I kampen mot mangler på huden velger mange kvinner pigmentflettene krem ​​i ansiktet, vurderinger hjelper til med å gjøre det riktige valget. Vi bør ikke glemme at feil kan føre til en forverring av situasjonen. La oss prøve å finne ut hva kosmetologene tenker på midlene, og be leserne om å dele sine meninger om de vanligste og mest effektive formuleringene.

Er det mulig å hvite huden - fortell kosmetologer

Beauticians anbefaler - hvis det er pigment flekker, i alle fall ikke å forsinke behandlingen. Først kan dette gjøres med enkle medisiner kjøpt på apotek. Mange kosmetiske selskaper tilbyr produkter med en urte sammensetning. Slike legemidler kan brukes på for sensitiv dermis, som opplever mangel på nyttige stoffer eller fuktighet. Kampen mot pigmentflettene skjer samtidig med hydrering og næring av epidermisvævene.

Begynn å fjerne pigmentpletter vil sikkert studere sammensetningen av stoffet. Det bør ikke inneholde aggressive komponenter som på følsom hud kan fjerne døde hudceller, forårsake brannskader, flak. Selv om det ikke er noen annen vei ute, er det nødvendig å bruke et kraftig verktøy, om mulig ikke å påføre det på sunn hud. Du kan beskytte den med en mykere sikker forbindelse.

Det er viktig! Hvis det er flekker i ansiktet, må du først vise dem til skjønnhetspleieren. Ofte er faktoren som forårsaket dem en sykdom som krever umiddelbare effekter. Først etter at du har funnet ut årsaken, kan du starte behandlingen med den mest passende krem.

Den beste krem ​​fra alder flekker på ansiktet med anmeldelser

Det er ikke lett å velge en god pigmenteringskrem, fordi den må ha flere kvaliteter - effektivitet, myk effekt og naturlige ingredienser. Vi vil fortelle om de mest aktive forberedelsene og be våre lesere om å uttrykke sin mening om deres bruk.

Lakshma maxi

Legemidlet har en bleking effekt, er i stand til å takle selv med alvorlig pigmentering. Det anbefales å bruke ikke bare i ansiktet, men også på følsomme områder av huden. Resultatet vil bli merkbart etter flere bruksområder, men det er bedre å ikke stoppe behandlingen før huden er fullstendig renset.

"Født av en baby var årsaken til flekkutseendet. På råd fra en skjønnhetspleie fikk hun en pigmenteringssalve for ansiktet, speckene begynte å lyse etter 3 dager. Det eneste som ikke likte dette verktøyet - en ubehagelig brennende følelse på dermis. I rettferdighet merker jeg at rødmen eller utslett ikke viste seg, og ubehaget gikk fort. "

"Den neste turen til sjøen passerte ikke uten spor - pannen og kinnene ble dekket av pigment. Jeg brukte Lakshma Maxi, etter å ha lest forhåndsanmeldelser på forumene. Jeg er fornøyd med virkningen - dermis har fullstendig ryddet "

Vichy

Det anbefales å bruke mot defekter på den sensitiv dermis som er utsatt for irritasjon. Narkotika fordeler:

  • absorberer raskt;
  • ingen fettfilm;
  • fører ikke til avhengighet.

Behandlingen tar vanligvis omtrent en måned. Hvis denne tiden ikke er nok til å kvitte seg med problemet, anbefales det å besøke en hudlege - det er ganske mulig at du først må behandle årsaken som forårsaket feilen på dermis.

"Aktiviteten til talgkjertlene i ansiktet gjør det forsiktig å velge stoffer. Vishy fornøyd meg - det er ikke ryddig glitter etter bruk, huden ble opplyst i løpet av en måned med vanlig bruk av sammensetningen. "

"Med alderen begynte ikke bare rynker, men også pigment på ansiktet. Kjempet feilen dyre medisiner, men til ingen nytte. Jeg prøvde Vichy - et bevist verktøy som overgikk mine forventninger. Huden er ren, godt hydrert, men uten et lag med fett "

Kinesisk krem

Den aktive ingrediensen er grønn te med tonic, bleking, beroligende, regenererende effekt. I tillegg til flekker kan klare fregner. Ansiktet får et godt preparert utseende, selv skygge. Kan brukes som forebyggende tiltak.

"Jeg har aldri kjøpt kinesisk kosmetikk, jeg tror at kvaliteten ikke er annerledes. Spots som ikke kunne få noe ut, tvunget til å kjøpe kinesisk krem. Nå har jeg forandret min mening om produktene fra dette landet - de er veldig effektive, fordi ansiktet mitt har lyst på bare noen få uker, nå har mine fregner blitt forsvunnet "

"Jeg har lenge brukt kinesiske kosmetiske selskaper, fullt fornøyd med resultatene. Fra pigment avhendet sammensetningen på grunnlag av grønn te. Nok en gang har kineserne fornøyd meg - kremet absorberes øyeblikkelig, forlater ikke et ryddig lag, flager aktivt partikler av dermis. Feltene er ikke helt forsvunnet, men de er blitt betydelig lettere. "

Biocon

Lyser huden, forhindrer dannelsen av flekker, fregner. Aktive ingredienser kan undertrykke tyrosinaseaktivitet, noe som er en utmerket forebygging. Den tynneste filmen, som dannes på dermis, blir en barriere mot ultrafiolett stråling og bidrar til å beskytte mot ultrafiolett stråling.

Lydia (50 år gammel):
"Jeg var vant til å ta vare på ansiktet mitt fra en ung alder, så jeg måtte møte et pigment ikke så lenge siden, etter å ha lidd min sykdom. På råd fra en lege brukte hun Biocon - huden begynte å lysne bare etter flere bruksområder. "

Diana (38 år):
"Ta p-piller forårsaket hormoner å mislykkes. Det reflekteres på huden - flekker, akne. Jeg brukte Biokon, allerede i den andre uken begynte ansiktet mitt å fjerne "

Ahromin

En av de billigste anti-hyperpigmenteringsmidler. Regelmessig bruk gjør at du kan hvite dermis, beskytte den mot nye feil. De aktive komponentene reduserer produksjonen av melanin, hvorav den enorme mengden fører til utseendet av pigment. Det anbefales å bruke mot de negative effektene av ultrafiolett stråling - på ferie, mens du går, på stranden.

