Dette fantastiske, rimelige verktøyet finnes i alle førstehjelpsutstyr og med god grunn! Salve "Levomekol" har antibakterielle egenskaper, fremmer helbredelse og hydrering av huden. Kostnaden for salve varierer innen 100 rubler.

Imidlertid vet mange ikke om de ekstra nyttige egenskapene, som vi beskriver nedenfor.

1. Brannsår.

Levomekol på kort tid for å takle helbredelsen av huden etter brannskader av en hvilken som helst grad. Den skal brukes som følger:

 • vask brenn med kaldt vann;
 • Påfør den nødvendige mengden salve til bandasje eller gasbind;
 • Fest på det brente området og fest med en bandasje.

Med et slikt bandasje er det nødvendig å gå hele dagen.

2. Sår, slitasje.

Salve fremmer helbredelse av sår, kutt, insektbitt, sår osv.

Hvis såret ikke festes:

 • behandle såret med en bomullspute dyppet i hydrogenperoksid, og bruk deretter salve på såret;
 • bandasje den skadede huden eller dekselet med en gasbind.

Ved sår av sår:

 • Fjern pus og skilt med en bomullspute og hydrogenperoksid;
 • bruk Levomekol til det skadede området;
 • brytes.

Det er nødvendig å bruke det til såret er helt helbredet.

3. hemorroider.

Under forverring av hemorroider vil Levomekol salve komme til redning. Men bruk den til behandling av hemorroider er bare tillatt i 10 dager. Det vil bidra til å lindre smerter, betennelser og drepe bakterier. Men husk, for full utvinning er det nødvendig å følge med terapi med rusmidler som er ment direkte for behandling av hemorroider.

4. Bihulebetennelse, øreverk.

For å kurere bihulebetennelse, er det nødvendig å vri bomulls turcundums og suge dem rikelig med salve, og deretter sette dem inn i nesepassasjer. Deretter kaster du hodet og legger deg ned. Med turunda i nesen må ligge i 30 minutter, og deretter fjerne og kaste bort. Gjenta denne prosedyren skal være 3-4 ganger om dagen i en uke.

For ørepropper, behandling av koker eller purulent betennelse, bør du lage turund, impregnert med salve og ligge i øret for hele natten.

5. Som et middel for akne.

Salve "Levomekol" - et effektivt verktøy for å bekjempe akne og røde hudutslett. Den eneste ulempen - huden blir raskt vant til det, så med langvarig bruk, vil dette verktøyet ikke lenger virke.
Levomekol bør påføres på de berørte områdene, bruk det i ikke lenger enn 10 dager, for den beste effekten, alternativ med andre former for akne.

6. Periodontal sykdom, blødende tannkjøtt.

For problemer med tannkjøtt, er Levomekol salve ansett som en av de beste rettsmidler. Metode for bruk:

 • skyll munnhulen med avkok av salvie eller kamille;
 • å lage seler av bomullsull og suge dem med salve;
 • Fest dem til tannkjøttet og la det gå et par timer.

Denne prosedyren bør gjentas 2 ganger om dagen, til de smertefulle symptomene forsvinner helt.

Visste du om disse metodene for å bruke Levomekol salve? Er det i hjemmets førstehjelpssett? Del i kommentarene!

Egenskaper Levomecol Salve

Levomekol - anti-inflammatorisk, antimikrobiell og regenererende salve. Legemidlet har muligheten til å trenge inn dypt inn i hudvevet uten å skade de biologiske membranene i huden. Antimikrobielle egenskaper av salven er bevart i nekrotiske og purulente masser. Levomekol er en lavfare substans som forårsaker bivirkninger ved kroppens effekter på kroppen.

Egenskaper av salve Levomekol

Salven inneholder kloramfenikol, som er et antibiotikum, polyetylenglykol, som fremmer tilbaketrekking av henfallsprodukter fra de berørte vevene, metyluracil, som stimulerer metabolske prosesser, samt flere hjelpekomponenter. Levomitsetin suspenderer reproduksjon av patogene bakterier og mikroorganismer. De antibakterielle egenskapene til levomycetin påvirker aktivt de fleste bakterier, selv de som viser redusert følsomhet overfor andre antibiotika.

Stoffet methyluracil gjenoppretter stoffskiftet i det berørte vevet, på grunn av hvilket den inflammatoriske prosessen reduseres markant i dem. I tillegg stimulerer metyluracil produksjonen av interferonprotein, som har antivirale og immunostimulerende effekter. Polyetylenglykol forårsaker den absorberende egenskapen til salven.

Hovedegenskapene til Levomekol salve er en antimikrobiell og antiinflammatorisk effekt. Aktivt bekjempende mikrober, reduserer salven smerte. Legemidlet beholder sin aktivitet i minst en dag.

Søknadsområder

På grunn av de universelle egenskapene til Levomekol, brukes stoffet aktivt i ulike fagområder. Vurder dem mer detaljert.

Purulente sår, brannskader og hudskader. Salve er gjennomvåt med gassbindinger og påført sårene. Med dype hudlesjoner blir salven påført i såret og dekket med et bandasje. Forbindinger med salve skifte en gang om dagen, men kanskje deres hyppigere erstatning. Noen ganger når du bruker Levomekol, kan det oppstå smerte, men dette skyldes rensing og desinfiserende egenskaper av salven.

Hemorroider. Salven påføres på vasket og tørket hemorroider før sengetid. Behandlingen varer i ti dager. Etter kurset går det akutte stadium av hemorroider i etterligning, og tilstanden i kronisk form av sykdommen forbedrer seg.

Stomatitt, periodontal sykdom og betennelse i munnhulen. Anvendelse av salven bidrar til å nøytralisere ulike betennelser i munnhulen. Levomekol salve er effektiv i implantasjon og utvinning av tenner, samt et middel til å redusere hevelse og smerte.

Rennende nese For å myke og rense nesepassene, er det nødvendig å smøre slimhinnen i begge neseborene og ligge ned med hodet kastet tilbake til salven er helt oppløst.

Trophic ulcers og bedsores. Med langsiktige, ikke-helbredende hudlesjoner hjelper salven raskt å rense sår fra pus, reduserer hevelse av vev og fremmer rask regenerering av skadet hud.

Gynekologiske sykdommer. Salve behandlet postpartum suturer. Hvis det er sprekker under amming, er det også tilrådelig å bruke salve for rask heling.

Akne, koker og akne. Salven brukes på stor akne og festes med tape. For små utslett kan du smøre huden med et tynt lag av stoffet og la det stå over natten. I kokoser av stor størrelse kan salven settes inn med en sprøyte, og deretter lukkes med en bandasje.

Betennelse i øret og bihulebetennelse. Ved purulent betennelse i ytre kanalenes ytre side, blir gazebandasje som er gjennomvættet i salve, satt forsiktig inn i øret (10-12 timer). På samme måte blir salven også brukt for bihulebetennelse.

Kontraindikasjoner for bruk av salve Levomekol er individuell intoleranse overfor de enkelte komponentene i legemidlet, graviditet og laktasjon, hudlidelser med psoriasis og / eller soppsykdom.

