I forgårs hadde jeg allerede skrevet at jeg hadde smurt med basirone, og han hadde gjort noe forferdelig i ansiktet mitt. Og jeg brukte det en uke før - alt var fint. Generelt ble ansiktet rødt, begynt å brenne og skrelle. Jeg, spesielt ikke bekymringsfull, bestemte meg for å slutte å smøre ansiktet mitt med basiron, sette en fuktighetskrem om natten og gikk til sengs. Om morgenen, mens jeg gikk opp i speilet, skjønte jeg allerede at det skjedde en utrolig jævla (jeg sååå veldig sjelden, men i dette tilfellet har jeg ikke andre ord), jeg åpnet nesten ikke øynene mine, og øynene og kinnene var så hovne at jeg Jeg så ut som Shrek eller på de hjemløse på togstasjoner som svulmet som en død kropp. Fra det stedet hvor øynene mine knapt kunne se, riflet tårene ut. Kort sagt, jeg satte te på øynene og drakk Suprastin, bare litt bedre. Jeg gikk gjennom det hele dagen, jeg trodde - tiden helbreder - alt går forbi, men nei - i dag er alt på plass - og hovne øyelokk, kinn og peeling Hva skal jeg gjøre?

Jeg hadde også dette på våren, på grunn av Loxitan krem
Jeg var hos dermatologen, og jeg ble foreskrevet mange stoffer - antihistamin, filter (for giftstoffer og aktuell behandling (panthenol for hudreparasjon og fenistil og noe annet, jeg husker ikke, et sted etter at en uke har gått - så vær tålmodig

bruk bare hypoallergic eucerin type krem ​​til den går

a, dermatologist sa fortsatt, ikke bruk noen sminke
i stedet for krem ​​- panthenol

Jeg fant fra listen din hjemmet til gjeldende fenstyl - påført - det virker som de første forbedringene dukket opp

panthenol, bepanthen også se, de er godt fremme helbredelse og hydrering. bedre enn din uriazhevsky krem

Ja, jeg har en peeling stille. Jeg er mer redd for hevelse til skammelig øyelokk

Det er en oppfatning at det generelt er bedre å ikke berøre øyelokkene, men leger anbefaler fortsatt å drikke antihistaminer i flere dager på rad

Ta et godt dampbad.

bedre å gå til legen.
plutselig er det en soppinfeksjon som er sluttet (når peeling er)
(vanligvis når legene ikke forstår hva som skal behandles (hud er foreskrevet Triderm. Det anbefales å blande det med frihetskrem for barn [med grønne hundeslanger]. Men i et stort område (hele ansiktet) er det fulle av det. Det er i alle fall bare brukt kortsiktig)

Jeg hadde dette om våren på grunn av en slags maske, gikk til en allergiker, skrev meg ut tusen rubler med piller og salver: o Hvis jeg trenger det, vil jeg se etter navnene hjemme. Noe så fasjonabelt mer plutselig suprastina så, husker jeg. Men generelt, som jeg husker dette ansiktet bomzhihi, som jeg så om morgenen i speilet. Jeg forstår dine følelser, kort sagt, det vil passere)

Hva å gjøre (fremdeles ikke å bli smurt med noen scab som ikke er mer enn et ledningsnett for TP?

Fuck, dette er en episk feil.
Beklager bildene er ikke lagt inn

Jenter, Baziron blir brukt lokalt, bare på lammede områder, jeg vet ikke hvordan du smurt at hele ansiktet var hovent! Jeg bruker den lokalt, jeg har vanligvis haken, pannen og nesen, om morgenen er det rødhet, peeling og ansiktet mitt er litt hovent, men akne forsvinner øyeblikkelig, og jeg drikker en suprastin tablett om natten, men ikke hver dag, vanligvis når ansiktet mitt brenner fra basironen.

Det var det samme! Uken smørte alle reglene, men etter det var det noe og smurt det lokalt.

