Selv hos unge jenter er huden på albuene tørr og altfor pigmentert. Om vinteren løses problemet ved hjelp av lange ermer av klær, men i vår og sommer vil det ikke fungere for å dekke opp stygge sprekker.

Mange kvinner tar vare på albuene sine - de bruker en nærende og fuktighetsgivende krem, gjør nyttige masker med vegetabilske oljer. Men fra alle disse kosmetiske manipulasjonene er det lite fornuft, hvis årsaken til peeling er en latent sykdom.

årsaker

Selv i veldig fete mennesker, er huden på albuene tynn og tørr, leddbenet føles rett under det. I alle lag av epidermis av denne delen av kroppen er fettvev og talgkjertler helt fraværende, som i øynene. Men kvinner tar vare på huden under øynene nøye, men de glemmer albuene i det hele tatt og bare noen ganger fukter dem.

Mangel på omsorg er hovedårsaken til:

 • små utslett,
 • sprekker,
 • grove skalaer på denne delen av kroppen.

Men det er andre farligere faktorer av hudrøykhet:

 1. Hypertyreose. Ved forstyrrelser i hypofysen, hypotalamus eller skjoldbruskkjertelen i blodet, øker konsentrasjonen av tyroksin og triiodotyronin raskt. Kroppen starter prosessen med vasodilasjon, hvor de glatte muskler i blodkarene slapper av, slutter å utføre sine funksjoner.
 2. Diabetes mellitus av noe slag. Sykdommen ledsages av alvorlige metabolske forstyrrelser av fett, karbohydrater og proteiner. Et forhøyet glukoseinnhold oppdages i blodet, og insulinproduksjonen reduseres. Tørr hud på albuene kan være en grunn til å gå til legen for medisinsk hjelp.

Ofte er årsaken til peeling av huden mangel på vitaminer. Disse biologisk aktive stoffene kan absorberes dårlig i mage-tarmkanalen, eller de er ikke nok i mat.

Når kvinner er glad i monotone dietter, har de mange feil på huden.

De viktigste vitaminene:

 • Ascorbinsyre. Vitamin C er aktivt involvert i riktig bindeveske. Mangel på askorbinsyre fører til forstyrrelser i vevmetabolismen, hvor huden blir tynnere og dekket av små sprekker.
 • Vitamin A. Med mangel på retinol i kroppen, reduserer cellens evne til å regenerere. Sprekker og sår heler ikke i lang tid, og tørr hud på albuer ser ut som pergamentpapir.
 • Vitamin E. Mangelen på denne kraftige antioksidanten påvirker øyeblikkelig huden, spesielt den tynneste. Tocopherol beskytter cellene i de dype lagene i epidermis fra for tidlig aldring, fremmer vævsheling, fjerner døde flak.

Tørr albuehud er funnet hos både kvinner og menn. Årsakene til keratinisering og tynning av de øvre lagene i dermis kan variere avhengig av kjønn.

Hos kvinner

Naturen er urettferdig mot det rettferdige kjønet - i utgangspunktet er huden mye tynnere og gjenstand for raskere aldring.

Ofte avhenger det av fysiologiske årsaker:

 1. Anemi. Åpen eller skjult blødning fører til akutt jernmangel i menneskekroppen. Dette kjemiske elementet spiller en viktig rolle i stoffskiftet. Jernmangel fører til tynning av alle lagene i epidermis, huden blir tørr, blabby og grå. Månedlig blødning hos kvinner kan være ledsaget av latent form for anemi.
 2. Hormonale svikt. Gjennom hele hennes liv opplever en kvinne en økning eller reduksjon i østrogenivået i blodet: når du vokser opp, graviditet, menstruasjon, overgangsalder. Slike hormonelle støt påvirker alltid hudens tilstand negativt.

Det er ingen hemmelighet at kvinner er fans av varme bad med duftende skum og duftende tilsetningsstoffer.

Vaskemidler fungerer som aggressorer i forhold til dette området av huden, og vann inneholder ofte et overskudd av klor.

Hos menn

Menn liker å se på tv med hodene sine proppet på sine håndflater. Samtidig er albuene montert på en hard, hard overflate av bordet og er under økt stress.

Denne vanen er også karakteristisk for kvinner, men det sterkere kjønn har større kroppsmasse, og huden på albuene blir utsatt for sterkere kompresjon.

Menn besøker oftere:

 • sports trening;
 • svømmebassenger;
 • badstuer, bad.

Etter alle disse behandlingene, tar menn en varm dusj. Tørr damp og klorert vann tørker sterkt og tynner huden på albuene.

Årsakene til tørr hud på albuene finnes i arvelige hudsykdommer diagnostisert hos kvinner og menn.

Hudavgrensing er et symptom på atopisk dermatitt, en alvorlig sykdom med allergisk opprinnelse.

Video: Nyttig informasjon

Hva å gjøre når tørr hud vises på albuer

Etiologien av utseendet på tørr hud på albuene er individuelt for hver person. For noen, vil vanlig inntak av komplekse vitaminer være nok, og noen vil ha en lang og vanskelig medisinering.

Fjerne årsaken

Ofte, små sprekker, kviser og ikke-helbredende sår signaliserer en person om tilstedeværelsen av en skjult alvorlig sykdom.

Etter å ha besøkt legen vil du trenge:

 1. passere biokjemisk blod og urintester;
 2. bli testet med ultralyd, magnetisk resonansavbildning eller datatomografi.

Moderne diagnostiske metoder tillater å bestemme de minste endringene i vevet i endokrine kjertler og viscerale organer. Prosedyrene tar ikke mer enn en time, og etter å ha studert bilder av høy kvalitet, vil legen foreskrive riktig behandling.

medisiner

Hvis en person ikke finner alvorlige patologier, bør du kontakte din hudlege for verktøy som hjelper til med å eliminere overdreven tørrhet i huden. Dette kan være stoffer for intern og ekstern bruk.

Til midler for oral administrasjon inkluderer:

 • antihistaminer for mistenkte allergiske komponenter i epidermis grovdannelse: Claritin, Suprastix, Zodak, Zyrtec, Fexofast;
 • et kompleks av mineralstoffer og vitaminer for mettende kroppsvev med nyttige stoffer: Selmevit, Complivit, Vitrum, Centrum, Duovit;
 • jerntilskudd for tung blødning under menstruasjon: Ferrum-lek, Sorbifer, Fenuls.

