Baziron AS - et stoff som er ment for behandling av akne og kviser. Dette verktøyet er kjent for mange.

Du kan kjøpe det på et apotek, det er ganske dyrt.

Baziron AU er produsert av et fransk farmasøytisk selskap. Den har form av en gel med hvit og gjennomsiktig farge av forskjellige konsentrasjoner. Noen ganger kan det kalles en salve.

Narkotikainformasjon

Baziron AS gel og salve er ett stoff. For å indikere gelkonsentrasjonen, anvendes følgende definisjoner:

 1. Baziron 2,5 - med en aktiv substanskonsentrasjon på 2,5%.
 2. Baziron 5 - med en aktiv substanskonsentrasjon på 5%.
 3. Baziron 10 - inneholder en aktiv substanskonsentrasjon på 10%.

Gel i forskjellige konsentrasjoner har de samme terapeutiske effektene. De er rett og slett annerledes uttrykt, avhengig av hvilken prosentandel av det aktive stoffet som er i det.

Derfor, jo mer alvorlig problemet med hudtilstanden, desto høyere er gelkoncentrasjonen for effektiv behandling.

Mest rådgivende dermatologer anbefaler å starte med en 2,5 prosent gel. Spesielt for de som har tørr, sensitiv hud eller allergiske reaksjoner på farmasøytiske preparater.

Virkemekanismen for stoffet, sammensetningen

For behandling av akne er det mange farmasøytiske preparater, kosmetiske kremer og lotioner av forskjellige prisklasser. Men det er svært få effektive midler som vil vise synlige resultater. Baziron AU - dette er bare et slikt stoff.

I instruksjonene indikerer produsentene at et godt resultat kun kan oppnås etter langvarig bruk av legemidlet. Men effekten vil bli lang.

Behandlingsforløpet med denne medisinen tar tre måneder. Du må ha tålmodighet og følge anbefalingene. Påfør det skal være på overflaten av huden.

Baziron AS er en desinfeksjonsmiddel, antiseptisk gel for ekstern bruk. Dens formål er å behandle akne og akne.

Den positive effekten av stoffet:

 1. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Sammen med hjelpekomponenter har den antimikrobielle og keratolytiske effekter. I tillegg til at gelen eliminerer den inflammatoriske prosessen, regulerer arbeidet til talgkjertlene, renser porene, fuktgjør huden, normaliserer metabolske prosesser.
 2. Det aktive stoffet benzoylperoksid er et kraftig oksidasjonsmiddel som ødelegger patogene mikroorganismer, har en høy evne til å keratinere og exfoliere celler. Ved å trenge inn i sebaceous plugger, løser det dem fra innsiden og fjerner næringsmediet, som fremmer veksten av bakterier.
 3. Infeksjon som utvikler seg i porene i huden, tilstoppet med fettete plugger under akne og akne, provoserer utseendet av komedoner. De består av tykke sebaceøse sekreter og døde epitelceller. Bruken av Baziron bidrar jevnlig til endringer i sammensetningen av sebaceøse sekresjoner og konsistensen, noe som bidrar til å rengjøre akne og forhindre dannelse av trafikkork.
 4. Komplekset av glyserol og akrylat er grunnlaget for stoffet. Det bidrar til kontroll av sebumproduksjon og eliminerer overskudd. Slike prosesser provoserer frigjøringen av glyserin, det myker og fukter huden godt.
 5. Baziron AU absorberes praktisk talt ikke i huden og samler seg ikke i kroppen. Hoveddelen er omdannet til benzosyre, som har uttalt antimikrobielle egenskaper. Det har ingen negativ effekt på kroppen og utskilles i urinen uendret.
 6. Forkortelsen AC betyr at gelen inneholder en metakryl-kopolymer. Det forbedrer den positive effekten og virkningen av de aktive komponentene. I særdeleshet stimulerer det pore rensing. Stoffet er et lite granulat som gir deg mulighet til å absorbere overskytende sebumsekresjon og regulere sebaceous kjertlene.
 7. Handling Baziron forbedrer oksygen til huden. Det fremmer rask healing og gjenoppretting. Når det påføres ansiktet, danner det aktive stoffet en aktiv form for oksygen. Denne prosessen har en positiv effekt på metabolske prosesser i cellene i epidermis. Gelen påvirker huden sterkt og målrettet.

Acne behandling av Baziron AS

Påfør stoffet for å tørke og rense huden regelmessig, behandle de berørte områdene. Instruksjonene anbefaler ikke å kombinere gelen med andre eksfolieringsmidler.

En gang i uken kan du bruke en myk geleksfoliant. Dette vil hjelpe Baziron til å fjerne de gamle lagene. I tillegg, om morgenen, etter påføring og fôring, kan du bruke fuktighetsgivende midler fra profesjonell kosmetikk til problemhud.

Påfør stoffet i et tynt lag, myke sirkulære bevegelser. Gelen skal forbli på huden i to timer, hvorpå den vaskes av med varmt vann. Deretter tørkes huden med myke tørkeservietter.

Resultatet av behandlingen kommer etter en måned i bruk. Et fullstendig behandlingsforløp er tre måneder.

Under bruk av Baziron AU kan det oppstå tørrhet, forbrenning og irritasjon av huden. I dette tilfellet, for noen dager må du slutte å bruke stoffet for å gjenopprette huden og fortsette. Hvis reaksjonen gjentas, bør legemidlet erstattes.

