Jeg brukte Solcoseryl og salve, og gel for helbredende sår, inkludert slimhinner. Jeg likte salven mer. Det er en behagelig, myk, luktfri krem, hvit. Du kan søke på noen kvise, spesielt allerede ekstrudert, kutt eller sår. Healer alt ganske raskt. Det er ingen spor av ål eller ripe.
Hvis du bruker salve på en kvise, så reagerte ikke min akne i det hele tatt og på ingen måte. Anvendt salve på ansiktet og rynker. Jeg la ikke merke til noen spesiell effekt. Men huden blir mykere, mer elastisk. Så, jeg bruker salven hvis ansiktet er tappet og å helbrede de pressede ålene.

Skinoren ble anbefalt av en hudlege. Dette er et akne behandling stoff. Detaljert instruksjoner er vedlagt det, det forteller hvordan stoffet fungerer. Jeg søkte det 2 ganger om dagen. Resultatet, som angitt i merknaden, kom i tre uker. Men hva! Huden er helt renset fra forskjellige kviser. Selv svart komedoner gikk utenfor. Men kremet er ganske ubehagelig: ansiktet mitt tippet når det ble påført. En annen negativ - overpriced. Jeg likte ikke virkelig tekstur - ganske tykk. Når huden er allerede fet, er denne kremet ikke bra. Men akne er borte.

Smurt med Tretinoin akne på kinnene. Jeg har det lenge, og jeg ble anbefalt denne krem. For meg er denne krem ​​dyr. Akne kjemper effektivt. Jeg tok kremet som en ert og gned det hver kveld i huden, hvor det er akne. Resultatet viste seg i en måned. Akne forsvunnet. Hvis du tar denne perioden, er det klart at gradvis ål ble mindre merkbar. Og etter 4 uker er borte. Det viktigste er ikke å overdrive det med krem ​​og gjelder i små porsjoner, men huden kan begynne å skrelle av. Jeg hadde ingen bivirkninger. Allergi oppsto ikke. Et rør av kun 20g. Liten, men dyr.

Jeg liker Clean Line-produkter, jeg har allerede en flott håndkrem. Da jeg så akne krem, kjøpte jeg det umiddelbart. Jeg har akne sjeldne, men noen ganger små vises og deretter på renset hud er det i stedet for akne at jeg bruker denne krem. Det er sink i sammensetningen, så det er en tørkeeffekt. Jeg søker om morgenen og om kvelden. Etter 3 dager etterlater pimples uten spor. Jeg smurt selv den gamle rødmen fra en lang tidstempel, så den forsvant også. Jeg stoler på kremenes sammensetning. Jeg liker også lukten og strukturen. Nok rør i lang tid. Husk at det mest effektive middelet for akne er daglig rensing av huden.

Et flott, kraftig stoff som helt kan kurere akne. Jeg ble foreskrevet i løpet av 5 måneder, men huden ble renset for 2. Legemidlet er seriøst, du kan ikke sole deg og drikke alkohol mens du tar det, det er bivirkninger, men jeg var heldig, og bare tørr hud dukket opp.
Stor akne fra Sotret forsvinner foran øynene: først mister de sin betent skinne, så de avtar, reduserer og forsvinner. Små de første løser opp øynene deres, så blir de som det, trukket inn i huden. Det er flekker som jeg sliter med attritjoner.
For hele behandlingsforløpet var det ikke en eneste kvise i ansiktet, huden var ren og glatt, som en baby. Jeg skriver en anmeldelse etter 4 måneder, i løpet av denne tiden av eksacerbasjoner.

Et godt middel for akne, men det er ulemper, for eksempel tørr hud. Det er bedre å bruke en 1-2% salicylsyre løsning. Dette middelet hjelper meg bare i de tidlige stadiene av "modning" kvise, om morgenen tørker den ut og er nesten usynlig. Jeg anbefaler å prøve, spesielt til en slik budsjettpris (20-50 s.)

Prosedyren bidro til å pace sebaceous kjertlene, huden slutte å skinne. Etter 5 økter ble sebumproduksjonen tilbake til normal. Porene er ikke tilstoppet mye. Etter hvert ble huden renset, oppnådd en normal farge, ingen arr og åpenbare uregelmessigheter.
Du kan gjøre ozonbehandling ikke bare i ansiktet, men på eventuelle problemområder. Resultatet er langvarig, huden forblir ren og sunn i lang tid. Min erfaring har vist at intravenøse væsker er mye mer effektive enn lokale prosedyrer, men ikke alle er tillatt. To dager etter prosedyren var helsetilstanden noe merkelig, så kom alt tilbake til det normale.

Jeg bruker acetylsalisylsyre til behandling av hudproblemer. Dette er et rimelig verktøy som gir gode resultater.
Jeg bruker 2 metoder:
1. Lag en aspirin ansiktsmaske. Jeg sprer tablettene med vann og legger det på ansiktet mitt.
2. Legg til aspirin til hjemmelagde pratere for akne.
I begge tilfeller gir aspirin gode resultater.
De grunnleggende regler for bruk av aspirin for behandling av problemhud er:
1. Kan ikke brukes ofte.
2. Bruk oppskrifter med aspirin i kompleks behandling av akne og akne.
3. Fukte huden aktivt, for ikke å overdrive den.
Aspirin er bra fordi det ikke er et antibiotika og det provoserer ikke utseendet av avhengighet av huden.

En effektiv og svært budsjett måte å overvinne akne, akne og spor igjen etter dem (ujevn lindring, svekket pigmentering). På grunn av salvens evne til å utvide overfladiske kar, absorberes det raskt, de inflammatoriske prosessene stoppes raskt. Salven fungerer også som lokalbedøvelse, dyp subkutan akne gjør ikke vondt så mye. Ved å forbedre vev metabolisme, er hudceller fornyet og healing er mye raskere. Kløe og rødhet går gjennom et par timer etter den første søknaden. Den største ulempen med heparinsalve er en imponerende liste over kontraindikasjoner av helsemessige grunner, i dette tilfellet bør det absolutt ikke overses bekreftelse med instruksjonene.