Alternative egenskaper Levomekol salve

Leger som skriver oss resept for behandling er svært vanskelig. Mange av dem inngår en avtale med ett eller annet apotek, rettet pasientene sine nøyaktig til det og foreskriver narkotika spesielt for dyrere, som de igjen mottar penger.

Men heldigvis er det ikke så mange slike skruppelløse leger, og flertallet, tværtimot, prøver å gjøre reseptet for pasienten så billig som mulig, slik at det ikke er dyrt eller effektivt.

For å gjøre dette foreskriver de alternative typer medisiner, med samme aktive hovedbestanddel, men ikke utenlandske og publiserte, men våre, innenlandske, som er mye billigere, men effekten er den samme.

"Levomekol" er et stoff som er mye brukt i medisin for behandling av purulente sår. Den har antiinflammatoriske egenskaper og hjelper til med å rense sår fra purulente masser. Det fremmer også vevreparasjon og styrker lokal immunitet. Men dette er ikke alle bruksområder av dette verktøyet.

Vi vil fortelle deg om alle egenskapene til "Levomekol" og hva som blir behandlet med det.

Hva hjelper "Levomekol"

Denne salven kombinerer flere komponenter. Den består av: antibiotikumkloramfenikol, metabolsk stimulator og hjelpestoffer. På grunn av denne sammensetningen er salven i stand til effektivt å bekjempe infeksjon og betennelse.

Salve "Levomekol" brukes i ulike fagområder. La oss se hvordan og fra hvilke sår som behandler denne mirakelolven.

Purulente sår, brannsår

Vi har allerede nevnt dette ovenfor, men dette er hovedformålet med salven. For å kurere et purulent sår, er en gauze bandasje impregnert med "Levomekol" og påført såret. Hvis såret er dypt, blir agenten påført innsiden og dekket med et bandasje. Forkleet endres en gang om dagen. Takket være slike kompresser, vil såret raskt helbrede.

hemorroider

Ikke alle vet at denne salven kan brukes til hemorroider. For slik behandling er det verdt å bruke salven til å rengjøre hemorroider før sengetid. Behandlingen varer i 10 dager, de ubehagelige symptomene forsvinner gradvis, og sykdommen går over i et remisjonstrinn.

Muntlige sykdommer

Salven er effektiv i betennelse i munnhulen. Den brukes til implantasjon og fjerning av tenner, samt for å redusere hevelse og smerte.

Rennende nese

For å rengjøre nesepassene, er det nødvendig å smøre neseborene i neseborene og ligge ned med hodet kastet tilbake slik at salven er helt oppløst.

Det vil være interessant for deg: Timme - hjelper deg med helsen din

Gynekologiske sykdommer

"Levomekol" i gynekologi er et krevende middel i behandlingen av smittsomme sykdommer som vaginitt, kolpitt, cervicitt og ulike former for erosjon. Også, postpartum sømmer blir behandlet med salve.

akne

Det viser seg at du kan bruke "Levomekol" til behandling av akne. For å gjøre dette, bruk salve til stor akne, fest med tape og la over natten. Salve vil redusere betennelse, og akne vil passere raskere.

Bihulebetennelse og ørebetennelse

I tilfelle av purulent betennelse setter en gauzeforbinding i salve inn i øret. På samme måte brukes den i bihulebetennelse.

Salven har en meget bred bruk i medisin og behandler ulike sykdommer. I dette tilfellet er det en liste over kontraindikasjoner, selv om den er liten. Ikke bruk salven for individuell intoleranse mot komponentene, så vel som under graviditet og amming. Og ikke glem at selvmedisinering kan være farlig, før du bruker noen midler, rådfør deg med legen din!

levomekol

Beskrivelse fra 24. juli 2015

 • Latinsk navn: Levomekol
 • ATX-kode: D03AX
 • Aktiv ingrediens: Dioxometyltetrahydropirimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidinum) + Kloramfenikol (Kloramfenikolum)
 • Produsent: OAO Nizhpharm (Russland), PAT Khіmpharmzavod "Chervona Zirka" (Ukraina)

Sammensetning av Levomekol

Salven inneholder vevregenerasjonsstimulator dioksometyltetrahydropyrimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidin) i en konsentrasjon på 4,0 g per 100 g og antibiotikumet kloramfenikol (kloramfenikolum) i en konsentrasjon på 0,75 g pr. 100 g

Hjelpestoffer: polyetylenoksider 400 og 1500.

Utgivelsesskjema

Salve. Midler til ekstern terapi. Det er en hvit (litt gulaktig) substans. Ca 40 g er pakket i rør, og også 100 eller 1000 g i mørke glassbokser.

Farmakologisk aktivitet

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Midler representerer den kombinerte strukturen for lokal administrering. Fjerner betennelse, viser aktivitet mot Gram (+) og Gram (-) bakterier: Staphylococcus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa.

Uten å skade cellemembranen trenger kloramfenikol lett inn i vevet og til en god dybde, og stimulerer regenereringen.

Den antimikrobielle effekten vedvarer selv i nærvær av nekrotiske masser og purulent utladning.

Indikasjoner for bruk: Hva brukes Levomekol salve?

Legemidlet lindrer perfekt betennelse og trekker pus. Indikasjoner for bruk Levomekola - purulent (inkludert infisert med blandet mikroflora) sår i første fase (inflasjonsfase) i sårprosessen.

Levomekol brukes som en salve for å helbrede sår og sengetøy, som en salve til koker, brukt til avanserte former for hemorroider, for calluses, for herpes (fra herpesmedisin er foreskrevet for suppuration av sår - stoffet bidrar til rensing og raskere helbredelse) med purulent betennelse den ytre delen av ørekanalen, så vel som for behandling av purulent akne.

Salven er også foreskrevet som en lokal behandling for lymfeknuter med deres betennelse (ved akutt og kronisk lymfadenitt). Hovedbehandlingen er rettet mot å eliminere lymfadenopati.

Pasienten er foreskrevet antiallergiske og forsterkende legemidler, vitaminer, kalsiumglukonat. I noen tilfeller kan det være nødvendig med kirurgi for å åpne abscess, antibakteriell og avgiftningsterapi.

Påføring av Levomekol ved forkjølelse

I abstrakt er det ingen instruksjoner angående bruken av legemidlet for behandling av forkjølelse, så det er bare mulig å bruke det til en forkjølelse med godkjenning fra behandlende lege.

Salve i nesen for rhinitt og bihulebetennelse brukes i tilfeller der sykdomsårsaken er en bakteriell infeksjon. Siden det er hjemme for å avgjøre hva som nettopp forårsaket sykdommen, er reseptbelegget for et antibiotika bare mulig på grunnlag av resultatene av relevante tester.

Hva hjelper Levomekol salve i tannlegen?

Legemidlet har bevist seg i behandlingen av purulente sår i munnhulen. Salve er effektiv for:

I kirurgisk tannteknikk brukes den til implantasjon og fjerning av tenner som et middel for å lindre smertefulle symptomer og redusere hevelse av vev.

