Jenter, hvem hadde en COP, når du kan begynne å smøre sømmen med kontraktubex? En lege på sykehuset sa etter 4 uker, sa gynekologen etter 6-8 uker. Hvem begynte å smøre når?

Vel, fra det gamle arret hjalp meg litt i god tid. Mindre ble sømmen (det var ganske gammelt - lyst og nesten umerkelig). Her vil jeg ikke ta med så ekstremt og begynne tidlig

når ingen skorpe forblir

jo desto bedre. må smøre minst 6 måneder og hele tiden

smurt i en måned. ingen bruk

Jeg hører vanligvis første gang du må lese

Så vidt jeg forstår, vil sømmen (som noen arr) bli fargeløs over tid av seg selv.
Jeg smurt på en eller annen måte aret - til ingen nytte - bare reklame, og derfor er prisen ganske stor, og i seks måneder vil jeg definitivt ikke være nok

Contractubex når du begynner å bruke på sømmen

Trygt hus: 6 usunn husholdningsvarer.

Mitt hjem er slottet mitt. Stedet hvor vi bor er knyttet til sikkerhet, sikkerhet og komfort. Men noen ganger fyller vi, som innbyggere i Troy, våre rom med farlige og skadelige gjenstander, uten å tenke for mye på det. Syntetiske produkter forstyrrer naturlige forbindelser, som naturlig øker antall allergier, overfølsomhet, og til og med kronisk forgiftning, manifestert av hodepine, tretthet, forstyrrelse av tarmene og kjedelig hud. Jeg er ikke en tilhenger av teorien.

Rapporter om datteren. SP: sammenkomster

Tusen takk for dine hyggelige ord, støtte, magiske kameraer og råd. I går hadde jeg ikke styrken til å skrive i det hele tatt, i dag kom jeg tilbake med mannen min for en halv time siden, skriver jeg, selv om vi faller, og jeg blir syk også: Legen gikk ikke i går, kom om kvelden og fortalte en annen at jeg ville sende det til legen din for søppel Som følge av dette sa sykepleieren doktoren du leter etter - datteren min kom - han er borte. Tin. Jeg kom, spurte henne om legen, jeg følger henne hva som er feil, jeg forteller deg. Jeg sier at tennene er bekymret - hun er stille.

Kontraktubeks. Mote og skjønnhet

Hvem brukte det, fortell meg, er alle så pinlig? Jeg prøver å holde kurs for andre gang. Om sommeren smurt han for første gang, utholden fire dager, minner om sofistikert tortur. Nå har jeg glemt, jeg bestemte meg for å starte igjen, den andre dagen, min styrke er borte - alt kløe, som en leper. Er det en allergi, eller en medisinsk effekt? For første gang på 4 dager flater grensen til et stort arr på armen ut.

Contractubex eller hva du skal gjøre. Barns medisin

God ettermiddag, ber jeg om råd til datteren min. Arret på beinet etter det døde såret av datteren, i august, ble syet. Vi bruker Contractubex om en måned, effekten er null! Hvor skal du være? Til kosmetologen? Hvem hadde erfaring med å bruke kontraktubex? Hvor mye ble smurt? Var effekten? Takk

Når skal du begynne å peke? Botox og hyaluronsyre i 20, 40.

Anti-rynke krem, botox eller hyaluronsyre injeksjoner
. I dette tilfellet ville jeg begynne med bruk av kremer med peptider som blokkerer disse musklene godt, men samtidig gir deg muligheten til å opprettholde "kontroll over situasjonen." Hvis du stikker Botox, da vil jenta ikke fikse øyeblikket når pannen hennes er krøllet eller hennes øyenbryn blir flyttet: musklene slapper av så mye at det bare er umulig å gjøre det. Og hvis du bruker en krem ​​med peptider, så når hun prøver å rive, vil hun føle en klar hindring. Hvis det i løpet av to eller tre måneder ikke avhenger disse tiltakene fra for aktiv etterligning - selvfølgelig bør Botox bli prikket. Og det er ganske sannsynlig at en gang vil være nok: i seks måneder vil en dårlig vane forsvinne. Og så gjenstår det bare å støtte dette resultatet med de samme preparatene med peptider, for ikke å glemme problemet og ikke slappe av (det vil si i.

Fortell om kremen av arr. Medisin og helse

Moderatorer, vær så snill å ikke overføre til kvelden, det er veldig nødvendig. Jenter, dele hvilken type arrskrem som er bra for å oppløse arene. Jeg trenger et ansikt, heller en leppe og litt høyere (5 masker et arr omtrent 1,5 cm). Jeg tror det ikke kommer spor på leppen, men over bør du fjerne huden..

Arret på ansiktet. Barn fra 3 til 7

Situasjon: i 3g. Om sommeren, i landsbyen, redet datteren min neglen med en delikat kinn: (Smurt grønt maling, kinnet helbredet, men seks måneder har gått, og arret er fortsatt synlig. Jeg hørte et sted at det ikke er noen arr på babyer - eller er dette en sykkel? vår jente har et arr på ansiktet hennes :( Hva kan gjøres i en slik sitzation?

Jeg har mange arr, som begynner med tre år.

Scar - hvordan å fjerne? Mote og skjønnhet

Jeg vil spørre om arr (fersk, postoperativ) - hvordan kan de fjernes, glattes ut, gjøres mindre synlig? Kanskje noen prøvde Kontraktubeks? Hvordan er han i aksjon? Kanskje er det noe annet stoff? Vennligst del din erfaring. Takk på forhånd for ditt svar.

arr: (. Barnemedisin

Jenter forteller meg hva jeg skal gjøre, slik at arret blir mindre. Rebethenok brøt pannen, satte gipsbraketter. de har tatt det av nå - det viste seg ganske bra, spesielt hvis du husker hvordan det så ut før du behandlet :) Det er spørsmålet - på hvilken måte gjør dette arr enda mindre merkbart. Jeg forstår at han selv vil bli hvit etter en stund, men det kan være kontraktlig eller noe annet du kan smøre. og hvilken lege med dette løp? - en skjønnhetspleie, kanskje?

Sutur etter kirurgi. Medisin og helse

Jeg hadde en operasjon på kvinners problemer, og nå er det en søm på magen min: (Det var tynt og rødt, jeg trodde det ville forbli så (tynt i sans for), bli hvit senere. Og nå ser jeg på at den blir bredere og i en annen strimmel dannes, lettere, og det føles litt å ta på. Hva betyr dette? Hva skal jeg ende med en søm en centimeter bred, som mange etter appendittitt? Eller er det noe annet du kan gjøre, en form for kompresjon, slik at den forblir tynn? så tynne masker.

Gi anbefalte krem ​​for arr. Medisin og helse

Annie jenta på repetisjonen rørte hånden med et sverd (etter nyttår). Tanke selv vil passere. Men tiden går og aret forsvinner ikke: (Selv sjøen hjalp ikke. Venter på tips om god krem ​​ *** Emnet ble flyttet fra konferansen "SP: sittings"

arret. Barn fra 1 til 3

Jenter, et barn på en eller annen måte unngikk suksessfullt armen på stolen og kuttet haken hennes. Det er et ganske dypt sår og ca cm i lengden. Vår far foreslo at det kunne være et arr og med vekst i ansiktet vil det lengre. Kanskje du kan salve noe slik at det ikke er arr?

Hvordan fjerne et arr?. Barn fra 3 til 7

Se på bildet.. du kan se et arr på høyre kant.. Hvordan fjerne det? Kanskje noen brukte en tannrør? hva resulterer? hjelp eller ikke? Alt er slik jente.. det er synd at det er et arr på ansiktet..

