Salve Levomekol er et lokalt stoff som har blitt brukt av leger i lang tid til å behandle en rekke hudsykdommer og andre sykdommer i kroppen vår. Legemidlet er utbredt, har en enkel sammensetning og effektiv handling, for alt dette er det billig. Hovedretningen av stoffet - tilførsel av antimikrobiell og antiinflammatorisk virkning. Han advarer om en rekke komplikasjoner og lykkes med å bekjempe ubehagelige symptomer på sykdommen.

Interessant! I farmakologisk industri produserer mange analoger av dette legemidlet, som har samme sammensetning eller har et lignende sett av komponenter. Blant analogene av stoffet kan Levomekol møte fondene i ulike priskategorier. Direkte analoger av salven er stoffer som kalles Levomethyl og Netran. En lignende handling har en salve kalt Levocin, Streptonitol, samt salve Vishnevsky og Ithiolovaya. Husk at bruk av noen av de presenterte legemidlene først må samordnes med legen din.

vitnesbyrd

Salve Levomekol - et populært stoff som viser antimikrobiell og antiinflammatorisk aktivitet. Dette virkemidlet lindrer symptomene på sykdommen perfekt og forhindrer den videre progresjon. I tillegg fremmer Levomekol helbredelsen av skadede vev og regenerering.

Levomekol salve er foreskrevet for å behandle slike sykdommer og patologier:

 • Trofiske sår på huden;
 • Purulente sår av epidermis, komplisert av en smittsom prosess;
 • Epidermal skade;
 • Purulent utslett på huden, akne, koker, abscesser;
 • korn;
 • seng sår;
 • Eksem tørr og gråtende type;
 • Brannsår og frostbit av epidermis;
 • Bleieutslett og stikkende varme;
 • Nekrose av vev.

I tillegg til dermatologisk praksis, brukes Levomekol salve til kirurgi, for behandling av gynekologiske og tannlege sykdommer, samt sykdommer i ENT-organer. Verktøyet er effektivt for behandling av erosjon og betennelse i vedleggene, brukes til stomatitt og forverring av hemorroider.

Legemidlet er kontraindisert under disse forholdene:

 • Allergisk reaksjon på komponentene som er tilstede i sammensetningen og deres derivater;
 • psoriasis;
 • Fungal og virale lesjoner av epidermis.

Legemidlet bør brukes med forsiktighet under graviditet og laktasjon, samt ved bruk av salven i pediatrisk praksis.

Det er viktig! Bruk av salve Levomekol kan forårsake en rekke bivirkninger, som i de fleste tilfeller manifesterer en lokal allergisk reaksjon. Hvis du er overfølsom salve kan forårsake utslett, irritasjon, kløe og brenning i applikasjonsområdet. I sjeldne tilfeller kan generell svakhet forekomme.

struktur

Salve Levomekol er et kombinasjonsmedikament, som i sin sammensetning inneholder to aktive ingredienser. Takket være disse komponentene gir agenten en aktiv antimikrobiell, anti-inflammatorisk og regenererende effekt. Det bidrar også til å takle de ubehagelige symptomene som følger med sykdommen.

De aktive stoffene som finnes i salven Levomekol:

 1. Kloramfenikol er den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet, som har en bred antibakteriell aktivitet. Det virker på ulike stammer av mikroorganismer, som bidrar til å ødelegge infeksjonskilden og rense den berørte huden.
 2. Metyluracil er den andre aktive ingrediensen i salven, som har en aktiv anti-inflammatorisk effekt. Det påvirker inflammatoriske mediatorer som forårsaker sykdomsprogresjon. I tillegg fremmer metyluracil regenerering av de berørte områdene av huden. Det penetrerer epidermal barriere godt, utløser dannelsen av nye celler. I tillegg har dette stoffet en aktiv anti-symptom effekt, lindrer irritasjon og kløe i huden, og fjerner også ødem.

Også i sammensetningen av salve inneholder Levomekol et kompleks av hjelpekomponenter som forbedrer penetrasjonen av aktive stoffer og forlenger virkningen.

