Snakk Tsindol - ekstern desinfeksjonsmiddel med antiseptiske egenskaper. Det brukes til barn, fra begynnelsen, og voksne som har problemhud.

Det aktive stoffet i preparatet er sinkoksid, som aktiverer cellens arbeid, dette skjemaet er ikke en salve, Zindol er en suspensjon.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver Zindol, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reell tilbakemelding fra personer som allerede har benyttet Zindol kan leses i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Legemidlet går i salg i form av en hvit eller grå suspensjon for ekstern behandling. En oppløsning på 125 mg helles i brune glassflasker lukket med to lokk. Den første er en tetnings tynn plugg. Det er nødvendig, slik at blandingen ikke renner ut når den ristes, og legger seg ikke på en tett skorpe på veggene på flasken. Den andre er en vanlig plastskruehette.

 • 100 ml suspensjon inneholder 12,5 g sinkoksid, 12,5 g stivelse, 20 g glyserin, 12,5 g medisinsk talkum, 20 g etanol 70% og opptil 100 g destillert vann.

Farmakologisk virkning: stoffet har astringent, tørking og antiseptisk virkning.

Indikasjoner for bruk Zindol

Dette legemidlet er indikert for bruk i overfladiske lesjoner av huden, inkludert de ledsaget av inflammatoriske prosesser.

Tsindola indikasjon for tilstedeværelsen av en bleie utslett, potnichki, eksem av forskjellig opprinnelse (inkludert kontakt, allergisk og pelonochny), liggesår, sår på hudoverflaten, kutt, riper, solenergi eller forbrenninger, sår og hudlesjoner (inkludert trofiske magesår).

Også dette stoffet kan brukes til eksem (under eksacerbasjon), herpesutbrudd og streptoderma.

Farmakologisk aktivitet

Sammensetningen av dette legemidlet inneholder det kjente sinkoksidet, som har antiseptiske og sårhelingegenskaper. Å være en aktiv aktiv ingrediens, tørker det hudlesjonsområdet, danner en beskyttende film på den og beskytter såret mot forurensning. I tillegg fremmer stoffet vevregenerering og fjerning av inflammatoriske prosesser, forbedrer metabolisme i det berørte området.

Tsindol trenger inn i problemområder i huden og ødelegger de skadelige mikroorganismer som forårsaket inflammatorisk prosess. Legemidlet fjerner også eksisterende akne og hudormer og forhindrer fremveksten av nye formasjoner.

Instruksjoner for bruk

I henhold til bruksanvisningen er Zindol suspensjon beregnet for ekstern bruk. Før du bruker det, er det tilrådelig å sikre at det ikke er overfølsomhet overfor legemidlet. For å gjøre dette, er en liten Zindol påført et lite åpent område av sunn hud, som en albue. Hvis det ikke er rødhet, brennende eller kløe innen 15 minutter, kan legemidlet brukes til behandling.

Suspensjonen påføres på de berørte områdene av huden med et tynt og jevnt lag. Suspensjonen kan påføres huden med en bomullspinne hvis volumet av det behandlede området er lite. Hvis spredningsområdet er ganske stort, bruk et stykke bomull eller en kosmetisk plate. Sammensetningen er igjen på huden i flere timer, og deretter vasket av med vanlig varmt vann. Behandling av huden utføres 4 til 6 ganger om dagen.

Varigheten av behandlingen må velges individuelt, det avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen og omfanget av prosessen. For å bestemme den nøyaktige varigheten av behandlingsforløpet, er det nødvendig å konsultere en hudlege. Vanligvis, etter 7 dagers bruk av Zindol, blir den kliniske effekten merkbar. Om nødvendig kan Zindol kombineres med antibiotika.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Hvordan bruke taleren Zindol. Narkotikalkostnad

Voksne og barn står ofte overfor dermatologiske sykdommer.

Eksem, bleieutslett, allergisk irritasjon, kontakt med kjemikalier og insektbitt skaper stress for huden og fører til inflammatoriske prosesser. I ungdomsårene, selv med sunn menneskelig kropps hud, kan akne være et problem som undergraver selvtillit.

Av denne grunn bør det alltid være noen antiseptiske midler i hjemmets førstehjelpsutstyr for å behandle tørre og gråtende utslett, for eksempel skytten Tsindol. Astringent og tørking egenskaper av stoffet tillater deg å raskt bli kvitt pustulær utslett og ungdommelig akne.

Cindol: sammensetning og farmakologiske egenskaper

Zindol er en sinkoksyd-suspensjon. På grunn av den ikke-ensartede konsistensen kalles det en mos.

Legemidlet ser ut som en flytende blanding, som etter sedimentering tykner og blir til en salve. Zindol salve har ikke en egen form. Når hetteglasset blir omrørt, får væsken en hvit eller gråaktig nyanse - de aktive substansene stiger fra bunnen. Derfor er det nødvendig å riste hetteglasset flere ganger før du setter taleren på pinnen.

Etter hudbehandling danner Zindol albuminater og denaturerer andre proteinforbindelser. Denne egenskapen gir en soling og tørking effekt, absorpsjon av skadelige stoffer og lindring av den inflammatoriske prosessen. Evnen til å denaturere proteiner gjør taleren til et uunnværlig middel for gråt og ekssudasjon, alvorlig betennelse og irritasjon av dermis.

Et lag av albuminater danner en beskyttende barriere på huden som beskytter såroverflaten mot invaderende patogene mikrober og infeksjoner og skaper en spesiell mikromiljø som fremmer regenerering av epidermis. Dermed får den syke huden beskyttelse mot irritanter som kommer fra utsiden.

Et viktig trekk ved Cindol talker er å redusere og beskytte epidermisene fra de negative effektene av urin og svette på sengetøy, eksem og bleie dermatitt. Tanning eiendommen av stoffet akselererer behandlingen av eksem og regulerer spredning av hudpartikler, eliminerer peeling.

Vurder detaljert sammensetning av suspensjonen:

Farmakologiske egenskaper av Tsindol tillater å rangere det som et dermatotropisk legemiddel, fordi det helbringer dermis og reduserer alvorlighetsgraden av symptomene på patologiske prosesser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for behandling med Zindol

Hovedindikasjonene for bruk av suspensjonslærere kaller følgende tilstander:

 • Streptoderma.
 • Kutt og riper.
 • Stikkende varme
 • The bedsores
 • Bleieutslag.
 • Herpetic utslett.
 • Trophic ulcers.
 • Akutt stadium av eksem.
 • Termoburns, inkludert sol.
 • Dermatitt - bleie, kontakt, allergisk.

Det er bare en kontraindikasjon for bruk av et universelt terapeutisk middel - overfølsomhet overfor komponentene.

Fra bivirkninger i behandlingsperioden med en talker kan milde allergiske reaksjoner oppstå - testimonials fra pasienter til Tsindol vitner om dette. De er uttrykt av kløe, utslett og rødhet i det behandlede området. Dette indikerer individuell intoleranse mot suspensjonskomponentene og krever at medisinen blir stanset. For fremtiden bør en person huske at sinkoksidmedisiner ikke passer for ham.

