Ifølge statistikk, komedoner eller svarte prikker er det mer enn 90% av folkene. Hvorfor ser de ut? Kan jeg bekjempe dem? Og i så fall, på hvilken måte? Vi svarer på alle spørsmål og presenterer de beste produktene fra svarte flekker, ifølge huden.rus mening.

 • Årsaker til svarte flekker
 • Metoder for å kvitte seg med sorte prikker
 • Sammensetningen av kosmetikk mot svarte prikker
 • Den beste kosmetikken mot svarte prikker
 • Forebyggende tiltak
 • Salon prosedyrer

Årsaker til svarte flekker

Akne er et problem som eiere av oljeholdige og blandede hudtyper er mest kjent med. De er preget av aktiv sebumsekresjon, brede porer og hyperkeratose - patologisk fortykning av stratum corneum i epidermis. Med vanlig og tørr hud er akne mindre vanlig.

Svarte prikker er typiske for fet og problem hud. © iStock

hormoner

For produksjon av sebum i kroppen møter mannlig hormon testosteron, så hud av menn er vanligvis fetere enn kvinner: jo høyere nivået av testosteron, desto mer sekresjon sebaceous glands utskiller.

Årsaken til ungdomsproblemer er ustabile hormoner. Den samme grunnen fører til utseendet av akne hos kvinner i moden alder - et hormonelt hopp oppstår under graviditet og ved overgangsalderen.

mat

Ifølge enkelte rapporter kan spising av store mengder raske karbohydrater påvirke størrelsen og funksjonen til talgkjertlene, og dermed øke produksjonen av talg. Direkte bevis er ikke nok ennå, men mange har notert en forbedring av tilstanden til huden med lavt karbohydraterhold og sukkeravslag.

Utilstrekkelig rensing eller peeling

I motsetning til tro kan grunnlaget ikke ødelegge huden, men analfabeter renser helt. Et tett grunnlag kan ikke vaskes av med en enkelt gest, så det er greit å skille mellom sminkefjerning og direkte hudrensing.

Melke- eller rensolje, så vel som micellarvann, vil være ideell som den første fasen av kveldsvask.

Deretter skal du vaske med vann med et renseprodukt, for eksempel en skummende gel, for å fjerne gjenværende sminke og melk eller olje fra huden.

Blant årsakene til svarte flekker på ansiktet - effekten av hormoner. © iStock

Metoder for å kvitte seg med sorte prikker

Gjør disse prosedyrene regelmessig hvis du trenger et raskt og tydelig resultat. Og for å opprettholde effekten, vil det bidra til kompetent daglig pleie.

Leirebaserte rensemasker absorberer talg og forhindrer betennelse.

Exfoliants, både mekaniske (scrubs) og kjemiske (peelings), fjerne stratum corneum av epidermis, forenkle frigjøring av talg, bidra til reduksjon av sebaceous plugger. Noen scrubs har antibakterielle og anti-inflammatoriske effekter.

Mekanisk rengjøring - en effektiv måte å raskt kvitte seg med akne og komedoner. Utfør denne prosedyren er bedre med en spesialist. Ulempen er at rehabiliteringsperioden etter rengjøring kan ta opptil en uke.

Svarte prikker vises både i ung og i voksen alder. © iStock

Sammensetningen av kosmetikk mot svarte prikker

Som en del av produkter som er rettet mot å bekjempe svarte flekker, virker som regel "fighters" vanligvis.

Leire er et utmerket absorberende middel som effektivt fjerner talg fra overflaten av huden. Leirmasker hindrer utseendet til komedoner og hudormer.

AHA- og BHA-syrer (salisylsyre, melkesyre, glykolsyre) oppløser intercellulære bindinger og akselererer bortskaffelsen av epidermis fra døde hudceller som blokkerer talg.

Zink dreper bakteriene Propionibacterium acnes, forårsakende agenter av akne og akne.

Svovel reduserer sebumsekresjonen.

Grønn teekstrakt har sterke antiseptiske egenskaper.

Den beste kosmetikken mot svarte prikker

Hvis de sorte prikkene medfører ulempe, se etter følgende kosmetikk på hyllene i butikkene - det beste, ifølge redaktørene til skin.ru.

fuktighetskremer

For å beskytte seg, blir renset "til squeak", men ikke fuktig hud, utsatt for enda mer sebum. Derfor må du ikke overse fuktighet. Hvis porene er utsatt for blokkering, velg lys fuktighetskremer i form av geler eller kremer uten oljer.

Fuktighetsgivende gel-ansiktskrem uten oljer, Kiehl's

Komplekset av vitamin E, ekstrakter av antarcticin og ørkenplanter beskytter cellene i epidermis fra frie radikaler. Glyserin, på grunn av sin iboende hygroskopisitet, tiltrekker vann og holder det i hudcellene, og bidrar til å opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.

Krem-sorbet for oljeaktig og blandet hud "Vivifying moisturizing" matter, Garnier

Grønn teekstrakt i formelen er kjent for sin antioksidant effekt. Produktkontrollene skinner, danner fuktighet og mykner huden.

rensing

Hudpleie begynner med riktig rensing. Sminke, spesielt tett, fjern med et spesielt verktøy, og vask deretter med vann, ved hjelp av et ikke-aggressivt vaskemiddel. For å dype huden, bruk ansiktsmasker.

Cleansing Micellar Oil, Decléor

På grunn av den spesielle formelen med miceller og oljer, er dette produktet i stand til å løse selv de mest motstandsdyktige kosmetikkene uten skade på huden. Parabenfri, egnet for å fjerne sminke fra øynene.

Micellar gel for ansiktet, Garnier

Formula 2-in-1 fanger fett-, smuss- og sminkeprodukter, slik at huden blir ren og frisk. For å myke og fukte, har drueekstrakt blitt tilsatt til blandingen, som også har vist seg å være en effektiv antioksidant.

eksfolierende

Eksfoliering er et nødvendig stadium av omsorg, spesielt i hyperkeratose. Mange mennesker hopper over denne prosedyren, og forgjeves: Cornified skin flakes bidrar til blokkering av porer og reproduksjon i munnene av hårsekkene av propioniske aknebakterier, den primære kilden til inflammatoriske prosesser.

Smoothing Exfoliating Exfoliance Confort, Lancôme

Delikat kremaktig krem ​​fjerner døde hudpartikler uten ubehag til huden. Passer til tynn og sensitiv hud.

Night Peeling Idéalia, Vichy

Eksfolierende kompleks (glykolsyre + Hepes 5%) akselererer prosessen med fornyelse av epidermale celler, forbedrer hudtekstur, reduserer størrelsen og mengden aldersplass og spor av post-akne. Den spesielle tekstur av lotionen uten eksfolierende granulat skader ikke huden.

Ansiktsmasker

Mineral Pore Cleansing Mask, Vichy

Den hypoallergeniske formelen med to typer leire (kaolin og bentonitt) renser effektivt porene, og fjerner forurensning fra dem. Mykningskomponentene allantoin og aloe vera forhindrer huden i å tørke ut, og vannet fra de termiske fjærene nærer det med mineraler.

