Jeg behandler en ganske alvorlig form for akne, allerede i remisjon. Det var et spørsmål - hvordan å håndtere postacne.
Pilling - prøvde, etter at de igjen sprinklet slik at det ble mye verre enn det var før, og arret bare økt (
Laser polering - sååå ville ikke, fordi veldig farlig, dyr og veldig lang rehabilitering (+ det er ingen garanti for at det ikke vil være arr fra slipingen selv.
Badyaga, scrubs, masker, gjør jeg regelmessig. Badyagu gjorde, selv før behandlingen, da det ikke var noen aktive utslett. nå vil jeg begynne igjen..

Kanskje noen klarte å negere post-acne (mørke flekker på huden) og små dimples etter det? Del bevist verktøy, oppskrifter etc.

Badyag perfekt og prøv sur peeling, nå er bare sesongen

hva en bastard opplyser

Kosmetolog.
Salisylsyre og azelaisk peeling. Pass på å rangere. Å helle fra dem kan ikke - eller gjort feil, eller omsorgsposten er dårlig.

Du kan lage dine egne problemer - du har ett ansikt, og dette er ikke et sted for eksperimenter.

Jeg prøvde syre peeling - like etter dem begynte forferdelige utslett. Selv om jeg generelt liker syrer i form av serum for natten, etc. Og hjemme peeling (med en lav prosentandel av min hud elsker. Dette gjør jeg.

Hjem peeling. med lav rente?
Hva er det som? Er det "hjemme peeling"?

på apoteket i pulver solgt.

og hvordan man bruker det? er det skrevet der?

Forsiktig.. og så i sidelengs: brenner og økt hårhet (hår med konstant bruk garantert).

er det fra badyagi eller peeling?

Kun profesjonell kosmetikk og erfaring vil gi resultater.
Og hjemme rettsmidler er forsiktighet, ingenting mer.

På emnet (jeg overdriver, men noe som dette):
Jentene fløy brennstoffpumpen i bilen - hvordan fikse det? Jeg vil ikke betale en spesialist - du kan pakke inn tape og kjøre. Og det faktum at bensin dripper (det er en årsak til problemet) er ikke skummelt, fordi du kan kjøpe en dezic i en bil.
Omtrent det samme spørsmålet. Kontakt en spesialist.

Jeg pleier generelt ikke å gjøre folks selvtilfredshet) alt under kontroll av spesialister. Ikke bruk salonkonsentrasjoner i noe tilfelle. Og ja, jeg forstår at dette er omhyggelig. Det er bare at selv kosmetologer forteller meg at min postacne kanskje ikke tar peelings, det er det som er saken.

Endre skjønnhetspleieren din. Mørke, røde flekker peeling er utmerket.
Hvis pits og minus vev - så er det allerede laserpolering, og det er ikke nødvendig å vente på et mirakel.
Pits er som arr - de er nesten umulige å trekke ut til overflaten og gjøre perfekt hud. Det vil fortsatt være synlig. Og flekker er ikke noe problem i det hele tatt.

syre hus ikke føye mye, fortynning av huden fra konstant bruk (ikke gi huden for å gjenvinne - og det er mer følsom fra den og helle kan, på grunn av barrieren, er det beskyttende laget ikke er tilstede, og huden ikke har tid til å komme seg.)

Ansiktspleie hjemme (kremer, masker, scrubs, peeling, etc.) - anmeldelse

10 år med å søke etter akne og post-acne rettsmidler, mange måter å få venner med problemhud i en tilbakekalling. Tips, myter og virkelighet, viktig for helseinformasjon - min erfaring.

Hilsener!

Hvis du leser denne anmeldelsen, må det ha vært øyeblikk i livet ditt når du ser på speilet, vil du vende deg til Ask fra en berømt sang som spør "hva gjør jeg galt. ". I dag, med denne Ash, vil jeg prøve og gi svar som vil bidra til å finne en tilnærming til huden din.

Jeg vil ikke begynne å male dikt om hvor vanskelig det var å finne effektive alternativer for å bekjempe problemhud, hvor mye forsøk og feil det var - som møtte, forstår.

Og jeg vil umiddelbart begynne med det viktigste, det fundamentet, uten hvilket bekymring for problemhud vil ikke gi det forventede resultatet.

Hender av ansiktet.

Vanen med å berøre ansiktet ditt (strøk, gni, riper, plukke) er kjent? Jeg våger å foreslå at 90% av stillestående flekker, arr og nye utbrudd er et resultat av hudskade med sine egne frie små hender. Hender er kilden til bakterier, hver berøring gjør huden sårbar, reduserer beskyttende funksjoner. Og hvis du blir båret bort (hva skjer vanligvis), kan du slå en liten rosa kvise inn i en endeløs salat fra betennelser, blemmer og arr.

Tilbring den enkleste gratis eksperimentere for moro skyld. Ikke rør ansiktet unødvendig (hygiene, bruk sminke) i minst 2-3 uker. Ikke klem, selv om du virkelig vil. Enhver pimple vil passere seg selv. Ikke forstyrre.
Dersom årsaken (eller en av årsakene) i huden din problem i bakterier som under forsøket, vil du legge merke til at kviser er raskere, uten å etterlate spor, uten å snu i en cyste og blå klumper under huden, gjør den nye utslett ikke vises (eller redusere sine mengde). Huden generelt vil se bedre ut og du vil legge merke til.

Tenk deg, det er en sjanse for at for en merkbar forbedring i tilstanden til huden, må du bare slutte å berøre ansiktet med hendene. Det er så enkelt, prøv.

Om natten må huden "puste".

Aldri, jeg gjentar, aldri gå i seng med sminke. Selv om Leo DiCaprio, Brad Pitt og Tom Cruise sovner ved siden av deg, og du, som et flaks ville ha det, hoppet en forrædersk rød reptil ut på nesen din.

Vi vasker av kosmetikk for natten!

Nei, selvfølgelig, hvis du har et mål å aldre huden din raskere, tette alle porer og få en grå fargetone i ansiktet ditt i år, så kan du hoppe over dette elementet.

Avslag på søtt og mel.

Hvis du er bekymret for akne og overflødig sebum, er det et ernæringsmessig problem.

