Masken fra svarte punkter med aktivert karbon har vist seg veldig positivt. Dette kosmetiske verktøyet har mange fordeler. Den første fordelen er dens høye effektivitet, det er et utmerket alternativ til dyre hudpleieprodukter. Det har til seg selv og det faktum at det virkelig er tilberedt hjemme, uten å bruke penger og tid til å besøke skjønnhetssalonger.

Indikasjoner for bruk

Aktivert karbon er et farmasøytisk preparat i form av tabletter, som brukes i forskjellige kliniske områder. Legemidlet er helt trygt, da det er et produkt som brenner ulike treverk: gran, eik, bjørk, poppel og andre trær. Det er ingen kontraindikasjoner for bruken, den brukes som en ekstern komponent og til oral administrasjon.

Den positive effekten av den aktiverte komponenten på dermis på grunn av dens sammensetning, som var inneholdt i masken, overfører direkte alle de nyttige egenskaper til det. Kullmasken fra komedoner anses å være effektiv, og påvirker både lukket og åpen form. Komponentbaserte produkter passer til alle hudtyper. Fordelene ved vanlig bruk:

 • Produksjonen av subkutan fett ved talgkjertlene er stabilisert. Huden blir mindre fet.
 • Den anti-inflammatoriske effekten av den aktive komponenten bidrar til rask innløsning av inflammatorisk foci.
 • Dypt rengjorte porer fra blokkeringer og andre forurensninger.
 • Avlastningen av ansiktet er glatt, huden blir ren og elastisk.
 • Forvis deg selv lukkede komedoner.

Slik at resultatet av bruk av aktiverte karbontabletter til kosmetiske formål var tydelig, må du fullføre et fullstendig rensingsrunde, som inkluderer bruk av en maske 2 ganger i uken i 1,5 måneder. En engangsprosedyre vil ikke skape den ønskede effekten.

Oppskrifter populære masker

Behandling av komedoner i ansiktet hjemme ved hjelp av selvforberedte midler på grunnlag av kulltabletter, fjerner effektivt de svarte prikkene på nesen og ansiktet og glemmer dem for alltid. De mest populære er ansiktsmasker som bruker den aktive ingrediensen. Deres ubestridelige fordel er full naturlig, denne faktoren beskytter huden mot allergiske reaksjoner, som ofte skjer ved bruk av kjøpte kosmetikk.

Med aloe juice

Den beste masken for ansiktets hud, som vil bidra til å overvinne hudormer og hudormer. I tillegg er det en fantastisk løfteeffekt, etter at den er applikert, huden blir elastisk og det er ingen glans på den. oppskrift:

 1. Slip i pulver 4 kulltabletter.
 2. Skjær av ryggraden fra en moden aloe-plante og legg den i kjøleskapet i 1 time, denne gangen vil hjelpe deg raskere og enkelt å få den ønskede konsentrasjonen av terapeutisk væske.
 3. Koble det aktive karbonet med 1 ss. l. grovt havsalt, 1 ts. juice og vann for å danne en pastaaktig blanding.
 4. Hvis ønskelig, kan du legge til 2 lue. lavendel essensiell olje.
 5. Det resulterende stoffet påføres på nesen og ansiktet.
 6. La i 20 minutter for komplett samspill av kosmetikken med epitelet.
 7. Skyll med varmt vann og gni huden med en isterning.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Aspirin bruk

En dyp rensing av huden fra lukkede og åpne komedoner kan gjøres ved hjelp av to apotekverktøy som er berømte for effektivitet og overkommelighet. Eksempler på de mest populære masker mot akne og svarte prikker:

 • Dyp peeling. Knus til pulver, 3 tabletter med svart kull og aspirin. Fortynn med vann for å danne en brennende blanding. Påfør på ansiktet og masser huden i 3-5 minutter. Skyll med kontrastdusj, vekslende vekslende kaldt og varmt vann.
 • Avløp. Bland 3 knuste tabletter med aktivert karbon med 1 ts. gelatin. Hell 2 ss. l. kald melk. Når gelatinen svulmer, send til mikrobølgeovnen i 4 minutter. Etter nedkjøling må det brukes på huden. Hold maskefilmen tørr helt.
 • Maske skrubbe. Grind 2 tabletter med svart kull, tilsett 1 ts til den. kaffekake og fortynne med fettfri yoghurt før dannelse av vassel. Påfør ansiktet, vent 25 minutter. og spyle massere huden.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Leire basert

Veldig populært og effektivt kosmetisk middel for problemhud er leiremasker. Et utvalg av de mest effektive oppskrifter:

 • Fra ål og sorte prikker. Hvit leirepulver kombinert med 2 bord. kull, fortynnet med vann for å danne en tynn pasta. Legg til 1 hette av rosmarin eterisk olje. Søk på destinasjon.
 • Rensing. I kosmetisk leire fra alger, legg til 2 ss. l. kefir og 3 bord. kull. Rør og tilsett 2 dråper til blandingen. hydrogenperoksid. Påfør og hold i 10 minutter. Vask av med vann eller urte avkok.
 • Maskløfting. Svart leirepulver og 2 tabletter. Den aktive komponenten fortynnes med varm melk. Tilsett litt sitronsaft til blandingen. Rør og bruk som beregnet.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Egg betyr

En god maske som trekker ut sorte prikker og ål, basert på kyllingegg og narkotika. I utarbeidelsen av enkle og rimelige. oppskrift:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen, slå den inn i et tett skum.
 2. Knus til pulver 3 bord. kull.
 3. Bland den aktive ingrediensen med en proteinmasse.
 4. Tilsett 1 tsk til blandingen. flytende honning og et par dråper tea tree essensielle olje.
 5. Bland forsiktig og påfør med en kosmetisk børste til ansikt.
 6. Holdtid - 20 min.
 7. Skyll med vann eller kamille avkok.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Andre oppskrifter

Ved å bruke aktivert karbon kan du lage mye kosmetikk til ekstern bruk, noe som vil bidra til å forsiktig og effektivt bli kvitt sorte prikker i ansiktet. Tomatmasken med en aktiv komponent viste sin positive effekt. Forberedelse av enkel, masse tomatmasse med en tilstand av potetmos, legg til kullpulver og påfør huden. Du kan kombinere apoteket med forskjellige bær, for eksempel bringebær, bjørnebær, i så fall får du resultatet fra en organisk maske.

