Liniment balsamico hell takle koker, purulent sår, hovne lymfeknuter og interne komplekse suppurations, så det er logisk å anta at Vishnevsky salve acne vil også være nyttig. Den ble opprinnelig utviklet for militære behov og ble brukt i ulike sykdommer. På grunn av sammensetningen har salven ingen kontraindikasjoner, men det har også en betydelig ulempe: en ubehagelig, vanskelig å vaske av lukt. Men du kan og lide hvis du ikke kan bruke penger på dyre midler som kanskje ikke hjelper.

Vishnevsky salve selges i alle apotek. Dens kostnad er lav og effektiviteten er høy. Men i begynnelsen kan akne bli mer, da det vil begynne å trekke ut alle subkutane klynger, men etter ødeleggelsen av subkutan wen, blir akne signifikant redusert. I løpet av denne perioden vil du ha en stor fristelse til å avlaste alle disse stygge utslettene, men du bør ikke gjøre dette, fordi du kan smitte huden eller få sta flekker på de mest fremtredende stedene i ansiktet.

Enkelt enkelt: litt om sammensetningen av produktet, dens effekter og omfang

Balsam er utformet på en slik måte at komponentene er overraskende kombinert og utfyller hverandre. I tillegg består den utelukkende av naturlige råvarer, som skiller det fra mest moderne stoffer. Den korroderende lukten av liniment skyldes tjære, oppvarmingseffekten skyldes oljen av ricinusolje, og dens antiinflammatoriske egenskaper er xeroform. Bare tre komponenter, men så kraftig mot purulent og subkutan akne!

I motsetning til salver er balsamisk liniment en flytende form av stoffet som absorberes bedre av huden. På grunn av dette, raser acne raskere, går ut og "spruter ut" innholdet. I tillegg til kampen mot akne har verktøyet følgende nyttige egenskaper:

 • oppmykning;
 • Tørker betennelse og fet hud;
 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • reduserende;
 • Decongestants.

Takket være disse evnene er oppfinnelsen av Vishnevsky populær for å bli kvitt kviser, akne, for betennelse i lymfeknuter (lymfadenitt), for sår og abscesser. Derfor smøre dem med akne er det enkleste du kan gjøre for å eliminere dem. Med mindre du kommer over lukten.

Metoder for bruk av balsamisk liniment

Søknadsmetoder avhenger av omfanget av akne, deres modningstidspunkt, ukedag og til og med tidspunktet på dagen. Du kan begynne å ødelegge akne helt fra morgenen, men hvis du trenger et sted å gå da, for å bli kvitt den ubehagelige lukten vil være svært vanskelig, og stedet for skjult (subkutant) akne kan "vise frem" lekket abscesser. Derfor er den beste tiden for en Vishnevsky salve fredag ​​og lørdag kveld (før helgen, som er planlagt å være hjemme).

 • Bruk som kompres: balsamisk liniment brukes på gasbind, brettet i flere lag og festet på "subkutan" med en gips. Komprimering varer hele natten, og om morgenen vil du ha enten en moden abscess, eller allerede utgitt utenfor;
 • Komprimering kan brukes på hele ansiktet (hvis det er akne i store mengder eller det er lommer av subkutane lesjoner), men vurderinger indikerer at denne øvelsen er usikker for sensitiv hud. For en slik komprimering blir balsammen ikke påført akne, men på gasbind med spor for munn, nese og øyne. Denne "masken" etter plassering på ansiktet i 2-2,5 timer;
 • Den enkleste måten er å smøre akne med en separat kirsebærlakse på en bomullspinne. Etter 30-40 minutter, anbefales ansiktet å vaske.

Hvis du har noe å si om Vishnevsky salve for eller imot, skriv til oss, gi tilbakemelding. Personlig erfaring er velkommen.

Ofte var syk, og kunne ikke forstå hvorfor, les om parasitter. Straks begynte behandlingen. Det hjalp! Hovedparten av flertallet er å forsinke! Jo før du begynner å fjerne parasitter, jo bedre. Hvis vi snakker om narkotika, er alt problematisk. I dag er det bare ett virkelig effektivt anti-parasittisk kompleks, UNITOX. Det ødelegger og feier fra kroppen av alle kjente parasitter - fra hjernen og hjertet til leveren og tarmen. Ingen av de eksisterende stoffene er i stand til dette lenger. Nå er det ingen smerter og ubehag!

Kjemikalieforum

hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post NikitaU »Fre 17 feb 2012 2:58 pm

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding Polychemist »fre 17 feb 2012 15:00

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding NikitaU »fre 17 feb 2012 15:19

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Innlegg av Polychemist »fre 17 feb 2012 15:32

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Zord »fre 17 feb 2012 15:36

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding NikitaU »fre 17 feb 2012 15:46

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Zord »fre 17 feb 2012 15:59

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Melding Tokashi »fre 17 feb 2012 16:13

Re: hvordan å vaske Vishnevsky's liniment?

Post Sovetnik »Fre 17 feb 2012 21:23

Lukt gir xeroform.
Dette er hva Wikipedia skriver:
"Bismuth Tribromfenolat (xeroform, Bismutum tribromphenylicum) -..: Medikamentet, 2,4,6-tribromfenol vismut grunnleggende kjemiske formel Bi (OC6H3Br3) 3 Gul fint pulver med en karakteristisk lukt som er uoppløselig i vann, etanol, etyleter og kloroform"

Som du kan se oppløses, er det ikke lett.
Hvis du prøver å ødelegge det - syre?

Vishnevsky salve for akne: hvordan bli kvitt hudproblemer for alltid?

For hvilke egenskaper er Vishnevsky's acne salve vellykket? For å bekjempe betennelse og akneutslett bruk i dag en rekke forskjellige stoffer. Men i de fleste tilfeller viser selv dyre og publiserte midler seg å være ineffektive, og selv det gir ingen fordel. Derfor er tidstestede stoffer alltid populære. For eksempel, balsamisk liniment - denne salven er billig og tilgjengelig for bruk, i tillegg til at den har en enkel sammensetning, forårsaker mindre bivirkninger og ulike komplikasjoner i behandlingsprosessen.

