For en tid siden ble hele dermatokosmetiske serien Merck Exfoliac (EXFOLIAC) kjøpt av NOREVA Laboratories, Frankrike.
Laboratorier av NOREVA vil fortsette å produsere Exfoliac uten å endre sammensetningen og hovednavnet til gammaen, men med en gradvis overgang til en ny pakke (i stedet for MERCK-logoen, blir det NOREVA-logoen).

FUNKSJONER
Exfoliating Exfoliating Gel er en dual action gommage designet for fet og ungdomslig problem hud. Det har en dobbel effekt:
- øyeblikkelig takket være eksfolierende mikrogranuler som forsiktig fjerner døde celler og urenheter;
- forlenget på grunn av ANA, regulerer funksjonen av epidermale celler, jevner hudtekstur og utjevning av defekter.
Huden blir merkbart jevnere og renere.

SØKNAD
Påfør eksfolierende eksfolierende gel 2-3 ganger i uken på fuktig hud, unngå øyekontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.

ingredienser:
Aktive ingredienser:
AHA - mikro peeling og peeling baller, aktive fuktighetsgivende ingredienser.

Noreva Exfoliac Cleansing Scrub

Rensing og peeling av blandet, fet, problemhud

Sunn, ren hud

Noreva Exfoliac Gommage Purifiant (Noreva Exfoliac Scrub rensing) for problem, oljeaktig, blandet hud.

Forrige navn på produktet er Noreva Exfoliac Exfoliating Gel med ANA. Det ideelle middelet for å rense ung hud med ufullkommenhet fra Norev-laboratoriet er Exfoliac Cleansing Scrub. Verktøyet forsyner forsiktig og effektivt huden, fremmer aktiv eksfoliering. Fuktighetsgivende og kerato-regulerende komponenter bidrar til å bekjempe overflødig sebum og oljeaktig glans. Scrub bidrar til å fjerne huddefekter og jevner lettelsen på grunn av langvarig virkning av ANA-syrer. Dermatologisk testet. Inneholder ikke såpe, fargestoffer og parabener. Noreva Exfoliac Gommage Purifiant vaskes lett av, tørker ikke problemhuden, gjør det mykt og smidig.

 • glykolsyre fremmer peeling av døde celler, har en blekende effekt;
 • glycerin fukter;
 • Ammoniumlaktat har fuktighetsgivende, peeling og keratolytiske egenskaper.
 • uten såpe
 • parabenfri
 • nekomedogenno

Påfør 2-3 ganger i uken på fuktig hud med lett masserende bevegelser. Skyll grundig. Anbefalt kompleks bruk med aktive pleieprodukter fra EXFOLIAC-serien. Ikke bruk under eksacerbasjon av akne.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Skrub Noreva Exfoliac

Noen ganger kan selv den mest ideelle huden bli skadet av synlige sorte prikker og flekker etter akne. For å rengjøre huden av svarte flekker, for å regulere oljeaktig glans og frisk hudfarge, er det nødvendig å regelmessig engasjere seg i dyp rensing av huden. Du kan utføre denne prosedyren hjemme ved hjelp av Noreva Exfoliac Facial Scrub gelskrubbe.

Hvordan skrubbe Noreva Exfoliac

Skrubbingen Noreva Exfoliac er spesialdesignet for rensing av ung og problem hud, nemlig med stagnerende flekker og svarte prikker. Ved hjelp av myke eksfolierende mikrogranulater, forsyner Exfoliac forsiktig, men danner huden dypt, eksfolierer døde hudceller og urenheter, gir en sunn farge, gjør huden myk.

På grunn av at sammensetningen av skrubbe Noreva inkluderer frukt AHA-syre, blir sorte prikker usynlige. Fra denne skrubbe får du umiddelbart to effekter: øyeblikkelig og langvirkende. Øyeblikkelig skrubbe Exfoliac-serien renser huden, noe som gjør den glatt og frisk. Langvarig handling assosiert med AHA-syrer, som over tid utjevner hud uregelmessigheter, glatte arr, arr og misfarget pigment og stagnerende flekker.

Hva er en del av skrubbe Noreva Exfoliac

Hovedkomponenten av frukt AHA-syre er 10,2%, eksfolierende mikrogranuler, rensing og fuktighetsgivende (inkludert glycerol) komponenter. PH nivå 3,5.

Denne skrubbingen har ingen allergiske reaksjoner, uten parabener, ikke-komedogen og er et utmerket verktøy i komplekset for behandling og rensing av huden.

Hvordan bruke skrubbe Noreva Exfoliac Facial Scrub

Exfoliac scrub brukes ikke mer enn 2-3 ganger i uken for natten. Det bør brukes på ren, litt fuktig hud med myke massebevegelser, for ikke å berøre området rundt øynene og slimhinner. Du kan skyll straks, og hvis du har stillestående flekker og et tilstrekkelig antall svarte prikker, la du gå i 5 minutter (ikke mer, se tiden!) Og skyll med varmt vann.

Huden blir øyeblikkelig glatt, frisk og pustende. Hvis du overdriver denne peeling på ansiktet, så kan huden bli brent. Ved tørr og sensitiv hud, etter en skrubbe, påfør fuktighetsgivende ikke-komedogen krem ​​etter 10 minutter. Denne peeling anbefales å gjøre om kvelden før sengetid.

Hvor mye koster Noreva Exfoliac Facial Scrub

fordi Noreva kosmetikk tilbyr profesjonelle produkter innen hudrensing, men det er ikke så sterkt annonsert som Vichy, da kostnaden er mye lavere. Gjennomsnittlig pris for en Exfoliac skrubbe er ca 750 rubler. Denne røret er nok i 2-3 måneder med vanlig bruk.

Skrubb Noreva Exfoliac Facial Scrub Reviews

Det fungerer virkelig! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med sorte prikker. Jeg begynte å regelmessig bruke skrubbe fra Noreva og jeg så hvordan de ble blek rett før øynene mine. Denne skrubbe er også god fra små subkutane utslett og flekker etter akne, fade etter første gang, etter flere - de er ikke lenger synlige. Prisen rettferdiggjør kvaliteten, veldig fornøyd.

Gjennomgå forfatter: Elena

Jeg ble rådet av en hudlege i kombinasjon med Efzesel en gang i uken for å gjøre en slik skrubbe for selv den raskeste rensingen. Jeg liker Exfoliac Scrub selv, den er myk, rask, og huden er umiddelbart fløyel og rosa. Hele livet mitt har svarte prikker på nesen min, men her i en måned forsvant de og jeg forsto ikke hvorfor, men nå har mysteriet blitt løst. Men du må regelmessig bruke peeling, ellers vises de svarte prikkene igjen.

Anastasia: Anastasia

Jeg har ca 4-5 flekker igjen på ansiktet mitt etter akne, gnidd jeg dem med duger og gjorde masker med leire. Litt svakere enn stål, men har ikke gått i omtrent et halvt år. Uheldigvis i et apotek så jeg denne Exfoliant fra Noreva og bestemte meg for å prøve. Så leste jeg mange positive vurderinger på Internett, begynte å gjøre det og likte det så mye at jeg kjøpte en hel serie med Exfoliac fra dem. Min hud gløder bare. Hooray, jeg fant min perfekte sminke.

Gjennomgang av: Rita

Les også

Behandlinger Noreva Foundation

Recovery Cream Noreva Exfoliac

48 kommentarer på Noreva Exfoliac Scrub:

Kan jeg umiddelbart lage en maske av hvit leire etter det? Eller har det ingen mening?

Ingen ekstra masker er verdt det, ellers vil du brenne huden. Etter 1-2 timer kan du bruke en fuktighetsgivende beroligende krem, ikke mer.