"Sommerferie på sjøen forlot en brunfarge og pigmentflekker. Jeg var redd for å bruke aggressive formuleringer, jeg valgte å bruke Ahromin. Effekten er en jevn hudtone på bare 2 måneder. "

"De positive vurderingene på Ahromin fikk meg til å kjøpe dette stoffet for å kvitte seg med flekker. Nå behandler jeg fortsatt subkutan akne som dukket opp etter bare noen få bruksområder av legemidlet. "

Mamma komfort

En av de få produktene som anbefales å bruke når du bærer en baby. Lyskonsistensen av stoffet gjør det mulig å absorbere raskt uten å etterlate en skinnende film. Urte ingredienser (persille, drue frø, sitron) kan brukes på allergi utsatt hud uten frykt for konsekvenser.

"Under graviditeten brukte jeg hele tiden dette legemidlet med det formål å forebygge. Jeg fikk ikke engang se et snev av flekker

Lisa (19 år gammel):
"Min første graviditet er ganske vanskelig. I tillegg til den forferdelige toksikoen var det problemer med huden - han var dekket av pigmentering, utslett. Jeg bruker dette middelet i bare 5 dager, men jeg kan allerede si med sikkerhet at det virkelig hjelper - dermis får gradvis en jevn skygge. "

Faberlik

Verktøyet skaper en tynn film på dermis, og beskytter den mot ultrafiolett stråling. Aktive ingredienser eliminerer raskt defekter. Funksjonen av stoffet - øyeblikkelig absorpsjon.

Elena (40 år gammel):
"Hver vår lider jeg forferdelige ulemper - huden er dekket av ulike defekter ved solens første strålende stråler. Kosmetologen anbefalte Faberlic å bli brukt fra selve vinteren. Nå gleder jeg meg til å gå uten å bekymre meg om konsekvensene - ansiktet mitt er under pålitelig beskyttelse. "

Zhanna (42 år gammel):
"Faberlik brukes mot fregner. Effekten av stoffet fornøyd - huden ble glatt og elastisk, krem ​​absorbert uten rester, noe som er viktig når aktiviteten til sebaceous kjertlene "

Neotone Radiance

En av de vanligste kremer som aktivt takler problemet på dermis. Kombinasjonen av salicylsyre og lakris gjør at du kan eliminere peeling, lette, men med betingelse for daglig bruk. Det anbefales å bruke på ansikt, hals, decollete.

Alena (26 år gammel):
"Jeg anser denne krem ​​å være min frelser - på kort tid fjernet jeg pigmenteringen og fregner. Ekstra midler blir ikke brukt - dette var nok "

Lena (22 år gammel):
"Jeg bruker stoffet i løpet av sommeren - det lar deg trygt gå til stranden, holde seg lenge under solen uten frykt. Jeg liker ikke bare følelsen av tetthet som oppstår umiddelbart etter påføring. Forsvinner innen en halv time

Anmeldelser hjelper ofte ikke bare med å velge det mest hensiktsmessige middel for hyperpigmentering, men også å lære hvordan man bruker det riktig. Studien av svar og anbefalinger vil bidra til å lykkes med å takle problemet, få en jevn skygge av dermis og glemme mangler i lang tid.

Har noen klart å bli kvitt aldersplassene for alltid?

Jeg har usyyy: gy: besyaty: gy:

Jeg skal prøve i morgen, takk

det er det jeg fant av flekkene:


Whitening mask
Grøt agurken. Gruel gjelder på ansiktet.
Hold den i 20-30 minutter.

Whitening mask
Fortynn 10 g talcumpulver, 10 g natron og 70 g kaolin i en 2-prosent løsning av borsyre til en tilstand av vassel og bruk på ansiktet.

Gjærmaske
For å kvitte seg med aldersplassene, rør 15-20 g gjær i en og en halv teskje sitronsaft eller grapefrukt.
Sett på ansiktet. Etter 15-20 minutter, fjern masken, tørk ansiktet og smør med krem. Blandingen inneholder vitaminer fra gruppe B og er nyttig for enhver hud.

Almond maske
Hell kornene med mandler (en halv kopp) med et glass kokende vann. Etter 5 minutter, drenne vannet, og før mandlene gjennom en kjøttkvern. Tilsett saften av en halv sitron og en spiseskje kokt vann.
Behandlingsforløpet er 30-40 masker 2 ganger i uken.

Sweet Pepper Mask
Gni halvparten av pepper på en plastrist og applicer på ren hud i 30 minutter, og legg særlig vekt på områder med pigmentflett.
Skyll med kaldt vann og bruk en nærende krem.

Antikk Whitening Mask
Høst ost 1 ss
Ammoniak 10 dråper
Hydrogenperoksid 10 dråper

Whitens hudrøring infusjon av persille.
Klipp 2 ss grønnsaker og deksel med et halvt glass kokende vann. En time senere belastning.
Smør ansiktet med persille juice blandet med melk.

-------------------------------
Med flekker og fregner kan du til og med ut hudfargen, smøre den to ganger om dagen med gulrotjuice.
Etter tørking skyll ansiktet med vann og melk (en spiseskje melk i et glass vann).
Forbedre effekten ved å drikke en halv kopp gulrotjuice hver dag.

Et godt blekemiddel gnidd pepperrot, insisterte på en 8 prosent løsning av eddik på et mørkt sted i 5-6 dager. Filter og fortynn med vann.
Det hjelper også pepperrot juice i halvparten med vann.

------------------------
For å fjerne pigmentplettene, bruk krøllete blader av Kalanchoe pinnate til flekkene.

Bland 3 deler unpasteurisert melk med 1 del fortynnet alkohol eller vodka.
Blandingen tørker ansiktets hud om natten for å lette pigmentflettene etter fødselen.

alder flekker
Frisk bær juice og vann ekstrakt av vill jordbær brukes i form av vask som et middel for å fjerne pigment flekker på ansiktet.
I medisinsk kosmetikk brukes masker fra jordbærets masse mot aldrende hud.