Amazon White Pore Cleansing Mask, Kiehl

Amazonian leire- og bentonittkampbakterier og overflødig sebum i porene har aloe vera en mykningsvirkning som hindrer absorberende stoffer i å forstyrre hudens lipidmantel.

Forebyggende tiltak

Hvordan forlenge resultatet etter kosmetisk rensing og sikre forebygging av ufullkommenheter?

Grunnlaget for å forebygge svarte prikker - grundig rensing. © iStock

Ikke glem om sminkefjerning: uansett hvor hardt du er trøtt, vask før sengetid er et must. I motsetning til myter er såpe i denne virksomheten en dårlig hjelper. Vi foreslår at du bytter til et to-trinns system som er populært i Asia. Først renser vi huden på kosmetiske produkter med hydrofil olje eller micellar vann, og vi vasker oss med vann ved hjelp av rensegel eller skum.

Fuktighetsgivende - et løfte om vakker hud. Uten vanlig hydrering blir huden ikke bare raskere, men skiller også ut mer fett, som vi flittig prøver å vaske av, og forårsaker dermed enda mer skade på epidermis.

Hvis mulig, ikke rengjør porene selv. Ved å gjøre dette risikerer du å få negative konsekvenser i form av rosacea. Men hvis du virkelig vil, bruk spesielle rengjøringsstrimler, som selges i et apotek.

Salon prosedyrer

Den mest effektive prosedyren mot komedoner i nasalområdet er ansiktsrengjøring av en skjønnhetspleie. Den kan utføres manuelt eller ved hjelp av ultralyd- og vakuumteknologi. Den sistnevnte metoden er den mest effektive, men den mest traumatiske for huden.

Det beste middelet for svarte flekker på ansiktet

Med komedoner, eller som de blir populært kalt "sorte prikker", kom alle over. De er ufarlige, gir nesten ikke opp, men ødelegger utseendet, huden ser urent ut. Dette er faktisk en skitten, fettete plugg. For å løse problemet, bruk den beste løsningen for svarte punkter i henhold til våre anbefalinger eller besøk skjønnhetssalongen.

Årsaker til tilstoppede porene

De svarte prikkene i ansiktet er tette knuter i porene. Partiklene av subkutant fett blandet med døde celler, støvpartikler, og under påvirkning av oksygendannelse formørket. Komedoner er vanligvis konsentrert på steder der epidermis er fetere - dette er haken, pannen, nesevingene, på leppens kant, inne i øret.

Det virker som ingenting forferdelig, bare utseendet skiller seg ut, men dette er ikke helt så. Comedones forstyrrer normal puste av huden, absorpsjon av næringsstoffer fra kosmetiske produkter. I tillegg, i svært sjeldne tilfeller, kan svarte flekker bli betent.

Og provoserer dannelsen av komedoner:

 • Utilstrekkelig rensing av huden, mangel på riktig omsorg;
 • Kosmetikk laget på voks eller fett base;
 • Kosmetikk som ikke samsvarer med typen av epidermis, feil valg;
 • Økt irritasjon av epidermis, hyppig bleieutslett, overdreven svette i varmen;
 • Hormonale forstyrrelser som provoserer det aktive arbeidet i talgkjertlene, som en konsekvens av et overskudd av subkutant fett;
 • Gunstig klima for dannelsen av komoneser (høy luftfuktighet, støvhet, gassforurensning);
 • Konstant nervøs spenning, stressende situasjoner;
 • Dårlig ernæring (som betyr mager på vitaminer, ernæringsmessige komponenter, mineraler);
 • En slags reaksjon på stoffet.

For å bli kvitt svarte flekker er det ikke nødvendig å besøke skjønnhetssalonger, det er nok å konsultere en kosmetolog og følge hans anbefalinger. Hovedvekten i å løse problemet er på dyp rensing.

Hvordan bli kvitt komedoner

Essensen av behandlingen av comedoner innebærer tre stadier:

 1. Løse strukturen i utdanningen selv;
 2. Fjerning av rester fra smuss, fettete trafikkorker;
 3. Forebygging for å forhindre problemer i fremtiden.

For at sebaceous korken skal forlate porene, er det nødvendig å oppløse det så mye som mulig, for å male det i fine partikler. I skjønnhetssalongen vil du bli tilbudt mange alternativer for maskinvare kosmetologi, kjemisk peeling. For å løse disse problemene, anbefaler kosmetologer støvsuging eller en ultralydprosedyre for ansiktet. De er trygge, ikke forårsake ubehag, komplikasjoner. I tillegg til rensing, fjerning av sebaceøse knuter stimulerer disse teknikkene fiberfornyelsesprosesser, produksjon av kollagen, elastin, forbedring av metabolske prosesser og mikrosirkulasjon. Etter prosedyren vil huden glede seg over porene, utrolig mykhet.

Kjemisk peeling er en effektiv prosedyre i kampen mot tilstoppede porene. Vevene påvirkes av ulike syrer. De ødelegger døde celler, oppløser fettete plugger og fjerner dem fra porene. Ikke alle kan gjøre denne rengjøringen (kjemisk peeling har en rekke kontraindikasjoner), og etter det vil det ta litt tid å reparere vevet. Etter peeling med syrer, vil den gamle huden flakse ut - den ser ujevne ut, men resultatet etter rehabilitering forventes å være utmerket.

Hvis det ikke er mulig å besøke en skjønnhetssalong, dra nytte av profesjonell hjelp, har mange bedrifter utviklet kosmetikk for å fjerne komedoner og komposisjoner til hjemmeskall. Det er populære skrubbeoppskrifter, de vil også være nyttige. La oss dvele på farmasøytiske og kosmetiske produkter for å bekjempe komedoner.

Hva vil hjelpe apoteket

Et effektivt middel for svarte flekker finnes på apotekets kiosk for en rimelig mengde. Hovedfordelen ved slike legemidler er at i tillegg til fjerning av defekter, kan du stabilisere arbeidet i talgkjertlene, redusere produksjonen av subkutant fett. Herfra øker sannsynligheten for ytterligere problemer betydelig.

Hva er salven fra de svarte punktene å velge? Vi tilbyr noen alternativer for budsjett og samtidig effektiv løsning på problemet:

 • Differin er en populær salve for tilstoppede porer og akne. Det vil koste rundt 750 rubler. Den aktive ingrediensen er en syntetisk versjon av retinsyre. Legemidlet bløter problemknude perfekt, lindrer betennelse og følger med restaurering av huden. Det anbefales å differinere fra svarte prikker for å søke 1 gang per dag. Tenk på at dette er et aktivt stoff, det brukes til å behandle akne. Før bruk må du kontakte legen din om doseringen, for ikke å få peeling og kløe i stedet for komedoner.
 • Retinoic salve - effektiviteten av stoffet er bevist av positive pasient vurderinger. Som et aktivt stoff brukes en av retinol-former (vitamin A). Legemidlet reduserer aktiviteten til talgkjertlene, reduserer betennelse og øker cellens immunsystem. Behandlingsforløpet er opptil 3 måneder og involverer daglig søknad to ganger.