Kostnads. Prissalve Levomekol 50 rubler (40g). Mange produsenter produserer salve kalt Levomekol. Derfor kan kostnaden av stoffet og mengden emballasje variere.

konklusjon

Salve Levomekol - et stoff med antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter. Det er mye brukt til å behandle en rekke dermatologiske sykdommer, sykdommer i ENT-organene, gynekologiske patologier. Bruk av salven bidrar til å lette pasientens helse og øke hastigheten på regenerering av de berørte vevene.

Instruksjoner for bruk salve Levomekol:

 1. Verktøyet brukes til lokal bruk.
 2. For behandling av hudsykdommer blir stoffet påført med et tynt lag på den berørte huden. Etter dette er dette området dekket med serviett.
 3. Varigheten av behandlingen er fra 5 til 10 dager, mens salven blir brukt opptil 2 ganger per dag.
 4. Behandling av purulente og smittsomme sår utføres ved å påføre det berørte området et serviett gjennomvåt i varm salve. Lag også en løs fylling av såret med fuktede servietter eller innføringen av legemidlet med en sprøyte.
 5. Avhengig av sykdommen, er det spesielle bruksanvisninger, som setter legen.

Analoger av Leviomekol Salve

Liste over analoger: sortering etter pris, vurdering

Levomekol (salve) Vurdering: 102

Mulige erstatninger for salve Levomekol

Alantan Plus (krem) Rating: 100 Up

Analog billigere fra 50 rubler.

Produsent: Unia OP (Polen)
Former for utgivelse:

 • Tuba, 35
Alantan Plus - sårhelingskrem, pakket i rør på 30 g. Ett gram medikamentet inneholder 20 mg allantoin og 50 mg D-panthenol. På grunn av disse komponentene har verktøyet en sårheling og anti-inflammatorisk effekt, fuktighet og næring av huden. Oftest brukes den til å behandle grunne hudlidelser, fotdermatitt, med tørrhet, sprekker, bleieutslett i huden, som hjelpemiddel i eksem og irritasjoner av forskjellig opprinnelse. Kontraindisert i sterke inflammatoriske prosesser, ineffektive mot dype gråtende sår. Påfør huden på overflaten eller skadeområdet med et tynt lag 2-3 ganger om dagen. Tillatelse til barn, gravide og ammende kvinner.

Actovegin (gel) Vurdering: 77 Opp

Analog mer fra 88 rubler.

Actovegin gel, produsert i rør med en kapasitet på 20, 30, 50 og 100 g. Hovedkomponenten av produktet er det deproteiniserte hematodermale blodet av storfe. Det hjelper helbredelsen av skader på hud og slimhinner på grunn av at det akselererer metabolske prosesser i cellene, noe som fører til aktiv dannelse av nye vev. Effektiv ved behandling av sår, trofasår, forbrenninger av forskjellig opprinnelse. Såroverflaten er smurt med et tynt lag av Actovegin flere ganger om dagen, en gauze bandasje gjennomvåt i gel påføres dyp hudskade og kroniske sår. En liten brennende følelse er mulig under påføring. Godkjent for bruk hos barn, under graviditet og amming, er den eneste kontraindikasjonen for bruk av Actovegin individuell intoleranse.

Analog mer fra 102 rubler.

Solkoseryl er en annen analog av Levomekol i form av en gel. Den selges i rør med en kapasitet på 20 g, det ser ut som en gjennomsiktig, tett masse med en svak lukt av kjøttbuljong. Som et aktivt prinsipp inneholder det deproteinisert kalvbloddialysat, forbedrer ernæring av vev og regenerering. La oss søke ved behandling av sår, forbrenninger i I og II grader, frostbitt, trophic ulcers. Renset fra pus og nekrotisk vev smøres sårflatene med et tynt lag av legemidlet 2-3 ganger om dagen. Dype, fuktige sår og magesår dekker seg med en gauze bandasje gjennomvåt i gel, som endres 1-2 ganger om dagen. På grunn av den naturlige opprinnelsen til kontraindikasjoner, er det ingen måte, med unntak av intoleransen til komponentene, er det lov til å bruke den i alle aldre.

Analog mer fra 254 rubler.