-------------------------
alder flekker
Bland 2 ts. hvete eller ris mel med 1 ts. Bord eddik og 1 ts. honning for å lage en myk pastamasse.
Massen pålegger ansiktet med et tynt jevnt lag med pigmentflettene. Etter 15 til 30 minutter, fjern masken med en tørr bomullspinne og vask ansiktet med vann.

For å kvitte seg med alder pletter, må frynkene gni inn i saften fra saften fra meloen

Hvordan hvite pigmentering i ansiktet?

Grunnleggende sminke, valg av kosmetikk for riktig sminke. Evig ungdom morgen, kveld hudpleie. Kosmetiske selskaper og kosmetikk merker. Kvinne seksualitet, hvordan du skal lære deg selv.

Hvordan hvite pigmentering i ansiktet?

30. juni 2014 19:13

Re: Ansikts Whitening

01 jul 2014 11:10

Re: Ansikts Whitening

01 jul 2014 11:41

Pigmenterte flekker på huden kan dukke opp av flere grunner - det er endringer i hormonnivået (derfor blir pigmentflekker så ofte under graviditet); forstyrrelser i leveren, nyrene, fordøyelsessystemet, skjoldbruskkjertelen; eksponering for ultrafiolett stråling. Gitt ovenstående, ville det være fint å starte en medisinsk undersøkelse for å lære mer om helsetilstanden og prøve å finne ut nøyaktig hva som forårsaker utseendet til pigmentplettene i ditt tilfelle.

Nå spesifikt om bleking produkter. I fjor sliter jeg med to pigmentflekker igjen i ansiktet etter graviditet. En veldig billig, men overraskende effektiv bleking maske fra Vitex hjalp meg mye. Vitex - hviterussisk kosmetikk til rimelige priser, før jeg var ærlig redd for henne, men etter å ha prøvd flere produkter fra dette selskapet var jeg overbevist om at noen av stillingene viste seg å være hennes, og sannheten, veldig vellykket.

Denne bleking masken tilhører antall slike stillinger - jeg kjøpte den etter å ha lest vurderinger på Internett, og aldri angret det. Whitening masken fra Vitex virkelig fungerer, resultatene er merkbare etter flere prosedyrer. Det ble opprettet på grunnlag av fruktsyrer og salicylsyre, derfor, når det påføres, titer det ansiktets hud, men, nokså ikke, forårsaker irritasjon. Maskens sammensetning er ganske hyggelig - mange naturlige ingredienser, som er spesielt behagelig.

Etter masken anbefales det å bruke en blekekrem fra samme serie som masken, serien heter "Whitening". I denne serien er det forskjellige kremer - nattblekingskrem, dagblekingskrem for forskjellige hudtyper, det er enda en lysende øyekrem, så det er noe å velge mellom. Men det skjedde så at jeg brukte masken sammen med verktøyet fra en helt annen produsent.

Intensive Depigmenting Care fra Uriage - Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie - i form av en emulsjon, var det andre nummeret i min kamp med pigmentpletter. Jeg søkte det hver kveld, mens jeg bare brukte en blekmaske bare 2 ganger i uken. Effekten av Depiderm Intensive Depigmenting Hudpleie var også merkbar - om morgenen ble huden merkbart opplyst. Til sammen hadde jeg slått med pigmentplater i tre måneder, sannsynligvis i løpet av denne tiden forsvant de gradvis.

Vær oppmerksom på bruk av hudblekingsprodukter helst om kvelden, slik at hun har muligheten til å gjenopprette over natten. I tillegg anbefales det å bruke kremer med høy grad av beskyttelse på dagtid - det beste alternativet er kremer med SPF 50, siden huden etter bleking er spesielt følsom for solens virkninger.

Fra folkemessige oppskrifter virket en maske med solbær og honning mer eller mindre effektiv. For denne masken må du blande 1 ss. en skje med currant bær bundet til en tilstand av potetmos og 1 teskje av honning. Masken kan bare påføres områder med pigmenterte flekker eller på hele ansiktet, avhengig av resultatet du vil oppnå. Hold masken på omtrent en halv time, den skal vaskes med vann med tilsetning av sitronsaft.

Alternativt kan du også bruke en maske med ølgær og sitron. I denne oppskriften, bland 20 gram øl gjær og 2 ts sitronsaft. Hold masken på 20 minutter, skyll med varmt vann. En slik maske lyser ikke bare huden, men gir også en behagelig elastisitet.

Det er flere muligheter for masker med avkok av persille, sitronsaft og honning, kefir, men det synes fortsatt at folkemidlene ikke gir resultatene som kan oppnås ved bruk av ferdige kosmetikk. Det er ganske vanskelig å fjerne pigmentplettene med deres hjelp, det maksimale at jeg klarte å lette litt fregner eller den generelle hudtonen i ansiktet. Selv om det kanskje er nødvendig å vise enda mer tålmodighet.

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

02 jul 2014, 21:58

Beauticians for kampen mot pigmentspots i dag bruker hovedsakelig verktøy med ANA-syrer. Du kan lage en profesjonell peeling eller bruke hjemmemedisiner med en liten konsentrasjon av syrer. For hjemme bleking en tillatt konsentrasjon på 5-10%. Det er nødvendig å starte et kurs med 5% krem, bruke det om morgenen og om kvelden. Etter en måned, bytt til 10% og bruk den annenhver dag for natten.

Start alltid blekekurset tidligere enn i november. Ingen god kosmetolog vil gjøre prosedyren med syrer om sommeren på grunn av at huden blir mer følsom overfor solen, og du kan få motsatt effekt.

I tillegg til blekingeffekten, vil du i tillegg få en foryngende effekt, jevnere hud og en sunn hudfarge.

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

03 jul 2014, 10:19

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

04 jul 2014, 09:41

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

02. oktober 2014 13:52

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

02. april 2016, 23:31

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

15. april 2016, 05:14

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

16. april 2016 17:50

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

18. april 2016 03:31

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

29. april 2016, 15:48

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

11. mai, 2016, 00:41

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

20. mai 2016 23:53

Natalia kan ikke være uenig med deg. Stor krem. Moren min hadde svært ubehagelige, mørke og store flekker på ansiktet hennes. Hun prøvde å fjerne noen kremer, folkemidlene, men det var alt til ingen nytte. Og da rådde vennen henne til å kjøpe en bleking "før og etter" på apoteket, vel, alt gikk virkelig raskt, og det er fortsatt ingenting i ansiktet hennes.