Hvorfor ikke krem ​​med en gang?

slik at huden hviler, puster og gjenoppretter, mettet med oksygen. Og etter henne beroliger kremet allerede.

Er det mulig å bruke andre hudpleieprodukter med denne skrubbingen, for eksempel Baziron?

Hallo Fortell meg, vær så snill, kan jeg bruke denne skrubbe peeling hvis jeg går på et solarium?

Du kan, men gapet mellom soling og skrubb bør være minst 2-3 dager, både før og etter. Denne skrubbingen er ikke til daglig bruk, husk.

Fortell meg, hva kan jeg for øvrig bruke en skrubbe med ANA fra et annet selskap? Så i vår by er Noreva umulig å finne. Kanskje er det noe lignende i Uriage eller Aven? takk

ja, for eksempel, avene gommage doux purifiant eller Uriage Gommage Integral

Hei, vær så snill, forklare hvordan lotionen i samme firma skiller seg fra skrubbe? Hva vil være bedre å påvirke stillestående røde flekker etter akne, noe som tar lang tid? Takk på forhånd!

Det er bedre å bruke Exfoliac-serien i komplekset.
Lotionen er beregnet til daglig bruk, skrubbe bare 1-2 ganger i uken, konsentrasjonen av syrer er forskjellig.

men hva skal du begynne? Hjelper det virkelig? og ikke bare "faktum" skrevet i instruksjonene? Takk på forhånd!

Start med en skrubb, 1-2 ganger i uken i henhold til instruksjonene.

Fortell meg hvorfor det anbefales å gjøre det om natten? Jeg foretrekker det motsatte om morgenen.

For at huden skulle komme seg over natten, var det ingen ekstra effekter fra UV-stråling og generelt ingen berøringer. Før sengetid de gjorde det og gikk til sengs - huden vil slappe av etter peeling.

Fortell meg, vennligst, etter bruk av skrubbe, er det nødvendig å bruke fuktighetsgivende ACID krem ​​(som Avene Cleanance K, LRP Effaclar duo, Noreva Global 6, Bioderma Sebium Global, Uriage Hyseac aktiv pleie med AHA) som etter daglig rensing av huden? Vil det gi noen ekstra effekt? Eller er det bedre etter en skrubbe, hvis huden er SLEEP, bare for å la den komme seg? Takk for svaret.

Hvis huden er normal, må du ikke bruke noe: ingen fuktighetskrem eller ytterligere kremer, spesielt med syrer, brenner huden.

Fortell meg hva er de beste middelene for meg å kjøpe fra hullet for å holde huden i god stand etter løpet av aknekutan? 1-2 pimples vises, svarte prikker på nesen, for å forebygge hva du vil gi råd til? mens du ser på srab, ansiktscreme Global 6 for morgenen og revitaliserende fuktighetskrem for natten, ser virkelig frem til ditt råd. ))))

Prinsippet om kvalitetspleie: rensing og fuktighet. Jeg anbefaler alle å bruke Umat dermatologisk beriket gel (http://priwi.ru/gel-dlya-umyvaniya-uriage/) - dette middelet har ikke en enkelt minus, ideelt rengjør, beholder hydrolipidfilmen, tørker ikke. Du kan prøve å vaske geler fra Norev Exfoliac.
Fuktighetsgivende, hvis huden er tørr, så er en regenererende krem ​​fra Norev egnet, hvis huden er mer fet eller kombinert, så er Uryazh Akvapresi krem ​​(http://priwi.ru/crem-uriage-aqua-precis/) veldig bra for støttestadiet. Eller kremet av Noreva fra Aquareva-serien er også bra.
I stedet for en skrubbe kan du ta en maske fra Norev, Global er en god krem, men ikke for alle.
Så prøv, uten følelser, er det svært vanskelig å finne virkelig gode produkter.
Jeg vil råde deg først til å kjøpe et verktøy, for eksempel Global krem ​​og prøve det, om det passer deg. Plutselig er det ikke noe for din hudtype.
Generelt er veldig kosmetikk av høy kvalitet fra Avene og Uriage - de er i min prioritet. Etter allerede Noreva, Bioderma og La Roche Posay.

Tusen takk for ditt råd, gjorde jeg konklusjoner for meg selv at jeg vil stoppe på uyazh alt det samme))) Ønsker selvfølgelig en linjeomsorg, kanskje er det et globus fra huden i uiyazh? Og så vil jeg ta gel for vask, krem ​​av en aquapresi nettopp))) Jeg vil prøve!

Til helse!
Selvfølgelig er det. Se Hyseac Uriage-serien.
For eksempel, Uriage Yseak Emulsion K18 og (Uriage Hyseac Mat - det er syrefritt, men ikke dårlig.

God ettermiddag
Jeg antar at jeg var heldig med dette nettstedet, der jeg ser profesjonelle kommentarer på produktene. takk
Jeg ville være takknemlig for anbefalingene, fordi hun selv ikke kunne takle hennes hud.
Jeg er 31 år gammel, jeg har ingen dårlige vaner, mitt problem er seborrhea. Allerede 20 minutter senere er huden skinnende, og en time senere renner hele sminke. Legene sier at en slik egenskap i kroppen.
Takket være en slik "funksjon", blir porene forstørret og tilstoppet, betennelser oppstår, hud av ujevn farge, samtidig svært dehydrert, prøver alltid å tørke den og deretter peeling, men ingenting hjelper.
Det var ikke noe bedre enn syrer, men hullet forbedret hudens utseende - stagnerende flekker gikk vekk raskere, resten er alt som det var.
Vennligst råd, fullfør omsorg for mitt problem, og selvfølgelig hvordan du kan fukte huden, fordi selv min oljeholdige hud ber om fuktighetskrem, samt produkter for syrer, er dette en ting som har effekt. tusen takk!

God ettermiddag, Olga!
Du må bruke seboregulerende emulsjoner med syrer, for eksempel Avene Cleanance, Uriage Hyseac og lignende. De både fukter og kontrollerer sekresjonen av talg.
Fra behandling av Skinoren eller Azelik, undertrykker de sekretjonen av talg og tynner huden, som det blir fornyet og rengjort oftere.
I løpet av dagen, bruk matting kluter for å eliminere denne "fettstoffer" effekten.
Vel som vanlig, 3 stadier: rensing, behandling og hydrering.
Fuktighetskrem plukk opp fra krem ​​Uriage Aqua Precis for fet hud, det nærer godt, absorberer raskt, forbedrer hudfarge, virkelig! eller Avene Hydrance Optimale velger også for fet hud.
Også som fuktighetsgivende, prøv regecin under sminke. Strammer sebum, strammer porene.
Også masker med syrer, for eksempel Avene Cleanance mask eller Uriage Hyseac, Noreva Exfoliac.
Rensing er et middel til en myk, ikke-tørkende hud, for eksempel Uriage Surgras Liquide dermatologisk gel for vasking, fra Bioderma, fra Noreva xerodian.
Selv lese metoden min, det er mer detalj når man skal bruke et middel, når det er fuktig - i etapper. - http://priwi.ru/metodika/
Hvis du fortsatt har spørsmål, skriv!

God ettermiddag
Tusen takk for svaret og for linken, vil jeg gjerne gjøre deg kjent med det samme!