Bepantin er en krem ​​som er tilgjengelig i rør på 30 og 100 g hver. Hvert gram av produktet inneholder 50 mg av den aktive substansen: D-panthenol. Det stimulerer vevregenerering, samt Alantan Plus, fukter huden og brukes ofte ikke bare mot brannskader og overfladiske sår, men også i behandling av brystvortskader hos kvinner under amming og behandling av dermatitt og bleputslett hos nyfødte. Det påføres eksternt: et tynt lag med krem ​​påføres huden overflate 2-3 ganger om dagen. Nesten ingen kontraindikasjoner, med unntak av intoleranse mot komponentene i sammensetningen, samhandler ikke med andre stoffer.

Salve Levomekol: bruksanvisning. Hva hjelper?

HealFolk.ru »Healing Remedies» Salve Levomekol: bruksanvisninger. Hva hjelper?

Det mest effektive middelet for ekstern bruk er Levomekol salve. Bruksanvisningene er beskrevet senere i artikkelen, slik at de som ønsker å bruke det presenterte legemidlet til ekstern bruk, ikke vil ha spørsmål i dosering og hyppighet av bruk.

Hva brukes Levomekol til?

Levomekol er for tiden på leppene til nesten alle borgere. Hvis det oppstår riper eller kutt, er denne salven alltid i medisinskapet. Men ikke mange mennesker kjenner hele spekteret av fordelaktige effekter av det beskrevne stoffet.

I tillegg til behandling av sår, vet få personer hva Levomekol brukes til. For å kunne forstå det forelagte spørsmålet fullt ut, er det nødvendig å studere sammensetning og farmakologiske egenskaper.

Sammensetning Levomekol

De fleste brukere vet at det presenterte stoffet kommer i to former - det er i aluminiumsrør og glassglass av mørkt glass. Slike handlinger av produsenter forklares ved bevaring av stoffets positive og medisinske egenskaper.

Så inneholder Levomekol:

 • Kloramfenikol er et kjemisk stoff med en antibakteriell effekt.
 • Metyluracil er et stoff som er ansvarlig for sårheling gjennom vevregenerering.

Hvis vi sammenligner innholdet av begge viktige komponentene, viser det seg at 1 g salve inneholder ca 7,5 mg kloramfenikol og 40 mg metyluracil.

Før bruk skal salven inspiseres for å kontrollere kvaliteten. Således har en god kvalitativ sammensetning en jevn hvit struktur med en liten glans av yellowness. Utgått sammensetning kan ikke brukes - det kan skade såret og huden enda mer.

Farmakologiske egenskaper

Farmakologiske egenskaper av Levomekol tillater bruk i behandlingen av ulike sykdommer. Så har stoffet antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. Dens aktivitet er rettet mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer.

Den raske gjennomtrengningen av sammensetningen i bløtvevet bidrar til hurtige effekter og helbredelse av sår. Ved interaksjon med myke vev, er den biologiske membranen ikke skadet, men tvert imot stimuleres regenereringsprosesser.

Traction pus fra sår

Forskere har bevist at kjemikaliene som utgjør salven av Levomekol er i stand til å tegne ut pus. Purulente lesjoner i huden bør behandles grundig. Spesielt farlig dersom sårdannelse har skjedd. For å unngå at dette skjer, er det viktig å konsultere en lege i tide.

Siden Levomekol trekker pus, kan den brukes i tilfelle akne og andre suppurasjoner forårsaket av infeksjon, både såret og organismen som helhet. Før bruk av presentert preparat er det nødvendig å behandle et sår hydrogenperoksid. Men slike tiltak bør bare skje i samråd med legen.

Etter å ha studert i detalj egenskapene og sammensetningen, er det mulig å forstå nøyaktig hva som hjelper Levomekol salve.

Salve Levomekol indikasjoner

Utnevnelse av salve Levomekol multifaceted. I tilfelle av ikke-farlig eller gjentatt manifestasjon av sykdommen, som en profylakse, er det lett å få det på apotek uten å gi resept. I vedlagte instruksjoner finner du indikasjoner på bruken av verktøyet, som inneholder følgende liste over problemer og sykdommer:

 • Purulente sår som skyldes infeksjon når de blir utsatt for blandet mikroflora er hovedindikasjonen for bruk av det presenterte legemidlet. Levomekol i dette tilfellet brukes til å eliminere betennelser, mikrobielle, renser sårene fra nekrotiske og purulent masser, og reduserer også hevelse i en kort tid.
 • Brenner 2 og 3 grader - lindrer betennelse, eliminerer nekrotiske masser og bidrar til frigjøring av dødt vev. Beskytter mot infeksjon og infeksjon.
 • Trophic ulcers - før bruk skal behandles med hydrogenperoksid sår. Behandling med salve Levomekol i dette tilfellet foregår kun under legenes tilsyn.
 • Koker og purulente lesjoner i huden - lindrer betennelse, hevelse og stopper prosessen med infeksjon.
 • Behandling av postoperative sømmer, sår, corns eller bedsores - brukes som profylaktisk for å forhindre utvikling av infeksjon og hastighetshelbredelse.