Salven har en rekke fordeler. Det fungerer samtidig som antiseptika, undertrykker inflammatoriske prosesser, gir en enkel smertestillende effekt. Det er spesielt effektivt i dype, smertefulle aknepimples. Modning skjer mye raskere, alt innholdet går veldig fort. På grunn av aktiveringen av blodstrømmen i det berørte vevet, dannes nye epitelceller raskt, det er ingen dype arr, arr og dimples på huden etter utvinning. Den eneste, men svært signifikante ulempen ved salven er en forferdelig svovelaktig lukt, hvor intensiteten ikke reduseres.

Kremens sammensetning er selvfølgelig litt uforståelig, jeg så mange navn for første gang. Men dette er logisk, fordi det hovedsakelig er på indiske urter. Det er en rekke urter er en viktig komponent.
Urteekstrakter, nyttig vitamin E og aktive antioksidanter av krem ​​påvirker subkutane vev, som et resultat - elasticiteten øker, huden blir elastisk, den intracellulære mikrosirkulasjonen er etablert. Etter bruk av dette produktet, er blodsirkulasjonen forbedret, poser og blåmerker under øynene forsvinner, huden fuktes og balansen i huden gjenopprettes. På grunn av tilstedeværelsen av naturlige oljer blant komponentene i blandingen blir ansiktet mykt og glatt.
Men dette handler om omsorg. Et viktig punkt ved bruk av Clearwin var i mitt tilfelle det.

Ansiktspleie hjemme (kremer, masker, scrubs, peeling, etc.) - anmeldelse

Problem hud: hvordan bli kvitt akne og flekker fra dem uten dyre prosedyrer. Herdet ansikt takket være vurderinger på Irecommend! Bilde før og etter

Endelig bestemte jeg meg for å skrive en anmeldelse om bekymringen for problemhud. Jeg har mange innlegg viet til ulike medisinske og medisinske midler, her vil jeg oppsummere all informasjonen og presentere den på en mer strukturert måte. Videre periodisk i et personlig skrive spørsmål.

Umiddelbart understreke - ikke det faktum at du passer til mine oppskrifter. Men det er verdt et forsøk) Jeg klarte å kurere huden min takket være Ayrekomend og lokale råd. Ikke alle verktøyene hjalp meg, ikke alt jeg ventured å prøve (noen ganger er det såoo eksotiske oppskrifter), men de mest effektive ble valgt ut av erfaring.

forhistorie

Min hud har økt fettinnhold siden ungdomsårene. Akne og akne - litt senere, et sted fra 18 år. Som elev vendte hun seg til forskjellige kosmetologer, de foreskrev forskjellige midler (vanligvis ikke billige), som heller ikke ga noen effekt eller ga en midlertidig.

Gradvis, jeg "hekta" på Baziron (lenke til anmeldelse), brukte den i flere år. Så snart hun stoppet, begynte problemer igjen med ansiktet hennes. Tilstanden av huden et par måneder etter forlatelsen av Baziron (2010):

Periodisk kommer et par kviser opp i ansiktet, men i forhold til hva det var, er det dag og natt.

Min hudpleie er nå:

 • Daglig rensing - morgen / kveld;
 • Dyp rensing - peeling, scrubs og masker - 2 ganger i uken.
 • Fuktighetsgivende - 2 ganger om dagen, morgen / kveld;
 • Solbeskyttelse fra vår til høst;
 • Riktig sminke (mineralpulver - den kuleste tingen!);
 • Og det er ikke direkte relatert til omsorg, men påvirker tilstanden til huden: riktig ernæring, søvn og mangel på stress, om mulig.

Og nå i detalj på poengene.

Daglig ansikt rensing

En billig løsning som hjalp meg mye i kampen for renhet av huden - tjære såpe "Neva kosmetikk" (lenke til anmeldelse). Før det var det eksperimenter med ulike vaskegeler for apotek: Keracnyl fra Ducray hjalp ikke, Effaclar fra La Roche Posay hjalp, men moderat hjalp Exfoliac gel fra Noreva, men middels. Medium - det vil si at tilstanden til huden ble bedre enn før bruk, men akne passerte ikke til slutten. Det var tjære såpe som ga en rask, synlig og RESISTANT effekt.

Det eneste som ikke passer for hver hud. For tørr og følsom - det er usannsynlig at det tørker betydelig. Jeg brukte den i flere måneder, etter at den stoppet - virkningen fortsatte. Hvis såpe fra "Neva-kosmetikk" er for aggressiv for deg, er det et par ganske gode tjære såper som virker mykere - Dermosil (link til anmeldelse) og Spivak (lenke til granskningsgren).

Nå bruker jeg såpetær fra tid til annen, 1-2 ganger i uka. Dette er nok. Resten av tiden jeg vasker med myke skum eller geler for vasking. Forskjellig, fotografert hva som er for øyeblikket. Planeta Organica med snøropp er ikke spesielt hyggelig, det tørker huden og etterlater seg en "glatt" følelse, og jeg anbefaler de to andre varmerne. Jeg liker også cleansing gel Clarins Eclat du Jour (oransje tube).

Et godt verktøy for å rense oljeaktig hud er Bioderma micellar vann. Det renser godt av fett, fjerner kosmetikk, tørker ikke. Men jeg foretrekker å vaske med vann. Også denne micellaren er god som tonic for den varme sesongen - for å tørke ansiktet ditt om dagen.

Dyp rensing - peeling, scrubs, masker

Jeg liker mekaniske skrubbe. En av favorittene - Gommage Yves Rocher på grunnlag av hvit leire (lenke til anmeldelse). Dens ulempe er prisen, det koster mer enn 500 rubler. Vel peeling, mattes, tørker huden, lyser tonen. Mer budsjett betyr - hviterussisk skrubbe Liv Delano med silisium. Ikke dårlig, men ikke mer.

En annen kul ting er The Body Shop-svampen for peeling (lenke til anmeldelse). I prinsippet kan du gjøre det uten kjøpte scrubs - bare bruk den med vanlig gel for vasking. Men jenter er slike jenter, og drar noe å prøve!

God effekt gir leiremasker for problemhud. Jeg bruker hvit eller blå leire, tilsett et par dråper rosmarinolje og noen dråper sitronsaft - for bleking. Slik at leiren trekker smuss ut av porene, merker jeg ikke, men hudtonen fletter gradvis.