Retinoic salve er en annen dosering av det aktive stoffet, slik at du kan velge riktig alternativ for hudtype. Med økt fettinnhold i epidermis, anbefales det å bruke en salve med en dose på 0,1%, for tørr eller følsom - 0,05%. For ett rør av stoffet vil du gi 250 rubler. Vær forsiktig, et overskudd av vitamin A forårsaker kløe, rødhet, og gravide og ammende mødre bør nekte slik behandling.

 • Zinksalve er et universelt middel for hudproblemer. Brukes til å behandle dermatitt, solbrenthet i alle aldre. I kampen mot svarte prikker er det også nyttig. Zinksalve virker samtidig i to retninger: sink dræper bakterier, tørker epidermis, og petroleums gelé myker vev og effekten av sink på celler. Som følge av regelmessig bruk av huden blir ren, er porene smalere. På bekostning av kjøpet av stoffet vil koste 50 rubler.
 • Ichthyol salve - refererer til budsjettmidler mot akne, akne og komedoner. Legemidlet forbedrer blodsirkulasjonen, har antiinflammatorisk effekt og er egnet for alle typer hud. Det blir brukt med glycerin, om egenskapene som leses her. For å gjøre dette, bland 1 del glycerol med 4 deler ichthyol salve. Fordel den forberedte sammensetningen på problemområder. Deksel med plastfolie for å holde den våken, sikker med et bandasje. Gjør prosedyren før sengetid slik at legemidlet vil fungere over natten. Etter 2 behandlinger vil huden bli ren, uten feil og svarte inneslutninger.

Ichthyol salve er billig (100-120 rubler), men kan brukes til å behandle akne, akne og koke. Det er et middel til kontraindikasjon. Salve skal ikke brukes av gravide, ammende, barn under 12 år, med kreftproblemer og en individuell allergisk reaksjon på komponentene.

Farmasøytiske salver er en god metode for å løse hudfeil. De handler målrettet og brukes kun på problemområder.

Før du bruker et legemiddel, les nøye instruksjonene for bruk, kontraindikasjoner og dosering. Sørg for å konsultere en hudlege eller kosmetolog for å unngå motsatt effekt av behandlingen.

Kosmetiske produkter mot komedoner

Kosmetiske selskaper sløste ikke med sin tid og skapte sine egne muligheter for å bekjempe poreforurensning. Effekten av kosmetiske produkter er delvis redusert, men behandlingen foregår uten høy risiko for bivirkninger, med et minimum av kontraindikasjoner.

 • Krem "Baziron" (laget i Frankrike) - regnes som det beste kosmetiske produktet for forsiktig og effektiv fjerning av sebaceousplugger. Fransk krem ​​fra de svarte prikkene i ansiktet gir ikke spor. Det bekjemper bakterier, normaliserer utgivelsen av fett. Etter bruk av stoffet begynner huden å puste aktivt, en sunn, jevn skygge vises. Du kan kjøpe Basiron i en spesialbutikk eller bestille den online.
 • Krem "Propeller" (laget i Russland) - avfetter overflaten av ansiktet, bidrar til å kvitte seg med tilstoppede porer forsiktig og effektivt. Produktets sammensetning omfatter naturlige planteekstrakter, en blanding av essensielle oljer og syrer. Påfør gel fra svarte flekker før du vasker på huden, massasje i noen minutter, skyll med vann. Gjenta prosedyren om morgenen og kvelden. Propellen fra de sorte prikkene vil koste 100 rubler.
 • Kremet fra de svarte flekkene på ansiktet "Klenzit" (laget i India) er et reelt middel for huden basert på retinoid. Den brukes mot åpne og lukkede former for komedoner, for mild rensing av integras, for herding av akne. Påfør ansiktscreme strengt 3 måneder, selv ved behandling av et problem i forkant av tiden. Før du påfører produktet, rengjør ansiktet med melk og tørk det. Deretter prikk verktøyet på problemet knuter, masser i 1-2 minutter.

Bruk legemidlet de første 2 ukene annenhver dag, og deretter daglig.

Salve fra svarte flekker på grunnlag av retinol (vitamin A) og dets derivater anbefales ikke til bruk på varme, solfylte dager. Retinoider øker følsomheten til huden til ultrafiolett, derfor fremkaller de utseendet på aldersflater når de blir utsatt for solen.

Noen tips om hvordan du kan forhindre et problem

Det er ikke nok å bli kvitt komedoner, prøv å forhindre at de kommer tilbake:

 • Rengjør huden med spesielle midler, ikke rent vann;
 • Utfør regelmessig rensende masker med aktivert karbon;
 • Bli vant med å bruke hjemme scrubs, peeling prosedyrer;
 • Spis bedre, vær mindre nervøs;
 • Bli kvitt dårlig kosmetikk;
 • Ta pauser mellom sminke for å få huden til å puste mer.

Rensing er et viktig skritt i daglig pleie. Det er ingen mening å bruke nærende kremer og vente på et høyt resultat hvis porene er tilstoppede. Frigjør dem fra fettete knuter for å åpne vei for vitaminer, mineraler og oksygen til cellene.

Det beste middelet for svarte prikker

Svarte prikker (comedones) - en blodpropp som består av talg og døde celler i hårsekkelen.

En blodpropp eller kork forstyrrer normal funksjon av huden, slik at den ikke puster. Når bakterier går inn, begynner betennelse.

Det er mange medisiner for å kvitte seg med dette problemet. De er forskjellige i sammensetning, kost og metode.

Det kan være farmasøytiske produkter, kosmetikk, som kan kjøpes i butikker med kosmetikk og folkemidlene.

Kosmetologen vil også bidra til å kvitte seg med svarte flekker, og dette alternativet er sikrere, siden spesialisten har de nødvendige ferdighetene og utfører prosedyren i et sterilt rom.

Men kosmetologitjenester er ikke rimelige for alle. Hvis du følger hygieneregler, kan du rense ansiktet selv hjemme.

Hvilke stoffer kan bidra til å kvitte seg med problemet? Vi tilbyr en oversikt over de beste verktøyene fra svarte prikker.

Beste legemidler

Differin

Ganske populær salve for akne og svarte flekker. Den aktive ingrediens er en syntetisk analog av retinsyre. Narkotikaaksjon:

 • reduserer mengden fett som produseres av huden;
 • regenererer;
 • kan myke innholdet av komedoner og hjelpe sebum og smuss komme ut.

Påfør legemidlet bør være en gang om dagen, punkt. Sensitiv og delikat hud reagerer ofte på salven ved skalering, tørrhet, brennende, betennelse.

Slike reaksjoner kan utløses av det faktum at stoffet er i stand til å trekke ut toksiner. Og i begynnelsen kan de eksisterende inflammatoriske prosessene forverres.

Da forsvinner disse bivirkningene. Men for sensitiv hud er det bedre å velge et annet stoff.

Kostnad: 700-750 rubler.

Sink salve

Dette er en av de beste apoteksprodukter fra svarte flekker på nesen og i andre områder. Legemidlet har et bredt spekter av handlinger, det bidrar til å bli kvitt ikke bare komones, men også dermatitt, akne, andre hudsykdommer og solbrenthet.