Jeg har flere spørsmål hvis du kan:
1 - Hvor ofte kan syrer brukes? Skal huden bli tynnere, noe som fører til sterke rynker? Jeg bruker fortsatt, hjelper, fjerner syre-hud forverres. Er det mulig å sitte på syrer hele tiden?
2-hva skal du vaske, hvilken løsning vil du anbefale? Jeg prøvde gelen med syrer, men apotekeren sa det var latterlig, fordi det er lite rette på huden og går inn i røret, det er bedre å ta masker med syrer, de jobber lengre på huden.
3- Du nevnte kremet Uriage Aqua Precis, skrev at det nærer seg. fortell meg, vil det tette porene? Det virker for meg at hvis min skremmende oljeholdige hud blir næret, vil den begynne å bli tilstoppet og hypodermer vil dukke opp? Jeg trodde, min oljeholdige hud trenger ikke ernæring, men det må være godt rengjort og fuktet.
4 hva kan du smøre under øynene?
5 flekker fra "gamle betennelser" tar svært lang tid. Hvilken løsning er bedre å bruke i dette tilfellet?
6 - Problemet mitt kan løse peeling i kabinen og andre maskinvareprosedyrer? Er seborré en hudfunksjon eller et problem inni? I 3 år har jeg gått rundt alle legene, og alle sier at for meg er dette en individuell funksjon.
Takk igjen for anbefalingene, selvfølgelig, jeg visste ikke og prøvde ikke alle verktøyene, du hjalp virkelig! Jeg var veldig mye å velge mellom uyazh, aven og bioderma, mine øyne divergerer.

1. Det er ikke så høy konsentrasjon av syrer, mer presist, de er balansert i sammensetningen. Krememulsjonstype Avene Cleanance kan brukes kontinuerlig i flere år, fordi Syrer må trenge inn i epidermis, "start" prosessen med rensing. Bruk dette verktøyet 1-2 ganger om dagen, hvis det fukter huden nok, så kan du uten ekstra fuktighetskrem. Det skjer at i begynnelsen vil denne krem ​​forårsake peeling og tørrhet, da kremen er nødvendig i tillegg.
2. Jeg anbefaler å vaske http://priwi.ru/gel-dlya-umyvaniya-uriage/, så langt har jeg ikke funnet det bedre i den moderne verden til en mer eller mindre tilstrekkelig pris (ikke 5000-10000000, men 1500).
3. Uriage - non-comedogenic kosmetikk, i intet tilfelle vil tette porene. Det er nødvendig for daglig hydrering under dehydrering, tørr hud. Oljeskinn må fuktes! Ellers fremkaller vi talgkirtler for enda mer aggressiv produksjon av talg.
4. Smør øynene dine med hvilken som helst krem ​​du liker, du kan ta fra de samme anerkjente merkene Avene, Uriage. Clinique har også en god øyekrem. Dette er i henhold til dine preferanser og prisbegrensninger.
5. Pigmentpottene fjerner de samme masker med syrer og skrubber, bare oppdatering av epidermis, vi kan kvitte seg med dem.
6. Prosedyrer vil hjelpe + regelmessig daglig pleie. Sjekk også for hormoner, er de normale? I denne alderen er det enten i det hormonelle eller vegetative nervesystemet. Prøv også å spise riktig, strengt, uten sukker i noen form, fet, salt og krydret, noe som også provoserer talgkirtler.

Helen, god ettermiddag igjen,
Hva er klokken? Jeg studerer dine anbefalinger på spørsmålet mitt og linkene du angav.
for øyeblikket før kjøpet var fortsatt ett spørsmål.
Skal jeg bruke sterke virkemidler som Effzell eller Klenzit?
Jeg minner deg om at min klage handlet om væske seboré, som et resultat, porer, periodisk betennelse og poeng. hud dehydrert basironom.
Jeg vet ikke hvilken grad av akne som vurderes. eller er det nok kroppspleieprodukter - rensende gel, tonic, masker på syrer som vil forbedre hudtilstanden? eller vil mine problemer bidra til å løse enda kraftigere verktøy, som Effezel?

Jeg tror det er nok omsorgsprodukter. Fra behandling, som jeg skrev til deg tidligere, Azelik eller Skinoren. Effezel tror ikke det passer deg.
Bruk også tonics eller lotion for å fjerne fet glans, for eksempel http://priwi.ru/micellyarnyj-loson-ot-avene/

Tusen takk for hjelpen! Jeg studerte og studerte nettstedet veldig dypt, takk for råd og slikt materiale!

PS Elena, fortell meg, vær så snill, kan Uriage Surgras Liquide-gelen for vasking, som du anbefalte for vask, brukes til å vaske hodebunnen og håret? Problemet med hodebunnen er fortsatt den samme væske seborrhea. Håret var alltid sunt og vakkert, da endret tilstanden i hodebunnen og håret begynte å bli skittent raskt, til tross for kosthold og vitaminer. På en eller annen måte vil jeg løse problemet fra innsiden og utad. Hva kan brukes eksternt for seboregulering, helst terapeutisk. Takk

For hodebunn, vurder merkene Ducray, Klorane, Phytocedrat.

God kveld, Elena.

bryr deg om det er noen spørsmål, hvis du kan =)

mens du valgte -
BEHANDLING
Azelik likte konsistensen.
Du har anbefalt mer Regetsin. Helen, de burde brukes sammen i tech. dag eller en å velge mellom?

RENSE
gel for vask Uriage Surgras Liquide

ADDITIONAL CARE
1-2 ganger i uken vil jeg bruke Noreva Exfoliac Facial Scrub, for natten, av og til lotion med høy konsentrasjon av ANA og BHA 125 ml.

ellers er jeg forvirret.......
Du anbefaler også å ta med i sorgen for seboregulatorisk emulsjon med syrer, som Avene Cleanance, Uriage Hyseac.
1 - vil det være mange syrer? og når skal jeg bruke seboreg-emulsjoner?
2 - uryazh bedre enn servant med Norev Exfoliac med syrer? Det er ingen syrer i Uryazh, jeg er redd for at jeg blir svak med problemet mitt.
3 - Hvilken maske er mer effektiv når seborré er Avene Cleanance, Uriage Hyseac eller Noreva Exfoliac?
4 - i hvilke medier er det flere syrer? for fet hud er det viktig at det er aha og syre. Vna er veldig vanskelig å møte i produktene. Har du noe med lignende syrer i din erfaring?
5 - det var et problem med fuktighet. Jeg så på rørene mine, det er et gaverør av Avene Hydrance Optimale - jeg likte ikke kremet - det var alltid en glans, etter det kan du ikke sette på sminke eller pulver. leser vurderinger, la jeg merke til at etter din mening er Aven fortsatt bedre. Jeg vet ikke hva som kan brukes til å fukte slik at porene ikke tetter, huden blir myk og skinner ikke. og krem ​​skal påføres før eller etter eller i stedet for emulsjonen seboreguliruyuschuyu... forvirret i det hele tatt. hjelp, vær så snill

Olga, god ettermiddag!
Regetsin som co-agent, det kan brukes under sminke eller for ekstra forsiktighet i løpet av dagen.
1. Det er ikke mange syrer, emulsjoner blir vanligvis brukt 1-2 ganger om dagen, jeg søker under sminke om morgenen. Da er det ingen skinn, fra fuktighetskrem. Og han skjuler noen husker på ansiktet, i løpet av dagen gir ikke skinne.
2. Uriage er bedre fordi det ikke tørker ut huden og rydder perfekt. Men syrer dehydrerer huden i slike mengder.
3. Noreva Exfoliac
4. Jeg brukte Avene med syrer (Cleanance), Noreva Exfoliac. Det er andre midler som er mer profesjonelle verktøy med syrer, se på Internett, men se på beskrivelsen, slik at det ikke er noen høy konsentrasjon av syrer, eller du kan gripe brenningen.
5. Fuktighet er et must. Prøv Uriage Vannmotstand for fet hud, det fuktes godt, absorberer raskt og etterlater ingen oljeaktig glans.
Krem påført etter behov. Ikke egnet om morgenen betyr det om kvelden på toppen av Azelik (i 20-30 minutter). Hvis huden allerede er hydrert, bare bruk azalek for natten. Morgenemulsjon. Se hvordan huden er. Dette er individuelt i hvert enkelt tilfelle.

