Baking soda - et verktøy som kanskje alle vertinne har i huset!
Dens unike er at det er et matprodukt. Og derfor kan den trygt brukes på flere måter, blant annet i omsorg for kropp og ansikt.
Den vanlige bruken er bruk i kjøkkenet for rengjøring av rustfritt stålflater, servise, potter og så videre. Soda perfekt renser og defats på grunn av sin alkaliske reaksjon.

Kjøleskap inne i ren bare brus. Videre, når jeg vasker av med en fuktig klut, legger jeg litt av bruset litt - så mindre smuss vil holde seg til overflaten, det blir enklere å vaske neste gang, bakterier blir vanskeligere å reprodusere. Og ubehagelige lukter blir mindre formet.

Også i mange typer baking kan det ikke gjøres uten brus. Jeg lager paier med brus, brukt med eddik.

Kjøpt grønnsaker, frukt, jeg renser med en svamp, som jeg heller soda på - for å fjerne kjemien som ligger på overflaten av frukten.

Påfør brus og kroppspleie - i brusebad. Jeg gjør dem ikke så ofte, vanligvis en gang hver tredje uke. Dette badet aktiverer metabolske prosesser, fremmer vekttap, bringer huden til tone - huden blir rød, prosessene aktiveres.

Rydder også opp de sorte prikkene godt. Du kan lage en peeling fra en blanding av fin brus og salt, og gjelder også for hår.

Hud, selvfølgelig, etter prosedyrene med brus, er det bedre å mette kremen - vanligvis bruker jeg mer fett for kropp og nakke, mindre fett for ansiktet.

Av og til, en gang i 10-15 dager bruker jeg brus til tannbørste. God hvit og forfriskende. Men ofte bør du ikke børste tennene med den.

Det hjelper i utviklingen av periodontitt, stomatitt i munnhulen. Du kan skylle munnen og halsen med SARS og ondt i halsen. Utmerket rens, fremmer helbredelse.

Soda lotions lindrer bemerkelsesverdig kløe fra insektbitt.
Vel fjerner fenomenet halsbrann, men ofte bør ikke brukes, for sterk et middel.

Generelt er brus et fantastisk produkt som ble brukt selv av våre bestemødre.
Spesielt glad for at emballasjedesign ikke har endret seg i løpet av flere tiår.

Kommentarer om tilbakekallingen (57)

Det er noen flere hemmeligheter med å bruke brus

Hvordan bruker du sodavann?

En teskje brus oppløst i melk, og enda bedre med en skje med honning, er den beste hostemykner som fortynner sputum perfekt. I tillegg til mykningsegenskaper har brus en svak antiseptisk effekt, så det er nyttig å skylle sår hals med en løsning av natron i et glass varmt vann.

Ved melkintoleranse er inhalering med brusoppløsning nyttig (en spiseskje per liter kokende vann). Det er nyttig å legge til essensielle oljer av furu, eukalyptus, rosmarin til løsningen.

Soda bidrar til fjerning av væske fra kroppen, slik at den også kan brukes til hypertensjon, hvis det ikke finnes en rekke vanlige medisiner for å redusere trykk. En halv teskje tatt med medisiner, lar deg redusere dosen.

Effektiv kokepulver og syreforbrenninger - ved hjelp av brusoppløsning kan du øyeblikkelig nøytralisere virkningen av syren. Bad med brus - effektivt hjelper med solbrenthet.

Drikke brus er en av de beste, og viktigst, harmløse midler for å eliminere lukten av svette. Det nøytraliserer det sure miljøet. Og som du vet, er det i det at bakterier og sopp multiplikerer, noe som gir en ubehagelig lukt å svette. Det er derfor nyttig når du vasker i dusjen for å smøre armhulen og føttene med natron. Sko blir også tørket fra innsiden med brusoppløsning eller bare sprinklet med brus.

Bad med varm brusoppløsning hjelper til med å kurere felds - purulent betennelse under fingerpennens fingerplate.

Baking soda brukes også som et profylaktisk middel for svampeinfeksjoner av bena. For å kurere den gamle soppen (spesielt neglesvampen), er det nødvendig med spesielle legemidler, men etter å ha besøkt bassenget eller stranden, når det er stor sannsynlighet for å plukke opp denne ubehagelige sykdommen, er det best å lage et varmt fotbad med tilsetning av brus.

Mat brus - anmeldelse

Soda akne og fettete på ansiktet.

God dag! Akne i ansiktet i lang tid gjorde seg ikke kjent, men som noe nylig viste de seg igjen for meg. Jeg bestemte meg for å prøve å bli kvitt akne folkemidlene, nemlig brus.

Alle har det. Legg det kontinuerlig til melet. Men akne, jeg har ikke prøvd å behandle det før.

Jeg ble kvitt akne raskt og billig.

Etter et kurs av antibiotika i ansiktet mitt oppstod akne som sopp. De er små og mange av dem. Jeg forstår at du må behandle dysbakterier. Jeg har allerede skrevet om Hilak forte og hvordan har akne herdet dem for alltid. (Antibiotika har ødelagt alt.) Men nå ville jeg raskt og ikke kostnadseffektivt fjerne acne.

Oppskriften på akne er enkel.

Ta en liten krukke eller et glass og tilsett en halv teskje sodavann til 50 ml vann. Bland godt og bruk denne løsningen på problemområder i ansiktet. Jeg søkte med hendene mine, svette lett over huden. Når løsningen tørker, dannes et litt hvitt slør. På garvet hud vil sannsynligvis være veldig merkbar. Jeg har nesten ingen brunfarge og brus ikke var merkbar.

Jeg søkte løsningen 2 ganger daglig etter vask og lyskrem. Jeg har en kombinert hudtype, fet i T-sonen og tørr på kinnene. Sett løsningen på pannen og nesen.

Effekten overgikk mine forventninger. Etter 5 dager forsvant min akne helt.

En løsning av soda ga en annen utmerket matteffekt. Ingen av kremen og pulveret ga dette ikke. Effekten fortsetter selv i varme opp til 3 timer under solen. Så begynner skinne å vise seg.

Soda tørker sterkt huden, så i mer enn 5-7 dager på rad er det enda bedre å ikke bruke.

Mer brus kan ikke påføres huden der det er sår. Vil justere.

Raskt og billig frigjort brus fra akne.

Omkring 10 dager etter kurset begynte akne å helles igjen. Soda hjelper, men midlertidig. Selv om det er raskt. Det er nødvendig å behandle årsaken. Derfor er alle interessert i min anmeldelse om Hilak Forte.

Soda har en utmerket tørking og bakteriell virkning, dets egenskaper gjorde meg til å vurdere min holdning til den. Nå blir brusen min forbrukes raskere enn før.

Mange brus er brukt som deodorant. Men jeg fant en mer praktisk måte. Crystal Alunite. Forresten tok jeg ham til Ali.

Rensing og omsorg for ansikts brus: skjønnhetspleie råd

Vi undervurderer uskadelig soda, og tenker at dette bare er et pulver for å lage deig. Dette var imidlertid ikke alltid tilfelle: våre bestemødre visste sikkert verdien av dette produktet, fordi de måtte bevare skjønnheten uten de millioner av rør av moderne verktøy som nå er tilgjengelige for oss. Er de like gode som nevnt i reklame? Ikke prøv å gå tilbake til bestemorens skjønnhetsoppskrifter? Forstå at brus - for ansiktet den beste måten kan bare dristige skjønnheter. Vil du ta risikoen?