Salven har nesten ingen kontraindikasjoner, unntatt individuell intoleranse. Egnet selv for sensitiv hud og baby hud.

Zink tørker, men forteller ikke: det er petroleumsglass i sammensetningen, som perfekt fuktighet og regenererer.

Sink er en antiseptisk, tillater ikke bakterier å formere seg. Det kan myke innholdet av komedoner og smale porer.

Salven påføres på det rensede ansiktet med et tynt lag opptil seks ganger om dagen med et intervall på 2-3 timer. Hvis det ikke er mulig å bruke preparatet i løpet av dagen, kan du søke om natten og vaske det bare om morgenen.

Kostnad: 50 rubler.

Salisylsyre

Et annet godt middel for akne og svarte prikker, er mye brukt i sammensetningene av kjemiske peeling. Exfoliates, forsiktig fornyer huden, påvirker overflaten og mellomlagene i huden.

Salisylsyre er i stand til:

 • fjern smuss fra porene;
 • normalisere sebaceous kjertler;
 • eliminere postacne;
 • skille av;
 • myke comedones;
 • tørre sår.

Syr løser protein i sammensetningen av epidermis, fremmer hudfornyelse og eliminering av trafikkork. Gradvis tynn hud eliminerer svarte prikker.

Legemidlet er ikke brukt under graviditet, laktasjon, nyresvikt.

Vilkår for bruk av salicylsyre:

 1. For å fjerne sorte prikker egnet verktøy med en konsentrasjon på 5%. Hvis huden er følsom, bør du begynne med 1%, deretter gå til 3%, hvis det ikke er peeling, brennende og tørking ut.
 2. Gjelder kun på problemområder. Salicylsyre peels kan brukes opptil to ganger i uken i to måneder.
 3. Etter prosedyren skal huden behandles med alkoholfri tonic og fuktet med en lett krem.

Kostnad: opptil 30 rubler.

Den beste kosmetikken

Svarte prikkede striper

Strimler for nesen, haken og pannen av noen merker (Propeller, Garnier, Nivea, Cettua) består av glatte og klebende sider.

Forskjellige stoffer påføres på klebemiddelsiden for å gi en "spennende" effekt. Etter liming holder strimlene seg til uregelmessigheter på huden.

Mekanisk er comedoner vanskelig å fjerne på grunn av dybden av porene, men effekten av stripene er mykere. Stikker til toppen av korken, de trekker den forsiktig ut uten å skade huden.

Produsenter av striper er beriket med forskjellige tilsetningsstoffer som bidrar til innsnevring av porer og akselerert regenerering.

I tillegg har enkelte strimler (kull) i deres sammensetning komponenter som absorberer giftstoffer og smuss. De renser, normaliserer sebaceous kjertlene, reduserer talg.

Strimlene er kun festet til våt hud. Fuktighet aktiverer tilsetningsstoffer.

Vilkår for bruk:

 1. Vask ansiktet, bruk en skrubb, skyll av skrubbe og klapp huden med et håndkle.
 2. Før du bruker, bør du dampe huden. Dampen åpner porene, som muliggjør bedre fjerning av komedoner. Du kan bruke badekaret av kamille, salvie eller te tre.
 3. Lim stripen, forsiktig glatt og trykk til huden, noe som gir en sterk hitch.
 4. Hold verktøyet på huden bør være ca 10 minutter. Noen strimler fjernes vått, noen bare etter fullstendig tørking. Det er nødvendig å lese instruksjonene nøye.
 5. Etter bruk, tørk ansiktet med en bomullspinne dyppet i micellar vann, som vil fjerne resterende lim overflaten.

Stripes for black dots - et effektivt verktøy. Etter fjerning av talg, forblir et tomrom i pore, som raskt blir forurenset igjen. Av denne grunn, umiddelbart etter påføring av lappen må du lukke porene.

Dette vil hjelpe isbiter eller andre måter å begrense porene på. Påfør stripene skal være tre ganger i uken.

Koreanske rettsmidler for svarte flekker

Koreansk helt ren hudkult sprer seg veldig raskt i andre land.

Sørkoreanske kosmetikk regnes som en av de beste på grunn av sin høye effektivitet og naturlige ingredienser. Lindrer akne, svarte flekker og andre hudfeil.

Vurdere en av de beste middelene til sørkoreanske merkevarer som vil bidra til å glemme problemet med svarte prikker.

Mask dermal

Dermal Charcoal Collagen Essence Mask inneholder kull ekstrakt, kollagen, aloe juice, glycerin og mange andre komponenter.

Gir dyp rensing av porene fra smuss, fjerning av overskytende sebum, døde hudceller, utjevning av lindring av huden. Huden blir mindre fet, betennelsen forsvinner.

Kullmasken er spesielt utviklet for å hjelpe mot fet hud og akneproblemer. Dører rent porer av smuss, fjerner overflødig fett. Alle hudmaskene er basert på marine kollagen, som ekstraheres fra fisk.

søknad:

 1. Fjern masken fra posen, rett, forsiktig på ansiktet.
 2. Fordel masken på ansiktet, fra nese til kanter, trykk forsiktig på huden.
 3. La i 20 minutter, ta av, gjør en lett massasje med rene fingre for bedre absorpsjon.
 4. Det bør gjøres før sengetid, slik at gelen kommer i kontakt med huden i lengre tid og vaske om morgenen.
 5. Utseendet til ødem, rødhet, kløe er usannsynlig.
 6. Ikke bruk på huden med solbrenthet, problemområder, eksem og dermatitt.
 7. Ved kontakt med øynene, skyll med vann.
 8. Tørker raskt, så bruk umiddelbart etter fjerning fra emballasje.
 9. Påfør to ganger i uken.

Etter påføring blir huden jevn, ren, uregelmessig og svarte flekker forsvinner.

Kostnaden for en maske er 70 rubler.

Koreanske vulkanske askeprodukter

Spesielt populært er masker og såper med vulkansk aske.

Vulkanisk aske er et absorberende stoff som absorberer store sekreter av talg og andre urenheter, og metter huden med mikroelementer.

Fjerner akne helt innen en måned (hvis utslett ikke er forårsaket av hormonforstyrrelser og andre alvorlige indre patologier) og forbedrer hudens generelle tilstand.

Leirmasken fra Daycell JeJu Dol Hareubang vulkansk porr leirepakke med vulkansk aske løsner urenheter, fjerner svarte flekker, danner rent og forsiktig bryr seg om huden. Bekjemper problemet med forstørrede porer og overdreven sebum.

Hvit leire kan eksfoliere døde celler, nærme mikroelementer, gjenopprette, lindre kløe og irritasjon. Sammensetningen inneholder ekstrakter av medisinske planter, som har tonic, fuktighetsgivende, utjevning, foryngende virkning.

Små rynker og hudavlastning er glatt. Huden er mattet, etterlater en fettete glans, porene er innsnevret, og komedoner fjernes. Huden blir myk, fløyelsaktig, utstråling.