Farmasøytiske preparater for ekstern bruk eliminerer årsaken til tørr hud:

 1. fede salver og kremer med vitaminer: Radevit, Aevit, Bepanten;
 2. salver og kremer med medisinske planter med antiallergiske og fuktighetsgivende egenskaper: La Cree, Foretal, Gistan, Boro plus;
 3. salver som inneholder stoffer som kan eliminere peeling av huden og gjenopprette det øvre laget av epidermis: salicylic pasta, sink salve, resept salve med bjørk tjære.

Alle farmasøytiske preparater kan eliminere tørr hud på albuene bare med vanlig bruk. Under behandlingen er det nødvendig å redusere bruken av alkoholholdige og koffeinholdige drikker.

Finn ut hva som forårsaker fet hud. Hva skal være sminkebasen for fet hud? Detaljer i artikkelen.

Folk oppskrifter

For å eliminere dette kosmetiske problemet kan du forberede følgende medisinske legemidler:

 • 2 ss. skje aloe juice blandet med 3 ss. skjeer med rømme og 1 ts olivenolje; å gni inn i dette området om morgenen og om kvelden;
 • 1 ts sitronsaft blandet med 2 ss. skjeer "Babykrem" og 1 ss. skje av potetstivelse; Påfør masken og hold den til tørr;
 • bland 2 ss. skjeer av aprikos, drue frø, jojoba, mandel og hamp kosmetiske oljer, varme i et vannbad; Gni varm homogen blanding i huden flere ganger om dagen;
 • sett i en termos 1 ss øl, salvie, kamille, marigold, halvbrent og hell 0,5 kopper kokende vann; insistere 3 timer, press og smør huden 6-7 ganger i løpet av dagen;
 • 2 ss. Skjeer av farmasøytisk tykk vaselin blandet med 1 ss. skje blomst honning og 3 dråper havtorn olje; gni inn i huden om natten.

For å oppnå den beste terapeutiske effekten, kan du alternere folkemidlene.

Foto: Bad for albuer

Kosmetiske produkter

Bemerkelsesverdig bidra til å håndtere problemhud på albuene, nærende kosmetiske kremer av russisk eller utenlandsk produksjon.

Når du kjøper, må du være oppmerksom på sammensetningen - det meste må være representert av ekstrakter fra medisinske urter eller andre plantekomponenter.

Det er ønskelig at krem, maske eller peeling inkludert:

 1. agurk ekstrakt;
 2. havtorn frukt frukt olje;
 3. aloe juice;
 4. cornflower ekstrakt;
 5. linfrø ekstrakt;
 6. utdrag av serien;
 7. kosmetiske oljer fra frukt og steiner.

Jo mer av disse komponentene vil bli inneholdt i et kosmetisk produkt, desto mer effektivt vil det virke på tørr hud. Det er verdt å se på de lysende fuktighetsgivende lotionene og serumene: Noen ganger er de egnet for grov hud på en kvinne.

Vannets rolle

Den daglige menneskelige rasjonen skal omfatte 2 liter rent, ikke-karbonert vann uten salter.

Vann i kroppen:

 • deltar aktivt i stoffskiftet;
 • fremmer absorpsjonen av biologisk aktive stoffer;
 • hjelper celler til å bli oppdatert;
 • hindrer aldring av huden.

Vev reagerer dårlig på mangel på vann - de mister elasticiteten, blir rynket og avtagende. Konsentrasjonen av frie radikaler øker i blodet, de viktigste skyldige i aldrende hud, spesielt så tynn som på albuene.

Se hvordan du gjør en lotion for fet hud hjemme. Hvordan velge en krem ​​for fet hud? Svaret er her. Hva er bedre pulver eller concealer for fet hud? Detaljer nedenfor.

forebygging

Tørr hud på kvinnens albuer vil ikke vises hele året, hvis du følger noen enkle regler:

 1. om morgenen og om kvelden for å smøre problemområder med din favoritt nærende krem;
 2. En gang i uken å skjemme bort albuens hud med masker med kosmetiske oljer;
 3. tar et bad og bruker peeling, kan du ikke glemme albuene;
 4. inkludere frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt;
 5. drikke rikelig med rent vann
 6. å være i solen, dekke albuene dine;
 7. begrense mengden alkohol forbrukes og sterk kaffe.

For å forbedre tilstanden på huden på albuene, bør du ta en kontrast eller avslappende dusj.

Tørr og løs hud på albuene hos kvinner reduserer livskvaliteten betydelig, påvirker selvtillit. Litt tålmodighet, innsats og kosmetikk av høy kvalitet vil bidra til å glemme dette problemet for alltid.

Tørre og grove albuer: hvorfor og hva å gjøre?

Grove albuer - et fenomen som oppstår ofte, men bringer ubehag til personen og ser ikke ut estetisk tiltalende. Årsakene til patologien er mange, så vel som måter å kvitte seg med. I publikasjonen vurderer vi spesielt hvorfor albuer kan bli grove og tørre, samt måter å eliminere denne vanskeligheten på.

årsaker

Som regel, hvis problemet oppdages plutselig, må årsakene søktes i det ukorrekte arbeidet til de interne sekretjonsorganene. På grunn av det faktum at metabolske prosesser forstyrres i kroppen, begynner det kornede cellelaget å øke. Dette betyr at han selvsagt ikke har tid til å skrelle seg. Som et resultat er utseendet av keratose navnet på en tilstand der tørr hud vises på visse områder av kroppen. Det er en annen patologi - hyperkeratose, i hvilket tilfelle huden flager over hele kroppen, og i denne situasjonen krever hjelp av en kvalifisert hudlege.

Noen ganger blir huden på albuene tørr og grov på grunn av den mekaniske påvirkningen. For eksempel, hvis en person ofte stoler på albuer (anta at når du arbeider på en datamaskin), er det mulig at huden endres uavhengig av kroppens generelle tilstand.

Hvis problemet oppstår som følge av mekanisk stress, er det lett å eliminere det, og det er ikke nødvendig å konsultere en lege. Fett kremer, betyr for peeling - og allerede etter et par uker vil albuene igjen bli myke og behagelige å ta på. I så fall, hvis årsaken blir en funksjonsfeil i kroppen, er det viktig å kontakte legen, da meget tørr hud kan indikere en rekke visse sykdommer.

