Er det billig. men et effektivt middel for akne og svarte flekker? Hvor mye koster det på apoteket? Nedenfor er en liste over de beste av dem.

Akne og svarte flekker er oftest resultatet av hormonelle forstyrrelser og overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene, noe som til slutt fører til tilstoppede porer og opphopning av pus og smuss. For å eliminere dette problemet, er det ikke nok å ty til daglig hygiene ved hjelp av spesielle skum og tonics, men også til andre mer effektive anti-komiske produkter.

Spesialister på bruk av anti-akne

Før du begynner behandling, bør du opprette den nøyaktige årsaken til akne, da dette bidrar til å velge det mest optimale og nøyaktige behandlingsforløpet. Ikke alle tilfeller av akne blir provosert av et stort antall talg, noen ganger forekommer de på grunn av mangel på sekresjon. Derfor kan bruk av verktøy som salicylsyre og sink salve, forverre pasientens tilstand betydelig.

Dermatologer insisterer på at i behandling av akne og svarte flekker er det ikke nok bare å bruke kosmetiske preparater for ekstern eksponering. Det bør maksimere maten, fjerne fra kostholdet av søtt og mel. Hvis det er vanskelig å klare uten søtt mat, kan de erstattes med tørket frukt, marshmallows og usøtet frukt.

Du bør også følge nøyaktigheten av instruksjonene og ikke bruke stoffet mer enn anbefalt av en lege eller produsent. Overdreven eksponering for aktive stoffer kan forverre tilstanden betydelig. Hvis det er mulig, bør du forlate dekorative kosmetikk, spesielt, vi snakker om tonal rammeverk, rødme, primere og pulver.

Billig akne behandling for voksne

Erytromycin Salve

Legemidlet tilhører klassen antibiotika og bidrar til å eliminere sterk betennelse og forbedre funksjonen av talgkjertlene. Det er nødvendig å bruke salve på oftere to ganger daglig etter omhyggelig behandling av personen fra forurensning og kosmetikk. Erytromycin påføres i et tynt lag for å forhindre overdose.

Det er også tillatt å bruke stoffet i form av tabletter, men først bør de knuses og blandes med en liten mengde vann for å lage en kremaktig masse. Bruk denne metoden for behandling i ikke mer enn to uker. Gjenta kurset kan bare tre måneder. Pris Erytromycin Salve - 100 rubler.

Såpe med triclosan

Denne kosmetikken kan bare brukes med fet hud og ikke veldig lenge. Såpe med triclosan forårsaker en sterk drenering av huden, men samtidig desinfiserer den perfekt og eliminerer problemer med svarte flekker og akne. Bruk et kosmetisk produkt mer enn en gang daglig hver annen dag. Det optimale behandlingsforløpet er 14 dager. Etter bruk bør produktet alltid bruke fuktighetsgivende kosmetikk. Kostnaden for produktet er 100-150 rubler.

Ichthyol salve

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet er 80-120 rubler. Det har en ganske ubehagelig spesiell lukt, men samtidig fjerner den pus, lindrer betennelse og eliminerer fettighet i huden. Påfør Ichthyol salve 1-2 ganger om dagen etter forvask.

Det er best å bruke stoffet før du går til sengs, fordi på grunn av dens tette struktur og mørke farge kan den gi merker på huden. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn tre uker, hvoretter medisinen skal endres.

Advarsel! Disse medisinene skal brukes med stor forsiktighet til de som har nyreproblemer, spesielt i akutt stadium.

Billige akne behandling for tenåringer

Baneotsin

Ganske populært stoff, som i noen tilfeller forårsaker alvorlig hudirritasjon og hevelse av vev. Påfør verktøyet under medisinsk tilsyn, for å eliminere muligheten for disse ubehagelige symptomene. Hvis de ser ut, bør du ta et antihistamin.

Baneocin påføres ikke den rengjorte huden mer enn fire ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn en uke. Den gjennomsnittlige kostnaden for Baneotsin 310 rubler.

Klerasil Ultra

En fullstendig linje med omsorg for problemhud. Brukes i komplekset i opptil tre måneder, som bare i dette tilfellet viser et raskt og merkbart resultat. Strukturen på pleielinjen inkluderer krem ​​etter vask, gel for rensing, tonic og skrubbe.

Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner, ideelt for tenåringshud. Kostnaden for en komponent Klerasil Ultra begynner i området rundt 150 rubler.

Krem 911

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet er 200 rubler. Påfør stoffet etter grundig rensing av huden fra overflødig sekresjon, støv og smuss. 911 krem ​​brukes to ganger om dagen - om morgenen etter vask og om kvelden før du går og legger deg. Hvis du bruker andre kremer, må du ikke bruke dem innen 20 minutter etter bruk av legemiddelsalven. Behandlingen kan vare opptil fire uker.

Advarsel! Bruk av midler i ungdomsår er kun mulig etter å ha konsultert en hudlege.

Billige produkter for hjemmekino

Sink salve

Legemidlet virker forsiktig på den berørte huden, penetrerer inn i porene og talgkjertlene. Dette medfører en reduksjon i aktivitet, nedsatt sebum, pore rensing og fravær av purulent betennelse.

Sinksalve påføres ikke mer enn to ganger om dagen, for ikke å provosere en sterk drenering av huden. Det anbefales å bruke en fuktighetsgivende krem ​​etter bruk av aktiv sink før du legger deg til sengs. Du kan bruke medisinen i tre uker, kostnaden er 100 rubler.

Salisylsyre

Kostnaden for en flaske medikamenter når sjelden mer enn 50 rubler. Det anbefales å bruke løsningen om morgenen og kvelden etter å ha renset huden. Gni de berørte områdene med en bomullspinne.

Etter bruk av salicylsyre, vent 15 minutter før du bruker krem ​​eller sminke. Bruk stoffet bør ikke være mer enn 14 dager med pauser i en måned.

Sintomycin salve

Vanligvis brukes verktøyet i form av kompresser, men i nærvær av svarte flekker og akne er det strengt forbudt å gjøre det, da bakterier begynner å samle seg under bandasjen, noe som kan forbedre inflammatorisk prosess på huden betydelig.

Påfør Sintomitsinovaya salve med akne med et tynt lag på ikke mer enn to ganger om dagen. Terapi varer ikke mer enn en uke. I mange tilfeller er behandlingen svært aggressiv, og pasientene må i lang tid gjenopprette vann-saltbalansen av epidermis. Prisen på Sintomycin er 61 rubler.

Calendula tinktur

Kostnaden for stoffet overskrider ikke 100 rubler, samtidig som den viser en god desinfeksjonsvirkning. Tinktur påføres en gang daglig før du går i seng etter forvask. Du bør ikke blande Calendula med andre kosmetiske og farmasøytiske produkter, sørg for å opprettholde en pause mellom søknaden på 20 minutter. Terapi varer ikke mer enn tre uker.

Advarsel! Før du bruker kosmetiske produkter, anbefaler pasienter med egen erfaring først å kontrollere hudreaksjonen på stoffet. For å gjøre dette, bør det brukes på et lite lukket område av hud og vente to dager. Hvis reaksjonen ikke følges, kan du bruke agenten til å behandle huden.

Det bør forstås at bare en integrert tilnærming til behandling av akne og svarte flekker kan virkelig bidra til å eliminere huddefekten. Det bør være obligatorisk å bli undersøkt av en endokrinolog, dermatolog og gynekolog, for å utelukke mer alvorlige årsaker til akne.

