Streptocid er et populært billig apotek verktøy kjent for sin kraftige anti-bakterielle egenskaper. Streptocid salve er et legemiddel laget på grunnlag av samme aktive ingrediens - sulfatilamid. Legemidlet har et bredt spekter av applikasjoner, hjelper med ulike sykdommer, er effektiv mot akne, akne, koiler. Virkningen av salven er å undertrykke muligheten for patogene mikroorganismer å multiplisere, som et resultat av hvilken syntesen av nukleinsyrer i deres celler forstyrres, og patogenene dør.

Aktiv ingrediens Streptocid salve er aktiv mot sfæriske bakterier, klamydia, Escherichia coli, Vibrio cholerae og andre patogener. Etter påføring på huden absorberes de aktive ingrediensene av cellene, inn i blodet og lymfene, ødelegger mikrober. Legemidlet brukes til skader, sår, sprekker i huden, som dukket opp som følge av brudd på lokal blodsirkulasjon og metabolske prosesser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Streptocidal salve er et gammelt, bevist, rimelig verktøy som brukes til å behandle purulent-inflammatoriske prosesser. Positive resultater bekreftes av positive vurderinger av pasienter som brukte stoffet til forskjellige formål. Hovedindikasjoner:

 • carbuncles og koke;
 • acne;
 • akne, utslett av ulike etiologier;
 • sprekker i huden;
 • sår sår;
 • trofe sår og erosjon;
 • brannsår;
 • infeksjoner og betennelse i luftveiene;
 • blærebetennelse.

Ikke alle kan bruke salven. I beskrivelsen av stoffet indikeres det at det er kontraindisert til bruk hos pasienter med overfølsomhet overfor komponentene, med anemi, leversvikt, under graviditet og amming, med azotermi. Kan ikke brukes av barn under 14 år.

Streptocidal acne salve

Fora og medisinske steder har ofte spørsmål, om Streptocidal salve hjelper med akne, og i hvilke tilfeller kan du håpe på et positivt resultat. En av de vanligste årsakene til utslett på huden betraktes som infeksjon med Staphylococcus aureus. Først dannes en knapt merkbar rød flekk på huden, som snart blir til en stor, smertefull, betent høy med purulent innhold. Sulfatilamid hemmer aktiviteten til sfæriske bakterier, tørker stedet for betennelse, fremmer hudregenerering. Etter 2-3 dager fra utslett og det blir ikke noe spor.

Streptocid fra akne hjelper hvis de utløses av feil funksjon av talgkjertlene. Eliminerer akne, som ofte manifesterer seg i ungdomsårene. Salven vil være ineffektiv hvis skylden til lesjonene er en svikt i hormonbalansen, forurensning av fordøyelseskanaler med giftstoffer og toksiner på grunn av underernæring og patologi i indre organer. I slike tilfeller må du handle radikalt: å behandle den underliggende sykdommen, rengjør tarmene, juster dietten. Hvis perioden for bruk Streptocid salve når to uker, og det er ikke noe resultat, bør du kontakte din hudlege for å finne årsaken til akne og akne.

Som regel er det godt tolerert, har en begrenset liste over kontraindikasjoner, praktisk talt ikke forårsaker uønskede reaksjoner. Noen ganger allergisk mot komponenter av stoffet. Det behandlede området er rødt, kløende og kløende. I slike tilfeller bør du straks slutte å bruke salven og kontakte en spesialist så snart som mulig.

Programguide

Streptocidal salve har allerede hjulpet mange til å gjenopprette fra ulike huddefekter, fremskynde utvinning fra brannsår, trofasår. Før du begynner å bruke stoffet, bør du lese instruksjonene, og ta særlig hensyn til "kontraindikasjoner". Selvfølgelig vil det være bedre å konsultere med en spesialist om å bruke salven, om det vil avlaste akne og hudormer spesielt i ditt tilfelle.

Legemidlet er beregnet for ekstern bruk. Hvis du trenger å løse problemet med akne, bruk salve prikket med en bomullspinne. I andre tilfeller er algoritmen for bruk av følgende:

 • vask hendene grundig, behandle stedet for skade med en antiseptisk, vent til tørr;
 • Streptocidal salve påføres huden med et tynt lag, det er ikke nødvendig å gni;
 • fra oven er det mulig å pålegge en gauze bandasje;
 • Fest en bakteriedrepende gips eller fest det med en bandasje dersom det berørte området er omfattende.
 • vask hendene igjen med såpe.

Varigheten av behandlingen avhenger av den spesifikke situasjonen og utføres til bruk av Streptocid-salve er tilrådelig, det vil si til såret har heilt, forsvinne trofasåret, kjelen eller pimpleet. Effektiv og sikker behandling har et bredt spekter av handling. Salve bidrar ikke bare til rask stramming av sår, det trekker purulent innhold fra akne, festering sår, sår.

Streptocidal salve hjelper i forskjellige tilfeller. Det koster en krone, har et bredt anvendelsesområde, en begrenset liste over kontraindikasjoner. Svært sjelden, etter bruk, oppstår bivirkninger. Men til tross for alle de positive egenskapene til stoffet, før kurset, bør du fortsatt konsultere legen din eller i det minste lese instruksjonene.

"Jeg vet på forhånd om effektiviteten av denne salven. For noen år siden behandlet min sønn akne. De dukket opp fra ingensteds, betent, fylt med purulent innhold. Verken kosmetiske prosedyrer, heller ikke dyre kremer eller tonics hjalp. Da de snudde seg til legen, foreskrev han noen forberedelser for å rense tarmene og streptocidal salve. Sakte begynte akne å forsvinne. For å fullstendig bli kvitt feilene, brukte han verktøyet i en hel måned. "

"Streptocidal salve ble kjøpt på apotek da et sår festet på beinet mitt. Med henne klarte jeg å bli kvitt den inflammatoriske prosessen og alvorlig vondt i bare en uke. Og etter fjorten dager hadde skaden praktisk talt helbredet. "

"Jeg ble bedt om å kjøpe positiv acne salve på nettet. Jeg pleide å bruke piller noen ganger, men ikke fra utslett, selvfølgelig. Denne gangen var resultatet helt fornøyd. Akne, pustler har helt forsvunnet, ikke engang forlater et spor bak dem. "

"Hvorfor bruke så mye penger på kjøp av dyre kosmetikk, hvis du kan kjøpe en salve basert på sulfonamid, og det vil bidra til å bli kvitt akne for alltid. Ikke rart på henne så mange positive vurderinger. Streptocidal salve er virkelig effektiv, og ikke bare for utslett, men også for andre patologiske tilstander i huden. "

Salve streptotsid fra hva som hjelper

Hva hjelper streptocid salve?