Basert på det foregående kan det sies med presisjon at de viktigste eksterne årsakene er mangel på riktig pleie, så vel som den mekaniske effekten på huden. Men det er andre, mer alvorlige patologier som skyldes at huden på albuene begynner å skrelle seg:

 1. Hypertyreose. Hvis kroppen øker nivået på bestemte hormoner i tilfelle av forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen, utløses spesielle prosesser i kroppen, som følge av at fartøyene slapper av, slutter å utføre hovedfunksjonene, noe som fører til en rekke lidelser i kroppen, hvorav det ene er hudskalling.
 2. Diabetes. En alvorlig sykdom som manifesterer seg i forstyrrelsen av alle systemer og organer, spesielt - de metabolske prosessene endres helt. Hvis du merker hyppig tørst, utbrudd av svimmelhet og ukontrollabel sult, mens epidermis flager av - dette er en grunn til å konsultere en lege.
 3. Beriberi. En av de vanligste årsakene til tørr hud er albuer. Vitaminer, mineraler, aminosyrer, mikroelementer må være tilstede i kroppen for normal drift. Ellers blir ikke bare utseendet, men også generelt velvære forverret. Ofte observeres mangel på vitaminer hos kvinner som ønsker å gå ned i vekt - på grunn av mangel på næringsstoffer i kroppen.

Sunn hud på albuer: Hvilke vitaminer trengs?

Siden avitaminose er en ganske vanlig årsak til hudproblemer, bør du vurdere hvordan vitaminer trenger spesiell oppmerksomhet for at epidermis skal gjenopprette:

 1. Vitamin C. Tar en aktiv rolle i stoffskiftet i vevet - hvis det ikke er nok i kroppen, kan huden begynne å knekke og skrelle.
 2. Retinol. Med sin mangel regenererer huden mye langsommere, og dette betyr at en person vil bli forstyrret ikke bare av tørrhet, men også av sprekker som vil helbrede lenge.
 3. Vitamin E. Den sterkeste antioksidanten som er viktig for hver person. Forhindrer aldring av vev og hud, akselererer peeling av døde celler i epidermis.

Det er viktig! Alle de ovennevnte vitaminer kan enkelt kjøpes på apoteket. Men du må drikke dem i henhold til instruksjonene og egenskapene til kroppen, ellers kan hypervitaminose utvikles. Derfor, før du begynner å bruke slike legemidler, er det tilrådelig å konsultere legen din.

Årsaker til tørre albuer i hunnen

I utgangspunktet er kvinnens hud mye tynnere enn kvinner, og dette betyr at huden vil forverres raskere. Det er derfor menneskene i den vakre halvdelen av menneskeheten trenger en spesiell og grundigere pleie av epidermisene.

I utgangspunktet er årsaken til patologien fysiologiske årsaker, nemlig:

 1. Anemi. Hvis det ikke er nok jern i kroppen, forstyrres stoffskiftet, og derfor blir huden uklar, raskt aldrende. På albuene endres derfor epidermiene sin struktur.
 2. Problemer med hormonell bakgrunn. Under voksen alder, under graviditet, under menstruasjonen - nesten hele livet, varierer hormonnivået i kvinners blod. Alle disse forholdene kan ikke påvirke tilstanden til epidermis.
 3. Misbruk av kjemikalier. Hver kvinne elsker å suge i et varmt bad med duftende skum - det slapper av, beroliger. Men ikke glem at geler og skumbad kan tynne huden betydelig - det er nødvendig å legge til essensielle oljer i badekaret. Vaskemidler til oppvask og rengjøring er svært aggressive for huden, ikke bare av albuer, men også av hender. Under rengjøring er det nødvendig å bruke vernehansker.

I overgangsalderen hos kvinner er det også mulig å merke seg en betydelig reduksjon i hudens funksjoner, det blir mye tørrere og mister sin elastisitet. Det totale nivået av alle hormoner begynner å forandre, og dette påvirker først og fremst tilstanden til huden, neglene og håret. I slike tilfeller er problemer med epidermis langt fra det eneste symptomet på problemer med hormonell bakgrunn. Også en kvinne kan oppleve disse symptomene:

 • sterke varme blinker;
 • redusert ytelse;
 • døsighet;
 • humørsvingninger, tårefullhet.

Etter at barnet er født, endres kvinnens hormoner, noe som kan provosere økt tørrhet i huden. Det samme gjelder for graviditet og amming. Det er viktig å gi moren et fullverdig kosthold - så snart hormonbakgrunnen kommer tilbake til normal, normaliserer hudtilstanden også.

Årsaker til tørre albuer i hannen

Menn lider ofte av tørre albuer på grunn av ytre stimuli, for eksempel lener de albuene på bordet mens de spiser, ser på TV etc. På grunn av det faktum at i et sterkt kjønn er kroppsvekten ganske høy, albuer opplever en økt belastning, og derfor begynner de å skrelle, hudspråken etc.

Takket være forskningen har det blitt fastslått at menn ofte besøker bad og badstuer - i etableringer av denne typen alltid klorerte vann, og dette fører uunngåelig til alvorlig tørrhet i huden. I tillegg betaler menn sjelden oppmerksom på huden - ikke alle bruker pleieprodukter, etc. Og dette er viktig fordi epidermis blir grov og flakket i fravær av riktig fuktighet.

Det er også sykdommer som kan forårsake keratose hos både menn og kvinner:

 • genetisk predisposisjon;
 • virkningen av aggressive miljøfaktorer;
 • soppsykdommer;
 • sykdommer i leveren og mage-tarmkanalen;
 • zoster;
 • Sesari syndrom.

Hypervitaminose kan også forårsake skade på albuehuden.

Hvordan bli kvitt hudflingning: behandlingsmetoder

Hvis du er bekymret for dette problemet, bør du konsultere en lege. Dette kan være en terapeut - han vil utnevne generelle studier, eller du kan gå direkte til en endokrinolog eller en hudlege.

For å finne ut årsaken til patologi må du som regel gå gjennom følgende studier:

 • hormonanalyse;
 • hud skraping;
 • fullfør blodtall.

Ifølge resultatene av studien, vil legen foreskrive behandling, fordi hvis årsaken til de grove albuene ligger nettopp i kroppens svikt, er det nødvendig å eliminere ikke eksterne årsaker, men å påvirke faktorene som provoserer problemet.

Terapi er som regel foreskrevet som følger:

 • bruk av vitaminkomplekser;
 • hormonelle stoffer;
 • antifungal medisiner;
 • eksfolierende og fuktighetsgivende kosmetikk.

