Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Sudocrem er kjøpt for babyer for å behandle bleieutslett, men dette er ikke den eneste bruken. På opplevelsen av familien hans fant han ut at han likevel behandler sår, trykksår, allergier og eksem. Og nå er det en personlig opplevelse med Sudokrem akne behandling. Siden det er babyer og gamle mennesker i huset, er kremet alltid i førstehjelpsutstyret, en stor krukke med en tykk hvit salve. Som en del av ingen antibiotika og hormonelle stoffer, men det er lanolin, som myker og nærer huden. Dessverre er krem ​​ikke absorbert, og hvis du legger det på akne, så går du alle dekket med flekk. Derfor er den viktigste behandlingen jeg har om kvelden når jeg er hjemme. Om kvelden kan krem ​​ødelegge små kviser. For store tar det tid, men ikke mer enn 2 dager. Han absorberer dem bare, og uten postakne. Hvis kvise er betent eller kammet, forsvinner betennelsen øyeblikkelig, sårene er også godt helbredet. På alle fronter kommer Sudokrem med suksess, og akne og single acne vinner. Huden tørker fra den, til og med til tross for tilstedeværelsen av lanolin, må du bruke en prikk, et tynt lag, så hvis du bruker det bare for akne, så er en stor boks nok i et år eller mer. Vi bruker det øyeblikkelig, fordi vi bruker hele familien hver dag av ulike grunner.

Sudokrem - et universelt middel for barn og voksne

Sudokrem er et stoff som tilhører gruppen av dermatoprotektorer. Verktøyet er designet for å gjenopprette huden med eksem, dermatitt, sårhinne. Aktive ingredienser eliminerer betennelse, irritasjon, kløe, hevelse. Drenke, tørre sår, akselerere prosessen med regenerering. Universelt middel er egnet for menn, kvinner, barn i alle aldre. Instruksjoner for bruk og omtaler er under.

Nyttige egenskaper

Sudocrem brukes til å behandle og forhindre hudproblemer. Legemidlet helses raskt, strammer sår, anesteserer, tørker, eliminerer kløe.

Kompleks effekt på grunn av helbredende egenskaper:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • absorberende;
 • snerpende;
 • soppdrepende.

Indikasjoner for bruk

Hovedformålet med stoffet er å forebygge, eliminere bleie dermatitt, bleieutslett hos spedbarn, voksne, som lenge har liggende tilstand. På grunn av det store antallet terapeutiske egenskaper, brukes legemidlet i andre tilfeller.

 • Allergisk reaksjon hos barn og voksne, atopisk dermatitt.
 • Akne, akne og andre hudutslett.
 • Overfladiske sår, kutt, slitasje, hematomer.
 • Dermatose av ulike etymologier, bortsett fra alvorlig solbrenthet, åpne sår.
 • Frostbite mild.

Sammensetning Sudocrem

Det er flere aktive komponenter. Hver av dem utfører sine funksjoner, og utfyller hverandre.

 1. Sink oksid. Det regnes som den viktigste ingrediensen i kremet. Adsorber, strikker epidermis, tørker, fjerner irritasjon, betennelse.
 2. Lanolin. Intensivt fukter, myker, øker beskyttelsesfunksjonene. Komponenten danner en luftgjennomtrengelig film på hudoverflaten. Forhindrer celle tap av fuktighet, gjenoppretter lipidbalansen. Sammen med sinkoksid beskytter epidermis mot de negative effektene av miljøfaktorer, som urin, avføring hos barn.
 3. Benzylbenzoat. Gjenoppretter det øvre laget av dermis, akselererer regenereringsprosessene, fornyer cellene.
 4. Benzylalkohol. Smertepiller, eliminerer irritasjon, virker som et antiseptisk middel.
 5. Benzyl tsinnamat. Det er en aktiv ingrediens mot sopp, bakterier. Forhindrer sekundær infeksjon. Stopper veksten av patogene mikroorganismer.

Hjeltekomponenter er:

 • propylenglykol;
 • flytende, fast paraffin;
 • syntetisk voks;
 • lavendel olje;
 • vann;
 • sitronsyre.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet brukes i tilfelle av hudproblemer eller for å forhindre dermatitt hos spedbarn.

 1. Bleie dermatitt. Det anbefales å bruke et tynt lag på problemområder tre ganger om dagen. For forebygging bør du håndtere babyens rumpa hver gang du bytter bleie. Kremen lindrer raskt betennelse, irritasjon, fjerner brennende følelse, kløe. Tegn på dermatitt forsvinner om 3 dager.
 2. Akne, utslett. Zinkoksid tørker raskt nytt akne, eliminerer spor av gammelt, gjenoppretter huden, forhindrer spredning av infeksjon. Påfør krem ​​til problemområder opptil 3 ganger per dag.
 3. Bedsores, bleieutslett, grunne kutt, slitasje, riper. I dette tilfellet er den aktive ingrediens lanolin. Det gjenoppretter raskt lipidbalansen, akselererer metabolske prosesser, fornyer celler. Håndter problemområder anbefales tre ganger om dagen.
 4. Frostbite. Det anbefales å bruke bare på den berørte huden.
 5. Dermatitt. Verktøyet er effektivt i den første fasen av sykdommen, i den aktive fasen. Krem fjerner irritasjon, hevelse, betennelse, kløe. Takket være lavendelolje og paraffin blir lipidbalansen gjenopprettet, huden er tonet. Ved behandling av krem ​​er behandling og fornyelse av huden.

Før krem ​​anbefales, anbefales det å behandle problemområdet med alkohol eller hydrogenperoksid. I dette tilfellet vil den terapeutiske effekten vises mye raskere.

Kontraindikasjoner for bruk av Sudokrem er individuell intoleranse mot komponentene. Ifølge vurderinger er allergier ekstremt sjeldne. Forverdi en test på allergi. En liten mengde krem ​​brukes på albuebøyen, observere tilstanden til huden, velvære innen 12 timer.

Gjennomsnittlig pris, hvor du kan kjøpe

Sudokrem produsert i et rør, glass krukker med forskjellig kapasitet. Produktionsland Irland. Legemidlet er solgt i apotek, kan bestilles via Internett. Gjennomsnittlige priser på produkter er som følger:

 • Sudokrem 60 g - 300 rubler;
 • Sudokrem 125 g - 470 gnid.
 • Sudokrem 250 g - 700 rubler.