Oppskrifter masker fra svarte prikker med aktivert karbon hjemme


Svarte prikker er den virkelige plaget av hundrevis av unge menn og kvinner. Men komedoner kan ødelegge livet til ikke bare ungdommer, men også ganske modne og dyktige mennesker. Og det ser ut til at i dette tilfellet er det bare å stole på hjelp av kosmetologer og dermatologer. Dyrt medisiner, månedlige prosedyrer for å rense huden, hvoretter det er umulig å dukke opp på gata i noen dager... Utsikten er veldig trist, om ikke å si deprimerende! Og likevel er det en vei ut. Det er veldig enkelt og rimelig. Masken med sorte prikker med aktivert karbon!

Kosmetologer tilbyr et behandlingsforløp, hvor prisen kan nå flere tusen per måned. Ikke alle har råd til slik behandling. Og alle kan lage en maske hjemme ved hjelp av aktivert karbon. Det er ikke noe å snakke om kostnaden, men resultatet... Bare prøv det, og du vil umiddelbart forstå hvor effektiv det er!

Dens fordeler

Hvorfor er aktivert karbon så effektiv, og produsenter av kosmetikk inkluderer ofte det i sammensetningen av narkotika? Alt er ekstremt enkelt. Kull er en stor absorberende. Dette betyr at det ikke bare kan fjerne urenheter og trekke sebum fra porene, men også fjerne skadelige substanser fra hudens overflate i livet. Aktivert karbon er et utmerket middel for å bekjempe komedoner.

Hudpreparering

Gitt at maskens hovedfunksjon er å fjerne komedoner, er det nødvendig å gi sammensetningen den mest komplette tilgangen til porene. For å gjøre dette må du først vaske ansiktet med såpe eller gel, ansiktsvask. Og så lag et dampbad med et ekstrakt av urter. Dampprosedyren må utføres meget nøye. Tross alt avhenger sluttresultatet av kvaliteten på hudpreparatet. For å dampe huden godt, er vanligvis åtte til ti minutter vanligvis tilstrekkelig. Etter at du har dampet ansiktet ditt, kan du bruke en maske. Bruk et bandasje for å beskytte håret mot å falle inn i masken. Ellers må du ikke bare vaske av masken, men også vaske håret etter prosedyren. Hvis du rengjør huden med en maskefilm, prøv å ikke bruke den på øyenbrynene. Det vil bli mye vanskeligere å skyte, og smertefulle opplevelser er garantert.

Oppskrifter og masker produksjonsteknologi

Vi tilbyr deg flere muligheter for masker fra svarte punkter med aktivert karbon. Kostnaden for slike sammensetninger er minimal, alle ingrediensene er tilgjengelige i nesten alle hjem, og resultatet er ikke verre enn bruken av proprietære produkter som er forbudt dyrt. Det tar litt tid å forberede formuleringene, og etter påføring kan du enten slappe av og ligge ned, eller fortsette å gjøre husarbeid. Men for å få øye på mannen sin i denne formen, anbefaler vi ikke! Det endelige trinnet er å bruke en kosmetisk krem, nærende eller fuktighetsgivende.

Aktivert karbon og gelatin

Dette er en maskefilm som godt renser selv de minste porene og gjør huden myk og fløyelsaktig til berøring. Aktivert karbon fra svarte flekker og gelatin for ernæring og hydrering. Det er imidlertid kontraindisert i sykdommer som rosacea.

 • Bland matgelatin og melk i like store mengder. I vårt tilfelle, om en spiseskje. Gi noen minutter å brygge.
 • Frosset knust en tavle kull (til støv) og legg til den tilberedte sammensetningen.
 • Deretter oppvarmes på dampbad eller i mikrobølgeovn.
 • Cool og påfør ansiktet i flere lag.
 • Etter den endelige tørkingen, fjern forsiktig den dannede filmen.

Aktivt karbon og vann

Masken forbereder seg veldig raskt og kan brukes både hjemme og under lange turer.

 • Tre tabletter av aktivert trekull knuses til støv.
 • Tilsett litt, omtrent en spiseskje eller dessertskje med kokt og avkjølt vann.
 • Bland kull med vann, og rør deretter forsiktig opp slammet på huden.
 • La det tørke.
 • Skyll grundig.

Aktivert karbon og kosmetisk leire

 • To tabletter av aktivert vinkel knust til støv.
 • Bland med en spiseskje kosmetisk leire (blå eller svart, avhengig av hvilken som passer deg best).
 • Tilsett kaldt kokt vann for å gjøre en vassel, konsistensen av rømme.
 • Forrens og damp ansiktet over dampbadet.
 • Påfør en masse på ansiktet med en børste eller en myk vattpinne, og unngå området rundt øynene. La masken stå for en kvart time.
 • Skyll deretter med vann.

Aktivert karbon og to typer leire

Denne masken håndterer perfekt med svarte flekker, betennelser og peeling av huden. Det er imidlertid verdt å sjekke om du er allergisk mot essensielle oljer. Ellers vil resultatet være direkte motsatt til ønsket.

 • En halv spiseskje hvit og grønn leire blandet med en skje pulverisert aktivert karbonpulver.
 • Tilsett blandingen en spiseskje med rosenblad, pre-knust og tre dråper lavendel eller geraniumolje.
 • Tilsett kokt vann, bring den resulterende massen til tilstanden av rømme.
 • Vi bruker den beregnede masken på tidligere rengjort hud, og deretter etter femten minutter vasker vi av med kamilleavkok eller varmt vann.

Aktivt karbon og havsalt

Denne masken er veldig effektiv mot akne og betennelse. Husk effekten av sjøvann på problem hud.... Hvis om sommeren en tur til sjøen er mulig, om vinteren ville en slik maske være et godt alternativ. Akkurat som i det forrige tilfellet, er vi sikre på å sjekke på hånden din sannsynligheten for en allergisk reaksjon på tea tree olje!

 • Bland en teskje aktivt karbonpulver og en tredje teskje saltvann.
 • Legg til en teskje frisk aloe juice og to - tre dråper tea tree olje.
 • Vi deler med kokt vann.
 • Påfør en slik sammensetning på en pre-renset og dampet ansiktshud.
 • Eksponeringstiden er omtrent femten minutter.
 • Vasket av med avkok av urter eller varmt vann.

Det er trygt å si at masker, med aktivert karbon, er svært effektive. De resterende komponentene tjener til å forbedre rensingsvirkningen eller fukte huden, stramme porene eller mette huden med kollagen. Enkel forberedelse, tilgjengelighet av ingredienser og brukervennlighet gjorde disse masker svært populære. Prøv det selv, og du får sjansen til å bli kvitt sorte prikker uten spesielle utgifter!