Streptocidal salve er et antimikrobielt stoff av sulfonamidgruppen, kjent som streptocid. Det er den første generasjons kjemoterapeutiske gruppen. Til tross for hans alder, som hjelper streptocidal salve har et bredt aktivitetsområde med antibakterielle egenskaper.

Tar en aktiv handling:

 • mot sfæriske bakterier provoserende ulike sykdommer;
 • E. coli;
 • Shigella - gram-negative stavformede bakterier som ikke danner sporer og er patogener;
 • cholera vibrio;
 • Gram-positive bakterier som produserer endosporene dannes av noen bakterier som lever i mage-tarmkanalen og den kvinnelige kjønnsorganet;
 • miltbrandpatogener;
 • difteri - en smittsom sykdom som påvirker oropharynx, strupehode, bronkier og hud;
 • catarrhal lungebetennelse - lobulær inflammatorisk prosess av bronkiene og lungene;
 • intracellulære parasitter - klamydia;
 • Causative agenter av toxoplasmose - en parasittisk sykdom forårsaket av infeksjoner fra husdyr eller mat av animalsk opprinnelse, som ikke behandles termisk.

Produktet hemmer midlertidig evnen til reproduksjon av skadelige mikroorganismer, noe som fører til forstyrrelse av nukleinsyresyntese, dødsfall av patogener og patologi av provokerende midler.

Salveoppgave

Når sulfanilamid påføres på såroverflaten, dannes et lag av aktive komponenter på den. De absorberer gjennom membranen i lymfe og blod, fjerner skadelige bakterier. Det reduserer utskillelsen av kjemiske forbindelser av celler, spesielt giftstoffer, og den flytende delen av blod i form av fibrinøse og serøse ekssudater.

Den har en positiv effekt på frigjøring av purulent væske under den inflammatoriske prosessen. Åpne sår, trophic ulcers som følge av nedsatt lokal blodsirkulasjon, sprekker forårsaket av feil metabolisme, andre patologier tilstrekkelig helbrede.

Indikasjoner for bruk

Liniment av den første generasjonen sulfonamider utmerkede seg i kampen mot de purulent-inflammatoriske prosessene i epidermisene, for eksempel:

 • akne, akne, koke, andre purulent-inflammatoriske prosesser forårsaket av Staphylococcus aureus;
 • sår sår ledsaget av feber og hevelse, sprekker;
 • brannskader, arr;
 • erosive og ulcerative lesjoner i huden og subkutan fettvev.

Sistnevnte penetreres av kollagenfibre, som påvirker elasticiteten og elastisiteten til dermis.

Moderne medisin er et bredt spekter av produkter rettet mot behandling av purulent-inflammatoriske prosesser, men blant dem er det et gammelt bevist verktøy som streptocidal salve. Den er kjent for sin effekt på cellens intracellulære metabolisme, forstyrrer sin endogene og eksogene sekresjonsprosess.

Mot akne

Hudsykdommer i kroppens åpne deler, spesielt ansiktet, har aldri lagt til skjønnhet for en person. Akne som skyldes infeksjon med Staphylococcus aureus er en av de vanligste patologiene, ikke bare hos ungdom, men også hos voksne. Det resulterende uklare røde stedet går snart inn i inflammatorisk stadium i form av et lite tuberkulose. Vil bidra til å bli kvitt svulster på huden av samme streptotsid. Det vil undertrykke virkningen av sfæriske bakterier, tørke det betente området, og ha en gunstig effekt på regenerering av epidermis for å danne normal hud.

Selv om produktet ikke ble observert sterke bivirkninger, er det fortsatt ikke nødvendig å overdrive det med egenskaper. Varigheten av behandlingen bør ikke overstige to uker. I fravær av noen effekt, bør du kontakte din hudlege. En liten støt kan ikke bare oppstå som følge av sebaceous kjertler, hypotermi eller temperatur, men er også en forløper for problemer i mage-tarmkanalen. Og da, med sykdommen, må du begynne å kjempe fra innsiden, men ikke med konsekvensene.

For behandling av akne som hjelper streptocidal salve er tilgjengelig med calendula ekstrakt. Også på grunnlag av produktet kan det gjøres rensende maske for huden. Det er nødvendig å blande streptocid med aloe juice, tilsett to dråper jod, om natten for å smøre de betente områdene.

Med sår og sprekker

Produktet brukes til å helbrede åpne sår, purulente, betent riper, slitasje. Det er et bevist middel for å trekke ut purulente utslipp, hindre smitte fra å komme inn i såret, og påskynde regenereringen av den skadede epidermis. Spesielt bevist stoff i den siste fasen av helbredelse, når arr oppstår vev. Streptocid bidrar til å unngå dannelsen av grov livslang arr, ved å vokse nye celler og spontant lukke såroverflaten.

for brannskader

Den første medisinske hjelpen til brannskader er å avkjøle det skadede området med kaldt vann, for å forhindre at smitte trenger inn i det, og forutse mulige inflammatoriske prosesser. Det nevnte produktet håndterer slike forstyrrelser i huden. I tillegg til den antibakterielle og antiseptiske effekten stimulerer den cellulær metabolisme, noe som resulterer i rask helbredelse og restaurering av bløtvev.

Med trophic ulcers og bedsores

Trofiske sår og sengetøy er ganske vanlig blant folk i alderdom og funksjonshemninger. Formet på nedre ekstremiteter og på steder av kontakt av huden med sengen som følge av vaskulær sykdom og nedsatt lokal blodstrøm.

Uansett om patologien er kurert eller profylakse utføres, er det nødvendig:

 • forbedre blodsirkulasjonen av det skadede området;
 • beskytte såret mot infeksjon;
 • akselerere prosessen med helbredelse og vevregenerering.