Jenter, kjære, vær veldig forsiktig med basironen!
Jeg brukte den i 4 dager, smurt det en gang om dagen med et tynt lag lokalt, jeg våknet opp på femte med sterk kjemisk brenning og så begynte moroa: Ansiktet mitt begynte å svulme og svulme. Jeg ringte en ambulanse, sett injeksjoner, det virket som et par dager, det var forbedringer. På den tiende dagen knapt jeg Jeg åpnet øynene mine fra ødem og de tok meg til ambulansen med Quinckes ødem, selv om jeg ikke var allergisk i det hele tatt. Nå er jeg på sykehuset.
Så hvis du begynner i det minste litt hevelse og rødhet, drikk antiallergisk, glem å basiron som en dårlig drøm og løp til legen!
Jeg ønsker ikke å skremme noen, det passer til noen, og alt er vel, bare vær forsiktig og forsiktig!

Åh gud og jeg kom over dette. Jeg smurt fra hans lushi. Stikket, men rett fett punktsett. Vel, på dag 4, våkner jeg med rødme i ansiktet mitt og et svullet ansikt. Jeg likte det med et slikt ansikt å gå. Og det er alltid blekt og tynt ansikt. Mens den andre dagen går jeg. men ærlig blir det skummelt.. :))

Brenn etter bruk av Baziron

Ofte tenker pasienter ikke på konsekvensene av bruken av visse kosmetiske og medisinske stoffer. Derfor begynner komplikasjoner å forårsake spørsmål og er svært forstyrret. En brenning fra Bazirona er like hyppig som bruken. Men hvorfor skjer dette og hva må gjøres? Dette begynner å interessere ofrene for det første. Det er verdt å merke seg at en slik reaksjon ikke er normen, og bruk av medisinen bør avbrytes.

Beskrivelse av egenskapene til gelen

Baziron AU har en rekke nyttige egenskaper: antiinflammatorisk, antimikrobiell, forbedrer oksygeninntak, senker fettdannelsen i talgkjertlene. Dette var årsaken til at dette verktøyet er mye brukt i kosmetiske prosedyrer. Legemidlet hjelper med akne, akne og andre dermatologiske patologier.

Brenningen fra Baziron er provosert av sammensetningen, som, som for lignende medisiner, har to ubehagelige øyeblikk. Først en høy sannsynlighet for en allergisk reaksjon. For det andre, sterk hudrørhet.

Dette verktøyet inneholder følgende reagenser:

 • Benzoylperoksid;
 • Propylenglykol;
 • Poloksamer 182;
 • Kolloidalt silisium (vannfri);
 • Edetat dinatrium;
 • glycerol;
 • Carbomer 940.

Hva er årsaken til de smertefulle symptomene?

Brennstoffene på Bazirons ansikt er en ekstremt ubehagelig hendelse. Hvis du har startet en slik reaksjon, kan årsaken være en av følgende faktorer:

 • Allergi. Dette er den vanligste årsaken til hevelse, rødhet, kløe, utslett. I dette tilfellet er det nok å ta Suprastin, Diazolin, Psilo-Balsam, Hydrocortison-salve eller deres analoger, og slutte å bruke stoffet. Men for å unngå å håndtere de ubehagelige symptomene på en individuell reaksjon, før du søker på problemområdet, gjør du den riktige sjekken. Smør albuen sammen med krem, og hvis de allergiske symptomene ikke kommer opp, start behandlingen.
 • Tørr hud Mange undervurderer dette problemet ved bruk av kosmetikk. Legemidlet inneholder elementer som har en aktiv tørkeegenskap, det hjelper og er nødvendig, men i den anbefalte dosen. Situasjonen er komplisert, for det meste, ved å ignorere instruksjonene. For å forebygge forbrenning fra Baziron i begynnelsen av behandlingen, er legemidlet påført punktvis, det er ikke nødvendig å smøre huden rikelig. Videre er det nødvendig å nøye observere mengden gel påført og frekvensen av prosedyrer;
 • Kombinert behandling. Hvis du følger regler for bruk, dosering og andre anbefalinger, er sannsynligheten for å få en forbrenning fra Baziron fortsatt der. På tidspunktet for behandlingen er det bedre å unngå ulike kremer, tonics, masker, spesielt på grunnlag av alkohol. Selv om de ikke bærer noen trussel, kan kombinasjonen forårsake betydelige bivirkninger;
 • Direkte sollys;
 • Konsentrasjonen av stoffet. Noen ganger er det anbefalt å fortynne salven med vann, men denne gangen er det bedre å sjekke med en hudlege.