"Hjemmelaget" bruk av Levomekol er også mulig. For eksempel, hvis du får en forbrenning som forårsaket rødhet og brenning av det berørte området, kan du bruke salven, dekker den behandlede delen med polyetylen og en bandasje. Endre innholdet i en slags komprimering bør være hver time eller to.

Kontra

Til tross for de positive egenskaper salver Levomekol, hun har kontraindikasjoner, blant disse er individuelle intoleranse overfor medikamentet, inkludert allergiske reaksjoner på sammensatte komponenter. I andre tilfeller, selv med kroniske sykdommer, kan legemidlet brukes, men det er bedre å konsultere en lege.

Som bivirkninger skiller legene kløe og brenner etter påføring av stoffet på de berørte områdene. Selvfølgelig skjer dette sjelden, men hvis du fortsatt opplever en forverring i ditt velvære, bør du straks vaske av komposisjonen med rennende vann og konsultere lege. I de fleste tilfeller fører salven ganske enkelt ikke til positive resultater.

Hvor mye koster Levomekol salve?

Alt avhenger av produsent og mark-up apotek nettverk. Prisen på komposisjonens kvalitet påvirker ikke - alle produsenter bruker samme teknikk og sammensetning i produksjonen av deres produkter.

I Levomekol salve finnes det også analoger som kan avvike noe i pris og bruksmetoder. Disse inkluderer:

 • salicyl-sinkpasta med innholdet av kloramfenikol - brukes i henhold til instruksjonene, som praktisk talt ikke er forskjellig fra vitnemakols vitnesbyrd;
 • Levosin salve - brukes til dressing som behandling for postoperative sår;
 • Lingesin salve - brukes til å behandle purulent-inflammatoriske sykdommer i munnhulen;
 • salve Fastin - gjør en dressing med alvorlige forbrenninger eller suppuration av sår, etterfulgt av en forandring på 7-10 dager.

Sammenligning av levomecol med andre legemidler

Siden den presenterte agenten har mange analoger og legene selv ofte spesifiserer bruk av Levomekol eller et annet legemiddel, er det nødvendig å gjøre forskjellene i bruken av disse lignende formuleringene. Så spesiell oppmerksomhet bør gis til kombinasjonen av følgende komponenter:

 • Hvilken er bedre: Levomekol eller Vishnevsky salve? Det er kjent at Wisniewski salve har utmerket strekk egenskap av puss fra sår, sutur, eller furuncle. Men legene anbefaler fortsatt bruke Levomekol, fordi han er i stand til i en eller to dager å fullstendig eliminere hevelse og betennelse, noe som gjør bruk av lange Vishnevsky salve. I tillegg har stoffet beskrevet i artikkelen ikke en ubehagelig lukt, i motsetning til Vishnevsky salve.
 • Forskjellen mellom Levosin og Levomekol er tvetydig. De fleste brukere hevder at de ikke fant noen særpreg under bruk av stoffene. Men ekspertene selv, som studerte begge midler, viste at Levosin har en utmerket analgetisk effekt. Derfor, hvis kutt eller brenning er ledsaget av alvorlig smerte, anbefales det å velge det første av disse legemidlene.
 • Levometyl og Levomekol - det samme? Dessverre, men forskjellene i preparatene som presenteres, blir ikke observert. I tillegg er de lik i sammensetning og farmakologisk virkning. Søknaden utføres også eksternt ved bruk av vanlige gassbindinger. Det eneste unntaket er kostnaden for begge fondene. Så, Levomethyl i prisen når ikke til enda 50 rubler, derfor er valget fortsatt for kjøperen.

Før du bruker noen av disse verktøyene, studer nøye instruksjonene og hensikten. Det er nyttig å studere verktøyets sammensetning, selv om de alle består av de ovennevnte kjemiske komponentene.