Verktøyet er ganske økonomisk. Påfør bare et tynt lag til de berørte områdene. Holdbarheten er 5 år fra fremstillingsdatoen. Oppbevares ved romtemperatur vekk fra sollys.

anmeldelser

Du kan legge vurderinger om Sudokrem i kommentarene til artikkelen, de vil være nyttige for våre andre lesere!

Irina:

"Veldig bra verktøy. Han er rost av dermatologer, barneleger. Hjelper raskt. Forbruket av minimum. Jeg kjøpte etter datteren min, nå er hun 2 år gammel, det er fortsatt en halv boks med mat igjen. Brukes til behandling av bleie dermatitt, for forebygging av påføring under bleier. Når en allergisk reaksjon har manifestert seg etter nyttårsferien med appelsiner. I 3 dager etter utslett var det ingen spor. "

Veronica:

"Allergier dukket opp på fingrene. Hva er egentlig vanskelig å si. Jeg foreslo - på vaskemidler. En dermatolog foreskrev antiallergisk salve for meg. Effekten var imidlertid midlertidig, kunne ikke bli kvitt problemet i nesten 2 år. Etter å ha brukt Sudocrem-allergi forsvunnet om 3 dager, returnerte aldri. Verktøyet er dyrt, men brukt mer på forskjellige salver, til det ble funnet effektivt. Alt er relativt. "

håper:

"Kremet hjalp med atopisk dermatitt. Problemer med allergiske utslett begynte hos et barn fra 2 måneder. Så ble det verre. Mange forskjellige rusmidler prøvde. Sudokrem ga oss kjent sykepleier. Har prøvd. Og etter 4 dager så jeg betydelige endringer. Med dette stoffet går dermatitt raskere, vises mindre ofte. Og det er ikke så dyrt i forhold til andre antiallergiske stoffer. "

Sudokrem for akne på ansiktet vurderinger

Sudokrem har vært på det farmasøytiske markedet i flere tiår som et middel for ulike sykdommer på huden. Jeg husker hvordan moren min brukte den på huden min da jeg var en liten gutt, og selvfølgelig visste jeg fortsatt ikke hvorfor hun gjorde det og det viktigste fra hva.

Sudokrem er en antiseptisk krem ​​som oftest brukes til dype kutt, brannsår og for betennelse i bleieutslett for nyfødte. Det brukes også ofte til behandling av akne og røde utslett hos voksne og utbrudd hos spedbarn.

Kremet er lik struktur i forhold til en hvit pasta som er myk til berøring (som en tykk vanilje) og lett påføres huden. Sudocrem inneholder antibakterielle, antifungal egenskaper og inneholder en svak bedøvelse 79% - vannavstøtende base av voks og oljer Leveres i en grå krukke med rød og hvit Sudokrem er allerede brukt i mange husholdninger og kan også bli funnet i ditt lokale apotek, skjønnhetsbutikk eller nettbutikk. Det brukes hovedsakelig til å behandle utslett, infeksjoner kutter, men kremen har også vist et nyttig verktøy for huden lider av akne.

Hvordan hjelper Sudokrem til å behandle akne i ansiktet?

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

 • Løsningen er et antiseptisk middel som dræper inflammatoriske aknebakterier. Naturlige bakterier lever på huden vår, og bakterier kan være en av hovedårsakene til akne, fordi de fører til tilstoppede porer og trives i huden, forårsaker betennelse på hudoverflaten og akne. Denne antiseptiske krem ​​vil forhindre akne, reduserer antall bakterier på huden, samtidig som du opprettholder løs hud.
 • Det holder fuktighet i huden, og etterlater et beskyttende lag på toppen av det påførte området, noe som forhindrer tørking av ansiktets hud. Noen ganger kan dette bidra til å fjerne infeksjoner fra sår og porer. For akne vil det ikke irritere eller forårsake rødhet.
 • Det hjelper helbredelse og etterfylling av hudceller, som også bidrar til veksten av ny hud over merkene. Hjelper også med å helbrede huden etter en hudpause fra akne eller flekker.

Sudokrem har nylig blitt et stadig mer populært middel for folk som lider av akne, for å bruke sin tendens til akne for milde tilfeller av akne (te akne og akne 3 ganger i uken). Det kan brukes 2-3 ganger om dagen, og det vil irritere rød hud hvis den brukes riktig og ikke fører til ytterligere akne. Hvis du ikke finner dette produktet, kan du bestille Sudocrem online.

Sudocrem bidrar til å kurere kviser i ansiktet hos voksne og barn

Instruksjoner for bruk

Hei alle sammen! Jeg er en ung mor, mitt barn er bare et halvt år gammelt, og vi har allerede oppstått et slikt problem som akne i ansiktet. I lang tid prøvde jeg å håndtere sykdommen med folkemessige rettsmidler, men vår lokale barnelege insisterte på at jeg skulle prøve med acne pimples i ansiktet mitt.

Sudokrem er et legemiddel til utendørs bruk, det har en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Når det brukes, blir inflammatoriske formasjoner betydelig redusert, akne tørker ut og forsvinner dermed over tid.

Som en del av dette stoffet har lanolin, som beroliger og myker huden. Sudokrem er et utmerket verktøy for bruk hjemme, og det er mulig å lagre det litt og mye, helt opp til fem år.

De viktigste komponentene i Sudocream

I tillegg til lanolin består sudo-krem av:

 • sinkoksid - lindrer betennelse og tørker inflammatoriske steder;
 • benzylbenzoat - gjenoppretter relativt skadet epidermis;
 • benzylalkohol - eliminerer alvorlig irritasjon, lindrer smerte.

Legemidlet inneholder også destillert vann, flytende og solid paraffin, lavendelolje, sitronsyre og så videre.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

De viktigste indikasjonene på bruk av Sudocream er:

 • acne;
 • acne;
 • seng sår;
 • dermatitt;
 • brannsår, mindre kutt eller sår.

De viktigste kontraindikasjoner av stoffet:

 • intoleranse mot noen av komponentene som er en del av det;
 • amming periode;
 • graviditet (bare i tilfeller der det er forbud fra ledende lege).

På grunn av at verktøyet påføres eksternt, er overdose utelukket.

søknad

Sudokrem så enkelt å bruke. Påfør det bare på den berørte huden med lette sirkulære bevegelser. Når det brukes på hele ansiktet, er det fare for at du tørker barnets delikate og følsomme hud.