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

26. juni, 2016 02:25

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

28. juni 2016, 1:25

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

11. juli 2016, 2:59

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

09 aug 2016 11:23

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

19. august 2016, 10:48

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

15. september 2016, 01:06

Re: Hvordan hvite alder flekker på ansiktet?

30. mars 2017 12:35

Jeg har et spørsmål. Jeg lager masker for å lette huden Lakshma Maxh, etter at det er generelt verdt å gå ut i solen? eller vente? eller kan gi råd om en slags allergivennlig solstikk. Og så etter masken er jeg redd for at allergier vil gå, jeg har aldri brukt solkrem.

Effektive rettsmidler for pigmentflekker på ansiktet - Anmeldelse, vurderinger

Hyperpigmentering er en ujevn fordeling av melanin, på grunn av hvilken fargeendringer forekommer i epidermis. For å redusere fargen på de enkelte hudområdene, brukes spesielle blekemidler fra pigmentflettene på huden. Avhengig av type og virkningsprinsipp kan disse være masker, kremer og emulsjoner.

Effektive folkemedisiner for pigmentering

For å bekjempe pigmentflettene hjemme, bruk blekmasker og hjemmelagde peeling. For deres fremstilling med aktive ingredienser som kan redusere syntesen av melanin. Dette er meieriprodukter, honning, poteter, sitrusfrukter, noen oljer og urte-avkok.

Alder flekker på ansiktet

Den enkleste og rimeligste måten å fjerne aldersplasser er sitronsaft. Frukten inneholder en stor mengde vitamin C og unike syrer som raskt bleker problemområder. For å bruke, trenger du bare å kutte sitronen og gni huden med sin juice. Hvis epidermis er for tørr, anbefales det å behandle det med sitrusskall - det er mettet med oljer, som også bidrar til å fukte huden.

Sitron for hudbleking

Fra alder flekker eller lentigo hjelper en maske med honning og persille godt. Begge komponenter har gode lysende egenskaper. For å forberede blandingen vil trenge:

  • 10 gram honning;
  • En haug av persille;
  • Kaolin (valgfritt for ekstra løfteeffekt).

Persille må være veldig finhakket og blandet med honning. For å gjøre det enklere å kombinere ingrediensene, anbefales det å varme sødmen. Hvis kaolin legges til masken, er det i tillegg nødvendig å fortynne det med vann i et forhold på 1: 1, og hell deretter brønden til arbeidsstykket. Det resulterende stoffet påføres ansikt, nakke og dekolleté. Soak i 20 minutter, gjenta annenhver dag.

Persille og honningmaske

En annen populær måte å kvitte seg med alder pletter er en maske med søt pepper. Denne grønnsaken er rik på syrer og mineraler som hjelper til med å blemme flekker. Stor bulgarsk pepper å rive. Å juice ikke strømmer gjennom kroppen og klær, er vegetabilsk grub nødvendig å presse litt. Etter påføring av verktøyet på ansiktet og andre problemområder. Hold i 15 minutter. Kan gjøres daglig. Vurderinger hevder at denne oppskriften er spesielt effektiv om vinteren når solen har minimal effekt på huden.

Fra fregner og andre pigmentflater som ikke er knyttet til aldersrelaterte endringer i epidermis, hjelper gjærmasken. Den er ideell for ung hud utsatt for akne, hudormer, fordi den har sterke absorberende og toning egenskaper. For forberedelsen trenger du:

  • 25 gram fersk gjær (tørr vil ikke fungere);
  • 5 gram sitronsaft og samme mengde melk.

Melken oppvarmes til en hyggelig varme, men det er ikke nødvendig å koke det. All gjær oppløses i den, hvorpå citrusferske juice blir tilsatt til blandingen. Å påføre klar væske om morgenen og om kvelden på ansiktet. Du kan ikke skylle.

Generelle tips om hvordan du kvitte deg med alder flekker på ansikt, kropp og hender:

  • Skyll dem regelmessig med kamille-avkok eller persille-tinktur (100 gram grønt tas per 200 ml vann);
  • Skriv inn en vask med melk i din daglige rutine. Denne metoden vil ikke bare vesentlig hvite de hyperpigmenterte områdene, men også styrke huden og beskytte den mot aggressive eksterne faktorer;
  • På sommeren må du unngå langvarig soleksponering uten beskyttende kremer. Noen av de tilgjengelige verktøyene kan brukes som dem: for eksempel shea smør og kokosnøttolje.
Agurk hud lettelse

Det beste apoteket for å lette huden

Folkemidlene for alder flekker på ansiktet kan ikke erstatte en fullstendig omsorg. Derfor blir de bare brukt som et hjelpepulveringsprodukt. I motsetning til apotek, kan de fleste gi odds til berømte lette kremer og syrer.

Hvilke legemidler hjelper fra aldersplassene:

