Selvfølgelig vil alle ha en vakker, jevn hud uten noen feil. Men ikke alltid det vanlige budsjettet og til og med kostbare kosmetikk møter våre forventninger.

Ofte kan det ikke takle selv de vanligste problemene eller forårsake allergier etter bruk.

I slike tilfeller er det bedre å velge medisinsk kosmetikk av høy kvalitet, hvis sammensetning er spesielt utviklet for å eliminere spesifikke problemer.

Om firma og produkter Aven

En av merkene som representerer slike kosmetikk er Aven (Avene), og fordelene med dette merkevaren er at halvparten av midlene består av det reneste termiske vannet fra en fransk kilde. Aven forskere har studert egenskapene til dette unike vannet i nesten 50 år og bruker dem i utviklingen av kosmetiske produkter.

Funksjoner og fordeler, gjennomgang av ansikts- og kroppsbehandlinger

Den spesielle egenskapen til Aven er at den tilbyr flere linjer, som hver passer for en bestemt hudtype.

For øyeblikket er det bare 12. I tillegg til ansiktspleieprodukter har merket kosmetiske kroppsprodukter, leppebalmer og deodoranter.

For kvinner

Hvis du har normal hud og du ikke har noen spesielle problemer med det, anbefaler vi deg å se på Cleananese, Eluage og Hydrance Optimale Leger linjer.

De presenterer alle nødvendige produkter for daglig pleie: en myk rensende melk, fuktighetsgivende og nærende krem, væske eller emulsjon, rensende eller fuktighetsgivende maske å velge mellom.

Disse midlene vil hjelpe deg med å rense huden, intensiv fuktighet og samtidig beskytte mot ulike uønskede faktorer (stress, forurensning), gjenopprette dets stråling og friskt utseende.

Det skal bemerkes at den fuktighetsgivende emulsjonen Aven Gidrans Optimal også har en ekstra solkremspf 20, som er ganske nok i kjølig vær.

Anti-aging omsorg

Eksisterer med Avene og anti-aging omsorg. Den inneholder en emulsjon mot aldring, en krem ​​mot rynker rundt øynene og for kontur av øynene, en konsentrert gel fra dype rynker, presentert i Ystheal + og Eluage linjene.

For problem hud

Hvis du har noen problemer, er det bedre å bruke en spesiell medisinsk linje av kosmetikk. Se nærmere på hver av dem:

Trixera +

Midler av denne medisinske kosmetikklinjen Aven (Avene) brukes til atopisk dermatitt eller alvorlig tørrhet. Blant dem kan du finne en mykende krem, balsam, gel og til og med et bad. I dette tilfellet kalles badet så mildt rengjøringsmiddel at når det påføres det skaper følelsen av at huden tar et spesielt medisinsk bad.

Rengjøring Rengjør Ak

Disse linjene anbefales for personer med fet hud, akne eller tenåringer. For å eliminere disse vanskelighetene, bør du bruke en spesiell seboregulerende emulsjon, en dyp rensegel, en matting lotion, en seboregulerende (for fet hud) eller en utjevning (med akne) krem, samt en maske for å rense ansiktet.

Kald creme

Den brukes til meget tørr hud, peeling, forvitring. I denne serien av kosmetikk Avene finner du en nærende rengjøringsgel, leppebalsam, dagkrem, emulsjon for kropps- og håndkrem. Denne linjen vil være spesielt relevant om vinteren, da ansiktet, kroppen og leppene på grunn av alvorlige frost og vind spesielt trenger intensiv næring.

Antirougers

Denne kosmetikken er perfekt for sensitiv hud, som har en tendens til rødhet og rosacea. Dette inkluderer dagkrem, emulsjon og maske, som vil bidra til å redusere rødhet og forhindre dem.

Tollerance ekstreme

Denne serien anbefales å bruke for personer med overfølsom hud. Det inkluderer rensende lotion og melk, beroligende krem. Som en del av disse produktene er det helt fraværende konserveringsmidler, parfymer og emulgatorer, slik at det ikke kan forårsake allergier.

Hydrance Optimal Leger

Det anbefales å brukes på dehydrert hud som trenger ekstra fuktighetsgivende. Linjen inneholder 4 forskjellige kremer: for tørr hud, for blandet hud, beskyttende og med en ekstra spf

Cicalfate

For rask helbredelse av skader, er det verdt å kjøpe en antibakteriell krem ​​og Sicalfat tørkekrem.

Som vi kan se, selv om Avene representerer et stort antall produktserier å velge mellom, er det ikke vanskelig å forstå dem. Du trenger bare å forstå hvilket problem du vil løse og ta hensyn til riktig linje med pleieprodukter.

Vi tilbyr å se en video gjennomgang av produktene i dette merket:

For menn

Det er Aven og spesielle midler for hannen. Dette gel- og barberskum, balsam og emulsjon etter barbering, som vil bidra til å unngå irritasjon.

Ikke glem at hvis mannen din har tørrhet eller omvendt økt fett, irritasjon, couperose, bør du bruke kosmetiske produkter fra en passende serie som raskt vil eliminere alle disse ulempene.

Sunscreen Pharmaceutical Series

Om sommeren trenger vår hud ekstra pleie. Hvis du ikke bruker spesielle solkrem, vil de første tegnene på aldring vises mye tidligere enn de kunne, og du risikerer også pigmentflekker.

Aven har 3 produkter (krem, spray og emulsjon) med høy grad av beskyttelse 50+. De vil bidra til å beskytte huden mot den brennende solen og forhindre fotdermatose, melasma og intens isolasjon.

Du kan lære om hvordan Nano-Botox-serum fungerer og hva som kan forventes etter søknaden, fra denne publikasjonen.

Og her blir det fortalt om hva hyaluronske fyllstoffer er, og hvordan blir de yngre med deres hjelp.

Resultatet er testet

 • olga:

"Jeg har en kombinasjonshud med oljeaktig T-son, og jeg bruker en rensegel, fuktighetsgivende øyekrem og termisk vann fra Aven. Jeg liker spesielt det termiske vannet, som er veldig behagelig på ansiktet og ikke strammer huden. Men syren Krem Cleanance K oppfyller ikke mine forventninger. "Milana:

"Jeg elsker bare farmasøytiske kosmetikk! Blant produktene i Aven er min absolutte favoritt masker: absorberende og beroligende fuktighetsgivende. De bidrar til å gjøre ansiktet mitt så glatt og mykt at jeg alltid vil berøre det. "

"Jeg har nettopp begynt min bekjentskap med Avene-merket.

Jeg kjøpte rensende myk gel Rengjøring og termisk vann.

Jeg likte vannet mer, men fra gelen har jeg ikke nok grundig rensing.