Sammensetningen av salven Vishnevsky

Legemidlet på apotekets hyller finnes i forskjellige former: rør og banker. Dette verktøyet er praktisk å bruke og er egnet for daglig bruk, det er behagelig for huden, og når det kommer i kontakt med huden, forårsaker det ikke ubehag eller brenning. Dette stoffet lukter imidlertid ganske spesifikt, noe som begrenser bruken på offentlige steder og når det er følsomt for sterke lukt.

Liniment balsamid (ifølge Vishnevsky resept) består av:

 • Castor olje.
 • Vismut tribromphenolat (xeroform).
 • Naturlig bjørktjære.

Castorolje er grunnlaget for salven, som med andre komponenter av verktøyet gir en utmerket antiseptisk effekt i nidus. Hudproblemer, karakterisert ved alvorlig kløe, betennelse, rødhet og hevelse, behandles raskt ved hjelp av hovedkomponentene i et terapeutisk middel. Liniment trekker transduatet fra det skadede vevet, og sikrer dermed regenerering og stramming av purulente sår, slik at du aktivt kan bruke Vishnevsky's salve for akne i ansikt og kropp.

Indikasjoner for bruk i akne

Indikasjonene for bruk av Vishnevskys reseptsalve kan inkludere slike problemer med huden og bløtvevet som:

 1. bløtvevsflegmon;
 2. abscesser og koke;
 3. koker;
 4. carbuncles;
 5. hidradenitis;
 6. nekrotisk vev forandrer seg;
 7. arr og arr etter akne.

Generelt hjelper Vishnevsky-salve til akne på grunn av dets generelle fordelaktige effekter:

 • antibakteriell og desinfeksjon;
 • anti-inflammatorisk;
 • oppmykning;
 • healing;
 • tørker;
 • oppvarming
 • antiedematous;
 • stimulerer vevregenerering.

Funksjoner av Vishnevsky salve til behandling av akne

Fast bestemt på å bli kvitt akne og kviser ved hjelp av dette verktøyet, må du vite hvordan du skal bruke det uten skade på helse og også bidrar til å finne ut om Vishnevsky salve acne, at arter, noe som påvirker huden din. For å gjøre dette, er det først og fremst anbefalt å konsultere en spesialist, og også å kontrollere hudens reaksjon på de aktive komponentene i legemidlet.

Videre, for maksimal effektivitet, er det verdt å ta hensyn til visse funksjoner i søknaden:

 • Før bruk må du dampe og rense huden.
 • Påfør Vishnevsky salve anbefales på steder med størst akkumulering av akne eller pek på individuelle betennelser.
 • På grunn av den spesielle lukten, er det bedre å påføre belegget om kvelden før du legger deg til sengs.
 • Verktøyet skal påføres i et tett lag i flere timer.
 • Det anbefales ikke å bruke produktet under kosmetikk, da salven absorberes dårlig.
 • Behandling av avanserte tilfeller vil kreve daglig bruk i 10-14 dager.

Hva ser en kirsebær acne salve ut?

Oppskrifter: Hvordan bruke Vishnevsky salve så effektivt som mulig?

 1. Mask med leire og lindbalsam

En ganske effektiv og rimelig måte å bli kvitt akne er å legge til et middel til en leiremaske. For å gjøre dette, fortynn emballasjen av kosmetisk hvit leire med vann, og legg til en spiseskje salve. Påfør leire for anbefalt tid, skyll deretter under rennende vann.

 1. Jodtørkingskrem

I dette tilfellet anbefales det å blande en dråpe jod med et par dråper medisinsk salve og bruke det punktvis på den inflammatoriske foci. Etter 30-45 minutter kan kremet fjernes. Bruk dette verktøyet bør være innen 7 dager før du går i seng.

Vishnevsky salve for akne i ansiktet og akne

For å takle flere betennelser og akne, er det best å bruke liniment som ansiktsmaske. Det hjelper perfekt med akne, fra purulent akne, etc.

Instruksjoner for påføring av masken:

 1. Brett gaude servietter 2-3 ganger i form av ansiktet og kutt slitsene for øynene, nesen og munnen.
 2. Soak en gazet klut med salve i henhold til Vishnevsky.
 3. Legg masken på ansiktet ditt og la det stå i 2-3 timer. Hvis huden er øm og sensitiv, vil 45-60 minutter være nok.
 4. Deretter fjerner du gasbindet og rengjør ansiktet fra restene av medisinen.

Det anbefales å bruke mot intern akne.

innen 5-7 dager til fullstendig eliminering av betennelse.

Fra subkutan akne og arr

For å raskt slippe av med subkutan betennelse og arr, er det best å bruke balsamisk stiplet liniment.

Instruksjoner for spotbruk:

 1. Skru overflaten av huden grundig med en vaskeleg og tørk den med klorhexidin.
 2. Ta en bomullspinne og suge den i en agent.
 3. Påfør Vishnevsky salve på akneflekk.
 4. La medisinen stå i 2-3 timer.
 5. Deretter vaskes resten med rennende vann.

Tiden for behandling med en Vishnevsky salve for subkutan akne og arr - 2 dager

Gjenta prosedyren flere ganger i løpet av dagen. Behandlingstiden er 2 dager, med dyp subkutan betennelse og arr - ca 10-14 dager.

Fra kokker

Ved behandling av dype koker og abscesser, er det nødvendig å tegne ut pus. For dette passer best med liniment kompresser.

Instruksjoner for bruk av komprimerer:

 1. Vask av dekorative kosmetikk og rengjør huden.
 2. Deretter skal du ta et flerlags serviett av gasbind og suge det i balsamisk liniment.
 3. Fest gaze til stedet for betennelse med en gips.
 4. La for 8-9 timer eller overnatte på akne.
 5. Om morgenen, fjern verktøyet som hjelper med å koke og tørke problemområdet med alkohol.

Det er nødvendig å bruke en komprimering hver dag til fullstendig utvinning av pus.

Bivirkninger

Det bør være med viss forsiktighet å behandle kroppens reaksjoner på bruk av Vishnevsky salve. For lang og ukontrollert bruk av stoffet kan forårsake irritasjon, svak rødhet og kløe i huden. Urtikaria, lite utslett og ødemer kan oppstå.

Urticaria er en av de mulige bivirkningene av Vishnevsky salve

En del av legemiddelet tar noen ganger økt følsomhet mot sollys. Derfor, i den varme sommersesongen, er bruk av salve ønskelig å minimere.