Levomekol i gynekologi og urologi

I gynekologi brukes legemidlet som et lokalt sårheling, antiinflammatorisk og antibakterielt middel etter fødsel og kirurgi.

Noen leger anser det som en fordel å foreskrive Levomekol for å undertrykke patogen mikroflora i kolpitt.

Menn er foreskrevet medisiner for balanitt og balanitt.

Er det mulig å smøre tatovering Levomekol?

Dette spørsmålet blir ofte spurt av folk som nylig har tatt en tatovering. Eksperter sier at stoffer som har en sårhelingseffekt (spesielt hvis de inneholder et antibiotika) stimulerer hudens immunitet, noe som gjør at pigmentet oppfattes av kroppen som fremmedlegeme, og blir mer aktivt avvist av huden.

Hvis det ikke er betennelse, er det best å bruke D-Panthenol, Bepanten Plus salve eller en spesiell Tat Wax healing salve til behandling. Bruk av Levomekol er bare tillatt med betennelse og suppurasjon.

Kontra

Legemidlet har følgende kontraindikasjoner:

 • overfølsomhet overfor dioksometyltetrahydropyrimidin (metyluracil) eller kloramfenikol;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • sopphudsykdommer.

Bivirkninger

Lokale allergiske reaksjoner:

Noen ganger kan det være en generell svakhet.

Slike symptomer er en grunn til å stoppe behandling med Levomekol og søke legehjelp.

Bruk av Levomekol i form av vaginale tamponer kan forårsake utvikling av candidiasis, i forbindelse med hvilken stoffet er kontraindisert i trøst.

Salve Levomekol, bruksanvisning

Salven er beregnet på behandling av voksne pasienter og barn over 3 år.

Levomekol brukes på et åpent sår med et sterilt serviett eller bomullsull: En serviett / bomullsull er impregnert med salve, påført på det berørte området (løst fylt med et sårbind) og deretter festet med en lapp eller bandasje.

På samme måte blir salven tilsatt for å koge: Etter at overflaten av kjelen er behandlet med et antiseptisk materiale, blir en gasbind oppbløt i Levomekolom påført den og bindingen er festet med en gips.

Legemiddelet kan også injiseres i det purulente hulrommet med en sprøyte gjennom et dreneringsrør (kateter). I dette tilfellet blir salven forvarmet til 35-36 ° C.

Forband blir utført daglig til såret er helt ryddet av nekrotiske masser og pus. Hvis såroverflaten er omfattende, bør den daglige dosen av salve i form av kloramfenikol ikke overstige 3 g.

Levomekol brukes i 4 dager fra den første skadedagen. På grunn av den hyperosmolære basisen, kan legemidlet ikke brukes i lengre tid enn 5-7 dager, da det i dette tilfellet kan provosere osmotisk sjokk i intakte celler.

Fra 5-7 dagers behandling overføres pasienten til medisiner som gjenoppretter integriteten til skadede vev.

Levomekol fra korn

Salve brukes ofte til å behandle korn. Åpne burst corns blir behandlet med agenten hver 2-3 timer (helst under dressingen).

Hvis kornet er vann, blir det forsiktig punktert med en steril nål på to steder (etter at du tidligere har desinfisert punkteringsstedet med en løsning av strålende grønn eller jod), og deretter forsiktig trykker du på bomullsstoffet, fjern væsken fra den. Etter dette er maisen riket smurt med Levomekol, og beinet er bandasjert.

Levomekol med rhinitt, bihulebetennelse, ørebetennelse

I tilfelle av purulent betennelse med lokalisering på utsiden av ørekanalen, bør flagellumet som er vridd fra sterilt gaze, bli gjennomvåt med salve og sett i øret i 10-12 timer. På lignende måte brukes Levomekol også til sinus av purulent type.

I tilfelle av forkjølelse (hvis slimet er tykt, grønt og ikke flyter godt), anbefaler legen noen ganger at du setter inn tette bomullspinner som er fuktet i salve i nesepassene. Varigheten av prosedyren er 4 timer.

Metode for anvendelse i tannlegen

Med lesjoner av munnslimhinnen, med fjerning eller implantasjon av tenner, blir stoffet lett gnidd inn i det berørte vevet med sirkulære bevegelser. Det anbefales å bruke salve 2-3 p. / Dag.

Etter å ha behandlet såret i en halv time, bør du ikke spise, drikke og skylle munnen.

Instruksjoner for bruk av Levomekol i gynekologi og urologi

For gynekologiske sykdommer, brukes Levomekol til en steril vattpinne og injiseres i området av skadede vev. Tamponger er laget av steril gaze, med innføring av spissen av gasbindet bør forbli ute (dette vil gjøre det lettere å trekke ut tampongen).

Swabs / dressings erstattes daglig. de er mettede med forfallsprodukter av vev og pus.

Legemiddelet kan også injiseres i sårområdet med en sprøyte. Før introduksjonen oppvarmes den til kroppstemperatur.

For cervikal erosjon skal salven brukes med stor forsiktighet og først etter at kvinnen har gjennomgått en fullstendig undersøkelse. Levomekol helbreder sår godt, men metyluracil inneholdt i det kan føre til utvikling av en neoplastisk prosess.

Legemidlet brukes kun etter cytologi og kolposkopi.

Når balanopostit behandling utføres i samsvar med visse regler. For å oppnå den beste terapeutiske effekten er bare mulig hvis salven påføres for å rengjøres fra plakk- og pusområdene i kroppen.

For vask bruk en svak løsning av kaliumpermanganat. Etter vask er det berørte området tørket og behandlet med salve (Levomekol påføres med et tynt lag).

Prosedyren i løpet av dagen gjentas 1 til 3 ganger. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen.

Salve Levomekol med hemorroider

Bruken av hemorroider salve gir deg mulighet til å:

 • eliminere bakterier som er potensielle patogener;
  øke det lokale immunforsvaret (takket være dette, kroppen kobler seg mer aktivt til å bekjempe infeksjon);
 • å øke hastigheten på rensing av sår på hemorroider fra dekomponeringsproduktene som følge av inflammatorisk prosess;
 • Forbedre proteinsyntese i cellene i slimhinnen og venesveggene i endetarmen, og dermed påskynde helingsprosessen;
 • redusere sannsynligheten for komplikasjoner som manifesterer seg i form av lokal forgiftning;
 • lindre smerte, hevelse, kløe og brenning;
 • tørt skadet vev (stoffet har bevist seg i behandlingen av gråtende hemorroider).

Ovennevnte egenskaper av Levomekol gjør det hensiktsmessig å bruke det ikke bare i de tidlige stadier av den patologiske prosessen, men også for å stabilisere pasientens tilstand etter kirurgisk fjerning av hemorroider, så vel som i tilfeller hvor sykdommen er komplisert.

Før du bruker salven, vaskes det analare med rent, kaldt vann og tørkes med et håndkle. Det anbefales å bruke Levomekol på hemorroider før sengetid. Anusområdet er dekket med en ren kuttet gasbind.

