Unidox Solyubab er et nederlandsk bredspektret antibiotika. Legemidlet er basert på den aktive komponenten av doxycyklin, som, som virker på bakterielle celler, hemmer proteinsyntesen og dermed utviklingen av mikroorganismer. En av sine oppdrag er å bekjempe akne eller akne. Påfør det, som regel, i tilfelle av akne. I sjeldne tilfeller er bruk av antibiotika ikke tilrådelig.

Antibiotisk Unidox Solutab

Anmeldelser av brukere av dette stoffet snakker om sin høye effektivitet. Utgitt i form av store gule tabletter, plassert på blisteren i to rader med fem stykker.

Indikasjoner for bruk

Dette stoffet behandler vellykket smittsomme og inflammatoriske sykdommer i ulike organer.

 • Gastrointestinale infeksjoner: cholecystitis, dysenteri, kolera og andre.
 • Øyeinfeksjoner.
 • Peritonitt.
 • Sepsis.
 • Rosacea.
 • Hudsykdommer og dyrebetennelser.
 • Blærebetennelse, uretitt, bakteriell prostatitt og andre sykdommer forårsaket av infeksjon av det urogenitale systemet.
 • Det passer godt med luftveissykdommer: bronkitt og pleurisy.

Hvordan ta et antibiotika Unidox Solutab

Instruksjonene for dette legemidlet anbefales å ta det i fem eller ti dager. Tabletten kan svelges hele, tygges eller oppløses i vann. Barn over åtte år får to hundre milligram antibiotika per dag.

For voksne beregnes diett basert på pasientens vekt.

Så, for en kilo er det nødvendig med fire milligram av stoffet, og i tre dager blir normen redusert til to.

Kontra

Det er forbudt å ta et antibiotika i følgende tilfeller:

 • Barn opptil åtte år.
 • Ved nyre- og leverfeil.
 • Foreskrive ikke legemidlet til gravide og ammende mødre.
 • Hvis kroppen er resistent mot stoffets aktive substans, stoppes stoffet.

Bivirkninger

Hos personer med nedsatt nyrefunksjon kan en økt mengde urea nitrogen i blodet observeres. Slike pasienter bør være forsiktige og alltid være under oppsyn av en lege.

Acne behandling med Solutab Unidox

Bruksanvisning anbefaler å gjennomføre en lang og omfattende behandling. Ellers vil akne gjennom tiden vises igjen og igjen.

 • Sjekk med legen din for skjulte eller kroniske sykdommer. Akne er oftest en konsekvens av brudd i det endokrine systemet eller i mage-tarmkanalen. Derfor hjelper det ofte med hudutslett å motta Hilak Forte.
 • Lær å ta vare på huden din. Rengjør det ordentlig, uten å skade eller tørke. Få de riktige produktene og ikke prøv å fjerne aknepimples manuelt.
 • Se opp for mat. Avvis fra søtt og fett. Disse produktene kan forårsake akne selv i alderen.

Når du behandler akne, vil du trenge et to ukers kurs for å ta stoffet i mengden av femti milligram per dag med måltider. Hvis akne er forårsaket av dysbiose, vil Hilak Forte-dråper fra akne bli påkrevd. Anmeldelser på Internett om slik behandling er veldig positive. Noen ganger kan de sette huden i orden uten antibiotika Unidox.

anmeldelser

Foreskrevet kurs Unidox Solutab, 10 dager, 3 tabletter daglig etter måltider. Legen rådet til å oppløse en pille som sirup i 20 g vann, sa det var lettere for magen. Jeg anbefaler parallelt med unidox å ta noe fra dysbakterier ved type linex. Ta vare på floraen, da det er veldig vanskelig å gjenopprette det!

Jeg overførte stoffet veldig vanskelig, konstant kvalme og svimmelhet, synshemming var på den siste dagen av inntaket, jeg var veldig redd og ringte legen - hun lo og sa at for et slikt antibiotika og en slik dose kunne det være en normal reaksjon i kroppen. Men det viktigste er at jeg helbredet ureaplasmose, og i tillegg til dette har en fin bonus - akne gått. Det eneste som ikke er fornøyd med dette legemidlet, er prisen på 460 rubler for 10 tabletter og bivirkninger. Jeg anbefaler deg å ta denne medisinen bare som foreskrevet av en lege, og du bør ikke selvmedisinere.

Jeg bestemte meg for å "feire" min bruk av noe radikalt middel for min 10 års jubileum for kampen for ren hud. Jeg visste om Roaccutane og Unidox for 4 år siden, men siden jeg drømte om å bli mor, og disse stoffene har en bestemt innflytelse på den fremtidige babyen, kan det ikke engang være et spørsmål om å ta det. Disse var vanskelige tider. Jeg gikk med et ansikt som virket klar til å mislykkes med skam. Ingenting, du vet, klarte det.

Da 3 år senere innså jeg at mens det andre barnet ikke planla, med en klar samvittighet bestemte jeg meg for å oppdatere mine avtaler og husket disse to stoffene. Jeg bestemte meg aldri for Roa, jeg må ta en masse tester, besøke jevnlig en lege, jeg levde ikke så fritt liv da. Unidox ble igjen. Jeg husker en gang å ta den fra en annen plage og var ikke særlig redd. Nærmere bestemt visste jeg ikke hvordan kroppene ville reagere på 2-måneders kurset, men det var rett og slett uanstendig å gå med et slikt ansikt, det er en ting studenten og en annen 30-årig dame. Jeg nølte ikke, tok den første pillen.

