Akne er et vanlig problem som vises i hver persons liv. Hva å gjøre hvis dyre kosmetikk ikke hjelper, og hendene min er nesten senket?

Deretter er det rettferdig sex og lurer ikke bare på om det er mulig å tørke ansiktet, for eksempel salicylsyre, og også slå til vurderinger om dette produktet. Det, til tross for lave kostnader, er et effektivt verktøy som har vist seg fra den beste siden i lang tid.

Er det mulig å tørke ansiktet med produkter basert på stoffet?

Salisylsyre er et kraftig og destruktivt middel, som nærmer seg ansvar. Det anbefales å konsultere en hudlege før bruk. Tenk på midlene, som inkluderer salisylsyre og hensiktsmessigheten av bruken av dem.

Salisylsyre direkte

På spørsmålet om ansiktet kan smøres med salisylsyre, svarer eksperter at det brukes til overfladisk rensing av huden, dyprengjøring og brennende akne.

Syr har tørke-, antimikrobielle og regulatoriske egenskaper. Det finnes former der salisylsyre brukes:

Hudsalisylsyre rengjøres i henhold til følgende prinsipper:

 • Før du bruker stoffet, blir ansiktet rengjort med lotion eller kokt vann.
 • Ved første påføring anbefales en 1% syreoppløsning, etterfulgt av økt konsentrasjon.
 • Resultatene av behandlingen er synlige på dag 2: innsnevrede porer, mangel på fet skinn, tørket opp betennelse.

2% løsning

Svar på spørsmålet om du kan tørke ansiktet med 2% salicylsyre, sier dermatologer at denne løsningen er optimal for huden.

Ved bruk 2 ganger om dagen er det ingen risiko for forbrenning, som det er tilfellet med 5-10%. Syr penetrerer dypt under huden, noe som er en fordel i forhold til dyre medisiner.

For å unngå negative virkninger av en 2% syreoppløsning, følges følgende regler:

 1. Kan ikke brukes til tørr og flakket hud.
 2. Spesiell oppmerksomhet til midlene brukt i forbindelse med salicyl-oppløsning.
 3. Det er forbudt å bruke for gravide.
 4. Det er viktig å respektere proporsjonene i preparatet av kosmetikk hjemme.

alkohol

Salisylalkohol er egnet for behandling av akne og akne. Ved påføring anbefales det å lese grundleggende regler nøye:

 1. Det er strengt forbudt å bruke sammen med alkoholbaserte lotioner.
 2. Du kan ikke cauterize åpne sår, allergiske utslett, fregner, moles.
 3. Uønsket bruk under graviditet.
 4. Hvis alkohol kommer inn i slimhinnet i øynene, er det nødvendig å vaske området med vann umiddelbart.

De som plages av spørsmålet om det er mulig å tørke ansiktet med salicylalkohol for å effektivt rense porene, si ja. I tillegg har den en tørkeeffekt og antimikrobiell effekt.

Salisylsyre med antimikrobiell, rensende virkning er en del av salven. Derfor er svaret på spørsmålet om salicylsalve kan smøres på ansiktet åpenbart. Den brukes til akne, akne og andre hudsykdommer.

Legemidlet brukes eksternt. På dagen påført 1-2 ganger. Behandlingens varighet er 6-20 dager. For 1 gang bruk opptil 2 g salve. Det anbefales å bruke verktøyet om natten. Ikke egnet til smøring av mol og fødemerker.

Fordel og skade

Som med alle stoffer, er det positive og negative effekter, og salisylsyre kan være gunstig og samtidig skadelig.

Blant de positive effektene avgir:

 • Eksfoliering av døde hudceller.
 • Pore ​​rensing.
 • Normalisering av sekresjon av talgkirtler.
 • Tørkebehandling.
 • Anti-inflammatorisk og antimikrobiell virkning.
 • Ikke forårsaker kløe og irritasjon.
 • Lyser pigmentering.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for bruk

Blant indikasjonene for bruk notat:

 • Økt fet hud.
 • Tallrike sorte prikker.
 • Pigment flekker.
 • Betennelser på ansiktets hud.

Bivirkninger på huden:

 • Irritasjon.
 • Overdrykt tilstand.
 • Kløe og peeling.
 • Rødhet.
 • Dannelsen av nye betennelser.

