Behandling av folkemessige midler trichophytosis eller ringorm hjemme. Hvilke hjemmemedisiner som skal brukes til behandling av lav eller trichophytia på huden.

ringorm

Ringorm er en smittsom sopphudsykdom. Svampen påvirker huden i lysken, på føttene, i hodebunnen og på andre steder.

På stedet for skade på huden dannes en ring som gradvis ekspanderer utenfor, innvendig som ofte forblir en del av sunt vev. Det finnes flere typer ringorm, avhengig av plasseringen.

Symptomer på ringorm. Med ringorm i kroppen oppstår en lesjon av epidermis i form av ringer med symptomer på betennelse og peeling.

Folk rettsmidler for behandling av ringorm

 1. Det er en veldig god folkebehandling for trichophytia (ringorm) - denne ubehagelige hudsykdommen. Klipp hvitløkskloven og smør det berørte området med kuttdelen. Deretter gni en blanding av birkkull og plantain juice, tilberedt i forholdet 1: 1;
 2. Folkets behandling med eddik: Ved behandling av ringorm må du vaske huden med eddik og knytte et ømt punkt med en tykk klut for å forbedre penetrasjonen av eddik inn i huden. Med samme formål i hvitløk er eddik nyttig å legge til noen dråper kamferolje;
 3. Behandling med hvitløk: Hudområder påvirket av ringorm, først gni med vann eller juice av hvitløk, og gni deretter pulveret av birkekull blandet med saften av fersk burdockrot. Massering bør gjøres i 20-30 minutter til fullstendig gjenoppretting;
 4. Salve for å behandle trichophytosis: Folk helbreder blander aske fra 3 hode hvitløk med 50 g smør og 200 ml sterk kjøttkraft av sjøfisk. Å gni salven daglig 2-3 ganger i hudområdene som er berørt av lav;
 5. Behandling av ringorm med Sophora-tinktur: Hell 50 g blomster eller frukt av Sophora japansk 0,5 liter vodka og insister 30 dager på et mørkt sted. Drikk 1 teskje 3 ganger daglig 30 minutter før måltider i 3-4 måneder.
  Hvis vodka er kontraindisert selv i slike mengder, kan du ta infusjonen: bryg 1 spiseskje blomster eller frukt Sophora 1 kopp kokende vann, infusere over natten i en termo og drikke om dagen;
 6. Urter i trichophytia: Ta med seg 5 deler av trefolds etterfølgende gres, 4 deler mais silke, Hjerte av heksehvite, 3 deler av rhizome gress i treet, tricolor violet gress, Ural horsetail gress, 2 deler urral lakris rhizome, Lyon felles gress, Calendula officinalis blomster. Hell 1 spiseskje av en blanding av urter i en termos med 1 kopp kokende vann, la i 4-6 timer, deretter belastning.
  Å ta inn på 0,5 glass infusjon om morgenen og om kvelden - 1 time etter maten. Varigheten av behandlingen er individuell;
 7. : Ved utslag i hodebunnen anbefales følgende samling: 4 vektdeler av tresett etterfølgende gress, 2 deler større greskegres, 1 del av horsetailgress. Hell 2 ss av blandingen med 1 kopp kokende vann, la i 1 time, avløp. Gni inn i hodebunnen etter vask. Gjenta etter 2-3 dager.

Ringorm av føttene og hodet

Ringorm føtter forårsaker kløe og brennende følelse. I de interdigitale mellomrommene på foten og på sålene dannes små bobler og rynekrefter.

Ringworm i hodebunnen fører til tap av hår på hodet og dannelsen av rundeformede baldness patches.
I begynnelsen forårsaker soppen skade på hårrøttene, da stengene og omgivende vev ca 2 cm i diameter. Skalering skjer på stedet for hudskader eller slitasje oppstår som følge av riper.
I prosessen med hudheling fortsetter hårveksten. Helt hår gjenopprettes innen 3 måneder.

Nettstedmaterialer er ikke en håndbok for selvbehandling.
Stedadministrasjonen er ikke ansvarlig for konsekvensene av selvbehandling.

© Coniferous Doctor Forfatter: Boris Nikitin, 'Barnehelsepersonell' © 2011-2018.
Alle rettigheter reservert.
Når kopiering av den aktive lenken kreves

Folk rettsmidler for ringorm i mennesker

For en sykdom er det mulig både medikamentterapi og bruk av oppskrifter av tradisjonell medisin. Behandling av ringorm med folkemidlene har vist seg å være en effektiv måte å kvitte seg med sykdommen med ubehagelige symptomer i hjemmebruk uten å bruke syntetiske stoffer eller parallelt med bruken.

Årsaker og symptomer

Ringorm hos mennesker er vitenskapelig kalt trichophytosis eller microsporia (avhengig av typen patogen Trichophyton eller Microsporum). Sykdommen er preget av høy grad av smitte. Fra infeksjonstidspunktet til de første tegn på infeksjon, tar det fra 5 til 15 dager. Både mennesker og dyr kan være bærere av bakterier.

Ofte forekommer sykdommen hos barn 4-12 år.

Årsaker til ringorm:

 • svekkelse av immunitet;
 • kontakt med en syke eller et dyr
 • brudd på integriteten til huden (sår, sprekker, slitasje, korn);
 • bruk av personlig hygiene, bruk av klær og sko av en annen person.

Trichophytosis og microsporia kan gjenkjennes av runde rosa flekker på huden. Disse flekkene har et skumt utseende, kløe, blåsing ved kantene er mulig. Hvis sykdommen påvirker skalp, huden er det store (3-10 cm i diameter) plaketter av lys rosa farge, på stedet hvor hårene bryte av ved roten, og danner en vikene. Håret på hodet blir kjedelig, splitting. i kronisk form er det en økning i lymfeknuter, feber. Spiker skade er også mulig.

Hvordan behandle ringorm i mennesker folkemidlene?

Det tar litt tid å kurere sykdommen av ringorm. Behandlingen tar vanligvis omtrent en måned, i avanserte tilfeller lenger. Før du begynner behandling for ringorm hjemme, må du konsultere legen din. Symptomene på sykdommen kan være lik symptomer på andre hudinfeksjoner (eksem, psoriasis). Derfor er det viktig å nøye bestemme årsaksmidlet slik at terapien er så effektiv som mulig.

Svovelbehandling

Svovelsalve er et effektivt antiseptisk middel i kampen mot soppsykdommer. Verktøyet brukes til behandling av ringorm sammen med salicylalkohol. Først og fremst blir det berørte hudområdet behandlet med alkohol, hvorpå svovelsalve påføres med et tykt lag. Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade, vanligvis en uke eller to.

Et annet middel med svovel:

 1. Svovel blandet med olivenolje for å oppnå en tykk kremaktig masse.
 2. Påfør den resulterende salven med et tykt lag på den berørte huden.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Propolis fra ringorm

En god folkemedisin for ringorm - ferdig propolis-tinktur (solgt i et apotek). Den helbredende egenskapene til propolis bidrar til rask restaurering av huden, desinfisering av sårpunktet og ødeleggelsen av soppen. For å ringworm raskt passert, må du smøre det med propolis tinktur daglig til symptomene forsvinner.

Hvordan behandle kål?

