Beskrivelse fra 09.06.2015

 • Latin navn: Faex Medicinalis
 • ATX-kode: A16AX10
 • Aktiv ingrediens: Brygger gjær (Faex medicineis)
 • Produsent: Ekko Plus, Free-20, Yeast Technologies (Russland), Pharmetics Inc. (Canada)

struktur

Sammensetningen av ølgjær (1 gram) protein (480 mg), vitamin B1-B7 (henholdsvis 0,12 / 0,06 / 0,65 / 3,0 / 0,04 / 0,001 mg), vitamin E ( 0,03 mg).

Tablettene inneholder 500 mg brygger gjær, samt magnesiumstearat (magnesiumstearat) og silisiumdioksyd (silisiumdioksyd) som hjelpekomponenter.

Utgivelsesskjema

De midler som er tilgjengelige i tablettform og i form av løse granulater lett brudd diameter på 3 til 5 mm, pulver eller flak flate gulaktig (muligens med grå tone) farge.

Produktet har en bitter smak og karakteristisk lukt. På salg kommer pakket i 25, 50 eller 100 gram i banker eller pakker.

Tablettene er bikonvekse, brune i farger, uten skall, med karakteristisk gjærlukt. Omtrent 60 eller 100 stykker er pakket i flasker fra polymere materialer.

Farmakologisk aktivitet

Bruken av bryggergær kan forhindre mangel på vitaminer i gruppe B. I tillegg påvirker produktet metabolisme og tilstanden i fordøyelsessystemet, reduserer konsentrasjonen av visse fraksjoner av lipider og kolesterol.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Virkningen av agensen skyldes egenskapene til B-gruppen vitaminer som er inneholdt i den, aminosyrer og mineralstoffer. Deler i aktiveringen av regulerende prosesser for oksidasjonsreduksjon av enzymer og påvirker metabolismen.

Det bidrar til å gjenopprette og styrke immunforsvaret, stimulerer sekretjonen av bukspyttkjertelen, forbedrer tarmabsorpsjonen og motiliteten. Fremskynder regenerering av vev, øker appetitten, styrker håret og intensiverer veksten. Nødvendig for normal funksjon av hjertet, endokrine, vaskulære og nervesystemer.

B-gruppen vitaminer som finnes i brygger gjær er komponenter av enzymkomplekser som er ansvarlige for å regulere metabolisme, men hver av dem oppfyller en bestemt biologisk rolle. Deres tilstedeværelse i balansert mengde er nødvendig for kontinuerlig metabolisme.

Komponentene av stoffet tilhører gruppen av vannløselige vitaminer, som utelukker muligheten for akkumulering i kroppen.

Vitaminer B1 og B6 absorberes i tynntarmen. Absorpsjonen av vitamin B12 bestemmes av nærvær av en ekstern faktor i mage og øvre tarm. Deretter transporteres stoffet til vevene ved hjelp av transcobalamin II overføringsproteinet.

Vitaminene B1, B6 og B12 biotransformeres i leveren, er vitamin B2 i kroppen omdannes til koenzym flavinmononukleotid, og videre - en koenzym FAD (flavinadenindinukleotid). Omtrent 60% av metabolittene er bundet til plasmaproteiner.

Ekskresjon av vitaminer B1 og B6 utføres av nyrene (fra 8 til 10% av stoffet utskilles i ren form). I tilfelle av overdose øker utskillelsen med tarminnholdet betydelig.

Vitamin B12 utskilles i galle og reabsorberes i tarmen. Dosen som tas delvis (6-30%) utskilles av nyrene innen 8 timer. Stoffet passerer gjennom BBB og kommer inn i melken.

Vitamin B2 elimineres med urin, delvis i form av metabolske produkter.

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk:

 • hypovitaminose gruppe B;
 • hudsykdommer (inkludert dermatitt nevrogen opprinnelse, vinkel stomatitt, sår, hud abscess, carbuncles, eksem, juvenil akne, psoriasis, akne);
 • struma;
 • nevralgi;
 • polyneuritis;
 • anemi,
 • diabetes mellitus;
 • langvarig eksponering for stråling og giftige kjemikalier;
 • alkoholisme;
 • Tilstedeværelsen av risikofaktorer for hjerte og karsykdommer;
 • ubalansert ernæring;
 • metabolske forstyrrelser;
 • utvinning etter sykdom.

Kontra

Kontraindikasjoner til bruk av midler er:

 • individuell intoleranse
 • Leber sykdom;
 • candidal dysbacteriosis;
 • mottak Levodopa.

Bivirkninger

Ved bruk av piller / suspensjoner i anbefalte doser vurderes sannsynligheten for bivirkninger som svært lav. I nærvær av en allergi mot gjær er overfølsomhetsreaksjoner mulig: kløe, urtikaria.

Instruksjoner for Brewer's Gjær

Instruksjoner for Brewer's Gistabletter

Tabletter tas per øre etter måltider. Den anbefalte dosen for en pasient over 12 år er 2-3 gram per dag (4-6 tab.), Fordelt på 2-3 doser. Et barn 3-7 år er foreskrevet for å ta 0,5 g / dag. (1 tab.), Et barn på 7-12 år - 1 g / dag. (2 faner).

Varigheten av påføringen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer på en vitaminmangel, typen av kombinasjonsbehandling og kroppens respons på den foreskrevne behandlingen. Kurset varer vanligvis 30 dager. Gjenta det kan ikke være før 1 måned (før gjenopptak av stoffet, må du konsultere lege).

Det skal bemerkes at instruksjonene fra ulike produsenter kan variere. Så, for eksempel, i instruksjonene for Nagipol-1 Brewer's Yeast, er det indikert at tabletter skal tas med måltider, tre ganger daglig, 3-5 stykker per mottak. Resepsjonen fortsetter i en måned, om nødvendig, gjenta kurset etter en to måneders pause.

 • Brewer's gjær med sinkEkko Plus og gjær med svovel Evisent aksepterer tre ganger i løpet av dagen, 3 stykker.
 • Bryggergær med Ekko Plus jod bør tas tre ganger daglig, 2 tabletter.
 • Gjær med selen ECO-MON - to ganger daglig, 2 tabletter.
 • Ekko Plus Gjær med jern er full en gang daglig, 1 tablett.

Hvordan tar du pulveret?

Pulveret tas oralt eller brukes som en del av ernæringsmaskene eksternt.

Før du tar per os, oppløses produktet i 100 ml drikkevann. For profylaktiske formål, foreskriver to to-måneders kurs med en to-ukers pause mellom dem. Den daglige dosen for en voksen varierer fra 7 til 10 g / dag, for barn er den fra 3 til 5 g / dag. Del det i 2-3 doser.

For en voksen bør kursdosen ikke overstige 1800 gram, for et barn - 600 g.

Folk som lever i et ugunstig klima, skal få 3 kurs hver.

Den terapeutiske dosen er 1,5-2 ganger mer enn den profylaktiske.

Personer som er utsatt for økt nevropsykisk og fysisk stress bør doseres slik at hvert kilo kroppsvekt utgjør 0,3-0,5 g gjær per dag.

Brewer's gjær for hår

For å forberede hårmasken fortynnes gjæren til riktig konsistens med vegetabilsk eller fruktjuice, ryazhenka, melk, honning eller vann, og deretter blir blandingen påført på hodebunnen.

For å mette strenger med vitaminer og forhindre håravfall, kan du blande i litt oppvarmet blomst honning og kjøttet av aloe vera 3 blader med gjær. Massen påføres i hodebunnen i ca. 25 minutter og vaskes deretter av.

Ved hjelp av gjær for hår (1 ss. Skjeen) i kombinasjon med soyalecitin, honning (1 ss. Skjeen), hvetekim (1 ss. Skjeen) og yoghurt å akselerere veksten og gjøre trådene tykkere og mer glansfullt.

Veldig bra for hår og skyll basert på rosmarindekok og naturlig bryggers gjær. For å forberede det, hell 3 liter tørr rosmarinblader i en liter kokende vann, og deretter, etter at væsken har smeltet i 2-3 timer, injiser gjær.

Denne løsningen anbefales å vaske håret hver gang du har hodet på hodet. Tør håret ditt bedre uten å bruke en hårføner.

Ansiktsbehandling

Når du forbereder ansiktsmasker, tar de hensyn til hudtype: med tørr hud blandes pulveret med vegetabilske oljer (noen, i mengden 1 spiseskje gjær per 3 ss olje), med oljeholdig med oppvarmet kefir og fettfattig surkrem eller sitronsaft og egghvite.

For hudforyngelse brukes gjær i en blanding med gulrotpuré (1: 2 forhold), honning og eggeplomme; For bleking tilsettes sitronsaft til pulveret.

Brewer's Yeast Acne

Bruken av rettsmidler for problematisk hud bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene og gjenopprette fettbalansen i huden, hjelper til med å bli kvitt akne, rense porene og fjerne rynker.

For å lage en maske for akne hjemme kan du helle 10 gram pulverisert masse med 5% alunløsning. Den resulterende vasselen blir påført huden og igjen for å tørke helt. Vask skorpen med varmt (helst filtrert) vann.

For acne anbefaler skjønnhetseksperter også masker basert på gjær og:

 • surkål juice;
 • rå potetmos og yoghurt;
 • streptotsida (effektivt eliminerer inflammerte komedoner);
 • honning og kalsiumglukonat;
 • blå leire og mineralvann.

Brewer's yeast acne er spesielt effektiv i kombinasjon med profesjonell og uavhengig hudpleie, fysioterapi og - om nødvendig - bruk av antibiotika (aktuelt eller muntlig).

Brygger gjær fra kokker

Fra kokos oftest foreskrevet for å ta flytende brygger gjær. Produktet fortynnes i melk med 1 spisestue (for voksne) eller 1 te (for et barn) skje på gulvet av glasset. Drikk medisinen 1-3 ganger daglig om en halv time før måltider.

Hvilke piller tar bodybuilding?

For idrettsutøvere som er engasjert i motorsport, er additivet en verdifull kilde til vitamin B-gruppe, protein, aminosyrer, nukleinsyrer og enzymer.