Jeg vil ikke fortelle deg i detalj hva "forgiftninger" legges til konfekt og melprodukter, hvordan å hvite melet og hvordan et slikt mel gir alvorlige problemer i kroppen, jeg anbefaler bare å gi opp disse gastronomiske herligheter. Spesielt nå er den full av sunne og velsmakende matvarer.

Les mer om effekten av ernæring på kropp og hud, du kan lese en gjennomgang om riktig ernæring.

Jeg kan ikke spise søt og mel, hvis noen av og til klarer å overtale meg til å prøve en kake, godteri eller kake, neste måned jeg uunngåelig "godta gjester" på ansiktet hans som podkozhnikov og det er ikke tilfeldig.

Det sure miljøet i huden er bakteriens fiende.

Oppbevar vasker og såpe skape et alkalisk miljø på huden, noe som fremmer veksten av bakterier. Når bakterier raser, vises akne - et faktum. Hvis man ikke er klar til å forlate den alkali etsende rensemiddel, deretter, for å opprettholde en sur hud beskyttelse, i det minste redusere hyppigheten av bruken av disse midlene til huden tid til å gjenopprette det beskyttende lag, og etter vasking, å bruke syre tonic for ansiktet, hjemmelaget eller kommersielle, det er opp til deg.

Vi holder leiligheten ren.

Støv på hyllene, mugg på badet, bedervet sengetøy, skitne håndklær - for å være kort - er kilder til bakterier og sopp, og dermed skadet helse og hud. Våt rengjøring minst 2 ganger i uken, bli kvitt mugg, rengjøringsmøbler, vasker klær (spesielt putevinger) og håndklær (ved en temperatur på 60 grader og høyere).

Ideell for ansiktshud - papirhåndklær.

Vi åpner en kosmetikkpose og vi utfører revisjon - vi kaster ut alt med utløpt utløpsdato.

Uten å tenke på det faktum at denne kremen ser ut til å være noe, selv lukten ikke har endret seg, kan du legge litt vann til mascaraen og det vil igjen bli flytende, og leppestiftet har en så kul farge at den ikke løfter hånden. Hva er viktigere, kosmetikk eller hudtilstand? Retorisk spørsmål

Ikke misbruk.

Hvis mulig, ta en pause fra kosmetikk, kaste bort hverdagen av fundamentet. Selv om det virker umulig for deg, og en gang på en ubebodd øy, er tonalen, er dette det eneste du vil ha med deg. Akk, selv de dyreste tonalfundamentene gjør ikke huden bedre. Skaden er ikke nødvendigvis manifestert i utseende av kviser, men i den grå fargen i ansiktet, den raske aldringen av huden, utseendet av rynker og mørke sirkler under øynene.

Rolig, bare rolig.

Emosjonell tilstand er viktig for vakker hud, enhver bølge av negative følelser tvinger kroppen til å produsere hormoner som negativt påvirker huden. Tror du det like før en viktig hendelse forekommer? Loven av meanness? Snarere, resultatet av erfaringer.

Derfor forstår vi Zen, lærer å reagere på stressfulle situasjoner på riktig måte.

I noen situasjon spør vi oss selv "Kan jeg endre dette?", Hvis du kan, trenger du ikke å bekymre deg, alt blir bestemt; Hvis svaret er "nei", er opplevelsen meningsløs!

Rent vann.

Det viser seg at det er folk som ikke drikker vann i det hele tatt, de klarer med juice, brus, melk, te, kaffe. Men hvis du trenger en strålende, tonet og fuktig hud, drikk rent vann. Bruk filtre, kjøp flaske, bryg urtete - hud og velvære generelt vil forandres til det bedre.

Sunn søvn.

Legg merke til hvor god huden ser etter god søvn? Røde kviser lyser, det er rødme, huden rundt øynene strammer, det virker - du må vaske og gå for å erobre verden!

Men for kvalitet søvn må du opprette forholdene. For det første er det nødvendig å bruke all energi på en dag for ikke å stirre i taket til morgenen. For det andre, å ventilere rommet godt før sengetid. For det tredje, å gå i seng minst til 23,00, fordi fra 21.00 til 1 natt hormonene i søvn, vekst og de stoffene som støtter vår skjønnhet skiller seg ut.

Utførelse av disse elementene forbedrer tilstanden til huden betydelig, men i tillegg til å gjøre livet lettere for huden, er det også nødvendig å ta vare på det. Som består av flere stadier.

Første trinn - Rensing

I sine studentår snakket hun med en jente som har perfekt porselenhud. Vet du hva hun vasket? Ingenting. Vann. Ja, ja, da jeg hadde et helt arsenal av vaskemaskiner, tonics, scrubs og acne (fra dem?), hun brukte bare sminkefjerner, og så vasket seg med vann og kjente ikke problemene. Akk, det kom til meg etter noen år med prøving og feiling. Jeg skjønte at alle slags skinn og geler for vask skade huden min, selv om det ifølge produsentens løfter skulle gjøre huden bedre. Da nektet jeg å bruke umyvashek og bytte til alternative metoder.

Vask med mineralvann eller avkok av urter.

Mineralvann sørger godt for huden, nærer, forbedrer blodsirkulasjonen og, selvfølgelig, renser. Men før bruk er det bedre å la boblene erode (la flasken være åpen over natten), fordi karbondioksid tørker huden og kan til og med tingle når den kommer i kontakt med huden.

Det er bedre å vaske med mineralvann om morgenen, når du ikke trenger å vaske av sminke eller dypt rense huden.

Kan bruke avkok av urter, tilberedt om kvelden.

Det er lett å tilberede urtedekok - hell kokende vann over ønsket gress, kom med koking, fjern fra varmen. Deksel med lokket, insister 10 minutter. For å vaske, fortynn i et basseng med vann ca. 1: 5 (1 del avkok til 5 deler vann) eller etter rensing av huden på en annen måte, skyll med ufortynnet kjøttkraft.

Det jeg liker å bruke decoctions er muligheten til å velge hva som passer huden på et gitt tidspunkt. Selvfølgelig virker effekten med jevne mellomrom, du bør ikke forvente mirakler fra et par applikasjoner.

