtonen ble jevnere, men flekkene er fortsatt merkbare.

28 år gammel, Novosibirsk

Da jeg begynte å virke mørkere på huden, var jeg selvfølgelig redd og gikk til skjønnhetspleieren. I resepsjonen var jeg beroliget og sa at problemet var vanlig, men løst, og Skinorens krem ​​ble tømt. Allerede etter 4-5 uker trodde jeg ikke øynene mine: huden ble helt sunn og ren - verken flekker eller akne. Nå for meg er dette hovedverktøyet i skjønnhetspleieren.

Jeg har levd hele mitt liv i sør, så jeg er kjent med problemet med økt hudpigmentering, ikke av hearsay. For noen år siden advarte en venn meg om Skinoren gel. Nå bruker jeg det hele tiden, fordi effektiviteten til dette fantastiske verktøyet er fantastisk. Samtidig kan den påføres hele dagen uten frykt for fet skinn.

Mer informasjon om emnet: http://ladycleo.ru

Skinoren gel og krem: bruksanvisning og anmeldelser

Skinoren krem ​​er et praktisk og effektivt dermatotropisk stoff, designet spesielt for å eliminere dermatitt, akne og andre kosmetiske hudsykdommer som ikke farger og ikke gjør noen vakrere. Sammensetningen av dette legemidlet inneholdt forskjellige nyttige komponenter, og basisen for dem er aselainsyre.

Gitt det faktum at dette stoffet også har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper, kan Skinoren brukes under graviditet, og dette er en absolutt fordel, siden de fleste salver og kremer ikke anbefales til gravide.

Velge medisin

Siden dette stoffet kan kjøpes i to former, er spørsmålet om hva du skal velge passende og forutsigbart: Skinoren gel eller krem. Ledende leger, dermatologer indikerer at stoffet, eller rettere dets konsistens, må du velge basert på hvilken type sykdom du skal behandle dem. For eksempel vil du bruke medisinet Skinoren for å bli kvitt akne, da vil det være mer effektivt i form av en krem, men hvis du planlegger å behandle pigmentpletter med den, er det å foretrekke å kjøpe en gel.

Betyr hudoren fra pigment flekker hjelper veldig effektivt, noe som er svært behagelig og overraskende pasienter, fordi vanligvis denne sykdommen ikke kan behandles i det hele tatt.

Gel og krem ​​er praktisk talt ingenting fra hverandre (i tillegg til emballasje og tekstur, selvfølgelig), er ikke forskjellig, men Skinoren gel 15 g inneholder 15% azelainsyre, mens innholdet i krem ​​er 20%.

Skinoren-sammensetning

I tillegg til den ovennevnte azelainsyre inneholder sammensetningen av medisinen Skinoren for akne følgende komponenter:

 • sølv-renset vann;
 • kokosnøttfettsyrer;
 • glyserider;
 • cetylstearylalkohol;
 • 85% glyceroloppløsning;
 • makrogolglycerylstearat;
 • benzosyre.

Kanskje det ikke er nødvendig å si at krem ​​er et 100% kjemisk stoff, så du må være forsiktig med Skinoren. Instruksjoner for bruk festet til hver krukke av stoffet for å unngå mulige problemer og ubehagelige konsekvenser forbundet med bruken.

Hvor mye og hvilke egenskaper har det?

Tatt i betraktning spørsmålet om hvor mye Skinoren koster, kan man ikke ringe til en enkelt sum. Med tanke på at Skinoren salve er kjøpt på den mest ordinære måten, det vil si på apotek, avhenger kostnaden direkte av det aktuelle apoteket, nettverket eller leverandøren. Derfor er stoffet Skinoren-prisen på apotek svært flytende. Minimumskostnaden er rundt 700 rubler, maksimum overstiger 1200.

Prisen avhenger av mange faktorer: fra den reelle etterspørselen på det farmakologiske markedet til den enkelte oppfølging av en apotekskjede. Kjøp Skinoren kan ikke i hvert apotek. Som regel selges det i store farmakologiske nettverk. Bruk derfor et nærliggende stort apotek for å kjøpe Skinoren acne krem.