Spesielt interessant for idrettsutøvere er tilstedeværelsen av BCAA aminosyre komplekset i produktet, hvorav menneskelig muskelvev er ca. 35%. BCAA reduserer tapet av andre aminosyrer, øker utholdenhet i muskler, fremmer bedre og raskere absorpsjon av protein; stimulerer syntesen og forhindrer også nedbrytning av protein og forhindrer tap av muskelfibre; Det har en positiv effekt på insulinproduksjon, støtter det optimale nivået av testosteron og kortisol, stimulerer veksthormoner.

Proteiner utgjør mer enn halvparten av gjærens vekt, noe som gjør supplementet en utmerket kilde til ekstra protein. Idrettsutøvere kan legge det til vinnere, protein shakes, vanlig mat eller bruke separat som tilsetningsstoff til mat.

Veterinær bruk

Dyr som lever i store byer er utsatt for et stort antall uønskede faktorer: et miljø forurenset med organisk og kjemisk avfall, økt elektromagnetisk bakgrunn, dårlig vann fra et vannforsyningssystem mv.

Bruken av kosttilskudd for hunder og katter kan kompensere for mangel på næringsstoffer i fôret, styrke kjæledyrets immunitet, redusere håravfall og styrke strukturen av ull, fjerne overflødig kolesterol fra kroppen, forbedre sentralnervesystemet, redusere kløe, tørrhet og irritasjon i huden, hindre utseendet på blodsugende parasitter.

Normalisering av balansen av vitaminer i gruppe B bidrar til å redusere frigivelsen av hormonadrenalin, noe som igjen fører til en reduksjon i angst hos dyret og gjør det lettere å takle stress.

overdose

Når du tar piller / suspensjoner i anbefalte doser, er risikoen for overdosering minimal.

interaksjon

Brewer's gjær er en multikomponent middel. Samtidig bruk med andre legemidler kan aktiviteten til hvert av dets bestanddeler og aktiviteten av stoffet som helhet forandre seg, på den annen side kan farmakologisk profil av legemidler som brukes i kombinasjon med bryggers gjær, forandres.

Å ta alkohol, diuretika og orale prevensiver kan redusere vitamin B1 nivåer.

Siden transformeringen av vitamin B1 i sin aktive form foregår med deltakelse av magnesium, er det tilrådelig å ta kosttilskudd med magnesiumholdige legemidler.

Legemidlet er kontraindisert hos personer som tar Levodopa, slik det finnes i bryggerjær vitamin B6, reduserer effektiviteten av dette verktøyet. I tillegg er vitamin B6 i stand til å:

 • forstyrre absorpsjon og redusere plasmakonsentrasjoner av antikonvulsiva midler som fenobarbital fenytoin;
 • øke intracellulære nivåer av sink og magnesium.

Ved samtidig bruk med Theophylline, Penicillin, Isoniazid, Cycloserine og perorale prevensiver, må dosen av Brewer's Yeast økes.

Antifungal stoffer reduserer effektiviteten av brygger gjær.

Salgsbetingelser

Over-the-counter produkt.

Lagringsforhold

Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdes vekk fra lys og fuktighet. Tabletter skal oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn romtemperatur, pulver - ved en temperatur på 12 til 20 ° C.

Holdbarhet

Tør gjær er egnet til bruk i 2 år, tabletter - i 3 år.

Spesielle instruksjoner

Hva er brewing gjær?

Ifølge Wikipedia er øl (eller brygging) gjær en singelcellet sopp i sukkerklassen som brukes til å bryte til fermenteringsav enzymer.

Brewer's gjær: fordeler og skade

Ved antall og balanse av komponentene er proteinet av bryggegis lik dyreproteiner. Det inneholder ca. 12,7 g høyverdig protein, 2,7 g fett og 18 aminosyrer (inkludert essensielt). Gjær lett fordøyes og fordøyes godt. Næringsverdien av 100 g av produktet er 75 kcal.

I plante gjær er plante enzymer også tilstede (proteinase, glukosidase, β-fruktofuranosidase), som hjelper fordøyelsessaftene å bryte ned komplekse matstoffer til mer fordøyelige.

Produktet anses å være et naturlig mineral- og multivitaminkompleks. Dens kjemiske sammensetning inneholder et kompleks av vitaminer B1-B7, B13, B10, K, E, provitamin D, folsyre, kalium, mangan, magnesium, selen, sink, kalsium og jern.

Daglig bruk av dette tillegget gjør at du kan gi et sunt utseende på hår og negler, bidrar til å regulere alle metabolske prosesser og rense huden av akne og koiler, gir effektiv forebygging av ondartede leversykdommer, stabiliserer CNS-funksjonen (stimulerer mental aktivitet, øker stressmotstanden, forbedrer søvnen og bidrar til å kjempe depresjon) og øke metningen av vev og organer med oksygen.

For mer enn 70 år siden ble brygers gjær først brukt til å behandle diabetes. Under eksperimentet ble det funnet at bare 10-15 g gjær kan erstatte fra 7 til 10 enheter insulin. Denne egenskapen til produktet skyldes tilstedeværelsen av krom i sammensetningen.

Krom øker følsomheten av vev til insulin og forbedrer effekten av sistnevnte. Interaksjon med insulin, forbedrer absorbsjonen av glukose i blodet og dens penetrasjon i celler, og reduserer dermed behovet for diabetikere i insulin og bidrar til å forhindre utvikling av diabetes.

Godkjennelse av brygger gjær gjør at kroppen lettere kan takle fysisk og følelsesmessig stress, bidrar til å opprettholde kroppens naturlige syrebasebalanse av biologiske væsker, normalisere muskelkontraktilaktivitet, bukspyttkjertel og kardiovaskulære funksjoner.

Brygger gjær har ingen mindre gunstig effekt på slimhinnens struktur og funksjon, samt på funksjonell aktivitet i fordøyelseskanalen. Bruk av kosttilskudd bidrar til å forhindre forstoppelse, stimulerer fordøyelsesprosessene, akselererer utskillelsen av all slags avfall.

En annen nyttig egenskap av gjær er deres evne til å øke nivået av hdl-kolesterol (eller med andre ord "nyttig" kolesterol), samtidig som det reduserer det totale nivået i kroppen: Ta regelmessig to spiseskjeer av produktet i 2 måneder en gang daglig, Du kan redusere total kolesterolkonsentrasjon med ca 10%.

Men som alle andre nyttige additiver kan gjær i store mengder forårsake skade på kroppen. I enkelte mennesker kan enkelte komponenter av produktet forårsake allergiske reaksjoner, som manifesteres av kløe, utslett på huden, pustevansker.

Gjær kan forverre sykdomsrelaterte sykdommer (pankreatitt, gastritt, magesår), kronisk nyresvikt og gikt. De bør heller ikke tas med celiac-enteropati (intoleranse mot hvete og en rekke andre kornblandinger) og i løpet av behandlingen med Levodopa.

Brewer's gjær - som er bedre? Hva er fordelene med gjær med forskjellige tilsetningsstoffer?

På salg finner du 2 varianter av bryggergær - autolysert og rå.

Rå gjær sopp er et komplekst nok produkt å fordøye. Dette kompliserer igjen produksjonen av vitaminer, aminosyrer og mineraler fra dem, og fremkaller også ganske sterke reaksjoner hos personer som er utsatt for allergi, lider av soppdysbakterier eller har en "svak" mage.

De fleste kosttilskudd er ikke levende gjær, men deres tørre autolysat. Fordelene med bryggergis tabletter er at de er preget av mye høyere fordøyelighet og fordøyelighet.

Samtidig, til tross for at strukturen av sopp i autoliseringsprosessen er nesten fullstendig ødelagt, forblir sammensetningen av sluttproduktet uendret - autolysatet inneholder det samme settet av aminosyrer, mineraler og vitaminer som i en levende kultur, men de er funnet i det gratis, lettfordøyelige form.

På grunn av dette er andelen assimilering av autolysert gjær høyere enn den for rå gjær. En annen fordel med dette produktet er at det ikke fremkaller gjæring i tarmen og ikke forårsaker oppblåsthet.

Mange farmasøytiske preparater som selges under navnet "Brewer's Yeast" inneholder ekstra vitamin eller mineraltilskudd. Teoretisk sett har slike verktøy en økt verdi. Imidlertid bør man huske på at gjær er et helt naturlig middel, og additivet syntetiseres ofte i laboratoriet.

Det er bedre å bestemme med en lege om å gi preferanse til et rent produkt uten tilsetningsstoffer eller et stoff med en rikere sammensetning.

Brewer's gjær med kalsium er vanligvis anbefalt å drikke som et forsterkende middel som støtter kroppens forsvar, stimulerer mental aktivitet og tjener som en ekstra kilde til Ca. Bruken av gjær med kalsium bidrar til å styrke beinvev og forbedre tilstanden til sentralnervesystemet, og hjelper også til behandling av allergiske sykdommer.

Brewer's gjær med selen er foreskrevet for alkoholisme og leversykdom. Bruk av kosttilskudd med selen er også tilrådelig for forebygging av infertilitet, diabetes, anemi, hjerteinfarkt, kreft, endemisk goiter, hårtap.

Bryggergis med sink bør innføres i kostholdet til personer som lider av åreknuter og hudsykdommer. I kombinasjon med sink, gjæren akselererer regenerering av huden, normaliserer blodsukkernivå, metabolisme og mikrosirkulasjon i vevet, og bidrar til å redusere beinbukning.

Svovelbryggerens gjær brukes som avgiftningsmiddel og som et middel for akne. I tillegg tillater bruk av kosttilskudd i kombinasjon med svovel at du effektivt kan beskytte celler og vev fra oksidative prosesser.

analoger

Synonymer: Ølgjær Nagipol, Nagipol 2. Fra akne Nagipol en Evisent ølgjær, ølgjær ECO man AMT ølgjær, ølgjær Ecco Plus.

Analoger: Angiovit, Beviplex, Multi-Tabs-B-kompleks, Neuromultivitt, Medivitan.

For barn

Pediatrisk bruk er tillatt fra tre år.