Du vil røre huden hele tiden, men det er bedre å avvenne deg bort fra denne dårlige vanen, ellers kan du bruke smuss.

Masken er tykk, men lett påført, og også lett å vaske av. Ingredienser: vulkansk aske, hvit leire, heksehasselvann, ekstrakter av salvieblad, sitronbalsam, misteltein, johannesurt, papaya, anis.

Påfør på renset hud, unngå øyeområde. Slipe slik at porene er helt skjult under masken. Når det gnis, absorberes det bedre. Skyll med varmt vann etter 20 minutter. Påfør opptil to ganger i uken.

Kostnaden ved å pakke 50 g (nok til flere bruksområder): 400-500 rubler.

Innisfree Jeju Volcanic Pore Såpe vulkansk leire såpe renser også huden av smuss og strammer porene. Lett såpe skum kan absorbere talg, trekke ut forurensning fra dybden av porene, myke sebaceous plugger, eliminere toksiner.

Avlastningen av huden er jevnet, huden er mettet med sporstoffer, oljeaktig glans går bort. Såpe tørker acne, fremskynder sin helbredelse og gjør dem mindre merkbare. Det finnes ingen parabener, fargestoffer, syntetiske smaker i produktet.

Ved hjelp av masken, som kommer med såpe, må du lage et frostfritt skum. Påfør deretter det på ansiktet, masser huden i et par minutter, skyll med varmt vann. Deretter bør du bruke tonic på huden.

De beste rettsmidler for sorte prikker gjør det selv

Mask med aktivert karbon

Masker fra svarte flekker, laget av de enkleste og billigste komponentene, viser seg ofte å være mye mer effektive enn kosmetiske produkter kjøpt til en ganske høy pris.

En av de beste masker fra svarte flekker er anerkjent som en maskefilm med aktivert karbon og gelatin. Billig og effektivt alternativ til rengjøringsstrimler. Oppskriften består av aktivert karbon, gelatin og melk (det er bedre å ikke erstatte med vann).

Aktivt kull absorberer, trekker i smuss, støv, sebum, forbedrer hudfarge, tørker, strammer porene.

Gelatin gir huden elastisitet, forynker, exfoliates det øvre laget av epidermis, nærer huden, forbedrer metabolisme, myker, whitens litt. Gelatin må velges uten lukt og uten gulaktig fargetone.

Melk mykner handlingene til de to andre komponentene, gjenoppretter hudbeskyttelse, glatter lettelsen, gir mykhet, fløyelsaktig, forbedrer hudfarge, forynker.

forberedelse:

 1. Grind en tablett med aktivert karbon.
 2. Legg til to teskjeer gelatin, en spiseskje melk.
 3. Rør, sett i mikrobølgeovn i 10 sekunder. Gelatin må være fullstendig oppløst.
 4. Påfør på renset dampet ansikt i flere lag. Påfør det første laget med en kjørebevegelse på nesen, haken, pannen. Deretter gjelder et annet ett eller to lag.
 5. Vent til masken herdes (ca. 30 minutter). Fjernet et solidt stykke. Alt smuss bør forbli på masken.

Påfør ikke mer enn en gang i uken i to måneder. Kontra:

 • rosacea;
 • hud overfølsomhet, tørrhet;
 • sår akne på ansiktet;
 • komponentallergi.

DIY · Sort maske med svarte prikker med aktivert karbon og gelatin hjemme

Leremaske

Et annet flott verktøy er leiremasker. Hvilken leire bidrar til å bli kvitt svarte prikker bedre? Hvit og svart.

Hvit leire har sterkere astringent effekt og øker blodsirkulasjonen. Svart leire absorberer forurensning, giftstoffer, tørker og strammer porene.

Masker av leire exfolierer, renser huden, eliminerer betennelse. Kosmetisk leire er hvit, gul, svart, grønn, blå.

Leire fortynnet med vann for å oppnå en homogen oppslemming. Påfør ansiktet, hold i 20 minutter, skyll med varmt vann, tørk ansiktet med midler for å begrense porene. Hvis masken sterkt hud, kan du legge til en teskje vegetabilsk olje.

Etter påføring av leiremasken kan det forekomme utslett, ettersom leiren trekker ut all smuss og giftstoffer. Etter 2-3 applikasjoner vil rødmen passere og slutte å vises igjen.

Noen nyttige leiremaskeoppskrifter:

 1. Bland en teskje hvit leire, tre aspirintabletter i vann, bruk på ansiktet, bruk to ganger i uken.
 2. Bland en spiseskje med leire med vann og en liten mengde salisylsyre. Etter skyll, fukt huden med en krem.
 3. Bland tre spiseskjeer av svart leire med en liten mengde St. John's wort te, legg til en teskje sitronsaft, en dråpe te-treolje.

Før bruk må huden rengjøres og dampes.

Skru av sorte prikker

En av de beste scrubs fra de svarte prikkene kan kalles en skrubbe med sjø eller bordssalt. Salt er i stand til å tørke helt, rengjør epidermis. Havsalt beriker også huden med mineraler.

Til saltet kan du legge til brus i like store mengder, fylt opp med varmt vann for å få en slurry. Noen sitronsaft blir noen ganger lagt til løsningen.

Før bruk, damp på huden, bruk deretter skrubbe med lys masserende bevegelser, skyll med varmt vann om to minutter. Etter bruk fuktighetskrem.

Salt og brus vil tørke fet hud, forlenge forurensning, smale porer og jevne ut hudavlastning. Denne skrubbingen kan ikke gjøres hvis ansiktet har betennelse.

En billig løsning for svarte punkter på nesen

Det beste middelet for de svarte prikkene i ansiktet, bestemmer hver for seg selv. Den samme masken eller salven kan hjelpe en og skade en annen.

Alle de ovennevnte rettsmidler for svarte flekker har nesten ingen bivirkninger og gjør en utmerket jobb med oppgaven med å fjerne komedoner, men før du bruker det, er det nødvendig å sørge for at huden ikke reagerer med en allergisk reaksjon på ett eller annet legemiddel. Også, ikke forstyrre konsultasjon av en hudlege.

Rettsmidler for svarte flekker: bedre behandlinger

Fond fra svarte prikker skiller seg fra hverandre med terapeutisk effekt, sammensetning, brukssikkerhet og kostnad. Hvis det er flere åpne eller lukkede komedoner på huden, kan du bruke hjemmelagde skrubber og masker med naturlig sammensetning - avkok av helbredende urter, honning, grønnsaksjuice, essensielle oljer. Og hvis svarte flekker blir dannet sammen med akne, så kan du ikke gjøre det uten hjelp av en hudlege. Legen vil foreskrive en rekke laboratorietester og anbefale anti-inflammatoriske salver, geler, kremer. Effekten av alle de svarte punktene øker riktig drikkeregime og endringer i kostholdet.

Legemidler for eliminering av komedoner

Midler for eliminering av komedoner presenteres på apoteksteller i et bredt spekter. De kan være i form av løsninger, geler, salver, kremer, balsam, lotioner, tonics. Mange produsenter av medisinsk kosmetikk produserer en hel rekke produkter for å ta vare på problemhud - Stopp akne, propeller, Garnier. Regelmessig bruk av ansiktsrensemidler, skrubber og masker for rensing, fuktighetsgivende og nærende kremer blir ikke bare en utmerket forebygging av svarte flekker, men eliminerer gradvis allerede eksisterende komedoner.