Skinoren gel anmeldelser er positive og har bevist seg i daglig bruk. For hvert rør av Skinoren gel er instruksjonen festet, og dessuten ganske detaljert. Hvis du studerer det, kan du lære at azelainsyre, kjent for sin anti-inflammatoriske, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper, dreper helt akne.

Bakterier dør under påvirkning av stoffet Skinoren umiddelbart, og verktøyet virker på en slik måte at sykdommens tilbaketrekking er praktisk talt utelukket.

Ikke overraskende, for stoffet Skinoren, fant analogene ikke bare oppfinnelsen. Hvis Skinoren faktisk hadde analoger, ville de sikkert ha vært veldig dyre og ikke så effektive. Det har vært vitenskapelig bevist at daglig bruk av dette legemidlet stopper keratiniseringen av cellene, fjerner døde hudlag, forsvinner spor av herdet akne og hudormer.

Påfør riktig

Sammensetningen av stoffet er utformet på en slik måte at Skinoren bare hjelper perfekt med akne. Dens sammensetning kombinerer vellykket azelainsyre og benzoesyrer, som ved å kombinere deres innsats, vil nullere alle akne, akne, svarte flekker og pigmentflekker. Imidlertid er den mirakuløse sammensetningen ikke alt som trengs for gjenoppretting. Det er ingen mening å stole på ham bare hvis du ikke følger de enkle regler for behandling.

For å bli kvitt akne flekker eller utslett som dukker opp under rosacea, må du bruke denne krem ​​tre ganger om dagen i ganske lang tid. Og for å endelig bli kvitt pigmentering og bli godt behandlet, er det nødvendig å smøre problemområdene med en krem ​​i 3-4 uker. For å oppnå det mest positive resultatet, må du rengjøre huden grundig før du påfører gel eller krem ​​på ansiktet.

Anmeldelser av ekte mennesker

Nedenfor finner du vurderinger av de menneskene som var i stand til å dele med kviser en gang for alle, takket være Skinoren krem.

 1. Yuri, 20, byen Uralsk: "Hva er bedre enn et rent ansikt uten akne? Jeg hadde akne hele tiden, og jeg kjøpte alltid billige scrubs, kremer, salver, geler, etc. Deres bruk ødela mitt budsjett, men det var ikke noe reelt resultat. Inntil en viss tid, til jeg visste om eksistensen av Skinoren krem. Takk til ham, jeg glemte akne og flekker etter dem. Send bilder før og etter, se for deg selv. "
 2. Andrei Vladimirovich, 26 år gammel, Kiev, Ukraina: "Egentlig trodde jeg at perioder med hormonale overfall, da dermatologen foreskrev behandling for akne, var langt borte. Men til min misfornøyelse var dette ikke tilfelle. På brystet helles et stort antall akne. Kosmetologen sa at kroppen mest sannsynlig mangler noe stoff. Og han skrev meg Skinoren krem. Det ser ut til å være å hjelpe. "
 3. Olga Galkina, 22 år gammel, Usolsk: "Jeg kjøpte denne medisinen for meg selv i stedet for stoffet Comedo, som ikke hjalp i det hele tatt: det du smører, hva du ikke smør, ingen handling. Først spurte jeg legen om det var noen kontraindikasjoner under amming. Jeg har nylig født. Legen sa at stoffet har en sikker sammensetning, og jeg begynte å bli behandlet. Ugle pimples i ansiktet og pannen er borte. "
 4. Lyuda Severyanova, 14, byen Pechera: "For meg var livet et levende helvete. Jeg kunne ikke rolig komme ut av huset, det var så pinlig. Jeg ville til og med lukke ansiktet mitt. En stor mengde akne letter meg fryktelig for alle gledene i livet. Mamma sa at det er bedre å starte behandling enn å fortsette å unngå kommunikasjon og bli hjemme. Så begynte jeg å smøre Skinoren. To måneder senere fortalte en gutt meg at jeg var den vakreste i parallellen. "

funn

Skinoren-medisinen kan ikke være den billigste, men det vil effektivt og ganske raskt kurere deg for mange ubehagelige kosmetiske sykdommer, inkludert post-akne, alder flekker og akne. Selvfølgelig forbyr ingen deg å smøre ansiktet ditt med rømme eller tørke med friske agurker, men garantert å ta vare på deg selv og ditt utseende ved hjelp av preparatet Skinoren!