Hvor mye koster Baziron AS

Baziron AU har en høy pris. Og i det siste har det økt mye. Mange er interessert i hvor mye Baziron AU er og hvorfor prisen er forskjellig.

Prisen på Baziron på apotek er i størrelsesorden 650-900 rubler. Samtidig er geler i en konsentrasjon på 2,5%, 5%, 10% - omtrent det samme. Pris Baziron på apotek dette:

 • Baziron AS 2,5% - fra 650 rubler;
 • Baziron AU 5% - fra 700 rubler;
 • Baziron AS 10% - fra 800 rubler.

For øyeblikket kan Baziron kun kjøpes i vanlige apotek eller nettapoteker. Krem frigjøres uten resept.

Kjøpe dette dyre verktøyet du trenger å inspisere pakken godt. Det må være fri for skader, kløe eller andre feil. Dette er et viktig punkt, siden brudd på integriteten til emballasje- og lagringsforholdene fører til tap av terapeutiske egenskaper - gelen vil ikke ha noen effekt.

Holdbarheten av stoffet er tre år, det er viktig å være oppmerksom på det.

I forskjellige apotek kan prisen på Baziron AU være forskjellig. Alt avhenger av prispolitikkene i apotekskjeden. Legemidlet er forskjellig i pris bare på grunn av den ulike handelsmarginen.

Hvis stoffet er litt billigere, har det ingen forskjeller fra dyrt, da det er produsert av ett farmasøytisk selskap.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Kontraindikasjoner for bruk av krem ​​er svært liten. Legemidlet er helt trygt, har ikke en negativ systemisk effekt på kroppen.

Baziron er ikke indikert for bruk hvis det er individuell intoleranse, så vel som under graviditet, amming og barn under 12 år.

Bivirkninger på stoffet kan manifestere seg som hudirritasjoner, tørrhet og flaking av huden, og en brennende følelse. I noen tilfeller oppstår allergiske reaksjoner. Det er rødhet og hevelse, vesikler på overflaten av huden.

Ved bivirkninger, skal legemidlet midlertidig seponeres eller erstattes av en annen.

Anmeldelser av stoffet for behandling av akne

Mange snakker positivt om Baziron AU. Siden gelen er veldig effektiv og hjelper med å bli kvitt akne og akne. Men en god terapeutisk effekt kan provosere bivirkninger.

Folk liker ikke utseendet på irritasjon på huden og lang brukstid. Dette skaper et visst ubehag. I noen tilfeller ble salven brukt til å behandle pustulære utbrudd som ikke var akne, og det var ingen effekt fra applikasjonen.

For å unngå skuffelse, må du konsultere en hudlege før bruk. Det vil bidra til å bestemme hvor egnet dette verktøyet er for et bestemt tilfelle.

Baziron AU - er et effektivt middel for å eliminere problemområder i huden og akne lesjoner. Narkotikabehandlingen er lang, og effekten vises ikke umiddelbart, men det varer lenge. Derfor må du være tålmodig og følg alle instruksjonene.

Kostnaden for Baziron AS på apotek er høy. Men geler med forskjellige konsentrasjoner er ikke mye forskjellige i pris. Det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og har ingen systemisk negativ effekt på kroppen.

Før du kjøper og bruker dette stoffet, er det bedre å konsultere en lege. Det vil bidra til å bestemme relevansen av søknaden i hver situasjon.

BASIRON AC gel 5% 40 gr

Generelle egenskaper

Baziron® AC

gel for aktuell bruk 5%; tuba plast 40 g, kartongpakke 1; EAN-kode: 3499320002196; № П N014057 / 01, 2008-04-17 til 2011-10-06 fra Laboratoires Galderma (Frankrike); Erstatt 2011-10-06

Latinsk navn

Aktiv ingrediens

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

Sammensetning og utgivelsesform

i rør av LDPE 40 g; i en pakke med kartong 1 rør.

Beskrivelse av doseringsform

Hvit homogen gel.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Benzoylperoksid utviser antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis. Den har en keratolytisk effekt, forbedrer vevsoksygenering, og undertrykker sebumproduksjon i talgkjertlene.

farmakokinetikk

Benzoylperoksid penetrasjon gjennom huden er lav. Hoveddelen av benzoylperoksid omdannes til benzosyre, som etter absorpsjon går inn i systemisk sirkulasjon og utskilles raskt av nyrene. Det er ingen kumulation i vevet. Kutan applikasjon av Baziron AU i terapeutiske doser fører ikke til systemiske bivirkninger.

Indikasjoner av preparatet Baziron® AS

Kontra

Overfølsomhet overfor ett av innholdsstoffene i stoffet;

barns alder opptil 12 år.

Bruk under graviditet og amming

Kontrollerte kliniske studier av stoffet under graviditet og amming ble ikke utført. I lang tid med klinisk bruk av Baziron AS var det ingen tilfeller av toksiske effekter på fosteret eller misdannelser. Bruk av gel Baziron AU under graviditet og amming er mulig i tilfeller hvor den påtenkte fordelen til moren oppveier den potensielle risikoen for fosteret.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller: lokal irritasjon - rødhet, peeling, tørr hud, brennende følelse (det anbefales å redusere hyppigheten av bruk); allergisk kontaktdermatitt.