Ved hjelp av leire kan du tilberede et hjemskrubbe for fet og problemhud. Jeg blander leire med tanakapulver (tanaka - dette treet er fra Asia). Påfør ansiktet, vent 10-15 minutter, massasje og vaske av. Tanaki pulver er solgt i butikker av thailandsk kosmetikk, er billig - 100 - 150 rubler per pakke, nok i lang tid. I Thailand anses tanakmasker å være et kraftig verktøy mot post-akne og solfarging.

Fuktighetsgivende og solbeskyttelse

For å fukte huden i den kalde årstiden (fra midten av høsten til midten av våren) bruker jeg Estee Lauder Hydrationist krem ​​(link til vurdering). Det er ikke billig, men virkelig liker det. Moisturizes, mykner, fjerner flaking, tetter ikke porene. Dessverre kan jeg ikke finne noe lignende i kvalitet, men billigere. Alle testet krem ​​opptil 500 rubler. betydelig dårligere.

Om sommeren bruker jeg solkrem til fet hud Boots Cucumber Spf 15 (kjøpt i Thailand, da koster det mindre enn 200 rubler) og Dermosil fuktighetsgivende væske (ikke dårlig, men dessverre uten SPF).

Det er veldig viktig å beskytte huden din mot solen! Dette lærte jeg den harde måten. Ikke bruk kosmetikk med syrer om sommeren! Ikke prøv å maskere akne og akne solbrenthet! Ellers vil pigmentering etter slike eksperimenter bli behandlet i flere år. Det tok meg ca 4.

Hvordan fjerne post-acne (akne flekker)

Jeg ville ikke fjerne postacne laser - det er vurderinger som huden etter det blir veldig følsom for solen. Dessuten dyrt. Jeg bestemte meg for å prøve hjemmet. Faktisk fant jeg aldri det magiske middel mot postacne, men jeg fant noen som fungerer i kombinasjon.

Hva jeg gjorde: 2 - 3 ganger i uken mekanisk peeling ved hjelp av svamp- og ansiktsrenser + leiremaske med rosmarinolje (i 10-15 minutter). Ikke vent på en rask effekt! Denne masken mot akneflekker gir en synlig effekt bare etter noen måneder.

Tar såpe bidrar også til å fjerne akne arr og blemishes, huden med den er oppdatert raskere.

Badyaga mot post-akne er en av de mest populære middelene. Men jeg har blandede følelser om henne. På ansiktet anbefaler jeg å bruke bare punktvis (med en bomullspinne på stedet). Jeg anbefaler det ikke til hele personen, spesielt i kombinasjon med hydrogenperoksid. Jeg prøvde det (badyaga + peroksid) for å fjerne flekkene på skulderen og til slutt fikk en kjemisk brenning - huden avskallet med flak. Glad jeg prøvde ikke på ansiktet!

Om kjøp av midler. Begge produkter kjøpt i Thailand. Støvler Anti-melasma - anti-pigmenteringskrem. Det ser ut til å være å virke, alderspottene går sakte med ham. Men siden jeg brukte flere virkemidler parallelt, er det vanskelig å anslå hva effekten er fra. Hiruscar Postacne - rette for akne flekker og arr. Nå heiser arr (for eksempel hvis du plukker den opp - det vil helbrede raskere), men mot flekker er det ikke særlig effektivt.

Derfor, for å fjerne postacne, er det etter min mening nødvendig:

 • Skyll regelmessig huden (peeling, scrubs);
 • Bruk hudbelysningsmasker (leire + essensielle oljer);
 • Punkt på stagnasjon - badyagu. Pulver er mer effektivt enn gel.

Dekorativ kosmetikk

For tiden er mine favoritter SMM Reduction Oil Control Powder Primer og ryggraden i Lucy Minerals. Jeg bruker i kombinasjon: 1 lag av primer + 1 lag av base. Med mineralpulver kan du glemme grunnkremer - de gir et ganske tett, men uklart belegg, IKKE FØR PORES, ikke føltes på ansiktet ditt! Og en ekstra pluss - deres pris! Hver krukke 5 gr. koster rundt 200 rubler, nok i flere måneder.

Med vanlige pulver og tonalkremer er det fra massemarkedet, som i pakken hele tiden på ansiktet, noe som kommer ut. Mineralpulver forårsaker ikke akne! Absolutt! Et annet pluss er at de beskytter ansiktet fra solen og er ideelle for sommeren.

Jeg skammer meg, jeg kan ikke skrive anmeldelser på disse midlene - men det er grener med dem, der jenter beskriver effekten i detalj. Så snart jeg finner tiden, vil jeg definitivt skrive min egen.

Hva forårsaker akne - ifølge mine inntrykk:

Stress. Skal jeg være nervøs eller godt gråte - som et smell, neste dag, er det noen få akne. Så, vi prøver å være så kult som mulig!

Mangel på søvn Den samme effekten som med stress. Og hvis du ikke sover og prydat natt - om morgenen i speilet, kan du ikke se.

Feil ernæring. I motsetning til popular tro, påvirker ikke sjokolade tilstanden til huden min. Jeg prøvde å nekte ham, led sterkt, men det var ingen effekt. Hun fortsatte å spise sjokolade, men forandret hudpleie - som bang begynte akne å passere. Men halvfabrikata og bearbeidet kjøtt (pølser, pølser), samt frikostede ting (for eksempel pommes frites) forverrer hudtilstanden. Jeg prøvde å minimere forbruket av næringsmiddel, hurtigmat, fettstoffer. Få rikelig med frokostblandinger, grønnsaker, frukt, fisk.

Hormoner. Når PMS, så jeg ikke gjorde det, får jeg stadig litt byaka på ansiktet.

Kosmetikk av dårlig kvalitet - som dekorative, og alle slags skrubber, kremer, etc. For eksempel var jeg veldig tett tilstoppet med porene i klinikker, L'Oreal pulver etc.

Magic remedies for akne, som er tatt inne - slik at han drakk et kurs av piller, og huden ble forvandlet - jeg fant ikke. Vitaminer på betingelse av huden min, dessverre, påvirker ikke. Også Brewer's gjær var ubrukelig.