Hvordan brus påvirker huden

Et vanlig kjøkkenprodukt - natriumbikarbonat kan erstatte seg med en krem ​​til ansiktet, en kosmetisk maske, og også et peelingprogram. En slik magisk effekt forklares av en eksepsjonell sammensetning, hvor de gunstige ingrediensene, når de kombineres, øker effektiviteten betydelig.

  1. Oksygen, som bokstavelig talt gjenoppliver huden.
  2. Natrium er en slags "leder" av alt som er nyttig, og bærer livsgivende rettsmidler fra overflaten av huden til de dype dermislagene, hvor de heler, nærer huden fra innsiden.
  3. Hydrogen som beskytter ansiktet mot aggressiviteten av de skadelige effektene av hele miljøet.
  4. Karbon er fienden av fettete skinn og akne, noe som er en plage for skjønnhet.

Hva er bruken

Du har allerede innsett at natriumbikarbonat er en av de beste naturlige kosmetikkene, la oss se på eksempler på hvor nyttig brus er til ansiktet, som det kan kurere og overvinne. så:

  • Forurensning, av hvilken som helst type - selv fra støv / smuss, selv fra kosmetikk / sminke.
  • Akne av alle slag - til og med tenåring, til og med hormonell.
  • Fettete glans, ødelegger noe bilde.
  • Rødhet.
  • Insektbiter, medfølgende kløe.
  • Svarte prikker.
  • Lukking av kjertler.
  • Hevelse og blåmerker rundt øynene.
  • Overdreven fet hud.

De sier at hvis du vasker bruset, vil det ikke komme gammel alder, men det er viktig å huske balansen, fordi du umiddelbart bør forstå i hvilke tilfeller natriumbikarbonat ikke er assistent.

Kontraindikasjoner og skade

Selv den mest nyttige medisinen kan være en gift hvis du er allergisk mot det, natriumbikarbonat er ikke noe unntak. For å forstå om du har en individuell intoleranse mot mirakelpulveret, gjør en test: Forbered en mush, gjelder for et ømområde i albuen, vent 15 minutter, kontroller om det er en negativ reaksjon i form av rødhet, peeling, kløe.

Skader kan også forårsake mirakelpulver i slike tilfeller:

  • slår på slimhinner
  • overskrider varigheten av prosedyrene
  • øker dosen av konsentrasjonen av ingredienser i oppskrifter;
  • amatør i møte med rådgivende kosmetologer.

Unnlatelse av å overholde reglene er fulle av væskesår, irritasjon av dekselet, utslett på huden og andre ubehagelige bivirkninger. Derfor, lære hvordan du skal håndtere helbredelsesverktøyet, da vil det betale deg skjønnhet.

Hvordan lage peeling soda

Det er ikke bare viktig for hvilken oppskrift du rengjør ansiktet ditt med brus hjemme, men også hvordan du gjør det. De små tingene som noen ganger er "bak kulissene" av oppskriften, spiller noen ganger en avgjørende rolle. Selvfølgelig, kosmetologer tar slike detaljer for gitt, gjør dem "på maskinen", men du har et annet yrke, ikke sant? Derfor, la oss lære det grunnleggende om håndtering av brus, de grunnleggende reglene for å forberede huden for prosedyrer.

Så, de generelle reglene for rengjøring av dekselet med natriumbikarbonat - kosmetologer tips:

  1. Før prosedyren, undersøk integumentet, kontroller at det er tilstoppet områder, sår, slitasje, brannskader. Hvis det er noe, må rensingssesjonen bli utsatt. Ikke skell etter soling, det er bedre å rengjøre ansiktet ditt før soling.
  2. Den første fasen av peeling renser alltid ansiktet på dekorative kosmetikk. Den andre - dampingen av huden. Videre handle strengt i henhold til oppskriften du likte.
  3. Bruk kun matversjon av produktet, ingen andre typer er ment å komme i kontakt med dekselet og kan forårsake uopprettelig skade på skjønnheten.
  4. Hvis du gjør peeling for første gang, så start med en liten del av dermis, for eksempel fra pannen.
  5. Ved påføring av sammensetningen omgir sidene rundt leppene, øynene.
  6. Uansett hva du sier kosmetologer eller dikterer oppskrifter, er det ikke verdt det å holde blandingen med natriumbikarbonat på ansiktet i mer enn en kvart time.
  7. Den endelige delen av peeling inkluderer alltid en rikelig vasking og deretter påføring av en fuktighetskrem egnet for din hudtype.

Dette er viktig å vite! Ta hensyn til reaksjonen av huden din ikke bare til brus, men også til de andre komponentene i masken som du gjør peeling.

Video: brusbasert maskeinnsamling

Oppskrifter for rensing brus

Og nå, la oss snakke om hvordan du renser ansiktet ditt med brus ved hjelp av en eller annen oppskrift. I tillegg til brus kan andre ingredienser være til stede, det er bare til fordel for skjønnhet, men husk at du bør sjekke om du har allergier.

Kosmetisk såpe og soda

Kosmetologer kaller spøkende denne teknikken "peeling for the lazy", fordi det er grunner til dette: En såpefilm på huden hjelper ethvert middel overført til å bli fordelt like jevnt som mulig, noe som betyr at hver millimeter av ansiktet er garantert å gjennomgå handlingen. Derfor kan du ved hjelp av såpe forenkle hele teknologien: Ikke bland forskjellige ingredienser, ikke jord oppvaskene, ikke se etter andre komponenter.

Nøkkelen til prosessens suksess ligger i valg av såpe - for ansiktet må du bruke barn, som har antibakteriell effekt. Og så er alt enkelt:

Trinn 1. Rengjør og damp på dekselet.

Trinn 2. Smør ansiktet med såpe.

Trinn 3. Påfør såpefilmen en oppslemming av brus (1: 1 natriumbikarbonat + vann).
Trinn 4. Hold i 15 minutter.

Trinn 5. Vask grundig med varmt vann.

En slik prosedyre vil ikke bare rense huden, avlaste deg med svarte flekker, rydde ut kjertlene, men lind ansiktet fra akne, peeling.

Soda Mask med salt og barbering skum

Følgende oppskrift er spesielt god for fettsykefragmenter. Det er også en favoritt måte for skjønnhetene for å forbedre tanningseffekten, så tenk på det før du reiser til sjøen.

For sammensetningen trenger du en liten skje med fint salt og natron, som må blandes, kombinert med barberskum (du kan til og med bruke et mannlig merke).

Det rensede, dampede ansiktet skal behandles med den forberedte massen; Gi en mirakelmaske 10 minutter for å konkurrere med fettete fett, akne, gjørme og glans. Du kan fjerne sammensetningen med massasjebevegelser som vil fordyre rensingen. Kosmetologer anbefaler å vaske dem av alternativt med varmt vann til å begynne med, kaldt vann i enden, noe som gjør at de rensede porene kan lukkes igjen, hindrer at smuss kommer inn i talgkjertlene og tettes dem igjen.