Brenn fra Bazirona, hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet interesserer ofrene mye mer enn årsaken til sykdomsstaten. Men dette er akkurat der svaret ligger: hvordan å kvitte seg med problemet, avhenger helt av den faktoren som forårsaket det.

 • Observerer symptomene på allergi (utslett, urtikaria, rødhet, hevelse, kløe) - umiddelbart slutte å bruke medisinen. Og bruk antihistamin stoffet Fenistil, Sinaflan, Gistan.
 • Hvis brennstoffene på ansiktet av Baziron bare ledsages av brennende og peeling, ser du rødhet, vær oppmerksom på slike anbefalinger:
 • På tidspunktet for behandlingen, bruk en nøytral, fuktighetsgivende krem. En apotek på et apotek eller en kosmetolog kan hjelpe ham med å velge en. Påfør ikke umiddelbart etter Baziron, men etter 25-30 minutter. En høy ytelse vil vise kremet med kamille La Cree, det vil berolige, fukte, gjenopprette huden;
 • For å eliminere rødhet, må du bruke anti-brennende stoffer. I klassifisering er dette en svak første-gradersskade, så for eksempel er Panthenol en god passform. Påfør det til problemområdet 2-4 ganger om dagen med et lag på 0,5-1cm. Ubehagelige symptomer avtar innen 2-5 dager.

En brenning fra Baziron er ikke uvanlig fordi mange mennesker miserer det. Dette er ikke en kosmetisk, men en fullverdig medisin, derfor er det nødvendig å følge instruksjonene veldig strengt. Det er bedre å konsultere en lege på forhånd. Det samme bør gjøres dersom du ikke kunne forbedre tilstanden din ved bivirkninger i 2-3 dager.

Brent hud med basiron

Jenter, brent hudbasiron. Ansiktet på en macaque (((((

16 kommentarer på "Brent hud med basiron"

Aloe vera gel vil hjelpe godt

Baziron søppel full. Huden brenner til tider!

Bepantenom spredning. Salve eller krem, kremet er lettere, hvis det er sterkt brent, så kan du tykkere det med salve, det vil bli absorbert. Han er foreskrevet selv etter sterke peeling.

Basiron er en veldig god ting, men med det trenger du veldig god hydrering! Om kvelden, basiron, om morgenen etter vasking av en god nærende eller fuktighetsgivende krem.

redningsmann eller boroplus

Takk, boroplyus ble smurt, det ble enda verre. Nå har jeg smurt avstamning og sov, se hva som skjer i morgen. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal gå til universitetet i morgen med et slikt ansikt

Hvis det er det kakao smør spredt. Eller panthenol

Baziron AU har ingen akne på ansiktet! Bare brenne)))

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

Vel, det er ingen akne))

Ahaha... en liten hevelse gjemte dem))))

Ja, jeg søkte på det området der akne, og spredte seg over ansiktet. Alle zhud som chesche)))

wow! og kommer ikke ned?

Allerede lettere i kveldspleinene, men på haken vannet bobler og kløe

tinn, jeg hadde det også, jeg kastet ut, mest sannsynlig går hovedkomponenten ikke

Ja, noen fortalte meg hvordan du skal bruke - huden skyllet fra kremet

og ikke komme unna... hud smøre olje, panthenol, og alle fuktighetsgivende..

Deretter bruker vi basiron til en kviserot.

sympatisere og rehabilitere ansiktet.

Og det ser ut til at du ikke kan smøre det som en krem ​​på ansiktet, bare et punkt på skriverne. Det var også en opplevelse som dette, men du hadde ingen problemer, det var litt rødhet.

Når det ble funnet ut, ble det sagt i akneområdet å påføre et tynt lag. Jeg vil ikke ta ham akkurat nå))))

AAAAAAAAA))) og du fortsatte å bruke?

Ja, han er en basiron. Ikke for alle. Kanskje du smurt det for tykt? Det gir mange mennesker en bivirkning. Det er bedre å bruke det sammen med metro. Ja, og ansiktet ditt virker ikke så problematisk. Du kan gjøre og penny metrogilom.

Du er veldig lei meg. Dermatologen min anbefalte at Metrogil gel brukes til å behandle akne, noe som er mye lavere enn ditt middel. Huden beroliger seg, og antimikrobiell virkning bidrar til den raske forsvinden av slike.