Under graviditet

Det aktive stoffet som er en del av salicylsyre, penetrerer dypt inn i huden til de indre organene, kan skade fosteret i en gravid kvinne. Derfor forbyr bruk av midler under graviditet.

amming

Under amming, som ved graviditet, er bruk av salicylsyre forbudt. Syr, absorberes i huden, trer inn i det myke vevet, og ved at blodet kan komme inn i brystkjertlene. Så, med morsmelk, kan de komme inn i barnets kropp, noe som vil skade ham og risikoen for å utvikle patologier.

Kan pigmentplater, akne eller peeling brukes?

Salisylsyre- og alkoholløsninger basert på den brukes til behandling av akne og alder flekker. Brukt også som grunnlag for utarbeidelse av midler til peeling.

Hva blir effekten?

Tørk ansiktet salicylsyre akne kan være. Effekten vil være som følger:

 • Tørket hud.
 • Sunn hud uten betennelse.
 • Vesentlig lettelse av alder flekker.
 • Renset og trang porer.

anmeldelser

Chester

Jeg vil fremheve salicyl som en rimelig og billig løsning, der fordelene hersker over ulemper. Jeg bruker den i 10 år. Hovedregelen for best mulig handling - overholdelse av bruksregler.

EndoX

Jeg tror ingen botemiddel i verden kan sammenlignes med salicylsyre i sin effektivitet, rimelig pris og rask handling. Jeg gni bare den betente huden. 2% løsning tørker huden raskt, men adskiller seg ikke fra 1% helbredende egenskaper.

Frekvens i bruk

Konsentrasjonen av syre er valgt individuelt. Den vanligste løsningen er - 2%. Det bør brukes 1-2 ganger om dagen, avhengig av omfanget av de berørte områdene.

Søknadsregler

Behandlingen utføres for fet og kombinasjonshud. For behandling av akne beredskap er anvendt punkt. For å rengjøre overflaten av ansiktet, fuktes en bomullspute med en 1% løsning og hele ansiktet gnides.

Og hvis du har et spørsmål, hvor mange ganger bruker du dette verktøyet, svarer vi: bruksfrekvensen bør ikke overstige 2 ganger om dagen.

Oppskrifter verktøy for ansiktet hjemme

Prater

For å forberede taleren, ta 1 del av kloramfenikol, 2 deler salisylsyre, 50 ml borsyre. Før blandingen skal blandes og rystes. Påfør om kvelden før sengetid på de berørte områdene.

masker

For å forberede masken er basert på leire, noe som tilsetter 5-10 dråper salicyl. Prosedyrens varighet bør ikke overstige 10-15 minutter. Behandlingens varighet er 2 måneder.

For brennende akne

Cauterization av akne oppstår 2-3% løsning. Verktøyet brukes på hvert betennelse.

Før behandling påbegynnes, er det nødvendig med konsultasjon med en hudlege. Han vil justere behandlingen og gjøre den så effektiv og nyttig som mulig.

Brenn ansiktets hud etter kombinert bruk av effesel- og salisylsyrealkoholoppløsning

God dag! Anvendt lokal antibiotika effesel å behandle akne. Det var ingen problemer. Jeg bestemte meg for å i tillegg bruke salicylsyre og påførte en alkoholoppløsning på nesens hud. Som et resultat fikk jeg en brenning: først ble huden rød, da var det en utslipp og en skorpe dannet. I en halv og en halv måned behandlet han effekten av salven d-panthenol, og eliminerte eventuelle irritasjoner, inkludert eksponering for lysstråler. Huden har gjenopprettet, skallet og rødheten er forsvunnet. Etter en kort kontakt med sollys ble historien om brenningen gjentatt. Han ble igjen behandlet med d-panthenol i nesten 2 måneder. Jeg har tatt desloratadin de siste syv dagene.
I omtrent tre uker er huden på nesen normal, men når den kommer i kontakt med vann, krem ​​med SPF-50 og eksponering for sollys, rødmer den igjen. Jeg vil gjerne gå ut i det minste kort, men jeg er redd for å gjøre det verre. Gi råd om hva du skal gjøre. Må jeg vente litt tid? Vil huden komme seg fra en slik brenning? Kanskje trenger du en annen behandling?