Rensende soda maske med øl gjær

Oppskriften med tilsetning av gjær er god fordi huden ikke bare er renset, men også forynget, får en forfriskende næring.

  • Skjeeg og natriumbikarbonat,
  • legg til massen av en kapsel av vitamin C (du finner den på apoteket),
  • fortynn komposisjonen med vann til konsistensen av rømme,
  • bruk en fantastisk blanding
  • en kvart time går om virksomheten din
  • vask av restene av massen.

Egg hvit brus til ansiktet

Peeling med protein når det gjelder hastighet og effektivitet er ikke like når det er nødvendig å tørke uventede pimples på tvelden til en fest eller en dato. Ikke la det være et spor med sammensetningen av de svarte prikkene, forræderisk forvirrende sminke.

For å gjøre en slik oppskrift enklere å bruke: separer proteinet, tilsett en halv skje natriumbikarbonat, bland, applicer, la blandingen virke i en kvart time over feilfriheten av dekselet. Kosmetologer anbefaler å vaske av restene med masserende bevegelser, dette vil øke effekten.

Kamille, barberskum, brus

Hvis du er eier av en følsom, utsatt for rødhet og irritasjon i huden, foreskriver du kosmetologer å kombinere natriumbikarbonat med kamille - en mirakuløs plante, beroligende deksel og lindrer betennelse i celler. Kamille myker aggressiv påvirkning av mirakelpulveret, men reduserer ikke den magiske kraften i sin handling. Prøv det selv vil forstå! I tillegg bekjemper kamille infeksjoner, så hvis du mistenker deres tilstedeværelse, «arm deg» med en mirakuløs oppskrift.

Først bør du lage en kamille avkok. Det er ikke vanskelig: hell 100 ml kokende vann over en suppeske med blomster som finnes i apoteket.

Mens du forbereder væsken, kan du gjøre hovedfasen. Koble en skje med natriumbikarbonat med skummet du allerede vet, som brukes til barbering. Påfør våt å dekke nøyaktig en kvart time. Og vask deretter forsiktig av restene av blandingen med en bomullspute fuktet med kamilledekok. Det rensede ansiktet er igjen smakt med fantastisk te. Vann i denne prosedyren er ikke involvert.

Kokosolje og brus til ansiktet

En annen delikat sammensetning for et forsiktig, irritabelt deksel er med kokosolje, som perfekt nærer, fukter celler, helbreder sprekker, dreper bakterier og utgjør pH-balansen - kjernen i skjønnhet. En ekstra bonus er at etter en slik rensing, trenger ikke dermis å bli fuktet, kokosolje vil selv overta denne funksjonen.

Hvordan utføre prosedyren?

I et 1: 2-forhold, kombinere natriumbikarbonat med kokosnøttolje, umiddelbart (dette er hovedhemmen), ved hjelp av sirkulære glatte bevegelser, bruk den resulterende pastaen til overflaten. Etter 4 minutter, vask av massen, alt - rensing i minutter, beundre resultatet, blomstre, pryder, nyt livet!

Det er verdt å være oppmerksom på! Det er viktig å bruke naturlig kokosnøttolje, ikke surrogatblandinger, og ta også hensyn til holdbarheten på produktet.

Hvordan hvite huden din med brus

Peeling er en nyttig prosedyre, men hva å gjøre hvis du trenger mer radikale tiltak, fordi du lider av "invasjonen" av hatet fregner eller flekker med en ubehagelig "farge". Ikke bekymre deg, natriumbikarbonat på skulderen for å takle like alvorlige problemer, det viktigste - å øke konsentrasjonen og arbeidet med å forbedre sammensetningen. La oss starte?

Før du erklære en pigmenteringskrig, la oss diskutere årsakene til utseendet av flekker, for da kan du enkelt forhindre en slik katastrofe i fremtiden.

Så, takket være hva er fregner født?

  • soleksponering
  • sjøreise
  • hormonell svikt,
  • graviditet,
  • tretthet,
  • dårlig ernæring
  • sykdom.

Selvfølgelig vil du eliminere alle disse grunnene, og du vil automatisk bli kvitt pigmentering, men hva skal du gjøre når du løser problemer, tar måneder, og du vil være vakker akkurat nå?

Legg til det allerede kjente natriumbikarbonatet følgende - velkjente ingredienser, og få et komplett fritak fra fregner:

Møt oppskrifter som kan takle pigmentering i løpet av få minutter.

  • Soda og aspirin for ansikt

En slik sammensetning er en slags skrubbe, derfor vil det lindre deg ikke bare av flekker, men også forny det øvre laget, lakk på dekselet, og i form av en bonus eliminere rødhet, betennelse, bakterier som slår seg på overflaten.

For masken må du fylle opp på vanlig penny aspirin. Fjern 5 tabletter fra pakken og skru dem til støv (med en rullestift, skje, ved hjelp av kaffekvern). Pulver hell en skje med vann og halvparten av dette - natriumbikarbonat. Bland godt, søk om 15 minutter for å dekke. Men det må skylles av kamilleavkok (men du vet allerede hvordan det er gjort).

Dette er en ganske aggressiv oppstilling. Det fungerer bra, men det er ikke verdt å bruke en maske til dels - ikke oftere enn en økt i 2 uker.

  • Peeling vann-soda løsning

Foruten brus ble det ikke funnet noe fra listen i huset? Det spiller ingen rolle, vedta den enkleste måten å bekjempe pigmentering. Løs opp natriumbikarbonat i kokt (ikke varmt) vann, ved hjelp av fingerputer, legg opp løsningen på huden med en bevegelse. La masken virke for en kvart time, fjern resteret ved å skille mot kontrast (varmt og kaldt vann). Og se nå i speilet: du kan se hvor lettere dekselet er blitt, fløyelsaktig har dukket opp, flekker, rødhet og skumle skorper er forsvunnet.

  • Rensing med brus, yoghurt og peroksid

Hvis fregner er mange, er flekkene mørke, og du ønsker å gjenopprette skjønnhet øyeblikkelig, bruk forbedret handlingsteknikk. Tilsett halvparten av natriumbikarbonat og et par dråper hydrogenperoksid med en konsentrasjon på 3% til en skje yoghurt. Rør, dekk huden, vask av etter 5 minutter og beundre forskjellen!

Det er verdt å være oppmerksom på! Yoghurt er ganske akseptabelt å erstatte med rømme eller kefir av noe fettinnhold.

  • Mask med havremel og brus

Når et deksel angripes ikke bare av flekker, men også av rynker, er det bare riktig å koble havregryn til prosessen som er kjent for sin brukbarhet. Denne prosedyren vil fjerne pigmentering, nivåere dermis, mette cellene med næringsstoffer, og gjøre deg yngre.

Oppskriften er enkel: slip havregryn med kaffekvern i et pulver, tilsett en skje med NaHCO3 og hell i så mye kokt vann for å oppnå konsistensen av rømme. Flytt deretter denne fantastiske blandingen til problemområdene. Etter 10 minutter, bli kvitt rester med varmt vann. Etter denne økten, anbefaler kosmetologer å bruke tonic. Rynker er borte, sjekk!