Behandlingen utføres med en 10-dagers kurs. I løpet av denne perioden går forverringen av sykdommen inn i en remisjon fase. Lengre bruk er mulig bare etter samråd med lege.

Det er umulig å helbrede helt hemorroider med Levomekol alene, behandlingen må være omfattende.

Levomekol med brannskader

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er kloramfenikol (kloramfenikol), som er et universelt antimikrobielt middel.

Kloramfenikol er effektiv mot mange bakteriestammer, så vel som mot enkelte virus.

Ikke mindre viktig for forbrenninger og stimulering av immunsystemet. Metyluracil, en del av salven, stimulerer dannelsen av interferon og leukocytter. Interferon har immunstimulerende og antivirale effekter, og leukocytter beskytter kroppen mot patogener.

Metyluracil påvirker også celledeling og vekst, noe som gjør det mulig å akselerere vevsreparasjon i lesjonsfokuset.

Hjælpe stoffer (grunnlaget for stoffet) øker effektiviteten av aktive stoffer, spesielt i nærvær av nekrotiske masser og pus.

Medikamentet desinfiserer og gjenoppretter ødelagt vev, reduserer hevelse, stopper den purulente prosessen. På grunn av det faktum at den har en vannbase, absorberes den raskt i stoffet og vaskes lett av.

Dette tillater deg å bruke Levomekol salve fra brannskader av en hvilken som helst grad (inkludert 3. og 4., som er ledsaget av massiv nekrose med vevsavbrudd), men i alvorlige tilfeller er legemidlet foreskrevet som et ekstra middel mot bakgrunnen av generell terapi.

Før du bruker Levomekol til brannskader, vaskes den berørte overflaten, deretter dekkes med en serviett fuktet i salve. Bytt dressinger produsere opptil 5 p. / Dag.

Levomekol for akne

Ofte brukt salve og akne på ansiktet. Verktøyet brukes på særlig stor purulent akne (helst ved sengetid).

Etter at absessen har åpnet, ligger Levomekol i sårområdet.

Bruk av salve i veterinærmedisin

Indikasjoner for bruk i veterinærpraksis er purulente sår infisert med blandet mikroflora og andre purulent-inflammatoriske prosesser (for eksempel infeksiøs otitis eller alvorlige former for akutt betennelse i analkjertlene hos hunder).

Salven påføres ekstremt og eksternt. Den sterile gaze servietter impregnert med den pålegge på en sår overflate og fikse en bandasje. I de purulente hulrommene forvarmet til kroppstemperaturen til dyret (35-40 ° C) injiseres legemidlet med en sprøyte.

Forbindinger gjøres hver dag til såret er renset.

Ved smittsomme betennelser i slimhinnene og huden blir salve påført på det berørte området med et tynt lag på 1-2 p. / Dag. til full gjenoppretting. Legemidlet kan brukes både separat og som et supplement til hovedbehandlingen.

overdose

Ved overdosering er det mulig å øke manifestasjonene av bivirkninger.

Langsiktig (mer enn 5-7 dager på rad) fremkaller ekstern bruk ofte utviklingen av kontakt sensibilisering, noe som kan føre til overfølsomhetsreaksjoner som oppstår når neste bruk av en salve eller doseringsformer for systemisk bruk, som inneholder dioksometyltetrahydropyrimidin og kloramfenikol.

interaksjon

Det er nødvendig å unngå samtidig bruk av salve Levomekol med hemopoiesis-hemmere legemidler: cytostatika, sulfonamider, derivater av pyrazolon.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Oppbevares ved temperaturer under 25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Spesielle instruksjoner

Bruk av stoffet kan føre til en økning i reaktiv følsomhet i huden, som videre ledsages av overfølsomhetsreaksjoner ved bruk av Levomekol eller dioksometyltetrahydropyrimidin med kloramfenikol i form av medisinske former for systemisk virkning.

Hvis det er nødvendig å bruke salven i mer enn 30 sammenhengende dager, er det nødvendig å overvåke klinisk analyse av perifert blod.

Unngå kontakt med slimhinner og øyne.

Er levomekol et antibiotikum eller ikke?

Legemidlet betraktes som et antibiotikum, fordi det i tillegg til det sårhelende stoffet også inneholder det antimikrobielle stoffet kloramfenikol.

Analoger av Levomekol

Synonymer: Levometil, Netran.

Analoger av salven, lignende i virkningsmekanismen: Levomitsetin, Levosin, Lingesin, Protegentin Salve, Streptonitol, Fastin 1.

I gynekologi og hemorroider kan i noen tilfeller Methyluracil stearinlys brukes som en analog av stoffet.

Levomekol eller Vishnevsky salve - som er bedre?

Grunnlaget for Vishnevsky salve er xeroform, bjørktjære og ricinusolje. Levomekol har lokal antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning, bruk av Vishnevsky salve gir lokal irriterende og antiseptisk effekt.

Levomekol er foreskrevet hovedsakelig for behandling av svært betent, purulent infiserte sår (i fasen av sårbetennelse). Ifølge Wikipedia brukes Vishnevsky-salve hovedsakelig i regenereringsfasen av sårprosessen: balsamisk liniment stimulerer reparasjon og granulering av vev i det regenererende såret.

Liniment er kontraindisert i ikke-sanitiserte, purulente prosesser (panaritium, furuncle, carbuncle, etc.), men bruk i disse tilfellene gjør det mulig å øke såringen og rense såret i fremtiden.

Antiseptisk inneholdt i Vishnevsky salve penetrerer huden i konsentrasjoner utilstrekkelig for sin bakteriedrepende virkning. Tar og ricinusolje stimulerer lokal blodsirkulasjon i festering-regionen og betennelse. Forløpet av den patologiske prosessen forverres av en økning i smerte, utvidelse av det purulente hulrom og akkumulering av ekssudat.

Vishnevsky salve er hydrofob, så dets bruk for behandling av purulente sår tillater ikke normal utstrømning av sårsekresjon, og dens antimikrobielle komponent frigjøres ikke og har ikke den nødvendige effekten.

Levomekol er en hydrofil vannoppløselig substans. Antibiotika som er inneholdt i det, passerer lett fra salven til såret. Den osmotiske aktiviteten til legemidlet er 10-15 ganger større enn effekten av hypertonisk oppløsning og varer fra 20 til 24 timer. I dette henseende er effektiv behandling på såroverflaten nok 1 dressing per dag.

Hva skal jeg velge, Ichthyol salve eller Levomekol?

Iktyolsalve har en keratoplastisk, antiseptisk, antiinflammatorisk og lokalbedøvende effekt.

Verktøyet regulerer vaskulær tone og har en gunstig effekt på betent hud og subkutan lag. Indikasjonene for bruk av Ichthyol er hudsykdommer, leddgikt og neuralgi.

Dermed har legemidlene forskjellige indikasjoner på bruk, noe som gjør det ukorrekt å sammenligne dem.

For barn

I pediatri er legemidlet foreskrevet for barn eldre enn 3 år.

