Tilstanden til huden til en person sier mye: om hans livsstil, helse, tro og ideologi. Den vakre halvdelen av menneskeheten nærmer seg spesielt nøye spørsmålet om tilstanden til sin egen dermis. Det er sannsynligvis umulig å møte en kvinne som ikke ville ha drømt om å ha perfekt glatt, elastisk hud uten noen feil. Nye mumier er ikke noe unntak. Bare ofte på grunn av en liten baby må du ofre den veldig ideelle kroppsoverflaten. Etter fødselen av babyen opplever kvinner ofte tørr hud. Det er viktig å forstå hvorfor dette skjer.

Årsaker til tørr hud etter fødsel

Tørrhet i hele kroppen i postpartumperioden er hovedsakelig forbundet med drastiske endringer i hormonnivået. På denne tiden hos kvinner er det en kraftig reduksjon i produksjonen av hormonet østrogen i kroppen, hvorav mengden direkte påvirker tilstanden til huden. En annen vanlig årsak er utilstrekkelig omsorg for din egen kropp. Alle nye mammaer glemmer å tilbringe tid til seg selv, elskede. Huden mottar ikke riktig pleie etter fødselen og begynner å tørke ut. Hvis du gir minst tjue minutter om dagen for å bruke en rekke kremer, skrubber og lotioner, vil tilstanden til dermis bli betydelig bedre.

Blant de faktorene som påvirker tilstanden til det ytre skallet i kroppen, merker mange eksperter avitaminose, som ofte følger med kvinner i postpartumperioden. Under graviditeten er kroppen konfigurert utelukkende for å gi fosteret alt som er nødvendig, så det mest nyttige går til barnet. Etter at krummen dukker opp, endres situasjonen ikke. En kvinne prøver å berike kostholdet med næringsrik mat, men alle essensielle vitaminer og sporstoffer går inn i morsmelk. Derfor, hvis legen foreskrev opptak av spesielle midler, så kan du ikke nekte dem.

I tillegg tørker overflaten av kroppen ut av mangelen på væske som folk drikker. For ammende mødre er dette mer relevant enn for alle andre. For å opprettholde balansen er det nødvendig å bruke minst to liter væske per dag. Dette kan være vanlig vann, compotes, hjemmelagede fruktdrikker og juice, te.

Hvorfor tørr hud i ansikt og kropp etter fødsel?

Huden er det største menneskelige organet. Det beskytter oss mot miljøpåvirkning og beskytter organer og vev mot skade. Huden skal være elastisk og elastisk, bare i dette tilfellet vil den utføre sine beskyttende funksjoner i sin helhet. Etter fødselen blir huden til unge mødre ofte tørr og livløs. Tilstanden av huden forverres, noe som ikke bare fører til tap av skjønnhet, men forårsaker også mye uleilighet og ubehag. Hvorfor tørk huden etter fødselen?

Grunner til endring

Hovedårsaken til endringer i tilstanden til huden etter fødselseksperter tror på ustabilitet av hormonelle nivåer. Etter fødselen av en baby, blir produksjonen av hormonet østrogen kraftig redusert i mors kropp.

Det er dette hormonet som er ansvarlig for elastisitet, elastisitet og sunt utseende av en kvinnes hud.

En ekstra årsak til tørr hud er utilstrekkelig omsorg for ansiktet i postpartumperioden. Mange unge mødre glemmer bare seg selv med fødselen av et barn. Dette kan forstås, konstant trøtthet, ubehag og mangel på tid, bidrar ikke til skjønnhetsøkter i det hele tatt. Men du trenger bare å trekke deg sammen og gi helsen din 10 - 15 minutter om dagen.

Også, postpartum avitaminose kan være en årsak til tørr hud. Under graviditeten gir kvinnens kropp hele tilførsel av vitaminer og sporstoffer til den voksende babyen. Mamma foreskrev spesielle vitaminkomplekser som kompenserer for tap av vitaminer. Etter krummens fødsel slutter mange kvinner å drikke disse vitaminene, noe som umiddelbart påvirker tilstanden til huden. I dette tilfellet må du forstå at kroppen av mødre under amming fortsetter å jobbe i form av å gi barnet det mest verdifulle. Av denne grunn blir vitaminer fra mors kropp nå levert til melk, og uten at de er tilstrekkelig og rettidig påfylling, kan ikke bare moren, men også barnet lide.

Mangel på vann kan også føre til tørrhet i huden på hender, føtter og ansikt. På dagen for normal vannbalanse i kroppen må du drikke minst 2 liter vann. Dette gjelder spesielt for ammende kvinner.

Tørr hud av kvinner etter fødsel gir mange unge mødre, men med riktig omhu kan du raskt gjenopprette helsen og skjønnheten i ansiktet og kroppen. For å få god kosmetikk av god kvalitet.

Tegn på endring

Mange kvinner klager på at deres hud har forverret seg betydelig etter fødselen. Ansiktet skreller av, kløe og følelse av tetthet vises, hudfarge blir grått og uattraktivt. I denne situasjonen er det svært viktig å ta hensyn til hudproblemer til tiden. Lette forstyrrelser i cellebalansen i epidermis kan korrigeres av deg selv hjemme.

Hvis årsakene til tørr hud er hormonelle forandringer, må du vente noen måneder.

I løpet av denne tiden vil hormoner gjenopprette, og hudproblemer vil passere på egen hånd.

Termen utvinning hormonell bakgrunn er individ.

Du bør imidlertid ikke stole bare på mors natur og ikke noe annet å gjøre. Hver kvinne kan hjelpe seg selv. I de første dagene etter uttømming fra barselshospitalet, begynn å ta vare på huden hjemme.