Dosering og administrasjon

Utad. Med en lett berøring skal du bruke gelen jevnt på den berørte overflaten 1 eller 2 ganger om dagen (morgen og kveld) på ren, tørr hud. Den terapeutiske effekten utvikler seg etter 4 ukers behandling, en varig forbedring etter 3 måneders behandling.

Et annet behandlingsforløp er mulig etter å ha konsultert en lege.

Spesielle instruksjoner

Baziron AU gel bør unngås på slimhinner i øyne, munn og nese. Ved utilsiktet kontakt med stoffet på slimhinner, skyll grundig med varmt vann. Samtidig bruk av produkter med peeling, tørking eller irriterende effekt (for eksempel produkter som inneholder alkohol) anbefales ikke.

Sol- og UV-stråling, som er en ekstra årsak til hudirritasjon, anbefales ikke.

Oppbevaringsbetingelser for legemidlet Baziron® AC

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Utløpsdato for legemidlet Baziron® AC

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Baziron AS priser på apotek

Internettapotek "DIALOG"

 • Baziron AS gelrør 5% 40g (Frankrike) 707. 00 gni
 • Baziron AS gelrør 2,5% 40g (Frankrike) 741. 00 gni
 • Internettapotek "DIALOG"
 • Internettapotek "DIALOG" Moskva
 • Apotekets engrospriser "REDAPteka"

  • BAZIRON AU 5% 40g Galderma SA Gel (Laboratories Galderma) 832. 00 gni
  • BAZIRON AC 2,5% 40g Galderma SA gel (LAB GALDERMA) 869. 00 gni
  • Apotekets engrospriser "REDAPteka"
  • Apotek engros priser "REDapteka" Moskva
 • EliksirFarm

  • Baziron AU 2,5% 40 g gel (Laboratoires Galderma) 997. 00 gni
  • Baziron AU 5% 40g gel (Laboratoires Galderma) 997. 00 gni
  • EliksirFarm
  • ElixirFarm Moscow
 • Internettapotek "Medtorg"

  • Baziron ac 2,5% 40,0 gel (RUB) 737. 00 gni
  • Baziron ac 5% 40,0 gel (RUB) 737. 00 gni
  • Internettapotek "Medtorg"
  • Internettapotek "Medtorg" Moskva
 • dammer

  • Baziron AS gel 2,5% rør 40g (Galderma) 759. 00 gni
  • dammer
  • Ozerki Moskva
 • Wer.ru

  • Baziron ac gel 5% 40 g 784. 00 gni
  • Baziron ac gel 2,5% 40 g 793. 00 gni
  • Wer.ru
  • Wer.ru Moskva
 • Internettapotek "Sør"

  • Baziron AU 5% -40g gel 799. 00 gni
  • Baziron AU (gel 5% 40g) 905. 00 gni
  • Baziron ess gel d / utover. ca. 2,5% rør 40g 945. 00 gni
  • Internettapotek "Sør"
  • Internettapotek "Sør" Moskva
 • Dr. Stoletov

  • Baziron AS gel 5% rør 40g 801. 00 gni
  • Baziron AS gel 2,5% rør 40g 938. 00 gni
  • Dr. Stoletov
  • Leger Stoletov Moskva

  White Pharmacy Online Pharmacy

  • BASIRON EXPERT 5% 40,0 GEL 808. 38 rubler
  • BASIRON EXPERT 2,5% 40,0 GEL 817. 23 gni
  • White Pharmacy Online Pharmacy
  • Internettapotek "Hvite stoffer" Moskva
 • dialog

  • Baziron AS gelrør 5% 40g (Galderma,) 809. 00 gni
  • dialog
  • Dialog Moskva
  • Baziron AU, gel 5% rør 40g 809. 50 gni
  • NIKA
  • NIKA Moskva
 • Evalar

  • Baziron AU 5% -40g gel (Galderma) 817. 00 gni
  • Baziron AU 2,5% d / puv hud 40 g gel (Galderma) 935. 00 gni
  • Evalar
  • Evalar Moskva
 • Apotekets nettapotek

  • Baziron AU 2,5% 40 g gel 834. 00 gni
  • Baziron AU 5% 40 g gel 837. 00 gni
  • Apotekets nettapotek
  • Online Pharmacy Pharmapark Moscow
 • dialog

  • Baziron AS gelrør 2,5% 40g (Galderma) 838. 00 gni
  • dialog
  • Dialog Moskva
 • Apotekskjede "36,6"

  • Baziron AS gel 2,5% 40 g 841. 00 gni
  • Baziron AS gel 5% 40 g 841. 00 gni
  • Apotekskjede "36,6"
  • Apotekskjede "36,6" Moskva

  Rigla

  • Baziron AS gel 5% 40g (Galderma) 856. 00 gni
  • Rigla
  • Rigla Moskva
 • Samson Pharma

  • Baziron AS gel 5% tube 40g (FRANCE, Galderma) 990. 00 gni
  • Baziron AS gel 2,5% rør 40g (Russland, Galderma) 1.016. 00 gni
  • Samson Pharma
  • Samson Pharma Moskva
  • BAZIRON AC gel 5% rør 40g (Galderma, Frankrike) 1.016. 30 gni
  • BAZIRON AC gel 2,5% rør 40g (Galderma, Frankrike) 1.018. 40 rubler
  • IFC
  • IFK Moskva
 • Gorzdrav