Effektive og billige akne salver

Ingenting ødelegger utseendet, som en hud strødd med akne. Selv den vakreste personen mister mye attraktivitet på grunn av foreldet, betent hud. Men ikke alltid for behandling av akne og flekkutbrudd må du bruke veldig dyre kosmetikk eller ta kontakt med en kosmetolog. Hvis situasjonen ikke har nått den kliniske formen, vil enkle og rimelige farmasøytiske salver for akne bidra til å takle huddefekter. De vil raskt sette huden i orden, sørget for riktig og regelmessig bruk og følg råd fra en lege.

De viktigste komponentene i akne salve

For å få en god aknekrem mot akne for å være effektiv, må den utføre følgende funksjoner:

 • Desinfiser huden.
 • Tørr betennelse.
 • Har antiinflammatoriske egenskaper.
 • Har en bakteriedrepende og bakteriostatisk virkning.
 • Fremskynde sårheling og vevregenerering.
 • Ikke forårsake allergi.
 • Godt tolerert av kroppen.
 • Ikke giftig.

En god salve har et bredt spekter av slike fordelaktige egenskaper. Salven består av en base som er laget på en slik måte at den ikke blir fullstendig absorbert av huden, men at den forblir på overflaten i lang tid. Derfor brukes ikke medisinske salver aldri på ansiktet og kroppen i et kontinuerlig lag, som en krem. Grunnlaget blandes med hovedaktiv ingrediens og tilleggskomponenter.

For behandling av akne, brukes stoffer med antibakterielle egenskaper basert på antiinflammatoriske stoffer, antibiotika og sulfonamider.

Gjennomgang av populære salver

De beste akne salver passer perfekt til problemet, har ikke bivirkninger når de brukes riktig, har et minimum antall kontraindikasjoner og er godt oppfattet av huden uten å forårsake allergi eller tilstopping av porer. Det er ønskelig at slike salver også har en overkommelig pris. Uansett hvor rart det er, nå er det mange enkle og billige akneprodukter på salg, som har utmerket effektivitet og samtidig koster en krone. Så det er ikke nødvendig å bruke sprø penger, fordi Akne kontroll bør alltid utføres omfattende, inkludert fra innsiden, så bruk av eksterne agenter er bare nødvendig for å eliminere effekten av interne årsaker.

1 sink og salisylsyre salve

Dette er den mest berømte billige salven for røde flekker fra akne. Den aktive ingrediensen er sinkoksid, som virker som et desinfiserende og godt tørr purulent pimples. Under hans innflytelse, oppløser akne markerer mye raskere, og pustler - tørker ut og etterlater ingen arr.

Stikket, kan provosere allergi. Det er forbudt å bruke for lang tid og på store områder av huden, da det kan provosere en stygg unaturlig cyanose.

Brukes ofte med salisylsyre i blandingen. Dette verktøyet bidrar til forbedret peeling av huden, noe som nesten eliminerer dannelsen av grove arr.

Verktøyet er kontraindisert ved allergisk reaksjon på det.

Selges på alle apotek uten resept og koster kun 30 - 40 rubler.

2 Sintomycin emulsjon

Denne salven inneholder antibiotikumsynomycin og er et antibakterielt middel for ekstern bruk. På grunn av sin handling virker det godt med festering, betent akne, spesielt hvis de er på et stort område og provoserer en akutt hudreaksjon. Syntomycin emulsjon trenger raskt inn i huden og eliminerer vel selv gamle infeksjonsfokus.

Imidlertid blir kroppen vant til bruk av midler, og bakteriene gir immunitet mot det, slik at de ikke bør bli misbrukt.

Verktøyet er forbudt å bruke i følgende tilfeller:

 • Allergi mot sammensetning.
 • For nyfødte.
 • Med problemer med blod.
 • Med akutt porfyri.

For gravid og lakterende bruk av salven er mulig med doktors tillatelse.

Kostnaden for stoffet opptil 50 rubler, avhengig av mengden emballasje.

3 Vishnevsky salve

Denne effektive og rimelige salven fra akne i apoteket er ikke for ingenting at det kalles balsamisk liniment. Dens naturlige sammensetning har en uttalt effekt mot purulent akne og koiler. Det øker modningen av en allerede sår, "moden" pimple og hjelper til med å oppløse bare de som danner.

Grunnlaget for midlene er naturlige stoffer:

 • Birk tjære - et kjent antiseptisk og absorberbart tetningsmedikament.
 • Xeroform - har en antiseptisk effekt.

Castorolje spiller rollen som en dirigent og myker huden, hjelper den å helbrede raskere og jevnere.

Kontraindikasjon er individuell intoleranse. Til tross for stoffets popularitet, er det uønsket å bruke det på ansiktet uten kontroll og tillatelse fra legen, da det kan forverre situasjonen.

Legemidlet koster ca 40 rubler.

4 Ichthyol salve

Dette er et annet gammelt og bevist verktøy basert på den naturlige komponenten - ichthammol. Legemidlet har en spesifikk gjenkjennelig lukt, nesten svart farge og en viskøs, tykk konsistens.

Det brukes til å akselerere modningen av abscesser med keratoplastisk effekt. Iktyol påvirker også streptokokker og stafylokokker, har en bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt.

Påfør stoffet i et tynt lag lokalt, opptil 2 ganger per dag.

Det er verdt et middel på 20-50 rubler, avhengig av beholderens volum.

5 erytromycin salve

Dette er et gammelt bevist antibiotikumsalve for akne. Den viktigste aktive ingrediensen er erytromycin - et antibiotikum fra gruppen av makrolider. Dette er et godt bevist middel mot akne, som har en utbredt anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt.

Legemidlet krever lokal påføring av det tynneste laget bare hvis det er kjent at pasienten ikke er allergisk mot denne typen antibiotika. Vanligvis brukes verktøyet opptil 3 ganger om dagen, behandlingen er lang, opptil 2 måneder.

Legemidlet kan forårsake bivirkninger, hovedsakelig manifestert av tørrhet, peeling og rødhet av huden på applikasjonsstedet. Med en allergisk reaksjon kan det være kløe og utslett på typen urticaria.

Prisen på medisinen - fra 20 rubler.

6 Liniment streptotsida

Et annet godt kjent antibakterielt stoff med god effekt mot akut akne og akne. På store abscesser påføres punktvis, med store ødeleggelsesområder - et tynt, pent lag.

Legemidlet kan ha flere kontraindikasjoner:

 • Overfølsomhet for sammensetningen av midlene.
 • Graviditet.
 • Amming.
 • Porfyri.
 • Anemi.
 • Azotemi.
 • Nyresvikt og leversvikt.

Ved for lang bruk og overskrider anbefalt dose kan følgende bivirkninger oppstå:

 • Allergisk utslett.
 • Hodepine.
 • Kvalme.
 • Oppkast.
 • Leukopeni.

Prisen på medisin i form av liniment er ca 60-70 rubler.

7 Sledocid

Det er ikke akkurat en salve for akne merker, men heller et middel med helbredende salve egenskaper. Den inneholder hyaluronsyre, heksehasel, arnica og grønn teekstrakt, samt gjærpolysakkarid. Dens viktigste handling er eliminering av akne merker på huden, blemishes og arr, kalt post acne.

Under sin handling forsvinner hyperpigmentering, komprimering oppløses, og gjenværende effekter forsvinner etter akne.