Jeg skrev så mye at det kan virke som om jeg har gjort hele dagen for å ta vare på ansiktet mitt Nei! Uten fanatisme! Vask 2 ganger om dagen, lett sminke og peeling masker et par ganger i uken. Alt! Generelt forsto jeg at jo mindre vi voldtar en person (inkludert overdreven omsorg), jo mer sunn ser det ut.

Jeg vil ikke lyve og si at huden min er perfekt nå. Men det ser mye bedre ut enn 5 - 7 år siden. Jeg går rolig ut på gaten med et "naken" ansikt, jeg bruker sjelden grunnlag. De største problemene for øyeblikket er overdreven fett og forstørrede porer.

Jeg håper min anmeldelse vil hjelpe noen, hvordan anmeldelsene hjalp meg her!

Gjennomgå på ubrukelig krem ​​fra pigmentering Clinique enda bedre.

Tilbakemelding på Skinoren, som også ikke hjalp meg mye.

Spots etter akne

Hei alle sammen! Kunne hvilke metoder som kan kvitte seg med flekker etter akne? Vil peeling hjelp? Kan det være noen blekemidler spesielt for dette? Takk på forhånd

olga
et sted aktivt medlem

Zarema, en skjønnhetspleie vil gi deg en slags peeling. Hjemme blir du nesten ikke kvitt dem.

Du kan prøve troksevazin gel eller kontraktubex. Og du kan - gel Badyaga SOS (911-serien). Disse produktene har en løsende effekt og vil gradvis lyse. Dette er fra hjemmet alternativer.

Og hvis du vil ha det raskt og radikalt - til skjønnhetspleieren, selvfølgelig

cnopka-popryigun Aktiv medlem

Zarema, Skinoren i lang tid (nødvendigvis i formelen av krem, og ikke gelen), to ganger om dagen, eller et kurs av peeling fra en kosmetolog. Alt annet flekker fra betennelse vil ikke fjerne.

Vikusya, det er alt fra blåmerker bra. En post-akne er vanskeligere å "trekke tilbake". Tro meg. Jeg vet hva jeg sier.

cnopka-popryigun tror jeg selvfølgelig, men jeg foretrekker å starte alt med alternativer "lys" fordi jeg vet at vi, kvinner, har en vane med å bruke en eller to akne for å blåse på diagnoser som "problem aknehud" eller "akne i forferdelige manifestasjoner ". Og det er bare isolerte tilfeller, men flekker kan gå.
Dette betyr ikke at peeling fra kosmetologer ikke trengs, ganske enkelt, kanskje er problemet løst på en enklere måte. Og SKINOREN eller Klenzit-S, ja, og andre - selvfølgelig, gode verktøy

cnopka-popryigun Aktiv medlem

Vikulya, du er forvirrende! Klenzit er en analog av Differin (adapalen fungerer der), og Klenzit-C er generelt med et antibiotikum. Disse midlene påvirker ikke pigmenteringen. Men Skinoren - ja (azelainsyre, du kan trygt bruke uten risiko, i det minste for resten av livet). Dessuten har gelen ikke bare slike egenskaper i formelen av kremet. Dette er angitt i instruksjonene. Folk som bruker disse verktøyene vet slike finesser.

Zarema, hvis du har tre eller fire flekker, smelter Skinoren på disse stedene. Og hvis det fortsatt er betennelse, så bruk kremet mye til hele det berørte området to ganger om dagen. Bruk bare SPF kremer! Tonal eller pulver. Skinoren er egentlig ikke et verktøy for spotbelegg, dette er ikke den riktige måten. Men bruk det bare på nesen, eller bare på haken, for eksempel er det mulig. Generelt, ikke på en kvise, men i sone hvor de klatrer, hvis det skjer ofte og tar lang tid.

Testimonial: Evinal acne merker rette - Hjelper virkelig å bli kvitt rødhet og akne merker i ansiktet.

Veldig godt pakket, i et praktisk rør som åpnes i en bevegelse.

Legemidlet selv har en liten behagelig lukt, og etter konsistensen ser det ut som en krem-gel.
Jeg bruker den umiddelbart etter vask med gel, det absorberes ikke umiddelbart, et sted innen 7-10 minutter. I begynnelsen virker det litt fett, men det er ikke så merkbart i ansiktet. Bare huden blir mykere, fløyelsaktig.
Etter noen dager, blir akne markerer og rødhet forsvinner.
Den klarer seg perfekt med sin funksjon, jeg likte dette verktøyet. Bare her kjemper det ikke med rynker (vel, dette var ikke lovet), så det fortjente 5, til tross for sammensetningen. Selv om alle stoffene er "kjemi", og her vil det bare hjelpe. Det er noe bra.

Små ulemper er: ikke bekjempe rynker; Jeg finner ikke i apotek eller butikker; lite volum. Men til slutt, med alle plussene og, selvfølgelig, resultatet, er de ikke i det hele tatt signifikant.

Rettsmidler for akne merker vurderinger


Gruppe: Administratorer
Meldinger: 4041
Registrering: 26/04/2015
Bruker ID: 32903

Jenter, råd om hvordan du fjerner spor og røde flekker fra akne? Folk rettsmidler og legemidler hjelper ikke, kanskje hvilken prosedyre i kosmetikk vil takle? Hvis noen gjorde det, skriv en reell anmeldelse, slik at pengene ikke gir opp for ingenting, fordi det ikke er mange av dem. Hoveddelen av sporene på min overleppe og over den, så mange at selv leppelinjen ikke er synlig. Også på haken er det mange flere spor. Veldig kompleks og glans over dem hele tiden. Akne brakte ut og spor - nei.

- Akne merker - hva betyr det? Arr etter akne?

- Hellige land kosmetikk hjelper mye, men det er ikke billig.

- Peeling og sliping, akkurat slik.

- Det var ikke nødvendig å trykke på akne, for ikke å spørre senere hvordan man fjerner merker fra akne. Presset hun? Nå bare en skjønnhetspleie.

- Kryomassasje er egnet, du bør konsultere en kosmetolog om det, men generelt virker cryomassasje vanligvis bra.

