Hvis det oppstår et betent område på huden, som truer med å bli en utførlig utslett, er det beste alternativet å tørke pimple hjemme. Leger, dermatologer og kosmetologer forbyr kategorisk å klemme akne og akne på mekaniske måter. Hvis en slik teknikk er forbudt, kan du bli kvitt den ved tørking. Og her er det viktigste å vite hva og hvordan å gjøre det raskt og effektivt.

Hvordan tørker du deg selv?

Å tørke acne på ansiktet av huset, uten å søke hjelp av kvalifiserte fagfolk, på to måter:

 • Bruk av stoffer som er rettet mot å arbeide med problemhud og bidrar til eliminering av inflammatoriske prosesser dannet på den.
 • Ved å ta til hjelp av tradisjonell medisin, en rekke oppskrifter, som vil bidra til å eliminere problemet, ikke mindre produktivt og effektivt.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

preparater

Den farmasøytiske industrien produserer et stort antall medikamenter, hvis profil er rettet mot behandling og eliminering av utslett av ulike etiologier fra dermis. Formen for produksjon av slike legemidler er svært variert, det kan være farmasøytiske løsninger, geler, pastaer, salver, sprayer, flekker og andre. Eksempler presenteres i tabellen:

Oppskrifter fra folket

Jodterapi

Jod er et kraftig antiseptisk middel som fremmer rask eliminering av forskjellige mikrober og skaper en sterk tørkingseffekt. Metode for bruk:

 1. Klargjør iodisert oppløsning og bomullspinne.
 2. Sett rent og forbered deg på prosedyren.
 3. Påfør på de berørte områdene av dermis punktet.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Aloe Vera behandling

Den helbredende gelen som finnes i planten, vil være effektiv for tørking av akne. I tillegg vil det tørke ut utslett, skape anti-inflammatorisk, sårheling, regenerering og antiseptiske effekter på dermis. Metode for bruk:

 1. Klipp av aloe rotten fra en allerede moden plante.
 2. Sett i kjøleskapet i 12 timer, etter en tid blir den ønskede konsentrasjonen av næringsstoffer dannet.
 3. Klipp langs fibrene, og utskilles juice for å behandle akne.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Sitronsaft og honning

Sitrus inneholder mange nyttige komponenter, men C-vitamin regnes som den mest aktive i kampen mot akne. Det er godt å tørke betennelsen med sitronsaft individuelt, i så fall trenger du bare å behandle utslett av frukt hentet fra frukten. Og du kan også kombinere med andre komponenter, oppskriften i dette tilfellet er dette:

Eteriske oljer

For å tørre kviser hjemme, kan du bruke den essensielle oljen av teetre. Legemidlet har en sterk anti-inflammatorisk effekt, fremmer rask healing, organiserer naturlig regenerering av huden og tørker de betente områder. Bruken av komponenten er enkel: du må fukte en bomullspinne i oljen og bruke den på de berørte områdene av dermis. Denne naturlige løsningen kan stå på ansiktet hele natten.

Du kan tørke din akne selv ved å bruke aspirin, som er malt i pulver og påført kimen i 10 minutter.

Egg hvit

Fra kylling ingrediens er å forberede en maske, som vil bidra til å tørke den resulterende utslett. Matlaging oppskrift og metode for bruk:

 1. Skilt hvittene fra eggeplommen og visp det til det er skumt skum.
 2. Legg til en klype salt og 1 ts til proteinmassen. soda.
 3. Hvis huden er tørr, er det bedre å bruke et punkt. Hvis du er fet, kan du alle møte.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Calendula tinktur

Hjemmet kosmetologi bruker i sin praksis urte infusjoner som hjelper tørke ut og behandle akne. Veldig effektiv er tinkturen av calendula blomster, som kan kjøpes på apoteket i ferdig form, men du kan klargjøre det selv. oppskrift:

 1. Blomster av tørket calendula - 3 ss. l. sett i en halv liters krukke.
 2. Bland 250 g ren alkohol og kokt vann separat.
 3. Væsk gresset.
 4. Lukk lokket og fyll det i 7 dager.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Isterapi

Den enkleste og mest effektive løsningen på problemet er is. Det bidrar til økt blodsirkulasjon i problemområder og naturlig regenerering av huden. På grunn av den kraftige innflytelsen av lave temperaturer, blir porene kraftig innsnevret, slettet av smuss, fettrester. Is kan tilberedes både fra rent kildevann og fra urtedekk. For å bli kvitt akne og hudormer for alltid, tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Tar såpe

For å kurere hudutslett, må du bruke såpe til daglig vasking på grunn av birketjære. Vannprosedyrer med bruk vil desinfisere epidermis fra påvirkning av patogene mikroorganismer, vil skape en antiseptisk og sårhelende effekt. Søknaden er enkel, du må bruke såpe godt på fuktige hender, skum, applicer på ansiktet og hold i 10 minutter, skyll deretter med vann.

Andre måter

Å tørke en kvise på egen hånd mens du er hjemme er mulig på mange måter. Ofte brukes til dette formål tørking av tannkrem, for eksempel med mentol. Punktet bruker det på kvise og holder i 10 minutter. Effektiv er mintkrem som er fremstilt av høy kvalitet vodka og planter. Ikke mindre effektiv brus-saltløsning. Oppskrift: 1 ss. l. brus og salt til et halvt glass vann. I den ferdige løsningen fukter du en bomullspinne og tørker pimpleen.

Tørre pimples i ansiktet hjemme

Aknebehandling er en kompleks prosess. Men å tørke dem og fjerne rødheten trenger ikke mye tid. Denne oppgaven håndteres av produkter som ofte er tilgjengelige.

Effektive rettsmidler for tørking av akne

Behandle de sikre tørkeanordningene:

Salisylsyre

Denne komponenten legges til mange kosmetikk. Men når du bruker dette stoffet, må du være ekstremt forsiktig, som syre:

 • tørker huden og kan utløse en ny utslett;
 • etter overdreven bruk, etterlater brannskader;
 • ødelegger ikke bare patogene, men også gunstige bakterier.

Salisylsyre har fordelaktige egenskaper. Det tørker og helbreder huden, dreper bakterier og fjerner svarte flekker. Men når du søker det anbefales å følge reglene:

 1. Påfør fortrinnsvis syre i et tynt lag;
 2. Ikke gni stoffet hardt i huden;
 3. single acne prosess denne sammensetningen punkt.

Det finnes flere typer preparater som inneholder salisylsyre: salver, kremer og tabletter.

Også på apotek kan du finne og løsninger uten alkohol, som er mindre aggressive.

Hvis stoffet brukes i komprimert form, så før du bruker den, blir tabletten knust, oppløst i varmt vann og bare så merket brukt på akne.

Medisinsk alkohol

Dette middelet har en aggressiv effekt. For ikke å ødelegge huden, er det bedre å ikke bruke den i ren form, spesielt etter å ha fortynnet den med vann, mister den ikke egenskapene.

Viktig! For tørr hud eller overfølsomhet, er det bedre å nekte fra medisinsk alkohol.

