I et apotek kan du finne minst 5 produkter for behandling av ulike hudpatologier. Og de fleste av dem vil bli designet for å eliminere akne og hudormer. Det er verdt å merke seg de høye kostnadene ved slike stoffer. Det er ingen garanti for at det valgte verktøyet vil fungere bedre, for eksempel masker tilberedt hjemme, men produsenter legger en høy pris. Levomitsetinovy ​​alkohol - en av de populære billige alternativene for behandling av akne.

Umiddelbart er det verdt å merke seg at stoffet ikke er rettet strengt mot behandling av hud for betennelse av ulike typer. Det brukes ofte til å behandle brannsår, åpne sår og annen mekanisk skade på huden. Alkohol godt desinfiserer skadede områder, slik at og fikk stor popularitet. Videre innser mange brukere ikke engang at det kan brukes til å behandle akne.

For å beskytte deg så mye som mulig og unngå negative konsekvenser, sørg for å bestemme hudtype og muligheten for å bruke denne alkoholen ved hjelp av en profesjonell lege. Bare i dette tilfellet kan du være helt sikker på at verktøyet ikke vil påvirke dekselet negativt. Selvfølgelig øker sannsynligheten for et positivt utfall flere ganger.

De viktigste egenskapene til løsningen av kloramfenikol

Først og fremst er Levomycetinum oppfattet som et antibiotikum. Derfor er det oftest brukt til å bekjempe skadelige bakterier. I motsetning til prosentandelen av alkoholen i løsningen, kan den brukes til:

 • Behandle purulente betennelser og akne.
 • Behandling av åpne sår og skade på huden.
 • Fremskynder helbredelsen av sprekker og andre mindre skader.
 • Eliminering av svarte flekker (komoneser).
 • Throbbing av betent subkutan rød akne.
 • Fremskynder helbredelsen av akne vulgaris.

Den vanligste løsningen med en prosent alkohol. Dette verktøyet brukes regelmessig til å eliminere akne av varierende alvorlighetsgrad. For eksempel å behandle sorte flekker, må du bruke løsningen flere ganger om dagen bare på den berørte huden. Hvis væske kommer inn i det sunne kappen, anbefales det å skylle det med rent varmt vann.

Det er bemerkelsesverdig at kloramfenikol, som en aktiv substans, ofte inngår i sammensetningen av legemidlene selv for behandling av hud fra eksterne defekter. Det er faktisk produsentene som betaler opp prisen bare på grunn av hjelpekomponentene i sammensetningen og det populære merket. I dette tilfellet er det selvsagt bedre å gi preferanse til den "rene" løsningen av Levomycetin.

Hvordan bruke levomitsetinalkohol

Hovedformålet med verktøyet - ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer. Dette betyr at det er mest effektivt i behandlingen av akne, noe som oppstod på grunn av feil personlig hygiene eller forstyrrelse av mage-tarmkanalen.

Men til tross for dette viser praksis at løsningen ikke er mindre effektiv i behandlingen av akne forbundet med forstyrrelser i hormonal rytmen. Sammen med disse midlene. Det skal påpekes at ifølge statistikk er dette den vanligste årsaken til betennelse i huden.

Avhengig av omfanget av akne og akne varierer bruken av løsningen. Så, hvis det er enkle betennelser på huden, anbefales det å bruke Levomycetin på dem. For å gjøre dette kan du bruke en bomullspinne.

Som praksis viser, er vanlige tilfeller der akne er bredt fordelt over et stort område av hud. Et eksempel er utslett på nakken. Da vil søknaden ta lang tid, så det finnes en alternativ metode for å bruke løsningen. Hvis du trenger å behandle et stort område av hud, for eksempel på ansiktet, bruk løsningen på en bomullspute og tørk de ønskede hudområdene med den.

Det er også strenge regler for bruk av løsningen av kloramfenikolalkohol fra akne:

 • Behandlingens varighet. Uansett effekten av behandlingen, er det nødvendig å stoppe prosedyren på den tiende dagen. Hvis akne har ligget på huden, betyr det at du har brukt verktøyet feil, eller det passer ikke bare deg. I det første tilfellet må du gjenta kurset etter noen måneder med riktig tilnærming. I det andre - for å finne andre behandlingsmetoder.
 • Streng diett. Behandling av huden med kloramfenikoloppløsning gir ikke noe resultat hvis du ikke følger riktig drift av mage-tarmkanalen. Det er kjent at slagger og giftstoffer som er tilstede i kroppen, kan være årsaken til hudbetennelse. Derfor er det nødvendig minst i løpet av behandlingen å fullstendig forlate fete, søte og stekte matvarer. Generelt er det tilrådelig å fortsette å spise riktig, selv etter behandling.
 • Rengjør bare huden. Før du bruker løsningen, må du vaske ansiktet og tørke det tørt. Verktøyet er antibakterielt, men dette betyr ikke at det kan brukes på skitten hud. Videre anbefales det å rengjøre ansiktet så ofte som mulig under behandlingen av utslett. Men det er også nødvendig å gjøre dette på riktig måte. For eksempel anbefaler vi at du bruker spesielle såpeverktøy.

I hvilke tilfeller kan du ikke bruke løsningen av kloramfenikol for akne

 1. Age. Verktøyet anbefales ikke til behandling av barn. Normal alder - fra 12 år.
 2. Graviditet og amming. Spesielt i første trimester. Videre - etter skjønn fra den behandlende legen.
 3. Nyresvikt eller leversvikt. I dette tilfellet anbefales det vanligvis ikke å bruke medisiner.
 4. Eksem og psoriasis. For behandling av disse patologiene brukes mindre aggressive midler.

I andre tilfeller kan du bruke løsningen, men husk at det finnes individuelle kontraindikasjoner, slik at du ikke kan selvmedisinere.

Forbered en løsning av kloramfenikol kan være hjemme. Det er et stort antall oppskrifter, som hver fortjener oppmerksomhet. For å lære å gjøre riktig akne kontroll på dette grunnlaget, sørg for å sjekke ut videoen nedenfor. Her er en av de populære oppskriftene:

Levomitsetinovy ​​alkohol - en av de mest effektive, men undervurderte måtene for å bekjempe akne. Pass på å sjekke ut fordelene. Kanskje dette er ditt valg.