Analogt talker Zindol har ikke. Dens synonymer er stoffer med sinkoksid - pasta og sink salve, liniment av sinkoksid, Diaderm krem ​​og salve Desitin. Alle rusmidler er inkludert i gruppen eksterne midler.

Hvordan du bruker Zindol: detaljert bruksanvisning

Suspensjon avlaster perfekt betennelse og helbreder liten akne. Hun reduserer akne i størrelse og forhindrer at nye elementer dannes. Det er nødvendig å bruke Zindol-mosen fra akne ved å bruke stoffet med en bomullspinne eller en tampong på en prikket måte, det vil si på en bestemt pimple.

Behandle antiseptisk ansikt, nakke, skuldre, bryst og dekolleté. Når produktet tørker og skreller, vaskes det av med varmt vann.

Kvinner kan søke et problem på problemområdet før sengetid, og vaske det av om morgenen. Om natten vil taleren maksimere sine nyttige egenskaper. Men for tørr hud er dette alternativet ikke egnet, siden suspensjonen kan øke tørrheten og forårsake peeling. Hvis hudtype er normal eller fet, vil stoffet demonstrere høy effekt og eliminere utslett etter flere bruksområder.

Zindol kan behandle ikke bare akne, men lindrer også irritasjon etter barbering av beina, bikiniområdet og underarmene. Til dette formål blir taleren også påført om natten, og om morgenen - vasket av. Produktet vil berolige irritert vev og forhindre dannelse av kviser og pustler.

Med dermatitt blir de syke hudområdene pre-rengjort og tørket, deretter påføres et tynt lag av Zindol. Midler holder på deksler flere timer, vask deretter av. I avanserte tilfeller med flere inflammatoriske purulente utslett, anbefales det å tørke huden med suspensjonen flere ganger om dagen. Som dermis forbedrer, blir behandlingsfrekvensen redusert til 1-2 per dag.

For barn

Suspensjon Zindol er så trygg for delikat hud at bruksanvisningen tillater det å brukes til behandling av nyfødte. Det er umulig å sette midler på barnets ansikt da det medfører peeling.

Hvordan behandle bleedermatitt og chili hos barn med Zindol:

 • I morgen må du vaske babyen med en svak løsning av kaliumpermanganat.
 • Tørk kroppen med et mykt håndkle og smør med en talker alle utslett og gråtende foci.
 • Ikke kle babyen for en stund, slik at preparatet tørker til luft.
 • På dagtid må du gjenta behandlingen, for eksempel når barnet trenger å bytte bleier og bleier, eller hvis krummen svetter tungt.
 • Om kvelden før sengetid, kjøp en nyfødt i blek rosa mangan vann.

Ved å følge denne behandlingsregimet, vil foreldre kunne kurere bleedermatitt hos en nyfødt om noen dager med Zindol alene.

Gravide og ammende kvinner

Under graviditet hos kvinner, på bakgrunn av hormonelle svingninger, kan små kviser og betent papiller starte opp på kroppen. I varmt vær kan fremtidige mødre oppleve stikkende varme, og uriktig mat provoserer noen ganger deres allergier. Cindol løser alle problemene som er oppført under graviditet og eliminerer kløe og eksem.

Behandling av huden med en taler vil hjelpe gravide og ammende mødre bli kvitt kviser og rødhet, fjern peeling og gjør dermis jevn. Også stoffet kan brukes til å helbrede riper, sår, kutt og områder som er bitt av insekter.

For å behandle sår og brente overflater, er det berørte området dekket med et bandasje gjennomvåt i Zindol. Etter behov forbindingstiltak.

Hvor mye er stoffet

Suspensjon Tsindol gjelder ikke for dyre stoffer - en flaske mos blir solgt til en pris på 70 - 110 rubler for et volum på 125 ml. Kostnaden kan variere noe avhengig av apotekets geografiske beliggenhet og prispolitikken, siden stoffet er tilberedt av visse stoffer.

Resept fra legen når du kjøper er ikke nødvendig. I Ukraina, koster en flaske med Zindol 150 hryvnia (minimum - 75). I Hviterussland er taleren ikke til salgs, siden den ikke er registrert av lokale helsemyndigheter.

Suspensjonen er lagret for lenge, så når du kjøper bør du være oppmerksom på holdbarheten. Hjemme skal taleren være på et mørkt sted borte fra kilder til varme og sollys. Den optimale oppbevaringstemperaturen er opptil +30 grader.

anmeldelser

På grunn av sin høye effektivitet til lave kostnader, samler Zindol talker mye positiv tilbakemelding. Suspensjon tørker vanlig akne og kyllingkopputslett hos barn, beroliger huden etter barbering og gir ikke flekker på kroppen, flekker ikke klær og sengetøy. Ved behandling av vannkopper fjernet stoffet virale elementer uten arrdannende vev, selv på de stedene hvor barnet hadde dype sår.

Tsindol mottok negative vurderinger for ikke å hjelpe noen mennesker med å få akne og ungdoms akne. Men på samme tid forverret antiseptisk ikke tilstanden til huden, noe som indikerer at den er uskadelig. Generelt holder taleren et godt omdømme og forblir et populært verktøy for behandling av akne, prikkende varme og bleieutslett.

Instruksjoner for bruk av Zindol suspensjon: indikasjoner, anvendelsesmåte

Latinsk navn: Cindol
ATC-kode: D02AB
Aktiv ingrediens: Sinkoksid
Produsent: MFP, Russland
Apotek Utgivelse Tilstand: Uten Resept

Zindol er et antimikrobielt stoff med en tørkeeffekt, som inneholder sinkoksid. Midler utstedes i form av talker, utnevnt til ekstern bruk. Egnet til behandling av barn, inkludert spedbarn, under graviditet. Legemidlet er en del av kosmetiske og farmasøytiske pastaer og kremer. Calamine inneholder hovedkomponenten i denne løsningen, kan brukes som en lotion for hudproblemer. Begge stoffene fungerer godt mot herpes og vannkopper.

vitnesbyrd

Zindol brukes til å behandle og tørke forskjellige manifestasjoner på overflaten av epidermis:

 • Bleieutslett hos nyfødte
 • Stikkende varme hos barn
 • Ulcerative lesjoner
 • streptoderma
 • brannsår
 • kutt
 • Akne og akne
 • Trophic åreknuter
 • Herpes Labial Virus
 • Eksem i akutt
 • Ansikts utslett
 • Kopper.

struktur

Zindol suspensjon inneholder den viktigste aktive ingrediensen sinkoksid og ytterligere stoffer:

 • Glycerolpropantriol for å akselerere stoffskiftet i celler.
 • Talc malt mineral med antibakterielle egenskaper. Å ha muligheten til å avstøte væske, hjelper verktøyet til å holde på huden på en mer pålitelig måte.
 • Amelose og amylopektin polysakkarid er tilsatt for å skape en homogen chatty struktur. Det er den viktigste leverandøren av karbohydrater.
 • Renset vann.

