Du har samlet for en dato, du har et viktig møte, eller bare trenger å se bra ut og plutselig i speilet - oh, horror! - på et fremtredende sted! Hjelp, sos, akne trenger å bli kvitt med det samme! Hva skal jeg gjøre? Hvordan håndtere dette? Tross alt, med stygge sår flekker på ansiktet er vanskelig å gjøre et godt inntrykk, og å normalisere ansiktets hud etter at akne er svært vanskelig.

SOS eller hvordan du raskt gjør akne mindre synlig

Den grunnleggende regelen: Prøv aldri å bli kvitt akne hvis du trenger å gå hjem umiddelbart eller etter et par timer. Ikke trykk eller trakasserer ham på annen måte. Du vil bare gjøre det verre. Pimple vil bli sett enda mer.

Først av alt, trekk deg sammen og vurder størrelsen på "katastrofen". Kanskje, hvis din irriterende er en liten singel pimple, så vil du bare kunne skjule den med en korrekturleser eller concealer. Hvis dette er en åpenbar purulent knutepunkt, prøv å forsiktig åpne den og klemme innholdet. Men vær forberedt på det faktum at rødhet ikke raskt går forbi. Det er tilrådelig å ikke sette såret fra akne kosmetikk. Om natten er det nødvendig å rengjøre ansiktet og bruke prikkete teolje eller et annet antiseptisk middel til problemområdet. Og dette problemet må være oppmerksomt før den blir fullstendig forsvunnet. Mye verre er tilfellet med hele fokus på utslett. Dette krever akutt og systematisk behandling ved hjelp av tradisjonelle og medisinske produkter.

SOS-hjelpere for akne

I hjemmet førstehjelp kit må være til stede betyr-sos for acne. Du må vite at en avkok av bringebær blomster eller løvetann, calendula tincture er den perfekte ekspress rette for akne og akne. Det er derfor det er populært: hvem liker å trykke på akne hele tiden? Rubbing reduserer betennelse og gjør akne mindre synlig.

Eteriske oljer, krydderolje og te tre fungerer også bra. Ikke mindre effektive masker laget av hvit og grønn leire. Men de skal gjøres om natten. På samme tid må du huske at en av forutsetningene for prosedyrene er helt rene hender og renset hud. Ellers er det fare for å spre infeksjonen til alle deler av huden og provosere utseendet til ny akne.

Veldig effektivt for akutte og akne er akne og kosmetikk kosmetiske og medisinske salver og kremer som inneholder komponenter som kan påvirke problemområder. De har en langvarig effekt og kan lett gjenopprette problemområder: lindre betennelse, eliminere rødhet, redusere arr og akne arr. Komponenten i dem - zinkidon - reduserer aktiviteten til talgkjertlene, tørker huden og eliminerer glansen. Det er nødvendig å anvende slike midler som nødvendig innen en dag.

For å fullstendig bli kvitt akne, må du vite årsaken til utseendet deres. Bare i dette tilfellet kan du velge et mer effektivt verktøy.

Å peke: 7 lokale rettsmidler for akne

Mange av oss står overfor betennelser på huden: det kan være akne, som forekommer før menstruasjon, reaksjoner på kosmetikk, effektene av stress eller akne. I sistnevnte tilfelle anbefaler vi, som alltid, ikke å selvmiljøere, rådføre deg med legen din når du velger hjemmepleieprodukter og behandle huden i perioder med forverring så nøye som mulig. Og til alle de andre som ønsker å beholde det mest økonomiske og effektive SOS-middelet på lager, viser vi syv produkter som kan takle individuell akne på kort tid. Vi legger merke til at fondene er forskjellige i sammensetning, eksponeringsmetoder og mål.

Light Therapy Gadget Neutrogena Light Therapy Acne Spot Treatment

Merket har en fantastisk maske for lette prosedyrer, men vi anbefaler deg å velge en "tryllestav" som er praktisk å bruke punktvis. Visse effekt av fototerapi for å kontrollere akne har vist seg ved en rekke studier: For det første er blått lys brukt til å stoppe og redusere akne forårsaket av P. acnes-bakterier, men noen gadgets bruker også rødt lys - sistnevnte penetrerer dypere inn i huden, selv om det viser seg mer beskjeden resultatene. Generelt, husk at lys alene er usannsynlig å gi fullstendig omsorg for akne-utsatt hud. Dessuten eliminerer en slik gadget aldri betennelse for alltid, men i kombinasjon med egnet kosmetikk kan det forhindre forverring og redusere betennelser som allerede har oppstått.