Levomycetin - alkohol løsning

Levomitsetin - et utbredt antiseptisk legemiddel som brukes i ulike fagområder. Alkoholoppløsning av kloramfenikol hemmer veksten av mikrober, fordi den effektivt bekjemper kviser, flekker igjen etter dem. Verktøyet brukes også til øreproblemer.

Ekstern bruk av alkoholoppløsning av kloramfenikol

Ofte er verktøyet brukt til ekstern behandling av trykksår, trofiske og purulente sår, brannsår. Med disse plager, fuktes et stykke bomullsull i en løsning og smør ut de berørte områdene. I tillegg gjelder eksternt Levomitsetin:

 • hormonelle utslett (seborrhea, akne, akne);
 • for behandling av små betennelser, sår og flekker.

Alkoholløsning av kloramfenikol i ørene

I tilfelle av purulent otitis, bør man forsøke å forhindre overføring av purulent prosess til beinvevet, da dette til slutt fører til en hjertebryst. Fordi det er viktig å bli undersøkt av en lege. Alkoholdråper er ikke tillatt i ørene når trommehinnen brytes, og bare en spesialist kan bestemme sin tilstedeværelse.

I tilfelle av sykdommer i hørselsorganene, blir en svakt oppvarmet oppløsning på tre til fire dråper droppet til hver pasient i øret. Etter prosedyren lå ørene bomull for å gi varme.

Alkoholløsning av kloramfenikol fra akne

Utbredt stoff mottatt for kosmetiske formål for å bli kvitt akne. Det er en oppfatning at denne løsningen håndterer hudproblemer mer effektivt enn salisylsyre.

Levomycetin er kjent for sin evne til å eliminere:

Siden dette verktøyet har alkohol i sammensetningen, kan det ikke brukes regelmessig. Behandlet huden peker på fullstendig eliminering av utslett.

Å forberede løsningen for akne:

 1. Sett to knuste tabletter av Trihopol i en flaske med Levomycetinum.
 2. Før bruk blir sammensetningen ristet.

Levomitsetin alkohol løsning: bruksanvisninger

struktur

hvert hetteglass (25 ml) inneholder den aktive ingrediensen - kloramfenikol - 62,5 mg; hjelpestoff - etylalkohol 70%.

beskrivelse

farmakokinetikk

Indikasjoner for bruk

Bakterielle hudinfeksjoner (pyoderma, furunkulose, karbunkul), forårsaket av følsomme mikroorganismer, mild; overflate skader behandling (slitasje, riper, insekt biter).

Kontra

Hypersensitivitet, inhibering av benmarg hematopoiesis, akutt intermittent porfyri, mangel av glukose-6-fosfat-dehydrogenase, lever og / eller nyre-svikt, hudsykdommer (psoriasis, eksem, sopp), omfattende granulerende sår (aerosol), akutte inflammatoriske prosesser i huden integritet funksjon; graviditet, amming, barn under 1 år.

Graviditet og amming

Legemidlet er kontraindisert under graviditet og amming.

Dosering og administrasjon

Lokalt brukt på den berørte overflaten flere ganger om dagen. Varigheten av påføringen avhenger av arten av den patologiske prosessen, dens alvorlighetsgrad, effekten oppnådd.

Bivirkninger

Allergiske reaksjoner: hudutslett, kløe, rødhet, hevelse i vev. Når det brukes eksternt, absorberes etylalkohol delvis i huden og slimhinnene, og kan ha en resorptiv, generell toksisk effekt (CNS depresjon). Innånding av etyldamp kan forårsake døsighet og hodepine. Ved langvarig bruk av mulige brudd på blod-, lever- og nyrefunksjonen, utviklingen av dysbiose.

overdose

Ikke registrert. Ved overdosering av stoffet kan det forårsake irritasjon av hud og slimhinner, lokale reaksjoner i form av utslett, kløe, rødhet og hevelse i vev.

Interaksjon med andre legemidler

Klinisk signifikant interaksjon med andre legemidler er usannsynlig på grunn av lav systemisk absorpsjon.

Programfunksjoner

Ikke anvendbar hos barn under 1 år.

Påvirkning på evnen til å kjøre biler og andre mekanismer

Informasjon om den negative effekten på forvaltningen av transport eller andre mekanismer mangler.

Sikkerhets forholdsregler

Behandlingsprosessen krever systematisk overvåking av mønsteret av perifert blod.

Når det påføres store overflater med samtidig administrasjon av etanol, kan disulfiram-lignende reaksjoner utvikle seg (hudhyperemi, takykardi, kvalme, oppkast, hostrefleks, kramper).

Når det brukes topisk, absorberes etanol delvis gjennom huden og slimhinnene, som må tas i betraktning ved bruk hos barn, eldre pasienter, pasienter med nedsatt leverfunksjon og nyrefunksjon.

Meget brannfarlig. Oppbevares i en tett lukket beholder fra antennelseskilder. Ikke røyk.

Utgivelsesskjema

På 25 ml i en glassflaske. Hver flaske sammen med en pakning i en papppakke

Lagringsforhold

På det mørke stedet ved en temperatur på ikke høyere enn -25 C.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

2 år. Ikke bruk etter utløpsdato.

Levomitsetina alkohol løsning

Levomitsetina alkohol løsning: instruksjoner for bruk og omtaler

Latinnavn: Levomycetin-løsning i etanol

ATX-kode: D06AX02

Aktiv ingrediens: kloramfenikol (kloramfenikol)

Produsent: Tver Pharmaceutical Factory (Russland), Vladivostok Pharmaceutical Factory (Russland), Ivanovo Pharmaceutical Factory (Russland), Tula Pharmaceutical Factory (Russland)

Aktualisering av beskrivelsen og bildet: 10/25/2018

Levomitsetina alkohol løsning - et eksternt antibakterielt stoff.

Frigi form og sammensetning

Doseringsform for frigjøring - løsning for ekstern bruk alkohol: gjennomsiktig fargeløs eller med gulaktig tinge, har en karakteristisk lukt av alkohol (i glassflasker på 25, 30, 40 eller 50 ml, i en kartongpakke en flaske).

Sammensetningen av 100 ml oppløsning:

 • aktiv ingrediens: kloramfenikol (levomycetin) - 0,25; 1; 3 eller 5 g;
 • Ekstra komponent: 70% etylalkohol - opp til 100 ml.

Farmakologiske egenskaper

Kloramfenikol er et bredspektret antibiotika. Den har en høy antibakteriell aktivitet mot ulike former for inflammatoriske prosesser og patogener av sårinfeksjon.