Effezela inneholder adapalen, som forårsaker fotosensibilisering (økt sensitivitet mot UV-stråling), derfor er det nødvendig å unngå eksponering for solen under behandlingen. Samtidig bruk av effesel og salicylsyre øker denne bivirkningen, og derfor har du fått så alvorlig brenning. Husk at det er uønsket å bruke andre irriterende stoffer (salver, løsninger som inneholder resorcinol, svovel).

Effezel forårsaker hudirritasjon, derfor er det ikke nødvendig å i tillegg bruke alkoholløsninger og talkere som har en eksfolierende og tørkende effekt.

Vi anbefaler ikke å bruke geler basert på azelainsyre (hudoren, azelac) - de forårsaker også fotosensibilisering. Før du bruker noe stoff, vær oppmerksom på narkotikainteraksjoner og bivirkninger - du beskytter deg mot slike reaksjoner.

narkotika som akkumuleres i dermis, forårsaker lysfølsomhet, der selv et kort opphold i solen er fulle av en brenning

Vi anbefaler at du midlertidig forlater bruken av Efzela. Prøv å bruke Iseac Uriage på problemets hud: det lindrer betennelse, forhindrer tilstopping av porene. Før du går ut, er det bedre å bruke apotek kosmetikk basert på termisk vann med en SPF 50 +, for eksempel Uriage og Aven serien. Ikke glem å beskytte ansiktet mot solen: Bruk visorer, brede hatter. Gradvis bør huden på nesen komme seg.

Termisk vannemulsjon SPF 50+ beskytter fet hud fra problematisk fet hud

Hva å gjøre og hvordan å behandle en brenning på ansiktet: tips og triks

Et ansiktsforbrenning er en lesjon av huden som følge av stråling, elektrisk eller kjemisk stimuli. Mimic muskler er de mest mobile, deres skader ledsages av alvorlig smerte og ubehag under helbredelse. Ulike kosmetikk og behandlinger kan også utløse en kjemisk forbrenning av ansikt og nakke.

Skilt, typer og grader

Betennelse, rød hud, kløe, blemmer - et klart tegn på lesjoner 1-2 grader. Hvis det ikke er blister, har brenningen de samme symptomene som en allergisk reaksjon på kosmetikk.

Kosmetisk maske basert på ukjente ingredienser kan forårsake kjemisk skade og kan svulme opp hele ansiktet.

Ifølge den internasjonale klassifiseringen av sykdommer i den 10. revisjonen (ICD-10) er brennekoder fra T20 til T32 delt inn i fire typer, hver type bestemmes av fire grader av skade.

 1. Kjemisk - beslag kjemisk aktive stoffer. Aggressive reagenser har en skadelig effekt på kroppsvev, penetrerer dypt inn i dem.
 2. Termisk - oppstår når det kommer i kontakt med et medium eller objekt hvis temperatur overstiger 45 grader Celsius (i det minste begynner proteinet å kaste seg). Dybden av penetrasjon av termisk sjokk avhenger av varigheten av eksponeringen. Brenn under laseravhending refererer til denne typen.
 3. Stråling - et vanlig traumer soling om sommeren, under kosmetiske prosedyrer ved bruk av ultrafiolett stråling og solarium. Du kan brenne deg selv om du uforsiktig håndterer en kvartslampe. Karakterisert av omfattende skade på de øvre lagene i huden, alvorlig smerte, deprimert tilstand av kroppen.
 4. Elektrisk - uforsiktig håndtering av ledninger og elektrisk utstyr kan føre til skade. Under sveising skjer dette sjeldnere enn i hverdagen.

Etter lesjonen forblir et spor i form av en flekk rundt et dypt sår ved inngangen til lysbuen. Huden mister følsomhet, den første gangen vil ikke skade.

 1. Den første graden er rødhet, betennelse, brennende, smerte.
 2. Andre grad - vannige blærer legges til første grad symptomer. Kroppen lengre gjenoppretter huden. Avhengig av brennens størrelse, er det besluttet å ta kontakt med sykehuset. Størrelsen på lesjonen er størrelsen på håndflaten til et barn som trenger medisinsk behandling.
 3. Tredje grad - dypt vev påvirkes, et skur dannes over såret.
 4. Den fjerde graden - skadet alle lag av huden, ned til beinene.