Hvorfor hudoren krem ​​er et kjæledyr av dermatologer, anti-anmeldelse fra Gosha Shubin

Hilsener til alle! Jeg har et ønske om å gjennomføre anti-vurderinger av flere kremer, fordi mange ting de selger til oss på apotek, ikke kan kalles effektive rettsmidler for akne. Mange kremer er ganske enkelt ikke nødvendig i vårt hverdag, men dermatologer anbefaler vedvarende dem, kanskje har de en fordel i dette? i dette og vi vil forstå

Ofte folk begynner å bruke, men det er ikke noe resultat, hudoren refererer til slike kremer, og jeg vil begynne min egen serie av vurderinger av ineffektive stoffer med den.

Jeg pleide å se annonser med denne krem ​​hele tiden, men nå er noe ikke synlig, sannsynligvis er hudoren sannsynligvis ikke lenger populær :). Og med god grunn. Hele poenget er at effekten av denne kremet er veldig lang, henholdsvis, de fleste trenger rett og slett ikke kremer, men jeg anbefaler det til alle, og prisen er ikke liten - 800 rubler,

struktur

 • azelainsyre.
 • polysorbat.
 • polyakrylsyre.
 • propylenglykol.
 • lecithin.
 • natriumhydroksyd.

Den viktigste aktive ingrediensen er azelainsyre, det er denne ingrediensen som helbreder vår akne, men hvordan helbringer den? Den største ulempen i behandlingshastigheten er en svært lang prosess. Om dette verktøyet er det vanligvis sagt at det har en kumulativ effekt, det vil si at du må behandle lenge. Men når ansiktet er fullt av akne, er det ingen tid å vente i 3-4 måneder for å bli kvitt dem!

Som du vet, er den viktigste årsaken til akne henholdsvis bakterier, og de trenger å bli drept, og hudoren gjør det i svært lang tid.

Applikasjonsinstruksjoner for hudorkrem

Hva er verdt å huske. Det er en gel, og det er en krem, gelen har en 15% konsentrasjon av azelainsyre, og kremen er 20% og den inneholder mer fuktighetsgivende ingredienser. Men den viktigste forskjellen er at gelen anbefales for fet hud og krem ​​for tørr.

Det er anmeldelser at gelen er veldig tørr og til og med fet hud kan ikke virke, hold dette i bakhodet! Digteren, hvis du bruker det, er det bedre krem.

Du kan søke 1-2 ganger om dagen, om morgenen eller om kvelden, velg den mest optimale varianten selv. Først vil det være et sterkt ønske om å kamme applikasjonsstedet, men i løpet av 15-20 dager vil alt passere. Hvis det er behov, brukes det på hele ansiktet, men det koster de berørte områdene bedre.

Varigheten av kurset er fra tre til seks måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Effektiviteten av krem ​​er min mening

Legemidlet er effektivt, du kan ikke argumentere, men hvis vi tar hensyn til pris og hastighet, så anbefaler jeg ikke å bruke denne fløten. For alt er vanskelig med det, og det viser seg svært, se for deg selv, prisen på et rør er 800 rubler, for et behandlingsforløp som varer 4-6 måneder, det vil ta minst 3 rør, og dette er allerede 3200 rubler, ikke nok, jeg vil fortelle deg.

Det er egentlig svaret på spørsmålet om hvorfor dermatologer liker å gi råd til denne krem, en veldig dyr behandling, det viser seg :). Igjen er behandlingen effektiv, men er det verdt å bruke den typen penger hvis alt kan botes mye raskere og billigere?

Ja, samme zenerite koster det samme, men det fungerer mye raskere! Og hvis du tar hensyn til andre, billigere og ikke mindre effektive stoffer, er det ikke nødvendig med hudorkrem i det hele tatt.