Ansiktsgel med salicylsyre Origins Super Spot Remover

Strengt ikke for sensitiv hud: Den inneholder alkohol og salat laget av planteekstrakter. Likevel er hoveddelen her salicylsyre, som agenten tørker betennelse godt på. Det er praktisk å bruke på kvelden, plukke opp rett ut av boksen med hjelp av en bomullspinne: betennelse morgen usannsynlig å forsvinne, men vil være mye mindre merkbar. Det er ikke ment for akne og smertefull akne, men for de tilfellene når huden reagerer med lokale utslett som forsvinner på en eller annen måte, vil prosessen øke betydelig. I løpet av dagen er det bedre å ikke bruke gelen i kombinasjon med sanskrin og sminke: Produktet skal danne en film og holde seg på ren hud en stund.

Skyn Island Blemish prikker med salicylsyre utslett mini patcher

Også salisylsyre, samme virkningsprinsipp: En liten "lapp" forblir på huden i flere timer og tørker akne. Plaster som er impregnert med produktet, har imidlertid stor fordel for tritmentov i krukker og rør på grunn av formatet. De vil beskytte det betente området og tillate deg å bruke sminke uten å påvirke kviser, og er ekstremt hygienisk når du reiser. Men før du kjøper det, er det bedre å gjøre en følsomhetstest (eller vite at tea tree olje ikke gir deg noen ekstra irritasjon). I pakken er det fire plater med tolv flekker på hver - ganske betydelig. Det er sant at den endelige prisen for en slik bekvemmelighet fortsatt er høyere enn den for en mobilbank.

Patches of inflammation CosRx Acne Pimple Master Patch

En annen slags patcher til en sparsom pris kan bli funnet blant koreerne - det vil ikke være noen eksklusive ingredienser i sammensetningen som impregnerer dem, men i det tørre residuumet gir de samme effekt når de brukes riktig (det vil si ikke pinke for mye håp på den lille plassen). Tørket betydelig og redusere inflammasjon, som kan sees tydelig på hudoverflaten, men kan ikke håndtere subkutan - sin struktur og absorberende cellulosegummi i blandingen bare skape et miljø for en rask "modning" kvise. Som de forrige, er de ikke i konflikt med sminke og er egnet for dagtid bruk.

Kiehl er Breakout Control Målrettet Acne Spot Treatment

Riktig ugjennomsiktig emballasje med en hygienisk tut inneholder 20 ml produkt - et kompakt rør er nok i svært lang tid. Kiehls oppdaterte bestselger inneholder en høy konsentrasjon av svovel - 10% - som har en utbredt anti-inflammatorisk effekt, og AHA-syre, som tørker betennelse. Påfør for ofte og for en eller annen grunn er det ikke nødvendig, men et enkelt program, så det fungerer bra på visse betennelser: noen helt fjerner natten, noen tilsynelatende reduserer og ikke tillater dem å "vokse" på. Det viser gode resultater på plager etter akne, det vil si etter flere bruksområder det lyser dem tydelig.

La Roche-Posay Effaclar A. Lokal Korrigeringsmiddel I. I. Målrettet Breakout Corrector

Utvalget av Effaclar-produkter på grunn av sammensetningen med merket termisk vann er ikke egnet for alle eiere av akne og hud utsatt for betennelse. Det er bedre å konsultere en lege og se nøye på komposisjonen før du kjøper, men mange roser produktene fra denne linjen. Pekekrem er ikke verre enn den berømte umyvaloken i den forstand at de nesten ikke er i stand til å forårsake etterfølgende irritasjon, og kan også brukes i forverring av akne. Hvis produktet ikke passer deg, vil du sannsynligvis ikke se noen effekt. Handlingen er ganske alvorlig: verktøyet samhandler med bakterier og stopper videre utvikling av betennelse, skiller litt av hudområder og bidrar til rask heling av akne.

Patcher av betennelser A'Pieu NonCo Tea Tree Spot Patch Nattpleie

Et middel som ikke virker mirakler og fungerer, som de fleste koreanske patcher, er mer sannsynlig å beskytte betennelsen og skape isolasjon for det fra eksterne faktorer. Sammensetningen har tea tree olje, slik at lappene igjen ikke passe alle, men det er ingen følsomhet vil være noen gode assistenter, hvis du raskt vil si farvel til et par av betennelse. Innskriften på emballasjen forsikrer oss om at klistremerkene er satt til å bruke om natten, men hvis du har en tendens til å sove under hele tiden å flytte sengen i forskjellige posisjoner, de og eventuelle patcher, uunngåelig komme unstuck. Ta på fly eller tur - det er bare ti stykker i en pakke.