Førstehjelp til ansiktsbrann

Hver type har sine egne egenskaper ved førstehjelp. Ved å følge dem kan du redusere nivået av skade og øke hastighetsprosessen.

kjemisk

På grunn av forskjellene i kjemikalier, deres virkninger på kroppen og reaksjonen på væsken, må det skadelige elementet fjernes forsiktig. Det anbefales å bruke nøytraliserende midler. For syre - såpeoppløsning eller saltvann slukker alkaliet med litt fortynnet med eddiksyre eller sitronsyre. Det pulveriserte reagenset (bodyagi pulver) fjernes før skylling.

Etter å ha rengjort det berørte området, bør du holde det berørte området under en strøm av kaldt vann i lang tid.

En mindre brenning kan behandles ved hjelp av et førstehjelpssett og folkemidlene. Det anbefales ikke å bruke fettkrem eller solsikkeolje på såret, noe som hindrer tilgangen av oksygen til huden.

Vennligst merk:

 • Noen stoffer reagerer sterkt med vann.
 • Hvis peppergass kommer inn i øynene, bør den vaskes med såpeoppløsning til irritasjonen er helt fjernet.
 • Den spesifikke effekten av saften av hogweed assosiert med ultrafiolett stråling, ved førstehjelp, skal offeret beskyttes mot direkte sollys.
 • Juice av celandine, faller på sensitiv hud, forårsaker en brenning.
 • Overdosering av badyi-pulver ved behandling av hudsykdommer kan forårsake skade - les instruksjonene nøye.
 • Vær forsiktig når du behandler ansiktsssår med hydrogenperoksid. En gang på slimhinnen vil det føre til skade på hornhinnen.
 • Etter å ha fått en brenning på kroppen eller ansiktet fra krem, vis røret eller instruksjonene til legen for å bestemme komponenten som forårsaket skaden.

termisk

Etter å ha avbrutt kontakt med kilden til termisk brenning, køl kjøleskapet umiddelbart. Kokende vann, damp, brann, rød-varme gjenstander overfører temperaturen til stoffene. Stoppe innvirkning, det går dypt inne, ødelegger celler. Vann vil redusere betennelse og drukne ut smerte.

Hold såret under rennende vann i omtrent tjue minutter, og behandlet med helbredelse, smertestillende midler.

Forsiktig må brukes til termiske forbrenninger i ansiktet. Nærheten til synets organer, luftveiene begrenser bruken av spray. Forsiktig behandle området rundt øynene med kremer og salver.

ray

Ved de første tegnene på stråling bør brenne skjule seg fra solen. Ofrets temperatur stiger, dehydrering begynner, og alvorlig smerte oppstår. Førstehjelp - hudbehandling med helbredelse, beroligende midler, tar smertestillende midler og drikker store mengder vann.

Brent hud skiller seg ut over tid, etterlater lyspunkter.

elektrisk

Under et elektrisk støt er det nødvendig å bryte kontakten til offeret med en spenningskilde. Offeret passer på gulvet, hvis han er bevisstløs - en diagnose av hjerteslag og puste. Under nakken ligger en vals, sikret posisjonen til hodet over kroppen. Kunstig åndedrett og indirekte hjertemassasje er gjort.

Etter akutte tiltak blir såret behandlet med rennende vann og midler til helbredelse.

Oppførsel med ansiktet brenner:

 • stopp raskt kontakten med det skadelige elementet;
 • Det er forbudt å fjerne de dannede boblene, de vil bli fjernet av legen.
 • helbredende hud vil klø og klø - motstå fristelsen;
 • Ikke bruk kosmetikk på såret, depilatory cremer.

Hvordan bli kvitt

Skader på ansiktets hud forårsaker estetisk ubehag og kan hindre nødvendige fysiologiske prosesser: svelging, pusting, åpning og lukking av øyelokkene og andre. Det er viktig å vite hvordan å redusere lesjoner i ansiktet.

Medisinske og kosmetiske preparater

Apotek gir et omfattende utvalg av sårheling og desinfeksjonsmidler som hjelper til med å behandle en brann på ansiktet:

 1. Antiseptika hindrer inngrep av bakterier i såret, som danner suppurations og øker området.
 • Furagin.
 • Furatsilin.
 • Decamethoxin.
 • Alkoholoppløsning av salisylsyre.
 1. Antibiotika bidrar til å bekjempe betennelse som har penetrert inn i det berørte vevet ved infeksjon.
 • erytromycin;
 • kloramfenikol;
 1. Healing rettsmidler brukes til å kurere stedet for brenne seg selv.
 • Furatsilinovaya salve;
 • Dermazin;
 • havtorn olje;
 • balsam stjerne.