Påfør produktet som en krem ​​på de berørte områdene to til tre ganger om dagen, i et tynt lag til det er helt absorbert av huden.

Absolutt kontraindikasjon er bare en allergisk reaksjon på stoffet.

Pris - 100 rubler.

8 Regecin

Dette legemidlet har i utgangspunktet sink hyaluronat, har en desinfiserende, tørking og anti-inflammatorisk effekt.

Anvendt på akne opptil 4 ganger om dagen til de forsvinner, er den spesielt utviklet for behandling av akne hos ungdom. Dens fordel er den enkle sammensetningen uten antibiotika og hormonelle komponenter.

Den eneste kontraindikasjonen er allergi. Det har ingen bivirkninger og tolereres veldig godt av huden - akne forsvinner uten dannelse av arr og blemmer.

Prisen på stoffet - 150 rubler.

9 Dimexid gel

Dette effektive legemidlet brukes hvis andre anti-akne medisiner ikke kunne takle dem. Oftest brukt som en "bærer" for antibiotika, og hjelper det å trenge inn i hudlagene dypt. Det har smertestillende, antimikrobielle og sårhelingseffekter.

Overlagd på de berørte stedene i form av applikasjoner, bør løsningen være i en konsentrasjon ikke høyere enn 30%, gelen påføres i et tynt lag. Behandlingsvarigheten er omtrent to uker.

Bruk forsiktighet i ansiktet, unngå kontakt med slimhinner i lepper og øyne. Ved kontakt, skyll de berørte områdene grundig med rennende vann. I tilfelle ubehagelige opplevelser i øynene, kontakt en optiker.

 • Allergi.
 • Alvorlig lever- og nyresykdom.
 • Kardiovaskulær patologi.

Hvis det oppstår en brennende følelse, kløe og rødhet under påføringen, skal legemidlet straks vaskes av og et antihistamin bør tas.

Gel verdt 130 - 150 rubler.

Søknadsanmeldelser

På mange måter kan effektiviteten av de brukte stoffene dømmes av lesernes meninger:

For meg var det mest effektive middel for akne den vanlige penny synthomycin emulsjonen. Det hjelper meg selv fra smertefulle hypodermiske abscesser på haken. Man må bare smøre det ømme punktet flere ganger, ettersom pimple bare løser. Like godt påvirker stoffet og betent akne, trenger bare å smøre oftere.

Da jeg hadde min første akne, viste min farmor, en farmasøytisk meg, hvordan jeg brukte sinkpasta. Med hjelpen tok jeg veldig raskt ut alle ålene. Bare hvis du vasker dårlig og renser huden etter salven, vil det bli enda mer akne - vil porene bli tilstoppet. Det er godt å kombinere sink salve med gniddende alkoholoppløsning av salisylsyre. Du trenger ikke å gni hele ansiktet, nok til å behandle kviser med en bomullspinne, punktvis. Denne metoden gjør det mulig å tørke og sanitere akne, og huden rundt kan ikke omdannes til pergament.

Den vanlige erytromycin salve hjelper meg alltid, hvis en pimple plutselig popper ut. I løpet av dagen bruker jeg salve flere ganger på den, og vanligvis på den andre dagen går alt. Og hvis pimpleet allerede festes, er det best å legge et tykt lag tannkrem på det og smøre det med erytromycin salve om natten. Deretter går det flere ganger raskere, noen ganger om morgenen forblir bare en rød flekk.

Det er alltid streptocid i mitt arsenal av akne rettsmidler. I pulveret gni jeg det i akne som har åpnet, og jeg bruker salve til den betente akne. Effekten er fantastisk, alt går uten spor. Jeg bruker både på ansiktet og på kroppen (jeg har noen ganger utslett på ryggen, spesielt etter treningsstudier i treningsstudioet).

For meg er det ikke noe bedre med akne enn å vaske med tjære såpe og bruke salicylic sink salve. Dette verktøyet tørker betennelse helt og tåler ikke post-akne i det hele tatt. Det er alt veldig billig!

Enkle og rimelige salver fra et apotek kan tjene som et utmerket effektivt middel for akne, forutsatt at de brukes riktig og fornuftig. Ideelt sett bør du konsultere lege, hudlege eller i det minste med en god kosmetolog før du bruker medisiner. Hvis salven forårsaker ubehag, tørker huden eller tømmer porene, må du avbryte den og prøve et annet stoff fra et rikt utvalg av stoffer.

Rettsmidler for akne på ansiktet i apoteket

✓ Artikkel verifisert av lege

Akne i ansiktet kan ha en annen natur, men i de fleste tilfeller er de provosert av overdreven eller utilstrekkelig arbeid av talgkjertlene. Hormonale lidelser, problemer med mage-tarmkanalen og andre kan forstyrre sin funksjon. Derfor, når du bruker legemidler mot akne, er det viktig ikke bare å finne et godt forberedelse for lokal eksponering, men også for å eliminere den faktoren som stimulerer patologien. Når du velger medisiner i et apotek, bør du fokusere på alvorlighetsgraden av problemet, forekomsten av allergi mot stoffets komponenter og kontraindikasjoner til bruk.

Rettsmidler for akne på ansiktet i apoteket

Zenerit mot utslett på ansiktet

En egenskap av dette stoffet er dets sammensetning. Erytromycin og sink gir zerinaktivitet. Den første komponenten vedrører antibakteriell, som gjør at du kan fjerne betennelse og fjerne pus fra de dype lagene i porene. Sink normaliserer talgkjertlene, noe som gir en liten tørkeeffekt.

Styrken av Zinerit er dens evne til å drepe propionibakterier. De er hovedårsaken til pus på ansiktet. I tillegg eliminerer erytromycin spor av eksponering for streptokokker som lever på huden. Kan være vanedannende.

Behandlingen innebærer bruk av stoffet om morgenen og kvelden, mens det er viktig å vaske og tørke huden godt. Etter tørking gir Zener ingen merker på huden. Top kan bruke noen kosmetikk eller krem. Det anbefalte behandlingsforløpet er 4-12 uker, med tanke på alvorlighetsgraden av utslett.

Zenerite er i stand til å drepe propionibakterier

Advarsel! På grunn av den store mengden erytromycin i sammensetningen av Zinerit, bør legemidlet ikke brukes i mer enn tre måneder, ideelt sett er det bedre å utføre behandlingen med 8 ukers kurs med en pause i samme periode. Antall kurs i nærvær av pauser er ubegrenset.

Skinoren mot betennelse i ansiktet

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er azelainsyre. Det er mildere i virkningene sammenliknet med salicylsyre, men det kan være vanedannende. Til effektiviteten av Skinoren gikk ikke ned, det er bedre å bruke verktøykursene.

Ved bruk kan krem ​​forårsake en svak brennende følelse, som bør forsvinne noen minutter etter påføring. Hvis etter 5 minutter brenner huden fortsatt, er det rødhet, du bør vaske av ansiktet ditt og bruke en beroligende krem.

Skinoren Acne Treatment Gel

For å eliminere akne Skinoren påføres på de berørte områdene om morgenen og kvelden. Behandlingen av hele ansiktet krever ikke mer enn 2,5 cm aktiv substans. Behandlingen fortsetter i 4-8 uker. Hvis det ikke er noen resultater etter den første bruksmåneden, er det bedre å kaste bort gelen. Hvis alvorlig irritasjon oppstår, kan du først redusere dosen til en applikasjon. Hvis denne ordningen ikke hjalp, er Skinoren helt avbrutt.

