Takk for informasjonen! Vi har leger slik at frelsen til drukne mennesker er arbeidet med å drukne folkene selv.

Lada, takk for råd!

Jeg gravd på datamaskinen min og fant mer slik informasjon, kanskje noen kommer til nytte: Ta 33% svovelsalve fra scabies, hell i 5 gram. tar, bland og gni kroppen om natten med denne salven 2-3 ganger. Ikke vask mens du blir behandlet, og du må sove i en skjorte med lang ermet. Dette er en oppskrift på kroppen.
Og i ansiktet er oppskriften dette: damp ansiktet og gni deretter ren bjørktjære. Etter 2-3 ganger forsinker sykdommen.
Tar og svovel salve selges på apotek.

Generelt blir folkemidlene for å bekjempe demodikose redusert til deres etsning med streptocid, svovelsalve, tjære.
Det mest populære middelet er streptocid. For behandling av demodikose er to pakker streptocid nok. For prosedyren, ta to tabletter, malt i pulver. Først blir huden dampet. For å gjøre dette er det nok å vaske med varmt vann, selv om et dampbad er mer effektivt (når ansiktet holdes over kokende vanntank). Deretter påføres streptocidpulver til den dampede huden, spesielt omhyggelig gni stoffet i rødhet og peeling.
Prosedyren for å gni et streptocid anbefales før du legger deg til sengs. For behandling av demodikose nok 3-5 økter. I tilfelle streptocid ikke hjelper, er det verdt å kontakte en hudlege: kanskje er dette ikke demodikose.
Hvis streptocid helt eliminert alle problemene knyttet til demodikose, er det ikke nødvendig å tenke at det ikke lenger er noen grunn til bekymring. Tross alt var problemhuden fortsatt problematisk, og lav immunitet stiger ikke til det optimale nivået. Derfor krever det konstant forebygging: vanlig vasking med tjære såpe, gni med trippelkolonne og salicylalkohol. Hvis symptomene på sykdommen kommer tilbake, bør du umiddelbart hente streptocidet.

Jeg leser også at noen ganger Xin Fumanling krem ​​er foreskrevet i behandlingen av Demodex. Det forårsaker en akselerert inflammatorisk respons. Kremet er som en katalysator for den. Denne innledende behandlingsprosessen vil minne mange kjente behandlinger, for eksempel benzylbenzoat. Men i motsetning til dem dør kremet ikke bare mider effektivt, men gjenoppretter også huden, endrer den kjemiske sammensetningen av talg, normaliserer porene, og reduserer også risikoen for re-infeksjon. Hvis denne krem ​​er solgt i ditt område - spør.

Og et par generelle tips:
• Beskytt huden mot sollys. Solkrem er nødvendig, SPF beskyttelsesfaktoren må være minst 30.
• Begrens alkohol, krydret, krydret og fet mat.
• Ikke bruk kosmetikk på ansiktet som inneholder alkohol og noen irriterende stoffer.
• Unngå å få hårspray på ansiktet ditt.
Hver morgen, spis et eple og drikk et glass kefir, det blir ingen forstoppelse, og gunstige bakterier vil leve i kroppen - fiender av flått.

Jenter, jeg foreslår en oppskrift fra kryss. Det kan bestilles på apoteket, i reseptbelegget og koster 100 til 200 rubler.
Salicylsyre - 5gr, svovel 10gr, terpentin 2gr, tjære 5gr, Novocain-1gr, lanolin -25gr, Vaselin -35gr.

Lukten, selvfølgelig, er ikke så varm og tingles først, da passerer. Deretter vil det bli peeling av huden, men dette er et midlertidig fenomen. Prøv det.

Anmeldelser av medisiner for demodikose

Demodecosis er en svært kompleks sykdom som er vanskelig å kjempe alene. Derfor, i forumet om demodeks uendelige debatter og diskusjoner om hva som skal behandles, hvilke stoffer som er effektive og som er ubrukelige, må ikke avta.

For eksempel på Demodex 2-forumet er forberedelsene til Demodex Complex-serien ekstremt roste, her finner du mange mennesker som gjenopprettet med hjelpen deres. Det er lignende vurderinger på Demodex.ru nettside (http://www.demodex.ru), hvor mange kvinner forteller sine historier om vellykket helbredelse. På hjemmesiden til Demodekoz.Ru, for det tredje året på rad, tar forberedelsene til denne serien på 1. plass i vurderingen av de beste stoffene fra demodikose med en stor margin fra andre.

Enda mer interessant var den offisielle nettsiden til Demodex-Kompleks.Ru (http://demodex-complex.ru), og lanserte Audio Review-delen på nettstedet. Alle ønsker å snakke med en "levende" person som helbredet sykdommen. Nå er det en slik mulighet: Etter å ha lyttet til en slik anmeldelse, vil du høre meningen med ekte mennesker, mange, mange, mange interessante og nyttige ting!

Men det er forskjellige andre tips som i praksis er absolutt ubrukelige i kampen mot demodikose og noen ganger skadelige. Så, på woman.ru i emnet "Demodex 2" svovel, benzylbenzoat og streptocid er ofte nevnt. Hver av disse metodene ble anbefalt av leger tidligere, da det ikke var noen spesialiserte rettsmidler for demodikose og sykdommen ble behandlet med konvensjonelle rettsmidler for scabies. Det er mange andre "populære anbefalinger" på Demodex 2 og på nettstedet Demodex.ru, som ikke er verdt å lytte til.

Når du vurderer hvert råd, er du også avhengig av vitenskapelig mening for å forstå om den valgte behandlingen vil skade eller være til nytte for kroppen din. Generelt bør utnevnelsen av terapi gjøres av en erfaren hudlege, og før du tar noen tilbakemeldinger på Internett, må du konsultere en spesialist. Malyshev "Om Demodex" overholder den samme oppfatningen, og snakker om farene ved selvbehandling og behovet for observasjon av en lege.

Populære artikler:

kommentarer

Til slutt, etter 5 år sukket jeg rolig: analysen på Demodex er negativ, ansiktet mitt er jevnt og uten betennelser. Hvor mange tårer hun kaster, hvor mye hun prøvde, hvor mye penger hun la ned. Av alt, bare demodex komplekskrem kombinert med te og såpe, hjalp sjampo fra samme produsent. Jeg ble utnevnt av en hudlege, jeg trodde ikke særlig på dem, fordi jeg allerede hadde prøvd mange eksterne og interne midler, syntes jeg at legen ønsket å tjene på meg og presset disse produktene. det viste seg at nei, stoffene er veldig gode og resultatene er ujevnt høyere i forhold til alle mine tidligere erfaringer. så nå anbefaler jeg demodex-komplekset til alle som lider av denne nastinessen, fordi det virkelig helbreder!

Alt i komplekset: Trichopolum, elektrokoagulasjon. Jeg liker virkelig benzylbenzoat - selv om det brenner dårlig først, gir det synlige resultater om morgenen.

Velkommen! Jeg ble anbefalt av en hudlege å bruke stoffet "Spregal" - det er nødvendig å bruke det om natten, ikke mer enn en gang i måneden. Selv om han ser ut til å være fra skurvemider, hjelper det meg virkelig med demodikose. Et sted for en halv eller to måneder, glemmer jeg problemet mitt. Selv om tingen er for aggressiv, er jeg redd for at du ikke alltid kan søke.

Jeg ble rådet til å hælde i en krukke med 2% salisylalkohol i hud-honning 3 tabletter av trichopol og tre tabletter av levometicin. Det er nødvendig å tørke de berørte områdene om morgenen og om kvelden. Rist glasset før det påføres slik at det ikke er noe sediment. Det hjelper, selv om det tørker og myker huden veldig mye... Hvis behandlingen er forsinket, er det bedre å prøve noe annet.

Oleg, er du? Det står klart at det er umulig å sprøyte Spregal på ansiktet!

Ved behandling av demodikose er hovedmålet ikke et middel, men riktig forberedelse for terapeutiske prosedyrer. Man kan lett bli kvitt mikromider med billig svovelsalve, tjære eller til og med en svak løsning av kobbersulfat. Men den enkleste måten er å bruke ganske rimelig Strettocide. Et par pakker av dette gamle påviste verktøyet er ganske nok til å kvitte seg med de mange årene domodinansen til Demodex. To piller knust inn i pulver eller til og med med streptocidpulver pleier vanligvis for en behandling for ansiktets hud.

Viktigst, før du gni produktet, er det nødvendig å forberede huden på riktig måte, damp det grundig. Vask i varmt vann, gjør et dampbad, hold ansiktet over en gryte med kokende vann. Selvfølgelig bør du ikke overdrive det - ikke langt fra brenner.

Legen rådte meg med metronidazol. Det er viktig å bruke stoffet til hele det berørte området. Metronidazol til ekstern bruk i form av en gel som er tilberedt på vannbasis, inneholder ikke fett, er usynlig i ansiktet og ikke flekker, noe som er veldig praktisk

Kuznetsova Olga, Pervouralsk

Jeg ble hjulpet av Xinsheng demodex komplekset, det blir brukt over natten hver dag i tre måneder. i motsetning til andre salver, det brenner ikke, tørker ikke og utmerker ikke huden, behandlingen er ganske behagelig. bare bruk ikke vanlig såpe, inkl. tjære, fordi den mater Demodex, og det multipliserer mer aktivt, kan erstattes med antimodecous såpe demodex kompleks. Kuryag anbefaler veldig mye å gi opp denne virksomheten, ikke mindre enn å nekte alkohol, dårlige vaner med hell utvikle en parasitt. og må også gå på en diett, ikke spis fett, søt, bakt. litt tålmodighet, og etter tre måneder vil du glemme at du en gang hadde demodecosis

Hei alle. I to år ble jeg behandlet med alt at huden kunne ta alle stoffene og ingenting hjalp. Jeg ble kurert med en enkel talker; calendula tinkturen i det var å knuse 4 tabletter av aspirin og 4 tabletter av kloramfenikol rist opp godt om morgenen og kvelden. Lykke til!