Men generelt kan jeg si at den første bekjennelsen var positiv. "Ekaterina:

"Jeg har veldig tørr hud, og om vinteren er dette problemet spesielt akutt. Nå bruker jeg næringsrik krem, tonic og melk fra Gentle serien. Takket være bruken av disse produktene, glemte jeg å peeling, og dråpet og grått av tannkjøttet forsvant, selv om vanlige fuktighetsgivende ikke virkelig hjelper meg i dette. "

Hvilke eksperter sier

"Farmasøytiske kosmetikk, inkludert Avene, er primært ment som en grunnleggende omsorg for behandling av hudsykdommer. Jeg foreskriver det for allergisk dermatitt, rosacea, seborrheisk dermatitt og akne.

Hvis klienten har en forverring av noen sykdom, er det bedre å umiddelbart overføre det til medisinsk kosmetikk, fordi det nesten aldri gir allergiske reaksjoner. Dens aktive stoffer trer inn i kjellermembranen og begynner å virke på et dypt nivå.

Ja, og kosmetikk Aven for en vanlig hudtype er mye bedre enn massemarkedet, fordi den har blitt testet av mange studier, og er relativt billig. "Maria:

"I mitt arbeid foretrekker jeg å bruke profesjonell kosmetikk, i stedet for apotek. Tross alt er konsentrasjonen av aktive ingredienser i det mye høyere, så det klare seg bedre med ulemper. Men for hjemmeplejen er Avene ganske egnet, fordi hun har en god, tidsbestemt sammensetning.

Også i denne kosmetikken liker jeg det faktum at for hver type hud kan du velge din egen linje. Jeg anbefaler å ta hele serien på en gang, fordi den vil gi fullstendig omsorg, og alle midler vil bli kombinert med hverandre.

Men hvis du tar en gel for vask, tonic, dag og nattkrem fra forskjellige merker, risikerer du å få en effekt der komponentene i forskjellige produkter ikke harmoniserer og kan føre til en allergisk reaksjon. "

Som vi kan se, har kosmetikk Aven (Avene) ganske positive vurderinger fra både forbrukere og kosmetologer. Dette merket har mange fordeler, og prisen på kosmetikk Avene (Avene) budsjett - i området 700-1500 rubler.

Til slutt, se den informative videoen om selskapet Avene:

Kosmetikk Avene for sensitiv hud i ansikt og kropp

Egenheten av sensitiv hud ligger i sin hyperreaktjon til forskjellige stimuli. Negativ innvirkning kan ha både ny kosmetikk og den vanlige, lenge brukt. Dette skyldes tilstedeværelsen av konserveringsmidler og bakterier, og endrer strukturen av midler. Kosmetikk Avene for sensitiv hud i ansikt og kropp er sterilt, noe som sikrer sikkerheten og effektiviteten av applikasjonen.

fordeler

Følsom og overfølsom hud reagerer på virkningen av stimuli ved reaksjoner av varierende alvorlighetsgrad. Det kan forekomme hyperemi, kløe, desquamation, hevelse. Reaksjoner kan oppstå selv fra mindre effekter: kaldt vann, solstråling, kosmetikk. Dermatologiske preparater av Avѐne-merkevaren håndterer effektivt dette hudproblemet takket være betydelige fordeler:

 • Bruken av multi-stadium sterilisering når du lager kosmetikk. I dette tilfellet behandles ikke bare selve produktet, men også emballasjen (inkludert tetning) og produksjonsutstyr.
 • Fraværet av konserveringsmidler, fargestoffer, parabener, dufter og andre irriterende stoffer i preparatet sikrer den hypoallergeniske sammensetningen.
 • Kosmetikken til dette merket er 50% sammensatt av termisk vann, noe som forklarer sine uttalt rensende og fuktighetsgivende egenskaper. Dette skyldes bruk av kosmetikk Aven for tørr følsom hud.
 • De fleste av sammensetningene av dette kosmetiske merkevaren har patenterte formler, som er en bevisbase for effektiviteten av midler for å løse komplekse problemer i epidermis.
 • Kosmetikk Aven brukes til sensitiv hud av forskjellige grader: fra reaksjonshensyn til overfølsom og allergisk.

 • Egnet til bruk hos barn, inkludert nyfødte.
 • For fet følsom hud reduserer bruk av midler produksjonen av talg og stabiliserer metabolske prosesser på mobilnivå på grunn av virkningen av et kompleks av syrer (salicylsyre, glykolsyre, melkesyre og andre).
 • Bruk av kosmetikk Aven for sensitiv hud utsatt for rødhet, tørrhet, dermatitt, peeling gjør at du kan kvitte deg med disse feilene på grunn av virkningen av et kompleks av vegetabilske oljer, steroler, fettsyrer.
 • til innholdet ^

  preparater

  Høykvalitets farmasøytiske kosmetikk Avѐne er perfekt for sensitiv hud og inneholder en rekke produkter for å ta vare på den. Det er ganske mange stoffer av dette merket for denne typen dermis.

  • Kosmetikk Anti Rougeurs egnet for hud utsatt for hyperemi og rosacea.
  • Tolerance Extreme-serien anbefales for personer med overfølsom epidermis. Den har en beroligende, fuktighetsgivende effekt, beskytter mot de negative effektene av eksterne faktorer.
  • XeraCalm-serien av produkter er beregnet for tørr og atopisk overfølsom hud. Handlingen skyldes tilstedeværelsen i sammensetningen av komponenten I-modulia. Kosmetikk fjerner peeling, dehydrering. Egnet til bruk hos nyfødte.

 • Trixera serien brukes til tørr hud utsatt for dermatitt. Det bidrar til å eliminere eller redusere symptomene på irritasjon: kløe, hyperemi, peeling.
 • Preparater av serien for sensitiv hud Aven presenteres i ulike former.

  Rengjøringsmelk

  Avene mild rensemelk er utviklet for tørr og hyper-tørr sensitiv hud. Den inneholder termisk vann med beroligende egenskaper, natriumhyaluronat, rensemidler. Parabener mangler.

  Mælken fjerner urenheter og sminke fra ansiktet, inkludert øyne og lepper. Samtidig gir den myke formelen mild rensing, fuktighetsgivende effekt på de øvre lagene av dermis. Den beroligende effekten lindrer irritasjon av huden, den oppnår friskhet, elastisitet. De uttrykte rensekvaliteter er sammenlignbare med tonisk virkning.

  Melk påføres ansiktsområdet om morgenen og kvelden med masserende bevegelser ved hjelp av en bomullspute eller fingertupper. Verktøyet har en tykk tekstur, lett å bruke dispenser, den milde tekstur av stoffet smelter raskt og sprer seg over overflaten av huden. Etter bruk er det ingen film eller fett, porene er ikke tilstoppet. Gentle aroma gjenstår, det er ikke nødvendig å vaske av produktet.

  Melk kan suppleres med myk lotion.

  Gel for vasking

  Avene myk gel er utviklet for å forsiktig rense irritert og sensitiv hud av forskjellige typer: normal, fett-utsatt, blandet.

  Preparatet inkluderer termisk vann Aven, myke rengjøringselementer, oligopartikler (natriumhyaluronat).

