Akne og akne kan forekomme i alle aldre på huden av forskjellige typer. I fare er eiere av fet hud, hovedsakelig unge mennesker. En av måtene å kvitte seg med ufullkommenhet i huden er bruken av stopproblem salicylic gel.

Den oppfyller de viktigste kravene til narkotika med lignende tiltak, preget av effektivitet, sikkerhet og høy hastighet.

verdighet

Salisylaktig gel mot akne stoppproblemer har flere fordeler:

På grunn av innholdet av salisylsyre i gelen, som har en antibakteriell effekt, bekjemper den aktivt bakterier. Som et resultat av sistnevnte død, reduserer rødhet og ømhet av akne, visuelt ser huden bedre ut.

I tillegg hjelper salicylgel til å løse proppene i porene, mens eksfolieringen av det øverste keratiniserte hudlaget. På grunn av en slik kompleks effekt, oppstår en korkutgang, gamle svarte prikker forsvinner.

 • sikkerhet;

Salisylsyre i sin rene form tørker huden, og med langvarig eksponering kan det føre til brenning. I gelstoppproblemet ligger konsentrasjonen innenfor det normale området og er 1-2%. Dette gjør at vi kan snakke om effektiviteten av produktet, som ikke tørker huden.

Imidlertid kan eiere av tynn og sensitiv hud klage av en følelse av tetthet etter bruk av gelen. I dette tilfellet bør du redusere mengden av bruk eller ta hensyn til andre metoder for å bekjempe akne.

 • høyhastighets handling;

På grunn av den antibakterielle virkningen vil salicylgel på kort tid redusere forekomsten av akne eller lindre den helt. Den eksakte termen avhenger av graden av aknebetennelse.

Uansett, etter 3-4 timer, ikke bare deg, men andre rundt deg vil legge merke til at betennelsen har gått ned, rødheten har gått, størrelsen på kvise er blitt mindre. Gel hjelper deg i de tilfellene når du må se uimotståelig, men plutselig hopper uventet ut pimple forstyrrer dine planer.

 • brukervennlighet.

Den klare gelen kommer i et praktisk 15 ml rør, så det er enkelt og praktisk å bruke. Røret passer i posen, og når du bruker den, berører du ikke ansiktet med hendene, noe som kan være en kilde til akneinfeksjon.

Doseringsform

Formutslipp stoproblem - gel. For problem hud - dette er en av de beste former for pleieprodukter. For eksempel er kremer basert på petrolatum og dets analoger, når de brukes på problematisk hud de danner en film på huden, huden "puster ikke", porene blir tilstoppede. Ikke overraskende, dette medfører nye utslett.

Viskøs gel mot akne er praktisk å bruke - den sprer seg ikke, og etter noen minutter etter påføring dannes det en gjennomsiktig film.

Det er nesten ikke merkbart for andre, det kan lett fjernes både med hender (det anbefales ikke å gjøre dette uten å først behandle hendene med et desinfiserende lotion), og det vaskes av med vann.

Farmakologisk aktivitet

Salisylsyre, som er grunnlaget for stoppproblemet, tilhører gruppen av aromatiske hydroksysyrer, som er utbredt i naturen. Å ha egenskapene til anti-ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, har antipruritiske og vasokonstrictoriske effekter.

Salisylgel har antiinflammatorisk, tørking og antiseptisk virkning. Det forbedrer også vevtrofisme, reduserer smerte. De aktive komponentene i gelen hjelper til med å rense munnet av talgkjertelen og utstrømningen av innholdet.

Dermed kan vi snakke om undertrykkelse av sebaceous kjertler med overdreven aktivitet gjennom stoffet, som virker som forebygging av akne.

Indikasjoner for bruk er:

 • akne og akne;
 • sorte prikker;
 • irritasjon fra insektbitt;
 • overdreven sebaceous glands;
 • post acne

struktur

Den aktive komponenten av produktet er Soothex-komplekset, som er den hemmelige utviklingen av produsenten. Grunnlaget for komplekset er et ekstrakt fra et ekstrakt av en indisk plante. Salisylsyre er også tilstede i gelen i en sikker konsentrasjon på 1-2%.

Ytterligere komponenter er plantain, som har en helbredende og antiseptisk effekt, og salvie, som lindrer kløe, har en anti-inflammatorisk effekt.

Video: Salicylic Series Review for Face

Liten hemmelighet fra akne - salicylisk gel Stopproblem

Stopproblem Salicylic Gel er et effektivt middel for å bekjempe akne som allerede har oppstått og er bare moden. Med andre ord, hvis du føler at betennelse vises under huden, må du umiddelbart påføre gelen. I tillegg normaliserer sebaceous utskillelser av hudporer, stoppproblemer har en forebyggende effekt.

Symptomer og årsaker til whiteheads på ansiktet. Les mer her.

Metode for bruk hjemme

Gelen er laget for spotbelegg. Verktøyet klemmes direkte på en kvise. Gni gelen er ikke nødvendig. Produsenten anbefaler at produktet brukes etter behov hele dagen, samt om natten.