6 masker med sorte prikker med aktivert karbon

En enkel og rimelig måte å rengjøre huden hjemme med høy kvalitet, tilbringe litt tid og sparing - en maske med svarte prikker med aktivert trekull. Det er et godt alternativ til dyre salongprosedyrer. Tenk på eksempler på masker som passer til forskjellige hudtyper.

Oppskrifter masker fra svarte prikker

Takket være de absorberende egenskapene til aktivert karbon, er det utmerket for renseporer. I tillegg til akne renser kull huden av alle typer urenheter som har akkumulert på overflaten. Det virker dypt, men forsiktig, uten å skade epidermis.

Effektive hjemmemasker mot svarte punkter:

1. Maske med kull og svart leire

Denne masken garanterer høykvalitets hudrensing. For prepareringen knuses en tablet av aktivert karbon og blandes med svart leire og gelatin. Disse komponentene må ta 1 teskje. Tørre ingredienser fortynnes med 1 ss melk. Varm masken litt til gelatin blir væske og påfør ansiktet. Hold det i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann.

Resultatet av søknaden - rene porer, jevn hudfarge.

2. Maske av gelatin og kull

En slik maskefilm erstatter rengjøringsstrimlene. Prosessen med utarbeidelsen er enkel. Bland 1 teskje gelatin med 2 ss kald melk. La stå 5-10 minutter. Kross til en pulverformig konsistens 1 tablett aktivert karbon og legg til gelatin. Bland godt. Varm sammensetningen i et vannbad. I stedet kan du bruke en mikrobølgeovn. 15 sekunder er nok til at maskinkomponentene blir væske.

Påfør en liten kald maske på akne-berørt hud. Hold til helt tørr. Det tar 15-20 minutter. Fjern forsiktig maskefilmen fra haken til pannen.

Vær oppmerksom på at masken er veldig tett festet til huden, så når du fjerner, kan hår som vokser på ansiktet fjernes.

Resultatet av å bruke en maske med gelatin - du kan kvitte seg med svarte prikker på nesen, samt pannen, haken, huden blir fuktet og fløyelsaktig.

3. Vannbasert maske

Består av 2 ingredienser. For å gjøre det, slip 3 tabletter av trekull i pulver og bland med 1 ss vann eller melk. Påfør preparatet på huden. Vask av den tørkede masken.

Resultatet er at porene blir forsiktig rengjort, huden blir lys, får et sunt utseende.

4. Maske med yoghurt og sitron

En mild rensende ansiktsmaske som virker forsiktig. For det må slipe til en pulverformet konsistens 1 tavle kull. Fortynn den med 2 ss yoghurt, du trenger et produkt uten aromaer, og tilsett deretter 1 ts sitronsaft, helst ferskpresset. Påfør masken på ansiktet. Vask av etter 15 minutter.

Resultatet av søknaden - renser porene uten å skade ansiktets struktur.

5. Maske med aloe og havsalt

Vel renser huden fra akne. For å forberede den, pund 2 tabletter med aktivert karbon og bland med 1/3 teskje salt, tilsett 1 ts aloe juice, samt 2-3 dråper essensiell olje. Preference er bedre å gi tea tree olje. Det er et godt antiseptisk middel. Fortynn blandingen med vann. Nok 1 ss. Masken påføres i 15 minutter på det rensede ansiktet. Etter tiden skyll den av med avkok av urter eller varmt vann.

Resultatet av søknaden - renser porene av akne, hudormer, lindrer betennelse.

6. Maske med kosmetisk leire

Flott for eiere av fet hud. For å forberede det, ta 1 spiseskje aktivt kull underlag i pulver og bland med hvitt og grønn leire. Det er nok å ta 0,5 ts leire. Legg til 1 spiseskje med rosenblad. De må knuses. Du må også ta 3 dråper essensiell olje, lavendel eller geranium vil gjøre. Legg til nok vann for å blande en kremaktig konsistens. Påfør masken på ansiktet i 15 minutter. Vask kjøttkraft kamille, du kan bruke vann.

Resultatet av søknaden - renser huden fra svarte flekker, akne, lindrer hudens avskalling.

Slik bruker du en aktivert karbonmaske

For å gjøre ansiktets hud så rent som mulig, må du klargjøre det godt for en svart maske, laget på grunnlag av aktivert karbon. Prosedyren begynner med å rense huden. For å gjøre dette, bruk en hud, krem ​​eller gel for vask, som svarer til de enkelte behovene til en bestemt hudtype.

Etter rensing må du lage et dampbad. Det åpner porene, som sikrer dyp penetrasjon av de aktive komponentene i masken dypt inn i epidermis. Damping bør vare 5-10 minutter.

Etter fjerning av masken påføres en fuktighetskrem på huden. Du kan gi preferanse til ernæringsmessige. Det viktigste som han restaurerte vannbalansen.

Bruk regler for masker:

 • Som en komponent for fremstilling av masken, velg bare fersk aktivert karbon, kast bort bruk av utløste piller;
 • hyppigheten av påføring av masken med kull - 1 gang per uke;
 • På området rundt øynene gjelder ikke denne masken, fordi den aktive sammensetningen kan skade den delikate huden.
 • løpet av prosedyren - 1,5 måneder, deretter en pause i 2 måneder;
 • Masken skal brukes på et avslappet ansikt, muskler bør ikke være anspente.

Før du bruker masken for første gang, er det viktig å sikre at det ikke er noen individuelle intoleranser på komponentene. For å gjøre dette, bruk en liten mengde produkt til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter 20-30 minutter, kan masken påføres.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Lag en maske med aktivt kull er verdt å forbedre tilstanden til huden betydelig. Det vil bidra til å kvitte seg med en rekke estetiske feil:

 • danner rent porer ved å trekke ut sebum, støv;
 • vil lindre selv fra små ål som er vanskelig å fjerne på andre måter;
 • smale porer;
 • gir ut hudtonen;
 • absorberer overflødig talg, eliminerer glans;
 • vil ha antiinflammatorisk effekt.

Kontraindikasjoner til bruk av masken:

 • overdreven tørrhet og følsomhet i huden;
 • Tilstedeværelse av rosacea - vaskulære stjerner;
 • allergisk mot maskekomponenter.

Du kan ikke bruke masken på huden der det er sår, betennelse.

En maske med kraftig absorberende aktivert karbon vil tillate dyp rensing av porene. Resultatet er merkbart etter første søknad, men for fullstendig rensing av akne og akne, må du gjennomgå en fremgangsmåte. Alle komponentene bryr seg om ansiktets hud, og gir et vakkert utseende.