  • Mask med brus, sitron eller oransje

Hvis torturert pigmentering, lider av akne, ødelegger oljeaktig skinn sminke, deretter duftende sitrusassistent - sitronstråler for å hjelpe deg. Ta saften av halvdelene av frukt og suppeske av soda, etter blanding, belegge grueldekselet, og etter 10 minutter skylles. Fant ikke en sitron, men appelsiner står på bordet? En god erstatning, ta det igjen, skjønnhet vil også komme tilbake!

Hvis saken løper, er det mange steder, fregner er ikke lenger forkledd med fundamentet, bruk en maske med dobbel effekt - brus + leire. Sistnevnte har en mindre uttalt rensende effekt enn den første, og hvis du kombinerer dem, får du en mirakuløs effekt.

Sammensetningen er tilberedt uten bris: fortynn et like stort volum av begge komponentene med vann / melk / te. Bland prosessdekselet, glem prosedyren for en kvart time, vask av. Du kan gjenta hver uke, hvis en gang ikke er nok, men først sjekk!

  • Kefir oppskrift på ål og sorte prikker

Kefir-basen kan bidra til å returnere den naturlige skyggen til dekselet, fordi dette produktet også er kjent for dets rensingskvaliteter. Kombinér 50 ml kefir med et par spiseskjeer rismel, og tilsett deretter NaHCO-masse til knivens spiss3. For å oppnå effekten vil det bare ta 3 minutter eksponering av sammensetningen for dermis.

  • Soda lotion fra poser under øynene

Natriumbikarbonat er i stand til å vinne og hatet poser under øynene. For å kjempe med dem, bør pulveret fortynnes med vann til konsistensen av rømme, og deretter hell en klype havregryn. Gruel håndter forsiktigt de uredde posene, hvil i 5 minutter, vask av. Du vil se: Posene er glatt, vevene forsvinner, skyggen kommer ut, ingenting annet i deg vil forråde tretthet, alder, nervøs shock og miljøets skadelige virkninger.

Hvordan ta vare på ansiktet ditt etter rengjøring

For å konsolidere resultatet, er det viktig å oppføre seg riktig etter prosedyren.

Først fjern forsiktig rester fra dekselet.

For det andre, etter rensing, bruk en krem, tonic.

Tredje, ikke glem å gjenta øktene, fordi skjønnhet krever omsorg.

Video: grunnleggende hudpleie prinsipper

Som du kan se, kan vanlige produkter fungere så vel som utenlandske midler i fargerike krukker, så hvorfor overpay? Og den lagrede mengden kan investeres i nye antrekk, kosmetikk, parfymer eller reise, er det ikke, vakkert?

Ansiktsrensende brus

Grunnleggende sminke, valg av kosmetikk for riktig sminke. Evig ungdom morgen, kveld hudpleie. Kosmetiske selskaper og kosmetikk merker. Kvinne seksualitet, hvordan du skal lære deg selv.

Ansiktsrensende brus

12. oktober 2015, 16:17

Re: Hudrengjøringsrør

13. okt 2015, 08:07

Re: Hudrengjøringsrør

16. okt 2015, 02:08

Re: Hudrengjøringsrør

20. okt 2015 10:45

Re: Hudrengjøringsrør

28. okt 2015, 10:55

Re: Hudrengjøringsrør

29 okt 2015, 13:17

Jeg har allerede opplevd en slik rensing av ansiktet. Bare for det første var det nødvendig å dampe huden grundig. Og det gjorde jeg ikke. Bare vasket og satt brus. Etter prosedyren blir ikke kremet brukt.

Umiddelbart tilfredsstillte resultatet meg. Skorpene ble avskallet, huden ble myk og glatt. Men på den andre dagen var jeg i sjokk. Ser i speilet så jeg mange små sår og tørket hud. En dag senere begynte akne å klatre. Tilsynelatende gjorde jeg noe galt. Jeg hadde en forferdelig tantrum.

Derfor, kjære jenter, vær forsiktig med denne metoden for rengjøring. For å begynne å smelte huden, og bare deretter bruke brus. Det viktigste er ikke å overdrive det. Etter rengjøring, sørg for å fukte ansiktet med en krem. Jeg tror da vil alt bli bra.

Soda maske

03 Jun 2016, 11:58

Re: Mask av brus

04 Jun 2016, 03:18

Re: Mask av brus

04 Jun 2016, 13:33

Re: Soda Face Cleaner

13. juni 2016, 12:18

Drevet av phpBB © phpBB Group. Fullversjon

Soda er et utmerket middel for akne, min erfaring med å bruke

Hva folk bare ikke prøver å behandle akne, men glemte brus. Nå blir soda popularitet på Internett, det tilskrives egenskaper fra alle sykdommer, inkludert kreft. I denne artikkelen vil jeg ikke snakke om disse sykdommene, jeg vil utarbeide emnet for hvordan brus hjelper med akne i ansiktet.

Dette emnet etter min mening krever spesiell oppmerksomhet, siden brus løsner mange hudproblemer, ikke bare forbundet med akne. Etter masker med brus blir ansiktets hud elastisk, glatt, fløyelsaktig, men først ting først.

Hudegenskaper

  1. anti-inflammatorisk.
  2. du fjerner kløe og rødme.
  3. tørker.
  4. fjerner overflødig sebum fra ansiktet.
  5. helbreder arr.
  6. fjerner flekker etter akne.
  7. Fjerner døde hudlag.
  8. hjelper fra sorte prikker.

Som du kan se egenskapene til brus i overflod, bare en slags panacea :)

Hvordan gjør det

Soda i apotekets faglige språk lyder som natriumbikarbonat, har form av et fint krystallinsk pulver, jeg vet i utgangspunktet alt :) Hovedkvaliteten på grunn av hvilken brus behandler akne er dens alkaliske egenskap.

Ikke bekymre deg, det er en svak alkali, og ikke så inneholdt i batteriene :)

Det er alkali som har en antimikrobiell effekt, og fjerner også det kåte laget av hud og overflødig fett. Folk som har slitt med akne lenge, vet hvor viktig disse egenskapene er!

La oss sortere egenskapene i rekkefølge

№1. Anti-inflammatorisk. På grunn av dette, vil mikrober ikke utvikle seg på huden, henholdsvis, vil akne ikke vises. Eksisterende akne, brus vil tørke og lindre rødhet, men det er fortsatt bedre å kurere akne som dukket opp ved å snakke med levomycetinum, og å bruke brus som et profylaktisk middel.

№2. Regulerer talg. Soda maske fjerner fett fra ansiktet ditt, slik at porene ikke vil bli tilstoppet. Og når fettet kommer ut fritt, har bakteriene ingen steder å vokse.

№3. Post acne og arr. På grunn av feil behandling av akne, så vel som klemming, kan stagnerende flekker dannes, strømmer blodet til slike områder svakt, ettersom den cellulære balansen er forstyrret, pluss en sopp. På grunn av dets alkaliske egenskaper bekjemper bruset sopp, eksfolierer stratum corneum, på grunn av dette økes blodstrømmen til hudceller, og dermed blir flekker og arr fortløpende.