Medisinske egenskaper

Legemidlet har en adsorberende effekt, virker som en antiseptisk, anti-inflammatorisk effekt, tørker. Hovedkomponenten av sinkoksid refererer til antimikrobielle midler. Gir en positiv effekt på huden, reduserer de patologiske manifestasjonene hos barn i alle aldre og voksne.

Når man samhandler med cellene, kan sammensetningen av albuminere denaturerte forbindelser. Siden de fleste patogener som påvirker huden inneholder proteinkonstruksjoner, fører endringer i den naturlige konformasjonen av molekylet under påvirkning av destabiliserende faktorer til oppløsning av stive tredimensjonale kjeder. Som et resultat smelter bakteriecellene.

Verktøyet danner en tynn og holdbar barriere som fungerer som et beskyttende lag, og sikrer at et miljø som er optimal for helbredelse, opprettes. Under disse forholdene minimeres forekomsten av en sekundær infeksjon.

Cindol for akne myker huden, forhindrer irritasjon fra blæreutslett fra urin, ekssudat, andre sekreter, hvorfra desquamation er redusert, brennende og kløe forsvinner. I det berørte området akselererer vevregenerering.

Sinkoksid er et lavt giftig element. Deltakende i lipidmetabolisme, vitamin A-absorpsjon, hormonproduksjon, det har en positiv effekt, skader ikke kroppen, noe som er spesielt viktig for barn. Den kommer inn i vev og væsker i en mengde som ikke forstyrrer metabolske prosesser. Ekskresert gjennom urin uten å bli metabolisert i andre systemer. Hvis stoffet kombineres med jernoksid, som i kalamin, øker effekten.

Utgivelsesskjema

Legemidlet går i salg i form av en hvit eller grå suspensjon for ekstern behandling. En oppløsning på 125 mg helles i brune glassflasker lukket med to lokk. Den første er en tetnings tynn plugg. Det er nødvendig, slik at blandingen ikke renner ut når den ristes, og legger seg ikke på en tett skorpe på veggene på flasken. Den andre er en vanlig plastskruehette.

Den har en bestemt lukt, som avgis når man fordamper etylalkohol. Når den påføres huden, forlater de karakteristiske hvite flekkene, tørker raskt. Om nødvendig, vaskes den lett av med vann.

Hvitt pappeske med blå design. Pakken inneholder 1 flaske og instruksjoner.

Pris: 12, 5%, 125 mg - 100-120 rubler.

Veier og regler for bruk

Før bruk må dekselet rengjøres, tørkes med et mykt håndkle eller en bomullsklut etter hygieneprosedyrer. Flasken med løsningen ristes grundig for å oppnå en homogen sammensetning, uten suspensjoner. Påfør innholdet på en bomullspinne, behandle de berørte områdene med et tynt lag. La i 2-3 timer skyll med varmt vann. Prosedyren utføres fra 4 til 6 ganger om dagen. Behandlingsforløpet avhenger av graden og alvorlighetsgraden av sykdommen, graden av vevsreparasjon. Tar fra 5 dager til en måned.

For sår med ekssudat på ansiktet er Zindol for akne påført i form av en maske som holdes gjennom hele natten, om morgenen kan den fjernes.

For brenner og sår er det bedre å bruke komprimerer. Et dobbeltlag av gasbind er impregnert med et middel som påføres det skadede området for en dag.

Behandling av små riper og reduksjon av reaksjoner fra ultrafiolett stråling utføres ved bruk av et tynt lag av legemidlet.

Medisinen selges kun i en form - flytende talker, men hjemme kan du forberede Zindol salve, som hjelper voksne og barn, inkludert nyfødte, i kampen mot epidermale lesjoner. Flasken med agenten er igjen i flere timer ved normal temperatur. Etter at løsningen har oppstått, dannes et tett utfelling på bunnen av hetteglasset. Det er bedre å drenere hele blandingen på toppen. Få en tykk masse, som i noen tilfeller anses som mer praktisk. Det kan legges til noen nøytrale krem, for eksempel, for barn, i like store mengder. Før du bruker pastaen, skal du utføre en test på komponentens bærbarhet.

Acne Cindole

Suspensjon eller krem ​​tørker, desinfiserer og reduserer betennelser, ikke bare med eksisterende akne. Legemidlet tillater ikke utseendet på følgende lesjoner. Vel hjelper fra arr i ansiktet - løser og regenererer huden. Tetninger overflaten, forhindrer effekten av negative miljøfaktorer. Den resulterende filmen har en liten bedøvelseseffekt.

Metoden for anvendelse er normal. For mindre skader bruk bomullssprutter, må mer omfattende lesjoner smøres over hele området. Behandlingen gjøres best på en fri dag, da sammensetningen ikke anbefales å vaskes av. Calamin kan også brukes som en lotion.

Bruk til barn

Eliminering av bleieutslett skal begynne å streike etter de første tegnene. Behandling av nyfødte hud utføres etter hver bløtbytting. Kan brukes som et forebyggende tiltak, spesielt for babyer.

For å gjøre dette må huden være ren og tørket. Barn i denne alderen er mer egnet til å håndtere suspensjonen. Lim hjelper med dype og uttalt manifestasjoner. Væske smør et tynt lag, ikke vaske av.

Barn eldre enn et år er mer sannsynlig å få riper og slitasje, stoffet er egnet for dermatitt, allergisk utslett, insektbitt, brannskader, diatese. Avhengig av sted og område av skade, velg en flytende blanding eller lim inn.

Vindmølle Cindol

Oftest er små akne som følge av dette viruset smurt med grønn maling. Men sinkoksid er ikke mindre effektivt, dessuten irriterer det ikke epidermis. Suspensjon brukes to ganger daglig med normal sykdomssykdom. Hvis det er komplikasjoner, er det nødvendig å konsultere en lege.

Du kan erstatte sammensetningen av et lignende stoff - Calamine, som er utformet for å lindre kløe og irritasjon som oppstår under vannkopper. Det er mer egnet for barn, da det ikke inneholder alkohol.

Hvordan bruke mot herpes

Viruset med det karakteristiske utslettet av en boblingsart som hersker på slimhinnene, er en ganske ubehagelig og smertefull patologi. Ofte på ansiktet, i området rundt leppene. Ved første tegn er det nødvendig å behandle de berørte områdene med et tynt lag av suspensjon eller lim. Blandingen vil raskt tørke stoffet, fjerne trekkfølelser og ubehag. Metoden for bruk er tradisjonell - gjelder 4-5 ganger om dagen. Med herpesbehandling tar det fra to uker til en måned. Ar og spor forblir.

Bruk under graviditet

Legemidlet kan når som helst bli kvitt dermatologiske problemer. Det eliminerer peeling og irritasjon på ansiktet, karakteristisk for første semester. Kokte pasta masker forbedre hud tilstand, helbrede riper og kutt. I løpet av ammendeperioden kan man også bruke blanding. Hun er absolutt ingen trussel mot nyfødte.