Jeg leste selvfølgelig om bivirkningene, men jeg håpet at hun ikke ville røre meg. Forgjeves. Svakhet, hodepine, kvalme ble mine trofaste følgesvenner i de første to ukene av å ta. Men jeg visste hva jeg gikk på, og var glad for å se resultatet. Siden den første pillen, har nye betennelser ikke oppstått. Jeg fant en lang glemt vane med å se folk i øynene, ikke gjemme seg bak håret. To måneder senere så jeg min IDEAL hud i speilet. Det var en velsignelse. Jeg fikk bilder, jeg kunne igjen gå ut av huset uten å maskere feilene. Jeg savnet deg sånn.

Noen ord om årsakene. Det jeg bare ikke forutslo - og hormonell svikt, og metabolske forstyrrelser, ingen diett, og så videre. hjalp ikke. Jeg husker Brewer's Yeast gjorde en god jobb, men dessverre ikke for lenge.

Noen kremer, peeling, kryomassasje, krem, salve, geler ga også en midlertidig effekt. I neste øyeblikk av fortvilelse, mer presist, hang på forumet, kom jeg over historien om en jente som hadde forferdelig acne forårsaket av trafikkork i halsen hennes. Å finne årsaken, hun gjenopprettet og delte sin erfaring. Men jeg har dem!

Jeg kan ikke si at dette er pålitelig, selv leger kan ikke gi et eksakt svar, men etter å ha tatt Unidox, har både trafikk og akne blitt forsvunnet. Jeg anbefaler alle som har problematisk hud å være oppmerksomme på seg selv.

I flere år har jeg ikke blitt plaget av akneproblemet, men her skjedde kroppen min og utslett dukket opp på ansiktet mitt. Fortsatt å håndtere utseendet av utslett, ble utnevnt til "Unidox Solutab."

Dette er et antibiotika som behandler akne, uten en lege resept for ikke å kjøpe den, prisen på dette stoffet var 311 rubler. Mange vil si at det er billigere å kjøpe doxycyklin, men jeg har allerede behandlet det, jeg har hatt bivirkninger. Her tok jeg pillene og tok kroppen min godt.

Legen foreskrev meg behandling med lokale legemidler (salver) i 10 dager, i løpet av denne tiden var det ingen forbedring, da behandling i kroppen ble foreskrevet med dette legemidlet. Når du tar det, er det viktig å ta forberedelser for tarmene, ellers er problemer uunngåelige.

Jeg tok pillene i 10 dager, i deres emballasje akkurat det samme beløpet. Legemidlet er moderne, godt oppfattet av kroppen. Først valgte jeg administrasjonsmetoden i flytende form, dvs. jeg løst tabletten i vann, smaken var veldig ubehagelig. Da begynte jeg å svelge piller, drikkevann, for meg syntes denne metoden å være mer praktisk, dessuten de er dekket med et søtt skall.

Antibiotisk behandling ga gode resultater, alle utslettene var borte. Legen fortalte meg å løse et mageproblem for å forhindre et tilbakefall.

Jeg vil snakke om min bekjentskap med unidox-solyutab... Så jeg kjøpte disse pillene etter å ha lest positive anmeldelser om dem, i håp om at de vil hjelpe meg å bli kvitt akne.

Etter å ha drukket dem i 10 dager, la jeg merke til en forbedring. Men hun var redd for å drikke mer, fordi det fortsatt er antibiotika, og gikk til en hudlege. Han sa at et varig resultat vil bli oppnådd bare etter et behandlingsforløp (3 måneder). Selvfølgelig ble jeg overrasket og sa at antibiotika skulle bli tatt så lenge, men legen insisterte og forklarte at huden ville bli fornyet i løpet av denne tiden, og alt ville være bra.

Etter å ha tvilte litt besluttet jeg likevel på dette kurset, fordi jeg virkelig ville ha ren hud. Og her vil du allerede tro på noe.

Og dag etter dag i 3 måneder drakk jeg disse pillene, huden rydde veldig mye. Jeg var glad og så inn i speilet med et smil, og ikke med frykten for å se en ny kvise. Det var bivirkninger: negler eksfolierte, brøt forferdelig, håret klatret litt, alkohol kunne ikke bli tatt med disse pillene uten noen sjanse... Det tok ca 2 uker etter at jeg hadde tatt disse pillene, og da begynte det å skade! Alle akne returneres i dobbeltrom, og ingen utendørs rettsmidler er lagret! Derfor råder jeg ikke noen til å ta disse pillene i håp om at de vil skape et mirakel. Dette "miraklet" varer ikke mer enn to uker.

God ettermiddag Jeg vil snakke om dette stoffet. Under graviditeten ble jeg dekket med akne, spesielt på ryggen og skuldrene. Hele ryggen var i et grunt punkt. Når jeg fødte, ble akne mindre, og jeg lukket øynene for det, fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med dem.

Sist, jeg var dekket med utslett på brystet. Jeg trodde det ville passere. Men de begynte å formere seg, gikk allerede på halsen.

Jeg måtte registrere meg for en lege. Hun kom, og der satt en så streng kvinne som krevde å kle av seg. Hun så og sendte for å donere blod fra en finger. Det ble ikke funnet noe blod på meg. Hun så negativ ut og stille skrev meg dette antibiotikumet. Først var jeg ikke begeistret over at hun, uten å vite grunnen til dette utslettet, hadde foreskrevet sterke piller.