SOS-akneprodukter

Plutselig hopping opp en kvise må ikke ødelegge stemningen eller frustrer planene for kvelden. Hjelp med ham raskt avtale vil hjelpe spesielle midler. Fortell deg mer om dem.

 • Hvorfor Akne oppstår
 • Myter om å bli kvitt akne
 • Hvordan camouflere en pimple
 • 3 kosmetiske SOS-akneprodukter
 • Pimples på kroppen: hvordan å takle

Hvorfor Akne oppstår

Akne, akne, akne - dette problemet har mange navn og en mekanisme av utseende. Dette er en inflammatorisk prosess i olje-hårsekkene:

 • når sebasum er overproduced, er ekskretjonskanalen til talgkirtlen blokkert;
 • Anaerob forhold opprettes i den resulterende plugg, ideell for reproduksjon av mange bakterier;
 • betennelse begynner.

Og vi er bedrøvet for å se hans unattractive endings-papules (røde støt på huden) og pustler (kviser med purulente hoder)

Vanligvis er utseendet på akne forbundet med ulike faktorer, for eksempel:

 • endringer i hormonell system eller hormonelle svingninger (puberteten periode, visse faser av syklusen, graviditet);
 • genetisk predisposisjon;
 • sykdommer i fordøyelseskanalen, skjoldbruskkjertelen;
 • usunn livsstil: ubalansert kosthold, søvnmangel, dårlige vaner;
 • feil hudpleie, inkludert overdreven;
 • brudd på hygieneregler
 • nerve overbelastning: stress hormon kortisol aktiverer sebaceous glands.

For å camouflere en pimple vil det bidra til korrigering av en grønn eller beige skygge. © iStock

Myter om å bli kvitt akne

Som du gjettet, vil vi på dette punktet oppgi tips som ikke bør følges hvis du raskt vil nøytralisere kvise. De er fulle av elektroniske kilder, og de er bedre ikke å ta hensyn.

Påfør oppvarmingsapotek

På den ene siden bør dette hjelpe brystet til å "modne". På den annen side, forsettlig søker suppuration er årsaken til ekstra betennelse og faren for en mer omfattende infeksjon i huden. Det er derfor kosmetologer ikke anbefaler å bruke ichthyol salve eller Levomekol, som er så populære før.

"Cauterize" salicylsyre

Ja, det har en antiseptisk og keratolytisk effekt, bidrar til å tørke kvise og forhindre at den vokser. Men det er bedre om denne komponenten vil være en del av et spesielt kosmetisk produkt.

Fest isen

Lavtemperaturer bidrar til å lindre betennelse. Imidlertid er det stor risiko for stress og / eller skade på huden. Hvis du bestemmer deg for å ta dette trinnet, pakk iskuben med en myk, ren klut og legg den til kvise i ikke mer enn 20-30 sekunder.

Slipp noen dråper for øynene og nesen

De kan absolutt ikke behandle akne. Men de har en vasokonstrictorhandling, så de vil fjerne rødheten, og det er sannsynlig å redusere tuberkulens størrelse.

Bruk alkohol, syrer, alkalier

All slags lokal cauterization er uønsket for alle, og bare kategorisk er ikke egnet for voksne. Hos ungdom er huden ganske lett regenerert, hos de som er eldre er det ikke. Etter slike manipulasjoner blir spor eller enda arr fortsatt garantert.

Påfør te-treolje

Tea tree olje er en god antiseptisk som du kan bruke ved å spotte den på en kvise. Men hvis vi vurderer at hyperkeratose vanligvis oppstår på stedet for betennelse, vil det være vanskelig å "vade" inne i oljen.

Ifølge kosmetologer bør en effektiv og sikker måte å håndtere akne inneholde keratolytika (eksfolierende midler) og antibakterielle komponenter.

Lavtemperaturer bidrar til å lindre betennelse. Imidlertid er det stor risiko for stress og / eller skade på huden. © iStock

Hvordan camouflere en pimple

Husk at rekkefølge av handlinger ikke er vanskelig.

Rengjør huden med et mildt middel (f.eks. Micellært vann).

Påfør en krem ​​med bakteriedrepende egenskaper (se nedenfor).

Behandle grunnlaget litt lettere enn det du vanligvis bruker.

Hvis kvise er rød, legg en prikk på den med en grønn korrektor.

Påfør en beige concealer eller concealer på toppen (som vi husker, concealers har bare en naturlig fargevalg) og forsiktig blande.

En kvise med et purulent hode kan ikke forstyrres av en pinne eller en blyant, for ikke å forstyrre hudens integritet. Podojut bare mild krem ​​tekstur.