Forstyrrer prosessen med proteinsyntese i mikrobialcellen: På grunn av god lipofilitet, evnen til å trenge inn i cellemembranen av bakterier og reversibelt bindes til 50S-stoffet av bakterielle ribosomer, noe som resulterer i forsinket bevegelse til de voksende peptidkjedene av aminosyrer og nedsatt proteinsyntese.

Det er aktivt mot de fleste stammer av gram-positive / gram-negative mikroorganismer som er resistente mot tetracykliner, penicillin og sulfanilamider.

Det bidrar til å rense og helbrede trofasår, brenne sår, og akselerere epithelialisering.

Indikasjoner for bruk

I henhold til instruksjonene er Levomitsetina-alkoholoppløsning foreskrevet for behandling av bakterielle infeksjoner i huden forårsaket av følsomme mikroorganismer, inkludert infiserte forbrenninger (overflatisk / avgrenset dyp), koke, trophic ulcers, bedsores.

Kontra

 • hudsykdommer, inkludert psoriasis, eksem, svampelesjoner;
 • intermitterende porfyri i akutt strøm;
 • undertrykkelse av beinmargshematopoiesis;
 • lever / nyresvikt;
 • mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase;
 • nyfødt periode (opptil 4 uker);
 • individuell intoleranse overfor noen komponent av stoffet.

Relativ (Levomitsetina alkohol løsning er foreskrevet under medisinsk tilsyn):

 • tidligere strålebehandling eller behandling med cytotoksiske stoffer;
 • tidlig barndom;
 • graviditet.

Instruksjoner for bruk av kloramfenikoloppløsnings alkohol: metode og dosering

Løsningen påføres eksternt.

Berørte områder av huden flere ganger om dagen skal behandles med en bomullspinne dyppet i en løsning.

Varigheten av kurset bestemmes av arten og plasseringen av lesjonen.

Bivirkninger

 • hematopoietiske organer: sjelden - aplastisk anemi, agranulocytose, granulocytopeni, leukopeni, retikulocytopeni, erytropeni, trombocytopeni;
 • allergiske reaksjoner: angioødem, hudutslett.

overdose

Informasjon ikke presentert.

Spesielle instruksjoner

Under brukstiden av stoffet krever systematisk overvåking av mønsteret av perifert blod.

Samtidig bruk med etanol kan utvikle disulfiram-lignende reaksjoner, manifestert i form av oppkast, kvalme, reflekshiste, anfall, hyperemi i huden, takykardi.

Bruk under graviditet og amming

Kvinner under graviditet kan foreskrives løsningen med forsiktighet.

Bruk i barndommen

 • nyfødt periode (opptil 4 uker): terapi er kontraindisert;
 • tidlig barndom: løsningen bør brukes med forsiktighet.

Ved nedsatt nyrefunksjon

Levomitsetina-alkoholløsningen ved nyresvikt er kontraindisert.

Med unormal leverfunksjon

Levomitsetina-alkoholløsning i leverinsufficiens er kontraindisert.

Drug interaksjon

 • erytromycin, clindamycin, lincomycin: gjensidig svekkelse av effekten;
 • Legemidler som hemmer benmargs hematopoiesis: En økt risiko for myelosuppresjon;
 • penicilliner, cephalosporiner: redusert antibakteriell effekt.

analoger

Analoger av Levomitsetin alkohol løsning er Levomycetin, Levovinisol, Sintomitsin, Levomitsetina liniment, etc.

Vilkår for lagring

Oppbevares på et mørkt sted ved en temperatur på 15-25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet - 2 år.

Salgsbetingelser for apotek

Selges uten resept.

Anmeldelser av chloramphenicol alkohol løsning

Ifølge vurderinger er Levomitsetina alkohol løsning et billig og rasktvirkende stoff. Brukes ofte i behandling av akne. Av ulempene bemerket at løsningen kan tørke huden.

Prisen på kloramfenikoloppløsning alkohol i apotek

Den omtrentlige prisen på Levomitsetina Alcohol Solution 1% (1 flaske 25 ml) er 36-46 rubler.

Utdanning: Første Moscow State Medical University oppkalt etter I.М. Sechenov, spesialitet "Medisin".

Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

Menneskelig blod "løper" gjennom fartøyene under enormt trykk og, i strid med deres integritet, er i stand til å skyte på avstand på opptil 10 meter.

Faller fra et esel, du er mer sannsynlig å bryte nakken din enn å falle fra en hest. Ikke prøv å motsette seg denne utsagnet.

Ifølge statistikk, på mandager, øker risikoen for ryggskade med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. Vær forsiktig.

Den første vibratoren ble oppfunnet på 1800-tallet. Han jobbet på en dampmotor og var ment å behandle kvinnelig hysteri.

En person som tar antidepressiva vil i de fleste tilfeller lider av depresjon igjen. Hvis en person klarte depresjon med sin egen styrke, har han all sjanse til å glemme denne tilstanden for alltid.

Hostmedisin "Terpinkod" er en av de beste selgerne, ikke i det hele tatt på grunn av dets medisinske egenskaper.

Mange stoffer som i utgangspunktet markedsføres som narkotika. Heroin, for eksempel, ble opprinnelig markedsført som et middel for baby hoste. Kokain ble anbefalt av legene som anestesi og som et middel til å øke utholdenheten.

Ved regelmessig besøk på solarium øker sjansen for å få hudkreft med 60%.

I tillegg til mennesker, lider bare en levende skapning på planet Jorden - hunder av prostatitt. Dette er virkelig våre mest lojale venner.

Folk som er vant til å spise frokost regelmessig, er mye mindre sannsynlig å være overvektige.

I Storbritannia er det en lov som en kirurg kan nekte å utføre en operasjon på en pasient hvis han røyker eller er overvektig. En person må gi opp dårlige vaner, og kanskje vil han ikke trenge kirurgi.

Under drift utvider vår hjerne en mengde energi som tilsvarer en 10-watt pære. Så bildet av en pære over hodet i øyeblikket av fremveksten av en interessant tanke er ikke så langt fra sannheten.

Ifølge studier har kvinner som drikker noen glass øl eller vin en uke, økt risiko for å utvikle brystkreft.

Fire skiver med mørk sjokolade inneholder omtrent to hundre kalorier. Så hvis du ikke vil bli bedre, er det bedre å ikke spise mer enn to skiver per dag.

Menneskelige bein er fire ganger sterkere enn betong.