Så ta for fuktighet Uryazh Akvapresi
mens hovedomsorgen er utarbeidet med din hjelp! tusen takk!
god natt

Elena, hei igjen! Tror du fruktsyrer ikke er kontraindisert under graviditet? Jeg kan ikke finne ut Internett er motstridende informasjon. Og det samme spørsmålet til salisylsyre.

Du kan bruke syrer under graviditet, men se på hudtilstanden, det kan bli mer følsomt.

Jeg leste kommentarene, og jeg bestemte meg for å spørre meg selv om det er mulig å bruke Acnemeg 200 og Scrub fra Exfoliac-serien for tørr og normal hud? Ville ikke syrene være for "kjernefysiske" for meg? På kinnet og på pannen er det utslett og noe som en post-akne, jeg kan bare ikke bli kvitt, men huden er ikke tykk eller fet, noen ganger er den også utsatt for rosacea. Eller kanskje du tror det er noe bedre å løse dette problemet? Mange takk på forhånd

Jeg kan ikke bruke skrubben 1-2 ganger i uka, jeg kan ikke gi råd om akomega 200, men dette vil neppe være et atomvåpen.

Elena, god dag!
Jeg bestemte meg for å prøve din metode for å håndtere akne) i fjor har jeg forferdelige utslett i form av hudormer, det er enda store smertefulle subkutane kviser. Hele huden i tuberkulene fra dem ((jeg kjøpte Efzesel gel for natten, Uyaj gel, 2 ganger om dagen, morgen og kveld, Aven krem ​​for natten. Behandlingsforløpet er 4 dager.Jeg har en kombinasjonshud. og ikke hvilken rødhet fra denne gelen var så mange mennesker skriver. Akne vises fortsatt ((men ikke fordi den effektive gelen begynte å jobbe tidligere. Jeg har mange røde flekker på akneheling på ansiktet mitt. Spør riktig behandling jeg valgte, og kan jeg bruke en syre skrubbe som du anbefaler nduete?

Teknikken er egnet for mange, etter 4 dager ikke forvent store endringer) Røde flekker kan skrubbe (hvis det ikke er åpne sår) og en maske med syrer fra Aven -http: //priwi.ru/maska-avene-cleanance/ er også bra. Syrer gjelder ikke for ikke-helbredet akne og sår!

God dag!
Fortell meg, området (venstre og høyre på nesen) er svært utvidet og tette akser? Hvordan kan du håndtere dette problemet?

Hvis jeg bruker denne skrubbe, trenger jeg ffazel, trenger jeg noe annet middel som smaler porene?
Takk!

Bra!
Som et tillegg kan du ta en fuktighetskrem / emulsjon som smaler porene. Mange penger fra La Rosh Posay, også tonic, kan også kobles sammen.

Fortell meg pzhl, etter bruk av skrubbe, brenner ansiktet i 3 timer, kløe, det er rød hud. Er dette en vanlig reaksjon, eller betyr det at jeg er allergisk?
Takk

Forårsaget av noe beroligende type bepantena? eller fuktighetskrem?
reaksjonen er ikke normal!
Jeg anbefaler deg å prøve igjen om en uke, hvis det skjer igjen - ikke skrubbe.

Velkommen!
1. Fortell meg pzhl, inneholder denne skrubben glykolsyre?
2. Fortell pzhl noen middel med glykolsyre fra 5 til 10 prosent.
3. Er det mulig å kjøpe glykolsyre i apoteket bare i flasken, og bruk det? Og hvordan du gjør det riktig, bare vaske av etter 5 minutter, eller du kan ikke vaske av i det hele tatt?
Påfør på våt hud? Og hvor ofte, hvor lenge (eller kurs) kan glykolsyre brukes? Problematikk: post-acne cicatrices, arr, flekker........

Spør på apoteket, men det er bedre å kjøpe ferdige produkter som denne skrubben for ikke å bli brent. Påfør på tørr hud.

Jeg trenger råd om denne skrubbe...
Kan det brukes på vår og sommer?
Er det nødvendig å bruke verktøyet med en spf om vinteren hvis det er flekker på ansiktet?
og ordet syre skremmer meg når du vasker det av ansiktet mitt, kan ved et uhell komme inn i øynene, hva skal jeg gjøre i dette tilfellet, hvor farlig er det?
Takk)))))

Du kan bruke den, vaske den av og gjøre det om kvelden, det er som en vanlig skrubbe, bare litt mer effektiv.
Ikke vær redd og lukk øynene dine, og alt som kommer i øynene dine, skal skylles grundig.

NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub

Sannsynligvis det mest populære produktet av det franske merket NOREVA. Diskuter?


Du bør være oppmerksom på at Exfoliac-merket Merck (Merck) ble kjøpt av Noreva Laboratories. Noreva fortsetter å produsere Exfoliac uten å endre sammensetningen og navnet på serien. Bare emballasjen endres (i stedet for Merck-logoen, blir det NOREVA-logoen.

Full sammensetning. Aqua, polyetylen, glykolsyre, ammoniumlaktat, glyserin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, xantangummi, Polysorbat 20, Menthyl laktat, tetranatrium EDTA, Cl 42090, natriumbikarbonat, tokoferol, Methyldibromo Glutaronitrile, fenoxyethanol, Parfum (Fragrance), limonen, Alfa-isometylionon, butylfenylmetylpropionell, benzylalkohol.

Denne skrubbingen er det andre navnet scrab-desincrustant. Dette betyr at peeling skjer både på grunn av skrubbepartiklene, og på grunn av syrer i sammensetningen av dette produktet. Skrubbe inneholder 10,2% glykolsyre (AHA-syre). PH på skrubbe er 3,5.
Volumet av produktet er 50 ml, men gitt at produsenten anbefaler å bruke produktet innen ett år etter at pakken er åpnet, er dette volumet optimalt.

Skrubb av blå farge med harde skrubbepartikler, lukten er sur apotek, når det blandes med vann, skum ikke.

Produsenten anbefaler å bruke produktet på et tørt ansikt, la det stå i noen minutter for virkningen av syrer, og så riper forsiktig på ansiktet med skrubbepartikler. Jeg legger den i 7-10 minutter, men huden min har en problematisk, ufølsom kombinasjon, hvis huden er tynn eller reaktiv, så er det nødvendig å bruke denne skrubbe med forsiktighet. Jeg påminner deg om at sure produkter bare vaskes med kaldt vann! Hot kan ikke brukes.
Etter påføring, føler jeg en liten prikkende (sur handling), som går etter et par minutter. Skrubbende delikate partikler, huden gjør ikke vondt når du skrubber.
Denne skrubbe er veldig populær, betraktes som et godt, virkelig fungerende verktøy. Jeg verdsatt ham også. Med ufullkommenhetene bekjemper vellykket, er huden etter skrubbe myk og glatt. Produsenten anbefaler å bruke det 2-3 ganger i uken, jeg tror at det er nok å bruke det en gang i uken for et godt resultat. Og husk at sommeren ikke er tiden for syrer, du må nøye søke på syreholdige midler, det er bedre å konsultere med en spesialist.
Takk for din oppmerksomhet!

