Zhiroviks (lipoma og atherom) er godartede neoplasmer som forekommer ganske ofte og kan ligge på hvilken som helst del av kroppen, inkludert og på hodet. Lipoma er dannet fra fettvev, atherom - fra sebaceous kjertler i huden. Aterom er mest vanlig i hodebunnen. Konservativ behandling av disse svulstene er praktisk talt ikke brukt fordi den er ineffektiv. Wen oppstår som følge av feil i sebaceous kjertlene. Med en rettidig fjerningsoperasjon er det ingen komplikasjoner i form av overgrowth, suppuration formasjoner.

Hvis du trenger å fjerne wen på hodet, er det første å konsultere en kirurg. Hvis problemet med kirurgi er løst, sammenligner du sannsynligvis allerede priser som tilbys av ulike medisinske sentre. Prisen for fjerning av lipomer i Moskva kan variere betydelig - alt avhenger av den spesifikke medisinske institusjonen og metoden som brukes av leger.

Kostnad for tjenester

* - Prisene er gitt under hensyn til hele kostnaden for intervensjonen, dvs. inkluderer anestesi, kirurgi, bruk av radiobølger, suturering, etc.

forhånd avtaler

Etter at du har fylt ut skjemaet, vil Dr. Elshansky Igor Vitalyevich kontakte deg og bekrefte avtalen din.

Hva er farlig wen på hodet og hvorfor det skal fjernes?

En godartet lesjon er ufarlig, men hvis det kommer til et lipom, kan det til slutt degenereres i en liposarkom, som er mye mer farlig og dårligere behandling. Derfor bør du ikke nøle med å kontakte en lege hvis du finner en myk "bump" på hodet ditt (dette er hvordan de fleste pasienter beskriver deres følelser). Selv om det ikke er fare for gjenfødelse, er dannelsen av en tilstrekkelig stor størrelse bedre å fjerne, siden det vil bli permanent skadet - når kammeret har på seg hodeplagg.

Ateromer, selv om de ikke degenererer til ondartede neoplasmer, kan vokse raskt og fester, så de anbefales også å bli fjernet.

Kirurgisk inngrep er nødvendig i følgende tilfeller:

 • Utdanningen øker i størrelse;
 • uvanlige opplevelser dukket opp i vevene som omgir vinning, smerte;
 • lipom eller atherom skaper en kosmetisk defekt.

Hvordan er fjerningen

Operasjonen utføres vanligvis samme dag. Hårfjerning er ikke nødvendig. Legen introduserer en liten mengde bedøvelse rundt formasjonen med en tynn nål, noe som gjør inngrepet helt smertefritt. Huden over vinen er innsnevret med en skalpell, hvorpå, ved hjelp av radiobølger eller en laser, de dypere vevene er blodfritt separert, blir formasjonen fjernet, og så blir suturer påført såret.

Rehabilitering etter operasjon er rask, små smerter kan bare forstyrres i 1 dag, neste dag kan pasienten leve et normalt liv, gjøre hverdagslige aktiviteter. Hodet kan vaskes i 3 - 4 dager etter operasjonen. På den 9. til 10. dag blir stingene fjernet, og gjenopprettingen begynner. Det er ingen grov arr etter inngrep.

Kostnaden ved å fjerne wen med en laser eller radiobølge kan være litt høyere enn prisen på en standard skalpelloperasjon, men metoden anses mer progressiv: det fører ikke til komplikasjoner, det er minimal traumatisk. Det viktige punktet er estetikk. Det er ingen merkbare arr etter en laser- eller radiobølgeoperasjon.

Våre fordeler

Kvalitativt og raskt utføre fjerning av wen på hodet i Moskva er mulig med Dr. Elshansky I.V. Ved å kontakte oss kan du være sikker på rettidig medisinsk behandling av høy kvalitet. Yelshansky I.V. - En erfaren kirurg med arbeidserfaring på over 20 år, som stadig forbedrer sine kvalifikasjoner. Vårt senter er godt utstyrt, vi bruker de mest avanserte teknologiene i vårt arbeid. Vi bør også bo separat på bekostning av tjenester i klinikken: fjerning av en neoplasm på hodet mitt i Moskva koster fra 2000 rubler (inkludert anestesi, suturering, bruk av radiobølger eller en laser). Vi krever ikke unødvendige undersøkelser og tester fra pasienten. Med oss ​​vil du spare og helse, og budsjett og tid.

Legen Elshansky I.V. tar deg.

Leger, PhD;

Fjerning av Wen på hodet i St. Petersburg

Ofte, under huden, dannes smertefrie svulster av godartet natur, kjent som klebemidler. Deres andre navn er lipoma. De kan forekomme hos mennesker i alle aldre i hudområder hvor fett samler seg mest. På hodet vises lipomer som regel på øyelokkene, på pannen, på huden dekket av hår og på leppene.

Selv om de eksakte grunnene til dannelsen av Wen ennå ikke er klare, tror mange eksperter at de er forårsaket av:

 • å motta antibiotika
 • hormonell svikt
 • forstyrrelse av metabolske prosesser

White Wens er en konsekvens av genetisk predisposisjon.

Hvorfor er det bedre å konsultere en spesialist?

Det er bedre å fjerne lipoma mens det er lite, og å kontakte dette målet til kvalifiserte leger. Uavhengig fjerning av en wen på hodet (på templet) fører ofte til triste konsekvenser: infeksjon, betennelse, rask vekst i svulsten. Siden lipoma ligger dypt under huden, er det helt umulig å fjerne den. For ikke å forverre problemet, kontakt straks legen din på klinikken, som utfører fjerning av wen på hodet på et sykehus.

Fjerningsmetoder

Tradisjonelt blir vinen på hodet kirurgisk skåret ut ved hjelp av lokal eller generell anestesi. Denne prosedyren tar ikke mer enn en halv time. Formasjonen er innsnevret, og bevegelse av kanten av snittet, aksepterer innholdet av lipoma med kapselen. Subkutant område er grundig rengjort og sutert snitt. Med denne metoden for behandling, kan arret ikke unngås. Hvis fraværet er kritisk viktig, blir fjerning av wen på hodet utført ved hjelp av laser- eller radiobølger. Disse metodene er smertefrie, etter operasjonen er det ingen arr.

Laserfjerning av papillomer, hemangiomer, miliumer, angiomer, bløtdyrkontamiosum på kroppen opptil 3 mm (mer enn 20 stk.) Per 1 stk.