3 kosmetiske SOS-akneprodukter

Høyhastighetshjelp mot ufeiligheter Normaderm Hyaluspot, Vichy

Et middel med lipohydroksy-, hyaluronsyre, salicylsyrer klare lokale utbruddssynkronisering og ganske raskt. Det skaper effekten av en patch for å forbedre arbeidet til de aktive komponentene, noe som gjør at du kan kvitte seg med kvise etter en dag.

Bruk applikatoren, påfør produktet på kvise om morgenen og / eller kvelden. For å øke hastigheten på prosessen, gjenta prosedyren hele dagen.

Korrigerende midler for lokal handling Effaclar A. I., La Roche-Posay

Myk keratolytisk i kombinasjon med termisk vann stimulerer cellefornyelse. Glatter overflaten av huden, reduserer ufullkommenhet. Påfør pimples etter å ha renset huden om morgenen (du kan under sminke) og om kvelden.

Breakout Control Målrettet Blemish Spot Treatment, Kiehl 's'

På grunn av den høye konsentrasjonen av svovel og AHA-syrer virker det som et lokalt hurtigresponsmiddel og en regulator av talgproduksjon. Påfør etter rengjøring av huden med et tynt sted på kviser 1-3 ganger om dagen.

Advarsel! AHA-syrer øker hudens følsomhet til ultrafiolett, så bruk solkrem selv en uke etter slutten av behandlingsforløpet.

Pimples på kroppen: hvordan å takle

Når det gjelder akne på kroppen, er årsaken til utseendet deres det samme som for utslett på ansiktet. Så sammenfaller metodene for kamp og forebygging. En "men": kamuflere pimples på kroppen er ikke verdt det. Gitt friksjonsfaktoren til klær, kan forkledninger provosere betennelse.

Og vær forsiktig når du velger pleieprodukter: Dusj geler skal være myke, exfoliants bør være forsiktige, kremer og lotioner bør være hypoallergena.

Hvordan bli kvitt akne?

Lokale rettsmidler for akne er de som trenger å bli sett på betennelse, noen ganger referert til som applikatorer. Det er, ta en bomullspinne, dip den inn i et lokalt middel (forutsatt at det ikke er en applikator), og med en bomullspinne med medisin, bruk en kvise. Det vil si, gjelder ikke hele ansiktet, men bare på det berørte området. Dette bidrar til å unngå skadelige virkninger av aggressive midler på huden. Vanligvis brukes punktbehandling når det er flere akne, fra 1 til 6 stykker.

La oss ta en titt på de populære punktdosene som brukes til å behandle enkeltbetennelser. For dette fordelte jeg de lokale midlene i typer. Jeg vil legge merke til at det er nødvendig å velge bare ett eller to forberedelser for spotapplikasjon. Det som er riktig for deg, er vanskelig å gjette, fordi alt er individuelt og avhenger av huden.

narkotika

Dette er medisiner som er godkjent av akne medisin. De er mer effektive og er oftest foreskrevet av leger:

 1. Baziron (basert på 5% ikke-peroksidperoksid),
 2. Zenerit (antibiotisk erytromycin, sink),
 3. Levomekol (kloramfenikol antibiotika),
 4. Dalatsin T (clindamycin antibiotika),
 5. Clindovit (clindamycin antibiotika),
 6. Salisylsyre (mild effekt),
 7. Zindol (basert på sink og alkohol),
 8. Jod (forsiktighet, kan forårsake brannskader), kan brukes sammen med dexpanthenol, som bapanthen krem.
 9. Påfør jod med en bomullspinne på en kvise, da jodet tørker, påfør et tynt lag med krem ​​over jod.
 10. klorheksidin
 11. Skinoren (svak effekt, bedre på alle ansikt),
 12. Sintomycin salve (basert på antibiotikumet kloramfenikol),
 13. Dimexid (mangler: veldig stinkende).

Det er verdt å merke seg at retinoider (differenerin, adapalen, klenzit, klenzit C, retinoisk salve, isotreksin) ikke er veldig egnet for punktapplikasjon, da de har en mild antiinflammatorisk effekt. De hjelper mer hvis de blir brukt på hele ansiktet.

Vaselinbasert

Deres fordel er at de er billige og hjelper mye.

 1. Sink salve.
 2. Salisylsalve.
 3. Svovelsalve.
 4. Sink-salicylpasta.

Disse stoffene, som bare skal brukes til et punkt på grunn av at sammensetningen har petroleumjell. Selv om mange tror at petrolatum ikke forårsaker komedoner, tro meg, det er det ikke. Det er folk med hvem han sterkt tetter porene.

naturlig

Dette er de midler som ikke tilhører behandlingen, men har en sterk anti-inflammatorisk tørkeeffekt.