Kontraindikasjoner for bruk av Vishnevsky salve

Verktøyet har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og har ingen negativ effekt på kroppen. Imidlertid bør Vishnevsky salve brukes med forsiktighet til personer med overfølsomhet overfor de aktive ingrediensene i legemidlet. I tillegg er liniment ikke anbefalt for bruk med proktitt, fett og svulster, samt omfattende suppurasjoner og lesjoner i huden.

Lagringsforhold

For å holde balsamiske linimentet lenge for å beholde sine fordelaktige egenskaper, må Vishnevsky reseptbelagte salver lagres på et kjølig sted ved en temperatur på 6 til 14 grader utenfor barns rekkevidde. Husk også at legemidlets holdbarhet er 5 år.

Vishnevsky salve: en utdatert medisinering eller et effektivt middel for akne?

Sammenlignet med de nyeste kosmetologiske utviklingene, synes balsamisk liniment ifølge Vishnevsky (i vanlige folk - Vishnevsky salve) å være gråhåret gammel. Med det ble flere generasjoner av sovjetiske borgere kvitt akne, men moderne leger anbefaler sjelden å bruke dette verktøyet, utviklet i begynnelsen av det 20. århundre. Likevel husker forbrukerne fortsatt om dette legemidlet, og mange positive vurderinger om det på Internett indikerer at folk fortsatt setter pris på og elsker det for effektiviteten i bekjempelsen av hudsykdommer.

Sammensetning og effekter av salve på akne vishnevskogo akne

Sammensetningen av salven er enkel, som alle geniale. Den er basert på bare 3 komponenter.

 1. Xeroform er et gulpulver med en karakteristisk lukt, med antiseptisk, astringent og tørkende effekt. Samtidig, i motsetning til mange antiseptika, irriterer det ikke vevet, men tvert imot beroliger dem og bidrar til å lindre betennelse.
 2. Birketjære forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer vevregenerering.
 3. Castorolje, som har en oppvarmings- og mykningseffekt, og tillater at andre komponenter i salven trenger inn i dypet og har en gunstig effekt på dem. På grunn av denne egenskapen, er agenten brukt til å behandle ikke bare vanlig akne, men også subkutane abscesser, kokker og andre lignende formasjoner.

Billig og effektiv salve Vishnevsky produserer i dag mange farmasøytiske selskaper

Salven, oppnådd ved å blande disse komponentene, virker på huden på følgende måte: ricinusolje varmer det berørte området og forsterker betennelsen litt, på grunn av hvilken akne riper mye raskere. Xeroform penetrerer inn i de dypere lagene av huden, tillater ikke betennelse å utvikle, tørke og desinfisere problemområdet, og bjørk tjære fjerner hevelse og rødhet, og gir huden et sunt utseende. Med riktig behandling kan akne passere på bare 1-2 netter.

Xeroform gir salven sterke antiseptiske egenskaper og ubehagelig lukt

Generelt har Vishnevsky salve følgende effekter på huden:

 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • podsushivayuschee;
 • antiedematous;
 • oppvarming;
 • oppmykning;
 • stimulerende.

En rask positiv effekt oppnås på grunn av dyp penetrasjon i huden av de aktive substansene i midlet og de sterke antiseptiske egenskapene til xeroformen.

Oppfinneren av salven er en sovjetisk kirurg Alexander Vishnevsky, en lege som bodde og jobbet i begynnelsen av forrige århundre - en periode med nesten konstante kriger og omdreininger. Å redde mennesker som led av militære handlinger, var forskeren veldig deprimert av den høye dødeligheten av pasientene i postoperativ perioden. På den tiden hadde medisinen ikke antibiotika og antiseptika, så da Vishnevsky foreslo å bruke balsamisk liniment i medisinsk praksis i 1927, var dette et reelt gjennombrudd i medisin. Et nytt verktøy ble umiddelbart testet og verdsatt både i militærfeltkirurgi og i hverdagen, og i 1942 mottok Vishnevsky Stalinprisen i II-graden for opprettelsen.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

I tiden med total mangel på ikke bare produkter, men også rusmidler, var Vishnevsky salve praktisk talt i hvert hjem og ble brukt til å eliminere følgende problemer:

 • brannsår;
 • skader;
 • traumatiske sår;
 • trykksår;
 • frostskader;
 • betennelse i postoperative suturer;
 • koker;
 • abscesser,
 • wen;
 • magesår;
 • abscesser,
 • våte korn;
 • pigment flekker;
 • akne.

Foreløpig er Vishnevsky salve oftest brukt til å behandle akne, inkludert subkutan og på hodet (salven har ingen negativ effekt på hårlinjen). Som regel er stoffet godt tolerert, men følgende allergiske reaksjoner er mulige:

 • rødhet i applikasjonsområdet;
 • hevelse;
 • kløe.

Tilstedeværelsen av ricinusolje i sammensetningen kan provosere rødmen av huden på grunn av dens oppvarmingseffekt, mens kløen indikerer intoleranse av en av salverets komponenter. Hvis allergiske reaksjoner oppstår, bør behandlingen seponeres.

Hvis bruk av salven forårsaker en allergisk reaksjon, bør behandlingen stoppes.

Advarsel! Vishnevsky salve har en karakteristisk skarp lukt, noe som kan forårsake uønskede reaksjoner hos gravide og de med økt luktsans.

For folk med sensitiv hud, før du bruker salven, er det bedre å utføre en foreløpig test, og bruke en liten sum penger på ryggen. Der er huden mindre følsom, men hvis den er intolerant mot noen komponent, reagerer den umiddelbart med rødhet.

Dermed er bare én ting kontraindisert i Vishnevsky-salve - individuell intoleranse mot stoffets komponenter. Du bør imidlertid ikke glemme at liniment er et stoff - det betyr at før du begynner å bruke den, bør du konsultere legen din.

Egenskaper ved behandling

Å bruke balsamisk liniment er en enkel sak, men det er også noen subtiliteter her. Før bruk må du forberede huden.

 1. Hvis salven påføres ansiktet, bør den rengjøres med sminke og avfettet med en alkoholfri tonic.
 2. Huden må være ren.
 3. Før du bruker kremet, er det ønskelig å dampe huden godt. Påfør optimalt liniment etter en varm dusj: i dette tilfellet vil porene bli forstørret, og medisinen blir bedre absorbert.