  Gel fjerner forsiktig huden fra sminke og urenheter. Oligotermiske elementer i sammensetningen har en uttalt fuktighetsgivende effekt som sikrer fravær av tørrhet, irritasjon, tetthet av huden etter påføring av produktet.

  Gel for vask er fordelt med fingertuppene på den våte overflaten av dermis i ansikt og nakke med lette sirkulære bevegelser. Neste, betyr det å vaske av og flekk epidermisene med et håndkle.

  Myk lotion

  Glattende tonic Avene soft lotion er designet for tørr og tørr hud av sensitiv hud.

  Lotionen består av termisk vann, også myke rensingredienser, naturlige silikater er til stede i preparatet. Det inneholder ikke alkohol og parabener.

  Lotion renser forsiktig huden, beroliger, lindrer irritasjon. Naturlige silikater har en beskyttende effekt mot negative miljøfaktorer, og danner en lett merkbar film på hudoverflaten.

  Shake lotion før bruk. Påfør med en bomullspute på ansiktet, rengjort med Aven melk.

  Cleansing Micellar Lotion

  Avene rensende micellar lotion er designet for å rengjøre og fjerne sminke. Aven lotion for sensitiv hud utsatt for rødhet, fjerner trygt forurensninger og sminke uten å forårsake overfølsomhetsreaksjoner.

  Produktet inkluderer termisk vann Aven, alfabisabolol, natriumhyaluronat, tensioaktive komponenter.

  De milde rensende, beroligende effektene av micellar lotion er notert. Det beskytter dermis mot dehydrering, og opprettholder sitt naturlige fuktighetsnivå i lagene. Regelmessig bruk av stoffet stabiliserer lipidfilmen på overflaten av huden, lindrer irritasjon, gir friskhet. Alphabisabolol, i tillegg til de fuktighetsgivende og beroligende effektene, forbedrer dermisets elastisitet, dens turgor.

  Bomullspinne fuktet med stoffet, tørket av ansiktet, inkludert konturer av øyne og lepper. Skyll lotion er ikke nødvendig.

  Skånsom ansiktsskrubbe

  Avene mild ansiktsskrubbe er en eksfolierende gel designet for å rense de dype lagene av sensitiv hud.

  Skrubbingen inneholder termisk vann Aven, mikrogranuler av polyetylen og jojoba, natriumsalicylat, glykoler, sinkglukonat.

  Den milde prosessen med å behandle huden med et stoff er på grunn av virkningen av termisk vann, som har uttalt mykhet, beroligende egenskaper. Av denne grunn, etter bruk av skrubbe, er det ingen følelse av spenning, tørrhet, brennende, noe som er viktig for sensitive typer av epidermis.

  Verktøyet fjerner effektivt døde hudceller på grunn av effekten på mikrogranuler laget av polyetylen og jojoba, glatter lettnaden av derma, gjør den jevn og frisk, åpner porene, gjør det mulig å fjerne sebum. Salisylsyre har en bakteriostatisk effekt, en rensende effekt på hudstrukturen, reduserer produksjonen av talg. Zinkglukonat har antiinflammatoriske og beskyttende egenskaper.

  Påfør skrubbe til renset, tørr hud i ansiktet, unntatt området rundt øynene. Massasje i en sirkelbevegelse for å distribuere verktøyet. Vask av med vann. Det anbefales å bruke en kosmetisk 1-2 ganger i uken, basert på hudtype. Ikke bruk skrubbe i områder med mekanisk skade på dermis (riper, sår) eller en utpreget grad av akne.

  Myk kroppskrubb

  Avene soft scrub er et exfoliating kroppsforberedelse beregnet for sensitive hudtyper.

  Sammensetningen inneholder: termisk vann Aven, mikrogranuler av jojoba og polyetylen, natriumsalisylat.

  Scrub eliminerer forurensning, døde celler. Rensing utføres ved mekanisk påvirkning på hudlagene i mikrogranulene av jojoba og polyetylen og den kjemiske virkningen av salisylsyre. Samtidig er hudavlastningen glatt og jevn, irritasjon elimineres, mobil fornyelse stimuleres.

  Den gellignende tekstur sikrer mild behandling og beskytter dermis mot dehydrering. Bruken av skrubbe øker absorpsjonen av andre pleieprodukter.

  En myk skrubb bør spres på den fuktige overflaten av huden med masserende bevegelser. Skyll deretter med vann. Det anbefales å bruke kosmetisk 1-2 ganger i uken, basert på dermis type og tilstand.

  Beroligende fuktighetsgivende maske

  Kosmetisk produkt Avene beroligende fuktighetsgivende maske spesialdesignet for pleie av sensitiv, sliten, irritert hud.

  Sammensetningen av masken inkluderer olje av kartama og kokosnøtt, glykoler.

  Bruk av kosmetiske produkter gir gjenoppretting av dermis, regenerering, fjerning av irritasjonssymptomer (hyperemi, brennende, prikkende etc.), og opprettholder et optimalt nivå av fuktighet i hudlagene. Den epidermis er mettet med næringsstoffer, eliminerer følelsen av spenning, peeling.

  Maske rikelig fordelt på den rensede epidermis av ansikt og nakke, og la i 10-15 minutter. Deretter fjernes resteret med serviett. Spray termisk vann på huden Aven. For terapeutisk effekt anbefales masken å brukes daglig i en uke, deretter en gang i uka.

  Fuktighetsgivende beroligende serum

  Serum Avene hydrerende beroligende serum er designet for intensiv fuktighet og gjenoppretting av sensitiv, svak hud, i strid med strukturen under påvirkning av ulike faktorer (forurensning, bruk av ikke-tilpassede midler etc.).

  Sammensetningen av det kosmetiske produktet inneholder termisk vann Aven, glyserin, glykoler, liposomer, silikongel.

  Serumets komponenter har en uttalt fuktighetsgivende og beroligende virkning, noe som gir hudens elastisitet og glatthet. Utseendet til dermis transformeres umiddelbart, eliminerer tegn på irritasjon.

  Preparatet fordeles ved massasjebevegelser på det rensede området av ansikt og nakke to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Påfør deretter dag eller nattkrem.

  Nærende kompenserende krem

  Avene nærende kremkompenserende nærende krem ​​er designet for daglig pleie av følsom, tørr eller svekket hud i ansikt og nakke.

  Sammensetningen av kompenserende fløte inkluderer termisk vann Aven, ernæringsmessig kompleks, vitamin E.

  Næringsstoffet stabiliserer lipidmantelen, forhindrer dehydrering, øker beskyttelsesevnen til dermis fra de negative effektene av ulike faktorer (inkludert frie radikaler), reduserer reaktiviteten, eliminerer symptomene på irritasjon, følelse av tetthet, ubehag, glattning av rynker.

  Nærende krem ​​absorberes raskt med dannelsen av en umerkelig film som gir huden et godt preparert og sunt utseende. Kosmetisk produkt påføres på avskallet hud om morgenen og / eller om kvelden.

  sammensetningen av krem ​​Avene - i vurderinger av kosmetikk

  Merke: En annen 301 merkevare i listen.

  Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "kremsammensetning".
  Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

  Fant 28 vurderinger

  orkide
  Kirov Aktiv medlem

  Produsentens løfter: Daglig nærende omsorg for tørr eller svekket følsom ansikts- og nakkehud. Gjenoppretter vitale hudfunksjoner, kompenserer for tørr hudhydrolipidmangel.

  - Moisturizes: Den patenterte trio-lipidformelen etterligner strukturen av det intercellulære stoffet, som gir en mer holdbar tilkobling av celler, som forhindrer dehydrering.
  - Beskytter: Pre-tokoferil beskytter huden mot aggressive effekter av frie radikaler.
  - Beroligende: Avene termisk vann med sine beroligende og irriterende egenskaper gir øyeblikkelig komfort til huden din.
  - Lett og rik tekstur smelter på huden din om noen få øyeblikk.
  - Inneholder ikke parabener.


  Kremet er plassert i en tung glassburk med et vri på lokk og en beskyttende foliemembran. Inkludert var en spatel for å samle krem ​​fra en krukke. Aromaen er kosmetisk, lys, ikke følt etter påføring. Til tross for den tette tekstur er kremet veldig enkelt fordelt og ligger i et tynt lag, raskt absorbert. Ikke etterlater en klebrig film. Etter påføring av krem, føles det en beroligende effekt på huden. Jeg bruker det som en dagkrem. Det er ikke i konflikt med sminke, ingenting "flyter" på det. Krem på huden min utfordret ikke irritasjoner og utslett. Forbruket er veldig økonomisk.

  orkide
  Kirov Aktiv medlem

  Fra produsenten: Aven Klinans Hydra Soothing Cream har en regenererende, fuktighetsgivende og nærende effekt på tørr og irritert hud.
  Kremet har en ikke-fettete tekstur som er lett å påføre og absorberes raskt, gjenoppretter hudkomfort og lindrer irritasjoner fra aknemedikamenter.
  Aktive ingredienser:
  • Termisk vann Avene lindrer, gjenoppretter alle egenskapene til huden;
  • Bisabolol fjerner rødhet og gjør huden smidig;
  • Aktivt fuktighetsgivende og nærende ingredienser gjenoppretter det forandrede lipidlaget av huden.
  Dessuten inneholder den sink, som tørker betennelse og regulerer talgproduksjonen.

  ingredienser:
  Avene termisk kildevann (avene aqua). karthamus tinctorius (safflower) frøolje (karthamus tinctorius frøolje). sukrose stearat. kapryl / capritt triglyserid. myreth-3 myristat. PEG-12. butylenglykol. pentaerythrityl tetracaprylate / tetracaprat. glyserin. dimetikon. cetylalkohol. akrylater / c10-30 alkylakrylat-krypolymer. bht. bisabolol. kaprylylglykol. dinatrium edta. duft (parfyme). phenoxyethanol. natriumacetat. sukrose distearat. trietanolamin. vann (vann). xantangummi. sinkglukonat.

  Kremet er i et mykt plastrør med en unscrewing cap, volum 40 ml. I tekstur, det ligner en fet krem-balsam. For meg er det veldig hyggelig å bruke, det er lett fordelt og absorberes ganske raskt. Duften betyr - kosmetisk, ikke påtrengende. Det gir ikke en fettfilm, bare følelsen av næret, godt hydrert hud. Inflammatoriske elementer er ikke provosert, porene er ikke tilstoppet. Alle løftene fra produsenten når det gjelder hydrering, ernæring og utvinning av lipidlaget på huden min, er oppfylt. I bruk er det svært økonomisk på grunn av dets tekstur. I vurderingene leser han at han ruller og ikke ligner sminke. I mitt tilfelle ble ikke noe som dette lagt merke til. Makeup passer perfekt, ingenting glider og flyter ikke.

  Jeg brukte mange Avene-produkter, min mening er at disse kosmetikkene er ganske svake, bare egnet for hudpleie uten noen spesielle problemer i alder av 30 år. Jeg vurderer allerede profesjonelle merker. Her ble ført til beskrivelsen, produsenten hevder at kremen ultralett, silkeaktig, ikke-fettete tekstur, tvert imot, kremen tykk, fet, er det svært vanskelig å fordele i ansiktet, rett ubehagelig, følte effekten av filmen i ansiktet. Som en del av verktøyet er det en frøolje, som ikke er bra for fet hud. Fake kan ikke kjøpes, ikke i Russland, på apotek i Finland. Av fordelene, det mats lenge, først ser ansiktet ut som en feit pannekake, da absorberer den med tiden. Jeg vil ikke kjøpe det lenger, det er veldig ubehagelig å sette den på.

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

  Rozario
  Et sted i Asia. Aktivt medlem

  God dag til alle!

  Huden av hendene mine er veldig tynn og tørr, spesielt i prohlalny perioden, og spørsmålet om kvalitet håndkrem er svært alvorlig, ikke så lenge siden ved en tilfeldighet, ut av nysgjerrighet, kjøpte jeg en håndkrem fra Avene "Cold Cream" og siden dette er min Det andre røret, som er nesten over (slik at han ser litt "sliten"))).

  Vel, la oss gå videre til tx, hvorfor jeg kjøpte det igjen (og hvorfor jeg vil ta det igjen og igjen):

  -Veldig godt nærer og fukter huden;

  -Den har en nøytral, ikke-obsessiv parfyme;

  -Ikke fettete, ikke klissete;

  -Svært raskt absorbert uten å gi ubehagelige filmer og fettinnhold;

  -Det virker ikke "før hånden vaskes".

  Når det er distribuert på huden, ser det ut som dette, det er som en gjennomsiktig tykk gel.

  Jeg bruker det med glede, jeg fortalte ikke engang at det var så kult, kanskje med et svært alvorlig problem med huden, det er ikke nok ernæring, men jeg er ganske tørr og jeg likte det, som regel har jeg ikke nok fuktighetsgivende hender kremer. Volum 75 ml, jeg kjøper ikke i Russland, så prisene kan variere, jeg tar $ 12 hver.

  God shopping for alle, jeg håper det var nyttig!

  [Redigert av forfatteren 19. februar 2014]

  Jeg begynner med det faktum at huden min er kombinert. Om vinteren er det utsatt for tørrhet, og om sommeren er det oljelig.

  Hydrans Optimal Leger Hydrating Cream fra Avene. Min hud er kombinert. Om vinteren er det utsatt for tørrhet, og om sommeren er det oljelig.