Glaukom er en gruppe øye sykdommer hvis spesifikke tegn er en permanent eller bølgende økning i intraokulært trykk (IOP) over men.

LEVOMITSETINA ALCOHOL LØSNING

25 ml - flasker mørkt glass (1) - pappkasser.
40 ml - mørke glassflasker (1) - pappkasser.

Bredspektret antibiotika. Mekanismen for antimikrobiell virkning er assosiert med nedsatt proteinsyntese av mikroorganismer. Den har en bakteriostatisk effekt. Aktiv mot gram-positive bakterier: Staphylococcus spp., Streptococcus spp.; Gram-negative bakterier: Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Salmonella spp, Shigella spp, Klebsiella spp, Serratia spp, Yersinia spp, Proteus spp, Rickettsia spp;....... er også aktiv mot Spirochaetaceae, noen store virus.

Kloramfenikol er aktiv mot stammer som er resistente mot penicillin, streptomycin, sulfonamider.

Motstanden av mikroorganismer til kloramfenikol utvikler seg relativt langsomt.

For oral administrering: infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer forårsaket av mikroorganismer som er mottakelige overfor kloramfenikol, inkludert:. Tyfus, para, dysenteri, brucellose, tularemia, kikhoste, tyfus og andre rickettsioser; trakom, lungebetennelse, meningitt, sepsis, osteomyelitt.

Til ekstern bruk: purulente hudlesjoner, koker, ikke-helbredende trofasår, II- og III-graders brannsår, brystvaksprøver hos lakterende kvinner.

For lokal bruk i oftalmologi: inflammatoriske sykdommer i øyet.

Individ. Ved inntaksdose for voksne - 500 mg 3-4 ganger daglig. Enkeltdoser for barn under 3 år - 15 mg / kg, 3-8 år - 150-200 mg; over 8 år - 200-400 mg; hyppighet av bruk - 3-4 ganger / dag. Behandlingsforløpet er 7-10 dager.

Når den påføres topisk påføring av gasbind tamponger eller direkte på det berørte området. Bruk ovenfra en vanlig bandasje, det er mulig med pergament eller komprimeringspapir. Forbindinger er laget avhengig av indikasjonene i 1-3 dager, noen ganger i 4-5 dager.

Lokalt brukt i oftalmologi som en del av kombinerte preparater i henhold til indikasjonene.

Fra siden av hemopoietisk system: trombocytopeni, leukopeni, agranulocytose, aplastisk anemi.

På fordøyelsessystemet: kvalme, oppkast, diaré, flatulens.

På den delen av sentralnervesystemet og perifert nervesystem: perifer neuritt, optisk neuritt, hodepine, depresjon, forvirring, delirium, visuell og auditiv hallusinasjon.

Allergiske reaksjoner: hudutslett, urtikaria, angioødem.

Lokale reaksjoner: irriterende (med ekstern eller lokal bruk).

Ved samtidig bruk av kloramfenikol med orale hypoglykemiske stoffer, forbedres hypoglykemisk effekt ved å undertrykke stoffskiftet av disse stoffene i leveren og øke konsentrasjonen i blodplasma.

Ved samtidig bruk med legemidler som hemmer benmargshomatopoiesis, øker den hemmeffekten på beinmargen.

Når den påføres samtidig med erytromycin, clindamycin, lincomycin markert svekkelse gjensidig virkning på grunn av det faktum at kloramfenikol kan forskyve disse stoffene fra en bundet tilstand eller hemme deres binding til 50S subenheten av bakterielle ribosomer.

Samtidig bruk med penicilliner motvirker kloramfenikol manifestasjonen av den bakterieaktive virkningen av penicillin.

Kloramfenikol hemmer cytokrom P450 enzym-system, slik at mens bruk av fenobarbital, fenytoin, warfarin markert svekking av metabolismen av disse stoffene, langsom utskillelse og å øke plasmakonsentrasjonen.

Kloramfenikol brukes ikke hos nyfødte, fordi mulig utvikling av "grå syndromet" (oppblåsthet, kvalme, hypotermi, blå-grå hudfarge, progressive cyanose, dyspné, hjertesvikt).

Det brukes med forsiktighet til pasienter som tidligere har fått behandling med cytostatika eller strålebehandling.

Med samtidig inntak av alkohol kan det utvikles disulfiramopodobnoyreaksjon (hyperemi i huden, takykardi, kvalme, oppkast, hosterefleks, kramper).

Behandlingsprosessen krever systematisk overvåking av mønsteret av perifert blod.

Om alkoholoppløsning av kloramfenikol

Hudutslett i ansiktet - et stort problem og ikke bare ungdomsårene, som det ofte antas. Akne kan forårsake angst hos en person i alle aldre. Akne gjør et utseende unattractive, og en person usikker på seg selv. Farmasøytiske selskaper tilbyr et bredt spekter av rusmidler som påvirker problemet. I jakten på den publiserte medisinen, glemmer mange helt for en så enkel og effektiv medisin for akne og akne, som kloramfenikol-løsning. Årsaken til hudutslett er oftest patogene mikroorganismer. Antibiotika, antiseptika eller soppdrepende midler brukes til terapi. Alkoholoppløsningen av kloramfenikol er i stand til å ødelegge nesten alle typer bakterier, slik at bruken av stoffet anses effektiv og effektiv.

Sammensetningen av kloramfenikolalkohol

Et sterkt antiseptisk middel er tilgjengelig i to versjoner - i glassbeholdere for tjuefem og førti milliliter. Etiketten angir prosentandelen av aktivstoffet. Ofte kan du finne en løsning med 1, 3 eller 5 prosent av stoffinnholdet. I tillegg til alkoholoppløsningen kan du også finne slike varianter av kloramfenikol:

 • i tablettform
 • i kapsler;
 • salve.

Verktøyet består av etanol og kloramfenikol. I tillegg til effektene på hudutslett, brukes kloramfenikol med alkohol til behandling av trykksår, brannsår, trofasår. De berørte områdene behandles forsiktig med medisin som påføres på en gasbind. En løsning av kloramfenikolalkohol er mye brukt.

Omfang av kloramfenikol på alkoholbasis

Legemidlet med kloramfenikol brukes i ulike sykdommer, det er effektivt når det blir utsatt for følgende mikrober:

Levomycetin er et antibakterielt stoff, slik at det ikke kan påvirke virale og bakterielle organismer. Midler påvirker effektivt bare de enkleste organismer. Til ekstern bruk med en alkoholoppløsning av kloramfenikol. Dette er en slags antibiotika som effektivt påvirker årsaken til hudutslett.