 1. Tea tree olje (ikke fortynnet)
 2. Propolis tinktur (ikke fortynnet),
 3. tjære

kosmetisk

Veldig populære stoffer, som mindre aggressive enn rusmidler for behandling av akne og opptrer på huden mer forsiktig.

 • AcneFree-terminator (basert på benzoylperoksid 5%, 10%).
 • Floresan "SOS" (bentonitt, leire, sink, ricinusolje).
 • Aknebay krem ​​(svovel, azelainsyre, sink, salisylsyre).
 • Bioderma Cream Sebium AI (sink, salisylsyre).
 • Ducre Keraknil Stop-Acne Corrector for utslett (glykolsyre 4%, salicylsyre 2%, ammoniumglycyrrhizinate 1%, laktamid 1%, alkohol 30%, hamamelis ekstrakt).
 • Exfoliac NC-gel (Niacinamid - 4% (derivat av vitamin B3).
 • Exfoliac Acnemega 100, 200 (syrer: glykolsyre, salicylsyre, vitamin A, vitamin E, sink).
 • La Roche Posay Effaclar A.I. korrigerende middel (salisylsyre, PP-vitamin, pirokton-olamin og glykosil, LHA).
 • Vichy Normaderm Aktiv konsentratkrem av lokal virkning (Salisylsyre - 4%, leire, Vitamin E).
 • Clinique akne akupressur gel (heksehasel jomfru, salisylsyre).
 • Oriflame Pure Skin Hide Behandle Maskerende tørkekrem "Renhetskode" (salisylsyre).
  Faberlic YOUNG Anti-Acne Gel Applicator (Inneholder salvin - naturlig antibiotika, salvie, ichthyol).

Selvfølgelig er denne listen ikke fullført, fordi det er umulig å liste opp alt. Men her er alle de mest effektive lokale rettsmidler for akne. Du må prøve og finne ditt ideal ved prøve og feil. Jeg vil legge merke til at du ikke bør bli involvert i rusmidler basert på antibiotika, fordi huden over tid kan bli vant til det, og bakteriene blir ufølsomme overfor antibiotika.

Og hyppige spørsmål:

 • Hvordan søke? Først bør du rense huden: vask; Ta deretter en bomullspinne vatt i verktøyet og legg direkte på pimpleet.
 • Hvor ofte skal du søke? Fra 2 ganger til 6 ganger om dagen, men husk, du trenger ikke å utrydde en pimple for enhver pris, men for å fjerne betennelse, så vil den trekke på, tørke ut raskere.
 • Hvis min pimple er hovent, som hevelse rundt, er det mulig å bruke punktmidler? Det er ikke nødvendig i dette tilfellet å torturere en kvise, du vil bidra til å fjerne hevelsen av acetylsalisylsyre, mer detaljert i dette emnet.
 • Etter å ha brukt spotreparasjoner, varer flekker lenger, hvorfor? Punkt, lokalt betyr mer aggressiv mot huden. Under påvirkning av punktreparasjoner er huden skadet, den blir livløs, og til en ny hud vokser eller gjenoppretter, og dette skjer innen 28 dager, vil flekkene forbli. For å hjelpe huden til å gjenopprette raskere, hjelper regenerering huden.

Det er veldig enkelt å bruke dem, for eksempel har du valgt jod for punktapplikasjon. Påfør jod med en bomullspinne som er prikket på en kvise. Du gir den tørke. På toppen av jod, bruk deretter pannekrem. Dette bidrar til å unngå forbrenninger fra jod og gjør at huden kan komme seg raskere.

Hvilke lokale rettsmidler for akne er de mest effektive? Hva brukes oftest til flekkbelegg?

Alt er individ her, men dommere etter vurderinger, er de mest populære kombinasjonene:

 1. Jod med bepanten krem
 2. Jod + Baziron + bepanten krem ​​(ikke bland, bruk ovenpå hverandre etter tørking av hvert verktøy).
 3. Baziron.
 4. Zener eller Levomekol (forutsatt at de ikke har brukt det før).
 5. Hlorgiksidin
 6. Sink salicylisk pasta
 7. Tea Tree Oil

Jeg tror alle har sine egne midler til punktapplikasjon. Hva liker du akkurat?