For å tørke akne trenger du tre ganger om dagen for å behandle dem med fortynnet alkohol med vann. Det anbefales å bruke strukturen bare punktvis. En bomullspinne fuktet i denne løsningen skal presses ned til det berørte området og holdes i 5 minutter.

Jod har desinfiserings-, tørke- og helbredende egenskaper. Hvis akne er mye, bør du ikke bruke det på et stort hudområde. Nok med en bomullspinne for å cauterize hver seksjon separat.

Eteriske oljer

De er komponenter av kremer, salver og andre kosmetiske kosmetikk. I tillegg til de nyttige egenskapene til verktøy basert på dem, har du en behagelig aroma.

Før du behandler problemområdet av huden, blir oljen oppvarmet (gnidd mellom fingrene), og bare da påført flekk på akne.

Når du bruker te-tre, kommer effekten umiddelbart - hevelse og rødhet forsvinner.

Folkemidlene

Naturlige og rimelige ingredienser kan godt erstatte kjemi og gi mye mer fordeler. Av de berømte folkemidlene for problemhud, kan du velge fem produkter for tørking av akne:

Tar såpe

Den har mange medisinske egenskaper og håndterer akne. De kan ikke bare tørke opp uønskede feil, men også fjerne svarte prikker, komedoner. Skummet hans påføres på de berørte områdene i 10 minutter.

Calendula tinktur

Oransje blomster av denne planten har en bakteriedrepende egenskap. Men denne alkoholløsningen anbefales ikke å behandle huden veldig ofte. Ellers blir det tørt. En bomullsskive fuktet med tinktur påføres den problematiske huden 3 ganger om dagen i 15 minutter.

Dens juice bidrar til å kvitte seg med mange ubehagelige symptomer og brukes til behandling av ulike sykdommer. I kampen mot akne er dette verktøyet i forkant.

Små biter av brosjyrer bør påføres problemskinn over natten. Denne prosedyren vil ikke bare fjerne akne, men har også en positiv effekt på huden som helhet.

persille

Greens trenger å hogge, klemme ut hele saften fra den og bruke på huden i flere timer. Det viktigste er ikke å overdrive det, fordi persille kan fargelegge epidermis grønn. Dette produktet tørker ikke bare defekten, men fjerner også betennelse og rødhet.

sitron

Den inneholder citrin og kalium. Produktet påvirker ikke bare akne, men er også veldig bra for kroppen.

Den enkleste måten er å tørke ansiktets hud med et stykke sitron. Dette vil bidra til å avfette det og tørke ubehagelig utdanning. Og inntak vil eliminere giftstoffer og påvirke hudens generelle tilstand.

Improvisert betyr

For tørking av akne, kan du bruke mat som ofte er til stede:

Dette produktet renser huden perfekt, fungerer som en skrubbe og fjerner døde celler med korn. Men før du bruker det, må du vite at saltet tørker huden og spiser åpne sår.

Søknadsprosess

Oppløs en teskje salt i et glass vann og bruk denne løsningen for vasking. Enten gjelder for de berørte områdene, fuktet i denne komposisjonens bomullspute i 20 minutter.

tannkrem

Et slikt verktøy kan bare tørke, men ikke kurere hudfeil. Pasta hjelper godt på grunn av sin bakteriedrepende virkning.

Hvis det ikke er tid for behandling av akne, vil en enkelt bruk av tannkrem lagre situasjonen en stund. Den påføres med en bomullspinne på kviser og forlater i et par timer.

Farmasøytisk leire

For å tørke en kvise er det nødvendig å bruke hvit leire. Det fjerner kløe, rødhet og betennelse i huden, og med daglig bruk stopper det utseendet av akne. Masker med innholdet rengjør og regulerer sebaceous kjertler. For tørking, en god kombinasjon av leire og kyllingprotein.

Prosessen med påføring og tilberedning: Bland en teskje leirepulver med 1 protein fra kyllingegg. Du kan legge til en skje med sitronsaft. Den resulterende masken tørker godt, men strammer også huden, så hold den ikke på ansiktet i mer enn 15 minutter. Det anbefales ikke å bruke produktet med tørr hud.

Magiray kosmetikk

Dette selskapet produserer en serie med kosmetikkpleie, som inkluderer lotioner, kremer og gjørme masker, tørr akne. Disse rettsmidler helbreder huden godt og lindrer betennelse.

Disse stoffene anbefales å brukes før sengetid, ikke skylling.

En av de effektive rettsmidler for akne er ren og klar krem, som umiddelbart etter påføring reduserer størrelsen på akne. Men sammensetningen av dette stoffet inneholder mye kjemi, så den hyppige bruken er ikke anbefalt.

Anbefalinger for å bekjempe akne

Akne indikerer brudd i kroppen. Derfor er det først etter ønske å konsultere en lege og gjennomgå en grundig medisinsk undersøkelse. Først etter dette vil legen gi de riktige anbefalingene:

 1. velg akne kontroll i henhold til hudtype;
 2. Råd om hygiene og ansiktsrengjøring
 3. vurdere ernæring. Et ubalansert kosthold er en vanlig årsak til utslett;
 4. vil skape et system med komplisert terapi for å fjerne akne.

Oppmerksomhet! Behandlingen skal foregå under oppsyn av en hudlege sammen med et balansert kosthold.

Tips 1: Slik tørker du akne

 • -en anordning for vasking
 • -alkohol
 • -jod
 • -bomullsputer
 • -bomull knopper
 • -antibakteriell krem

Tips 3: Er det verdt å klemme en pimple?

Du kan aldri klemme akne i nasolabialtrekanten, da det er en vinkelvein direkte forbundet med hjernens kar. Hvis du bringer noen infeksjon - det kommer direkte inn i hjernen. Også, du kan ikke klemme akne på kjønnsorganene og brystene.

Du bør ikke klemme akne på andre deler av kroppen, men fortsatt hvis du må klemme ut en kvise, bør det gjøres veldig nøye og observere fullstendig sterilitet, bare på den måten kan du unngå negative konsekvenser. Hvis noen form for infeksjon blir brakt inn, er den mest ubehagelige konsekvensen av det utseende av arr og røde flekker som vil se stygg ut. Det er også mulig utseendet av irritasjon i form av røde prikker, som stadig vil formere seg.

Derfor, før du klemmer på akne, bør du tenke på om det er virkelig nødvendig. Det kan være tryggere å vente på at det skal passere seg selv.

Akne oppstår på grunn av feil diett, noen ganger kan det være et tegn på utseendet på et subkutant telt. Det er bedre å konsultere med en hudlege.

Nå er det mange salver som hjelper med å rense huden, bli kvitt akne. Det kan være bedre å bruke dem. Men hvis du fremdeles klemmer på akne, må du vaske hendene med såpe og vann før prosedyren, og stedet rundt akne bør behandles med noe desinfeksjonsmiddel, for eksempel alkohol eller eau de cologne.

Slik tørker du akne hjemme

Topp 10 beste verktøy for tørking av akne i ansiktet

Hei, besøkende på nettstedet som ønsker å få en ren og sunn hud. Spørsmål: hvordan du tørker acne i ansiktet hjemme, hører dermatologer veldig ofte.