  • Baziron ac gel 5% 40g (GALDERMA, LAB., Frankrike) 734. 00 gni
  • Gorzdrav
  • GORZDRAV Moskva
 • Apotekskjede "5mg"

  • Baziron AS, gel 2,5% rør 40g (Lab.Galderma, Frankrike) 852. 00 gni
  • Baziron AS, gel 5% rør 40g (Galderma, Frankrike) 866. 00 gni
  • Apotekskjede "5mg"
  • Apotekskjede "5mg" Moskva
 • Apotekskjede "5mg"

  • Baziron ess gel 5% rør 40g (Galderma, Frankrike) 885. 00 gni
  • Apotekskjede "5mg"
  • Apotekskjede "5mg" Moskva
 • Viser 21 av 21 apotek.
  På din forespørsel ble Baziron AU 36 drugstores funnet i totalt apotek

  Baziron AS: bruksanvisninger, analoger og anmeldelser

  Baziron AS er en antibakteriell gel for behandling av akne. Aktiv ingrediens - Benzoylperoksid.

  Har en antimikrobiell effekt mot gram-positive bakterier: Propionibacterium, Staphylococcus epidermidis. Viser keratolytisk effekt, forbedrer vævsoksygenering, prosessen med granulering av sår i underekstremiteter. Reduserer fettdannelsen ved hudens sebaceous kjertler.

  Benzoylperoksid er et aktivt oksidasjonsmiddel som har en bakteriedrepende virkning på mikroorganismer som senere ikke kan produsere stammer som er resistente mot denne forbindelsen.

  Den keratolytiske effekten av gel Baziron AU er realisert på grunn av slike farmakologiske virkninger av hovedaktiv ingrediens:

  • undertrykkelse av talgproduksjon av de tilsvarende kjertlene i huden.
  • forbedring av eksfoliering av døde celler i det øvre lag av huden (epidermis).
  • forbedring av oksygenering (oksygenering) av huden i akneområdet (på grunn av denne egenskapen, vekst og reproduksjon av propionibacterium acnes-bakterier, som krever anoksiske forhold), blir også undertrykt.

  På grunn av disse antiseptiske og keratolytiske egenskaper har Baziron AU gel en terapeutisk effekt på akne i tilfelle av akne. På grunn av den komplekse virkningen av hjelpekomponentene av legemidlet, adsorberes benzoylperoksidvann til huden, og dens fuktighet forbedres.

  Den antiinflammatoriske effekten av Baziron gel består i inaktivering av frie radikaler ved stedet for den inflammatoriske prosessen, samt i prosessen med inhibering av frie fettsyrer.

  Indikasjoner for bruk

  Hva hjelper Baziron AU? Ifølge instruksjonene er legemidlet foreskrevet for behandling av akne (inkludert dreneringsål - som en del av kompleks terapi) og bensår av forskjellig opprinnelse (inkludert trofisk).

  Instruksjoner for bruk Baziron AU, dosering

  Gel for ekstern bruk Baziron AU påføres den berørte overflaten av huden, som skal være tørr og ren. Avhengig av alvorlighetsgrad av akne og alvorlighetsgraden av akne, brukes legemidlet 1 eller 2 ganger om dagen (morgen og kveld).

  For å bli kvitt akne, følg instruksjonene for å påføre gelen. Baziron anbefaler at i begynnelsen av behandlingen brukes et tynt lag med 5% gel 1 gang daglig i 2-3 uker og overføres deretter til 10% gel, som brukes opp til å forsvinne hud manifestasjoner.

  Ved behandling av bensår såres 10% Baziron AS gel med påføring av en okklusiv dressing 2 ganger daglig i 2-3 uker. Lotionen brukes til å vaske de berørte områdene 1-2 ganger om dagen til symptomene forsvinner.

  Maksimal behandlingsmåte er 3 måneder. 4 uker etter behandlingsstart begynner den terapeutiske effekten, etter 3 måneder utvikles en stabil remisjon.

  Om nødvendig, et gjentatt behandlingsforløp.

  Spesielle instruksjoner

  Ikke la direkte solstråler treffe stedene der stoffet påføres, da dette kan bidra til ytterligere irritasjon.

  Hvis gelen kommer på nese, øyne eller munn slimhinne, skyll grundig med varmt vann.

  Det anbefales ikke å kombinere stoffet med irriterende, tørking, etanolholdige midler (parfyme, eau de toilette, deodoranter).

  Bivirkninger

  Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrivning av Baziron AU:

  • Sjelden - allergiske reaksjoner, irritasjon og tørr hud.

  Ingen tilfeller av systemiske bivirkninger har blitt rapportert.

  Kontra

  Det er kontraindisert å utnevne Baziron AU i følgende tilfeller:

  • Overfølsomhet overfor ett av innholdsstoffene i stoffet;
  • barns alder opptil 12 år.

  Bruk av stoffet under graviditet og amming er mulig i tilfeller hvor de påtatte fordelene til moren oppveier den potensielle risikoen for fosteret.

  overdose

  Hvis en stor dose av produktet ved en tilfeldighet ble påført huden, så kan det forekomme alvorlig irritasjon på dette stedet. Ved overdosering skal legemidlet avbrytes helt og symptomatisk behandling skal utføres.