Kirurgiske metoder

Kirurgisk inngrep er nødvendig for brenninger på 2,3 og 4 grader, for å bevare elastisiteten i huden, bevegelsen av ansiktsmuskulaturen, redusere arrdannelse. Død epidermis fjernes og blærer dreneres.

 1. Excision brukes i dannelsen av en stor skur, for å rense såret, fjerning av tette granuler dannet i huden. Med en skalpell, kuttes kantene, som fremmer helbredelse i en gitt kanal og reduksjon av ujevne formasjoner.
 2. Plastikkirurgi brukes til å gjenopprette brosk i nesen, hindringene for vevnekrose. Kirurgi er nødvendig for brannskader av klasse 3, risikoen for å spre sår og gjør det mulig å fjerne effektene etter helbredelse.

Gjenoppretting av ansiktshud etter brenning

Brent panne for å beskytte mot kontakt med hår. De bærer forurensning og irriterer øm hud. Anbefalte sterile forhold for sår.

Å sette betyr med et tynt lag.

Alkoholbaserte produkter tørker huden og forårsaker irritasjon. Jod kan forårsake enda flere brannsår. Ikke bruk dem selv.

Kombucha tinktur akselererer hudregenerering på skadestedet. Komprimer, fuktet med tinktur, vil bringe utvinning.

Den første fasen av brenningen etterlater ingen arr og går bort innen noen dager. Den eneste konsekvensen er et tynt lag med døde vev som kommer av seg selv. Du kan bli behandlet hjemme.

Terapi under oppsyn av en lege vil bidra til å kurere 2. grad brannsår uten arr. Det er forbudt å kvitte seg med blister på egen hånd - beskyttelse mot overgroddssår. Deres eliminering vil tjene til dannelse av hems. Behandle såret i trinn. Først blir betennelse og infeksjon fjernet, og etter blæringen helbreder arret.

Brann 3 og 4 kan kreve hudtransplantasjon. Vev tas fra en pasient eller en egnet donor. Det bidrar til å gjenopprette epidermallaget.

Ikke eksperimentere med tvilsom sminke, beskytt deg mot solen. Eksakt oppfyllelse av forskrifter vil bidra til å kvitte seg med en forbrenning i ansiktet uten konsekvenser.

Brent nese salicylsyre, oppdatert

Du er her

Jenter trøbbel, hoppet en pimple på nesen brent med salisylsyre, så rundt kampanjen fikk også, skinnet avskallet og reddened hva å gjøre? Jeg løper til legen i morgen, men hvordan kan du ta av rødheten akkurat nå? og deretter nesen som en full, rød, satte aloe i 3 timer, men rødheten sov ikke.
I går ble Olazol smørrende, i dag reiste hun seg opp (til tross for at jeg vasket ham av klokken 3 om natten) sov sønnens rødhet, men nesen ble gul (skummet var gul), vasket av med kaldt vann, nå satte hun panthenol, varmen sovnet, men nesen var av, men rundt brenningen, hvor grensen mellom sunn og sunn hud, den røde konturen er veldig synlig (jeg er stille om en kvise som den var rød og ble igjen)
Fortell meg i dag restene av det røde fallet? hvordan ikke hvordan 2 dag

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Liker ikke det0
 • Forbrukerblogg
 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.
 • 14166 visninger

kommentarer

side

å vente når det heler, hjelper en redningsmann meg raskt å helbrede huden.

Emne: Brent hud med alkohol. hva skal jeg gjøre?

Temaalternativer

Artikkel
alkohol solgte meg en slags høyere prosentandel

Jeg trodde alkohol, det er i grader..

Hvordan behandle huden?
som enhver brenning
badevakt for eksempel

Bruna
Jeg trodde alkohol, det er i grader..

Vasch på vodka (og på noen alkoholholdige drikkevarer) alkohol i% er skrevet. Grader er en felles betegnelse.

Nah, du kan ikke brenne det med alkohol, uansett.

Og for kviser er det spesielle flekker, te-treolje er det samme, spesielle ekspresstilskudd.