Derfor bestemte jeg meg for å bruke dette til en egen artikkel, der jeg vil liste den mest effektive, tilgjengelig for alle og enkle metoder. Les og behandle defekter av epidermis på riktig måte.

Hvis din akne ikke blir behandlet med noe, og du har ingen styrke til å se på akne, så er dette legemidlet opprettet bare for deg. Morozov Andrey video kurs "Hvordan bli kvitt akne og hudormer en gang for alle!" Er en godt designet metode for å håndtere hudfeil.

Ved å stikke til det, vil du bli kvitt absolutt alle kviser og svarte flekker på mindre enn en måned. Kjøp et unikt videokurs og gjør drømmen din til virkelighet - rengjør epidermisene fra feil en gang for alle!

La oss gå tilbake til emnet i denne historien. Så hvilke metoder som vil bidra til å tørke pimples på ansiktet av en tenåring er trygt for huden og så fort som mulig?

Verktøyet nummer 1 - salicylsyre

Dette stoffet har unike kraftige antiseptiske egenskaper. Med det kan du tørke akne hjemme i en uke, hvis det brukes riktig og daglig.

Salisylalkohol er en del av mange kosmetiske preparater for problematisk hudpleie. I tillegg kan den påføres punkt-til-punkt-feil i ren eller fortynnet form.

Husk at salicylsyre er et aggressivt stoff. Det kan forårsake en kjemisk brenning, så jeg anbefaler ikke å bruke den på hele ansiktet helt. Men med akne, klarer det seg bedre enn andre lignende stoffer. Salisylsyre kan kombineres med glykolsyre.

Sistnevnte, i motsetning til salicylic, kan brukes til å behandle akne på kropp og ansikt, selv i et barn, som det er trygt.

Verktøyet nummer 2 - essensielle oljer

Utmerket tørr betennelse i essensielle oljer. Tea tree olje anses som den mest effektive blant dem. Det kan legges til de pleieprodukter du bruker daglig, eller brukes i ren form.

Før du behandler kviserene (du må gjøre det prikket), sett olje på fingeren og gni den med nyfingeren, og det vil varme opp til kroppstemperaturen.

Varm olje virker umiddelbart - lindrer rødhet og hevelse, og tørker også huddefekten.

Verktøyet nummer 3 - medisinsk alkohol

Dette er et klassisk verktøy som kviser kan fjernes om i 24 timer. Husk! Ren alkohol kan ikke håndtere huden, fordi den er for aggressiv og sterk.

Før du søker på problemområder i ansiktet eller kroppen, fortynn det med vanlig kokt vann på 1: 1 eller enda sterkere. Ikke bruk medisinsk alkohol hvis du har en altfor følsom eller tørr epidermis.

Verktøy nummer 4 - infusjoner og avkok

I kosmetikk brukes ofte infusjoner og dekokser av medisinske urter:

Infusjoner for tørking av akne bruker mer hensiktsmessig, siden de er mer konsentrert enn avkok. For eksempel kan en infusjon av calendula tørke ansiktet daglig, noe som vil bidra til å rense huden i 5-7 dager.

Verktøy nummer 5 - maske av egghvite

Tørkemassen fra egghvide forbereder elementær. Bare pisk proteinet i en blender og bruk på pimples som må tørkes, med stiplet måte.

Hvis du gjør den ovenfor angitte prosedyren før sengetid, så om morgenen vil du få tørket opp betennelse. Denne masken kan ikke skylles i flere timer.

Verktøy nummer 6 - tjære såpe

Bjørk tjære såpe tørker helt ut eventuelle hudfeil, fremmer selvrensende av svarte flekker og lukkede komedoner. Hvis du raskt tørker et sted eller flere feil, må du bare bruke en skum på dem.

Hold skummet på ansiktet i ikke mer enn 10 minutter, og vask deretter med varmt vann. Krem etter prosedyren anbefales ikke. Gradvis begynner du å føle tetthet av huden. Denne følelsen antyder at kviser begynner å tørke ut.

Verktøy nummer 7 - sukker-salt blanding

Hjemmelaget lotion som kan tørke opp betennelser for natten, er utarbeidet som følger:

 • en teskje sukker og en tilsvarende mengde salt skal blandes i tørr form;
 • Den resulterende blandingen skal fylles med vann og blandes grundig igjen.

Tørk acne med denne lotionen så ofte som mulig. Gjenta for eksempel prosedyren hele kvelden minst 5-6 ganger. I dette tilfellet, om morgenen får du en renere og mer attraktiv hud.

Verktøy nummer 8 - mynte lotion

Dette verktøyet kan tilberedes hjemme, og du kan kjøpe ferdige på apoteket. For hjemmelaget mat må du:

 • tørr mynte 1 ss. skje;
 • Borsalkohol 1 ts;
 • Calendula tinktur er den samme mengden.

Kok mynte med kokende vann (glass), la det brygge i minst en time, og tilsett resten av ingrediensene. Stenn blandingen gjennom gasbind eller en fin sil. Tørk problemområder med lotion så ofte som mulig.

Betyr nummer 9 - persille

Denne greenen kan brukes ikke bare i salater, men også i kosmetikk. Twist persille i en blender eller hogge i en mørtel. Klem ut persille juice og behandle kviser.

Gå så langt som mulig med juice på ansiktet, men legg det ikke over natten, ellers blir huden grønn. Persille tørker perfekt, eliminerer rødhet og andre tegn på betennelse.

Verktøyet nummer 10 - salicyl-sink salve

Hvis du er for lat til å forberede forberedelser for å tørke betennelser på egen hånd, så gjør deg klar til apoteket. Salisyl-sink salve er et svært effektivt antiseptisk middel med tørke- og sårheling egenskaper.

Etter at du har brukt salven på hudfeil etter 2 timer, vil du legge merke til hvordan den er strammet og redusert i størrelse. Med dette stoffet kan du kurere noen kvise på en dag.

Og her er en oppskrift på effektiv lotion mot akne og fet hud.

Dette er hele listen over de mest effektive metoder for tørking av hudfeil. Hvis du har et spørsmål: hvordan du tørker acne, så vil denne artikkelen tjene som det mest informative svaret på det.

Bruk råd fra en hudlege på helse! Ikke glem å abonnere på nettstedoppdateringene og fortell om det i det sosiale. nettverk til vennene dine. Alt det beste for deg!

Artikkel forfatter: Elena Smirnova (dermatolog)

Publiseringsdato: 08-05-2016

Hvordan raskt kurere akne i ansiktet

Hvordan kurere akne i ansiktet for alltid, slik at huden forblir ren og glatt? Dette er lett å gjøre hvis du bruker moderne medisiner av høy kvalitet og "sikkerhetskopierer" behandlingen med tradisjonelle metoder. Dekoksjoner, tinkturer, salver bidrar til å raskt gjenopprette ansiktets skjønnhet, gi en jevn strålende farge og en jevn overflate av epitelet. Vurder: hva slags metoder har vist seg, hvilke medisiner det er fornuftig å bruke.