Levomekol under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Anmeldelser Salve Levomekol

Oppriktig dårlige anmeldelser om Levomekol finner svært vanskelig. Legemidlet er fortjent betraktet som en gunstig salve av kirurger. Vannbasen lar deg behandle dem infiserte sår fra de første dagene av den patologiske prosessen. Salve effektivt bekjemper bakterier, reduserer ekssudasjon og hevelse, og hjelper til med å fjerne pus og nekrotiske masser.

Salve brukes til kirurgi, gynekologi, tannbehandling, urologi, som et middel for hemorroider i proktologi (komprimerer med Levomekol med hemorroider, akselererer remisjonen av den forverrede sykdommen og forhindrer utviklingen av komplikasjoner).

Velprøvd salve Levomekol og akne. Anmeldelser og fotografier gjør at vi kan konkludere med at stoffet raskt og effektivt håndterer inflammet, purulent akne.

Som en analog av salven kan man bruke atraumatisk salve dressing VoskoPran med levomekol.

Hvor mye koster Levomekol salve?

Prissalve Levomekol i Moskva - fra 46 rubler. Pris Levomekol i Ukraina - fra 7,2 UAH.

Salve dressing med levomekoly VoskoPran kan kjøpes i gjennomsnitt for 320 rubler. per pakke nummer 5. Den gjennomsnittlige kostnaden for samme emballasje i ukrainske apotek er 420 UAH.

Levomekol salve: fra hva som hjelper, sammensetning og egenskaper. Nyttige egenskaper levomekol, som du ikke visste

Levomekol er et kombinasjonsmedikament som brukes til å behandle purulente sår. Tilgjengelig i hvit salveform beregnet for ekstern bruk. Den inneholder aktive ingredienser som metyluracil og kloramfenikol.

Nyttige egenskaper av levomekol

Levomekol er populært og mye brukt i medisinsk praksis for behandling av hudsykdommer. Sammensetningen av salven inneholder flere medisinske komponenter. Det er et antibiotikum, metabolsk stimulator og andre hjelpestoffer som fremmer jevn fordeling av stoffet, forenkler penetrering i det berørte vevet. Takket være disse komponentene kjemper salven effektivt mot smittsomme og inflammatoriske prosesser.

For å forstå hva som hjelper Levomekol salve, kan du undersøke i detalj dens terapeutiske effekt på de berørte organene. Effektiviteten av stoffet på grunn av slike egenskaper som:

Terapeutisk effekt av salve levomekol

Levomekol - et stoff av lokal virkning, som har en utbredt osmotisk aktivitet, og har antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning. Effektivt brukt til å behandle purulente sår og sår.

Den aktive ingrediensen chloramphenicol er et bredspektret stoff med en antimikrobiell effekt. Det virker aktivt på gram-positive og gram-negative mikroorganismer, så vel som på streptokokker og stafylokokker, pseudomonas og E. coli.

Den andre aktive komponenten av salven er metyluracil som har en kraftig antiinflammatorisk effekt og bidrar til:

• rask sårheling

• øke lokal immunitet

• akselerasjon av cellegenerasjonsprosesser;

Også tilstede i sammensetningen av levomekol eksipienter:

1. Polyetylenglykol 1500.

2. Polyetylenglykol 400.

Polyetylenglykol 1500 har evnen til aktivt å binde væsken, som dannes under den inflammatoriske prosessen (ekssudat), etterfulgt av dets "overføring" til bandasjen. Med bandasjen fordampes ekssudatet, og de frigjorte molekylene av polyetylenglykol 1500 kan feste væsken fra det purulente fokuset.

Polyetylenglykol 400 består av mindre molekyler som kan trenge direkte inn i vevet. Sammen med andre komponenter av Levomekol danner det et aktivt terapeutisk kompleks. Samtidig fungerer polyetylenglykol 400 som en leder som transporterer aktive stoffer til skadet vev til stedet for purulente infeksjonspatogener.

Takket være alle ovennevnte egenskaper fjerner salven hevelse rundt betennelsen, og renser også såret fra purulent-nekrotisk innhold. Samtidig fungerer "Levomekol" et sted direkte i såret. Gjennom hud og slimhinner trer stoffet bare i små mengder. Den terapeutiske effekten av salven opprettholdes i 24 timer etter påføring.

Hva hjelper Levomekol salve

Levomekol brukes til å behandle en rekke purulente sår, også infisert med blandede mikroorganismer. Med sin hjelp, behandles disse sykdommene effektivt:

• paradanthoz og andre sykdommer i munnhulen

Levomekol for akne

Salve bidrar til effektivt å bekjempe akne. Det eliminerer perfekt den inflammatoriske prosessen, og gir en kraftig antibakteriell effekt. Bruk Levomekol bør være direkte på hvert sted. Bruk av salve på store områder av huden kan føre til en reduksjon i lokal immunitet. Det er viktig å huske at Levomekol ikke kurerer sykdommen, men fjerner kun midlertidige symptomer midlertidig.

Også viktig poeng er at huden raskt blir vant til stoffet, som et resultat, opphører å reagere på dets komponenter. Derfor er det nødvendig å alternere bruken av Levomekol med andre midler for lignende terapeutisk virkning, men å ha andre aktive ingredienser i sammensetningen.

Brann i varierende grad (inkludert smittet)

Levomekol vil bidra til å effektivt rense brennsåret fra dødt vev. Handlingsalgoritmen for å behandle et skadet hudområde ser slik ut:

1. Vask brannen med kaldt vann.

2. Påfør et lag av salve til en steril gauze pute eller bandasje.

3. Sett det på såret.

Forbindinger bør gjøres daglig, behandling av såret til fullstendig helbredelse.

Sår og purulente sår

Levomekol er egnet for behandling av nesten alle sår:

• insekt og dyr biter;

Hvis såret ikke er purulent, blir salven påført etter behandling med alkohol eller hydrogenperoksid. Hvis det er nødvendig, bør såret bli bandert eller dekket med en gasbind. Behandle bør være 1 gang daglig, til fullstendig helbredelse.

Hvis imidlertid det skadede området er purulent, så før du bruker Levomekol, er det nødvendig å fjerne en wadded gauze pute med alt utladbart innhold. Forbandet bør endres etter behov, opptil flere ganger om dagen.

Betennelse i øret og bihulebetennelse

Plait impregnert med Levomecoleum er satt inn i øret, med sin purulente betennelse. For betennelse i de maksillære bihulene, vil legemidlet bli anvendt på samme måte.

hemorroider

Hemorroider kan bare behandles med salve i det akutte stadiet, og ikke lenger enn 10 dager. Essensen av behandlingen ligger i å smøre anuset med hjelpemiddel over natten. Pre-anus skal vaskes med varmt vann, tørkes med et håndkle.

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av Levomekol er tilstedeværelsen av slike sykdommer hos en pasient:

• allergisk mot noen av stoffene i stoffet;

Det anbefales heller ikke å bruke Levomekol til behandling av barn under 3 år. Spesiell oppmerksomhet bør utvises for at salven er kompatibel med andre stoffer. Spesielt bør du ikke bruke salven samtidig med narkotika som undertrykker bloddannende prosesser. Slike som sulfonamider, cytostatika, pyrazolinderivater.