Du bør først fjerne huden, om nødvendig - fjern sminke. Før første bruk av gelen, stopp problemene, anbefaler en følsomhetsprøve. Bruk en liten mengde på albuens bøye. Hvis det ikke oppdages noen negativ reaksjon etter 24 timer, kan midlet brukes.

Når du bruker medisiner som inneholder salisylsyre, må du huske at de gjør huden mer følsom overfor UV-stråler. Aktivt bruk av salisylgel i den solfylte sesongen, ta vare på ekstra beskyttelse av huden mot ultrafiolett eksponering. Ellers er det fare for pigmentering.

Kontra

Produktets sammensetning er ganske sikker, men i noen tilfeller kan det forårsake en allergisk reaksjon. Dette skjer med individuell intoleranse mot komponentene i gelen. Det er verdt å merke seg at dette kosmetiske produktet ikke passer til personer med allergi mot aspirin.

Forsiktig bør brukes på meget tørr og sensitiv hud. Gelen har en tørkeeffekt som bare forverrer hudens naturlige tilstand. For tørr og sensitiv hud, kan du finne lignende produkter fra samme produsent.

Bivirkninger

Under kliniske studier ble ingen anti-akne gel oppdaget. Ph-produktindikatorer er 5,5, noe som tilsvarer den naturlige syrebasebalansen av huden.

Noen ganger kan du finne på nettet at salisylgelen tørker huden din for mye. Det er ikke helt sant i dette tilfellet å snakke om en bivirkning. Her snakker vi om feil bruk av gelen, eller feil valg av midler (sannsynligvis må du velge analoger for sensitiv hud).

Hvis huden fortsatt er overdried når du bruker stoppproblemer, bør du straks forlate applikasjonen. Fukte skadet hud, for eksempel med en vanlig baby krem.

Andre merkevarer

En serie stoppproblemer er et kompleks av kosmetiske preparater for omsorg for problematisk hud, eliminering av akne og fjerning av overdreven fet hud. Hvert produktmerke har en særegen emballasje og symboler Stopproblem.

Produsenten produserer følgende verktøy:

 • salicylic lotion stoppproblemer;

Midler for rensing og desinfisering av huden, fjerning av døde hudceller fra overflaten. Det hjelper i kampen mot akne og post-akne, strammer porene, eliminerer svarte flekker, pigmentflater, reduserer betennelse.

Hovedkomponenten er salisylsyre. Andre komponenter i produktet kan variere avhengig av formålet med salicylic lotion. For hver type hud har sin egen versjon av verktøyet.

For fett - med alkohol og urteekstrakter. Alle andre typer lotioner (for sensitiv, kombinasjon, tørr, fading) inneholder ikke alkohol, inneholder planteekstrakter.

I tillegg kan du i denne serien finne en lysende lotion basert på salicylsyre med tillegg av persille av persille, agurk, sitron. Utnevnelse betyr - hudavlastning, eliminering av alder flekker.

 • salicylisk peeling;

Det optimale rensemiddelet for hud med utslett. Ved inflammet akne er det ikke tillatt å bruke kjemiske peeling. Salicylisk peeling kommer til redning, som penetrerer under huden, løser den døde epidermis, starter prosessen med hudregenerering.

 • salicylic acne gel med kamille ekstrakt for sensitiv hud.

Utgaven av gelen Stoppproblem med kamille ekstrakt, som er ideell for eiere av tørr og sensitiv hud. Den har anti-inflammatorisk og helbredende effekt, og fuktiger huden ytterligere.

Interaksjon med andre legemidler

De beste resultatene kan oppnås med omfattende omsorg. Akne gel kan kombineres med stopproblem lotion. Det er imidlertid viktig at sistnevnte ikke inneholder alkohol. Ellers kan du tørke ut huden og til og med bli brent.

Nicole Laboratory Saline SOS Gel for akne til aktuell bruk

beskrivelse

Saline SOS gel for akne for lokal bruk:

Anbefal å kjøpe 28 kjøpere.

Lagt til ønskeliste 24 ganger.

Metode for bruk

Når du legger det 2-3 ganger om dagen på problemområder, merker du hurtigvirkningen av gelen: det raskt og merkbart reduserer antallet og størrelsen på akne, mens du fjerner årsakene til akne.

Aktive ingredienser / Sammensetning

Aqua, Glycyrrhiza Glabra (lakris) Extract, Mentha piperita (peppermynte) Extract, Matricaria chamomilla ekstrakt, Salvia officin Extract, salisylsyre, Troxerutin, butylenglykol, PEG-60 Almond glyserider, Caprylyl glykol, glyserin, Carbomer, NDGA, oleanolsyre, hydroksyetylcellulose, trietanolamin, borsyre, allantoin, pantenol, Sakkarid isomerat, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, sink PCA, Parfum, benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

STOPPROBLEM SALICYL GEL D / UMYV 100ML

Kort om produktet

Stoppproblemer salicyl gel for vask 100 ml bruksanvisninger

Doseringsform

Væskegel, blå

struktur

Aqua, natriumlauretsulfat, PEG-4 Rapeseedamide cocamidopropylbetaine, Lauryl glukosid, Coco-glukosid, glyseryloleat, Panicum Miliaceum (Millet) Extract, Linum usitatissimum (Linfrø) Extract, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Mentha piperita (peppermynte ) Ekstrakter, Dipropylenglykol, Boswellia Serrata Gum, Inulin, Alfa-Glucan Oligosaccharid. Bidens Tripartitus Extract, Fomes Officinalis Extract, Butylenglykol, PEG-60 Almondglyserider, Caprylylglykol, Glyserin, Carbomer, NDGA, Oleanolsyre, Allantoin, Panthenol, Salisylsyre, Trietanolamin, Mentol; 42090, CI 45100.

beskrivelse

Salicylic Gel for vasking av problemhud med ekstrakter av lerkesvamp, calendula, tog og mynte

Gir effektiv og forsiktig hudrensing.