Advarsel! Denne gel har gode peeling effekter. Denne egenskapen bidrar også til å bekjempe post-acne manifestasjoner, slik at huden kan jevne ut overflaten og skaffe seg en sunn farge.

Adaklin mot hudbetennelse og hudormer

Den viktigste aktive komponenten av stoffet er adapalen. Det refererer til naftosyre-derivater. Etter kontakt med huden har den en rask anti-inflammatorisk effekt, trekker ut komedoner og reduserer aktiviteten til talgkjertlene. Når du bruker, beskytter huden din mot direkte sollys.

Adaklin har en rask anti-inflammatorisk effekt, trekker ut komedoner og reduserer aktiviteten til talgkjertlene.

For å oppnå den ønskede terapeutiske effekten, er Adaklin påført de berørte områdene bare en gang daglig. Det anbefales å gjøre dette før du går i seng, for å rense huden din på forhånd med en myk rengjøringsmiddel. Huden må være tørr, ellers vil det aktive stoffet ikke trenge inn i dermis. Behandlingen kan fortsette i 4-16 uker.

Advarsel! Med et mildt utslett kan Adaklin brukes som monoterapi. Hvis eliminering av alvorlig og moderat akne er nødvendig, er det bedre å inkludere medisinen i et kombinert regime. Redusere dosen av den aktive substansen er ikke nødvendig.

Retasol løsning mot utbrudd og akne

Avser stoffer som har anti-seborrheic og anti-inflammatoriske effekter. Den kan brukes som et separat og kombinert middel. Eliminering av akne ved bruk av Retasol er assosiert med evnen til å regulere arbeidet med talgkjertlene, som fremmer produksjon av talg.

Løsning for ekstern bruk Retasol

Retasol brukes en gang om dagen, da stoffet kan irritere huden, øker tegn på betennelse. Det anbefalte behandlingsforløpet er 4-6 måneder, med tanke på graden av skade. Hvis det etter 4-8 uker ikke er noen effekt fra terapien, er Retasol helt avbrutt.

Advarsel! Denne apotekeren mot akne har en komplett motpart, produsert i form av tabletter. Slett tatt oralt, er doseringen av den aktive substansen valgt individuelt for hver pasient.

Azix-Derm mot akne og hudormer

Legemidlet er også basert på asylsyre. Med regelmessig bruk har den en merkbar anti-inflammatorisk effekt og strammer porene. Vel justerer huden, slik at du kan skjule gamle spor av akne og akne. Det må påføres Aziks-Derm om morgenen og om kvelden. Det er først nødvendig å rengjøre dermis og tørke det godt.

Azix-Derm har en markert anti-inflammatorisk effekt og strammer porene.

For å oppnå en stabil terapeutisk effekt, er det nødvendig å påføre gelen i tre måneder. I sjeldne tilfeller provoserte Azix-Derm allergiske reaksjoner i form av sterke utslett, ekstra hevelse i huden.

Advarsel! Til tross for sin popularitet, viste 30% av tilfellene at Aziks-Derm var helt ubrukelig. Derfor anbefaler eksperter å overvåke tilstanden til huden deres to uker etter bruk. Hvis det ikke er noen forbedringer, bør du umiddelbart forlate videre bruk.

Apotek Badyaga mot akne og betennelse

En av de billigste løsningene for betennelser i ansiktet, som selges i apotekskjeden. Badyag apotek er utarbeidet på grunnlag av skjelett svamp-Badag. Det er mulig å bruke midler i form av pulver og klar gel. Ved bruk av første form for medisinering, blir den først fortynnet i en liten mengde vann, idet dosen velges under hensyntagen til eksisterende utslett. Deretter påførte Badyagu ansiktet og ble avvasket etter 30 minutter.

Badyaga er flott for behandling av punktbetennelse

Gelen brukes ufortynnet. Det påføres den rensede huden med lette massasjebevegelser. Pulveret brukes en gang om dagen, gelen kan påføres om morgenen og om kvelden. Du kan bruke begge typer medisiner til huden er fullstendig herdet.

Advarsel! Badyaga er utmerket for behandling av punktbetennelser, siden det ikke er nødvendig å behandle hele ansiktet. Men i noen tilfeller forårsaket pulver og gel de sterkeste allergiske reaksjonene som kompliserte tilstanden til huden flere ganger.

Dimexid mot betennelse og akne

Tilgjengelig i form av gel og løsning. Konsentrasjonen av det aktive stoffet varierer fra 10 til 30%, midlet er valgt med hensyn til følsomheten i huden. Etter applikasjon har Dimexide en rask antimikrobiell og smertestillende effekt.

Ved behandling ved løsning er det nødvendig å bruke applikasjoner. Dimexid påføres et lite stykke stoff, og deretter påføres en komprimering på de berørte områdene i 15 minutter. Behandlingen fortsatte i 10 dager.

Dimexid har en rask antimikrobiell og smertestillende effekt.

Gelen skal brukes punktvis, med store lesjoner, er det bedre å bruke applikasjoner. Stoffet brukes kun til ren og tørr hud. Dimexid i dette skjemaet kan brukes i 15 dager.

Advarsel! Vanligvis brukes denne løsningen i kombinasjon med et antibiotika i alvorlige tilfeller av akne. På grunn av sin spesielle struktur tillater Dimexide det aktive stoffet i antibiotika å fokusere på betennelse og redusere bakteriens aktivitet, samtidig som man forbedrer sebaceous kjertler.

Regetsin mot inflammatorisk prosess på ansiktets hud

Det er en komplett analog av den annonserte Kuriozin. I de fleste tilfeller er det foreskrevet å behandle teenage akne. Den viktigste aktive ingrediensen er sinkhyaluronat. Regetsin har en betydelig tørkingseffekt, normaliserer talgkjertlene, eliminerer overskytende talg.

Regecin Acne Gel

Påfør krem, med tanke på graden av skader på huden kan være opptil 4 ganger om dagen, mens det på tidspunktet for behandlingen anbefales å forlate noen kosmetikk. Regicin er ikke vanedannende, noe som gjør det mulig for langtidsbehandling med reduksjon av akne. Kremen perfekt også nivåer huden og unngår dannelsen av arrvev, selv med dyp betennelse. Kan forårsake allergiske reaksjoner.

Klorofyllipt mot betennelse og akne

Påfør dette farmasøytiske produktet i form av en alkoholtinktur er bare mulig med økt sekresjon av talgkjertlene, da produktet tørker huden raskt, noe som kan provosere desquamation og ytterligere irritasjon. For tørr type brukes klorofylliptolje. I begge tilfeller er det aktive stoffet et ekstrakt av eucalyptusblad.

Klorofyllipt i form av en løsning

Når du bruker oljeskjemaet, blir stoffet påført rent hud før du går i seng i 14 dager. Det anbefales ikke å overskride mengden daglig behandling, men klorofyllipt kan inkluderes i en kombinationsbehandling.

Alkoholtinktur er forfortynnet med avkok av kamille i forholdet 1 til 3, mesteparten av daisy. Deretter må du grundig rengjøre ansiktet og bruke løsningen bare om morgenen og kvelden. Varigheten av behandlingen er 5-7 dager. Mens du bruker alkohol Chlorophilipt, kan du ikke bruke andre legemidler basert på aggressiv syre og alkohol.