Laserfjerning av papillom, milium, molluscum contagiosum på ansikt, hode (1 stk. Opptil 3 mm)

Laserfjerning av papillom, milium på ansiktet, hodet (1pc fra 4 til 8 mm)

eller ring oss på 8 (812) 244-36-58 og vi vil gi deg råd

Fjerning av en wen på hodet med en laser tillater ikke bare å bli kvitt formasjonen, men også å desinfisere det skadede området av huden. Av denne grunn er risikoen for infeksjon og betennelse nesten eliminert. Ofte utføres behandling av en wen i tilfelle når diameteren ikke er mer enn to centimeter, med medisinering. Et positivt resultat oppstår innen to måneder. Under huden injiseres et spesielt preparat som har en absorberende effekt på lipoma.

Hvor er fjerningen?

Hvis du trenger å fjerne lipoma på hodet, ring oss nå.

Fordelene ved senteret vårt er:

 • høy kvalifikasjon og rik erfaring fra spesialister
 • rimelige priser på tjenester
 • gratis konsultasjoner om fjerning av neoplasmer og laser hårfjerning
 • individuell tilnærming til hver pasient
 • bruk av bedre utstyr

Lyudmila Sergeevna Amyokhina

Leder av Laser Medicine Clinic
Høyeste kategori lege, kardiolog, gastroenterolog, refleksolog

Vi utfører et faglig sett med prosedyrer i lasermedisin-segmentet. Vi bruker moderne utstyr, mye brukt effektive behandlingsmetoder. Personalet er bemannet av profesjonelle leger av høyeste klasse. Eventuelle spørsmål? Bare ring oss og få en gratis konsultasjon +7 (812) 244-36-58.


Arbeidserfaring over 30 år

Hva får du

Maria

- På bakken dannet wen? Hvorfor?

Ludmila Sergeevna svarer:

Arvelighet, metabolske forstyrrelser, usunt kosthold, skader på huden, en kraftig reduksjon eller økning i vekten; svekkelse av immunforsvaret; hormonell ubalanse; Ioniserende stråling - disse er de faktorene som fører til utseendet til Wen. Og risikosonen inkluderer personer som har krysset aldersgrensen på 40 år, diabetikere og røykere.

Natalia

- Hvordan håndtere Wen?

Svar Alexander Nikolaevich:

To tradisjonelle metoder er kjent: fjerning av en lipom ved kirurgi og innføring av et spesielt preparat i veksten.

Dmitry

- Hvordan fjerne wen smertefritt og effektivt?

Pyotr Nikolayevich svarer:

I dag gripet til fjerning av svulster med laser. Dette alternativet er enkelt og smertefritt. Full gjenoppretting etter operasjon skjer etter bare 7-14 dager. Det er ingen arr på kroppen og reformasjon av lipoma er utelukket.
Hvis svulsten er liten, utføres "arbeidet" under lokalbedøvelse, på poliklinisk basis. I tilfelle utdanningen har nått en stor størrelse, utføres operasjonen under generell anestesi, på sykehuset.

Victor

- Fortell oss, vær så snill, på hvilke deler av kroppen kan det "kutane hornet" dannes? Hva er disse sylindriske vekstene?

Svar Alexander Nikolaevich:

I de fleste tilfeller er denne formasjonen dannet på ansiktet. Enkelt vekst er lokalisert på kinnene, øyelokkene og til og med på ørene. Et kutant horn vises på den røde grensen av leppene. Størrelsen overskrider da ikke 1 cm. Utvendig har hudhornet en sylindrisk form. Farge varierer fra mørk brun til lys hvit. Bunnen av hornet regnes som den mest sårbare. Det er patologiske prosesser som bidrar til vekst av vev.
Når du utfører en biopsi, blir vevet tatt fra vekststedet til veksten til huden. Dette lar deg bestemme hvilken type neoplasma (malign eller godartet).

Natalia

- Årsaker som fører til utvikling av kutane horn?

Pyotr Nikolayevich svarer:

Ifølge legene anses hovedårsakene til manifestasjonen av denne patologien å være en økning i volumet av det øvre laget av epidermis. En impuls kan være skade på papillomvev, vorter eller progressiv senil keratose.
Faktorer som provoserer veksten av hudhornet, inkluderer innføring av viruset i såret, er i åpen sol uten beskyttelsesutstyr, skade på huden og en lang sykdom forårsaket av en virusinfeksjon.

Irina E.

-Hva menes med xanthelasma århundre?

Aida Zeynalievna svarer:

Xanthelasma er en sykdom som er ledsaget av utseendet på utsiden av øyelokkene, i øynene, av gule plaketter. Det kan være en enkelt enhet eller er en gruppe karakter. Sykdommen indikerer ofte forekomst av problemer med kardiovaskulærsystemet. Indikerer at en person har en risiko for å møte aterosklerose eller hjerteinfarkt. Det skjer også at xanthelasma er arvet fra foreldrene.
Gullige formasjoner er ikke ondskapsfulle og gjenfødes ikke i dem. Plaques gir ikke fysisk ubehag.

Nicholas

- God dag! Jeg hadde flere formasjoner på ansiktet mitt. Vendt til læret. Dispensary. Der ble de undersøkt, og uten diagnoser diagnostiserte de xanthomer. Er dette slik det er gjort? Er det mulig å stoppe utviklingen sin på en eller annen måte? Må du slette? Jeg har ingen problemer med fordøyelseskanalen og kolesterolet. For å få en diagnose, hvilke tester er det nødvendig? Og hvis det er xanthomer, hvordan bli kvitt dem?

Irfiz Maidovna svarer:

Xanthelasma er en kumulativ sykdom. Med andre ord, uansett nivået av kolesterol i blodet, oppstår akkumuleringen i kroppen. Derfor løser en absolutt indikator på kolesterol i blodanalysen ikke noe. Når det gjelder visuell inspeksjon, er det nok ved diagnose.
Den eneste metoden for å håndtere overbelastning under huden er fjerning. Operasjonen kan gjøres på noen måte, men radiobølger er mest effektive.

Elizabeth

- Etter fødselen ble hemangioma funnet på barnets hode. Hvorfor skjedde dette? Hvordan er hun farlig for babyen?

Aida Zeynalievna svarer:

Hemangioma tilhører kategorien godartede svulster. Dannelsen skjer på scenen av fosterutvikling. Neoplasma består av vaskulært vev.
Teoretisk sett er utviklingen av hemangioma indirekte berørt av følgende faktorer: multiple graviditet og rhesus-konflikt, ledsaget av barnets lidelse; aldersrelatert graviditet, for tidlig fødsel og hormonell svikt i fremtiden mor; smittsomme sykdommer og medisiner tatt av en kvinne i første trimester.
Spesiell behandling er ikke nødvendig, hemangioma vil passere alene. Ifølge statistikken går det i 50% av babyene i alderen fem og 70% - i alderen syv år. Men ikke gi opp operasjonen. Hvis legen sier at utdanningen er i et sted med hyppig skade, er det bedre å fjerne det. Ellers er det fare for omfattende blødning.