Akne eller akne og medisinsk terminologi kan ikke betraktes som en vanlig estetisk defekt. Ål liker å hell på de mest fremtredende stedene - kinnene, pannen, i nesen, hvor de samler seg i form av komedoner - grimme sorte prikker.

I tillegg til åpenbart psykologisk ubehag, kan deres utseende ledsages av åpenbare patologier: betennelse i talgkjertlene, hårsekkene, de kan bløde og "fylle opp" med pus. Noen ganger er årsakene til utbruddet av betennelsesprosesser dypt inne, noe som krever en full undersøkelse av en lege. Derfor er det verdt å tenke på hvordan å behandle akne for å bli kvitt dem raskt og lenge.

Hvorfor ser de ut

Før du bestemmer deg for å behandle akne raskere, er det viktig å forstå hva som forårsaket deres utseende. Noen ganger er det nok å eliminere den interne patologien, tilpasse livsstilen og gjøre små endringer i kostholdet, da ubehagelige utslett passerer seg selv.

Vanlige faktorer provokatører inkluderer:

 • Brudd på kostholdet. Passion for fede tunge matvarer, røkt kjøtt, saltvann, søtsaker av industriell produksjon reflekteres i ansiktet i form av akne og pustler. Hurtigmat, som er populær i dag, også "gjør et bidrag", akkurat som søte kulsyreholdige drikker. Akne kan helbredes raskt og enkelt ved å justere dietten.
 • Hormonelle endringer. Graviditet, menstruasjon, overgangsalder hos ungdom, provoserer frigjøring av hormoner, noe som fører til utseendet av estetiske defekter.
 • Hudpleie feil. Selv kosmetikk og barbering av dårlig kvalitet skader huden vår: irritasjon først, og deretter purulente utslett.

For å klargjøre årsaken, før du behandler akne hjemme - bør du alltid konsultere en lege: en gynekolog, en endokrinolog, en hudlege eller en gastroenterolog.

Kombinert terapi vil ikke bare bidra til å bli kvitt indre organers patologi, men vil også forbedre tilstanden til ansiktets hud.

Sparegler

Behandling av akne i ansiktet kan ikke utføres uten å overholde en rekke regler, som konstant påminnes av dermatologer. Vær oppmerksom på at det ikke er vanskelig i det hele tatt, det viktigste er ikke å være lat og ta vare på deg selv hver dag.

Obligatoriske anbefalinger om hvordan du skal behandle akne er riktig:

 1. Det er strengt umulig å klemme akne, og deretter brenne dem med alkoholholdige midler.
 2. Gjør prosedyrene med skitne hender.
 3. Forbered medisinske avkok, tinkturer og salver i urene retter.
 4. Påfør smink kosmetikk, tonalkremer, serum og suspensjoner med aktive aktive stoffer (for eksempel hyaluronsyre) kort før starten av terapeutiske tiltak.
 5. Det er viktig å observere sekvensen: Rengjør først ansiktets hud (du kan dampe det i et vannbad), påfør en maske eller komprimere, skyll ansiktet med tinkturer av helbredende urter.
 6. Og ikke glem: du kan ha akne på ansiktet i lang tid. Før de første resultatene vises, er det viktig å være tålmodig. Som enhver annen behandling tar behandling med folkemidlene tid.

De første resultatene kan vises etter 5-10 ordinære økter.

Masker mot poeng og ål

Akne og svarte flekker kan raskt elimineres ved hjelp av masker. Deres ingredienser er veldig enkle og er alltid på lager med gode husmødre.

De mest effektive masker er utarbeidet basert på:

Alle disse komponentene fungerer både individuelt og sammen: du er fri til å eksperimentere og forberede medisiner, lapping og narkotika i ulike kombinasjoner.

Med kefir og såpe

Hvordan raskt kurere akne med meieriprodukter? Masken på basis av kefir er veldig enkel å forberede på ansiktet fra akne: havregryn (finmalt) helles med varmt vann og får lov til å svulme litt. Nå er det viktig å male grøtmassen med en blender, hell kefir (temperaturen skal være romtemperatur). Det gjenstår å slippe noen få dråper sitronsaft og gi masken litt insistering.

Nå kan du forsiktig bruke blandingen til problemområdene, og prøver å ikke trykke hardt. Maskens varighet er 20 minutter, hvorefter det er viktig å vaske det av ansiktet med varmt vann. En slik prosedyre vil ikke bare eliminere utslett, men til og med ut hudtonen, gjør helsen frisk.

Klesvask såpe

Gode ​​vurderinger kommer fra kompresser basert på vanlig såpe. Såpen er gnidd på et grovt gryn og helles med kokende vann. Massen skal insisteres slik at konsistensen ligner tykk rømme. For å øke effekten, kan du legge til litt havsalt til såpeemulsjonen og blande.

Hvordan behandle akne med en såpe blanding? En bomullspinne, en vattpinne må forsiktig savnes pimples, og deretter hold ansiktet i 30 minutter. Hvis du utfører prosedyren 3 ganger i uken i en måned, passerer akne uten spor. For tynn, sensitiv hud, kan denne masken ikke være egnet: salt og såpe inneholder kaustiske ingredienser og kan skade det delikate epitelet. Holdere av tynn, sensitiv hud bør søke råd fra en hudlege.

Advarsel! Se etter et klassisk, mørkfarget produkt med en bestemt lukt - bedre smaker for aknebehandling er ikke egnet.

Med honning og badagi

Behandling av akne i ansiktet hjemme anbefales til honning. Dette biavlsproduktet er et kjent antiseptisk stoff av naturlig opprinnelse og bidrar til å behandle mange hudsykdommer. For å utrydde akne vil det være riktig å bruke det i kombinasjon med eggeplomme og honning.

Å forberede en maske er enkel hvis du blander 2 ts honning, en eggeplomme og noen dråper sitronsaft. Bare ren hud skal smøres, masken varer 10-15 minutter. Denne ansiktsbehandling er bra for akne. Det vil ikke bare rense huden mot utslett, men også smale porene, gi den et friskt, velpleiet utseende, gjør det silkeaktig å røre ved.

Badyag pulver

Hvordan kurere akne slik at det ikke er noen røde flekker av flekker igjen? I kvinner og menn vil akne forsvinne raskere etter behandling med marsh svamp - badagoy. Det forbedrer blodsirkulasjonen perfekt og fjerner de mest kroniske flekkene som ofte forblir i ansiktet etter utslett. Det er billig, men effektiviteten er veldig høy. Badyagi pulver er fortynnet med varmt vann for å få massen til å se ut som vann, smøre alle problemområder. Alle 5 prosedyrer vil gjenopprette det sunne utseendet på huden - akne begynner å tørke opp, flekker vil forsvinne. En bonus fra masker er en liten effekt av foryngelse: gresset glatter også perfekt etterligner rynker.

Terapi mot utslett er alltid viktig for å fullføre skylling med urter. Medisinplanter tenner opp huden, forhindrer utseendet på pustler, og generelt blir akne i ansiktet, selv med hjemmebehandling, raskt tørr og forsvinner raskt fra huden uten spor. Vurder hvilke urter som er verdsatt i urtemedisin.