Livet er i detaljene

Nettstedtips og instruksjoner

 • Åpne bloggmenyen
 • hoved~~POS=TRUNC
 • Alle artikler på nettstedet
 • Ønskede forfattere

Aktivert karbonmaske mot svarte prikker

Med utseendet på svarte prikker på nesen, mister ansiktet oftest sin attraktivitet. Dette problemet står overfor ikke bare av tenåringer. Dette betyr at problemet med hatte sorte prikker er opptatt av et svært stort antall mennesker. Alt de trenger er råd som vil tillate dem å normalisere deres eksterne data. Tross alt er stemningen i livet avhengig av det.

Så problemet er ikke konstruert. Derfor ligger løsningen på problemet et sted i nærheten. For eksempel er det effektivt råd til å bruke kjent aktivt karbon som terapeutisk middel. På grunnlag er en maske fra svarte flekker med aktivert karbon perfekt tilberedt hjemme. Prosedyren for å påføre masken kan gjentas til ansiktet (nesen) er ryddet.

Mask fra svarte prikker
med aktivert karbon hjemme

Hud manifestasjoner i form av svarte flekker - comedones - unges plage. Selv om et lignende problem kan møte folk i alderen. Ikke mange mennesker vender seg til deres "slurvete" sinn, så de skynder seg for å finne en løsning på et problem, snu til ulike kosmetologer og dermatologer.

Dyre stoffer og lang behandlingstid (med repetisjoner) kan takle utseendet på sorte prikker. Men for dette må du ha utrolig tålmodighet. Tross alt vil huden rengjøres månedlig, og dette er ikke for alle og har råd til.

Men aktivert trekull i form av tabletter kan kjøpes for en krone på et apotek. Metoder for å lage spesielle ansiktsmasker basert på det er ganske enkle og rimelige. Og viktigst, fører de til de ønskede resultatene. Med kursbehandling hos skjønnhetspleieren må du betale flere tusen rubler i måneden. Behandling hjemme med improviserte midler går uten stress, slik at resultatet ikke tar lang tid.

Masken fra svarte flekker med aktivert karbon hjemme blir brukt på den berørte huden for å eliminere komedoner, men her må du følge flere regler for å forberede ansiktet for prosedyren.

 1. Du må vaske ansiktet ditt med vanlige midler - gel, mild såpe, ansiktsvask.
 2. Deretter må du grundig dampe ansiktet. For å gjøre dette, lag badet på gresssamlingen. Du kan dampe ut ansiktet i ca 5-10 minutter, ikke mer. Deretter påføres masken på ansiktet.
 3. Du kan bruke en maskefilm på hele ansiktet. Men det kan ikke brukes på øyenbrynområdet.
 4. Mens du bryr deg om ansiktet, må du gjemme håret ditt bort (under en hette eller et tett bandasje).
 5. Etter maskenes påføringstid må den vaskes grundig slik at det ikke er rester. Og så trenger du en favoritt krem ​​for å berolige ansiktets hud.

Vil en maske med aktivert karbon mot svarte prikker hjelpe?

Det er to måter å kvitte seg med det eksisterende problemet, som ødelegger utseendet på denne måten - medisinering og bruk av hjemmemekanismer. Dermatologer vil trolig si mer om fordelene med den aktiverte karbonmasken.

Kjente kosmetolog Svetlana Kovaleva gir følgende om hudrensing: "Det er ingen enkelt oppskrift på hvordan å kvitte seg med svarte prikker en gang for alle. Dette skyldes hygiene i huden og dens egenskaper. Huden gjenspeiler kroppens hormonelle tilstand.

En profesjonell skjønnhetspleie vil bidra til å gjenopprette skjønnheten og utstrålingen av huden gjennom renseprosedyrer. Til dette formål utføres mikrokrystallinsk peeling, ultralydrengjøring. Hver prosedyre er valgt individuelt. Klienter er glade for å kontakte hjelp fra en skjønnhetspleie.

Men det er de som stoler på seg mer. De bruker jevnlig masker basert på aktivert karbonpulver. Og jeg så fantastiske resultater. "

Aktiverte karbonmasker:

 1. Den beste masken med svarte prikker med aktivert karbon og med tilsetning av kosmetisk leire. For produksjonen vil det kreve: to kulltabletter; 1 ss. l. kosmetisk leire (du kan ta noen - blå, rød, svart); Den resulterende blanding blandes med vann for å danne en oppslemming; sammensetningen bør påføres den tidligere renset og dampet hud; Skyll med varmt vann etter 15 minutter.
 2. Sammensetning i form av en ansiktsmaske med aktivert karbon og gelatin. Med den kan du tilbringe en dyp rensing av porene. Etter det blir huden utrolig myk og fløyelsaktig. Maskens sammensetning beroliger huden, nærer og fukter det godt. Imidlertid er det kontraindikasjoner, for eksempel hvis det er en sykdom som rosacea. For å forberede en maske, er det nødvendig: å ta i like store mengder og bland i en bolle melk og gelatin; Deretter legges 1 tablette av knust aktivert karbon til denne blandingen; Den resulterende sammensetningen må oppvarmes på dampbad (noen dyktige kvinner har tilpasset mikrobølgeovn til dette); hvorpå masken skal avkjøles og påføres ansiktet (det kan være i flere lag); masken skal tørke litt ut, hvorpå den fjernes forsiktig med et håndkle.
 3. Aktivert karbonmaske mot svarte flekker med havsalt. Dette er et av de effektive alternativene for ansiktsrensende masker, som kan brukes til problemhud (akne, betennelse). For å forberede masken du trenger: knuse aktivert trekull i et volum på 1 ts; Tilsett 1/3 ts til pulver sjøsalt; Legg til 1 ts. aloe juice; tilsett 2-3 dråper tea tree olje på slutten (pre-test for en allergisk reaksjon); Den ferdige massen må fortynnes i kokt vann til en kremaktig tilstand; Påfør den klare sammensetningen til renset og dampet over et vannbad ansiktshud; Etter 15 minutter, fjern sammensetningen fra huden og oppfrisk ansiktet med kaldt vann.

Mask fra svarte flekker med aktivert karbon hjemme - en rask måte å gjenopprette sunn hud. Effekten av masken mot svarte prikker avhenger av basen. I dette tilfellet er det aktivert karbon, som er kjent som et utmerket antiseptisk middel. Med det kan du rense huden, fjern mikropartikler i form av smuss. I tillegg har aktivert karbon egenskapen til å trekke sebum fra porene.