  Jeg likte kremet. Det er luktfritt, hvitt, veldig delikat, perfekt fuktighet, nærer, regenererer huden. Huden etter det er myk, mild. Makeup går bra, ikke tette porene. Krem etter påføring absorberes raskt. Den passer også godt under øynene. Ingredienser: Vann, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius (Hybrid Safflower) Seed Oil, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol, BHT, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja (Soyabønne) Seed Extract, Fenoxyetanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

  Masque Apaisant Hydratant fuktighetsgivende maske for sensitiv hud fra Avene. Ser ikke på komposisjonen som er kjøpt. Hva var min skuffelse da jeg så mineralolje i komposisjonen på andreplass. Jenter, hvis masken ikke blir stående i ansiktet for en lang tid, spesielt om natten: i henhold til instruks for 15 minutter og skyll og bruker hver dag, det er ikke noe kriminelt i form av kviser og betennelse, vil ikke være så vel en god fuktighetsgivende maske, men uten den høye entusiasme. Masken av hvit farge, ved konsistens som nærende krem, fordeles enkelt, ikke fettete, samme standard Avene lukt (veldig lett kosmetisk).

  Ingredienser: Vann, mineralolje (Paraffinum Liquidum), Stearic Acid, Capryl / Capric Triglycerides, Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Carbomer, Dinatrium Edta, Etylparaben, Duft, Metylparaben, Fenoksyetanol, Fenyltrimetikon, Propylparaben, Trietanolamin

  Med kosmetikk AVEN kjent i mer enn 2 år. Jeg har problemhud, noen ganger forekommer utslett, spesielt om sommeren. For 4 år siden var jeg intensivt behandlet for demodikose (som er kjent med dette problemet vet hvor vanskelig det er å holde huden i god stand og holde fingeren på puls slik at det ikke er noe tilbakefall). Behandling med aggressive stoffer førte til dehydrering + til en enda mer intens frigivelse av talg. Det var veldig vanskelig å plukke opp kosmetikk for omsorg, fordi vanlige kremer ikke passer (fordi de er mat til kryss). Termisk vann AVEN kom til redning, som kan brukes som fuktighet i løpet av dagen. I tillegg kan det fjerne en liten irritasjon av huden, som også er en "+".

  Men jeg vil spesielt fremheve AVEN solkrem. Bildet nedenfor (ble kjøpt i Japan, men å finne det vil ikke være et problem her heller).

  Hvorfor valgte denne kremet? Den har en ikke-fettete lysstruktur, etter påføring er det ingen følelse av kliss, som etter andre kremer. Jeg vil kalle det krem ​​- emulsjon. Nekomedogenny. Fukt og beroliger huden (på grunn av det termiske vannet i krem). Det viktigste er at min problematiske hud reagerer veldig godt på det, ikke provoserer en ny utbrudd :) Og sminke går det perfekt. Jeg vil fortsette å bruke den videre.

  kjøpte beroligende krem ​​for øyet kontur (for chuvst. huden), hevdes å være allergivennlige, en farmasøyt i apotek trygg på at faktisk det ikke kan være allergisk, men jeg er nok unntaket, er det. Å. Jeg har en allergi manifestert, tror jeg grunnen til dette var at vitamin - i sammensetningen av krem, men dette er ikke et faktum. så hvem har en tendens til allergi, prøv å bruke sonden først, og så fikk jeg 709 p. fløy inn i urnen. og så kremet var godt eggløsning, luktfri, hadde ikke tid til å legge merke til noe lenger, siden det brukte det bokstavelig talt i 4 dager.

  Generelt liker jeg La Rosh, men dessverre har de ikke for meg en cremica d / hud rundt øynene. Det var et utvalg av hydrolyse, det var ingen allergi, men det var en følelse av hudtetthet, de har fortsatt en serie med C-vitamin, men jeg er redd for at det vil være allergi, så bare aldersserien.

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 9 · Nei 0

  om kosmetikk Avene 27. januar 2012

  Termisk vann er vakkert. Det lindrer virkelig kløe og rødhet, i motsetning til Vichy.

  Micellar-løsningen er luksuriøs, myker, fuktig og lukten..

  Kald ansiktskrem - jeg likte det ikke, mineralolje kommer først, det er maskert, selv i kaldt vær er det fettete.

  Hygienisk leppestift er det samme som bivoks. lepper som lys pusset. fuktighetsgivende, mykgjørende - null.

  Hydrans Rish er en god nærende krem.

  Generelt er merket som det, men mange produkter er urimelig overpriced. Spesielt anti-aging serum og krem.

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 0

  kjøpte likevel Cleanance-k og Diaknel.

  Vel jeg kan si - Diaknelem hatt et par uker, når påføres huden klemt, den første uken av resultatet var ikke, så vi begynte å få ut nye spots - og på kinnene, stor, rød, langpasning, var flekker over hele ansiktet. kanskje det var verdt å holde, men jeg kunne ikke stå det - jeg ble reddet av badagia (stedene bleknet over en uke), indisk krem ​​fra post-acne og pigmentering og om natten ble Cleanance-k nanost. Ny akne slutte å virke (pah-pah), gamle blekner, mer eller mindre lettelse utjevnet. Det er overraskende at Cleanance-k og Diaknel er like i komposisjon, bortsett fra at retinol og syrer har mer innhold i Diaknel, men jeg klagde ikke over allergier - og se, en kom opp og jeg vil ikke ta den andre lenger.

  om kosmetikk Avene 20. februar 2011

  Xenia!

  Produsenten posisjonerer denne kremgelen eller for helt tørr hud, og oftere for fet, som ble grov / tørr / irritert på tidspunktet for behandlingen. Det vil si at hvis huden din ikke regnes som fet og tørrhet regnes som en egenskap i huden din, så er denne gelen ikke for deg. Videre ser du allerede at det ikke passer deg kategorisk. Dermed vil du provosere enda større tørrhet i huden, i forbindelse med hvilken det kan føre til problemer i form av kviser, etc. problemer fordi Fra mangel på fuktighetskrem vil huden frigjøre mer fett.

  Aven har en fersken-kremmousse for alle hudtyper, men jeg anbefaler det ikke fordi Det er ingen renhet med det. Det er bedre for dem å vaske om morgenen, for å oppdatere huden ren.

  Ta en nærmere titt på CLARINS Gentle Foaming Cleanser med Cottonseed. Det beste, etter min mening (og ikke bare i min). Og kjøp en krem ​​fra Optimal-linjen, men bare med en beskyttelsesfaktor (egnet for din hudtype), fordi deres sammensetning er bedre enn de av optimals som ikke inneholder SPF 20.