Jeg er sikker på at de vil si at skinoren er et kjent middel, bruk så mange vurderinger av ros, hvis du vil, bruk den, men jeg anbefaler at det hjalp meg til raskt å helbrede ansikts acne, og det var mange av dem, og til og med subkutan stod konstant opp.

Mer effektive midler

Jeg vil gi mitt sett, som en gang hjalp meg godt (du kan lese en kort historie om behandlingen min her), og nå bruker jeg den etter behov.

№1. Chatterbox. Alle vet medisinen, og prisen er liten, når det gjelder effektivitet, legger jeg det i utgangspunktet.

№2. Zener. Veldig effektivt stoff, men kostnaden er stor, så jeg legger lavere.

Talker er en analog av zeritt, de aktive ingrediensene er like, men viktigst er effektiviteten fantastisk! Detaljer brukes i artiklene ovenfor.

hudoren krem ​​vurderinger på alder flekker

Hørt at hudoren kan behandle flekker fra akne, som regel varer varigheten av behandlingen minst en måned, i løpet av en måned vil det bli merkbare resultater. Men er det verdt å betale 800 rubler? Det har lenge vært kjent at hvit ler og brus er svært effektive når det gjelder å behandle flekker, og prisen er bare latterlig.

I disse artiklene fortalte jeg hvordan han behandlet de resterende merkene, og på grunn av de ovennevnte maskerne herdet han problemet veldig raskt!

Jeg merker at disse midlene hjalp ikke bare meg, mange gode vurderinger om dem, så jeg gir dem dristig råd til mine lesere.

konklusjon

Hvis vi sammenligner det med stoffene jeg har indikert, ser hudoren ut som en outsider, fordi det bare er azelainsyre som en del av kampen mot bakterier. Dette for en rask behandling, såpe!

Jeg synes det ikke gir mening å kjøpe skinor, fordi handlingen er for lang, og stoffet selv er dyrt, du kan enkelt gjøre med andre mer effektive stoffer.

Hvis du vil vente tre måneder for å bli kvitt akne, bruk den så, men jeg ville bruke raskere midler hvis jeg var deg.

Jeg har alt i dag, dele din mening om denne fløten.

PS Nå vil anti-review rubrikken bli kontinuerlig, så legg til nettstedet til bokmerkene dine, og vær sikker på å dele artikkelen om sosiale nettverk, la alle vite hvilke verktøy som ikke er effektive!

Ikke klikk her heller (4 stemmer, gjennomsnitt: 5,00 av 5) Loading.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • Tabamex Smoking Drops Anmeldelser av skilsmisse (22)
 • Tabamex Smoking Drops Anmeldelser (21)
 • Tabamex Smoking Drops Skilsmisse (21)
 • allen carr enkel måte å slutte å røyke på (21)
 • slutte å røyke tabex piller (21)
 • kjøp tabex piller (21)
 • Enkel måte å slutte å røyke på (21)
 • Røyking piller vurderinger (21)
 • tabameks dråper fra røyking kjøpe i apotek (21)
 • Tabex tabletter om legene (21)
 • Tabamex Smoking Drops (21)
 • slutte å røyke allen carr (21)
 • Tabeller Tabex anmeldelser pris (21)
 • slutte å røyke selv (21)
 • anti-smoking tabex piller (21)
 • slutte å røyke metoden allen carr (21)
 • røyking piller pris (21)
 • Enkel måte å slutte å røyke allen på (21)
 • tabex tabletter (21)
 • hvor mange tabeller (21)
 • røykedråper (21)
 • slutte å røyke metoden allen (21)
 • lett å slutte å røyke allen carr (21)
 • kjøpe dråper fra røyking (21)
 • tabameks dråper fra røyking kjøpe (21)
 • Tabex Røykpiller Anmeldelser Pris (21)
 • Røyking Dråper Anmeldelser (21)
 • Tabex Røykpiller Anmeldelser (21)
 • Tabex tabletter instruksjoner for bruk (21)
 • måter å slutte å røyke på (21)
 • slutte å røyke på egen hånd (21)
 • tabex tabletter (21)
 • Carr en enkel måte å slutte å røyke på (21)
 • effekt av tabex tabletter (21)
 • tabeller tabex pris (21)
 • slutte å slutte å røyke (21)
 • Tabamex Smoking Drops Price (21)
 • Røyking Dråper Pris (21)
 • tabex røykepiller (21)
 • hvor mye er tabex tabletter (21)
 • røyking piller (21)
 • piller for røyking tabex anmeldelser av leger (21)
 • hvordan slutte å røyke (21)
 • dråper fra røyking i apoteket (21)
 • Tabex Tabletter Anmeldelser (21)
 • Allen Carr er en enkel måte å slutte å røyke på (21)
 • kjøp dråper fra røyking i apoteket (21)
 • Tabex Instruction Tablets (21)
 • Tabex Røykpiller Pris (21)
 • Tabamex Smoking Drops i Apoteket (21)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