Urteekstrakter oppfrisker huden og forhindrer overdrying. Egnet for sminkefjerning.

Dyp rensing for kombinasjonshud.

Den spesielle formelen av salicyl gel for vask gir effektiv og forsiktig rensing av huden:

- Salicylsyre bidrar til å fjerne døde hudceller fra hudoverflaten, og hjelper de aktive og rensende ingrediensene til å trenge inn i porene.

- planteekstrakter helbreder huden og forbedrer tilstanden, forhindrer overdrying.

- salicylsyre (optimal prosentandel) exfolierer forsiktig døde hudceller i stratum corneum, stimulerer hudfornyelse.

- Blad svamp ekstrakt har en astringent effekt, bidrar til innsnevring av porene.

- Kalendula og strengekstrakter gir en antibakteriell effekt, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene og beroliger huden.

- Peppermynte ekstrakt har anti-inflammatorisk effekt og fornyer huden i ansiktet.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

For kombinert hud gir en effektiv og forsiktig rensing av huden:

 • Du kan kjøpe Stopproblem Salicylic Gel for å vaske 100 ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Stopproblem Salicylic Gel for vask 100 ml i Moskva er 91,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Stopproblem salicylic gel for vask 100 ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

dosering

Skyll en liten mengde gel på håndflaten og bruk i en sirkulær bevegelse på ansiktet, skyll med rikelig med vann.

Stopproblem salicylic gel

Husholdning Kjemi Hygiene produkter
PRODUKSJONS SALG Husholdnings Kjemikalier NYHETER
ARTIKKER Analytics TESTS
Midler for vasking av kosmetikk
Utstyr for
Produksjon av HOUSEHOLD CHEMISTRY

annonse

Teststasjon

Hvit blekemiddel oksygen blekemiddel

Salicylisk anti-akne og akne gel "Stopproblem" for kombinasjonshud

Salicylisk anti-akne og akne gel "Stopproblem" for kombinasjonshud:
- tørker betennelser;
- lindrer kløe etter insektbitt;
- fungerer raskt og effektivt;
- bekjemper akne i et tidlig stadium av forekomsten deres, forhindrer deres videre utvikling.

Metode for bruk:
Så snart de første tegnene til betennelse oppstår, bruk en prikk på de betente områdene i huden. Bruk om dagen og om natten etter behov.

Produsent: LLC "SM" Michelle ".

FEEDBACKS OF INDEPENDENT CONSUMENTERS

Catherine Hihi:
"Salicylisk gel mot akne og hudormer for kombinasjonshud er et annet produkt" Stopproblem ", som jeg mottok for testing. Det produseres i en 12 ml rør.

Gelen inneholder planteekstrakter av celandine og succession.

Gelen må påføres ved første tegn på betennelse, punktvis, på de betente områdene i huden. Den smale, lange "nesen" på røret er veldig praktisk for punktapplikasjon.

Salicylic Acne og Acne Gel:
- fungerer raskt og effektivt;
- bekjemper akne i et tidlig stadium av sin forekomst, forhindrer deres videre utvikling;
- tørker betennelser;
- lindrer kløe etter insektbitt.

Jeg klarte ikke å teste dette produktet, da det ikke var akne, akne, andre betennelser i løpet av den siste måneden (takket være laboratoriet "CM Michel"). Men her, på mannen mins hud, vises noen betennelser ofte, og han brukte en ganske dyr gel (jeg vil ikke gjøre ham en annonse) for spotapplikasjon. Generelt erstattet jeg gelen med salicylisk gel mot akne og akne "Stopproblem". Og han var fornøyd! De eksisterende betennelsene i gelen tørket raskt, og de som begynte raskt forsvant. Gel han påtrykt prikket etter behov hele dagen. Mannen la merke til at hvis du påfører gelen på huden med et tegn på betennelse, forsvinner rødheten, og senere betennelsen selv. Et sted på en dag er det ingen spor av tegn på betennelse.

Å se at akne og akne gel for kombinasjonshuden "Stopproblem" virker, besluttet mannen å bare kjøpe den i fremtiden. "

Testdato: mars 2015.

Ksenia Weiner:
"Salicylic gel mot akne og akne" Stopproblem ", volum - 15 ml. For kombinasjonshud. Inneholder ekstrakter av celandine og succession.

Jeg har alltid ønsket å teste en lignende punkteffekt, og nå har en måned gått med denne gelen.