Brewer's gjær for vektøkning og slanking

Nytten av ølgjær slanking og vektøkning på grunn av det faktum at under virkningen av dette produktet kommer organ rensing og forbedring av driften av alle dens organer kompenserte energireserve celler, forbedre endokrine kjertler og fordøyelse, akselererer prosessen for absorpsjon av næringsstoffer, særlig proteiner, og prosessen med å brenne fett.

Hovedårsaken til lav eller overvekt er metabolske sykdommer. Mykgjørende korrigering av sukkerkabinene gjør at noen mennesker kan kompensere for vektunderskuddet, og for andre å kvitte seg med en viss mengde ekstra pund.

Det antas at verktøyet kan brukes til brystvækst, men det er ingen tegn på effektivitet eller omvendt ineffektivitet.

Bruk under graviditet

Under graviditet og amming, er bruk av legemidlet mulig med godkjenning fra behandlende lege.

Øl gjær vurderinger

Anmeldelser av ølgjær (selv i tabletter, selv i ren form) er for det meste positive. De fleste av dem er omtaler av ølgjær for hår og negler, akne og for vekttap. Som regel er effektiviteten av produktene fra forskjellige produsenter (ECO-MON, Nagipol, Farmakom, Evisent, Ecco Plus, poppel) anslått til omtrent samme - et gjennomsnitt på 4-4,8 poeng på en skala.

I følge de fleste forbrukere forbedrer gjær faktisk utseendet på ansiktets hud, fremskynder hårveksten, gjør neglene jevnere og sterke, slik at du kan berike dietten med de nødvendige kroppsstoffene. Et annet stort pluss tillegg - den lave prisen. Det er imidlertid ulemper.

Således er det blant de samlede massene av positive vurderinger av bryggergis med sink ECO-MON, at det er vurderinger som sier at bruk av et additiv provoserte en sterk vektøkning.

Og i en av anmeldelsene på Brewer's Yeast with Sulfur Evisent bemerker at, mot bakgrunnen av bruken av dette kosttilskudd, styrket håret betydelig, og neglene begynte å vokse raskere, men problemet med trussel dukket opp.

Årsakene til de negative vurderingene av Nagypol 1 Brewer's Yeast var:

 • svikt i menstruasjonssyklusen under bruk av kosttilskudd;
 • en sterk økning i appetitten;
 • økt press, hodepine, kvalme;
 • mangel på effekt.

Likevel, nesten alle som forlot denne typen tilbakemeldinger, sammen med minusene nevnt og fordeler av verktøyet, og ulempene forbundet med kroppens individuelle respons på komponentene av kosttilskudd.

Hvor mye koster Brewer's Yeast? Hvor å kjøpe Brewer's Yeast?

Prisen på øl gjær i Ukraina varierer fra 6 til 200 UAH. Kjøp tørt brygger gjær i russiske apotek kan være fra 20 rubler. Prisen avhenger vanligvis av antall tabletter i pakken, samt hvem som produserte produktet, og hvilke komponenter som brukes som tilsetningsstoff.

For eksempel, den gjennomsnittlige prisen på ølgjær med svovel Evisent - kan 185 UAH / 225 rubler, og ølgjær med sink (akne) Farmakom selskap kjøpes for rundt 16 USD / 45 rubler.

Mange er interessert i spørsmålet, hvor kan jeg kjøpe flytende bryggegis? Som regel kan dette produktet finnes enten i spesialiserte nettbutikker eller direkte på bryggeriet. Det skal huskes at holdbarheten ikke overskrider 7-8 dager.

Apotek hvor du kan kjøpe Brewer's Yeast, sammenligne priser og reservere

Øl øl

apotek

beskrivelse

beskrivelse

Brygger gjær er en av de mest verdifulle naturlige kildene til komplett protein (52%), vitaminer B1, B2, B3, B4, B5, B6, B8, E, PP, H og essensielle fettsyrer (oljesyre, arakidonsyre og linolensyre).
Utviklingen av bioteknologi de siste tiårene har ført til fremveksten av en ny teknologi for behandling av bryggergjær - dyp autolyse, noe som gjør det mulig å øke innholdet av aminosyrer og vitaminer pr. Enhet av preparatet og bevare dem i form av størst aktivitet.
Anbefalt som tonic, en ekstra kilde til vitaminer B1, B2, B6.

Kontra

Individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

bryggers gjær - Vitaminer, mineraler, kosttilskudd

Som terapeutisk og profylaktisk middel dyrkes bryggers gjær i prosessen med gjæring av ur, oppnådd av høykvalitets humle og byg. Det er et lagerhus av proteiner, vitaminer og andre nyttige og uerstattelige stoffer. Kjøp bryggergjød på apoteket til en lav pris du kan på apoteket ZdravZone.

struktur

vitaminer i gruppe B, E, PP, H, D og andre;

fettsyrer og karbohydrater;

p-fruktofuranosidase-enzymer, glukosidase, peptidase, proteinase;

mineraler: kalsium, magnesium, mangan, sink, jern, fosfor, selen.

Du kan finne den såkalte berikede bryggergæren, som inkluderer en ekstra ravsyre og andre nyttige elementer. Alt dette komplekset er i stand til å motstå forekomst av kreft, forhindre for tidlig aldring, styrke negler, øke aktiviteten i seksuell sfære og så videre.

Fordelene

De er mye brukt til å styrke immunforsvaret, øke vitalitet, ytelse, øke motstand mot stress og neurose. De fjerner perfekt de bearbeidede produktene, forbedrer arbeidet i mage-tarmkanalen, og bidrar til utskillelsen av bukspyttkjertelen.

Brewer's gjær for hår er uerstattelig, spesielt hvis de er i en beklagelig tilstand, når de bruker dette produktet, blir de sterkere langs hele lengden og begynner aktiv vekst.

Du kan bruke brygger gjær fra akne, de gjenoppretter det veldig raskt, bidrar til normalisering av salivasjon, glatte fine rynker.

Indikasjoner for bruk

forebygging av vitamin B mangel;

defekt og usunt kosthold;

metabolske forstyrrelser;

høy fysisk aktivitet og psykisk stress;

jernmangel og anemi

problemer med hår, hud.

Hvis du har problemer med vekt

Dette verktøyet er designet for å redusere det. Men de viktigste forholdene her er reguleringen av antall måltider og generelt riktig diett. Brewer's gjær er ikke farlig for vektøkning bare i dette tilfellet. Selvfølgelig vil det bli en akselerasjon av metabolisme, men det viktigste er ikke å bruke skadelige produkter, og alt vil bare være til nytte.

Du kan kjøpe bryggergistabletter på ZdravZon apotek, hvor andre kosttilskudd og en rekke medisiner venter på deg.

Brewer's gjær for vektøkning - som er bedre?

Brewer's gjær er et kosttilskudd, som er mye brukt i moderne praksis for å få vekt av en person, inkludert for å få vekt av ungdom. Sammensetningen av ølgjær inkluderer nukleinsyre og folsyre, kalium, krom, sink, fosfor, jern og andre næringsstoffer. Det er mer enn tjue aktive ingredienser i stoffet.

Hvordan jobber ølgjær?

Under virkningen av et kompleks av mineraler og aktive stoffer i brygger gjær, er menneskekroppen renset, arbeidet i de indre organer er normalisert.

Virkemekanismen for ølgjær på menneskekroppen er som følger:

 • forbedring av fordøyelsessystemet;
 • normalisering av hormonell bakgrunn
 • utjevning av kolesterolnivåer, som et resultat, økt immunitet, redusert tretthet, irritabilitet;
 • en økning i antall levende bakterier i tarmen, som et resultat av normaliseringen av sitt arbeid;
 • etterfylling av energireserver av celler og vev i kroppen;
 • akselerere prosessen med assimilering av næringsstoffer;
 • vektøkning

Les også denne artikkelen:

Hva brygger gjær å velge for vektøkning? Navn.

Medisinsk industri tilbyr et bredt utvalg av brygger gjær fra ulike produsenter. Blant de mest rimelige og populære blant befolkningen, slike stoffer:

Nagipol 100

Legemidlet består av vitaminer B, F, H, en rekke aminosyrer, proteinforbindelser, lipider, mikroelementer, nukleotider og enzymer.

"Nagipol" anbefales å brukes i følgende tilfeller: å øke kroppsvekten, for å øke kroppens forsvar i kampen mot smittsomme sykdommer, i postoperativ periode, for å fjerne tungmetaller fra kroppen under akutt forgiftning og i sykdommer i luftveiene.

Kontraindikasjoner - Overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet. Form release - piller.

Engrosprisen for emballasje er 85 rubler, detaljprisen for emballasje er 100 rubler.

Naturlivit. Klassisk gjær

Legemidlet inneholder vitaminer i gruppe B (B1 og B6). Virkningsmekanismen er rettet mot å styrke immunforsvaret og den generelle forbedringen av kroppen. Som et resultat av behandlingsforløpet normaliserer pasientene arbeidet i magen, tarmene, tolvfingertarmen, maten absorberes lett, de metabolske prosessene finner sted i normal modus.

Gjær anbefales å brukes som et middel som styrker immunforsvaret og bidrar til økt vekt av en person.

Kontraindikasjoner - Individuell følsomhet overfor individuelle komponenter av legemidlet.

Engrosprisen for emballasje er 128 rubler, detaljprisen for emballasje er 150 rubler.

Gjærøl "Ekko Plus"

Produsent "Eko Plus." Gjær, solgt under navnet "Ecko Plus", inneholder vitaminer fra gruppe B, folsyre, biotin og cystein. Gjær bidrar til å normalisere metabolsk metabolisme, noe som resulterer i stabilisering av kroppens kroppsvekt.

Det anbefales å bruke for avitaminose, hudproblemer - kløe, utslett, furunkulose, også legemidlet gjelder for vektøkning.

Legemidlet er kontraindisert for bruk hos gravide og ammende kvinner, personer med intoleranse mot individuelle komponenter i legemidlet.

Engrosprisen per pakke er 105 rubler, detaljprisen per pakke er 127 rubler.