Elena Nikolavna

-Hva er basalioma? Er det farlig for mennesker? Hvor mye?

Ludmila Sergeevna svarer:

Basalioma er den tryggeste og vanligste form for hudkreft. Den utvikler seg i basalaget, som ligger mellom dermis og overfladisk epitel. Faktisk er formasjonen et sted mellom ufarlige og ondartede svulster. Det ser ikke ut metastaser. Men hvis du nekter behandling, kan du møte en sterk overvekst. Basalioma "beveger" både langs overflaten og dypt inn i vevet. Det påvirker ikke bare vev, men også kar, brusk og jevne bein.
Dannet hovedsakelig hos mennesker etter 50 år. Samtidig er det dannet på nakke, ansikt og ører. Men ikke bare alder fører til deres utseende, et langt opphold i solen kan også være et trykk.

VIKTIG! Den tidligere basalioma blir lagt merke til, jo flere måter å håndtere det.

Zhenya

- Hvordan beskytte deg mot neoplasmer? Hva slags forebygging er nødvendig?

Svar Alexander Nikolaevich:

Profylaktiske tiltak inkluderer å nekte å ta solbading uten beskyttende krem, tilsett nok C til det daglige kostholdet, og prøv å være så forsiktig som mulig og unngå skader på huden.
For å forhindre utvikling av patologiske prosesser er det kun mulig med regelmessig undersøkelse av huden. Og dette er det viktigste, siden i begynnelsen er det mye lettere å motstå sykdommen.

6 beste metoder for å fjerne wen på hodet

Wen på hodet bør fjernes ikke bare på grunn av et kosmetisk problem - svulsten forårsaker ulempe, kan bli skadet, smittet og vokse til store størrelser.

Den medisinske termen for dette fenomenet kalles lipoma - dannelsen av en godartet karakter, som har en konveks, avrundet form. Den er dannet av fettvev, som akkumuleres under blokkering av ekskretjonskanalene i sebaceouskjertelen.

Hvordan ser et lipom ut?

Wen på hodet ser ut som en myk halvkuleforming, med en ensartet konsistens av samme farge med hodebunnen. En lobulær struktur kan være påtrengelig i et stort størrelse lipom. Det indre innholdet av adipose er en gul masse fettceller.

Lipoma er i kapselen, ikke forbundet med huden, myk til berøring og gir ikke smerte. Utdannelsens tetthet bestemmes av dybden av lokalisering under huden. Jo dypere lipomaen dannes, jo tettere er den i struktur. Under trykket på wen kan rulle og gå tilbake til sitt opprinnelige sted.

På bildet nedenfor lærer du hva en wen på hodet ser ut som:

Hva er farlig?

Faren er dette:

 1. Wen undergår ikke malignitet, men i sjeldne tilfeller kan svulsten degenerere til liposarkom.
 2. Lipomas vokser sakte, men de kan utvikle lipomatose - flere dannelser av fettgummier.
 3. Huden på hodet er godt forsynt med blodkar, noe som bidrar til rask spredning av infeksjon.
 4. Store formasjoner klemmer det omkringliggende vevet, påvirker nerveendingene.
 5. Lipomaskader kan utløse prosessen med betennelse.

Hjelp. Ikke ignorér lipoma på hodet, i seg selv, formasjonen indikerer forstyrrede prosesser i kroppen.

Hvordan fjerne?

Konservative behandlingsmetoder er ineffektive, så leger anbefaler å fjerne utdanningen gjennom kirurgi.

Kirurgisk metode

Kirurgisk fjerning er radikal og effektiv, utført under lokal eller generell anestesi. Under operasjonen blir skjæringen kuttet, skyver kantene på svulsten, legen fjerner kapselen med sekretjonen av talgkirtlen. Den subkutane regionen rengjøres og behandles, sømmene påføres såret.

Ulempen ved den kirurgiske metoden er en langhelingsprosess og synlige arr. Et pluss av direkte kirurgi er evnen til å fjerne wen med kapselen og skrubbe hulrommet dannet. Som reduserer risikoen for re-dannelse av lipoma betydelig.

cryolysis

Kryoterapi utføres med små svulster. Denne metoden innebærer bruk av ekstrem lav temperatur eksponering for å fjerne en wen.

Frysing stopper blodsirkulasjonen, oksygenforsyning og stopper alle biokjemiske reaksjoner, noe som fører til tumorceller.

Lipoma blir behandlet med flytende nitrogen, frysing forårsaker gradvis vevnekrose. Først vil den behandlede overflaten bli hvit, om to dager vil det oppstå en blister som skal tørke og skare. Etter 3-4 uker blir behandlet område dekket av ny, frisk hud.

Fordelene ved kryoforstyrrelse er smertefrihet, blodløshet og fravær av tilbakefall. Operasjonen forlater ikke dype arr, i noen tilfeller er det mulig å midlertidig rødme på huden. Ulempene ved fremgangsmåten er ikke umiddelbare resultater og uanvendelighet til formasjonene av stor størrelse.

fettsuging

Metoden for fettsuging er pumpingen ut av innholdet i wen med en spesiell liposaspiratornål. I lipoma er stoffer som oppløser fettvev, forhåndsindisert. Deretter setter en nål inn gjennom punkteringen og den løse fettmassen av lipoma trekkes ut.

På grunn av det faktum at kapselen ikke fjernes, er det ingen sikkerhet at innholdet i svulsten ble helt fjernet. Selv om en liten gjenværende del av fettvev til slutt utvikler et tilbakefall av sykdommen. Fordelen med fettsuging er en god kosmetisk effekt og evnen til å undersøke en prøve for histologi.

Hjelp. Piercing og klemme wen er ikke anbefalt, slike tiltak vil ikke føre til ønsket resultat og kan forårsake infeksjon i lipoma.

Laser terapi

Laserfjerning av formasjoner er anerkjent som en rask og svært effektiv metode. Etter injeksjon av bedøvelsesmedikamentet behandles lipoma med et antiseptisk middel.

Svulsten er dissekert med en kirurgisk laser, huden trekkes fra hverandre, og en wenkapsel blir fjernet, som sendes for histologi.