  1. Sink salve anses å være en av de mest nyttige og rimelige medisiner. Det er en tykk hvit blanding bestående av paraffin og sinkoksid. Den har en unik egenskap til å denaturere protein, redusere betennelse, berolige irritasjon. Det bør påføres prikkede på de berørte områdene, fordi det reduserer lokal immunitet;
  2. Salisylsyre. Det er kjent for sine smertestillende og antiinflammatoriske effekter. Solgt i form av salve, tabletter og en løsning (salisylalkohol). For å lette pigmentflettene, stram og oppfrisk ansiktets hud, må du ta 1 syre tablett. Kryss det i en mørtel og kombiner med 5 gram dagkrem. Påfør i form av en tett maske, tørk av huden med papirhåndklær etter 20 minutter; Acetylsalisylsyre pigment flekker
  3. Tinktur av calendula vil bidra til å bli kvitt akne, arr, alder flekker. For å forberede en forfriskende og lysende tonic, er det nødvendig å kombinere mineralvann og tinktur i like deler. Det er viktig at løsningen omrøres grundig og rystes før hver bruk. Dette betyr å smøre ansiktet om morgenen og om kvelden;
  4. Tinktur av lakrisrot. En flott medisin som oftest foreskrives av barneleger for behandling av hoste hos barn. Men de kan også tørke ansiktet for å hvite huden fra fregner og aldersrelatert pigmentering;
  5. Mumiyo er ikke akkurat et farmasøytisk produkt, heller et kosttilskudd. Fjellharpiks er i stand til å trenge inn i de dypere lagene i huden, normalisere syntesen av melanin og styrke fibrene av kollagen og elastan. For avklaring og myk peeling kan du lage en blanding av krem ​​(etter behov) og to mumiyo tabletter. Slurry påføres huden og går i en halv time. Gjenta daglig. Denne metoden vil også bidra til å kvitte seg med strekkmerker og dype rynker; Flytende mamma
  6. Hydrogenperoksid har en sterk lette effekt. Kanskje dette er den mest effektive farmasøytisk behandling for alder pigment flekker. Det er bedre å bruke det punktvis for ikke å overdimere epidermis og for å sikre jevn fordeling av løsningen. Gjelder alle problemområder, inkludert flekker etter akne og akne, arr og andre.

Gjennomgang av blek kosmetikk

Kosmetiske selskaper produserer hele produktlinjer dedikert til kampen mot overdreven pigmentering. Deres tiltak er basert på en kombinasjon av aktive urte ingredienser (ekstrakter og oljer) og syntetiske tilsetningsstoffer (syrer, merkeformler).

De beste pigmentflettene kremer

På dagen før bryllupet mitt skjønte jeg at jeg ikke vil bli gift med pigmentering, og jeg trenger en effektiv metode for hudbleking. Velg Mia Skin på grunn av de mange positive vurderingene. Resultatet var helt fornøyd: Kremet gjorde ikke bare huden lettere generelt, men også perfekt fjernet all eksisterende pigmentering, spesielt det var tydelig synlig på ansiktet. Etter en profesjonell sminke ble jeg en veldig vakker brud som ikke hadde noe snev av flekker.


Utmerket serum, klare pigmenteringsforstyrrelser på bryst og ansikt etter et langt opphold i den åpne solen. Brukes jevnt på problemområder i huden, på mørkere områder tykkere. De første forbedringene ble lagt merke til etter noen dager, de røde flekkene ble blekere. Dette skjedde på grunn av normalisering av melaninproduksjon. Huden på daglig bruk reagerte normalt, det var ingen negativ reaksjon.
Serum ble brukt kun om kvelden, fordi det ikke absorberes raskt, noen ganger er det nødvendig å slette overflødig. Dens tekstur er lett, aromaen er behagelig kosmetisk. Maksimal mulig varighet av kontinuerlig bruk er 14 dager. Hvis problemet ikke er løst til slutten, må du ta en pause, gi huden din en pause.
Den store fordelen med produktet ligger i.

Apotek salve fra pigment flekker på ansiktet

Naturen ga oss et unikt organ på sin egen måte - huden. At det er kilden til våre gleder og sorger. Vakker hud tiltrekker seg, det gode utseendet snakker om ungdom og helse. Derfor forårsaker eventuelle pigmentflett eller fregner fortvilelse. Du kan kjempe med mørke flekker på ulike måter. Det viktigste at de var trygge. Noen salver fra pigmentflekker på ansiktet kan kjøpes på apoteket. Blekingeffekten av farmasøytiske salver ble avslørt uventet. Du bør ikke forvente umiddelbar handling fra dem, men systematisk bruk av disse verktøyene fører til et resultat.

Indikasjoner for bruk av pigmentplettsalver

Navnet på apoteksalver fra aldersplassene

  • Sink salve

Sink salve skal være i hvert hjemmemedisinskiste. Dette er et universelt stoff for behandling av hudproblemer. Sammensetningen av sinkalven er sinkoksid og bensinatum. Det er ufarlig, så det er foreskrevet selv for barn fra bleputslett. Dette anti-inflammatoriske middelet helbreder raskt sår, kutt, pustler. Hjelper sinksalve mot aldringsplass?

Hvordan å hvite alder flekker?

2500R. omtrent per sett.

bare et slikt behov))) kosmetisk naturlig))))) hei)))

bland med vann i forholdet 1: 1)))

vel med karbonert mineralvann er oppnådd))

Hvit leire er et naturlig materiale som har blitt brukt til hudpleie. Dens vellykkede søknad i flere hundre år. Generelt er kosmetisk leire forskjellig: svart, hvit, grønn, blå, gul og rød. Hver prøve har forskjellige egenskaper. For pleie av delikat hud tar oftere hvit leire. Den inneholder sporstoffer og mineralsalter, så vel som sink, kalium, silika, nitrogen, kobber, magnesium, kalsium, etc.

Hvit leire passer best for følsom, kjedelig, tørr hud. Med hyppig bruk av kosmetiske masker med hvit leire, blir dens metabolske prosesser normalisert, hudens elastisitet og elastisitet øker, dets utseende forbedrer seg betydelig. Hvit leire glatter fine linjer og gjenoppretter hudtone til ansiktet. Det har funnet bred anvendelse i kosmetikk for behandling av fet og problem hud.

Den viktigste positive egenskapen til hvit leire er dens evne til å tørke og rense huden; det absorberer også svettekjertler og overflødig talg, fjerner smuss fra huden. Den positive effekten av hvit leire på ansiktets hud skyldes også at det inneholder sporstoffer og mineralsalter i en fordøyelig form, noe som sikkert er gunstig for kroppen.

Det er også kjent at hvit leire øker de antiinflammatoriske effektene av visse stoffer, på grunn av hvilke det brukes til fremstilling av salver og masker. Masker basert på den fjerner overskudd av sebum, avfall og giftstoffer fra huden, viser en mild eksfolierende effekt.

Hvit leire ansiktsmaske brukes til å fjerne pigment flekker og bleking. En jevn og sunn hudfarge for enhver kvinne er viktig. Komplekse kan forbedres ved hjelp av spesialfremstillede masker, hvorav en av hovedkomponentene vil være hvit leire.