Legen vil også foreskrive et spesielt diett. Kostholdet skal inneholde nøtter, friske grønnsaker, kaldpresset vegetabilsk olje, ulike typer grønnsaker, lever og kyllingegg. Slik mat inneholder en stor mengde vitaminer, og vil derfor tillate å eliminere deres mangel i kroppen.

Hvis det ikke finnes patologier i pasientens tilstand, vil det være viktig for ham å besøke kosmetologens kontor. Spesialisten vil foreskrive spesielle prosedyrer som vil gjenopprette glattheten i huden, gjør den smidig og myk til berøring.

Tradisjonelle behandlingsmetoder

 1. Å dampe huden - for dette kan du ta et varmt bad, eller hold albuene over badekaret med varmt vann.
 2. Deretter skal dampet hud skylles ordentlig med en grov børste.
 3. Klipp en sitron i halv og fest den til huden - minst 20 minutter.
 4. Etter at du har brukt mandelolje på huden din, kan du bruke glyserin eller en hvilken som helst krem ​​som inneholder petroleumjell.

Tørr albuehud er ikke et så stort problem hvis du kan være oppmerksom på det i tide. Lag fuktighetsgivende komprimerer, bruk pleieprodukter - og i dette tilfellet truer keratose deg ikke. Hvis alt annet feiler, og patologien fortsetter å være urolig, er det nødvendig med konsultasjon med en spesialist.

Grov, mørk og tørr hud på albuer: årsaker og behandling. Peeling krem ​​og skikkelig pleie

Den ujevne huden på albuene er et problem for mange. Disse stedene gir sjelden oppmerksomhet, fordi de vanligvis er skjult for visning. I tillegg til tørrhet, endres fargen på huden. Det blir grått eller skaffer seg en annen skitten som ikke kan vaskes.

Som et resultat oppnås en slurvet utseende. Hvis du har tørr hud på albuene, vil denne artikkelen hjelpe deg med å finne ut årsaken og, om nødvendig, velge riktig behandling.

Hovedårsakene til peeling og tørr hud på albuene

En av de vanligste årsakene til at huden på albuene tørker og skiller seg ut, er ofte bading. Kvinner er spesielt utsatt for dette, siden det øvre laget av epidermis er per definisjon mer følsomt, og de bruker ofte en rekke vaskemidler som inneholder alkalier. På menn er årsaken ofte mekanisk - for eksempel på bordet med albuene. I mangel av skikkelig omsorg begynner hendens hud å klø, smerte og til og med sprekke. Ofte er ubehaget ledsaget av rødhet eller mørkhet.

Før du blir kvitt svarte albuer eller røde flekker på huden i disse områdene, må du gå til en spesialist så snart som mulig for å finne ut den sanne årsaken.

ADVARSEL! Noen ganger kan selvbehandling hjemme bare skade seg, hvorfor du bør konsultere en lege, hvem vil fortelle deg hva du skal gjøre er absolutt ikke verdt det.

Hva er årsaken til mørke albuer, og hvordan bli kvitt dem

Før du begynner å behandle tøffe og mørke albuer, bør du finne ut om skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal. Det er nødvendig å konsultere en endokrinolog her, siden hormonproblemer ikke kan helbredes alene. Legene sier at problemhud kan være et av symptomene på alvorlige sykdommer som diabetes eller anemi. Hvis på høyre eller venstre albue dannet skorpe, flekker eller skrubber, bør du kontakte din hudlege.

Vannets rolle i kroppen

Det er viktig å huske at helsen til epidermis er direkte avhengig av bruk av vann som er involvert i stoffskiftet. Tilstrekkelig bruk av vann gir huden elastisitet og regelmessig cellefornyelse, noe som direkte påvirker utseendet. Et tilstrekkelig daglig inntak for en voksen er 1,5-2 liter per dag, eller 2-2,5 liter for personer med en aktiv livsstil.

Feil diett

Dårlig monotont diett, med mangel på vitaminer A, E, D og keratin, ofte ledsaget av grov hud på albuene. I dette tilfellet er løsningen å justere strømforsyningen. For å kompensere for mangel på næringsstoffer, bør du spise følgende matvarer:

 • Vitamin A: gulrøtter, aprikoser, gresskar, spinat, persille, lever, fiskeolje, eggeplommer. Dette vitaminet bremser aldring og bidrar til dannelsen av nye celler.
 • E-vitamin: solsikke- og soyabønneolje, mandler, margarin, frokostblandinger og belgfrukter, brusselspirer, brokkoli, fjellaske, villrose, frø av epler og pærer. Det senker også aldringsprosessen, forbedrer blodsirkulasjonen.
 • Vitamin D: Hestekjøtt, ost, råolje, grønnsak og smør, sjømat. Dette vitaminet øker motstanden mot hudsykdommer.
 • Keratin: meieriprodukter, biff og kylling, røde grønnsaker, gulrøtter.

Hos kvinner

Hvis legen ikke har avslørt noen sykdommer, er det grove albuer et tegn på skånsom behandling av huden. Det kan være mange grunner: hyppig kontakt med vann fra springen, klor, hvorfor huden blir tørr og til og med mørkere, temperaturfall og andre klimaendringer, klær av syntetisk eller kosmetikk av dårlig kvalitet kan vises. Dette skyldes et brudd på vannfettbalansen i huden.

Under graviditet

Under graviditeten endres hormoner, og de fleste av ressursene i en kvinnes kropp er brukt på dannelsen av fosteret. Av denne grunn er tørr hud på albuene eller mørke flekker på disse stedene et av de vanligste problemene for kvinner i situasjonen. Hva skal vi gjøre i dette tilfellet, vil vi beskrive mer detaljert i denne artikkelen.

Hos menn

Hvis kvinner tørrhet ofte skyldes feil omsorg, så for menn - på grunn av hans fravær. Ofte holder de ikke oppmerksom på problemet før huden hardner til det ser ut til sprekker, og begynner ikke å forårsake ubehag, eller til en sterkt merkbar endring i farge til brun eller svart.

Hos barn

Problemet med tørre albuer står overfor ikke bare voksne kvinner og menn, selv barn er ikke forsikret mot grov hud på disse stedene. Hvilket barn hadde ingen problemer med epidermis? Deres hud er mer følsom enn hos voksne, og immuniteten er mindre stabil, og derfor kan mørke områder av hendene vises.

VIKTIG! Et besøk til legen anbefales sterkt for å sikre at sykdommen ikke er årsaken. Spesielt hvis et barn har skorpe eller farget flekker. Du bør ikke smøre salven til andre formål og engasjere deg i selvbehandling. Spesialisten vil fortelle deg nøyaktig hva du skal gjøre, hvordan du skal behandle og hvilke stoffer du skal ta.