Streptocid har alle dataene for slikt arbeid. Produktet renser såret fra nekrotiske partikler, forhindrer penetrering av bakterier, forbedrer blodsirkulasjonen, helbreder og hjelper regenerering.

Med kokker

Kok - purulent betennelse i hårsekkene og omgivende vev, dannet som følge av infeksjon med streptokokker. Streptocidal salve brukes til å behandle denne hudpatologien. Desinfiserer stedet for betennelse, lindrer smerter, trekker purulent væske fra formasjonen.

Populært produkt og det faktum at det kan brukes hjemme. Med den spontane åpningen av koker, er det ikke nødvendig å løpe til sykehuset, du kan takle konsekvensene av purulent gjennombrudd hjemme.

Liniment fremmer restaureringen av bindevev, ødelegger skadelige mikrober, fremmer den raskeste regenerering av epidermis, stimulerer intracellulær metabolisme.

Produktet har funnet anvendelse i gynekologi, behandling av luftveiene, urinveiene som et middel til å bekjempe nodulære bakterier.

Metode for bruk

Produktet er beregnet for ekstern bruk. Dens bruk innebærer å påføre et tynt lag av midlet på en ren såroverflate eller på en gauzeforbinding. Etter prosedyren anbefales det å vaske hendene med såpe og vann.

Bivirkninger

Øvelsen med å bruke streptocid har vist at den i praksis ikke har kontraindikasjoner. Er det intoleransen av stoffene i sulfonamidgruppen, vil noen pasienter kreve umiddelbar kansellering av produktet. Bruk i pediatrisk behandling anbefales kun etter å ha konsultert en hudlege.

analoger

Fabrikat har moderne analoger av det aktive stoffet, for eksempel:

 • Argosulfan - behandling av forbrenninger, frostbit, mindre skader;
 • Bi-Sept - de kombinerte midler;
 • Sulfalen - eliminering av purulente abscesser, infeksjoner;
 • Tselederm - anti-inflammatorisk effekt.

Medisinske preparater av den nye generasjonen kan vellykket erstatte nevnte liniment, men et stort antall pasienter fortsetter å stole på brukervennlighet og pålitelighet.

Legeromtaler

Novel, dermatolog. For full effekt, bør produktet bare brukes ved bakteriell suppurering.

Sergey, gynekolog. Vulvovaginitt - betennelse i vulva og skjede er behandlet med streptocid, det brukes også i postoperativ periode.

Svetlana, skjønnhetspleie. Hver person drømmer om å ha ren, sunn hud. Sulfonamid liniment vil hjelpe med denne suksessen.

Produktet har funnet spesiell anvendelse i kampen mot streptokokker - sfæriske bakterier som hekker i øvre luftveiene, og forårsaker purulente betennelsesprosesser.

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

(1 vurdering, gjennomsnitt: 5,00 av 5) Last ned.

Hva er streptocid salve brukt til?

Streptocid er en salve som virker veldig raskt og effektivt. Det refererer til stoffet sulfanilamid type. Kunne drepe mange patogener i huden, og dette skyldes den høye etterspørselen etter dette stoffet.

Instruksjoner for bruk av denne salven finnes i hver pakke. Som regel er det foreskrevet hvordan du bruker salven, hva er de viktigste kontraindikasjoner og indikasjoner på bruk av stoffet.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Indikasjoner for bruk

Dette verktøyet har bevist seg i behandlingen av så mange hudbetennelsessykdommer. Vi ser nærmere på dem:

 1. Skader på huden som forblir etter brannskader. Brennstoffene blir sjelden behandlet med streptocid. Men her er sårene som forblir etter stramming, når hoveddelen av huden har helbredet, er det nødvendig å smøre dette stoffet. Det er streptocid som vil forhindre suppuration.
 2. Akne, koker og små akne blir også ofte behandlet med en streptocidal salve. Muligheten til individuelle komponenter av midlene til å trekke pus ut av huden er perfekt realisert her. Og salven tørker og desinfiserer sår, som helbredelsen foregår raskt, og gir ingen merker på huden.
 3. Utmerket hjelp streptotsidovaya salve i behandlingen av ulcerative lesjoner på huden og under epidermis. Slike lesjoner er oftest resultatet av mange sykdommer. Som regel kreves kompleks behandling her, så bruk av salve er et utmerket tilleggsmål. Men i slike tilfeller må du kontakte legen din.
 4. Streptocid kan behandles absolutt alle sår og sprekker i huden. Hvis barnet er kuttet eller riper av noe, må du umiddelbart salve det berørte stedet med salve. Alle sår med streptokokker og stafylokokkinfeksjoner behandles også med denne salven.
 5. Streptocid brukes til behandling av mange komplekse sykdommer. Dette og gonoré, som kan være både akutte og kroniske former, og noen typer meningitt, ondt i halsen og jevne kolitt. Men bruken av streptocid liniment i disse tilfellene kan bare foreskrives av legen.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Kontraindikasjoner og forholdsregler

Instruksjoner for bruk av stoffet må inneholde en liste over alle kontraindikasjoner, samt mulige bivirkninger. Det er på disse punktene at spesiell oppmerksomhet alltid skal betales for ikke å få motsatt effekt.

Streptocid kan under ingen omstendigheter ikke brukes under graviditet i første og andre trimester. Hvis en kvinne ammer et barn, bør bruken av et slikt legemiddel også bli forlatt. Det er spesielt farlig hvis hun selv har en individuell følsomhet overfor visse komponenter i legemidlet. Det kan oppstå spontant under graviditet, selv om det ikke tidligere var observert.

Bruksanvisningen viser at hvis en person har uttalt sykdommer i nyrene og leveren, uregelmessigheter i kardiovaskulærsystemet, pulmonell tuberkulose og Graves sykdom, kan bruk av streptocidal salve være ekstremt farlig.

Men det er nødvendig å ta hensyn til noen få viktige subtiliteter. Hvis du må bruke streptocid i lang tid, må du være oppmerksom på helsen til nyrene og leveren. Når du bruker salven må du bruke mye væske. Instruksjoner for bruk indikerer at langsiktig bruk av streptocidal salve kan sikre resistens av enkelte bakterier til de terapeutiske komponentene av legemidlet.