Jeg liker best kamille. Kamille beroliger huden min, lindrer irritasjon. Det klarer seg godt med post-akne og hvittens persille-avkok. Mint-avkok har evnen til å oppdatere huden, fjerne følelsen av tetthet, og den beste "vitaminvask" kan gi avkjøling av nässel.

Vask med is.

Herbal decoctions kan fryses i isbiter og i stedet for morgenvask, massasje med terninger. Egenskapene forblir de samme som i decoctions, pluss istoner huden, fjerner tegn på tretthet og normaliserer talgkjertlene.

VIKTIG: Ikke hold isbiter på ett sted i lang tid, masser kontinuerlig forskjellige områder langs massasjelinjene for ikke å slappe av nerven.

Vask havremel.

Min favoritt måte å vaske. Rene porer, hudletting, gradvis reduksjon av arr og akneflett, alt dette kan være en enkel havremel. Faktisk er det en veldig mild daglig peeling, noe som ikke provoserer nye utslett (som harde scrubs).

Havremel må fylles med varmt vann og la det suge. Den gjenværende "ekstra" vodichku pour et sted (jeg vil fortelle litt senere, hvorfor). Påfør en lim på ansiktet, masser et par minutter, du kan gå i 5 minutter som en maske, og skyll forsiktig. Det er bedre å vaske over bassenget for ikke å tette avløp. Skyll ned på toalettet.

Effekten som manifesterer seg umiddelbart, er innsnevring av porene. Over tid vil du legge merke til en nedgang i fet hud. Hun trenger ikke lenger å forsvare seg mot aggressive alkaliske servanter, så aktiviteten til talgkjertlene blir normalisert. Hvis denne vaskemåten passer for huden din, vil du ikke lenger bruke skum og geler.

Vask med tjære såpe.

Sannsynligvis er de som har dusinvis av skum, geler, mousses og andre rengjøringsmidler for alle anledninger i deres arsenal i en tilstand av svakhet, men ja, jeg vasker med såpe og tjære. Noen ganger vasker jeg selv av sminke. Og det gjør huden min bedre, tørker opp de utvoksende utbruddene, har en antibakteriell effekt.

Den eneste advarselen - såpe fra forskjellige produsenter virker annerledes. For eksempel kan tjære såpe fra Neva-kosmetikk tørke jevn hud, så det er bedre å vaske med kurs, og Linom såpe er mykere og egnet til daglig bruk.

Det viktigste er å bruke surt tonic etter bruk av såpe for å holde det syrefrie miljøet på huden.

Jeg anbefaler deg å avslutte hudrensing med en kontrast skylling av ansiktet.

I flere minutter, skyll alternativt varmt og kaldt vann over ansiktet ditt. Denne prosedyren forbedrer blodsirkulasjonen, strammer porene, forbedrer hudfarge, reduserer fett.

I tillegg har kontrastvask en avslappende effekt på øynets muskler, hvis du fortsatt leser en anmeldelse, så er det på tide å prøve dette rådet.

Den andre fasen - Toning

Akne er vanligvis et problem med fet hud. Og mange "omsorgsfulle" produsenter av kosmetikkpleieprodukter anbefaler fet hud (Faktisk lagres kosmetikk som inneholder alkohol, bare lenger, ingen bryr seg om effekten av alkohol på huden din). Her er kjøp av slike tonics vil være en feil.

Folk som har spist en hund på dette, nå har en stemme barket "jo mer aggressiv er det å tørke huden, desto mer fett gir det av." Og dette er sant.

Da jeg først begynte å vaske med havremel, ble jeg flau av følelsen av "fatness" på ansiktet mitt, men over tid skjønte jeg at min takknemlige hud hadde restaurert sitt naturlige beskyttelseslag, slik at jeg kunne klassifisere meg selv som eier av en NORMAL hudtype.

Du har 3 alternativer: studer nøye sammensetningen av tonics, ikke bruk tonics i det hele tatt (som er ganske mulig) eller bruk naturlige.

Jeg er ikke på vennlige vilkår med kjøpt tonic, derfor kan jeg ikke gi råd til noe fornuftig.

Men, som naturlig tonics For å gjenopprette syrebasebalansen i huden, kan jeg tilby agurk (agurkjuice med vann i forholdet 1: 5) eller sitrontonic (sitronsaft og mineralvann) - muligheter for bruk av sitron.

Havregryn tonic (dette er vannet jeg får når jeg sukker havregryn, men det må vaskes av etter tørking) og eplecider eddik 4-6% (spiseskje per liter vann).

Noen av disse tonene har en positiv effekt på huden, det viktigste er å velge din egen.

Trinn tre - Fuktighetsgivende

Kanskje nå blir jeg dusjet med tøfler, men jeg vil si: du kan ikke fukte huden utenfra!

Enhver fuktighetskrem skaper en drivhusfilm som holder fuktighet inne og tillater ikke oksygen å passere gjennom. Du kan argumentere, "det holder det, det forhindrer tap av fuktighet og det gjør huden fuktig", det er logisk, bare huden - ekskresjonsorganet og alt det utskiller, kroppen trenger ikke lenger og kan ikke holdes.

Et eksempel på behovet for å gå på toalettet vil jeg ikke gi.

Viktig: Hvis du fortsatt ikke er enig med denne utsagnet, så undersøk sammensetningen av fuktighetskrem. Kosmetologer (som er viktig resultat, ikke faste kunder) ANBEFALER IKKE unge jenter til å bruke kremer med hyaluronsyre (i kremer er det ubrukelig, forresten, siden det består av molekyler som er for store for hud). Og også, i alle fall til 45 år, er kremer med kollagen, koenzym, nukleinsyrer, fytoøstrogener kontraindisert (en farlig ting, siden med avskaffelsen av krem ​​blir det enda verre enn det var før).

Igjen, millioner av kvinner kan argumentere for meg og si at det er deres krem ​​som spesielt hjelper dem med fuktighetsgivende. Jeg vil ikke krangle. MEN. Alle kremer gir midlertidig effekt, uten å påvirke årsakene til dehydrering av huden. Og hovedfaren er at ikke alle selskapene ærlig skriver komposisjonen, og du kan være intetanende å kjøpe, for eksempel hormonalkrem, som, som jeg skrev ovenfor, gjør mer skade under dekke av "fuktighetsgivende krem ​​med nanopartikler".