Forebygging av tørrhet og mørkhet

Hvis problemet med tørr hud på albuene ikke er kjent for deg, eller du nylig har fullført behandlingen, vil følgende regler bidra til å forhindre at det kommer tilbake:

1. Bruk klær laget av naturlige materialer. Syntetiske stoffer irriterer huden, og kan til og med bidra til utseendet av en allergisk reaksjon, spesielt hos barn.

2. Bruk en nøytral pH eller fuktighetsgivende såpe. Sørg for å bruke ekstra fuktighetskrem etter å ha badet, eller legg til forskjellige kosmetiske oljer direkte til vannet.

3. Bruk skrubbe. Små partikler renser det øverste laget av epidermis fra døde celler, og på den måten akselererer prosessen med utveksling.

4. Lag spesielle bad for albuer (oppskrifter finner du nedenfor).

Behandling av tørr og grov hud på albuene

For å bli kvitt problemet med tørre albuer, er det to måter å behandle: Ved hjelp av legemidler foreskrevet av en lege basert på resultatene av undersøkelsen eller hjemme. Ved oppdagelse av sykdommer, bør behandlingen foregå i henhold til legenes instruksjoner. Behandlingen hjemme kan bare startes hvis spesialisten ikke har funnet noen helseproblemer.

VIKTIG! Følg doserings- og medisineringstiden foreskrevet av legen din, ellers kan du bare forverre tilstanden.

Trenger jeg å ta medisiner

Ikke i noe tilfelle kan ikke ta medisiner uten spesialist. Også under graviditet bør ikke behandles alene, fordi et overskudd av visse vitaminer kan føre til brudd på dannelsen av fosteret.

Typer medisiner

Antihistaminer er foreskrevet hvis årsaken til herdet hud er allergi eller eksem. Ved feilaktig assimilering av mikroelementer, er lakto- og bifidobakterier foreskrevet. Hvis tørrhet skyldes en endret hormonell bakgrunn, utnevnes deres erstatninger.

Vitaminkomplekser

På grunn av det faktum at ofte endringer i albuens integument er en konsekvens av underernæring og mangel på vitaminer, løses problemet ved å fylle dem på nytt. Vanligvis begrenset til korreksjonsmenyen, men hvis mangelen på elementer er signifikant, er det verdt å ta vitaminer.

Helbredende kremer og salver

De beste kremer og salver

 • "Lipikar" (la roche-posay) - bryr seg om tørr og irritert hud utsatt for atopisk dermatitt. Intensivt fuktighet, umiddelbart lindrer, lindrer kløe og irritasjon. Du starter opp i form av en emulsjon, såpe, gel, balsam og krem. Passer både for voksne og barn.
 • "Radevit" - har anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende antipruritisk effekt. Normaliserer prosessen med fornyelse av hudceller, forbedrer beskyttelsesfunksjonen. Salve hvit. Kontraindisert hos gravide kvinner.
 • "Bepanten" - lindrer irritasjon, akselererer helingen av sprekker. På grunn av komplett mangel på konserveringsmidler egnet for små barn og gravide.

Kosmetiske produkter

Når du kjøper en kosmetikk, vær oppmerksom på sammensetningen. Det bør inneholde naturlige ingredienser, for eksempel:

 • Utdrag av agurk, cornflower, succession, linfrø, løvetann, havre, etc;
 • Oljer av ulike frukter og steiner;
 • Aloe juice;
 • Vitaminer A, E, C (med deres mangel på kroppen);

For kløe og rødhet, gi preferanse til inflammatoriske matvarer. For hud, hvis tørrhet er et resultat av hyppig bading eller feil omsorg, er lys, fuktighetsgivende kremer og lotioner egnet for sommeren og fettkrem til vinteren.

De beste fuktighetsgivende masker

 • Kremmaske nærende "Sjokolade" (Velinia) - forbedrer hudens generelle tilstand og tonen, normaliserer cellefornyelse. Inneholder hvetekim olje, bivoks og vitamin E.
 • Dyp fuktighetsgivende kremmaske med aminosyrer og hyaluronsyre (New Line) - lindrer betennelse og irritasjon, forbedrer mikrosirkulasjonen, fukter. Inneholder D-panthenol, havre ekstrakt, løvetann ekstrakt, soyaolje.
 • Fuktighetsgivende kremmaske med hyaluronsyre og alger (bark) - gjenoppretter epidermishydrobalansen, aktiverer den naturlige mekanismen for fornyelse av hudceller, forbedrer tonen. Inneholder algenekstrakt, aminosyrer, melkesyre.

Den beste lysende masker

 • Cream-mask "Exfoliant" med fruktsyrer (bark) - exfoliates døde hudceller. Inneholder allantoin, som bidrar til rask regenerering av huden.
 • Depigmenterende kremmaske (Premium) - undertrykker produksjonen av melanin.
 • Dermalt aktiv kremmaske med arbutin (BeautyMed) - hvitt huden raskt, har en beroligende effekt.

Beste peeling

 • Peeling "Fruit Peel" for kroppen med fruktsyrer (Aravia Organic) - effektivt renser huden, forbedrer elastisiteten.
 • Krosset alunstein (Charme d * Orient) - beroliger, dypt renser, bekjemper betennelse.
 • Body Peeling (Organic Shop) - en serie rensemidler for huden basert på naturlige ingredienser. Blant linjen vil du sikkert velge en som du har til din smak.

Hjemmebehandling: masker og bad

De mest effektive hjemmemasker for hudproblemer i albuene

Mask med honning og mandelolje

Honning og mandelolje i like deler for å blande, litt varme. Påfør på albuer. Første vikle med plastfolie, og på toppen av en hvilken som helst klut (praktisk å ta et skjerf). Hold minst en time, du kan gå på hele natten. Gjenta prosedyren annenhver dag, 7-10 ganger.

Mask med honning og poteter

Skal poteter, rist dem. Legg til en skje med honning og søk i 30 minutter med plastfolie. Vask av med varmt vann.

Mask med honning og aprikos

Grind kjøttet av aprikoser, varme over lav varme i 5 minutter eller 15 sekunder i mikrobølgeovn. Legg til en spiseskje av enhver kosmetisk olje (kan være vegetabilsk). Påfør blandingen på albuene og hold i 30 minutter.

De samme kosmetiske oljene kan brukes separat, bare gni dem inn i problemhuden.