5 regler for sunn hud

 1. Sunn søvn. I drømmen starter vår kropp en serie prosesser som gjenoppretter skadede celler. Kvinner etter fødsel trenger nok søvn til å komme seg fra tidligere graviditet og fødsel. Søvn skal vare minst 8 timer. Hvis du ikke sov nok i løpet av en natts søvn, gå deg til sengs om dagen mens babyen sover også.
 2. Sunn mat. Et balansert kosthold rik på vitaminer og mikroelementer vil bidra til å få helse og skjønnhet. Spis flere grønnsaker og urter, inkludert fisk, kjøtt og sjømat i kostholdet ditt. Ikke glem om tilstrekkelig bruk av vann.
 3. Fukte. Pass på å bruke hudfuktere. Kast sminkeprodukter. På lekebordet av unge mødre kan bare presentere medisinsk kosmetikk fra naturlige ingredienser. Et utmerket middel for å fukte huden er en agurkmaske. Du må ta en liten agurk, gni den på en fin rist og distribuere den på ansiktet ditt. Etter 25 minutter, vask av masken med avkok av toget. Denne masken fukter raskt tørr hud. Bruk oppskriften kan være 2-3 ganger i uka.
 4. Frisk luft. Ingenting forvandler en kvinne som å gå i frisk luft. Gå i noe vær, det vil være til nytte for deg og ditt barn. En sykepleier må gå i minst 3 timer om dagen. Når du går, må du flytte. Du kan bare gå gjennom parken med en barnevogn i et rolig tempo. Slike turer vil ikke bare oppdatere huden, men også bidra til å gjenopprette slimheten i figuren.
 5. Power. For at huden ikke skal miste sin ungdom og skjønnhet, er det nødvendig å nærme det med vitaminer og fordelaktige stoffer. For å gjøre dette kan du bruke medisinsk kosmetikk og naturlige masker. Perfekt nærer og fukter huden rømme. Det er nødvendig å påføre en maske med rømme i 20 minutter, og vask deretter avkoket av kamille. Dette verktøyet vil raskt redde deg fra tørt ansikt og gi stråling og helse. Du kan lage og bruke en maske 2-3 ganger i uken før sengetid. I dag, for omsorg for kropp og ansikt, er ulike kosmetikk implementert for unge mødre. Når du kjøper, studer nøye sammensetningen, og gi fortrinn bare til naturlige rettsmidler.

Mottak av vitaminkomplekser

Kroppen til ammende mødre har behov for økt inntak av vitaminer. Dessverre er det nesten umulig å få den daglige prisen på alle nødvendige stoffer fra mat.

For å fylle opp tilførsel av vitaminer, er det nødvendig å ta spesialdesignede vitaminkomplekser til ammende mødre.

De inneholder en balansert mengde alt som er nødvendig for kvinner etter fødsel, vitaminer og mikroelementer.

Men vitaminer kan ikke bare være full, men også på ansiktet. I apoteket kan du i dag kjøpe kapsler av vitamin A og E. Disse vitaminer er gode for tørr hud, myker og nærer den. Også disse vitaminene er ansvarlige for ungdom og forhindre utseendet av rynker i mødre. Hvis huden din har forverret etter fødselen, er det veldig enkelt å bruke disse vitaminene som en maske. Du må ta en gelatinkapsel, pierce den med en nål og bruke oljeaktig væske på et rent ansikt. Prosedyren er ønskelig å gjøre etter å ha besøkt badet, det vil gi dyp penetrasjon av vitaminer. Flush maske er ikke nødvendig. Slike behandlinger kan utføres ikke mer enn en gang i uken. Også nyttig for tørr hud er B-vitaminer og vitamin C.

Når hudpleie i postpartumperioden er det bedre å bruke naturlige masker og produkter. Kosmetikk, selv medisinsk kan forårsake negative reaksjoner i barnet. Du trenger ikke å misbruke de essensielle oljene, det er bedre å erstatte dem med babyolje. Husk at noen kosmetikk inneholder kjemiske komponenter. Hvis huden din skiller seg ut eller har andre problemer, vær oppmerksom på naturens helbredende egenskaper, og du vil definitivt gjenvinne skjønnheten og ungdommen uten å skade den nyfødte.

Hva å gjøre hvis tørr ansikt hud etter fødselen

Etter fødselen, tørr hud i ansiktet: hva skal jeg gjøre? Årsakene til forekomsten? Hvordan løser du dette problemet? Tørr hud er en tynn, elegant hudtype som reagerer med irritasjon på enhver form for såpe. Det krever spesiell omsorg, da uten det er det mange ulemper som forstyrrer den vanlige livsstilen. Denne huden må beskyttes for å forhindre for tidlig aldring, i form av utseendet av tørre rynker. Men for riktig og fullstendig beskyttelse, må du kunne bestemme hudtype.

Hvilken type av huden din

Dens type er avhengig av individualiteten til talgkjertlene, som skiller ut en fet hemmelighet. Denne mengden bestemmer utseendet sitt. Det er: normalt, tørt og fet. I naturen er det fortsatt en kombinasjon eller blandet hudtype. For å bestemme typen av huden din, utfør følgende eksperimenter:

Metode 1: Trykk på fingeren på ansiktets hud med liten innsats. Når flekken varer lenge, er det et tegn på at den er tørr. Hvis du har fet hud, bør den ikke vises i ansiktet i det hele tatt. Saken om et mellomresultat (det ser ut til å være, men det virker ikke), betyr tilstedeværelsen av en kombinert type.

Metode 2: Påfør serviet til nesen, pannen og kinnene. Spor av fett på alle områder av papir indikerer at du er vertinne for fet hud. Deres fravær - du har tørr hud. Hvis det er et spor et sted, er et sted det ingen - huden er kombinert.

Gå tilbake til tørr hud etter fødselen, tørr hud, hvordan å hjelpe deg selv?

Dette problemet står overfor en halvdel av det rettferdige kjønn, som har opplevd all glede av å bære og bære et barn. Oftest, før og etter fødselen, er det en nedgang i mengden østrogen. Dette hormonet er ansvarlig for å opprettholde et sunt utseende og farge. På grunn av mangel på ubehagelige konsekvenser, oppstår det: peeling, tørrhet, kløe, rødhet. Først av alt lider ansiktshuden, da det er færre talgkirtler.

Bortskaffelse av alle fødselsvirkninger er ikke en rask oppgave og krever innsats. Men for å oppnå de ønskede resultatene er det ganske mulig. Vanligvis reagerer kvinnens kropp på sin egen måte, derfor er det umulig å etablere generelle regler. Men det er unntak - det er mat og søvn. Det er disse hovedkomponentene som hjelper til å løse problemer med en kvinnes hud.

Tilbake til mat skal være mat og søvn?

Legene er helt enige om den generelle oppfatningen: riktig ernæring er kilden til løsningen på alle problemer. Bruken av den nødvendige mengden vitaminer, samt makronæringsstoffer som finnes i grønnsaker, frukt, urter og olivenolje. De bidrar alle til forbedring av huden. Det er en anrikning av morsmelk, som er nødvendig spesielt i de første månedene etter fødselen av babyen. Sammen med riktig ernæring, bør du ikke glemme fordelene med vann. Det er nødvendig å bruke en tilstrekkelig mengde slik at kroppen ikke forverres. Det reflekteres primært på ansiktet.