  Analogues Baziron AS, prisen på apotek

  Om nødvendig kan du erstatte Baziron AU med en analog for den aktive substansen - disse er legemidler:

  Billigere analoger av Baziron AU med samme aktive ingrediens er for tiden ikke i salg. Legemidlet kan erstattes av et billigere middel for akne og hudormer, men med en annen aktiv ingrediens, for eksempel Zerkalin (fra 350 rubler).

  Ved å velge analoger er det viktig å forstå at bruksanvisningen for Baziron AU, pris og omtaler, ikke gjelder for legemidler med lignende tiltak. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

  Prisen på apotek i Russland: Baziron AS 5% 40g gel - fra 759 til 999 rubler, kostnaden av gel er 2,5% 40g - fra 737 til 870 rubler, ifølge 729 apotek.

  Oppbevares utilgjengelig for barn, ved romtemperatur opp til 25 ° C. Holdbarhet - 3 år.

  BASIRON AU (INN: BENZOIL PEROXIDE) Doseringsform:

  Legemidlet er foreløpig ikke tilgjengelig på apotek.

  Prøv å endre søket ditt.

  Om handelsnavn

  Denne siden inneholder informasjon om varemerket BAZIRON AC, som inngår i gruppen D10AE01 Benzoyl Peroxide. De aktive stoffene i dette handelsnavnet er benzoylperoksid (bensolperoksid). Dette legemidlet er tilgjengelig i følgende doseringsformer: GEL FOR EKSTERN RECEPTION; doser: 5%, 2,5%, 10%; emballasje: 40,0; pakker: TUBA. På vår side kan du ikke kjøpe medisin, men bare få informasjon på hvilket apotek og til hvilken pris dette stoffet er tilgjengelig. Om tilgjengeligheten av rusmidler på apotek i Novosibirsk, kan du finne ut av telefonen. 8-800-250-20-77

  Kostnaden for stoffet Baziron AS

  Når du velger behandling for akne, spilles en viktig rolle av prisen. Hvor mye er Baziron AU og hvor å kjøpe det lønnsomt, vil du lære under.

  Hvor å kjøpe

  Baziron AS er et stoff for behandling av akne og akne. Du kan kjøpe den på apotek og på produsentens nettsted. Prisen på apotek er avhengig av formet av stoffet, dets volum, samt det oppslag som selgeren setter.

  Baziron AU er tilgjengelig i følgende former:

  1. Salve eller gel for påføring på ansiktets hud.
  2. Gel for vasking.
  3. Eiendeler.
  4. Ansiktskrem.
  5. Lotion å rengjøre huden.

  Basert på skjemaet og lokaliseringen av akne, foreskrives en person en spesifikk type medikament - gel, krem, salve eller lotion.

  Gel og salve

  Den vanligste Baziron AU i form av en gel (salve til ekstern bruk). Det er praktisk å påføre det, både på ansiktets hud og på andre kroppsflater.

  Forberedelser for ekstern bruk er tilgjengelig i tre konsentrasjoner:

  1. Gelen produseres oftest med en konsentrasjon på 5%.
  2. Noe mindre ofte kan du se 2,5% salve - for personer med sensitiv hud.
  3. Det er også en konsentrasjon på 10% for behandling av kombinerte former for akne.

  Kostnaden for Baziron AU 5% volum på 40 mg avhenger av spesifikk region og apotek - prisene er i rubler:

  1. I Moskva og regionen koster det et lite rør av salve ca 687.
  2. I St. Petersburg vil prisen for et lignende verktøy være 734.
  3. I Tver - 720.
  4. I Bryansk er den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet 740.

  Det bredeste spekteret av priser på salve i St. Petersburg. Her er minimumsprisen for et rør 635 p., Og maksimumet - 905 p. Derfor, for ikke å betale for mye, må du gå til flere apotek og velge et verktøy til den mest fornuftige prisen.

  Dessverre er gelen med en konsentrasjon på 2,5% i Russland ikke registrert. Derfor er det umulig å kjøpe det på Russlands territorium. Men om nødvendig kan du bestille et rør i 40 g fra Ukraina - der stoffet koster rundt 780-890 UAH, som tilsvarer - 1750 - 2000 s.

  Separat isolert gel Baziron for å vaske ansiktet. Den kommer i pakninger med 120 ml og har en beroligende effekt på ansiktet. I motsetning til salve til ekstern bruk, må et slikt stoff skylles med varmt vann fra ansiktets hud. Du kan kjøpe den gjennom hele Russland - den gjennomsnittlige kostnaden for midler er 1300 r.

  lotion

  En praktisk form i form av en lotion lar deg rense ansiktet daglig og forhindre utseendet av nye utslett. Du kan kjøpe lotion i spesielle kosmetiske butikker eller apotek.

  Gjennomsnittlig pris for en 200 ml lotion i Russland er 952 r. Men avhengig av apoteket og den spesifikke byen, vil prisen variere. Så i Moskva er minimumskostnaden for en 200 ml lotion 800 r. Maksimum - 1135 s.

  VIKTIG! Noen apotek gjør regelmessig kampanjer på hudpleieprodukter. Hvis du følger slike tilbud, kan du spare opptil 35% ved kjøp av lotion.

  Kostnaden for ansiktsfløte vil også avhenge av spesifikke region og apotekoppslag. Gjennomsnittlig pris for en krem ​​med et volum på 118 ml er 1450 gn.