Derfor valgte jeg å forlate kjøpet av moisturizers.

Mitt råd: opprettholde fuktighet fra innsiden og beskytte mot eksterne faktorer.

 • Drikk vann. Lær deg selv å drikke om 2 liter vann per dag, og opptil 6 pm, for å unngå hevelse i ansiktet om morgenen.
 • Vask med varmt eller kaldt vann.
 • Om vinteren fukter du rommet der du tilbringer mye tid.
 • Begrens bruk av alkohol vasker og såper.
 • Bruk vegetabilske oljer (linfrøolje, olivenolje til salatdressing, eller bare drikk en teskje om morgenen) og fiskeolje.

Viktig: Åpen linfrøolje mister raskt sine gunstige egenskaper, lagret bokstavelig 2-3 uker. Derfor, kjøp i små beholdere, beskyttet mot direkte sollys.

Fjerde trinn - Dyp rensing

Jeg vil dele måter å "oppdatere" huden for å kvitte seg med flekker etter akne og arr. Og ja, bare for moro skyld for unge jenter, jeg anbefaler ikke peeling, det er ingenting å forstyrre de naturlige prosessene i huden på forhånd.

Vel, jeg advarer de som trenger å fjerne postacne: Peeling bør gjøres sent på høsten og vinteren, ettersom huden i gjenopprettingsperioden etter peeling er sårbar for UV-stråler og er utsatt for utseendet av pigmentering.

Hjemme kan du bare utføre overfladiske peeling. For min hud var den mest effektive:

 • Peeling badag (anmeldelse peeling badagoy).
 • Salicylisk peeling (aspirin) - anmeldelse les her.
 • Apple eddik peeling 6%.

Apple eddik krever 6% eple cider eddik (hjemmelaget), bomull pads for peeling eple cider eddik. Skive fukte med eddik og tørk huden av ansiktet, unngå området rundt øynene. Vent til det er tørt. Gjenta dette igjen 5. Hvis du justerer, lager en vifte og bølg til den er tørr. Etter en dag eller to, vil huden flakse litt, oppdatere raskere og bedre. Gjenta som ønsket og om nødvendig.

Selvfølgelig kan du kjøpe ferdige skiller av ulike kosmetiske selskaper med samme fruktsyrer, men jeg har ikke likte disse og kan ikke dele min erfaring.

For å bekjempe tilstoppede porene og svarte prikker bruker jeg fargeløs henna i tillegg til leiremasker.

Henna må fortynnes med kokende vann, omrøres til kremaktig tilstand og påføres til dampet (etter en dusj) hud. Vask av etter 20 minutter med masserende bevegelser.

Noen ganger henger jeg bort masker-filmer.

Men siden porene mine er "dype og smale", går masker ikke helt, og den mest effektive metoden for rensing er verktøyet for mekanisk rensing av ansiktet fra Oriflame. (Review)

Fase 6, kall det behandling.

I mitt arsenal er det nok budsjett, men effektive rettsmidler for akne. Noen er i stand til å fjerne enkelt utslett bokstavelig talt per dag.

Salisylalkohol.

Det virker som den grunnleggende assistenten for å pacify utslett. Jeg brukte den i 10 år, men til slutt forstår jeg at jeg aldri ville ha kjøpt den. Et kjernefysisk middel som, selv om det bidrar til å tørke kviser, men samtidig skader huden. Hvis vi bruker det, bare pek og grunne pimples.

Sintomitsin - en anmeldelse.

Erytromycin.

Budsjett effektiv salve som kan takle en kvise for en dag.

Se resultatet på bildet.

Metode for påføring og andre detaljer om denne magiske salven skrev en egen anmeldelse - erytromycin for akne.

Aspirin og dets bruk for ansiktet - en anmeldelse.

Streptocid.

Salisylalkohol, streptocid og kloramfenikol kan uavhengig av hverandre gjøre en effektiv "mos" for utslett.

 • Streptocid (1-2 poser).
 • Levomitsetin - 4 tabletter.
 • Salisylsyre (2% alkoholoppløsning).

Tørk ansiktet før sengen. Les mer i svaret på streptotsid.

Tar såpe - anmeldelse.

Sink salve.

Calendula (salve, tinktur).

Chlorophyllipt.

Denne billige rikgrønne tingen kan drepe Staphylococcus aureus, som ikke er egnet til selv antibiotiske salver. Hvis årsaken til utslett er bakterier, vil klorofyllipt hjelpe.

Svovelsalve (brukt til demodikose) - tilbakekalling.

Vishnevsky salve fra subkutan akne - tilbakekalling.

Som du kan se, er midlene fulle, det viktigste er å finne den rette for deg

Og husk, "alt er gift og alt er medisin, en eller annen måte er det bare dosen som gjør det."

Jeg skrev denne anmeldelsen i en uke, og jeg har vært på utkikk etter måter å bekjempe problemhud i 10 år. Derfor, hvis jeg fortsatt husker noe, vil jeg definitivt legge til en anmeldelse. I mellomtiden håper jeg at informasjonen vil være nyttig og nyttig for noen.

All sunn og vakker hud.

Anmeldelser som kan være nyttige for deg.

Postacne Remedies Anmeldelser


Gruppe: Administratorer
Meldinger: 4041
Registrering: 26/04/2015
Bruker ID: 32903

Hvordan bli kvitt post-akne i ansiktet hjemme, vurderinger. Fjern post-akne arr, akne merker, fjerne post-acne med en laser. Det beste middelet for behandling av arr, post-akne arr.

For det første om gledelig: etter lange års plage, kunne jeg endelig si komedoner og andre nasties på ansiktet mitt "beklager, farvel". Pannen og haken ser nå ut som om ingenting hadde skjedd med dem.
Nå om trist: kinnbenene var mindre bøyelige - alt i de små gråblå blåmerker, og disse sporene av akne går ikke veldig lenge. Kosmetologen ble behandlet, nå er det ingen måte å besøke henne igjen, behandling av post-akne var ganske dyrt. I øyeblikket bruker jeg en maske av bark med aminosyrer, jeg brukte en badyagu, men ingenting går.
Hvordan bli kvitt post-akne i ansiktet hjemme, vil jeg være takknemlig for tilbakemeldingen. Jenter, rådgir noen form for post-akne, geler, salver, kremer! Kanskje noen kan dele opplevelsen av å bli kvitt slike arr. All ren og strålende hud!