I fire måneder har metronidazol blitt behandlet, med piller og salve, det hjelper ikke i det hele tatt, hver dag er alt bare verre (

Legen rådde over natten å bruke en bedre emulsjon av benzylbenzoat enn en krem, som jeg gjorde, unntatt området rundt øynene. Plutselig, midt om natten våknet jeg opp fra en forferdelig brennende følelse i øynene mine og løp raskt for å vaske alt av. Emulsjonen, etter å ha tørket ut, smuldrer og kommer så inn i mine øyne - å skrike. Er doktoren i tankene dine?

Dermatologist diagnostisert med demodikose. Jeg helbreder fra det i svært lang tid. Disse legemidlene ble foreskrevet: metrogyl, pits, benzylbenzoat, svovelsalve, zeneritt, hudoren, talker, sulfodekorten, syntomycin, kalendeltinktur, salicylsalve og syre. Kort sagt, ingenting hjalp, doktoren sa ikke noe, de anbefalte bare disse stoffene... og akne holdt seg som det var ((hva skal jeg gjøre?

Hei venner i ulykke! Jeg er interessert i, prøvde noen kinesiske kremer? Er dette en skilsmisse, eller er det virkelig verdt å kjøpe? Jeg vet ikke hva annet å smøre meg selv, forverring en gang til. Tidligere ble hun behandlet av en hudlege, tippen sov etter behandling i 7 måneder. og her igjen.

Jeg har vært syk med demodikose i mer enn 10 år. Benzenbenzoat talker og trihopol salve hjalp ikke, antibiotika (lang og lang) hjalp ikke. Jeg leste opplevelsen av å behandle mange mennesker på Internett og bestemte seg for å gjøre selvhelbred fordi legene hjalp ikke. Jeg kan ikke bruke immunostimulerende midler på grunn av skjoldbruskkjertelen, jeg startet med fiskeolje og vitamin E for å styrke blodkarene, jeg renset magen min (enema), jeg nektet sjokolade og kaffe, jeg har ikke brukt alkohol lenge. For ansiktet jeg kjøpte Permethrin salve gned jeg det om morgenen og om kvelden etter vask med tjære såpe, før kvelden søkte på salven jeg brukte te-treolje (3-4 spiseskjeer med spiseskje vegetabilsk olje). Etter 2 uker måtte jeg gå på jobb, så jeg byttet til en slik ordning: i morgen vasker jeg med tjære såpe, jeg tørker ansiktet med is, jeg tørker med en blanding i like doser (infusjon av calendula, salicylalkohol, kloramfenikolalkohol), om kvelden jeg vasker med tjære såpe, gni jeg med en blanding, pulverisert svovel. salve i 3-4 timer. Meget godt resultat, ingen akne, huden har blitt lettere, det er noen rødlige flekker. Jeg er veldig fornøyd, jeg vil opprettholde kurset i 5 uker. Forhåpentligvis blir det ingen tilbakefall. Jeg stoppet gjemmer seg fra folk og komplekser for første gang på mer enn 10 år.

Brukt mange kremer, akne kremer. Midlertidig hjulpet, men så alt igjen. Etter å ha flyttet til et kaldere klima, begynte forferdelige utslett. dermatologist diagnostisert med demodikose. Jeg foreskrev drippere, metrogylgel, antibiotika. Skarlet for natten å søke. I komplekset bidro alt til en viss grad - rødmen ble blekere, men fortsatt små kviser og sår vises. Jeg vil prøve taleren Maria skrev om og Xinsheng Demodex Complex. Jeg vil definitivt rapportere resultatet)

Lyudmila, kinesiske kremer er svært effektive, men krem ​​er annerledes. For eksempel prøvde jeg Manting og Xin fumanling på første plass, det var praktisk talt ikke noe resultat, i begynnelsen sov betennelsene, og så ble det straks returnert. da brukte jeg demodex-komplekset, tvert imot, begynte forbedringene å bli merkbart innen tre uker, og etter behandlingsforløpet (4 måneder) ble jeg helt kvitt med krysset

Fra Demodex ble jeg hjulpet av en enkel svovelsalve. Følg instruksjonene.
Jeg leste mye. Jeg bestemte meg for å stoppe hos henne og helbrede alt. Det er fortsatt mulig å legge til bjørktjære.
Generelt gjenopprettet jeg raskt. Hvis jeg hadde kjent før, ville jeg sikkert blitt behandlet før. Jeg skjønte ved et uhell at jeg hadde en Demodex, og jeg var ikke feil. Generelt må du ikke overse svovelsalve og spytte på de som vil si noe til deg under behandlingen.

God ettermiddag Jeg vil prøve å hjelpe deg som jeg kan. Mite er ikke bare fet hud, men også en generell tilstand av kroppen. Hvordan behandles? (Dermatologer i ovnen, er denne middelmådigheten ikke i stand til å gjøre noe annet enn forkrøffende mennesker). Kosthold gjør ingen forskjell med denne sykdommen, det eneste som må utelukkes er røyking og alkohol, spesielt røyking (frigjøring av subkutan fett beror direkte på lungene). DERFOR KAN DET KAN BEHANDLES ENHET BEHANDLING VED DEGEN REGLER.
Oppskrift 1) Gå til dyrebutikken og kjøp "YAM" salve, smør ansiktet ditt med denne salven, hold i 20 minutter eller mer (dette er individ), og skyll deretter. Hvordan vaske av: Ta kyllingprotein og bland det med streptocid (pulver), visp litt. Før du spyler, kan du slette ansiktet ditt med toalettpapir slik at det absorberer overflødig salve, deretter ved hjelp av kokt kyllingeprotein med streptocid og en bomullspute, vask av denne salven med varmt vann (som flytende såpe). Gjør 1-2 ganger om dagen.
Oppskrift 2) Kjøp tjære, fettfett, olivenolje og bland alt i følgende forhold: For en liten flaske tjære, en og en halv spiseskje olivenolje og en og en halv til to skjeer med fettfett (bland godt). Påfør 1-2 ganger om dagen på den berørte huden, hold i 15-30 minutter (individuelt), skyll med litt varmt vann.
Det finnes også oppskrifter: Malavit, podvann, masker fra malurt og stekt alun.
Jeg må advare deg om at dette ikke vil frelse deg helt fra krysset, men disse oppskriften er rettet mot utryddelsen, men ikke avløsning. Derfor, for å bli kvitt denne infeksjonen helt, er det nødvendig i tillegg til å endre livsstilen din.

Jeg ble hjulpet av spregalen, det er nødvendig å gni sterkt hver kveld på det dampede ansiktet, halsen, ørene, de tre første dagene, en sterk forverring (kryss betyr død), så alt helbreder, men for å forebygge 40 dager er det nødvendig å smøre, prikket bensylbenzoat, om morgenen fuktighetsgivende gel. For øyelokkene hjalp ingenting, veterinærmedisinen Amitrazin hjalp. Ansiktet er rent, jeg er glad!
Vitaminer + kosthold + behandling av fordøyelseskanalen + så fra ormer Orm (de alle har), så blir det ingen gjentakelse)))

Hallo I dag lærte jeg mye fra Internett om å behandle denne sykdommen. valgte svovelsalven og tabletter Trichopolum. kløe er forferdelig i ansiktet, som om hele ansiktet vender innvendig ut. mange rådsalver pits, det er for dyr, men bra. Det er imidlertid vanskelig å vaske av. Jeg blir behandlet til jeg får et resultat. Jeg ønsker deg lykke til!

Hei alle sammen. Jeg vil si en enkel ting... Jeg helbredet denne skitten. Og nå fortell deg hvordan. Det første trinnet er en tur til HP. Vi setter oss ned med en hudlege og ber om en talker, men ikke med et hvitt pulver, men med en gul. (påkrevd)..... hvit, det er veldig lang og det er lite brukt. Når du bestiller en talker, vennligst ring legen som gjør dem til å bekrefte at hun vil være med gulpulver. Deretter går vi til apoteket og kjøper Metrogil Gel. Med alt dette bra kom hjem og kast ut alle de fete matene fra kjøleskapet! For deg nå er det bare kokt mat uten olje! Du kan umiddelbart kjøpe en dobbel kjele, du er for livet)! Men ikke bekymre deg, du vil bli sunnere. Kosmetikk rydder opp i boksen. Og det er bedre å kaste alt ut og når vi blir kurert.

Etter at jeg hadde behandlet Demodex i 3-4 måneder og ikke helbredet det veldig bra, men det gikk også i ansiktet mitt (som om noen beveget seg i ansiktet), sa legen hva det innebærer å ha interne betennelsesprosesser. Jeg gjør dette nå, jeg tar alle typer tester: Ultralyd av alt som er mulig, er mage-tarmkanalen generelt først og fremst kvinner i bekkenet. Demodlex er en konsekvens, du må lete etter en grunn og håndtere det.

Begynte å bli behandlet for demodikose - veldig mye hevelse ansikt. Behandling: 2 ganger om dagen Zinerit, 2 tonn. Metronidazol 2 ganger om dagen, om natten, Rosamed salve, blir jeg behandlet i en uke. Hva kan gjøres fra ødem - huden er tørr, solid rød!

Jeg hadde utslett på haken min, først uten pustler. Gikk til Tver til klinikken tok en skrape funnet tick demodekoz foreskrevet piller og salve rozamet. Jeg smør den tredje uken, resultatet er nesten null. Gi råd om noe, vær så snill.

Jeg fikk demodecosis under graviditet. Jeg har allerede 5 år. Den forbedringen er en skrekk, slik at du ikke vil forlate huset uten nøkkel. Så antibiotika, smurt med salver, stinkende, snakkere, brent hud, cryo-prosedyrer, alt hjalp ikke. Hvem har prøvd salven av gropen?