Kamp med komedoner vil være lettere hvis du vurderer alle de nyttige egenskapene til aktivert karbon. Dens viktigste fordeler er at det genererer gunstige prosesser i kroppen. Og det er også et utmerket absorberende stoff som er nødvendig for naturlig rensing av ansiktet. Med det kan du eliminere alle innskudd på det øverste lag av huden, usynlig for øyet. Men masken med aktivert karbon mot svarte prikker vil bare hjelpe hvis du følger retningslinjene nøye og tar hensyn til kontraindikasjoner.

Aktivert karbon fra sorte prikker

Aktivt karbon er blant de sterkeste adsorbenter som hjelper med å rense kroppen. Men mange moderne jenter mistenker ikke engang at med hjelpen er det en god mulighet til å løse mange hudproblemer - rene porer, fjerne svarte flekker, utføre dyp rensing og kvitte seg med akneproblemer, samt andre typer hudbetennelse.

Blant fordelene ved aktivert karbon er ikke bare dets rensegenskaper, men også tilgjengelighet, fordi det er relativt billig. Ansiktsmasker, som inneholder det i deres sammensetning, er ideelle for alle hudtyper, men det er en alvorlig kontraindikasjon - tilstedeværelsen av rosacea.

 • Relatert artikkel: Oversikt over Hendels Carrot Mask Acne Carrot Mask

Bruk og fordeler med aktivert karbon

Aktivt karbon er av naturlig opprinnelse, derfor er det verdifullt for menneskekroppen. Maksimalt antall nyttige egenskaper overføres til masken, som inkluderer den i sammensetningen. Forutsatt at det brukes jevnlig i omsorg for en person, kan du oppnå følgende resultat:

  Alle svarte prikker elimineres raskt, selv de som det var umulig å kvitte seg med ved hjelp av mekanisk rengjøring.

Betydelig redusert fet hud.

Porene er perfekt rengjort - det akkumulerte støvet, smuss og sebum elimineres.

Det viser seg en sterk anti-inflammatorisk effekt. Derfor er masken med tilsetning av aktivert karbon nyttig i nærvær av akne, hudormer og andre hudproblemer.

 • Intensiv utjevning av huden oppstår, etterligning av rynker elimineres.

 • For at slike masker skal gi maksimal fordel, må du følge noen få enkle tips:

   Påfør disse maskene trenger minst 5? 6 uker, mens renseprosedyren utføres bare en gang om 7 dager.

  Så snart et kurs er fullført, tas en liten pause, som må være minst to måneder.

  I ekstremt sjeldne tilfeller manifesteres en allergisk reaksjon på aktivert karbon, derfor, før du bruker slike masker, er det nødvendig å utføre en sensitivitetstest. Med utseendet på den minste følelsen av ubehag, bør slike masker bli forlatt, fordi du kan fjerne de svarte prikkene, men får mer alvorlige hudproblemer.

  Det er lov å bruke for masker bare fersk kull, som knuses for å skaffe et pulver.

 • Rengjøringsmasker gir det beste resultatet når de brukes på oppvarmet hud - du må lage dampbad eller bare ta en varm dusj.

 • Maske med aktivert karbon og gelatin

  For å lage en slik maske må du ta? aktiverte kulltabletter? ts. skjeer av gelatin og 1 ts. en skje med vann (melk).

  Aktivt karbon tas og knuses til det blir pulver. Deretter blandes med gelatin, og den resulterende blanding fortynnes i vann til en homogen tykk oppslemming oppnås. Det anbefales å bruke melk i stedet for vann, da det har en mykere effekt på huden.

  For å oppnå ønsket konsistens er det nødvendig å oppløse gelatinen, og for dette kan du bruke et vannbad eller varme det i en mikrobølgeovn. Så snart massen blir en homogen konsistens, la den stå en stund til den avkjøles til romtemperatur for ikke å bli brent.

  Den ferdige masken med aktivert karbon blir påført på ren hud med fingrene eller med en spesiell børste (du må velge med stive børster). Som regel anbefales det å bruke en slik maske på problemområder - hake, nese, panne. Men det er tider når det ser ut svarte prikker på kinnbenet. Derfor er det nødvendig å sette en maske på hele ansiktets område.

  Masken er igjen i ansiktet i 10-15 minutter (med tanke på alvorlighetsgraden av problemet). Det bør tørke ut helt og bli til en film. Etter den angitte tiden knipses en elastisk film forsiktig av fingrene og fjernes. Sammen med filmen av forurensede porene fjernes alt smuss. De svarte prikkene som forårsaket så mye trøbbel, kan ses på baksiden av den fjernede filmen - de ser ut som små bump. Det ser ut til at det tynneste laget av hud er fjernet fra ansiktet, med hvilket alle ufullkommenheter vil bli fjernet.

  Slike gelatinøse maskefilmer med tilsetning av aktivert karbon, bokstavelig talt etter første bruk, gir bare fantastiske resultater. Så snart filmen er fjernet, blir det klart at huden har blitt nesten helt ren, den naturlige glansen og strålingen har returnert. Denne masken kan brukes som profylaktisk mot dannelsen av sorte prikker hver 7. dag, men det bør ikke misbrukes.

  Maske med rosevann og aktivert karbon

  For denne masken må du ta kull, tea tree essensielle olje, rosevann. Kullet knuses, og det resulterende pulveret (1 ts.) Blandes med noen dråper olje, rosevann tilsettes (1,5 ts.).

  Alle komponenter blandes grundig, og blandingen påføres på ansiktet, venstre i 15 minutter, vaskes av. Påfør denne masken anbefales for fet hud, fordi den helt fjerner glans. Når det brukes til tørr og sensitiv hud, bør essensiell olje fjernes fra sammensetningen.

  Maske med aktivert karbon og rosenblad

  For å gjøre et slikt rengjøringsmiddel, må du ta hvitt og grønt leire, aktivert karbonpulver, geranium essensiell olje, rosenblad, vann (kan erstattes med melk, infusjon av te eller urteavkok).

  Tar på? ts. l. to typer leire, introduseres litt vann for å danne en tykk vass. Roseblader knuses og legges til massen, 4 dråper geraniumolje og aktivert kullpulver injiseres (1 te l.).

  Den ferdige masken påføres et rent ansikt med lette massasjebevegelser. For at denne kosmetiske prosedyren skal gi et mer effektivt resultat, må du pre-dampe huden, som porene må åpne. Så snart masken er helt tørr, er det nødvendig å vaske.

  En slik maske med tilsetning av aktivert karbon renser ikke bare huden perfekt, men bidrar også til å senke aldringsprosessen, og forlenge ungdommen.