Kål vil hjelpe til med behandling av soppinfeksjoner på huden. Før bruk må et friskt kålblad være godt knedd for å markere saften. Påfør arket på sårhuden i 60 minutter, og behandl stedet med rømme og pakk den med en bandasje. Under behandling er det helt umulig å våte de berørte områdene med vann, for ikke å spre infeksjonen gjennom hele kroppen.

Infeksjonsrøyk

Folk rettsmiddel mot microsporia:

 1. Bland hvitløk og tjære og sett den på brann.
 2. Så snart røyken begynner, hold den over det stedet som er berørt av microsporia.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Behandling av microsporia med eddik

Det sure miljøet av eddik har en skadelig effekt på trichofytosepatogener. Hvis du tørker de berørte områdene med eddik 5-6 ganger om dagen (eple er bedre), vil soppene dø. Det er godt å komprimere med eddik for soppinfeksjoner. Det anbefales å pakke plassen med polyetylen og varme den med bomullsklut i 10 minutter. For bedre effekt kan du legge til 5 dråper kamferolje til eddik.

Sophora japansk

Japansk Sophora tinktur tørker ringorm flere ganger om dagen. Den ferdige tinkturen til dette medisinske anlegget kan kjøpes på apoteket. Det er lett å forberede det og hjemme for inntak:

 • 0,5 liter vodka blandet med 50 g Sophora.
 • Insister på et mørkt sted i en glassbeholder i en måned.
 • Ta tinkturen inne i en halv time før måltider 3 ganger om dagen.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Bland med hopp

Fra trichophytosis og microsporia vil hjelpe salven, tilberedt hjemme på grunnlag av burdock, humle og calendula. Av disse komponenter (2 deler burdock og hopp og en del calendula) brygget kjøttkraft, som blir brakt til romtemperatur, ble filtrert og blandet med vaselin (1: 2). Denne salven brukes til flekkene som berører 1 gang per dag til fullstendig gjenoppretting. Smurt sted er bedre å vikle et bandasje eller gasbind. Også av disse urter brukes en avkok i behandlingen av microsporia og trichophytia.

Andre medisinske urter

De naturlige helbredende egenskapene til medisinske urter brukes i folkebehandling for ringorm:

 • Celandine. Juice celandine behandlet flekker på huden 1 gang per dag. En avkok av friske plantestammer brukes også.
 • Lyonka vanlig. Du trenger en avkok på 20 g av denne planten i melk.
 • Samlingen av medisinske planter, gull bart, sølvring, rue, fenegreek i like store mengder i form av avkok brukes til å behandle ringorm.
 • Hestesorrel Komprimerer av avkok basert på 1 ss. l. hest sorrel og 1 kopp kokende vann gjort daglig 1 gang per dag.
 • Banan. Juicen av en ferskt plukket plante vil hjelpe mot soppsykdommen på huden.
 • Eikebark er et godt folkemiddel, brukt i form av avkok fra ringorm.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hvitløk i behandling av ringorm

Et effektivt resultat oppnås hvis behandling utføres hjemme med ringorm med hvitløk. Bakterie-og anti-inflammatoriske egenskaper av hvitløk vil hjelpe huden å gjenopprette så raskt som mulig. Hvitløksklær å male. Gni denne våpen inn i det skadede området av huden. Etter 20 minutter gni flekken med birkekull blandet med burdock juice.

Andre metoder

Effektive folkelige måter å bekjempe soppinfeksjon på:

 • Jod. Verktøyet veksler med grønn maling annenhver dag for hudbehandling.
 • Varmt vann Hudområdet påvirket av microsporia behandles med veldig varmt vann.
 • Rosiner. Klipp bæren gni huden på steder av skade.
 • Tar såpe. For behandling og forebygging av pasienten, bør det brukes tjære såpe.
 • Urin. En bomullspinne dyppet i frisk urin behandles i huden.
 • Rye mel er en god folkemusikk måte å bli kvitt ringorm, hvis gnidd inn i huden.
 • Cranberry. Tranebærjuice påføres flekker påvirket av ringorm, til den er helt tørr.
 • Aske. Hvis du brenner solsikkehodet, er det godt å behandle de skadede områdene med denne asken.
 • Spisskummen. På folkelige måter å kvitte seg med soppsykdommen ved hjelp av kumminfrøolje.
 • Beets med honning. Blandingen påføres huden 1 gang per dag.

En effektiv folkemedisin for mikrosporia er en brent avis. Metoden er enkel, men veldig effektiv. Det er nødvendig å sette avfyring på en avis på en glassplate (hvis det ikke er avis, ta vanlig papir). Når alt papiret brenner, blir det en gul blomst på platen, som er nyttig for å utrydde sykdommen. Denne gule væsken, mens den fortsatt er varm, behandler de syke områdene på pasientens hud.

Hvordan behandle folkemessige ringmaskemidler: hemmelighetene til hjemmebehandling

Ringorm har en sopphage, mennesker med svekket immunforsvar er spesielt utsatt for denne sykdommen. Men hvis helbredelsen blir tatt i tide, kan sykdommen raskt og effektivt bli beseiret. Hvordan utføre behandling av ringormsmedisiner, for ikke bare å fjerne sopp fra kroppen, men også for å forbedre immunforsvaret? Oppskrifter av berømte healere.

Populære folkemetoder

Ringorm er vitenskapelig kalt trichophytosis, og behandles hjemme ved populære metoder. Du kan bruke salver, avkok og infusjoner for å eliminere det kliniske bildet av sykdommen.

Kjente folkemedisiner - behandling uten helsehelse:

 1. Terapeutisk blanding for å gni i skadede områder - du må ta plantain bladene, hogge og klemme saften fra dem, legg til birk barkaske og en skje med vodka eller eddik, bland og bruk som anvist.
 2. Smør lesjonen med biff bouillon blandet med honning, ikke vaske av, før den er fullstendig absorbert, jo oftere prosedyrene utføres, jo bedre for huden.
 3. Du kan sette på det betente stedet av vassel av løk eller hvitløk, tidligere innpakket i en gasbind, forsøk å unngå å få blandingen på sunn hud.
 4. En annen effektiv måte er å smøre versikoloren med en tykk blanding av olivenolje og varmt svovel, ikke skylle, fortsett behandlingen til de rosa plakkene helt forsvinner.
 5. Det lindrer kløe og gjenoppretter røkt salve, bland kokt rotgrønnsak med honning, insistere på et kaldt sted og behandle huden eller håret flere ganger om dagen.

For behandling av ringorm i et barn, kan du bruke et slikt middel - ta en skje av apotekskamomill, hell kokende vann på det, gni det inn i hår og hud tre ganger om dagen til kløe og flak er helt eliminert.

Behandlingens varighet er ca. 7 dager, barn tolererer slik helbredelse, sammensetningen har en positiv effekt på immunsystemet, og styrker den. Du kan også hogge kålblad, bland med rømme, påføres det skadede stedet 2 ganger om dagen.

Nyttige urtete

Folkemedlemmer for behandling av ringorm kan effektivt tas muntlig, for dette trenger du hver dag for å bruke kjøttkraft Sophora japansk, celandine, calendula, St. John's wort, golden whiskers, mor og styremor, lakris rot.

Brew en skje av råvarer på den klassiske måten, med 500 ml vann, hold på et vannbad i 10-15 minutter og ta en skje en halv time før måltider. Spis buljonger ved romtemperatur, barn kan blandes med honning eller sukker.