Jeg har ofte små kviser, som etter to eller tre dager passerer seg selv, men nå har jeg funnet et middel som kan takle dem om 24 timer. Gelen er oppdaget på kvise eller betennelse, danner en tynn gjennomsiktig film, tørker ut kvise og reduserer betennelse. Hun gjennomførte tester med mannen sin. På ettermiddagen brukte de et middel - neste morgen var det allerede en merkbar nedgang i pimple.

Jeg testet for gelkombinasjonshud, og det er fortsatt for fet og følsom.

Fargen på gelen er gjennomsiktig, det er nesten ingen lukt.

Den samme gelen kan brukes til å lindre kløe etter insektbitt. Nå venter vi på sommeren for å teste denne funksjonen.

Jeg anbefaler til alle som har opplevd lignende problemer. "

Testdato: mars 2015.

Daria Sidorina:
"Som noen medlemmer av bandet, prøvde jeg serien" Stopproblem ".

Først, som vanlig, noen ord om utformingen av linjen. Første inntrykk er ikke å være likt. Som vanlig, halvparten av teksten på engelsk, halv på russisk. Vel, veldig russiske produsenter elsker å gjøre det. Da, etter å ha kjøpt og evaluert utformingen av lignende verktøy, innså jeg at de egentlig er alle sånn - blåhvite, med kryss, og nesten alle har "Stopp" i tittelen. Derfor konkluderte konklusjonen for dem selv - som virkelig har alvorlige problemer med akne, de er ikke opptatt, de går inn i denne kategorien og ser på produktbeskrivelsen.

Den første til å gjennomgå min analyse var en salicylisk gel mot akne og kviser. Et lite rør på 15 ml, produsenten sendte oss ikke boksen - så jeg kan ikke gi en objektiv vurdering av utseendet. I seg selv er røret lik krememballasje for området rundt øynene, lite, praktisk å bære.

Gelen har en svak, ikke den hyggeligste lukten. Jeg synes at produsenten som kommer opp med den første vil legge til en hyggelig og naturlig smak som definitivt vil flytte konkurransen. Jeg forstår at legemidlet er terapeutisk, men jeg tror at en jente som forstår at hun snart vil få en ubehagelig pimple på ansiktet hennes, ikke vil bli opprørt igjen. Personlig ville det være mer behagelig å bruke et produkt som lukter vanilje.. eller bare kvinnekrem.

Det skjedde så at da den rekrutteringen ble mottatt, hadde en hatet pimple nettopp begynt å vises i meg. Det var rødhet i huden. På grunn av den tynne nesen er det veldig praktisk å bruke gelen, hendene flekker ikke. Konsistensen er gel, gjennomsiktig, litt kjedelig gulaktig i farge.

Hud strammet, ble det litt lettere. Jeg kan ikke si at det om morgenen forsvant som en hånd, men i det minste var rødheten fortsatt 2 dager, og det er det. Ingenting "modnet".

Du bør ikke bruke dette verktøyet som en tryllestav - du vil ikke ha noe i 1 dag, men du kan forhindre utvikling av akne.

Min poengsum betyr 5-. Jeg vil virkelig ha en fin lukt. "

Testdato: mars 2015.

Nadezhda Sandakova:
"Salicylic gel mot akne og akne for kombinasjonshud" Stopproblem ". Denne gelen er designet for å bekjempe akne i et tidlig stadium av utseendet deres og forhindrer videreutvikling. Tørker betennelsesprosessen. Fjerner kløe etter biter.

Gelen må påføres det inflammatoriske området ved de første symptomene, det er nødvendig å bruke det på stedet for betennelse. Påføringen av gelen må gjentas hele dagen og om natten til betennelsen er forsvunnet.

Gelen inneholder medisinske ekstrakter av celandine og suksess.

Personlig prøvde jeg først produktene til dette selskapet. Før det prøvde jeg lignende produkter fra andre selskaper, men jeg var ikke fornøyd med resultatet.

Til min store anger har jeg ofte kviser i pannen og noen ganger på andre deler av ansiktet. Mesteparten av tiden presset jeg dem bare ut, selv om jeg vet at jeg i intet tilfelle bør gjøre dette.

La meg henvende seg til beskrivelsen av testing av salicylisk gel mot akne og akne for kombinasjonshuden "Stopproblem".

Røret på denne gelen har et lite volum, kun 15 ml, i begynnelsen ser det ut til at det er lite, men for å utføre sine funksjoner er det nok, dette volumet er nok i lang tid.

Gelen selv er gjennomsiktig med en liten medisinsk lukt. Det påføres svært enkelt og bekvemt: røret bør bringes til det betente området og litt presset på den.

Gelen prøvde å bruke på forskjellige stadier av forekomsten av akne.

Fase 1 - dette er da jeg bare begynte å føle utseendet på den inflammatoriske prosessen. Gelen i dette stadiet av bruk var veldig fornøyd, da det klarte å klare seg veldig godt med sin oppgave, da den ble påført 3 ganger, ble den inflammatoriske prosessen forsvunnet, og kimen var borte.

Fase 2 er når den inflammatoriske prosessen har utviklet seg til en kvise. I dette tilfellet hjelper gelen ikke lenger med å forsvinne pimpleet.

Fase 3 er når kvise er presset ut eller har gått inn i ferdigstillingsstadiet av den inflammatoriske prosessen. I dette tilfellet akselererer applikasjonen av gelen til det inflammatoriske området helingsprosessen av den syke delen av huden. Såret tørker ut og helbreder raskere.