Krem trenger ikke å vaskes, du må bare vente til en beskyttende gjennomsiktig film dannes, og fjern overskuddsmengden forsiktig med en bomullspute. Husk at dette er et farmakologisk middel, så du må bruke det nøye og unngå kontakt med øyne og slimhinner.

Jeg legger kremet på barnets ansikt hver dag hver femte dag, hvorpå jeg tok en pause i to dager, og fortsatte deretter behandlingen med fem dager igjen. Det jeg likte mest, er at stoffet ikke har en skarp, bestemt lukt, så barnet tok det rolig nok.

Sudokrem passerte en spesiell dermatologisk kontroll. Han er anerkjent som helt trygg for bruk av små barn.

Narkotika fordeler

Sudokrem har en rekke positive egenskaper, inkludert:

 1. hypoallergenic (egnet for alle hudtyper);
 2. mangel på lukt (jeg snakket allerede om dette);
 3. lønnsomhet (prisen på apotek for den er veldig demokratisk, og forbruket er nesten minimal).

Siden stoffet er helt hypoallergent, kan det påføres trygt selv til de minste krummer, uten frykt for at krem ​​vil forårsake allergiske reaksjoner.

Det anbefales å bruke verktøyet ikke bare for utslett, men også for bleieutslett. Det vil bidra til å beskytte huden til selv en nyfødt baby fra de aller første dagene av fødselen.

Etter at barnelege insisterte på å behandle babyens akne med sudokremom, må jeg først lese anmeldelser om det på Internett før jeg kjøper det.

anmeldelser

Julia, 25 år gammel: "Midt i sommerferien kom datteren min over hele ansiktet hennes. Først trodde de det var en allergi mot bær og frukt. Men etter en stund skjønte de at det ikke var det. Jeg gikk på Internett og begynte å lete etter akne rettsmidler som ville være egnet for alle aldre. Og jeg fant et fantastisk effektivt middel - Sudokrem! Hun satte det på ansiktets hud i bare fire dager og akne, som det ikke skjedde! "

Catherine, 33 år gammel: "Sudokrem - frelse for hele familien vår! Jeg bruker det, min mann og til og med min lille datter. Når akne oppstår, vet vi allerede at vi vil bli kvitt en slik sykdom raskt og smertefritt. "

Marianna, 28: "Medikamentet Sudokrem hjalp meg mye med å redde min lille nevø fra en brenning, og av en eller annen grunn trodde jeg at det var rettet mot å kjempe nøyaktig sår og brann. Men da jeg fant ut at krem ​​perfekt hjelper med akne, visste min glede ingen grenser, siden dette var det eneste jeg hadde hjemme på den tiden. Etter bruk ble jeg så fornøyd som mulig. Og nå anbefaler jeg ham til alle mine kjærester. "

Tatiana, 27 år gammel: "Etter at vurderingene ble lest, gikk jeg umiddelbart til nærmeste apotek. Prisen syntes meg lav. Og etter å ha brukt det, var jeg overbevist om at for slike kvalitetsprodukter er kostnaden virkelig ikke høy. "

Sudocrem har eksistert lenge, men emballasjen har endret seg mange ganger. Derfor, i apotekets vindu kan du ikke finne den i en krukke, du må spørre apoteket ved navn.

Folkemidlene

Jeg vil si at Sudokrem hjalp helt med å bli kvitt akne og min mann, men i forbindelse med de populære behandlingsmetodene. Han brukte kokosnøttolje og ricinusolje sammen med et farmakologisk middel for utslett på ansiktet.

Jeg tømte også problemområdene i huden med aloe juice, som ligger på vinduskarmen i nesten hvert hus, og gjorde masker, vri bladene av planten i kjøttkvern.

konklusjon

En av de viktigste fordelene med stoffet er dets allsidighet, som ligger i det faktum at den kan brukes både for de minste pasientene og for voksne. Jeg var personlig fornøyd med Sudokrems handling.

Jeg er veldig takknemlig for barnelege for det faktum at hun klarte å insistere på bruken i tide, som reddet barnet mitt mot akne.

Nå, når selv den minste brystet, såret eller brenneren vises, tar jeg straks vår frelse i en krukke. Sudokrem Jeg har hjemme med stor margin, for i hverdagen er det veldig nyttig, jeg kjøper alltid flere stykker på en gang.

Hvordan hjelper Sudocrem til akne

Sudokrem ble utviklet av den irske apotekeren Thomas Smith tilbake i 1931. På den tiden ble professoren overveldet med ideen om å skape en effektiv sammensetning, med hjelp av hvilken alle slags dermatologiske sykdommer kunne bli kurert. Den resulterende formelen av krem ​​bidro til å eliminere ikke bare betennelse, men også eksem, rosacea, bleieutslett og andre mangler i huden.

Legemidlet har en ganske delikat tørke- og antiseptisk effekt, på grunn av hvilken den ble brukt som et middel for akne. En ekstra fordel er den rimelige kostnaden for krem, som ikke overskrider 450 rubler i nettapoteker. Til dags dato er salven tilgjengelig i 60-120 gram i små rør eller i medisinske glassperler.

Kremens sammensetning

De viktigste aktive komponentene i verktøyet er:

 1. Sink oksid. Fjerner betennelse og rødhet, har en bakteriedrepende og tørkende effekt.
 2. Lanolin. På grunn av dens fuktighetsgivende og regenererende egenskaper eliminerer det tørrheten i epidermis, og lindrer også følsomme hudområder.
 3. Benzylbenzoat. Fjerner det cornified laget av epitelet, fremmer helbredelse av betent hud.
 4. Benzylalkohol. Det virker som en smertestillende komponent.

I tillegg til ovennevnte ingredienser inneholder Sudokrem også forskjellige former for paraffin, sitronsyre og lavendelolje, noe som gir produktet en fantastisk aroma av friskhet.

Ifølge produsenten er grunnlaget for stoffet ikke hormonelle stoffer som bidrar til utviklingen av avhengighet. I dette tilfellet når holdbarheten på produktet opptil fem år.

Hva slags akne i ansiktet hjelper

Sudokrem bekjemper effektivt akne og betennelser forårsaket av intensiv produksjon av talgkirtler. Overdreven sebumsekresjon er karakteristisk for eiere av fet hud. Siden produktet inneholder komponenter med bakteriedrepende og tørkeeffekt, er salven ideell for alle som står overfor konsekvensene av fettstoffet av epidermis.

Men stoffet er usannsynlig å takle den alvorlige formen for akne. Til tross for de mange positive vurderingene viste kremet seg å være et effektivt middel for stikkende varme og andre hudproblemer forårsaket av ikke-hormonell etiologi av forekomst.