Deretter er strålen husket subkutan plass der det var en svulst. På slutten av operasjonen påføres en kosmetisk sutur på såret og en steril dressing påføres. Den nøyaktige orienteringen til laserstrålen beskytter det tilstøtende friske vevet mot skade.

Under fjerning av lipoma blir blodkarene i kuttet vev limt sammen, noe som forhindrer blødning og dannelse av hematom. Når en stor neoplasma er fjernet, kan et hulrom dannes ved tumorens sted, i slike tilfeller etableres en drenering for å utlede det serøse væske.

I gjennomsnitt varer operasjonen 20-40 minutter - avhengig av størrelsen på wen. På grunn av de bakteriedrepende egenskapene til enheten, eliminerer laserfjerning smitte i suturen, fremmer god hudregenerering. En person kan komme tilbake til sitt vanlige liv neste dag etter operasjonen.

Radiobølge metode

Radiobølgefjerning gjelder for liten Wen ikke over 5 cm. Operasjonen utføres under lokalbedøvelse ved bruk av høyfrekvente elektromagnetiske svingninger. Akupressur påvirker ikke sunt vev, samtidig tetting av blodårene eliminerer dannelsen av hematom.

Fjernelsen av kapselen utføres av en spesiell radio kniv. Under prosedyren kan det oppstå en liten brennende følelse, varigheten av operasjonen er 10-20 minutter.

Metoden er smertefri og blodløs. Umiddelbart etter operasjonen kan pasienten reise hjem.

Etter 3-5 dager helbreder såret helt og gir ingen ødem og arr. Fullstendig fjerning av formasjonen med skallet beskytter mot reformasjon av lipoma.

De første 10 dagene etter operasjonen anbefales ikke å besøke badene, badstuene, svømmebassenger og solariumene. Radiobølge-metoden er kontraindisert hos pasienter med pacemaker.

Endoskopisk metode

Endoskopisk kirurgi bruker et optisk system koblet til et videokamera. Små innsnitt er laget ikke i wen, men i det omkringliggende vevet. Da blir endoskopet med kameraet og instrumentet som innholdet i lipoma er ekstrahert innført. I tilfeller av store neoplasmer utføres fragmentarisk fjerning av fettvev. Endoskopisk kirurgi utføres under visuell kontroll, har en kort gjenopprettingsperiode, forlater ikke arr.

Som regel blir fjerning av små wen ikke ledsaget av komplikasjoner. Lav temperatur, hevelse av vev og smerte kan være tilstede når et stort lipom fjernes. I slike tilfeller kan antimikrobielle stoffer foreskrives som forebyggende tiltak av legen.

Hjelp. Det er ikke nødvendig å tillate de store størrelsene på en wen, en stor svulst blir fjernet med komplikasjoner, og utvikler sepsis.

Må jeg slette?

Den lille vingen av liten størrelse, noe som ikke forårsaker ulempe, krever ikke umiddelbar fjerning. Men han bør overvåkes og periodisk konsulteres med kirurgen. Wen, spesielt store, må fjernes. Indikasjonene for fjerning er:

 1. En kraftig økning i størrelsen på Wen.
 2. Tingling og ømhet.
 3. Skader på hudens overflate av svulsten.
 4. Rødhet rundt formasjonen, bekrefter inflammatorisk prosess.
 5. Misfarging over wen. I slike tilfeller kan forsinkelsen i kirurgisk behandling få ubehagelige konsekvenser - komplisere operasjonen og forsinke helbredelsesprosessen.

Gjør det vondt for å slette?

Alle metoder for fjerning av wen er under lokalbedøvelse, noe som sikrer smertefri drift.

Området rundt kuttet av med novokain eller lidokain.

Den postoperative perioden er heller ikke ledsaget av et merkbart smertesyndrom.

Uavhengig av valget av å fjerne wen, må diagnosen bekreftes av biopsi og cytologi. Fjerning bør utføres av erfarne spesialister på poliklinisk basis. Moderne metoder for lipom fjerning tillater å eliminere postoperative komplikasjoner og tilbakevending av problemet.

Fjernelse av wen på hodet

Pris i Moskva

De beste spesialistene i å fjerne lipoma på hodet i Moskva

Plastikkirurg

Maxillofacial lege, plastikkirurg
Kandidat i medisinsk vitenskap

Plastikkirurg
Kandidat i medisinsk vitenskap

Plastikkirurg
Kandidat i medisinsk vitenskap

Plastikkirurg

Plastikkirurg
Leger i medisin
En professor

Plastikkirurg

Plastikkirurg
Kandidat i medisinsk vitenskap

Plastikkirurg
Kandidat i medisinsk vitenskap

Plastikkirurg

Fjerning av wen på ansiktet

Fjerning av wen på ansiktskurs Tjenestepris Primær konsultasjon av kirurg gratis Fjerning av wen på ansiktet på kirurgisk måte fra 7000 ₽ Fjerning av wen på ansiktet med en laser fra 7000 ₽

Fjernelse av wen på benet

Fjerning av en wen på beinet Pris Service Pris Primær konsultasjon av en kirurg gratis Fjerning av en wen på et ben kirurgisk 7000 ₽ Fjerning av en wen på en ben laser 7000 ₽

Fjerning av wen på hånden

Fjerning av en wen på en håndpris Tjenestepris Primær konsultasjon av en kirurg fra ₽ Fjerning av et lipom på en hånd på kirurgisk måte fra fjerning av wen på en hånd med en laser fra ₽

Fjerning av lipoma på pannen

Fjerning av en wen på pannen Pris Service Pris Primær konsultasjon av en kirurg gratis Fjerning av et stort lipom på pannen kirurgisk 7000 ₽ Fjerning av wen på pannen med laser 7000 ₽

Fjerning av wen på baksiden

Fjerning av en wen på baksiden Pris Service Pris Primær konsultasjon av en kirurgfri Fjerning av stor wen på ryggen kirurgisk fra 7000 ₽ Fjerning av liten wen på ryggen med en laser fra 7000 dollar

Fjerning av wen på nakken

Fjerning av en wen på nakke Pris Servicepris Primær konsultasjon av en kirurgfri Fjerning av wen i nakken på kirurgisk måte fra 7000 ₽ Fjerning av wen i nakken med en laser fra 7000 dollar

Fjerning av Wen på kroppen

Fjerning av wen på kroppsprisen Service Pris Primær konsultasjon av kirurgenfri Fjerning av wen på kroppen kirurgisk fra 7000 ₽ Fjerning av wen på kroppslaseren fra 7000 ₽

Fjerning av wen under øynene

Fjerning av wen øyne under prisen Service Pris Primær konsultasjon av kirurgen gratis Laser fjerning av wen øyne fra $ 7

© Celine Pharmaceutical Ltd., 2018
Lisens ЛО-77-01-013954
fra 3. mars 2017
TIN 7702394380
KPP 771001001

Slik fjerner du wen på hodet trygt: effektive metoder

Lipomas er godartede ikke-farlige formasjoner som vanligvis bare forstyrrer en person når det gjelder estetisk ubehag. De kan hoppe på hvilken som helst del av kroppen, noen ganger vises på den hårete delen. Det forklares av et stort antall sebaceous kjertler på dette stedet. Kegler er vanskelig å gjemme, og fjerning av wen på hodet er viktig.