Jeg vil prøve å bli behandlet med streptocid, men ingen steder kan jeg finne en detaljert beskrivelse av prosedyren selv. Hva skal jeg gjøre etter at jeg har brukt pulveret på ansiktet mitt? trenger å holde eller skyll straks ?? og bedre å vaske av? fortell meg hvem som gjorde...

Hvem kan gi en objektiv gjennomgang av demodex-komplekset? men det er verdt det anstendig, jeg vil forsikre meg om at jeg ikke kaster penger bort.

Jeg hadde en slik skrekk på ansiktet mitt som bare var forferdelig. Jeg jobber med folk, alle sympatiserer alltid. Brukte salven "Yam". Lukten må bemerkes forferdelig, brenner allerede øynene sine. brukt en måned, ikke kurere, men betennelsen lettet godt. Nå tror jeg, enn å bli behandlet videre.

Jeg ble behandlet med et demodeks kompleks, rettsmidler er virkelig så gode som de sies å være. Før det reddet ingenting, men nå er det ingen spor av demodikose igjen, og hudfargen har jevnet ut, og det er ikke en eneste pimple på ansiktet.

Xinsheng reddet meg også fra demodex-komplekset, anbefaler jeg!

Jeg vil hjelpe. Jeg har Demodex i svært lang tid, jeg begynte å utvikle seg som en tenåring, først kunne de ikke gjøre en diagnose, da fant de fremdeles at det var demodikose. Det jeg bare ikke prøvde, behandlet i 7 år. Som et resultat av dette, bør alkohol og sigaretter utelukkes fra mat, alt mat skal bare tas i form av varme (ikke noe varmt.) Og drikke eller jodomarin, men Kelp er bedre, dvs. preparater som inneholder jod. Men det er nødvendig å drikke en lang kurs, for eksempel i en måned du drikker, 3 måneders pause, og igjen drikker du en måned. Tro alt fra mangel på jod i kroppen. Ingen diett og salve vil ikke hjelpe deg. Mens jeg ikke drikk det, passet jeg ikke noe. Som et resultat har jeg i over 10 år glemt hva det er. Jeg håper at mitt råd vil hjelpe deg, jeg vet bare hva en demodex utslett på ansiktet er og hvordan man skal leve med det. GOD LUK.

Nå dukket opp på markedet krem ​​gel dexodem phyto. Har noen hørt om ham?

Men jeg er ikke i stand til helt å bli kvitt demodikose, utført et antibiotika, doktoren foreskrev salve på apotek på resept, behandlet for dysbakteriose og gynekologi. Nå er tilstanden til huden mye bedre, men fortsatt når du spiser "forbudt mat" betennelser nei-nei og ja, de vil dukke opp. hvem kan fortelle deg hvordan du skal fullføre denne kryssinfeksjonen, vil jeg være takknemlig

Lyudmila, den store Ustyug

Jeg ønsker deg god helse! Jeg vet nøyaktig det øyeblikk jeg fikk Demodex-myten. Alt de skriver, han er fast bosatt i folk - tull. Neste dag etter bassenget, gikk jeg til en dermot, men det viste seg å være ubrukelig. Han trodde ikke på kløe, ikke kravlet under huden. Etter hvert som tiden gikk, appellerte til alle i 2 år. problemet fra ett punkt har vokst over hele ansiktet og nakken. På en eller annen måte dro jeg til veterinærapoteket og delte mitt problem med veterinærlederen. som et resultat gjort skraping. diagnostisert og utpekt aversectin salve. ingen antibiotika, anti-influensa, anti-mikrobielle legemidler, diett, immunitet, ingenting å gjøre med det. Venner er en myte, en levende organisme, det spiller ingen rolle hva du spiser eller hvilken immunitet du har... det vil alltid være fullt du har spist godt eller ikke. trenger forskjellige akaricide midler. de er giftige, men hva de skal gjøre. Det viktigste er ikke å gi opp og fortsette behandlingen i 3 måneder. så igjen lab forskning.

Lyudmila, men aversectin salve hjalp meg ikke, jeg vet ikke, kanskje bare meg. Selv om det faktisk er fremdeles rart å bli behandlet med veterinærmidler, er det umiddelbart åpenbart at vi, som lider av demodikose, allerede er helt desperate, siden vi tar slike tiltak...

Situasjonen ligner Svetlana, de viktigste symptomene forsvunnet, men med jevne mellomrom virker de litt. Jeg er redd for tilbakefall, hva skal jeg gjøre?

Jeg har sannsynligvis vært syk med demodecosis i ca 13 år. Ingenting hjalp til jeg kom over en veldig enkel talker på oppskriften: i kalendeltinkturen, knuses 4 tabletter medronidazol (det er antimikrobielt) og 4 tabletter levomycetin. Tørk i hvert ledig minutt. Salvebensylbenzoat, på et godt vasket ansikt. Hun stikker, men bare hvis du har mye pris. Etter et par dager vil bruken bli bedre og mindre tilpasning. Alt hjelper meg.

Stanislav Vladimirovich, Izhevsk

For å unngå tilbakefall, styrke immunforsvaret, det er mulig immunostimulerende injeksjoner, er det mulig på gammeldags måte, vitaminer og sport.

hjalp: enkel svovelsalve, calendula tinktur med aspirin og kloramfenikol oppløst i det! Takk for effektiv rådgivning (verdt en krone). Årene som ble brukt på behandling av demodikose med standard ferdige doseringsformer førte ikke til annet enn en lidelse og ganske betydelige utgifter! Takk for hjelpen!

Hei jenter! Jeg har vært syk med demodekose i nesten 1,5 år. Tidligere hadde ingen problemer med huden ikke engang i ungdomsårene. Jeg prøvde alt på forumene, besøk til dermatologer, kosmetologer. analyser, peeling, rensing. masker og så videre. Demodecosis er en immunforsvar, og hvis den går, så etter 2 måneder. forverring igjen. Mite blir vant til narkotika, og de blir ineffektive, så du må bruke urte rettsmidler, for eksempel Demodex Complex. Jeg gjenopprettet med hjelpen i fire måneder, nå bruker jeg krem ​​en gang i uken, bare i tilfelle som en profylakse. Lykke til)))))))))))

God dag! For rundt 7 år siden behandlet jeg demodex. Legen foreskrev Trichopol, en chatterbox (en slags svovelholdig ble tilberedt på apoteket), AVENE Klinans K krem ​​og matting lotion. Vel, + til all kosthold, ingen solbad og bad!

Jeg led mer enn 3 år. Hvilke diagnoser har jeg ikke satt. Passet en komplett undersøkelse (mage, hormoner, tarmene, dermatologer, kosmetologer osv.) Og spesielt på andre menneskers sorg er kosmetologer sveiset. Legen foreskrev meg benzylbenzoat salve. Jeg hadde en forferdelig allergi og brent soooo.. Jeg antar at benzylbenzoat ikke er for alle. Mitt råd: 2 ganger om dagen, bord 2 Trichopolum (uten dette på noen måte) i 14 dager. Pluss 1 tablett en gang daglig antibiotika Unidox. Pass på at du ikke dreper magen og imunku godta BIFIDUMBACTERIN (koster ca 70 rubler) 3 ganger om dagen for 2 poser eller Linex og nødvendigvis Imunal (2 ganger om dagen). På ansiktet, bruk Kang Demodex Complex krem ​​om morgenen. Om natten hver dag - Xinsheng salve. Bytt putetaske hver dag, stryke det med et strykejern, kast ut alle dine kosmetikk - det er smittet, ikke smør ansiktet ditt med tonalisme og fettete kremer, ikke sol deg i solariumet, ikke bade i badstuebad, tørk med en serviet. Ikke røyk, unntatt kaffe, salt, peppered. Jeg håper hjertelig at mitt råd vil hjelpe deg

Prøv krem-demalan, det hjelper også bra, bare du trenger å se etter det, en sjeldenhet i apotek.

Tatyana, Lugansk

Jenter, kjære, jeg har samme problemer. Jeg leste på forumet om salven, og jeg hadde bare salven FUNGIBAK-NM. Jeg kjøpte en gang sin katt fra å frata, og bestemte seg for å prøve. Jeg vasket med vaskesåpe, fikk den sovjetiske fra mormor, og gjorde masker av det. Skum påført på de berørte områdene i omtrent en time, vasket av, og deretter påført salve i tre timer. Og jeg forteller deg, jeg vet ikke hvordan, men det hjalp meg.

Venus, Kasakhstan, Astana

god ettermiddag Etter å ha lest anmeldelser, vil jeg bestille en fløte av Xinsheng Demodex kompleks og såpe. Sender du til Kasakhstan?

Venus, vi sender bestillinger til Kasakhstan, du bør nevne posisjonen din i form av en online bestilling, vår operatør vil kontakte deg og spesifisere detaljene for leveransen.

Det ble behandlet mye. Alt hjelper midlertidig. Krever nye og nye stoffer. Nå blir jeg behandlet på denne måten: Jeg vasker med tjære såpe. Jeg tørker bare med disponible papirservietter. Jeg gni ansiktet Malavit (løsning), ufortynnet. Deretter dimexid, fortynnet i forholdet 1 til 4 (en del Dimexidum, fire deler vann). Jeg gni bare utslett. Vær forsiktig med Dimexidum - det kan være allergiske reaksjoner. Deretter gjelder på utslett Metrogyl-gel. Så to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
I løpet av dagen behandler jeg Malavit-hud, som jeg bærer overalt med meg. Jeg legger løsningen på en bomullspute og tørker ansiktet mitt. Min hud er oljete, pluss varmen... Hvis du ikke slår i tide, er en demodex utvide - det begynner, reptil, å formere (((
De siste to ukene, som begynte å anvende denne ordningen, ingen ny akne. Gamle tørke opp, blir mindre merkbar. I går ventet jeg for første gang ut av huset uten toner. Det var ingen store ofre fra andres side...))
Sant, vanligvis i stedet for tonalki bruker jeg bi-bi-krem. Det maskerer ikke bare ufullkommenhetene i huden, men behandler det også, eliminerer betennelse.