Kostnaden for legemidler mot akne

Pris i RF i rubler

Pris i RB i rubler

Pris i Ukraina i UAH

Ytterligere tiltak når du bruker apotekverktøy

For at legemidler skal være mer effektive, må du følge en rekke obligatoriske tips:

 • overvåke hud, vaske om morgenen og kvelden;
 • når du bruker salisylsyre og andre aggressive syrer, er det viktig å bruke en fuktighetskrem for ikke å provosere desquamation;
 • Ikke å bli involvert i tonalbasis, siden selv de letteste på den problematiske huden kan forårsake alvorlig betennelse;
 • utelukke sykdommer i reproduktive og endokrine systemer, inkludert gynekologisk;
 • nøye overvåke dietten ved å fjerne fettstoffer, altfor søte og salte matvarer fra kostholdet;
 • forhindre forverring av kroniske gastrointestinale sykdommer;
 • kjøp kremer og kosmetikk egnet for din hudtype;
 • prøv å ikke frost huden, samt beskytte den mot sollys.

Video - Hvorfor vises akne på ansiktet, sannheten og mytene om akne

Advarsel! Disse reglene anbefales å holde seg til hver person. Dette vil være en god forebygging ikke bare av utslett på ansiktet, men også merkbart forlenge ungdommen i huden.

Uansett hvilket apotek som ble valgt for å eliminere akne i ansiktet, bør du lese instruksjonene nøye. Hvis du ignorerer kontraindikasjoner og nøyaktige doser, kan du møte motsatt effekt av terapi - utslett blir mer uttalt og dypt. Som et resultat vil behandling kreve bruk av ganske alvorlige legemidler, inkludert bredspektret antibiotika i form av injeksjoner og tabletter.

Liker denne artikkelen?
Lagre for ikke å miste!

Effektive og rimelige apoteksmedisiner for akne

Praktisk besparelseserfaring

Hei kjære lesere! En person kan oppleve hudproblemer i ulike aldre. I slike situasjoner har alle et ønske - raskt ryd huden fra ubehagelig utslett og returner det til et sunt utseende.

Svært ofte, i et forsøk på å raskt bli kvitt akne, er vi klare til å tro på reklamefilene og gi en anstendig sum penger for dyre rusmidler, glemmer at du kan kjøpe ikke mindre effektive og samtidig billige akneprodukter på apoteket.

En nabo som jobbet som apotek, fortalte meg om eksistensen av slike stoffer. Jeg er sikker på at informasjon om dem vil være nyttig for mange mennesker som lider av hudutslett.

Et rimelig alternativ til dyre akne behandlinger hos voksne

Oftest forekommer både menn og kvinner, akne som følge av feil livsstil. Unnlatelse av å følge grunnleggende hygieneregler, ubalansert kosthold, stress og overarbeid fører til utseendet på ulike hudpatologier.

Ikke alle er villige til å gi mye penger til dyre rusmidler til behandling. Og det er ikke nødvendig, siden det finnes tilgjengelige farmasøytiske midler fra forskjellige formasjoner og svarte prikker i ansiktet.

Jeg anbefaler å ta hensyn til følgende produkter:

 1. Såpe med triclosan - brukes til å behandle fet hud ikke mer enn en gang om dagen i to uker. Verktøyet tørker huden, men reduserer raskt betennelse og eliminerer svarte prikker.
 2. Erytromycin - salve er et sterkt antibiotikum og bidrar til å kurere ømme flekker på huden. Brukt medisinering to ganger om dagen. Påfør på renset ansikt med et tynt lag. Behandlingsforløpet er 14 dager.
 3. Ihtiolovaya salve - vist med purulent akne i ansiktet. Vel fjerner pus og lindrer betennelse rundt formasjonene. Påfør huden på sengetid i 21 dager.

For å spare penger bør du ikke glemme forholdsregler når du bruker medisiner for å behandle huden. Ovennevnte stoffer vil utvilsomt hjelpe voksne å bli kvitt akne og svarte flekker, mens de kan være farlige for personer med kronisk nyresykdom.

I slike tilfeller, ikke medisinske, men besøk en hudlege.

Et rimelig alternativ til dyre ungdoms akne medisiner

I den yngre generasjonen vises akne i ansiktet som et resultat av hormonelle forandringer i kroppen. Mange jenter og gutter ble møtt med et lignende fenomen, og hver av dem ville sannsynligvis bli kvitt de hatet ikke-estetiske støtene i ansiktet så snart som mulig.

For tenåringer i et apotek kan du kjøpe tre billige, men effektive stoffer for akne:

 1. Krem 911 - medisinen brukes daglig om morgenen og kvelden med et kurs på ikke mer enn en måned. Det anbefales ikke å bruke andre kremer innen en halv time etter påføring av stoffet.
 2. Baneocin - bruk av produktet er tillatt ikke mer enn fire ganger om dagen i syv dager. Legemidlet er kraftig, kan forårsake hudirritasjon. Det er bedre å behandle teenage akne med Baneocin under oppsyn av en lege.
 3. Klerasil Ultra - preparater for rensing av huden fra akne. Disse inkluderer krem, gel, tonic og skrubbe. Det anbefales å bruke hele settet av verktøy i komplekset i ikke lenger enn tre måneder på rad.

Alle de oppførte stoffene er flotte for tenåringshud. Forskjell i sikkerhet og høy effektivitet ved at prisen på dem er tilgjengelig.

Lavpris apotek løsninger for akne på ansiktet

De billigste akneproduktene som finnes på apotekets hylle, er tilgjengelige i glassglass i flytende form. Disse inkluderer:

 1. Salisylsyre - lindrer aknebetennelse, desinfiserer og forhindrer reproduksjon av patogene mikroorganismer. For å behandle hudutslett, bruk 1% eller 2% av legemidlet. Fluidet trenger dypt inn i porene, renser huden mot urenheter og svarte flekker.
 2. Borsyre - desinfiserer, "brenner" akne og tørker huden rundt dem.
 3. Kloramfenikoloppløsning - hjelper til med å fjerne ikke bare akne og dype subkutane formasjoner, men også arr etter akne.

Det er nødvendig å bruke flytende løsninger nøye og i henhold til instruksjonene for å unngå bivirkninger. Bruk av væsken i lengre tid enn foreskrevet tid kan forårsake hudirritasjon eller brannskader.

Antibakteriell maske fra kloramfenikoloppløsning

For å levomitsetin ikke påvirkes for mye på huden, brukes den i sammensetningen av mosen. For å bekjempe parasitter i hudlagene, som vil akselerere helbredelsesprosessen av akne, kan du lage en antibakteriell maske fra Levometicin. For å gjøre dette, grind 2 tabletter med medisin og bland pulveret i en liten mengde kamilledekok.

Når tabletter er helt oppløst, legg til en teskje naturlig honning til væsken. Grundig blandet blanding påføres ansiktet i en kvart time, hvorpå masken forblir vaskes av med varmt vann, og huden fuktes med en krem.

Billige legemidler for akne og post-akne

Hvis akne i ansiktet etterlater ubehagelige spor i form av arr, røde flekker og arr, kan du bruke et så billig middel som calendula tinktur for å eliminere dem. Den har en desinfiserende effekt på huden, eliminerer bakterier og mikrober som forårsaker utslett, styrker prosessen med hudregenerering.

Påfør produktet til renset hud før sengetid. Det kan ikke brukes samtidig med andre legemidler til ekstern bruk.