Jeg kjøpte disse pillene, jeg måtte ta 14 dager. Jeg så på indikasjonene for bruk: de var fra bare en rad, ikke et ord om akne.

Generelt klippet jeg dem og var fornøyd. Han hjalp virkelig. Det er over. Akne kryper fra sår inni. Og dette Antibiotikum behandler alt. Derfor er alt borte.

Med våre virus, forkjølelse, virker det allerede for meg at vi allerede har blitt matet og matet med antibiotika. Hoste, antibiotika, snot, hals - et antibiotikum, tenner trukket ut - et antibiotikum, selvfølgelig, tarmen tåler ikke en slik last og flyr til dysbakterier!

På apoteket er det et godt valg for restaurering av mikroflora, men likevel stopper jeg alltid øynene på Prebiotic Hilak Forte. Enhver feil i mat, og Hilak hjelper meg med å lindre ubehag. Det smaker surt, men blir vasket ned med vann, derfor tålelig.

Hvis dette er for forebygging, kjøper jeg en liten flaske, hvis det allerede er noe mer seriøst, så er volumet større. Hver åpen flaske er gyldig (etter åpning) i 6 uker, det må tas i betraktning. I anmerkningen til stoffet er alt veldig godt skrevet. Det er ikke så dyrt: en liten flaske 250-280 rubler, store - 300-350 rubler.

Jeg ønsker deg og dine kjære ikke å være syke, god helse for alle!

UNIDOX SOLUTAB

Tablettene er dispergerbare runde, bikonvekse, fra lysegul eller grågul til brun interspersed, gravert med "173" (tablettkode) på den ene siden og risikofylt på den andre.

Hjelpestoffer: mikrokrystallinsk cellulose - 45 mg Sakkarin - 10 mg, giproloza (lav-substituert) - 18,75 mg Hypromellose - 3,75 mg kolloidal silika (vannfri) - 0,625 mg magnesiumstearat - 2 mg laktosemonohydrat, - til 250 mg.

10 stk. - PVC / aluminiumsfolieblister (1) - papppakker.

Semisyntetisk antibiotika av bredspektret tetracyklin-gruppen. Den har en bakteriostatisk effekt på grunn av undertrykkelsen av proteinsyntesen av patogener.

Aktiv mot aerobic gram-positive bakterier: Staphylococcus spp. (inkludert penicillinase-produserende stammer), Streptococcus spp. (inkludert Streptococcus pneumoniae), Bacillus anthracis, Listeria monocytogenes; anaerobe bakterier: Clostridium spp.

Doksycyklin også aktive mot aerobe gramnegative bakterier:.... Neisseria gonorrhoeae, Escherichia coli, Shigella spp, Salmonella spp, Enterobacter spp, Klebsiella spp, Bordetella pertussis, og også med hensyn på Rickettsia spp, Treponema spp, Mycoplasma spp... og Chlamydia spp.

Pseudomonas aeruginosa, Proteus spp., Serratia spp., De fleste stammer av Bacteroides fragilis er resistente mot doxycyklin.

Voksne inne eller inn / inn (drypp) foreskriver 200 mg / dag på den første behandlingsdagen, i de følgende dagene - 100-200 mg / dag. Hyppigheten av administrasjon (eller intravenøs infusjon) er 1-2 ganger daglig. For barn over 8 år og veier over 50 kg, er den daglige dosen for oral administrasjon eller IV-administrasjon (drypp) 4 mg / kg på den første behandlingsdagen. I de følgende dagene - 2-4 mg / kg / dag, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdomsforløpet. Mottaksfrekvens (eller i / i infusjon) - 1-2 ganger / dager. Den anbefalte minimumsperioden for intravenøs infusjon av 100 mg doxycyklin (ved infusjonskonsentrasjon på 0,5 mg / ml) er 1 time.

Maksimale doser: for voksne til oral administrering - 300 mg / dag eller 600 mg / dag (avhengig av patogenens etiologi); for på / i introduksjonen - 300 mg / dag.

Fra fordøyelsessystemet: kvalme, oppkast, anoreksi, magesmerter, diaré, forstoppelse, dysfagi, glossitt, øsofagitt, forbigående økning i blod nivåer av levertransaminaser, alkalisk fosfatase, bilirubin.

Fra hematopoietisk system: nøytropeni, trombocytopeni, hemolytisk anemi.

Allergiske reaksjoner: hudutslett, kløe, eosinofili; sjelden - angioødem, lysfølsomhet.

Annet: En økning i gjenværende nitrogen, candidiasis, tarmdysbiose, misfarging av tenner hos barn.

Preparater inneholdende metallioner (antacida, preparater som inneholder jern, magnesium, kalsium) danner inaktive chelater med doxycyklin, og derfor må deres samtidige bruk unngås.

Samtidig bruk med barbiturater, karbamazepin, fenytoin, reduseres konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasma på grunn av induksjon av mikrosomale leverenzymer, noe som kan være årsaken til reduksjonen i antibakteriell virkning.

Det er nødvendig å unngå kombinasjon med penicilliner, cephalosporiner, som har en bakteriedrepende virkning, og som er antagonister av bakteriostatiske antibiotika (inkludert doxycyklin).

Doxycyklinabsorpsjon reduseres av colestiramin og kolestipol (observer intervallet mellom å ta minst 3 timer).

I forbindelse med undertrykkelse av intestinal mikroflora reduserer doxycyklin protrombinindeksen, som krever dosejustering av indirekte antikoagulantia.