AMT brygger gjær. Tabletter nummer 100

Produsent ODOAmateg. Autorisasjon, som er en del av tablettene, har det nødvendige settet av aminosyrer og vitaminer, som bidrar til normalisering av fordøyelseskanalens funksjoner. Å ta stoffet fører til akselerasjon av metabolismen av næringsstoffer i menneskekroppen, bidrar til tillegg av kroppsvekt.

Gisens sammensetning omfatter et kompleks av vitaminer og næringsstoffer.

Det anbefales ikke å bruke i tilfelle en separat intoleranse overfor legemiddelkomponentene.

Pris per pakke med 60 rubler.

Evisent. Classic Brewer's Yeast Naturlivit

Produsent av gjærteknologi. Indikasjoner for bruk: nedsatt metabolisme, vitaminmangel, kosttilskudd med underernæring, kosttilskudd med høy fysisk eller psykisk stress. Tilgjengelig i pilleform.

Bruk av stoffet bidrar til å normalisere metabolismen, forbedre personens generelle trivsel, øke effektiviteten, gjenopprette absorpsjonsfunksjonen i tarmen, øke appetitten, styrke hår og negler.

Bruk av stoffet i nærvær av overfølsomhet overfor en av komponentene er uakseptabelt.

Pris per pakke 100 stk. - 145 rubler.

Brewer's gjær: hvordan å bruke? instruksjon

Godkjennelse av bryggergær må ledsages av en bestemt diett for at den oppnådde massen skal bli jevnt fordelt over hele kroppen. Det er nødvendig å begrense bruken av mel og søtt mat, fete og krydrede retter.

Det er best å erstatte mengden sukrose fra tørket frukt og honning, øker også mengden proteinfôr.

Strømmodus

Frokosten er tett, det største antallet kalorier bør konsumeres nøyaktig i første halvdel av dagen. Kveldsmåltider bør være begrenset til et minimum. Mat bør konsumeres i små porsjoner, hver tredje til fire timer. Forhindre bruk av store mengder salt, krydder og krydder.

Mengden vann forbrukes - minst to eller tre liter per dag.

Instruksjoner for bruk av narkotika

 • "Naligol 100". Legemidlet er tatt tre ganger om dagen inne i ti til tjue minutter før måltider. Behandlingsforløpet når du tar stoffet er fra en til åtte uker. Om nødvendig, etter tre måneder, gjenopptas behandlingen.
 • Naturlivit. Klassisk gjær. Folk over 12 år anbefales å ta stoffet tre tabletter tre ganger om dagen. Vanligvis en månedlig behandling. Narkotika forbrukes mens du tar mat.
 • Gjær øl. Produsent "Ecko Plus". Pillen tas oralt under måltidet. Opptakstiden kan være opptil flere måneder, daglig ta en tablett to ganger om dagen. Anbefales for bruk av personer over 12 år.
 • AMT brygger gjær. Tabletter nummer 100. Produsent ODOAmateg. Det anbefales å bruke opptil 10 tabletter per dag for ungdom, opptil 15 tabletter per dag for voksne. Ta pillene ti minutter før et måltid, og drikk rikelig med kjølig, renset vann. I løpet av behandlingen bør mengden væske som forbrukes ikke være mindre enn to liter. Varigheten av stoffet - fra en til to måneder.
 • Evisent. Gjær øl klassisk naturlivit. Produsent Gjærteknologi. Legemidlet er anbefalt for bruk av personer som har fylt 12 år. Konsumere innsiden etter å ha spist. Den daglige dosen av tabletter for en voksen kan være opptil 15, for ungdom - opptil 10. Varigheten av å ta stoffet er ikke mer enn to måneder, etter tre måneder, om nødvendig, gjenta behandlingen.

Under medisinering anbefales aktiv livsstil. Bare i dette tilfellet vil proteinet mottatt av en organisme passere inn i muskelmasse. Hvis du ikke beveger deg nok, så er det en økning i kroppsfett i kroppen, noe som igjen fører til alvorlige helseproblemer.

Brewer's Yeast

 • Du kan kjøpe ølgjær i Moskva i nettbutikken Apteka.ru
 • Prisen på bryggergær fra 84 rubler. i Moskva
 • Brewer's Yeast Delivery på 781 Apotek

sortering

produkter

Liste over legemidler i alfabetisk rekkefølge

I Apteka.ru kan du kjøpe ølgjær til den beste prisen. Vi vil tilby kvalitetsprodukter fra kjente produsenter. Brygger gjær vil sikkert bli for deg en viktig kilde til naturlige proteiner, en stor mengde vitaminer. De kan brukes som et effektivt profylaktisk og medikament. For terapeutiske formål dyrkes naturlig bryggers gjær under gjæring av ølwort, oppnådd av byggmalt og høykvalitets humle.

Sammensetningen av bryggers gjær

Ølgjær inneholder stoffer som:

 • essensielle aminosyrer;
 • proteiner;
 • karbohydrater;
 • vitaminer i grupper B, E, PP, H, etc.;
 • fettsyrer;
 • mineralske stoffer: magnesium, kalsium, sink, selen, jern, fosfor, etc.;
 • enzymer.

Alle disse komponentene er godt absorbert.

Brewer's gjær tabletter: de viktigste fordelene

Et stort antall verdifulle stoffer gjør bryggergær et uunnværlig produkt. De er:

 • bidra til kroppens motstand mot ulike infeksjoner;
 • øke tonen og forbedre trivsel, øke effektiviteten;
 • øke motstanden mot stress og overarbeid;
 • forbedre absorpsjon av mat, utskillelse av bukspyttkjertelen, tarmmotilitet.

Brygger gjær, som du kan kjøpe til en avtale pris i et apotek, er vant til:

 • forbedre tilstanden til hår og negler - når de tas, begynner de å vokse raskere, styrke;
 • forleng ungdommen i huden og akselerere regenereringen.

Effekten av å ta brygger gjær kommer på kortest mulig tid. Det er derfor de er foreskrevet en lege til sine pasienter med:

 • sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • stor mental og fysisk stress;
 • anemi,
 • diabetes og andre sykdommer.

Vær oppmerksom på at levende brygger gjær er svært vanskelig å finne, men produktet i tabletter er ikke dårligere enn effektive. Dessuten er mottaket enklere. Du kan alltid følge nøyaktig dosen anbefalt av legen din.

gjær

En av stadier av å brygge øl hjemme er gjæring av urte. Denne prosessen aktiveres med tilsetning av ølgjær: tørr eller flytende, for topp eller bunngæring. Avhengig av typen fermentering, oppnås en øl. Bunnfermentering utføres av lagre; Imidlertid er det øl som ikke tilskrives en bestemt type gjæring. Dette er en hybridøl og lambiki. Det er viktig å følge oppskriften strengt, ellers kan ølen komme for bitter, med urenheter, eller til og med muggen.

I MirBir nettbutikk kan du kjøpe ølgjær av de mest populære produsentene: Safale, Safbrew, Beervingem, Saflager, Muntons, Safcider, Coopers, Mangrove jacks, Danstar, Gervin. Hver gjær brukes til å lage øl av en bestemt stil og variasjon, og gir sin egen smak.

Du kan få mer detaljert råd om hva slags brygger gjær og hvordan du bruker dem, så vel som du kan bestille ved å ringe 8 800 333 03 81.

Ølgær

Narkotikainstruksjon

Analoger, Synonymer

Alpha Lipon: Apilak Grindeks: Berlition 300: Gastrofit: Hematogen: Dialipon: Kulgan: Mumiyo

Actovegin: Aloe ekstrakt: Bodymarin: Verona: Vitagren: Metyldronat: Solkoseryl: Stomaran

Populære Spørsmål

Brewer's gjær tabletter

Brygger gjær er en av de mest fordelaktige produktene for menneskers helse. Dette er et unikt naturprodukt som inneholder 17 essensielle aminosyrer, vitaminer B, D, K, E, F, H, mineraler, protein, fett og karbohydrater, enzymer, sorbenter, RNA. Også i produksjonen av dette produktet kan det bli beriket med sink, svovel, selen, ravsyre og andre komponenter. I medisin bruker de både frisk og tørr brygger gjær, men i apotek kan du vanligvis finne tørre gjærtabletter. De brukes til metabolske forstyrrelser, dysbakterier, alkoholisme, økt fysisk og psykisk stress, mangel på B-vitaminer i kroppen, dårlig mat og leve i et ugunstig klima for å forebygge kardiovaskulære sykdommer, med psoriasis, eksem, dermatoser. Brygger gjær forbedrer fordøyelsen og assimilering av mat, fjerner giftstoffer, reduserer irritabilitet, øker mental våkenhet og normaliserer søvn. Voksne er vanligvis foreskrevet 1 g gjær i tabletter to ganger eller tre ganger daglig etter måltider i en måned. Om nødvendig kan behandlingsforløpet gjentas etter 1-3 måneder. Under behandlingen kan legen øke doseringen.

Sink brygger gjær

Zinkberiget brygger gjær anbefales til bruk med allergier, karies, periodontal sykdom, beinskader, akne og sårheling. Dette stoffet normaliserer blodsukkernivået og reduserer kolesteroldeposisjonen. Sink gjær normaliserer funksjonen av prostata kjertel og bidrar til å unngå problemer med reproduksjonssystemet av begge kjønn (de brukes til behandling av infertilitet). Legemidlet har en positiv effekt på immunsystemet, bekjemper kreft og smittsomme sykdommer, og har en antioksidant effekt, den må tas for normal hår og spikervekst og for sunn hud.