Pasient vurderinger på effektiviteten av billige apotek

Vurderinger av de som har klart å behandle akne i ansiktet, vil bidra til å sikre at de tilgjengelige stoffene er effektive.

 1. Nina, 17 år gammel: "Hver gang jeg får kviser, bruker jeg 911 krem. Denne løsningen ble anbefalt til meg av en venn. Først tvilte jeg på effektiviteten, men likevel bestemte meg for å eksperimentere. Veldig fort oppdaget jeg de fantastiske egenskapene til 911 krem, rydde formasjonens hud og nå kan jeg trygt gi krem ​​til vennene mine. "
 2. Igor, 36 år gammel: "Det er ikke det første året jeg har akne på ansiktet mitt med ichthyol salve. Det er enkelt og billig. Verktøyet håndterer disse formasjonene og tørker ikke huden. Resultatet fornøyd.

funn

Som du kan se, er prisen ikke en indikator på kvalitet. Det er ikke nødvendig å bruke store mengder til å rengjøre ansiktet av akne. Det er ganske mulig å opprettholde helsen og skjønnheten i huden, og sparer budsjettet. Takk for din oppmerksomhet!

Billig og effektiv rettsmidler for akne

Akne er et ganske vanlig hudproblem. De kan oppstå uansett alder og nivå på hudpleie, og årsakene til utseendet kan være mange.

Ofte forekommer akne, svarte flekker og akne på hormonell bakgrunn, men andre faktorer kan også forårsake dem. Nøkkelen til seier over akne er å etablere årsaken til forekomsten deres.

årsaker til

Årsakene til akne kan deles inn i to store grupper:

Hormonale årsaker inkluderer hormonfluktuasjoner på grunn av alder (vanlig teenageakne), kroppssykluser (utseende av utslett under kritiske dager hos kvinner) og andre hormonelle svingninger i kroppen (graviditet, bruk av prevensjonsmidler eller hormonelle midler).

De ikke-hormonelle årsakene til akne og akne kan være:

 • utilstrekkelig rensing av huden (fra sminke, støv);
 • bruk etter vask av skitne håndklær;
 • individuell reaksjon på noen matvarer (oftest - sukker eller melk);
 • bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

apotek agenter

Farmasøytiske midler for å eliminere oftest hjelper kroppen å kjempe med eksisterende betennelse. De er rettet mot å fjerne eksisterende og forhindre utseendet av ny akne.

På grunn av at årsaken til betennelse ofte skyldes patogene bakterier som akkumuleres på overflaten av huden, er mange midler rettet spesielt mot desinfeksjon.

Noen preparater konsentrerer seg om å tørke betennelser og forhindre videre utvikling. Den mest effektive av de billige prissegmentmedisinene er presentert nedenfor.

Salisylsyre

Salisylsyre - kanskje det mest populære budsjettet rette for akne i mange år. I ulike mengder blir det også ofte lagt til dyre hudprodukter. Søknaden i sin rene form kan også gi resultater.

Verktøyet kan ligge i forskjellige konsentrasjoner - fra 1 til 10%. Dette må vurderes ved kjøp.

Syr brukes på inflammatoriske eller inflammatoriske hudområder. Du trenger ikke å behandle hele overflaten av ansiktet. Hyppigheten av bruk - opptil 3 ganger per dag.

Salisylsyre har følgende effekt mot akne:

 • tørker;
 • kamper etter akne (post-akne);
 • ødelegger bakterier på overflaten av huden;
 • regulerer sebum sekresjon;
 • bekjemper svarte prikker.
Bruk av salicylsyre krever ikke ytterligere konsultasjon med lege. Dette bør imidlertid gjøres strengt i samsvar med instruksjonene.

Tsindol

Sammensetningen av stoffet tsindol inkluderer ganske enkle komponenter - sink, talkum, glyserin, etanol. Men deres kombinasjon lar deg effektivt bekjempe betennelse.

Sink spiller en nøkkelrolle i denne virksomheten. Det desinfiserer huden, og etanol tørker betennelsen.

Tsindol er et billig verktøy og kan kjøpes på ethvert apotek.

Det har følgende effekt på akne:

 • antibakterielle;
 • anti-inflammatorisk;
 • podsushivayuschee;
 • healing.

Video: Doktorens vurderinger på Zindol

Sink salve

Sink salve er mye brukt i medisin og veterinærmedisin på grunn av sin desinfiserende egenskaper. Det er lett å gjette, det er basert på sink (som i tilfelle tsindol).

Sinksalve påføres i punktvis og anbefales ikke til påføring på store hudområder som ikke påvirkes av betennelse. Slik misbruk av stoffet vil føre til overdreven sekresjon av talg og utseendet av ny betennelse.

Salicylisk sinkpasta

Den aktive komponenten av pastaen er den samme sinken. Salisylsyre fungerer som et hjelpelement. Også i pastaen legg til flere stoffer - stivelse og petroleumjell.

Vishnevsky salve

Vishnevsky salve - et stoff som er rettet mot å bekjempe bakterier og betennelser som de forårsaker. Det bidrar til den raske "utgivelsen" av pus akkumulert i vevet (hvilke bakterier er og akkumulert akne).

Salve akselererer åpningen av akne og har en desinfiserende effekt på dem. Komprimering av Vishnevsky salve bidrar til å fremskynde utviklingen av akne og eliminere årsaken til utseendet.

Ichthyol salve

Ichthyol salve er rettet ikke bare mot bekjempelse av akne som finnes på overflaten av huden, men også hos sine subkutane "brødre". Denne salven er i stand til å "trekke ut" pus fra subkutan pimple og akselerere helbredelse.

Erytromycin Salve

Erytromycin er et antibiotikum som kjemper mot patogener. Det er fra betennelsen forårsaket av slike mikroorganismer som salven kan hjelpe.

I tilfelle av akne forårsaket av hormonelle årsaker eller feil ernæring, vil salven ikke være like effektiv. Selvfølgelig vil foci av betennelse bli tørket, men fremveksten av ny salve kan ikke forhindres.

Sledotsid

Sledocid blir ofte referert til som en krem ​​som kan kvitte seg med akne merker. Til dette formål brukes det oftest. Sledocid har en tørking og bleking effekt. Det er derfor oftest det brukes til å behandle post-akne.

Sammensetningen av testociden inneholder også sink, som driver den til en gruppe med alle sinkholdige preparater for akne. Effektiviteten av stoffet er den høyeste i den siste fasen av modningsbetennelse.

Alt om fet akne. Les mer her.

Zinerit

Zeneritt er den mest populære sinkbaserte aknemedisinen. Også stoffet inneholder antibiotika. Han håndterer betennelse, selv på et stort hudområde.

Effesel gel

Effezel gel er like effektiv i både åpen og lukket form for akne. Det er også ekstremt effektivt for akne. Essensen av stoffet - antimikrobielt. Derfor er stoffet ikke i stand til å eliminere hormonell akne eller akne.

Dalatsin

I hjertet av verktøyet - et antibiotika. Det påvirker bakteriene og ødelegger det skadelige miljøet på overflaten av huden. Dalatsin har en ganske uttalt effekt og kan brukes ikke bare fra akne og akne, men også til behandling av koke.

Salve Levomekol

Salven har en gunstig effekt på huden som er rammet av utslett:

 • reduserer rødhet;
 • tørker acne;
 • fjerner irritasjon;
 • forbedrer hudens elastisitet.