Bad for å bekjempe tørr hud

Oljebad

Oljer kan brukes separat, men de kan også brukes til å forberede bad. Bare legg romtemperaturoljen til en beholder med vann. Varigheten av prosedyren er minst 15 minutter. Slike bad kan gjøres hver dag. Som et forebyggende tiltak, er det nyttig å gjøre dem minst en gang i uken.

Stivelse bad

I 1 liter varmt vann, rør 4 ss stivelse til helt oppløst. Varigheten av badet er også 15 minutter. Etter at du har skyllet huden med kaldt vann, spredt med en nærende krem.

Selv en liten stund som tørr hud kan være et symptom på alvorlige sykdommer. De er alltid lettere å unngå enn å kurere, så følg forebyggende tiltak og husk at hver del av kroppen trenger omsorg.

Tørr hud på albuer

Huden på albuene er svært følsom og flager mye oftere enn på andre deler av kroppen. Et slikt fenomen kan skyldes en genetisk predisponering.

Det er tilfeller der huden ikke er lett å skrelle, men begynner også å sprekke, noe som forårsaker ubehagelige smertefulle opplevelser. Ulike grunner kan provosere et slikt fenomen, etter å ha fastslått at man kan begynne å lete etter metoder for å eliminere økt tørrhet.

Hvorfor er albuehuden tørr?

Ulike faktorer kan føre til økt tørrhet og alvorlig peeling av huden på albuene. Et slikt problem oppstår som regel på en gang av flere grunner, både ekstern og intern. Disse kan være:

  Endokrine problemer. Slike grunner er ledsaget av visse endringer som forekommer i hormonell bakgrunn, noe som igjen påvirker tilstanden til huden negativt. Hvis det, i tillegg til tørrhet i albuene, forekommer visse uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen, en plutselig vektøkning, overdreven svetting, hevelse, kortpustethet, er det nødvendig å kontakte en spesialist så snart som mulig.

Plutselig temperaturfall, skiftende sesonger. Det er i disse periodene at visse endringer i aktiviteten til talgkjertlene begynner å forekomme, noe som vil påvirke hudtilstanden. Derfor begynner huden på albuene å tørke.

Mangel på vitaminer i kroppen. For at huden skal være i god stand, er det nødvendig med vitaminer E og A. Hvis kroppen har alvorlig mangel på disse vitaminene, begynner separeringen av neglerplaten, peeling av huden på albuene, håravfall, etc..

Ulike mekaniske effekter. Dette problemet oppstår ofte hos folk som sitter ved bordet lenge hver dag, hviler på en hard overflate med albuene. Som et resultat, huden begynner å bli grov, peeling vises, splitting og sprekker kan forekomme.

Eksem er en ubehagelig sykdom ledsaget av betennelse. Noen typer eksem kan oppstå som følge av kontakt med lavkvalitets syntetiske ting. I dette tilfellet kan bare en lege hjelpe.

Feil omsorg. Det er verdt å huske at huden på albuene trenger økt hydrering og ernæring. Følgelig, hvis det ikke regelmessig fuktes, men hardt vann og en rekke aggressive vaskemidler blir stadig brukt, begynner albuene å tørke, knekke, skrelle.

 • Varmt bad Sannsynligvis liker alle å suge i et varmt bad, lindre spenningen etter en hard dags arbeid. Denne metoden bidrar til å bli kvitt stress, spesielt ved tilsetning av havsalt i vann, skum eller aromatiske oljer. Imidlertid kan slike avslappende prosedyrer provosere økt tørrhet i huden, fordi vann inneholder klor. På pH i huden har en negativ effekt og kokosene, som er en del av såpebollene.

 • Forebygging av tørr hud på albuene

  Til albuens hud hadde alltid et attraktivt utseende, må du følge de følgende tipsene:

   Du kan bare bruke de klærne som var laget av naturlige materialer, og glemmer syntetiske stoffer for alltid, da de negativt påvirker hudtilstanden.

  Påfør regelmessig en maske med fett krem, rømme, mandelsmør med honning.

  Det er nødvendig å nekte å ta veldig varme bad, for å bruke bare såpe som inneholder fuktighetsgivende stoffer for vasking. Passer perfekt til dusjgeler.

  Regelmessig trenger å bruke en spesiell skrubbe, designet for å ta vare på den delikate huden på albuene.

  Flere ganger om dagen, inkludert etter å ha tatt et bad eller en dusj, må du bruke forskjellige mykgjørende midler. Disse inkluderer linfrø, olivenolje, solsikkeolje, samt kremer som inneholder glyserin, kamille, calendula, nettle, palmweed.

 • Spesielle oljebad blir laget flere ganger i uka.

 • Hvordan bli kvitt tørr hud på albuer

  På grunn av det store antallet forskjellige metoder kan hver jente velge den mest passende metoden for å eliminere tørr hud i albuene. Men for å oppnå målet og helt bli kvitt dette problemet, må du først eliminere årsaken som provoserte dette fenomenet.

  Honning komprimerer

  I like mengder blir honning tatt med mandelolje (litt oppvarmet). Den ferdige sammensetningen er påført alle problemområder, på toppen av albuene dekket av en enkel klamfilm, innpakket med en hvilken som helst varm klut. Denne komprimeringen holder minst en time, men du kan gå for hele natten.

  Oljer mot tørrhet

  Linfrø, mandel og olivenolje anbefales mot tørrhet i albuene. De har en god mykningseffekt, nærer, eliminerer betennelse.

  Du kan ta oljen og bare gni inn i problemområder, eller legge til badet. I dette tilfellet blir noe olje tatt, eller en blanding av dem, og litt oppvarmet til de når romtemperaturen (du kan bruke en mikrobølgeovn). Deretter helles oljen i beholderen, der det er mulig å senke albuene. Varigheten på ett bad skal være minst 15 minutter.

  Stivelse skuffer

  I 500 g vann (varm) stivelse oppløses (2 ss. L.), og albuer senkes i den ferdige løsningen i ca. 15 minutter, ikke mindre. Så skylles huden med rent vann, og litt nærende krem ​​påføres.

  mat

  For å kompensere for mangel på vitaminer, kan du bruke spesielle medisiner, eller bare endre det vanlige kostholdet. Leger anbefaler å legge til menyen mandler, frø, kyllingegg, som i deres sammensetning inneholder en økt mengde vitamin E.