Noreva Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Peels og glatter lettelsen

beskrivelse
Anmeldelser (5)
Skriv en anmeldelse

Exfoliac Cleansing Scrub er designet for ytterligere høy kvalitet omsorg for fet og problem hud. Den har en dobbelt eksfolierende effekt:
- øyeblikkelig, takket være peeling microgranules, fjerning av døde celler og forurensning
- langvarig takket være ANA, som glatter hudavlastningen og hjelper til med å fjerne feil.

AKTIVE KOMPONENTER

AHA-derivater 10%: aktiv eksfoliering.
Ultra myke overflateaktive stoffer: Rensing
Reparere komponenter
pH = 3,5

SØKNAD

Påfør 2-3 ganger i uken på fuktig hud med lett masserende bevegelser. Skyll grundig

Noreva Exfoliac Facial Scrub Exfoliating Facial Scrub

Aqua, Polyetylen, Glykolsyre, Ammoniumlaktat, Glyserin, PEG-40Hydrogenert Castorolje, Xantangummi, Polysorbat 20, Mentylelaktat, Tetrasodium EDTA, CI 42090, Kompliserte Naturlige Vitaminer, Komplisert Alkohol, Sitrus Bikarbonat, Sitrus, Syre, Sitrus Bikarbonat -Ionon-isometyl, butylfenylmetylpropionell, benzylalkohol.

Scrub-gommage Noreva Exfoliac dual action, designet spesielt for fet og ungdomslig problem hud. Huden blir jevnere og renere.

Det har en dobbel effekt:
- øyeblikkelig rensende takk.

Scrub-gommage Noreva Exfoliac dual action, designet spesielt for fet og ungdomslig problem hud. Huden blir jevnere og renere.

Det har en dobbel effekt:
- øyeblikkelig rensing takket være eksfolierende mikrogranuler. Exfoliac Noreva fjerner forsiktig døde celler og smuss;
- Glatter hudens lindring og jevner feilene, langvarig takket være ANA, regulerer funksjonen til epidermiscellene.

søknad:
Påfør eksfolierende gel 2-3 ganger i uken i stedet for mousse for å vaske på fuktig hud, unngå øyekontur. Masserer i myke sirkulære bevegelser. Skyll grundig med rikelig med vann.

anmeldelser

Hudtype: Kombinert, Problem Skin

Min favoritt av denne serien er Noreva. Jeg kjøpte 2 ganger. Det lukter fint, noe surt, gjennomsiktig, men inneholder myke granulater. Massert ansiktet, kunne gå i 5 minutter på ansiktet for bedre syreytelse. Granulene klipper ikke. Brukt 2-3 ganger i uken. Min hud er tykk, fet, pleide å syrer, så det var ingen irritasjon eller rødhet. Men det var en følelse av at huden er ren og puster, ikke peeling, porene er litt renset. Det er ingen tørrhet. Men han tørker acne. Jeg elsker huden min etter ham.

Et verktøy som fungerer.

Ikke for sensitiv hud.

Jeg respekterer produkter med syrer. For meg er disse alltid de mest effektive produktene, hvis du velger riktig konsentrasjon og type produkt.
Jeg leste vurderinger på Noreva-serien av syreprodukter i lang tid, og ble tiltrukket av både den positive vurderingen og budsjettprisen. Brand - apotek, som sannsynligvis legger til "vekt" og status for produktet.
Jeg kjøpte et syrepar: skrubbe og krem ​​Acnomega 200 for vinteren.
Verktøyet er en blåaktig gel med lyse granulater, som tilsynelatende bør øke skrubbeffekten. Duften av produktet er litt sur, jeg vil selv si at den er nøytral.
Produktet brukes på våt hud: Bokstavelig talt et par erter - pengene vil vare i et par måneder sikkert. Vanligvis ble prosedyren utført en gang i uken for ikke å skade huden. Som jeg allerede skrev, brukte jeg det sammen med en krem, så jeg riskerte ikke frekvensen.
Verktøyet skummer litt, men du kan ikke erstatte kvelden rengjøringspleie med den. Jeg forlot det i 30 sekunder, og deretter forsiktig vasket det av - men granulatene viste seg å være grove for meg. Huden etter å ha pustet og klar for den andre fasen av omsorg.
For jenter med sensitiv hud er det verdt å omgå dette middelet, et sted etter 3-4 uker, oppdaget jeg at situasjonen med rosacea begynte å forverres kraftig. Ja, jeg vil ikke bare synge på en skrubbe, da jeg brukte krem ​​med syre hver kveld, selv om huden min ikke reagerte med røde kinn.
Duettproduktene jobbet perfekt - antallet svarte flekker ble redusert, huden jevnet: Jeg lider stadig av kviser på pannen, som er nesten usynlig, men taktil følt.
Nå når jeg vasker, føler jeg at huden er glatt og behagelig å ta på. Toneværktøyene passer perfekt.
Og oppsummering vil jeg si at jeg anbefaler dette tiltaket for å prøve jenter med fet hud, ikke utsatt for rødhet og allergi. For følsom hud anbefaler jeg ikke.

Exfoliates og oppdateres, veldig jevn hud etter påføring.

Hudtype: fet

Bluish gel med kapsler, veldig lett tekstur; Lukten er sur, tynn, diskret. Huden klipper ikke, men litt tilpasninger. Etter påføring er huden polert, øm og meget glatt. Kapslene er ikke tilstoppet i porene, så neste morgen er det ingen kviser, som jeg noen ganger har hatt tidligere etter å ha brukt exfoliants og eksfolierende partikler.
Jeg bruker denne ansikts- og kroppskrubbingen (problemområder: back, décolleté) en gang / to ganger i uken på følgende måte: Jeg vasker bare ansiktet mitt med dem i stedet for Noreva Exfoliac Foaming Gel, som produsenten anbefaler, og jeg har ryggen i begynnelsen og bare bruk denne skrubbingen, massasje i et minutt og la det gå et par minutter. Deretter vasker jeg av og påfør den samme lotionen på huden tørket med et håndkle. Jeg kan med sikkerhet si at sammen disse tre Norev-produktene hjalp meg å bringe huden på overkroppen til en anstendig tilstand. Du er velkommen til å anbefale det til personer med fet, tett hud.

Evner en lettelse, nivåer en hudfarge, klarer, økonomisk.

Tungen i stedet for sår, kan forårsake rødhet og liten irritasjon.

Om meg: hudtype - fet, litt følsom, moderat lunefull, noen ganger problematisk)

Denne skrubben synes meg å være en av de beste, det gir perfekt glatthet til huden, gir godt avlastning, huden blir jevnere, renser huden godt.

Men det kan forårsake en liten irritasjon, og det vil definitivt justere om det er sår på ansiktet. Huden gnider ikke spesielt, det virker som en peeling når den påføres huden, ikke bare med mekanisk skrubbing.
Den er veldig bra kombinert med gel for vask fra samme linjal.
Veldig økonomisk, langvarig.
Flytende konsistens, men påført ansiktsbrønnen.
Jeg har et andre rør, og jeg vil gjenta kjøpet.

Gjør hudflaten jevn som porselen.

Emballasjen er lakonisk, standard for de fleste apotekslinjer av kosmetikk. Ingen klager.
Konsistensen - medium tetthet lyseblå gel med granuler. Lukten, etter min mening, ganske skarp, med mentol duft.
Om huden min: sensitiv, kombinert (uten tykk skinnende oljeaktig sebum), sensitiv, reaktiv. I prosessen med å bruke skrubbe tinning. Effekten er merkbar umiddelbart - huden til berøring er myk og glatt, som porselen. Men dessverre er scrub for aggressiv, panna rødt, området nær nesen, og den røde passerer ikke i omtrent en time eller to. Derfor bruker jeg det svært sjelden, en eller to ganger i måneden.
Når vil slutt, vil jeg ikke gjenta. Jeg tror at skrubbe er perfekt for eiere av mindre følsom olje / kombinasjonshud.