Det anbefales sterkt ikke å bruke streptocidal salve, dersom det sammen med dette blir novokain eller andre legemidler som brukes til å behandle en sykdom. En slik kombinasjon kan som regel redusere salvenes effektivitet flere ganger, noe som vil føre til at bruken blir praktisk talt ubrukelig.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Streptocidal salve fra sår

Svært ofte, streptocidal salve brukes til å behandle akne og pustler på ryggen og ansiktet.

For at behandlingen skal være effektiv og gi et godt resultat, må du som regel observere noen viktige punkter.

Total behandlingstid bør ikke overstige to uker. I løpet av denne tiden anbefaler dermatologene å bruke salve til de berørte områdene punktvis og 2 ganger daglig, for ikke å forårsake resistens av bakterier til komponentene.

Det skjer også at utslippet fortsatt ikke går etter to uker med aktiv bruk av salven. I dette tilfellet må du rådføre deg med en hudlege. Tross alt kan årsaken til akne være skjult bak mer alvorlige problemer som er forbundet med brudd på mage-tarmkanalen eller hormonell aktivitet.

Hvis betennelsen i ansiktet er veldig sterk, er det mer tilrådelig å bruke en spesiell streptocidal salve med tilsetning av nødvendig mengde sink eller bor. Men du kan forberede en lignende effekt på medisinen og uavhengig, hvis du har de nødvendige komponentene for hånden - aloe og jod.

For å gjøre dette, ta omtrent like store mengder streptocid og aloe leaf juice. I stedet for en salve kan du knuse en streptocidpille i et fint pulver. Tilsett 2-3 dråper jod til blandingen, bland alt grundig.

Påfør legemidlet bør peke på de berørte pustlene i huden over natten. Skyll av om morgenen. Det kan brukes om morgenen, hvis du ikke har tenkt å forlate huset. Effekten oppnås veldig raskt - pus begynner å gå vekk, betennelsene heler.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Konklusjon om emnet

Så, instruksjonene for bruk av streptocid salve skal nøye studeres. Tross alt, kan ukorrekt bruk av selv så uskyldige midler provosere utviklingen av bivirkninger eller redusere salvens effektivitet.

Streptocid salve

Streptocidal salve er et effektivt og rimelig, velkjent antimikrobielt middel for utendørs bruk. Det er laget på grunnlag av petrolatum, og sulfonamid (streptocid) virker som en aktiv ingrediens. Det forårsaker ødeleggelse av vekst og utvikling av gram-positive og gram-negative kokkene, pestbacillus, miltbrannpatogen, klamydia, actinomycete, toxoplasma, Vibrio cholerae, E. coli, shigella, clostridium. Salven brukes i karbonmer, impetigo, koker, infiserte brannskader og sår, akne vulgaris. Innen 7-10 dager påføres salven på det berørte området eller gazebåndet, og dressingen gjøres daglig eller annenhver dag.

Streptocidal acne salve

Streptocid er et utmerket antibakterielt tørkemiddel som lindrer betennelse. Salven skal påføres pimple med et tynt lag om morgenen og kvelden. Varigheten av behandlingen er en til to uker. Hvis en positiv effekt ikke overholdes, bør du bytte stoffet og konsultere en lege for å identifisere årsaken. Streptocidal salve skal bare brukes i fravær av allergi mot dets komponenter. Hvis rødhet, irritasjon eller ubehag oppstår under bruk, skal legemidlet avbrytes umiddelbart. Før du bruker salven, må du grundig rengjøre huden med en såpeoppløsning.

Nettstedinnhold: Dmitry N.

Streptocidsalve (Unguentum Streptocidi)

Antibakterielt middel av et bredt spekter. Sulfanilamid (streptocid) er en av de første representanter for kjemoterapeutiske midler av sulfonamidgruppen. Den har en bakteriostatisk effekt.

Virkningsmekanismen skyldes konkurransemotstand mot PABK og konkurransedyktig inhibering av enzymet dihydropteroatesyntetase.

Dette fører til forstyrrelse av syntesen av dihydrofolisk og deretter tetrahydrofolsyre og som et resultat av forstyrrelse av syntesen av nukleinsyrer.

Sulfanilamid er aktiv mot Gram-positiv og Gram-negativ kokker, Escherichia coli, Shigella spp. Chr, Vibrio cholerae, Haemophilus influenzae, Clostridium spp., Bacillus anthracis, Corynebacterium diphtheriae, Yersinia pestis, samt en c-år-affiliate, asp.

Streptocidal salve er ment for lokal behandling av smittsomme hudsykdommer som er forårsaket av mikroorganismer som er sensitive for sulfonamid. Spesielt er legemidlet foreskrevet for pasienter med: - pyoderma; - ulcerative lesjoner i huden - brannsår; - sår og sprekker i huden;

- inflammatoriske lesjoner i huden.

Streptocidal salve er beregnet for ekstern bruk. Før du bruker salven, anbefales det å vaske hendene grundig og rengjør området på huden som salven påføres. Unngå kontakt med Streptocid salve i øynene og slimhinner. Salve anbefales å brukes med et tynt lag, uten å gni. Det er lov å bruke Streptocid salve under en gasbind bandasje. Vask hendene grundig etter bruk.

Hyppigheten av bruk av Streptocid-salve og varigheten av behandlingen bestemmes individuelt, idet man tar hensyn til sykdommens natur og dynamikk, samt toleransen av Streptocid-salve av pasienten.

Streptocidal salve, som regel, tolereres godt av pasientene. Det ble rapportert om utvikling av alvorlige allergiske reaksjoner hos pasienter med individuell intoleranse mot stoffer i sulfonamidgruppen, som krever umiddelbar seponering av legemidlet.

- ikke brukt til behandling av pasienter med individuell intoleranse mot sulfa-legemidler; - ikke skal foreskrives til pasienter med alvorlig nedsatt nyrefunksjon og akutt porfyri, - ikke bør brukes i pediatrisk grunn av mangel på pålitelige data om toleranse for Streptocid salve hos barn;

- bør ikke gis til gravide, så vel som kvinner som ammer.

Samspillet med andre stoffer

Streptocidal salve skal ikke brukes sammen med legemidler som inneholder digitoksin, saltsyre, mezaton, koffein, epinefrinhydroklorid og fenobarbital.

Salve skal ikke ordineres til gravide, så vel som kvinner som ammer.