  1. De mest fordelaktige tilbudene finner du i St. Petersburg - her er minimumskostnaden 1300 r.
  2. I Moskva kan du kjøpe et produkt fra 1338 og inntil 1805 s.

  Også i verktøylinjen kan du finne et ansikt for anti-svarte prikker. Den gjennomsnittlige kostnaden i Russland er 1300 r.

  På videoen om bruken av stoffet Baziron

  Kostnaden for Baziron er avhengig av hvilken form for frigivelse av stoffet, i tillegg til den spesifikke regionen. Den mest gunstige for budsjettet vil være kjøp av en gel med en konsentrasjon av et stoff på 5%. Dyrere vil koste lotion - for 200 ml ca 952 r. Det dyreste middelet er krem ​​- for 118 g - 1300 r.

  Baziron ess gel 5% 40g

  Baziron AS gel

  Latinsk navn Baziron as

  Doseringsform Baziron as

  Sammensetning Baziron as

  100 g gel til ekstern bruk inneholder:

  - Aktiv ingrediens
  - Benzoylperoksid vann (i form av vannfri benzoylperoksid) 5 g

  - Hjelpestoffer Metakrylsyre-kopolymer, poloksamer 182, karbomer 940, glyserol, dinatriumedetat, natrium-dusat, propylenglykol, kolloidalt silikondioksid, natriumhydroksyd, renset vann.

  Pakking Baziron ess

  I et rør av 40 g gel. I pakken 1 rør.

  Farmakologisk virkning Baziron as

  Baziron AS - stoffet utviser antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis.

  Den har en keratolytisk effekt, forbedrer vevsoksygenering, og undertrykker sebumproduksjon i talgkjertlene.

  Indikasjoner Baziron ess

  Kontraindikasjoner Baziron som

  - Overfølsomhet overfor en av de innkommende ingrediensene i stoffet
  - Barns alder opp til 12 år.

  Bruk under graviditet og amming Baziron som

  Kontrollerte kliniske studier av stoffet under graviditet og amming ble ikke utført. I lang tid med klinisk bruk av Baziron AS var det ingen tilfeller av toksiske effekter på fosteret eller misdannelser.

  Bruk av gel Baziron AU under graviditet og amming er mulig i tilfeller hvor den påtenkte fordelen til moren oppveier den potensielle risikoen for fosteret.

  Dosering og administrasjon Baziron as

  Med en lett berøring skal du bruke gelen jevnt på den berørte overflaten 1 eller 2 ganger om dagen (morgen og kveld) på ren, tørr hud.

  Den terapeutiske effekten utvikler seg etter 4 ukers behandling, en varig forbedring etter 3 måneders behandling.

  Et annet behandlingsforløp er mulig etter å ha konsultert en lege.

  Bivirkninger Baziron ess

  - I sjeldne tilfeller, lokal irritasjon (rødhet, peeling, tørr hud, brennende følelse). I slike tilfeller anbefales det å redusere bruksfrekvensen. Allergisk kontaktdermatitt.

  Spesielle instruksjoner Baziron ess

  Unngå å få gelen på slimhinner i øynene, munnen og nesen. Ved utilsiktet kontakt med stoffet på slimhinner, skyll grundig med varmt vann.

  Samtidig bruk av produkter med peeling, tørking eller irriterende effekt (for eksempel produkter som inneholder alkohol) anbefales ikke.

  Sol og ultrafiolett stråling, som er en ekstra årsak til hudirritasjon, anbefales ikke.

  Overdose Baziron ess

  - Symptomer: Hvis en stor del av stoffet tilfeldigvis påføres huden, kan det oppstå alvorlig irritasjon på applikasjonsstedet.
  - Behandling: Legemidlet bør seponeres og symptomatisk behandling skal utføres.

  Oppbevaringsforhold Baziron ess

  - Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.
  - Oppbevares utilgjengelig for barn.
  - Ikke bruk etter utløpsdato.

  Baziron ess er et godt valg. Alle produkter i nettapoteket FARM-M, inkludert Baziron som, gjennomgår kvalitetskontroll av varer fra våre leverandører. Du kan kjøpe på vår side Baziron som ved å klikke på "Kjøp" -knappen. Vi vil gjerne levere Baziron som en hvilken som helst adresse i vårt leveringsområde.

  For å registrere og foreta et kjøp hos LOTOS LLC, må du oppgi noen personlige data som er nødvendige for å bestille en bestilling for å kjøpe varer eller tilby tjenester. Ved å godta vilkårene, er du:

  • gi pålitelig informasjon om deg selv (brukernavn, e-postadresse, e-postadresse), telefonnummer, bostedssted, passnummer (når du bestiller varenes retur) og informasjon om bankkortet)
  • gi samtykke til samlingen og behandlingen av LOTOS LLC for å gi deg dine varer og tjenester (produkter), inkludert men ikke begrenset til: levering 1, levering av tjenester, distribusjon av reklamemeldinger (inkludert på kampanjer og spesialtilbud via kommunikasjonskanaler, inkludert via post, SMS, e-post, telefon, andre kommunikasjonsmidler), samle meninger om LOTOS LLCs arbeid

  Hvis du ønsker å slutte å motta nyhetsbrev, kan du nekte å motta dem ved å følge instruksjonene i hver av nyhetsbrevene. Under behandlingen har vi rett til å utføre følgende handlinger med personlige data: samle inn, registrere, organisere, akkumulere, lagre, finjustere, hente, bruke, overføre for å studere kundebehov og forbedre kvaliteten på våre produkter og tjenester, de-tilpasse, blokkere, slette å ødelegge.