Doxycyklin reduserer påliteligheten av prevensjon og øker frekvensen av gjennombruddsblødning mens du tar østrogenholdige orale prevensjonsmidler.

Samtidig bruk av retinol bidrar til økt intrakranielt trykk.

Doxycyklin brukes med forsiktighet i leverdysfunksjon. Ved nedsatt nyrefunksjon er ikke dosejustering nødvendig.

For å unngå lokal irritasjon (esophagitt, gastritt, sårdannelse i mage-tarmkanalen) anbefales det å ta på dagtid med mye væske, mat eller melk. I forbindelse med mulig utvikling av fotosensibilisering er det nødvendig å begrense insolasjonen under behandlingen og i 4-5 dager etter det.

Doxycyklin brukes ikke hos barn under 8 år, fordi tetracykliner (inkludert doxycyklin) forårsaker langvarig misfarging av tennene, hypoplasi av emaljen og senking av langsgående vekst av beinene i skjelettet i denne pasientkategorien.

Doxycyklin-oppløsning for på / i innledningen skal brukes senest 72 timer etter utarbeidelsen.

Doxycyklin er kontraindisert for bruk under graviditet og amming. Doxycyklin penetrerer placenta barrieren. Kan forårsake langvarig misfarging av tennene, emaljehypoplasi, undertrykkelse av veksten av bein i fosterskjelettet, samt utvikling av fettinfiltrering av leveren.

Om nødvendig bør bruk under amming stoppe amming.

Unidox Solutab Anmeldelser

Unidox Solutab er et antibiotikum for infeksjoner i mage, hals og person. Det er nødvendig å søke kun på ekspertens mål. Hva skriver folk om dette antibiotika?

Anmeldelser av Unidox Solutab

Unidox Solutab er mer effektivt og trygt. For tiden minimerer en av de mest effektive tetracyklinantibiotika, med bruk av doxycyklinmonohydrat som det aktive stoffet og doseringsformen Solyutab, de bivirkninger som doxycyklinhydroklorid har.

Vær spesielt oppmerksom på at kurset ikke kan være mindre enn 6 uker og alltid uten hull og pause. 6 eller 12 uker bør du drikke dette kurset foreskrevet av legen, men hvis han skriver deg ut 1 pakke, send en slik lege til oppfriskningskurs, i hvert fall fordi du på denne måten bare kan skade. Henvis til de kompetente leger og følg instruksjonene deres, hvis dette ikke er mulig, les nøye instruksjonene, gå til produsentens nettside og følg nøye med anbefalingene som er skissert der.

Så unidox, som foreskrevet av lege, alt er bra!

Så Unidox 14 dager, som foreskrevet av en hudlege for akne i komplekset. Det var ingen bivirkninger, men det var heller ikke noe resultat.

Den forferdelige tilstanden til dette stoffet er alvorlig kvalme etter å ha tatt pillen, to pakker igjen for å drikke noe slags mareritt, i morgen skal jeg gå til legen, min styrke er borte.

Unidox Soljutab absorberes raskt og fullstendig i mage-tarmkanalen (matinntaket har nesten ingen effekt på absorpsjonen). Maksimal konsentrasjon i blodet nås innen to timer etter inntak. I blodet binder unidox solutab til plasmaproteiner, penetrerer organer og vev (det trenger dårlig inn i ryggvæsken), passerer gjennom placenta barrieren, går inn i morsmelk, akkumuleres i beinvev og i tannbullet i tennene. Etter det nedbrytes det i leveren og utskilles i urinen og avføringen.

Han lovte å skrive om cho skje. Legemidlet er bra, det hjelper, men jeg er en idrettsutøver, og det virket for meg at mitt hjerte ikke ville opprettholde slike belastninger. enten stoffet eller løpebelastningen. men jeg bestemte meg fortsatt for å drikke stoffet og løpe.. slik at immuniteten var absolutt sliten på slutten, og kurset var litt over, og tretthet kom midt i lasten, jeg måtte ligge i seng i 4 dager med en kjedelig temperatur på 36,8-9. Jeg forstår at du sier at du bør ha tatt vitaminer og andre midler for å øke immuniteten. men det er ikke poenget)
Men stoffet hjalp bare 90%, jeg vet ikke, i begynnelsen var det super, og da ikke veldig.

Jeg ble foreskrevet den sammen med Tiberal fra Trichomaniasis, umiddelbart etter at den hadde drukket. Tiberal drakk normalt, begynte unidox. Kurset avsluttet for noen dager siden, og fortsatt knapt i live. svimmelhet, kvalme, nektet å spise (endelig kan ikke klatre), immunitet ved null. for løpet av 5 kilo har jeg ikke mistet mer ((((((((

Legen foreskrev Unidox Solutab. Jeg leste vurderinger på Internett, jeg var horrified. Sagt et kurs på 10 dager (mykoplasma) Alt er super, det er ingen bivirkninger, alt er bra. Legemidlet er gyldig. Generelt er hver organisme forskjellig og reagerer annerledes på stoffet. Jeg anbefaler deg å spise, appelsiner, generelt mer frukt, alle slags vitaminer under behandling av epler, vel, kefirchik)

Antibiotikum Astellas Unidox Solutab Anmeldelser

kategori:
Helseprodukter

Produkttype:
antibiotika

Alle omtaler av Astellas Unidox Solutab Antibiotikum
Unidox Killer. Hvordan ble jeg behandlet på klinikken.