  For å kompensere for mangelen på vitamin D, er det nyttig å bruke ost, en rekke meieriprodukter og fiskelever. Å løse problemet med mangel på vitamin A, vil hjelpe spinat, sorrel, biff leveren, gulrøtter.

  Hvis den kategoriske menyendringen ikke fullstendig løste problemet med desquamation og smertefulle sprekker i albuene, må du ta konsentrert multivitaminkomplekser. Men her er det bedre å søke hjelp fra en lege som vil velge riktig verktøy og bestemme ønsket dose.

  Mykgjørings kremer

  Perfekt hjelp spesielle mykgjørende kremer. Først må du ta et bad, fordi huden skal dampe ut og myke. Vann inneholder klor, som påvirker tilstanden av huden negativt, så det er verdt å legge til noe glyserin. Deretter rengjøres huden med en myk skrubbe og smøres med en nærende krem. Du må bare bruke ekstra fuktighetsgivende eller fuktighetsgivende midler. I dag for å kjøpe en slik krem ​​vil det ikke være vanskelig.

  Folkemidlene

  For å redusere rødhet, må du regelmessig bruke pickle fra surkål, sitronsaft, risvann. Disse stoffene er ikke bare perfekt mykner, men gir også en bleking effekt.

  Perfekte kompresser, som er basert på kefir eller rømme. Varigheten av denne prosedyren er ca. 10 minutter. Det er strengt forbudt å bruke disse verktøyene hvis det er sår eller sprekker på huden, da det er fare for å få motsatt resultat og bare forverre problemet.

  Vel myker huden med honning, hvorfra du kan lage nærende og fuktighetsgivende komprimerer. I like mengder blir honning tatt med mandelolje, som er litt oppvarmet. I den resulterende løsningen kan du slippe albuene eller søke på huden, lage en komprimering og fjerne etter ca. 20 minutter.

  Ikke mindre nyttig infusjon av mynte. For å gjøre et slikt verktøy, må du ta knuste blader (1 ss. L.) og hell kokende vann (1 kopp). Etter en halv time må du filtrere gjennom en liten sil. Fra den resulterende infusjonen blir det laget isbiter, som tørker albuene. Takket være denne prosedyren oppstår en rask utjevning av huden, blir den fløyelsaktig til berøring.

  Nyttige tips

  Alle de ovennevnte tipsene vil være nyttige, men du må følge de viktigste reglene for hudpleie:

   Hvis huden på albuene ikke bare er flakket, men det er ganske smertefulle sprekker, må du søke medisinsk hjelp. Det er bedre å ikke ignorere dette symptomet, ellers kan det være alvorligere problemer.

  Med begynnelsen av den kalde årstiden er det nødvendig å ta multivitaminkomplekser, som kan forhindre utvikling av beriberi og andre sykdommer, dessuten trives vårt trivsel vesentlig.

  Bruken av ulike skuffer og oljer gir kun ønsket resultat hvis de brukes regelmessig. Det vil være nødvendig med minst to uker med intensiv rehabiliteringsbehandling for å løse problemet. Da må du stadig bruke fuktighetsgivende og nærende midler for å opprettholde tilstanden til huden.

  Det er nødvendig å følge maten - menyen skal inneholde ulike produkter, som inkluderer vitaminer E, A, D.

 • Ikke for ofte og sterkt stole på bordet eller andre gjenstander med hard overflate, på grunn av dette blir huden veldig grov og grov.

 • Elbow hudpleie videoer:

  Årsaker til tørr hud på albuene og behandlingsmetoder

  Som regel pleier kvinner å ta vare på ansikt, kropp, hår, hender, men vær ikke oppmerksom på huden på albuene. Ser i speilet, de er overrasket og lurer på: hvorfor tørker albuene på hendene? Og umiddelbart begynne å søke etter måter å fikse problemet på.

  Våre albuer kommer sjelden til syne, oftest under klærne og kvinnene husker dem bare ved oppstart av varme, når den lange ermet ikke lenger er i stand til å skjule sin beklagelige tilstand. De fleste kvinner tror at omsorg for disse delene av kroppen er forgjeves, men det er det ikke.

  Huden på albuene, så vel som på knærne, er ganske grov, da den er tvunget til å strekke seg kontinuerlig på grunn av arbeidet i leddene. Ikke mange vet at på disse stedene har epidermis praktisk talt ingen sebaceous kjertler, derfor trenger den vanlig og intensiv omsorg.

  Årsaker til patologi

  Hvis huden på albuene tørker, må årsakene søges inne i kroppen. Følgende faktorer kan utløse utviklingen av en kosmetisk mangel:

  • Hormonal svikt i den kvinnelige kroppen er ikke uvanlig. Graviditet, amming, månedlige endringer før menstruasjonen begynner, tar p-piller - alle disse faktorene påvirker tilstanden til huden.
  • Forstyrrelser i det endokrine systemet fører ofte til forstyrrelse av metabolske prosesser og utvikling av alvorlige sykdommer, som for eksempel diabetes.
  • Skrupte temperaturendringer spiller også en rolle, fordi kroppen ikke er i stand til å omstrukturere umiddelbart, noe som fører til en feil, som fremkaller tørr hud på albuene.
  • Mangel på B-vitaminer, samt retinol og tokoferol. Disse stoffene er ansvarlige for helsen til huden. Deres mangel manifesteres av tørrhet, peeling av huden, utseende av utslett og irritasjon.
  • Daglig mekanisk innvirkning på problemområdet. Mennesker hvis arbeid er forbundet med den faste sitter ved bordet, kan legge merke til at sprekker vises på albuene. Årsakene og behandlingen i dette tilfellet skal diskuteres med en spesialist.
  • Feil omsorg eller mangel på det. Den epidermis på albuene har stadig behov for ernæring og hydrering.
  • Varme bad. Mange vet om farene ved vann fra springen, som tørker huden på grunn av klorens nærvær. Hvis det er for ofte å ta et bad med tilsetning av aromatiske blandinger, havsalt og såpeboll, forstyrres syrebasebalansen av dermis.

  Ofte kan interne sykdommer provosere tørr hud på albuene. Årsaker og behandling i denne varianten må vurderes separat. Følgende patologier utfordrer et problem:

  • Dermatitt begynner ofte med albuer og går til andre deler av kroppen. Hud rødhet, peeling og utslett på de berørte områdene vises. Sykdommen er akutt og kronisk.
  • Eksem i de fleste tilfeller begynner med albueområdet.
  • Psoriasis påvirker også albuene ofte. Sykdommen er lang, treg, med hyppige tilbakefall.
  • Anemi, utløst av en mangel på jern i kroppen, fører til tørrhet og peeling av huden, spesielt på albuene.
  • Hypothyroidism provoserer tørrhet, sprekker og peeling av epidermis.
  • Krenkelser av binyrene påvirker tilstanden til hele organismen, som sikkert påvirker tilstanden til dermis.