FOLK. IKKE FAN CREAM OLYCLE FACE OG ALLE GELVER! IKKE HAR SØT, FAT, FRIED, SHARP, UNNGÅ EFFEKT AV DIREKTE SUNNE RAYS OG VEDVINDFAKTORER. Alt dette er nødvendig å merke minst i løpet av behandlingen!

Er disse kremer veldig gode?

Olya, generelt, viser alle rettsmidler for demodikose seg forskjellig med hensyn til hver person, noen har en høyere kur rate, noen har et lavere nivå av kur. Så, med hensyn til demodex komplekset, så er hans ytelse veldig bra. Jeg sjekket det på meg selv, jeg reddet kremet fra parasitten Demodex

Kan du fortelle meg hvordan og når du skal bruke svovelsalve? Trenger du å vaske den av eller vente til den er absorbert?

Fortell meg, er det mulig å bruke en krem ​​mot Demodex av Demodex-komplekse serien under amming? Hvis ikke, hva slags krem ​​kan jeg bruke ??

Demodex Сomplex serien krem ​​kan brukes under graviditet og amming

Om 8-9 år siden hadde jeg en positiv analyse for demodikose, jeg har ikke lagt vekt på dette, nå har jeg funnet det igjen. Jeg utviklet demadetisk blepharitt med alvorlig hevelse i begge øyne, og i tillegg eksem; Den høyre side av ansiktet ble også angrepet. Fra edemas hjalp 10 injeksjoner av natriumtiosulfat meg, som fjernet all allergi og returnerte ansiktet i 5 dager, naturlig antihistaminer.

Hvordan bestille demodex kompleks? Hvor mye koster det? Hva er klokkeslettet for levering til Irkutsk?

Demodex Complex kan bestilles her, på stedet, og leveransen vil bli som vanlig når den sendes av russisk post fra Moskva, det vil si 2-3 uker.

God ettermiddag Jeg fant demodecosis århundre. Jeg har blitt behandlet for den femte uken av xinsheng, kang og såpe av samme serie. Det var først forverret, øynene var hovne, rødt. Da begynte forbedringen, jeg håper alt går videre på samme måte!

hvordan jeg helbredet demodikose. Først smurt jeg ansiktet mitt med benzylbenzonat 10 dager uten skylling, men det virker for meg at dette er tull, ikke bra! Salven er spredt på et lag og absorberes ikke i huden! Så begynte han å bruke Xinsheng salve om morgenen og kvelden. gjorde denne prosedyren i 2-3 måneder. Forbedringene begynte, stoppet med å bruke salven, startet om morgenen og om kvelden bare å vaske ansiktet og øyelokkene med demodex komplekse såpe - en annen måned! Under hele behandlingen er en diett (kaffe, søtsaker, salt, varm, alkohol) og forbud mot varme bad, dusj obligatorisk. nå har jeg det bra, men jeg fortsetter å vaske min såpe, jeg likte det allerede!

Ca. 2 år gammel akne dukket opp på ansiktet. Hvilken salve prøvde ikke, ingenting hjelper. Det viste seg - demodikose. Jeg leste mye informasjon om behandlingen, valgte demodex-komplekset for meg selv. Jeg bruker såpe, på natten av xinsheng, om morgenen kang. På den tredje dagen skadet et skarpt utslett på ansiktet, hevelse, purulente støt, hele ansiktet og kløvde det forferdelig. i dag er den sjette dagen allerede gått, kløen har stoppet, men utslettet har ikke redusert mindre, har tørket opp litt. Etter to uker stoppet utslettet og de gamle begynte sakte å passere. En halv og en halv har gått, jeg blir fortsatt behandlet, men nå er det mye bedre

Jeg fikk demodecosis. Legen var ikke, men symptomene likte det. Ansiktet var alltid rent, og nå ble en pannekake sprinklet på 30 år gammel)))) Jeg blir behandlet meg selv og jeg vil si dette. Salisylsyre forhindrer at krysset multipliserer og hemmer det. Metranidazol også, men alt dette hjelper meg litt. Nå fant jeg et mer effektivt verktøy som jeg vil oppleve - Demodex Complex. Det viktigste er maksimal hygiene på tidspunktet for behandling og god ernæring med vitaminer. Urter å drikke, som renser leveren, er huden avhengig av leveren sterkt.

Funnet informasjon om ticks på Yandex. Legg merke til noen hvite flekker og dråper på øyevipper. Jeg visste aldri om øyenvippe tick før. I løpet av tre uker gnidd jeg tipsene på øyevippene med salveblåen, det ser ut til å bli bedre. Hunden brakte øremider fra gaten, men jeg er ikke sikker på at den var fra henne. Du må også bytte putevar hver dag og unngå å tørke ansiktet og øynene med et håndkle. Jeg har tenkt å kjøpe nye puter og nye håndklær i nær fremtid.

Fortell meg, og demodex kompleks kan kjøpes i Kina på apotek.

Legen foreskrev orm, selv om det ikke er noen ormer. Dro noen? Jeg forstår ikke hva det er...

Venner, hvem ville trodd at alt ville være så enkelt og enkelt.

Jeg led av denne infeksjonen, det var rundt munnen min i 5 måneder, som jeg ikke hadde prøvd, og metrogyl, benzoat og metronidazol, og trichopol, uniderm og triderm, og kamille og vitaminer! Ingenting hjalp! (((
Og da en dag foreslo en venn, prøv å salve sår, fett, ja, det vanlige fettet! Bedre, selvfølgelig, fortsatt innenlands, men hvis det ikke er noe slikt, så vil en moderne gjøre!

Slik har det skjedd:
Den første uken, jeg pleide å smøre (jeg kom nettopp hjem fra jobb, legger jeg straks litt olje på og går om natten til morgenen, legger på en steril maske og sover forresten, for å gjøre pusten lettere, jeg kutter gjennom munnhullet. I morgen tørkede jeg den med en tørrvasket disk, jeg våtte ikke den !)! Mer rødlig lyktes ut, forferdelig akne!
I 2. og 3. uke ble ansiktet mitt rosa, det tørket opp, det var veldig peeling!
Fra den fjerde uken har jeg ikke forlatt et spor av dette søppel på ansiktet mitt!
Nå er det 3 måneder, og bare bilder påminner, og jeg husker den skrekk som skjedde i ansiktet mitt!
Jeg ville være veldig glad hvis noen andre vil hjelpe min helseoppskrift! Alt en rask gjenoppretting.

Hvordan fikk jeg dette livet med demodecosis ved å ødelegge mitt utseende, takket være sportsklubben, som ga meg et håndkle som ikke ble vasket godt med dette krysset! Hun kom nesten ikke tilbake, brukte flere måneder på den.

Jeg lider demodeksjon i lang tid. Gel demodex forte akne forårsaket forferdelige scabies og peeling.

Jeg ble diagnostisert med demodecosis, jeg har vært syk av denne sykdommen i 10 år, nesten fra min tenåringsperiode har jeg snakket over alle talkers, skinoren, trichopol, alle slags kosttilskudd, sinksag, unidox, smurt Yam-salve, og ingenting hjelper, det er bare et svakt resultat. Jeg er allerede desperat ((((

Prøv, du vil ikke angre på en slik tinktur, i mange år kunne hun ikke kvitte seg med dette problemet. Oppskriften er enkel, men tro meg, den er veldig effektiv. Ta 2 flasker med 40 gram salicylalkohol 2%, en pakke med 1% Dioxadin-løsning på 10,0, en spiseskje Dimexidum, 2 ss vann, 3 tabletter medronisalon (godt knust), rist alt godt opp. Tørk ansikt og øyenvipper, om mulig, om morgenen og om kvelden. Du kan gjøre andelen mindre. Etter forbedringen, fortell meg takk!

Etter 4 år med plage og behandling, fant jeg endelig en måte å rense huden min og lindre kløe på (TTT, ikke jinx det!), Og nå vil jeg hjelpe deg, kjære lesere. 1) Spis veldig lite søtt og krydret. 2) Drikk beroligende midler, for eksempel tabletter av Valerian "Evening", 2 tabletter om natten eller Afobazol, 1 tab. om morgenen og om kvelden. 3) Kjøpe natriumtiosulfat i 10 ml ampuller - det inneholder svovel, som dreper kvaler, og det renser også leveren og avgifter kroppen, dets leger gir forgiftninger. Men du trenger ikke skudd, men du må fortynne 1 ampulle i et glass varmt vann før du legger deg til sengs og drikker 2-3 timer etter middagen, og ikke spis noe før morgenen. Og så 10-15 dager. 4) Ta Pentamitic vitaminer i tabell 2. 2 ganger om dagen. Også asparkam 2 tab. 2 ganger om dagen, askorbinku-flere piller om dagen. 5) lage lotion. Hell en flaske calendula tinktur i en liten flaske.
40 ml tilsetter 4 eller 5 gram streptocidpulver, deretter 5 gram borsyrepulver. Deretter knuses 7 tabletter av kloramfenikol og legges til det samme. Rist og smør med en bomullspinne 2-3 ganger om dagen, og 2-3 ganger i uken for å vaske med tjære såpe. Vask vaskekluter og T-skjorter, og grundig damp klærne etter vask med jern. Jeg drakk også en infusjon av 1 teskje linfrø og 1 kopp varmt vann om morgenen, i 10 minutter kan du legge til litt sitronsaft. Alt dette koster en krone, og effekten er fantastisk, huden blir ren og glatt. Suksess for deg.