Vi bruker urter

Hjem behandling av akne kan gjøres med urter som inneholder anti-inflammatoriske komponenter, med en bleking og astringent effekt.

For å fjerne de akutte symptomene, fjern "pustene" du vil hjelpe slike medisinske planter som:

Hvordan behandle akne i ansiktet hjemme med urter? Det er nødvendig å bruke tinkturene umiddelbart etter rensing av ansiktet, ved bruk som "etterbehandling" skylling. Aloe juice er bedre å bruke i ren form, hvis du gni en saftig stamme på en fin riper og klemme den gjennom gasbind. Det er bedre å bruke juice på acne med en bomullspinne eller -plate. Et helt lat alternativ er å tørke acne med nykuttet blad.

Urter brygges på ett prinsipp: tørre stengler, blomster helles med kokende vann og insisterer i en halv time. Du kan bruke dem, ikke bare for vasking. Utmerket tørr utslett, lindrer akne hjemme, abscesser komprimerer og applikasjoner påført ansiktet. Hvordan lage dem? Veldig enkelt! Gaze bør bli gjennomvåt med urtedekok, legg maske på ansiktet og la det stå i 20-25 minutter. Du må gjenta prosedyren 5 ganger om dagen, og snart vil du glemme problemet.

Hemmeligheter av persille og liljer

Tone opp, lindre betennelse, redde ansikt isterninger fra persille juice fra akne. Hvordan behandle akne med isbiter? Persille er brygget, og den resulterende kjøttkraft helles i isformer. Kubber må tørke ansiktet om morgenen, etter å ha fjernet huden.

Lily petals selv beauticians setter pris på evnen til å lindre akne. Å behandle akne i ansiktet hjemme er raskt og enkelt hvis du begynner å bruke tinktur på vodka og liljer. Å få stoffet er enkelt: kronbladene skal plasseres i en flaske og fylt med vodka. Infused medisinering i 2 uker på et mørkt sted. Få en lotion som ikke bare bidrar til rask healing av akne, men vil være en god forebygging av akne.

Enhver behandling av akne, svarte flekker krever en integrert tilnærming. Bare med en kombinasjon av urter, masker og medisiner, vil resultatet bli vedvarende. Hvis du bestemmer deg for å behandle akne med episoder, betaler du kun oppmerksomhet fra tid til annen - innsatsen vil være ubrukelig.

Moderne medisin

De klassiske stoffene for akne og hudormer består av to aktive ingredienser: salicylsyre og alkohol. Men moderne legemidler står ikke stille: det oppstod mye mer progressive og effektive stoffer, som i noen dager lindrer betennelser i ansiktet. Hvilke medisiner bør tas i betraktning, og hvordan du skal behandle ansiktet ditt hjemme?

 1. Zerkalin. Legemidlet bruker clindamycin som et "hovedvåpen" - et lokalt antibiotika. Det er produsert på en alkoholbasis, som hjelper det aktive stoffet til å komme til de dypere lagene i epitelet raskere, og ålene tørker raskere. Parallelt eliminerer stoffet svarte prikker. Det viktigste under behandlingen er å bruke i henhold til instruksjonene og ikke å "borsch". Ellers kan du få brannskader.
 2. Natur Honey (Nature Med). Krem er en liten valse som inneholder sink. Denne versjonen er veldig praktisk: det er veldig enkelt å bære det i vesken din og regelmessig smøre ansiktet av akne hjemme, vil bli brukt på offentlige steder. Men du bør ikke misbruke det: overdose er lett å bli brent.
 3. Programvare. I dette preparatet kombineres farmakologene salicylsyre, borsyre og stearinsyre, bivoks og svovel i en bank. De kan kurere akne på et tidlig stadium og kombinere med urtemedisin. Nettlesingssystemet brukes best før sengetid. Med riktig pleie, vanlige masker, virker stoffet øyeblikkelig: Selv store utbrudd er "blåst bort" foran øynene.
 4. Nytte. Legemidlet kan effektivt behandle akne både hjemme og på offentlige steder. Fordel virker lokalt og inneholder to syrer - salicylsyre og glykolsyre. Legemidlet fungerer bedre om natten, og starter prosessen med naturlig hudregenerering. Fordel Fordel - mangelen på fet glans, det forårsaker ikke og forårsaker ikke følelsen av "film" enn synd på noen andre måter. Men det er ikke billig: bare 8 ml. narkotika vil koste deg ca 700 rubler.
 5. Salicyk (SaliZink). Legemidlet kan kurere akne på bare to uker. Den presenteres i en serie for alle hudtyper. Det er billig, godt strammer porene, reduserer betennelse, forandrer tonen i ansiktet. Det er verdt å merke seg at stoffet ikke inneholder alkohol, noe som betyr at risikoen for bivirkninger er praktisk talt fraværende.

Akne kan følge gravide kvinner, ofte i mange år plage ungdommer, hvis kropp vokser og former. Ideelt sett bør behandlingen av lesjoner utføres av en hudlege som alltid fungerer i detalj og finner ut alle detaljene i bildet av sykdommen. Men det er mulig å behandle akne i hjemmet, fordi hemmeligheten til skjønnhet er en systematisk tilnærming og regelmessig selvbehandling. Ikke vær lat, prøv å ta vare på ansiktet ditt, følg hygiene og så vil huden skinne med skjønnhet og helse.

(Ingen rangeringer ennå)

Er det mulig å brenne akne? Det er et svar

Akne i ansiktet og kroppen ødelegger ikke bare utseendet til en person, men skaper også ubehag for eieren. Kilden til utseendet deres kan ikke være riktig hudpleie, dårlige vaner, miljøet.

Foto 1 - Acne ødelegger utseendet

Det er viktig å finne ut årsaken til utslett. For å gjøre dette, er det bedre å kontakte kosmetikkens kontor eller konsultere en hudlege. En spesialist vil bidra til å rense huden og løse problemet med utseendet.

Foto 2 - For å bli kvitt akne kan det bli cauterized

Men hvis det ikke er mulig å besøke en lege, så er det flere måter du kan brenne en pimple på. Du må gjøre dette nøye og ikke mer enn to ganger, for ikke å forlate arr etter.

Advarsel! Inflammasjon av huden kan ikke brenne, du kan forårsake alvorlig skade på kroppen.

Det anbefales kun å brenne akne i sjeldne tilfeller. fordi Dette er en alvorlig effekt på huden, spesielt hvis utslett er på områder som trenger spesiell pleie. Men vi skjedde alle i situasjoner der vi måtte løse dette problemet med egne hender hjemme. For å raskt passere en pimple, kan den bli cauterized med hydrogenperoksid eller salicylsyre.

Foto 3 - Pimple kan cauterized med hydrogenperoksid

Før prosedyren må du vaske og sanitere hendene dine riktig. For å brenne akne med peroksid, må du bruke en 3% løsning på det skadede området. Utseendet til akne er ofte forårsaket av patogene bakterier, og dette stoffet rydder godt, lyser og helbreder huden. Etter påføring av peroksidoppløsningen til såret, dannes et skum, med hjelp av hvilken all infeksjonen kommer ut av porene.