Anbefaling: For å fremskynde rensingen av ansiktet og kroppen til de svarte punktene, anbefaler dermatologene å drikke minst 2 liter rent ikke-karbonert vann daglig og ta vitaminer med sporstoffer - Supradin, Vitrum, Centrum.

På apoteket kan du kjøpe produkter til lokal applikasjon, som ikke bare er av høy effektivitet, men også langt fra budsjettkostnadene:

 • Skinoren gel og krem ​​med azelainsyre, effektivt undertrykker betennelse, har en utpreget antibakteriell, antifungal og keratolytisk virkning;
 • Zenerit-løsning med erytromycin, sinkacetat og etylalkohol, som har en komedolytisk effekt, som manifesteres som et resultat av den kombinerte effekten av dets aktive bestanddeler;
 • Baziron gel med benzoylperoksid, som reduserer sekresjon i talgkjertlene, sikrer full absorbsjon, bidrar til å fukte huden og normalisere mikrosirkulasjonen.
 • krem og gel Forskjellig med adapalen - en metabolitt av fettløselige vitamin A. Angående og antiinflammatorisk effekt er karakteristisk for et biologisk aktivt stoff.


Ovennevnte preparater har vist seg å rense huden på nesen, kinnene, pannen og haken fra svarte prikker. Men før oppkjøpet bør huskes at deres hovedformål - behandling av akne. Derfor er det upassende å bruke slike alvorlige preparater dersom 2-3 komedoner har dannet seg på ansiktet. I slike tilfeller er det bedre å bruke billige salver for å bli kvitt den kosmetiske feilen i 2-4 uker.

Ichthyol salve

Ichthyol black spot salve er et testet middel for å forbedre hudtilstanden. Den aktive ingrediensen undertrykker den inflammatoriske prosessen i de dypeste lagene av epidermis. Ichthyol salve hemmer veksten og reproduksjonen i hudens porene av patogene bakterier (stafylokokker, streptokokker) og patogene sopp. Kursets anvendelse av produktet på de svarte prikkene bidrar til gradvis oppløsning på grunn av denaturering av proteinmolekyler. Iktyolsalve skal brukes som følger:

 • 15 ml av midler (omtrent en teskje) blandes grundig med 4-5 dråper glycerin;
 • Påfør på en steril klut og fest på problemområdet av huden;
 • Fest bandasjen med tape og la det gå et par timer, du kan overnatte.

Denne medisinske prosedyren bidrar til å bli kvitt ikke bare komones, men også akne og smertefulle koke. Kontraindikasjoner for bruk av Ichthyol salve er graviditet og amming. Ulempene med stoffet inkluderer ubehagelig, spesiell lukt og overdreven oljeaktig konsistens.

Retinoisk salve

Den aktive ingrediensen i Retinoic salve er isotretinin, som har en kraftig regenerativ effekt. Etter påføring på comedonstedet absorberes det raskt av huden og penetrerer inn i de betente porer. Isotretionin er en direkte deltakende i alle biokjemiske prosesser, hemmer frie radikaler, normaliserer sekretjonen av sekret fra sebaceous glands. Mange kvinner bruker retinoisk salve umiddelbart for å eliminere svarte flekker og forbedre hudtilstanden. Etter at du har brukt verktøyet en gang om dagen i en uke, kan du merke sine mangefasete effekter på epidermis:

 • forsvinner av fettete skinner;
 • oppløsning av innholdet i forurenset hudporer
 • utjevne uregelmessigheter og grovhet
 • redusere antall mimic rynker;
 • eliminering av rødhet og små flekker.

Når du bruker denne salven fra svarte flekker, kan det oppstå en allergisk reaksjon, så behandlingen skal startes med 0,5% av produktet blandet med samme mengde babykrem. Retinoic salve skal påføres i 1-2 timer, ikke gni og ikke massere, og fjern deretter ikke absorbert overflødig serviett.

Dette er interessant: Effektene av Retinoic salve kan sammenlignes med en peeling. Det eksfolierer effektivt cellene i det øvre laget av epidermis, noe som bidrar til dannelsen av nytt, ungt vev.

Sink salve

Indikasjoner for bruk av dette eksterne legemidlet er dermatitt, bleputslett, trophic ulcers og koker. I medisin brukes zinksalve fra svarte punkter aktivt. Dens terapeutiske effekt er basert på sinkoksydets evne til å tørke og ekstrahere innholdet i hudporene. Den kjemiske forbindelsen utviser blekingeffektivitet ved bleking av komedoner. For å danne en salvebase brukte produsentene medisinsk petrolatum. Det forhindrer overdreven absorpsjon av sinkoksidfuktighet, myker huden og strammer porene. Slik bruker du den eksterne agenten:

 • klem ut den nødvendige mengden salve på en steril klut fra røret;
 • Fest på huden med komedoner;
 • Fest med tape og la det stå i 3-4 timer.


Sinksalvekomponenter trenger ikke inn i systemisk sirkulasjon, derfor er bivirkninger ekstremt sjeldne. Anti-inflammatorisk middel er anbefalt å bruke for personer med normal, fet og kombinasjonshud. Sink salve stabiliserer produksjonen av sebaceous sekreter, eliminerer ubehagelig glans, forhindrer smitte av kjertlene. Men for en person med tørr hud, kan et middel gi en følelse av tetthet, til tross for tilstedeværelsen av vaselin i kjemisk sammensetning.

Merk: Å begrense, og best av alt, fullstendig eliminering fra dietten til baking, søtsaker, fete kjøtt, røkt kjøtt, vil bidra til å kvitte seg med svarte prikker raskere. Disse produktene fremkaller utviklingen av putrefaktive og fermenteringsprosesser, slagg kroppen, som raskt påvirker tilstanden til huden.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Folkemedisiner for svarte flekker er hovedsakelig representert av masker og skrubber som fukter huden, nærer det med næringsstoffer og biologisk aktive stoffer. De inkluderer medisinske urter, bieprodukter, kosmetiske og naturlige oljer. Folkemidlene er ikke like effektive som farmakologiske preparater, men de har en mildere og mer mild effekt. Langvarig bruk av toning masker og rensing scrubs forbedrer strukturen av epidermis, hjelper det uavhengig og raskt å takle overdreven produksjon av sebaceous sekresjon og betennelse. Dette blir en utmerket forebygging av ikke bare svarte flekker, men også for tidlig aldring av huden.