Behandling av kokesalve, video:

Behandling av ulike sykdommer med Levomekol

Behandling med salve Levomekol kan variere betydelig avhengig av type og omfang av sykdommen. Mulig feilsøking bør vurderes mer detaljert.

Levomekol for å eliminere forkjølelse og virussykdommer

Søknaden utføres ved å enkelt belegge nesepassene med bomullspinne. Slike behandlinger bør gjøres et par ganger om dagen etter at nesen er fjernet fra ulike akkumuleringer.

Levomekol med sinus kan ha en utmerket effekt på fjerning av pus. For å gjøre dette, gjør den vanlige bomullsturundaen og smør sammensetningen. Pre-nasale passasjer skal vaskes med saltlake. Prosedyren utføres minst tre ganger om dagen i løpet av uken.

Levomekol i nesen og i ørene brukes til kronisk rhinitt eller purulent betennelse i den hørbare kanalen. Turundene er også forberedt på ørene og satt inn i øret for hele natten. Behandlingsforløpet varer minst 10 dager.

For behandling av rhinitt eller koker i nesekaviteten bør den vanlige behandlingen brukes med bomullspinne.

Levomekol for kvinner

For å hjelpe kvinner er det nødvendig å vurdere hvert problem nøye og i detalj.

Blant annet brukes dette stoffet ikke bare som en behandling, men også som en profylakse, som er mulig og anbefalt uten ytterligere konsultasjon med en lege så snart du ser utbruddet av utviklingen av en sykdom.

Levomekol for menn

Menn opplever også ulike purulente og inflammatoriske lesjoner.

Levomekol når balanopostitt blir brukt som følger:

 • For å eliminere purulente akkumulasjoner, bruk en svak løsning av furatsilina eller mangan.
 • Etter behandling skal penis tørkes med en tørr klut. Til fullstendig tørking, vent ytterligere 10-15 minutter.
 • Salve påføres i store mengder på penisens hode. Deretter er alle bundet av polyetylen og et bandasje.
 • To dager senere, bør du bytte bandasje.
 • Etter eliminering av alle symptomene på balanopostitt, er Levomekol vant til å "fikse" resultatet innen en uke og bruke det på det tidligere berørte området en gang om dagen.

Før du bruker den beskrevne agenten for å behandle sykdommer hos menn, er det bedre å konsultere en lege, siden den inflammatoriske prosessen kan bli et symptom på en mer alvorlig sykdom.

Levomekol i nederlaget av huden

Som allerede beskrevet ovenfor, er det fremstilte middel brukt til å eliminere hudlesjoner. Siden denne salven er ufarlig for bruk av alle grupper av mennesker - fra barn og ungdom - Levomekol brukes til ansiktet for å eliminere forkjølelse eller ungdoms akne.

Så hjelper det beskrevne stoffet i følgende tilfeller:

Bruk av Levomekol er så mangfoldig at det er nesten umulig å liste opp alle sykdommer. Det er viktig å vite at dette verktøyet har en anti-inflammatorisk og sårhelende effekt. Bruk av salve avhenger av omfanget av lesjonen og dens natur.

Det er mulig at et kutt eller sår er så alvorlig at hjelp fra en spesialist kreves, og bruken av salven vil være ineffektiv.

Omtaler om bruk av Levomekol

I løpet av sin eksistensperiode har de beskrevne midlene fått en viss popularitet i medisinske sirkler og på "hverdagsnivå". Levomekol har etablert seg som et utmerket og budsjettverktøy som selv økonomisk usikre mennesker har råd til å bruke.

Eksperter noterer seg dens positive innvirkning på alle typer menneskelige hudlesjoner med nærvær av en inflammatorisk prosess og purulente sekresjoner. Derfor foreskriver hver ekspert bruk av Levomekol, hvis den har egne indikasjoner.

Uavhengig bruk av presentert middel er også mulig, men det er nødvendig å følge instruksjonene for bruk uten avvik fra de foreskrevne reglene.

Liker denne artikkelen - 8? Vis det til vennene dine:

levomekol

Levomekol 40g salve til ekstern bruk

NIZHPHARM (Russland) Forberedelse: Levomekol

Levomekol 30g salve til ekstern bruk

NIZHPHARM (Russland) Forberedelse: Levomekol

Instruksjoner for bruk Levomekol

Sammensetning og utgivelsesform

Indikasjoner for bruk Levomekol

 • purulente sår;
 • koker.