Når akne oppstår i tilfelle hormonforstyrrelser, er ånden kloramfenikol med Trichopol mye brukt. Ikke mindre effektivt vil være produktet fremstilt ved å blande en løsning av kalendula, salisylalkohol, borsyre og kloramfenikol basert på alkohol. Effekten vil bare vises med vanlig bruk av stoffet i en uke. Etter bruk av produktet trenger huden ekstra fuktighet. I tillegg til terapeutiske effekter på hudsykdommer, hjelper verktøyet med å håndtere en tendens til å svette føtter. Selv etter lang bruk av lukkede sko vil en ubehagelig lukt ikke vises.

Spektrum av stoffet

Høy bakteriostatisk aktivitet av legemidlet gjør det effektivt å bekjempe et stort antall lidelser.

 • å invadere gjennom cellebarrieren og komme inn i ulike organer og systemer;
 • stoffet er i stand til å ødelegge mange mikrober, det tillater ikke at de multipliserer, forstyrrer deres cellevegg og undertrykker proteinsyntese;
 • kloramfenikolbase akselererer celleregenerasjon, fordi stoffet er effektivt i behandling av brannsår og trofasår som påføres eksternt, ikke kommer inn i blodet, den lokale effekten på kroppen varer ca. seks til tolv timer.

Noen ganger er det rødhet i huden og en allergisk utslett, i så fall er det nødvendig å redusere doseringen eller å forlate det terapeutiske middelet helt. Det er umulig å bruke stoffet i mer enn to uker, da det har en kreftfremkallende og svært giftig egenskap. Den mest optimale enkeltapplikasjonen per dag.

Advarsler bruk av alkoholkloramfenikol

Det er mulig å kjøpe kloramfenikolalkohol på apotekets kiosk, en lege resept er ikke nødvendig for kjøpet. Midler beregnet kun for ekstern bruk, antimikrobielle legemidler forhindrer utvikling og økning i antall mikroorganismer.

Det er en liste over kontraindikasjoner der bruken av stoffet er kontraindisert:

 • alvorlige hudsykdommer, som eksem og psoriasis, er et kategorisk forbud mot bruk av den medisinske løsningen. Ved bruk av verktøyet er det skarp tørking av huden og forverring av pasientens tilstand;
 • Barns alder er også en grunn som ikke tillater bruk av løsningen; hos barn under tolv år kan kloramfenikolalkohol ikke brukes;
 • med symptomer på soppsykdommer, er legemiddelbehandling forbudt;
 • mens du venter på babyen eller ammer, skal kvinnen ikke bruke stoffet;
 • Ved alvorlige lever- og nyresykdommer er bruk av alkohol forbudt.

Kloramfenikolalkohol: en løsning av skjønnhet og ikke bare

En løsning av kloramfenikolalkohol, eller kloramfenikolalkohol, er kjent for mange som et lokalt antibakterielt middel. Siden sovjetiske tider har chloramphenicol for akne vært det første middelet.

Du kan kjøpe det på et apotek, og det koster en krone. Frigjør dette legemidlet i konsentrasjon fra 5 til 0,25%. Han har i tillegg til fordelene og en rekke kontraindikasjoner. Levomycetin fra hva som hjelper? La oss finne ut det.

farmakologi

Hva er kloramfenikolalkohol inneholder bruksanvisninger. Kort sagt er det en fargeløs alkoholløsning med en karakteristisk lukt for etanol. Det aktive stoffet er kloramfenikol, hvilke farmakologer kalles kloramfenikol. Det er han som kjemper godt med de fleste mikroorganismer av den gram-negative og gram-positive typen.

Kloramfenikoloppløsning brukes oftest når disse patogenene har opphørt å reagere på antibiotika, sulfonamider og streptomycin.

Midlet hemmer stafylokokker, streptokokker, E. coli, dysenteri-bacillus, rickettsia, hemofile bacillus og lignende. Verre enn kloramfenikol påvirker mikrober med syrefaste, pyocyaniske pinner, protozoer og clostridier.

Indikasjoner for bruk

Løsningen av kloramfenikolalkoholpåføring er vist i følgende tilfeller:

 • bakterielle brannsår;
 • epidermis sykdommer med purulente formasjoner;
 • med koker og karboner;
 • betennelse på sår, kutt, sprekker;
 • for behandling av brystvorten sprekker under amming;
 • hvis akne eller kvise er betent
 • med bedsores;
 • lange ikke-helbredende trophic ulcers;
 • å eliminere den inflammatoriske prosessen i ytre, indre, mellomøret med pus.

Det anbefales å brukes til å smøre navlestrengen hos nyfødte barn når det blir våt eller har suppuration. For behandling av inflammatoriske prosesser med pus på huden, brukes dette stoffet eksternt. Nok 2-3 ganger om dagen for å helbrede såret.

Levomitsetinuyu væske bør påføres på en bomullspute eller svamp og tørke det berørte området med det. Væskeoppløsning brukes også til okklusive foringer som hindrer det berørte området i kontakt med miljøet.

Det er viktig! Behandlingsvarigheten, prosentandelen av løsningen og hyppigheten av bruken er foreskrevet av den behandlende legen.

Vi behandler kosmetiske problemer

Ofte er det kosmetologen som anbefaler å bruke den tilgjengelige Levomekol-krem, en alkoholløsning av kloramfenikol eller pillen i stedet for dyre akneprodukter. Oftest er det definitivt kloramfenikolalkohol, på grunn av akne, er det det første middelet.

Prater

Kosmetologi har lenge oppfunnet den ideelle sammensetningen av talkere, som inkluderer antibakteriell og antiseptisk og løsningsmiddel. Å forberede et slikt stoff er enkelt og billig. De koster en krone, og preparatet består i enkel blanding av alle stoffer til en homogen tilstand.

Det er også enkelt å bruke: Smøre problemområder tre ganger om dagen, unngå øyelokkzonene, siden dette middelet kan forårsake tidlige rynker.

Talker med acetylsalisylsyre og borsyre

En slik tandem kan effektivt hjelpe folk med fet og problem hud. Legemidlet vil lindre ikke bare akne av noe slag, men også akne og økt sebuminess, justere det subkutane fettet og dets produksjon. Aspirin og borsyre virker som sterke antiseptika og sammen har en positiv effekt på svarte flekker og akne.