Helbredende bad

Hvis det er omfattende ringormsbehandling med folk, kan det utføres rettsmidler ved hjelp av helsebad. Ta 100 g av urte apotek samling, tilbered kjøttkraft i et vannbad, belastning og legg til det ferdige badet. Varigheten av behandlingen er 20 minutter.

Oppmerksomhet: Med rikelig utslett anbefales følgende samling: bland strengen, johannesurt, kamille, horsetail, hell kokende vann over råmaterialet og insister i omtrent en time. Skyll håret med sammensetningen.

Sjampo og balsam er bedre å bruke fra naturlige ingredienser, for eksempel eggeplomme eller avkok av medisinplanter (kamille, jomfru, eikebark, rosenkål).

Du kan tilberede et terapeutisk bad på følgende måte:

 • ta 4 stykker linfrø;
 • 3 deler aloe juice;
 • 1 del valerianrot og linden blomster.

Stamp kjøttkraft og legg til badet, løpet av behandlingen er 15 minutter. For å fullstendig eliminere ringorm trenger 12 prosedyrer. Vann skal ikke være høyere enn 40 grader, overoppheting av huden er forbudt, for ikke å øke kløe og peeling.

Ukonvensjonelle måter

Hvordan kurere ringorm med propolis-tinktur og kyllingegg? Du må ta 50 g bee produkt, hell et glass alkohol, insister beholderen med lokket tett lukket i 4 uker på et mørkt sted. Etter sammensetningen, behandle rikelig skadede områder til fullstendig gjenoppretting.

For å eliminere sykdommen i hodebunnen, må du ta et kyllingegg, skille hvit og eggeplomme, ta av filmen som er inne, smør deretter den skadede foci med hvit og lukk med film, pakk den med en gasbind, og etter tørking, gjenta ølprosedyren. Den terapeutiske effekten vil bli merkbar innen få dager etter påføring av sammensetningen.

Du kan bli behandlet hjemme med svarte rosiner, de aktive ingrediensene i produktet bidrar til å kjempe mot svampen aktivt.

For å lage en helbredende salve, må du gni dampede rosiner i en mush, smør sårpunktet 2-3 ganger om dagen. I tillegg drikker en avkok av bær av viburnum, currants, tranebær, linden blomster.

Det er mulig å legge til essensielle oljer av oliven eller avokado til vanlige sjampoer for å vaske hodet, bland med rosenolje. Gni inn i skadede områder til helt absorbert 2 ganger daglig, gjenta prosedyren etter 3 dager.

Andre oppskrifter

Opprinnelige folkemetoder:

 1. Knytt gjærdeigen, hold kompressen i ca 2 timer på det berørte området, skyll deretter med vann. Nok for fullstendig eliminering av sykdommen i 3-5 dager.
 2. Skyll erter, legg til vann, koke på lav varme og bruk den resulterende kjøttkraft til å smøre det skadede området. Det er så lett å kvitte seg med kløe og flaking i problemområdet.
 3. Ta en furu logg, sett den i brann, send røyk til laven. Gjenta prosedyren 3 ganger om dagen i løpet av uken. Enhver type av lav med en slik utvinning vil raskt forsvinne.
 4. Å bite en tranebær eller viburnum bær og smøre skaden, jo oftere er det gjort, desto raskere vil lommen forsvinne.
 5. Ta røyktobak og dryss det skadede området flere ganger om dagen.
 6. Varmt vann er effektivt i tre minutter hver dag flere ganger om dagen, hele behandlingsforløpet er 2 uker.
 7. Massasje i en plakk som frariger rugmel, er spesielle hudsykdommer mottatt fra husdyr spesielt gitt til en slik forbedring.
 8. Fjern frø fra moden solsikke, brenn hetten, løs esken med vann til en grøtaktig tilstand, smør det skadede området om morgenen og kvelden.

Du kan bruke papirfett (når du brenner bærbar papir), sprer den med denne sammensetningen til den er fullstendig absorbert. Jo mer rikelig laget, desto mer effektivt vil helbredelsen være.

For å eliminere sykdommen hver dag må du knytte til dannelsen av et kålblad, en time senere fjerner og røyker ringenormet med fermentert melkeprodukt (krem, rømme) og deretter bandasje.

Bruk tranebær eller currant juice for å helbrede huden om morgenen og kvelden, du kan gni problemområder med fersk eple eller gulrøtter, i tillegg drikke ferskpresset juice for å forbedre immuniteten.

Viktig: Ved bruk av folkemetoder er det viktig å overvåke tilstanden til huden, med en brennende følelse, prikkende og en økning i kløe, å forlate det valgte middelet. Selvmedisinerende uten kjennskap til en spesialist er forbudt!

Ekspertrådgivning

Slike metoder vil være effektive i begynnelsen av sykdomsutviklingen. Det viktigste er ikke å starte bruddet, men å bruke tradisjonelle metoder for å eliminere hudutslett og forhindre en uke etter utvinning.

I tillegg må du styrke immunsystemet med ulike metoder, ta vitaminkomplekser, bruk urtete og infusjoner, spis riktig og ta deg tid til å trene.

Det er viktig å observere det daglige diett, få nok søvn, ta turer i frisk luft, overvåke kroppshygiene. Bad før bruk håndterer spesielle rengjøringsmidler.

Hvis det er økt svette, må du bytte klær oftere, bruk babypulver eller antiperspiranter. Når du besøker offentlige steder, vask vasker i en såpeoppløsning og stryke med varm damp.

For behandlingsperioden er det nødvendig å utelukke alle kontakter med andre, for ikke å overføre sykdommen. Alle organer i familien må være forsiktige, og hvis symptomene synes å berøve deg, kontakt legen din umiddelbart.

Hvordan behandle ringorm i en person hjemme

Hva er ringorm hos mennesker?

Ringorm oppstår hos både dyr og mennesker. Derfor er det oftest hos barn etter kontakt med syke dyr. Inkubasjonstiden av sykdommen varierer fra 5 til 15 dager, hvorpå flekker vises på huden, dekket av vekter eller skorper. Disse flekkene kan se hovne og kløende. Og for å røre og ripe disse flekkene ikke kan være - hender kan spre infeksjonen gjennom hele kroppen.

Hvis ringormen i en person er lokalisert i hodebunnen, er det områder med skallethet - håret bryter av i nivået 4-6 mm. Det er lett å trekke ringormet, så en syke er isolert, og hygienen blir nøye observert. Du kan bli smittet ved direkte kontakt med en syk person eller et sykt dyr, samt gjennom husholdningsartikler (hatter, klær, sengetøy, kammer, vaskekluter, håndklær kroniske former for frata vanligvis syke voksne aktivatorer sykdom hos mennesker og dyr felles -.. Det antropofilnymi sopp

Årsaker til infeksjon med ringorm.

1. Den svekkede immunforsvaret i kroppen
2. Skader på stratum corneum
3. Langvarig kontakt med pasienten

Menns Ringorms Symptomer

1. Lokale manifestasjoner på huden i form av rosa eller røde flekker dekket med skalaer. Disse flekkene kan klø, blister
2. Hodepine, svakhet, høy feber - forekommer bare med svært svak immunitet
3. Forringelsen av håret
4. Ringorm i en person kan gripe og negle - spikerplate tykkere, smuldre og eksfoliere

effekter

1. Lichen flekker kan bli til pustulære infiltrater.
2. Behandlingsprosessen er ledsaget av en økning og ømhet av lymfeknuter.
3. På stedet for ubehandlede lavspotter, etter suppurasjon, blir arr dannet
4. Ringorm er veldig smittsom - en syk person er en kilde til infeksjon for andre

Behandling for ringorm hos mennesker hjemme.