Påfør produktet på huden på to måter: pek og bruk en maske.

Akupressur på ansiktet

Hvis det er enkelt akne i ansiktet, er det bedre å bruke produktet direkte på dem, uten å påvirke sunn hud. Både normal og subkutan akne kan smøres om dagen, og om natten er det bedre å fikse salven med en gips eller et lite bandasje. Ikke vær redd for å "overdrive det" på ansiktet: det forårsaker ikke kjemiske forbrenninger.

For natten er Vishnevskys salve bedre å fikse på problemområdet med en gips

Hvis pimpleet "brøt gjennom", bør pusen forsiktig fjernes, og hydrogenperoksid skal påføres såret: dette vil spare vev fra ytterligere infeksjon og øke regenereringsprosessen. Etter denne behandlingen kan linimentet påføres igjen til problemområdet er fullstendig helbredet.

Ikke glem å vaske av salven med varmt rennende vann med såpe eller lotion om morgenen. Deretter kan du bruke en fuktighetskrem, da tjære tørker huden.

Påfør Mask med salve

Hvis det berørte området er ganske stort, er det bedre å bruke agenten i form av en maske. For å gjøre dette, er foldet gaze i 4 lag mettet med salve og påført problemområdet. Etter 2 timer fjernes masken, rester av salven fjernes med servietter, og huden vaskes med såpe. Du kan gjenta denne prosedyren en gang hver tredje dag i 2-3 uker.

Ikke vær redd hvis i de første timene du føler deg litt ømhet eller du ser at problemområdet har rødmet enda mer. Dette er en normal hudreaksjon som respons på å trekke av pus og økt blodgass.

Som regel kan forbedringer ses neste dag, og betydelige fremskritt oppnås om 3-5 dager. Under behandlingen er det bedre å ikke bruke dekorative kosmetikk på ansiktet og ikke å bruke kremer for problemhud. Samtidig er det nødvendig å følge en diett, unntatt fra diettbakken, søtsaker, karbonatiserte drikker, stekte, fete og røyke produkter.

Etter 5 dager med å bruke Vishnevsky salve, blir huden mer sunn.

Uttalelse fra leger og kosmetologer

Til tross for det faktum at for mange forbrukere salve bidrar til å bli kvitt akne blant dermatologer og kosmetologer, er Vishnevsky-salve ikke virkelig favorisert i dag. Det er en oppfatning at dette verktøyet fikk utbredt bruk, siden skaperen hadde faste innlegg på en gang, og han fikk muligheten til å "presse" sitt verdifulle avkom inn i massene, noe som ikke er noe av verdi.

Noen eksperter sier at ikke bare balsamisk liniment ifølge Vishnevsky har en positiv effekt på huden, men bidrar også til reproduksjon av skadelige mikroorganismer, og skaper en fettfilm på overflaten av ansiktet som forstyrrer helbredelses- og regenereringsprosessene.

Selv de leger og kosmetologer som bruker Vishnevsky salve i deres praksis, anbefaler ikke det til absolutt alle pasienter. Det beste av alt liniment hjelper tenåringer. Hvis akne oppstår hos voksne menn og kvinner og er forårsaket av stress eller hormonelle problemer, vil salve alene ikke hjelpe. En rekke aktiviteter er nødvendig: fra kosthold og god søvn til hormonelle stoffer og peeling med retinoider.

Ifølge vurderinger av hudlege, hjelper den beste Vishnevsky salven fra ungdoms akne

Forbrukeromtaler - hjelper medhjelpen alltid?

Når det gjelder vanlige forbrukere, har de ofte, etter at de allerede har forlatt ungdomsårene, med hudproblemer ikke tilbøyelige til å komme til grunnårsakene til problemet, men bruker bare gamle dokumenterte midler. På Internett kan du finne mange positive vurderinger om bruk av Vishnevsky salve til behandling av akne.

Mine hudproblemer startet ved 10 år gammel. Akne strødde hele pannen min. I utgangspunktet var ikke akne nok, og jeg var ikke oppmerksom på dem. Men i 5-6 klasse begynte jeg å ha lyse rød akne. Det var forferdelig! Jeg ble veldig skamfull over å gå et sted med et slikt ansikt! Jeg satt og gråt. Nå er jeg 14 år gammel, og huden er like ille. Permanent akne på pannen. Av og til er det på kinnene, men dette er sjeldent. Jeg leser hele tiden på Internett om alle slags salver og kremer for akne. Jeg prøvde en haug med noen salver og resultatet 0. Og så kom jeg en gang over en slik salve som "Vishnevsky salve". Jeg bestemte meg å prøve. På apoteket koster det 25-30 rubler hvor. I det øyeblikket, da jeg kjøpte denne salven, hadde jeg en subkutan pimple midt i pannen! Så kom jeg hjem, legg mye av denne salven på bomullsputen og "limt" til akne. Jeg gjorde det samme for natten. Om morgenen var pusen allerede oppe. Det er, jeg ble rolig kvitt pus. Denne salven trekker bare pus fantastisk! Hvis du plages av subkutan akne, går du til apoteket for denne salven!

Anastasia413

http://otzovik.com/review_2077805.html

Vishnevsky salve har alltid vært i min mors førstehjelpsutstyr. Det er et billig og tidsbestemt verktøy. Jeg husker da, som barn, vi falt ned med gutta og rev av hverandre våre knær, vi smurt alltid denne salven. Noen hadde kokt, sår. De som ikke hadde denne salven - åpnet absessen. Og våre mødre smurt oss denne salven.
Personlig har jeg aldri hatt sår. Men denne salven var nyttig for meg. Da jeg ble 18, flyttet jeg til en annen by for jobb. Tilsynelatende var jeg ikke helt komfortabel med klimaet. Og jeg fikk akne på ansiktet mitt. Jeg hadde ikke det selv i mine tenåringer! Jeg kjøpte dyre tonics og lotions. Og selv etter scrubs var det ingen mening.
På apoteket ba jeg apoteket om å selge meg noe veldig billig og effektivt. Og hva var min overraskelse! Hun ga meg Vishnevskys salve (ja, hvis jeg tidligere hadde kjent at denne salven kan redde meg fra akne, ville jeg ha tatt den fra min mor).
Jeg vil merke - akne har blitt merkbart mindre i størrelse. Jeg vil ikke si at jeg ble kvitt dem helt ved hjelp av en salve, men antallet deres er redusert.