Om arr, tvert imot (jeg bestemte meg for å rette det fordi.)

kjæresten min hadde et sår på pannen hennes. Det helbreder godt, men jeg er bekymret for at huden vil forbli ujevn på dette stedet. Jeg hørte at det er en mulighet til å smøre noe slik at huden blir jevnt. Er dette sant eller nouveaufig? Og er det for sent å smøre når såret allerede har falt av? *** Emnet ble flyttet fra konferansen "Om din, om jenta"

følg lenken, ting, jeg anbefaler til alle

Rådgjøre en krem ​​eller salve for å suga et arr.

Rådgjøre krem ​​eller salve for å suge det postoperative arret. Kanskje noen i vedlegget er. Takk. *** Emnet ble flyttet fra konferansen "SP: samlinger"

Fjernelse av arrvæv, slik at det var unnoticeable - 9 tyder på 1 cm, jeg leste et sted, jeg gjorde det ikke selv, jeg har en 17 cm arr på beinet mitt, jeg spyttet nunafik. Selv nå vil det være et arr på hælen på ca 7-8 cm. Og arret fra lapar. Og strekkmerker etter babyen. Det er bare for kosmetisk kirurgi å jobbe :-)

Over tid vil det lyse :-)

Kontraktubeks. Medisin og helse

Jeg kjøpte denne gelen, og der står det: For forebygging bruker de fasen etter epithelisering av såret, de legger det ikke på granuleringen. Hva er granulering og hvordan å forstå hva min fase er nå, uten å gå til legen? Kan jeg smøre eller ikke? En måned gikk etter operasjonen, suturen gjør ikke vondt, det er ingen betennelse der.

Enn å brenne en brenne etter å ha falt av en skorpe? Barn fra 1 til 3

Enn å brenne en brenne etter å ha falt av en skorpe? Jeg vil ikke ha et arr! Hvem kjenner tråden?

Med en ny lidenskap. Postpartum | Når skal du begynne?

Når skal du begynne et nært liv etter fødselen til et barn. Mulige problemer, øvelser for utvinning, metoder for beskyttelse.
. Chat med venner som har eldre barn. De kan dele sin erfaring med deg. Mulige problemer Det første problemet som ofte oppstår etter fødsel, er vaginal tørrhet på grunn av mangel på østrogenhormoner og forsvinner etter normalisering av hormonnivåer. I dette tilfellet er det ønskelig å bruke spesielle geler (smøremidler), fuktighetsgivende slimhinner. Disse midlene kan kjøpes på apoteket. Kvinner opplever smerte eller frykt for seksuell kontakt på grunn av skader som mottas, enten de er tårer eller perineale snitt. Slimhinnene og huden i inngangen til skjeden og perineum er svært følsomme i postpartumperioden. I området av sømmer, spesielt ved trykk, kan i.
. I nærvær av en sutur på perineum og smerte under samleie, anbefales det å massere området av arr med krem ​​eller massasjeolje (for eksempel havtorn, som har en helbredende effekt). Det er også nyttig å myke suturområdet ved hjelp av salver som brukes til å suge keloid (grov) arr. Disse salver inkluderer solkoseryl, kontraktubex, osv. Hvis partneren din gjør dette, kombinerer du det "hyggelige med det nyttige" - terapeutiske effekter og erotisk massasje! Å bidra til helbredelse av perineum og eliminering av smerte kan være et kompleks av øvelser på Kegelsystemet. Deres gjennomføring kan gjenopptas fra den femte dagen etter fødselen. I midten av forrige århundre oppfant gynekologen Arnold Kegel disse øvelsene.

Super rent! Intim hygiene etter fødsel. Postpartum periode

. I perioden i postnatalavdelingen vil jordemor behandle sømmer to ganger om dagen med en løsning av strålende grønt eller jod. Med vellykket helbredelse vil silkesutter fra perineum fjernes den 5. dagen i postpartumperioden. Ved vask er det heller ikke nødvendig å bruke en svamp eller svamp, det er tilrådelig å ikke røre sømmer med hendene, det er nok å sende en dusjstrøm til dette området og deretter forsiktig våt huden med et håndkle eller bleie. For å øke antiseptisk effekt av hygieniske prosedyrer, anbefales det å skylle med en svakt lysrosa løsning av kaliumpermanganat eller med ferdige vandige oppløsninger av klorhexidin, furacilin, oktenisept, som vil bli gitt til deg i postpartumavdelingen. Hjemme for dette formålet kan brukes og urte infusjoner med antiseptisk effekt.

fortell meg, er det nødvendig å smøre et arr fra en ripe på ansiktet med en tråd?.

et barn i ansiktet har lenge hatt et spor av en skrape (bred, klassekamerat "tok av sjetongene" med en fingernail) - essno, er det nødvendig å smøre den rosa fargen slik at det ikke er noen arr igjen? bare her, for eksempel revet av albuebøyer om sommeren, eller til og med bare klør av biter - de er synlige i lang tid, selv om de blir hvite med tiden og deretter på ansiktet.

Åtte myter om keisersnitt. Keisersnitt

. Myte nummer 6. Etter en keisersnitt forblir en grov arr på huden. Nå snittes huden ofte med en kosmetisk søm. Tråden går gjennom innsiden av huden, og sårets kanter er ganske enkelt koblet fra utsiden. For en slik søm bruker de tråder, som selv oppløses og ikke trenger å fjernes. Etter helbredelse er det bare en tynn hvit stripe som er synlig på huden, som ligger på hårlinjen i den "intime" sonen. Så etter en keisersnitt er det ingen forbud på en åpen badedrakt. Myte 7. Etter operasjonen er puerperal og nyfødte reanimasjon før de blir utslettet. Faktisk ligger kvinnen i reanimasjon bare de første 12-24 timer etter operasjonen, og deretter blir hun og babyen overført til den vanlige avdelingen for postpartum. I intensiv omsorg.

Episiotomi. Er det mulig å klare seg uten det? Alt om fødsel

. Fødsel etter snittet gjøres forsiktig, og prøver å forhindre at snittet blir til en tåre, som perineum presses for hånden. Blodtap er vanligvis lite. Etter fødselen og etterfødelsen er flere sømmer plassert på snittet under lokalbedøvelse. For slike sømmer bruker spesielle absorberbare suturer, som da ikke må fjernes. Etter operasjon Etter disseksjon av perineum har kvinner en tendens til å oppleve smerter i suturområdet, spesielt i de første ukene etter fødselen. I tillegg kan en kvinne i flere måneder etter fødselen bli forstyrret av ubehag under samleie. Fordi etter disseksjon av vev av perineum blir deres integritet brutt.

Plastikkirurgi. Erfaring og statistikk. Kosmetikk.

. Det er mange forskjellige metoder for å "suge" fett, de er forenet av en ting: Gjennom et spesielt rør som passer i det subkutane rommet, blir overflødig fettvev fjernet. "Liposuction er den enkleste operasjonen. For 20 år siden, da jeg startet det, gjorde jeg det bare. Alle nybegynnende kirurger elsker denne operasjonen, sier Sergey Levin." Hvis du mislykkes i å utføre det, kan du fortsatt ikke se det under klærne dine. " Imidlertid mister fettsuging i dag raskt popularitet. "Mer effektive metoder har dukket opp: alle slags strømmer, mesoterapi, apparatmassasje pluss spesielle dietter og intragastrisk ballong.

Mote håndverk. Noen tips for de som ønsker å starte.

Noen tips for de som ønsker å begynne å lage håndverk.