Har overlevert skraping, viste det seg demodikose. Hva legen foreskrev, nemlig ornidazol i 10 dager og metrogelgel i 10 dager, hjalp ikke. Etter å ha lest en haug med informasjon på Internett, begynte jeg å selvmedisere. Etter 3 måneders forbedring (pah pah pah). Om morgenen vaskes med tjære såpe, tørker ansiktet med calendula tincture, ettermiddagskalendula, kveldsvask med tjære såpe, gni kalendula og om natten min favoritt benzylbenzoat. Fryktelig vanskelige pigger, her er den viktigste tålmodigheten. Ingen kosmetikk, bortsett fra mascara, brukte jeg ikke. Jenter, det er veldig vanskelig å bli kvitt, her er det viktigste tålmodighet. Ikke stopp behandlingen hvis resultatene ikke er synlige en måned senere. Hver dag vil fortsette å bli bedre. Lykke til for alle!

nesten et halvt år med behandling med salver og metronidazol, gav ornidazol ikke praktisk hjelp. Da jeg allerede hadde prøvd alt, tenkte jeg på å bruke antiparasittiske stoffer mot denne parasitten - du vil være enig i at det er logisk. Så til slutt ble jeg hjulpet av hvitløkskapsler og lavendel essensiell olje blandet med ferskenolje og blå leire for en maske. Hvis noen hjelper - vil jeg være uendelig fornøyd. Kjemp!

Jeg utilsiktet prøvde benzylbenzoat og fra sprøytesprayen. Hvite ormer på 2-4 mm lange begynte å krype ut av meg... det var noe.. inne tok jeg nemozol i to dager... de likte ikke det)))

Jeg er syk i et år! Bare Mazl Benzylbenzoat ble behandlet i 1 måned! Jeg anbefaler alle han hjalp meg mye

Endelig er mine lidelser over. I mer enn et år fortsatte min plage. I løpet av denne tiden har apotekets arsenal vokst, det er tjære såpe, ticholsalve, metrogil, benzylbenzoat, speil, svovelsyre og salicylsalve, Clerasil, cleanclear, brakt tre typer geler fra Thailand. For meg var alt døde poultices. Etter utslett, sa den første dermatologen allergier. Jeg blir behandlet for allergi. Ingen resultater. En andre dermatolog sier herpes. Jeg overlever analyser (skraping) på herpes, bekreft. Jeg blir behandlet for herpes. Ingen resultater. De setter på sykehuset, tar en annen skraping, bekrefter demodecosis komplisert av roseola. Jeg blir behandlet, resultatet er svakt, men det er ingen. Jeg vil si det eneste som i år var to ganger på sjøen, og det kom en betydelig forbedring. Og så fortsetter jeg, jeg forstår at fra innsiden er det nødvendig å lete etter årsaken, jeg donerer massevis av blod for alt som kan og ikke kan gjøres. Jeg gjør ultralyd av tarmene, nyrene, leveren og så videre. En immunolog hjalp, foreskrev behandlingen og innen 2-3 uker gikk alt bort. Det var et stort antall hull, jeg skal nå takle dem. Bunnlinjen: Selv om alle disse "ulykkene" jeg hadde, kunne jeg rett og slett ikke klare dem immunitet. Hver person har demodekose, men det utvikler seg når kroppen er svekket og under stress. I det minste, prøv også å slippe av en immunolog, fra mitt eksempel hjalp fire dermatologer meg ikke. Bli frisk snart.

Skraping viste demodikose - det er forferdelig! Jeg begynte behandling, mens jeg selv leter etter en god lege. Jeg vasker med tjære såpe, brukte benzylbenzoat flere ganger (det brenner forferdelig, men det er ikke noe resultat) Jeg prøvde Xinsheng krem ​​- det lindrer, det virker anti-inflammatorisk, det reduserer sekretjonen av talgkirtler - til en bruk trenger du ganske mye. Jeg er veldig fornøyd med det, det bringer lettelse og det er åpenbart mindre røde ål. Sliter videre

Hei, alle!
Fra demodekoza, og selv kjører, er det ikke så lett å gjenopprette.
Svært ofte, soppinfeksjon og andre blir med...
Jeg har blitt kurert av denne infeksjonen i nesten et år... Først prøvde jeg "folk" -behandlingen... det hjelper ikke. Da begynte hun å bli behandlet seriøst, selv gikk til legen og selvutdannet seg selv))
Og her er resultatet...

Hver måned er alt bedre, du kan si på målstreken)))
Legenes første diagnose var rosacea... men først da skjønte jeg at den viktigste sykdommen var demodecosis. Og fra henne i det avanserte stadium begynte rosacea, og en annen soppinfeksjon kom til. Tre i ett.
Først behandlet de soppinfeksjonen: flukonazol oralt, antifungal krem ​​eksternt.... to måneder.
Deretter en akutt inflammatorisk prosess - rosacea: legen foreskrev doxycyklin i tre måneder å drikke, utad triderm i 14 dager, deretter metrogil gel.
Det ble mye bedre. Du kan si at 80% av huden er tilbake til det opprinnelige utseendet. Det er mange bivirkninger ved slik behandling, tarmene lider av antibiotika, og du må hele tiden ta noe anti-sopp fra trøst... i en generell tinn. Alle disse kremer tørker huden. Men jeg ga ikke opp!
Det var uklart hvordan du fortsatt skal fullføre denne reptilen), 80% er sikkert bra, men jeg vil ha minst 99%)) :)
Her bestilte jeg en permitic salve. Jeg skal prøve. Det er nødvendig å smøre ansiktet en gang i uken, maksimalt 4-5 gjentakelser. I intet tilfelle kan ikke smøres daglig, det er svært skadelig for huden og forverrer bare tilstanden. Dette er et veldig sterkt insektmiddel!
Jeg vil skrive hva det var over :) :)
Jeg ønsker deg lykke til og ikke gi opp.

En fantastisk stoffkrem Xinsheng Demodex Complex. Jeg likte alt, behandlingen er vellykket, forberedelsene til Demodex Complex er praktfulle. Først skrev Xin Fumanling ut, og deretter byttet de til en ny Xinshen Demodex Complex med en mer forbedret formel, som vi virkelig likte. Effekten var bare fra krem ​​av Xinsheng Demodex Complex generelt, vi er veldig fornøyd. Takk

Krem Kang er et utmerket middel, det hjalp det.

Bare Xinsheng hjalp i kampen mot Demodex. Akne fjernet alt, porene trakk sammen hvor tippen er bortskjemt. Jeg anbefaler denne krem ​​til alle med demodikose i ansiktet og spise riktig også. Søtsaker under det strengeste forbudet under behandlingen.

Jeg har lenge hatt det. Jeg prøvde mange ting, men det hjalp heller ikke, eller den røde kom raskt tilbake igjen. Til slutt merket jeg at jeg har det beste resultatet etter bruk av svovelsalve. Hun dreper bare krysset. Jeg smør en gang om dagen på kvelden. Jeg vasker den av med såpe når en brennende følelse setter inn (omtrent en time senere). Etter smøring fuktighetskrem (ikke inneholdende oljer!). Jeg lager en slik maske til huden er renset (vanligvis 2-3 dager). Noen ganger er resultatet nok i lang tid (3-4 måneder), noen ganger mindre (i sommermånedene). Generelt lever jeg fra forverring til forverring. Men i de siste 2 årene la jeg merke til at intervjuene øker, og huden er renere, henholdsvis. Kanskje min praksis vil hjelpe noen. God helse!

Legg til en kommentar Avbryt svar

kurv

Toppanmeldelser

Igor, Bratsk

En fantastisk stoffkrem Xinsheng Demodex Complex. Jeg likte alt, behandlingen er vellykket, forberedelsene til Demodex Complex er praktfulle. Først skrev Xin Fumanling ut, og deretter byttet de til en ny Xinshen Demodex Complex med en mer forbedret formel, som vi virkelig likte. Effekten var bare fra krem ​​av Xinsheng Demodex Complex generelt, vi er veldig fornøyd. Takk

Olga, Moskva

Krem Kang er et utmerket middel, det hjalp det.

Alisa, Odessa

Bare Xinsheng hjalp i kampen mot Demodex. Akne fjernet alt, porene trakk sammen hvor tippen er bortskjemt. Jeg anbefaler denne krem ​​til alle med demodikose i ansiktet og spise riktig også. Søtsaker under det strengeste forbudet under behandlingen.

Demodex Remedies Anmeldelser

I denne delen av nettstedet publiserer vi ekte historier om mennesker som kjempet med demodikose med en eller annen suksess, og oppnår positiv eller negativ opplevelse. Hvis du har noe å dele, eller hvis du har gjort visse observasjoner angående Demodex-problemet, fortell oss din egen historie, og vi vil legge det inn sammen med resten.

Bilder før og etter behandling

Er det mulig å kurere demodikose? Ja. Nå vet jeg sikkert!

Mye har blitt skrevet om behandling av demodikose, hver foreskriver egen behandling, noe som til slutt fører til ingenting. Jeg vil fortelle deg hvordan jeg helbredet demodikose i meg selv, jeg tror at denne behandlingen vil hjelpe alle andre.

Da jeg hadde akne i min ungdom, ødela det min selvtillit. Jeg var på utkikk etter hvordan man kan kurere demodikose på forumene til ekte mennesker som helbredet seg av et kryss. Og så fant jeg det eneste middelet som til slutt fullstendig renset ansiktet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre mennesker, gi min tilbakemelding på komplekset fra demodikose og vise at det er håp!

Bilder før og etter behandling

Det er nødvendig å bekjempe ikke med symptomene, men med Demodex tick!

Jeg har lang trøbbel med huden. Når en hudlege sa at jeg hadde rosacea, måtte jeg ta antibiotikumet tetracyklin i flere år for å kvele mine symptomer. Jeg hatet ham fordi jeg hadde mageproblemer, kronisk trøst. Etter å ha rørt dypere inn i problemet bestemte jeg meg for å finne ut årsaken til rosacea, jeg passerte analysen på demodex på ansiktet i Invitro, og det viste seg at jeg har det! Og jeg innså at rosacea bare er et symptom på ansiktsdemodikose!

Før og etter behandling

Demodex facial tick på haken: Det var en avtale

Jeg ble først diagnostisert med Demodex ansiktsmide i en alder av trettifem. Jeg hadde et veldig vanskelig tilfelle, demodecosis på haken raste spesielt hardt.