Unidox Solutab Jeg måtte oppleve meg selv i en alder av 16 som en del av en behandling foreskrevet av en hudlege ved Irkutsk Regional Medical Center [. ]

Om hvordan jeg behandler ansiktet mitt...

Behandlingen begynte for lenge siden, doktoren selv og gulvet i legens familie gjorde avtaler med de beste leger, de mest nødvendige undersøkelsene ble gjort, og ingen og [. ]

Ulempene som jeg opplevde. Pillen løste ikke problemet med akne, men forverret bare min situasjon

Jeg tok disse pillene bare 4 ganger, og målet med behandlingen var å kvitte seg med akne i ansiktet. Jeg bestemte meg for ikke å drikke dem frivillig, [. ]

Unidox Solutab Anmeldelser

Produsent: Astellas Pharma Europe B.V.

Utgivelsesform: Tabletter

Analoger av Unidox Solutab

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 299 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 7 rubler. Analog billigere med 292 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 8 rubler. Analog billigere med 291 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 21 rubler. Analog billigere med 278 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 22 rubler. Analog billigere med 277 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 275 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 275 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 26 rubler. Analog billigere med 273 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 272 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 270 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 30 rubler. Analog billigere med 269 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 268 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 31 rubler. Analog billigere med 268 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 32 rubler. Analog billigere med 267 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 33 rubler. Analog billigere med 266 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 34 rubler. Analog billigere med 265 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 37 rubler. Analog billigere med 262 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 42 rubler. Analog billigere med 257 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 44 rubler. Analog billigere med 255 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 253 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 253 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 51 rubler. Analog billigere med 248 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 53 rubler. Analog billigere med 246 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 55 rubler. Analog billigere med 244 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 57 rubler. Analog billigere med 242 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 69 rubler. Analog billigere med 230 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 77 rubler. Analog billigere med 222 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 217 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 82 rubler. Analog billigere med 217 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 88 rubler. Analog billigere med 211 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 89 rubler. Analog billigere med 210 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 97 rubler. Analog billigere med 202 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 194 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 105 rubler. Analog billigere med 194 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 186 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 185 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 116 rubler. Analog billigere med 183 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 120 rubler. Analog billigere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog billigere med 175 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 127 rubler. Analog billigere med 172 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 171 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 128 rubler. Analog billigere med 171 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 168 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 132 rubler. Analog billigere med 167 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 139 rubler. Analog billigere med 160 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 142 rubler. Analog billigere med 157 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 143 rubler. Analog billigere med 156 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 146 rubler. Analog billigere med 153 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 147 rubler. Analog billigere med 152 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 151 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 151 rubler. Analog billigere med 148 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 163 rubler. Analog billigere med 136 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 166 rubler. Analog billigere med 133 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 168 rubler. Analog billigere med 131 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 128 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 175 rubler. Analog er billigere med 124 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 176 rubler. Analog er billigere med 123 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 177 rubler. Analog billigere med 122 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 181 rubler. Analog billigere med 118 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 117 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 116 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 185 rubler. Analog billigere på 114 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 186 rubler. Analog billigere med 113 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 188 rubler. Analog billigere med 111 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 189 rubler. Analog billigere på 110 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 191 rubler. Analog billigere med 108 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 196 rubler. Analog er billigere med 103 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 102 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 202 rubler. Analog billigere med 97 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 208 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 209 rubler. Analog billigere med 90 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 85 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 214 rubler. Analog er billigere med 85 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 217 rubler. Analog billigere med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 219 rubler. Analog billigere med 80 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 76 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 224 rubler. Analog billigere med 75 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 227 rubler. Analog billigere med 72 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 228 rubler. Analog billigere med 71 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 229 rubler. Analog billigere med 70 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 232 rubler. Analog billigere med 67 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 236 rubler. Analog er billigere med 63 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 237 rubler. Analog billigere med 62 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 238 rubler. Analog billigere med 61 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 240 rubler. Analog billigere med 59 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 247 rubler. Analog billigere med 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 257 rubler. Analog billigere med 42 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 258 rubler. Analog billigere med 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog billigere med 40 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 264 rubler. Analog billigere med 35 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 271 rubler. Analog billigere med 28 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 273 rubler. Analog billigere med 26 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 275 rubler. Analog billigere med 24 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 276 rubler. Analog billigere med 23 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 278 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 279 rubler. Analog billigere med 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 281 rubler. Analog billigere med 18 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 288 rubler. Analog billigere med 11 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog billigere med 10 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 292 rubler. Analog billigere med 7 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 294 rubler. Analog billigere med 5 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 295 rubler. Analog billigere med 4 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 296 rubler. Analog billigere med 3 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 298 rubler. Analog billigere med 1 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 300 rubler. Analog er dyrere for 1 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 310 rubler. Analog mer med 11 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere med 15 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 314 rubler. Analog er dyrere med 15 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog dyrere med 16 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 319 rubler. Analog er dyrere for 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 327 rubler. Analog er dyrere for 28 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 328 rubler. Analog dyrere med 29 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 336 rubler. Analog dyrere på 37 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 339 rubler. Analog er dyrere for 40 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 340 rubler. Analog er dyrere for 41 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 345 rubler. Analog dyrere på 46 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 347 rubler. Analog er dyrere for 48 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 351 rubler. Analog dyrere på 52 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 353 rubler. Analog dyrere med 54 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 353 rubler. Analog dyrere med 54 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 359 rubler. Analog er dyrere for 60 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 408 rubler. Analog dyrere på 109 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 412 rubler. Analog dyrere på 113 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 416 rubler. Analog dyrere på 117 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere på 125 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Prisen er fra 439 rubler. Analog er dyrere med 140 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 455 rubler. Analog dyrere med 156 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 461 rubler. Analog dyrere med 162 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 486 rubler. Analog er dyrere på 187 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 489 rubler. Analog dyrere på 190 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 498 rubler. Analog dyrere for 199 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 511 rubler. Analog dyrere på 212 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 512 rubler. Analog mer med 213 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 530 rubler. Analog mer med 231 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 531 rubler. Analog dyrere på 232 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 540 rubler. Analog dyrere på 241 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 577 rubler. Analog dyrere på 278 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 649 rubler. Analog dyrere på 350 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 656 rubler. Analog dyrere på 357 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 678 rubler. Analog dyrere på 379 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 698 rubler. Analog er dyrere på 399 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 749 rubler. Analog er dyrere for 450 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 759 rubler. Analog dyrere på 460 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 825 rubler. Analog dyrere på 526 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1134 rubler. Analog mer med 835 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1317 rubler. Analog dyrere på 1018 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1499 rubler. Analog er dyrere for 1200 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 1870 rubler. Analog dyrere med 1571 rubler