Jeg er ganske fornøyd med resultatet av å bruke denne gelen, siden resultatet selv ikke holder seg venter. Jeg anbefaler til alle som har problemer med huden deres.

Når det gjelder akne, kan jeg ikke si noe positivt eller negativt. For meg selv konkluderte jeg med at aknebehandling ikke er helt spesifisiteten til denne gelen.

Gel 100% bidrar til å bekjempe betennelse i ansiktet, reduserer varigheten. Ved bruk er gelen veldig behagelig og kan transporteres med deg i en kosmetikkpose. Når det gjelder hjelp fra insektbitt, var det ikke mulig å teste. "

Testdato: mars 2015.

Tatyana Druzhinina:
"I produktlinjen" Stopproblem "mot akne og hudormer er et middel til gelapplikator. Jeg prøvde det for første gang. Denne gelen er laget for spot bruk, det er ikke nødvendig å bruke det på hele ansiktet.

Produsenten på emballasjen hevder at gelen virker raskt og effektivt, bekjemper akne i et tidlig stadium av sin forekomst og forhindrer videreutvikling. Det er også skrevet på emballasjen at det lindrer kløe etter insektbitt, men jeg kunne ikke sette pris på denne effekten, siden vi ikke har insekter om vinteren, sov moskitene fortsatt, og kakerlakker, heldigvis, biter ikke.

Jeg brukte denne gelen så snart betennelse dukket opp, nettopp på stedet for betennelse. For å løse punktproblemer er 15 ml gel mer enn nok til å bruke den i lang tid, siden forbruket av produktet er lite.

Av de aktive elementene som utgjør produktet, kan jeg velge nøyaktig de som bekjemper betennelse og tørker dem: salisylsyre, togekstrakter og celandine ekstrakter, og allantoin og tog ekstrakt fremmer helbredelse av mindre sår og slitasje og lindrer irritasjon.

Gelapplikatoren "Stopproblem" er veldig praktisk å bruke: Den er gjennomsiktig og viskøs, den er lett presset ut for applikasjon fra en tynn "nese" og er godt fordelt. Midler har praktisk talt ingen lukt, det har en liten kjøleeffekt. Etter påføring på betennelse dannes en skinnende gjennomsiktig film som lett rulles av fingrene og fjernes.

På pakken er det angitt at produktet skal påføres om dagen og om morgenen, men siden gelen lett fjernes ved kontakt, har det ikke vært fornuftig for meg å bruke den over natten.

Gelapplikatoren "Stopproblem" ved påføring virker på betennelsesbrønn. Effekten er merkbar etter ca 2-3 timer, men bare mens agenten er på huden: Betennelsen blir mindre rød og mindre, men forsvinner ikke helt. Gelen fjerner rødhetsbrønnen en stund, beroliger huden, men når du fjerner den, kommer rødmen igjen.

Jeg kan oppsummere at effekten av gelen er merkbar når den påføres, det vil si mens den er på huden, men resultatet er fortsatt der: betennelsen tørker ikke ut, men det blir mindre, rødheten minker. Med regelmessig bruk er effekten mer merkbar. Jeg ønsker at resultatet blir merkbart raskt. På et 5-punkts system legger jeg 4. "

Testdato: mars 2015.

Elena Golubkova:
"Jeg fikk tre Stopproblem-produkter med salisylsyre til testing: gel for vask, lotion og gel mot akne og akne.

Til å begynne bestemte jeg meg for å teste gelen mot akne og akne. Brukes bare av ham i løpet av uken.

Først er gelen i et lite rør på 15 ml. Gelen er gjennomsiktig i farge, viskøs, lukter av salicylsyre. Praktisk dispenser for lokal applikasjon på problemhud. Meget kompakt emballasje, du kan trygt sette deg selv i en liten kvinnelig veske, ingen problemer leverer.

Produsent: LLC "SM" Michelle "(Russland, MO).

Det skal bemerkes at pakken ikke inneholder opplysninger om sammensetningen, men jeg så på Internett at gelen også kommer med pappemballasje, tilsynelatende er det informasjon om sammensetningen. Jeg kan bare si at de medisinske ekstraktene av celandine og toget er inkludert i sammensetningen.

Gelen er laget for kombinasjonshud. Påfør så snart det er tegn på betennelse i løpet av dagen og om nødvendig over natten.

Jeg påførte gelen på ansiktet mitt (spesielt pannen og nesen er utsatt for akne) og på nakken og brystet. Jeg brukte gelen en gang om dagen på kvelden. Faktisk tørker gelen betennelse, forhindrer videre utvikling av akne. Om morgenen ble akne som gelen ble påført forsvunnet, men det eliminerer ikke helt problemet med akne. Her tror jeg det er nødvendig å bruke midlene "Stopproblem" i komplekset.

Gelen lindrer også kløe fra insektbitt. Hvis gelen "vil leve" til sommeren, vær sikker på å prøve.

Jeg likte løsningen. Tidligere brukte jeg bare salicylic lotion, det er bra at nå har de kommet opp med et så interessant produkt som salisylgel. Jeg anbefaler for personer med problematisk, fet hud. Effekten av gelen er rask. "

Testdato: mars 2015.