Skinoren gel fra alder flekker vurderinger

Skinoren gel fra alder flekker vurderinger

Hei alle Jeg skinnet foreskrevet zener i komplekset er ikke uten; Klenzit at en inntekt som skriver disse linjene smurt om morgenen og kvelden ikke behøvde å være som analfabeter, men hvis det er flatt, ville Zinerite likevel være lik om kvelden til kveld, men bare en kort stund å se på den med hjelp av to uker, mest sannsynlig fra begynnelsen av behandlingen til galskapen var syk drysset og etter et par dager borte. Den største tålmodigheten er like analfabeter å senke, ja, søsteren din vil ikke ha tid til å finne ut hvordan du vil være god nok. Men analfabetet, glem hvorfor akneflasker drar lengre bort, og denne interessen skal gis til spesielle masker heller - eller som en skjønnhetspleie. Lykke til for alle.

Salve Kontraktubeks - vurderinger av leger og pasienter på

Medisinske studier har vist at akneflekker i ansiktet og andre åpne områder av kroppen er like pigmenterte. Deres hoppe opp skyldes, ayushki? Tilstedeværelsen av betennelse yuhta blir mer subtil og like eksponert for aktive ultrafiolette stråler. Og de stimulerer på samme måte produksjonen av melanin, noe som også fører til endring i hudfarge.

Spørsmål-Svar: Solkoseryl - omtaler av leger

God utskrift, Beste folkeoppskrifter i punkt 5 i Ayushka? å lage lotion kan du piss av den ferdige strukturen, på forhold

Skinoren gel - dermatologist vurderinger, pris, krem, instruksjon

Det er lett å forstå, på grunn av uken vil analfabeter bli sett, hoveddelen er kortere enn 7 uker daglig bruk, og den konstante responsen i 7 måneder. Derfor, har tålmodighet og et svar kommer.

Fra pigmentplater hjelper Skinoren ikke. Akne - også

Bruke og skrive ut trykte materialer fra nettstedet som bare beholder ressursen fra den aktive linken.

Bruk av fotografiske materialer er kun tillatt med skriftlig samtykke fra nettstedet administrasjon.

Akne i ansiktet - hvordan bli kvitt det beste middelet for akne

Jeg vil være veldig takknemlig hvis noen forteller meg, til høyre for å gjemme den chill av huden som zinerite forårsaker. Og i smak, i en slik rekkefølge av disse akkumulasjonene, vil betinget zeritt være til nytte. tidligere takk!Skinoren pigmentering vurderinger

Skinoren Anmeldelser

Frigivelsesform: Gel, krem

Analoger Skinoren

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 246 rubler. Analog billigere med 411 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog billigere med 362 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 344 rubler. Analog billigere med 313 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 486 rubler. Analog billigere med 171 rubler

Instruksjoner for bruk til Skinoren

Registreringsnummer:

Handelsnavn:

Internasjonalt ikke-proprietært navn:

Doseringsform:

gel for ekstern bruk

Sammensetningen av 1 g gel til ekstern bruk:

aktiv ingrediens: azelainsyre (mikronisert) - 0,15 g

hjelpestoffer: propylenglykol, polysorbat 80, lecitin, polyakrylsyre, triglyserider, natriumhydroksyd, dinatriumedetat, benzosyre, renset vann.

beskrivelse
ugjennomsiktig gel fra hvitt til hvit med en gulaktig glansfarge.