- Hvis flekkene, så over tid vil de passere, og hvis du vil ha raskere, så fra oktober (hvis du bor i midtbanen) kan du gjøre et kurs av peeling. Jeg fjernet arrene fra akne, dette er hvor tinnet var, selv om det fortsatt er noe å jobbe med. Akne flekker er vanligvis overfladiske peeling kan reduseres. Hvis overfladisk - nei, så dyp peeling med syrer.

- Du tar hvitt leire og brus i like store mengder, fuktig det med hydrogenperoksid. En hvilken som helst antibakteriell løsning kan brukes: chlorexidin, oktinesept og så på jevnt, du legger det på flekkene og venter til det tørker. Jeg gjør det, det hjelper. Men nå er sommeren brun fra en slik rattling Blandingen vil avta. Du kan også lage masker fra pulverbadyagi, det hjelper også, men ikke så fort.

- Ta vitamin C hver dag for 1000 mg i 2-3 måneder og lage peeling.

- Bedre gå til en god skjønnhetspleie.

- Jeg ryddet opp merkene etter akne, men jeg hadde bare flekker. Og hvis du til og med vasker leppene dine, bare en skjønnhetspleie.

- Det er ingen vakre kvinner, det er lite vodka.

- Jeg hadde lasermerker på akne i ansiktet mitt. Jeg har vært dyp etter akne.

- Med et slikt spørsmål er det bedre i skjønnhetspleieren.

- Prøv kremer med hydrokinon. Vel jevner huden.

- Jeg trakk min potholes utjevning. God hjelp, forresten.

- Hvordan bli kvitt akne flekker spesielt i ditt tilfelle - alt dette vil fortelle skjønnhetspleieren. Det er ikke kjent hvilken type hud, hvor dypt det er. Gå til en profesjonell.

- Ingenting annet enn en laser, alt annet er tull. Kunne ikke google?

- Kontraktubex hjalp meg.

- En gang i uken skal peeling basert på fruktsyrer.

- Ta et kurs av peeling fra en kosmetolog.

- Me flekker etter akne kosmetolog rengjort ultralydet.

- Åh, jeg fant en spesiell for deg, jeg prøvde det selv en gang - det hjalp.
Mask fra stivelse og fersk tomat.
For å forberede denne masken må du ta massen av fersk tomat, slip det grundig og tilsett en spiseskje stivelse. Etter det må du blande den resulterende slurryen godt og deretter på huden. Denne masken skal stå på huden i 5 minutter, hvorpå du må vaske den av med varmt vann.
For å fjerne mørke merker fra akne, bør du gjenta denne prosedyren to ganger om dagen, og ikke glem at det er nødvendig å rengjøre huden før du bruker masken.
I de fleste tilfeller, etter tre dager, er forbedringer merkbare, for å fjerne røde merker fra akne, mest sannsynlig, vil det ta omtrent en måned. Hvis du regelmessig utfører disse prosedyrene i løpet av denne tiden, vil du oppnå et varig resultat, og mest sannsynlig vil du snart glemme at du en gang lider av flekker etter akne.
Masken av tomater og stivelse har ingen kontraindikasjoner, det eneste unntaket kan være en individuell intoleranse for midlene som er inkludert i det, og det er ingen bivirkninger.

- Damn, trakk opp! Hvordan fjerne flekker fra akne perfekt vet skjønnhetspleie! De vil gi deg råd!

- Vel, hvis du tenker logisk, bør laseren teoretisk håndtere den.

- Laser polering. Deretter gjør du en tatovering på leppen.

- Mesotherapy. Ikke spar penger for utseendet ditt.

- Koble dem med svart markør. Fucking være. Skriv rebus.

- På samme måte, ikke angre på pengene. Plettene på ansiktet av akne, tok jeg lang tid på skjønnhetspleieren.

- Hvis du ikke sparer pengene for ditt utseende, akne fra hvor?

- Jeg hadde også et begrenset budsjett, ryddet opp med en pute.

- Shuruy til skjønnhetseksperten! Det er flere måter å kvitte seg med akne flekker. En gang forbudt i Google, her fra Ineta. Ikke takk.
1. Kjemisk peeling.
Den kjemiske peeling prosedyren er ganske enkelt å bruke så vel som økonomisk. Mekanismen for kjemisk peeling er som følger: Det øvre laget av det skadede området av huden fjernes med syrer. Før du starter prosedyren, påføres toner på huden, og bare så sur, oftest brukes glykolsyre for kjemisk peeling.
Etter påføring av syren, er den nøytralisert med natron, og deretter skyllet av med varmt vann. Varigheten av prosedyren beskrevet er vanligvis 2-3 minutter. Gjentatt økt, for å fikse resultatet, anbefales ikke å bli holdt tidligere enn to uker.
2. Ultralyd peeling.
Denne prosedyren er basert på bruk av høyfrekvente lydvibrasjoner, under handlingen som porene renses, døde celler fjernes og rynkene glattes. Ved hjelp av en ultralyd peeling, kan du fjerne spor av akne og for alltid glemme de røde flekkene som tidligere var igjen etter dem. Denne prosedyren utfører også mikromassasje av huden. Fordelen med denne metoden er at etter slutten av prosedyren, redder ikke huden på ansiktet ditt som i andre prosedyrer. Akne arr blir mindre merkbar etter den første prosedyren.
3. Støvsuging.
Denne prosedyren utføres ved bruk av et spesielt apparat, hvis funksjoner ligner drift av en støvsuger. Denne prosedyren gir en utmerket rensing av huden, og dette forbedrer i sin tur mikrosirkulasjonen i blodkarene. Vanligvis blir støvsuger brukt til små akneutslett, for avanserte stadier, vil denne metoden ikke fungere.
4. Laser rengjøring.
For å fjerne spor av akne med en spesiell laser veldig raskt, sørger bruken for utjevning av arr, arr og mørke stagnasjonspunkter. Prosedyren for laserrengjøring og utjevning av huden regnes som den mest moderne metoden, men samtidig gjør kostnaden denne metoden utilgjengelig. Imidlertid fjerner laseren selv de dypeste arrene fra akne uten spor.

- Rød fjerner "vizin". Ikke for lenge, men hvis du raskt trenger et sted, og du har en kvise på hele ansiktet.

- De sier bodyaga hjelper, men jeg vet ikke ennå. Men laser peeling vil hjelpe 100%

- Og du visste ikke hvordan du skal ta vare på ansiktet ditt slik at det ikke var spor? Akne presset, antar jeg, siden grensen til leppene er uskarpt? Her er de dårlige jentene!