Tatyana Dyomina:
"Den siste helten i serien av mine vurderinger av" Stopproblem "- salicylisk gel mot akne og akne.

Her ser vi også den blå og hvite emballasjen. Gelen er i et lite rør med en skarp nese, et volum på 15 ml. I dette formatet finner du ofte øyeprodukter, men i vårt tilfelle er det en smal nese som er praktisk fordi du umiddelbart kan bruke den på de betente områdene i huden.

Verktøyet er en gjennomsiktig, middels tykk gel, som lett fordeles over huden, men det absorberes ikke umiddelbart, det trenger litt tid til dette. Umiddelbart etter påføring skinner området av hud med gel litt. Lukten av den er den samme som brødrene, apoteket og syren, men etter at den er absorbert i huden, forsvinner aromen.

Gelen er designet for å brukes direkte på akne, jeg prøvde det - jeg merket ikke super effekten, men det tørker dem godt. Men jeg likte det bedre å bruke det direkte på området med svarte prikker på nesen, det er ikke dårlig å stramme porene og tørker dem. Jeg tror han hadde en god innflytelse på resultatet av de lyse svarte punktene på nesens vinger. Og det kan også brukes etter et insektbit, men jeg kan ikke sjekke det nå: det er ingen mygg.

Generelt er verktøyet ikke dårlig, men uten wow-effekt, spesielt på betennelser, så vil jeg gi det 5 -.

Fotografiene kan vurdere konsistensen, beskrivelsen av produsenten, emballasje. "

Testdato: februar 2015.

Lesia Taran:
"Jeg var heldig nok til å bli eier av et sett kosmetikk fra merkevaren" Stopproblem. "Det mest populære middelet i denne serien viste seg å være akne og akne gel for spotbruk.

Om kvelden, etter at jeg vasket ansiktet mitt med en gel og gned det med lotion i denne serien, brukte jeg denne gelen på spesielt problematiske områder i ansiktet. Det er verdt å merke seg at etter to ukers bruk har slike områder helt forsvunnet fra meg, noe jeg er veldig glad for.

Gelen er laget i form av et lite rør, 15 ml. Designet er det samme som hele serien, i blåtoner. Lukten er steril, som hele denne linjen. Og dette er kanskje det eneste negative, siden det er veldig intens.

Jeg var så glad i denne løsningen, at jeg brukte den, forårsaker små sår i form av riper, og de helbredet med letthet. "

Testdato: februar 2015.

StopProblem / Face Gel Salicylic antibakteriell gel mot akne og akne
Salicylisk gel for akne og akne - blandede følelser...

Min hud er ikke problematisk, men det var for så sjeldne tilfeller at Salicylic gel mot acne og acne StopProblem ble kjøpt.

Verktøyet er beregnet for spotbruk, så volumet er lite - kun 15 ml. Men det er nok for meg - jeg har brukt det i nesten et og et halvt år, men det er fortsatt et middel.

Produktet selges i en pappkasse, som jeg ikke har overlevd. Røret i seg selv er opprettet med en komfortabel lang nese - akkurat for pinpoint bruk.

Soothex-komplekset er en del av produktet - det er merket først på pakken. Forresten, hva er det eksakte navnet på ingrediensen, er ukjent for meg: Sootex er oppført på det offisielle nettstedet, og på røret Soothex. Ifølge informasjonen på produsentens nettside er dette komplekset en engelsk utvikling, som er et utdrag fra en bestemt indisk plante (navnet på det er ikke indikert av en eller annen grunn), på grunn av hvilken hudbetennelsen stopper.

Fra andre nyttige ingredienser - medisinske ekstrakter av plantain og salvie. Om fordelene ved plantain vi alle vet fra barndommen - den har anti-inflammatorisk, antiseptisk, sårhelende effekt. Når det gjelder salvie, har denne planten også antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter.
Hvordan søke verktøyet? De første tegnene på et kvise hadde ikke skjedd (selv om det ikke er synlig, men du føler at du snart kommer) - produsenten anbefaler at du smør det umiddelbart, og deretter påføres det om dagen og om natten etter behov.

Og viktigst: hva med effekten? Ærlig, jeg er ikke imponert. Verktøyet kan bare hjelpe i svært, veldig, veldig tidlige stadier. Det er verdt å gå glipp av de første øyeblikkene - alt, se på tiden du savnet.

Produsenten indikerer at denne gelen også tørker eksisterende betennelser. Og dette kan også bli vitne - men med en strekk. Jeg la merke til en viss effekt, hvis du bokstavelig talt smør det hver halve time for en halv dag og deretter for natten - så er det noen (ikke 100%) effekt som er merkbar. Jeg er i ferd med å smøre det selvfølgelig, men... noe forteller meg at pimpleet helbreder litt og tørker ut dag og natt av seg selv, og ikke bare takket være denne løsningen.

Så denne gelen er langt fra en panacea. Det er etter min mening egnet hvis huden din er mest ren og ikke problematisk, og så en gang - noe har dukket opp. I tillegg må du huske på at du må smøre det ofte, litt etter litt - men ofte, og også at det i de første sekundene av applikasjonen kan knipe litt.