Akne noe enda borte? Huden vil avta om en dag eller to, ikke motløs.

Hold aldri alkohol lenge, ellers, som kometologen forklarte meg, vil det øverste lag av huden bli brent, og puset vil gå lenger under huden.

Og produsenter av produkter som dette hevder at peeling av huden bare bringer intern akne til overflaten, noe som øker deres forsvinning.

anomali
Og for kviser er det spesielle flekker, te-treolje er det samme, spesielle ekspresstilskudd.

Tea tree olje du aldri brent?

Tea tree olje du aldri brent?

og jeg tar alltid 10%, ikke 100%.

chimera
Og produsenter av produkter som dette hevder at peeling av huden bare bringer intern akne til overflaten, noe som øker deres forsvinning.

Vel, ja, fersk mat. De brukte disse produsentene, de prøvde det på seg selv. Jeg prøvde mange år siden - jeg hadde peeling fra ansiktet mitt i to uker, og så mye med en skare. Og min økt var bare

Ingen ventet på den spanske inkvisisjonen (e)

Azzurro, og jeg er en troppo azzurro og lungo per meg.
Jeg er glad for at du aldri har hatt det,
Jeg har alt du trenger, og du er veldig snill og du er glad for,
Jeg vil ikke si noe om dette pensjonatet. (C)

Salisylsyrebrenn

Konsultasjon med en hudlege

Jeg har en brenning på ansiktet mitt etter at jeg har brukt salisylsyre til en kvise. Det skjedde på lørdag, det er nå tirsdag kveld, 4 dager etter brenningen, men tilstanden blir bare verre. Brenn 1 * 1cm, veldig merkbar, på kinnet.

Først bestemte jeg meg for at dette var et hematom etter å ha klemmet pimpleet, så på lørdag kveld brukte jeg en blanding av essensielle oljer med blyant. Neste dag innså jeg at det ikke var et hematom, at det var en brenning etter salicylsyre, som jeg forverret med rikelig anvendelse av essensielle oljer. På søndag var jeg hjemme hele dagen og hatt muligheten til ikke å legge noe på brennestedet.

På mandag, med alt dette måtte jeg gå på jobb. Selvfølgelig ville det være mest fornuftig å ikke smøre noe, men jeg måtte i det minste skjule "kriminalitetsscenen". Huden var ufølsom, tørr, litt mørkrosa. Og i prinsippet, som det virket for meg, hjalp tonalka til og med på slutten av arbeidsdagen, tørket huden ganske bra, det begynte å glide. Selvfølgelig ville jeg ikke ta det av, og hvis jeg dro hjem, ville jeg selvfølgelig ikke ha gjort slik tull, men jeg var på jobb den dagen og ikke å skremme folk til å rive skorpen. Hun kom uten problemer, uten blødning, ble lys, vakker hud igjen. Litt annerledes i fargeintensitet. Alt dette jeg pent igjen dekket med toner.

Jeg gjorde den største dødelige feilen da jeg vasket av denne toneren om kvelden med en sminkefjerner. Huden begynte å smerte, rødt. Det så enda verre ut enn etter brenningen.

Tidlig etter plikten måtte jeg dekke toner og gå hjem. All tirsdag sitter jeg hjemme, ikke gå ut i solen, så Gud forbyr ikke hyperpigmentert

Spørsmålet er dette. Hva er sjansene for å ikke ha en arr og hyperpigmentering? Vil det finne sted eller kan jeg sette et stort og tykt kors på huden min?

Skal dette stedet bli fuktet, eller er det en skorpe som omformes?

Nå bruker jeg Czech Hema gel, den danner en film på såret, og forhindrer det i å tørke ut. Og jeg vet ikke om dette er riktig. Og hva kan generelt gjøres i dette tilfellet? huden på brennstedet er ganske tørr og nær. Brennestedet ble redusert litt, en lys, myk rosa kant av huden dannet på periferien. Men med dette er senteret mørkt rødt med en brun tinge i selve senteret. Er det allerede dødt vev? Vil det være et arr? La tørr eller våt? Eventuell sjanse for utvinning? Eller har jeg helt ødelagt bakterielaget?

Takk for svaret.

Jeg kan sende og brenne bilder.

Jeg vil være veldig takknemlig for rådene. Pasientalder: 28 år.