Til hvilken lege å behandle en wen på hodet

En svulst på hodet er ikke alltid mulig å dekke opp med hår, det vokser ofte i høyde og bredde. Hvis bumpen ligger bak ørene, kan det forårsake ubehag når du bruker briller.

Eiere wen tenker ikke på å fjerne, før de føler seg ubehag. Noen ganger prøver de å kurere en wen på hodet med populære metoder.

I en stille stat truer ikke helsen, kan selvbehandling føre til betennelse. Den beste løsningen ville være å kontakte en spesialist. Leger for å bli kvitt de stygge humpene:

 1. Terapeut. Vil gjennomføre en primær undersøkelse av hodebunnen, vil sende til studien.
 2. Hudlege. Undersøk tilstanden til huden.
 3. Ultralydspesialist, radiolog. Vil gjennomføre en maskinvareundersøkelse. Røntgen-, ultralyd- eller datatomografi vil avgjøre om svulsten er farlig, finn ut innholdet, vevets tilstand ved siden av formasjonen.
 4. Onkolog. Hvis en malign natur er mistenkt, tar en onkolog en biopsi.
 5. Kirurg. Kontroller lipoma og velg riktig fjerningsmetode.

Må jeg slette

Vanligvis blir pasientene bedt om å kvitte seg med den grimme wen på hodet. Skadelig ut fra medisinens synspunkt, klumpen ser stygg ut og gjør det vanskelig å utføre daglige prosedyrer: å skape frisyrer, ha på seg briller og hatter.

Det er imidlertid tilfeller når legen anbefaler sterkt å rengjøre wen. Disse symptomene inkluderer:

 1. Det er smerte når det trykkes.
 2. Huden er betent.
 3. Det var en kløe.
 4. Svulsten har bristet eller lekker.
 5. Raskt voksende.
 6. Hevelse endret farge.
 7. Hodepine begynte.
 8. Det var en svakhet uten grunn.
 9. Det var psykiske lidelser.

Lipomas, som springer opp langs neselinjen, midtflaten og suturlinjen i skallen, er ofte gjenstand for beregningstomografi eller MR for forbindelser med nervevev for å unngå komplikasjoner under fjerningsprosessen.

Metoder for sikker fjerning av wen

Det er trygt å kvitte seg med en svulst på hodet bare ved å kontakte en spesialist. Uavhengige metoder for eliminering i beste fall kan resultere i nullresultat, og i verste fall - haster medisinsk hjelp kreves.

Legen kan råde deg til ikke å fjerne lipoma, men prøv å forårsake reseptjon. Du kan kurere kun "ung" utdanning. Narkotika vil myke vinen. For å gjøre dette, bruk Vishnevsky salve, Ichthyol salve, samt Dimexidum løsning. Injiseringer av lipolitikov vil redusere, men ikke eliminere.

kirurgi

Det er en klassisk operativ metode, endoskopisk ekskisjon. I det første tilfellet blir huden på formasjonsstedet dissekert, fettvev skåret ut sammen med kapselen, sunt vev sømmes. Om nødvendig, sett drenering for utledning av væske.

Endoskopisk excision innebærer et snitt på siden av bumpen. Kirurgen kan inspisere posisjonen og tilstanden til det omkringliggende vevet. Slike fjerning av lipoma på hodet vil gjemme arret.

Den kirurgiske metoden er egnet for å kvitte seg med store prøver, forårsaker ikke tilbakefall. Den største ulempen er dannelsen av arr og arr, den komparative langvarige operasjonen og behovet for rehabiliteringstid hvis suturen er betent.

laser

Metoden vil unngå arr, arr. Snittet på huden på store formasjoner gjøres ikke med en laser, men med en skalpell, siden det kirurgiske instrumentet gir et mer nøyaktig og mindre snitt. Laseren brenner vevet inn i snittet, undertrykker blodkar.

Fjerning av en stor wen på hodet med en laser vil lindre fra tilbakefall, operasjonen varer i flere minutter, utføres under lokalbedøvelse eller uten det. En karakteristisk funksjon er rask helbredelse, fravær av spor av intervensjon, minimal mulighet for infeksjon. Oftest, metoden for å prøve å bli kvitt wen i ansiktet og hevelse hos barn.

Småformede formasjoner dekomponeres helt under påvirkning av en laser.

Andre måter

Andre behandlinger inkluderer fettsuging, radiobølgeksponering, kryoforstyrking på hodet.

fettsuging

Legen legger et tynnemiddel inn i bumpen gjennom punkteringen. Etter en stund med en nål fjerner innholdet. I noen tilfeller administreres fortynningsvæsken flere ganger.

Etter operasjonen er det nesten ingen spor på hodet, en minus regnes som en høy sannsynlighet for re-fremveksten av svulsten, siden kapselen forblir intakt. Huden på intervensjonsstedet er blabby, fetthulen er bevart. Fettsuging brukes vanligvis på gigantiske svulster for å unngå store snitt i huden.

Radiobølger

Radiobølgefjerning har de samme fordelene som laser. Operasjonen er smertefri, rehabilitering er ikke nødvendig, arr og arr fortsatt. Kirurgen opererer med en radiobølkniv, som samtidig skjærer ut svulsten og cauterizes de tilstøtende fartøyene. På snittet er det fortsatt en skrape, som raskt forsvinner. Metoden er egnet for kjegler opp til tre centimeter i størrelse.

cryolysis

Lipoma på hodet er kurert med flytende nitrogen. En spesiell funksjon er bevaring av fettakkumulering i vevet. Etter at operasjonen minker i størrelse, forsvinner den gradvis.

Er fjerningsprosessen smertefull?

Kirurgisk fjerning av wen utføres under lokal eller generell anestesi. Kirurgen kutter av operasjonsstedet med en bedøvelsesvæske, noe som gjør manipulasjonene smertefri. Etter at anestesien er avsluttet, kan sømmen smerte, forårsaker ikke mye ubehag.