- Ved 5 peeling prosedyrer, gå og alt vil passere.

- Bland like mengder sitronsaft og vann og bruk denne blandingen direkte på akne merker, unngå kontakt med omgivende hud. Etter 15-20 minutter, vask sitronsaften fra ansiktet. Ikke glem å fukte huden straks etter vask av sitronsaften, da sitronsyre inneholdt i sitron kan tørke huden. Om nødvendig kan du bruke limejuice, som også inneholder sitronsyre.

- Honning er et naturlig middel for å behandle akne og merkene de forlater. Honning inneholder antibakterielle ingredienser som beroliger huden og reduserer betennelse. Honning kan påføres direkte på akne merker med en bomullspinne. Honning er et utmerket middel for folk med sensitiv hud, da det ikke irriterer eller tørker, men fuktiger huden, i motsetning til andre måter. Hvis du kommer til å få perlehvite (du kan noen ganger finne dem i kosmetiske butikker eller på nettet), kan du blande en klype hvitvask med honning for en mer effektiv effekt på huden. Hvit perle reduserer også betennelse og gjør akne markerer blekere. Min bestemor fortalte meg hvordan å bli kvitt akne karakterer.

- Til skjønnhetspleieren er ikke skjebne?


Hvordan ble du kvitt akne i ansiktet og kroppen din?

Krasotulya.ru anbefaler !! Bare prøv det!

Fortell meg hvordan du blir kvitt akne karakterer?

Girls! Hjelp vær så snill! Problemet med akne og aknehuden forsvunnet for meg, men sporene som er igjen etter dem, går ikke bort (((

Fortell meg noen måter eller hvordan å bli kvitt akne!

Sporene er ganske dype, det vil si, disse er ikke bare flekker som er mørkere på flere nyanser på huden, men hele ruter og yamichas. Som månen. Toner smelter ikke tydelig. Ja, og allerede sliten. Smøre, og så i løpet av dagen ser det ut som om jeg forsiktig smører dem slik at jeg kan se bedre.

Bare kjøpt bleking masker. Jeg ble kvitt akne med vanskeligheter, bare ved å korrigere maten. Kanskje komponentene egentlig ikke virker på meg, hvilke som er i pleieproduktene. Jeg vet ikke.

Gi noe med sterk medisin eller hjemmemedisin, vær så snill!

Trådforfatter: Anya (Moskva)

Mer om emnet:

Tilbakemelding og kommentarer

 • ✓ Bare nye svar vil bli mottatt.
 • ✓ E-post er ikke plassert overalt.
 • ✓ Du kan abonnere i alle brev.

Du vet, Anya, hvis du har så store arr i ansiktet ditt, så kan du ikke gjøre med hjemmemekanismer. Jeg hadde det samme problemet. Jeg helbredet ansiktet mitt bare ved hjelp av en skjønnhetspleie.

Jeg gjorde kjemisk peeling. Bare tre prosedyrer innen to måneder og ansiktet ble til og med! Sannelig, denne prosedyren er litt smertefull, fordi du får en liten forbrenning i ansiktet. Da blir ansiktet dekket med en skorpe, og når den kommer av, er den nye huden ren og glatt)))

Det var verdt det!

Jeg hørte et sted at du kan lage et avkok av persille. Bun persille i 10-15 minutter, og tørk deretter huden i spor av arr to ganger med dette vannet.

Likevel kan du sikkert gjøre masker med leire - hvitt, blått og grønt. De huden på den ene siden, eliminerer rynker og ruter, og på den annen side glatt, noe som gjør den mer fløyelsaktig.

Generelt vil jeg ikke lide hvis jeg var deg, men ville gå til et kosmetologerom med en kompetent spesialist. Til slutt kan du finne midler til å bli elsket, for en gang for å bli kvitt uregelmessigheter og hudfeil, spesielt slike dype!

Et arr er et arr. Som regel løsner de svært sjelden, så jeg har forlatt slike etter at kokkoppene ikke berørte dem med vilje, men fortsatt igjen. Jeg prøvde ikke, og krem ​​og masker hjalp meg ikke, så jeg går.

Anya, god ettermiddag! Et veldig interessant, relevant emne for mange hevet. Fenomenet arrdannelse på huden etter kviser, og andre inflammatoriske formasjoner kalles etter akne. Jeg vil ikke gi deg råd om folkemetoder, fordi jeg tror at det ikke finnes noe slikt verktøy som vil hjelpe.

Med post acne, peels vellykket arbeid. Selvfølgelig er prosedyren ikke for hjemmebruk. Peeling har rett til å gjøre bare en spesialist. Salongprosedyre. Avhengig av alvorlighetsgraden av hudtilstanden, velges en passende peeling. Nå, i løpet av våren-sommeren, kan bare mandel peeling gjøres. Han vil uten tvil oppdatere epidermis, glatte arrene. Men hvis arrene er dype, så fungerer andre peeling med dem, som brukes i løpet av den minste solaktiviteten. (fra oktober til midten av mars).

Finn en god skjønnhetspleie som vil hjelpe med å få huden din til å fungere. Lykke til!

Rettsmidler for akne merker vurderinger

Spott og arr etter akne

Akne i ansiktet i seg selv er et veldig ubehagelig fenomen, men det er enda mer ubehagelig å finne at etter at akne er forsvunnet i ansiktet, er det synlige spor i form av røde flekker eller edderkoppårer. I kampen mot dem vil du hjelpe deg med bevist folkemessige løsninger som vi tilbyr til din oppmerksomhet.

Spott og arr etter akne - la oss finne ut hvilke metoder som vil bidra til å fjerne spor, bli kvitt røde flekker og arr etter akne.
Masker for flekker etter akne

En bemerkelsesverdig effekt, løsner flekker og arr etter akne, har en maske laget av leire. For å bli kvitt røde flekker og arr etter spiking, ta ½ ss. skje grønn leire og oppløs den med en liten mengde kaldt vann til en kremaktig tilstand (uten klumper). Legg 3-4 dråper rosmarin eterisk olje til leiremassen og bruk blandingen til problemområder, der det er flekker eller merker etter akne i 10 minutter. Ikke glem å fukte huden. Kurs - 4 masker annenhver dag, om nødvendig, gjenta om to uker.