Svovelpulver med demodikose

Min mening om effekten av svovelsalve for demodikose

Anmeldelser av svovelsalve for demodikose sier at det er nyttig. Men i dette tilfellet er svovel blandet med kjemikalier, og den eksterne svovelsalven fra demodex tørker huden og provoserer irritasjon. Jeg tror at svovel i subkutan tick-demodex er mer nyttig å ta inne!

Årsaken til demodikose på nesen

Uventet årsak til demodex

Etter å ha bestått mange tester og analyser synes jeg, akkurat nå, å forstå hva som forårsaket demodecosis i mitt tilfelle. Jeg har aktivt utviklet sykdommen de siste 2-3 årene. Jeg er 47 år gammel og jeg er veldig forvirret av tilstanden til huden min. Min anmeldelse om Metrogil gel fra demodikose, så vel som om mange andre virkemidler, er dessverre ikke oppmuntrende.

Bilder før og etter behandling

Hvordan bli kvitt demodex, ikke bukke for reklame

Som en person som har blitt brent mer enn en gang, kjøper annonserte "fenomenale" produkter for å bli kvitt demodecosis permanent, og også som en person som ikke forandrer seg, føler jeg meg tvunget til å skrive denne anmeldelsen om demodex. Min mann hadde en forferdelig demodikose på ansiktet hans. For å bli kvitt demodeneks subkutan mite, prøvde vi mange ting, ifølge denne ordningen...

Bilder før og etter behandling

Min erfaring med bruk av metronidazol tabletter for demodikose

Etter å ha levert en ubønnlig dom - "Demodex", skrev legen meg et resept og behandling for demodikose med metronidazol og svovelsalve. Som jeg leser senere i vurderinger om trichopol fra demodikose (dette er en analog av stoffet, bare dyrere), er metronidazol en typisk og felles hensikt, som jeg tror, ​​på grunn av tilgjengeligheten og billigheten. Etter å ha kjøpt flere pakker med metronidazol (250 mg), nitten arr hvert, begynte jeg å ta det flittig under måltider.

Bilder før og etter behandling

Lang historie med å behandle hud demodecosis med en god finish

Alt startet i en alder av 14, og da han var 20, hadde ansiktet hans blitt veldig dårlig. På dette tidspunktet passerte jeg en analyse på Demodex, jeg gjennomgikk en ultralyd av galleblæren, livmoren, etc.; test for hormoner, fiberoptisk gastroduodenoskopi. Fra alt dette lærte jeg at jeg ikke har problemer med hormoner, med livmor, fordøyelsessystemet er i orden, men Demodex ble bekreftet. Som behandling for demodikose ble ansiktets hud påført svovel innvendig og utad, men ble snart desillusjonert. Min anmeldelse av salven Yam fra demodikose er også negativ, bare huden brent. Jeg begynte å bruke Diane-35 piller for prevensjon på en kontinuerlig måte, som kunne forbedre symptomene, men ikke helt, men dette var mer eller mindre egnet for meg. Jeg forsto at behandlingen av demodeks av ansiktets hud ikke er over, og dette er bare en midlertidig løsning.

Før og etter behandling

Preparater for demodikose: testet på seg selv

Listen over stoffer for behandling av demodex og akne, som jeg testet med en suksess eller en annen på meg selv:

 • Azelainsyre (Skinoren gel, krem) er ineffektiv. Forårsaker irritasjon og hjelper ikke helt. I likhet med dette er min anmeldelse av Rosamet fra demodikose. Dette legemidlet brukes i forbindelse med sammensetningen av erytromycin + sinkacetat (av reseptbelagte dermatolog).
 • Erytromycin + sinkacetat (Zinerit lotion). Det gjør bare verre, det kan knapt kalles et egnet stoff for behandling av demodikose.
Les mer >>

Før og etter behandling

Målrettet tilbakemelding om demodikose og behandling hos mennesker

Demodecosis fulgte stille for meg i 10 år, og for første gang i løpet av årene så jeg en person med et helt sunt ansikt i speilet. Jeg kan gi en positiv vurdering av behandlingen av ansiktshud-demodekose, om å bekjempe det... Når huden min ble angrepet av alvorlig cystisk akne I en alder av 17-18 leser jeg mange fora og nettsteder om demodeks på Internett, studerte alle vurderinger om Spregal fra demodikose, Yam-salve, streptocid og andre preparater. Og bare et halvt år senere dro jeg til legen.

Øyelid demodecosis sykdom

Dermatologist anbefalinger om behandling av øyelokk demodikose

Behandling av demodekose i øyelokkene hos mennesker varer 4-6 uker. Utpekt av legen utnevnes: Eksterne preparater som inneholder svovel, tikthol eller benzylbenzoat, 1% Permetrin eller Amitrazol, 1% Lindan, Crotamiton 10%, 1% Metronidazol. Gode ​​resultater oppnås ved bruk av salve eller gel 2% metronidazol. Nettverket publiserte gode anmeldelser om Blefarogel 2 fra demodikose.

Bilder før og etter behandling

Hvordan behandle demodikose: metodene mine

Jeg behandlet demodecosis to ganger. Første gangen var vellykket, men etter fem år manifesterte sykdommen seg igjen, og av en eller annen grunn brukte strategien som tidligere ikke fungerte, jeg måtte prøve noe nytt. For fullstendig beskriver jeg begge metoder for behandling av Demodex-myter.

Foto: Demodikose i århundrer

Demodecosis av øyelokkene - vanskelig å gjenkjenne sykdommen

For noen år siden stod jeg for en sykdom med demodikose i øyelokkene (bildet til venstre vil visuelt beskrive deg min tilstand på den tiden). Jeg har lidd av symptomene i tre år nå, og legene kunne fortsatt ikke opprette den riktige diagnosen. De kopierte det for aldersrelatert betennelse, nå for allergi, deretter for konjunktivitt, henholdsvis, og behandlingen var av noe slag, bare ikke effektiv. Da jeg var helt desperat, ble jeg rådet til å kontakte en jernbaneklinikk som ligger i sentrum av byen. Uten å miste tid, gikk jeg neste dag for å se en optiker. Hun sa at det er en mistanke om Demodex århundre, det vil si kantene på øyevipper kan befinne seg i mikroskopiske kvaler. Med flere cilia fra meg dro doktoren med dem til laboratoriet. Faktisk oppdaget de Demodex-myten i århundrer. Fra det øyeblikket begynte min frelse.

Bilder før og etter behandling

Omfattende behandling av demodeks på ansiktet

Med effektiv behandling av ansiktsdemodikose bør innsatsen på den ene side være rettet mot å undertrykke Demodex-flått og på den annen side for å øke kroppens forsvar. Offisiell medisin bruker svovelbasert salve for dette, samt natriumtiosulfat, benzylbenzoat og andre preparater for behandling av demodexmitt på ansiktet. Imidlertid er anmeldelser av benzylbenzoat med demodikose for det meste negative, folk snakker om virkningene av irritasjon og tynning av huden.

Folk behandling av demodikose

Folk behandling av demodikose: noen oppskrifter

Vi tilbyr deg et utvalg av oppskrifter og folkemidlene for demodikose, sendt av forskjellige lesere av nettstedet:

 1. Et populært folkemedikament for behandling av demodikose er laget av slike ingredienser: 50 g vaselin, 10 g ricinusolje, 5 g salicylsyre, 4 g resorcinol. Alt er grundig blandet og gnidd salve på de stedene som er berørt av krysset 1 gang om dagen, om morgenen eller om kvelden, er kurset 5 uker.
 2. Folk behandling av demodex, blant annet, involverer daglige poultices med hvitløk. Skrell 5-6 fedd hvitløk, hak dem i en mush, legg 1/2 ts solsikkeolje. Bland grundig, bruk den resulterende massen på en flap av tolags steril gassbind og fest den til huden. Deksel med polyetylen på toppen og fest med en bandasje. Etter en halv time, fjern kompresst med denne folkemedisinen for demodex og vask huden med varmt vann med tjære såpe, tørk forsiktig med et håndkle.
 3. Anmeldelser om behandling av demodikose med streptocid viser at vanlig bruk av pulveret på huden bidrar til å redusere symptomene, men bare midlertidig, snart opptrer inflammatoriske elementer med en ny kraft. I vurderinger av streptocid fra demodikose er det også sagt at den er best brukt som en lotion.
Les mer >>

Bilder før og etter behandling

Hvordan kurere demodeks: metodene mine

Først må du begynne med å rense kroppen, dette er et svært viktig mål for å kurere Demodex ansikt. Deretter bruker du metoder for behandling av demodikose med magnesia, buckthorn bark og salve Yam. Du kan også være interessert i min anmeldelse av permetrinsalve for demodikose.

For å behandle ansiktsdemodikose hos mennesker, er det nødvendig med en merkbar lukkerhastighet, fordi prosessen er smertefull og lang.

Demodex på ansiktet - hvordan velge riktig behandling?

Demodex på ansiktet - hvordan velge riktig behandling?

Demodex på ansiktet - en hyppig hudsykdom forbundet med problemer i mage-tarmkanalen. Behandling av demodikose er svært problematisk, siden det er mulig å kvitte seg med krysset bare hvis du følger bestemte regler i lang tid.

Behandling av denne lidelsen er ikke lett, det er nødvendig å følge visse forskrifter, utføre spesielle prosedyrer, ta narkotika.

Det er også raske metoder for å håndtere dette problemet, men de er mindre effektive, kan skade huden alvorlig, og tilbakefall er hyppige.

Hva er demodex og dens årsaker

Demodex er et kryss, det såkalte aknejernet. Hos mennesker er demodex plassert i ansiktet, spesielt på pannen, kinnene, nesevingene, øyevipper, øyenbryn og eksterne hørbare kanaler.

Sykdommen som dannes når huden er påvirket av dette krysset kalles demodikose. Manifesterer patologi i form av akne og akne, rødhet på huden.