Bare bruk denne lotionen på et rent ansikt, og resultatet vil ikke vare lenge. Anmeldelser av ham mer enn positiv.

Calendula talker

Det krever calendula tinktur, kloramfenikol og salisylalkohol. Proportioner: En spiseskje av hvert verktøy. Men i ren form, selv for ekstern bruk, vil det være et veldig aggressivt verktøy, så en og en halv spiseskje med rent kokt vann skal introduseres her. Prosentandelen skal være omtrent den samme i hver løsning. Insister og smør ansiktet deres.

En alternativ oppskrift: Du kan legge til et ekstrakt av denne planten og en knust tablett av kloramfenikol eller et par dråper med alkohol, en liten salve i en kosmetisk krem. Kan en slik krem-tandem påføres som en maske. Enhver hudlege vil bekrefte at hyppig ekstern bruk er kontraindisert, siden alkohol tørker huden og fremkaller rynker.

Ikke glem etter ham å påføre huden en nærende salve eller krem. Det er også umulig å ta inne.

Kontra

Løsningen vil ikke hjelpe og er kategorisk kontraindisert ved:

 • demodicosis;
 • sopp;
 • psoriasis;
 • eksem;
 • akutt intermitterende porfyri;
 • blodproblemer;
 • under graviditet;
 • nyre- og leversvikt;
 • under amming;
 • allergier mot stoffet.

Det er nødvendig å se etter en analog av middelene der det ikke vil være kontraindikasjoner, men effektiviteten vil være den samme. Alkohol, krem ​​eller gel trenger ikke å velge sin egen, dette bør gjøres av en lege. Så hodet ditt vil ikke være syk, og resultatet blir på nivået.

Hvordan søke kloramfenikol for akne?

Utseendet til akne anses å være et svært vanlig problem. For å takle bruddet kan du bruke kloramfenikol. Dette effektive verktøyet bidrar til å eliminere akne og forbedre ditt utseende betydelig.

For å oppnå optimale resultater bør dette legemidlet kun brukes som anvist av legen din. Dette vil bidra til å redusere risikoen for bivirkninger.

Kort om årsakene til utseendet

For å takle akne må du bestemme årsakene til utseendet deres:

 • hormonell ubalanse;
 • usunt kosthold;
 • forsømmelse av hygiene;
 • feil hudpleie
 • genetisk predisposisjon.

beskrivelse

Levomycetin er et ganske sterkt antibiotikum som bidrar til å takle bakterielle mikroorganismer.

Gjennom bruk av denne medisinen kan du få følgende resultater:

 • desinfiserer huden;
 • oppnå en tørking effekt;
 • rengjør dermis;
 • takle bakterier;
 • få en bleking effekt.
Hovedkomponenten av stoffet er kloramfenikol, som er et bredspektret antibiotika. Dette stoffet fører til forstyrrelse av proteinsyntesen av patogene mikroorganismer.

Hvordan virker levomycetin for akne

Levomitsetin fra akne kan brukes i form av salve og alkoholtinktur. Også perfekt egnet og tablettform.

Medisinen bidrar til å oppnå slike effekter:

 1. Desinfiser huden. Dette bidrar til å takle bakteriene som forårsaker akne.
 2. Eliminere betennelse og forhindre spredning av infeksjon på sunne områder av dermis. Verktøyet bidrar til ødeleggelsen av bakterier og andre mikroorganismer.
 3. Tørr purulent akne og oppnå en helbredende effekt.
 4. Gjør hudfargen mer jevn. Verktøyet har blekningsegenskaper.
 5. For å oppnå effekten av lett peeling. Med hjelp av stoffet er det mulig å eliminere døde hudceller og stimulere regenereringsprosessene.

Legemidlet påføres eksternt, og derfor er det helt trygt. Den utvilsomt fordel med verktøyet er rimelig pris.

Levomycetin kan brukes av gravide kvinner. Det er også egnet for ungdom som lider av hormonal justering.

Sammensetning og utgivelsesform

Et legemiddel som kan brukes til å behandle akne er tilgjengelig i disse legemiddelformene:

Hovedkomponenten i hver av disse legemiddelfrigivelsesformene er kloramfenikol.

Hvordan søke

Metoden for bruk av stoffet avhenger av form for frigjøring av midler. For å oppnå de ønskede resultatene, bør du konsultere legen din før du starter behandling.

tabletter

For å takle akne, er det nok å male antibiotika tabletter til en tilstand av pulver og blande med vann. Som et resultat bør konsistensen av en slurry oppnås.

Dette verktøyet anbefales å påføres prikket med en bomullspinne for dette formålet.

Hvordan bruke salicylisk salve for akne? Les mer her.

Alkoholløsning

Det er mest hensiktsmessig å kjøpe en klargjort løsning av kloramfenikol og bruk den til å tørke ansiktet. Dette vil bidra til å få en rask effekt.

I tillegg til den antibakterielle komponenten inneholder stoffet etylalkohol og salisylsyre. Disse ingrediensene selv klare seg med hudutslett.

Personen anbefales å tørke infusjon 2 ganger om dagen - morgen og kveld. Det anbefales å gjøre 2 uker. Etter tørking blir huden smurt med en lett fuktighetskrem. Når ansiktet er slettet, må prosedyren avsluttes.

For å takle en alvorlig hudlesjon, legg til et par knuste trihopoltabletter til alkoholinfusjonen. Det resulterende verktøyet behandles med områder med rikelig utslett.

I løpet av behandlingsperioden må påføres fuktighetskrem. Dette skyldes det faktum at alkohol heller tørker dermis.

Prater

Dette verktøyet er utarbeidet på grunnlag av en alkoholoppløsning av kloramfenikol. Med det kan du takle akne og akne. For å gjøre dette, tørk de berørte områdene av dermis.

For å forberede dette verktøyet må du ta inn like mange slike komponenter:

 • alkoholoppløsning av kloramfenikol;
 • salicylalkohol;
 • tinktur av calendula;
 • borsalkohol.

Alle komponenter skal plasseres i en glassburk og rist godt. Det resulterende verktøyet er spot-on brukt på akne, ved hjelp av en bomullspinne for dette formålet. Sammensetningen anbefales å brukes hver dag. Behandlingsforløpet skal vare 7-10 dager.