Hjem SOS-hudprodukter: de 13 beste oppskriftene

Innholdet i artikkelen [skjul]

Jeg vet ikke om deg, men det har lenge vært tydelig for meg at plutselige kviser, blåmerker under øynene og peeling ikke oppstår gjennom vår skyld, men av vilje til ubehagelige små trollkroker. Eller en stor ond heks. Den som er vårt onde geni, vet han den nøyaktige tidsplanen for våre datoer, bryllup og fester. Det er ingen annen forklaring på det faktum at alle slags hudproblemer skjer bare før enestående hendelser. Det er imidlertid en teori om at en viktig hendelse alltid er stress, og stress er en frigjøring av hormoner som ødelegger huden vår (jeg skrev allerede om hvordan et bryllup skader huden). Men ideen om en heks er nærmere meg som en romantisk person.

Uansett, la oss tenke oss en klassisk situasjon: to eller tre timer før utgivelsen, og nesen din er flakket, det er en kvise på haken din, det er blåmerker under øynene og dermed hysteri. Jeg ble alltid overrasket over det typiske rådet for slike tilfeller fra kvinnemagasiner: "Ligg ned i 15 minutter, tenk på det gode, skyll ansiktet ditt med kaldt vann." Ak, utseendet på dette lagrer ikke. Jeg snakker om en virkelig effektiv (og selvsagt naturlig) våpen.

1. Problem: Akne eller betennelse

SOS-løsning: Tea Tree Oil

Fukt en bomullspinne med en dråpe olje og behandle alle de betente områdene med en prikk. Etter 20-30 minutter blir de merkbart svake.

SOS-middel: hvit eddik

Forbered en svak løsning: 1 ss eddik per kopp vann. Rist godt, tørk av det betente ansiktet med denne blandingen. Etter 2-3 minutter, vask med kaldt vann. Huden vil umiddelbart friske, akne vil redusere.

SOS Remedy: Gjær

Bland 1 teskje tørket gjær med 2 ts sitronsaft. Rengjør huden med vanlig tonic eller melk, og bruk deretter blandingen til hele ansiktet. Etter 5-10 minutter herdes masken og det kan lett fjernes eller vaskes med varmt vann. Effekten er slående: irritasjonen forsvinner, akne "i utgangspunktet" vil forandre seg.

SOS-middel: vitamin C

Radikalt middel. En pille av vitamin må knuses, fuktes med vann og påføres kimen i noen sekunder. Forsvinner bokstavelig talt foran øynene våre. Det viktigste - overdriv det ikke, for ikke å bli brent.

2. Problem: hevelse under øynene

SOS-middel: isskje

De gode gamle metodene har ikke blitt kansellert. Kjøl to vanlige metallskjeer i fryseren og sett på øyelokkene i 2-3 minutter. Huden blir merkbart strammet. For å øke effekten, dyp skjeene i kamilleekstraktet.

SOS-løsning: Kjølemask

I en blender må du raskt male en agurk, 2 ss aloe vera gel, 1 ss melk og olivenolje. Kjøle blandingen i 10-15 minutter, og søk deretter forsiktig på huden rundt øynene. Små mimic rynker merkbart jevnet, svulmer faller.

SOS-betyr: persilleinfusjon

Kok to bunter persille med kokende vann. Kjøl buljongen litt, dypp to bomullsplater i den og legg øynene i 10-15 minutter. På denne tiden drikker du den gjenværende infusjonen - den virker som en kraftig decongestant fra innsiden.

3. Problem: rød flekk på huden, rosacea

SOS-middel: tomater

Tomatekstrakt er en del av de fleste anti-kupperøse legemidler, og det mest effektive er å bruke produktet i sin rene form. Kryss 2-3 store tomater i en blender, gjelder ansiktet. Skyll med kaldt vann etter en halv time. Huden vil synlig bli hvit og friske opp.

SOS-middel: basilikum tonic

Kok en haug med basilikum med kokende vann, avkjøl litt. Tørk deretter hele ansiktet grundig med denne blandingen og flekk med et varmt håndkle. Betennelsene vil falle betydelig.

SOS-middel: pulver ham

Du har det lenge, hvis du leser bloggen min "Beauty." Dette er et magisk middel for all slags rødhet. Bland et par spiseskjeer med samme mengde olivenolje, spredt over hele ansiktet. Skyll med varmt vann etter en halv time. Effekten er sammenlignbar med dyr maskinvareprosedyre.

4. Problem: peeling, dårlig hudfarge

SOS-middel: honning-oransje skrubbe

Bland 1 spiseskje honning og hakket appelsinskall, legg til en klype kanel og rød pepper. Gjør en peeling: Masser forsiktig ditt ansikt med denne blandingen, la det stå i 2-3 minutter, skyll deretter. Huden vil friske opp, en sunn rødme vil dukke opp.