Hvordan og hva å behandle? Ringorm i en person kan vellykkes kurert hjemme med følgende folkemessige rettsmidler:

Folk behandling frata en person av rosiner.

Smør det berørte området med en ødelagt rosinbær - versicoloren vil raskt forsvinne hos en person. Raisin er bedre å ta mørket. I rosinene inneholder sopp som kan ødelegge ringorms forårsakende midler.

Behandling av ringorm med eddik hjemme.

Det er mulig å behandle ringorm med eddik: Påfør ufortynnet eplecidereddik 6 ganger om dagen til et sårt sted i 10 minutter.

Folk behandling av ringorms hvitløk.

Denne populære oppskriften er en av de mest populære, ofte funnet i ulike medisinske bøker. En bit hvitløk er kuttet, og den berørte huden smøres ut med den. Deretter gnides en blanding av bjørkekull (pulverisert i pulver) og burdocksaft inn i huden i forholdet 1: 1.

Behandling av ringorm med tranebær hjemme.

Du kan også behandle ringorm med tranebær: Sug en klut over tranebærjuice og legg en komprimering på det berørte området. Lag en komprimering 3 ganger om dagen i 2 timer. 2-3 dager sykdommen går

Hopp, kuller og calendula salve til behandling av ringorm.

Ta 1 ss. l. calendula blomster og 2 ss. l. Hoppkegler og burdockrot, hell 200 g kokende vann og kok i 10 minutter, press og klem. Bland 1 ss. l. avkok og 2 ss. l. Vaselin. Dette berøver salve på de berørte områdene med et tynt lag flere ganger om dagen.

Broth med ringorm på hodet

Hvis en person har ringorm i hodebunnen, anbefales følgende urteekstrakter:
1. 4 deler av et tog, 2 deler av en celandine, 1 del av en hestetail. Hell 2 ss. l. blanding med 1 kopp kokende vann, la i 1 time, avløp. Gni inn i hodebunnen etter vask. Gjenta hver annen dag. Du kan komprimere med denne infusjonen.
2. 30 minutter før shampooing, gni en kamille ekstrakt i hodet (0,5 ss kamilleblader for 1 kopp kokende vann og la i 20 minutter).

Folkemidlene og metoder for behandling av ringorm hos barn og voksne.

Vurder oppskrifter og vurderinger fra avisen Bulletin HLS.

Behandling av ringorm med folkemidlene i henhold til Kurovenny medisinske bok.

Barn ble smittet med en hund. Følgende folkemetode hjalp. Kollaps avisposen og legg den på en stor porselenplate. Sett brann til Når avisen nesten brenner ut, bør du raskt fjerne asken og rester av papir. På bunnen av platen blir det en gul patina. Mens det er varmt, må du raskt smøre flekkene. Ikke vask platen, neste dag for å gjøre samme prosedyre, raidet vil bli mer. Tre dager senere ryddet huden. (oppskrift fra HLS 2001, nr. 11, s. 19, HLS, 2006, nr. 1, s. 32)

Hvordan behandle ringorm med aske hjemme.

Fra solsikkehodet få frøene og tørk det, og brenn det, fortynn asken med vann til rømme. Smør de berørte områdene med denne vassen. Dette er en bevist folkemengde. (2003, nr. 1, s. 21)

Behandling frata dyr av folkemidlene og metoder.

Forbered tre tallerkener, hell eddik essens i en, vegetabilsk olje i andre, hell stivelse inn i den tredje. Klargjør 2 kamper tett innpakket i bomull. Vi må handle raskt: dypp en kamp i eddik, smør sår, smør den andre kampen med vegetabilsk olje over toppen og dryss den med stivelse. Hjelper for 1-2 prosedyrer. (2004, nr. 9, s. 24)

Ringorm hos mennesker - folkens hvitløk

Anbefal følgende populære oppskrift: tørk 5 krydder hvitløk og bland med 1 ss. l. glyserol. Insistere to eller tre dager. Smør ømme flekker på huden med denne sammensetningen. Tre dager med aktiv behandling av sykdommen vil passere. (2004 nr. 10, art 18).
En annen oppskrift med hvitløk: Kryd en hvitløksklite, gni med hvitløkrost, og deretter versicolor. Gjør 2-3 ganger om dagen. På den andre dagen går sykdommen (2009 nr. 15, s. 31).

Folk behandling av ringorm med jod.

Bland jodet med vodka 1: 1, kryp versikoloren på flere steder med en steril nål og smør den med denne blandingen. (2004, nr. 18, s. 26)

Propolis behandling

Smør de berørte områdene med 25% propolis tinktur. I tre dager har personen ringorm. (HLS 2004, nr. 13, s. 26)

Hvordan behandle ringorm hos barn med røyk.

Legg en tinn med hakket hvitløk og tjære på kulene eller på brannen. Når de blir fanget i røyk, kommer røyk fra dem, for å røyke det, frata det med denne røyken (tilbakekall fra sunn livsstilsregulering 2006, nr. 3, s. 11)

En populær folkebehandling for ringorm er hestesorrel.

1 ss. l. hest sorrel røtter hell 1 ss. vann og koker i et vannbad i 30 minutter. Lag komprimerer fra denne buljongen. (2006, nr. 2, s. 32)

Behandling av ringorm fraksjon ASD-2.

Ringorm, spesielt hos barn, passerer etter et enkelt smøring av lavfargene med ASD-2 fraksjonen, som kan kjøpes på veterinær apotek. (HLS 2006, nr. 17, artikkel 15)

Ringorm og krypdyr.

Ta krypefrukt, det er granulært, det er nødvendig å male det med en skje i pulver. Tilsett smør og bland. Det viser seg at salven er svart. Smør det berørte området 3 ganger om dagen. Avstå forsvinner raskt, ikke engang et spor forblir. (HLS 2010, nr. 3, s. 33)

Hjemmelaget behandling for ringorm med varmt brød.

En mann smittet av en hjemløs kattunge ringorm. Legen foreskrev behandlingen, men advarte at håret på hodet ville falle ut av disse stoffene, men da vokse tilbake. Mannen nektet slik behandling og gikk til en betalt lege, foreskrev han piller, salver. Etter to uker med å bruke disse rettsmidler, var det ingen forbedring, men det ble verre.
Kjent kvinne anbefales å behandle ringorm med et folkemiddag - krummen av varmt brød. Mannen varmet opp strykejernet, satte to brødskorpetter på det, og da de varmer opp, presset dem til et sted på huden, holdt dem så lenge han kunne tåle, og påførte en annen oppvarmet skare. Prosedyren ble gjort i 4-5 minutter 3 ganger om dagen. På den tredje alle tørket opp, begynte håret å vokse. Denne populære metoden er veldig enkel og effektiv. (en anmeldelse fra en sunn livsstil 2013, № 3, s. 31)

Egenskaper ved behandling av ringorm i mennesker folkemidlene

Innholdet

På bakgrunn av hyppige manifestasjoner av hudinfeksjoner, er spørsmålet om hvordan man behandler ringorm hjemme, mer enn relevant. Denne sykdommen forekommer hos mange barn av mellom og yngre alder, og foreldrene er tvunget til å svare på et eller annet slikt problem. Siden denne soppinfeksjonen ikke er en ny sykdom, er det mange oppskrifter som kan nøytralisere lav.