Under graviditet og amming er det ikke forbudt å bruke Levomekol, da det ikke har noen systemisk effekt.

Bivirkninger og overdosering

Under behandling med salven kan uønskede bivirkninger forekomme i form av en rekke allergiske reaksjoner, som for eksempel:

Forekomsten av eventuelle negative reaksjoner på grunn av bruk av Levomekol er årsaken til at behandlingen avsluttes, etterfulgt av behandling med legen din.

Bruk av stoffet strengt for det tiltenkte formål og i henhold til instruksjonene, er overdosering umulig, og så langt har slike tilfeller ikke blitt registrert. Men noen ganger med langvarig ekstern bruk av salven kan pasienter oppleve økt følsomhet overfor de aktive ingrediensene.

Hva hjelper Levomekol salve: indikasjoner for bruk

Når kan Levomecol salve hjelpe?

Pasienten for riktig bruk bør vite hva Levomekol salve er - hva det hjelper fra, hvilke indikasjoner og kontraindikasjoner den har. Et universelt middel for lokal bruk har antimikrobielle og bakteriedrepende effekter, reduserer betennelse, akselererer vevregenerering. Legemidlet har bevist seg i behandlingen av stafylokokker, hemorroider, brannsår og mange andre sykdommer.

Hva brukes Levomekol Salve?

Legemidlet er aktuelt, uten å skade biologiske membraner, penetrerer dypt inn i hudvevet, har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. De helbredende egenskapene til salven forblir i de purulente og nekrotiske massene. Et effektivt middel brukes i behandlingen av:

 • Bedsores og trophic ulcers. Salve akselererer regenerering av skadede vev, renser såret fra pus, lindrer hevelse.
 • Hemorroider. Verktøyet som brukes til hemorroider, har antiinflammatoriske effekter. Etter 10 dagers bruk av salven Levomekol begynner et remisjonstrinn.
 • Rennende nese Legemidlet renser og myker nesepassene. Etter at du har slettet salven i neseboreskallet, bør du kaste hodet tilbake og vente til Levomekol er oppløst.
 • Utslett, akne, koiler. For å rense huden må du legge litt medisin på problemområdet og lukke det med en gips.
 • Periodontal sykdom og stomatitt. Salve Levomekol kan brukes når du fjerner eller implanterer tennene. Legemidlet lindrer hevelse og reduserer smerte.
 • Bihulebetennelse og betennelse i øret. Gasset impregnert med midlet settes inn i øregangen i 10-12 timer. Behandling av bihulebetennelse utføres på en lignende måte.
 • Burns. Verktøyet har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt, akselererer restaureringen av skadede områder. Legemidlet brukes selv for brenning 3 og 4 grader.
 • Sår, sømmer, traumatiske skader. Verktøyet desinfiserer, fjerner pus og akselererer healing.

Desinfiserende og rensende egenskaper av salve Levomekol forårsaker noen ganger smerte.

Måter å bruke verktøyet

Et effektivt preparat påføres huden og er dekket med en klut eller gasbind på toppen. Behandling av det skadede området utføres til såret er fullstendig renset av pus. Salve Levomekol anbefales å brukes 1-2 ganger om dagen, kurset varer 5-10 dager.

Funksjoner av stoffet:

 • Det anbefales å behandle purulent akne om natten og dekke det med en gips. Etter fjerning av kjelen, bør problemområdet behandles med salve. Om nødvendig kan sammensetningen settes inn i hullet som dukket opp. Etter fjerning av pus har legemidlet en bakteriedrepende og helbredende effekt.
 • For behandling av ørebetennelse, er det nødvendig å lage en tynn tourniquet av gasbind eller bandasje og smøre den med Levomekol. Den resulterende tampongen bør settes inn i ørekanalen i 12 timer. Når bihulebetennelse sitter i bihulene.
 • Når sengetøy, stakk sår, kutt, eksem og revne calluses, bruk salve til det skadede området med et tynt lag.
 • Omfattende sår skal fylles med servietter gjennomvåt i sammensetningen og festes med bandasje. Tampongen endres som akkumulering av pus og nekrotiske masser.
 • I smale og dype sår som det er umulig å legge inn et serviett, blir salve matet ved hjelp av et kateter. For dette brukes en sprøyte fylt med forbindelsen og koblet til dreneringsrøret. Salven går til selve bunnen av såret.
 • Preparatet anbefales ikke å brukes samtidig med andre aktuelle medisiner.
 • Det er nødvendig å behandle de skadede områdene daglig, inntil nekrotiske og purulente masse er helt fjernet. Hvis prosedyren ble savnet, utføres ytterligere dressinger på tidsplan.
 • Det er nødvendig å unngå kontakt med øynene og inne i kroppen. Hvis salven svelger, skyll magen med vann med aktivert karbon. For å eliminere salven fra øynene og slimhinnen brukes rent rennende vann.

I gjennomsnitt er varigheten av behandlingen med salve Levomekol 5-10 dager. Ved alvorlig skade på huden eller slimhinnen øker kursets varighet.

Behandlingsvarigheten bestemmes av legen, idet man tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper og sykdommen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Salve Levomekol - maloreaktogenny agent som har en minimal liste over bivirkninger. Legemidlet forårsaker mindre allergiske reaksjoner. Pasienten kan utvikle kløe, elveblest, rødhet eller utslett. Årsaken til bivirkningene blir oftest kloramfenikol - et antibiotika som er inneholdt i legemidlet. Også bruk av salve er kontraindisert for personer som er følsomme overfor stoffene i legemidlet.

Levomekol er forbudt fra bruk i psoriasis og soppinfeksjoner.

Salve appliceres lokalt, kan brukes til å behandle barn, ammende og gravide kvinner. For mindre skader har ikke rettsmiddelet en systemisk effekt, siden den ikke absorberes i blodet.

Gravide og ammende kvinner kan bruke stoffet med:

 • Kutt, slitasje, små sår;
 • Lys brannsår;
 • Myggbiter;
 • Behandling av bihulebetennelse;
 • Ingrodde negler;
 • inflammasjon;
 • Acne.

Til tross for fravær av kontraindikasjoner før bruk av stoffet anbefales det å konsultere lege.

Et trygt middel som er egnet for å behandle barn og til og med babyer. Salver er bearbeidet slitasje, insektbitt, blåmerker, mindre kutt, sår, akne, suppurasjonsforebygging utføres. Antiseptisk smurt steder injeksjoner og vaksinasjoner. I tillegg forhindrer salven rotting og betennelse av skadede negler, akselererer prosessen med regenerering.

Sammensetningen av stoffet

Levomekol er et hvitt eller gult produkt med en jevn struktur. Legemidlet er produsert i rør (40 g.) Eller krukker (100 g.).

Produktet inkluderer:

 • Methyluracilum. Det er en reparant, akselerere gjenoppretting og helbredelse av vev.
 • Polyetylenoksyd 1500 og 400. Stoffene øker absorpsjonshastigheten av maksimalt og påvirker den ensartede fordeling av de aktive elementene.
 • Kloramfenikol. Det er et antibiotika med antimikrobielle egenskaper.