Ksyusha25

http://otzovik.com/review_1011730.html

Negative vurderinger av Vishnevsky salve er ofte forbundet med den ubehagelige lukten av dette middelet.

Med denne salven er kjent fra barndommen. Eventuelle sår, sår, slitasje, splinter, etc. ble behandlet med Vishnevsky salve. Og nå for noen hud, og purulent, betennelse, er dette legemidlet nummer 1! Salven er veldig bra, resultatet blir ikke lenge i kommer! Det eneste negative er lukten er ubehagelig og veldig sterk, vedvarende! Hvis jeg har behov for å pålegge det, gjør det alltid om natten!

gull 43

http://otzovik.com/review_668225.html

Men som et hvilket som helst verktøy hjelper liniment med å bli kvitt akne, ikke alle og ikke alltid.

Legemidlet klarer seg godt med koke, hvis du bruker det under bandasjen. Jeg prøvde å "behandle" akne med det - dessverre så jeg ikke merke til noen signifikant effekt, men duften forblir lenge, og merkene på huden også.

OdriTerner

http://otzovik.com/review_3181673.html

For de fleste forbrukere hjelper imidlertid stoffet fremdeles, og om det vil være effektivt for deg personlig, kan du bare finne ut av erfaring.

Praktisk bruk av verktøyet i kampen mot akne - video

Effekten av Vishnevsky salve er ikke bevist av en generasjon av forbrukere. Derfor, før du kjøper dyre moderne kosmetikk, prøv det gode gamle linimentet. Selvfølgelig, forutsatt at problemet er virkelig i huden, og ikke i hormonell svikt eller forstyrrelse av de indre organene. I alle fall, før du bruker verktøyet, er det bedre å konsultere legen din.

Hvordan bruke Vishnevsky salve for akne på ansiktet?

Vishnevsky salve - et stoff som bare består av naturlige ingredienser. Det har sårheling, antiseptiske, antimikrobielle egenskaper. Fremskynder helingsprosessen av den berørte huden.

Dette er et naturlig middel som virker ikke verre enn antibiotika. Det ble opprettet for over 50 år siden. Ved å bruke det, kan du stole på faktorer som ytelse og effektivitet.

Sammensetning og utgivelsesform

Vishnevsky salve er en homogen blanding, som har en gul eller brun fargetone, spesifikk, litt ubehagelig lukt. Brukes kun for ekstern bruk.

Det offisielle navnet på stoffet - Liniment balsamic Vishnevsky. Tilgjengelig i glass eller badekar.

Komponentene er veldig enkle, tilgjengelige og kjent for nesten alle:

 • Tar bjørk. Den har stimulerende egenskaper. Det fremmer blodstrøm og oppvarming av ønsket sted, noe som er en forutsetning for å øke regenereringen av vev og celler;
 • Xeroform. Det spiller rollen som et antiseptisk middel i en salve, blir tilsatt i form av et pulver. Xeroform desinfiserer huden, som forårsaket og dreper patogener, tillater ikke at de faller inn i huden;
 • Castor olje. Utfører som katalysator. Det bidrar til å myke det øvre laget av huden, noe som gjør at terapeutiske komponenter kan trenge inn i huden raskere og opptre der.

Indikasjoner for bruk

Vishnevsky salve - et verktøy som bare brukes eksternt på huden. Det regnes som et godt antiseptisk middel, lindrer raskt irritasjon.

Vishnevsky salve er brukt:

 • Til behandling av purulente inflammatoriske prosesser, karbonkuler og koke;
 • Etter operasjonen. Veldig effektivt for å gjenopprette huden etter operasjonen, anses absolutt trygg.
 • Positiv effekt på de berørte karene i nedre ekstremiteter;
 • Det er indikert for brannsår, sengetøy, frostbit, sykdommer i arteriene, blodårene, blodårene, magesårene, og behandler også psoriasis, betennelse i lymfeknuter.

Spesielt populært verktøy i kampen mot akne og akne. Som et resultat av det faktum at salven varmes opp og stimulerer arbeidet til hovedkomponentene, vokser pimpleet mye raskere og pus kommer ut.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Nyttige egenskaper

Vishnevsky salve har et bredt spekter av applikasjoner på grunn av det store antallet nyttige medisinske egenskaper.

 • God antiseptisk;
 • Desinfiserer sår;
 • Tørker og myker de berørte områdene;
 • Rask gjenoppretter berørte vev og celler etter påføring;
 • Fjerner puffiness;
 • Fungerer som et akselererende stimulerende middel for behandling under bruk;
 • Fjerner betennelsesprosesser.

Handling Vishnevsky salve mot akne

Vishnevsky salve har lenge vært kjent for sin allsidighet. Hun fikk størst popularitet i behandling av akne, akne og hudormer. Liniment er i stand til å strekke pus, rengjøre og gjenopprette eventuelle problem hud.

Metoden for anvendelse avhenger av scenen av modnet acne, dets beliggenhet og tiden den har tilgjengelig for pasienten.

Funksjoner ved bruk av Vishnevsky salve

Metoden for å anvende Vishnevsky salve avhenger av hvilke problemområder av hud det vil bli anvendt. Det anbefales å bruke slike metoder for å påføre produktet på huden: Lag applikasjoner fra gasbind, smør salve på ansiktet, punktapplikasjon.

Med akne

Akne kan oppstå på grunn av hormonell svikt, hvis huden er skadet, i tilfelle en sterk aktivitet av talgkjertlene.

Vishnevsky salve trekker godt acne og renser huden. Men du må være forberedt på at den første applikasjonen kanskje ikke gir den ønskede effekten. Dette er bare første gang, siden det vil ta lang tid å "bringe" akne til overflaten av huden.

For å fjerne blackheads lagre spesielle masker. Gasset er laget av masken av ønsket størrelse (avhengig av området som påvirkes av akne). Salve påføres den. Masken påføres ansiktet i 2,5 timer.

Fra subkutan akne og arr

Verktøyet er veldig effektivt og eliminerer raskt arr og akne. Legemidlet er påført det berørte området og brukes til arret forsvinner.