På det nye nivået. Intime forhold etter fødsel. kjønn

Funksjoner av sex etter fødsel - hvordan forny det ekteskapelige intime forholdet.
. For noen par er postpartum tid noen ganger en oppdagelse. Laski intime områder er heller ikke begrenset, hvis det ikke er noen fornuftige begrensninger i form av hull eller kutt som skjedde under fødselen. Ikke nøl med å fortelle mannen din om denne funksjonen, ikke bære smerten - dette blir ikke bedre. Men hvis smerten når du berører sømmen holdes lenge, er det verdt å besøke gynekologen og finne ut om alt er i orden, hvordan såret helbreder osv. Det skjer slik at kona må begrense mannen sin aktivitet, som ikke venter til slutt på avholdenhet. I dette tilfellet er det akseptabelt å erstatte vanlig sex med oralsex eller petting til orgasme med mannen. Men i dette tilfellet er det bedre å fordele kjærligheten like mellom partnerne. Forresten, og.
. sørg for at alt er i orden. Se på babyen din - hva er hans søvnplan? Noen barn sover dypt i den første halvtime timen etter legging, andre prøver på lenge, men etter en og en halvtime sovner de veldig bra. Denne "døde time" kan brukes til kjærlighet. I tillegg sier mange unge mødre at de ikke kan bytte til kjærlighet, fordi de alltid forventer at barnet trenger dem. Så det viser seg at ingenting har skjedd ennå, og kvinnen er ikke lenger i et kjærlig humør. Prøv å ikke se på fremtiden, nyt kjærtegn uten hensyn til hva som fremdeles er mulig: fremtiden bryr seg ikke.

Cefalohematoma: alle fixable! Nyfødt baby

. Volumet av cephalohematom kommer fra 5 til 150 ml blod. Cefalohematoma kan ligge i forskjellige deler av hodet: Ofte - på en eller begge parietalbein, sjelden - på occipital og frontal, og enda sjeldnere - på tempelbenet på skallen. Blodet i hematomområdet forblir flytende i lang tid, det stikker ikke. Periosteum er tett festet til beinene i suturområdet, derfor går grensene for cefalohematom aldri utover beinene som den ligger på. Hva skjer med cephalhematoma neste? Cefalohematoma har i utgangspunktet en elastisk konsistens, noen ganger svinger (det vil si når du trykker på selve formasjonen, kan du føle bevegelse, "risting" av væsken) og er begrenset av en vals rundt omkretsen. Hvis mengden blod i cephalohematom er liten, så begynner svulsten fra den 7-10 dagen å synke.

Sting etter fødsel: materialer og teknologi. Alt om fødsel

. Sømene kan være separate (en serie korte tråder, som hver er festet med en knute) eller kontinuerlig, hvor knuten bare er bundet ved begynnelsen og slutten av den lineære brudd. Disse suturene krever ikke spesiell forsiktighet i den postoperative perioden og ikke forårsaker angst. Stingene i skjeden påføres når vaginalen er ødelagt. Absorberbare materialer brukes også til å anvende individuelle suturer eller kontinuerlige suturer. Dette er en mer smertefull operasjon som krever anestesi - lokal (Novocain, Lidocaine) eller generell (kortvarig intravenøs anestesi). Stingene krever ikke spesiell forsiktighet. Syte vaginale tårer kan være moderat smertefulle i et par dager etter at de er påført. Sømmene på perineum er pålagt i tilfelle perineal tårer i slekten.
. Vicryl absorberer helt på 60-90 dager. Dette materialet er mye brukt til keisersnitt. PDS (makson) absorberes fullstendig på den 210. dagen. PDS brukes til å koble sener etter en keisersnitt. Til slutt kan man ikke si noen ord om de psykologiske konsekvensene av fødselsskader og keisersnitt. Det virker vanskelig å finne en ung kvinne som er helt likegyldig for utseendet av arr på kroppen hennes. Men ingen av de seriøse forskerne som arbeider med de psykologiske problemene av puerperas, citerer tilstedeværelsen av huden.

Keisersnitt: vi vender tilbake til det normale. Postpartum periode

. Restaurering av fysisk kondisjon etter keisersnitt. Varm dousing av kroppen i deler fra dusjen er mulig allerede fra 2 dager etter operasjonen, men du kan ta full dusj etter uttak fra sykehuset. Når du vasker sømmen, er det bedre å bruke såpe uten dufter for ikke å skade skorpen. Du kan fordype deg i badet ikke tidligere enn 6-8 uker etter operasjonen, fordi På denne tiden heler livets indre overflate helt og livmor vender tilbake til normal. Vandring til badet er mulig bare 2 måneder etter undersøkelsen av legen. For å gjøre det postoperative arret raskere absorbert, kan det smøres med prednisolon salve eller gel co.
. Når du vasker sømmen, er det bedre å bruke såpe uten dufter for ikke å skade skorpen. Du kan fordype deg i badet ikke tidligere enn 6-8 uker etter operasjonen, fordi På denne tiden heler livets indre overflate helt og livmor vender tilbake til normal. Vandring til badet er mulig bare 2 måneder etter undersøkelsen av legen. For å gjøre det postoperative arret raskere absorbert, kan det smøres med prednisolon salve eller kontraktubex gel. I området av arret i opptil 3 måneder kan følelsesløp følges, til nerverne krysset under operasjonen blir gjenopprettet. Like viktig er restaureringen av fysisk kondisjon etter keisersnitt. Fra den første dagen anbefales det å bære postpartumstammen. Forbindelsen lindrer ryggsmerter, bidrar til å opprettholde riktig veps.

"Forverrende forhold". Fødsler med et arr på livmoren

. Eksperter bestemmer det ved palpasjon gjennom den fremre bukveggen, det vil si ved å undersøke arret. Til tross for sammentringene bør den forbli glatt, med klare grenser og praktisk talt smertefri. Blødningens art under fødsel (det bør være få av dem) og kvinnens klager på smerte er viktige. Kvalme, oppkast, smerter i navlen, svekkelse av sammentrekninger kan være tegn på begynnelsen av røret i arret. For en objektiv vurdering av tilstanden til arret i fødsel ved bruk av ultralydsundersøkelse. Og når det er tegn på underlegenhet, som i første omgang er svakhet i arbeidskraft eller andre komplikasjoner under fødsel, gå til levering av keisersnitt. Således er en kvinne med et arr på livmoren spontan.

Uterinbrudd på arret: Hva trenger du å vite om problemet?

Mage etter fødsel: alt som før? Figur etter fødsel

. Bandasjer i form av belte er bare tilgjengelige for postpartumperioden, universelle pre- og postnatale bandasjer (også i form av belte), samt bandasjer i form av truser. Slike undertøy kan utøve et undertrykkende trykk, ikke bare på den fremre bukveggen, men også på hofter, avhengig av nærhetens nærhet. Hvis båndbelte kan brukes allerede i de første dagene etter levering, blir trussene brukt etter 1-2 uker, da strammebåndet presser for mye hygieneputen mot perineum, noe som forhindrer fri flyt av postpartumutladning, og dette i sin tur risikofaktor for utvikling av betennelse i livmoren. Det er også rasjonelt å bruke postpartumforbindelsen i en periode på 6-8 uker i postpartumperioden. Det bør bemerkes at landsbyen.
. I dette tilfellet dannes et overskudd av hud, som kan henges i form av et mer eller mindre uttalt forkle, har huden et flatt utseende. For å redusere disse ubehagelige fenomenene, etter fødselen, er det nødvendig å fortsette å gjøre en sirkulær massasje av magen med strykebevegelser eller en dusj. Litt redusere strekk kan stoffet CONTRACTUBEX, som må påføres på magesekken, samt forskjellige peeling. På slutten av ammingsperioden vil laser resurfacing muliggjøre de beste resultatene, men det eliminerer ikke "forkle", og plastikkirurgi, bukplastikk, vil kunne korrigere en slik feil så mye som mulig. Under denne operasjonen fjernes et overskudd av subkutan fett og hud, og i nærvær av diastase suges rektusmusklene i live.

Slik at det ikke er spor. Ta vare på masker etter fødsel.