Hvit leire selges i en kosmetisk butikk eller et apotek i pulverform. Det er ikke ganske dyrt. For å danne en ansiktsmaske basert på den, må hvit leire fortynnes med en lotion som passer til din hudtype. Eller forberede deg på dette avkoket av hule, kalendula eller farmasøytisk kamille. Konsistensen til den ferdige masken skal ligne tykk rømme.

Før du bruker masken av hvit leire for å rengjøre ansiktets hud. Masker på områdene rundt leppene eller øynene anbefales ikke. For at masken skal tørke ut så lite som mulig, bruk den med et tykt lag og legg vått gaze på toppen av det ved første tegn på tørking. Masken av hvit leire vaskes med rennende varmt vann for å vaske bort de døde hudceller og overflødig talg, strakt med leire fra porene. Etter denne kosmetiske prosedyren, bør du gni ansiktet med lotion, og deretter påfør en krem ​​på ansiktet ditt som passer til din hudtype.

For ikke å være ubegrunnet, her er noen oppskrifter for masker basert på hvit leire:

Strammemask for huden av hvit leire.

Bland 1 ts. kjære, 3 ss. l. melk og 3 ts. hvitt leirepulver. Påfør en kosmetisk maske på ansiktet ditt i 1/3 timer, skyll deretter med varmt vann.

For tørr hud og bedre hudfarge.

Bland 3 - 6 dråper vegetabilsk olje, 1 ts. flytende honning og 1 ss. l. hvitt leirepulver. Alle komponenter må fortynnes med kokt, varmt vann. La masken stå i ansiktet i en halv time og rengjør med varmt vann.

For fet hud.

Hak en liten mengde persille grønnsaker, hell kefir og legg til 3-6 dråper sitronsaft, bland deretter alt, og legg deretter til 1 ss. l. hvitt leirepulver. La masken stå i ansiktet i 1/3 time, og fjern den deretter med varmt vann.

Anti-pigmentering på ansiktet vurderinger

Jeg vil støtte den tidligere høyttaleren - nå styrke din beskyttelse, du kan hvite maske om natten, men bedre uten syrer og essensielle oljer.
Og i høst, prøv syrene (i høst, når den aktive solen er borte, er det ikke riktig å begynne den første september))), starter med en liten prosentandel.
Prøv japanske kosmetikk - det er mange blekemidler, ikke bare masker, men håndvasker, serum, kremer. Jeg leste gode anmeldelser på Serum Clinics noe enda bedre mørkt sted der, gode anmeldelser på Lancome lyse ekspert. Men resultatet av alle fondene vil ikke være øyeblikkelig, selvfølgelig.
Lykke til deg! Jeg er selv i frynser akkurat nå, sitter%))
Oppd. Også, sier de, salicylic-sink og bare sinkpasta perfekt redusere sporene av post-acne, hvis brukt til et punkt. Kanskje de hjelper med pigmentering.

Redigert på 2011-08-12 07:48 (UTC)

Pigment flekker

Olya, Clotrimazole bidrar til å kvitte seg med bare "vår" flekker eller også de såkalte aldersrelaterte, aldersrelaterte pigmentpunktene? Mine hender har blitt dekket med slike flekker i flere år nå. Dette er så ubehagelig.

løk
og jenter, her, i et nettgrav, jeg vil prøve. Det vil være nødvendig på ett sted å starte, eksperimentere!

Postet: Tue Mai 11, 2006 10:01 Innleggets emne: Seier over pigmenterte flekker.

Tenåringer. Jeg skynder å dele oppdagelsen min. Det var forferdelige flekker på nakken. Om sommeren ble de mørkere og meget iøynefallende. Hva jeg skal gjøre med dem, visste jeg ikke. Mye probyvala, ingenting hjalp. Og en gang på jobb kommer en annen klient til meg, han så min stygghet og sa. Prøv svovel salve. Jeg var skeptisk til dette, men hva i helvete er ikke sjokkerende. Jeg prøvde og. om lykke. De forsvant etter! 3 ganger! bruk denne salven! Prøv det! Det koster tre pennies og hjelper virkelig effektivt! Bekreftet på deg selv. Lykke til.

De beste rettsmidler for alder flekker på ansiktet

Pigmentspottene forårsaker estetisk ubehag, så det er viktig å finne den beste måten å bekjempe problemet på. Blant sorten kan du velge medisin eller kosmetisk krem, samt den beste reseptbeløpet for alternativ medisin.

Hva er alder flekker?

Et pigmentfelt er en opphopning av melaninhudspigment i en bestemt del av epidermis. Patologi er ikke livstruende, men det er bare et estetisk ubehag. Kvinner over 40 og gravide jenter er mest utsatt for hyperpigmentering - dette skyldes hormonelle endringer.

I tillegg er dysfunksjonen av pigmentproduksjon på grunn av forstyrrelser i metabolske prosesser i kroppen og en rekke andre grunner, blant annet følgende:

  1. Godkjennelse av antibiotika og hormonelle legemidler som forårsaker funksjonsfeil i alle organer og systemer.
  2. Vitamin B12 (folsyre) mangel, som er ansvarlig for normal funksjon av kvinnelige organer og systemer.
  3. Misbruk av eksponering for solen eller hyppige besøk til solariumet - UV-stråler aktiverer overdreven produksjon av melanin.
  4. Konsekvensen av mekanisk skade på huden er uriktig salongprosedyrer (peeling, epilering) eller banal klemming av akne.
  5. Misbruk av kosmetikk (kremer, skrubber, masker) med en kraftig regenererende effekt.
  6. Kontakt med aggressive kjemikalier (husholdningskjemikalier, maling, løsemidler) på huden.
  7. Genetisk predisposisjon (i tilfelle av vetiligo).
  8. Nervøs sjokk, stress.
  9. Sykdommer i det endokrine systemet.

De vanligste eksemplene på lokal hyperpigmentering er vanlige fregner. Ofte er de dannet hos mennesker med god hud og hår (av nordisk type) og påvirker ansikt, hender og bryst.