Hvordan unngå tilbakefall og helbredende regler

Relapses oppstår på betingelse av at de forblir på hodet under kapselens hud. Bare den operative metoden kan eliminere risikoen for at bumpen oppstår igjen: Bruk en skalpell, laser eller radiobølger. Fettsuging og medisinering metoder gir ikke en absolutt garanti. Gjelder hjemme metoder for å bli kvitt utdanning.

Det er mulig å snakke om rehabiliteringsstadiet etter operasjonen bare ved klassisk fjerning av svulsten, når vevet er kuttet og sydd. Det er mulighet for infeksjon, fordi etter å ha kvitt det er nødvendig å unngå skade på det opererte området, for å overvåke tilstanden av huden på den.

Det er ingen spesiell forebygging av dannelsen av wen på hodet. Generelle instruksjoner kan tjene som tips for å holde kroppen frisk og unngå skade.

Fjerning av lipom (wen)

Alternative navn: fjerning av godartede hudtumorer.

Lipoma, bedre kjent av folket som en wen, er en godartet vekst, hvor kilden i de fleste tilfeller er fettvev i det subkutane vevet. Mindre vanlige blir lipomer dannet i indre organer, men de representerer ikke noen særlig skade på kroppen.

Lipoma ser ut som en bevegelig knute under huden. På en konsistens er den myk og ikke loddet med omgivende stoffer. Lipom størrelse: fra noen få millimeter til flere centimeter - i gjennomsnitt opptil 2 cm, men det er også gigantiske formasjoner opptil 10-15 cm. En lipom kan dukke opp på et sted hvor det er subkutant fett, men de "favoritt" stedene er hårete del av hodet, øreområdet, nakke.

De fleste lipomer forstyrrer ikke pasienter med noe, og gir bare kosmetisk ubehag i tilfelle flere manifestasjoner og lokalisering i åpne hudområder. Veldig sjelden gir kjemiske lipomer klinisk signifikant kompresjon av omgivende vev, blodårer eller nerver. Et eksempel på en slik formasjon er den gigantiske ringformede lipoma i nakken, noe som kan føre til pusteproblemer.

Indikasjoner for fjerning av lipomer

Lipoma kan fjernes bare på forespørsel fra personen. Obligatorisk fjerning av gigantiske lipomer.

Klager som oftest adresseres for fjerning:

 • kosmetisk defekt - stort lipom plassert på nakken, ansiktet, decollete eller på hendene;
 • følelse av trykk i lipomområdet;
 • gigantisk ringformet lipoma på nakken.

Kontra

Det er ingen absolutte kontraindikasjoner for denne prosedyren. Utsette operasjonen er nødvendig i slike tilfeller hvis en person har smittsomme sykdommer, spesielt - hudinfeksjoner i lipomområdet. Det anbefales å avstå fra denne operasjonen til personer med kreft, diabetes, immundefekt.

trening

Spesiell trening er ikke nødvendig, operasjonen utføres vanligvis under lokalbedøvelse på poliklinisk basis (i klinikken). Store formasjoner, samt lipomer, som ligger i komplekse anatomiske soner (på nakken, i lysken) kan fjernes under generell bedøvelse - i dette tilfellet blir pasienten innlagt på sykehus i 1-2 dager.

Metoder for fjerning av limes

 • excision med en skalpell - lipoma blir skåret ut med kapselen, suturer påføres huden;
 • endoskopisk ødeleggelse - lipoma er ødelagt gjennom en liten punktering i huden med endoskopiske instrumenter;
 • punktering aspirasjon (lipoaspiration) - innholdet i formasjonen aspireres ved å bruke en vakuum aspirator gjennom en tykk nål satt inn i lipoma. Ulempen er en høy risiko for tilbakefall av lipoma på samme sted, siden alt innhold ikke alltid fjernes, og kapselen forblir på plass.

Fjerning av lipoma ved laser-disseksjon av huden og den etterfølgende frigjøring av kapselen utføres ved hjelp av en laser. Fordelen ligger i den blodløse operasjonen, med lav risiko for infeksjon (laseren har en desinfiserende effekt).

Elektrokoagulering av en lipoma - en elektrokutikk brukes som kutteanordning.

Radiobølge excision-brukes til lipomer opptil 5 cm i størrelse. Operasjonen utføres ved hjelp av en radiobølgeskalpel, som kan kutte vevet mens du brenner det.

Varigheten av operasjonen er i gjennomsnitt 15-20 minutter. Etter operasjonen blir en aseptisk dressing påført såret. Arret healer innen en periode på opptil 14 dager.

komplikasjoner

Når du fjerner lipomer, er komplikasjoner ekstremt sjeldne. Den hyppigst forekommende forekomsten av lipoma, som er kjent når formasjonen er ufullstendig.

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at fjerning av et lipom ikke garanterer at det ikke vil skje igjen. Hvis i løpet av operasjonen var lipoma ikke helt fjernet, med en sannsynlighet på 70% vil den vokse igjen på samme sted. Fordelene ved å fjerne lipomer bør gis til høyteknologiske metoder - laserfjerning eller radiobølge. Etter dem blir det observert en raskere helbredelse av såret, grove arr blir svært sjelden igjen.

Fjerning av Wen på hodet

Wen på hodet kalles lipoma. De er en svulst av godartet natur, som dannes i bindevevet. Deres struktur er veldig myk, da den består av et fettstoff og epiteliale vev.

En slik neoplasm, som regel, gir ingen smerte, men det kan levere mye ulempe i estetiske termer. Laserfjerning av wen på hodet i dag er den mest populære metoden, fordi den har flere fordeler over andre typer effekter.

Hvordan går det med Wen?

Wen kan være forskjellige størrelser, og avhengig av plasseringen, avviker i forskjellig konsistens. Noen kan til og med utgjøre en alvorlig trussel mot menneskers helse, så fjerningen av wen på hodet er obligatorisk. Hvis lipoma er solid, betyr det at det er dypt og kan true skade på de omkringliggende blodkarene. Hvis wenen ble funnet alene, bør du umiddelbart konsultere en lege.

Etter at legen bekrefter diagnosen, vil han foreskrive en behandling. Fjernelse av wen på hodet med en laser er ikke den eneste metoden for behandling, men i dag har den en ubestridelig prioritet.