  Og Aven har en god fuktighetskrem for øyekontur, Masochka, veldig mild scrabic, krem ​​fra Optimal-linjen med SPF 20 (både Leger og Riesch, avhengig av sesong og hudtype) er utmerket. Også en kompenserende krem ​​for tørr hud i en krukke, og selvfølgelig en termo - den mest best for meg. Disse verktøyene er som veldig mange, inkl. og meg

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 8 · Nei 0

  om kosmetikk Avene 11. januar 2010

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nei 0

  om kosmetikk Avene 20. oktober 2009

  om kosmetikk Avene 22. juli 2009

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

  om kosmetikk Avene 20. februar 2009

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

  om kosmetikk Avene 8. desember 2007

  Jeg bestemte meg for å endre hudpleie. Jeg tror at min favoritt Styx gjorde jobben sin - brakte huden tilbake til livet, utjevnet den, restaurerte den, men klarte ikke å klare pimples. Solitary noen ganger i problemperioder vises, men vi ønsker ikke noe mer. Etter å ha lest vurderingene, bestemte jeg meg for å hoppe over til Avene. Jeg holder fast på min regel - jeg kjøper først et verktøy, hvis jeg går - hele serien. Jeg begynte å teste Avene fra gelen for vask. Så i dag bruker jeg:

  1. Gel for vasking for problematisk hud - Jeg liker det veldig mye: myk, med diskret lys aroma. Da jeg kjøpte, likte jeg ikke flasken - jeg var vant til pumper, men jeg merket ikke at lokket var spesielt. Generelt, som fra alle sider - renser godt, tørker huden ikke og strammer ikke, veldig økonomisk. Nå selv min tilbake til dem.
  2. Krem "Klínak" - for å gjenopprette huden etter aknebehandling og tørke huden med anti-akne-midler. Til tross for det faktum at jeg skulle kjøpe midler forberedt (jeg har lest anmeldelser, ble jeg kjent med sortimentet og komposisjonene), jeg forventer ikke at jeg ville kjøpe denne kremet - jeg overlappte noe. Da jeg kom hjem og ble kjent med detaljer med sammensetning og formål, ble jeg veldig opprørt. Som en del av sheasmør og jojobaolje kan de være komedogene. I tillegg har jeg ikke tørr hud, men til det bedre - hvis alt Jeg visste det før, jeg ville ikke ha kjøpt denne kremet, og nå nyter jeg det - kremet virker greit, men det blir brukt og absorberes lett, det lukter som en gel, det er hyggelig. Generelt likte jeg det veldig. For vinter er det bare en finne, jeg gni den om morgenen, og om kvelden et rent farmasøytisk stoff for akne. Akne stoppet ikke. Jeg tror dette er min store seier i det siste. Jeg vet ikke om jeg skal bruke denne kremet i fremtiden, men jeg vil definitivt teste dette merket.
  3. Termisk vann - det siste kjøpet. Jeg bruker det som en vaskemaskin - kommer hjem er ikke for sent, så jeg vil fortsatt ikke vaske. Jeg sprayer med vann og tørker med et serviett - huden er fortsatt ren, fuktig og viktigst uten pulver. Og cilia er malt. Vannet er behagelig mer enn det som ble testet av Vichy - mykere, men hvis det er noe. Ja, jeg løste problemet med hudbetennelse Etter å ha barbert bena - disse røde prikkene etter barbering neste dag fikk meg, hjalp bare av alkohol. Fu, nå uten det.
  Nå vil jeg prøve øyekremet fra de første rynkene og mosaikkpulveret, så dette er når jeg er ferdig med min Estee, men det er fortsatt veldig mye.

  Avene (Aven)

  Brand klasse: medisinske + naturlige.

  Land: Frankrike.

  Prisklasse: fra 300 til 3000 rubler.

  Nettsted: http://www.avene.ru/

  Avene er et fransk merke, hvis kosmetikk er basert på termisk vann. Alle produktene i dette selskapet er halvt termisk vann.

  Brand historie

  Source Aven oppdaget i 1736. Han tilskrives de nasjonale skatter i Frankrike. Kosmetikk basert på vann fra denne kilden begynte å bli produsert i 1975 i laboratoriene til Pierre Fabré.

  I 1990 ble et hydroterapi senter bygget. Hvert år blir to og et halvt tusen mennesker sunne i det.

  Varemerket har fått tillit fra mange mennesker over hele verden takket være sin høye kvalitet og terapeutiske kosmetikk basert på naturlige ingredienser.

  forskning

  Kosmetisk merkevare selger produkter for alle typer sensitiv hud. Selv hanskere som er utsatt for allergi, kan selv velge et egnet verktøy.

  For å gi maksimal beskyttelse for huden har Aven utviklet sterile hudpleieprodukter. De inneholder ikke konserveringsmidler og består bare av stoffer som er nødvendige for kroppen.

  Denne utviklingen har blitt grunnlaget for en ny produksjons teknologi standard. Opprettelse av kosmetikk består nå av følgende faser:

  • sterilisering av pakker og utstyr;
  • patenterte steriliseringssammensetninger;
  • Produksjon under sterile forhold.

  På grunn av dette ble kosmetikkene helt beskyttet mot bakterier gjennom hele bruksperioden.

  Produktspesifikasjoner

  Konsentrasjonen av termisk vann i sammensetningen av kosmetikk selskap "Aven" mer enn 50% prosent. Dette vannet er beriket med mineraler og sporstoffer. Den inneholder mye jern, sink, sølv, fluor. Disse stoffene har antiinflammatoriske egenskaper. Den lave saltheten av vann gjør den egnet til selv de mest sensitive hudtyper.

  Det finnes linjer med pleieprodukter for alle hudtyper og til og med for små barn. Ved hjelp av denne kosmetikken kan du rengjøre og fukte huden, ta den i tone. Alle kan velge krem, tonic, lotion, skrubbe, emulsjon eller annet verktøy som sikrer helsen og skjønnheten i huden.

  Oftest erverver det meget termiske vannet, som brukes som tonic. Med hjelp av Avene-kosmetikk kan du behandle og forhindre utvikling av dermatologiske sykdommer.

  Hovedlinjer

  Avene-merkevaren tilbyr forbrukere kosmetikk til ansikts- og kroppspleie for enhver smak. Det er slike linjer med midler:

  1. Kropps kosmetikk. Disse er fuktighetskrem, rulle deodoranter og olje.
  2. Midler for å eliminere rødhet. Disse er beroligende masker og emulsjoner for rosacea.
  3. Ta vare på problem hud.
  4. Ta vare på skadet hud. Disse er tørkekrem og antibakterielle kremer, regenereringsmidler.
  5. Midler med kald krem.
  6. Termisk vann.
  7. Kosmetikk til daglig bruk.
  8. Menns kosmetikk: barberingsskum og geler, lotioner og emulsjoner etter barbering, anti-aldringsprodukter.
  9. For foryngelse og pleie av tørr og atopisk hud.
  10. Solkremer.
  11. Kosmetikk for moden hud.

  Takket være et så bredt spekter kan alle tilfredsstille sine ønsker.

  Fordeler og ulemper

  Alle produkter Avene har stor kjærlighet og tillit til forbrukerne. Det lar deg effektivt eliminere dermatologiske problemer og forsiktig bryr seg om huden. Ulempen med denne kosmetikken er at kostnaden er ganske høy. Men prisen er helt i samsvar med kvaliteten på produktene.

  Kosmetikk AVENE

  AVENE har operert siden 1990 og er en av verdens ledende produsenter av kosmetikk. For en relativt kort periode har selskapet skapt en stor produktserie som effektivt bryr seg om delikat hud.

  AVENE-kosmetikk, den offisielle nettsiden som du enkelt kan finne på Internett, er laget i full overensstemmelse med alle regler og forskrifter, derfor er det ikke bare effektivt, men også trygt.