Litt om sykdommen

Før du dykker inn i behandlingsprosessen, bør du være litt oppmerksom på sykdomsfunksjonene.

Ringorm har dette navnet på grunn av håravfall på lesionsstedet.

Kilden til infeksjon er for det meste dyr, svært sjelden en annen person. Hvis soppen ble brakt til huden når den kom i kontakt med en katt eller hund, blir sykdommen akutt. I dette tilfellet kan behandling av ringorm hjemme i flere uker, men det blir enkelt. En pasient som har blitt smittet med en sopp som bare lever i menneskehår, vil trolig oppleve alvorlig sykdom.

Er viktig. Barn lider hyppigere på grunn av regelmessig interaksjon med gate dyr.

Den vanligste infeksjonen oppstår når barn kommer i kontakt med gata.

Det er flere viktige symptomer som gjør det mulig å forstå at et barn er smittet:

 • Hvis lesjonen sprer seg på huden under håret, så på svamputviklingsstedene dør håret dekslet, og hvis det trykkes på det, går det ikke tilbake til sin opprinnelige posisjon. Som et resultat begynner håret å bryte av.
 • Når infeksjonen bare påvirker huden, vises et rødt punkt. En slik prosess kan føre til kløe, men slike tilfeller er ekstremt sjeldne.
 • Etter hvert som sykdommen utvikler seg, begynner områdets grenser å stikke over overflaten av huden.

Hår på infisert hud svimmer og bryter

Med tanke på at mange tiltak rettet mot utvinning må utføres selvstendig, er det fornuftig å finne ut hvordan man behandler ringorm hjemme.

Behandling med tjære og jod

Bruken av tjære er populær, ikke bare som et folkemiddel, men også anerkjent som offisiell medisin. Hvis du må håndtere ringorm, må behandling med folkemidlene nødvendigvis inkludere dette produktet.

På grunn av dets antiseptiske egenskaper er tjære et effektivt verktøy i kampen mot ringorm.

Nyttig. Tjære har gode antiseptiske egenskaper, så det bør brukes til å nøytralisere infeksjonen og gjenopprette huden påvirket av lav.

Terapeutisk bruk av tjære innebærer fremstilling av en komprimering. Gjør det enkelt:

 1. To like deler av tjære og smør blandes.
 2. Blandingen, som viste seg som et resultat, blir brukt på stedet som er rammet av soppen.
 3. For å konsolidere effekten av kompressoren, er det fastgjort med et bandasje. Du kan gå for natten.

Denne prosessen anbefales å gjentas i løpet av uken, og om nødvendig, lenger.

Merk. Salve av tjære og olje lukter ubehagelig, det er derfor du bør ikke bruke en komprimering før du forlater huset.

Jod og strålende grønt bør brukes i de tidlige stadiene av sykdommen.

Med et slikt problem som ringorm, gir jodbehandling også gode resultater. Men det bør forstås at dette produktet kan ha en konkret innvirkning i de tidlige stadiene av sykdommen. Før du bruker jod, må du konsultere lege, fordi det er fare for hudforbrenning ved feil bruk.

Ringorm jod er et effektivt mål, men med bruk av bevist oppskrifter:

 1. Først må den smittede huden være forberedt på prosedyrene. For å gjøre dette, i 3 dager, behandles berøvet fokus med grønn såpe. Deretter vaskes disse stedene, hvorpå skorpen er fjernet. Bare ved slutten av disse forberedende tiltak bør huden behandles med jod (konsentrasjon 10%).
 2. Jod kan veksles med grønn maling. Denne behandlingen varer 10 dager. Den første dagen er en flekk på huden smurt med jod, og på den andre briljantgrønn, og så videre til slutten av behandlingsperioden.

Hvis hodebunnen blir påvirket, må du barbere håret før prosedyren.

Council. Det er best å bruke jod fra ringorm i morgen og medisinsk salve - om kvelden.

Andre aktuelle oppskrifter

Gjenoppretting i hjemmemiljøet er det vanligste bildet når en soppinfeksjon vises. Etter rådgivning med en lege, kan du trygt bruke folkemedisiner for ringorm. Selvaktivitet er best igjen til side.

Dampte svart rosiner kan redusere utviklingen av soppinfeksjon og til og med helt nøytralisere den.

Det er mange populære oppskrifter som ofte brukes til å nøytralisere soppen:

 • Svart Cranberries Denne bæren er grundig gnidd gjennom en sigte, og den vekten som endelig er oppnådd, legges over på de berørte kroppsdelene. Prosedyren kan gjentas et hvilket som helst antall ganger.
 • Et egg Gulvet og hvitt er smeltet, hvorpå filmen fjernes fra innsiden av skallet. Væsken som kommer under filmen, må du samle med en bomullspinne. Hun behandlet også de berørte områdene av huden.
 • Behandling av røverorm med folkemidlene inkluderer bruk av svart rosiner. Det er viktig at det ikke er noen steiner i den. I 15 minutter Du må dampe rosinene, og deretter gni den inn i lesjonene. Gjenta prosedyren to ganger om dagen. Gjør dette til symptomene forsvinner.
 • Svovelsalve. Perfekt til behandling av foci på hodet. Forberedelse av salven er ikke vanskelig: du må kjøpe gult svovel i apotek, varme det med vannbad og bland det med vegetabilsk olje (uraffinert). Andelene skal være like. Blandingen påføres på de berørte områdene om kvelden.
 • Apple cider eddik med ringorm kan ha en betydelig gjenopprettende effekt. For å gjøre dette, bruk en komprimering basert på den på huden tre ganger i natt og 4 ganger i løpet av dagen. Eddik skal være ufortynnet.
 • Bete. Det er nødvendig å lage mat og slip på en fin riper. Så beets bør blandes med honning, og proporsjonene skal være like. Midler, som viste seg i slutten, smurt lommer av berøvelse. Prosedyren gjentas tre ganger om dagen i 8-10 dager.

Apple cider eddik har en betydelig regenererende effekt på huden påvirket av sopp.

resultater

Behandling med folkemidlene for ringorm i en person er en praksis som gir konkrete resultater. Men ikke la bort og medisiner. På samme tid, uavhengig av den valgte utvinningsstrategien, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse og konsultere en lege i alle fall.

Behandling av ringorm hjemme - folkemidlene

Ringorm er en smittsom sykdom forårsaket av en sopp som noen ganger er vanskelig å bli kvitt, men med hjemmemedisiner kan du bli kvitt ringorm i denne artikkelen, du kan bli kvitt denne sykdommen.
Ringorm er en ganske vanlig forekomst, og det kan forekomme på nesten hvilken som helst overflate av kroppen.

Lichen behandling hjemme

Det finnes en rekke hjem rettsmidler for å kvitte seg med ringorm, som vil bidra til å lette symptomene dine og bli kvitt sopp.

Alle folkemidlene har fordeler i form av en rask og enkel forberedelsesmetode, slik at du kan begynne å behandle det infiserte området så snart som mulig, noe som igjen vil forkorte gjenopprettingsperioden.

Apple eddik fra berøvelse

Apple cider eddik er kjent for sin anti-sopp egenskaper. Så snart eddik kommer på den berørte huden, svamper svampen. Regelmessig bruk av eple cider eddik vil føre til fullstendig ødeleggelse av sopp. Apple cider eddik er trygt (giftfri) når det brukes av både voksne og barn.