Det er svært viktig for en ung mor å slappe fullt ut for å føle seg frisk og vakker. Den generelle tilstanden til en kvinne er alltid reflektert i utseendet hennes. Derfor, for at tørr hud skal komme tilbake etter fødselen og bli sunn, er det viktig å sove ikke bare om natten, men også om dagen. Det er også viktig å minne om turer i frisk luft. De er nyttige for dere begge.

Det er mange andre måter å kvitte seg med dette problemet på:

 • hud vitaminer;
 • hudhydrering;
 • hud ernæring;
 • hudmassasje.

Som nevnt tidligere, er det først og fremst nødvendig å fylle vitaminene i kvinnens kropp. Apotekene selger nå en tilstrekkelig mengde vitaminkomplekser, så det er mulig å kjøpe det ønskede stoffet.

Følgende vitaminer er populære for tørr hud:

 • fra gruppe A;
 • fra gruppe B;
 • fra gruppe C;
 • fra gruppe E.

De to første typene vitaminer er egnet for stress, og reduserer aldringsprosessen i ansiktets hud. Videre blir vitamin B12 tatt i økt dose. Den tredje typen vitaminer brukes til bedre ytelse av kapillærer og gendannelse. Det siste vitaminet er enten i kremer eller i masker. Du kan søke dem sammen. Det beskytter mot radikaler og forhindrer utseendet av rynker.

Neste er et fuktighetsgivende ansikt. Den systematiske bruk av spesielle kremer, oljer bidrar også til påfylling av hudvæsken. Krem kan brukes som nærende og fuktighetsgivende. Det er nødvendig å bruke dette produktet i henhold til hudtype. For å fukte, kan du bruke følgende hjemmemaske: bland kyllingost, krem, gulrotjuice i like store mengder.

Tilbake til hudens ansiktshud

Om ernæring, kan du snakke lenge. I dette tilfellet er det nødvendig å vurdere de ulike måtene på ernæringen.

Den enkleste måten er å bruke baby krem ​​og smør. I tillegg til disse verktøyene kan du bruke hjemmelagde masker, avkok av urter. Hver av disse væskene helles i sprøytepistolen og sprøytes på ansiktet forsiktig, uten å komme inn i øynene. Denne prosedyren kan utføres gjentatte ganger, spesielt på varme dager.

Et spesielt sted i denne delen er okkupert av masker. Spesielt under graviditet og etter fødsel, trenger huden ansiktsmasker. De mest nyttige masker som har en kollagenblanding. De er praktiske å lage mat hjemme.

For eksempel, for dette kan du bruke:

 • 3 ts olivenolje;
 • 50 gram krem;
 • 0,5 teskje honning;
 • 2 eggeplommer;
 • 0,5 ss glycerin;
 • 1 ss kamferolje;
 • 1 kopp kamille avkok.

Smelte på vannbad, oliven og smør, etter avkjøling, tilsett honning og eggeplommer, og deretter alle andre komponenter. Alt vi blander og får et utmerket verktøy for å fukte og nære ansiktets hud. Påfør på et hvilket som helst passende tidspunkt. Ikke glem at masken påføres ansiktet ikke mer enn 2 ganger i uken, unntatt området rundt øynene. La blandingen stå i 30 minutter, fjern deretter forsiktig med en bomullspute, pass på at du ikke skader huden. På slutten av ansiktet vikle med varmt vann.

Massere enhver del av huden, både ansikt og kropp, har en positiv effekt. Den er fylt med næringsstoffer, fuktet, tar et sunt og vakkert utseende. Spesielt nyttig massasje for tørr hud. I alle fall har det en mykningseffekt, og samtidig endres tilstanden på huden dramatisk.

Det kan gjøres selvstendig, men det er bedre å stole på hendene til en profesjonell. Det er han som vil velge riktig kurs for deg å utføre, med tanke på tilstanden til huden din. Også, han vil bestemme de nødvendige midler for å utføre massasjen.

 • Ikke bruk hudpleieartikler til vask: geler, skum. De fører til ødeleggelse av epidermis. For vask er det bedre å bruke spesielle vaskemidler: en melk som inneholder umettede fett og kremer for å fjerne sminke. Bruk disse preparatene, vask, behandle deretter med en tonic for en gitt hudtype. Gunstig effekt på tørr huddeksler av urter: kamille, calendula. Deres forberedelse tar ikke mye tid: ca. 15 minutter.
 • Ikke bruk petroleums gelé, ceresin. De kan skade sunn hud, for ikke å nevne problemet. Disse stoffene skaper en barriere i form av en film og forstyrrer gjenopprettingsprosessen.
 • Alle midler, som skrubber, filmmasker, påvirker det øverste laget av huden skadelig og skader den. Derfor bør de utelukkes.

  Hovedoppgaven mot eieren av tørr hud er å gjenopprette lipidbarrieren ved å beskytte huden mot negative ytre faktorer.

  De første 3-4 ukene etter fødselen vil være de mest kjedelige for deg, og du vil ikke være i stand til å ta vare på deg selv. Derfor, på dette tidspunktet å ta vare på tørr hud, bruk essensielle oljer. De kan brukes til massasje. Og ikke glem å fjerne sminke fra ansiktet, hvis du setter det.

  Du kan selvstendig forbedre tilstanden til ansiktet ditt. Men det er tilfeller når man ikke kan gjøre det uten hjelp av spesialister. Deretter bør du kontakte skjønnhetssalongen, hvor kosmetologen skal gjennomføre det nødvendige velværekomplekset for deg.

  Sprukket og flakket tørr hud etter fødsel: hva skal jeg gjøre?

  Et ansikt under graviditeten imponerer vanligvis med glatthet og utstråling. Men etter fødselen av barnet forsvinner disse fantastiske egenskapene ofte, og det er et slikt problem som veldig tørr hud etter fødselen. Hvorfor skjer dette og hvordan skal du ta vare på deg selv i denne perioden?

  Vakkert hår, sterke negler er noe som fremtidige mødre ofte ikke kan skryte av. Slike vanskeligheter oppstår på grunn av virkningen av hormonet østrogen i kroppen av en gravid kvinne. En av dem er veldig tørr hud etter fødselen, og selv om tilstanden til huden vanligvis bør stabiliseres flere måneder etter at barnet er født, bør du vite hvilke endringer du venter på og hvordan du skal håndtere dem.

  Problemer og kamp med dem

  Epidermis etter fødselen blir tynnere og er mer følsom enn når du venter på en baby. Kvinner som har hatt fetere derma før de blir gravid, kan klage på at det har blitt tørrere eller omvendt.

  Selv om du kanskje ikke kan bruke noen av måtene å bekjempe betennelse mens du mates, har du fortsatt rettsmidler for mødre i det medisinske arsenalet. Noen problemer som forårsaker tørr hud kan korrigeres av deg selv, men for å bekjempe andre, bør du besøke en lege.