- Du kan prøve surt peeling og tonic med syrer fra naturen Siberian fra bleking serien (cortex har også sur peeling) for å fjerne post acne, propellen har en photoshop krem ​​for huden, i tre uker fjerner jeg nesten spor av akne det er fargeløst), blekingskrem (for eksempel achromin). Det ville være interessant å vite hvordan du ble kvitt dine problemer på pannen og haken.

- Og her er folk som har prøvd vitamin C fra tsikamed å fjerne post-acne arr?

- Fortell oss om din erfaring med å bli kvitt komedoner og annet skitt på pannen og haken.

- Til hvem det vil være interessant, reduserte jeg antall lukkede komedoner med mer enn to ganger i en måned. Bare byttet til vask med en rensende flis. Badyaga hjelper meg mye fra flekker og komedoner. Fra åpne komedoner bruker jeg sudokrem før sengetid. Som en del av sink, whitens og strammer porene. Hvis disse "sjarmene" er betent, bruker jeg urent salve. I sammensetningen av klorhexidin og sink.
Jeg kan gi råd til syremasken - Cora og Vitex i en rosa boks (Hviterussland) til forfatteren av innlegget, gitt at bastarden ikke hjalp. Mud maske (Krim kosmetikk, det virker silt leire, en stor boks på ca 200 p. Kostnad). Jeg prøvde også troksevazin og analog - trokserutin. Forbedre blodsirkulasjonen og løse post-acne flekker. For nå er min favoritt bodyaga. Selv arrene fra våtkopper glatter ut.

- Spørsmålet er ikke på emnet, men hvordan fukter du huden din? Huden min er veldig dehydrert om vinteren. Jeg vet ikke hvordan jeg skal redde meg selv, jeg kan ikke tillate alt, fordi huden er problematisk og jeg vil tette porene.

- Akhromin er nesten helt sammensatt av hydrokinon, som er utestengt i vanlige land, dræper alle hudforsvar og fungerer som glass der myren brennes av solen, kan bruken provosere hudkreft, i tillegg til det ovenfor er det svært giftig og mutagent i hudcellene. Denne komponenten er også farlig for hornhinnen.
Og dette er bare en liten del av hvorfor det ikke bare kan brukes i alle fall, så jeg anbefaler deg å si farvel til denne krem ​​for alltid.

- Jeg har akkurat det samme problemet som forfatteren, arrene, blemishes etter akne. Mørke flekker på kinnene og kinnbeinene, postacne, sitronskiveplater og badyaga 911 hjelper meg veldig bra! Det viktigste er ikke å slutte å bruke, jeg håper det ikke kommer spor for finalen, for øyeblikket jobber jeg litt mer enn en uke og ser allerede resultatet.

- AquaActive fra Vitex (hviterussisk kosmetikk), intensiv fuktighetsgivende, koster ca 130 p.

- Jeg, på skjønnsmannens råd, behandlet de gamle post-akne flekkene på følgende måte: To ganger om dagen, om morgenen og om natten, tørket jeg stedene med flekker av kloramfenikolalkohol, det måtte gjøres fra to uker til en måned, i den andre uken jeg begynte å begynne å gå, kom alt ned for tredje! Dette er den beste post-acne rette. Jeg var sjokkert fordi de var skummelt og veldig gammelt, etter år har flekkene ikke returnert, tørk til det forsvinner innen en måned, men hvis de ikke forsvinner, vet jeg ikke, fordi det hjalp meg.
Vel, og fra meg selv vil jeg si, peels med syrer hjelper også i behandling av post-akne, men dette er allerede på høsten, og ikke en å gjøre, men et kurs vil det derfor ikke være sykelig for pengene.

- Hvor i Moskva kan du finne syre peeling fra sibiriske? Jeg kan bare ikke finne.

- Hvis noe, er det ingen bedriftsflåte i flåten, vel, for ikke å gå forgjeves. I det gyldne eplet på ungdommen tok. Jeg tror, ​​i butikkene eller på Internett, i butikkene. Sibiriens natur i sentrum av Moskva åpnet nylig et flaggskip 3-etasjes, jeg tror ikke at det ikke er det.

- Hvordan fjerne post-acne? Jeg ble hjulpet av differensial (ansikt) og tretinoin (tilbake).

- Det er her du har stillestående steder, områder med problemmikrocirkulasjon, og den gråblå fargen er cyanose på grunn av redusert blodgass, ikke blåmerker. Jeg opplevde ikke et slikt problem personlig, derfor er det ingen metoder som er klare og testet på seg selv. Hvordan bli kvitt akne merker i ansiktet. Hva skal jobbe her? Alt som forbedrer blodstrømmen og avfallsbestanddelene. Du kan prøve maskinvare metoder - for eksempel. darsonval hvis hjemme; salonger gir et stort utvalg av slike prosedyrer, men det er uklart for hvilke penger.
Det er en gruppe medikamenter som brukes i traumatologi for blåmerker og for behandling av varicose sykdom, troxevasin nevnt ovenfor - her er det "i kontanter", så vel som heparinholdige geler og lokalt oppvarmende salver. Nikotinsyre (vitamin PP) og dets derivat niacinamid (vitamin B3), forskjellige nikotinater, magnesiumsulfat, også kjent som magnesia, er også gode. Det kan fungere, til en lav pris, og kan være tilgjengelig i hjemmets førstehjelpssett.
Peels, så vidt jeg forstår, fungerer på grunn av det faktum at de forårsaker rødhet og utvidelse av blodårene, og også skaper stress på huden, og derfor fornyer prosessene påbegynt. Men det synes meg at dette er et sekundært tiltak.
Jeg er sikker på at det er gode balsamer med essensielle oljer for behandling av stillestående steder (voks, baseolje, flere estere og CO2-ekstrakter på problemet), de bør trenge godt inn i sone av stillestående betennelser.
Se i den retningen. Kanskje noen vil dele erfaring med hensyn til en bestemt måte.