Vi trenger: Apple eddik eddik og bomullspinner

Fremstillingsmetode:

 1. Skyll det infiserte området og tørk
 2. Påfør noen dråper eple cider eddik til en bomullsboll eller swab.
 3. Legg en bomullspinne på ringormen
 4. Gjenta tre til fire ganger om dagen.

I tillegg kan du suge en liten klut i en bolle med eplecidereddike og bruke den til det infiserte området to ganger om dagen i tretti minutter.

Merk: Påfør en liten mengde eddik til et upåvirket hudområde. Hvis du føler ubehag i form av brennende, kløe, så er huden din for følsom for å bruke denne metoden, prøv en annen.

En masse hvitløk, honning og olivenolje

Hvitløk er et vanlig hjemmemedisin for ulike soppinfeksjoner. Dette skyldes den høye mengden antifungale egenskaper som finnes i hvitløk. Når det kombineres med hvitløk, honning og olivenolje, blir det et antisvampemiddel.

Vi trenger:

 • En eller to nøtter av fersk, hvitløk
 • Tre ss olivenolje
 • Tre spiseskjeer av honning
 • mørtel
 • Komprimer stoff

Eddik og salt

Eddik og salt vil la huden din komme tilbake til sin normale tilstand. Salt og eddik vil hjelpe ikke bare lindre symptomene, men også helt avlaste deg fra å frata svampen.

Vi trenger:

 • ½ ss salt
 • En spiseskje eddik
 • Bomullspinne

Fremstillingsmetode:

 1. Bland salt og eddik for å lage en homogen masse.
 2. Påfør pastaen direkte til ringorm.
 3. La huden stå i fem til ti minutter.
 4. Skyll med vann

Kokosolje

Kokosolje er en sikker og svært effektiv behandling for ringorm. Dette skyldes at kokosnøttolje inneholder laurinsyre, som fungerer som et kraftig antisvampemiddel. Laurinsyre i kokosnøttolje vil drepe ringormssvampen og ha en beroligende effekt på huden. Dette vil gi deg en rask og mild helingsprosess som kan nytes av barn.

Vi trenger: Kokosolje (organisk, uraffinert)

Fremstillingsmetode:

 1. Påfør en liten mengde kokosnøttolje direkte til det berørte området.
 2. Masser i gniolje i tre til fire minutter.
 3. Gjenta denne prosedyren tre til fire ganger om dagen.
 4. Du kan også bruke kokosnøttolje før sengetid eller komprimere over natten.

Aloe vera

Aloe vera er et utmerket naturlig middel for behandling av ulike hudsykdommer. Aloe vera har antifungale, antibakterielle, antiseptiske og antimikrobielle egenskaper. Aloe vera gel gir fullstendig helbredelse av ringorm, og bidrar også til å berolige kløende, irritert hud.

Vi trenger: friske blader av aloe vera

Fremstillingsmetode:

 1. Klipp av et stykke aloe vera blad
 2. Klem noen dråper fra et stykke papir og legg direkte på ringorm.
 3. La aloe vera på ringorm i tjue til tretti minutter
 4. Skyll med vann
 5. Gjenta tre ganger om dagen til ringorm går.

Behandling av ringormsmedisiner

Trichophytosis eller hudinfeksjoner forårsaket av Trichophyton, Microsporum og Epidermophyton er ganske alvorlige problemer. Det krever omgående behandling til spesialisten og riktig behandling.

Nylig er behandling av ringorm med folkemessige midler stadig mer og mer populær. Denne teknikken er ufarlig for menneskekroppen, effektiv og rimelig.

symptomatologi

Ringorm er en soppsykdom som påvirker hud, negler og hodebunn. Med sen behandling blir sykdommen kronisk.

Det første tegn på sykdommen er en endring i huden. Det blir grovt, flekker av blekrosa vises på den. Oftest er huden påvirket i mage, ben, skuldre, hode og negler. I sjeldne tilfeller kan temperaturen stige, det er en nedgang i styrke, en økning i lymfeknuter.

Behandling uten medisinering

Ringorm, behandlingen av hvilke folkemidlene har nylig blitt veldig populær, krever ikke forsinkelse. Før du begynner behandling, bør du konsultere en spesialist og diskutere med ham alle mulige alternativer.

Det er viktig! Hvis ringormen ikke begynner å helbrede i tide, blir personen farlig for andre, da det er en kilde til infeksjon.

15 av de mest effektive folkemetodene for å håndtere ringorm:

 1. Rosiner. Den inneholder stoffer som hindrer videre spredning av soppen. Det er bedre å bruke mørke rosiner, der det ikke er noen bein. Druene er kuttet i en halv, og deretter gni de av hudområdet, som påvirkes av ringorm. Prosedyren utføres flere ganger om dagen. Resultatene blir merkbare etter 1-2 uker.
 2. Hvitløk. 3 fedd hvitløk knuses og gnides i en lavplakk. Etter prosedyren er det uønsket å vaske huden i 2 timer. Til hakket hvitløk kan du legge til en teskje flytende honning. Etter blanding av blandingen plasseres den på såret. Prosedyren utføres daglig i 2 uker.
 3. Sitron. Den er kuttet i tynne skiver og påført i et halvt minutt på den berørte huden. Sitronsyre bekjemper sopp godt, hemmer det og hjelper huden å komme seg raskere. Lag sitronkrem i 3 dager.
 4. Rye mel. Det gnides inn i huden opptil 6 ganger om dagen. Etter 2-3 uker, trekker ringenes orm.
 5. Herbal lotions. Til fremstilling av urtebuljong, helles 1 liter vann over 1 ss fenegreek, rue, sølvbunn og gylden mustasje. Gressblandingen kokes i 20 minutter, får avkjøles. Deretter fuktes et stykke gasbind i det, påføres skadet hud i 20-30 minutter. Lotioner blir laget to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
 6. Lyonka vanlig. En infusjon er laget av den (1,5 spiseskjeer urter er trukket på et glass kokende vann). Etter 4 timer filtreres infusjonen og sår gis 2-3 ganger om dagen.
 7. Kål og rømme. Kålbladet påføres daglig til den skadede huden, og går i en time. Da behandles dette hudområdet med rømme.
 8. Hestesorrel 15 gram av plantens røtter helles med en liter vann, kokt i en halv time. Den ferdige avkokingen får avkjøles, filtreres. Så våtte de det med et stykke gasbind eller et annet stoff som absorberer fuktighet godt, og komprimerer to ganger om dagen.
 9. Propolis. Ved hjelp av 25% propolis tinktur i 3 dager, kan du kvitte seg med problemet. Det er nok å bruke propolis-tinktur tre ganger om dagen til det berørte hudområdet.
 10. Eddik. Komprimerer er laget av det. For å gjøre dette, fuktes en klut med en liten mengde eddik, skrudd ut av det og påføres den skadede huden i 10 minutter. Det er nødvendig å komprimere opptil 6 ganger om dagen. Foretrekker bedre eple cider eddik.
 11. Cranberry. Denne bæren vil bidra til å bli kvitt etter 3 dager med systematisk behandling. På grunnlag av dens juice komprimerer, opprettholde dem i 2 timer. Det bør være minst 3 pakker per dag, ellers kan det forventede resultatet ikke følge.
 12. Humle, calendula, burdock. På grunnlag av disse urter og vaselin fremstilles en terapeutisk blanding. 30 gram hoppkegler, 30 gram bunnrot, 15 gram kalendula blomster helles med et glass kokende vann, kokt i 10 minutter. Den ferdige avkokingen får avkjøles, hvorpå den filtreres. 15 ml herbaldekok kombinert med 30 gram vaselin, blandingen blandes grundig. Sårene behandles med den tilberedte blandingen om morgenen og om kvelden.
 13. En suksess, celandine, horsetail. Disse medisinske urter på kort tid hjelper deg med å frata. Infusjonen er fremstilt fra 7-10 gram av et tog, 5 gram celandine og 5 gram horsetail. Gressblandingen helles med et glass kokende vann, får lov til å brygge i en time og deretter filtreres. Infusjon gnidd i hodebunnen etter vask (ikke mer enn 1 gang om 2 dager). Det er også egnet for å tørke andre berørte deler av kroppen.
 14. Kamille. Et ufullstendig glass kokende vann hell en halv skje kamille, la den brygge i en halv time. Denne infusjonen gnides i hodet og vaskes av etter en halv time. De kan behandle sår med ringorm på hender, føtter og andre deler av kroppen.
 15. Jod og vodka. 50 gram jod og vodka blandet. Denne blandingen behandles sår flere ganger om dagen.