Instruksjoner for bruk av Unidox Solutab

UNIDOX SOLUTAB ®

Handelsnavn: Unidox Solutab ®

Doseringsform: dispergerbare tabletter

ingredienser:
Aktiv ingrediens: doxycyklinmonohydrat 100,0 mg basert på doxycyklin;
Hjelpestoffer: Mikrokrystallinsk cellulose, sakkarin, hyprolose (lavt substituert), hypromellose, kolloidalt silisiumdioxid (vannfri), magnesiumstearat, laktosemonohydrat.

Runde, bikonvekse tabletter fra lys gul til grå-gul farge med "173" gravering (tablettkode) på den ene siden og en liten risiko på den andre.

Farmakoterapeutisk gruppe: Antibiotikum - tetracyklin

ATX-kode: [J01AA02]

farmakodynamikk
Et bredspektret antibiotika fra tetracyklin-gruppen. Det virker bakteriostatisk, hemmer proteinsyntesen i mikrobialcellen ved å interagere med 30S-underenheten av ribosomer. Aktiv mot mange gram-positive og gramnegative mikroorganismer: Streptococcus spp., Treponema spp., Staphylococcus spp., Klebsiella spp., Enterobacter spp. (inkludert E. aerugenes); Neisseria, Yersinia spp. (inkludert Yersinia pestis), Brucella spp., Francisella tularensis, Bacillus anthracis, Bartonella bacilliformis, Pasteurella multocida, Borrelia recurrentis, Clostridium spp. (unntatt Clostridium difficile), Actinomyces spp., Fusobacterium fusiforme, Calymmatobacterium granulomatosis, Propionibacterium acnes, noen protozoer (Entamoeba spp., Plasmodium falciparum).
Som regel påvirker ikke Acinetobacter spp., Proteus spp., Pseudomonas spp., Serratia spp., Providencia spp., Enterococcus spp.
Det bør vurderes muligheten for oppnådd resistens mot doxycyklin i en rekke patogener, som ofte krysser i en gruppe (dvs. stammer som er resistente mot doxycyklin vil samtidig være resistente overfor hele gruppen av tetracykliner).

farmakokinetikk
suge
Absorpsjon er rask og høy (ca. 100%). Matinntak påvirker litt absorpsjonen av stoffet.
Maksimalt nivå av doxycyklin i blodplasmaet (2,6-3 μg / ml) oppnås 2 timer etter å ha tatt 200 mg, og etter 24 timer reduseres konsentrasjonen av den aktive substansen i blodplasma til 1,5 μg / ml.
Etter å ha tatt 200 mg på den første behandlingsdagen og 100 mg per dag på de følgende dagene, er konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasma 1,5-3 μg / ml.
distribusjon
Doksycyklin binder reversibelt plasmaproteiner (80-90%), god penetrering inn i vev og organer, dårlig - i cerebrospinalvæsken (10 til 20% av nivået i blodplasma), men doksycyklin-konsentrasjonen i cerebrospinalvæsken økning i betennelse av spinal membraner.
Fordelingsvolumet er 1,58 l / kg. Etter 30-45 minutter etter inntak av doksycyklin ved terapeutiske konsentrasjoner detekteres i lever, nyre, lunge, milt, ben, tenner, prostata, øyevev, pleurale og ascitiske væske, galle, synovial eksudat, sårvæskenivået maksillære og frontale sinuser, i tyggegummifluidvæsker.
Med normal leverfunksjon er nivået av stoffet i galle 5-10 ganger høyere enn i plasma.
I spytt bestemmes 5-27% av plasmakonsentrasjonen av doxycyklin.
Doxycyklin penetrerer placenta barrieren, utskilles i små mengder i morsmelk.
Akkumulerer i dentin og benvev.
metabolisme
Den ubetydelige delen av doxycyklin metaboliseres.
avl
Halveringstiden etter en enkelt dose er 16-18 timer etter gjentatte doser - 22-23 timer.
Ca 40% av stoffet tas ut av nyrene og 20-40% utskilles gjennom tarmen i form av inaktive former (chelater).
Farmakokinetikk i spesielle kliniske situasjoner
Halveringstiden til stoffet hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon endres ikke, fordi dets utskillelse gjennom tarmene øker.
Hemodialyse og peritonealdialyse påvirker ikke konsentrasjonen av doxycyklin i blodplasmaet.