  Maske med aloe og aktivert karbon

  Denne masken hjelper ikke bare med å rense porene, men fjerner også perfekt akne og andre betennelser. For å få det, trenger du kull, knust til en tilstand av pulver (1 ts.) Og frisk aloe juice (1 ts.). Introdusert 1/3 ts. havsalt, bokstavelig talt et par dråper vann og samme mengde essensiell olje av tea tree.

  Før du bruker denne masken, må du rense ansiktets hud. Blander alle komponentene godt sammen, den resulterende massen påføres ansiktet med myke massasjebevegelser. Etter ca 20 minutter må du vaske med varmt vann. Maksimal rensing effekt kan oppnås under forutsetning av fordamper av huden slik at porene kan åpne.

  Med aktivert karbon og yoghurt

  Det er nødvendig å ta aktivert karbonpulver (1 spiseskje), som blandes med fersk sitronsaft (1 teskje). Naturlig yoghurt uten fargestoffer og smaker er introdusert i blandingen (2 ss).

  For det første utføres en renseprosedyre for damphuden, hvor porene er perfekt avslørt. Deretter blir masken påført og forlatt i ca. 20 minutter, hvoretter du må vaske ansiktet ditt med varmt vann. Denne masken med yoghurt og aktivert karbon hjelper til med å utføre avgiftning av huden.

  Maske skrubbe

  For å oppnå et slikt rengjøringsmiddel, er det enkelt å kombinere det aktiverte karbon, malt til en pulverform med en liten mengde vann, for å skape en tykk pasta. Det er denne limen som bør brukes på alle problemområder. Etter 10 minutter trenger du bare å vaske med varmt vann og påfør noe fuktighetskrem.

  Regler for bruk av aktiverte karbonmasker

  Før du bruker denne eller den masken, som inkluderer aktivert karbon, må du gjøre deg kjent med følgende regler:

   Pass på å teste for bestemmelse av allergi eller følsomhet overfor verktøyet. Ved forekomst av den minste irritasjonen er ytterligere bruk av slike rensemasker strengt forbudt.

  Du bør ikke bruke ovenstående oppskrifter for meget tørr hud.

  For maksimale resultater skal slike rensemasker brukes i kurs - i 5-6 uker, og deretter blir det gjort en pause i flere måneder. Du kan følge følgende ordning - gjelder ikke mer enn en gang per uke.

  Du kan ikke lage masker med tilsetning av aktivt kull mer enn 3 ganger om 7 dager.

  Husk å ta hensyn til holdbarheten til kull, da du bare kan bruke fersk produkt.

 • Før du bruker en slik maske, må du først rense ansiktet med tonic eller skum og damp huden slik at porene blir forstørrede.

 • Videooppskrifter og tips:

  Black Point Masker med aktivert karbon

  Sunn livsstil Mar 20, 2016 334 Visninger


  Ofte på deksler av magasiner eller i filmer møtes vi kvinner med et porselen ansikt. Hvordan gjør de det? Er det virkelig nødvendig å lage kosmetiske prosedyrer regelmessig for å få et jevnt, vakkert, jevnt og strålende ansikt? Ikke i det hele tatt. For å bekjempe ethvert problem er det hemmelige oppskrifter som kan overgå dyre profesjonell kosmetikk. Den beste måten å bli kvitt sorte prikker er enkel, billig, men så nyttig aktivert karbon.

  Kamedoner forhindrer å leve ikke bare tenåringer, men også voksne menn og kvinner. Årsaken til utseendet på svarte flekker er forbundet med økt frigjøring av talg på grunn av feil diett eller hormonelle forandringer i kroppen. Sebum utskilles gjennom porene til utsiden og blir oksidert i luft, blir svart. Og hvis mikrober eller bakterier kommer inn i porene, begynner de å øke, akne og pustler dukker opp, som ikke kan klemmes ut, spesielt med skitne hender. La oss se hvordan aktivert karbon håndterer et så ubehagelig problem som svarte prikker.

  Fordeler med aktivert karbon

  Hvordan brukes aktivert karbon i medisin? Det er sant et adsorbent som absorberer alle unødvendige stoffer, forurensning, giftstoffer. Vi tar dette stoffet inn for å rense kroppen av negative effekter og takle forgiftning. Prinsippet om rensing er det samme. Masken med aktivert karbon påføres huden, suger ut blokkeringer fra det, alle urenheter og talg. Aktivert karbon dyp renser porene, slik at andre komponenter i masken virker på et dypere nivå. Aktivert karbon smaler perfekt porene. Også dette legemidlet har en bakteriedrepende egenskap - kull desinfiserer huden, som undertrykker utviklingen av betennelse. Vurder noen av de mest effektive masker fra kull.

  Mask av aktivert karbon og gelatin fra svarte prikker

  • en teskje gelatin;
  • spiseskje melk (eller vann);
  • tablett med aktivert karbon.
  • Kross kullet til en tilstand av pulver.
  • Bland aktivert karbon med gelatin og melk.
  • Sett massen i noen sekunder i mikrobølgeovnen.

  Før du bruker masken, må du rengjøre og dampe ansiktets hud. For å gjøre dette kan du lage en lett skrubbe av alle tilgjengelige verktøy. Hvis ikke, rengjør bare ansiktet med en myk vaskeklut. Damp deretter huden med avkok av noen medisinske urter. Hvis porene åpner og huden går tom, vil maskenes virkning bli maksimert. Påfør en maske for å rengjøre huden. Før påføring må du sørge for at det ikke er brennende varmt. Vi kjører masken inn i problemområdene med fingertuppene, og dekker dem bare med et tynt lag av masken.

  Etter fullstendig tørking, fjern masken med et helt tørket stykke. I væsken trengs massen dypt inn i porene, og etter tørking tar du det ut derfra sammen med alle smuss og hatfulle sorte prikker. Dette fantastiske verktøyet har blitt et verdig alternativ til kosmetiske striper fra svarte prikker. Etter at masken er fjernet, bør huden smøres med en lett krem.

  Mask for problem og fet hud

  • aktivert karbon - 2 tabletter;
  • havsalt - en halv teskje;
  • Aloe - noen blader.

  Mask matlaging oppskrift:

  • Aloe forlater vaske, hogge og klemme juice fra dem. For masken trenger 2 ts aloe juice.
  • Bland aloejuice med aktivt karbonpulver og salt. Hvis masken er veldig tykk, kan den være litt fortynnet med vann.