Kontraindikasjoner Levomekol

 • overfølsomhet;
 • psoriasis;
 • eksem;
 • hud sopp;

Levomekol Bruk under graviditet og barn

Levomekol bivirkninger

 • giftig effekt på bloddannelse;
 • allergiske reaksjoner.

Levomekol Dosering

 1. State Register of Medicines;
 2. Anatomisk og terapeutisk-kjemisk klassifisering (ATX);
 3. Nosologisk klassifisering (ICD-10);
 4. Offisielle instruksjoner fra produsenten.

Legg igjen telefonnummeret ditt
Vår operatør vil ringe deg selv!

I utgangspunktet kan du søke i hele databasen med narkotika, uten referanse til tilgjengeligheten og prisene på et bestemt apotek.

Ved å velge et bestemt apotek kan du søke etter produkter etter utvalg og tilgjengelighet, samt se eksakte priser og informasjon om spesialpriser under ASNA-Savings-programmet.

Apotek tilknyttet programmet er merket med

Levomekol salve: beskrivelse, instruksjon, pris

Pris Levomekol salve og tilgjengelighet på apotek i byen

Advarsel! Informasjon om priser og tilgjengelighet endrer seg i sanntid, kan du bruke søk etter informasjon, oppdatert til siste minutt, og hvis du trenger å forlate en ordre for et stoff å velge områder av byen for å søke etter, eller søk bare for de som er åpne apotek.

Ovenstående liste er oppdatert minst en gang om 6 timer (oppdatert 12/01/2018 kl. 12:46). Sjekk priser og tilgjengelighet av narkotika ved å ringe apotek før du besøker apoteket. Informasjonen på nettstedet kan ikke brukes som anbefalinger for selvbehandling. Rådfør deg med legen din før bruk av medisiner.

levomekol

I dag på salg

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

40 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
100 g - banker av mørkt glass (1) - pakker kartong.
1000 g - bokser av mørkt glass (1) - innpakningspapir.

Klinisk farmakologisk gruppe

Farmakologisk aktivitet

Det kombinerte stoffet for lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning, er aktiv mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer (stafylokokker, pseudomonas og tarmpinner). Trenger lett inn i vev uten å skade biologiske membraner, stimulerer regenereringsprosesser. I nærvær av pus og nekrotiske masser opprettholdes den antibakterielle effekten.

Indikasjoner for bruk av stoffet

- purulente sår (inkludert de som er smittet med blandet mikroflora) i den første (purulent-nekrotiske) fasen av sårprosessen.

Doseringsregime

Utad. Legemidlet er impregnert med sterile gazeservietter, som løst fyller såret. Det er mulig å introdusere i purulent hulrom gjennom matlageren (dreneringsrøret) ved hjelp av en sprøyte. I dette tilfellet blir salven forvarmet til 35-36 ° C. Ligation produseres daglig, for å fullføre rensing av såret fra de purulent-nekrotiske massene.

Bivirkninger

Lokale allergiske reaksjoner er mulige.

Kontraindikasjoner for bruk av stoffet

Salgsbetingelser for apotek

Legemidlet er godkjent for bruk som et middel til OTC.

Vilkår for lagring

Holdbarhet er 3,5 år. Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Apotek hvor du kan kjøpe Levomekol (Dioxomethyltetrahydropirimidine + Chloramphenicol), sammenligne priser og reservere

levomekol

Dioxometyltetrahydropyrimidin + kloramfenikol
(Dioksometyltetrahydropyrimidin + kloramfenikol)

Kombinasjon av antibiotika med antimikrobielle stoffer

apotek

beskrivelse

Farmakologisk aktivitet

Den kombinerte forberedelsen til lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning, er aktiv mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer (stafylokokker, pseudomonas og tarmpinner). Trenger lett inn i vev uten å skade biologiske membraner, stimulerer regenereringsprosesser. I nærvær av pus og nekrotiske masser opprettholdes den antibakterielle effekten.

vitnesbyrd

Purulente sår (inkludert de som er smittet med blandet mikroflora), i den første (purulent-nekrotiske) fasen av sårprosessen.