Indikasjoner for bruk

Smittsomme og betennelsessykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for stoffet:


 • luftveisinfeksjoner, inkludert faryngitt, akutt bronkitt, forverring av kronisk obstruktiv lungesykdom, tracheitt, bronkopneumoni, lungebetennelse i lungene, lokalt oppkjøpt lungebetennelse, lungeabsess, pleural empyema;
 • infeksjoner i øvre luftveier, inkludert otitis, bihulebetennelse, tonsillitt;
 • infeksjoner i det genitourinære systemet: cystitis, pyelonefritis, bakteriell prostatitt, uretritt, uretrocystit, urogenitalt mykoplasmose, akutt orchiepididymitt; endometritis, endokervisitt og salpingophoritt som en del av kombinert teratia; inkludert seksuelt overførbare infeksjoner: urogenitalt klamydia, syfilis hos pasienter med penicillinintoleranse, ukomplisert gonoré (som en alternativ terapi), inguinal granulom, seksuelt overført lymfogranulom;
 • infeksjoner i mage-tarmkanalen og galdeveiene (kolera, yersiniose, cholecystitis, cholangitt, gastroenterokulitt, bacillær og amoebisk dysenteri, reisende diaré);
 • infeksjoner av huden og bløtvev (inkludert sårinfeksjoner etter dyrebetennelser), alvorlig akne (som en del av kombinationsbehandling);
 • andre sykdommer: yaws, Legionella pneumophila, Chlamydia annen lokalisering (inkl prostatitt, proktitt), rickettsiose Q feber, Rocky Mountain flekket feber, tyfus (inkludert tyfus, tick-borne relapsing), Lyme disease (jeg st. - erytem migrans), tularemi, pest, actinomycosis, malaria; smittsomme sykdommer i øyet, som en del av kombinasjonsbehandling - trakom; leptospirose, psittacosis, ornitose, miltbrann (inkludert lungform), bartonellose, granulocytisk ehrlichiosis; kikhoste, brucellose, osteomyelitt; sepsis, subakutt septisk endokarditt, peritonitt;
 • Forebygging av postoperative purulente komplikasjoner; malaria forårsaket av Plasmodium falciparum under kortere reiser (mindre enn 4 måneder) i et område hvor klorokin og / eller pyrimethaminsulfadoksinresistente stammer er vanlige.

Kontra

 • tetracyklin overfølsomhet
 • graviditet
 • amming
 • alder opptil 8 år
 • alvorlige brudd på leveren og / eller nyrene
 • porfyri

Dosering og administrasjon

Vanligvis er behandlingsvarigheten 5-10 dager. Tabletter oppløst i en liten. mengden vann (ca. 20 ml) få en suspensjon, kan også svelges hele, delt inn i deler eller tygge, drikkevann. Fortrinnsvis tatt med mat.
Voksne og barn over 8 år med en kroppsvekt på over 50 kg er foreskrevet 200 mg i 1-2 doser på den første behandlingsdagen, deretter 100 mg daglig. I tilfelle av alvorlige infeksjoner, er Unidox foreskrevet i en dose på 200 mg daglig i løpet av behandlingen.
For barn 8-12 år med kroppsvekt mindre enn 50 kg, er den gjennomsnittlige daglige dosen 4 mg / kg den første dagen, deretter 2 mg / kg daglig (i 1-2 doser). I tilfelle av alvorlige infeksjoner, er Unidox foreskrevet i en dose på 4 mg / kg daglig gjennom hele behandlingen.

Funksjoner av dosering for noen sykdommer
For infeksjoner forårsaket av S.pyogenes Unidox, ta minst 10 dager.
For ukomplisert gonoré (med unntak av anorektale infeksjoner hos menn):
Voksne er foreskrevet 100 mg to ganger daglig til de er fullstendig kurert (i gjennomsnitt i 7 dager), eller 600 mg foreskrives i en dag - 300 mg i 2 delte doser (andre dose 1 time etter den første).
For primær syfilis er 100 mg foreskrevet to ganger daglig i 14 dager, for sekundær syfilis, 100 mg to ganger daglig i 28 dager.
Ved ukomplisert urogenitale infeksjoner forårsaket av Chlamydia trachomatis, cervicitt, gonokokk-uretritt forårsaket av Ureaplasma urealiticum, administrert ved 100 mg to ganger daglig i 7 dager.
For acne er foreskrevet 100 mg / dag, behandlingsforløpet er 6-12 uker.
Malaria (profylakse): 100 mg 1 gang daglig i 1-2 dager før turen, deretter daglig under turen og i 4 uker etter retur; barn over 8 år ved 2 mg / kg 1 gang daglig.
Diaré "reisende" (forebygging) - 200 mg på den første dagen av turen i 1 eller 2 doser, deretter 100 mg 1 gang per dag i hele oppholdet i regionen (ikke mer enn 3 uker).
Behandling av leptospirose - 100 mg oralt 2 ganger daglig i 7 dager; forebygging av leptospirose - 200 mg en gang i uken under et opphold i et ugunstig område og 200 mg på slutten av turen.
For å forhindre infeksjoner med medisinsk abort, er 100 mg foreskrevet. 1 time før og 200 mg etter intervensjonen.
Maksimale daglige doser for voksne er opptil 300 mg / dag eller opptil 600 mg / dag i 5 dager med alvorlige gonokokinfeksjoner. For barn over 8 år som veier over 50 kg - opptil 200 mg, for barn 8-12 år med en kroppsvekt mindre enn 50 kg - 4 mg / kg daglig under hele behandlingen.
I nærvær av nyre- (kreatinin kliriens mindre enn 60 ml / min) og / eller leversvikt krever reduksjon av den daglige dose av doksycyklin, da det i dette tilfellet er det en gradvis akkumulering av det i kroppen (det risiko for hepatotoksisitet).