For å fjerne røde flekker etter akne, kan du også bruke en maske basert på hvit leire: ½ ss. skjeel leire fortynnet med vann som beskrevet ovenfor og blandet med 2 ts sitronsaft. Masken påføres flekkene og holder i ca. 15 minutter.

Og her er en annen, veldig hyggelig, oppskrift å kvitte seg med flekker etter akne - honning og kanelmaske. 1 teskje honning er forsiktig malt med 1 ts kanel, og deretter spores sporene av akne med den resulterende massen og går i 20 minutter.
Hvordan bli kvitt plager og akne arr

Gurkosaft er kjent for sine utmerkede blekningsegenskaper, som du kan bruke i nesten hvilken som helst form: Legg for eksempel agurkringler på problemområder, eller du kan male agurk på et rist og på ansiktet i dette skjemaet i 20 minutter.

Eteriske oljer for å fjerne akne merker kan brukes uavhengig. For eksempel, å hjelpe til med å bli kvitt røde flekker etter akne vekslende veksling av akne-berørte hudområder med rosmarin og te tre flere ganger i løpet av dagen. Du kan bruke en blanding av tea tree olje, avokado, lavendel og sitronsaft (alle ingrediensene er tatt i like store deler), arrene etter akne i dette tilfellet passerer raskt. Men misbruk ikke essensielle oljer, da de i store mengder kan ha for mye effekt på nervesystemet og til og med provosere en økning i trykk, bør mengden være minimal, bare for å smøre flekkene etter akne litt.

Det vil bidra til å fjerne røde flekker etter akne avkok av persille. Kok det, kjøl det, og hell det i isform og legg det i fryseren. Disse kuber er nyttige for å tørke merkene etter akne både om morgenen og om kvelden.

En annen populær medisin anbefaler å bruke Hypericum-tinktur for å kvitte seg med spor og arr etter akne: To spiseskjeer Hypericum tar ett glass alkohol, legger lukkede retter i et mørkt, kjølig sted og forlater i ti dager. Klar infusjon brukes daglig, noe som forårsaker sporet igjen etter akne.

Apple eddik er ikke mindre effektiv, men ikke i konsentrert form, men i fortynnet form med vann (1 del eddik til 3 deler vann). Ordne huden din daglig eddik vaske om morgenen og spor av akne vil snart forsvinne. For å fjerne gamle eller mange merker og arr etter akne, gjør dette: suge en myk klut i løsningen og legg den på ansiktet i fem minutter.

Men husk at med noen vaskulære sykdommer, kan folkemedisiner for fjerning av blemmer være kontraindisert. Derfor, før du fortsetter med prosedyrene beskrevet ovenfor for å fjerne akne merker, kontakt legen din.

Rettsmidler for akne flekker

12. februar 2009
Mashulka

Har aldri hatt et hudproblem før! Men i løpet av 20-årene begynte akne å vises, arr fortsatt, og så videre. Hun gjorde rengjøringen, gikk for å hvile hele tiden, men på grunn av nerver, konstante forandringer i livet og av mange andre grunner, ble situasjonen bare forverret.

Generelt anbefaler jeg deg å kaste bort all det tullet du kjøper i butikker (garniers, Loreali, kracils, etc.) Og begynn:
1. Spis riktig (spis frukt, mer kål - ikke bare hvit, men farge og helst Savoy - det er veldig bra for huden, fordi den inneholder mye vitaminer og spesielt vitamin A.)
Meieriprodukter og fisk, alt dette vil påvirke den beste måten på huden din.
Om vinteren kan du selvfølgelig ty til vitaminer (i piller), men det er bedre å se en lege først.
2.Play sport og besøk minst noen ganger badstuer, og i badstuer bruk en skrubbe av din egen matlaging (honning og kli). Å gå oftere uten å bli rammet av det, fordi Ansiktshuden er svært følsom, spesielt i vintersesongen, og den trenger ekstra ernæring (det kan være olivenolje, mandelolje). Men mer på det senere.
3. Gå til dermatologen for å finne årsaken (sjekk blodet, sjekk for hormoner) Det gjør ikke vondt.
4. Den beste tonic er en infusjon av RENGJØRING! Det har alle slags antibakterielle effekter. Avicenna rangert celandine med planter med "sterke rensende egenskaper." Det er mye informasjon om denne anlegget og dens forberedelse på Internett. Personlig brygger jeg tørket celandine, kjøpt i apotek 1-2 ss. skjeer 1,5 st. kokende vann og insisterer i 3-4 timer. Deretter tørker jeg huden hver halv time.

Arm maske, tørking.

1st.l. honningblanding med kli (jeg bruker kli EUBIKOR), 1ch.l. sitronsaft. Alle blander og gjelder for ansiktets og décolleté-ansiktets hud forsiktig gnidning, forlatt for min 20.

Aloe juice hjelper med akne, jeg bruker det også. Skyll aloe-bladene, tørk og hakk i en blender (kjøttkvern, kaffekvern). Plasser gruelen i en gasbind og trykk på saften. Påfør huden i form av applikasjoner i 30-40 minutter. Du kan også kutte en aloe leaf i halv og tørke huden.

Hvis du har tørr og problem hud som min. Olivenolje er en måte å lykkes på, det reduserer betennelse og gir huden et sunt utseende, og fjerner også tørrhet.

Ta et bad med urter. Brygges separat i en stor gryte melissa, plantain, celandine, nese, kamille). Stammen legger til badet og bader i det så lenge som mulig, og garanterer at huden på ansiktet og kroppen blir fløyelsaktig og vil lyse av energien.