For å forberede en effektiv talker kan du ta 10 streptotsid-tabletter og 4 tabletter av kloramfenikol. Disse komponentene skal knuses, plasseres i en glassbeholder, tilsett 30 ml salisylalkohol og 80 ml kamferalkohol og rist godt.

ansiktsmaske

Hvis alkoholoppløsningen av kloramfenikol ikke er egnet på grunn av den uttalt tørkeeffekt, er det mulig å fremstille terapeutiske masker på grunnlag av medikamenttabletter.

Den mest effektive måten inkluderer følgende:

 1. Ta 3 tabletter av kloramfenikol, bland med 2 skjeer med kalenduladekok og samme mengde kosmetisk leire. Den resulterende sammensetningen renser huden perfekt og eliminerer den inflammatoriske prosessen.
 2. Ta 3 tabletter av kloramfenikol og aspirin, tilsett 1 liten skje med sinkpasta og samme mengde flytende honning. Den resulterende sammensetning eliminerer akne, myker og nærer huden.
 3. Ta 3 tabletter av kloramfenikol, 1 liten skje med honning og samme mengde aloe juice. Dette verktøyet fjerner effektivt acne og er perfekt for eiere av sensitiv hud.

Video: Folkeslag for utslett

Hjelper det

Verktøyet har en kraftig antibakteriell effekt, fordi den perfekt hjelper med utseendet på slike huddefekter:

 • infiserte betennelser;
 • carbuncles og koke;
 • purulent akne;
 • svarte flekker og akne.

Fordeler og ulemper

Levomitsetin inngår ganske ofte i sammensetningen av dyre stoffer for akne. Legemidlet kan imidlertid være tilstede i disse legemidlene i lav konsentrasjon, hvilket påvirker deres effektivitet negativt.

Gjennom systematisk bruk kan du takle akne og forhindre dannelse av nye utslett.

Kloramfenikol har imidlertid visse ulemper. Den viktigste ulempen er at det tørker huden. For å takle dette problemet, anbefales det å bruke legemidlet prikket til sone for lokalisering av lesjoner.

Bivirkninger

Kloramfenikol utfordrer ofte allergi symptomer. Derfor, før du først bruker, bør du definitivt gjøre en test for portabiliteten av midlene.

For å gjøre dette, bruk sammensetningen på albuen bøye. Hvis det ikke er noen negative symptomer etter 10 minutter, kan legemidlet brukes.

De uønskede bivirkningene av legemidlet inkluderer følgende:

 • følelse av kløe og brenning;
 • puffiness og rødhet;
 • utslett og peeling;
 • tørr hud

Forsiktighetsregler

Før du bruker medisinen, er det verdt å få en konsultasjon fra en hudlege. Spesialisten må utføre en undersøkelse av huden og sørge for at stoffet er ufarlig.

Det bør holdes oppmerksom på at kloramfenikol er forbudt å søke i slike situasjoner:

 • hudsykdommer - eksem, psoriasis;
 • amming;
 • graviditet;
 • leversykdom;
 • kikhoste
 • lungebetennelse;
 • endokrine lidelser.

analoger

Analogen av medikamentet kan være borsyre i form av en alkoholoppløsning. Med dette verktøyet kan du rengjøre og desinfisere huden. Også stoffet fjerner effektivt sebum og håndterer betennelser. Legemidlet utfordrer ikke avhengighet.

For å oppnå gode resultater må verktøyet brukes systematisk to ganger om dagen. Dette må gjøres punktvis. Det er viktig å merke seg at agensen har en toksisk effekt og provoserer uttalte bivirkninger.

En annen analog av substansen er streptocid. Dette antimikrobielle middel har merkbare bakteriostatiske egenskaper. Det bidrar til å takle den aktuelle betennelsen og forhindre utseendet på ny akne.

Levomycetin-løsning

Produktnavn:

Levomycetin-løsning (Laevomycetinum)

struktur

1 ml løsning til aktuell bruk inneholder:
Kloramfenikol - 0,25, 1, 3 eller 5%;
Hjelpestoffer: Etanol 70%.

Farmakologisk aktivitet

Levomitsetina alkohol løsning - antimikrobielt stoff for lokal bruk. Legemidlet inneholder den aktive ingrediensen - kloramfenikol - et syntetisk stoff med uttalt bakteriostatisk aktivitet. Gram-positive og gram-negative bakterier er følsomme for virkningen av stoffet, inkludert stoffet som er aktivt mot mikroorganismer som er resistente mot virkningen av andre antimikrobielle midler (penicillin, tetracyklin, sulfanilamider).

Virkningsmekanismen for legemidlet er basert på dets evne til å hemme proteinsyntese i mikroorganismens celler gjennom interaksjon med 50S ribosomal underenheten.
Hos pasienter med trofasår og brannsår fører bruken av medikamentet til en akselerasjon av epitelialisering og vevregenerering.
Når det brukes eksternt, er absorpsjonen av kloramfenikol i systemisk sirkulasjon ubetydelig. Etter en enkelt applikasjon varer den lokale bakteriostatiske effekten av legemidlet ca 6-12 timer.

Indikasjoner for bruk

Løsningen av alkohol 1, 3 og 5% brukes til behandling av pasienter som lider av hudsykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for virkningen av kloramfenikol, inkludert:
Infiserte brannskader og sår.
Bedsores, trophic ulcers, koiler.
Alkohol 0,25% løsning brukes for brudd på integriteten til huden, inkludert brannskader, kutt, slitasje, hudpres.
I tillegg kan stoffet brukes til behandling av pasienter som lider av purulent otitt.

Metode for bruk

Legemidlet er beregnet for ekstern bruk.
Voksne og barn over 1 års alder for bakterielle infeksjoner i huden, samt skade på hudens integritet, er vanligvis foreskrevet for å bruke løsningen på det skadede området 2-3 ganger om dagen. Løsningen bør påføres på en bomullspinne, som deretter behandler huden.

Voksne og barn over 1 år med purulent otitis gir vanligvis 2-3 dråper av løsningen 1-2 ganger om dagen. Løsningen bør pipetteres inn i den eksterne hørskanalen. I nærvær av sterke sekresjoner kan legemidlet brukes 3-4 ganger om dagen.
I alvorlige former for smittsomme sykdommer i hud og øre, er stoffet vanligvis foreskrevet i kombinasjon med systemiske antimikrobielle stoffer.
Varigheten av behandlingen bestemmes av den behandlende legen hver for seg.