SOS-løsning: krydret melk

Et flott ayurvedisk middel, som skal brukes både ute og inne. Varm et glass melk med 1 ts kanel og gurkemeie, du kan legge til en teskje hakkede valnøtter. Videre tradisjonelt: tørk ansiktet med denne blandingen (det vil bli absorbert i sekunder), drikk resten. Gjør bedre enn noen energi.

SOS-middel: leiremaske

Bland et par skjeer med hvit leire med rosevann, tilsett 1 teskje ristede gulrøtter. Påfør ansiktet, vask av etter 15-20 minutter. Huden blir litt mørkere og friske.

Og etter at du har gjort alt dette, kan du følge dine munnvannråd med en god samvittighet: legg deg ned i 15 minutter og tenk på gode ting. Positive affirmasjoner, sammen med naturlig kosmetikk - et utmerket våpen mot den onde heksen.

SOS lokal action krem ​​for akne med Zincidon

SOS-krem med en super-rask, langvarig ANTI ACNE 24-formel har en hvit base. Det er veldig mettet, og det må derfor brukes punktvis. Kremet ble laget spesielt for å forhindre akne og hudormer. Det kan også brukes til å enkelt gjenopprette problemområder på huden: betennelse, rødhet, akne arr.
Komplekset med zinkidon håndterer overdreven aktivitet av sebaceøse sekresjoner. Det forhindrer en økning i antall skadelige bakterier, og dermed forhindre utseendet av akne på huden. I tillegg er SOS-krem i stand til å redusere akne, det tørker huden og reduserer irritasjon. Huden blir jevnere, ser friskere og friskere ut.

Kremet skal påføres punktert på problemområder. Lys, kjører i fingerspissene. Det anbefales å gjøre dette om kvelden før sengetid. Du kan søke om dagen, etter behov. Jo lenger krem ​​ikke vasker av, desto mer effektivt vil det fungere. Resterende krem ​​kan fjernes med en tørr klut eller vann.

Nicole Laboratory Saline SOS Gel for akne til aktuell bruk

beskrivelse

Saline SOS gel for akne for lokal bruk:

Anbefal å kjøpe 28 kjøpere.

Lagt til ønskeliste 23 ganger.

Metode for bruk

Når du legger det 2-3 ganger om dagen på problemområder, merker du hurtigvirkningen av gelen: det raskt og merkbart reduserer antallet og størrelsen på akne, mens du fjerner årsakene til akne.

Aktive ingredienser / Sammensetning

Aqua, Glycyrrhiza Glabra (lakris) Extract, Mentha piperita (peppermynte) Extract, Matricaria chamomilla ekstrakt, Salvia officin Extract, salisylsyre, Troxerutin, butylenglykol, PEG-60 Almond glyserider, Caprylyl glykol, glyserin, Carbomer, NDGA, oleanolsyre, hydroksyetylcellulose, trietanolamin, borsyre, allantoin, pantenol, Sakkarid isomerat, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, sink PCA, Parfum, benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Anmeldelser av lokale midler til ansiktet

 • 1
 • 5/5
 • 0
 • 5
 • 1/5
 • 30
 • 6
 • 5/5
 • 19
 • 4
 • 5/5
 • 9
 • 5
 • 2/5
 • 3
 • 7
 • 5/5
 • 6
 • 4
 • 5/5
 • 6
 • 13
 • 5/5
 • 21
 • 3
 • 4/5
 • 2
 • 5
 • 5/5
 • 6

side

Vår database har allerede samlet 60 anmeldelser av lokale midler til ansiktet. Du kan også dele din mening med prosjektdeltakere ved å legge til en anmeldelse om et lokalt verktøy fra din kosmetiske pose.

 • 6
 • 48
 • 1
 • 26
 • 18
 • 45

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

Oppskrifter naturlige masker hjemme

Tekst endret 28. februar 2015

Hjemmelagde oppskrifter for skjønnhet og ungdom, disse er enkle folkemessige oppskrifter fra naturlige ingredienser.

I mange århundrer har skjønnhet fra ulike deler av verden holdt hemmelighetene til ungdommelig hud ved hjelp av enkle pleie ingredienser. For å bevare ungdommelighet, melke, hestekrem og rømme ble det brukt ulike vegetabilske og essensielle oljer, honning og pollen, kosmetisk leire og terapeutisk slam, samt forskjellige urter, avkok og urteinfusjoner som inneholdt de nødvendige vitaminer og sporstoffer i huden.