Ved lokal bruk av stoffet ble det ikke observert Streptocidal salve utviklingen av symptomer på overdosering.

Streptocidal salve 5% og 10% - 15, 20 eller 25 g hver i bokser av mørkt glass eller polymere materialer; på 25g i aluminiumrør.

Streptocidal salve skal lagres i mer enn 4 år etter produksjon i rom med en temperatur på 8 til 15 ° C.

1 g Streptocid salve til ekstern bruk 10% inneholder: - Aktiv ingrediens: sulfanilamid - 10 mg; - hjelpestoffer: myk hvit paraffin.

Streptocidal acne salve - bruksanvisninger

Streptocid er et av de mest gamle og beviste middel for å håndtere infeksiøse og inflammatoriske hudsykdommer. I mellomtiden er bruken i den vanlige pulverformen ikke for praktisk. I dag er en analog av tradisjonelt streptocid en salve basert på den. Instruksjoner for bruk av streptocid salve inneholder de samme indikasjonene som retningslinjene for pulverformet doseringsform.

Frigi form og sammensetning

Streptocidal salve er fordelt i mørkede glassbobler på 15, 20 eller 25 gram. I tillegg kan stoffet kjøpes i aluminiumrør av samme størrelse. Prisene på medisinering starter ved 60 rubler for et 15-grams rør. Den vurderte agent omfatter to hovedkomponenter: streptotsid og vaselin.

Streptocid-sulfonamid for lokal bruk, med et bredt spekter av virkning. Det brukes til å behandle sykdommer forårsaket av kokos, Escherichia coli, Vibrio cholerae, Toxoplasma, Chlamydia, Clostridium, Shigella og andre representanter for patogen mikroflora. Mengden streptocid i salven kan være lik 0,1 eller 0,05 gram pr. Gram av legemidlet.

Vaselin - en mase-lignende substans, gjennomsiktig eller gulaktig. Det er en blanding av mineraloljer og solide varianter av paraffin. Er et produkt av oljeraffinering. I salvens sammensetning spiller rollen som en salvebase, praktisk for anvendelse.

Merk: stoffet er tilgjengelig i form av liniment. Denne doseringsformen avviger ikke fra salven i indikasjonene eller bruksmetoden. Imidlertid bruker den i sin fremstilling en annen salvebase. Konsistensen av linimenter er mer flytende. Rørets volum er 30 gram.

Hva er brukt

Svaret på spørsmålet om hvorfor streptocidal salve brukes, inneholder flere punkter:
 • acne;
 • purulent-inflammatoriske sykdommer i huden forårsaket av en sensitiv streptocidmikroflora;
 • hudssår og sprekker;
 • infiserte brannskader;
 • infeksjoner i slimhinnene.

Når det brukes i henhold til bruksanvisningen, kan streptocid og salver basert på det tillate deg å eliminere infeksjonskilden, tørke og rense såret. I tillegg har stoffet noe mykningseffekt og indirekte akselererer regenerering av berørte vev.

Dosering og administrasjon

Streptocid salve er kun beregnet for lokal bruk. Å ta stoffet inne er forbudt. Virkemåten avhenger av typen patologi og har i hvert tilfelle noen forskjeller.

Streptocidal acne salve

Legemidlet anbefales å brukes på ren hud. Derfor, før du bruker den, bør du vaske ansiktet med såpe og tørke det med et håndkle. Salve påføres med et tynt lag, uten å gni, 2-3 ganger per dag. Behandlingsforløpet - til fullstendig forsvunnelse av akne. Dette skjer vanligvis 7-10 dager etter starten av behandlingen.

Merk: behandling av akne forårsaket av hormonell forandring av kroppen i ungdom, ved hjelp av streptocidal salve gir nesten ikke resultater. I stedet for forsvunnet som følge av bruken av antibiotiske utbrudd, vises nye formasjoner snart.

Med sår og sprekker

Mindre sår og hudspråk trenger nesten ikke forbehandling før streptocid påføres. Det er nok å vaske en hud under rennende vann, etter å ha vasket av på samme tid rester av gammel salve. Legemidlet påføres i et tynt lag tre ganger om dagen i en uke. Denne regelen er som regel tilstrekkelig for fullstendig helbredelse av defekter.

Streptocid salve for hemorroider

For å redusere intensiteten av betennelse, øke hastigheten på helbredelse, tørk området av anus med hemorroider, benyttes streptocidal salve. Før behandling av legemidlet behandles de berørte områdene med en svak løsning av kaliumpermanganat. Etter det skal anusen tørkes og påføre salve. Behandlingen utføres to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 5-6 dager.

for brannskader

For brenninger påføres streptocid etter forbehandling av såroverflaten. Hvis brenningen ikke er infisert, er det nok å vaske den med en løsning av Miramistin eller Chlorhexidine. Infiserte overflater krever forsiktig behandling ved hjelp av proteolytiske enzymer og fjerning av døde flekker. Deretter foreskriver instruksjonen å påføre salve over hele overflaten av såret og dekker det med en aseptisk dressing. Mangfoldet av søknad er en gang om dagen. Behandlingsforløpet er å stoppe den purulente prosessen. Fremover kan streptotsid brukes til profylaktiske formål til mangelen er fullstendig helbredet.

Med trophic ulcers og bedsores

I trophic ulcers og bedsores er behandling med streptocidal salve det samme som ved brann av den infiserte typen. Varigheten av behandlingsforløpet er vanligvis 2-3 måneder. Resultatet av bruk av salve skal være merkbar innen 7-10 dager etter starten av behandlingen. Ellers vil stoffet bli ansett som ineffektivt, og det skal erstattes med et antibiotikum i en annen gruppe.

Med kokker

Streptocidbaserte salver kan brukes til å behandle koker. Når dette verktøyet brukes i form av applikasjoner. Gassduk er gjennomvåt med medisin, påført det patologiske området, dekket av polyetylen og festet med en gips. Varighet av påføring kan være 3-4 timer eller mer. Mangfoldet av behandling - en gang om dagen til fullstendig opphør av en purulent prosess.

I gynekologi

Indikasjonen for bruk av streptocidal salve i gynekologi er vulvovaginitt og tilstanden etter operasjonen. Legemidlet påføres en maskepinne, hvorpå den sistnevnte er satt inn i skjeden. Varigheten av påføringen av en tampong er 10 timer. Behandlingsforløpet er 10-12 dager. Verktøyet skal kun brukes som foreskrevet av lege.