Jeg innså at jeg ser en minus penger også i det faktum at det er en gel, og ikke en krem. Jeg pleide å ha en krem ​​med lignende effekt, det var en annen sak: Jeg smurt det, krem ​​ble absorbert, du kan gå ut i gata og gå rundt huset er ikke synd. Og denne ekle filmen etter gelen ødelegger hele bildet.

Jeg legger denne gel C-graden... Jeg tror jeg ikke vil kjøpe den lenger. Effekten av det er elendig... men beklager!

Stopproblem

Hovedlinjen for omsorgen for problemhuden av russisk produksjon er produsert siden 2004. Formler basert på salicylsyre og et nøye utvalgte kompleks av fytoekstrakter, dag etter dag, når som helst på året, lindrer huden fra N o 1 -problemet - akne og hudormer. I tillegg til å gi omfattende pleie, fuktighetsgivende og forsiktig peeling.

En rekke teksturer og spesialverktøy er gruppert etter hudtype og har terapeutiske og profylaktiske egenskaper som bringer dem nærmere farmasøytiske preparater.

Innovativ komponent fra planten Boswellia serrata - effektivt forhindrer utviklingen av betennelse, reduserer rødhet og beroliger huden.

Velg underkategori

Kompleks fuktighetskrem BB Krem 9 b1 SPF-6 (rør 50 ml)

BB Cream (Blemish Balm) kombinerer kvalitet for gjennomtenkt omsorg for problem hud. Cream mas..

Stopproblem Salisylgel og løsning for spesifikke hudproblemer

Selv om jeg ikke har vært tenåring lenge, har jeg av og til hudutslag. For å bekjempe dem kjøper jeg stadig spesialverktøy som løser et problem med forskjellig effektivitet. Vil stoppproblemet salicylic gel takle sin oppgave?

 • Motivasjonen av valget av salicyl gel Stopproblem
 • Stoppproblem gel i aksjon
 • funn

Motivasjonen av valget av salicyl gel Stopproblem

Om sommeren forventer jeg vanligvis med glede og horror, fordi starten på varme dager og en betydelig økning i luftfuktighet påvirker huden min ikke på den beste måten, noe som forårsaker flere utslett på ansiktet mitt. Vanligvis går hele varme årstiden på meg under parolen om å bekjempe disse problemene, som jeg begrenser bruken av visse matvarer, prøv en mindre berøring ansiktet (som er svært vanskelig, fordi utgangspunktet det skjer ubevisst), og selvfølgelig, vi kjøper ikke bare lotions og kremer, men også ved hjelp av lokal applikasjon. En av dem i sommer var salicylisk gel mot akne og akne. Stoppproblemer for fet hud.

Den dagen jeg dro til apoteket for en annen lignende verktøy, men siden det ikke var tilgjengelig, og kjøre en tur rundt i byen i sin søken var rett og slett latskap, jeg bestemte meg for å velge fra det faktum at det var. Den blå emballasjen og navnet på Stopproblem-gelen tok min oppmerksomhet, og produsentens løfter var veldig oppmuntrende:

 • Den inneholder salicylsyre, som, som vi vet, har en anti-inflammatorisk effekt (jeg bekrefter, dette var praktisk talt den viktigste grunnen til at jeg foretrukket denne varianten);
 • Produsenten lovet at takket være sin innovative komplekse Soothex, ville betennelser helbrede raskere (det var knapt trodd på, men det var håp);
 • utslett vil bli eliminert på et tidlig stadium, ettersom gelen ikke tillater betennelse å utvikle seg;
 • eliminere kløen fra insektbitt (dette elementet overrasket meg, men jeg fant det en hyggelig bonus).

Jeg trodde at det ikke ville bli verre, og jeg kjøpte det.

Stoppproblem gel i aksjon

Pakningen viste et 15 ml rør fylt med en klar gel uten en uttalt lukt. Det er nødvendig å bruke det på inflammert område stiplet, etter behov, er det mulig og om natten.

Siden jeg jobber i løpet av dagen, brukte jeg gelen om morgenen, gikk med den en stund, og så vasket den av. Påføres det om kvelden, igjen for hele natten. Verktøyet for en stund tørker på huden og danner en gjennomsiktig film, noe som gjør det umulig å bruke det under sminke.

Etter å ha brukt Stopproblem Salicylic Gel i omtrent en måned, og ikke la merke til noe, forlot jeg det og kjøpte et annet produkt. Men det var en synd ikke å prøve det som et stoff for å lindre kløen fra insektbittene (det er ikke for ingenting at merknaden angav en slik egenskap)! Her viste produktet seg å være litt mer effektivt, lettet kløen og forhindret utviklingen av en allergisk reaksjon (rødmen gikk raskere).

funn

Bruken av Stopproblem Salicylic Gel ga meg ikke den forventede effekten, men det viste seg å være ganske bra som et middel for insektbitt. Jeg vil ikke kjøpe dette produktet for å behandle lesjoner lenger, selv om det er billig (ca. 100 rubler).