Bivirkninger

Legemidlet tolereres vanligvis godt av pasienter. I enkelte tilfeller ble det utviklet allergiske reaksjoner, inkludert hudutslett, kløe, urtikaria og angioødem.
Ved langvarig bruk av stoffet hos pasienter kan det oppstå bivirkninger fra hematopoietisk system, spesielt trombocytopeni, erytropeni, agranulocytose og aplastisk anemi. Ved utvikling av bivirkninger fra hematopoietisk system, bør bruk av legemidlet avbrytes. Ved langvarig bruk av legemidlet er det nødvendig å overvåke blodbildet.

Kontra

Økt individuell følsomhet overfor stoffene i legemidlet.
Legemidlet er ikke foreskrevet for pasienter som lider av mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase, alvorlig nedsatt nyre- og / eller leverfunksjon, intermitterende porfyri og nedsatt hematopoietisk systemfunksjon.
Legemidlet bør ikke foreskrives til pasienter med hudsykdommer, inkludert sykdommer i soppeteologi, psoriasis og eksem.
Legemidlet er ikke brukt til behandling av kvinner under graviditet og amming, samt for behandling av barn under 1 år.
Legemidlet bør brukes med forsiktighet hos pasienter som gjennomgår strålebehandling, samt behandling med cytostatika.

graviditet

Legemidlet er kontraindisert for kvinner under graviditet.
Hvis det er nødvendig, bør bruk av stoffet under amming konsultere legen din og avgjøre midlertidig avbrytelse av amming.

Drug interaksjon

overdose

Ved langvarig bruk, så vel som ved bruk av høye doser av stoffet hos pasienter kan det oppstå irritasjon av hud og slimhinner, samt lokale allergiske reaksjoner, inkludert hudutslett, kløe og urtikaria. I isolerte tilfeller er utviklingen av ødem og hyperemi ved bruk av høye doser av legemidlet.
Ved utvikling av symptomer på overdose, reduser dosen av legemidlet, hvis pasienten ikke viser forbedring etter reduksjon av dosen, avbryte legemidlet.

Utgivelsesskjema

Alkoholoppløsning på 25 eller 40 ml i mørke glassflasker, en flaske i en kartong.

Lagringsforhold

Legemidlet anbefales å oppbevares på et tørt sted borte fra direkte sollys ved en temperatur på 8 til 15 grader Celsius.
Holdbarhet - 1 år.

En løsning av kloramfenikolalkohol

Du kan kjøpe dette og mange andre stoffer på vårt partners nettsted.

GODKJENT
Bestilling av sikkerhetsdepartementet
helsen til Ukraina
03/22/2013 № 230
registreringsbevis
Nei. UA / 8211/01/01

INSTRUKSJONER
på medisinsk bruk av stoffet
Levomitsetina alkohol løsning

Sammensetningen av stoffet:
aktiv ingrediens; kloramfenikol;
1 ml oppløsning inneholder kloramfenikol 0,01 g eksipienter: etanol 70%.

Doseringsform.
Løsning for ekstern bruk, alkohol. Transparent fargeløs eller litt gulaktig væske med lukten av alkohol.

Navn og sted:
PJSC Pharmaceutical Factory "Viola". Ukraina, 69063, Zaporozhye, ul. Kirov, 75.

Farmakoterapeutisk gruppe.
Antibiotika til lokal bruk. ATC-kode D06A X02.
Legemidlet har en antimikrobiell, hovedsakelig bakteriostatisk effekt når den brukes topisk til de fleste gram-positive og gram-negative bakterier, som forstyrrer proteinsynteseprosessene. Påvirker patogener resistente mot antibiotika av penicillin-gruppen, streptomycin, sulfonamider. Klorfenikolresistens utvikler sakte. Når det påføres topisk, trenger chloramphenicol ikke godt gjennom intakt hud og slimhinner, slik at dets resorptive effekt er svak. Den antimikrobielle effekten varer i gjennomsnitt i 6-12 timer.

Indikasjoner.
Eksternt - med brannsår, kutt, hudpres, hudsykdommer, ledsaget av purulent-inflammatoriske prosesser.
Kontra.
Overfølsomhet for stoffets komponenter, mangel på enzymet glukose-6-fosfat dehydrogenase, akutt intermittent porfyri, hudsykdommer (psoriasis, eksem, soppinfeksjoner), graviditetsperioden og amming.

Programfunksjoner:
Bruk av stoffet kan føre til hudsensibilisering, ledsaget av utvikling av overfølsomhetsreaksjoner. Ved videre bruk av dette legemidlet eksternt eller i form av systemiske doseringsformer. I nærvær av purulente eller nekrotiske masser beholdes antibakteriell effekt av legemidlet. Ved lengre (mer enn 1 måned) bruk av stoffet, er det nødvendig å overvåke tilstanden til perifert blod. Unngå kontakt med øyne, slimhinner.

Spesielle advarsler.
Bruk under graviditet eller amming.
Legemidlet er kontraindisert under graviditet eller amming.

Evnen til å påvirke reaksjonshastigheten når du kjører eller arbeider med andre mekanismer.
Ikke utforsket.

Barn.
Gjelder ikke barn under 1 år.

SØKNAD.
Bruk for voksne og barn over 1 år. Smør den berørte huden (kan påføres under okklusiv dressing). For behandling av sår og brannskader, blir legemidlet påført den berørte huden 4-5 ganger om dagen. Varigheten av påføringen avhenger av løpet av den patologiske prosessen, dens alvor og effekten oppnådd.

overdose:
Med en overdose av stoffet kan det skade hud og slimhinner, lokale allergiske reaksjoner som utslett, kløe, rødhet og hevelse i vev eller økte manifestasjoner av andre bivirkninger. Symptomatisk behandling.

Bivirkninger
Ved bruk av stoffet kan det oppstå allergiske reaksjoner, inkludert hudutslett, kløe, dermatitt, brenning, rødhet, angioødem, urtikaria. I slike tilfeller må bruk av legemidlet avbrytes.

Interaksjon med andre legemidler og andre typer interaksjoner.
Samtidig bruk med legemidler som hemmer bloddannelse (sulfonamider, cytostatika, pyrazolinderivater) er uønsket.

Utløpsdato.
2 år.

Lagringsforhold
Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С, på et sted som er beskyttet mot lys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Pakking.
På 25 ml i flasker. På 1 flaske i pakke eller uten pakning.

Feriekategori.
Over disken.

Dato for siste revisjon.

Flere Artikler Om Typer Acne