Prosessen kan akselereres ved å behandle såret med hydrogenperoksid. Den gjennomsnittlige behandlingsperioden med salve er 12-14 dager. Denne gangen er nok til å fjerne den inflammatoriske prosessen helt og trenge salven inn i de dypeste ytre lagene i huden. Parallelt med dette regulerer salven metabolsk prosessen i huden.

Når subkutan akne anbefales å smøre det berørte området med en bomullspinne. Dette er den enkleste applikasjonsmetoden. For å oppnå effekten, skal salven være på huden i 45 minutter. Vask av med varmt vann.

Etter å ha brukt hånden, vask den grundig slik at det ikke er noen resterende salve på dem. Hvis rester av produktet kommer ut av slimhinnene ved et uhell, skyll området grundig med rent vann ved romtemperatur.

Hvis det etter flere bruksområder, selv et minimalt resultat ikke er synlig, må du konsultere en lege for råd om muligheten for et slikt stoff.

Fra intern akne

Du kan bare kvitte seg med dem hvis du bruker salven minst to ganger om dagen. Dette vil utløse en raskere utgivelse av pus. Den viktigste egenskapen til salven i dette tilfellet er fjerning av pus til overflaten av huden. Ved behandling av intern akne, er egenskapene til Vishnevsky salve likestilt med Ichthyol salve.

For intern akne bruk spesielle komprimerer med salve. For det vil du trenge et sterilt gassbind som skal foldes i flere lag og en gips som dressingen blir løst på. Det ligger over natten.

For å gjøre effekten mer effektiv, kan du samtidig bruke produkter som har en effekt av tørking og utjevning.

I løpet av denne perioden bør du være oppmerksom på overgangen til et balansert kosthold og drikke et kurs med vitaminer.

Fra kokker

Legemidlet for koker brukes så tidlig som mulig. Vishnevsky salve akselererer aldringsprosessen av koiler og bidrar til frigjøringen fra de nedre lagene av dermis.

For å gjøre dette, minst 3 ganger om dagen, bruk salve til kjelen. Etter det blir kjelen holdt varm. Men du må sørge for at den ikke overopphetes.

Så snart innholdet av kjelen kommer ut, behandle såret med hydrogenperoksid. Det er nødvendig å smøre såret med salve i noen dager for å unngå tilbakefall eller infeksjon.

Koker må fjernes i tide. Hvis du starter en situasjon, kan utseendet av koke bli en kronisk form.

Verktøyet kan kurere alle typer akne, akne, koke, samt flekker, merker og arr etter dem. Det er ikke nødvendig å øke mengden salve for å øke hastigheten på resultatene. Dette kan bare provosere bivirkninger.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Generelle anbefalinger for behandling av akne salve Vishnevsky

Mange snakker om de enkle komponentene i salven, dens allsidighet, men ikke glem at dette er et terapeutisk middel.

Det er viktig å vite spesielle anbefalinger for bruk:

 • Påfør salven kan bare være på renset hud, du kan litt damp. Dette gjør at huden bedre kan absorbere de helbredende komponentene. Pass på å fjerne sminke.
 • For å få det ønskede resultatet påføres salve med et tykt lag på en kvise. Det er viktig å holde det skadede området varmt.
 • Det er bedre å bruke etter at en kvise eller koker bare har dukket opp.
 • I utgangspunktet påføres salven på masken, som er laget av gasbind. Den er brettet i 4-5 lag. Etter påføring av masken, er det bedre å fikse masken med en gips. Så bakteriene vil ikke falle inn i såret, det blir sikkert festet.
 • Om morgenen blir salven tørket fra området, og huden gnides med en lotion som inneholder alkohol. Etter rensing kan du bruke en lyskrem.
 • Hvis akne, akne påvirkes hele ansiktet er mye lettere, lage en maske på hele ansiktet, kutte hull for øynene, munnen, nesen. Den gjenværende gazeen påføres Vishnevsky salve. Hold ansiktet i ca 2 timer. Multiplikasjonen av gjentakelser av prosedyren - 2-3 ganger i uken.
 • En positiv funksjon av salven er det minste antall kontraindikasjoner og bivirkninger. Selv ved en utilsiktet overdose kan det ikke bli brent hud.
 • Sårhet i behandlet område og svak rødhet anses å være et normalt midlertidig fenomen. På dette tidspunktet øker innstrømningen av blod til det oppvarmede stedet, og tjære utviser svake irriterende egenskaper.
 • Hvis det ikke er kontraindikasjoner og bivirkninger, er det lov å bruke salven til terapi til ønsket resultat er oppnådd.

Bruk under graviditet og amming

Fordelene med å bruke salve for gravide og ammende mødre er ikke vitenskapelig bevist. På grunn av dette er det mulig å bruke den for denne kategorien av befolkningen først etter å ha vurdert mulige farer og fordeler for kvinnen og barnet (fosteret).

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Kontra

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk av Vishnevsky salve. Forsiktig bør bare brukes til personer med svært sensitiv hud.

Det minste antall kontraindikasjoner og bivirkninger antyder at det virkelig er et universelt stoff.

Bivirkninger

Leger og produsenter av salver sier at verktøyet ikke har noen bivirkninger.

Men det er flere unntak fra denne utsagnet:

 • Individuell intoleranse mot stoffet, som kan manifestere seg i form av en allergisk reaksjon;
 • Ikke bruk på inflammatoriske steder, hvis årsak ikke er kjent.
 • I sjeldne tilfeller, etter langvarig bruk, er det mulig å få svak hevelse i området, rødhet, peeling eller kløe.

overdose

Tilfeller av akutt overdose etter enda langvarig bruk av Vishnevsky salve har ikke blitt oppdaget.

Produsenter hevder muligheten for slike manifestasjoner etter bruk av en overdreven mengde av stoffet:

 • Allergisk reaksjon - kløe, utslett
 • Rødhet i området som salven påføres
 • Svak peeling av huden i nærheten av såret.

Etter slike manifestasjoner, anbefales det å slutte å bruke liniment for en stund.

Interaksjon med andre legemidler

Detaljert studier om samspillet mellom Vishnevsky salve og andre stoffer har ikke blitt utført. På grunn av dette, etter samtidig bruk av flere typer salver kan dannes en forbindelse som vil ha en ukjent effekt.