I intet tilfelle ikke selvmedisinere hjemme. Akutt akne krever et kompetent behandlingsregime som en kvalifisert dermatolog kan utarbeide basert på dataene som er oppnådd.

Indikasjoner og anvendelse i kosmetikk

I prosessen med å bruke salven på overflaten av huden dannes en usynlig beskyttelsesbarriere som forhindrer de negative effektene av aggressive eksterne faktorer. Produktet håndterer hudutslett, rødhet, irritasjon, og bidrar også til intensiv fornyelse av epidermale celler.

De aktive komponentene i salven eliminerer patogener og sopp. Det er nok å bruke en liten mengde av sammensetningen til det berørte området for å gjenopprette hudens integritet. Legemidlet krever ikke etterfølgende skylling med vann. Så snart den tette tekstur er absorbert i huden, fjernes resten av kremet med en vanlig bomullssvamp eller bomullserviett.

Den konsentrerte sammensetningen av salven er preget av en utprøvd farmakologisk effekt, og derfor er det ekstremt viktig å unngå kontakt med det følsomme området av øyelokkene og okulær slimhinne.

For best effekt anbefales det å bruke stoffet på de betente områdene. Hvis du bruker sammensetningen til hele ansiktet, kan du tørke ut den delikate huden, og dermed utløse fremveksten av nye dermatologiske problemer.

Sudokrem klarer ikke bare akne. Det er også indikert for sykdommer som:

 • de første stadiene av eksem;
 • ble og atopisk dermatitt hos babyer;
 • milde former for termiske forbrenninger;
 • frostbit av huden;
 • forbrenning på grunn av langvarig soleksponering.

Et særegent trekk ved verktøyet er at den passer for effektiv behandling av nyfødte spedbarn. I tillegg kan stoffet brukes selv under graviditet.

Med demodikose

Dermatologisk sykdom som utvikler seg som følge av hudlidelser med Demodex-myt. Dens viktigste habitater er hårfollikler og sekretoriske kjertler. Sudokrem dræper skadelige patogener av demodikose og eliminerer virkningene av sykdommen i form av akne.

Den terapeutiske effekten oppnås gjennom et individuelt utvalgt behandlingsregime, som ikke bare inneholder salven, men også andre medisinske preparater.

Kontra

Universelt middel for behandling av hud har ingen kontraindikasjoner. Men hvis du har allergisk intoleranse mot ingrediensene i sammensetningen, må du slutte å bruke salven. Det anbefales heller ikke å anvende sammensetningen til sårene av purulent-inflammatorisk natur. I dette tilfellet bør du først konsultere en kompetent spesialist for å unngå de negative konsekvensene av søknaden.

Instruksjoner for bruk

For nyfødte

Hos spedbarn pleier blødningsutslett og smertefulle irritasjoner å oppstå som følge av blærens konstante bruk.

Sudocrem har en effektiv antiseptisk effekt, klare mikrober og tørker også områder som er skadet av stikkende varme. Et tynt lag av salve blir påført de betente områdene og vent på en stund før sammensetningen blir absorbert i huden. Deretter fjern rester av krem, og legg deretter bleen på babyen.

For brystvorter

Under amming har nye mødre ofte ubehagelige sprekker rundt brystvorten. I dette tilfellet brukes Sudokrem umiddelbart etter amming. En liten mengde salve påført de skadede områdene. Før påføring må du ikke vaske brystet, siden gjenværende mengde av produktet på hudens overflate er helt trygt for barnet.

Med akne

Unngå å få salven i øynene og på det følsomme området rundt øynene. For enkel bruk anbefales det å bruke sammensetningen med en bomullspinne, uten å påvirke ansikts sunn hud.

Under graviditet

Siden stoffet ikke har kontraindikasjoner, kan det brukes under graviditet. Påfør et veldig tynt lag med krem, og gnid forsiktig med ryddige sirkulære bevegelser. Før du bruker produktet, anbefales det å gjennomgå en passende konsultasjon med legen din.

Det er også verdt å merke seg at salven har en ganske skarp lukt av lavendel, derfor, når det gjelder akutt følsomhet for dufter, bør du nekte å bruke dette produktet.

Ved overdosering

I forbindelse med ekstern bruk av tilfeller av overdose er det ikke registrert. For forebyggende formål anbefales det å plukke den behandlede huden med en vanlig klut for å fjerne overflødig krem.

Funksjoner for bruk for akne

For å oppnå den ønskede terapeutiske effekten, er det nødvendig å følge alle anbefalinger om bruk av legemidlet Sudokrem.

 1. Før du bruker, bør du grundig rengjøre huden fra kosmetikk og akkumulert smuss.
 2. Det er tilrådelig å bruke verktøyet om kvelden noen timer før sengetid, slik at stoffet kan absorberes fullt ut.
 3. Ikke bruk sminke krem. Den tette tekstur av verktøyet i kombinasjon med fundamentet ruller ganske enkelt av overflaten av ansiktet.
 4. På tidspunktet for behandling av akne er det best å forlate noen kosmetiske produkter med maskeringseffekt.
 5. Salven brukes topisk, og bruksfrekvensen bør ikke overstige seks ganger om dagen.
 6. Hvis du opplever forverring av huden, bør du konsultere en hudlege.
 7. Unngå kontakt med sunne områder av huden for ikke å provosere etterfølgende blokkering av hårsekkene.

analoger

 • Rozeks. Krem til ekstern bruk. Den har antibakterielle og antiinflammatoriske effekter. Mest effektive mot rosacea. Ødelegger aerobic og anaerob patogener av hudsykdom. Et tynt lag av legemidlet påføres på de berørte områdene i epitelet to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet er 3-4 måneder.
 • Metroseptol. Den har en lokal terapeutisk effekt i behandlingen av rosacea, trykksår, trofasår og andre dermatologiske sykdommer. Den aktive ingrediensen er metronidazol, som er preget av antibakteriell og antimikrobiell virkning. Tilgjengelig i form av krem ​​og gel. Det brukes vanligvis i kombinasjon med generell antibiotikabehandling.
 • Rozamet. Det er indikert for behandling av rosa og akne vulgaris. Før du bruker stoffet, rengjøres huden med et spesielt vaskemiddel og varmt vann. Deretter gnides en liten mengde krem ​​i de berørte områdene med ryddige sirkulære bevegelser. Prosedyren utføres om morgenen og kvelden i tre uker.

video

I denne videoen vil du lære mer om anti-akne salve og utslett - Sudocrem.