Lyser postacne, fjerner mindre arr.

Kan forårsake irritasjon og rødhet.

Denne skrubben passer for eiere av fet hud eller heldige mennesker som allerede har blitt kvitt akne, og nå trenger de bare å "polere" huden til det ideelle. Skrubbe er en gel med et tilstrekkelig stort antall polyetylengranuler, dvs. det ser ikke ut til å skrape huden, men jeg ville ikke risikere å sette på betennelse for ikke å smadre "sjarmen" over hele ansiktet mitt, og han titter også merkbart på sårene på grunn av syrer i sammensetningen. Med regelmessig bruk fjerner skrubbe perfekt etter akne og mindre arr, eliminerer helt svarte prikker, jeg kan personlig sammenligne 2 måneder med vanlig bruk av skrubbe med en mikrodermabrasjonsprosedyre, effekten var identisk. For å opprettholde resultatet er det ganske nok å bruke skrubbe hver 1-2 uke.
Forsiktig! Skrubbe kan forårsake irritasjon og rødhet rundt munnen og rundt nasolabiale folder.
På tidspunktet for bruk av skrubbe er huden et kombinasjonsproblem.

Ansiktsskrubb rensing Noreva Exfoliac

Katalog Noreva Noreva Exfoliac (Exfoliac) Ansiktsskrubb Noreva Exfoliac

pris:
820 rubler

pris:
820 rubler

Det ideelle middelet for å rense ung hud med ufullkommenhet fra Norev-laboratoriet er Exfoliac Cleansing Scrub. Verktøyet forsyner forsiktig og effektivt huden, fremmer aktiv eksfoliering. Fuktighetsgivende og kerato-regulerende komponenter bidrar til å bekjempe overflødig sebum og oljeaktig glans. Scrub bidrar til å fjerne huddefekter og jevner lettelsen på grunn av langvarig virkning av ANA-syrer. Dermatologisk testet. Inneholder ikke såpe, fargestoffer og parabener. Noreva Exfoliac Gommage Purifiant vaskes lett av, tørker ikke problemhuden, gjør det mykt og smidig.

glykolsyre fremmer peeling av døde celler, har en blekende effekt; glycerin fukter; Ammoniumlaktat har fuktighetsgivende, peeling og keratolytiske egenskaper. uten parabenfri såpe ikke-beroligende

Påfør 2-3 ganger i uken på fuktig hud med lett masserende bevegelser. Skyll grundig. Anbefalt kompleks bruk med aktive pleieprodukter fra EXFOLIAC-serien. Ikke bruk under eksacerbasjon av akne.

Noreva Exfoliac Purifying Scrub

Exfoliac Cleansing Scrub for fet og problem hud

Noreva Exfoliac Purifying Scrub - Rengjøringsskrubb for fet og problem hud.

Verktøyet gir en dobbel eksfolierende handling:

- øyeblikkelig, takket være peeling microgranules, fjerning av døde celler og forurensning;

- langvarig, takket være ANA, som glatter hudavlastningen og hjelper til med å fjerne feil.

Påfør 2-3 ganger i uken på fuktig hud med lett masserende bevegelser. Skyll grundig.

Peeling for ansiktet NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub

Det er det jeg forstår - et effektivt verktøy!

Hei, ser og bare kom!

Jeg har gamle hudproblemer - T-sonen er fet, betennelsene er svarte flekker, og i tillegg er det veldig tynt - noe som andre kan "gips" ikke kan virke for meg - den aknelignende humpede lindringen gir bort mine overgrep.

Nylig har jeg en ideeløsning - for å få huden til å bli perfekt (eller om ideell) tilstand.

For noen sitater i kontakt med Madame Chanel "Hvis en kvinne på 30 år ikke er vakker, betyr det at hun er en idiot" gjør panikk

Jeg hadde et middel som passer meg perfekt - Exfoliac Acnemega 200, men det kan bare brukes om høsten eller vinteren, siden syre kremer og solstråler kan bli leopirdic - pigment flekker vil dukke opp.

Forsøk på å bruke lavpris innenlands krem ​​(beklager, Faderland) - forverret situasjonen.

Generelt vil «utlendinger hjelpe oss» - i den forstanden til fransk apotekets omsorgskosmetikk.

Jeg fortsatte å bli kjent med produktene fra laboratoriet Noreva.

Så, den beste peeling (skrubbe, gommage, exfoliating gel, drachka) - av alle tider og folk -

Gel i en beskjeden (mot størrelsen på skrubbe fra Agafi) rør av 50 ml. Luktspesifikke sure, litt igjen på huden. Hvis det ikke var for tilbakekallingen, ville hun ikke ha husket hva det lukter. Farge - vakker blå, bare på huden er blåmasserende korn igjen.

Praktisk dosert - hullet er lite, gjør at du kan bruke økonomisk.

Til berøring - gelen har ikke stor (som arikos skrubbe fra PL) deler, de blå granulene sprer seg i ansiktet fra hverandre langt unna - men denne skrubben renser perfekt!

Ved distribusjon og massering forblir ikke en enkelt millimeter. ikke i brann ikke avskallet - det er slike partikler i gelen - de er små, små, jeg ser dem ikke, de er like som fine fint tykk sand - disse kameratene er så tåre (i beste forstand) - samtidig sterkt og ikke irriterende, vi er med huden min i ren glede.

Jeg lar gelen på huden i 5 minutter. (siden det er syrer i sammensetningen, jobber de i tillegg - de løser fettplugger) og vasker dem av. Huden forblir en chill effekt og en uforlignelig følelse av hvordan renset hud.

Det er nok for et ansikt om gangen -

Jeg gjentar denne prosedyren 1-2 ganger i uken for hele ansiktet eller 2-3 ganger for T-sonen.

Etter å ha brukt micellarvannet (jeg vil også skrive om det!) Og en beroligende krem.

den vanlige dager (nå sommer, jeg påminner deg) - ved hjelp av solkrem! Dette er obligatorisk, siden UV-stråling og syrer er uforenlige.

Første gang - jeg gispet og trodde ikke! Nesen, overgrodd med høyder, som en gammel heks, ble jevn, porer merket ryddet, området med forstørrede porer (samler rundt nesen i form av en forferdelig fett sekk) - opphøyet og utjevnet. Denne effekten er siste gang jeg husker etter en times lang ansiktsrengjøring.

Både de første og påfølgende tider -

1. Skrub forsiktig "fjerner" det øverste lag av huden - huden blir tynnere (dette er ikke et pluss for meg, min skinner allerede gjennom), men generelt er den oljeaktige huden vanligvis tykk, så P L U S!

2. Eraser sletter effekten av pimply hud - presset scarts fra... ødelagt acne gå ned med et slag, utligner lettelsen generelt.

3. Fremskynder modningen av "fødte" pimples -

For meg er dette også et klart pluss, fordi noen ganger ser en tykk bump under huden - og heller ikke der eller her, selv med det du legger på det, men med en skrubbe, viser han seg å være på overflaten - jeg venter allerede på ham med ulike henrettelser.

4. Renser porene - på grunn av virkningen av syrer som oppløser fett. men! Ikke misfarve sorte prikker! Huden ser selvfølgelig merkbart bedre ut, men noe, men jeg har ikke blekemaling av de svarte prikkene.

5. Forsiktig! Irriterende betennelse.

Hvis det er et slikt fenomen som åpne inflammatoriske betennelser - enten gni ikke området eller ikke bruk gelen.