Det er viktig! Enhver utvalgt behandling for laven hjemme bør overvåkes av en lege. Ved forverring av det kliniske bildet, bør søknaden av den valgte metoden avbrytes før en spesialist konsulteres.

Interessante behandlinger

I tillegg til de ovennevnte metodene for behandling av ringorm, er det også ganske uvanlige midler som også er effektive. Disse inkluderer:

 • Kondensat. Fra vinduet samler de kondensert fuktighet og smør sår med det som dannes på bakgrunn av sykdommen. Kondensat kan ses når temperaturen i rommet er mye høyere enn ute. Etter 3-5 dager med slik behandling kan du glemme problemet.
 • Avisgummi. Avisen er vridd, plassert i midten av tallerkenen (tallerken, tallerken) og satt i brann. Når avisen er helt brent, dannes en mørkbrun væske på oppvasken - dette er tjære. Inntil det avkjøles, påføres det på huden. Etter 3 prosedyrer, vil tilstanden hennes bli bedre.

Ved bruk av folkemetoder for behandling av ringorm, akkurat som med bruk av medisiner, alle individuelt. Derfor, for å stoppe behandlingen i fravær av et positivt resultat, er det ikke verdt det. Det er nødvendig å fortsette søket etter løsninger på problemet. Og eksperter vil kunne hjelpe.

Ringorm i personens symptomer og behandling

Ringorm er en sykdom som forårsaker soppinfeksjoner i huden, neglene og håret. Sykdommen er vanlig, da den har en meget smittsom form for spredning. Patogener er soppene Microsporum og Trichophyton. Medisin har studert denne typen å frata mer enn andre og utviklet mange ganske effektive behandlingsmetoder. Sykdomsbehandling består av å konsumere lokalmedisin som påføres huden og tar orale soppdrepende midler.

Symptomer og utseende

Ringorm kan oppstå hvor som helst på kroppen, så det er viktig å utføre en full undersøkelse for å forhindre vekst av soppsykdomsfokus på kroppen. Spesielt farlig er forekomsten av lav i hodebunnen, da det provoserer håravfall.

De første symptomene kan oppstå 5 dager etter at de har berørt syke infiserte objekter. I noen tilfeller når varigheten før symptomene starter 45 dager. Det er sterkt avhengig av type sopp og det menneskelige immunsystemet. Manifestasjoner av sykdommen avhenger av formen av forekomst av lav og lokaliseringen av soppen.

Når det kommer inn i håret, ser det ut som:

 1. Foci form, har en rund form, håret faller ut inni;
 2. Huden i området med soppinfeksjon begynner å skrelle, en skumrende som flass dannes;
 3. Først infiserer den patogene svampen hårsekkene, de blir sprø, for det meste avbrutt ved bunnen, og ca. 1-2 mm forblir;
 4. Herden får en rødaktig fargetone (valgfritt). Ved kantene dannes bobler, med tiden blir de gullige;
 5. Diameteren av sopppatologien fra 3 til 10 cm;

Når det ser ut på huden utenfor håret, kjennetegnes det av rødfargede ringformede flekker, blir skyggen kjøpt 3-4 dager etter inkubasjonsperioden. For overflaten av lav er preget av dannelsen av bobler, som etterlater skorpen og huden skiller seg av.

Avhengig av form for berøvelse, er symptomene noe annerledes:

 1. Abortiv form - områder av de berørte eller berøvede har en blek farge med jevn flyt i den sunne huden;
 2. Erythematøs og edematøs form - Barn og unge kvinner er gjenstand for sykdommen. Ledsaget av utseende av inflammatoriske og allergiske reaksjoner. Peeling svak;
 3. Dyp form - et favorittsted for distribusjon på beina. Subkutane noder når 3 cm;
 4. Plassering på sål og palmer - har en plakkform, som har et tykt lag av død hud, som ligner korn;
 5. Suppurative-infiltrative - patologiske endringer er de farligste, siden lesjonsstedet blir utsatt for puffiness, fortykkelse og suppurating;
 6. Skader på neglen - en flekk vises i spissen, og neglen blir skjøre, myk og gradvis bryter ned.

Anbefalinger for behandling

Vanligvis er det oppnådd å oppnå utvinning etter 1-1,5 måneder. Det er en avhengighet av typen sopp, dybden av lesjonen, antall foci og sykdomsformen. Behandlingen må påbegynnes i tide uten forsinkelse til senere, ellers er det en risiko for at ringormen vil gå i kronisk form når den oppstår periodisk.

I enkelte tilfeller passerer lavene selvstendig, men disse er sjeldne situasjoner, og de manifesterer seg bare hos ungdom. I ferd med modning endrer sebum sammensetningen, slik at den produserer unecylensyre, som ødelegger svampen.

Før du forskriver behandling med medisiner, er det nødvendig å bestemme hvilken type sopp som forårsaker patologien. Ulike typer tvister kan kreve særegne tiltak for å bekjempe dem, så du må klargjøre typen av patogen. Visuelt bestemt av Woods lampe, i laboratoriet ved såing. Det er noen generelle tiltak for å forbedre sykdomsforløpet, for eksempel bading med spesielle ingredienser.

Du kan lese mer om dette i denne videoen:

For høykvalitets behandling hjemme må økte hygienetiltak observeres, ellers er infeksjon av andre beboere og gjeninfeksjon av pasienten mulig. Mangel på hygiene er også en risiko for komplikasjoner ved tiltredelse av en sekundær infeksjon. For å forhindre slike manifestasjoner kan:

 1. Hvis det oppstår en lesjon på en jevn hud, er det nødvendig å ha på seg strikkede undertøy, hvis det er i hårseksjonen et tøy eller en tettsittende lue egnet. Ethvert element endres daglig;
 2. Sengetøy må vaskes separat, desinfeksjon utføres med kokende vann og varmt stryking;
 3. Dusjinntak bør være vanlig, daglig og spesielle antifungal sjampoer brukes. I noen tilfeller anbefales det ikke å komme inn i vann til huden, og omvendt er stedet dekket av en film;
 4. Så mye som mulig for å utelukke kontakt med dype, lettelse, myke ting, slik at soppen ikke kommer inn, så vil det være vanskelig å eliminere det;
 5. Det er nødvendig å utføre kontinuerlig våtrengjøring;
 6. Det er viktig å håndtere pasientens livsregler med desinfeksjonsmidler.