Brewer's Yeast Acne

For akne og akne forårsaket av fordøyelsesbesvær, vil brygger gjær hjelpe. De kan brukes både internt og som ansiktsmasker. Gjær skal tas før måltider to ganger eller tre ganger daglig, som angitt i instruksjonene for preparatet. Behandlingsforløpet er flere måneder. Gjær stabiliserer tarmene, gjenoppretter dens mikroflora, renser kroppen av giftstoffer og slagger, styrker immunsystemet, forbedrer hormonbalansen, og når den brukes eksternt, gjenoppretter huden og lindrer betennelse. Her er en maske for enhver hudtype: bland 2 teskjeer av bryggergær med 1 spiseskje med fett yoghurt, tilsett 2 spiseskjeer olivenolje og 1 teskje gulrot og sitronsaft, bland godt og legg på ansiktet i 15 minutter, skyll deretter varmt vann. Denne masken er egnet til fet, betent hud: Bland bryggergær med varm hjemmelaget melk til en tykk konsistens og legg ansiktet i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann. For tørr hud, bland 1 spiseskje gjær med 1 ss vann, tilsett eggeplomme og 2 teskje hvetekimolje, rør blandingen i 20 minutter på ansiktet og skyll deretter med varmt vann.

Brewer's gjær for hår

Hovedårsaken til langsom hårvekst er mangelen på vitaminer B, kalsium, sink, jern og selen, aminosyrer. For å løse problemene med hårtap, deres skjøthet og tørrhet, er det nødvendig å introdusere et aminosyre vitamin-mineralsk kompleks av naturlig opprinnelse i det daglige dietten. Dette produktet er brygger gjær, som er rikt på aminosyrer, som gjør at de kan brukes som en kilde til protein, hvor mangelen fører til hårtap og flass. Vitaminene i gruppe B inneholdt i sammensetningen forhindrer dermatitt, flass, eksem og normalisere funksjonen til talgkjertlene, mens naturlige former for sink, jern og kalsium sikrer normal hårvekst.

Brewer's gjær for vektøkning

Faktisk rykter det på at bruken av ølgjær vil føre til et stort sett med vekt, sterkt overdrevet. Bryggergjøre forbedrer metabolisme, normaliserer leverfunksjon og fordøyelse, noe som ikke fører til vektøkning, men til evnen til å bringe den tilbake til normal. Legemidlet opprettholder kolesterolnivåer under normale forhold, forbedrer immunitet, reduserer tretthet, og akselererer prosessen med assimilering av næringsstoffer. Under påvirkning av brygger gjær, begynner kroppen å bli renset, organets og systemets arbeid blir normalisert, energibalansen gjenopprettes, proteiner absorberes godt og fett blir brent. Gradvis vil vekten øke, appetitten øker, det anbefales ikke å overvære og utføre fysiske aktiviteter for å bygge muskler.

Øl gjær

  Velg smak:
 • naturlig
 • -

Land produsent av råvarer - Russland.

Utgivelsesform - Tørrblanding.

Nettovekt - 200 gr.

Pakking - Zip-lock lås + måleske.

- Normalisere metabolske prosesser;

- Forbedre hjernens aktivitet;

- Forbedre det generelle trivselet.

Pris 209 ₽ for 1 pakke

Dette produktet er midlertidig fraværende

Kjøp på Lactomin.ru

Øl gjær

Produktet selges som et pulver. Holdbarheten til dagens batch til 02/13/2020

Tørr inaktiv brygger gjær - oppnådd ved tørking av brygger gjær, som har blitt utilstrekkelig aktiv for videre bruk i industrien. De er en kilde til aminosyrer (40-50% protein) og har et velbalansert vitaminmineralkompleks, de inneholder: kolin, vitaminer B1, B2, B5, B6, B9, B12, D, E, H og PP, samt kalium, kalsium, magnesium, sink, kobber og mangan, jern, klor, jod, fosfor og natrium.

Hovedegenskaper:

 • normalisere metabolske prosesser
 • styrke immunforsvaret
 • øke ytelsen
 • forbedre hjernens aktivitet
 • helse.
 • øke kroppens motstand mot stress,
 • fjerne giftstoffer,
 • styrke bein og nervesystem
 • redusere kolesterolnivået i blodet.

Spesielt effektiv bryggersgær med diabetes, aterosklerose, hypertensjon, anemi og anemi, strålingseksponering, hjertesykdom, hudsykdommer, rusmidler (alkohol, røyking). De anbefales å ta etter tidligere virussykdommer.

Brygger gjær anbefales for normal funksjon av fordøyelsessystemet:

 • forbedre opptaket av mat
 • øke appetitten
 • stimulere sekresjonen av fordøyelsessaft,
 • øke intestinal peristaltis og dets mikroflora,
 • senke aldringsprosessen av celler.

Egnet for vegetarianere, siden bryggergær kan også brukes som erstatning for ost, kjøtt og melkeprodukter.
Brewer's gjær er mye brukt i kosmetikk i kampen mot hårtap, hudsykdommer og for å styrke neglene.
Gjær er også foreskrevet når det er nødvendig å raskt redusere nivået av kolesterol i blodet eller etter en lang og svekkende sykdom for å gjøre opp for innholdet av proteiner, fett og karbohydrater i kroppen.

ingredienser: Tørk inaktivt bryggers gjærpulver

BJU (gjennomsnitt):
pr. 100g: Proteiner - 40 g. Fett - 3 gr.; Karbohydrater 40g..

Daglig servering: 3 skudd (2,4 g)

Når og hvordan:
Vi anbefaler å distribuere avfallsdosen i 2-3 doser og ta det under et måltid. Drikk 3 eller 4 skjeer (2,4 g) med 300-400 ml vann. Pulver kan legges til frokostblandinger, salater eller retter, supper, sauser, stekt mat eller bakverk.

anbefalinger:
Brewer's gjær drikke kurs i en til to måneder. Mengden daglig inntak kan sammenlignes med medisinske indikasjoner. For profylaktiske formål, anbefales den anbefalte daglige dosen på 1,5 til 2,5 gram. Det anbefales å gjenoppta mottak etter 1-3 månedlige brudd på grunn av positiv påvirkning på en organisme.

Kontra:
Produktet bør ikke brukes av personer med tilstedeværelse av soppsykdommer; gikt og nyresykdom, så vel som under graviditet.

Du så nylig på:

Lactomin 80 (Lactomin 80) - Konsentrert whey Protein

Den viktigste muskelbyggeren og stimulatoren til å redusere fettmasse i 1 måneders bruk.

Land av produksjon av råvarer: Tyskland (Lactoprot GmbH)
Utgivelsesform: Tørrblanding
Smak: Naturlig uten tilsetningsstoffer (melke nøytral), Vanilje, Jordbær, Sjokolade, Hindbær, Fersken, Banan.
Netto vekt: 0,5 kg, 1 kg, 20 kg
Porsjoner per beholder: 16 (ved 0,5 kg) - 33 (ved 1 kg) - 660 (ved 20 kg)
Serveringsstørrelse: 30 gram (3 skudd uten lysbilde)
Pakking: Doy-pack med glidelåsslokk + måleske. For 20 kg fabrikkveske.

Hjelper med å bygge muskler.
Brukes under dietter for å redusere fettmasse.
Bidrar til normalisering av metabolisme.
Forbedrer mental aktivitet.
Styrker immunforsvaret og ulike vev og kroppssystemer.
Øker strømforsyningen.
Det er en kilde til essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.
Raskt absorbert av kroppen.
Ideell for mottak hele dagen.
Den har en restorativ effekt etter trening.

BCAA 2: 1: 1

Kraftig og raskt hindre ødeleggelse av muskler under trening!

Land produsent av råvarer - Tyskland (Wirud GmbH)
Slip form - tørr blanding
Smak - Naturlig uten tilsetningsstoffer (bitter), Grønn Apple, Skogsbær, Oransje, Kirsebær.
Nettovekt - 0,25 kg; 0,5 kg
Porsjoner per pakke - 50 (0,25 kg); 100 (0,5 kg)
Serveringsstørrelse - 5 gram (1 scoop uten lysbilde)
Pakking - Zip-lock lås + måleske.
Grunnleggende handlinger:
- Hjelper med å bygge muskler.
- Brukes under dietter for å redusere fettmasse.
- Bidrar til normalisering av metabolisme.
- Kraftig og raskt gjenoppretter muskler etter fysisk anstrengelse..
- Øker strømforsyningen.
- Er en kilde til tre ikke-utskiftbare aminosyrer L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin.
- Øyeblikkelig absorbert av kroppen.
- Passer for mottak hele dagen og under trening.

BCAA 2: 1: 1 kapsler, 250 kapsler

Kraftig og raskt hindre ødeleggelse av muskler under trening!

Land produsent av råvarer - Tyskland (Wirud GmbH)
Frigivelsesformular - kapsler
Smak - Ingen.
Antall kapsler i pakken - 250 stk.
Porsjoner per beholder - 19
Serveringsstørrelse - 13 kapsler (5 gr. BCAA)
Pakking - Bank
Grunnleggende handlinger:
- Hjelper med å bygge muskler.
- Brukes under dietter for å redusere fettmasse.
- Bidrar til normalisering av metabolisme.
- Kraftig og raskt gjenoppretter muskler etter fysisk anstrengelse..
- Øker strømforsyningen.
- Er en kilde til tre ikke-utskiftbare aminosyrer L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin.
- Øyeblikkelig absorbert av kroppen.
- Passer for mottak hele dagen og under trening.

VI ER I SOCIALE NETTVERK:

Be om et anrop tilbake

ring innen Russland gratis må-fre fra 9 til 18

Del suksesshistorien din, inspirer andre

Fortell historien din

Abonner på produkt

For å abonnere, skriv inn din epost

Abonner på nyhetsbrevet

Send sjekkstreng

Hvis du har glemt passordet ditt, skriv inn innlogging eller e-post. Kontrolllinjen for endring av passordet, samt registreringsdata, sendes til deg via e-post.

Legg igjen nummeret ditt
og vi vil ringe deg tilbake straks

Regler og Returrett

Ved å klikke på "Checkout" -knappen, bekrefter du at du har lest Reglene og Returrett.

Vilkår for salg av varer og registrering av Kunder / brukere i nettbutikken Lactomin.ru

Kunden er en fullstendig fysisk person som legger bestillinger på nettstedet www.lactomin.ru, eller spesifisert som mottaker av varene som er kjøpt på nettstedet www.lactomin.ru, eksklusivt for personlige, familie, hjemme og andre behov som ikke er relatert til virksomheten eller en juridisk enhet, en individuell gründer, registrert på den måte som er foreskrevet i loven på Russlands territorium og legger ordre på nettsiden www.lactomin.ru.