Stopproblem "Fra Acne og Blackheads" Salicylic Gel for vask

Kjennetegn på Stopproblem "Fra Akne og Blackheads" Salicyl Gel for vaskegel for vask

Ultra-kontroll ultra-formel forbedrer utseendet fra den første applikasjonen.

Hva er forskjellig fra andre?
Ac.net ® kontrollerer sebaceous utskillelser *, blokkerer bakteriens aktivitet og strammer porene.
Glabridin ® og salicylsyre lindrer betennelse, reduserer akne og hjelper til med å glatte huden.

resultatet:

 • Friskhet av huden;
 • Mindre akne;
 • Mindre fettete

* Reduser sebaceøs utskillelse med 44% (ifølge en studie av Sederma)

Salicylic Acne Gel: Vilkår for bruk

Salisylaktig gel mot akne og akne er ofte svært effektiv. Det handler om effekten på huden og betennelse av salisylsyre inneholdt i denne gelen.

Prinsippet om bruk av salisylgel

Gelen inneholder 1-2% salisylsyre. Å ta mer konsentrasjon er risikabelt. Du kan brenne huden. Og denne konsentrasjonen er trygg. Men det tørker huden allikevel. Gelen absorberes bedre av huden enn pulver. Ikke så tett porene. Men dette er svært viktig i behandlingen av huden fra de blokkerte kanalene i talgkjertlene.

Salisylgel er det samme antibiotika. Derfor virker det lokalt på bakterier og dreper dem. Dermed vil oppgjøret av akne og akne over huden avta betydelig. Og hvis du går gjennom en hel kurs i det hele tatt, så vil det ikke være noen spor igjen fra utslettene.

Oftest er salisylgel tilsatt sink eller svovel. Det tørker huden enda mer. Eliminerer fet skinn, overdreven greasiness. Imidlertid kan slike komponenter dramatisk tørke huden, til og med føre til en brenning. Salisylsyre i seg selv klarer seg godt med fet hud.

Betennelse forsvinner når den blir utsatt for salicylsyre fra en gel. Rødhet, hevelse, smerte forsvinner. Akne og kvise forsvinner sakte. Men det bør forstås at for tørr og sensitiv hud må du plukke opp myke midler, for ikke å ødelegge det enda mer. Salisylgel er mer egnet for dets helbredende egenskaper av oljeaktig og kombinasjon.

Vilkår for bruk salicylic gel

For å hjelpe salicylisk gel mot akne og akne, er det ikke nok bare å bruke det riktig. Det er viktig å ikke forårsake mer skade.
Først, på et lite område av kroppen, finn ut følsomheten for komponentene i gelen. Hvis du er allergisk mot aspirin, avviser du umiddelbart kosmetikk. Gravide og ammende kvinner anbefales heller ikke. Tross alt trer salisylsyre inn i blodet, og det dreper ikke bare bakterier, men også med blodet går til barnet. Salisylater er skadelige for en voksende baby. Spesielt på kardiovaskulærsystemet.

Les kommentarene. Kontraindikasjoner søknadsregler. Hver produsent har sine egne krav og sin egen mangfoldighet og behandling.

Michel laboratorium Stopproblem Salicylic Acne and Acne Gel

Jeg har hørt så mye om den fantastiske og supereffektive serien av Stopproblem at jeg var opptatt når en ambulanse i form av en venn ga meg en flaske Stopproblem salicylic gel. Jeg var bare sprinklet på nervejord, og jeg lurte ikke lenger på hva jeg skulle smøre meg med.

Midler i et tynt rør, som øye kremer og punktprodukter. Røret har en åpenbar ulempe - når den ikke lagres oppover, strømmer gelen inn i lokket og tørker der. Hver gang du må rense tuten, kaster du ut snoten + forbruket øker.

Ved tekstur er det en tykk gel som tørker raskt og klebrig, former film. Jeg kan ikke forestille meg at en slik tekstur ikke er til bruk. Selv om vurderingene møtte at jentene satte på hele ansiktet. Jeg kan ikke engang finne dagen, så du kan ikke sette sminke på toppen, og du kan se sminke uten sminke. Det lukter av noe helbredende er ikke ekkelt.

Akne, jeg har ikke lagt merke til en seriøs effektivitet. Enten husk sent når det allerede er et kvise. Enten dette stykket passer meg ikke (vanlig salicylic meg også, som en korn elefant). Hvorvidt min favorittforskjell, som er 10 ganger dyrere og 10 ganger mer effektiv, vil ikke overgå noe.

Men denne tingen nydelige lindrer kløe. Hvis noen har bitt, for eksempel, svike vintermugger som har funnet meg for det nye året. Eller hvis noen sprakk mandariner til stupefy og nå dekket med røde kløende flekker. Eller bare litt kammende irritasjon. Jeg anbefaler på det sterkeste at du kjøper en slik ting til sommeren. Og fra akne - nei, dessverre, nei.

2 tanker om "Michel laboratorium Stopproblem Salicylic Acne and Acne Gel"

Og jeg har PLC som salicylic tonics og vaske geler. Men de gir ikke umiddelbart en effekt, men bare etter noen uker med vanlig bruk: de svarte prikkene forsvinner helt og porene strammer.
Natalia har publisert et innlegg Bright sminke til korte smørbrød

Flere Artikler Om Typer Acne