Streptocid i nesen med forkjølelse

Med en kald, streptocidal salve er praktisk talt ikke brukt, som i arsenalen til en moderne lege finnes det mer effektive og sikre stoffer. I teorien bidrar et verktøy som brukes på neseslimhinnen til å bekjempe infeksjon og øker hastighetsprosessen. Hvis det er nødvendig å bruke nøyaktig streptocid salve, er det nødvendig med konsultasjon av en spesialist.

Streptocid for herpes

Streptocidbasert salve har ikke bare antibakteriell, men også noen antiviral effekt. Derfor kan verktøyet brukes til å behandle utslett forårsaket av herpes simplex-viruset. Til dette formål blir stoffet påført lesjonen tre eller fire ganger om dagen. Behandlingsforløpet er til fullstendig forsvinning av de eksterne manifestasjonene av en virusinfeksjon.

Analoger Streptocid Salve

Streptocid salve har mange analoger, hvorav de mest populære er:
 1. Levomikol - antimikrobiell salve til behandling av purulent-inflammatoriske sykdommer i huden og purulente sår. Det brukes når smittet med stafylokokker, Escherichia coli og andre gram-positive og gram-negative mikroflora. Indikasjoner for bruk er trophic ulcers, stomatitis, periodontal sykdom, brannskader, etc.
 2. Vishnevsky salve - har indikasjoner som ligner på levomekol å bruke. Et særegent trekk er stoffets evne til å akselerere modningen av magesår og stimulere deres selvrensing.
 3. Miramistin - en salve til ekstern bruk på grunnlag av klorhexidin. Brukes til å behandle infiserte brannskader, sår, sår. Dehydrerer nekrotisk vev, danner en tørr scab, reduserer resistensen av patogen mikroflora til antibiotika. De fleste bakterier og soppsalver er bakteriedrepende.

I tillegg til de ovennevnte navnene er det mange medikamenter med tilsvarende effekt. Imidlertid har de beskrevne forberedelsene en bedre verdi for pengene.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Kontraindikasjoner for bruk av streptocidal salve inkluderer:
 • nyresvikt
 • porfyri,
 • graviditet og amming
 • stort lesjon område;
 • hypertyreose;
 • sykdommer i bloddannende organer.

I tillegg til ovenstående er streptocid og andre sulfanilamidantibiotika kontraindisert hos personer som tidligere hadde allergiske reaksjoner på slike stoffer. Det anbefales heller ikke å bruke stoffer basert på streptocid til barn under 1 år.

Hvor mye er streptocid salve

Kostnaden for streptocidal salve varierer betydelig, avhengig av pasientens oppholdsområde. Dermed starter prisen på stoffet i Moskva-regionen fra 32 rubler for et 70-grams rør. I regionene er kostnaden for salven høyere og starter fra 60 rubler for et aluminiumrør med et volum på 25 gram.

Søknadsanmeldelser

Under forekomsten av streptocid salve har mange oppdaget sin effektivitet og brukervennlighet.

Anton, 20 år gammel, student

Inntil nylig visste jeg ikke hva streptocidal salve er, indikasjonene som jeg var interessert i etter utseendet av purulent akne i ansiktet. Problemet viste seg å være seriøst. Det var vanskeligheter med å kommunisere med motsatt kjønn, og gruppekammeratene så også på meg og hvisket mellom seg selv. Ugly indeed. Oint anbefales en venn i fortiden også, møtt med et slikt problem. Etter 3 dagers bruk merket jeg at huden på ansiktet ble bedre. Akne redusert, purulente formasjoner forsvant nesten. Fortsatt å bruke salven, oppnådde jeg fullstendig forsvinning av utslett. Huden er blitt ren og glatt. Konklusjon - narkotikahandlinger.

Antonina, 45, husmor

Hun hørte først om streptocidal salve da hun begynte å lete etter en effektiv metode for å behandle trofasår på beinet hennes. Legemidlet ble rådet av legen da såret begynte å undertrykke. Metoden for bruk er følgende: den behandlet såret med et antiseptisk middel, tørket det med en steril vatpinne og påførte stoffet over hele sårets overflate med et tynt lag. Etterpå dekket de feilen med et serviett og festet det med tape. Etter 4 dager fjernet såret, stoppet oppvarming, og begynte å helbrede litt. Selvfølgelig ble streptocid ikke brukt som en selvstendig behandlingsmetode, men som en del av en kombinationsbehandling foreskrevet av en lege.

Sergey, 50 år gammel, syklist

På grunn av mine hobbyer støter jeg ofte på alle typer skader. Ikke så lenge siden måtte jeg gå til en ulykke der jeg brente benet mitt dårlig med en motorsyklermuffer. Brenningen var omfattende og smittet, dårlig helbredet, festering, vondt. En god måte å løse problemet på var streptocidal salve. Legemidlet ble brukt en gang om dagen over hele overflaten av brenningen, dekket med servietter og bundet opp. Snart brøt ryddet av pus og begynte å helbrede. Dermed bidro verktøyet til å kvitte seg med en alvorlig skade selv uten å besøke en lege.

Streptocid salve: fra hva som hjelper, hvordan du bruker, analoger og priser

Streptocid er et effektivt antimikrobielt middel av sulfanamidgruppen, virker mot størstedelen av soppsykdommer. Brukes for lokal og ekstern bruk, tillater ikke spredning av patogen flora.

Hva handler denne artikkelen om?

Sammensetning, utgivelsesform, egenskaper

Legemidlet brukes til behandling av infeksiøse, inflammatoriske prosesser i huden, slimhinner. Streptocid er laget i form av salve 10%, liniment 5%, pulver, tabletter. På apoteket kan produktet kjøpes under forskjellige handelsnavn, men basen er den samme aktive ingrediensen.

Oppløselig streptocid (pulver) er en liten granulat med melkehvit farge, produktet har ingen spesiell lukt, den pakkes i 2 grams pakker. Liniment - homogen hvitt suspensjon, også luktfri, konsistensen av stoffet er ikke væske. Finnes i rør på 30 gram.