Selger - LLC "Seilbåt"

Nettbutikk - Nettsted eid av selgeren, som ligger på en server i Moskva og har en internettadresse www.lactomin.ru. Den presenterer produktene som selgeren tilbyr til sine kunder for ordrebehandling, samt vilkår for betaling og levering av disse ordrene til kundene.

Varer - gjenstanden for den materielle verden, ikke trukket fra sivil trafikk og innsendt for salg på nettstedet.

Bestilling - En riktig utført forespørsel fra kunden for levering til den angitte adressen til listen over produkter valgt på nettstedet.

Leveringstjeneste - En tredjepart som, i henhold til en kontrakt med selger, tilbyr tjenester for levering av bestillinger til kunder.

Eksternt nettsted - et nettsted på det globale Internett, lenken som er lagt ut på nettstedet www.lactomin.ru

1. Generelle bestemmelser

1.1. Nettstedet eies og administreres av LLC "Sailfish".

1.2. Når du bestiller varer gjennom nettbutikken, godtar Kunden vilkårene for salg av varer (heretter kalt Vilkårene) som er angitt nedenfor.

1.3. Disse vilkårene, samt opplysninger om varene, presentert på nettsiden, er et offentligt tilbud i samsvar med artikkel 435 og del 2 i artikkel 437 i den russiske føderasjonskodeksen.

1.4. Bestemmelsene i den russiske føderasjonskodeksen om detaljhandel og kjøp (§ 2 kapittel 30) samt loven om russisk føderasjon "om beskyttelse av forbrukerrettigheter" datert 07.02.1992 nr. 2300-1 og andre rettsakter vedtatt i henhold til dem, gjelder for forholdet mellom kunden og selgeren..

1.5. Selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer i disse vilkårene, i forbindelse med hvilke kunden forplikter seg til regelmessig å overvåke endringer i vilkårene og betingelsene som er oppført i delen "Vilkår for bruk" når du bekrefter en bestilling.

1.6. Kunden godtar vilkårene ved å klikke på "Bekreft bestilling" -knappen i den siste fasen av å plassere bestillingen på nettsiden.

2. Registrering på nettstedet

2.1. For å bestille, kan kunden registrere eller opprette en bestilling uten å registrere seg på nettstedet.

2.2. Selgeren er ikke ansvarlig for nøyaktigheten og korrektheten av informasjonen som Kunden har gitt ved bestilling.

2.3. Klienten forplikter seg til ikke å varsle innloggingen og passordet som er oppgitt under registreringen til tredjepart. Ved Kundens mistanke om sikkerheten til hans innlogging og passord eller muligheten for uautorisert bruk av tredjeparter, skal Kunden umiddelbart underrette selger ved å sende en e-post til kundeserviceavdelingen.

3. Registrering og tidsfrister for bestillingen

3.1. Klientens bestilling kan gjøres på følgende måter: akseptert via telefon eller utstedt av kunden uavhengig av nettstedet.

3.2. Ved bestilling skal Kunden oppgi følgende informasjon:

3.2.1. for enkeltpersoner

etternavn, navn, patronymic av kunden eller mottaker av ordren;

kontakt mobiltelefon;

Leveringsadresse til bestillingen om nødvendig.

3.2.2. for juridiske personer og individuelle entreprenører

Bestillingen utstedes ved å sende en søknad til [email protected] med listen over ønskede produkter og følgende data:

etternavn, navn, mottakerens mottaker (kontaktperson);

telefon for kommunikasjon;

e-postadresse;

TIN, KPP, OGRN, Nåværende konto, Banknavn, Korrespondentkonto, BIC, By, OKPO, OKVED.

3.3. Selgeren har rett til å kansellere Klientens Ordre som inneholder Varene, som Kunden tidligere har nektet 3 eller flere ganger, og angir årsakene som ikke er relatert til mangel på mangler i disse produktene.

3.4. Selger har rett til å nekte å inngå en kontrakt og legge inn en bestilling dersom andre bestillinger for det totale beløpet på 20 tusen rubler og over allerede er utarbeidet og ikke mottatt fra Kunden.

3.5. Alle informasjonsmaterialer som presenteres på nettstedet, er kun til referanse og kan ikke fullt ut formidle nøyaktig informasjon om egenskapene og egenskapene til varene, inkludert farger, størrelser og former. I tilfelle Kunden har spørsmål angående egenskapene og egenskapene til varene, før kunden legger bestillingen, må kunden kontakte selgeren.

3.6. I fravær av de bestilte varene i selgerens lager, inkludert av grunner utenfor selgerens kontroll, har selger rett til å kansellere de angitte varene fra kundens ordre og varsle kunden ved å sende e-post til adressen angitt under registreringen (eller meldingen til "min meldinger ")

3.7. Ved kansellering av en helt eller delvis forhåndsbetalt bestilling, skal kostnaden for den avbestillte Varen på Kundens anmodning returneres av Selger til Kunden på den mest hensiktsmessige måten for Kunden og Selger som avtalt av partene, etter at Produktet er returnert til Selger.

4.1. Fremgangsmåter for levering av varer er oppført på nettstedet.

4.2. Leveringsområdet er begrenset til Russland.

4.3. Selger vil gjøre sitt ytterste for å overholde leveransetidene som er angitt på Nettstedet, men forsinkelser i leveransen er mulige på grunn av uforutsette omstendigheter som oppstod uten feil fra Selger.

4.4. Ved levering av varene ved hjelp av Kurerfirmaet eller Transportselskapene som er oppført i Leveringsseksjonen på Nettstedet, overgår risikoen for utilsiktet tap eller utilsiktet skade på varene til Kunden fra det tidspunkt bestillingen overføres til ham, og mottakeren legger signaturen på dokumentene som bekrefter leveransen av bestillingen. Selgeren kan ikke garantere overholdelse av den foreløpige leveringstiden, i form av leveranse fra tredjepart.

4.5. Ved levering av varene ved enhver form for levering, unntatt punkt 4.4., Vil risikoen for utilsiktet tap eller utilsiktet skade på varene overføres til kunden fra det tidspunkt selgeren sender bestillingen til den tredje personen som leverer bestillingen.

4.6. Kostnaden for levering av hver ordre beregnes individuelt, basert på vekt, region og leveringsmetode, og noen ganger betalingsmåten.

4.7. Levering av varer utføres på bekostning av kunden. Kostnaden for levering er ikke inkludert i prisen på varene og betales i tillegg av Kunden, samtidig med at varen er betalt i alle tilfeller, bortsett fra levering av transportkampanjer.

4.8. Ved levering til en person overføres ordren til kunden eller til den som er oppgitt som ordre mottaker. Hvis det er umulig å motta bestillingen som er utstedt for kontanter av personer som er angitt ovenfor, blir ordren overlevert til den som er klar til å gi opplysninger om bestillingen (nummeret på forsendelsen og / eller mottakerens fulde navn), og betaler også bestillingsprisen i sin helhet til den som leverer bestillingen.

4.9. Levering av en ordre utstedt til en juridisk enhet eller en enkelt gründer utføres kun i følgende tilfeller: Mottaker av ordren vil gi fullmakt fra organisasjonen for å motta varelager i henhold til ordrenes stillinger og signere fakturaavtalen eller mottaker av ordren vil signere og sette et rundstempel av organisasjonen / PI på medfølgende dokumenter.

4.10. For å unngå svindel, samt å oppfylle forpliktelsene som er antatt i pkt. 4.8. Ved levering av en forhåndsbetalt bestilling har personen som leverer bestillingen rett til å be om et dokument som identifiserer mottakerens identitet, samt angi type og nummer på mottaker som mottakeren har gitt på kvitteringen for bestillingen. Selgeren garanterer konfidensialitet og beskyttelse av mottakerens personlige opplysninger (Seksjon 9.3.1.).

4.11. Ved overføring av bestillingen må kunden kontrollere utseendet og emballasjen til bestillingen, mengden varer i ordren, fullstendighet, rekkevidde.

4.12. Ikke-mottak av bestillingen betraktes som Kundens nektelse fra salgskontrakten og er grunnlaget for kansellering av bestillingen av selgeren. Hvis den ikke mottatte bestillingen var forhåndsbetalt, returneres midlene til kunden på den måte som er fastsatt i paragraf 3.7 i vilkårene.

5. Betaling for varene

5.1. Prisen på varene er angitt på nettstedet. Ved ukorrekt angivelse av prisen på Varene bestilt av Kunden, skal Selger informere Kunden så snart som mulig for å bekrefte bestillingen til en fast pris eller avbestille bestillingen. Hvis det er umulig å kontakte kunden, anses denne bestillingen for å bli kansellert. Hvis bestillingen er betalt, returnerer selgeren til kunden beløpet betalt for ordren ved hjelp av klausul 3.7 i vilkårene.

5.2. Prisen på varene kan endres ensidig av selger. Prisen på varene er angitt i den siste fasen av bestillingen og er gyldig når du trykker på "Bekreft bestilling" -knappen. Samtidig kan prisen for varene bestilt av kunden ikke endres.

5.2.1. Prisene for varene i bestillingen er relevante i 5 dager, etter utløpet av denne perioden, og når prisene for utvalgsposter endres, blir bestillingen kansellert eller omregnet til selgerens nye priser.

5.3. Betalingsmåter for varer etter klienter av enkeltpersoner er angitt på nettstedet i "Betaling" -delen. Den avtalt betalingsmåten er metoden valgt av Kunden fra de tilgjengelige betalingsmetodene når du legger Bestillingen. Den eneste betalingsmåten som er tilgjengelig for Kunden for en juridisk enhet eller en enkelt entreprenør, er den hundre prosent forskuddsbetaling av bestillingen ved bankoverføring.

5.4. Hvis varene er forhåndsbetalt, aksepteres bestillingen først for behandling etter at kundens midler er kreditert til selgerens nåværende konto. I dette tilfellet er varene under bestillingen ikke reservert, og selgeren kan ikke garantere tilgjengeligheten av varene hos selgerens lager som ble oppgitt ved bestillingstidspunktet, og dermed kan behandlingstiden for bestillingen øke.