Det er ett middel som selges i apotek, og det er virkelig verdt å kjøpe denne bee celandine.
Cream-gel Bee celandine består av naturlige og svært høye kvalitetskomponenter. Disse er oljer av slike fantastiske planter som te, sandeltre, tåke, manuka, kukuiolje og selvfølgelig er celandineolje inkludert i denne fløten. Hver av komponentene av krem ​​Bee celandine på sin egen måte påvirker huden. Så, sandeltre olje og tea tree olje er kjent for sine antimikrobielle egenskaper. Disse stoffene lindrer betennelse i huden.
Manuka tree olje er mindre kjent for vårt publikum. Denne komponenten ødelegger ikke bare skadelige mikrober, men kan til og med beseire soppmikroflora, i tillegg bekjemper Manuka olje effektivt bakterier og lindrer betennelse.
Olje kalt Tumanu er laget av fruktene av den tropiske planten calophyllum. Denne komponenten akselererer helbredelsen av skader på huden og ødelegger skadelige mikrober.
Kukui olje er et lagerhus av gunstige lipider som huden din trenger. Olje Kukui glatter huden, gir den et sunt utseende. Celandine olje er ikke dårligere i effektivitet til alle ovennevnte komponenter. Celandine olje lindrer perfekt betennelse, gjør huden ren og vakker.

Ikke kjøp noe tull, ikke bruk penger, du trenger det fortsatt.

Bruk folkemessige rettsmidler, og forbigående pimples vil passere gjennom året, bare støtte huden din!
Lykke til deg!

kommunikasjon

Spots etter betennelser, akne.
Er det noen effektive måter å bekjempe dem på?
Hvordan løser du dette problemet?

Kommentarer (42)

Klinikker har et verktøy i en blyant fra disse stedene. Jeg har ikke prøvd.

Jeg prøvde. Det virket som på friske flekker er helbredelsesprosessen akselererende. For det gamle - ingen resultat.
Prøver å fjerne idealisten.

For første gang hører jeg selv at det er spesielle midler. Må se. Generelt vet jeg bare folket - bodyaga. ))))))

Konsulenten fortalte meg, egentlig ikke fra merkevaren, at dette bare er en mer aktiv krem, og det er alt))

Takk, jeg vil vite. ))))
Og da fikk jeg plutselig plutselig fem rette ting som de helles ut - noe hormon, smertefullt, smittsomt, akne selv gikk fort, og flekkene ble igjen. (((((

Brukt verktøyet i en blyant fra Clinics i flere måneder - resultatet er null. I tillegg brukte det ikke bare, inkludert farmasøytiske produkter. Det mest effektive middelet avslørt - "Sledocid" - blir solgt på apotek, det koster en krone.

Ja, vi må prøve))

Hva i helvete er ikke sjekk, kan og vil hjelpe. Trenger å kjøpe.

Klinikkene har en ny hudnivåering på hudnivå. Fra alder flekker, akne merker, etc.

Vera, snakker du om enda bedre hudtone Corrector? Det hjalp meg ikke å kvitte seg med ujevn hudtone (inkludert brune flekker etter kviser). Jeg kjøpte også et middel for punktpåvirkning på flekkene i Anti-Blemish Solutions Post Blemish Formula, men det hjalp heller ikke: ((((((

Ja, om dette serumet.
Hvis det ikke hjelper, er det nødvendig med midler med AHA-syrer. Og sterk SPF i kremen.
Et annet godt vitamin C pigment ødelegger, lyser huden. Du kan tørke et stykke sitron, men igjen trenger du et verktøy med en god SPF, så for å beskytte huden, og så øker fotofølsomheten.
Nå begynner bærsesongen - masker fra jordbær eller bringebær før nattkrem regelmessig i 1-2 uker kan hjelpe.

Tusen takk, Vera! Masochas av bær for natten, jeg vil definitivt prøve, tørk huden med sitron også (selv om sitron klemmer noen: veldig sensitiv hud).
Produkter med høy grad av beskyttelse mot solen (SPF30 eller SPF40) brukes alltid når jeg går ut. :)

Pigmentering etter akne (oh, de irriterende) kan bare fjernes med peeling. en blyant vil bare maskere problemet.

Jeg vil legge til at ikke bare peeling, men kjemisk eller sur peeling (noen merker har spesielle midler). I tillegg gjør i salongene også sur peeling. På grunn av det korroderer den øvre stratum corneum og erstattes av en ny, hvor nesten ingen spor forblir. Jo mer peeling surhet, desto bedre effekt. Hjem rettsmidler er mindre effektive enn salongprodukter, for eksempel ren - F10 enzymatisk maske. Men effekten kan være veldig bra.

Clarins, Clinic, Vichy har kjemiske peeling. Og en av de mest effektive i Dr. Sebagh

Hvordan bli kvitt akne flekker

Hvordan bli kvitt akne flekker

Killron "18 jul 2012, 12:40

Nesten hver og en av oss hadde akne i våre tenåringer. Noen er knapt merkbare, men noen tvert imot. Og sporene som ikke forsvinner, minner oss om dem, ødelegger hele ansiktet og kroppen din.
Her er noen tips fra verktøyene som finnes i alle hjem eller i nærmeste butikk.

1. En maske med grønn leire og noen få dråper rosmarin. For matlaging trenger du: Bland en halv spiseskje leire med 4-5 dråper olje. Sett på steder der det er røde flekker fra akne og hold i 10-15 minutter. Også godt egnet hvis det er arr på huden, smør med rosmarin flere ganger om dagen.
2. I 1 egghvite, legg til 2 skjeer med en skje sitronsaft. Påfør på stedet fra flekkene eller på hele ansiktet. Vask av etter 15 minutter.

3. Medisinsk paraffin er også godt egnet. Smelt og applicer på de områdene i huden hvor det er flekker fra akne og la det kjøle seg helt. Etter bare å fjerne, kan disse stykkene ikke kaste ut, og bruke neste gang. Etter smøring med fuktighetskrem.

4. En god maske med honning og kanel. Det er ikke vanskelig å forberede: Bland 1 teskje honning med samme mengde kanel. Påfør denne blandingen bare på flekkene i 20-25 minutter. Du kan bruke denne masken annenhver dag. Honning kan erstattes med grønn eller hvit leire.

5. Du kan bruke infusjonen av Hypericum 2 ss tørr Hypericum Helle 1 kopp alkohol og insistere i 10 dager. Tørk alle synlige flekker kan brukes hver dag.

6. Maske av hvit eller grønn leire. 1 teskje leire med 1 teskje kanel og vann, bland alt. Det skal lage en kremaktig blanding, påfør huden på 20-25 minutter, skyll med varmt vann.

Flere Artikler Om Typer Acne