Farmakoterapeutisk gruppe
Akne behandling utslett.

ATX kode D10AX03

Farmakologiske egenskaper

farmakodynamikk

Azelaic acid normaliserer svekket keratiniseringsprosesser i folliklene i talgkjertlene, og reduserer også innholdet av frie fettsyrer i hudlipidene. Viser antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphyloccocus epidermidis. Azelainsyre har en doseavhengig og tidsavhengig undertrykkende effekt på veksten og levedyktigheten av unormale melanocytter. Farmakokinetikk

Legemidlet absorberes praktisk talt ikke i systemisk sirkulasjon (ca. 3,6% ved påføring av 5 g gel). En del av den absorberte syre utskilles av nyrene i uendret form, del - i form av dikarboksylsyrer (C7, C5), dannet som følge av beta-oksidasjon. Indikasjoner for bruk

Akne, Rosacea.

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffet. Graviditet og amming

I eksperimentelle studier har de teratogene egenskapene til azelainsyre ikke blitt identifisert. Mengden azelainsyre som en baby kan komme sammen med morsmelk er ubetydelig og utgjør ingen fare (gitt stoffets ekstremt lave toksisitet).

I kliniske studier ble det ikke fastslått at bruken av stoffet under graviditet eller amming har en negativ innvirkning på helsen til kvinnen eller fosteret (barnet).

Dosering og administrasjon

Utad. Før du bruker gelen, vask huden grundig med vann eller et mildt rengjøringsmiddel, og tørk det deretter. Gelen påføres i et tynt lag på den berørte huden to ganger om dagen (morgen og kveld) og lett gniddes. Ca 2,5 cm gel er tilstrekkelig for hele overflaten av ansiktet. Det er viktig at Skinoren brukes regelmessig gjennom behandlingsperioden. Varigheten av Skinoren er individuell og avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Forbedring skjer som regel etter 4 ukers behandling. For best resultat bør Skinoren gel brukes i flere måneder.

Bivirkninger

Ved begynnelsen av behandlingen er lokal irritasjon, hyperemi og peeling av huden, brennende, erytem, ​​kløe sjelden mulig. I de fleste tilfeller er symptomene på irritasjon ikke sterke og forsvinner vanligvis under behandlingen. I svært sjeldne tilfeller kan allergiske hudreaksjoner (f.eks. Utslett), kontaktdermatitt og follikulitt oppstå.

overdose

Fenomener av overdose med ekstern bruk er ikke installert.

Interaksjon med andre legemidler

Klinisk signifikante interaksjoner i applikasjonen av Skinoren ble ikke påvist.

Spesielle instruksjoner

Ved hudirritasjon, reduser mengden av en enkelt gelapplikasjon eller reduser hyppigheten av Skinoren-applikasjonen til en gang daglig. Om nødvendig er det mulig å midlertidig avbryte behandlingen i flere dager.

Ikke la stoffet komme inn i øynene. Ved utilsiktet kontakt, skyll straks med vann.

Legemidlet er foreskrevet uten aldersbegrensninger.

Utgivelsesskjema:

Gel for ekstern bruk av 15% på 5 g, 15 g, 30 g eller 50 g i aluminiumrøret laminert av polyetylen, forseglet med en membran, med skruen på dekselet. Et rør med bruksanvisning er plassert i en eske.

Holdbarhet
3 år.
Ikke bruk etter utløpsdato.

Lagringsforhold
Ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Apotek helligdager
Uten resept.

produsent:

INTENDIS GmbH
10589, Berlin, ul. Max-Dorn 10, Tyskland,
produsert av INTENDIS Manufacturing SpA,
20090 Segrate, Milano, ul. E. Schering, 21, Italia.
INTENDIS GmbH,
Max-Dohrn-Str 10, D-10589 Berlin, Tyskland,
produsert av INTENDIS Manufacturing SpA, Via E. Schering, 21, 20090 Segrate, Milano, Italia.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på:
107113 Moskva, 3. Rybinskaya st., 18, bld. 2.

Flere Artikler Om Typer Acne