Kontra

Det anbefales ikke å behandle sår med komponentintoleranse.

Drug interaksjoner

For øyeblikket er det ikke identifisert noen legemidler som har en negativ eller positiv effekt på kroppen når de brukes sammen.

Bivirkninger

I noen tilfeller fører verktøyet til rødhet og kløe på overflaten av epidermis. Når du avbryter, forsvinner alle negative effekter.

Du kan lære mer om kløe på ansiktet og rødhet fra artikkelen: kløe i ansiktet - årsaker og behandling.

overdose

Hvis du overskrider mengden av det påførte legemidlet, kan du fjerne overskudd med en bomullspinne.

Vilkår for lagring

Legemidlet må holdes på et mørkt sted, lukket fra barn. Temperaturen bør ikke overstige 15 ° C. Den er gyldig i 24 måneder.

analoger

Det finnes identiske forbindelser som har en lignende terapeutisk effekt:

calamine

Produsent: Floris, Israel

Kostnad: Lotion, 100 ml, fl. - 800-1100 rubler.

Hovedkomponenten av produktet er sinkoksid med tilsetning av jernoksid. Denne kombinasjonen er funnet i mineralsk kalamin. Dette er et utmerket antiseptisk middel, det brukes til fremstilling av kosmetiske preparater og farmakologiske lotioner. Naturlige elementer minimerer negative effekter på kroppen. I tillegg er leire tilsatt som et tørkeelement og fenol, som virker som et antimikrobielt middel.

Calamine hjelper mot dermatitt, herpes, allergiske og akne lesjoner. Oftest brukes det til å behandle sår som skyldes vannkopper. Etter tegning er det ingen arr og arr. Også, er lotion nyttig for insektbiter og som et forebyggende tiltak ved barbering.

Calamin fuktet bomullsskive, applicert på epidermis. Prosedyrene utføres til det øyeblikket. Til huden er helt renset. For herpes smør boblene to ganger om dagen.

Flytende rosa nyanse strømmet i brune flasker på 100 ml, lukket med en aluminium eller polypropylenhette. Boksen er papp, inneholder 1 flaske og instruksjonen. På pakken trukket bjørnepuber.

fordeler:

 • Egnet for barn, brukt under graviditet
 • Avlaster kløe og brenning.

ulemper:

 • Høy pris kalamin
 • Frigjør i en form.

Desitin

Produsent: Pfizer, USA.

Kostnad: 40% 57 um, rør. - 250-300 rubler.

Produktet inneholder 400 mg sinkoksid. Gir antibakteriell effekt i dermatitt, vannkopper, utslett på ansikt og kropp. Hjelper mot herpes. Desinfiserer og tørker også brannsår, riper og slitasje. Ved påføring opprettes en tynn film som er beskyttet mot eksterne faktorer. Aktivt forhindrer gjentatt hudskade. Gir en konkret effekt en dag etter starten av behandlingen. Ideelt for barn som frelser fra bleieutslett, tillater ikke sår av sår.

Salven påføres på tørre og rene områder, 3 eller flere ganger per dag. Når herpes smmer ømme flekker to ganger om dagen. Som kalamin, ikke-giftig.

Cream light shade med en karakteristisk fiskaktig lukt, fylt med små inneslutninger, viskøs. Den er pakket i rør av blå-hvitt tone med et praktisk plastdeksel og åpning for åpning. Papirboks, lignende farge, med bilde av narkotika. Inneholder 1 rør med salve og instruksjoner.

fordeler:

 • Utnevnt til barn fra fødsel og under graviditet
 • Har raskt en helbredende effekt.

ulemper:

 • Den har en bestemt lukt
 • Anbefales ikke for bruk på infiserte områder.

Tsindol

Beskrivelse nåværende fra 06/18/2014

 • Latinsk navn: Cindol
 • ATC-kode: D02AB
 • Aktiv ingrediens: Zinkoksid (sinkoksyd)
 • Produsent: Moscow Pharmaceutical Factory (Russland)

struktur

100 ml suspensjon inneholder 12,5 g sinkoksid, 12,5 g stivelse, 20 g glyserin, 12,5 g medisinsk talkum, 20 g etanol 70% og opptil 100 g destillert vann.

Utgivelsesskjema

Legemidlet Tsindol fremstilles i form av en suspensjon i glassflasker med en kapasitet på 100 og 125 ml.

Farmakologisk aktivitet

Legemidlet har astringent, tørking og antiseptiske effekter.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

De terapeutiske virkninger av medikamentet skyldes tilstedeværelsen av sinkoksid i dets sammensetning, som har en tørking, astringent, anti-inflammatorisk, antiseptisk og adsorberende effekt på huden.

På grunn av disse egenskapene tilhører Zindol dermatotropiske legemidler - det har en positiv effekt på hudvev og dermis, og reduserer alvorlighetsgraden og intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i dem.

Suspensjon på huden danner albuminproteinsalter - albuminater, denaturerende andre proteiner. Denne effekten er ekstremt viktig for tørking av huden, lindrende betennelse, og også absorberende skadelige stoffer, siden de fleste biologiske molekyler som er involvert i hudirritasjoner og betennelser er proteinstrukturer.

Å ha evnen til å denaturere proteiner, reduserer stoffet frigjøringen av væsker, og reduserer også alvorlighetsgraden av irritasjon og betennelse. Laget av denaturerte proteiner på huden dannet ved opptaket av suspensjonen skaper en beskyttende film som beskytter den berørte huden mot infeksjon, og skaper også et mikromiljø som er gunstig for helingsprosesser. Takket være dette beskyttende laget, er huden beskyttet mot skadelige miljøfaktorer, samt ulike irriterende stoffer. I tillegg mykner Tsindol irritert hud.

Indikasjoner for bruk Zindol

Legemidlet er indikert for bruk under følgende forhold:

 • potnichka;
 • bleieutslett;
 • seng sår;
 • kutt og riper;
 • dermatitt, inkludert allergisk, kontakt og bleie;
 • sol og temperatur brannsår;
 • eksem under forverring
 • streptoderma;
 • ulcerative lesjoner på huden (inkludert trophic ulcers);
 • herpetic utbrudd.

Kontra

Legemidlet er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene som utgjør legemidlet.

Bivirkninger

Ved bruk av Zindol-suspensjon kan det oppstå allergiske reaksjoner som manifesterer seg på bruksstedet av stoffet. Allergiske reaksjoner kan oppstå som kløe, utslett eller rødhet i området behandlet med legemidlet. Ved utvikling av slike allergiske reaksjoner er det nødvendig å avbryte bruken av Zindol suspensjon, og også å kaste bort de eksterne midlene som inneholder sinkoksid.