  LLC LOTOS, registrert på adressen: 127106, Moskva, Altufevskoe motorvei, 27, av. 2/226, i samsvar med lovgivningen i Den Russiske Federasjon, garanterer at informasjonen ikke overføres, og forplikter seg også til å sikre sikker oppbevaring - beskyttelse mot utilsiktet eller forsettlig uautorisert tilgang og forebygging av mulige farer ved kopiering, distribusjon, blokkering, skifting, skade eller ødelegge data.

  1 Du kan hente bestillingen din hos noen av de mange apotekene til våre partnere av deg selv. Levering av narkotika kan kun utføres for borgere som tilhører fortrinnskategorier på bakgrunn av kunst. 2 av Federal Law of the Russian Federation av 9. januar 1997 N 5-FZ "Til sikring av sosiale garantier til helter av sosialistisk arbeidskraft og fullkavalerne av Arbeidsherredømmets orden" (som endret 2. juli 2013) og artikkel 1.1 i Russlands lov av 15. januar 1993 N 4301-1 På statusen til Sovjetunionens Heroes, Heroes of the Russian Federation og fulle herrer av Herlighetens orden "

  Baziron AS

  Beskrivelse fra 02.06.2014

  • Latinsk navn: Basiron AC
  • ATC-kode: D01AE01
  • Aktiv ingrediens: Benzoylperoksid (Benzoylperoksid)
  • Produsent: Laboratoires Galderma (Frankrike)

  struktur

  Sammensetningen av Baziron AS er som følger: 2,5% gel inneholder 2,5 g benzoylperoksid vann, 5% av den aktive ingrediensen i gelen inneholder 5 g av den aktive substansen og 10% i gelen inneholder 10 g av det aktive stoffet.

  Gelen inneholder også et antall hjelpestoffer: poloksamer, metakrylsyre-kopolymer, glyserol, edetat dinatrium, karbomer, propylenglykol, natrium-dusat, natriumhydroksyd, kolloidalt silisiumdioxid, vann.

  Utgivelsesskjema

  Tilgjengelig som krem ​​og gel til ekstern bruk, solgt i rør på 40 g, som er pakket i pappkasser.

  Farmakologisk aktivitet

  Baziron AC har en utprøvd antimikrobiell effekt på kroppen, det virker mot Staphylococcus epidermidis og Propionibacterium acnes. Også stoffet har comedoliticheskoe og anti-inflammatoriske effekter, det aktiverer vevsoksygenering. Under påvirkning av agenten er sekresjonen av talg i talgkjertlene redusert, det sikrer absorpsjon av en overskytende mengde sebaceøsekresjon og bidrar til å fukte huden.

  Benzoylperoksid er et aktivt oksidasjonsmiddel som gir en bakteriedrepende virkning på mikroorganismer som senere ikke lenger kan produsere stammer som er resistente mot benzoylperoksid.

  Den antiinflammatoriske effekten av legemidlet består i inaktivering av frie radikaler på stedet der den inflammatoriske prosessen oppstår, samt i prosessen med å hemme frie fettsyrer.

  Farmakodynamikk og farmakokinetikk

  Benzoylperoksid trer ikke særlig aktivt inn i huden. I utgangspunktet blir benzoylperoksid gradvis omdannet til benzosyre. Etter absorpsjon er den i blodet, og deretter utskilles aktivt gjennom nyrene. Kumulasjon i vev er fraværende. Når det brukes topisk, fremkaller Baziron AU-salve ikke utviklingen av systemiske bivirkninger.

  Indikasjoner for bruk

  Legemidlet brukes til akne. Også, verktøyet er noen ganger brukt til å behandle komedoner uten tilstedeværelse av akne. Salve brukes også til trofiske sår i benet.

  Kontra

  Kontraindikasjoner for narkotikabehandling er som følger:

  • høy følsomhet for komponentene i verktøyet;
  • pasientalder opp til 12 år.

  Bivirkninger

  I sjeldne tilfeller oppstår følgende bivirkninger på stedet der produktet brukes:

  • irritasjon av huden;
  • allergiske manifestasjoner;
  • tørr hud;
  • peeling;
  • brennende følelse.

  Instruksjoner for Baziron AS (metode og dosering)

  Gelen påføres på tørr og ren hud, der det er akne. Salve skal brukes 1-2 ganger om dagen. Dette kan gjøres om morgenen eller om kvelden. Instruksjoner for bruk av Baziron inneholder informasjon som behandlingsforløpet vanligvis varer i tre måneder. En terapeutisk effekt bør forventes fire uker etter starten av behandlingen.

  Hvis det er et slikt behov, kan det gis et andre behandlingsforløp.

  overdose

  Hvis en stor dose av produktet ved en tilfeldighet ble påført huden, så kan det forekomme alvorlig irritasjon på dette stedet. Ved overdosering skal legemidlet avbrytes helt og symptomatisk behandling skal utføres.

  interaksjon

  Det er ingen tegn på hvordan Baziron AU samhandler med andre legemidler.

  Salgsbetingelser

  Legemidlet er tilgjengelig uten resept.