. Hvis barnet ble født med keisersnitt, har den unge moren en postoperativ sutur på den fremre bukveggen. Ulike materialer brukes til suturering av perineum og den fremre bukveggen. Valget av lege avhenger av beviset, de tilgjengelige anleggene, utstyret som er vedtatt i denne medisinske institusjonen, og andre forhold. Så kan syntetisk eller naturlig selvopptakbart suturmateriale, ikke-absorberbart suturmateriale eller metallbeslag brukes. De siste to typer suturmaterialer fjernes på den 4-6 dag.
. For å gjøre dette, bruk "blå", infrarød eller kvarts lamper. Prosedyren skal utføres 5-10 minutter fra en avstand på minst 50 cm, men hvis en kvinne har sensitiv hvit hud, bør den økes til en meter for å unngå brannskader. Denne prosedyren kan gjøres selvstendig hjemme etter å ha konsultert en lege eller på et fysioterapi-rom. Hvis kvinnen føler ubehag på stedet av det dannede arret, er arret rått, så kan legen anbefale kontraktubex-salven for å eliminere disse fenomenene - den skal brukes 2 ganger om dagen i flere uker. Ved hjelp av denne salven vil det være mulig å oppnå en reduksjon i volumet av arrvæv dannet for å redusere ubehag i arret. Etter en keisersnitt, etter en keisersnitt, observeres suturene nøye. Innen 5-7 dager etter operasjonen (før fjerning av suturer eller.

Kontraktubeks. Barns medisin

Jeg har en gang lest her (søket virker ikke) at de brukte kontraktubex for vannkopper. Hvis ja, på hvilket stadium og hvor raskt hjelper det? hos datteren (12 år) er alt blæret over alt, hun har en tur til leiren: Teoretisk kan hun gjenopprette (det vil si 5 + 5 dager vil passere), men sporene vil forbli: er det verdt å bruke kontrakten eller fortsatt passere passet?

Contractubex - for barn. Barn fra 1 til 3

kan jeg bruke Har noen prøvd? Det hjelper? Liza har et arr på pannen under håret - jeg blir veldig opprørt: (((((

"Kontraktubeks". Medisin og helse

Nylig annonserer et fag aktivt på TV, er det en salve for arr og arr. Har noen brukt det? Hjelper det virkelig eller ikke? Hvis det er tilfelle, vil keisarar og veldig gammel kniv (kjøkken :-))) ta?

Tilbakemelding på kontraktubex takk. Medisin og helse

Jenter som brukte eller ektemenn kontraububeksom (salve for arr) hjelper virkelig? Når begynner å smøre - når alle sårene, beklager, gå eller rett på dem du kan? Huden vokser ny rosa som en gris - rett motbydelig (((Mens jeg bruker Panthenol - alt blir raskt bedre. Hvis du gir råd om noe slikt, takk på forhånd.

Hvordan Kontakubeks hjelper fra arr: pasientanmeldelser

Postpartum strekkmerker, dårlig helbrede sømmer etter operasjoner og skader, spor av akne og brannskader er hudfeil som svekker kvaliteten på menneskelivet.

For å kvitte seg med den eksisterende feilen, er det ikke nødvendig å bruke penger på dyre prosedyrer. Bruk av Contractubex salve, det er mulig å oppnå rask regenerering og å returnere til huden et attraktivt utseende.

Kontraktubeks: farmakologisk beskrivelse av stoffet

Contractubex er et legemiddel beregnet for ekstern bruk. Dens frigjøringsform er gel, men noen ganger blir stoffet kalt en salve eller krem. Verktøyet reduserer deformasjonen av dermis, glatter og myker arret. Øker mobiliteten til senene / leddene og elastisiteten til arrvævet.

Produsenten av Contractubex er et tysk selskap MerzPharma. Ved salg av stoffet finnes det i rør på 20 og 50 g.

Innholdet i røret er et lysebrunt stoff med en nøytral lukt.

Sammensetningen av Contractubex salve er basert på tre aktive stoffer:

 • Allantoin - gir keratolytisk effekt (oppløser det keratiniserte lag av patologisk vev). Det opprettholder fuktighet i det skadede området, øker hudgennemtrængelighet for medisinske komponenter, og forbedrer lokal blodsirkulasjon.
 • Heparinnatrium - antiallergisk og antiinflammatorisk komponent har dessuten en antiproliferativ effekt. Med andre ord stopper stoffet veksten av bindevev, myker arret og beriker det med nyttig fuktighet.
 • Cepalin eller løk Ceraye - En antiinflammatorisk og fibrinolytisk komponent løser blodpropper og hemmer reproduksjonen av fibroplaster - celler som danner et groft arr i det skadede området.

Ekstra komponenter av salven: renset vann, sorbinsyre, xantangummi, makrogol-200, metylparahydroksybenzoat, smaksatt olje. I sjeldne tilfeller forårsaker komponentene i Kontraktubex lokale hudreaksjoner - kløe, erytem, ​​urtikaria, hyperpigmentering, brennende. Med misbruk av salve mulig atrofi av normal hud.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Ved høring av legen eller i studien av pakningsvedlegget vil pasienten finne ut om han kan bruke friske arr med Contractubex. En nylig feil med vanlig bruk av stoffet kan fjernes i 1 måned.

For gamle komprimerte arr er terapi foreskrevet i 3 til 6 måneder. Hvis det er Dupuytren's kontraktur på kroppen, vil behandlingen vare i 1 år (denne tilstanden er knyttet til kronisk alkoholhemmetitt).

Hva bruker Contractubex gel mer?

 • Fra keloider og arr av atrofisk og hypertrofisk type.
 • Fra traumatisk sene kontraktur.
 • Fra arr etter akne og furunkulose.
 • Fra strekkmerker etter graviditet og fødsel.
 • Fra ankylose ledd.

Det er også tillatt å bruke Contractubex etter en brenning og for å forhindre arrdannelse av vev i posttraumatisk og postoperativ periode.

Til tross for fordelene med stoffet har produsenten identifisert en rekke kontraindikasjoner til bruk. Vi lister i hvilke tilfeller det er forbudt å bruke Contractubex. Først av alt er det individuelt intoleranse for minst en kremkomponent. Dette følges av trichomycosis, atopisk dermatitt og alopeci hos menn. For barn er kontraindikasjon for bruk av Kontraktubex salve tilstedeværelsen av lesjoner på kroppen.

Hvis du ignorerer instruksjonene og anbefalingene fra legen, kan det føre til økt følsomhet i huden, hevelse ved bruk av stoffet og smerten, samt til utseendet på lavt pustulært utslett.

Kontraktubeks korrigeringssalve: søknadsskjema

Du kan bare begynne å bruke gelen når såret lukker eller slitasje på huden er forlenget. Hvis en operasjon ble utført, er det nødvendig å vente på at suturen skal fjernes. Deretter påføres Contractubex på det berørte området daglig i 3 til 4 måneder. Behandlingsfrekvens - 2-3 ganger om dagen. Gjennomsnittlig gelforbruk per prosedyre er 0,5 cm for en overflate på 20-25 kvadratmeter. cm.

Salven gnides i arrvevet med lette massasjebevegelser, og beveger palmen fra midten av skaden på kantene. Masseringen varer til fullstendig absorpsjon av produktet. Myke glatte bevegelser bidrar til dannelsen av et tynt usynlig arr.

Pasienten vil kunne finne ut om Contractubex for arr hjelper i ca 4 uker fra starten av korrigerende terapi. Ved slutten av den første måneden, reduseres rødheten, og selv etter 4-6 uker, blir lårvevet merkbart lysere og blir mer raffinert og elastisk. Det endelige resultatet av anvendelsen av Contractubex fremkommer etter 6 måneder, men i noen tilfeller er prosessen med hudgjenoppretting forsinket i 1 år.

Hvor effektiv vil det være bruk av Kontraktubeks fra gamle arr med høy tetthet av bindevev, finnes i doktorgradene. Eksperter skriver at i dette tilfellet er det bedre å suge en dressing med salve og bruke det på problemområdet for natten. Reparative prosesser fra kveld til morgen fortsetter mer kvalitativt, siden det parasympatiske systemet er involvert.