Når det gjelder arr, er dette et spesielt emne, det er lett å tjene dem, men det er vanskelig å helbrede, så trykk aldri på akne!

№4. Svarte prikker. Hvis du blander hvit leire, brus og salt, så vil denne fantastiske blandingen trekke ut disse små ansiktsproblemer. Dette skjer fordi bruset desinfiserer, og leire og salt, som fungerer som absorberende, trekker ut akkumulert smuss i porene.

SODA FRA EN FACE LEAK

Masker med brus er veldig lett å forberede.

Bland i en bolle 1-2 ss brus og vann. Vann legger så mye til å gjøre vassel, som vi legger på ansiktet. Det er nødvendig å søke om 15-20 minutter. Som regel tørker masken ut veldig raskt, på grunn av dette begynner å smuldre.

Vask først først med varmt, og bruk deretter kaldt vann (for at de rensede porene skal smale). Det er nødvendig å bruke dette 1-2 ganger i uken, det har ingen bivirkninger, men det er ikke nødvendig å tørke huden for ofte.

Hvilke komponenter kan jeg legge til mer?

Maskens brus er veldig enkel å forberede og samtidig veldig effektiv. For å øke effekten må du legge til masken: Salt og hvit leire, som jeg sa tidligere, vil disse komponentene bidra til å strekke de sorte prikkene, samt akselerere helingen av arr og bleking av flekker.

Denne masken blir forberedt slik:

En spiseskje med hvit leire og brus, pluss en teskje bordssalt. Alt dette er blandet og påført ansiktet. Hold i 10-20 minutter.

Hvis ansiktet er sterkt tweaked, vask deretter av tidligere, og neste gang redusere mengden salt.

Soda og uten leire vil vise et kjølig resultat. Jeg bruker den første typen maske, og den andre.

anmeldelser

Min mening om effekten av akne og flekker etter dem.

Jeg likte brusen! Takket være disse maskene, ble den fete huden betydelig redusert, flekkene begynte å passere mye raskere. Spesielt vil jeg merke den andre masken med leire. Etter min mening - dette er en av de beste masker for ansiktet, spekteret av handlinger er ekstremt stort.

Jeg anbefaler alle å inkludere denne masken i listen over hudpleieprodukter.

Jeg merker at masken er først og fremst nødvendig for å rense porene, behandle flekker etter akne, men mot et stort antall akne, spesielt subkutan, vil brusen være maktløs. Hva i dette tilfellet bruker jeg antibakterielle stoffer

De vil bidra til å drepe bakteriene, så det blir ingen betennelse i ansiktet, og etter det bruker jeg masker for å fjerne hælen og forhindre utseende av nye kviser.

Her er et enkelt behandlingsregime.

Andre vurderinger:

konklusjon

Aknebehandling er en integrert tilnærming. Soda, i sin tur, vil bidra til å fjerne overflødig talg, slik at porene ikke blir tilstoppet, vil tørke eksisterende kviser, samt fjerne pigment flekker.

Pass på å prøve å bruke, resultatet vil definitivt behage deg. Det viktigste er ikke å være nidkjær i søknaden, 1-3 ganger i uken vil være ganske nok.

Jeg har alt i dag, hvis du har dine egne oppskrifter for bruk av brus til ansiktet, skriv dem i kommentarene.

Soda for ansiktet - anmeldelser, oppskrifter masker

De unike egenskapene til natron gjør en utmerket jobb med pigmentering, akne, akne. De minste pulver-enzymer kommer inn i porene i ansiktet dypt og effektivt renser urenheter, forebygger betennelse og utjevner hudens hud.

I forhold til skjønnhetssalonger utføres slike prosedyrer daglig. Men samtidig må kundene betale store summer for den enkleste prosedyren som kan utføres hjemme.

Soda nuggets kan skrape følsom hud, så det bør brukes med forsiktighet. Ansiktsmasker med brus, i henhold til omtaler av skjønnhetseksperter, brukes:

  • å fjerne blackheads;
  • forurenset porer, deres slagge.

Før bruk, ta en følsomhetstest og smør håndleddet med en løsning.

  • Du kan ikke bruke en maske med brus og salt:
  • Med overfølsom og tynn hud;
  • Hvis det er sår, slitasje, riper, betennelser;
  • Med nærhet av kapillærer og blodsystemer til huden.

Med utseende av rødhet, hevelse, utslett maske er det absolutt umulig å søke!

  1. For å redusere virkningen av sammensetningen på huden, før påføring, påfør ikke raffinert olje på huden.
  2. Etter påføring skylles av vekselvis med varmt og kjølig, men ikke kaldt vann.
  3. Påfør antiseptisk krem.
  • 2 ss. l. vaskevæske fortynnet i 1 ss. l. vann, fyll en liten klype salt (liten) og brus.
  • Påfør i 10-15 minutter, skyll med varmt rennende vann.
  • Oppløs soda og fint salt i like store deler i en liten mengde olje.
  • Påfør i ryddige sirkulære bevegelser i 15 minutter, skyll med varmt rennende vann, så kaldt.
  • Grate baby såpe, tilsett en klype med natron og fint salt, bland godt.
  • Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, la det stå i 10 minutter og skyll.

Denne oppskriften er aggressiv og er absolutt kontraindisert for personer med følsomt vev.

  • Å vaske ansiktet, å smøre ved første brus, som om det gnis på et ansikt, så små, bordsaltblanding.
  • Etter prosedyren, skyll med varmt vann, spre antibakteriell, antiseptisk krem.
  • En klype natron og saltblanding fortynnet i 2 ss barberkrem.
  • Spreid jevnt i sirkulære bevegelser.

En blanding av salt og natron er et utmerket kosmetisk. Hvis du bruker oppskriften regelmessig, vil huden bli jevn, alderpigmentering vil forsvinne, svarte flekker, akne. Ansiktsvevene vil skinne, den forbedrede blodstrømmen vil forynge cellene, fine rynker blir utjevnet.

Soda Face Masks

Soda er et utmerket antibakterielt middel. Med sin hjelp kan du bli kvitt akne og akne, samt rydde og oppdatere huden din.

Her er noen oppskrifter for brusbaserte masker som vil bidra til å gjøre ansiktet ditt enda vakrere.

Rensemaske

For å forberede masken trenger du brus - 2 deler og hydrogenperoksid - 1 del. Bland ingrediensene i en liten bolle. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter. Deretter fjerner du masken og smør ansiktet med fuktighetskrem, med fingertuppene dyppet i varmt vann, i en sirkulær massasjebevegelse.

Mask for flaky hud

Bland havremel (2 ts) med brus (1 teskje), tilsett varmt vann for å lage en tykk blanding. Masken skal gnides i ansiktets hud, og etter 20 minutter skylles med kaldt vann.

Akne maske

Du trenger: krem ​​(30%, 1 spiseskje), honning (1 ss), natron (1 gram). Bland soda med krem, legg til honning til dem og bland godt. Mask pålegger ansiktet, og vaske av etter 20 minutter med lunkent vann.

Fuktighetsgivende maske

Ta brus - 2 ss og olivenolje - 1 ss. Bland alt godt, bruk på ansiktet og skyll med vann etter 20 minutter.