Hjemmelagde masker

Den beste hjemmelagde masken er laget av kyllingprotein. Gjør det 7-10 minutter for å danne en tykk crema, og etter hvert legge til en klype havsalt. Masken påføres ansikts- eller kroppsområder i en kvart time, og vaskes deretter av med varmt vann og fukter huden med en krem. Hjemmemedisin mot svarte flekker skiller godt av det øvre laget av epidermis, forenkler cellefornyelse, og trekker herdet innhold fra porene. Proteinmassen tørker huden, stabiliserer produksjonen av sebaceøse sekresjoner. For å eliminere svarte prikker, kan du bruke slike behandlingsmasker:

 • en spiseskje med tykk rømme blandet med en teskje honning og 5 dråper aloe juice, sett på comedo, hold i 30 minutter;
 • i 30 ml baby krem ​​legg 1 dråpe essensielle oljer av rosmarin og salvie, gjelder for problemområder av huden i 20-25 minutter;
 • grind hele havregryn til en tilstand av pulver, tilsett kosmetisk teolje til en elastisk masse dannes, hold ansiktet i 30-40 minutter.

Godt bevist i behandling av akne, provoserer den rike dannelsen av svarte flekker, en maske av apotekslære. Den høyeste terapeutiske effekten er karakteristisk for naturlige rettsmidler i grønt, svart og hvitt. For å forberede basen blandes leire med varmt vann, slik at det oppnås en blanding av tykk surkremkonsistens. Essensielle og kosmetiske oljer, sitronsaft, fermenterte melkskumprodukter kan legges til det. Og for å øke den antiinflammatoriske effekten i stedet for vann, blandes leire med infusjoner av kamille, marigold og St. John's wort (10 g tørre plantematerialer per 0,5 kopper kokende vann).

Tips: Bli kvitt komedoner vil hjelpe kosmetisk maskefilm. Under påvirkning av kroppstemperatur fordampes deres hjelpestoffer, og en tynn film forblir på huden. Etter at du har fjernet masken på det, er innholdet av komedoner og kåt vekter av epidermis merkbar.

Hjem scrubs

Effektiv middel for svarte flekker - havregryn, knust til tilstanden av fine korn. De er blandet med noe fettfattig meieriprodukt (rømme, varenets, kefir, yoghurt) og masserte problemområder i 7-10 minutter. Etter renseprosedyren påføres noe nærende krem ​​på huden. Du kan også bli kvitt komedoner ved hjelp av følgende hjemme scrubs:

 • 30 g granulat tilsatt tykk blomst honning for å danne en elastisk masse og massere huden i 15 minutter;
 • knust grønn te til en pulverisert tilstand, blandet med honning og 2 dråper timian essensiell olje, rens ansiktet eller kroppen i 15-20 minutter;
 • bryg en teskje kamille 50 ml kokende vann, avkjøl, filtrer, bland med kokepulver og masser ansiktet i 15 minutter.

Kosmetologer anbefaler å legge til 10-15 ml ferskpresset sitron, appelsin og grapefruktjuice til alle boliger. De inneholder en stor mengde verdifulle organiske (frukt) syrer som forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Under deres innflytelse, metaboliseringsprosesser akselereres, bidrar til full regenerering av alle lag av epidermis. I tillegg unngår fruktsyrer svarte prikker, oppløser innholdet og fjerner fra porene.

Viktig: Hjemmelagde skrubber kan bare brukes hvis det ikke er noen betennelse på huden. Ellers lindrer bruken av verktøy ikke bare feil, men vil også bidra til at de sprer seg til sunne deler av ansiktet og kroppen.

Det beste middelet for svarte flekker bør velges hos en hudlege, spesielt farmakologiske midler. Dette vil bidra til å unngå avhengighet av huden til antibiotika og redusere effektiviteten, forhindre forekomsten av bivirkninger. Legen vil gi noen anbefalinger om ernærings- og drikkregime. Bare en integrert tilnærming til behandling av akne og eliminering av comedoner vil bidra til å løse hudproblemer på kortest mulig tid.

Listen over de beste kremer fra svarte flekker på ansiktet i apoteket

Feil funksjon av sebaceous kjertler, dårlig hudpleie er de viktigste årsakene til små flekker, og kremet fra svarte flekker på ansiktet er ofte det eneste middelet for denne feilen. Ulempen kan maskeres med tonal forberedelse, men dette er langt fra en ideell utvei - verktøyet kan provosere fremveksten av nye komedoner. Beauticians anbefaler deg å bruke en rensende krem ​​som vil bidra til å kvitte seg med problemet eller ansiktsmasken, utarbeidet av deg selv. Apotek tilbyr spesielle rusmidler som anbefales mot denne feilen. La oss prøve å finne ut hva som er best å søke for å få raske resultater.

Årsaker til svarte flekker

Oftest, problemområder av huden med aktive sebaceous glands lider av lesjoner. Det trenger ikke å være et ansikt - det kan oppstå utslett på baksiden eller brystet. Årsakene til akne kan være mange:

 • hormonelle forandringer i kroppen;
 • usunt kosthold med aktivt forbruk av raske karbohydrater;
 • feil omsorg, utilstrekkelig rensing;
 • kosmetiske preparater basert på voks med en overflod av vegetabilske fettstoffer;
 • rikelig svette;
 • langvarig opphold i et fuktig klima med støvete luft;
 • behandling med aggressive stoffer.

Nervøs stress, irritasjon, mentalt arbeid kan også forårsake flekker og svette flekker på ansiktet, og fettete kanaler, når det er en funksjonsfeil i nervesystemet, begynner å frigjøre fett aktivt. Hvis dermis er irritert med kraftige profesjonelle forberedelser av overflødighet i de svarte prikkene, trenger du heller ikke å føle det - de vil sikkert vises.

Hvordan bli kvitt svarte prikker - tips kosmetologer

Kosmetologer sier at du kan bli kvitt komones bare på en kompleks måte. Kremet for svarte flekker på ansiktet vil bare fjerne flekkene, det vil ikke kunne forhindre utseendet på nye feil. Det er derfor du trenger å finne ut årsaken til utseendet deres, eliminere det, og deretter fortsette behandlingen av lesjoner.

Behandlingen må utføres i flere faser:

 • bruk en krem ​​som ødelegger strukturen i utdanningen fullstendig
 • fjern støvpartikler, fett, smuss;
 • gjennomføre regelmessig forebygging, som vil beskytte mot fremveksten av nye formasjoner.

Behandlingstiden kan ta flere uker, og alt avhenger av hvor effektiv kremet var. Vanligvis, for å kvitte seg med flekker og utslett, anbefales det å gå til en skjønnhetssalong hvor mesteren raskt renser ansiktet ditt ved hjelp av spesielle prosedyrer og faglige midler. Hvis det ikke er mulig å besøke en spesialist, anbefales det å bruke en av farmasøytiske preparater med antiinflammatorisk virkning.

Hvordan bli kvitt sorte prikker - kosmetologer vil fortelle:

Det er viktig! Dyp rensing med peeling vil bidra til å bli kvitt flekker, men vanlig rengjøring med skrubbe anbefales ikke på sensitiv hud. Behandlinger med bruk av aggressive stoffer vil tynne dermis, kan forårsake irritasjon, fremkalle utseende av flekker.