Salven er representert av en tykk homogen masse av lys gul eller hvit farge. Forberedt stoffet i aluminiumrør på 25, 50 gram. I form av tabletter fremstilles Streptocid i en dose på 300 mg sulfanilamid i en pille.

Legemidlet har en bakteriostatisk effekt, er aktiv mot:

 1. streptokokker;
 2. klamydia;
 3. gjær-lignende, mold sopp;
 4. dermatofytter.

På grunn av dette kan salven brukes til å raskt undertrykke symptomene på soppsykdom, årsakene til den patologiske tilstanden.

Streptocid er et antibakterielt middel med et bredt spekter av virkning. Som andre sulfonamider hemmer spredningen av patogene mikroorganismer på grunn av ødeleggelsen av folsyre og dihydrofolsyre, uten hvilke normal funksjon av mikroorganismer er umulig.

Siden det aktive stoffet Streptocide er ganske lik i kjemisk struktur til para-aminobenzoesyre, går stoffet raskt inn i metabolske transformasjoner, dreper bakterier.

Instruksjoner for bruk

Valget av stoffets form er betrodd den behandlende legen, midlene i form av liniment er preget av en flytende konsistens og er lettere å påføre på integumentet. Men i noen tilfeller er det bedre å velge en salve laget på grunn av vaselin. Salven er mer effektiv fra å frata, da den inneholder en stor konsentrasjon av sulfanilamid.

Salve (liniment)

Kremet påføres med et tynt jevnt lag, deretter dekket med en steril bomullspute, festet på toppen med et bandasje. Dressing er ferdig om en dag, to. Søknaden utføres til fullstendig bortskaffelse av tegn på soppsykdom, fratage.

Noen leger anbefaler bruk av salve inne, drikker mye væske. Slike behandlingsmetoder - et initiativ fra den behandlende legen, brukes utelukkende under hans ansvar, siden produsenten har til hensikt å bruke stoffet som ekstern agent.

pulver

For å bruke Streptocide i pulver, må det fortynnes på forhånd, du må ta opptil 100 ml forberedt vann eller natriumklorid for en injeksjon. Innledning produserer subkutant, intramuskulært tre ganger om dagen.

For intravenøs administrering av legemidlet fortynnes legemidlet i saltvann, destillert vann. Det er ikke utelukket fortynningen av pulveret i 1% glukoseoppløsning, det vil være nødvendig å bringe til mengden 20-30 ml. Innledning utføres 1-2 ganger om dagen.

Pulver kan påføres på sårflaten 3-4 ganger om dagen, hvor mange anvendelser bestemmes av svampesykdomens alvorlighetsgrad:

 • fuktige områder på dekselet strømmet opp til 4 ganger om dagen;
 • tørrvev infisert med mikrosporer av sopp blir behandlet 1-2 ganger om dagen.

For dype lesjoner blåses pulveret direkte inn i såret, samtidig må du ta 5-15 gram pulver. Etter at dekslene er lukket med et bandasje. Verktøyet brukes til helingen begynner.

tabletter

Tabletter finnes i spyt, galle, urin, cerebrospinalvæske 4 timer etter inntak. Aktive stoffer evakueres med urinen med 50%, 10-20% av metabolitter er funnet i blodet.

Dosering bestemmes individuelt, vanligvis for behandling av soppsykdommer, er denne form for Streptocid ikke brukt.

Hva er liniment

Liniment refererer til væskeformen av et medikament som brukes eksternt. Navnet kommer fra ordet gips på latin. Verktøyet er en tykk væske eller en mer solid gelatinøs masse.

Kjennetegn ved liniment er at når det kommer i kontakt med huden, smelter stoffet og blir flytende. Resultatet er en høy kvalitet, dyp penetrasjon av de aktive komponentene under huden.

Midler er laget på forskjellige baser:

Liniment streptocid er en suspensjon av pulver oppløst i fiskeolje. Grunnlaget for stoffet har også en utmerket terapeutisk effekt.

Emulgatorer og stabilisatorer brukes som hjelpekomponenter, uten hvilke det er umulig å bevare stoffets ensartethet. Produksjonen av streptocidliniment er ufordelaktig fordi den er basert på dyrt og knappt torskefett. Samtidig er dette stoffet enda rimeligere enn andre antifungale, antibakterielle salver.

Streptocid blandes først med fiskeolje, etter at resten av ingrediensene forstyrrer forsiktig. Blant manglene bemerket at de anvendte stabilisatorene ikke er i stand til å gi langsiktig lagring av legemidlet.

I tillegg, når lufttemperaturen er over 15 grader, begynner stoffet å smelte aktivt, en film vises på overflaten. Orange oksid - bevis på lagring av liniment i mer enn to år, selv om den originale emballasjen er tilgjengelig.

Legemidlet er forbudt å eksponere til lave temperaturer, etter at frysepunktet er stratifisert, blir strukturen ikke gjenopprettet. Legemidlet er forbudt å bruke, i stedet for å bruke pasienten, bare skade deg selv.

Forholdsregler, kontraindikasjoner

Ingen av formene av streptocid bør brukes i nærvær av overdreven følsomhet overfor hovedaktiv ingrediens, symptomer på anemi, mangel på gluk-6-fosfat dehydrogenase, porfyri. Grunnen til å nekte salvebehandling er utseendet på en allergisk reaksjon på stoffet.

Kontraindikasjoner inkluderer alvorlige sykdommer i hematopoietisk system, nyresykdom, gazedeva, azotemi. Siden sulfonamid penetrerer i morsmelk, gjennom placenta barrieren, er ikke streptocid foreskrevet under graviditet, amming.

Under terapi bør svampepulver gi pasienten en streng drikking. Abrupt opphør av bruk av stoffet blir hovedårsaken til utviklingen av stoffresistens av sulfanilamidgruppen.

På bakgrunn av langvarig behandling Streptocid blir årsaken til uønskede reaksjoner i kroppen, blant dem:

 • hodepine i kombinasjon med svimmelhetstanker;
 • leukopeni;
 • kvalme, gagging;
 • agranulocytose;
 • cyanose;
 • ataksi.

Blant bivirkningene hos leger kalles nefrotoksiske reaksjoner, sløret syn, i noen tilfeller snakker vi om hypothyroidisme. Uønskede symptomer kan øke, en depressiv tilstand tilsettes, feber, søvnkvalitet er forstyrret, hematuria blir til sammen.