  Hva om du ikke kan ta noen muntlig medisinering mens du ammer? Bruk akne-kosmetikk, helst de såkalte dermo-kosmetikkene fra apoteket, som bryr seg og tørker de betente områdene. Ikke klem pustler! Dette øker bare spredningen av purulent akne.

  Under fôring er prosedyrer i skjønnhetssalonger upraktiske, med unntak av microdermabrasion.

  misfarging

  Ansiktshuden blir misfarget under svangerskapet, hovedsakelig på grunn av hormonelle overfall og dårlig beskyttelse mot UV-stråler. Du kan bruke full solbeskyttelse (SPF 50), spesielt om sommeren, samt anti-bleking apotek kremer.

  Hvis det til tross for dette ikke forsvinner stedene innen ett år (med riktig kroppsfunksjon, i løpet av denne tiden må den helt gjenopprettes), kontakt din hudlege. I 95% av tilfellene kan misfarging bli fjernet hjemme, men behandling er dyrt, for det meste spesielle scrubs. Gjenopprettingsprosessen varer nesten to år.

  Atopisk dermatitt

  Ansiktets hud etter fødsel tørker, flager, kløe og rødhet, det er også mulig å klage på tørre albuer og knær etter fødsel, og spesielt hender, fordi de ofte kommer i kontakt med vann og rengjøringsmidler. Behandling av atopi er lang, da for mange reseptbelagte legemidler ikke kan brukes under fôring.

  Intensiv bruk av fuktighetsgivende kroppslotion, innen noen uker etter fødselen, vil bidra til å gjenopprette elastisitet og elastisitet raskere.

  Hvis hendene tørker, så vel som tørre albuer og knær etter fødsel, unngå kontakt med vann og bruk hansker når du vasker eller vasker rensing av huset. Velg skånsom vask og vaskemidler (helst såkalte grå såper, vaskevæsker) og smør hendene med kremer etter kontakt, og hvis huden på fingrene dine sprekker, så vil den passere etter behandling. Det er å foretrekke å bruke bare en krem ​​designet for symptomer på atopi.

  1. Fra serien, kamille og calendula gjør decoctions og tinkturer, vil de gi deg et sunt utseende.
  2. Påfør persille, agurk, sitron og kefir i form av masker, de eliminerer pigmenteringen.
  3. Med utvidede porer, vaskes det regelmessig kun med kaldt vann.
  4. Å vandre i friluft og vitaminer vil raskt gjenopprette elastisitet og sunn farge.

  Hvis du følger disse tipsene, vil du for alltid glemme hvilke tørre hender er.

  rasjon

  Her er prinsippene for dietter som forbedrer utseendet. Prøv dem.

  Tørking ut

  Når huden skiller seg ut, er rå frukt og grønnsaker gunstige, da de fremmer fasthet og elastisitet. Spis mat som er høy i vitamin A (for eksempel aprikoser, gresskar, gulrøtter), E (mandler og nøtter, oljer: soya, solsikke, canola), D (laks, tunfisk, sild, makrell, lever, egg, melk) og EFA (fisk, olje).
  Kvelden primroseolje anbefales, som forhindrer tørking.

  misfarging

  Vises når en lidelse av hormoner forbundet med graviditet, slik at dietten kan bidra til å kompensere effektene. Velg mat som er rik på vitaminer A, D, E og C. Sistnevnte finnes i sitrusfrukter, kiwi, ananas, jordbær, brusselspirer, kål, løk, spinat, brokkoli, grønne erter, asparges.

  Spis zinkrik mat (kjøtt, fisk, sjømat), fullkorn (fullkornsbrød, bokhvete, brun ris), gresskarfrø. B-vitaminer, som inkluderer brokkoli, solsikke og soyabønner.

  Tørr hud etter fødsel: hvorfor det er skallet og sprukket, hvordan du gjenoppretter skjønnhet og attraktivitet

  Moderskap er den vakreste tingen i en kvinnes liv. I påvente av barnet bryr den fremtidige mor seg selv og venter på fødselen til babyen, som et mirakel. Men ofte blir denne glede overskygget av det faktum at etter fødselen, endres mors hud, den blir tørr, blabby. Sykepleiere er mer utsatt, men de kan klare seg selv ved å følge enkle regler og utvikle nye vaner.

  Årsaker til tørr hud i postpartum

  Uten overdrivelse endrer graviditet og fødsel i stor grad en kvinne psykologisk og fysisk. De mest merkbare eksterne endringene er tørr hud. Bare ved å identifisere årsaken, kan du forbedre situasjonen og returnere det blomstrende, velpleide utseendet til kvinnen.

  1. Hormoner. Etter graviditetens endring, endres kvinnens hormonelle bakgrunn, spesielt hvis hun bestemmer seg for å amme. Tørrhet observeres på hele kroppen: oftest på hender, ansikt, føtter. Balansen av hormoner gjenopprettes på alle forskjellige måter, noen ganger kan denne prosessen bli forsinket opptil flere måneder eller mer.
  2. Vitaminmangel. En gravid kvinne trenger å øke mengden vitaminer, så hun bruker mye frukt og grønnsaker. Ved fødselen til et barn og begynnelsen av amming, endres kostholdet, mange produkter blir forbudt. Det er i denne perioden med justering at tørr hud oftest observeres etter fødsel.
  3. Mangel på vann. Under graviditeten akkumulerer kroppen en stor mengde fuktighet. Fostervann utgjør størstedelen av abdominalvolumet. Etter fødselen utskilles alt væsken fra kroppen veldig raskt. Tørr hud når amming oppstår på grunn av at melk trenger mye væske, og kvinnen har ikke forandret drikkegruppen og har ikke justert den til fôring.

  De første nettmødrene er ofte søvnløse. Barnet vender bare opp og ned, og mamma kjører allerede mot ham og som følge av dette får man ikke nok søvn. Slike endringer i den daglige rutinen påvirker ikke på sitt beste.

  Hvorfor skreller huden på ansiktet etter levering?

  Endringer i huden på hele kroppen er ikke like merkbare som i åpne områder. Så ofte blir nymynte mammaer bekymret for tørrhet og flak på ansiktets hud. Huden på ansiktet er mer følsom overfor ekstreme temperaturer, lavere luftfuktighet og andre uønskede miljøfaktorer. Tørrhet er forårsaket ikke bare av mangel på vann, vitaminer eller hormoner, men også av feil omsorg. I forbindelse med fødselen til babyen, er det mindre tid igjen for seg selv og ansiktets hud mottar ikke tilstrekkelig oppmerksomhet. Peeling og tørrhet kan oppstå etter plutselige temperaturendringer, for eksempel hvis mamma ofte går utendørs i den kalde årstiden, men ikke bruker en beskyttende krem.