Hvor lenge en konservativ omorganisering varer, avhenger av feilens art. Kompakte og gamle arr trenger okklusive dressinger i 4-6 måneder. Hvis en person har en bestemt kontraktur, vil korreksjonstiden være lengre - opp til 12 måneder.

I løpet av behandlingsperioden med Contractubex er det forbudt å utsette kroppen for ultrafiolett stråling, intensiv massasje og generell eller lokal eksponering for kaldt. Disse forholdene påvirker effektiviteten av konservative tiltak.

Under graviditet

Instruksjonen forbyder ikke bruk av Contractubex under graviditet og amming, siden salvets komponenter ikke trenger inn i den regionale blodbanen og ikke fordeles av fartøyene. Som en fremtidig mor, og det utviklende fosteret kan ikke stoffet skade.

For barn

I pediatrics, contractubex salve er mye brukt som et middel for arr etter acne. I puberteten ser pimples på ansikt og kropp i jenter og gutter. Legemidlet tolereres godt av ung hud, og med en kort applikasjon hjelper barnet å kvitte seg med stygge merker på huden.

Pris og analoger

I forskjellige regioner av landet, er krem ​​for arr og arr Kontraktubex solgt til forskjellige priser. Kostnaden avhenger av apotekets prispolitikk og rørets volum. For eksempel kan et lite rør med gel 20 g kjøpes for 620 - 800 rubler. Et større kapasitet på 50 g blir solgt for 950 - 1500 rubler.

Også på salg er et slikt alternativ som gips av Contractubex langvarige handling. Prisen avhenger av størrelsen og varierer mellom 1080 og 1200 rubler.

Hvis pasienten av en eller annen grunn ikke kan bruke legemidlet til korrigerende formål, kan legen velge ham lignende stoffer med forskjellige kostnader, men med et lignende handlingsprinsipp:

Overraskende nok kan selv vanlig petroleumjell anses som en analog av salvekontraktubeks. Denne enkle, billige løsningen myker og fukter arret og danner en vanntett film på den behandlede overflaten. Som andre korrigerende legemidler brukes petroleumjell i kombinasjon med en massasje av patologisk vev. Det er verdt et vaselinrør med bare 30 rubler.

anmeldelser

Salve Kontraktubeks vurderinger fra arr etter kirurgi samler fra pasienter forskjellige. De fleste forbrukere hevder at verktøyet gjør en utmerket jobb med de friske tynne arrene som ble igjen etter grunne kutt eller som et resultat av å bruke ryddige kirurgiske suturer til såroverflaten.

Positiv tilbakemelding på Contractubex etterlates hovedsakelig av unge mennesker, i hvis kropp regenereringsprosessene finner sted bedre. Sår i ung alder helbrede raskere, og restaureringen av huden skjer med nesten ingen problemer. Etter behandling er arr fortsatt merkbar hvis pasienten begynner å bruke salven så snart som mulig (men ikke i strid med instruksjonene).

Bilder før og etter:

Negative vurderinger salve Kontraktubeks mottatt for dårlige resultater i behandlingen av keloid arr, kronisk massiv arr og korrigering av postpartum strekkmerker.

Når det gjelder post-acne, her er vurderingene mer positive. Pasienter skriver at gelen effektivt fjerner fine, friske arr som ikke er for dype.

Hvis rødlige eller brune flekker forblir etter akne, kan salve ikke klare dem. Kosmetiske prosedyrer ved hjelp av en laser er nødvendig her.

Hvilke pasienter sier om Kontraktubex salve:

Hvor mye kan du smøre kontraktubex

Melding MiNa »Fre 09 Nov 2007 11:53

Melding Pantyushka »Fre Nov 09, 2007 12:02

Innlegg lana saveleva »fre 09 Nov 2007 12:07

Posten Donna "fre 09. november 2007 12:24

MamaMiAs melding "fre 09. november 2007 12:24

Melding MiNa »Fre Nov 09, 2007 12:33

Melding fra BAO »Fri Nov 09, 2007 12:56

Jeg smørte med friske kontraktjoner fra laserblåste mol med Contratububex (12 stykker - så materialet til observasjon er rikt). I mitt tilfelle avhengde resultatet mer på stedet for arr enn på bruk av salve.
Noen er nesten usynlige, noen er synlige på samme måte som de som ble skutt 10 år tidligere (også med en laser uten noen etterfølgende smører).

Det er verdt å bruke, du må bare være klar for alternativet "det hjalp, men ikke mye." Sann, på et barn, kanskje resultatet blir bedre - muligheten for å regenerere allhvalens hud er større.

Kontraktubeks

anmeldelser:

Datteren min har et lite arr på kinnet hennes. Da hun var 10 år gammel, løp hun, snublet og styrtet ned i en vegg. Vi dro til barnets tannklinikk for å stifte såret.

9. november 2016 kl. 13.33

Under graviditeten, spesielt i de siste månedene, smurt jeg magekrem med strekkmerker http: //flap.rf/Manufacturers/Mama_Comfort/Reviews/7180083. Men fortsatt strekkmerker virket litt. Mamma anbefalte Kontraktubeks. Foreldre smurt hånden til søsteren min etter operasjonen. Selvfølgelig holdt aret seg hos henne, bare fargen endret til lilla.

30. november 2015 klokka 20:18

Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet.

Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet.

10. juni 2016 kl. 19:51

Arr avkjøler stemningen og utseendet. Men heldigvis er det et så godt stoff som Contractubex.

13. november 2015 klokka 12:27

Hvem ville trodd, jeg trodde ikke engang det, men håpet bare at kontraktseksamen ville hjelpe meg å bli kvitt arret på ansiktet mitt. Jeg smurt og smurt, i veldig lang tid, og jeg la ikke merke til hvordan alt gikk. Og den relative etter kirurgisk sutur glattet ut og ble knapt merkbar. Prisene på denne gelen, selvfølgelig veldig høy, mer enn 500 rubler, men effekten er verdt det. Da jeg leste sammensetningen av gelen ble jeg veldig overrasket, fordi løkpæreekstraktet er grunnlaget der, så vel som natrium heparin i gelen.

13. oktober 2014 kl 19:43

Kontraktubeks - dyrt og ikke smertefullt effektivt krem ​​(gel) til behandling av arr. Personlig, etter å ha betalt mer enn 500 rubler for et contractubex-rør, forventet jeg mer avkastning fra ham. Faktisk viste det seg at min postoperative arr fortsatt ikke ble så grov, men forsvant ikke hvor som helst.

Gelen inneholder allantoin, natrium heparin og. pære løk ekstrakt (forresten, dette er hoveddelen av kontraktubex). Gelen har en behagelig lukt, tørker på huden relativt raskt, flekker ikke klær, og hvis den blir skitten, så er den godt vasket av.

Jeg brukte gelen på huden 3 ganger om dagen. I følge instruksjonene ble det anbefalt å bruke produktet etter å dampe huden, så i en måned bad jeg ofte om dagen))

Generelt kunne verktøyet ikke klare det nye "4" -merket med det nye arret. Da bestemte jeg meg for å prøve å legge merke til det gamle arret for et tiår siden. Begynte å gjøre en okklusiv dressing med gelen direkte på arr, og forlot et bandasje for natten. Sømmen har blitt mindre merkbar, men den er fortsatt synlig. Kort sagt, miraklet skjedde ikke, som lovet reklame. Jeg ble igjen litt skuffet. Kanskje, jeg har bare en slik utilstrekkelig hud, men jeg vil ikke kjøpe kontraktubex mer, og jeg vil heller ikke anbefale det til andre.

3. august 2015 kl 00:15

Gel Kontraktubeks Jeg brukte tidligere etter laneoperasjon. Anvendt Kontraktubeks foreskrevet og anbefalt av lege.