- Hva hjalp meg med å fjerne post-acne arr. To ord - farmasøytisk syre betyr. Jeg vet også at Loreal ren leiregrønn whitens ansiktet ditt.

- Natt serum med AHA syrer, se sammensetningen, ca 10% skal være - Peter Thomas Roth, Ole Henriksen, Murad, Sundey Riley, Kiehls - alle disse merkene har gode. I 2-3 uker, lindringen forbedrer, postakne passerer, huden lider ikke samtidig. Om SPF ikke glem bare!

- Og hvis etter tonic neste dag jeg ikke kommer til å gå ut, vinduene er curtained, jeg trenger fortsatt å bruke sanskrin? Tonic inneholder en ubetydelig mengde syrer (klarhet). Huden er tynn og følsom, så jeg vil ikke igjen laste den med sanskrin også.

- Sanskrin er alltid nødvendig. Alltid alltid. Dette er en masthead, hvis du vil ha en god hud ved fylte 40 år og ikke bli dekket med pigmentering.

- Det er også om natten? Om noe, søker jeg et sanskrin uansett årstid, og jeg oppdaterer laget hver 3. time, dette er beskyttelse mot solstråling, etc., men hjemme er det mørkt om natten, alt er tett gardiner, og jeg er interessert i hvordan solens stråler kan komme inn i huset.

- Før du går ut. En hvilken som helst tid på året. Hvis hjemme med gardiner curtained, så nei, selvfølgelig, ville det vært paranoia.

- Masker av leire van lav. Hvit leire! Det beste middelet for akne merker. I mitt tilfelle, på den hvite huden justerer fargene perfekt, fjernet de røde flekkene og porene innsnevret. Huden er først og fremst tørr og svært følsom. Resultatet ble løst ved systematisk bruk av termisk vann (opp til fullstendig isolasjon fra vannet ") og fuktighetskrem til din smak.

- Gigi ichthyol maske. Den mest effektive måten min testet (forskjellige syre peeling, laser polering post-acne) for å fjerne merker fra akne i ansiktet.

Kan du anbefale hvordan du kvitte deg med akne karakterer?

Krasotulya.ru anbefaler !! Bare prøv det!

Akne, post-akne, min sak (foto) Hva skal jeg gjøre for å behandle?

Siden barndommen var ansiktet helt rent, i en alder av 13 ble pannen min sovnet (bare akne, uten rødhet),
og dukket opp på kinnene med rødhet, ble pits dannet i prosessen (akne / post-akne),
Nå er jeg 20 år gammel og nå ser huden ut slik:

Det er mange metoder og syre, sliping og laser,
hvilken er bedre og hvilken som skal brukes i dette tilfellet?

Hvilke moderne metoder kan kurere denne sykdommen?
og bli kvitt disse forferdelige fossaene som plager meg

Gjorde mekaniske peeling. En serie av.
Det virket for meg tolerant.
En gang overtalte mannen sin. brølte brølte ikke, men da hørte jeg nok. Sa, "aldri igjen."
Etter 5 prosedyrer, har situasjonen ikke forandret seg. Ansiktet er blitt frisk, blærenes flekker er fjernet fra akne, små rynker er borte, lårene i post-akne har blitt igjen og forblir.

Jeg måtte ty til laser laser peeling:
1. Det virkelig gjør vondt. Nei, ikke så. Dette er veldig - veldig smertefullt. Rensing intramuskulært hjelper ikke.

Alle har sin egen terskel for smertefølsomhet, til da betraktet jeg meg selv tålmodig.

2. På den første kvelden etter prosedyren ringte jeg en ambulanse: et smertefullt sjokk.

3. Komplisert ansiktspleie. De gir ut servietter for å dekke såroverflaten, de må byttes med jevne mellomrom (på den første dagen hver 2-3 timer, eller rettere ikke husker jeg). Servietter tørker hele tiden rundt kantene - du må suge lenge.

4. Om hvordan ansiktet ser ut som de første 10-14 dagene - hold stillhet. Utgang til gaten er umulig - sjenert bort fra som en spedalsk.

Alle vakre bilder av glatte kinn vil bli gjort i den første måneden etter prosedyren, mens ansiktet er hovent. Etter 2-3 måneder er det allerede klart at det ikke har skjedd store endringer.
Peeling må gjentas gjentatte ganger for å oppnå et synlig resultat.
Jeg har ikke samlet for en annen ennå, jeg har bare ikke nok ånd. Jeg kan ikke stille inn moralsk eller fysisk.

IMHO - denne prosedyren skal utføres på et sykehus med tilstrekkelig anestesi og etterbehandling.

Helt ned i hendene. Jeg har et hårklipp fra langt hår - på en eller annen måte prøver jeg å dekke kinnene mine. Men det er selvfølgelig alle halve tiltak.

Hvis du får et synlig resultat, vennligst send avmeldingen senere.

Hvordan bli kvitt post-akne?

God ettermiddag, jenter.

Hvis du er eier av selv perfekt porselen lær, så tror jeg du ikke vil være interessert i denne diskusjonen. Hvis du er en enkel "dødelig" hvis hud er ofte stygg og gir ubehagelige overraskelser i form av utslett, rødhet, kviser og lignende "gaver", så er dette en diskusjon for oss. For nylig opprettholdt huden min fullstendig og "fornøyd" med flere saks og pimples, jeg plukket noen av dem, jeg kunne ikke motstå, noen jeg overvunnet Baziron og tea tree olje. Som et resultat ble det igjen flecks av post-akne, som alle fortsatt ikke vil gå gjennom, og i nær fremtid bør vi se 100% full, så jeg ble plaget av å lete etter et middel (krem, maske, uansett) bare for å kvitte seg med dem. Jenter, del din erfaring i denne ulik kamp.

Badyaga hjelper meg.

Om badyagu hørt mer enn en gang, les om flere oppskrifter: uavhengig, badyag gel / krem ​​+ tørr, badyag dry + peroxide. Og hvordan bruker du?