  Hvorfor etter fødselen blir huden av hender tørr

  En annen åpen del av kroppen som ofte tiltrekker seg oppmerksomhet er hendene. Årsakene til tørrhet i huden her er også mange, og selvfølgelig er de tre viktigste ikke utelukket. En nyfødt baby krever hyppig omsorg, moren har mer kontakt med vann, og som et resultat tørker hendene mer. Hyppige vasker og rengjøring av huset uten bruk av hansker, forbedrer ikke tilstanden til huden og bidrar til tørking. Med mangel på omsorg og vitamin A i kostholdet etter fødselen, opptrer huden på fingrene og sårene.

  Hva å gjøre hvis huden etter levering er veldig tørr

  Å forstå årsakene til tørre hender kan konkluderes med hvordan man får kvitt dette problemet.

  En god søvn, et balansert kosthold og vannbalanse vil bidra til å gjenopprette og vedlikeholde skjønnheten og friskheten i huden etter fødsel.

  En ung mor trenger å sove minst 8 timer om dagen. Det er mulig å dele en drøm til natt og dag, i henholdsvis 6 og 2 timer. Hvis et barn er veldig rastløs, bør du spørre din far eller slektninger om muligheten til å sove fredelig om ettermiddagen i 1-2 timer.

  En ammende mor må drikke minst 2 liter væske, slik at det er nok for kroppen og for melk. Hvis du nekter å amme, kan du drikke vann så mye du vil, og ikke overholde en så streng rammeverk. Det anbefales å drikke rent, filtrert vann ved romtemperatur og unngå å drikke sterk kaffe, te med mye sukker.

  Neste ting er ernæring. Etter resept av en lege er det viktig å ikke glemme å konsumere en tilstrekkelig mengde fiber og protein. Grønnsaker, kjøtt og egg må være til stede i postpartedietten. Å spise sjømat, fisk og frukt vil hjelpe til med å fylle mangel på vitaminer og forbedre tilstanden til huden på hendene.

  Når amming er viktig for å overvåke barnets reaksjon på et bestemt produkt, og når en allergisk reaksjon oppstår, eliminerer den, erstatter den med en annen som er like i egenskaper. Bruk av multivitamin komplekser designet spesielt for mødre vil i stor grad legge til rette for valg av mat.

  Å velge kremer og oljer for tørr hud etter fødsel, er det nødvendig å velge et valg til fordel for mer naturlige produkter uten dufter. I postpartumperioden, når barnet er svært lite, vil det være ideelt å bruke barns allergivennlige kremer og oljer for hele kroppen. Rengjøring og vasking bør bare gjøres med hansker for å beskytte delikate hender. Hyppige turer er nyttige ikke bare for babyen, men også for moren. Frisk luft har en positiv effekt, ikke bare på tilstanden av huden, men på hele kroppen, og fysisk aktivitet bidrar til å holde kroppen i god form.

  Tørr hud etter å ha født hva de skal gjøre

  jenter, takk alle sammen :)

  Jeg har egentlig ikke etter fødselen, men like før "før" tørket huden.
  Sanosan-midler hjalp

  og sanosan - hvilken krem ​​spesifikt? Jeg brukte kremet til strekkmerker, veldig fornøyd - det er ikke en eneste strekk

  Det samme! Ja, og vi fødte deg, som jeg ser, en dag :))
  Jeg startet dette ikke så lenge siden. Væske forbruker mye, og uansett! : 091:

  Ja, jeg også, ikke så lenge siden. Jeg drikker for mye, men det hjelper litt.

  likevel, etter min mening ble du født en dag tidligere :) vi er 4, og du er 3 hvis du ser på ticker :)

  Ja, jeg også, ikke så lenge siden. Jeg drikker for mye, men det hjelper litt.
  likevel, etter min mening ble du født en dag tidligere :) vi er 4, og du er 3 hvis du ser på ticker :)
  Ahh, vel, forskjellen er liten :)

  Men hva å gjøre med tørrhet - jeg vet aldri! Tilsynelatende er dette bare etter at GW vil passere. Sammen med akne i ansiktet og med full Achtung på hodet! : 010:

  Ahh, vel, forskjellen er liten :)

  Men hva å gjøre med tørrhet - jeg vet aldri! Tilsynelatende er dette bare etter at GW vil passere. Sammen med akne i ansiktet og med full Achtung på hodet! : 010:

  ja :) pimples i ansiktet som jeg allerede hadde glemt hvordan de ser ut, dukket opp.. Jeg holder stille om hodet mitt.. frykt og uhoss :)) :)) :))
  Vel, ikke tankene, la oss sette oss i form av litt :)

  Er det virkelig? Hvis ja, da vil jeg ikke bade
  Nå har jeg bare slike tanker.
  HÅR: eller "slikke" i høye halen og hell lakk, type og det skal være: 008: eller barbere skallet :))
  FACE: Påfør tonn med overskrift, deretter pulver. Eller legg en maske på ansiktet ditt og ikke vis det til noen til slutten av GW: 001:
  HUD: Daglig helle olivenolje, du ser vil hjelpe :)

  Jeg håper sterkt at det er ekte :) ellers blir det veldig vanskelig :)

  du er heldig med håret.. men jeg har en slik lengde at jeg ikke slikker eller gjør noe i det hele tatt, også fra en musrot, så rød, så en gul blond :) uhoss :) Jeg venter når jeg kan sitte normalt - og til salongen: ) kjøre :)

  Jeg har aldri møtt dette problemet, men jeg har født her og nå... Huden på kroppen tørker og flager.. Elbuene og knærne gjør seg enda skadet når du hviler på dem. Fortell meg hva du kan gjøre med det, bruk olje og fuktighetskrem - det hjelper ikke: (

  samme problemer var, ingen kremer hjulpet, kun kortsiktige effekter, nylig satt i badehuset, slik som en baby, myk, glatt. og tørrhet er gått, trenger ikke mer krem.

  Hvordan endres huden etter fødselen (forsiktighetsegenskaper)

  Hvis du leser denne artikkelen et par måneder etter fødselen, vet du allerede hva som skjer med huden etter graviditet. Selv om noe går galt, ikke bekymre deg: med riktig omhu, vil første gang være bra.