Instruksjoner for bruk Zindol (metode og dosering)

Før du bruker Zindol-suspensjonen, er det nødvendig å vaske de berørte områdene av huden med varmt vann og tørk deretter godt. Deretter må du ta en flaske Zindol og grundig riste suspensjonen før du får innholdet i en ensartet konsistens. Deretter blir taleren påført med et tynt lag på den berørte huden (som en salve) i flere timer, hvorefter preparatet vaskes av huden med varmt vann. Huden behandles daglig i 4-6 ganger.

Varigheten av behandlingsforløpet avhenger av omfanget av skaden og kan være så lenge som flere dager eller en måned.

Instruksjonen på Zindol under ulike forhold

 • For alvorlige lesjoner i huden: Behandlingen utføres ved bruk av masker med Zindol. Legemidlet påføres huden, la det tørke i friluft, deretter dekkes med gasbind eller et stykke klut og la i denne formelen over natten.
 • For behandling av sår og brenn overflater: En bandasje behandlet med Zindol suspensjon påføres den berørte huden. Om nødvendig kan bandasjen bli endret til en ny.
 • For barn: For å forhindre at stoffet kan påføres huden i kontakt med våte klær.
 • Ved behandling av sår, kutt og riper, samt termisk og solbrenthet: Suspensjon Zindol påføres med et tynt lag på de berørte områdene. Om nødvendig kan du dekke det berørte området med en gasbind.
 • Når bleie dermatitt hos barn: Ved de første tegnene på blæreutslett, rødhet eller mindre irritasjon i huden, behandles babyens hud med en suspensjon 3 ganger daglig, eller hver gang bleiene blir byttet ut.

Når du bruker stoffet, ikke la det komme inn i munnen og øynene. Det er også viktig å huske at stoffet ikke er ment å behandle pustulært utslett, derfor bør bruk av Zindol-suspensjon bare utføres på de hudområder som ikke er infisert.

overdose

Det er ikke tilfeller av overdose med Zindol.

interaksjon

Interaksjonen av stoffet med andre legemidler er ikke beskrevet.

Salgsbetingelser

Legemidlet er tilgjengelig på apotek uten resept.

Lagringsforhold

Legemidlet bør oppbevares ved romtemperatur på et sted som ikke er tilgjengelig for barn.

Holdbarhet

For nyfødte

Legemidlet har ikke negativ innvirkning på barnets hud, så det kan brukes sikkert selv for nyfødte. Samtidig bør Zindol-suspensjon ikke påføres ansiktets hud, da dette kan forårsake peeling.

Instruksjoner for nyfødte

 • Om morgenen, kjøp et barn i vann med en løsning av kaliumpermanganat (vannet skal være malt i svak rosa farge).
 • Tørk barnets kropp med et håndkle, og behandle deretter med suspensjon alle steder som er dekket av utslett. Etter dette er det nødvendig for suspensjonen å tørke på bar hud i friluft.
 • Om dagen behandler du på nytt de berørte områdene etter behov. For eksempel, hvis et barn er svært svett eller må erstatte våte bleier.
 • Om kvelden bør du kjøpe et barn i vann med kaliumpermanganat.

Som regel, med en slik behandlingsregime, kan bleie dermatitt bli kurert på bare noen få dager.

synonymer

Desitin, liniment Zinkoksid, sinkpasta, diadermkrem, sinkolve.

Under graviditet og amming

Cindol bidrar til å håndtere stikkende varme, eksem, inflammatorisk utslett, allergisk dermatitt, kløe, samt små kviser som kan oppstå under graviditet.

Som regel er kvinnens hud under graviditeten utsatt for flaking, dannelse av kviser, dermatitt, rødhet, og også ulike typer irritasjoner - med alle disse symptomene, håndterer Cindol godt. I tillegg kan stoffet også brukes til behandling av riper, kutt og insektbitt.

Anmeldelser av Zindole

På grunn av sin effektivitet og lave pris på Zindol, har stoffet mange positive anmeldelser på nettet. Suspensjonen håndterer mange hudproblemer hos både voksne og barn, mens det nesten ikke forårsaker bivirkninger.

Mye positiv tilbakemelding knyttet til Zindols talkeregenskaper for å berolige irritasjon etter barbering (inkludert bikiniområdet), samt å forhindre utseende av rødhet, pustler og kviser.

Anmeldelser av Tsindol i vannkopper ble etterlatt av mange foreldre som behandlet utslett hos sine barn. De merker at Zindol-talker ikke etterlater spor som andre stoffer (for eksempel strålende grønn), mens den tørker fullstendig av kokosnøttutslett og akselererer helbredelsen av sår, og lar ingen arr selv i de stedene hvor dype sår befinner seg. Ved å bruke Tsindol med vannkopper, oppdaget foreldrene at stoffet ikke knuste huden i det hele tatt, så det er ingen problemer med å bruke det på babyens hud. Negative vurderinger ble oftest igjen av de foreldrene som ikke har tid til å behandle utslett av vannkopper flere ganger om dagen.

Ganske mange talte om bruken av akne-suspensjon. Anmeldelser av Zindol i dette tilfellet var ofte mer positive - stoffet reduserer betennelse og helbreder mindre utslett. Imidlertid var det negative anmeldelser, som var igjen av de som ikke brukte Cindol-suspensjonen for å bli kvitt akne. Det er verdt å merke seg at å forlate negative vurderinger ved bruk av Zindol for akne foreslo at det ikke var noen forverring av situasjonen i alle fall.

Noen vurderinger handler om at folk ønsket å kjøpe Zindol salve på apoteket, men stoffet er ikke tilgjengelig i et annet form enn en suspensjon.

Pris Zindol hvor du kan kjøpe

I forskjellige apotek varierer prisen på taleren Zindol fra 62 til 84 rubler per 125 ml flaske.

Tsindol (talker): instruksjoner for bruk for akne, for vannkopper

Tsindol (populært chatterbox) er et middel som brukes til akne, for vannkopper og andre hudproblemer. Instruksjoner for bruk vil bli diskutert nedenfor.

Hver av oss ønsker å bevare babyens hud, tynn, hvit-rosa og elastisk. Men, i tillegg til at huden gjennom årene gjennomgår aldersrelaterte forandringer, er det hver dag utsatt for skadevirkningen av både organismen, hvis det oppstår indre organer, og eksterne faktorer som varme, frost etc.

Alle av oss, i en eller annen grad, er utsatt for ulike ubehagelige manifestasjoner på huden, som dermatitt, sår, akne, brannskader osv. Og det er ikke alltid nært at rette er egnet for å hjelpe, og noen ganger kan vi ikke engang forestille oss noe som betyr at det kan hjelpe i dette tilfellet.

En av de velkjente og velprøvde løsningene for å bekjempe disse manifestasjonene på huden er Tsindol-suspensjonen for ekstern bruk. I lang tid har dette verktøyet vært mye og ikke uten suksess brukt av våre foreldre, og i folk har blitt kalt "talker" - fordi du må riste det godt før du bruker det.