Jeg kjøper Badyagu gel eller tørr og bare varme litt vann jeg avler. deretter i 20 minutter, vask av og en god fuktighetskrem. Jeg forsøkte ikke å blande dem, det virker for meg at dette er for mye. Da får du alt.

PS! meg på "deg")

Relativt nylig var det en lignende post, kanskje du finner noe som passer der :) http://www.ladiesproject.ru/question/chem-otbelit-.

Oh, og sannheten var, jeg leste det, men jeg glemte noe, og jeg husker ikke oppskrifter, takk for påminnelsen)))

ja, badyag bra rette.. (hvis ikke allergisk som min)

I år har post-acne bare torturert meg! Da mamma så huden min i mai, brøt jeg bare i tårer. Jeg var redd for at jeg forvirret ansiktet mitt for alltid))) Og det beste jeg fant er mineral nattpleie på grønn te. det fornyer fornyer huden raskt. Postacne blir øyeblikkelig en skorpe, og deretter blir scrubs nøye fjernet.

Julia, du mener nattmineralet. grønn tepulver? Jeg kjøpte den også, men har ikke brukt den ennå. Fortell meg, bruker du det på nattkrem eller bare for å rense huden?

til meg på "deg" pzhl..) Ja, natt, Søtsaker Grønn te Rejuvenatior, tørr hud. Greens such. Jeg bruker det etter alle godt absorbert omsorg.

Salicylov-sinkpasta hjelper meg. Med det passerer røde flekker raskere.

Hvordan bruker du det? På hele ansiktet eller prikket? Brenner ikke huden?

Det er ingenting å brenne. Ja, jeg bruker en prikk, bare på røde flekker, og de passerer meg raskere, et sted i en uke, noen tidligere. Uten det, i noen måneder kan det være røde flekker, eller enda lenger.

De sier at syrer er gode, og de nevner en badyagu ovenfor, men jeg har sensitiv hud, så dette passer ikke meg.

Jeg leste at etter en bodyagi for en dag eller to, begynner et veldig rødt ansikt, og deretter begynner huden å klappe av 0_o

Hvis huden er veldig følsom, vil rødhet vare hele kvelden. på huden min viser det ikke engang. En ragout (som en venn fortalte meg) etter peeling fra en badyagi. Dette er når mye svamp pulver + peroksid og kraftig gni.

Badyaga gel kommer også i tankene, sinkpasta er en kul ting, det tørker og whitens, flekkene forsvinner raskt frisk spesielt. Du kan også tørke ansiktet for natten, for eksempel med surkåljuice eller eplejuice, agurkskiver. Alt fukter, whitens og inneholder syrer for å lette flekker.

Ektemann setter virkelig ikke pris på hvis jeg går i seng, jeg vil lukte som surkål)))

Vel, du kan, når han sovner tidligere, for eksempel)) Ja, faktisk lukker det ikke når du tørker. Og du kan like henne masken, mens en, og deretter vaske den av. Veldig bra botemiddel og ikke bare fra flekker! Hud så fantastisk.

Og kan du utdype hvordan du lager en maske?

Det vil være nødvendig å tenke på det)))

Som masken er enkel, tørk ansiktet med juice, tørk, tørk igjen, og så 3 lag. Gå så mye du vil, skyll deretter med kaldt vann.

Ichthyol salve eller laser polering)))

Har du polsk?

Det gjorde jeg ikke, men kanskje i fremtiden, vil jeg være enig i det. Det er bare som et eksempel, en venns opplevelse - ansiktet hennes er glatt.

dette er et varmt emne, minst en gang i uken, diskusjoner vil bli opprettet, det er fortsatt nødvendig og interessant å lese, og hva hvis noen finner den samme unike akneoppskriften! :))

Fra meg selv kan jeg si at jeg har en liten post-akne, jeg har et par på kinnet mitt fra å klemme en svart prikk. Jeg trodde ikke noe seriøst, ville passere gjennom dagen, men det viste seg - for den andre måneden forsvinner ikke dette røde stedet (det er selvfølgelig lite, men fortsatt ubehagelig). Bastarden hjalp meg ikke for mye (jeg gjorde en tørr badyag + peroksid). Masker har heller ingen effekt på akne. Her tror jeg også, salicylisk salve. Jeg tror jeg må gjøre laserpolering, hvis det er mye vakt på ansiktet mitt (Ja, og det koster ca 60 tusen)))

Jeg vil gjøre en laserpolering av pannen, jeg har et lite arr der siden barndommen, men på en eller annen måte er det skummelt, blir det plutselig ikke bedre, men verre (((((

Det er usannsynlig at det vil bli verre hvis du velger en god erfaren mester - så vil alt være ok;))

Det er 90% av suksessen avhenger av mesteren, jeg vil ikke løpe inn i crappy som jobbet for noen dager siden i en veterinær og satte klyper til katter, og i dag bestemte han seg for å gjøre kosmetikk. Spesielt i hytta skremmende, må vi gå til klinikken.

Jenter, gi råd om det finnes noen midler til postanke, men det er egnet for sensitiv. Huden er normal, utsatt for tørrhet.

Også, som mange av hormonelle grunner, "sprinkler" før CDen. To uker etter at alle disse poststempelene forsvinner, kommer nytte av det nye ikke fram, en vakker uke, og begynner igjen å "drysses" ((((((((((

Er det noen ikke-traumatiske midler som akselererer regenerering, men tørker ikke? Eller jeg vil ha et ideelt.

mineral nattpleie på grønn te, som er for tørr hud

Og hva slags firma, jeg har allerede møtt et slikt produkt et sted - det var pulver

Ja, det er pulveraktig, lysegrønn i fargen. Søtsaker Green Tea Rejuvenatior, tørr hud

jenter, jeg har slik søppel på bena mine: (mine bein var strøet med allergier, nå er det så mørke flekker), solbrenthet er det flekker. Jeg står på sidelinjen og hører også

Postacne på føttene mine (etter inngrodd), jeg skrubbet honning + sukker + smør. Og kurset påførte sykkelskøyter. billig og rimelig har Meytan.. Alt er perfekt justert, det er ikke noe å plukke))

Jeg plukket ikke)) Forverringen av en allergi var)))

Ja, jeg leste)) "plukket" dette til meg selv..)