  Lagringsforhold

  Oppbevar produktet i originalemballasjen, og lagringstemperaturen skal ikke overstige 25 grader Celsius.

  Holdbarhet

  Store Baziron kan ikke være mer enn 36 måneder.

  Spesielle instruksjoner

  Hvis aknebehandlingen Baziron AU forårsaker alvorlig irritasjon, må den bli kansellert og erstattet med et annet legemiddel.

  Ikke bruk dette middelet for akne i ansiktet på steder der det er skade på huden.

  Hvis gelen kommer inn i øynene eller på slimhinnene i nesen eller munnen, er det nødvendig å vaske disse stedene umiddelbart med varmt vann.

  Ikke la direkte solstråler treffe stedene der stoffet påføres, da dette kan bidra til ytterligere irritasjon.

  Det anbefales ikke samtidig med stoffbehandling å bruke produkter som tørker eller irriterer huden. I løpet av denne perioden er det bedre å ikke bruke skrubber, alkoholholdige produkter.

  Analoger Baziron AS

  Prisen på gelen er ganske høy, så veldig ofte har forbrukere et spørsmål om det finnes billige analoger av Baziron AS. Til dags dato eksisterer ikke de innenlandske analogene av dette stoffet. I noen tilfeller kan dette legemidlet erstattes med Desquam, Prodmer, Clerasil Ultra, Benzacne, Ugresol, Eclaran, som har en lignende effekt. Prisen på analoger er i noen tilfeller litt lavere enn prisen på Baziron.

  Hvilken er bedre: Baziron eller Differin?

  Den aktive ingrediensen i Differin er adapalen, en syntetisk analog av vitamin A. Preparatet inneholder ikke hormonelle komponenter og antibiotika. Det brukes til å eliminere komedoner, akne i mild og moderat tyngdekraften. Baziron og Differin sammen er best å ikke bruke, da dette kan føre til alvorlig irritasjon og tørking av huden.

  Hvilken er bedre: Zener eller Baziron AU?

  Zeneritt brukes til akne og inneholder erytromycin (antibiotika), som har blitt brukt i lang tid i nærvær av akne. I motsetning til Baziron kan Zener salve påføres huden under kosmetikk. Zinerit kan imidlertid være vanedannende, så det kan brukes i ikke lenger enn 3 måneder, hvorefter en pause er nødvendig.

  Hvilken er bedre: Skinoren eller Baziron?

  Skinoren er også tilgjengelig i form av gel eller krem. Dens viktigste komponent er azelainsyre, som også produserer en uttalt effekt i prosessen med å håndtere akne, tørker dem på huden. Gelen bør foretrekkes for de med fet hud, krem ​​til personer med tørr hud. Skinoren, i motsetning til Baziron, kan påføres helt til hele huden, og ikke til punktet.

  Dermed er alle disse verktøyene i stand til aktivt å bekjempe akne. Men hvis en person står overfor spørsmålet om hva man skal velge - Skinoren, Baziron eller Zenerit, er det bedre å konsultere en lege først og sørg for å ta hensyn til alle de individuelle egenskapene.

  For barn

  Gelen kan brukes til å behandle barn som allerede er 12 år gamle.

  Under graviditet

  Baziron AU under graviditet, samt under amming, anbefales ikke, da kliniske studier av denne bruk av legemidlet ikke ble utført. Imidlertid ble det ikke registrert noen toksiske effekter på fosteret. Derfor, under graviditet, kan Baziron AU kun brukes til behandling hvis den forventede fordelen ved slik behandling overstiger den potensielle risikoen for risiko.

  Anmeldelser av Baziron AU

  Folk som lider av akne, har prøvd denne krem ​​for akne, vurderinger på Baziron AU forlater det meste positive. Anmeldelser av leger foreslår at det aktive stoffet benzoylperoksid for tiden er et av de mest effektive middelene for å overvinne akne.

  Gel veldig raskt lar deg oppnå uttalt resultat og bli kvitt akne. Dette er bevist av mange positive vurderinger av Baziron AU, bilder før og etter, som ble laget av de som brukte salven i henhold til instruksjonene.

  Det er en anti-inflammatorisk effekt av agenten, slik at du raskt kan tørke huden og eliminere uttalt acne. Vurderinger omtaler også evne til agenten til å redusere alvorlighetsgraden av flekker som forblir etter akne. Salven reduserer nivået av fet hud, og forhindrer dermed dannelsen av ny akne.

  Som en ulempe av stoffet er nevnt bivirkningen - tørking av huden og utseendet av irritasjon etter hyppig bruk. For å unngå dette må du fukte huden mer ofte.

  Pris Baziron AS, hvor du kan kjøpe

  Prisen på gel Baziron i apotek i Russland er i gjennomsnitt fra 550 til 700 rubler. Hvis det er Ukraina, så prisen på Baziron AU i et apotek er ca 250-400 UAH. for ett rør. Hvor mye koster kremkostnadene i apotekene på spesifikke salgssteder, da prisen i Donetsk og Kiev kan avvike. Kostnaden for stoffet i Hviterussland er høyere, siden bare analoger av stoffet kan kjøpes i Minsk, og Baziron AS salve må bestilles. I Kasakhstan blir Baziron AU heller ikke implementert, det må bestilles separat.

 • Flere Artikler Om Typer Acne