  • Hudproblemer etter fødsel
  • Pigment flekker
  • Tørr og irritert hud
  • Strekkmerker (strekkmerker)
  • Egenskaper av hudpleie
  • Fungerer abdominal hudpleie
  • Øvelser for å stramme huden etter fødsel
  • Hårtilstand i postpartumperioden
  • Kosmetiske prosedyrer for hudpleie
  • Kosmetiske produkter

  Hudproblemer etter fødsel

  Etter fødselen blir huden utsatt for tørrhet. © iStock

  Under graviditeten blir stress ikke bare av deg, men også av huden din. Du vil ikke misunne henne: hormonelle endringer gjorde hver celle arbeid i henhold til nye regler. Og ofte klarte ikke huden. bevis:

  økt tørrhet eller omvendt uvanlig fettinnhold;

  strekkmerker på hofter, mage og bryst;

  problemer med håret (ja, hodebunnen fikk også).

  Pigment flekker

  Generelt kan pigmentering forstyrre i alle aldre. Og i den tredje trimesteren av graviditeten, vises den såkalte "masken av gravide", eller chloasma, ofte på ansikt, nakke og décolleté. Dette skyldes økte nivåer av østrogen og progesteron som kreves for fødsel og amming. Disse hormonene fremkaller forbedret produksjon av melanin, som farger huden i en lysebrun farge.

  På bakgrunn av hormonell restrukturering er pigmentsystemet arbeidet forstyrret, melanin distribueres ujevnt.

  Den skyldige av pigmentering kan også være en mangel på visse stoffer:

  vitamin B og C;

  Tørr og irritert hud

  Etter fødselen er huden ofte utsatt for tørrhet og irritasjon. Dette er normalt. Før fødselen er alle kroppens krefter rettet mot å bære barnet, fungerer det hormonelle systemet aktivt. Etter fødselen reduseres østrogenproduksjonen.

  Huden holder ikke opp med slike endringer og er ansvarlig for tørrhet, irritasjon. Plus, søvnløse netter - noe som betyr at hormonet for søvn og sirkadiske rytmer av melatonin, som også er ansvarlig for å beskytte mot stress og for tidlig aldring, produseres i utilstrekkelige mengder. Som et resultat oppstår hudproblemer.

  Strekkmerker (strekkmerker)

  For å unngå utseende av strekkmerker på huden, bør du ta vare fra de første dagene av svangerskapet. © iStock

  En av grunnene til dannelsen er hormon progesteron. På den ene siden er det umulig å bære et barn uten det (det har en avslappende effekt på glatte muskler, beskytter livmoren fra tonen). På den annen side svekker progesteron bindevevet til dermis. Som følge av dette holder huden ikke den voksende magen og brystet, kollagenfibrene og elastingraven, strekkmerker vises.

  Egenskaper av hudpleie

  Ved hudpleie, følg den vanlige ordningen: rensing, toning, fuktighetsgivende, ta hensyn til hudtype og eksisterende problemer. Det eneste som er verdt å konsentrere seg om spesielt i postpartumperioden, er forbedret UV-beskyttelse.

  Gå en tur, ikke glem kremet med SPF, selv om vinteren.

  Fungerer abdominal hudpleie

  Stretching er bedre å forebygge (ved hjelp av forebyggende tiltak) enn å bekjempe dem etter fødsel. Men selv om de dukket opp, vil kosmetikk bidra til å gjøre strekkmerker mindre merkbare hvis det brukes jevnlig etter fødselen av en baby.

  Egnede kremer med tett tekstur og sammensetning, som inkluderer:

  Øvelser for å stramme huden etter fødsel

  Trening øker hudens elastisitet og hjelper kroppen til raskt å gjenvinne tapte former. Det er sant at aktiv fitness ikke anbefales de første to månedene etter fødselen.

  For magesmerter

  Sett håndflaten på magen din.

  Begynn å puste aktivt: en sterk inhalere gjennom nesen, en sterk puster ut gjennom den åpne munnen.

  På puster, prøv så mye som mulig å trekke i magen. Hjelp deg selv for hånd.

  Gjenta først 5-7 ganger, gradvis når 20-25 ganger. Gjør tre gjentakelser.

  For rumpemuskler

  Sitte på en seng eller stol, spenne og slapp av muskler i baken og bekkenbunnen.

  Gjenta 10-15 ganger. Lag 3 sett.

  Denne øvelsen kan bare gjøres hvis du ikke har sømmer.

  For bena

  Sitt med ryggen rett.

  Spre dine hæler fra hverandre.

  Trekk tærne først bort fra deg, så mot deg.

  Gjenta først 5-7 ganger, gradvis når 20-25 ganger. Lag 3 sett.

  Hårtilstand i postpartumperioden

  Økt hårtap etter fødsel er normalt og kan vare fra 2 til 6 måneder. Det hormonelle systemet går gradvis tilbake til sin normale modus, nivået av østrogen reduseres, noe som påvirker hårets tilstand.

  Ikke bekymre deg - samtidig med tap av gammelt hår begynner aktiv vekst av nye.

  Kosmetiske prosedyrer for hudpleie

  Umiddelbart etter fødselen er det bedre å begrense den vanlige kosmetiske pleie. © iStock

  Selvfølgelig vil jeg raskt ta ansiktet og kroppen i rekkefølge, men i de første månedene etter fødselen, er det bedre å begrense den vanlige kosmetiske pleie. Og bare etter fullførelsen av amming - seriøst tenk på prosedyrene som tilbys av moderne kosmetikk.

  Mesoterapi: Cocktailer basert på vitaminer, peptider, hyaluronsyre, leveres ved injeksjon i huden. De gjenoppretter fuktighetsbevarende barriere og hydrobalanse, og som følge av hvilke fine rynker blir glatt, ser huden frisk og strålende ut.

  Laser terapi bidrar til å redusere utseendet på strekkmerker. Ganske smertefull, men effektiv prosedyre.

  Kryolipolyse gjør det mulig å kvitte seg med fettfeller. Problemområdet er utsatt for kaldt i en time, fettcellene blir ødelagt.

  Peeling er en sikker måte å gjøre huden jevnere og glattere, og huden er vakker.

  Kosmetiske produkter

  Fuktighetsgivende ekspert fuktighetskrem, L'Oréal Paris

  Takket være tokoferol, mandel og kameliaoljer, myker det huden og kjemper mot oksidativt stress.

  Krem for området rundt øynene og leppene Ultime8, Shu Uemura

  Formel med oljer nærmer huden, jevner overfladiske rynker.

  Kroppsbekreftelse Stretch Oil, Biotherm Body Oil

  Det forbedrer hudens tilstand, gjenoppretter elastisiteten og fastheten. Påfør etter en dusj, spesielt oppmerksom på problemområder som er utsatt for strekk.