6. Smerter små rynker - etter 2 måneder med å bruke skrubbe og krem ​​fra samme produsent, forsvunnet mine nasolabiale folder nesten, og det var "Hvor er pengene" rynket (det ser ut når du rynker), og rynkene "Hvilke penger" har redusert (horisontale rynker vises fra å øke øyenbrynene opp fra oppriktig forbauselse).

7. Gelen myker og "sparker" kaku-bjaku ut - på steder der det er svarte prikker, etter skrubbe, bruker jeg med en spatel - den klatrer ut av huden...

Jeg bruker - 2 måneder.

Diagnose er en av de beste og mest effektive øyeblikkelige rettsmidler.

Prisen er i apotek 600-700 rubler. Jeg bestilte fra et fremmed sted - 421 rupees.

Ja, det er ikke veldig billig (jeg bruker vanligvis bare Oriflame), og selv nå faller den på billig omsorg - men effekten av billige midler er like mye som denne svært omhyggelig.

Men hvis hudtilstanden ikke forbedrer seg fra populære oppskrifter, russisk-hviterussisk kosmetikk og det allestedsnærværende nettverket, er det verdt å prøve noe dyrere.

Å, og jeg var lei meg for disse flere hundre rubler "for en slags gel", var jeg mentalt forberedt (og forberedte min pute) for kjøp av midler verdt over 400 stykker.

Men når det er et konkret resultat... Når du ser ham, i butikken foran et rør eller en flaske penger for 25 rubler. Det er ingen angrep av hamstere med håp, "hva om det hjelper?" - som det var med meg. Nå går jeg gjennom butikken, jeg vil ikke kjøpe fem ved tjuefem, fordi jeg vet at en flott franskmann venter på meg hjemme....

Takk hvis du leser disse linjene

Perfekt hud uten komedoner, svarte flekker og akne - det er ekte! (Trinn fire: spesiell omsorg)

Inntil nylig brukte jeg praktisk talt ikke scrubs. For omtrent 2 år siden kunne jeg ikke gjøre dem, fordi det var alltid betennelser i ansiktet mitt, forsømte jeg dette i et år, og til slutt skjønte jeg at scrubs er et fantastisk og effektivt verktøy i kampen mot komedoner. Med denne anmeldelsen, avslutter jeg mine lovende innlegg om Exfoliac Noreva-linjen, om omsorgen som forvandlet huden min og gjorde den nesten perfekt.

Den eksfolierende gelen med AHA har en dobbel effekt: øyeblikkelig takket være eksfolierende mikrogranuler, fjerner forsiktig døde celler og urenheter; langvarig takket være AHA, gradvis utjevning av hudens lindring og utjevning av feilene.

AHA: 10,2% Glatte eksfolierende ovalformede mikrogranuler. Ultra soft rengjøringsdel, fuktighetsgivende komponent. pH = 3,5

Ungdom problematisk hud. Oljeproblemer hud av voksne.

Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller, hvis huden er følsom, på våt hud, unngå øynets kontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.

Jeg forstår ikke hvorfor dette verktøyet i oversettelse har blitt en gel, og ikke en skrubbe. Dette er virkelig en ekte skrubbe.

konsistens: gjennomsiktig gel med blågranulat. Skrubbende effekt er uttalt, dette verktøyet er ikke egnet for sensitiv og tynn hud.

søknad: Jeg bruker den på våt hud og i en sirkulær bevegelse masserer jeg den i 4-5 minutter. Jeg prøver ikke å trykke hardt på ansiktet, siden skrubben selv er vanskelig. Huden blir rød, men er helt renset. Resultatet er synlig umiddelbart, porene blir renere, koniske. Gradvis er lettelsen nivellert. Jeg tilskriver den generelle hudavlastningen og rensing av komedoner til denne skrubbe og krem ​​acnemega100. Det er disse to verktøyene som jeg anser mest effektive av hele Exfoliac-serien. Jeg ser det største resultatet når jeg ser følgende rekkefølge:

- Exfoliac Exfoliating Gel Scrub

- Acid Peeling Planet Organic.

- Exfoliac Cleansing Mask

Jeg kjøpte denne gelskrubbe-peeling (hva er det?) i dette nettapoteket. Nå koster det 643 rubler der. I nettverket av apotek "Kalina" så jeg ham for 525 rubler.

Dagens hud:

Takket være Exfoliac, kan jeg si at jeg ble kvitt hypodermene på pannen og haken helt. Svarte prikker ble grå. Utslipp ser sjelden ut og på dager spesielt skreddersydd for dem. Huden lettelse er flatt.

Andre vurderinger på Exfoliac-linjen fra Noreva med eksempler på "før" og "etter" bilder:

Skumrende Gel Cleansing Gel

Creme Reparatris Face Cream

Acnomega 100 Face Cream

Dyp rensende maske

Jenter, kjære, igjen spør jeg spørsmålet, og ber om å dele din erfaring med bruk av farmasøytisk kosmetikk. Solen har allerede begynt å brenne, noe som betyr at det ikke er plass til syrer i hudpleie! Vi vil se etter en ny omsorg sammen!

Varm og solrik, du, våren og det samme humøret =)

Den eneste måten å opprettholde fraværet av svarte prikker i ansiktet (før og etter)

Når jeg kjøpte denne peeling, forsto jeg helt godt at sannsynligheten for at det ikke vil fungere for meg, er flott. Den er designet for fet, problem hud, min godt - kombinert med fett utsatt T-sonen, utsatt for dehydrering på kinnene, tynn nok, utslett i ansiktet er sjeldne og lokale + skrabiruyuschie harde granulater er ikke mitt emne. Det var bare interessant å prøve det oppsiktsvekkende produktet, tok på egen risiko.

Mengden peeling er 50 ml, prisen er ca 700 rubler. på apotek.

Aktive ingredienser: AHA (alfahydroksyre): 10, 2%. Glatte eksfolierende ovale mikrogranuler. Ultra soft rengjøringsdel, fuktighetsgivende komponent. pH = 3,5.

Det er også verdt å huske at når du bruker denne peeling, må du bruke solkrem før du går ut!

Peeling er plassert i et plastrør, nakken er smal, den var opprinnelig forseglet med en membran.

aroma- nesten lukter ikke, litt lukter av en slags chimosa og noe surt, ikke noe spesielt....

tekstur- gel, ganske flytende, med små blåpolymergranuler, som er svært mange. Skum ikke i det hele tatt. Vanligvis. Selv i det minste, ikke foment. Bare smurt på ansiktet. Granulatene er veldig følte, harde, spisse, på huden under bruk, oppløses ikke. Elskere av myke, stryke skrubber og peeling åpenbart trenger ikke å smake. Jeg selv liker ikke slike sterke skrubb, så når du bruker ikke gni ansiktet, men bare litt rørende, sakte masserer huden, og det er ikke spesielt uhøflig pomoglo- polering partikler er opplagt!

UTSKRIFT AV BRUK:

Fra samme serie, i et par år hadde jeg en vaskegel, på en eller annen måte var jeg ikke imponert... Jeg tørket huden min, av en eller annen grunn, det var raskere etter det. Dessuten er noen% av ANA-syrer også indikert der (hvilken jeg ikke husker, og som en del, forresten, fant jeg det heller ikke), men det var gelen som ikke skreller noe og generelt ikke gjorde noe.

Jeg bruker denne skrubbe en gang i uken, masser ansiktet i et halvt minutt og vask det av. Oftere for meg er det allerede også, fordi huden er ganske tynn, og dessuten ikke-fettete. Det er veldig vanskelig, men det virker virkelig! Dessuten vil jeg ikke si at det er tøft nettopp på grunn av dets sammensetning, tilsynelatende gir kombinasjonen av syrer og slike grove polymerpartikler en slik effekt.