  AVENE: kosmetiske egenskaper

  AVENE kosmetikk kommer fra Frankrike. Nøkkelkomponenten, grunnlaget for alle kremer og kremer av dette merket, er et unikt termisk vann. Det er utvannet i fjellene i Sør-Frankrike.

  Verdien av termisk vann ligger i det faktum at sammensetningen inneholder et stort antall nyttige sporstoffer, som det er mulig å opprettholde den naturlige balansen i huden, forhindre dens dehydrering og raskt eliminere forskjellige irritasjoner.

  AVENE kosmetikk er det perfekte valget for både unge jenter og modne kvinner. Problemer med valg av egnet krem ​​oppstår vanligvis ikke, siden selskapet produserer en stor produktlinje beregnet på pleie av alle hudtyper, inkludert overfølsomhet.

  Å dømme etter de mange positive vurderingene om AVENE-produkter, er dette virkelig den typen kosmetikk som hver kvinne skal bruke.

  AVENE: typer kosmetikk

  Kosmetikk AVENE, produktkatalogen du kan se på vår nettside, er veldig populær over hele verden.

  Det er ganske mange samlinger av produkter fra dette selskapet, som for enkelhets skyld er delt inn i tre typer:

  - kosmetikk for å forbedre utseendet på huden;

  - kosmetikk for å forbedre tilstanden til huden;

  - medisinsk kosmetikk for effektiv bekjempelse mot dermatologiske sykdommer.

  De mest populære produktlinjene AVENE er:

  • Gindrans Optimal - fuktighetsgivende linje;
  • Anti-rider - mot kløe og rødhet;
  • Diakneal - effektivt håndterer ansikts acne;
  • Kuvrans - for medisinsk sminke;
  • Dirozeal - for å bekjempe couperose;
  • Wedge Ak - anti-inflammatorisk fuktighetslinje;
  • Eluage - å eliminere de første tegn på aldring;
  • Klinans-K - for ungdommelig hud utsatt for akne;
  • Isteal - fra aldrende hud;
  • Cold Cream - for tørr hud;
  • Sicalfat - kosmetikk for å fjerne hudirritasjon med antibakteriell effekt;
  • Toleranse Ekstrem - kosmetikk for allergi utsatt, overfølsom hud;
  • midler fra solen;
  • linje for menn.

  AVENE: For hvem er denne kosmetikken beregnet?

  Kosmetikk AVENE, som du kan kjøpe i butikken vår, er ment å forbedre tilstanden til huden (inkludert allergisk og overfølsom).

  Over hele verden ble det gjennomført mer enn 600 kliniske studier av AVENE-kosmetikk, noe som viste at det termiske vannet, på grunnlag av hvilket alle kosmetikkene til dette merket er laget, effektivt reduserer irritasjonen av sensitiv hud.

  Det er derfor mange dermatologer bruker AVENE-kosmetikk som en del av kompleks behandling av mange hudsykdommer.

  Ved å bruke kosmetikk av dette merket hver dag kan du oppdatere tilstanden til huden, lindre irritasjon og kløe.

  AVENE: pris og salg

  Kosmetikk AVENE, prisen er angitt ved siden av produktbildet, er tilgjengelig i vår nettbutikk. Å gjøre et kjøp på nettstedet vårt er veldig enkelt. For å gjøre dette, velger du elementet du bestemmer om metoden for levering og betaling, og deretter foreta et kjøp direkte på nettstedet, gjennom kurven eller ringe nummeret 8 800 550-52-96 (gratis for innbyggerne i regioner) og å bestille via våre ledere salg.

  Konsultasjoner om valg av kosmetikk

  AVENE-kosmetikk, vurderinger som er svært positive, er tilgjengelige i et stort utvalg, noe som noen ganger gjør det vanskelig for folk å velge riktig produkt.

  Hvis du ikke vet hvilket produkt du skal velge, ta kontakt med våre konsulenter, og de vil gjerne hjelpe deg med å ta hensyn til dine behov og ønsker.

  © 2009-2016 Transfaktory.Ru Alle rettigheter reservert.
  Sitemap
  Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205
  Tlf: 8 (495) 642-52-96

  © 2009-2018. Hypermarket-Health.RF. Alle rettigheter reservert. Sitemap

  Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205 Tlf: 8 (495) 642-52-96

  sprosyvracha.ru

  side om kompetent holdning til hudpleie av ansikt og kropp, valg av kosmetikk, effektivitet av kosmetiske produkter og prosedyrer

  Kosmetikk Avene - kropps hudpleie - linje Akerat.

  XeraCalm A.D. Kosmetisk produktlinje fra selskapet Avene for hud som lider av manifestasjoner av atopisk dermatitt (kløe, tørrhet, peeling), er helt det samme for ansiktets hud og for kroppens hud. Om alle produktene i denne linjen kan du lese artikkelen her.

  Og i dag ser vi på Akerat-produktlinjen som Avene tilbyr for å ta vare på svært tørr og flakket hud.

  AKERAT INTENSIVT FØLGENDE ORGANKROOM FOR MEGET TØR HUD, BENT TIL STELLOWS

  Her er hva de skriver om dette verktøyet på Avene nettsiden:

  • Fuktighetsgivende *: Takket være den kombinerte virkningen av melkesyre og urea blir huden fløyelsaktig og myk.
  • Keratolytisk virkning: Fjerner skalaer på grunn av salicylsyre; huden din blir jevnere.
  • Ernæring: Få god ernæring, huden din blir mer elastisk og følelser - mer behagelig.
  • Beroligende effekt: Termisk vann Aven, takket være sin beroligende og antiirriterende effekt, gjør huden din mykere.

  * - de øvre lagene i huden.

  Akerat kroppskrem er spesialdesignet for huden, whiling er følsom og forblir tørr som følge av keratose; med calluses.

  • Påfør Akerat med en mild masserende bevegelse 1 eller 2 ganger om dagen.
  • Ikke bruk på barn under 3 år eller på sårområdet.
  • Unngå kontakt med øynene.