På bare en akne og utslett på huden er det vanskelig å trekke noen konklusjoner. Akne, rødhet, subkutan og vanlig akne kan utløses av:

 • allergiske reaksjoner;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • hormonforstyrrelser;
 • forstyrrelser i sebaceous kjertler;
 • tilstedeværelsen av individuelle patologier.

Demodecosis er en indikator på sykdommer i mage-tarmkanalen.

Når denne sykdommen oppdages, bør man umiddelbart være oppmerksom på fordøyelseskanalen organer - lever, mage, bukspyttkjertel, galleblæren.

Det er umulig å selvmedisere i slike situasjoner. Du må besøke en kosmetolog eller en dermatolog, slik at han kan bestemme årsaken til sykdommen og foreskrive test.

Diagnose av demodeks på ansiktet

For å fastslå tilstedeværelsen av demodex tick (ikke forveksle det med berøvelse), må du bestå en spesiell undersøkelse. For å gjøre dette, bør legene ta et epitel skraping fra den berørte huden, og deretter utføre forskning under et mikroskop.

Det er ganske vanskelig å bestemme tilstedeværelsen av demodeks, og det virker ikke alltid første gang.

For at larver eller voksne av krysset skal oppdages i analysen, er det nødvendig å forlate vask i 3 dager.

I dette tilfellet er myldens avfallsprodukter og dets døde personer mer sannsynlig å falle i skrap tatt fra pasientens hud.

Når du samler epitelceller for analyse, bør leger ta noen øyenbrynhår og øyenvipper for å identifisere såkalt ophthalmodemodecosis.

Tippen kan til og med gjemme seg i disse områdene, og hvis den ikke blir oppdaget i tide, kan den migrere til øyens slimhinne, eller føre til at ansiktets hud blir renere allerede.

Mite Demodex er på huden til enhver person. Men det er aktivert og multipliserer bare i nærvær av opportunistisk flora.

Under eksacerbasjoner er det nødvendig å følge hygieneregler, endre sengetøy oftere, stryke puter og laken forsiktig, bruk egne håndklær og vask dem separat fra de generelle. Dannelsen av denne patogene flora er beskrevet nedenfor.

Ekspresbehandlinger for demodikose

Hvordan behandle demodexmitt i ansiktet? Eventuell behandling bør være omfattende. Først blir betennelse fjernet fra huden ved bruk av antibiotika, salver, spesielle tørkekrem.

Etter at betennelsen er fjernet, er det nødvendig å rengjøre ansiktet.

De vanligste raske metodene for å håndtere demodikose inkluderer:

 • kosmetisk rensing av ansiktet, noe som sørger for fjerning av akne og akne. Prosessen er smertefull, ikke egnet for alle hudtyper. Den største ulempen ved denne metoden er at myten ikke elimineres under rengjøringen. Produktene av dens livsviktige aktivitet og eksterne tegn på tilstedeværelsen av Demodex fjernes, men tippen fortsetter å leve og formere seg i de dypere lagene av huden;
 • bruk av høyt konsentrerte ødeleggelsesmidler er en radikal metode som lar deg brenne de øvre lagene i huden. Brann er dannet, noe som ligner på en sol, huden i ansiktet begynner å skrelle av sterkt. Så, i prosessen med regenerering, kommer de øvre lagene av huden av, og de nedre forblir rene i en tidsperiode. Inntil demodeksen igjen forgifter den med produktene av dens livsviktige aktivitet.

Bruk av spesielle midler må gå i 27 dager uten avbrudd. Dette forklares av at tippen har sin egen avlssyklus, og "talkerens oppgave" (produkter laget av en kosmetiker i henhold til et spesielt resept eller på apotekets ordinære avdelinger) er å ødelegge både voksen demodex og larver.

Utseendet av tørrhet og flaking av huden under slik behandling er et klassisk bilde. Etter fullført behandlingsforløp kommer det gradvis til tone og returnerer den opprinnelige tilstanden.

Under behandlingen bør du ikke forsøke å gjenopprette epidermis, da dette kan skape patogener og provosere utviklingen av krysset.

Behandlingsprosessen utføres fortrinnsvis under tilsyn av en skjønnhetspleie. Det er nok å besøke legen 1-2 ganger i uken, han vil bidra til å bestemme effektiviteten av behandlingen og identifisere abnormaliteter, hvis noen.

Kosmetiske prosedyrer for å hjelpe

Det finnes en rekke spesifikke prosedyrer som kan bidra til å bli kvitt Demodex på ansiktet. Men de er ikke den viktigste behandlingen, siden du med denne sykdommen må behandles grundig.

Her er en liste over populære prosedyrer:

 1. Microdermabrasion. Dette navnet har fått en mekanisk peeling.
 2. Ozonbehandling. Dette er en prosedyre der de kjemper flått med syre-ozonblandinger.
 3. Photocoagulation med en laser. I dette tilfellet behandles områder av ansiktet som er påvirket av virkningen av Demodex-myten. Legen bruker en laserstråle.
 4. Cryo. Kjemp mot parasitten ved hjelp av kulde. For dette benyttes flytende nitrogen.

TOP-3 antibiotika ved behandling av demodikose

Behandling av demodikose varer i gjennomsnitt fra en måned til et år. Behandlingens varighet bestemmes av pasientens hudtilstand. Jo mer neglisjerte myttet spredes, desto vanskeligere er det å fjerne.

Demodex på ansiktet, antibiotikabehandling som er den mest effektive metoden for i dag, kan raskt fjernes i de tidlige stadiene av sykdommen.

Hvis det oppdages rødhet på huden og akne, bør du umiddelbart konsultere en lege for en diagnose.

Blant de mest effektive stoffene i kampen mot demodikose er følgende:

 1. Trichopolum er en av de mest effektive og samtidig rimelige legemidler. Tilgjengelig i form av tabletter og stearinlys. Dette verktøyet bekrefter aktivt malaria, akne, trichomoniasis. Et bredspektret antibiotika må foreskrives av en lege. Ikke tillatt for bruk av gravide og ammende kvinner. Kontraindisert ved nyresvikt, leukopeni, epilepsi og andre lesjoner i sentralnervesystemet (sentralnervesystemet);
 2. Metronidazol er det nest mest populære og effektive antibiotika. Formutgivelse: piller, lys og salve. Den sistnevnte typen gnides inn i den berørte huden. Det kan brukes som et selvstendig middel. Hovedindikasjonen - stoffets inkompatibilitet med alkohol. I løpet av hele behandlingen bør du nekte å ta alkoholholdige drikker, ellers vil behandlingen ikke lykkes;
 3. Ornidazol er tilgjengelig i form av kapsler og tabletter. Ofte foreskrevet i behandlingen av giardiasis, trichomoniasis og klamydose. Ved behandling av demodikose kan bivirkninger som hodepine, kvalme eller døsighet oppstå. Ved overgang av tillatt dose kan det oppstå feil i sentralnervesystemet. Kan ikke tas av personer som lider av epilepsi, så vel som gravide og ammende kvinner.

Dette er de tre vanligste antibiotika som tillater deg å bli kvitt demodikose. Mottak av preparater skal utnevnes av legen, selvbehandling er ikke tillatt.

Behandling med Demodex salve på ansiktet er også effektiv. Det er en mulighet for at legen vil foreskrive en omfattende løsning som samtidig inneholder flere stoffer.

Chatterbox oppskrift fra demodex (100% resultat)

Denne oppskriften er et ekte og prøvd verktøy av en av de ledende kosmetologene i Ukraina, som bidro til å kvitte tusen mennesker av denne sykdommen.

For fremstilling av talkere må du kontakte reseptbelagte apotek. For dette vil du trenge:

 1. Benzil-benzoati 10.0
 2. Saponis
 3. Trichopoli aa 2,0
 4. Aq. Destill 16.0
 5. Dimexidi 30,0

M.D.S Utendørs. Det resulterende verktøyet må tørke ansiktet før du legger deg til sengs i 27 dager uten avbrudd.

 • Under bruk av dette stoffet fra demodikose vil det være en sterk brennende følelse. Det er nødvendig å vente til ubehaget avtar, i ingen tilfelle skal agenten skylles med vann, ellers vil den brennende følelsen øke.
 • Hvis det oppstår betennelse i løpet av den andre uken, bør du informere legen din om dette. Sannsynligvis vil han foreskrive et hjelpebiotikum. For denne passformen chatterbox med chloramphenicol, som kan brukes om morgenen.
 • Hvis patologien ikke forsvinner etter den første behandlingsmåneden, skal legemidlet fremstilles igjen, og Ziner vil bli lagt til i løpet av behandlingen.
 • Vanligvis blir huden tørket med den 2 ganger om dagen, bruk av kvelden er etter en mos (når den brennende følelsen går). På bakgrunn av taleren kan du bruke Metrogil Gel som en morgenkrem. Krem under øynene for å søke er ikke verdt det.

Hvis demodex er funnet selv foran øynene dine, må du kontakte en erfaren øyespesialist. Blefaclin-desinfeksjonsservietter, Okomistin-dråper og Okukhil, samt en øyegel mot demodeks (egnet fra Stopdemodex-serien) brukes som behandling. Behandlingen bør være omfattende.

Under behandling av demodikose er det strengt forbudt å bruke fuktighetskremer, da de kan forårsake behandlingssvikt.

Under behandlingen med "talker", vil huden bli tørr og vil avfalle. Dette er en vanlig prosess, huden vil gjenopprette ved slutten av behandlingen.

Hjemmebehandling

Hjemmebehandling bør skje uten bruk av medisiner.

Uavhengig administrering av antibiotika er uakseptabelt, så snart legen kan bestemme kroppens respons på stoffer og bestemme stoffintoleransen.

Behandling av demodeks i ansiktet hjemme bør fortsette med:

 • kroppsrensing;
 • tar stoffer som fjerner giftstoffer fra mage-tarmkanalen (mage-tarmkanalen);
 • mild rensing av huden;
 • bruk av salver som kan skape uhensiktsmessige forhold for krysset.