Hvilken krem ​​fra svart peker på å komme inn på apoteket

Apoteket gir et betydelig utvalg av kremer fra svarte flekker på ansiktet, så du må først gjøre deg kjent med egenskapene til de vanligste og mest effektive. Sammen med krem ​​brukes ofte film til ansiktet, som ikke kan betraktes som et middel - det fjerner kun problemet uten å beskytte mot gjenopptreden. Derfor er det bedre å holde på de spesielle preparatene som tilbys i apoteket.

Klenzit

Krem mot svarte flekker, betraktet som en av de mest effektive. Produsent - et selskap fra India som tilbyr narkotika på naturlig basis, med medisinske kvaliteter. Den aktive ingrediensen i rettsmiddelet er retinol, som har en bemerkelsesverdig effekt på det dermale vevet, som forhindrer betennelse og ødelegger formasjonens struktur. Legemidlet eliminerer åpne og lukkede komedoner, tilstoppede porer, keratiniserte og døde hudpartikler. Det anbefales å bruke til behandling av utslett.

søknad:

 1. For å rense huden, kan du bruke ikke-aggressive stoffer.
 2. Påfør på helt tørr hud, unngå kontakt med øynene, på munnslimhinnen.
 3. Mørke flekker masserer med fingertuppene uten å påføre kraft.

Klenzit kan bare brukes en gang om dagen, helst ved sengetid. Kursets varighet - 12 uker. Ikke stopp bruken av sammensetningen, selv om mangelen på ansiktet har forsvunnet - ufullstendig kurs kan forårsake nye flekker.

Verktøyet har flere kontraindikasjoner:

 • dermatitt på problemområder;
 • betennelse i huden;
 • sår, slitasje;
 • amming, graviditet.

På følsom dermis kan stoffet forårsake en rekke bivirkninger - kraftig rødhet, alvorlig desquamation, kløe. Når minst ett alarmsignal fra kroppen vil helt sikkert slutte å bruke verktøyet.

Faberlik

En av de beste stoffene til innenlandske produsenter. Du kan søke om ulike formål:

 • aktiv pore rensing;
 • fjerning av kåt dermis;
 • innsnevring av forstørrede porene;
 • justering av ansiktslindring;
 • normalisering av sebaceous kjertlene.

Sammensetningen av verktøyet - urteekstrakter. Dette tillater bruk på sensitiv eller allergisk hud. Påfør to ganger om dagen, husk å rengjøre ansiktet. Mangelen på stoffet - i løpet av noen uker vil huden skaffe seg en jordaktig, skummel skygge. Ikke stopp bruk - dette er bevis på det aktive arbeidet i sammensetningen. Etter en stund får ansiktet en naturlig farge, speckene vil forsvinne. Funksjon av verktøyet - det anbefales ikke å kombinere det med et fundament.

propell

Billig hjemmekrem mot svarte flekker. Det har et vakuumprinsipp, som trekker formasjoner ut av porene. Aktivt fjerner fra overflaten av dermis overflødig fett, støvpartikler og smuss.

Komponentene av stoffet - urte ingredienser. Verktøyet anbefales til bruk på alle typer dermis uten å forårsake allergisk reaksjon. Påfør ubehandlet hud, kort før morgenvask. Pass på å holde en patting massasje med fingertuppene. Etter å ha brukt krem, skyll ansiktet ditt med varm væske (avkok basert på planter, filtrert med vann). Det anbefales å utføre manipulasjoner to ganger om dagen. For forebygging er det bedre å bytte til en enkelt bruk.

Krem med effekten av filmen fra kinesiske produsenter. Det regnes som en verdig erstatning for salongprosedyrer, og eliminerer mørke flekker i bare én prosedyre. Aktiv ingrediens - terapeutisk mudder.

Ved hjelp av verktøyet kan du oppnå følgende resultater:

 • fjerner komedoner, utslett, single acne;
 • desinfiserer, har antimikrobielle effekter;
 • Nærmer dermisvævet med gunstige stoffer, fuktighet;
 • renser tilstoppede porene;
 • forbedrer hudens elastisitet
 • aktivt bekjemper aldersrelaterte endringer.

Kremfilmen virker ganske enkelt - etter at teksten blir tett, ligner en film. Forurensning, formasjoner som tetter porene, keratiniserte partikler av dermis holder seg fast til den. Etter en tid blir de aktivt fjernet sammen med filmen. Søknaden bør ikke overstige en måned. Om nødvendig, etter pausen, kan du fortsette manipulasjonen.

Differin

Det franske stoffet har helbredende egenskaper, brukes mot svarte flekker, akne, overdreven keratinisering av huden. Å rette effekten av midlene på slike feil i dermis:

 • forstyrrelse i metabolske prosesser;
 • mangel på vitaminer, fuktighet i vev i epidermis;
 • inflammatoriske prosesser;
 • aktive sebaceous kjertler;
 • blokkering av porene.

Det anbefales å bruke på tørr eller flakket hud. Påfør to ganger om dagen. Ved bruk av stoffet er det flere regler som bør følges nøye:

 1. Påfør kun på problemområder av dermis, uten massasje, gnidning.
 2. Ikke bruk på følsomme områder av huden (nær øynene, leppene, ørene).
 3. Foreløpig er det obligatorisk å utføre rengjøring uten bruk av aggressive stoffer.
 4. Kurset må vare minst 4 måneder.
 5. I løpet av behandlingsperioden, prøv å ikke bli lenge under stråling av ultrafiolett stråling.
 6. Ikke kombinere med tørkesammensetninger.

Komponenter i sammensetningen påvirker forsiktig dermis, men i 2-5 dager etter kursstart kan det oppstå irritasjon på huden - kløe, alvorlig brennende følelse. Det anbefales ikke å stoppe behandlingen - dette signaliserer at stoffets komponenter trenger dypt inn i dermisvævet og begynner å påvirke problemet fra innsiden.

Sink salve

Budsjettapotek, som anses mest effektivt mot små flekker. I tillegg til tørking har stoffet desinfiserende egenskaper, bekjemper betennelse. Det anbefales å søke kun på problemområder. Etter påføring er massasjen ikke utført - det kan føre til irritasjon.

Påfør sammensetningen to ganger om dagen. En forutsetning er en foreløpig dyp rensing av dermis. Du kan bruke hjemmet scrubs, preget av mild effekt på vev av epidermis. For å forhindre at det er bedre å ikke bruke.

Baziron

Den aktive ingrediensen i legemidlet er benzoylperoksid. En høy konsentrasjon av dette stoffet kan provosere desquamation, så det er bedre å velge et produkt med en liten prosentandel. Sammensetningen renser forsiktig huden, har en gunstig effekt på forstørrede porer, forbedrer ansiktets skygge.

I tillegg til ødeleggelse og fjerning av svarte flekker, virker stoffet på talgkjertlene. Regelmessig bruk av produktet normaliserer arbeidet, eliminerer ujevn glitter. Det er bedre å bruke flere ganger om dagen, etter at huden er obligatorisk renset.

Svarte prikker - et problem som må håndteres umiddelbart etter utseendet. Bruk av farmasøytiske preparater, hjemmeformuleringer, grundig rensing av dermis er nok til å rense ansiktet, gjør det sunt, glatt, elastisk.

Flere Artikler Om Typer Acne