Kan jeg få litt mer detalj? Og så har jeg også et problem med voksende hår på beina mine, og flekker går ikke bort (((Hva er egentlig sylskøyter?

Det er den vanligste, gel syren peels. Se på listen med Meitan (kinesisk nettverk billig kosmetikk). De har mange av disse rullene. Generelt er de i ansiktet, men jeg har brukt dem på mine føtter i rekkefølge av personlig kreativitet. Den hyggeligste - peeling fra Green Tea serien

Ja takk! Og så så jeg på peeling for kroppen, og så ikke)

Googled litt, les om badyagu, noe noe skummelt, mange sier at du kan ødelegge huden.

Selvfølgelig kan du, det kan være et veldig aggressivt verktøy. Vi må først sjekke om du har allergier. og nyt en liten eller prikk

Til meg på "deg"))) Og er det mulig å gå ut i solen etter denne "dårlige" masken eller virker det på prinsippet om peeling med syrer?

bra) det vet jeg ikke. Jeg har dessverre en vill allergi mot en badyagu. derfor gjorde masker ikke kurs. bare peker på blåmerker og så sjelden

Og hvordan manifesterer en allergi seg?

Etter badyi anbefales det ikke å gå ut i solen uten solbeskyttelse, så vidt jeg vet: (

Jeg leser at minst 5 timer ikke er nødvendig for å gå utenfor. Og det er bedre å gjøre det om natten.

Noe som dette: "Du kan bare bruke badyuga i perioder med lav solaktivitet - i høst-vinterperioden. Etter påføring bør du bruke en ansiktscreme med høy beskyttelse mot ultrafiolett stråling." Angivelig forskjellige kilder skriver forskjellig :)

Generelt er det logisk at det er umulig i solen. Hun er som en peeling act..

Allergi manifesterer seg som atomisk urtikaria. Du smmer, for eksempel, Badyaga-forte gel på et blåmerke, og om morgenen er det rødt utslett på fotens gulv) og dette utslettet passerer lenge, et sted 10 dager..

0_o, jo mer jeg leser om en badagi, desto mindre er det et ønske om å prøve det, spesielt siden, akkurat som peeling med syrer, kan den ikke brukes nå. Så jeg venter på høsten og prøver koreansk peeling.

Nei, nei, nei. sørg for å prøve. Den kan også brukes punktvis på postacne. Og alle horrorhistoriene skiller av huden, et forbud mot solen - dette gjelder for masker, på hele ansiktet. Prøv på stedene selv om kvelden i 5-7 min. det beste er Badyaga-forte gel (det er klart, du vil ikke forveksle med andelen). Kinesiske peeling kan ikke sammenlignes i effekt

Jeg fant flere oppskrifter på internett, kanskje noen kommer til nytte)) Jeg er for lat til å gjøre det selv, jeg er ikke en fan av hjemmemasker, men likevel:

FØLGENDE EFTER PUMPER: 6 HOME SOS-RECIPES

Hjemmelagde masker vil bidra til å kvitte seg med de stygge konsekvensene av kampen mot akne.
1. Vel hjelper til å fjerne røde flekker fra akne grønn leire maske med tilsetning av rosmarin eterisk olje. For å lage mat, legg til halvparten av Art. 3-4 spiseskjeer leirepulver og 3-4 dråper olje, og litt kaldt rent vann, slik at når man blander seg, oppnås en homogen kremmasse. Påfør den resulterende masken på hudområdene der det er flekker etter akne, og hold i 10-12 minutter.
Også, rosmarin olje anbefales flere ganger om dagen for å smøre flekker og arr på huden etter akne, men vær forsiktig med det, fordi Det er en forfriskende olje som kan påvirke presset.
2. Mørke flekker etter akne i ansiktet - dette er oftest et brudd på hudpigmentering, og du kan prøve å lette dem med følgende blekemasker:
- i 1 egg hvit, legg 2 ts juice, klemmet ut av sitron, og bland godt. Hvis du ikke ønsker å fullstendig helle hele ansiktets hud, må du bare bruke en maske på stedet selv. Skyll av etter 15 minutter.
- til halvparten av art. skjeer av hvitt leirepulver, tilsett 2 ts sitronsaft og en liten mengde vann for å lage en tykk masse. Sett hennes poeng på problemområdene i huden, og la det gå i 12-15 minutter.
3. En god måte å eliminere akne flekker er medisinsk paraffin (spør på apotek). Smelt det i en liten tallerken, og bruk for eksempel ved å bruke en bomullspinne til de delene av huden i ansiktet der det er flekker, og la det helt frøs der. Så ta av, og for øvrig er det unødvendig å kaste ut denne brukte paraffin, den kan perfekt brukes til etterfølgende prosedyrer.
Før du påfører paraffin, så vel som etter fjerning, må du smøre huden med en nærende eller fuktighetsgivende krem ​​med vitaminer A og E.
Hvis du har et maske på ansiktet ditt, er det bedre å nekte paraffin.
4. For å fjerne flekkene etter akne, vil det hjelpe følgende maske med kanel og honning: Bland 1 teskje honning med samme mengde kanelpulver, og bruk blandingen (bare på de eksisterende flekkene i ansiktet) i 20-25 minutter. Denne masken må gjøres minst annenhver dag.
I stedet for honning kan du også bruke grønn eller hvit leire, blande den i like mengder med kanel, og deretter fortynne den med vann til ønsket konsistens. Og kanelpulver kan erstattes med 3-4 dråper kaneloljeolje.
Disse masker anbefales ikke for personer som lider av vaskulære sykdommer i huden, for eksempel rosacea.
5. Oppskrift på Hypericum-tinktur: 2 ss. skje tørre urt Hypericum helle 1 kopp alkohol, og insistere i 10 dager. Etter å ha tørket det med tinktur i huden hvor akne flekker er synlige, når det er mulig hver dag.
6. Maske basert på hvit / grønn leire: 1 ts. grønn / hvit leire + 1 ts (litt mindre) kanel + vann. Det viser seg igjen en kremaktig blanding, påført prikket i 20-25 minutter, skylles med varmt vann

Flere Artikler Om Typer Acne