Kontra

Doseringsregime

Lokalt. Legemidlet er impregnert med sterile gazeservietter, som løst fyller såret. Det er mulig å introdusere i purulent hulrom gjennom kateteret (dreneringsrøret) ved hjelp av en sprøyte. I dette tilfellet blir salven forvarmet til 35-36 grader C. Ligation produseres daglig, for å fullføre rensing av såret fra de purulent-nekrotiske massene.

levomekol

Levomekol er et kombinasjonsmedikament for effektiv behandling av smittsomme sykdommer forårsaket av ulike patogener og akselerert helbredelse av hudlidelser. Legene kan anbefale at du kjøper Levomekol for patologiske prosesser i kroppen forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for stoffets komponenter.

Brukes når:

 • behandling av purulente sår og sepsis
 • terapi av trophic ulcers og bedsores
 • inflammatoriske prosesser i huden - koker, karbunkler, pustulær sykdom og andre
 • restaurering av huden etter alvorlige forbrenninger (inntil 3 grader inkludert)

Funksjoner av stoffet:

Preparatet inneholder et antibiotikumkloramfenikol, som er aktivt mot mest gram-positive og gram-negative aerobe og anaerobe bakterier, streptokokker og stafylokokker, samt klamydia og spiroketter. En alvorlig fordel med stoffet er at det er en våt utslipp, inkludert pus, ikke forstyrrer sin handling. Den andre komponenten i sammensetningen av legemidlet er immunmodulatoren metyluracil, som reduserer betennelse og akselererer regenerering av skadede vev. Legemidlet er tilgjengelig i form av salve. Prisen i Moskva apotek for Levomekol er lav, du kan også kjøpe stoffet i nettbutikker med kjøpet enda billigere.

Hvor mye er levomecol salve

Vårt firma er forpliktet til å beskytte din konfidensielle informasjon. Vår personvernpolicy forklarer hvilken informasjon vi samler om deg, hvordan vi bruker informasjonen vi samler om deg, hvordan du kan fortelle oss om du velger å begrense bruken av slik informasjon.

Ved å sende inn informasjonen din, samtykker du i bruken av slik informasjon i samsvar med denne personvernpolicyen. Hvis vi endrer vår personvernpolicy, vil eventuelle endringer bli lagt ut på denne siden uten varsel.

Vi samler inn informasjon om brukere av nettstedet vårt på flere måter, inkludert bruk av identifikasjonsfiler som er lagret i klientsystemet, ved registrering, samt via e-post sendt til oss via nettstedet vårt. Informasjonen som er innhentet, inneholder følgende: Hvis du sender oss en e-post, gir du deg automatisk postadressen din, samt annen personlig informasjon som er inkludert i teksten til meldingen din.

Hvis du ringer til vårt tekniske kundesenter, eller gir en talemelding, samtykker du i å gi oss ditt navn, kontakt telefonnummer (e), e-postadressen din og andre personlige data du samtykker i å gi til våre tekniske eksperter i rekkefølge slik at våre tekniske eksperter kan svare på din forespørsel.

Vi samler og lagrer informasjon fra alle besøkende til nettstedet vårt, som de enten aktivt gjør tilgjengelig for oss eller under deres enkle surfing på nettstedet vårt: datamaskinadresse på nettverket (IP), nettlesertype, operativsystemtype, dato og Tiden for tilgang til nettstedet vårt, adressen til Internett-ressursen som brukeren ble omdirigert til vår nettside. Vi bruker denne informasjonen til å spore trafikken til nettstedet vårt, telle antall besøkende i ulike deler av nettstedet, og også gjøre nettstedet vårt mer nyttig.

Vi bruker personlige data for å gi deg de tjenestene du ber oss om å gi. Med mindre du underretter oss om at du ikke lenger ønsker å motta denne typen informasjon, kan vi regelmessig informere deg om våre produkter og tjenester. Ved å fortelle oss dine personlige data via e-post eller telefon, godtar du vår bruk av din informasjon på den måten som er beskrevet i denne paragrafen.

Vi kan utføre statistiske analyser av brukeradferd (for eksempel å analysere data om bruk av nettstedet, passivt fra alle brukere) for å bestemme den relative grad av forbrukerinteresse i ulike deler av nettstedet vårt. En slik analyse vil hjelpe oss i vår innsats for å forbedre produktet ytterligere.