Vilkår for lagring

Vishnevsky salve skal oppbevares på et sted som ikke er tilgjengelig for barn. På røret bør ikke få solens stråler. Lagre verktøyet kan ikke være mer enn 5 år fra produksjonsdatoen.

Selges uten resept. Ønskede temperaturforhold for lagring - + 8- + 15 ° С.

Kostnad for

Salve er tilgjengelig for pasienter.

I Russland er den gjennomsnittlige prisen mellom 34 og 39 rubler.

I ukrainske apotek, er den gjennomsnittlige kostnaden 9-13 hryvnia.

anmeldelser

På Internett kan du finne mange positive vurderinger om bruk av Vishnevsky salve til behandling av akne:

Negative vurderinger av Vishnevsky salve er ofte forbundet med den ubehagelige lukten av dette middelet:

konklusjon

Salve Vishnevsky bringer raskt det ønskede resultatet bare etter alle bruksbetingelsene. Mer effektive resultater kan oppnås ved å supplere bruk av salve med riktig næring, tilstrekkelig mengde væskeinntak i kroppen og avvisning av dårlige vaner.

Slik behandling vil gi den ønskede effekten, en bølge av ny styrke og energi vil bli merkbar. Dette er et uadvertisert stoff, men effekten er bevist mer enn hundre ganger. I tillegg er reglene for å søke midler veldig enkle.

Selv om noen kosmetologer er skeptiske til Vishnevsky salve.

I denne forbindelse kaller de flere argumenter:

 • Eventuelle problemer på huden snakker om forstyrrelser i enkelte organers eller systemers arbeid. For å finne ut årsaken til deres utseende, må du gå gjennom en omfattende studie;
 • De hevder at det er dyrere moderne hudpleieprodukter for problemhud.

Vishnevsky salve i kampen mot akne

Ren hud i ansiktet er en garanti for skjønnhet og helse, men noen ganger forekommer akne og akne i ansiktet, som ødelegger hele utseendet og stemningen. Utallige kosmetikk mot utslett fra produsenter over hele verden lover en merkbar effekt om et minutt, men dette er ikke alltid sant, og du må betale mye for "mirakelhjelpen". Som et alternativ til kostbare kremer kan du bruke billige improviserte midler, for eksempel Vishnevsky salve - selv om det ikke er veldig duftende, men trygt for helse.

Sammensetningen og fordelaktige egenskaper av Vishnevsky salve

Vishnevsky salve er ganske populært medisinsk verktøy hvis formål er å behandle betennelse, helbrede sår og eliminere infeksjoner. Et karakteristisk trekk ved salven er dens naturlighet, da den er opprettet på grunnlag av naturlige ingredienser. Det er mulig å lære midler på viskøs struktur, mosefarge og uttalt ubehagelig lukt.

Vishnevsky salve har terapeutiske og forebyggende egenskaper. Spesielt ofte er stoffet brukt til å behandle sår, sår og trykksår, akne av noe slag, akne, furunkulose, lymfadenitt, hudabces

Sammensetningen av Vishnevsky salve inkluderer bare tre hovedkomponenter:

 • Birketjære. Kjent for sine helbredende egenskaper i hudsykdommer. Ofte brukes til å behandle eksem, scabies og til og med frata. Tjære i Vishnevsky salven utfører funksjonen som et antiseptisk middel. Det er han som gir botemiddelet en så karakteristisk ubehagelig lukt. Tærens særegenhet er at det ikke forårsaker irritasjon og allergisk reaksjon på huden.
 • Xeroform. Det er et gult pulver med en karakteristisk sterk lukt. Denne komponenten av salven er ansvarlig for dekontaminering og eliminering av infeksjonen. Friske sår faller ofte i søvn med pulver, siden xeroform ikke irriterer huden og effektivt desinfiserer det behandlede området.
 • Castor olje. Dette er grunnlaget for hele salvens sammensetning. Castorca er laget av naturlige plantematerialer, myker godt og beroliger huden. På grunn av sin oppvarmingsegenskap hjelper oljen andre komponenter til raskt å trenge inn i huden og har en terapeutisk effekt på kroppen.

Vishnevsky-salvenes særegenhet er at alle ingrediensene er nyttige og perfekt tilpasset, som i kombinasjon forsterker de effekten av hverandre flere ganger. Dette skyldes bruk av midler, som er manifestert i:

 • Helbredelsen av sår etter klemming av akne.
 • Mjuk huden.
 • Renseporer fra svarte prikker.
 • Eliminering av infeksjonskilden, provoserende forekomsten av akne.
 • Gir antiseptisk virkning.
 • Fjernelse av betennelse.
 • Bli kvitt puffiness.
 • Stimulering av blodsirkulasjonen.
 • Fjerning av purulente akkumulasjoner i akne.
 • Produktet av den absorberende effekten av akne, inkludert subkutan.
 • Regenerering av skadede vev.

Hvordan bruke anti-akne

Punktmetode

Den vanligste metoden for å anvende Vishnevsky salve er å spre seg på en separat pimple. Denne metoden bidrar til å "trekke ut" kvise og til og med wen. For dette trenger du:

 • Å fjerne et ansikt fra kosmetikk.
 • Dip en q-tip inn i salven.
 • Påfør produktet til individuelle kviser.
 • La salven stå i tre timer.
 • Etter at innstilt tid er gått, skyll av med varmt vann.

Gjenta prosedyren hver dag 3-4 ganger. Etter 2-3 dager, vil pimpleet tørke, pus vil oppløse, og rødhet og hevelse vil forsvinne.

Den anbefalte bruken av Vishnevsky salve med subkutan akne er ca 2 uker. I løpet av denne perioden vil forlate fullføringen av huden, og akne vil forsvinne fra de dype lagene i epidermisene

For subkutan akne, er det nødvendig å bruke salve til øyeblikket av pus gjennombrudd, hvoretter å behandle såret med peroksid og fortsette å smøre til fullstendig helbredelse.

komprimere

Bruken av Vishnevsky salve i ren form ved hjelp av kompresser er ment for problemhud med sterk lesjon. For dette trenger du:

 • Fjern sminke med melk og vask.
 • Klipp et stykke gassbind, brett tre ganger og bruk salve på den.
 • Fest komprimeringen til problemområdene og fest med en lapp på ansiktet.
 • La for et par timer, og bedre hele natten.
 • Om morgenen, fjern bandasjen og tørk ansiktet med en alkoholtørke, og vask deretter med rent vann.