Metoder for fjerning av lim på hodet

Før du velger riktig metode for eliminering av wen, må legen avgjøre om blodårene ikke påvirkes. Den mest korrekte og mest effektive behandlingsmetoden er fortsatt operasjon. I tillegg er prisen for fjerning av wen på hodet i dag tilbudt ganske rimelig, men ikke glem at det i hvert enkelt tilfelle kan være annerledes.

Hvis det oppstår et lipom på hodet, vil det bli nødvendig med fjerning. Hvis det ble oppdaget ved et uhell, bør du umiddelbart konsultere en lege, mens du fortsatt kan bruke metoden til å injisere et stoff som vil bidra til å oppløse innholdet i fettkapselen. Men når lipoma begynner å vokse, blir denne metoden ineffektiv og mer radikale teknikker kreves.

Med en slik tumor som et lipom på hodet, krever laserfjerning bruk av utstyr av høy kvalitet for å eliminere risikoen for infeksjon og utvikling av komplikasjoner i fremtiden.

Tradisjonell kirurgisk inngrep med en skalpell innebærer fjerning av kapsel under lokalbedøvelse, men etter det er det uattraktiv arr og i tillegg vil rehabiliteringsperioden bli mye lenger. Det er også en metode for endoskopisk fjerning, det innebærer bruk av et spesielt verktøy og tilstedeværelse av lignende ferdigheter, siden denne prosedyren er svært kompleks, langvarig og innebærer visse farer for pasientens helse.

Hvordan fjerne wen på hodet?

Blant godartede svulster som utvikles i kroppens subkutane fettvev, anses lipom som den vanligste. Vanligvis vokser og utvikler wen sakte, men utseendet i det subkutane laget av hodet gir mye ulempe.

Legen anbefaler vanligvis å fjerne wen på hodet, spesielt når det blir stort og vondt. Operasjonen utføres av kirurgen på tradisjonell måte eller ved en av de moderne metodene for kirurgisk behandling, som er behagelig og smertefri, og etterlater ingen arr.

Hvorfor vises støt på hodet?

Ifølge leger er små formasjoner ikke farlige, de er godartede, består av fettvev. Ingen er forsikret mot dette, inkludert barn. Hos voksne ser det ofte på hodet, på den hårete delen av den eller på pannen.

Hovedårsakene til utviklingen av problemet ligger i den intensive veksten av fettceller, som plutselig kan starte på grunn av følgende faktorer:

 • blokkering av hudkanaler med talg
 • vegetative-vaskulære sykdommer
 • høy slaggering av menneskekroppen
 • arvelig disposisjon
 • sykdommer i fordøyelseskanalen, ledsaget av dårlig peristaltikk og absorpsjon

Hvis det i noen områder av kroppen ikke er ubehag i en liten formasjon, ser hodebunnen ikke ut estetisk tiltalende. Det er ulempene når du vasker og kammerer håret, det er lett å skade det, noe som vil føre til infeksjon med påfølgende betennelse.

Noen ganger kan wen være flere, noe som indikerer utviklingen av lipomatose. Deretter er kirurgisk fjerning indikert: det er ingen annen måte å kvitte seg med det gjenfødte vevet.

Når må du gå til kirurg?

Ikke noen klump bør anses som et lipom. Wen myk til berøring, smertefri på palpasjon, dens kapsel ruller under fingrene. Når det inngår i prosessen med nærliggende bindevev, oppstår komprimering. Dypere opprinnelsessted, så det er mer tett å ta på. Utseendet til en liten subkutan formasjon truer ikke livet, det krever ikke behandling, det kan oppløse seg over tid.

Dessverre begynner noen typer godartede vekst, degenererende til liposarkom eller myeloid. Når det er koblet til et nettverk av blodårer, truer prosessen med å spre seg til tilstøtende organer. Derfor bør utsnittet utføres nødvendigvis dersom:

 • det er smerte, det er symptomer på betennelse
 • svulsten drastisk endret farge og form, størrelsen økte
 • bumpen begynte å bli våt, det oser ut av det
 • pus og suckling

Med disse symptomene må du være oppmerksom på trusselen som en slik transformasjon bringer. Spesielt hvis tegn på svakhet, tap av appetitt ble tilsatt, begynte håret å falle ut på lokaliseringsstedet. Kirurgisk inngrep er uunngåelig. Før operasjonen er foreskrevet, utføres cytologiske og histologiske studier for å fastslå tumorens art.

Hva å gjøre med wen?

Hvis punkteringsresultatet bekrefter at formasjonen på huden er av godartet art, bestemmer legen eliminasjonsmetoden. Med en smertefri svulst kan behandling utføres ved å injisere spesielle preparater inne, forårsaker resorpsjon av fettoppsamlinger. For å redusere komprimering vil det trenge flere injeksjoner, med store størrelser må gjennomgå flere infusjonsfaser. Siden prosessen dekker de dype lagene, vil resorpsjonen av utdanning kreve mer enn en måneds behandling.

Hvis klumpen er smertefull, forårsaker ubehag, foreslår legen å fjerne den ved operasjon. Den klassiske operasjonen for å fjerne fettbetennelse varer i 30 minutter. Det utføres under lokalbedøvelse, dersom forseglingen er liten.

Kirurgisk fjerning av store lipomer utføres under generell anestesi, overflaten av neoplasma blir dissekert for å kutte fettstoffet. Etter fjerning blir det subkutane hulrommet rengjort, så snittet sutureres.

Det er viktig å huske på at kirurgisk fjerning av tumoren kan gi komplikasjoner, blant disse kan det hevelse og blåmerker på stedet for intervensjon, utvikling av den inflammatoriske prosessen. I tillegg kan væske akkumuleres ved snittstedet, og sømmen kan bli et kolloidalt arr.

Hvordan kan jeg bli kvitt Wen på hodet?

I tillegg til den konservative metoden for å eliminere problemet, er det progressive behandlingsmetoder. Dette er ikke et kirurgisk inngrep, men heller metoder for kosmetisk korreksjon av tilstanden til subkutant vev. Takket være nyskapende teknologi utføres en smertefri prosedyre ved hjelp av moderne utstyr. Prosedyren forårsaker ikke komplikasjoner, fører ikke til ardannelse på stedet for en ekstern formasjon, men koster mer enn den vanlige manipulasjonen med en skalpell.

Kostnaden for operasjonen avhenger av reseksjonstypen. For eksempel kan fjerning ved hjelp av en laser i noen kosmetiske klinikker gjøres for 2-3 tusen rubler. Ved sentrene for plastikkirurgi og estetisk medisin vil tjenesten bli dyrere - innen 9-11 tusen rubler. Prisen avhenger av nivået på klinikken, kostnaden for det utstyret som brukes, og de faglige kvalifikasjonene til personalet.