De er små rødaktige flekker som blir lysere etter at de deler solen. Om vinteren, når solen er mindre aktiv og nesten ikke påvirker huden, kan den forsvinne helt.

Det er viktig! Fregner er ikke et kosmetisk problem og utgjør ikke en trussel mot helsen. I tillegg, for å avklare eller bli kvitt dem helt enklest.

En rekke andre eksempler på hyperpigmentering er også preget:

  1. Moles (nevi) er ensartede mørke flekker på huden. Den farligste typen av pigmentering, da det alltid er risiko for degenerasjon i en malign tumor. De kan ligge hvor som helst på kroppen og være både medfødte og oppkjøpte.
  2. Chloasma (melasma) - store flekker av mørk farge og uregelmessig form, som oftest dannes på grunn av hormonell svikt hos unge kvinner.
  3. Lentigo - er en type pigmentering, som er direkte relatert til aldersegenskaper. På grunn av feil i produksjonen av melanin og senking av metabolske prosesser, dannes mørke flekker som ser ut som fregner, men har en større størrelse.
  4. Albinisme (vitiligo) er en genetisk sykdom preget av hypopigmentering. Når albinisme hos mennesker, produseres ikke melanin i det hele tatt, og i vitiligo produseres det ujevnt og flekker bare enkelte deler av huden.

Beste verktøy

For å bli kvitt problemet med hyperpigmentering en gang for alle, er det nødvendig å velge en omfattende behandling.

Topp 10 kremer

Et bredt spekter av lette kremer, peeling, masker og serum gjør skjønnhetene å velge det beste produktet i svært lang tid. For ikke å gå seg vill i mangfoldet av moderne produkter, valgte vi TOP-10 av de mest effektive kremer for å bekjempe pigmentflekker i ansiktet.

  1. "L'Oreal Age Re-Perfect Pro-Calcium"
    Spesiell serie kremer fra en populær produsent, som tar sikte på å gjenopprette falming hud, ernæring og metning. Sammensetningen inneholder mange fordelaktige komponenter, hvorav hovedandelen er kalsium.
  2. "Clinique enda bedre klinisk Dark Spot Corrector"
    Kosmetisk produkt elite-serien er rettet mot å forbedre hudfarge og utjevningstonen. Sammensetningen av mirakelhjelpen omfatter 5 hovedkomponenter - ascorbylglukosid, dianella ekstrakt, glukosamin, gjærekstrakt og salisylsyre.
  3. Khadi Herbal anti blemish cream
    Fuktighetsgivende krem ​​med en lysende effekt fra en populær indisk produsent nærmer seg huden med nyttige komponenter og kjemper mot pigmentplater som er irriterende. Den inneholder bare naturlige ingredienser, noe som gjør kremen hypoallergenic.
  4. "Guerlain Blanc de Perle"
    Et omfattende system for bleking hud. Sammensetningen inneholder proteiner og aminosyrer av perler, som aktiverer arbeidet med metabolske prosesser i dermis, dype næring og fuktighet, og gir skinn.
  5. Mary Kays TimeWise
    Anti-aging kosmetikk for restaurering og ernæring av dermis. Hjelper å takle svak pigmentering på ansiktet. Inkludert de første tegnene på lentigo. Fjerner forsiktig døde celler og stimulerer produksjonen av nye.
  6. "Lierac Magnificence"
    Medisinsk kosmetikk inneholder aktive ingredienser som forhindrer for tidlig aldring. Det fjerner ikke i stor grad synlige pigmentflater, men kan bidra til å forhindre deres forekomst.
  7. "Idealia Pro Vichy"
    Serumkorrektor fra pigmentflettene opprettet på grunnlag av termisk vann og lipo-hydroksy-syre. Eliminerer ikke bare pigmentflettene av varierende kompleksitet i ansiktet, men er også egnet for omsorg for andre deler av kroppen.
  8. Tony Moly Panda's Dream White Magic Cream
    Verktøyet fra den populære koreanske produsenten regulerer produksjonen av melanin og effektivt bekjemper utseendet på pigmentplettene. Den viktigste aktive ingrediensen - niacinamid, forbedrer hudens utseende, pigmentplettene i lysstyrken.
  9. "NATURA SIBERICA" Whitening
    Lys dagkrem fra serien med samme navn som den populære produsenten av naturlig kosmetikk. Amur lingonberries i sammensetningen av profesjonell formel gir dyp hydrering av huden, perfekt toner og energier, og forhindrer utmattelse.
  10. "Garnier Orquid Vital"
    Den aktiverer cellens vitale aktivitet, fukter huden og har en anti-aging effekt. Eliminerer pigmentering, gjør huden frisk og strålende.

TOP 10 salver

Finn et effektivt middel for å bekjempe økt pigmentering på ansiktets hud er mulig ikke bare på hyllene til kosmetiske butikker, men også på apotek. Slike rusmidler bør bare påbegynnes etter å ha konsultert en hudlege, da enkelte komponenter kan forårsake en allergisk reaksjon.

bleking

Det er mulig å kvitte seg med alder flekker på ansiktet ved hjelp av spesielle hvittende salver som lyser huden og gir den en sunn glød og stråling.