Jeg har tristhet: (Jeg brente huden min med Baziron

fordi Du er ikke autorisert på nettstedet. Logg inn.

fordi Emnet er arkiv.

Classifieds på NN.RU - Hobby

Utgivelsesår 1961 Sikkerhet Gode forfattere Boleslav Prus, Nina Krymova, E. Zhivova, Elena Usievich Publikasjonsformat 130х200 mm (gjennomsnittlig.
Pris: 930 rubler.

Stort utvalg av barnas stoffer som produserer Kina, Polen, Tyrkia. Satin, calico, plysj.
Pris: 300 gni.

Utgivelsesår 1997 Sikkerhet God Forfatter Ivan Firsov Utgivelsesform 130x200 mm (medium format) Antall sider 480 ISBN.
Pris: 530 rubler.

Utgivelsesår 1989 Forfatter Heinrich Mann Utgivelsesform 130х200 mm (medium format) Antall sider 752 Sirkulasjon 3000000 Forlag.
Pris: 230 gni.

Dette øyeblikket, når du ikke vil forlate arbeidet. Ja, det skjer. Vårt firma vokser stadig: nye retninger vises, åpner opp.

En fotograf fra Nizhny Novgorod, Ivan Kulikov, laget et vakkert bilde av Kanavinsky-broen. Nizhny Novgorod glad.

Stemningsresultatene fra prosjektet "Great names of Russia" vil bli oppsummert 4. desember kl 19.00 på luften på Russland-1 TV-kanalen.

På Nizhny Novgorods borgmesterkontor uttrykte de sin posisjon i konkurransen blant cateringleverandørene til byens skoler. Antimonopolschiki.

Rødhet, kombinert med kløe og hevelse av gelen Baziron AS

God dag! Vennligst hjelp meg. Dag 5 Jeg brukte Baziron AU på huden i ansiktet mitt. Først et tynt lag av T-sonen (3 dager), og deretter et par dager direkte kviser (hovedsakelig på haken). Etter det hadde jeg rødmet hud på haken min og mellom øyenbrynene, de plasserer kløe. Baziron ikke lenger brukt, andre hjelpemidler også. Rødhet smør fuktighetskrem Aloe Vera og panthenol. Jeg søker dem i 2 dager, men det blir verre. Rødhet spredde seg lenger ned i ansiktet, dekket med en skorpe, ødem dukket opp på haken. Vennligst hjelp, fortell meg hva du skal gjøre.

Det du beskriver er svært lik kontakt allergisk dermatitt. Rødhet, kombinert med kløe og hevelse - dette er en typisk manifestasjon av allergier. Krust kan bli dannet etter påføring av panthenol.

Rødhet og hevelse - de første tegn på atopisk dermatitt

Baziron AU inneholder benzoylperoksid - et stoff som er en del av mange antiseptika (Oxy 5, Oxy 10, Eclaran og andre). Hvis, sammen med Baziron AU, et lignende stoff brukes, for eksempel i form av en lotion, øker risikoen for en allergisk reaksjon. Kombinasjonen av en gel med fuktighetskrem kan også øke den irriterende effekten. Hvis det er nødvendig med ekstra fuktighet (huden er tørr, skjellete), bør du hente en hypoallergen krem ​​eller gel, helst fra et utvalg av farmasøytiske kosmetikk.

Baziron AU frigir tre konsentrasjoner: 2,5, 5 og 10%. Begynn behandlingen vanligvis med 2,5-5% gel

Hvis du er utsatt for allergi, kan du utføre en test - påfør en dråpe Baziron AC på innsiden av håndleddet eller albuen og gå over natten. Selv om en slik test ikke forårsaket rødhet, bør behandling av akneutslett starte med et legemiddel med lavere konsentrasjon - Baziron AC 2,5 eller 5%. Påfør gelen er bedre om kvelden i 2-3 timer, hvis huden er følsom, og deretter i 15-60 minutter. Under behandlingen bør du bruke kremer med SPF-beskyttelse, da bensoylperoksid er et sterkt oksidasjonsmiddel og ultrafiolett stråling kan øke hudirritasjon.