 1. Produktet vaskes veldig lett, forlater ingen filmer og glatt, huden knuses litt. Følelsen av fullstendig renhet er åpenbar, huden puster
 2. huden er ikke irriterende, det er ingen røde flekker etterpå, det er rart, men jeg klarte ikke engang det (men generelt kan det synde på dette!). Det eneste er at etter å ha påført huden, baker den litt, og det føles som om det kommer fra harde granulater.
 3. hud skinn capitally! Hun ser veldig rent ut. Det lyser små flekker av akne, renser tilstoppede porene, løser normalt svarte prikker på nesen (men hvis alt er dårlig, vil det ikke rydde ut første gang). Hvis et sted er små overfladiske hypodermer, så er det nesten ingen! I alle fall, hvis noe ikke er rengjort skrubbe, etter å ha brukt det, presse ut noe bjaki på egen hånd mye lettere, fordi de ikke lenger sitter så dypt. Jeg har en ganske tynn hud, og generelt, ikke særlig problematisk, og kanskje derfor er det en merkbar effekt fra den første applikasjonen. Med problematisk hud, kan du trenge flere bruksområder for et synlig resultat, men jeg tror du ikke må vente lenge
 4. lyser huden, synlig strammer porene, gir tone. Til berøring er huden veldig jevn, som et egg)
 5. Jeg har sjelden flak, men det ser ut til at peeling er i stand til å rense dem til en lett, fordi de decently exfoliate det øverste lag av huden
 1. huden etter skrubbe er ikke strammet, men på en eller annen måte dehydrert og tørr. Føles som om du bare trenger en god fuktighetsgivende og nærende omsorg. Jeg legger på toppen av et tykt lag med en fett krem, eller tonic og olje, for en regenererende effekt. Videre, noen få dager etter bruk av peeling, krever huden en slags intensiv krem.
 2. la merke til at huden min skrubbe gjør tynnere, noe som ikke er bra. Det er nødvendig å ta merke til de som har tynn og sensitiv hud, i slike tilfeller bruker det flere ganger i uken, er uvirkelig! Og generelt, med tynn følsom, jevn fet hud, er det verdt å tenke hundre ganger før du kjøper det......
 3. veldig harde granulater! Det er bedre å glemme bruken hvis huden er betent eller det er noen åpne komedoner eller sår på det! Skrubbende partikler (enda mer grov) kan irritere huden veldig mye + bakterier kan spre seg over hele ansiktet. Derfor, hvis huden er svært problematisk, og det er på behandlingsstadiet, tror jeg ikke at dette er et passende alternativ.......

Skrubb godt og effektivt hvis riktig valgt en type hud) fungerer nesten fra første program, jeg sterkt anbefaler det til jenter med fet hud, og jo flere problemnoy- som lider permanente tilstoppede porer, hudormer og podkozhnikami. Hvem har tykk porøs hud. Jeg tror for fet hud utsatt for utseendet på ufullkommenheter, det kan vel være en godsend. Jeg anbefaler absolutt ikke tørr, tynn og følsom.

Jeg kjøper ikke skrubbe meg igjen, det virker for hardt på huden min. Men generelt gjettet jeg at jeg tok ((((... Jeg reduserer 1 poeng for overdreven aggressivitet!

Dette er et must-peeling =)

Min mester-hev, en av de mest favoritt betyr for meg å bekjempe post-akne, og kanskje en av de mest effektive!
Sammensetningen av skrubbe:
aqua (vann), polyetylen, glykolsyre, ammoniumlaktat, glyserin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, xantangummi, polysorbat 20, mentyl laktat, natrium-bikarbonat, tetranatrium-EDTA, tokoferol, ci 42090, 1,2 heksandiol, kaprylyl glykol, tropolon, parfyme (fragance), limonene.
AHA: 10,2% glykolsyre.

Således kan det sies at dette er en lett glykolisk peeling hjemme! Klarering av postacne skjer nettopp på grunn av eksponering for syre. Syre oppløser døde hudceller, oppløser sorte prikker, fjerner porer ansikts overflate glattes, nasolabial linjer blir mindre synlig med vanlig ispozovanii. Føl huden etter at applikasjonen er veldig myk, glatt, ren, frisk! Bare WOW-effekt!

Jeg bruker denne skrubbe-gommazh 2-3 ganger i uken, først jeg fukter overflaten av ansiktet med rent vann, så bruk skrubbe med massasjebevegelser og la i 10 minutter! huden brenner litt - det er bra, det betyr at skrubbe fungerer! Men. Hvis du har sensitiv hud, anbefaler jeg at du først utfører en standard håndledetest! Og for første gang anbefaler jeg ikke å holde 10 minutter! du må sakte vane huden til syrer. Først kan du bruke massasjebevegelser og skylle, neste gang holdes i et par minutter, og så videre, øker eksponeringstiden gradvis.
Syrer kan tørke huden, så det er tilrådelig å bruke en god fuktighetskrem. Jeg anbefaler ARNAUD HYDRA ABSOLU.

Når du bruker syrer - ingen solseng og gå utendørs bare med SPF fra 25! Det anbefales ikke å bruke syrer om sommeren.
For best effekt anbefales det å bruke med gel for vasking av samme serie.
Jeg anbefaler også badyagipulveret for å kvitte seg med flekkene på post-akne.

Cool, veldig kul!...

Hilsen kjære lesere!

Nedenfor vil jeg snakke om mine inntrykk etter bruk av ansiktsskalering fra merkevaren NOREVA: Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub. Det er en representant for farmasøytisk kosmetikk. Det inneholder syrer og skrubbepartikler, derfor er det universelt: det kan brukes både som peeling og som skrubb, eller 2 i ett, som bare forbedrer resultatet.

Selve produktet har en gellignende tekstur, litt vannaktig, noe som bidrar til økonomien, siden den er godt fordelt over ansiktet. Skrubbepartiklene er polyetylen, elastiske, de støtter ikke eller skader huden, det er ikke mange og ikke noen få.

Litt om huden min: utsatt for fett i T-sonen, dehydrert på kinnene. Følsomt, men i moderasjon. Svært å pore tilstopping og kviser som langsomt går forbi.

Jeg møtte ham forsiktig: søkt på første gang i et par minutter, masset forsiktig og vasket bort. Deretter økte tiden gradvis hans nærvær på ansiktet og intensiteten av massering. Brukes annenhver dag. Ved 3-4 bruk allerede holdt den i ca 15 minutter, intensivt gnidd, sprinkling med termisk vann (det tørker raskt nok). Som et resultat rødmet huden på hennes kinn, litt brent.

Etter disse prosedyrene begynte huden å synlig flake av, spesielt i stedet for de tidligere kviser. Jeg anser dette for å være normalt, siden jeg ikke var glad i syrer før, og pleide å skrubbe huden ikke så intensivt før.

Hun fortsatte å bruke skrubbe 1-2 ganger i uken, og huden ble merkbart forvandlet. Peelingene er alle borte, porene blir betydelig mindre tette, og som et resultat har utseendet av betennelse blitt redusert. Rynkene rundt leppene litt glatt, huden ble mer strålende og jevn. Tonale verktøyene begynte å se mye bedre ut. Peeling nå nesten ikke vises. Generelt er jeg glad!

Mest sannsynlig passer dette verktøyet ikke med tørr, veldig sensitiv hud, med rosacea. Alle andre, jeg er sikker, vil elske den og hjelpe med å løse mange problemer!

Flere Artikler Om Typer Acne