Overholdelse av alle disse punktene er nødvendig, siden tilstedeværelsen av demodeks kan være forbundet med dyskinesi av galleblæren, stagnasjon av galle, samt tilstedeværelsen av helikobakterien i magen. Du bør vurdere hvert av disse punktene i rekkefølge.

Rengjøring av kroppen

Rensing av kroppen hjemme kan bare oppnås med en bestemt diett. På tidspunktet for behandlingen bør det nekte fra søte, stekte, fete, røkt og krydret mat, samt mel og baking.

Det er nødvendig å spise friske grønnsaker og frukt, inkludert havregryn i kostholdet. For behandlingsperioden er det nødvendig å øke mengden vann tatt til minst 1,5 - 2 liter.

Dette er nødvendig for lossing av kroppen, samt å lage kvaler ugunstige forhold for reproduksjon.

GI Behandlingsprogram

På dette stadiet kan du slå på inntaket av magnesia og andre stoffer som har en absorberende egenskap. Disse stoffene inkluderer:

 • Aktivert karbon;
 • polisorb;
 • enterosgel;
 • Smecta.

Alle disse stoffene hjelper med problemer med forurensning av kroppen, fjerner slagg og renser mage-tarmkanalen.

Ikke altfor glad i disse stoffene. Hvis du overskrider de foreskrevne dosene, kan bivirkninger forekomme i form av svakhet og en skarp utvikling av beriberi.

Hudrensing

Under huden betyr rensing bruk av spesialverktøy som "Stop Demodex", som inkluderer en linje med stoffer for å bekjempe flått. Noen er rettet mot å rense ansiktets hud, andre brukes til området rundt øynene.

Sammensetningen av den valgte gel eller såpe kan omfatte tjære som fremmer dyp rensing av huden. Bruk av midler som inneholder antibakterielle stoffer er også velkommen.

Hvis kremer ikke har den ønskede effekten, bør du begynne å ta midler, som inkluderer antibiotika.

Det kan anbefales som et effektivt verktøy for behandling av demodeks i ansiktet - mos med levomycetin.

Spørsmål - svar

Kan jeg få demodecosis fra en annen person?

Er det en test for å finne ut om tilstedeværelsen av demodikose?

Kan det være demodikose hos barn?

Salver som hindrer reproduksjon av kvaler

Disse salver inkluderer sink og svovel salve, benzylbenzoat. Disse salver, gjennomtrengende dypt inn i huden, ødelegger flått og skaper uutholdelige forhold for deres reproduksjon for dem.

Her er en liste over populære og effektive salver og kremer:

 1. Svovelsalve. Det ødelegger krysset, men provoserer tørrhet og peeling. For ikke å skape forbrenninger må du ikke smøre salve på øyelokkene eller leppene.
 2. Demalan. Denne krem ​​dreper flått, bakterier, reduserer betennelse. Etter å ha brukt det, vil huden begynne å komme seg.
 3. Benzylbenzoat, Wilkinson. Slike midler er ofte foreskrevet for demodex.
 4. Aversect, Yam salve. Slike rusmidler brukes til å bekjempe demodikose hos dyr. Men i dag blir de ofte brukt av mennesker, da de viser en utmerket effekt.
 5. Eubetal, samt Kolbiotsin. Disse verktøyene ødelegger bakteriene perfekt.

I fravær av et patogent miljø dør Demodex, forlater det på overflaten av huden. Behandlingenes suksess kan karakteriseres ved å peeling på ansiktet.

De første 10-15 dagene er kontraindisert for å ta fuktighetskrem for å hindre den såkalte "reanimation" av krysset. Imidlertid er det nødvendig å observere at peeling ikke brenner ut i brannskader.

Behandling av demodeks på ansiktet av folkemidlene

Hvordan behandle demodeks i ansiktet hjemme? Det er mange folkebehandlinger for demodikose. Ikke alle er i stand til å gi de forventede resultatene. Det er imidlertid tidstestede metoder som i noen tilfeller kan brukes.

Nedenfor er en liste over de mest populære verktøyene:

 1. tinkturer og decoksjoner av bitter malurt
 2. avkok av eik bark;
 3. aloe juice;
 4. tjære;
 5. tinktur av calendula.

Alle disse verktøyene bidrar til å bekjempe flått og eliminere et gunstig avlsmiljø for dem. De må regelmessig tørke ansiktet. Du bør ikke bruke disse verktøyene som hovedmetode for behandling, men det er ganske rimelig å bruke dem i en kompleks løsning.

Viktige regler

For at behandlingen skal føre til ønsket resultat, bør du være oppmerksom på noen begrensninger. Eksperter anbefaler å følge disse reglene:

 1. Det er verdt å glemme tonalkremer. I tillegg er avvisningen av noen kosmetikk, selv om den er angitt på emballasjen, gunstig.
 2. Det er bedre å ikke bli gravid under behandlingen.
 3. Det er verdt mindre å være nær en dataskjerm, siden elektromagnetiske stråler har en positiv effekt på demodexmitten.
 4. Du må glemme soling, solbrenthet, da ultraviolett bare hjelper aktiviteten til demodex. Også, vil badstu og vannbehandlinger i varmt vann ikke være til nytte.

Patologisk forebygging

Selv om en person ved første øyekast blir kvitt patologien, må han forstå at med Demodex forekommer ofte tilbakefall. Derfor må du følge visse forebyggende regler for livet:

 • Det er nødvendig å overvåke rensligheten av sengetøy, og putevar skal slitte seg hver dag.
 • Etter at personen har vasket, er det bedre å tørke av med servietter.
 • Personlige gjenstander som berører ansiktet må holdes rene og må desinfiseres systematisk. Dette gjelder hatter, briller, hårnål, etc.
 • Det er bedre for menn å barbere hver gang med en ny engangsmaskin eller for å desinfisere barbermaskinen hele tiden.
 • Prøv å bruke en liten mengde kosmetikk.
 • Hvis en person utfører behandling, så er det verdt å beskytte seg mot å drikke.

anmeldelser

Du bør liste oversikt over pasienter som har blitt behandlet med demodikose ved hjelp av ulike metoder.

Etter å ha undersøkt resultatene av behandlingen av demodeks på videoens og fotografens side, kan det konkluderes med at noen stoffer har en sterk innflytelse og er i stand til å kvitte seg med alle de ubehagelige konsekvensene av denne sykdommen.

OLGA, 28 ÅR, VLADIVOSTOK:

"Jeg ble syk med demodikose for første gang da jeg var 16 år gammel. Selvfølgelig, alle trodde at akne var en manifestasjon av en overgangsperiode, men problemet forsvant ikke i to eller tre år. Da ble betennelsen noe mindre, men for 2 år siden skjedde det igjen.

Bevæpnet med erfaring, jeg dro til en hudlege, som diagnostiserte meg med demodecosis. De gjorde skrapinger, laboratorietester - alt ble bekreftet. De begynte å behandle Trichopolis, foreskrev en slags lime med magnesia - crap forferdelig.

Hun fant en vei ut og begynte å fortynne en spiseskje med denne limen i et halvt glass vann. Jeg må si at avføringen har blitt stabilere, hudtilstanden har generelt blitt bedre. Nå, når jeg ser hint på utslett, går jeg straks gjennom Trihopol og alt forsvinner. "

MARINA, 32 ÅR, MOSKO:

"Jeg, som mange jenter, har lidd av problemhud siden barndommen. Akne, inkludert subkutane, kokker, ål, jeg trodde allerede at jeg aldri ville bli kvitt denne skitten, men heldigvis viste alt seg å være kurable.

Jeg husker for første gang at moren min unknotlig tok meg til rensingen, hvor jeg ble grundig behandlet ansiktet mitt, ga en spesiell lotion, fra lukten som øynene mine begynte å vanne, og så ødela jeg ansiktet mitt enda mer.

Og da rådet en av vennene sine til å slutte å torturere meg og rådde hudlege. Det var der alt viste seg.

Jeg var ca 17 år gammel og begynte å gråte da jeg hørte at jeg var syk med et kryss. Jeg var beroliget, de sa at det ikke er noe forferdelig, bare i huden min er det gunstige forhold for livet deres.

Metronidazol ble foreskrevet (som jeg fortsatt drikker noen ganger som en profylakse eller med den første utslett), sa de å bruke sinksalve for natten. Etter 2 måneder gikk alt helt gjennom meg, og nå vet jeg hva jeg skal gjøre så snart de første tegnene på tikkaktivitet vises. Bildet før og etter bekrefter effektiviteten av behandlingen. "

Ekspertuttalelse

Anna Avaliani

praktiserende skjønnhetspleie

Hvis en av slektningene har demodikose, er det verdt å beskytte deg. Selvfølgelig er det ingen tegn på arvelighet av patologi, men eksperter har lagt merke til at 40% av pasientene med denne diagnosen også lider av slektninger. I tillegg tror mange at demodikose kun er diagnostisert blant eiere av fet hud, men det er det ikke. Denne sykdommen påvirker selv den tørre typen hud.

Aisha Baron

plastikkirurg

Hvis du ikke går i behandling, vil tegnene på patologi bare bli verre (sykdommen vil gå fra stadium 1 til stadium 2). Men hvis en person følger alle anbefalingene, endrer livsstilen, så vil det være mulig å kontrollere symptomene. Det viktigste å nærme seg til problemet.

Demodikose er en svært vanlig sykdom som kan behandles. For å eliminere tippen, er det nødvendig å utføre rettidig diagnose, bestemme scenen av sykdommen.

Søk legehjelp bør være ved de første symptomene på sykdommens tilstedeværelse, slik at behandlingen er så effektiv og rask som mulig. Anmeldelser om behandling av demodeks i ansiktet, i utgangspunktet, bære samme melding - du bør starte behandlingen i tide og følge alle reseptene fra legene.

Flere Artikler Om Typer Acne