Allergittesten er mer praktisk å utføre på innsiden av albuebukken

For å lindre symptomene på allergisk kontaktdermatitt, kan du bruke salven-glukokortikoid (sinalar, flukinar, celestoderm, hydrokortison). Panthenol er usannsynlig å hjelpe - det er et forbrenningsmiddel. I tillegg kan det også provosere en allergisk reaksjon. Differensialdiagnosen og utnevnelsen av individuell terapi er mulig under en heltids konsultasjon med en hudlege.

brent ansikt med bazironom

Få et gratis svar fra de aller beste nettstedene advokater.

28.265 svar per uke

2.744 svarende leger

Spør legen!

Få et gratis svar fra de beste nettstedene.

 • Det er gratis
 • Det er veldig enkelt
 • Dette er anonym

28.265 svar per uke

2.744 rådgivere

Informasjon på nettstedet anses ikke som tilstrekkelig konsultasjon, diagnose eller behandling foreskrevet av legen. Nettstedinnhold erstatter ikke profesjonell heltids medisinsk konsultasjon, medisinsk undersøkelse, diagnose eller behandling. Informasjon på nettstedet er ikke ment for selvdiagnose, reseptbelagte legemidler eller annen behandling. Under alle omstendigheter er administrasjonen eller forfatterne av disse materialene ikke ansvarlige for eventuelle tap som brukerne oppstår som følge av bruken av slike materialer.
Ingen informasjon på nettstedet er et offentlig tilbud.
Google+

Baziron - allergi eller brenne?

Relaterte og anbefalte spørsmål

1 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,28% av spørsmålene.

Baziron brent ansiktet hva han skulle gjøre

Din tilbakemelding om bruk av stoffet Baziron AS for akne er interessant. Effekt, bivirkninger,...

08/03/2012 08:09 musikk
Hei) For første gang i mitt liv skriver jeg en anmeldelse fordi Basiron virkelig hjelper))))))))) sjekket på meg selv. Gutta trenger ikke å lytte til anmeldelsene der de skriver at huden er veldig irritert og tørket. Bare trenger å bruke riktig. Gelen skal påføres med et tynt tynt lag på hele ansiktet, helst om kvelden før sengetid, og på kviser som er svært synlige, kan du bruke en større gel. Ja, huden vil brenne litt, men dette er normalt, så vil alt passere, tro det er verdt å lide. Nå skal jeg skrive til deg hva jeg gjorde for å fullstendig bli kvitt akne: 1) vaske to ganger om dagen med kokt varmt vann, er bedre med gel eller skum 2) ikke spis søt, salt, krydret (kun i små mengder) 3) på kvelden før sove) drikk et glass bio kefir 4) gjør masker av hvit leire 1-3 ganger i uken (selges i alle parfyme butikker) 5) bruk en skrubbe 1-3 ganger i uken (bedre å kjøpe en myk skrubb) 6) og selvfølgelig baziron som jeg allerede skrev om kvelden før sengetid. Og venner er alltid bedre å vaske med kokt eller destillert vann. Dette er også viktig, og viktigst er gutta ikke lat! En liten kraft av vil du bli OK)))))))))) I løpet av et par måneder vil du glemme om griser hvis du vil bruke dette rådet))) GOD LUKT!

10/14/2012 7:46 PM, Marina
Hei! Den tredje dagen er den mest forferdelige hevelsen i ansiktet fra Baziron! Øyet er ikke synlig, kinn - basset !! Fra huden skorpen viste seg. Forferdelig kløe. Ikke hjelp, ingen piller, ikke en dråpe, eller skudd fra så sterk allergi. For første gang i mitt liv er jeg allergisk mot noe. Dette er fra den første applikasjonen. Og for 2 år siden brukte jeg alt. Resultatet var normalt.

10/16/2012 5:25 PM, Marie
så nafga spredte det over ansiktet hans? Det er bedre å bruke det punktvis på de betente områdene. Og så brenner du hele ansiktet selv. Kast nå å bruke når huden blir restaurert, smør stiplet

10.29.2012 20:29, Bruker
Gå dristig til en hudlege. Jeg ble personlig hjulpet av to kurs på fysioterapi, et kurs på 10 dager, med en pause på to måneder. Prosedyrer.. darsonval på ansiktet, og UFO. Og å vaske med tjære såpe hver dag, og basiron, om hvilken det er tale, smurt med et tynt lag, etter vask. i et år var jeg helt helbredet :) Lykke til.