  Med tanke på de faktorer som fremkaller tørre albuer, må årsakene og behandlingen av patologien avtales med legen. Å ignorere symptomene fører til komplikasjoner.

  Behandlingsmetoder

  Behandling av tørrhet i epidermis er nødvendig for å begynne med et besøk hos en hudlege, han vil tildele passende tester for å finne ut de virkelige årsakene til problemet. Det kreves en klinisk og biokjemisk analyse av blod, samt en klinisk analyse av urin. Gitt de oppnådde resultatene, vil legen designe et behandlingsregime eller foreskrive ytterligere forskningsmetoder.

  Profesjonelle verktøy

  På hver kvinnes toalettbord vil det definitivt være en krem ​​for ansikt, hender og føtter. En spesiell krem ​​for albuene eksisterer ikke, men epidermis i dette området ligner den som dekker føttene og hendene, så for ulnar sonen kan du trygt bruke verktøyene beregnet på disse kroppsdelene. På apotekshyllene er det mange verktøy som er designet for å lette damen permanent fra tørrproblemet.

  • Mottak av vitaminkomplekser bidrar til å fylle mangelen på stoffer som er nødvendige for huden. Som en del av legemidlet må det inneholde vitaminer B, tokoferol, retinol. De mest populære og rimelige medisinene betraktes som Aevit, Undevit.
  • Spesielle salver basert på urte ingredienser vil bidra til å lindre kløe og betennelse i problemområder: Boro Plus, Gistan, Faretal og andre.
  • Blant helbredende midler har salicylsyre og sink salve anbefalt seg godt.
  • Profesjonell kosmetikk for hender gir næring og fuktighet i albuens hud. Blant dem er produktene Velvet penner, en linje for omsorg for tørr og sensitiv hud fra firmaet L'Oreal.

  Bruk av kosmetiske oljer vil myke epidermis, vil ha en antibakteriell effekt i dermatitt, eksem. Abrikos, fersken, mandel, drue har regenererende egenskaper og i sjeldne tilfeller forårsaker en allergisk reaksjon.

  Peeling hjemme

  Hvis tørrhet ikke er forbundet med alvorlige indre sykdommer, kan albueområdet bli behandlet ved hjelp av hjemmeskalingsprosedyrer. De vil bidra til å fjerne døde hudceller i epidermis og starte prosessen med vevregenerering.

  1. Bruken av kaffegrunder med tilsetning av en liten mengde honning rydder helt albuene av døde celler, og med regelmessig bruk vil huden bli øm.
  2. En blanding av knust havsalt, honning og rømme hjelper ikke bare å rense epidermis av albuene, men nærer også, fukter det, myker og forhindrer dannelsen av sprekker.
  3. Våre forfedre pleide å myke huden knust i en grøtpære. Det ble påført albuene i 20 minutter, og etter mykning ble huden behandlet med pimpstein og smurt med vegetabilsk olje. I stedet for smør, kan du bruke fettkrem.
  4. Peeling med sitronsyre er svært effektiv. For prosedyren må du ta juice av en halv sitron, suge en bomullspinne og behandle de berørte områdene. Etter 15 minutter skylles og påføres en nærende krem. I stedet for sitron kan du bruke grapefruktjuice.

  Varigheten av kurset avhenger av graden av skade på epidermis. Prosedyren er tillatt ikke mer enn 2 ganger i uken. Syre rengjøring - ikke mer enn 1 gang om 7 dager. Det skal huskes at peeling er egnet bare hvis det ikke er sprekker på albuene. Bruke prosedyren, spesielt med sitrus syre, provoserer betennelse og irritasjon på den skadede dermis.

  Nærende masker

  Smøring av albuer med krem- og renseprosedyrer er ikke alltid nok til å rette opp problemet. I de fleste tilfeller må du bruke hjemmelagde masker, som ikke bare myker huden, men også bidrar til å eliminere vekst og korn.

  1. En populær og effektiv metode er å smøre områdene av skade med aloe juice.
  2. Oljekomprimerer med fersken, mandel, olivenolje vil bidra til å myke dermis. Det er nødvendig å fukte bomullsputer i en av oljene og påfør dem til albuer i 40 minutter. Våt resten med et papirhåndkle.
  3. Kokosolje har en oppvarmende effekt. Det må gnides daglig i de berørte områdene.
  4. To spiseskjeer av kamille og kalendula infusjon må blandes med en liten mengde flytende honning og smeltet vegetabilsk olje. Sammensetningen påføres huden og inkuberes i 30 minutter. Prosedyren utføres daglig i 2 uker.
  5. Eliminere sprekker og bløt epidermis vil hjelpe en blanding av revet rå poteter og honning. Ingrediensene blandes til en jevn konsistens og påføres huden, vaskes av etter 30 minutter. Elbuene må smøres med en nærende krem.
  6. Nyttig vil være en blanding av kokt havregryn, eggeplomme og en liten mengde honning. Verktøyet brukes som i forrige oppskrift.

  Bruk hjemmelagde masker med forsiktighet. I mange oppskrifter er det honning, som er et sterkt allergen.

  Helbredende bad

  I den komplekse behandlingen av tørr hud av albuene er terapeutiske bad nødvendigvis tilstede.

  • For å myke og fukte huden, kan du bruke et bad av oppvarmet olivenolje. Hans albuer senkes i 10 minutter.
  • Stivelse fortynnet i varmt vann med tilsetning av vegetabilsk olje vil også bidra til å eliminere tørrhet. Hold albuene i denne komposisjonen skal være 15 minutter.
  • Vanlig brus brukes ofte til medisinske bad. Per liter vann, ta 1 spiseskje natriumbikarbonat og plasser albuer i oppløsning i 10 minutter.

  Påfør disse oppskriftene er bare nødvendig etter tillatelse fra en spesialist.

  Tørr hud av albuer ser ujevne ut og ødelegger utseendet til en kvinne. I noen tilfeller kan det tyde på alvorlig forstyrrelse i kroppen. De første tegn på tørrhet som ikke kan behandles med konvensjonelle midler krever en umiddelbar appell til en hudlege.

  Flere Artikler Om Typer Acne