Vi vil gi dine personlige opplysninger dersom det kreves av loven, herunder på domstolens anmodning, ved domstolsordre, når de blir kalt til domstolene som vitne, eller i samsvar med andre krav i føderale, regionale eller kommunale lover.

Vi kan overføre statistiske data til tredjeparter i sammendrag uten å utlevere personlige opplysninger til brukerne våre.

Hvis du ikke vil at vi skal kontakte deg om våre produkter eller tjenester, kan du gi oss beskjed om dette enten på det tidspunktet du gir oss kontaktinformasjon, eller til enhver tid ved å sende en epost til [email protected]

Som en tjeneste kan vi gi deg linker til nettsteder som drives og drives av tredjeparter. Slike tredjeparter bruker sitt eget datainnsamlingssystem. Vi er ikke ansvarlige for datainnsamlingspraksis, og heller ikke for innholdet på nettstedene deres. Vi anbefaler deg å nøye undersøke konfidensialitetsgraden på alle nettsteder, inkludert de som er tilgjengelige på linkene fra denne siden.

All informasjon knyttet til deg som er lagret på vår webserver, er plassert i lukkede databaser og beskyttet av en rekke tekniske metoder for tilgangskontroll.

Cookie-regler

For at nettstedet skal fungere optimalt, og at alle sidene skal vises riktig, er det nødvendig at nettleseren din tillater informasjonskapsler. Cookies brukes til å aktivere nettstedet til å gjenkjenne en besøkende basert på sine tidligere besøk, eller å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner eller tjenester på nettstedet, samt å gi statistiske data til nettstedseierne. Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler fra våre eller andre nettsteder, kan du endre nettleserinnstillingene dine.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen. Ulike informasjonskapsler har sin hensikt. For eksempel brukes cookies til å lagre brukerinnstillinger for et nettsted. Informasjonskapsler kan også brukes til nettstedstatistikk.

I henhold til loven om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler informeres om følgende:
- Hvilken nettside inneholder informasjonskapsler?
- Hva brukes disse informasjonskapslene?
- Hvordan unngå at informasjonskapsler lastes ned

Det finnes to typer informasjonskapsler: økt og vedvarende. Session-informasjonskapsler lagres på datamaskinen, men forsvinner så snart du forlater nettstedet. Vedvarende informasjonskapsler lagres på datamaskinen din til datoen da informasjonskapselen anses som brukt.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du vite mer om cookies og hva du skal gjøre for å unngå dem? Besøk nettsiden til post- og telekommunikasjonsnyhetsbyrå på www.allaboutcookies.org.

Byutvalg

Angi byen, du kan:

 • Bytt til spesifisert område fra nettstedets overskrift ved å klikke på ikonet
 • Se informasjon som vedrører det angitte området, for eksempel de nærmeste objektene og prisene i apotek

Begynn å skrive navnet på byen, og velg det fra listen.

Når du velger en by, vil du forlate den nåværende siden og flytte til grener av byen

Populære byer:

 • Moskva
 • St. Petersburg
 • Nizhny Novgorod
 • Krasnodar
 • Rostov-on-Don
 • Khabarovsk
 • Voronezh
 • Astrakhan
 • Volgograd

levomekol

Analoger av dette legemidlet inneholdende "D06C":

Priser Levomekol

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apotek i Moskva: fra 150 rubler.
Til apoteket i Russland: EMS-priser

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apoteket: fra 100 rubler.

Levering til apoteket i Moskva: 295 rubler.
Til apoteket i Russland: Russiske posttariffer

Levering til apoteket i Moskva: 295 rubler.
Til apoteket i Russland: Russiske posttariffer

Levering til apoteket i Moskva: 295 rubler.
Til apoteket i Russland: Russiske posttariffer

Levering til apoteket i Moskva: 295 rubler.
Til apoteket i Russland: Russiske posttariffer

Levering til apoteket: fra 100 rubler.

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apotek i Moskva: fra 200 rubler.
Ekspresslevering til apoteket i Russland: EMS

Levering til apotek i Moskva: fra 150 rubler.
Til apoteket i Russland: EMS-priser

Levering til apotek i Moskva: fra 150 rubler.
Til apoteket i Russland: EMS-priser

Flere Artikler Om Typer Acne