10. juni 2016 kl. 00:41

Gel kontraububeks for behandling av arr måtte kjøpe, fordi jeg ikke en gang kan kjøpe klirvin. Jeg brente begge hender på ovns vegger, ferske brennmerkene ble mørkere, selv om jeg bare måtte jobbe i solen. Scars viste seg symmetrisk og veldig stor. Før sommeren, og jeg bestemte meg for å ta med pigmentering. Hun smurt sine hender flere ganger, og arrene ble mye blekere, selv om de fortsatt er slående.
Arr, arr vev, som det ser ut til meg, ingen salve er i stand til å fjerne. Contractubex kan bare hjelpe fra arr i begynnelsen, og så virker det for meg, det fjerner ikke dem, nemlig pigmentering, noe som gjør arrene mindre merkbare. Arene selv går ikke hvor som helst, tror jeg.

29. april 2015 kl 09:39

Dette stoffet Kontraktubeks hjelper, men forutsatt at du er klar til å bli behandlet og overholde alle nødvendige manipulasjoner i mer enn flere måneder på rad. Hvis arret er friskt, vil problemene bli mindre. Men jeg har behandlet et arr, som har vært i mange år, om lag 10.

15. mai 2013 klokken 12:26

Ved uaktsomhet fikk en sterk forbrenning med kokende vann, på føttene på et fremtredende sted. Brenningen var omtrent en centimeter. På samme dag kjøpte hun Contractubex, på apotek som et godt middel for arr.

19. mars 2015 klokken 14:36

Hun tok "Kontraktubex" for noen år siden, ønsket å fjerne arret som ble dannet etter brenningen, og brente hånden med en ovn.

29. november 2014 kl. 15:51

Etter den første graviditeten prøvde jeg å smøre strekkmerker, vel, det viste seg som en død poultice, på det tredje røret jeg spyttet på det.

24. oktober 2014 klokka 13:06

Jeg måtte bruke stoffet Kontraktubeks. Det hjelper godt fra friske sår og arr fra dype riper. For første gang ble jeg rådet til å prøve Kontraktubex, da jeg alvorlig skadde beinet mitt, tok helbredelsen lang tid og det var en stygg, men veldig liten arr - et arr. Jeg ble veldig overrasket da, etter å ha brukt Kontaktubeks i omtrent to og en halv uke, omtrent, hadde såret helbredet, men det var ingen ar igjen.

28. juli 2015 klokka 18:47

For omtrent fem år siden forberedte jeg meg på en operasjon i ansiktet mitt. Ved tidligere kommunikasjon med legen var det klart at jeg ville ha eksterne sømmer på nesen min. Brukte mye tid på Internett på jakt etter et verktøy som kan forhindre utseendet på merkbare arr.

Når kan jeg begynne å inngå sex?

Plasten ble fjernet i dag, de fortalte meg å smøre den med en strålende grønn i et par dager. Che-det vil ikke, undertrykker denne indiske fargen i nyanser av grønt.

Spørsmål to: 1. Er Zelenka kombinert med motkubex, hvis den samtidig smøres? 2. Er det tidlig å starte det? 6 dager totalt riper

Og tv i førstehjelpssettet spurte ikke? De kmk akkurat der solkoseril roste for disse tilfellene. Her skjer JustDoc.

For meg, generelt, anbefalte legen en gang mederma, og ikke mot kjønn. Jeg husker ikke argumentene, men det er ingen spor igjen.

For lenge. Men jeg har litt erfaring, bare husket. Det var også et snitt på ansiktet.

sammensetningen ligner dem, ser jeg. Hvis Cepalin er at cho av pærer er ment:

1. Vann, Cepalin, allantoin, xantan, metylparaben, sorbinsyre, smak, PEG-4.
2. På 1 g gel: ekstrakt av Cepae 100 mg pærer, natrium heparin 50ME, allantoin 10 mg.

Tidlig som De første prosedyrene kan utføres noen dager etter at såret har helbredet (epithelialisert) - omtrent 7-14 dager etter skader på huden.

Jeg ville ikke male den med grønn maling, jeg liker det ikke i det hele tatt. Hvis han helbreder normalt, ville han bli salvet med en badevakt eller noe lignende.

Healer alt som det burde være? Hvordan er Vadim?

Ja fiken vil sortere det ut, som det heler, er det ikke noe synlig under den grønne maling. Men det viktigste er at uten infeksjon, ser alt ut til å være tørr. Antibiotika ga ikke forebyggende.

Vadim ser ut til å være borte, allerede som vanlig, hektisk. Et par dager så det seg sjokkert. Men høyt govort ingenting. Akkurat nå er det ikke klart hva som skjer neste. Og hva å gjøre.

Kontraktubeks

Hver av oss opptrer tidligere eller senere strekkmerker, arr eller arr. De forekommer ved sårheling etter fall, ulykker på grunn av graviditet, fedme, er en konsekvens av alvorlige sykdommer, kirurgiske prosedyrer, og så videre. D. For å fjerne disse ulemper ved bruk Kontraktubeks hudkrem. Den har spesielle egenskaper og, som alle medisiner, har indikasjoner, kontraindikasjoner og bruksregler.

Sammensetning og egenskaper

Det skal umiddelbart bemerkes at Kontraktubeks er produsert i form av en gel, har en lysebrun nyanse og en karakteristisk lukt.

Hovedegenskapene besatt av Contractubex-krem er følgende:

 • lindrer brannskader med brent hud, øker sårhelingsprosessen, danner nye hudlag, forbedrer blodsirkulasjonen.
 • reduserer risikoen for cicatricial neoplasmer, mens huden blir mykere, fjerner rødhet, reduserer eller fjerner kløefølelsen;
 • reduserer veksten av bindevevceller, som danner grovere arr;
 • har anti-inflammatorisk og anti-allergisk effekt;
 • helbreder arr etter operasjoner;
 • fjerner strekkmerker fra huden.

Kontraktubeks har ingen variasjoner, men du kan finne produkter med tilsvarende effekt.

Komponenter av Kontraktubex krem:

 • allantoin;
 • flytende løk ekstrakt;
 • heparinnatrium.

Indikasjoner og bruksregler

Indikasjoner for bruk betyr slik:

Verktøyet brukes også til å forhindre dannelse av patologiske arr i helbredelse av sår etter operasjon eller skade.

Hvordan bruker Contractubex riktig for å få ønsket effekt? Først av alt er det verdt å fjerne overflødig smuss og fuktighet fra huden som skal behandles. Dette kan gjøres med vanlig såpe. Du kan også desinfisere huden med alkohol. Etter alle disse prosedyrene kan du bruke kremet.

Kontraktubeks trenger bare smørebevegelser, lette eller mer intense for atrofiske arr og arr. Denne prosedyren utføres minst to ganger om dagen, for å øke effekten, kan du gjenta ikke mer enn seks ganger om dagen. Når det trengs, for eksempel når arr ligger på mer fremtredende deler av kroppen (ansikt, nakke), kan du smøre grunnkrem på Kontraktubeks krem.

Det er viktig! Med gamle arr er det enda mulig å påføre en dressing med gelen over natten, men intensiv gnidning og massasje er kontraindisert.

Dosering, bivirkninger

I gjennomsnitt, for en bruk av stoffet, er 0,5 cm gel nok for skadet hud med en størrelse på 20-25 kvadratmeter. se Påfør minst to - tre ganger om dagen, gni lysbevegelser inn i overflaten. Behandlingsforløpet varer fra 4 uker til seks måneder eller enda et år, avhengig av "alder" av arrene og foreskrevet behandling.

Behandlingsforløpet og resultatene avhenger av riktig bruk av krem, "alder" og tilstanden til arrene.