Sudokrem - bruksegenskaper for nyfødte

Sudokrem er en spesiell type salve som brukes med ekstern applikasjon og tilhører gruppen av legemidler - dermatoprotektorer. Denne gruppen av salver brukes:

 • i behandlingen av ulike irritasjonsmuligheter,
 • når en inflammatorisk prosess oppstår,
 • for lokalisering av sår på huden.

I tillegg til en betydelig mykning av huden, samt tørking og hurtig fjerning av alle inflammatoriske prosesser, hjelper Sudocrem til å forhindre forekomst av bleieutslett og gråt i nyfødt barn.

Siden salvens sammensetning inneholder sink, bidrar det til utmerket adsorpsjon av fettpartikler, utseendet til beskyttelse mot forurensning av såret og infeksjon med bakterier, og har også en generelt positiv effekt på hudens struktur.

Hva er sammensetningen av Sudokrem?

100 g av dette preparatet inneholder:

 • Sinkoksid - vekt 15,25 g.
 • Stoff Lanolin - vekt 4 g.
 • Benzylalkohol - i mengden opptil 0,39 g.
 • Benzylbenzoat - vekt 0,83 g
 • Benzyl zinnamat - veier i området fra 0,15 g.

I tillegg har sammensetningen hjelpekomponenter:

 1. Flytende og fast paraffinform.
 2. En liten mengde vann.
 3. Spesiell syntetisk vokstype.
 4. Mikrokrystallinsk form av paraffin.
 5. Sitronsyreoppløsning.
 6. Stoffpropylenglykol.
 7. Lavendelolje.

I hvilken form er Sudocrèm fra stikkende varme i en nyfødt?

Nå i apotek Sudocrem finnes enten i små rør eller i spesielle glassburker. Samtidig selges aktuell krem ​​til spedbarn av ekstern bruk ved 60-120 gram i en glassburk.

For hvilke sykdommer anbefales det å bruke Sudokrem og analoger med en lignende sammensetning?

Som regel brukes salven når ekstern skader oppstår hos en pasient. Imidlertid gjelder også indikasjoner for bruk for følgende sykdommer:

 • milde former av eksem
 • utseendet av bleie dermatitt hos nyfødte;
 • et grunt overflatesår eller en liten termisk brenning;
 • utseendet av bedsores hos spedbarn;
 • forekomsten av solbrenthet;
 • med akne på ansikt og kropp;
 • i sjeldne tilfeller - med utseendet av frostbit av hudvev.

Advarsel! Hovedindikasjonen for bruk av Sudokrem er forekomsten av hudproblemer. Samtidig kan dette legemidlet brukes både til å løse problemer hos voksne og spedbarn.

Indikasjoner for bruk av Sudocrem for nyfødte

 • Sudokrem hos spedbarn brukes hovedsakelig som en form for forebygging av bleie dermatitt.

Denne sykdommen er preget av utseende av bleieutslett og alvorlige utslett på barnets kropp. Eksperter anbefaler at foreldrene bruker kremet fra de første dagene i barndommen, og det skal brukes under bleie. Takket være de terapeutiske stoffene i sammensetningen, kan den raskt berolige scuffs på nyfødtens hud, samt beskytte den sarte huden på spedbarnet og lindre noen, selv den minste betennelsen.

Takket være de allergivennlige egenskapene til stoffet, kan du være rolig. En allergi hos et barn er ikke forferdelig. Ved å bruke et tynt lag med krem, vil du danne en film på huden som blokkerer direkte kontakt av huden med vann, som igjen er det viktigste irriterende elementet.

 • Sudokrem kjemper perfekt for akne og andre hudutslett.

På bekostning av sinkoksid, kan du ikke bare tørre ny akne, men også raskt gjenopprette huden for å forhindre at de blir ytterligere.

Viktig å vite! Sinkoksid i kremer og salver har en tørking, antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt.

Sudocrem hjelper deg med å normalisere arbeidet og funksjonaliteten til den berørte huden, utfører desinfeksjon og eliminering av mangler i problemområdet i huden.

 • Sudokrem kjemper perfekt med bleieutslett og sengetøy i overvektige personer og pasienter som tilbringer mesteparten av sin tid i liggende stilling.

Her er hovedvirkningen gitt av stoffet Lanolin. Når de jobber sammen, er regionen av betent hud lokalisert, hvorpå stoffene eliminerer pasientens irritasjon og desinfiserer hudområdet. Det er gjennom lanolin at Sudokrem hjelper til raskt å helbrede overfladiske sår, mindre slitasje og kutt på kroppen.

Det bekjemper effektivt dermatitt av ulike etiologier, men samtidig helbrer ekssudative sår og solbrenthet spesielt godt. På grunn av lavendelolje og parafin, får huden raskt en tone og sporene av sykdommen forsvinner umiddelbart.

 • Sudocrem i tilfelle av frostskader i huden.

Den brukes kun i en lett første gradssykdom og brukes kun til å berolige skadet hud, under helbredelse av rødhet og irritasjon, som oftest skyldes dårlig vær. Sudokrem virker mye mer effektivt hvis det kombineres med en spesiell salve som beskytter huden mot kulde og forhindrer frostbit.

Hvordan søke Sudocrine for nyfødte?

Når det forhindres forekomst av bleieutslett hos nyfødte, er det tilrådelig å bruke stoffet i utviklingen av de første tegn på rødhet i huden, så vel som blæreutslett eller irritasjon oppstår i kontaktstedene med bleier. I disse tilfellene blir verktøyet påført på de berørte områdene nødvendigvis i tynne lag. Frekvens - minst 3 ganger om dagen. Med en økning i røde sone anbefales en økning i antall behandlinger.

Tips! Før du påfører verktøyet, er det best å rengjøre huden med en alkoholoppløsning eller hydrogenperoksid. Under bruk av stoffet på ubehandlet hud er det risiko for bakterier i de skadede hudområdene og videre utvikling av sykdommen.

Blæreutslett hos nyfødte blir kurert ved hjelp av Sudokrem på 3-4 dager, hvoretter du enten bruker kremet periodisk for profylakse eller stopper behandlingen.

I hvilke tilfeller kan du ikke bruke Sudokrem fra akne i ansiktet, og hvilke bivirkninger vil det medføre?