Laserfjerning

Dette er den mest effektive måten å kvitte seg med fete tumorer av forskjellige størrelser. Kjernen i teknikken er overflatebehandling med en laserstråle, noe som bidrar til ødeleggelsen av fettstoffet inne i kapselen.

Prosedyren er spesielt praktisk, den utføres raskt og uten smerte. Den kalde laserstrålen skader ikke de omkringliggende vevene, solgte kantene på snittet, og etterlater ingen postoperative arr. Laserbehandling er ikke ledsaget av obligatorisk sykehusinnleggelse, og det kreves maksimalt 5 dager for rehabilitering.

Funksjoner av kryotestruksjonsteknikken

Flytende nitrogen brukes til å ødelegge fettvev. Ved en særlig lav temperatur omdannes nitrogen til en væskesubstans, som tilveiebringer muligheten til å brenne av levende vev. Dessuten påvirker damp av flytende nitrogen i fryseprosessen kun det behandlede området uten å ødelegge det omgivende vevet.

Prosedyren er ikke bare smertefri, men også blodløs, og forseglingen forsvinner for alltid uten trussel om tilbakefall. Men cryodestruction prosedyren er dyrere, dyrere enn fjerning av en laser.

Radiobølge eksponering

Progressiv behandling utføres ved hjelp av en spesiell radiobølgeskalpel, hvis handling ikke forårsaker smerte. Den største fordelen med teknikken er det garanterte fraværet av cicatrization-prosessen på stedet for instrumentets innvirkning i komplett mangel på komplikasjoner.

I tillegg, etter fjerning av svulster er det ingen fare for purulent-inflammatorisk prosess, fordi det radiobølge skalpell skåret ut sammen med fettet kapsel.

Bruk av hjemmemedisiner

Behandling av wen, ved hjelp av folkemidlene er ikke alltid trygt, spesielt uten råd fra en kirurg. Men hvis bumpen er liten (opptil 3 cm), kan du bruke oppskrifter som har en løst effekt.

Etter frigjøring av plantens blad fra beskyttelsesfilmen påføres det ved siden av massen til det hovne stedet. Komprimering skal stå uten bevegelse, for dette er den festet med en medisinsk limpasta i fem timer.

 • Bruk av saufett

Etter å ha smeltet en teskje fett, blir den avkjølt til en behagelig temperatur og forsiktig gnidd inn i overflaten av problemområdet. For å fjerne klump, er prosedyren utføres under ordningen - to dager fårekjøtt fett gnidd, og deretter en pause i to dager, og igjen gjentatt til fullstendig resorpsjon.

Det røde leirepulveret blandes med kefir, komponentene tas i like store mengder. Den terapeutiske blandingen omrøres, og tilsettes litt salt, påføres før sengetid. For å komprimere flyttet ikke, bruk en plastikk lue. Utført 10 dager på rad.

For å oppløse en liten, fett wrap, bør du fikse det på en komprimering av bakt løk med vaskesåpe. Mens du biter en liten løk i ovnen, gni vaske-såpen (et lite stykke) på et rifler. Etter å ha knedd en varm løk, er den kombinert med såpe, deretter festet til en svulst.

Det er gjennomvåt gasbind, legg det til formasjonen, frigjør det berørte stedet fra håret. Heldes daglig, i stedet for aloe juice, kan du ta juice av Kalanchoe planter eller blader av gressfisk.

Viktig merknad

Representanter for offisiell medisin anser populær behandling ikke bare en ubrukelig øvelse, men også farlig. Mykningen av det øvre lag av huden, hvis det lykkes, kan føre til infeksjon av det indre innholdet i kapselen. I dette tilfellet er den reelle trusselen om en betennelsesprosess, fordi fjerningen skjer med kapselen, slik at det ikke kommer tilbake.

Derfor, hvis en hår funnet sfærisk subkutan sel, bevegelig og myke å ta på, skal henvises til en kirurg for ytterligere diagnose og valg av avvikling prosedyre.

Fjerning av Wen på hodet

Hodet er et av de vanligste stedene for lokalisering av subkutane fettformasjoner. Det er verdt å merke seg at wen, dukket opp på hodet, gir eieren sin stor angst, inkludert kløe, irritasjon, problemer med å skape en vakker hårklipp og vaske hodet, samt hårklipp. Lipoma på hodet er veldig lett å skade. Ved skade på en svulst, kan innholdet komme inn i det subkutane rommet, og det er fare for infeksjon og jevn blodinfeksjon i kroppen. Dette er hva eksperterne under ingen omstendigheter anbefaler for å eliminere wen, spesielt på hodet, hjemme.

Fjerning av en wen på hodet er en ganske komplisert, men samtidig rask og effektiv prosedyre. I motsetning til andre svulster, er lipoma ganske myk, det er lett å grope og rulle under huden. En svulst kan være farlig hvis den påvirker blodårene og gjør det vanskelig for blodet å sirkulere.

Laserfjerning av wen på hodet utføres på poliklinisk basis i ett besøk til klinikken. Det skal bemerkes at et slikt inngrep er helt smertefritt som det gjøres under lokalbedøvelse. Gjenopprettingsperioden etter operasjonen er sjelden mer enn en uke. Fjernelse av wen, hvis pris (referanse) avhenger av prosedyrens kompleksitet, må utføres hos barn som har fylt fem år, da lipomer kan være farlig for babyens helse.

Etter fjerning av wen på hodet med en laser, er det ingen synlige spor, inkludert arr. Imidlertid utvikler lipomas oftest i hodebunnen, så kirurgisk fjerning av wen, som resulterer i et lite "merke", er ikke helt akseptabelt for svulster på synlige deler av kroppen. Våre eksperter anbefaler at du fjerner wen med en laser slik at ingen spor av operasjonen blir igjen.

Operasjonen for å fjerne wen er en ukomplisert prosedyre, under hvilken det ytre og indre vev av det subkutane fettet blir dissekert. I dette tilfellet blir innholdet i lipoma fjernet, såret desinfiseres og helbredes etter to uker. En mindre arr etter fjerning av wen kan forbli, men ikke så dyp som å tiltrekke seg andre. Eiere av frodige frisyrer, og han lever ikke noe ubehag, siden det blir helt skjult bak håret.

Fjernelse av wen med laser, hvor prisen ofte er ganske rimelig, må utføres nødvendigvis av alle med en subkutan formasjon. Klinikken for fjerning av wen bør velges basert på tilbakemelding og anbefalinger fra besøkende.

Flere Artikler Om Typer Acne