Legemidlet er solgt uten resept og kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Metrogil gel

Den aktive ingrediensen i legemidlet er metronidazol. Metronidazol er et antimikrobielt og antiparasittisk middel. Derfor kan det betraktes som et utmerket verktøy i tilfelle akne eller kviser skyldes utilstrekkelig hudrensing eller tilstoppede porer.

Skinoren gel

Riktig bruk av gelen vil føre til tørking av betennelse, samt desinfeksjon av huden i tilfelle av bakteriell natur av akne.

Alzelaic syre i sammensetningen av hudoren har en desinfiserende effekt og bidrar til å bekjempe betennelse i forskjellige grad av modenhet.

Differin

Differin har en annen virkningsmekanisme på huden. På grunn av derivatet av vitamin A i sammensetningen akselererer det metabolske prosesser i cellene og bidrar til å rense vevet av hindringer som forårsaker akne.

Den positive kvaliteten på produktet er manglende evne til å tørke ut huden (i motsetning til mange sinkbaserte produkter).

Cream-gel "før og etter"

Kremet fremmer post-acne healing og anbefales ofte av hudlege for bruk for akkurat dette formålet. Den har en behagelig lukt og har en liten tørkeeffekt.

Liniment-syntomycin

Legemidlet er trygt å påføre på ganske store hudområder og kan brukes på et stort overflateareal.

Blant downsides av dette effektive verktøyet, kalles brukerne en ikke veldig hyggelig, spesiell lukt. For å oppnå ønsket effekt er det imidlertid mange brukere som er villige til å sette opp med ham.

Cream "Clean Line"

Kremet er en representant for linjen for problemhud og kan ha en ekstrem hjelpevirkning ved generell anti-aknebehandling.

Naturlige rettsmidler billige rettsmidler for akne

Naturlige billige midler kan presenteres i form av salver, tinkturer, midler for vasking, serum. I alle fall kan effekten av dem ikke være verre enn dyre.

Planter og urter

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk av planter og urter. De kan til og med brukes av gravide kvinner (etter forutgående konsultasjon med lege).

Den eneste kontraindikasjonen kan være individuell intoleranse. Det er sant, den terapeutiske effekten er mindre uttalt.

Sitron og agurk

Sitron og agurk har en tørkeeffekt og bidrar til rask modning og helbredelse av akne. Bruk sitron og agurk kan være i form av masker og komprimerer.

Calendula tinktur

Tinktur har en tørkeeffekt (vi snakker om alkoholtinktur). Hjemmelaget tinktur krever ikke tillegg av ekstra urter. Ikke egnet for kompleks behandling (konflikter med mange stoffer).

Eteriske oljer

Eteriske oljer med tørkeeffekt (for eksempel teetreolje) kan gi et positivt resultat når de oppdages. Ved påføring skal oljer være oppmerksom på overholdelse av maksimal tillatt konsentrasjon.

Beste Akne Behandlinger

For å bli kvitt akne, akne og akne, og gi oss enorm ubehag, må du velge riktig vare. Det må tilfredsstille hudens behov og eliminere det spesifikke problemet. Imidlertid er det ingen universelle rettsmidler for akne kontroll, alle bør finne sitt eget middel - disse kan være salver, kremer, geler og masker. Vurder det beste.

De viktigste årsakene til akne

For akne behandling for å gi maksimale resultater, må du eliminere årsaken til utdanningen. For utslett på huden:

 • følelsesmessige sjokk, stress, nervøs overbelastning, erfaringer;
 • hyppig kontakt med hender eller telefon, på overflaten som det er mikrober
 • hormonell ubalanse, skjoldbrusk sykdom;
 • arvelighet;
 • bruk av kortikosteroider, p-piller;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen, spesielt tarmen;
 • feilaktig ernæring - innholdet i dietten av fastfood, fett og stekt mat, samt søtsaker og bakervarer;
 • allergisk reaksjon;
 • dårlige vaner - nikotin og alkohol provoserer metabolske forstyrrelser;
 • Feil valg av kosmetikk, bruk av for fet kosmetikk.

Å opprette den sanne årsaken til utslett vil hjelpe legen. For å gjøre dette, kontakt din gastroenterolog, endokrinolog, allergiker, smittsomme sykdommer spesialist, hudlege, hematolog. En ernæringsfysiolog og en kosmetolog vil også hjelpe. Etter å ha bestemt årsaken til utslett og eliminere det, kan du stole på at anti-akneprodukter vil være effektive.

Populære akne behandlinger

Som en del av kosmetikk for akne inneholder anti-inflammatoriske, antibakterielle komponenter som hjelper til med å bli kvitt akne. Vår anmeldelse vil hjelpe deg med å velge passende omsorgsmedisiner for ansikt og kropp.

Topp behandlinger for akne og akne toppen salver. Disse er hovedsakelig legemidler. Vurder den mest effektive:

 1. "Zenerit" er en salve som inneholder erytromycin antibiotika, som ødelegger propionibakterier og streptokokker, så vel som sink, som tørker huden og reduserer intensiteten av sekresjon av talgkjertlene. Verktøyet renser hudoverflaten, eliminerer hvit akne, svarte flekker, selv om utslippsområdet er veldig stort. Denne salven skal brukes nøye for personer med tørr og sensitiv hud. Behandlingsforløpet er 10-12 uker.
  → Anmeldelser av krem ​​"Zener" 1, 2
 2. Salisylsalve er et legemiddel som inneholder salicylsyre. Konsentrasjonen kan nå 2%, 5%, 10% og 60%. Det har en utpreget antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Cleanser for purulent akne. Det hjelper også å lette huden etter akne. Maksimal varighet av kontinuerlig bruk er opptil 3 uker.
  → Omtaler Salisylsalve 1
 3. "Levomikol" - en medisin beregnet på behandling av sår, utslett, fremmer rask healing av huden. Egnet for ungdom som ofte utvikler smertefull akne på pannen og andre deler av ansiktet. De aktive komponentene i salven er metyluracil og kloramfenikol. De har en kraftig anti-inflammatorisk, så vel som antimikrobielle effekter. Det er nødvendig å bruke betyr 2-4 uker.
 4. Erytromycin salve - brukes i kombinasjon med andre terapeutiske midler. Den aktive ingrediensen i Erythromycin ED bekrefter effektivt purulent akne. Påfør salve kontinuerlig i maksimalt en måned.
 5. Svovelsalve - inneholder utfelt svovel i blandingen, som har en tørke- og antimikrobiell effekt. Som følge av bruken er det mulig å raskt bli kvitt akne og utslett, fordi verktøyet reduserer intensiteten av subkutan fettproduksjon. Løsningen er effektiv mot subkutan akne. Sulfider som utgjør salven, fremmer helbredelse av sår, noe som bidrar til å jevne huden. Påfør produktet i 2-3 uker.
 6. Ichthyol salve er et sterkt middel for akne og inneholder Ichthyol. Dens bruk gir en omfattende behandling, fordi salven raskt fjerner inflammatoriske prosesser, minimerer de smertefulle opplevelsene som oppstår når utseendet på intern akne. Dette er et punktmiddel som er pent påført på overflaten av en kvise for å akselerere dens modning. Brukes en gang om dagen til problemet er løst.
 7. Sintomycin salve er et rensemiddel som raskt lindrer betennelse. Effektiv mot sår, akne, utslett, små flekker. Inneholder et antibiotikum som dreper mikrober som forårsaker akne. Behandlingsperioden med denne salven er maksimalt 5 dager. Dette er et billig verktøy.