Foto 4 - Før du stikker ut kimen, tørk hendene dine

Salisylsyre er mer egnet for å brenne akne på tørr hud.

Det er viktig! Salisylsyre tørker ikke ut de behandlede områdene, så det kan skape en mulighet for en ny opphopning av mikrober på fet hud.

Salicylsyre hjelper eksfolierer døde celler og trenger dermed dypt inn i porene. Det eliminerer tilstopping av talgkjertlene, stimulerer arbeidet igjen. Den påførte løsningen bør ikke vaskes av huden i omtrent en halv time. Deretter vaskes med varmt vann.

Bilde 5 - Påfør salicylsyreoppløsning i en halv time

Kan jeg brenne med alkohol?

Alkohol har en antibakteriell effekt, men er det bra for ansiktets hud? Rensende bakterier, alkohol påvirker destruktivt beskyttelsesfilmen, som følge av hvilke barrierefunksjoner forsvinner og huden blir sårbar mot mer aggressive bakterier.

Se også: Oppskrifter for bruk av aloe acne

Foto 6 - Alkohol har antibakteriell virkning

Alkohol brukes til å rense overflødig fett på huden, men oppfordrer dermed det til raskt å gjenopprette fettbalansen. som kan føre til tilstoppede porene. Dette er et godt desinfeksjonsmiddel. Det tørker og reduserer betennelse. Men denne effekten kan også oppnås ved sunne nærliggende porer. Som et resultat vil huden bli tørr og sårbar.

Foto 7 - Alkohol renser overflødig fett fra huden

Advarsel! I kosmetikk for fet og problematisk hud er det en liten prosentandel av alkohol tilsatt, men under ingen omstendigheter kan den brukes som en ren base metode.

Alkoholbasert kosmetikk kan brukes opptil fem behandlinger i uken, for ikke å forårsake uttørking, på grunn av hvilken huden vil begynne å skrelle av.

Foto 8 - Alkoholbasert kosmetikk kan brukes opptil 5 ganger i uken

Hvordan å tørke acne

For å tørke akne er det et stort antall kosmetikk. Salisylsyre er ofte inkludert. Det klipper huden perfekt og rydder opp smusset inne i pimple.

Foto 9 - Salisylsyre beskytter huden

Slik tørker du en kvise raskt uten å klemme den ut?

Det er bedre å bruke naturlige produkter påvist gjennom årene:

 1. Du kan bruke tannkrem. Det er i stand til å lindre betennelse og tørr pimple over natten. Påfør pastaen om kvelden med en bomullspinne på problemområdet, og vask det av om morgenen når du vasker. Foto 10 - Akne tannkrem
 2. Selv våre bestemødre sliter med akne med salisylsalve. Det selges i hvert apotek til en rimelig pris. Påføringsmetode er det samme som for tannkrem, bare etter vask anbefales det å bruke fuktighetskrem for ikke å skille. Foto 11 - Salisylsalve kan brukes mot akne.
 3. For rask peeling og tørking kan du bruke ferskpresset sitronsaft. Forutsatt at huden i ansiktet ikke er veldig følsom sitronsaft, påføres en bomullspinne og tørker problemområder som ikke er utsatt for overdrying (panne, nese, hake) med den. Foto 12 - Citronsaft til rensing og tørking
 4. Hjemme, for å tørke akne, kan du bruke persille juice. Smør ansiktet i løpet av dagen eller om natten. Foto 13 - Persille juice tørr akne
 5. Akne tørkemaske er laget av honning og sitron. Honning kan bidra til å redusere betennelse, og noen få dråper sitronsaft tilsatt det vil tørke de skadede områdene. Foto 14 - Honning avlaste betennelse sitronsaft tørr akne
 6. Prøv å smøre akne med ferskpresset aloe juice. Dette vil bidra til å rense og berolige huden. Også, aloe eller plantain juice kan brukes til å behandle huden etter klemme akne, disse plantene fungere som antiseptika. Foto 15 - Aloe juice renser og beroliger huden
 7. Hvis du ikke er redd for ytterligere peeling av huden, kan du behandle akne med jod. Når det er nødvendig å fjerne akne før morgenen, kan du prikke dem med jodoppløsning. Foto 16 - Jod lindre akne over natten
 8. Akne kanel honning søkt om natten i en maske vil tørke godt. I morgen må du vaske ansiktet ditt med varmt vann. Foto 17 - Honning med kanel tørr hud
 9. Raske resultater kan oppnås ved hjelp av calendula tinktur. Påfør en bomullspinne med tinktur til såret i 5 minutter. Foto 18 - Calendula tinktur mot akne
 10. Tjære såpe vil bidra til å lindre betennelse og tørre akne sår. Sammensetningen inneholder bjørktjære, som vil bidra til å desinfisere det berørte området. Foto 19 - Vasket med tjære såpe

Det er viktig! Såpe fra naturlige ingredienser forbedrer blodsirkulasjonen i huden, og dette bidrar til en akselerert regenerering av dermis.

Akneheling

Hvordan helbrede sår fra akne, slik at det ikke er noen brune flekker igjen, og hvordan å gjøre det raskt, i korte perioder? Hvis det er akutt nødvendig at såret fra pimpleen helbreder, prøv å bruke bee propolis på gipset og påfør det til såret over natten. Hurtig helbredelse skjer nesten umiddelbart.

Se også: Pits og hull fra akne på ansiktet. Hvordan rengjør?

Foto 20 - Propolis fremmer heling av akne uten konsekvenser.

Det er viktig! Hvis det ikke er propolis i hjemmemedisinskapet, kan du bli hjulpet av mannlig barberkrem eller tannkrem (du kan ikke bruke pastaen i form av en gel).

På sår etter at akne kan settes på en dag antibakteriell lapp. Hvis det er blant de innendørs plantene du har aloe, bruk saften som et helbredende middel. Det er ingen tillegg av kjemi i det, og dette er det pluss.

Foto 21 - Påfør prastyr eller aloe juice for rask heling av akne.

Hvis en kvise ikke heler i lang tid, er det nødvendig å søke spesielle midler som fremmer stimulering av sårheling. Slike rusmidler kan kjøpes på apoteket. De påskynder stoffskiftet i vev, takket være dette er ernæring forbedret, og dette vil forhindre dannelsen av arr i ansiktet.

Foto 22 - Hvis såret ikke går over lang tid, kjøp et helbredende middel på apoteket.

Advarsel! Hvis hudskaden er signifikant, må du straks kontakte kirurgen. Det vil gi deg den primære behandlingen av sår, noe som i stor grad vil akselerere regenerering.

Daglig omsorg lar deg dypt rense huden av sykdomsfremkallende bakterier som forårsaker betennelse. Bare ikke glem om riktig og balansert kosthold, gi opp dårlige vaner for å forhindre ytterligere akne.