  Påfør masken med et tynt lag på renset og dampet ansikt. Hvis du gjør en ansiktsmassasje i en sirkulær bevegelse, får du peeling - havsalt fungerer som en børste som rydder ut alt smuss. Hold masken i 30 minutter, hvorpå den må vaskes av med vann. Dette middelet hjelper godt med problemhud. Kull danner rent porene, saltet fjerner overflødig sebum, og aloe desinfiserer betennelse på huden. Hvis du gjør en slik maske regelmessig - hver annen dag, etter noen uker blir huden jevn og jevn.

  Is for å begrense porene

  • et halvt glass rent vann;
  • 5 tabletter med aktivert karbon.
  • Slip kullet til pulverets tilstand.
  • Oppløs kull i vann. Hvis kullet ikke er helt oppløst - ikke noe problem, kan du helles det direkte i muggene med korn.
  • Sett formene i fryseren.

  "Svart is" er veldig nyttig for hud med utvidede porer. Den kan brukes etter at maskene beskrevet ovenfor for å konsolidere effekten. Denne isen kan tørke ansiktet om morgenen for å heie opp etter søvnen. Og du kan tørke om kvelden, etter å ha fjernet sminke. I alle fall vil antibakterielt vann rense huden og isen vil begrense porene.

  Aktivt karbon for hudens elastisitet

  • aktivert karbon - 3 tabletter;
  • honning - 1 ts;
  • kosmetisk leire - 2 ts.
  • Bland aktivert karbonpulver med kosmetisk leire for å lage en kremaktig konsistens.
  • Bland i massen av honning, forvarmet i et vannbad.

  Før du bruker masken, er det nødvendig å rengjøre og dampe huden. Det er best å dampe det på urtebuljongen. Etter det gjelder på ansiktet betyr det forberedt med et tynt lag. Vær særlig oppmerksom på problemområdene - huden rundt øynene, nasolabial trekant, panne. Masken skal oppbevares i 30-40 minutter, hvorefter den skal vaskes av med varmt vann. Hvis du, etter vasking av masken, føler seg tett, må du påføre en lett nærende krem ​​på den. Dette verktøyet nærer huden med vitaminer, renser det dypt, og gir også fasthet og elastisitet. Dette er en god måte å holde huden i god form.

  Aktiverte karbonmasker er enkle å forberede, rimelige og svært effektive. Derfor er disse oppskriftene så populære blant de som bryr seg om huden deres og prøver alltid å se perfekt ut. Pass på at du og effektiviteten av masker med aktivert karbon!

  Hvilken type maske med aktivert karbon vil hjelpe fra de svarte punktene i hjemmet?

  Ingen kommentarer enda. Vær den første! 7,620 Visninger

  Mask med aktivert karbon - et effektivt verktøy som vil hjelpe deg med å bli kvitt sorte prikker. Feilfri hud i ansiktet er målet og drømmen til hver jente, og svarte prikker (comedones) blir det største hindret for skjønnhet. Hvilke populære oppskrifter vil eliminere ufullkommenheter?

  Hvordan hjelper aktivert karbon?

  Hittil finnes oppskrifter for å lage kullmasker i stort antall, så selv den mest krevende personen vil kunne finne nøyaktig sammensetningen som vil svare på alle forespørsler: både i egenskaper og konsistens. Aktivert karbon tilhører antall adsorbenter, og hjelper ikke bare med å rense kroppen, men også huden, og eliminerer all slags forurensning og betennelser fra overflaten.

  Det er viktig! Kullmasker oppfyller kravene til en hvilken som helst hudtype, men til tross for dette er det en enkelt begrensning - tilstedeværelsen av utvidede kar på ansiktet, eller annet rosacea.

  Klargjør huden for prosedyren

  Det må huskes at hovedfunksjonen av aktivert karbon i masken vil være fjerning av sorte prikker, så det er nødvendig å sikre sammensetningen av maksimal tilgang til porene:

  1. Til å begynne med bør du vaske ansiktet med vanlig rengjøringsmiddel, det kan være både en gel og et skum for vasking.
  2. Det neste trinnet er å dampe eller påføre gelen. Poreåpningstrinnet må produseres kvalitativt, fordi sluttresultatet fra masken avhenger direkte av det.
  3. Den dampende prosedyren tar i gjennomsnitt 7-10 minutter.
  4. For en større effekt, spesielt med en tendens til utseende av inflammatoriske elementer på huden, kan medisinske urter, for eksempel kamille eller en streng, brukes ved fremstilling av dampbad.
  5. For å gjøre det lettere å påføre masken, anbefales det å sette et bandasje på hodet etter dampprosedyren, og ved bruk av gelen kan den settes på rett før prosedyren.

  Når du bruker gelen for kald hydrogenering, bør du vite at etter å ha påført agenten med et tynt lag, er det nødvendig å sette en polyetylenfilm på toppen, hold i 5-9 minutter. Deretter må du forsiktig fjerne filmen i ett område, tørke av rester av gelene og påfør en maske. Så kan du gå til den andre delen, og så videre i alle ansikt.

  For referanse! Den gjennomsnittlige kostnaden for en hydrogeneringsgel er 1500-2000 rubler for 250 ml, den er også egnet for alle hudtyper.

  De beste oppskriftene for kullmasker

  Nesten hver oppskrift på en maske med aktivert karbon er svært effektiv og hjelper ikke bare med å rense huden, men forbedrer også sin mikrosirkulasjon og elastisitet. Kostnaden for en slik maske er svært minimal, og resultatet blir ikke verre enn prosedyren utført i hytta. Det siste trinnet vil være å bruke et næringsstoff eller fuktighetskrem.

  Gelatin og aktivert karbon

  Masken påføres huden med fingerputer eller med en spesiell børste med stive børster. Denne arten er sterkt anbefalt for bruk på de mest problematiske områdene i ansiktet - på pannen, haken og på nesen.

  Følgende ingredienser er nyttige for å lage en maskeblanding:

  • en halv tablett av aktivt kull;
  • 2 g gelatin;
  • 5 g melk eller vann.

  Det aktiverte karbonet skal knuses til en støvstat, blandes med gelatin, og deretter tilsettes væske til en pastaformig blanding oppnås. Det anbefales å bruke melk, fordi det påvirker huden mer forsiktig enn vann.

  Tips! For å oppløse gelatinen kan du bruke et vannbad eller du kan bare varme det i mikrobølgeovnen. Når en ønsket jevn konsistens dannes, må den legges til side for en stund, slik at den blir litt avkjølt til romtemperatur for å unngå reaksjon på huden.