Alle anti-acne salver brukes 1-2 ganger om dagen på renset hud. Ofte bør de ikke brukes, fordi apotekets sammensetning inneholder aktive ingredienser. Når du bruker dem, er det mulige bivirkninger som en allergisk reaksjon, rødhet, hevelse, men de oppstår sjelden. Akne salver er et billig produkt.

Akne geler har en lys tekstur og absorberes raskt. Det finnes kosmetikk og narkotika som selges i apoteket. Vurder de mest effektive acne gelene:

 1. Effezel er en effektiv gel som hjelper kurere akne og akne selv på det mest avanserte stadium. Inneholder basiron og differenerin, som raskt fjerner utslett, akne, fremmer helbredelse og utjevning av huden. Den har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, renser huden overflaten godt.
 2. "Dalatsin" - apoteket gel mot akne, som inneholder et sterkt antibiotikum clindamycin. Det er et allsidig stoff som omhandler akne, akne, akne, rødhet og andre estetiske feil. Effekten av søknaden vises etter 2-4 uker. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men den bør ikke overstige 5 uker, fordi kroppen blir vant til virkningen av dette legemidlet.
 3. "Metrogil" er en gel for rød akne, utslett, som har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle effekter. Metronidazol brukes som en aktiv ingrediens. Denne gelen i kombinasjon med andre legemidler kan brukes til å behandle huddefekter, samt for å forhindre deres forekomst. Midler 3-6 uker blir brukt.
  → Anmeldelser av "Metrogil" 1
 4. Oksigel er en gel som er egnet for behandling av akne og akne av lett eller moderat alvorlighetsgrad. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Verktøyet bør brukes forsiktig til eiere av følsom hud, fordi den faller på overflaten, kan gelen forårsake brann og irritasjon. Varigheten av bruksområdet - maksimalt 2 uker.
 5. Skinoren Gel - dets aktive ingrediens azelainsyre gir en bakteriedrepende og tørkende effekt. Dette verktøyet normaliserer funksjonen av talgkjertlene, hjelper med å bli kvitt akne, akne, hudormer. Gelen klarar effektivt selv den mest avanserte stadien av utslett, men du kan bruke den i maks 14 dager, fordi den tørker huden for mye.
  → Anmeldelser av "Skinoren Gel" 1, 2, 3

Gelen påføres på renset hud flere ganger om dagen.

kremer

Kremer er svært populære i kampen mot akne. Vurder listen over de mest effektive:

 1. "Differin" er et godt ansikt og kroppskrem som inneholder adapalen, som bekjemper akne og komedoner. Det brukes til behandling og forebygging av akne og poreforurensning.
 2. Baziron er den beste aknebehandlingen for tørr hud. Det gir ikke bare en antibakteriell effekt, men regulerer også prosessen med sebumsekresjon, fuktiggjør huden epidermis. Kremet er mer effektivt mot akne, utslett. Bruksperioden er 3-3,5 måneder.
  → Anmeldelser av "Baziron" 1, 2
 3. "Ren hud" fra Garnier - et kosmetisk produkt til daglig bruk, som bekjemper svarte prikker, røde flekker. Egnet for eiere av fet hud, fordi den tørker det sterkt. Tørr hud etter flere dager med å bruke dette produktet kan begynne å skrelle av.
  → Anmeldelser "Ren hud" av Garnier 1
 4. "Boro Plus" - består av plantekomponenter: sandeltre, gurkemeie, aloe og andre komponenter. Den har en god antibakteriell og antiseptisk effekt. Brukes når utseendet på abscesser, utslett, egnet for ungdom og voksne. Kremet må påføres tre ganger om dagen til den estetiske defekten forsvinner.

Det er mange akne kremer på markedet for daglig hudpleie. Kontinuerlig kan de påføres i 1,5-2 måneder etter at det er nødvendig å ta en pause, og begynner å bruke en annen kosmetikk. Dette vil bidra til å unngå avhengighet. Derfor er det tilrådelig å se på flere alternativer samtidig, slik at du kan skifte dem - en oversikt over akne kremer for forskjellige hudtyper finnes her.

Andre Acne Behandlinger

 1. Masker "Keraknil" Ducray - har en trippel effekt: absorberer overflødig talg, renser porene og forhindrer forurensning. Den består av leire, polyhydroksyre, mikropartikler av voks. Masken påføres to ganger i uken i 5 minutter. Den vanlige bruken eliminerer akne, sår.
 2. Payot rensepasta - designet for behandling av subkutan akne. Inneholder lanolin. Verktøyet påføres på renset hud før sengetid. Fra oven er det nødvendig å feste en gips, og om morgenen fjern den og vask. 3-5 applikasjoner er nok til å forsvinne subkutan pimple. Produktet kan forårsake flaking av huden.
  → Anmeldelser av Payot Cleansing Paste 1
 3. StopProblem Therapeutic Masking Corrector er et antibakterielt middel som inneholder salicylsyre som tørker acne. En hudfargekorrigator påføres over kvise for å maskere utslett. Samtidig bidrar de aktive komponentene av legemidlet til resorpsjonen av abscess og pore-rensing. Etter 2-4 dager med vanlig søk forsvinner pimpleen.

Hvis du gjør opp haken av de mest effektive rettsmidler for akne, Differin, salicylsalve, Skinoren Gel, Baziron, Keraknil Ducray, Ichtiol Salve, Zinerit, Boro Plus, StopProblem, "Oksigel".

Hvordan velge riktig verktøy for deg

For å velge et godt eksternt verktøy for å rense huden mot utslett, må du ta hensyn til en rekke parametere. De viktigste er:

 1. Hvorfor vises akne? Hvis formasjonen er provosert av overdreven ekspansjon av porene, trenger vi midler som begrenser dem. Når årsaken til tilstedeværelsen på huden av visse bakterier, hjelper antibakterielle kremer og salver.
 2. Hudtype - det er viktig at kosmetikken passer til hudtype. Tørkemidler er egnet for fet hud, men for tørr vil de være for aggressive. Bruken av omsorgsfulle kosmetikk som ikke passer for en bestemt hudtype, kan forverre estetiske problemer. Spesielt forsiktig bør velges rettsmidler for sensitiv hudtype. De burde sikkert ha en mild effekt.
 3. Hvis du har allergier, er det bedre å gi preferanse til hypoallergen midler.
 4. I sammensetningen av gode kremer inneholder ikke raffinerte produkter, så vel som syntetiske tilsetningsstoffer, kunstige smaker. Deres tilstedeværelse kan ytterligere irritere huden, og fremkalle utseende av nye lesjoner.

Det er svært viktig at anti-akne-produkter ikke tetter porene, ellers vil huden få en utilstrekkelig mengde oksygen, og dette forverrer sin tilstand, utseende, bidrar til spredning av lesjoner.

En effektiv løsning hjelper mot akne, fordi det virker i et kompleks. Det gir en god rensing, reduserer betennelse, har en antibakteriell og tørkende effekt. Også, reduserer narkotika sebumproduksjon, smale porer, som et resultat av hvilket det er mulig å fjerne akne. Huden blir sunn og godt preparert. Det viktigste er å velge et verktøy som passer til hudtype og bytte til et balansert kosthold.

Ved hjelp av lokale rettsmidler for akne gir bare 50-60% av resultatet. Ellers bestemmes effektiviteten av behandlingen av helse og livsstil.

Flere Artikler Om Typer Acne