Hvordan tørke acne på ansiktet

Det inflammatoriske elementet på huden som oppstod før en viktig begivenhet ødelegger hele humøret, så du må vite hvordan du tørker acne på ansiktet slik at de forsvinner så raskt som mulig. Alle kosmetologer og dermatologer sterkt motsetter akne klemme, spesielt i seg selv hjemme. Og hvis det er umulig å klemme, så kan du finne måter å tørke pimple på, slik at det senker så mye som mulig om natten.

Antiseptiske preparater for apotek

En av de mest unike rettsmidler som har en antiseptisk effekt er salisylsyre. Hvis det brukes riktig og regelmessig, kan du bli kvitt akne om noen dager. Mange stoffer og kosmetikk som er rettet mot å arbeide med problemhud, har salisylsyre i deres sammensetning. Dette stoffet virker mest effektivt i kombinasjon med alkohol, det anbefales å bruke både i ren og fortynnet form.

Beauticians anbefaler oftest ikke å bruke salicylsyre (spesielt i en konsentrasjon på 2%) til hele ansiktet, da dette kan føre til overdrying av epidermis eller til og med kjemiske forbrenninger hvis huden er svært følsom.

Også denne syren kan kombineres med glykolsyre, som virker mykere og kan brukes til å raskt tørke pimples i ansiktet og kroppen, selv i et barn.

I tillegg har noen essensielle oljer tørkeegenskaper, den mest effektive er tea tree olje, som brukes både i ren form og som en ekstra komponent i daglig pleie. Før du tørker betennelsen i denne rene essensielle oljen, er det nødvendig å dryppe det på fingrene og male til varme til kroppstemperatur, og deretter kan du bruke den på en kvise. Oppvarmet essensiell olje virker nesten umiddelbart, fjerner rødhet og fjerner hevelse.

I hjemmebruk er det mest populære og rimelige middelet fortsatt medisinsk alkohol, som kan bli kvitt inflammatoriske elementer innen 24 timer. Men på grunn av aggressiviteten til dette stoffet, anbefales det ikke å bruke det i ren form, det er nødvendig å fortynne det med simpelt kokt vann i forholdet 1: 1. Ikke bruk alkohol for svært dehydrert og sensitiv hud.

I de tilfellene når du ikke vil bry deg med forberedelsen av hjemmemedisiner, kan du kjøpe ferdig krem ​​i apoteket for å bli kvitt betennelse. Den enkleste løsningen kan være salicyl-sink salve, som er kjent som et meget effektivt antiseptisk middel, som har tørke- og sårheling egenskaper. Salven som brukes på stedet for betennelse etter 2 timer reduserer pimpleet betydelig, det reduseres i volum og strammes som det var. Dette verktøyet lar deg fjerne nesten alle inflammatoriske elementer innen 24 timer.

Bevist hjemme metoder

Alkoholbaserte aggressive produkter er selvfølgelig effektive, men folk med overfølsom hud leter etter andre alternativer enn å tørke ut utslettene. I slike tilfeller kommer infusjoner og decoctions av urter - kamille, celandine, calendula - til redning. Kjøttkraft er mindre konsentrert, så det er bedre å bruke det infusjoner. For å forbedre tilstanden til huden og rense den i 5-7 dager, anbefales det ofte å bruke infusjonen av calendula, daglig tørke ansiktet.

For fet og problematisk hud anbefales det å lage masker på grunnlag av egg hvitt pisket inn i tykt skum. Protein kan påføres og flekker på kvise, etterlater noen timer. Hvis dette er gjort før sengetid, så om morgenen kan det inflammatoriske elementet godt tørke ut.

For å fjerne svarte flekker, komedoner og tørre betennelser, brukes ofte tjærebasert såpe, som må være godt skummet og skum på ansiktet og holdt i 10 minutter, hvoretter du kan vaske. Birken tar desinfiserer epidermis og forhindrer utseendet av nye utslett.

For å rense huden med ufullkommenheter, kan du lage en hjemmelaget lotion basert på salt og sukker hjemme. For forberedelsen er det nødvendig å ta 1 ts. salt og sukker, bland og hell vann, bland godt. Hvis du trenger å bli kvitt akne, må du tørke ansiktet med denne løsningen minst 5-6 ganger om kvelden.

Også et utmerket tørkemiddel er persille grønnsaker, som skal jordes i en blender eller mørtel, etter som du må presse saften og bruke den nettopp på kviser, og forlate den ganske lenge, men ikke hele natten, ellers kan huden bli grønn. Persille fjerner helt rødhet, betennelse, har blekningsegenskaper.

Aloesap er et veldig nyttig middel mot kviser. For å kunne bruke det hjemme, må du ta et par vasket blader, legg dem på et kjølig sted i noen dager, og fjern deretter og slip med kjøttkvern. Du kan lage masker med vell av freske blader, og tørk ansiktet med den resulterende saften.

Nesten alle møtte problemet med utslett og vendte seg til anbefalinger om hvordan du raskt kan bli kvitt dem, fordi perfekt, velpleid og sunn hud er nøkkelen til et godt humør, selvtillit og en god dag.

Effektive metoder for å bli kvitt akne over natten

Spørsmålet om hvordan å bli kvitt akne over natten er satt hvis en viktig begivenhet er planlagt om morgenen, for eksempel et diplomforsvar, og du vil se ulastelig.

En inflammet abscess i ansiktet vil redusere eller til og med fjerne ved hjelp av salve eller folkemidlene.

Salver, rasktørkende akne

Pimple bli tørr over natten med sink salve. Den består av to komponenter - mykgjør huden av petroleumjell og sinkoksid, noe som reduserer betennelse og ødelegger sykdomsfremkallende mikrober. Etter en enkelt bruk av denne salven, blir pimpleet til en knapt merkbar flekk.

For å slippe av med en kjele som har lekket på ansiktets hud hjemme, bør et middel som inneholder sink, påføres i et tynt lag.

Før dette må du vaske med varmt vann og såpe og tørk tørk med et håndkle. Dette vil åpne og rense porene, og sink salve vil fungere bedre.

Huden som behandles med dette verktøyet, bør ikke kløe og skade. Dette er bare mulig hvis epidermis er spesielt følsom for en av bestanddelene i salven.

Om stoffet til ekstern bruk vil forårsake smerte, er det bedre å sjekke på forhånd. Det er nødvendig å bruke en liten salve på den delen av hånden som er skjult under klærne, og se hva som skjer i løpet av 10 minutter.

Hvis alt er i orden, kan du forsiktig gni en dråpe av produktet til en kvise.

Denne salven forårsaker nesten ikke feil, siden det fjerner rødhet over natten, mens det koster en krone. En annen fordel med stoffet - en liten utgift.

Hvis det er plutselig ingen sinksalve på apoteket, så kan salicyl-sinkpasta kjøpes i stedet.

Salisylsyre og stivelse blir tilsatt til sinkoksid i dette stoffet, så det vil gi enda flere fordeler.

Et annet populært stoff som lar deg fjerne en kvise fra ansiktet ditt på kort tid er ichthyol salve. Hovedstoffet i sammensetningen - ichthyol, avledet fra harpiksbrennbar skifer.