Midler Levomekol behandler lavfare stoffer. Ifølge GOST har stoffet en fjerde klasse fare.

Oppbevaring og kjøp

Du kan finne et verktøy i et apotek eller nettbutikk. Salven er dispensert uten lege resept. Kostnaden for stoffet i apotek i Russland varierer fra 107 til 127 rubler per rør som veier 40 gram. Avhengig av regionen kan prisen på salven variere.

Holdbarheten til sammensetningen på 3,5 år fra utstedelsesdatoen. Oppbevar verktøyet anbefales på et tørt sted ved en temperatur på 15-18 °. Feil innhold av stoffet fører til tap av terapeutiske egenskaper.

Salve Levomekol er et effektivt og universelt middel som bør være i alle førstehjelpsutstyr. Sammensetningen, på grunn av antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter, kan erstatte flere stoffer samtidig. Pasienter som bruker salven, merket de terapeutiske egenskapene til sammensetningen, en rimelig pris og ingen bivirkninger.

Salve Levomekol - fra hva som hjelper

Salve Levomekol - penetrerer dypt inn i huden og har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter.
Det trenger raskt til de infiserte cellene uten å forstyrre membranen.
Og deltar også i eliminering av purulente sykdommer.

Hvilke sykdommer å bruke

Dette er hva som hjelper Levomekol Salve:

 • stakk sår;
 • 3. grad brannsår;
 • herpes;
 • rennende nese;
 • brast korn;
 • behandling av trykksår;
 • bihulebetennelse;
 • katarrale og virus sykdommer;
 • furunculosis inneholdende pus;
 • stomatitt og periodontal sykdom;
 • purulent utdanning;
 • akne forebygging;
 • tropiske sår;
 • hemorroider;
 • kutt;
 • acne utslett.

Se på videoen

Legemidler til legemidler

Det selges i beholdere med glassperler og aluminiumsrør. Mengden av legemidlet varierer fra 100 g til 1000 g.

Sammensetningen inkluderer nærværet av kloramfenikol og metyluracil. Den første komponenten er et kjemisk stoff som har en antibakteriell effekt. Den andre er evnen til raskt å helbrede riper, utføre vevregenerering.

I tillegg til hoved- og tilleggskomponenter er det:

 • antibiotika for kloramfenikol;
 • polyetylenglykol, som fjerner forfallsprodukter fra infiserte vev;
 • metyluracil, som utfører en stimulerende effekt på metabolske prosesser.

Levomekols farmakologiske egenskaper inkluderer evnen til å bruke den til behandling av ulike sykdommer. Salven har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Hun kjemper aktivt mikrober, og dermed reduserer smerte. Hennes arbeid er rettet mot gram-negative og positive mikroorganismer.

Umiddelbar penetrasjon av stoffet i vevet hjelper såret til å helbrede uten smerte. Interagerer med vev, begynner en ny regenereringsprosess.

Effekten av det påførte stoffet utføres gjennom hele dagen.

 • øyeblikkelig sårheling;
 • beskyttelse av huden mot utseendet av ny betennelse;
 • eliminering av purulent ekssudat;
 • ødeleggelse av uønsket mikroflora
 • fjerning av ødem.

Indikasjoner for bruk

Brukes eksternt. Levomekol påføres den berørte delen av huden. Det behandlede området er dekket med sterilt gassbind, brettet i et par lag. Behandlingen med legemidlet utføres 1-2 ganger daglig. Resultatet vises innen 10 dager fra begynnelsen av mottak av midler.

Avhengig av arten av den infiserte overflaten, foreskrives bruk av stoffet og behandlingsforløpet individuelt:

 1. Med et volumssår med purulent utladning påføres Levomekol på et gasbind serviett. Det injiseres i problemområdet av huden. For resultatet blir salven forvarmet til 35 ° C, gjennomvåt i et serviett.
 2. Hvis det resulterende såret er lite, brukes et kateter. I gummidreneringsrøret plasseres en sprøyte med legemidlet. Røret settes direkte inn i såret. Med hjelp av en sprøyte går medisinen inn i den skadede huden. Det berørte området er dekket med servietter og festet med bandasje. Ved full impregnering av serviett med pus, utføres dressing. Hudbehandling utføres daglig.
 3. Når en purulent prosess er dannet på utsiden av den auditive meatus, injiseres Levomekol ved hjelp av seler. De er laget av bandasjer, som foldes inn i tynn flagella. De er mettede med salve og forsiktig satt inn i ørekanalen. Prosedyren utføres om natten.
 4. Når pimple åpnes, er den problematiske delen av huden smurt med salve og fylt med et dypt hull.
 5. For behandling av bihulebetennelse, blåser flagella suge i salve. Før du bruker dem, vaskes nesepassene med saltvann eller saltvann. Etter spyling plasseres flagella i nesepassasjen. Personen skal ligge og kaste hodet. I denne tilstanden forbli minst en halv time. Flagella hentes. Slike prosedyrer gjentas gjennom dagen minst 4 ganger i løpet av uken.
 6. Bruk av Levomekol for å bekjempe byg er bare mulig på anbefaling av lege. Dette medisinske legemidlet er ikke et legemiddel spesialisert på behandling av bygg, men det har mange nødvendige egenskaper. En liten mengde medikamentet må påføres med en bomullspinne.

Når den interne byg, salve lå for øyelokket, litt ottyanuv det. Den resulterende filmen gjør visjonen litt vanskelig. Denne prosedyren bør utføres om natten når øynene er i lukket stilling den lengste.

Husk å respektere personlig hygiene. Utfør sikkerhetsrutiner foreskrevet for arbeid med rusmidler.

Ikke bruk etter utløpsdatoen, følg nøye med foreskrevet dose.

Hvis preparatet kommer i kontakt med slimhinnen eller huden, skyll området med rennende vann.

Kontra

Bruk av legemiddelet kan forårsake noen helseproblemer. Undersøk hvem som ikke skal bruke stoffet og mulige negative effekter.

Instruksjonen tillater ikke å bruke Levomekol:

 • pasienter som lider av høy følsomhet overfor komponentene som er tilstede i sammensetningen av legemidlet;
 • gravide, ammende mødre;
 • barn opptil et år;
 • psoriasis pasienter;
 • lider av soppsykdommer
 • pasienter som bruker andre former for ekstern bruk.
 • utslett;
 • psykiske lidelser;
 • brennende følelse;
 • elveblest;
 • lokal hevelse;
 • rødme;
 • dermatitt;
 • svakhet;
 • urticaria.

Med en økning i foreskrevet dose, er det en økt manifestasjon av noen bivirkninger. Bruk av stoffet i mer enn en uke provoserer utviklingen av kontakt sensibilisering. Dette faktum er grunnlaget for utseendet av overfølsomhet.

Mye brukt i gynekologi og urologi

Legemidlet er mye brukt i gynekologi og urologi.

Bruk til behandling av gynekologiske sykdommer

Legene foreskriver et middel som en adjuvant behandling for problemer med det kvinnelige reproduktive systemet.