Pore ​​rensemaske

For å lage en maske trenger du: barberkrem (1 ts.) Soda (1/4 ts.) Og fint salt (1/2 ts.). Bland alle ingrediensene. For-damp-ansikt, og bruk deretter en maske. Tjue minutter senere, vask masken med et varmt ekstrakt av calendula.

Mask fra poser under øynene av puffiness

Løs opp 1 teskje brus i et glass varmt vann eller i en sovende te. Fukte bomullsputer i løsningen, trykk litt og legg dem på øyelokkene eller under øynene i omtrent femten minutter.

Forfriskende maske

  • Skallet agurk - 1/2 stykker;
  • Soda - 1 teskje;
  • Apple cider eddik - 1/2 ts;
  • Havregryn - 1 teskje;
  • Honning - 1 spiseskje;
  • 1 egg hvit.

Grind alle ingrediensene i en blender og påfør ansiktet. Vask masken av etter 20 minutter.

Relaterte artikler

Slanking leire wraps

Hvordan bryr seg om brystets hud?

Krydder for ansikts skjønnhet

7 kommentarer

For meg var det en oppdagelse at brus kan legges til ansiktsmasker. Jeg prøvde å lage en maske med havregryn, da jeg har tørr hud, noe som er litt flakket. Overraskende var det ingen tetthet og tørrhet etter masken, tvert imot ble huden mer fuktig og myk til berøring. Ansiktet lystes og friskere. Nå vil jeg prøve en maske for øynene.

Jeg ville ikke tør å lage en maske med brus, da det tørker huden. Det kan være egnet for fet hud.

Utmerket masochki, visste ikke om disse, men jeg elsker brus veldig godt, jeg vet at det renser og myker huden godt.
Det faktum at hun tørker - jeg hører for første gang, vi, da vi var på skolen, pleide å behandle ungdoms akne, hjalp!
Du kan også bli kvitt svarte punkter.
Hvis jeg tviler på, anbefaler jeg deg å prøve bad med brus (bare uten salt) - slik at du får se at huden blir uvanlig myk og myk, du oppdager aldri tørrhet. I tillegg er det en fuktighetsgivende maske med brus +.
Jeg likte spesielt masken - brus, krem, honning - den perfekte kombinasjonen, jeg kan forestille meg hvor hyggelig og effektiv den er.
I dag skal jeg prøve en rensemaske - brus + hydrogenperoksid, jeg pleide å gjøre det uten peroksid, og det var også et merkbart resultat.
Soda selv rydder perfekt, med peroksid, sannsynligvis vil huden bli snøhvit.

På en eller annen måte gjorde jeg en maske med brus.. så etter at ansiktet ble vasket, ble det rødt og huden ble betent! Aldri igjen vil jeg holde så lenge på ansikts brusblandingen! Men en gang i uken blander jeg bare en liten mengde brus med ansiktsvask og bruker den som en skrubbe. Effekten er der!

Kule oppskriftsmasker. Jeg vil definitivt prøve å gjøre en av dem på en eller annen måte. Soda er et av de rimeligste og billigste verktøyene, alle har det. Så hvorfor ikke dra nytte av dette og skjem deg bort med fantastiske masker.

Det er kjempebra! Jeg trodde ikke engang at du kan lage masker ut av brus! Det eneste jeg pleide å gjøre noen ganger var scrub type, bland brusen med salt, og sett såpe i denne blandingen med soaped bomullspute, og gni den deretter med ansiktet mitt. Ryddet opp godt.

Den første masken er god, men ikke med 15 minutter i løpet av 15 minutter, det vil ta 15 sekunder å stå, det er veldig fin og huden rødmer etterpå, men tørker betennelsen perfekt, prøvd det selv, de akne som brast i lang tid, passerte 2 dager.

Baking Soda Acne

Oleg fra Uryupinsk

Dette er den beste akne medisinen jeg noen gang har prøvd. Jeg har en hormonell ubalanse og nylig hjalp ikke meg noe.

Og i fjor oppdaget jeg brus. Jeg forlot det på ansiktet mitt som en maske for natten, men dette gjorde det bare verre. Senere, etter å ha lyttet til vurderingene, bestemte jeg meg for å gi brus en prøve igjen.

Hvordan bruker jeg det:

1. Fuktighet

2. Jeg tar litt brus på min hånd og urin for å gjøre en vassel.

3. Påfør ansiktet og vent i ca. 30 sekunder, og vask deretter av. Ikke gni acne med brus!

4. Påfør for å møte en rikelig mengde fuktighetsgivende lotion

Jeg gjentar prosedyren om morgenen og kvelden, og ansiktet mitt har virkelig blitt renere. Hvis dette middelet ikke hjelper deg, ikke fortvil, fordi alle har forskjellig hud, og du kan trenge mer tid og penger for å oppnå et resultat.

Anna fra Moskva

Lola fra Arkhangelsk

Rachel fra Amsterdam

kommentarer 5

Vel, selvfølgelig kan brus brukes, men det er begrensninger på hudtype. For tørr hud, kan bruken tørke opp ytterligere og dermed forårsake skade.

Delirium. Delirium. Delirium. Jeg prøver. OG HVAD. TEN TIDER VÆRRE ER SKROVET.

Faktisk, den ekte tullen. Etter det kan reaksjonen bli enda verre. Sprinkler enda mer.

Det er veldig viktig å ikke gni akne med brus, men bruk det forsiktig på ansiktet ditt. Så snart masken har tørket (og dette skjer etter ett eller to minutter), vask det straks av. For å fukte huden etter at masken er nødvendig bare hvis den begynte å skrelle av. Jeg har en gjennomsnittlig grad av å bli en tung, jeg lager en maske hver kveld i tre dager, resultatet er allerede der, det er ikke fort, innstiller for en måned med slike prosedyrer i det minste, og deretter et par ganger i uka for forebygging, vil det hjelpe, det hjelper alle som gjør det riktig Jeg vet et par personer som har renset huden sin med brus.

Det hjalp meg mye, selv første gang. Jeg er 29 år gammel. Kat så ikke på seg selv og skjønte at hun måtte gjøre noe! Huden er fet, med forstørrede porer og følelsen av at den ikke puster i det hele tatt, som om de er dekket med en film. Humør på grunn av dette spoils. En pluss at det ikke er rynker og kråkefødder rundt øynene. Jeg ønsket å gå til skjønnhetspleieren, men bestemte seg for å prøve det selv. Jeg har gjort flere prosedyrer samtidig:
1. Rengjort ansiktet, godt vasket det opp. Jeg brukte en "bodyaga forte" gel (solgt på apotek, ikke dyrt). Jeg masserte huden min litt og la den stå i 20 minutter. Med dette skrubbet jeg ansiktet mitt, åpnet porene mine og styrket blodtilførselen min. scoret et bad.
2. Fjernet hele gelen og legg deg ned for å låse opp i badekaret. De har allerede brukt en blanding av salt, brus og hvilken som helst gel for vasking. Selv baby sjampo vil gjøre. Jeg har Johnson Baby. Massasje påført hele denne blandingen. Venstre i 10 minutter. Jeg må si at det var prikker. Veldig mye så. Min hud er tykk. Da ble alt vasket bort. Huden var rød og porene var åpne. Jeg klemte alle svarte ål i hendene.
3. Vi legger en leiremaske. Jeg hadde det blå. Vi dro det i ca 20 minutter. Da vasker jeg ikke leirmasken, men som det var otkolupyvala i manuell. Ditt valg. Du kan vaske den av. Det virket for meg at hvis jeg vasket det med vann, ville jeg igjen tette porene. Etter at jeg manuelt renset leiret, delvis i ansiktet, forlot jeg det og jeg fjernet ikke denne hvite blomsten og sovnet.
Da jeg våknet, var ansiktet mitt tydeligere velstelt, uten en fettig glans, porene var renere og litt mindre, det var strålende, forfrisket. Følelsen av at huden din puster. Små rødhet var på kinnene. Jeg tror at dette er mer av en mekanisk crush. Jeg vil si at jeg ikke presset på noen akne. Føler at huden min ble trukket og glattet ut. Det er flott. Jeg tror det en gang hver 1-2 uke Jeg vil, og selv i løpet av uken vil jeg prøve å gjøre en maske med leire daglig. Da skal jeg ta en kort pause. Generelt super. Jeg glemte selv skjønnhetsmesteren. Selv om det fortsatt går noe for moro skyld.