  Fastkjørt kroppsmelk "Ultra-elastisitet", Garnier

  Det gir huden av kroppens elastisitet og tone på grunn av virkningen av ekstrakter av grapefrukt, kiwi og eple. Den inneholder også koffein, kjent for sin dreneringseffekt.

  Hvordan bryr seg om hud etter fødsel

  Graviditet og fødsel av et barn - et alvorlig stress for den kvinnelige kroppen, som ofte fører til forverring av huden etter fødsel. Problemene som er vanlig blant nyfødte kvinner, inkluderer bløtende mage, strekkmerker og tørr hud. Det er selvsagt ikke alltid mulig å kvitte seg med alle post-partumendringer i huden, men det er ganske realistisk å redusere manglene til et minimum. Hvordan ta vare på huden etter fødsel, for å gjenopprette friskheten og renheten i ansiktet, glattheten og elastisiteten i kroppen, samt stram magen og bli kvitt strekkmerker? Dette vil bli diskutert i denne artikkelen.

  Som regel er kroppen til hver kvinne individuell, slik at du ikke kan snakke om spesifikk, vanlig for all nødvendig tid for å gjenopprette tilstanden til huden. Ernæring og søvn er de to hovedkomponentene i kampen for skjønnheten i huden etter fødsel. Eksperter anbefaler at unge mødre sover ikke bare om natten, men også om dagen, med barnet. Riktig ernæring, nemlig å spise mat som er høy i vitaminer og mineraler, hjelper ikke bare å gjenopprette huden, men gir deg også muligheten til å gi barnet ditt det mest verdifulle produktet i de første månedene av sitt liv - brystmelk.

  Vi gjenoppretter huden på magen etter fødsel

  Et av de viktigste problemområdene for unge mødre er huden på magen etter fødsel. Ingen av kvinnene som fødte, forventer at hennes flate mage blir så saggy og flabby. Det er ingen hemmelighet at mange mennesker panikk, frykter at de aldri vil kunne gjenopprette sine gamle former, sette på favorittemnet og se på stranden i en bikini badedrakt. Men ikke bekymre deg mye om dette. Denne magen vil ikke forbli for alltid, trenger bare å finne tid, ikke vær lat og ta de nødvendige tiltakene. Det må også huskes at gjenopprettingsprosessen etter fødsel er en lang periode, så du må være tålmodig. Når det gjelder fysiske øvelser, kan de startes ikke tidligere enn en og en halv til to måneder etter fødselen, når kroppen blir restaurert og styrket. Riktig ernæring, tilstrekkelig søvn, mosjon - og huden på magen etter fødsel vil igjen bli tonet og glatt.

  Hvordan stramme huden etter fødsel

  Å svare på spørsmålet om hvordan å stramme huden etter fødsel, er det verdt å sitere noen tips, og lytte til hvilken hver kvinne kan gjøre ufullkommenhetene i kroppen mindre merkbar eller bli kvitt dem helt. Her er de viktigste anbefalingene som bør følges av unge mødre:

  • Som nevnt er det ikke anbefalt å trene i de første to månedene etter fødsel. Derfor er fokuset på riktig ernæring i denne perioden. Husk - hvis du spiser barnet ditt med morsmelk, er ingen dietter uakseptable, bare eliminere høyt kalori mat fra kostholdet ditt;
  • For å stramme de svekket bukemuskulaturen anbefales det å bære en postpartum bandasje;
  • Svømming hjelper veldig bra, men hvis det ikke er noen å forlate barnet med, kan du prøve en kontrastdusj. Det lar deg også gjenopprette og stramme huden etter fødsel;
  • Du kan også fjerne magen og gå ned i vekt ved å bruke en enkel bøyle som må roteres hver dag i minst ti minutter.
  • Ikke glem å puste pusten - du må puste oftere med magen. Du kan når som helst gjøre denne øvelsen, for eksempel mens du går med en baby;
  • For å løse problemet med sagende hud etter fødsel, masserer magen med bruk av spesielle strammende kremer. Bruken av slike verktøy bidrar til å redusere hudflekkhet, men det er verdt å merke seg at noen massasje er effektiv bare ved vanlig bruk.

  Øvelse er den beste kur for løs hud.

  Erfaring viser at sport er nødvendig for rask gjenoppretting etter fødsel. Utføre et sett med fysiske øvelser du ikke kan torturere kroppen med dietter, men fremdeles oppnå det ønskede resultatet - for å kvitte seg med beroligende hud etter fødsel. Det er ganske enkle og effektive øvelser som hver ung mor kan gjøre hjemme:

  • Løft rette ben, sitte på en stol;
  • Løft kroppen, ligge på ryggen;
  • Å heve og sakte senke bena, bøyd i knærne, mens du sitter på kanten av stolen.

  Regelmessig utførelse av disse enkle øvelsene bidrar til å styrke bukemuskulaturen og stramme huden.

  Vi løser problemer med ansiktets hud etter fødsel

  Tilstanden av huden etter fødselen spenner kvinner så mye som magesekken. Mange oppdager at etter fødsel, har deres hudtype endret seg, akne har dukket opp, eller huden har blitt flakket. Folkemidlene vil bidra til å kvitte seg med mange problemer:

  • For akne, kan du bruke tinkturer av urter som tørr hud;
  • Fet skinn vil bidra til å fjerne peeling og masker av grå leire;
  • Kefir- og sitronsaftmasker bidrar til å kvitte seg med pigmentering;
  • Med forstørrede porer anbefales det å vaske bare med kaldt vann;
  • Å gå i friluft og ta vitaminer vil gjenopprette elastisitet og sunn hudfarge etter fødsel.

  I tillegg tilbyr produsenter nå et stort antall ulike kosmetiske produkter, som vil bidra til å kvitte seg med de estetiske problemene som har oppstått etter fødselen.

  Tørr hud etter fødsel: hva skal jeg gjøre?

  Nesten halvparten av kvinnene som nylig har født en baby, støter på denne katastrofen. Årsaken til tørr hud etter fødsel er at hele kvinnens kropp produserer progesteron, noe som reduserer dannelsen av hormonet østrogen. Det er tap av østrogen som forårsaker peeling og tørrhet i huden. Det er flere måter å kvitte seg med dette problemet på:

  • Gjenoppretter hudens behov for vitaminer. Inntaket av spesielle vitaminkomplekser for gravide og ammende mødre som kan kjøpes på et apotek, anbefales;
  • Fuktighetsgivende huden. Regelmessig bruk av fuktighetskrem kan bidra til å bli kvitt tørr hud;
  • Hud ernæring. I tillegg til fuktighetsgivende kremer er det også tilrådelig å bruke næringsstoffer;
  • Ansiktshudsmassasje. Ansiktsmassasje bidrar til å kvitte seg med tørr hud etter fødselen, da den forbedrer blodsirkulasjonen og fremmer strømmen av nærende og fuktighetsgivende stoffer i de øvre lagene i epitelet.