Leger dermatologer identifiserer 2 grunner som hindrer bruk av dette stoffet:

 • tilstedeværelsen av individuell intoleranse over salvets komponenter;
 • utseendet av purulente og dype inflammatoriske lesjoner i huden.

Advarsel! Bruk aldri Sudocr uten å ordinere en lege. Dette kan føre til bivirkninger og økt kløe av såret.

Blant bivirkningene klager pasientene for det meste av en allergisk reaksjon, som ofte ledsages av lokale utslett i de berørte områdene, alvorlig kløe og liten rødhet.

Sudokrem eller salve Bepanten: som er bedre?

Legemidlet Bepanten refererer til regenererende medisinske enheter som er rettet mot behandling og umiddelbar helbredelse av de berørte områdene. Samtidig har stoffet Sudokrem en litt annen effekt på en persons integrasjoner. Det er hovedsakelig designet for å beskytte mot utslett og lindre irritasjon. Som sådan finnes ikke regenereringseffekten på menneskekroppen, som den av Bepanten salve, i Sudokrem.

Det er derfor barneleger som smører sprekker på brystvorter av unge mødre, anbefales å pigg, og for å forebygge sykdommer hos spedbarn - Sudokrem.

Sammenligning av Sudocream med Desitin

Ifølge pediatrikere har kremkrem Sudokrem og Desitin samme effekt. Hovedforskjellen er komponentene som har en helbredende effekt. Hvis stoffet Lanolin er tilsatt til dette formål i Sudokrem, i Desithin, blir denne rollen tildelt jernoksid. Derfor er medisinen Desitin preget av en spesiell fiskeaktig lukt, som mange pasienter ikke kan tolerere. For alle andre funksjoner og pris er disse 2 verktøyene det samme.

Vil Sudocr hjelpe akne - vurderinger fra pasienter

Som vi fant ut tidligere, bør dette legemidlet ikke bare hjelpe blæreutslett, men også i behandling av akneinfeksjoner. For å forstå hvor effektiv Sudokrem for akne i ansiktet - vurdere kundeanmeldelser:

"Krem kan bare hjelpe til med å behandle individuell akne. I tilfelle når det er mye akne i ansiktet og de er nesten alle en purulent form, er Sudocrem ikke effektivt for ansiktet. "

"Da jeg behandlet akne i ansiktet med Sudokrem, la jeg merke til at huden forsvinner raskt og har merkbare hvite nyanser, som til og med ved å bruke sminke ikke fjernes. Som et resultat gikk jeg med hvite prikker på ansiktet mitt i 2 måneder, til alle akne var borte. "

"Jeg kjøpte Sudokrem for nyfødte fra bleieutslett. Som et resultat har verktøyet allerede hatt en signifikant effekt etter 3 prosedyrer og barnet hadde ikke flere problemer. Da dermatitt ble oppdaget, ble Sudocrem også behandlet. Barnet gjenvunnet, og på bekostning av verktøyet kom ut billigere enn analoger i apoteket ".

"Sudokrem for akne hjalp i uke 3, men etter å ha fullført kurset, oppsto akne igjen. Problemet ble løst, men bare en stund. "

Anmeldelser Sudokrem kontroversielt og refererer hovedsakelig til behandling av bleieutslett hos nyfødte. For behandling av akne anbefaler vi å vurdere andre stoffer.

konklusjon

Bruk Sudocrem strengt i henhold til instruksjonene, og ikke prøv å løse hudproblemet på forhånd. Bare periodisk påføring i de angitte dosene vil bidra til å kurere bleieutslett og hudlesjoner hos nyfødte på kort tid.

Sudocrem for akne

Sannsynligvis hver person minst en gang møtt problemet med akne eller akne. Dette tilsynelatende små problemet bringer faktisk mye uleilighet og ubehag.

Burtsev Pavel Vitalevich

Høyeste kategori lege

Sudokrem for akne er et effektivt middel for å bekjempe akne. Hjemme kan den lagres i opptil fem år. Det har en mild tørking og anti-inflammatorisk effekt på problemområder i huden.

De viktigste ingrediensene som utgjør Sudokrem:

 • Sinkoksid - tørker betent områder i huden, reduserer betennelse.
 • Lanolin - reduksjon av problemområder.
 • Benzylbenzoat - favoriserer regenerering (restaurering) av skadede hudområder
 • Benzylalkohol - reduserer hudirritasjon, har lokalbedøvende effekt.

I tillegg inneholder sammensetningen av Sudokrema syntetisk voks, paraffiner, lavendelolje (det gir krem ​​en ekstremt behagelig lukt), antioksidanter.

Sudokrem klarte vellykket kliniske studier. Det er ikke bare effektivt, men også helt ufarlig (til og med brukt til behandling av bleie dermatitt hos spedbarn). I tillegg tillater en mild anti-inflammatorisk effekt å bruke Sudocrem til behandling av milde brannsår, mindre sår og mindre frostbit. Sudokrem kan brukes til gravide kvinner. Mine pasienter brukte råd fra en lege, takket være at du kan bli kvitt problemer i 2 uker uten mye innsats.

Bruk ikke Sudocr ved individuell intoleranse (allergiske reaksjoner). I tilfelle kløe eller rødhet fra å bruke krem, et presserende behov for å konsultere en spesialist.

Påfør Sudokrem på problemområder i huden med lette, masserende bevegelser. Dette er veldig viktig fordi kremen kan tørke ut friske områder. Etter 1-2 minutter dannes en tynn beskyttende film på problemområdet. Etter dette bør overflødig krem ​​forsiktig fjernes.

Du kan bruke krem ​​og over natten. Dette vil forbedre resultatet av behandlingen, siden kremens eksponeringstid til problemområder i huden vil bli lengre. Når det påføres riktig, kurker Sudokrem akne og forhindrer dannelsen av nye.

Kombinert med personlig hygiene, sunn og balansert ernæring Sudokrem blir din pålitelige beskyttelse mot hudproblemer.

Sudokrem - et universelt middel for barn og voksne

Sudokrem er et stoff som tilhører gruppen av dermatoprotektorer. Verktøyet er designet for å gjenopprette huden med eksem, dermatitt, sårhinne. Aktive ingredienser eliminerer betennelse, irritasjon, kløe, hevelse. Drenke, tørre sår, akselerere prosessen med regenerering. Universelt middel er egnet for menn, kvinner, barn i alle aldre. Instruksjoner for bruk og omtaler er under.