12/13/2012 10:56, Irina
du trenger lang tid å bruke Bazironom, så det vil hjelpe, om morgenen og om kvelden uten å overdrive det, tar jeg 2 måneder, vises mye sjeldnere

12/30/2012 23:07, Natalia
Jeg har den samme historien med Baziron. Etter testen foreskrev dermatologen behandling, inkludert bruk av dette stoffet. I 6 måneder brukte jeg dette mirakelhjelpet, alt gikk på ansiktet mitt. Men etter en lege resept i skjønnhetssalongen hadde jeg mandel peeling. Etter det, da Baziron ble påført, begynte ansiktet hans å skrelle seg, stramme, røde, øynene hans svulmet, selv akne begynte å dukke opp igjen. Jeg stoppet med å bruke dette stoffet og byttet til fuktighetsgivende kremer. Brenningen har gått, akne har gått og ikke lenger vises. Det synes for meg at det i større grad ikke var Baziron som hjalp meg med å bli kvitt akne for alltid, men likevel behandlingsforløpet som legen foreskrev for meg.

01.07.2013 3:29, Catherine
År brukt bazironom, resultatet var fantastisk. Året og et halvt etter disse spesielle problemene med huden oppsto ikke. Nå har akne blitt plutselig igjen, og til og med noen! Ser på dem, tror jeg at alt var fantastisk før. Jeg begynte å bruke basilon igjen, men det blir bare verre: Svarte flekker og akne over hele ansiktet mitt har blitt dypere og mer smertefulle, som alle forlater arr og stillestående flekker.

03/24/2013 23:13, Aleksey
men spørsmålet er, er det mulig å bruke bozonone med zinerote? (om morgenen, om kvelden, om kvelden - basiron). Og hva er den beste måten å vaske på før du bruker basiron?

03/25/2013 10:33, Ekaterina
Det er mulig, men begge er veldig tørr hud, så vær forberedt på sterk peeling, og i tilfelle av sensitiv hud - en rød skorpe på hele ansiktet. Før basiron er bedre å tørke huden med en alkoholfri lotion. Og forresten, misfarger basiron stoffet, vær forsiktig med dine favoritt ting.

03/21/2013 16:31, Sergey
Gutter, hva synes du om akne? Baziron hjelper? Som sådan gikk min akne bort, men akne ble igjen. Forresten ble akne hjulpet av rød ClearScean lotion. Etter vask med varmt vann og ikke-fettete såpe (tjære såpe), og barbering tar du en bomullspinne og tørker hele ansiktet. Utslippet fant sted om et par dager. Og en annen observasjon: Det var et tilfelle av fingertrykk under øyet av Badagoy Forte, huden var som en baby og akne forsvant, men i lang tid bruker du ikke den, er denne bølgen skadet. Jenterråd: Før du smør noe på ansiktet ditt, prøv først på baksiden av albuen din. Det er bedre å ha akne med kviser enn med et ansikt hovent med allergi.

ETTER BASIRON BURNING, KAN jeg IKKE SIKKER FACE IN NORMAL CONDITION!


konsultasjon via e-post post, individuell produksjon av medisinske salver og lotioner


tlf. 8 (495) 680-64-40

Mob. 8 (906) 615-23-23


(ring fra 9.00 til 11.00 i morgen og fra 18.00 til 20.00 på kvelden


e-post: [email protected]


Nettsted for anmeldelser: https://prodoctorov.ru/moskva/vrach/130209-chernyavskiy/#otzivi

PANIGRIBKO SERGEY LEONIDOVICH

konsultasjon med hjemmebesøk i Kovrov

telefon:

(8) 910 176 11
80; (8) 905 614 88 12

I personlige meldinger (betalt)

e-post: [email protected] (betalt)

skype: oktan-251 (betalt)

SKAP EN NY MELDING.

Men du er en uautorisert bruker.

Hvis du har registrert deg før, så logg inn (innloggingsskjema øverst til høyre på siden). Hvis du er her for første gang, registrer deg.

Hvis du registrerer deg, kan du fortsette å spore svarene på innleggene dine, fortsette dialogen i interessante emner med andre brukere og konsulenter. I tillegg vil registrering gi deg mulighet til å foreta privat korrespondanse med konsulenter og andre brukere av nettstedet.

Flere Artikler Om Typer Acne