  Tørr hud etter fødsel


  Liste over meldinger tema "Tørr hud etter fødsel" Forum Våre barn> Barn opptil ett år

  Om prosjektet

  Alle rettigheter til materiale som er lagt ut på nettstedet er beskyttet av opphavsrett og tilhørende rettigheter og kan ikke reproduseres eller brukes på noen måte uten skriftlig tillatelse fra rettighetshaveren og sette en aktiv lenke til hovedsiden på Eva.Ru-portalen (www.eva.ru) ved siden av med brukte materialer.
  For innholdet av reklamemateriell er utgaven ikke ansvarlig. Medieregistreringssertifikat El. Nr. FS77-36354 datert 22. mai 2009 v.3.4.168

  Vi er i sosiale nettverk
  Kontakt oss

  Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre ytelsen og forbedre ytelsen på nettstedet. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til problemer med nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.

  Tørr hud under graviditet og etter fødsel

  En kvinnes kropp gjenoppbygges aktivt under graviditet, forbereder seg på å føde en baby, men denne tilstanden påvirker ofte skjønnhet - rask vektøkning, ødem hos gravide kvinner, tørr hud og mye mer. Situasjonen forverres av det faktum at leger under graviditet anbefaler å bli kvitt kosmetikk, tabletter og ulike stoffer. Det gjenstår - tradisjonell medisin, masker, riktig ernæring.

  Tørr hud under graviditet er et vanlig fenomen, nesten en tredjedel av de forventede mødrene føler for mye tørrhet i ansiktets og kroppens hud. Årsaken til dette er produksjonen av hormonprogesteron, som er ansvarlig for å opprettholde graviditet og redusere østrogen - de kvinnelige kjønnshormonene. At underskuddet hormonet østrogen i kroppen av en rekke gravide fører til utilstrekkelig dannelsen av den såkalte hud mantelen, med andre ord - huden kan miste glans, blir altfor tørr. I tillegg, under graviditeten, kan huden flake, kløe og rødhet forekomme. Dette skjer først og fremst på steder hvor sebaceous kjertlene er minst plassert.

  Du kan imidlertid bekjempe tørr hud under graviditeten, for dette bør du ikke glemme riktig omsorg for ansikt, hender og andre deler av kroppen.

  Tørr hud i ansiktet under graviditet: omsorg

  Rensing og vasking

  Eiere av tørr hud, og selv under graviditet, i alle fall kan du ikke vaske med såpe og vann, selv baby.

  Om morgenen er det nødvendig å vaske med kaldt vann. Hvis du bruker sminke, trenger du bare å fjerne den ved hjelp av rensemelk. Rester av melk kan ikke vaskes med vann - de må fjernes med et serviett eller en bomullspinne.

  fukting

  Som vi har sagt, med en økning av hormonet progesteron i kroppen av den fremtidige mor reduserer antallet kvinnelige kjønnshormoner, noe som fører til en reduksjon av farten på talgkjertlene i huden og mangel på utdannelse av mantelen, noe som fører til flaking og tørking av huden. Dette er merkbart først og fremst på ansiktets hud under svangerskapet.

  Du må bruke spesielle fuktighetskremer og regelmessig lage masker som vil bidra til å gi epidermiene nok væske.

  Søvn er den viktigste aktiviteten i livet til hver gravid kvinne (og ikke bare: finn ut hvor mange nyfødte sover). Ikke for ingenting, anbefaler leger å hvile så mye som mulig, fordi kroppen allerede er utsatt for betydelig stress som forberedelse til fødsel av et nytt liv. Kroppenes hud under graviditeten trenger også hvile. Derfor, hvis du vil gjenopprette den tidligere skjønnheten og bli kvitt tørr hud, både under graviditet og etter fødsel, hviler du oftere og tar deg tid til sunn søvn.

  massasje

  Massasje har en positiv effekt, ikke bare på kvinnenes tilstand, men også på huden. Under en god massasje er blodsirkulasjonen forbedret, noe som betyr at en større mengde næringsstoffer går til tørr, stresset hud. Ikke glem å lage fuktighetsgivende ansiktsmasker umiddelbart etter massasje - da blir ansiktets hud under graviditeten beriket med fuktighet og essensielle vitaminer.

  Strøm og gjenoppretting

  Tørr hud før og etter fødselen trenger ytterligere stoffer som vil nærme det og øke motstanden mot miljøet. Det anbefales å bruke regenererende krem, som kan gi råd til hudlege. Takket være det komplekset av vitaminer som finnes i dem, blir huden din mer elastisk og frisk. Men man bør ikke glemme under valg av krem ​​om posisjonen din - ikke alle kosmetiske produkter er ufarlige for fremtidens baby.

  Et spesielt viktig punkt i omsorg for tørr hud er nærende og regenererende masker, som lett kan tilberedes hjemme.

  Tørr hud under graviditet og etter fødsel: Forberede masker

  Mask fra hytteost

  • litt cottage cheese (ikke mer enn to teskjeer);
  • Ikke mer enn 1 ts fersk persille juice (sterk te kan brukes);
  • linolje (ca to teskjeer);
  • fiskeolje (0,5 ts);
  • litt appelsinskall.

  Det er nødvendig å blande alle ingrediensene grundig og ta en maske på ansiktet. Etter 10 minutter må du skylle den av med en kald persille kjøttkraft. Deretter må du sette på huden nærende krem.

  Maske med kamille og eggeplomme

  • en eggeplomme (rå),
  • en teskje vegetabilsk olje,
  • En teskje kamille ekstrakt.

  Først må du forsiktig grøfte eggeplommen med olje for å få en jevn konsistens, og skriv deretter inn kamilleekstraktet og bland. Etterpå blir masken påført ansiktet i 15 minutter og deretter vasket av ved hjelp av kald te. Etter bruk av en slik maske er det nødvendig å påføre en nærende krem ​​på ansiktet.

  Med riktig og regelmessig omsorg vil tørr hud under graviditeten ikke være et stort problem for den fremtidige mamma, og etter fødselen, vil det ikke minne om seg selv i det hele tatt.

 • Flere Artikler Om Typer Acne