BRAND AV SALISYLSYRE ALCOHOL LØSNING

Jeg har et problem. Jeg gjorde en mekanisk rensing av ansiktet mitt den andre dagen. så brukte hun bomullsrør med alkoholoppløsning av saltsyre (2%). gikk med gadgets i lang tid. Til slutt, da de ble fjernet - var det røde flekker grenser på ansiktet med brune striper. Jeg vasket straks, gjorde vannkrem. brune flekker passerte ikke (i dag er den tredje dagen)

Kan du snakke med meg noe å smøre ansiktet? og vil det ikke være flekker?

Du har en salicylic en i spørsmålet, og et salt i teksten. Spør!


Hvis salicylic - da ikke noe forferdelig, vil passere gradvis av seg selv. Det er mulig å akselerere helbredelse, hvis du smører med calendula salve (selges i apotek).


Hvis du har flere spørsmål, skriv til [email protected]


konsultasjon via e-post post, individuell produksjon av medisinske salver og lotioner


tlf. 8 (495) 680-64-40

Mob. 8 (906) 615-23-23


(ring fra 9.00 til 11.00 i morgen og fra 18.00 til 20.00 på kvelden


e-post: [email protected]


Nettsted for anmeldelser: https://prodoctorov.ru/moskva/vrach/130209-chernyavskiy/#otzivi

SKAP EN NY MELDING.

Men du er en uautorisert bruker.

Hvis du har registrert deg før, så logg inn (innloggingsskjema øverst til høyre på siden). Hvis du er her for første gang, registrer deg.

Hvis du registrerer deg, kan du fortsette å spore svarene på innleggene dine, fortsette dialogen i interessante emner med andre brukere og konsulenter. I tillegg vil registrering gi deg mulighet til å foreta privat korrespondanse med konsulenter og andre brukere av nettstedet.

Kjemisk peeling: Hvordan ble jeg brent med salisylsyre

Dette handler ikke om uskadelig (og ineffektiv) gommazh og scrubs med en krummet av aprikoskjerner. Og om den brutale prosedyren som er gjort i kosmetologiklinikker - kjemisk peeling.
Generelt er peeling prosedyren når topplaget av huden fjernes. Ordet peeling kommer fra den engelske "peel", noe som betyr "å rense, skrape." Peeling kan være mekanisk (samme skrubbe eller spesielle kosmetiske børster), fysisk (for eksempel ultralyd eller kryo-peeling - effekten av ultra lave temperaturer). Og kjemisk, som jeg skal snakke om i dag.
Kosmetolog sa at jeg - en jente på 30 - det er på tide å prøve sredinnny kjemisk peeling. For informasjon er den midterste delen der hvor de midterste lagene i huden påvirkes. Noen ganger enda overflate (mindre effektiv), og dyp (de behandler arr og rynker). Median (salisylsyre) peeling selv ut hudfarge, fjerner fine linjer og arter som helhet er sunn og ungdommelig.
Kjernen i prosedyren er å brenne det øverste laget av huden. Da den nye huden, fortalte legen meg å vokse en rosa, myk og glatt, som en ung gris.
Vel, den lille grisen er så liten gris.

"Vær tålmodig!" Sa legen. Og jeg syntes at huden virkelig begynte å brenne og røyke! Det brenner. Det gjør vondt.
Da alt var ferdig, så Freddie Krueger på meg fra speilet. Ansikt rødt, som om det virkelig brent.
Generelt krever peeling rehabilitering. I dette skjemaet må du sitte hjemme i flere dager. Ansiktet er først burgunder og sår. Og så begynner huden å skrelle seg i biter, som i en skrekkfilm. Og mens kløende. Så i omtrent to uker er huden stresset - enda vanskelig å si. Jeg ble reddet av termisk vann - det fukte huden hennes.
Så hyggelig nok.
Sant etter et par uker var det fortsatt hyggelig. Dette er resultatet: huden er glatt, rosa, øm! Piglet, i ett ord.
Men likevel er det generelt motstridende følelsene. Jeg likte ikke spesielt "beet" ansiktet i flere dager etter prosedyren. Og jeg vet ikke engang om å gi råd til denne metoden til venner. Jeg vil fortelle deg ærlig. Jeg vil bare gå til peeling hvis det er for stramt.

Flere Artikler Om Typer Acne