5.5. Egenskaper for betaling for varer med bankkort

5.5.1. I samsvar med bestemmelsen i Den russiske føderasjonens sentralbank "Ved utstedelse av bankkort og transaksjoner med bruk av betalingskort" datert 24. desember 2004 nr. 266-P, utføres bankkorttransaksjoner av kortholder eller hans autoriserte person.

5.5.2. Ved betaling av Varene ved bruk av bankkort, må Kunden presentere et identitetsdokument i Bestillingselementet, bortsett fra ved betaling med et ikke-registrert bankkort.

5.5.3. Fullmakten av bankkorttransaksjoner utføres av banken. Hvis banken har grunn til å tro at transaksjonen er svigagtig, har banken rett til å nekte å utføre denne operasjonen. Bedragerende operasjoner med bankkort er underlagt artikkel 159 i Russlands straffelov.

Ifølge artikkel 159 i straffeloven i Russland er svindel ansett som tyveri av andres eiendom eller oppkjøp av rett til andres eiendom ved bedrag eller misbruk av tillit og straffes med bøter på opptil 120 000 rubler eller i beløpet av den dømte personens lønn eller annen inntekt i en periode på inntil 1 år, eller tvangsarbeid opptil 180 timer, enten ved korreksjonsarbeid i en periode på 6 måneder til 1 år, eller ved arrestering for en periode på 2 til 4 måneder eller fengsel i opptil 2 år.

5.6. Selgeren har rett til å gi kunden rabatter på varene og installere et bonusprogram. Typer av rabatter, bonuser, prosedyre og opptjeningsvilkår kan endres av selger ensidig.

5.7. Selgeren har rett til å sette rabatter for å fremme en eller annen betalingsmetode eller levering av varene. I dette tilfellet kan selgeren begrense vilkårene for rabatter.

5.8. Ved gjennomføring av markedsaktiviteter som involverer investering av gjenstander i kundens ordre, er leveransen av disse investeringene på bekostning av kunden. For å nekte en investering, må Kunden kontakte Kundeservice.

6. Retur av varer

6.1. Returvarer av god kvalitet.

6.1.1. Kunden har rett til å nekte de bestilte varene til enhver tid før den mottas, og etter at varen er mottatt - innen 7 dager, regnes ikke kjøpsdagen. Retur av varene av god kvalitet er mulig hvis deres presentasjon, forbrukeregenskaper, samt et dokument som bekrefter faktumet og kjøpsbetingelsene for de angitte varene, er bevart.

6.1.2. Kunden har ikke rett til å nekte varer av god kvalitet, som har individuelt definerte egenskaper, hvis de angitte varene kun kan brukes av kunden som anskaffer den.

6.1.3. Dersom Kunden nekter Varene i samsvar med paragraf 6.1.1. Av betingelsene Selgeren returnerer verdien av de returnerte varene til ham, med unntak av selgerens utgifter for levering av returvarer fra Kunden, senest 10 dager etter at selger mottar kundens skriftlige erklæring. Beløpet av den betalte provisjon holdt tilbake av Kunden av en tredjepart ved betaling av bestillingen, refunderes ikke til Kunden.

6.1.4. Innen 14 dager etter mottak av bestillingen, som ikke teller kjøpsdagen, har kunden rett til å bytte varer av god kvalitet for lignende varer dersom de spesifiserte varene ikke passer kunden i form, størrelse, stil, farge, størrelse eller konfigurasjon. Klienten har ikke rett til å utveksle varer av god kvalitet som er angitt i listen over ikke-næringsmidler av god kvalitet, ikke gjenstand for retur eller utveksling, godkjent av Russlands regjering datert 01.19.1998 nr. 55.

6.1.5. Hvis kunden har krav på at et lignende produkt ikke er tilgjengelig hos selgeren, har kunden rett til å nekte å utføre salgskontrakten og kreve retur av beløpet betalt for det angitte produktet. Selger er forpliktet til å returnere beløpet som er betalt for returvarer innen 3 dager fra varens returdato, og ikke telle provisjonen betalt av den tredje personen når kunden har betalt for bestillingen.

6.2. Returner varene av utilstrekkelig kvalitet

6.2.1. Kunden kan returnere Varene av utilstrekkelig kvalitet til produsenten eller selgeren og kreve retur av det betalte beløpet, ikke telle provisjonen betalt av en tredjepart ved betaling for Kundens bestilling, i garantiperioden, holdbarhet eller, hvis en slik frist ikke er satt, innen en rimelig periode på ikke over to år. Klienten kan også kreve utskifting av produktet av utilstrekkelig kvalitet eller eliminering av mangler.

6.2.2. Ved avvisning av Kunden fra kontrakten og presentasjon av kravet om retur av beløpet betalt for varene i samsvar med paragraf 6.2.1. Av vilkårene skal kostnaden for varene bli refundert til kunden innen ti dager fra det tidspunkt selgeren mottar skriftlig søknad fra kunden.

6.3. refusjoner

6.3.1. Midlene tilbakebetales på den måten som ble brukt av kunden når de betalte for varene. Unntaket er betalingen gjennom organisasjonen av mottak av elektroniske innbetalinger ROBOKASSA - tilbakebetaling gjøres i disse tilfellene ved bank- eller postoverføring ved hjelp av detaljer angitt av kunden i søknaden. På skriftlig forespørsel fra kunden kan også pengene som er betalt for bestillingen, returneres på en hensiktsmessig måte for Kunden og Selgeren ved gjensidig samtykke. Beløpet av den betalte provisjon holdt tilbake av Kunden av en tredjepart ved betaling av bestillingen, refunderes ikke til Kunden.

6.3.2. Hvis tilbakebetaling gjøres samtidig med retur av varene av kunden, tilbakebetales det angitte beløp av selger med samtykke fra kunden på en av følgende måter:

· A) postanvisning;

· B) ved å overføre tilsvarende beløp til en bank eller annen konto av Kunden angitt av Kunden.

6.4. Prosedyre for brudd på selgeren av vilkårene i sortimentet (re-eksport).

6.4.1. Ved overføring av varer i strid med vilkårene for utvalget gjelder ikke kunstregler. 468 i sivil loven.

6.4.2. Hvis et produkt er funnet i bestillingen som ikke samsvarer med det bestilte sortimentet (retur), har kunden rett til å nekte varen under overføringen av bestillingen og kreve erstatning for varene i sortimentet som er oppgitt av bestillingen eller tilbakebetaling av de faktisk ikke leverte varene.

6.4.3. Varer overført til Kunden i strid med sortimentet skal returneres til Selger. Hvis kunden godtar varene, har selgeren krav på at kunden betaler for varen til den pris selgeren fastsetter for varene på stedet på tidspunktet for overføringen av varene. Hvis den faktiske overførte varen ikke er i selgerens utvalg presentert på nettstedet på tidspunktet for overføringen av varene, betales denne varen til den avtalt pris med selgeren.

6.4.4. Erstatning av varer som ikke overholder Ordren for sortimentet utføres ved å legge inn en ny ordre som avtalt av partene - av selger eller kunde - med etterfølgende betaling dersom varene ikke er betalt før

6.4.5. Hvis det er umulig å erstatte varene, informerer selger Kunden ved å sende en melding til e-postadressen som er oppgitt av kunden når du oppretter bestillingen, og pengene som faktisk er betalt for de leverte varene, returneres på den måte som er fastsatt i punkt 4.6.6.

6.4.6. Midlene som Kunden betaler for de faktiske ikke leverte varene, krediteres Kundens brukerkonto og tilbakebetales innen 10 dager fra datoen for mottak av Kundens skriftlige søknad om retur av midler. Tilbakebetaling av beløpet betalt for varene utføres i samsvar med punkt 6.3.1.

6.5. Prosedyre for brudd på vilkårene for kvantitet av selgeren.

6.5.1. Ved overføring av bestillingen er kunden forpliktet til å sjekke antall produkter i bestillingen. Hvis det oppstår uoverensstemmelser i antall varer i bestillingen under overføringen av bestillingen, skal kunden, i nærvær av selger eller transportørens representant, utarbeide en lov om avvik i mengde.

6.5.2. Hvis selgeren har overført til Kunden en mindre mengde av varene enn angitt av ordren (ikke-investering), har Kunden ved overdragelse av bestillingen rett til å godta varene i den delen som svarer til bestillingen og be om å overføre manglende mengde av varene eller, hvis manglende varer er betalt, nekte bestillingen delvis i manglende varer og kreve refusjon for det manglende produktet i samsvar med punkt 6.3.1.

6.5.3. Overføringen av de manglende varene utføres ved gjennomføring av en ny ordre som avtalt av partene - av selger eller av kunden, med forbehold av bestemmelsen i klagelovens klient, utarbeidet på den måte som er beskrevet i 6.5.1.

6.5.4. Hvis de manglende varene ble forhåndsbetalt av kunden, blir kostnadene tatt hensyn til når du oppretter en ny ordre, og reduserer kostnaden for en ny ordre. Hvis de manglende varene ikke er betalt av kunden, betales den på en tilgjengelig måte valgt av kunden eller selgeren som avtalt med kunden når du legger inn en ny ordre.

6.5.5. Hvis det er umulig å overføre de manglende varene, informerer selger Kunden ved å sende en melding til e-postadressen som er oppgitt av kunden ved registrering eller opprettelse av bestillingen, og pengene som faktisk er betalt for de manglende varene, returneres i samsvar med punkt 6.5.6.

6.5.6. Fondet betalte av Kunden for de manglende varene tas i betraktning ved opprettelse av en ny ordre, redusering av kostnaden for en ny ordre eller gjenstand for tilbakelevering innen 10 dager fra datoen for mottak av en skriftlig erklæring fra kunden om retur av midler, samt diskresjonsloven i rekkefølge av punkt 5.5.1. Tilbakebetaling av beløpet betalt for varene utføres i samsvar med punkt 6.3.1.