En overdose av stoffet er ikke beskrevet, bivirkninger - reaksjonen av huden til de enkelte bestanddelene av legemidlet. Legemidlet kan også gjelde for barn.

Kontraktubex har heller ikke blitt undersøkt for interaksjon med ulike legemidler og for bruk under graviditet og amming, er det derfor nødvendig med en legeforhandling for disse situasjonene.

Holdbarhet er 4 år, du må oppbevare et sted utilgjengelig for barn ved en temperatur på ikke over 25 grader Celsius.

For bedre effekt, skal legemidlet gnides i overflaten dampet på forhånd. Under behandlingen av friske arr skal du unngå sollys og solstråler.

Prisen Kontraktubeks krem ​​avhenger av mengden av gel i et rør og i snitt ligger mellom 300 rubler - Tube vekt som ikke overstiger 10 g, 600 rubler - vekt ikke er mer enn 20 g, og 800 rubler - ikke mer enn 50 gram. Kremet er ganske dyrt, men fortsatt rettferdiggjør kostnaden.

I utgangspunktet har dette verktøyet mange positive vurderinger i sin adresse, som hælder mange til å bruke Kontraktubeks krem. Dette er avklaringen av arr etter keisersnitt og appendisitt, og fra fjerning av koker og effekten av akne på ansiktet og mange flere effekter av skade på huden. Det er også negative vurderinger, men oftere enn ikke, er den dårlige effekten av krem ​​på grunn av feil bruk.

Kontraktubeks - salve for strekkmerker, arr og arr

Strekkmerker, arr, postoperative og andre arr ikke legger til vår attraktivitet, og i tillegg kan de noen ganger føre til ulempe og til og med smerte. Et effektivt middel for å bekjempe disse manglene kan være salve Kontraktubeks (det kalles noen ganger en gel eller krem) - et hudregenerasjonsmiddel for ekstern bruk.

Ifølge produsenten, bruker bruken av dette verktøyet overflaten av arret i forhold til et sunt område av kroppen, myker hardt vev, reduserer smerte, øker mobiliteten til de berørte leddene og senene. Salven gjenoppretter regenereringsfunksjonen i huden, øker elastisiteten til arrvævet.

Kan dette stoffet faktisk gi et terapeutisk og estetisk resultat? Hva inngår i komposisjonen? I hvilke tilfeller vil det være nyttig, og i hvilke tilfeller - spild av penger? Er det noen rimelige analoger? TecRussia.ru studier og forteller alt som ikke er sagt i reklame:

Hvem er produsenten?

 • Kontraktubex utviklet av bekymring "MerzPharma" - et tysk selskap med mer enn 100 års historie. Hennes hovedområder er nevrologi, hepatologi, klinisk og estetisk dermatologi. De mest kjente produktene er Xeomin (botulinumtoksin type A), Radiesse og Belotero fyllstoffer, samt Merz og Pantovigar vitaminkompleksene.
 • Legemidlet er registrert i Den Russiske Federasjon 16. juli 2010 som et stoff som fremmer normal arrdannelse (reg.nr. P N015096 / 01). Tilgjengelig i rør på 20 og 50 gram, solgt fritt, uten resept. I form er det en lysebrun gel med en merkbar løklukt.
 • På apotek er det også en innenlandsk versjon - Kontraktubex-gel - dette er det samme originale tyske produktet, men i en annen pakke: 10, 20 og 50 gr hver. Dessuten er anti-sømgipset inkludert i linjalen, det presenteres i størrelsen 12x3 cm, 21 stk. i pakken.

Indikasjoner for bruk Kontraktubeks

I henhold til produsentens instruksjoner er stoffet ment for behandling av følgende feil:

 • Keloid arr - forekommer på stedet for skade, kjemiske eller termiske forbrenninger, etter operasjon. De stiger betydelig over hudnivået og kan til og med vokse utover grensene til primærskadeområdet.
 • Hypertrofiske arr - tilhører også gruppen av keloider, men, i motsetning til den første, går ikke utover den første sone av skade og kan avta med tiden
 • Atrofiske arr som oppstår etter behandling av furunkuloseformasjoner, akne - disse er defekter av bindevev på skadestedet
 • Ankylose (kontraktur i leddet, inkludert Dupuytren's kontraktur) - fellesfusjon før det mister mobilitet
 • Traumatisk sene kontraktur
 • Strekkmerker etter graviditet, plutselig vekttap og muskel tap
 • Forebygging av arrdannelse etter skader eller operasjoner (inkludert plast)

Hva er inkludert og hvordan fungerer komponentene?

Sammensetningen av salven Kontraktubeks inkluderer følgende aktive stoffer:

Kombinasjonen av disse aktive stoffene forbedrer restaureringen av huden etter skade og forhindrer dannelsen av overflødig fibrøst vev, typisk for hypertrofiske og keloidære arr.

 • Sammensetningen av lappen er litt forskjellig fra salven - den inneholder ikke heparin, og cepalin og allantoin presenteres i en spesiell matrise av langvarig virkning, noe som gir en gradvis frigjøring av de aktive komponentene.

Hvordan bruke stoffet?

Påfør Contractubex eksklusivt lokalt! På løvvevet 2-3 ganger om dagen, påfør gelen, og gnid det lett inn i huden. Med friske arr er behandlingen ca 4 uker. I dette tilfellet kan stoffet bare påføres etter sårepitelisering (utdanning på skadestedet for en ny ung hud).

Det vil ta mye lengre tid å behandle gamle eller tette arr - fra 3 til 6 måneder, daglig. For å oppnå en god effekt påføres salve over natten under en okklusiv dressing som forhindrer luft i å komme inn. Det kan kjøpes på apotek eller laget av vanlig plastpose, festet med medisinsk tape.

For å øke effektiviteten av stoffet kan være, hvis du kombinerer vanlig gnidning av gelen med ulike fysiske prosedyrer, så vel som før dampen for bedre penetrasjon av aktive stoffer inn i den. Hvis ar og arr er på knærne, kan albuer, hender eller føtter, i tillegg til å påføre gelen, bruke badene: 2 cm av stoffet presses ut av røret for 1 liter varmt vann (36-38), hvoretter den skadde synke i den resulterende løsningen i ca. 10 minutter kroppsområde.

Hjelper kontraktubex?

Det antas at for effektiv behandling med dette (så vel som andre lignende) middel, er tålmodighet og utholdenhet nødvendig. I flere måneder må salven gnides daglig i arrvevet i håp om at de naturlige stoffene i sammensetningen til slutt vil gi det ønskede resultatet.

Er det virkelig så? Spørsmålet er tvetydig. Tilgjengelig informasjon fra forskere og leger er ekstremt kontroversiell:

 • Et eksperiment som involverte mer enn 60 kvinner som hadde brukt Contractubex etter keisersnitt i 12 uker viste at sømmen i siste instans var tynnere, jevnere og elastiskere enn kontrollgruppen, som ikke fikk noen behandling i det hele tatt.
 • Et annet eksperiment som bekreftet effekten av legemidlet, ble allerede utført på 1268 pasienter som påførte det på ulike typer hudskader. Det er sant at verdien av denne informasjonen reduserer fraværet av en kontrollgruppe i studien - og siden utseendet av arret alltid endrer seg over tid, er det vanskelig å entydig separere resultatet av salven fra de naturlige forandringene.
 • På den annen side, i internasjonale retningslinjer for behandling av pasienter med patologiske arr, er fraværet av påvist positive resultater i geler med allantoin og løkekstrakt ekstrakt spesifisert separat. I lignende russiske anbefalinger er slike stoffer ikke nevnt i det hele tatt, verken som kurative eller profylaktiske.
 • I 2009 ble det gjort en sammenligning mellom Contractubex og silikonbaserte produkter, som betraktes som "gullstandarden" for å forebygge grove arr. Resultatene av forsøket viste seg å være ganske forutsigbare: i henhold til resultatene av et 6-måneders behandlingsforløp viste silikonegeler betydelig større effektivitet.