Gjenta prosedyren daglig til utbrudd av akne, akne og hudormer (1-2 uker).

Filmmaske

Denne metoden er relevant for problemhud med betennelser over hele overflaten og kontinuerlig ødem. For å lage en maske bør du:

 • Brett maske stoffet i halvt, skjær masken til ansiktsformen, gjør hull for øyne, munn og nese.
 • Påfør Vishnevsky salve med et mellomlag på kutt ut masken.
 • Legg forsiktig det fuktede stoffet i ansiktet og la det stå i tre timer. Oppmerksomhet: Hvis huden er svært følsom, må du holde masken ikke mer enn 1 time.
 • Fjern masken og vask ansiktet under varmt rennende vann.

Gjenta prosedyren daglig i en uke til rødmen går, og hevelsen minker ikke.

Masken påføres på renset hud og forlates i flere timer, hvorpå rester av "duftende" medisin fjernes.

Disse er de enkleste og mest tilgjengelige metoder for behandling av akne og akne med Vishnevsky salve, men selv slike grunnleggende prosedyrer har flere nyanser:

 • Påfør salve under kosmetikk anbefales ikke, da det ikke absorberes raskt nok.
 • Før du setter på bør du være godt dampet og rengjør huden.
 • I lys av den sterke ubehagelige lukten av produktet, er det bedre å utføre prosedyren ved sengetid, om morgenen for å kvitte seg med salven på ansiktet.
 • Påfør verktøyet bør være på steder for akkumulering av akne eller peke på individuelle kviser.
 • Påfør salven til et tykt lag og hold minst tre timer.
 • For større effektivitet kan du punktere kjelen, men ikke presse akne.
 • På det sterkt berørte området, gjenta prosedyren hver dag i minst 10 dager.

Som en del av leiremasken

Å legge Vishnevsky salve til den ferdige leiremasken vil være ganske effektiv. For å gjøre dette må du følge instruksjonene for å lage kosmetisk leire fra pulver eller til å kjøpe den allerede forberedt og legge til 1 ss av den til den. l. salve. Påfør ansikt og fjern, i henhold til instruksjonene. En slik prosedyre med daglig repetisjon etter 2-3 dager vil gi de første resultatene - huden blir mykere, elastiskere, og betennelsen og sårene vil gå bort.

Med jod

Denne metoden brukes til mer effektiv tørking av akne. Påfør jod på en kvise med en bomullspinne, la den tørke og påfør litt salve på toppen. Etter en halv time kan du skyll produktet fra ansiktet. Gjenta daglig om uken. Oppmerksomhet: Jod forlater brune merker på huden, som vil forsvinne bare etter noen timer, så det er bedre å utføre prosedyren før sengetid.

Jod er populært med aknebehandling på grunn av sin evne til å tørke huden.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Vishnevskys salve har ikke strenge kontraindikasjoner, men likevel er det nødvendig å nekte bruken i nærvær av følgende tegn:

 • Individuell intoleranse mot komponentene i et stoff.
 • Overfølsomhet av huden.
 • Akutte purulente hudsykdommer.
 • Nyresvikt.
 • Tilstedeværelsen av svulster.

Hvis du bryter med reglene for å bruke salven og bruken av verktøyet, kan følgende bivirkninger oppstå:

Brukeranmeldelser

Jeg leste på Internett at hun er veldig "fantastisk", hjelper med å bli kvitt akne og lindrer betennelse. Du må ta et lite stykke gasbind, brett det, bruk Vishnevsky salve på det, bruk det på betent akne (ved hjelp av et gips), og sov med det hele natten. Om morgenen står jeg opp, løper til speilet og "Oh, horror!". Pimple betent enda mer, ingen pus han sugd! Generelt hjelper det ikke med akne i det hele tatt, så jeg anbefaler det ikke. Men i andre tilfeller - en god ting!

Sjokolade Valery

http://irecommend.ru/content/ot-pryshchei-breeeed

Og det hjalp meg. Jeg blandet også, men ikke med leire, men med en spesiell gjørme maske, husker jeg ikke navnet. Men faktum er at i begynnelsen etter søknaden oppstod flere akne, og så forsvant alt. Men jeg gjenta prosedyren en gang i måneden. Forresten, akne på nesen er også godt renset, det eneste jeg etterpå behandlet huden med en antiseptisk, fordi du aldri vet.

Gjesten

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4095817/

Første gang jeg søkte det under en gips, som det burde være, for natten på min elskede subkutane. Vel, jeg tror jeg våkner om morgenen, eller de vil modne eller forsvinne, som lovet. Men nei, absolutt ingenting. Ok, den andre natten igjen, igjen ingenting. Da fikk jeg en stor, betent pimple, og jeg bestemte meg for å gi denne salven en siste sjanse. Igjen etter! Useløs ting for meg, men jeg vil ikke frata, fordi prisen er liten, men plutselig passer den til deg.

savner valentine

http://irecommend.ru/content/maz-vishnevskogo-ot-pryshchei-da-ladno

Salve skader ikke, det er sikkert. Jeg har brukt det selv i mange år, hvis noe kommer ut på ansiktet mitt. Jeg fortynner det ikke med noe, legger en prikk på betennelsen, legger et stykke bomullstopp på toppen og forsegler det med en delikat limgips for å fikse, som regel gjør jeg det om natten. Resultatet er utmerket og kommer mye raskere enn fra noen spesielle dyre verktøy.

Julia

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4095817/

Vishnevsky salve er et stoff som bidrar til å bli kvitt infeksjoner under huden, akne og akne. I enkelte tilfeller, etter den første søknaden, kan det forekomme flere kviser i ansiktet, og dette indikerer at salven på alle mulige måter "utviser" infeksjonen fra kroppen. Etter å ha endret begynnelsen av kurset, kan du "få" fra under huden alle pus og mikrober, så vel som sikkert helbrede sår fra akne, akne. På grunn av den lave prisen på salven, kan du prøve å bruke den til kosmetiske formål og finne ut om denne teknikken passer deg, eller du bør se etter et alternativt verktøy.

Flere Artikler Om Typer Acne