Nyttige egenskaper

Sudocrem brukes til å behandle og forhindre hudproblemer. Legemidlet helses raskt, strammer sår, anesteserer, tørker, eliminerer kløe.

Kompleks effekt på grunn av helbredende egenskaper:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • absorberende;
 • snerpende;
 • soppdrepende.

Indikasjoner for bruk

Hovedformålet med stoffet er å forebygge, eliminere bleie dermatitt, bleieutslett hos spedbarn, voksne, som lenge har liggende tilstand. På grunn av det store antallet terapeutiske egenskaper, brukes legemidlet i andre tilfeller.

 • Allergisk reaksjon hos barn og voksne, atopisk dermatitt.
 • Akne, akne og andre hudutslett.
 • Overfladiske sår, kutt, slitasje, hematomer.
 • Dermatose av ulike etymologier, bortsett fra alvorlig solbrenthet, åpne sår.
 • Frostbite mild.

Sammensetning Sudocrem

Det er flere aktive komponenter. Hver av dem utfører sine funksjoner, og utfyller hverandre.

 1. Sink oksid. Det regnes som den viktigste ingrediensen i kremet. Adsorber, strikker epidermis, tørker, fjerner irritasjon, betennelse.
 2. Lanolin. Intensivt fukter, myker, øker beskyttelsesfunksjonene. Komponenten danner en luftgjennomtrengelig film på hudoverflaten. Forhindrer celle tap av fuktighet, gjenoppretter lipidbalansen. Sammen med sinkoksid beskytter epidermis mot de negative effektene av miljøfaktorer, som urin, avføring hos barn.
 3. Benzylbenzoat. Gjenoppretter det øvre laget av dermis, akselererer regenereringsprosessene, fornyer cellene.
 4. Benzylalkohol. Smertepiller, eliminerer irritasjon, virker som et antiseptisk middel.
 5. Benzyl tsinnamat. Det er en aktiv ingrediens mot sopp, bakterier. Forhindrer sekundær infeksjon. Stopper veksten av patogene mikroorganismer.

Hjeltekomponenter er:

 • propylenglykol;
 • flytende, fast paraffin;
 • syntetisk voks;
 • lavendel olje;
 • vann;
 • sitronsyre.

Instruksjoner for bruk

Legemidlet brukes i tilfelle av hudproblemer eller for å forhindre dermatitt hos spedbarn.

 1. Bleie dermatitt. Det anbefales å bruke et tynt lag på problemområder tre ganger om dagen. For forebygging bør du håndtere babyens rumpa hver gang du bytter bleie. Kremen lindrer raskt betennelse, irritasjon, fjerner brennende følelse, kløe. Tegn på dermatitt forsvinner om 3 dager.
 2. Akne, utslett. Zinkoksid tørker raskt nytt akne, eliminerer spor av gammelt, gjenoppretter huden, forhindrer spredning av infeksjon. Påfør krem ​​til problemområder opptil 3 ganger per dag.
 3. Bedsores, bleieutslett, grunne kutt, slitasje, riper. I dette tilfellet er den aktive ingrediens lanolin. Det gjenoppretter raskt lipidbalansen, akselererer metabolske prosesser, fornyer celler. Håndter problemområder anbefales tre ganger om dagen.
 4. Frostbite. Det anbefales å bruke bare på den berørte huden.
 5. Dermatitt. Verktøyet er effektivt i den første fasen av sykdommen, i den aktive fasen. Krem fjerner irritasjon, hevelse, betennelse, kløe. Takket være lavendelolje og paraffin blir lipidbalansen gjenopprettet, huden er tonet. Ved behandling av krem ​​er behandling og fornyelse av huden.

Før krem ​​anbefales, anbefales det å behandle problemområdet med alkohol eller hydrogenperoksid. I dette tilfellet vil den terapeutiske effekten vises mye raskere.

Kontraindikasjoner for bruk av Sudokrem er individuell intoleranse mot komponentene. Ifølge vurderinger er allergier ekstremt sjeldne. Forverdi en test på allergi. En liten mengde krem ​​brukes på albuebøyen, observere tilstanden til huden, velvære innen 12 timer.

Gjennomsnittlig pris, hvor du kan kjøpe

Sudokrem produsert i et rør, glass krukker med forskjellig kapasitet. Produktionsland Irland. Legemidlet er solgt i apotek, kan bestilles via Internett. Gjennomsnittlige priser på produkter er som følger:

 • Sudokrem 60 g - 300 rubler;
 • Sudokrem 125 g - 470 gnid.
 • Sudokrem 250 g - 700 rubler.

Verktøyet er ganske økonomisk. Påfør bare et tynt lag til de berørte områdene. Holdbarheten er 5 år fra fremstillingsdatoen. Oppbevares ved romtemperatur vekk fra sollys.

anmeldelser

Du kan legge vurderinger om Sudokrem i kommentarene til artikkelen, de vil være nyttige for våre andre lesere!

Irina:

"Veldig bra verktøy. Han er rost av dermatologer, barneleger. Hjelper raskt. Forbruket av minimum. Jeg kjøpte etter datteren min, nå er hun 2 år gammel, det er fortsatt en halv boks med mat igjen. Brukes til behandling av bleie dermatitt, for forebygging av påføring under bleier. Når en allergisk reaksjon har manifestert seg etter nyttårsferien med appelsiner. I 3 dager etter utslett var det ingen spor. "

Veronica:

"Allergier dukket opp på fingrene. Hva er egentlig vanskelig å si. Jeg foreslo - på vaskemidler. En dermatolog foreskrev antiallergisk salve for meg. Effekten var imidlertid midlertidig, kunne ikke bli kvitt problemet i nesten 2 år. Etter å ha brukt Sudocrem-allergi forsvunnet om 3 dager, returnerte aldri. Verktøyet er dyrt, men brukt mer på forskjellige salver, til det ble funnet effektivt. Alt er relativt. "

håper:

"Kremet hjalp med atopisk dermatitt. Problemer med allergiske utslett begynte hos et barn fra 2 måneder. Så ble det verre. Mange forskjellige rusmidler prøvde. Sudokrem ga oss kjent sykepleier. Har prøvd. Og etter 4 dager så jeg betydelige endringer. Med dette stoffet går dermatitt raskere, vises mindre ofte. Og det er ikke så dyrt i forhold til andre antiallergiske stoffer. "

Sudokrem krem

Innhold [skjul]

Sudokrem - et verktøy som gjelder dermatotromny kremer. Sudokrem begrunner bruken til behandling av mange problemer i huden, egnet for voksne og til og med nyfødte.