Hvis vi studerer de mange meninger fra forbrukere som har prøvd salven på seg selv, kan vi identifisere 2 merkbare trender:

 • Positiv tilbakemelding er igjen hovedsakelig av de som brukte Contractubex for å behandle virkningene av kirurgi, skader og brannskader. I de fleste tilfeller blir arrene til slutt dannet pent og estetisk, uten hypertrofi. Det er bemerkelsesverdig at selv gamle arr blir ofte tynnere og mer elastiske. Selvfølgelig skjer ikke mirakler, og det er umulig å regne med deres fullstendig forsvinning.
 • Behandlede strekkmerker, spor etter vannkopper og post-akne er for det meste ikke fornøyd med resultatet, deres vurderinger er moderat negative: tilsynelatende er det ingen spesielle endringer når du bruker salve i disse tilfellene.

Generelt kan det på bakgrunn av de nevnte studiene og privatopplevelsen av pasienter konkluderes med at behandlingen med Contractubex sporer etter skader og brannsår er bedre enn det totale fraværet av behandling. Men for å jobbe med atrofisk arr, er det bedre å se etter en mer effektiv måte - for eksempel mekanisk eller laser hud resurfacing.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Både salve og gips utgjør ingen potensiell helsefare, derfor er det svært få restriksjoner på bruken av dem:

 • pasientalder opp til 3 år
 • individuell intoleranse mot komponentene i sammensetningen;
 • ikke fullt helbrede hudlesjoner på behandlet område;
 • graviditet og laktasjon - mens i motsetning til gelen, lappene får lov til å brukes til og med av kvinner "i posisjon" eller pleie, siden de aktive stoffene fra det ikke absorberes i blodet og dermed på ingen måte kan påvirke kroppen under barnets bærende og GW.

Når det gjelder bivirkninger, er de hyppigst av dem kløe, som ofte blir nevnt i Kontraktubekse. Dette er en av symptomene på en lokal allergisk reaksjon, noe som er ganske mulig hos personer med overfølsomhet i huden (andre manifestasjoner er rødhet og svak brennende følelse). Det utgjør ikke fare og går vanligvis fort av seg selv - men spørsmålet om å fortsette behandlingsforløpet i dette tilfellet er bedre bestemt ved å konsultere en hudlege.

Også, for det beste resultatet i bruken av salven, bør du unngå direkte sollys fallende på cicatricial sonen, eksponering for kald og intens massasje.

Hvor mye koster Contractubex? Nåværende priser. Er det billige analoger?

Preparatet i spørsmålet er ikke den mest tilgjengelige glede, særlig i forhold til behandlingens varighet og hyppigheten av dens anvendelse. Prisens rekkefølge vil avhenge av rørets volum - det er mer lønnsomt å kjøpe en stor pakke - og på stedet for kjøpet. Kostnaden varierer fra 600 rubler i nettapoteker til 1000 rubler, og enda dyrere i stasjonære.

Formelen av stoffet er patentert, så det finnes for øyeblikket ingen analoge analoger på markedet. Likevel er det mange andre salver og geler fra arr - og selvfølgelig er alle interessert i hvilken som er bedre. Det er ikke lett å sammenligne slike forskjellige produkter direkte med hverandre, men det er ganske realistisk å trekke noen nyttige konklusjoner:

 • Gel Mederma og Kontraktubeks nesten samme sammensetning - allantoin og løk ekstrakt. Og produsenten er den samme - Merz. Derfor kan vi anta at de vil gi nesten det samme resultatet. Den eneste forskjellen mellom disse to agensene er heparin, men det er ingen pålitelig bevis på at det også påvirker dannelsen av arrvæv.
 • Krem innenlands produksjon Imoferase - et av de første forsøkene med ekstern bruk av hyaluronidase. Det har ingen påvist effekt av lokal handling, og det er store spørsmål i sammensetningen, da produsenten ikke indikerer konsentrasjonen av det aktive stoffet. Også dette verktøyet er registrert som et kosmetisk produkt, og ikke som et legemiddel, noe som inspirerer til ytterligere tvil. Derfor, i dette paret, vinner Contractubex definitivt.
 • Fermencol er et kompleks av kollagenaser, det vil si enzymer som ødelegger patologisk kollagen av arrvæv. Hyppigst brukt innenfor rammen av fysioterapi. I et av studiene citerte av produsenten ga fonophorese med Fermencol i behandling av hypertrofiske arr bedre resultater enn fonophorese med Countertubex og Lidasa - men selvfølgelig, for å få en endelig konklusjon, vil jeg se en sammenligning av resultatene av ekstern bruk.
 • Vi har allerede nevnt at silikonbaserte preparater har vist høyere effekt enn Contractubex. I studien nevnt av oss ble utenlandske merker Scarfade og Epiderm brukt til sammenligning (de kan bestilles via Internett hvis ønskelig). Men det kan antas at denne sammenligningen i en eller annen grad vil være gyldig for anti-rubbing silikon geler representert i vårt land, for eksempel Kelo-Kot, Zeraderm og Dermatix.

Kontaktubex Anmeldelser

Legene selv kaller dette stoffet som "revolusjonerende", noe som kan lindre raskt og kvalitativt av stygge arr på kroppen. Men for en objektiv vurdering av effektiviteten er pasientens meninger mye viktigere. Det er mange anmeldelser om Kontraktubekse fra de som brukte det. Nesten alle av dem er positive, men det er en liten prosentandel av folk som anser salven å være ubrukelig, ikke i stand til å bringe skade eller nytte.

"Jeg begynte å bruke Contractubex på råd fra min gynekolog etter en keisersnitt. Arret bekymret meg mye med deres utseende. Lite truser ble umulig å bære, som et lite, men forferdelig utseende arr åpnet. Brukt kremet i nesten tre måneder etter at de postoperative suturene ble helbredet. Effekten fornøyd meg. For det første sa legene at arrene raskt avgikk, oppnådde en normal farge (ikke blåaktig). For det andre har størrelsen på arrene blitt mye mindre. Nå er det fortsatt en tynn rosa stripe, kun synlig etter en sterk brunfarge, og nesten usynlig, hvis du ikke ser spesielt tett ut. " (Anmelder: Dezzi, Moskva)

"Etter en komplisert hipoperasjon (etter ulykken) rådde de meg til å smøre sømmer med Contractubex. Jeg kan ikke si 100% at denne spesielle salven hjalp meg, da jeg også brukte ulike folkemidlene på samme tid. Jeg kan bare si med full sikkerhet at helbredelsen av sår og hvilket arr vil forbli på kroppen - alt avhenger av dine genetiske egenskaper av organismen. Hvis kuttene på kroppen helbreder raskt, setter stingene seg raskt. Og moderne salver er dyre, men det er ingen spesiell effekt fra dem. Dette er min mening! "(Anmelder: Mamulechka, Volokolamsk)

"Min sønn hadde et lite arr på brystet, han ble rådet til å bruke kontraktubex gel. Shramik var merkbart mindre. Jeg personlig hadde et arr på ryggen min fra den opptjente "tatoveringen", også etter å ha påført gelen ble det merkbart mindre. Alt avhenger av om arret er gammelt eller relativt nylig, og salven fungerer - mindre effektivt eller mer effektivt. " (Anmelder: Dina-Donna, Moskva)

"Etter abdominal kirurgi på magen, jobbet jeg på et frisk arr (etter at skorpeene forsvant). Det hjalp meg, jeg fulgte strengt alle kravene som er skrevet på emballasjen. Noen sier at stoffet ikke hjelper dem. Kanskje dette er rent individuelt, eller det kan ikke være nødvendig å redde salven når du bruker den? "(Anmelder: Nina, Kostroma).

Flere Artikler Om Typer Acne