I gynekologi brukes verktøyet som et sårheling og antiinflammatorisk legemiddel som brukes etter kirurgi og fødsel.

Sting etter kirurgi eller åpne sår behandles med en antiseptisk løsning. Levomekol brukes på dem. Legemidlet brukes rikelig på et gasbind servietter og brukes til postoperativ sutur. Fiksering servietter ved å bruke et tett bandasje eller undertøy.

En tampong, helt gjennomvåt i salve, kan utløse candidiasis. Det er av denne grunn at det er kontraindisert hos kvinner med trøst.

Det er situasjoner når bruk av tamponger er uønsket. For dette bruker jeg sprøyter, som settes inn i sårområdet sammen med preparatet.

Bruk av narkotika til kvinner med cervikal erosjon, utnevnes etter å ha bestått den nødvendige undersøkelsen. Metyluracil inneholder en skadelig effekt som provoserer utseendet av en svulst.

Legemidlet er foreskrevet strengt etter kolposkopi og cytologi.

Levomekol for menn

Hun er tildelt menn med balanopostitt.

Narkotikabruk Scheme:

 1. For å eliminere det purulente væsken, anvendes en løsning av kaliumpermanganat.
 2. Etter behandling blir penis tørket med en tørr og ren klut.
 3. Etter 15 minutter skal du bruke salve med et stort lag på penisens hode. Er bundet med et bandasje.
 4. Etter to dager forandrer dressingen.
 5. Når sykdommen elimineres, må legemidlet brukes som bindende i minst 7 dager. Drug smear daglig, en gang om dagen.

Bruk av Levomekol må godkjennes av behandlende lege, inflammatoriske prosesser kan oppstå under selvbehandling.

Nyttig video

Acne Control

Levomekol er egnet for behandling av akne på alle deler av kroppen.

Metoder for bruk og brukstid for salven, avhenger direkte av mengden av lesjoner på huden:

 1. Med et stort antall små akne, er verktøyet påført hele området av den berørte huden. Tiltak for å utføre om kvelden. Etter 2-3 timer blir salven vasket av. Varigheten av prosedyrene er ikke mer enn 2 uker.
 2. I nærvær av små røde og inflammatoriske pimples, levomekol påført direkte på dem. En bomullsstoff eller bomullsull blir plassert på salvede områder i 3 timer. Og verktøyet vaskes av med vann. Innen 3 dager, vil pimple forsvinne, rødheten vil avta.
 3. For å bekjempe inflammatorisk akne, brukes verktøyet før sengetid, om morgenen vaskes det av med varmt vann. For å eliminere problemet helt, er det nok å bruke Levomekol i flere uker.

Verktøyet bidrar effektivt til å eliminere akne og akne, og gir undertrykkelse av inflammatoriske prosesser. Bekjemper bakterier som utløser hudinfeksjoner.

Levomekol brukes mot akne på grunn av en rekke kvaliteter:

 • hevelse avtar, akne forsvinner;
 • etter bruk av stoffet forblir ikke støt i huden;
 • For effektiv penetrering av salven, er en applikasjon nødvendig;
 • Legemidlet påvirker effektivt kildene til problemet.

Effektiv Herpes Therapy

Levomekol er ikke et verktøy som kan infisere herpesviruset. Til dette formål brukes spesielle antibiotika. Imidlertid kjemper dette legemidlet effektivt mot sykdommens eksterne virkninger. Det resulterende såret, etter noen dager med å bruke salven, kan helt forsvinne. Pass hevelsen av leppene og liten peeling av huden.

Levomekol må påføres den berørte huden med en bomullspinne. Alle handlinger utføres nøye slik at verken Levomekol eller virkningen av herpes faller inn i fordøyelseskanalen. Ved svelging, skyll straks magen med aktivt kull.

Hemorroide behandling

Bruk av Levomekol for hemorroider er mest effektiv i høyeste grad av eksacerbasjon. I 10 dager må anuset smøres daglig. Prosedyren utføres om natten.

Før du bruker verktøyet, må du vaske skroget, så vel som anuset, ved hjelp av såpe. Tørk med et håndkle. Etter å ha brukt medisinen, sett på et rent stykke gassbind.

Prosedyrer utført to ganger daglig i en til to uker. Varigheten av behandlingen avhenger av komplikasjonene som har oppstått, sykdomsstadiet. Legemidlet brukes etter undersøkelse av lege og på resept.

Når hemorroider, kan du stramme analfissurer, reduserer smerte i smerte, reduserer hevelse.

Behandlingseffekt:

 • akselererer rensing av sår på hemorroider;
 • skaper alle forhold for raskeste helbredelse;
 • dreper patogene mikrober
 • reduserer risikoen for komplikasjoner;
 • reduserer smerte, kløe, hevelse, brennende;
 • lindrer betennelse;
 • tørker skadet vev.

Utfører alle disse handlingene, er legemidlet foreskrevet etter operasjon for å fjerne hemorroider.

En salve kan ikke endelig helbrede hemorroider, for dette foreskriver legen en komplisert terapi.

Rask hjelp med sårdannelse

Legemidlet brukes på forskjellige måter:

 1. Fraværet av pus vil bidra til å helbrede såret raskt og forhindre utseendet av infeksjon. Problemets område av huden behandles med 3% hydrogenperoksid, salve påføres. Såret er dekket med et gasbind serviett. Prosedyren utføres daglig, til fullstendig helbredelse av såret.
 2. Det passer godt med sår som har purulent væske, utfører rensing og helbredende prosesser. Lindrer betennelse. For å eliminere pus fra såret, må du bruke en bomullspinne fuktet med et antiseptisk middel. Etter å ha fjernet all væsken, bruk salven, topp med en gasbindasje. Antall prosedyrer avhenger av utskilt pus fra såret.

Bruk av stoffet er mulig med brannskader på 2-3 grader. Levomekol brukes som en ekstra medisin for alvorlige forbrenninger.

 • brennestedet er vasket;
 • bandasje gjennomvåt med salve;
 • Forbindelsen påføres den berørte huden.

Forklæringen endres daglig eller når dressingen er fylt med nekrotisk vev.

På grunn av hovedkomponentene som utgjør legemidlet, svulmer nedgangen på kort tid og purulente utslipp fjernes.

Eliminering av korn på beina

På grunn av sin universelle sammensetning brukes Levomekol til behandling av brystkreft på bena. Bursting corns som har et åpent skall skal behandles hver 2 til 3 timer.

Påfør salven for å rense og tørre huden. Før du bruker produktet, bør du vaske hendene og føttene. Før du bruker salven, skal huden på føttene dampes i et brusebad. Huden renses med pimpsten, skylles med vann og tørkes med et mykt håndkle. Salve gnides i mais med sirkulære bevegelser.

Korn er desinfisert med jod eller briljantgrønn, prikket i 2 steder med en steril nål. Trykk forsiktig med en bomullspute og fjern væske fra den. Etter prosedyren påføres salven stort på kornet, og benet må være bandasjert.

Flere Artikler Om Typer Acne