Nedenfor vil vi snakke om egenskapene til dette stoffet mer detaljert, vi vil finne ut hvilke indikasjoner Zindol anbefales til, bruksanvisningen for bruk vil også bli vurdert i detalj.

struktur

Zindol er en heterogen masse, i form av en klar væske og utfelt (til risting) hvitt utfelling.

Sammensetningen av Zindol inneholder bare naturlige stoffer, som tillater bruken selv under graviditet, laktasjon og behandling av hudinfeksjoner hos nyfødte og barn.

 • Zinkoksid er en aktiv aktiv ingrediens med helbredende, helbredende egenskaper. Den antiseptiske egenskapen til sinkoksid er forårsaket av denaturering av proteinet i stoffets sammensetning. Sink oksid er den beste reflektor av UVA og UVB og er en viktig ingrediens i solkrem lotioner, calamine lotions, blek kremer, baby pulver, akne kremer og mye mer.
 • Talc er en integrert del av stoffet, har en utmerket adsorberende egenskap, fjerner overflødig fuktighet.
 • Potetstivelse - nærer huden med næringsstoffer og vitaminer, forbedrer tonen sin.
 • Glycerin - hjelper til med å regulere hudfuktighet.
 • Etanol - har en tørkeeffekt.
 • Renset vann - et hjelpestoff som nærer huden.

pakking

Zindol er produsert i brune glassflasker på 125 g hver, forseglet med en plastpropp og vridd over korken med en gjenget hette.

Flasken er plassert i en pappkasse, hvor bruksanvisningen også er plassert.

Om nødvendig kan suspensjonen brukes som en salve.

For å forberede salven fra Zindol, trenger du bare å åpne hetteglassets hette og la den stå åpen til et hvitt bunnfall dannes nederst, og forsiktig drenere alt vannet. Noen denne bruksmetoden kan virke mer praktisk og effektiv, det er verdt å merke seg at de nyttige egenskapene ved fremstilling av salver ikke går tapt.

søknad

Zindol er et universelt middel for behandling av hudsykdommer, egnet for sensitiv og delikat hud, inkludert barn. Tsindol har også en tørkeegenskap som gunstig påvirker helbredelsen av sår, og danner også en beskyttende film som beskytter såret mot forurensning.

Den brukes til tørr, problem, kombinasjon og sensitiv hudtype. Tsindol har vist seg å være et effektivt middel for slike manifestasjoner på huden som

Nyttige egenskaper

Effektiviteten til Zindol skyldes i stor grad å gi et ganske bredt spekter av terapeutiske egenskaper, for eksempel: tørking, astringent, anti-edematøs og anti-inflammatorisk virkning, på grunn av sinkoksidet som er en del av preparatet.

Også tilstede i sammensetningen av sink har en blekende effekt, noe som tyder på muligheten for at stoffet behandler mild eller moderat form av kongestiv og pigmentflater, samt arr etter akne.

Ved egenskapene er tsindol et dermatoprotektiv middel, har en positiv effekt på huden, og reduserer intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i den.

På grunn av stoffets evne til å denaturere proteiner, reduserer det frigjøringen av væsker og bidrar til å redusere hudirritasjon og betennelse. Det har en terapeutisk effekt på akutt form for allergiske prosesser (unntatt kronisk form).

Det beskyttende laget som er dannet etter påføring av preparatet, er i mange henseender likt i struktur til hudvev og dermis, beskytter den skadede huden mot infeksjon, og skaper også et gunstig miljø for helingsprosesser.

Glycerolmolekylene til Zindol som er en del av den, støtter perfekt den gunstige vandige sammensetningen av huden, og den virker i begge retninger. Hvis huden er tørr, tiltrekker de seg fuktighet fra luften, hvis luftfuktigheten tvert imot er lavt, de bidrar til utskillelsen av fuktighet fra kroppen for å unngå å tørke ut huden.

Den brukes som et babypulver. Bruksanvisningene, som du finner nedenfor, beskriver i hvilke tilfeller og hvordan du bruker Zindol.

Hvordan søke

Standard bruk av Zindol:

 • rist før bruk
 • Før bruk, test stoffet for individuell intoleranse, bruk på den indre bøyningen av albuen og vent 10-15 minutter;
 • swab, legg stoffet på den betente huden;
 • før gjenbruk for å fjerne rester av stoffet.

Vurder nyansene av stoffet, avhengig av problemet.

Akne og akne Cindole

Akne og akne. I hver persons liv kommer en periode når ansiktet er dekket med akne. Årsakene til akne kan være mange, dårlig ernæring, infeksjon, feil hudpleie. Derfor er det rettferdig å si at først og fremst må du se etter hovedårsaken til sykdommen. Når det gjelder den allerede eksisterende akne, vil Zindol, på grunn av sin beroligende effekt, først og fremst hjelpe med å fjerne rødhet, redusere irritasjon og kløe, og betydelig tørke pimple, noe som reduserer størrelsen betydelig.

Den aktive ingrediensen av stivelse inneholdt i Zindol forbedrer funksjonen til kjertlene som er ansvarlig for produksjonen av sebaceøsekresjonen, hvorav overskytende fremkaller betennelse og regulerer sekresjonen når ansiktets oljeaktige glitter påvirkes. Suspensjon har en positiv effekt på arbeidet med kollagenfibre, og hindrer de skadelige effektene av kosmetikk og det forurensede miljøet. Med en blekningsegenskap bidrar stoffet til resorpsjonen av pigmentflater igjen etter akne, hjelper i kampen mot svarte flekker.

Instruksjoner for bruk

Vurder hvordan du bruker Acne Zindol:

 1. Før du bruker produktet, skyll ansiktets hud grundig med varmt vann, og i tilfelle av høy fet hud vil det være bra å rengjøre det med kosmetisk lotion.
 2. Klargjør huden for behandling, avhengig av omfanget av utslett, på huden en prikk eller over overflaten av ansiktet med et tynt lag og la det tørke.
 3. Hold bør være noen timer, du kan gå over natten. Skyll deretter med varmt vann.
 4. Påfør 2-3 ganger om dagen. Hvis du ønsker det, kan du påføre en fuktighetsgivende kosmetisk krem ​​etter skylling.

Chindol i chicken pox

Cindol hos barn med vannkopper er spesielt effektiv i begynnelsen av sykdommen. Tsindol kan brukes til barn som er en måned gammel. Med vannkopper kan stoffet redusere betennelse og kløe, forhindre infeksjoner, bakterier og andre komplikasjoner. også tsindol kan redusere arr.

Påfør Zindol med vannkopper kan være en standard måte, som beskrevet ovenfor. Hvis du har sterkt tørket på huden, bør du påføre et barns fuktighetskrem.

når dermatitt

Dermatitt er en betennelsesprosess som påvirker pasientens hud når den kommer i kontakt med ulike irriterende stoffer. Årsakene til utviklingen av sykdommen kan være fysisk,

kjemiske, matfaktorer. De primære manifestasjoner av dermatitt er: kløe, betennelse, tørr hud. Instruks for bruk anbefaler Zindol for behandling av disse symptomene.