Akne på ansiktet: masker og peeling for tenåringer og voksne

God ettermiddag, kjære lesere! Soda akne i ansiktet hjelper virkelig, ta mitt ord for det. Jeg, som voksen, bryr seg ikke om problemet med akne lenge. Men jeg vet på førstehånd at ungdommer (eller rettere sine foreldre) bruker mye penger på alle slags "Zenerit" og "Garnier".

Da jeg var i den alderen, var det ganske enkelt ikke noe stort utvalg av scrubs-mousses-geler, men selv uten dette arsenalet kunne jeg ha en vakker hudfarge. Generelt, jenter-gutter, la oss huske et så enkelt verktøy som bakervarer.

Fra denne artikkelen vil du lære:

Hvordan gjør akne brus på ansiktet

Er du kjent med den karakteristiske røde og hvite emballasjen? Selvfølgelig, fordi det er brus i absolutt noe kjøkken! Dette verktøyet legges ikke bare til bakevarer for å gjøre det mer smuldrende og høyt, men også skyll det med en løsning av halsen eller munnen for smerte og stomatitt. Soda for helse er selvfølgelig et kontroversielt produkt, og i kjøkkenet renser det oppvask, overflater i boligen mot smuss, plakk og flekker...

Vitenskapelig er kokervann natriumsaltet av karbonsyre, natriumbikarbonat eller kortere bikarbonat. Den inneholder hverken mineraler eller vitaminer, og det finnes heller ingen kalorier. Og til tross for tilstedeværelsen av salt og syre i molekylet virker det i "rollen" av et svakt alkali. Å vite dette, er det noen ganger anbefalt å ta en svak løsning av brus med halsbrann inni - for å betale av angrep.

Jeg har ærligst ikke drakket slike væsker, og selv navnet "bakervarer" kunne ikke overbevise meg om dette. Men tilbake til emnet: Takket være denne funksjonen bidrar vårt natriumbikarbonat til å normalisere syrebasenes balanse i noen hud, og det fører ofte til ubehagelig utslett.

Soda regulerer fet hud og fjerner overskytende talg. Fungerer som en adsorbent, den trekker forurensningene ut av porene og smalker dem, og hindrer ytterligere smuss i å tette kanalene. Dette pulveret er i stand til å lindre betennelse, tørke og stramme porer samtidig.

Soda: bruksanvisning

Bikarbonat - et flott verktøy som du både kan kvitte seg med akne... og forverre helsen på huden! Det er viktig å følge de enkle regler for bruk, takket være hvilket pulveret bare vil ha nytte, og ikke skade. Så, hva er nødvendig å huske?

  1. Bruk bare renset, rent vann og høykvalitets brus (ikke utgått, ikke gulaktig eller komprimert fra fuktighet) for utarbeidelse av hjemmepleieprodukter.
  2. Påfør bare bikarbonat til renset hud. Ideelt, dampet over et dampbad, eller til og med i et bad.
  3. Før bruk, vær sikker på å teste reaksjonen på verktøyet, slik at den bøyer albuen.
  4. Unngå kontakt med brusbaserte produkter rundt lepper og øyne.
  5. Det er uønsket å holde produktet på ansiktet i mer enn 10 minutter, ellers øker risikoen for å få en kjemisk forbrenning eller uønsket tørr hud.
  6. Det anbefales å vaske med kaldt vann (romtemperatur), og under ingen omstendigheter kokes vann, slik at brus ikke reagerer med det.
  7. Jeg anbefaler deg å fukte huden med en krem ​​etter at du har vasket av den brusbaserte masken.

Tips! Hvis du aldri har brukt brus og vil prøve det for første gang, start eksperimentet med masker for sensitiv hud - slik er du mindre sannsynlig å komme inn i trøbbel.

Deres majestetiske oppskrifter

Tradisjonell medisin tilbyr mer enn en oppskrift på skjønnhet basert på brus. Noen av dem lover selv å bli kvitt akne veldig raskt, nesten på en dag. Selvfølgelig vil det ikke være en slik magisk effekt etter første søknad, men etter en enkelt prosedyre vil du legge merke til åpenbare endringer til det bedre - sier jeg fra min egen erfaring!

Det er et stort utvalg av ulike sodavannlige midler som kan bidra til å kurere akne og bli kvitt svarte flekker. Disse er bad, kremer, peeling og selvfølgelig masker. Jeg bestemte meg for å introdusere deg til alle metodene som er nevnt ovenfor og begynne, kanskje, fra det enkleste:

bad

Perfekt hjelp til å tørke huden og litt dempe betennelsen, ikke bare på ansiktet, men på hele kroppen som helhet. Soda har antiinflammatorisk og antibakteriell effekt, så hvis du legger ca 150 gram hvitt pulver til varmt men ikke varmt vann og hviler i det i 15-20 minutter, er det ganske mulig å rense brystet, skuldrene og tilbake fra ubehagelige utbrudd og komedoner.

Etter badet, anbefaler jeg å ta en dusj og bruke en fuktighetskrem.

Prosedyren helbreder ikke bare små sår og renser huden, men normaliserer også stoffskiftet, forbedrer sirkulasjonen av lymf i kroppen og ødelegger bakteriene.

peeling

Om peeling og spesielt om scrubs, fortalte jeg deg mer enn en gang. De trenger å vite hvordan du gjør det riktig, så jeg anbefaler deg å gå og lese nøye minst dette:

Her vil jeg si at dagens dagens helt generelt virker sakte. Men dette er alt relativt, du bør alltid fortsette med forsiktighet og på ingen måte overdrive det.

Oppskrift nummer 1. Salty Soda

Dette er det enkleste og mest kjente verktøyet som har fått positiv tilbakemelding fra jenter og kvinner i alle aldre. For ham er brus og salt blandet i like store mengder. Bredt klargjort sammensetning avhengig av hudtype:

  • klart vann
  • nærende krem
  • hydrogenperoksid eller
  • gel for vasking.