I tillegg inneholder salven svovel, som myker den hypodermiske kvise, desinfiserer og eliminerer rødhet.

For øvrig produseres produktet som inneholder ichthyol og svovel ikke bare som en salve, men også som en løsning. Dette mirakelmedikamentet kan lindre kløe, bli kvitt rødhet og forhindre spredning av infeksjon i et annet område av huden.

Ichthyol salve løser raskt problemet, da det straks trekker ut den subkutane pus og blokkerer mikrober. For å bli kvitt akne med dette verktøyet over natten må du salve en abscess med salve, og deretter dekke den med en bomullspute og lim den med en gips.

Hjemme vil heparin salve også bidra til å eliminere hudrødhet. Dens komponenter ødelegger blodpropper og eliminerer betennelse.

Legemidlet bør påføres sparsomt, forsiktig gni inn i huden. Deretter er det ønskelig å holde en bakteriedrepende gips på den behandlede pimple. I morgen vil betennelsen minke og slutte å være syk.

Forbedret rettsmidler for akne over natten

Fjern plutselig dukket opp ved å bruke verktøyet, som alltid står på hyllen på badet.

Dette er en gel for børsting av tennene, men definitivt en klassisk hvit, som ikke skader huden.

Tannkrem hjelper også med å bli kvitt akne, da det inneholder ekstrakter av urter (for eksempel salvie og kamille). Men ikke smør pimpleen med mynte, fordi det kan brenne huden.

Tannkrem er bare egnet for aknepitting. Det er umulig å bruke det i et kontinuerlig lag på utallige utslett - det er full av hudbetennelse.

Også tannkrem kan forårsake en allergisk reaksjon. For å unngå dette må du først sjekke effekten på en hvilken som helst del av kroppen, og bare deretter søke på ansiktet.

For å bruke pastaen til å tørke betent kokes over natten, må du nøye.

Først må du vaske, og så arm deg med en bomullspinne, fange den med spissen av en liten gel fra røret, og med akne nøyaktige bevegelser for å behandle akne.

Hvis tannkremet kommer på huden rundt absessen, kan det forårsake irritasjon. Om morgenen må du vaske produktet fra ansiktet.

Tannkrem bør ikke forårsake mye ubehag. Bare de med sensitiv hud kan føle den brennende følelsen.

Men dette er ganske naturlig og forklares av det faktum at tannkrem øker blodstrømmen til utseendet av kjelen og helbreder det. Om morgenen vil bommen minke og bli blek eller forsvinner helt hvis den var liten.

Et annet middel som kan fjerne rødhet hjemme er sitronsaft. Sitron har en slik effekt på betent hud som den inneholder askorbinsyre.

På grunn av dette stoffet, som er en kraftig antioksidant, og det er en rask healing av akne, fordi askorbinsyre renser huden dypt.

På grunn av sin høye surhet desinfiserer sitronsaft epidermis, ødelegger mikrober.

Å bruke sitronsaft å bli kvitt akne bør være som følger:

 • før sengetid, vask ansiktet grundig med såpe og varmt vann;
 • umiddelbart etter vaskeprosedyren, bruk et varmt håndkle på huden, og derved bidra til utvidelse av porene;
 • klem saften fra en sitron til en liten bolle. Det tar bare en teskje av legemidlet;
 • ta en bomullspinne, dypp den i saften, og så behandle kokene, uten å berøre resten, ikke-betent hud;
 • når saften er absorbert, må du drysse huden med kaldt vann. Dette vil lukke porene og forhindre ytterligere "forurensning" av epidermis;
 • Sitronsaft skal forbli i ansiktet hele natten, og om morgenen skal det vaskes av med varmt vann.

Dette verktøyet vil redusere kokene for en bruk. Men sitronsaft er ikke kategorisk egnet for daglig bruk, da den tørker epidermis for mye. Gjenta behandlingen av akne med sitronsaft er bare mulig etter 2 dager.

Det må tas i betraktning at sitronsaft forårsaker forbrenning av huden. Hvis denne følelsen er umulig å tolerere, kan du legge til litt vann til væsken presset fra sur sitrus. Det vil redusere alvorlighetsgraden av "prikken".

Akne Masker

Du kan bli kvitt akne med en honning honning maske. Det anbefales å bruke etter behandling av kokos med sitronsaft - honning vil redusere tørkeeffekten av sitrus.

Masken på bi-produktet vil fjerne rødhet og beholde fuktighet i cellene i epidermisene. For å øke effekten av honning ikke forstyrre legge til noen dråper tea tree olje.

I stedet for en honningmaske kan du lage et salt. For å gjøre dette, fukt en bomullspute med vann, såpe den og dryss med saltgranulat.

Etter det må du tørke et stykke bomull med en kvise. Masken bør absorberes i huden til morgenen, så den kan vaskes av med urteavkok. Etter det anbefales det å bruke is til akne, og dermed berolige huden.

En annen nattlig maske for å behandle akne hjemme innebærer å behandle huden med juice presset fra aloe vera blad.

Denne planten er i stand til raskt å fjerne rødhet og ødelegge bakterier. Aloe kan brukes som en antiseptisk etter å ha klemmet pus ut av et kvise. Lignende egenskaper har plantain juice.

En annen maske, som gjør det mulig å tørke en kvise på kort tid, er laget av eggfilm, som gjenstår på veggene på skallet. Verktøyet holdes på huden til morgenen, og skylles deretter med kaldt vann.

Ikke mindre effektivt betyr at du kan eliminere rødhet på ansiktet - persillejuice.

Hvis du smeder huden med dette grønt før sengetid, så om morgenen blir pimples blek og krympet. Fet hud kan behandles med en blanding av persille juice og sitron.

Raskt tørr akne vil hjelpe maske fra leire. Kosmetisk pulver bør fortynnes i varmt vann og smøres på ansiktet med et tynt lag. Om morgenen må den tørkede masken skylles av, massere huden lett. Deretter er det ønskelig å tørke huden med et isstykke.

Du kan prøve å lage før sengemaske av gurkemeiepulver. Det må røres i en liten mengde vann og påføres kviser.

Så snart oppløsningen i ansiktet tørker ut (det tar en halv time), kan du gå i dvale. Etter å ha våknet må du vaske av masken med kaldt vann.

Tørre pimples kan maske av to komponenter - honning og kanelpulver. De må blandes grundig og påføres det berørte området.

Fra denne masken skal ansiktet rengjøres bare om morgenen, masser forsiktig huden med hendene og skyll med kaldt vann.

Inflammet hud vil roe seg, og en kvise litt tørr, hvis du bruker lavendelolje. For behandling av pustler trenger bare en dråpe penger. Om morgenen vil huden se mye bedre ut som pimples blir blek.

Så, for å bli kvitt kviser i ansiktet, kan du ty til noen av de ovennevnte metodene.

Salver brukes når det ikke er tid til å forberede en maske, og en maske - når du vil kurere huden med naturlige stoffer. Men oftest løses dette problemet ved hjelp av tannkrem.

Flere Artikler Om Typer Acne