6.5.7. Ved brudd på klientens paragraf 6.5.1 når det gjelder å utarbeide loven, har selger etter eget skjønn rett til å nekte kunden å tilfredsstille kravet på mengden av overførte varer.

7. Intellektuell eiendom

7.1. All tekstinformasjon og grafikk på nettstedet er eiendommen til selger og / eller dets entreprenører.

8. Garantier og ansvar

8.1. Selgeren skal ikke holdes ansvarlig for skade forårsaket av Kunden på grunn av feilaktig bruk av Produktene som er bestilt på Nettstedet.

8.2. Selger er ikke ansvarlig for innholdet og driften av eksterne nettsteder.

8.3. Selgeren har rett til å tildele eller på annen måte overføre sine rettigheter og forpliktelser som følger av hans forhold til Kunden til tredjepart.

9. Fortrolighet og beskyttelse av personlig informasjon.

9.1. Levering av opplysninger av kunden:

9.1.1. Når du registrerer eller oppretter en bestilling på nettstedet, gir kunden følgende informasjon: Etternavn, Fornavn, kontakt mobiltelefonnummer, e-postadresse, fraktadresse, passord for å få tilgang til nettstedet.

9.2. Ved å levere sine personlige data ved registrering eller opprettelse av en bestilling på Nettstedet, godtar Kunden Selgerens behandling, herunder med det formål å markedsføre varer og tjenester av Selger.

9.2.1. Hvis kunden ikke ønsker at hans personlige data skal behandles, bør han kontakte selgerens Client Relationship Service via tilbakemeldingskjemaet på nettstedet. I dette tilfellet slettes all informasjon mottatt fra kunden (inkludert påloggingen og passordet) fra kundens database av selgeren og kunden vil ikke kunne legge inn bestillinger på nettstedet.

9.3. Bruk av informasjon levert av kunden og mottatt av selger.

9.3.1 Selger bruker dataene som Kunden har gitt i løpet av hele registreringsperioden for Kunden på Nettstedet for å kunne:

· For registrering / godkjenning av Kunden på Nettstedet

· Å behandle kundens ordrer og å oppfylle sine forpliktelser overfor kunden

· Å gjennomføre aktiviteter for å fremme varer og tjenester

· Å evaluere og analysere driften av nettstedet

· Å analysere kundens kundegenskaper og gi personlige anbefalinger

· For deltagelse av Klienten i lojalitetsprogrammet

· For å bestemme vinneren i kampanjer som selgeren har

· Informere klienten om kampanjer, rabatter og spesialtilbud via elektroniske og SMS-mailinger.

9.3.2. Selgeren har rett til å sende reklamemeldinger til kunden. Hvis kunden ikke ønsker å motta e-post fra selger, må han informere selgerens kundeservice av sitt ønske ved å sende en e-post fra e-postboksen som er oppgitt under registreringen eller opprette en bestilling.

9.4. Opplysning av opplysninger mottatt av selger:

9.4.1. Selgeren forplikter seg til ikke å avsløre informasjon mottatt fra Kunden. Det anses ikke for å være et brudd på bestemmelsen fra selger av opplysninger til agenter og tredjeparter som handler på grunnlag av en avtale med selger for å oppfylle forpliktelser overfor kunden.

9.4.2. Det anses ikke for å være et brudd på forpliktelsene til å overføre informasjon i samsvar med de rimelige og gjeldende krav i lovgivningen i Russland.

9.4.3. Selgeren ved behandling av personopplysninger tar nødvendige og tilstrekkelige organisatoriske og tekniske tiltak for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang til dem, samt fra andre ulovlige handlinger i forhold til personopplysninger.

9.5. Selgeren har rett til å bruke teknologien "cookies". "Cookies" inneholder ikke konfidensiell informasjon og overføres ikke til tredjepart.

9.6. Selgeren mottar informasjon om ip-adressen til nettstedet besøkende www.lactomin.ru. Denne informasjonen brukes ikke til å identifisere den besøkende.

9.7. Selger er ikke ansvarlig for informasjon gitt av kunden på nettstedet i en allment tilgjengelig form.

9.8. Selgeren er ikke ansvarlig for tap som Kunden måtte pådra seg som følge av at hans innlogging og passord ble kjent for en tredjepart.

9.9. I tilfelle selgerens mistanke om bruk av kundens konto av en tredjepart eller skadelig programvare, har selgeren rett til ensidig å endre kundens passord.

9.10. Mer informasjon om politikken til OOO "Sailfish" i forbindelse med behandling av personopplysninger er gitt i punkt 11.

10. Andre forhold

10.1. Forholdet mellom klienten og selgeren er underlagt loven i den russiske føderasjonen.

10.2. Ved spørsmål eller klager fra Kunden, bør han kontakte selgerens Client Relations Service via telefon eller via tilbakemelding skjemaet på nettstedet. Partene vil forsøke å løse alle tvister ved forhandling, hvis ingen avtale er nådd, vil tvisten bli henvist til rettsmyndigheten i samsvar med gjeldende lovgivning i Russland.

10.3. Rettens anerkjennelse av at noen av bestemmelsene i disse vilkårene er ugyldige, medfører ikke at de resterende bestemmelsene er ugyldige.

Listen over ikke-matvarer av god kvalitet, ikke gjenstand for retur eller bytte for et lignende produkt av annen størrelse, form, størrelse, stil, farge eller konfigurasjon. (Godkjent ved bekreftelse fra Russlands regjering nr. 55 av 19. januar 1998)

Produkter for forebygging og behandling av sykdommer i hjemmet (sanitære og hygieniske materialer av metall, gummi, tekstiler og annet materiale, instrumenter, medisinsk utstyr og utstyr, munnhygieniske produkter, brilleglass, barneomsorgsprodukter), narkotika.

Personlige hygieneprodukter (tannbørster, kammer, hårnål, hårkrøller, parykker, hårstykker og andre lignende produkter).

Tekstilvarer (bomull, sengetøy, silke, ull og syntetiske stoffer, varer fra ikke-vevde materialer som tekstiler - bånd, flett, blonder og andre); kabel produkter (ledninger, ledninger, kabler); konstruksjon og etterbehandling materialer (linoleum, film, tepper og andre) og andre produkter som selges i metriske områder.

Sying og strikkevarer (plagg og strikkede undertøy, sokker).

Produkter og materialer i kontakt med mat fra polymere materialer, inkludert for engangsbruk (servise og servise og kjøkkenutstyr, beholdere og emballasjematerialer for lagring og transport av mat).

Husholdnings kjemikalier, plantevernmidler og agrokjemikalier.

Hus møbler (møbler sett og sett).

Produkter av edle metaller, med edelstener, av edle metaller med innlegg fra halvverdige og syntetiske steiner, fasetterte edelstener. ·

Biler og moto-produkter, tilhengere og køreplater for dem; mobile verktøy for småskala mekanisering av landbruksarbeid; lystfartøy og annet husholdningsfartøy. Teknisk komplekse produkter, husholdning som garantiperiodene satt (Metal-cutting maskin og tre, husholdning, husholdning elektriske maskiner og apparater, husholdning elektronisk utstyr, husholdning datamaskin og kopiering utstyr, foto og videoutstyr, telefon og telefaks utstyr, elektroniske musikkinstrumenter, elektroniske leker, husholdningsutstyr og -utstyr). Sivile våpen, de viktigste delene av sivile og tjenestevåpen, ammunisjon.

Dyr og planter.

Ikke-tilbakevendende publikasjoner (bøker, brosjyrer, album, kartografiske og musikalske publikasjoner, arkiv, kalendere, hefter, publikasjoner gjengitt på tekniske medier).

9.7. Selger er ikke ansvarlig for informasjon gitt av kunden på nettstedet i en allment tilgjengelig form.

· For deltagelse av Klienten i lojalitetsprogrammet

11. Politikken til LLC "Seilbåt" i forbindelse med behandling av personopplysninger

Jur. Adresse: 192029, St. Petersburg, Public Lane, 5, Office 209 Postadresse: 192148, St. Petersburg, Ulitsa Ol'ga Berggolts, 35 lit B

11.1 Formålet med og omfanget av dokumentet

· "Politikk" Sailboat "(heretter kalt - Selskapet) i forhold til behandling av personopplysninger" (heretter - Policy) bestemmer posisjonen og selskapets intensjoner innen behandling og beskyttelse av personopplysninger for å bevare og beskytte rettighetene og frihetene til hver person og spesielt rett til privatliv, personlige og familiens hemmeligheter, æresbeskyttelse og godt navn.

· Politikken håndheves strengt av ledere og ansatte i alle strukturelle underavdelinger og grener av Parusnik LLC.

· Politikken gjelder alle personopplysninger om emner behandlet i Selskapet ved hjelp av automatiseringsmidler og uten å bruke slike midler.

· Et hvilket som helst gitt personopplysninger har tilgang til denne policyen.

· Personopplysninger - Informasjon om direkte eller indirekte bestemt eller bestemt person (borger). dvs. til slik informasjon, særlig omfatte følgende: navn, år, måned, dato og sted for fødsel, adresse, informasjon om familie, sosiale, eiendom status, utdanning, yrke, inntekt, helseopplysninger, samt annen informasjon.

· Personlig databehandling - enhver handling (operasjon) eller et sett med handlinger (operasjoner) med personlige data utført ved hjelp av automatiseringsmetoder eller uten å bruke slike midler. Disse handlingene (operasjoner) omfatter: innsamling, mottak, registrering, systematisering, oppsamling, lagring, klaring (oppdatering, modifikasjon), ekstraksjon, bruk, overføring (spredning, som gir tilgang), depersonalization, blokkering, sletting, ødeleggelse av persondata.

Persondata-enhetene Parusnik LLC behandler personopplysningene til følgende personer:

· Ansatte av LLC "Sailfish";

· Emner som sivile kontrakter inngås med

· Kandidater til ledige stillinger hos Parusnik LLC;

· Klienter av LLC "Sailfish";

· Registrerte brukere av nettstedet Parusnie LLC

· Representanter for juridiske personer

· Leverandører (individuelle entreprenører).

Prinsipper og vilkår for behandling av personopplysninger

Flere Artikler Om Typer Acne