Rør til en tilstand av slurry og masser ansiktet med den oppnådde blandingen, spesielt oppmerksom på sonene for akkumulering av svarte punkter.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke overdriver massasje, spesielt hvis du tar grovt salt. Prosedyren kan utføres ikke mer enn en gang i uken, og etter en måned med vanlig bruk må du ta en pause i flere uker.

Oppskrift nummer 2. Med barberskum

Barberskum er ikke bare menns bruk. Jeg, også, elsker dette verktøyet, og nå vil jeg dele med deg hvordan den brukes av svakere kjønn.

For myk peeling tas brus og skum i like store mengder, blandes og påføres det tidligere dampede ansiktet. Ved å bruke en våt, myk børste (du kan bruke en unødvendig tannbørste) eller svamp gjennom problemområdene, må du vaske av produktet og bruke en maske av leire. Etter rensing brukes ansiktskrem.

Oppskrift nummer 3. To i ett.

De to første produktene rengjør dermis veldig bra, men dette er mye bedre, ta mitt ord for det. Jeg bruker det jevnlig selv nå, når de faktiske komonesene ikke bryr meg i det hele tatt. Så forbereder vi et morderverktøy:

  1. Hell i en bolle en kvart teskje soda.
  2. Der klemmer vi ut 10 cm barberskum fra et rør.
  3. Gradvis tilsett vann og slå samtidig sammensetningen (du kan tannbørste eller barberbørste). Det skal være en myk, hvit masse.
  4. Vi tar det resulterende skummet, dypp det i en flat tallerken med salt og bruk massasjebevegelser på de nødvendige områdene.

Selvfølgelig, vær oppmerksom på problemområder, men ignorer ikke resten av stedet. Bare uten fanatisme! Det er ikke nødvendig å forlate noe for en stund - de blir massert, rengjort og straks vasket av.

Etter en slik rengjøring, bruker jeg alltid en nærende olje blanding, i tilfelle av fet hud, vil en nærende maske (ikke lenger fet) være nyttig.

Oppskrift nummer 4. Mormorens middel

Dette folkemidlet ble rettet til meg av en veldig klok kvinne, og siden da har det hjulpet meg mer enn en gang. Jeg fant mange modifikasjoner av denne populære visdommen på World Wide Web, men jeg gir deg en "klassisk" versjon.

  1. I et glass kokende vann fortynnet med en spiseskje med brus og sukker.
  2. Vi senker i den resulterende blandingen en bomullsplate og en varm (men ikke brennende!) Disc tørker de stiplede problemområdene og akneakkumuleringssteder.
  3. Vi bruker en liten såpe til de samme sonene (bedre enn barn) - uten fanatisme, gjelder vi bare!
  4. Vi vasker ansiktet vårt med kaldt vann.
  5. Vi behandler de behandlede områdene av huden med en liten mengde olje, jeg foretrekker linfrø.
  6. La oljen stå i minst en time. Etter det kan du vaske med vanlige midler.

Tro meg, kjære lesere, dette uttrykksverktøyet har gjentatte ganger reddet meg og kjærrene mine først, da våre barn og nevøer. Imidlertid pleide jeg å bruke olje for natten og gikk til sengs, og om morgenen sto jeg opp den virkelige dronningen! Huden ble jevn, matt og sunn, selv om bildet "før og etter" gjør.

masker

Jeg vil gjerne si at bikarbonatmasker er mer gunstige enn peeling. Men det er ikke så! Masken, masken av uorden. Pass på at du blander og vasker av sammensetningen ved de første ubehagelige opplevelsene.

Før du bruker masken, ikke glem å rengjøre, og enda bedre å dampe ansiktet over dampbadet, som jeg gjorde, skrev jeg i detalj, les. Så la oss komme i gang:

Oppskrift nummer 1. Med havremel

Kanskje er det ikke mer "klassisk" brusemaskeoppskrift enn havremel.

  • Grind 3 ss havregryn til mel med kaffekvern eller mørtel;
  • bland med en teskje med natron
  • fortynnet med vann til konsistensen av rømme.

Blandingen påføres ansiktet, og unngår området under øynene. Etter 10 minutter må du vaske og påfør kremet. Penselen er fortsatt den samme, jeg forteller deg! I enkelte variasjoner i samme oppskrift setter citronsaft (1 ts) "sammen" med ingrediensene, som i tillegg til alt lyser huden og hjelper til i kampen mot pigmentflettene.

Å vær forsiktig med en slik maske, vær så snill - ikke overdriv den på noen måte.

Oppskrift nummer 2. Soda med leire

Leire og uten vårt hvite pulver renser rent dermis, og i et par gir de et dobbelt slag. For masker kombinerer vi dem i like store mengder, men hva er nødvendig foruten de stemte komponentene? Kun væske for å fortynne pulveret til ønsket tykkelse. Dette kan enten være rent vann eller kalendula avkok, for eksempel eller kamille.

Hold blandingen i lang tid ikke nødvendig, skyll av etter 10 minutter og fukt huden. Effekten vil ikke vare lenge: porene vil bli betydelig smale, rødheten vil senke, den overdreven greasiness av huden vil forsvinne.

Oppskrift nummer 3. På grunnlag av honning

Masken med honning er kun egnet for kvinner som ikke har noen allergier mot dette biaproduktet. Det er i stand til å skinne til den kjedelige huden; verktøyet vil berolige henne og hjelpe i kampen mot akne og komedoner. ingredienser:

  • 3 deler brus,
  • 1 del honning og
  • 1 del varmt vann.

Bland på vanlig måte og bruk på ansiktet. Eksponeringstiden er liten - nok og 10 minutter.

Flere oppskrifter kan ses i videoen nedenfor:

Som konklusjon

Listen over oppskrifter kan fortsettes på ubestemt tid, for rensing og mot akne kan natriumbikarbonat kombineres:

  • med rømme og andre meieriprodukter;
  • med juice av grønnsaker og frukt (forresten, det er godt å bruke aloe juice);
  • med egg, både hel og separat med protein eller eggeplomme;
  • med hydrogenperoksid og jevn
  • med aspirin.

Jeg tror det grunnleggende prinsippet er klart for deg, men hvordan å gjøre opp proporsjonene, hvis du ønsker det, vil du forstå, fordi akne i ansiktet fjerner brus i alle fall. Det viktigste er å velge sammensetningen for deg selv, legg til bare det som passer til huden din.

Advarsel! Til tross for massen av positive egenskaper er bruset ganske aggressivt, så det skal brukes med forsiktighet, eller bør ikke brukes i det hele tatt:

  • Eiere av tørr og sensitiv hud;
  • i nærvær av åpne sår eller riper;
  • folk med en tendens til allergiske reaksjoner;
  • Ikke misbruk verktøyet.

Generelt, mine kjære lesere, det er på tide for meg å fullføre denne monologen. Jeg håper at oppskrifter som gjentatte ganger har hjulpet meg som tenåring, vil hjelpe deg eller dine kjære til å forbli vakre og attraktive. Ta gjerne spørsmål, hvis noe ikke var klart, vil jeg svare på dem. Og abonnere på oppdateringer og inviter vennene dine til bloggen: Mine abonnenter er den beste belønningen for meg. Vi ses igjen!

Flere Artikler Om Typer Acne