Spesiell oppmerksomhet er gitt til ernæring, siden fraværet av viktige mikrokomponenter skaper jorda for å senke immuniteten, og dermed spredningen av soppen. Så du bør lage en diett på grunnlag av:

 • Meieriprodukter, egnet krem, smør, kefir;
 • greener;
 • Mineralvann;
 • Jernfestet mat - brød, kaker (ikke alle), baby mat;
 • honning;
 • Aktivt forbruker kjøtt og fisk, hovedsakelig sjø;
 • Matvarer som inneholder vitamin E inkluderer nøtter, hvete, viburnum, laks, havregryn, frø, etc.;
 • Vær oppmerksom på innholdet av antioksidanter og bioflavonoider: epler, løk, bringebær, aprikoser, rosiner, brokkoli, kiwi, gulrøtter, aubergine;

I tillegg til de anbefalte produktene er det de som tvert imot fremkaller en forverring av sykdommen, de bør utelukkes fra dietten.

 1. alkohol;
 2. Retter med høy spiciness eller søthet;
 3. Alle produkter som inneholder smaksstoffer, fargestoffer, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer;
 4. Buljonger med sopp;
 5. Fett, stekt retter;
 6. belgfrukter;
 7. Drikke kaffe, te og kakao er tillatt, men i små mengder

Hvis ringorm er i håret på hodet, bør du kutte det av. Gjenta prosedyren ukentlig. Dette anbefales for å forhindre spredning av sopp, og å gi et mer naturlig utseende, ellers vil det bli et skallet lapp.

Behandling med rusmidler

Effektiv salve til behandling av lav:

 1. Svovelsyre - har en antiseptisk effekt, desinfiserer lesjonene, forhindrer tiltrekning av en sekundær infeksjon. Tørker plakk og har en helbredende effekt;
 2. Svovel tjære er et stoff av den kombinerte typen, som desinfiserer, ødelegger bakterier og parasitter. Dræper sopp og forhindrer dannelsen av sporer;
 3. Salicylic - har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt, har også antifungal effekter;
 4. Mikospor - virkningen av stoffet er basert på ødeleggelsen av soppen, bør brukes i 4-6 uker.

De beste gelene for påføring på huden:

 1. Ekzifin - har et bredt spekter av påvirkning på sopp. Ødelegger foki av soppinfeksjon, og på enkelte arter har en fungistatisk effekt. Det er nødvendig å påføre lesjonene 1-2 ganger om dagen og gni inn med gnidningsbevegelser. Gjenta 3-4 uker eller til plakk er helt fjernet;
 2. Mikogel - har antimykotiske og antibakterielle effekter, bidrar til å ødelegge sopppatogener av ulike arter. Det bør brukes to ganger om dagen i 3-4 uker.

Løsninger er ganske praktiske å bruke på hodet, hvor å komme seg nær med en krem ​​eller salve er ganske upraktisk:

 1. Vokadin - et verktøy med en utprøvd antifungal og antimikrobiell virkning. Den leveres i form av en løsning som skal behandle plakkene;
 2. Yoditsirin er et stoff som akselererer sykdomsforløpet, stimulerer helbredelse av huden og eksfoliering av stratum corneum;
 3. Nitrofungin - et stoff med et fullt spekter av anti-mykotiske effekter, kan brukes til å eliminere alle symptomene og årsakene til sykdommen.

Alle pre-disassembled medisiner brukes utenfor, men dette programmet er ikke alltid tilstrekkelig. Derfor foreskriver eksperter ofte salve med tabletter til intern bruk. Det er mulig å gjøre bare salver i tilfeller med en grunne hudlesjon og dannelsen av et enkelt fokus av soppen.

Tabletter fungerer som en systemisk behandling med høy effektivitet for å overvinne en soppinfeksjon. Mangelen på tilstedeværelse av bivirkninger, så du bør nøye velge stoffet. Anbefales for bruk i dannelsen av flere foci berøver.

 1. Griseofulvin er et pillemiddel som brukes til ringorm og er et antimykotisk antibiotika. Brukes vanligvis som følger: Bruk tre ganger om dagen. Antall tabletter avhenger av vekten per 1 kg kropp, 15 mg av legemidlet er anvendelig. Det er indikert for bruk til testen for sopp blir negativ, det tar i gjennomsnitt 2-4 uker, og etter at resultatet er mottatt, er det ytterligere 2 uker. Derefter redusere doseringen og bruk hver tredje dag;
 2. Lamisil - stopper veksten av foci og divisjonen av soppen, med langvarig bruk (5-6 uker) ødelegger patogenet;
 3. Orungal er et syntetisk middel med et bredt spekter av virkning. Undertrykker membrandannelse i soppceller, noe som fører til deres død. Det brukes i mengden 100 mg per dag. Behandlingsforløpet er 15 dager.

Doseringen og muligheten for bruk av medisiner bør bestemmes av en hudlege.

Folkemidlene

Tradisjonell medisin utvikles også gradvis, og alle de nye egenskapene til planter blir studert. Det er ganske enkle og effektive medisiner tilgjengelig i hverdagen.

De mest effektive av dem er:

 1. Banan. Det er nødvendig å sette friske plantain blader i en blender. Fra blandingen, bruk gasbind, klem juice. Det er nødvendig å blande i proporsjon 1 kopp av den oppnådde væsken, 1 ss. aske og 1 ts alkohol. Den brukes hele uken 5 ganger om dagen;
 2. Rødbeter. Ta en mellomstor grønnsak og kok i 40-50 minutter. Deretter, ved hjelp av en fin rist, hakk og legg til honning, helst fra bokhvete. Bland alt og bruk 1 uke 3 ganger om dagen;
 3. Kamille. Du trenger tørkede blomster i mengden 20 g for å helle kokende vann og forsvare i 30 minutter. Kan brukes til å tørke plakk eller som sjampo. Behandlingsforløpet er 7-10 dager;
 4. Svart rosiner. En liten rosiner, med en håndfull, hell kokende vann. Neste, knus litt dampede rosiner og bruk som en lotion. Effektiviteten observeres etter 3-5 dager, men fortsett behandlingen til fullstendig gjenoppretting.
 5. Apple Cider eddik Lag komprimerer fra ufortynnet infusjon 5-7 ganger om dagen (og til og med om natten). Etter et par minutters bruk vil ubehaget passere.
 6. Olivenolje og svovel. Lag en varm blanding og smør det berørte området regelmessig. Vask huden kan ikke være før fullstendig forsvinner av lav.
 7. Celandine. Stem 100g gresskolleksjon i 3 liter vann, insistere time. Hell inn i badekaret og ligg i vannet i minst 15 minutter.
 8. Kålblad. Hver dag i en time må du lage en kalkkompress. Etter fjerning av arket og smøring av rømme. Bånd opp og gå til kveld.

Ringorm forårsaker mye ubehag for pasienten, så forlatt saken og forvent at situasjonen forverres. Behandlingen er foreskrevet av en erfaren hudlege, men i de fleste tilfeller følger prosedyrene beskrevet i artikkelen. Omfattende bruk av narkotika til ekstern og intern bruk fører til kur som frarøver noen form.

Flere Artikler Om Typer Acne