Denne kremen tilhører helbredende kremer - den har mange gunstige egenskaper: antibakteriell, antiinflammatorisk, antisvamp, adsorbent og astringent. Sudokrem helbreder perfekt sår og lindrer smerter, eliminerer kløe og tørker huden. Bruk dette verktøyet direkte til de berørte områdene eller som et forebyggende tiltak på problemområder.

Sudokrem: instruksjon

Drogen Sudokrem anbefales for behandling av følgende hudproblemer:

 • Sudokrem for nyfødte brukes som forebygging av bleie dermatitt, samt behandling av bleieutslett og hudutslett. Barneleger anbefaler at du bruker sudokrem under en ble fra den første dagen i livet, fordi den er perfekt beroliger huden, beskytter den delikate huden på barnet og reduserer betennelse. Sudokrem er ideell for spedbarn - det har allergifremkallende egenskaper. Når huden påføres Sudokrem danner en film som hindrer kontakt med fuktighet og forårsaker irritasjon. Også for forebygging og behandling av bleie dermatitt, anbefaler vi Bepanten krem.
 • Sudocrem for akne er en effektiv krem ​​for akne, akne og andre utslett. Svært ofte anbefaler dermatologer å kjøpe Sudocrem for behandling av ulike utslett på huden. På grunn av den spesielle sammensetningen og egenskapene til dette verktøyet kan du tørke eksisterende kviser og gjenopprette skadet hud. Tørking, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper av sudokrem gjør det mulig å normalisere funksjonaliteten i huden, desinfisere den og eliminere ulempene ved problemhud.
 • Sudokrem fra bleieutslett og bedsores er effektiv for sengepatienter, overvektige mennesker. Verktøyet vil forhindre betennelse i huden og eliminere irritasjon.
 • Sudocream kan brukes til å helbrede overfladiske sår, slitasje og kutt.
 • Sudokrem dermatitt er foreskrevet for behandling av dermatoser av ulike etiologier, i tillegg til eksudative sår og solbrenthet.
 • Sudokrem frostbit 1 grad - egnet for beroligende hud, helbredende rødhet og irritasjon forårsaket av dårlig vær. Det er imidlertid best å velge en krem ​​for kaldt og dårlig vær, noe som vil forhindre frostbit og beskytte huden din.

Sudocrem: søknad


Sudokrem skal brukes topisk, påføres direkte på såret eller skadet hud. For forebygging brukes krem ​​på hud som er utsatt for negative effekter. Påfør krem ​​skal være et tynt lag, jevnt fordelt det.

Hvis legen ikke har foreskrevet en hyppighet av bruk, gjelder sudokrem 4 til 6 ganger om dagen.

Bruk kremet i alle aldre - sudokrem egnet for barn og voksne.

Sudocrem: sammensetning


Som en del av Sudokrema er det nåværende sinkoksid, som har en tørkeeffekt. Sink absorberer og strikker huden, reduserer betennelse og eliminerer irritasjon på huden.

Lanolin i sammensetningen av Sudokrem lindrer og myker huden, og danner også en beskyttende lipidbarriere som ikke slipper fuktighet gjennom.

Benzylbenzoat gjenoppretter huden, fornyer skadede hudceller og akselererer veksten.

Benzylalkohol virker som et antiseptisk middel i kremen. I tillegg eliminerer det irritasjon og lindrer smerte.

Benzyl zinnamat - har antibakterielle og antifungale egenskaper.

Omtrentlig pris Sudokrema: 300 rubler.

Sudokrem ansikt

Medikamentet Sudokrem (Sudocrem) er et svært effektivt, fettete stoff designet for å behandle utslett, bleieutslett, sengetøy. På grunn av sin antiseptiske egenskaper, har den nylig vært vellykket brukt til å behandle akne.

Sammensetning og virkningsmekanisme for Sudocrem

Sudokrem har uttalt antiinflammatoriske, antibakterielle, antifungale egenskaper. Vellykket behandling av akne med dette stoffet skyldes sammensetningen av hovedkomponentene:

 • Sink oksid. Den har antiseptisk, antiinflammatorisk, tørkende effekt. Ved påføring på den berørte huden, reduseres vevbetennelse.
 • Lanolin. Den har en beroligende og beroligende effekt.
 • Benzylbenzoat. Fremmer helbredelse av de berørte områdene, stimulerer restaureringen og forbedringen av cellevekst i det øvre lag av huden - epitelet.
 • Benzyl tsinnamat. Antifungal, antibakterielt middel.
 • Benzylalkohol. Lokalt anestetikk. Avlaster irritasjon.
 • Også, som basis for hjelpestoffer og luktstoffer, inngår følgende komponenter i sammensetningen av Sudocrem: destillert vann, paraffiner, syntetisk voks, sorbitol, linalylacetat, lavendelolje. Sitronsyre og propylenglykol brukes som antioksidanter.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Sudokrem tolereres generelt godt. Men i tilfelle overfølsomhet overfor noen av komponentene som utgjør produktet, kan ikke legemidlet brukes. Svært sjelden kan det forekomme utslett, rødhet eller kløe. Med slike manifestasjoner av allergi, bør du slutte å bruke krem ​​og konsultere lege. Det er også viktig at stoffet har bestått kliniske studier og anbefales også til spedbarn med bleie dermatitt. Videre avslørte ingen kliniske kontraindikasjoner til bruk av stoffet under graviditet.

Instruksjoner for bruk og forholdsregler

Foreslått sudokrem kun for ekstern bruk. En liten mengde medikamentet påføres i sirkulære masseringsbevegelser til problemområdet i huden. Deretter bør du vente 1 -2 minutter til krem ​​er absorbert og en merkbar gjennomsiktig film dannes på huden. Fjern overflødig krem. Ved påføring krever kremen litt forsiktighet. Ved kontakt med øyne eller slimhinner, skyll straks det berørte området med rikelig med vann. Kremet kan påføres over natten. Den resulterende beskyttelsesfilmen tillater ikke å få skitne klær og sengetøy.

Tilleggsinformasjon

Sudokrem er tilgjengelig i krukker på 60 og 125 gram, dispensert på apotek uten resept. Opprinnelsesland - Irland. Den kan lagres i romforhold opptil 5 år.

Det er viktig! Før du bruker legemidlet, må Sudokrem konsultere legen din! Ikke selvmedisinere!

Flere Artikler Om Typer Acne