Under betingelse av langvarig bruk av høye doser av legemidlet, er det en mulighet for utvikling av tegn på gulsott, anemi, leukopeni, forekomsten av trombocytopeni. En streng drikking er anbefalt under behandlingen dersom pasienten ved et uhell har tatt en Streptocid salve eller et pulver inne, gastrointestinal spyling og symptomatisk terapi er indikert.

Ved samtidig bruk er det fare for å redusere eller øke virkningen av aktive ingredienser. Konsentrasjonen av legemidler som inneholder koffein, adrenalin, fenobarbital, saltsyre, epinefrinhydroklorid kan variere.

Tilleggsinformasjon

Under behandling er det nødvendig å regelmessig overvåke indikatorer for perifert blod, leverfunksjon, sukkernivå i blodet. Langvarig bruk innebærer behovet for periodisk overvåking av tilstanden til kroppen, pasienten må ta en generell og biokjemisk blodprøve.

Det er viktig å huske at tidlig opphør av bruk, utilstrekkelig dosering bidrar til økning i resistens av patogene sopp til alle sulfonamider.

Legemidlet er nøye foreskrevet til pasienter med kronisk hjertesvikt, patologi av nyrene, leveren. Hvis nyresvikt er tilstede i historien, er det en sannsynlighet for kumulering av sulfanilamid og dets metabolitter, og det kan derfor forventes en giftig effekt.

Streptocid tabletter og salver anbefales ikke for brudd:

 • alvorlige former for allergiske reaksjoner;
 • bronkial astma;
 • blodsykdommer.

Påvisning av symptomer på disse helseproblemene innebærer avskaffelse av stoffet.

Streptocid foreskrives med forsiktighet dersom en person lider av diabetes. Sulfonamider kan ha en negativ effekt på blodsukker, økte doser har en hypoglykemisk effekt.

Siden streptocid er et bakteriostatisk og ikke bakteriedrepende middel, er det nødvendig å gjennomgå et fullt behandlingsforløp for å forhindre tilbakefall og utvikling av resistente infeksjonsformer. Gitt likeligheten av den kjemiske strukturen, bør stoffet ikke kombineres med slike legemidler:

 1. tiazid diuretika;
 2. furosemid;
 3. sulfonylurea derivater;
 4. karbonsyre-hemmere.

Hos eldre pasienter er det en sannsynlighet for alvorlige bivirkninger fra huden, trombocytopenisk purpura og undertrykkelse av bloddannelse. Unngå utnevnelse av stoffet til pasienter over 65 år, siden forekomsten av bivirkninger ikke er utelukket, og de er svært vanskelige.

Det er nødvendig å forhindre, etter bruk av eksponering for deksler av direkte sollys, kunstig ultrafiolett bestråling. Ellers utvikles fotosensibilisering.

Det er forbudt å hoppe over mottaket av legemidlet. Under behandlingen er doseringsregimet nøyaktig observert, neste dosering medikament er tatt ved et bestemt intervall. Hvis pasienten savner en dose, er det forbudt å doble neste dose.

I mangel av positiv dynamikk av sykdommen, forverring av trivsel, utseendet av uønskede virkninger, er det nødvendig å suspendere bruken av medisinen, konsultere en lege.

Før behandling med eksternt middel, er det nødvendig å teste for tilstedeværelsen av intoleranse overfor de aktive stoffene. For å gjøre dette, bruk en liten salve på et lite hudområde, la det stå i 15 minutter. Hvis det ikke er nevnt noen negative manifestasjoner etter denne tiden, kan behandlingen videreføres.

analoger

Blant de mest populære og effektive analogene er Baneocin. Legemidlet har antibakterielle bakteriedrepende egenskaper og er indisert for en rekke dermatologiske sykdommer. Kan brukes mot soppinfeksjon i postoperativ periode, verktøyet vil bidra til å forhindre sekundær infeksjon.

De viktigste aktive stoffene er neomycin, bacitracin. Produsert medisinering i form av gel, salve eller pulver. Den gjennomsnittlige kostnaden for emballasje er fra 180 til 450 rubler, avhengig av form for utgivelse og merke.

Fordelen med stoffet er at det selges uten resept fra legen, tolereres lett, gir ikke en gjennomgang av behandlingsregimet og går ikke inn i en narkotikainteraksjon. Blant de negative aspektene av kontraindikasjon med nederlaget på et stort område av huden. Baneocin bør ikke brukes med overdreven tørrhet i huden, da det videre intensiverer symptomet.

Levomekol har en lignende effekt, men salven virker ikke mot en soppinfeksjon. Effekten ligner Streptotsidu, har biseptol, sulfadimetoksin, ftalazol, sitrolid, oletetrin, azitrus, spiramycin. Bruk av disse medisinene skal forhandles med legen individuelt.

Narkotikapris

Kostnaden for streptocid i gjennomsnitt er 40 rubler, stoffet er dispensert på apotek uten resept fra lege. På internett er kostnadene mye lavere enn i detaljhandelskjeder.

Streptocid: bruksanvisning

struktur

beskrivelse

Indikasjoner for bruk

Kontra

Dosering og administrasjon

Bivirkninger

Interaksjon med andre legemidler

Programfunksjoner

Rikelig alkalisk drikking anbefales under behandlingen.

Bruk med forsiktighet til pasienter med nedsatt nyrefunksjon.

Ved langvarig behandling anbefales systematisk overvåkning av blodbilde, nyre- og leverfunksjon.

Hvis overfølsomhetsreaksjoner oppstår, bør behandlingen seponeres.

Bruk hos nyfødte og barn.

Du kan ikke foreskrive et stoff til det nyfødte, da Streptocid forskyver bilirubin fra forbindelsen med plasmaproteiner og forårsaker nukleær gulsott. Streptocid bør brukes til barn med ekstrem forsiktighet. Sikkerheten og effekten av stoffet hos barn er ikke bekreftet.

Innflytelse på evnen til å kjøre bil og kontrollmekanismer.

Legemidlet påvirker ikke den nevromuskulære ledningsgraden, i anbefalte doser kan den brukes av de som kjører biler og arbeider med komplekse mekanismer.

Flere Artikler Om Typer Acne