I perioden med behandling av dermatitt brukes Zindol til å gjenopprette hudområder som er dårligere på grunn av sykdommens virkninger, samt et middel til grunnleggende omsorg, selv uten forverring av sykdommen. Karbohydrater inneholdt i produktet spiller en stor rolle i transport av næringsstoffer til de berørte områdene, og gir en støttende effekt og bidrar til normal aktivitet av epidermis.

Instruksjoner for bruk

Påfør Zindol med dermatitt bør være som følger:

 1. Hudområder med tegn på betennelse bør vaskes med varmt vann og såpe, uten gnidning, flekk med et håndkle og la det tørke helt i luft.
 2. Forhåndsskakning av flasken med stoffet, påført med en bomullspinne, punkt (i tilfelle liten infeksjon), eller (hvis en stor del av huden påvirkes) med en vattpinne over hele overflaten av huden, i et tynt lag.
 3. La preparatet lufttørke og la stå i flere timer, skyll deretter med varmt vann. Gjenta prosedyren 4-6 ganger om dagen.
 4. Behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og de individuelle egenskapene til kroppens respons på stoffet.

Cindol i bleieutslett

Blær utslett er en ganske vanlig sykdom hos både barn og voksne. Spesielt fører overdreven diaphorese, kombinert med friksjon av huden med hverandre, som steder der rynker dannes eller friksjon av huden i benene i bena, til bleieutslett.

Den konstante tilstedeværelsen av svette sekreter, gni inn i huden, danner irritasjon. Blæreutslett er preget av: kløe, rødhet, erosiv manifestasjoner.

På grunn av sammensetningen, som gjør det mulig å regulere utslipp av fuktighet fra kroppen, vil tsindol hjelpe til med å balansere utskillelsen av vann, noe som vil stoppe ytterligere betennelse.

På grunn av dets mikrolementer er Tsindol mettet med skadede stoffer med nyttige stoffer, noe som vil bidra til å kompensere for ødeleggelsens effekter og vil bidra til økningen av regenerering av nye celler.

søknad

Tsindol i bleieutslett skal brukes som følger:

 1. Vask den berørte huden grundig med varmt vann og såpe.
 2. La huden tørke helt og påfør stoffet til de berørte områdene i kroppen, i et tynt lag og la det lufttørke. La i dette skjemaet i 2-3 timer. Gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.
 3. Behandlingsforløpet avhenger av de individuelle egenskapene og reaksjonen av legemidlet på kroppen.

for brannskader

Brannsår er en av de vanligste traumer i folks daglige liv. Behandling av milde brannsår er mulig hjemme, uten å gå til legen og på sykehusinnleggelse. Zindol gjør en god jobb med å behandle slike forbrenninger. Har evnen til å lindre irritasjon, det vil synlig redusere den brennende følelsen.

På grunn av sin antioksidant effekt og muligheten til å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, vil det bidra til å beskytte hudceller mot tap og øke sin evne til å reprodusere nye celler, dette er et svært viktig punkt i behandlingen av brannskader.

Zindol har evnen til å reflektere, sprede og absorbere ultrafiolett stråling, takket være hvilken det kan legges til forskjellige kremer for å få et middel for solbrenthet.

Hvordan søke Zindol:

 • I tilfelle sol eller brennstoff, kutt, riper, er Zindol påført med et tynt lag på hele det berørte hudområdet.
 • Om nødvendig kan en gasbind dressing påføres over den behandlede overflaten.

Bruk under graviditet og amming

Problemhud under graviditet kan ofte plage fremtidige mødre. Disse metodene for behandling av utslett, som brukes i normal levetid, kan være kontraindisert i graviditeten, på grunn av deres sammensetning og aggressiv virkning, er det bedre å glemme dem under graviditeten.

I denne forbindelse er tsindol et absolutt trygt middel, siden det består av bare naturlige stoffer, etter å ha brukt stoffet på huden, absorberes bare en liten del i blodet, og fjernes på kort tid fra kroppen naturlig uten å påvirke fostrets utvikling.

Den eneste faktoren for å stoppe bruken av legemidlet kan være en mulig allergisk reaksjon på en av komponentene i legemidlet, så du bør ta en test før bruk, ta en liten suspensjon på innsiden av albuen og vent 10-15 minutter.

Under graviditet brukes Zindol til:

søknad

Tsindol under graviditet og amming brukes som følger:

 1. Skyll huden med varmt vann.
 2. La huden tørke helt.
 3. Påfør stoffet punktvis, eller helt på problemområdet med et tynt lag i 2-3 timer.
 4. Påfør 1-3 ganger om dagen.

Tsindol for nyfødte og barn

Hver mor bør vite at barns hudpleie er et av de viktige kriteriene for sunn vekst og utvikling av babyen. Å ignorere denne regelen vil true helsen til det nyfødte. Hvis problemet likevel oppsto, og du merket rødhet eller irritasjon på barnets hud, må du alltid ha et førstehjelpssett, og det er igjen verdt å merke seg at det må være barnslig, giftfri, noe som kan forårsake mer skade for barnet..

Unnlatelse av å følge hygieneregler er fulle av triste konsekvenser, for eksempel:

 • bleie dermatitt;
 • bleieutslett;
 • brannsår og sår;
 • som forebyggende tiltak.

Blant disse verktøyene kan noteres suspensjon Zindol, med sin naturlige sammensetning og effektiv i disse sykdomsvirkningen. Massen av bevis indikerer det

Zindol representerer minst fare i sammenligning med andre godkjente beskyttelsespreparater for barnets hud. Suspensjon absorberer overflødig fuktighet, og forhindrer dermed irritasjon av sensitiv baby hud, beskytter den mot bleieutslett og kanel, deodoriserer perfekt, absorberer ubehagelig lukt. Det vil fjerne rødhet og redusere irritasjon i huden, og gir forsiktig omsorg for babyens hud. For den største effekten av stoffbehandling, bør du følge metoden for anvendelse som beskrevet nedenfor.

Søknad om nyfødte avhengig av problemet

Bleieutslag

Et av de mest sårbare organene i nyfødte er hud. I barndommen er den fortsatt tynn, lett kuttet og mer mottakelig for penetrasjon av ulike infeksjoner, og blodkarene er kjent for å ligge nær overflaten. I tillegg, når overopphetet, fordampes fuktighet intensivt, noe som i sin tur kan føre til uttørking og andre alvorlige problemer. Hud bleie utslett er en av dem.

Blæreutslett er en inflammatorisk prosess som utvikler seg som et resultat av en irriterende og langvarig fuktighetsgivende effekt av det ytre miljøet eller svette, samt friksjon av hudens kontaktflater.

Fremgangsmåte for bruk av Zindol for bleieutslett:

 1. Forbered huden til behandling, rengjør og tørk huden overflaten grundig.
 2. Bruk en bomullspinne, bruk stoffet på den berørte huden.
 3. Påfør et tynt lag på overflaten av huden og la den tørke, vask deretter med varmt vann.
 4. Med en synlig forbedring i tilstanden til huden, reduserer du gradvis antall applikasjoner.