  1. retinoic
    Den viktigste aktive ingrediensen er isotretinoin. Verktøyet er en biologisk aktiv formel av vitamin A. Legemidlet har en dermatoprotektiv, keratolytisk, antiseborrheisk og antiinflammatorisk effekt; regulerer arbeidet med melanocytter. Det skal brukes på huden 2 ganger om dagen. Hele behandlingsforløpet er fra 4 til 6 uker. Verktøyet påføres det berørte området av huden 2 ganger om dagen.
  2. Melanativ krem
    De aktive ingrediensene i produktet er alfa-arbutin, kojinsyre, glykolsyre, vitamin E. Det anbefales å bruke produktet i tilfelle av hudpatologier, for eksempel økt pigmentering av noe slag, spesielt aldersrelatert pigmentering. Kremet brukes om kvelden, i prosessen med behandling bør bruk solkrem kosmetikk. Verktøyet er trygt og med jevn bruk lyser huden perfekt.
  3. "Skinoren"
    Sammensetningen av salven - azalsyre, samt tilleggskomponenter. Undertrykker inflammatoriske prosesser i vev, danner antiinflammatoriske midler og hjelper kroppen med å bekjempe bakterier. Ved bruk av "Skinoren" er unormale melanocytter ikke levedyktige. På grunn av egenskapene til salven blir hudflaten mindre fet og får en sunn glød.
  4. "Belosalik"
    Sammensetningen inkluderer salisylsyre og begamethason. Hovedegenskapene til disse komponentene er effektiv rensing av de berørte hudområdene og bleking av hyperpigmentert hud, ikke bare hos voksne, men også hos barn. Salven blir brukt 2 ganger om dagen, brukt til å rengjøre jevn hud med et tynt lag. Tidsperioden for bruk av midler er 4 uker.
  5. Clotrimazole Salve
    Den viktigste aktive ingrediensen er clotrimazol. Clotrimazole salve kvalitativt vitner pigment flekker som vises på grunn av aldersrelaterte endringer. Vel fukter og helbreder peeling av tørr hud. Det brukes til bakterielle og soppinfeksjoner. Verktøyet er foreskrevet i tilfeller av hyperpigmentering forårsaket av sopphudsykdom.

Også noen oppskrifter for alternativ medisin er egnet som effektive blekemidler. Les mer om dette i artikkelen "Hjemmelaget blekemiddelmasker."

Fra pigmentering

Det finnes også en rekke spesialmedisiner, som er rettet utelukkende for å kvitte seg med alderspotene og gjenopprette sunn hud.

  1. Liniment-syntomycin
    Grunnlaget for stoffet er kloramfenikol, ricinusolje. Det er en salve med en lysende effekt, anti-inflammatorisk og mykende effekt. Legemidlet er foreskrevet for behandling av pustulære hudlidelser, sår, brannskader, akne, koke, alder flekker etter klemming av akne eller annen mekanisk skade på dermis.
  2. salicylic
    Grunnlaget for salven er salisylsyre. I tillegg inneholder sammensetningen et antall komponenter som er beregnet på å myke og lysere huden. Legemidlet har antiinflammatorisk, antiseptisk og antiseborrheic effekt, eliminerer også hyperpigmentering.
  3. sink
    De viktigste aktive ingrediensene i dette legemidlet er sinkoksid, petrolatum, lanolin, fiskeolje, parabener. Den har en tørke- og antiinflammatorisk effekt, noe som letter aldringsplassene. Det er også foreskrevet for stikkende varme, akne for å forbedre kvaliteten på huden.
  4. svovelsyre
    I motsetning til andre stoffer, anses det som et aggressivt middel. Inneholder svovel, vaselin og renset vann. Fremmer rask dannelse av epidermale celler, har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter. Det exfoliates også stratum corneum.
  5. Ahrominovaya
    Salven inneholder en rekke nyttige stoffer - arbutin, melkesyre og fruktsyrer, lakrisekstrakt, vitamin C, glyserin. I komplekset har de en mild effekt på dermis, fyll det med essensielle vitaminer og mineraler, senk hyperpigmentering.

Generelle anbefalinger

For å forhindre forekomst av alder flekker, bør du nøye ta vare på huden din. Kosmetologer og dermatologer anbefaler å holde seg til enkle regler.

  1. Å overvåke hormonell bakgrunn og kontakt lege ved første tegn på endring.
  2. Å bruke kremer med en SPF-faktor i den varme sesongen (det anbefales å velge produkter, SPF ikke lavere enn 20).
  3. Gi preferanse til ikke-vanntette kremer, da de inneholder mye mer aggressive komponenter.
  4. På stranden skjul ansiktet mot direkte sollys under brede brimmed hatter og bak solbriller.
  5. Ikke glem om fuktighetsgivende pigmentert hud - det er best å gi preferanse til produkter som inkluderer antioksidanter.
  6. Drikk regelmessig et kurs av vitamin C - en komponent hjelper til med produksjon av kollagen, har en lette effekt og styrker immunfunksjonen.
  7. Bruk regelmessig tonics, kremer, masker med en lysende effekt. Dette forhindrer hyperpigmentering og unngår uønskede flekker på huden.
  8. Folk med albinisme eller vitiligo bør være spesielt oppmerksom på hudpleie. De er generelt ikke anbefalt å sole seg for ikke å skade dermis og ikke å få en dyp brenning.

Effektivt middel i behandlingen av problemhud er vanlig hydrogenperoksid. Mer informasjon om egenskapene finnes i artikkelen "Hydrogenperoksid er et effektivt middel for problemhud."

anmeldelser

Jenter som står overfor lignende problemer deler deres inntrykk.

"Jeg er en rødhåret gulrot, som har utviklet et kompleks om fregner siden barndommen. Å si at jeg har mange av dem, er å si ingenting. Har du sett fregner på øyelokkene og i øynene? Så, jeg er en av de heldige eierne av en slik feil. Det jeg bare ikke prøvde - gnidd persille, prøvde kremer - alt forgjeves. Året gikk, og du visste at jeg bare ble sagt opp. Takket være mote, gikk de caulk-jentene inn i trenden, og jeg kom umulig inn i "super skjønnhet" kaste.

Natalia, 52 år gammel

"I min familie ser alle kvinner etter 40-45 år på ansiktet av stygge, mørke flekker. Jeg ville egentlig ikke bli en av disse "leopardene", så fra min ungdom brukte jeg ulike bleknings- og lette agenter. Jeg kan ikke si at huden min er perfekt - selvfølgelig er det rynker og små flekker på nesen og pannen, men dette er tydeligvis ikke lentigo. Derfor, mitt råd til jentene, ta vare på huden din fra din ungdom! "

"Jeg har noen kjære flekker på ansiktet mitt - de får ikke øyet i det hele tatt, men noen ganger vil jeg bare gjøre noe med dem. Da jeg var på legeens konsultasjon, så hun på meg veldig hånlig etter historiene om ønsket om å fjerne mol. De tok et utvalg - formasjonene er godartede og bærer ikke en trussel. Jeg bestemte meg for ikke å forstyrre dem, for ikke å gråte i trøbbel. "

Flere Artikler Om Typer Acne