  Kjemisk sammensetning:

  1. AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) - termisk vann Avene.
  2. MINERALOLJE (PARAFFINUMLIKVIDUM) - Flytende paraffin (petroleumjell), mineralolje, godt raffinert, oppnås ved destillasjon av olje. Det regnes som den beste hudfukteren. Ikke forårsaker allergiske reaksjoner, ikke comedogenno. Skaper en vanntett film på hudoverflaten.
  3. PROPYLENE GLYCOL - finnes i nesten hvilken som helst kosmetikk, noen ganger også i økologisk. I lang tid var "i skam", ble det antatt at det akkumuleres i kroppen og kan forårsake skade på leveren. Alvorlige studier har blitt utført, og han har blitt rehabilitert og godkjent for kosmetikk. For det første er konsentrasjonen svært lav, for det andre akkumuleres han ikke i kroppen, og for det tredje, SKAL IKKE skade leveren. Alle bivirkninger ble beskrevet i kjemiske arbeidere som bokstavelig talt "badet" i propylenglykol. Og likevel kan denne ingrediensen forårsake irritasjon på huden, derfor er den ikke egnet for sensitiv hud, i tilfelle allergisk dermatitt, eksem, psoriasis og akne. I kosmetikk brukes det som et godt løsningsmiddel, det skaper en homogen emulsjon. Det er leder av andre aktive ingredienser i kremet i de dype lagene i huden. Vel fukter huden, har antibakterielle egenskaper.
  4. Urea - urea, er en del av den naturlige fuktighetsgivende faktoren, det vil si, finnes i menneskelig hud. Det fanger vannmolekyler og holder dem i huden. På grunn av molekylets meget små størrelse er det en god leder av andre biologisk aktive stoffer i huden. Den har en antimikrobiell effekt, det er ofte inkludert i preparatet for behandling av akne. Konserveringsmiddel. I kosmetikk brukes vanligvis et syntetisk produkt - urea (diazolinidyl) urea. Og også urea er en fantastisk exfoliant, exfoliates "døde" kåt skalaer, gjør huden jevn. MEN: kan øke irritasjon og rødhet av sensitiv hud.
  5. TRIETHANOLAMINE er en hjelpestoff som utløser produktets pH. Ikke giftig for huden.
  6. METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE - emulgator og overflateaktivt middel. Kan forårsake hudirritasjon.
  7. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OLJE (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLJE) - Søt mandelolje. Mykgjørende.
  8. PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE er en blanding av polyetylenglykol, fettsyrer og glukose. Multifunksjonell komponent - emolent, overflateaktivt middel, emulgeringsmiddel, emulsjonsfortykningsmiddel. Ikke giftig for huden. Refererer til "gode" ingredienser.
  9. Salisylsyre - refererer til beta-hydroksysyrer. Keratolytisk, det vil si, har en eksfolierende effekt, splitter sammenhengen mellom cellene i stratum corneum, derfor anbefales det ofte i tilfelle av fet hud. Det har en affinitet for aspirin, så det reduserer betennelse. Det trenger inn i de dype lagene i huden, kommer inn i porene, og gir en antimikrobiell effekt der. Glatter overflaten av huden, hjelper til med å oppløse "hvit" akne. Hvit pigmentering.
  10. CARBOMER er en syntetisk komponent som brukes til å stabilisere emulsjonen og for å oppnå gjennomsiktige geler. Skaper en ikke-klebrig film på overflaten av huden, forhindrer fordampning av vann. Interagerer ikke med huden. Er ikke giftig.
  11. LAKTIKSYRE - melkesyre, tilhører klassen av alfa-hydroksy syrer, isolert fra melk, hovedsakelig brukt til kosmetiske formål syntetisk. Peels horny celler, ødelegger kommunikasjon mellom dem. Inkludert i den naturlige fuktighetsgivende faktoren, oppfattes veldig godt av huden. Det er det mildeste eksfolieringsmiddelet til dags dato. Passer for tørr og sensitiv hud. I høye konsentrasjoner kan det forårsake hudirritasjon (som alle fruktsyrer). Betraktet som en av de beste kosmetiske ingrediensene.
  12. PHENOXYETHANOL, ETHYLENE BRASSYLATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

  konklusjon:

  Ja, eksfolierende stoffer er til stede i denne fuktighetsgivende og mykgjørende hudkrem fra Avene. MEN:

  • urea i dette stoffet viser mer fuktighetsegenskaper enn eksfolierende;
  • Salisylsyre og melkesyre i denne fløten virker ikke som eksfolianter, fordi for det første konsentrasjonen er for lav, og for det andre er kremets pH 4,1, noe som gjør disse ingrediensene ikke effektive.

  Vær også oppmerksom på at selv om duftene ikke er inkludert i ingredienslisten, er ETHYLENE BRASSYLATE til stede i kremen - og dette er en komponent som virker som en duft. Derfor, for sensitiv hud, er denne krem ​​fra Avene kanskje ikke egnet.

  Og så - en grunnleggende fuktighetskrem for tørr hud.

  PS! Hvis du vil skille hornete celler fra overflaten av huden, fukte den tørr hud, så det er bedre å bruke lette frukt fruktkrem til dette formålet.

  AKERAT KREV FOR LOKAL TEGNING PÅ ZONER MED SEAL OG ØNSK

  Først vil vi bli kjent med denne måten på linjen Akerat fra Avene på selskapets offisielle nettsted:

  Tube med et tips 100 ml

  fordeler:

  • Fuktighetsgivende *: Den kombinerte virkningen av hovedkomponentene i høye konsentrasjoner (30% urea og melkesyre) fremmer peeling. Din hud blir jevnere og fløyelsaktig myk.
  • Kerato-regulerende effekt: Denne krem ​​reduserer kronisk fortykning av huden, takket være salicylsyre, som er inneholdt i høy konsentrasjon (2%).
  • Beroligende effekt: Termisk vann Aven, takket være sin beroligende og antiirriterende effekt, gjør huden din mykere.

  * - de øvre lagene i huden.

  Krem Akerat S for følsomme områder er designet spesielt for huden, som fortsatt er følsom og tørr som følge av keratose, er kun indikert for lokal bruk: kronisk og overdreven fortykning av hud på kropp og hode.

  Riktig anvendelse:

  • Til kroppen: Påfør Akerat Klem lokalt med masserende bevegelser til områder som krever behandling 1 eller 2 ganger om dagen.
  • For hodebunn: La over hele natten eller 1 time under en okklusiv dressing, skyll deretter med mild sjampo.
  • Ikke bruk på barn under 3 år eller på sårområdet.
  • Unngå kontakt med øynene.

  Kjemisk sammensetning:

  1. AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) - termisk vann Avene.
  2. Urea - urea, se ovenfor.
  3. PROPYLENE GLYCOL. MINERALOLJE (PARAFFINUMLIKVIDUM). CYKLOMETHICONE - se ovenfor.
  4. POLYACRYLATE-13 - syntetisk filmform. Ikke skadelig for huden.
  5. Trietanolamin. PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OLJE (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLJE). Salisylsyre. Polyisobutene. LAKTIKSYRE. Phenoxyethanol. PEG / PPG-18/18-dimetylen. POLYSORBAT 20. SORBITAN ISOSTEARAT. TOCOPHERYL ACETATE. VANN (AQUA).

  konklusjon:

  Denne krem ​​inneholder en virkelig høy konsentrasjon av urea, kjent for dens fuktighetsgivende egenskaper. Urea brukes til å behandle psoriasis, det skiller huden godt og veldig forsiktig. I tillegg reduserer urea i kombinasjon med oljer og blødningsmidler alvorlighetsgraden av betennelse.

  Når det gjelder salisylsyre - selv om den er her og 2%, vil den fortsatt ikke virke som en eksfolierende, fordi kremens pH er ca. 4.

  Flere Artikler Om Typer Acne