På den delen av mage-tarmkanalen: anoreksi, kvalme, oppkast, dysfagi, diaré, enterocolitt, pseudomembranøs kolitt.
Dermatologiske og allergiske reaksjoner: urticaria, fotosensibilisering, angioødem, anafylaktiske reaksjoner, eksacerbasjon av systemisk lupus erythematosus, makulopapulær og erytematøs utslett, perikarditt, eksfoliativ dermatitt.
Lever: Leverskader (med langvarig bruk av legemidlet eller hos pasienter med nedsatt nyre- eller leverfunksjon).
På nyrenes side: En økning i gjenværende nitrogen av urea, på grunn av stoffets anti-anabole effekt.
Fra siden av hemopoietisk system: hemolytisk anemi, trombocytopeni, nøytropeni, eosinofili, redusert protrombinaktivitet,
På den delen av nervesystemet: En godartet økning i intrakranielt trykk (anoreksi, oppkast, hodepine, hevelse i optisk nerve), vestibulære lidelser (svimmelhet eller ustabilitet).
På skjoldbruskkjertelen: hos pasienter som har fått doxycyklin i lang tid, er det mulig å reversere mørkbrun flekk på skjoldbruskkjertelen.
Fra siden av tenner og bein: Doxycyklin reduserer osteogenesen, forstyrrer normal utvikling av tenner hos barn (tannfargen endres irreversibelt, emaljehypoplasien utvikler seg).
Annet: candidiasis (stomatitt, glossitt, prostititt, vaginitt) som en manifestasjon av superinfeksjon.

symptomer:
Økt bivirkninger forårsaket av skade på leveren - oppkast, feber, gulsott, azotemi, økte nivåer av transaminaser, en økning i protrombintiden.
behandling:
Umiddelbart etter å ha tatt store doser, anbefales det å vaske magen, drikke rikelig med vann, og fremkall om nødvendig brekninger. Ta aktivert karbon og osmotiske avføringsstoffer. Hemodialyse og peritonealdialyse anbefales ikke på grunn av lav effektivitet.
Antacida som inneholder aluminium, magnesium, kalsium, jernpreparater, natriumbikarbonat, magnesiumholdige avføringsmidler, reduserer absorpsjonen av doxycyklin, slik at deres bruk skal skilles med et intervall på 3 timer.
I forbindelse med undertrykkelse av intestinal mikroflora ved doxycyklin, reduseres protrombinindeksen, noe som krever dosejustering av indirekte antikoagulantia.
Når det kombineres med Doxycyline baktericide antibiotika forstyrre celleveggsyntese (penicilliner, cefalosporiner), den sistnevnte mindre effektive.
Doxycyklin reduserer påliteligheten av prevensjon og øker frekvensen av acyklisk blødning når østrogenholdige hormonelle prevensjonsmidler tas.
Etanol, barbiturater, rifampicin, karbamazepin, fenytoin og andre. Mikrosomale oksidasjonsstimulerende midler, akselerere metoksysjonen av doxycyklin, reduserer konsentrasjonen i blodplasma.
Samtidig bruk av doxycyklin og retinol bidrar til økningen i intrakranialt trykk.

Det er en mulighet for kryssresistens og overfølsomhet med andre stoffer i tetracyklin-serien.
Tetracykliner kan øke protrombintiden, reseptbelagte tetracykliner hos pasienter med koagulopati bør kontrolleres nøye.
Den anti-anabole effekten av tetracykliner kan føre til en økning i nivået av gjenværende urea nitrogen i blodet. Dette er som regel ikke signifikant for pasienter med normal nyrefunksjon. Men hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon kan azotemi øke. Bruk av tetracykliner hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon krever medisinsk tilsyn.
Ved langvarig bruk av legemidlet kreves periodisk overvåking av laboratorieparametere for blod, lever og nyrefunksjon.
I forbindelse med mulig utvikling av fotodermatitt er det nødvendig å begrense insolasjonen under behandlingen og i 4-5 dager etter det.
Langvarig bruk av stoffet kan forårsake dysbakterier og dermed utvikling av hypovitaminose (spesielt B-vitaminer).
For å forebygge dyspeptiske symptomer, anbefales det å ta stoffet med måltider.
Egenskaper av påvirkning på evnen til å kjøre bil og å operere mekanismer ble ikke undersøkt.

Dispersible tabletter 100 mg; på 10 tabletter i blisteren fra PVC / aluminiumsfolie. På 1 blister sammen med søknadsinstruksjonen i en papppakke.

Ved en temperatur på 15 til 25 ° C.
Oppbevares utilgjengelig for barn!

5 år.
Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Salgsbetingelser for apotek

Produsert av:
Astellas Pharma Europe B.V., Netherlands Elizabeth 19, Leiderdorp

Ferdigpakket og / eller pakket:
Astellas Pharma Europe B.V., Nederland
eller
CJSC ORTAT, Russland

Forbrukerklager sendt til:
Moskva kontor av Astellas Pharma Europe B.V., Nederland:
109147 Moskva, marxistisk ul. 16 "Mosalarko Plaza-1" forretningssenter, etasje 3

Flere Artikler Om Typer Acne