  Den resulterende maskefilmen forblir på ansiktet i en kvart time, muligens mindre, tiden bestemmes av alvorlighetsgraden av problemet og tørkehastigheten av sammensetningen. Etter at tiden er gått, blir filmen forsiktig hekta og fjernet. Ser på baksiden av filmen, kan du se alt skitt og slike uoppløste sorte prikker.

  Resultatet vil bli merkbart etter første søknad, da maskefilmen er det beste forebyggende verktøyet i kampen mot dannelsen av svarte prikker. Du kan bruke den en gang i uken.

  Fra aloe juice og aktivert karbon

  Masken påføres huden langs massasjelinjene i ansiktet i sirkulære bevegelser. Denne typen prosedyren anbefales for personer utsatt for utseende av betennelseselementer i ansiktet.

  Følgende stoffer er nødvendige for forberedelse:

  • 5 g aktivert karbon;
  • 5 g aloe frisk juice;
  • 2,5 g havsalt;
  • et par dråper tea tree olje;
  • 7 g vann.

  Det knuste aktiverte karbonet blandes med salt, olje og aloe juice, deretter tilsettes vann for å oppnå en myk konsistens. På ansiktet hold massen i ikke mer enn 20 minutter, hvorpå du skal vaske med vanlig varmt vann.

  Med yoghurt og aktivert karbon

  Masken påføres huden med massasjebevegelser. Denne typen er ideell for avgiftning av huden.

  Følgende stoffer er nødvendige for forberedelse:

  • 8-10 g aktivert karbonpulver;
  • 5 g sitronsaft;
  • 20-25 g naturlig yoghurt uten forskjellige tilsetningsstoffer.

  Ingrediensene tilstede blandes grundig og påføres deretter ansiktet. I 20-25 minutter forblir masken på ansiktet. Det skal vaskes med bare varmt vann. Når du bruker denne masken for å rense huden, er det best med et dampbad.

  Rose vann og aktivert karbon

  Pink vann i masken, lindrer godt sliten hud i løpet av dagen, ideelt for de som ønsker ikke bare å oppdatere ansiktet, men på samme tid til å slappe av litt.

  For å forberede en blanding av masker trenger du følgende ingredienser:

  • 10-12 g knust aktivert karbon;
  • 2-3 dråper tea tree essensielle olje;
  • 20-25 g rosevann.

  Rekrutterte deler av oppskriften forsvinner forsiktig, og blandingen overføres til ansiktet. Masken er igjen på huden i en kvart time, og deretter skyllet av med varmt vann.

  Nuance! Masken med rosenvann er mer anbefalt for fet hud, fordi den klare seg godt med unødvendig glans på ansiktet. For sensitiv eller tørr hud, skal essensiell olje fjernes fra denne oppskriften, i så fall vil huden motta fuktighet.

  Med kosmetisk leire og aktivert karbon

  Masken med tilsetning av kosmetisk leire er den beste rengjøringen for problemhud.

  Masken inneholder følgende komponenter:

  • to tabletter av aktivert karbon;
  • 10-12 g kosmetisk blå leire;
  • 15-20 g kokt vann eller melk.

  Aktiverte karbontabletter skal knuses til støv, legg til dem kosmetisk leire og hell varmt vann eller melk, noe som er mer som. Gi litt brygge, konsistensen av blandingen er veldig lik den fettfattige rømme.

  Påfør ansiktet med en tampong eller en spesiell børste, uten å komme inn i øyet. Masken er på ansiktet i ikke mer enn 15 minutter, så blir det bare vasket av med varmt vann.

  Klassisk versjon med aktivert karbon

  Den enkleste måten å forberede en maske på vil også være den raskeste. Masken inneholder bare to ingredienser: To tabletter med aktivert karbon og 10-12 g kokt eller filtrert vann. Rør komponenter for å oppnå slurry. Påfør blandingen på huden. Vent til det er helt tørt og skyll grundig med varmt vann.

  Maske skrubbe

  Scrub mask oppskrift er litt forskjellig fra den klassiske og bare i proporsjoner. For å få det, må du slipe aktivt karbon og gradvis tilsett vann til du får konsistensen av tykk pasta. Søk på problemområder. Etter 10 minutter er det nødvendig å fjerne maske-skrubbe og fukte ansiktets hud med en passende krem.

  Hudpleie med isbiter og aktivert karbon

  Det er en fantastisk redning for fet hud - disse er isbiter laget hjemme med de rette ingrediensene: vann og selvfølgelig aktivert karbon. En tablett av kullet må knust til støv, helle kokende vann på 100 ml, meget god blanding og helles i på forhånd fremstilte former. Plasser arbeidsstykket i fryseren i minst 24 timer. Du kan bruke slike fantastiske kuber hver dag etter å vaske ansiktet ditt.

  Effekt av kullmasker

  Når du bruker oppskrifter på hjemmelagde trekullmasker, kan du ikke bare fjerne svarte flekker. Andre viktige fordeler med prosedyren:

  • reduksjon av fet hud;
  • rensing porene fra smuss og støv;
  • utjevning av mimic rynker;
  • Tilstedeværelsen av anti-inflammatorisk effekt.

  Det er verdt å huske at det ønskede resultatet kun kan oppnås ved systematisk bruk av en maske med aktivert karbon i ansiktet.

  Søknadstips

  For at kullmasken skal være størst, er det nødvendig å følge noen enkle regler som skal gjelde. De vanligste er følgende:

  1. Masken skal bare påføres den forberedte huden med godt åpne porer.
  2. Rensing utføres ikke mer enn en gang i uken. Kurset består av minst 6 prosedyrer.
  3. Pause mellom kurs skal være 2,5 til 3 måneder.
  4. Før masken skal påføres, skal det utføres en følsomhetsprøve. Sannsynligheten for allergi er svært minimal, men som med hvilken som helst annen kosmetisk prosedyre er reaksjonen på formuleringene mulig. Kontroller at reaksjonen skal ligge på håndleddet.
  5. Bruk av det første laget med en maskefilm utføres ved å svinge bevegelser, på toppen av et par flere lag, før du danner en flat overflate.
  6. Gelatinemaske tatt for å ta av oppover i et enkelt stykke, resten blir bare vasket av med vann.
  7. Å legge en maske på lepper og øyne, så vel som øyenbrynene, er strengt forbudt.

  For fremstilling av masker ved bruk av fersk kull, knust til konsistensen av pulveret, umiddelbart før prosedyren. Ved tilføyelse til sammensetningen av aktivert karbon begynner masken å virke på en kompleks måte. Derfor er disse verktøyene anbefalt for kvinner i ulike aldre, fordi de vil returnere huden samme skjønnhet og sunn farge.

  Flere Artikler Om Typer Acne