Bleie dermatitt

Blære dermatitt er en periodisk forekommende betennelse i huden, utløst av eksponering av eksterne faktorer til babyens hud, som bleier, bleier, etc.

Bruk av Zindol i bleie dermatitt er generelt den samme som i bleieutslett.

 1. Bathe barnet i varmt vann (med en svak løsning av kaliumpermanganat)
 2. Tørk babyens kropp
 3. Behandle huden med medisin og la den tørke i friluft.
 4. På kvelden, kjøp et barn

Brannsår og sår

Brann er en av de ganske vanlige skader blant barn, på grunn av deres nysgjerrighet, eksperimenterer de med brann og brennbare stoffer, brennende poppelflukt, blåser opp nyttårs brannknekker og brennende, bengalsk lys. Et middel for å bistå med forbrenninger, så vel som ved behandling av sår og slitasje, har vist seg å være Zindol-suspensjon.

Prinsippet om dets effekt på brannskader bestemmes ved å fjerne rødhet og brenning, samt skape et gunstig miljø som beskytter huden mot den negative påvirkning av det ytre miljø. Sporelementene i suspensjonen bidrar til å forbedre metabolske prosesser, forbedrer penetrasjonen av oksygen i cellene, som produktivt påvirker rask helbredelse av sår og brannsår.

 • Behandling av brannskader og sår gjøres ved å påføre et bandasje som er behandlet med stoffet på det skadede området av huden.
 • Om nødvendig bør bandasjen oppdateres i henhold til behandlingsforløpet.

Forebygging av bleieutslett og dermatitt

Først av alt er det verdt å huske at det er mange forebyggende tiltak for å forhindre dermatitt. Det er viktig å vite at i et miljø der en person befinner seg, må du opprette en hypoallegrisk atmosfære. Det er nødvendig å ta vare på riktig ernæring, unntatt matallergener. Pass på å overholde generelle hygieniske og hygieniske normer og regler. Eliminere stress, samt ta vare på den generelle tilstanden av helse, da sykdommen i indre organer kan påvirke huden direkte.

Tsindol brukes til å forhindre ovennevnte manifestasjoner på et barns hud, da det fjerner overflødig fuktighet, forhindrer utseende av bleieutslett og gir tørrhet, spesielt i varmt vær. For profylaktiske formål påføres tsindol på hudområdene som er i kontakt med vasken.

Behandling av hudsykdommer hos nyfødte bør utføres under nært tilsyn av foreldre og under tilsyn av behandlende lege.

Kontra

Individuell intoleranse eller allergi mot stoffets komponenter.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller er kløe mulig. Ved kontakt med øynene, skyll straks med rennende vann. Før bruk, test for individuell intoleranse over komponentene i suspensjonen, bruk en liten mengde medikamentet på innsiden av albuebukken og vent i 15 minutter.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarhet 3 år. Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.

Pris Zindol

I tillegg til alle de ovenfor beskrevne medisinske egenskapene til Zindol ble han også kjent for sin lave pris og tilgjengelighet. På apoteket kan det kjøpes for 80-120 rubler, og til tross for at en flaske er nok for to, i tre måneder.

analoger

Tsindol kan erstattes av slike analoger:

 • Salicyl-sinkpasta - har en mer aggressiv sammensetning, som inkluderer: salisylsyre, hvetestivelse. Det er restriksjoner på bruk av stoffet under amming. Den gjennomsnittlige prisen i Russland for 250g er 80-100 rubler
 • Salve Desitin er et aktivt stoff i sammensetningen, som i cyndole, sinkoksid, men adskiller seg i hjelpestoffer. Allergiske reaksjoner registreres oftere enn fra Zindol. Omtrentlig pris for 57g fra 260 rubler.
 • Liniment Diaderm - et geléaktig stoff, etter påføring, kan etterlate en fettete glans. Sammensetningen inneholder sinkoksid. Tørkeffekten er mindre uttalt enn med Zindol. Prisen på 75 g av stoffet er ca 120 rubler.

anmeldelser

Zindol har de mest positive vurderingene på søknaden. Vurder noen få reelle vurderinger av stoffet.

Kristina, 18 år gammel

I omtrent et år begynte akne og akne å plage meg. Jeg prøvde ulike måter at jeg annonserer på TV, men i tillegg til den kortsiktige effekten fikk jeg ikke noe. Mamma anbefalte Zindol til meg hele tiden. Og så bestemte jeg meg endelig for å prøve det.
Jeg forventer ikke en slik effekt fra en krone. Betennelse og akne forsvant helt etter to uker, jeg kunne ikke tro på mine øyne. For meg har Cindol for akne vist seg å være et veldig effektivt middel. Likte ikke lukten av alkohol når den ble påført.

Barnet fikk vannkopper. Blant annet anbefalte legen dette stoffet og sa at Tsindol med vannkopper unngår mange av hudproblemene hos barnet. Bruksanvisning er nøye studert - jeg er bekymret for barnets helse. Det viste seg at stoffet kan brukes til barn.
Jeg kan ikke si hvor mye han hjalp med huden, fordi vannkopper gjorde vondt for første gang, men jeg så mye flere problemer med andre barn. I vårt land var sykdommen relativt rolig.

Zindol for akne ble rådet av min bestemor. Jeg var skeptisk til hennes råd, men bestemte seg for å prøve det, siden prisen ikke bidro. Bruksanvisningene snakket om et minimum av bivirkninger, anmeldelsene på Internett var også positive, det var enda mer tilbøyelig til meg å eksperimentere.
Effekten er veldig pen - etter en uke var det ikke en eneste akne i ansiktet, jeg la merke til en svak blekende effekt. Nå skal jeg bruke dette verktøyet hele tiden.

konklusjon

I dag, med all sin effektivitet, brukervennlighet og tilgjengelighet, er Zindol også et av de sikreste stoffene. Dens sammensetning er utformet for å behandle et bredt spekter av hudproblemer. Alle som har hudproblemer som beskrevet ovenfor, kan dra nytte av bruken av suspensjonen. Fremtidige moms og unge finner i dette preparatet effektivt, og viktigst trygt for seg selv og i tilfelle av fremtidige mødre, barn, anti-utslett på bakgrunn av hormonelle endringer i kroppen. Har vist seg å være et stoff og som et effektivt middel for solbrenthet og termiske forbrenninger, blæreutslett og dermatitt, både hos barn og voksne.

Zindol er ideelt når det legges til hjemmelagde solkrem, takket være UVA og UVB beskyttelse av sinkoksid i suspensjonen. Dens beroligende og astringerende egenskaper gjør den til en ideell ingrediens for anti-akne kremer. Før du bruker instruksjonen, bør du nøye undersøke. Tsindol oppfyller alle kravene og kravene til de europeiske kosmetiske regelverket.

Flere Artikler Om Typer Acne