Naturlige skjønnhetsreceptene er ideelle for næring og dyp fuktighet i huden, bevare skjønnheten i tennene, styrke neglene og stimulere hårveksten. En persons skjønnhet består av mange viktige spørsmål.

De viktigste av dem er hvordan du kan forlenge ungdommen i huden. Det er veldig viktig å begynne å ta vare på huden din fra din ungdom. Huden i ansiktet og kroppen trenger beskyttelse mot miljøets skadelige virkninger, rensing, fuktighet og næring. Til dette formål brukes fuktighetsgivende masker og nærende masker, naturlige hudrensemidler som ikke krever store utgifter, men samtidig er det svært effektivt. Exfoliating hjemmelaget scrubs vil fornye og forynge huden, bidra til å opprettholde sin elastisitet og god turgor.

Spesiell effekt gir hjemmelagde masker mot akne. Med problematisk hud er konsistens og utholdenhet viktig, fordi naturlige rettsmidler virker mildere enn industrielle medisiner, selv om de ikke bare kan lindre akne, men også forbedre huden. Hvis det ikke er noen alvorlige problemer, bruk akne og akne rettsmidler basert på kosmetisk leire, honning og essensielle oljer. Forskjellige varme ansiktsmasker er svært effektive mot akne, forbedrer metabolske prosesser i de dypere lagene i huden, de bidrar til rask fornyelse og helbredelse på grunn av kroppens indre reserver. Varmemasker brukes også som enkle anti-aging masker.

I omsorg for hudenes hud, velg bad for hender og negler. Vanligvis er det næringsrike oljebad, saltvann, med tilsetning av brus og kamille, samt mykning og fuktighetsgivende parafinbad.

De mest effektive folkemidlene for å styrke neglene inneholder forskjellige vegetabilske og essensielle oljer, samt sitronsaft og urte-avkok.

Hår er vår skjønnhet og stolthet; naturlige, naturlige hårpleieprodukter vil hjelpe i deres omsorg. Den nasjonale oppskriften akkumulert gjennom århundrene vil gi mild rensing, dette vil hjelpe naturlig hjemmelaget sjampo, ernæring og fuktighetsgivende hår. Om nødvendig vil naturlige oppskrifter hjelpe til tykkelsen av håret og mot hårtap.

Det er tider når du vil drastisk forandre noe, ikke rush til stylisten, du kan hjelpe bestemorens håroppskrifter, for eksempel vil de øverste masker for hårvekst ikke bare fremme rask hårvekst, men også få effekten av strammende masker og vil bidra til å forbedre hårkvaliteten betydelig..

Hjem spargris inneholder mange nyttige oppskrifter for huden rundt øynene. Bruk av populært råd kan effektivt bli kvitt blåmerker under øynene, ta av poser og finn det beste middelet for ansiktsrynker.

Hjemmet anti-cellulitt innpakning er et veldig effektivt middel for å bekjempe cellulitt. Den mest effektive kroppswrap hjemme fra cellulitt inneholder varmekomponenter som pepper, sennep, ingefærrot, etc. En god effekt gir også hjemmet anti-cellulittmassasje og masker mot cellulitt fra honning og leire.

Før du bruker oppskrifter i praksis, les regler for å bruke masker

Nyheter fra bloggen:
___________________________________________________________

Nye artikler:
___________________________________________________________

SOS lokal action krem ​​for akne med Zincidon

Håndverk »PROPELLER» Turbo Active »SOS lokal action krem ​​for akne med Zincidon

 • beskrivelse
 • struktur
 • Anmeldelser (1)

effekt

- Tørker straks de betente områdene

- Reduserer akne og hudormer

- Den har en fuktighetsgivende og beroligende effekt.

effektivitet

Komplekset med zinkidon håndterer overdreven aktivitet av sebaceøse sekresjoner. Det forhindrer en økning i antall skadelige bakterier, og dermed forhindre utseendet av akne på huden. I tillegg er SOS-krem i stand til å redusere akne, det tørker huden og reduserer irritasjon. Huden blir jevnere, ser friskere og friskere ut.

Metode for bruk

Kremet skal påføres punktert på problemområder. Lys, kjører i fingerspissene. Det anbefales å gjøre dette om kvelden før sengetid. Du kan søke om dagen, etter behov. Jo lenger krem ​​ikke vasker av, desto mer effektivt vil det fungere. Resterende krem ​​kan fjernes med en tørr klut eller vann.

Unngå øyekontakt. Individuell intoleranse av komponenter er mulig.

Flere Artikler Om Typer Acne