Dette fantastiske, rimelige verktøyet finnes i alle førstehjelpsutstyr og med god grunn! Salve "Levomekol" har antibakterielle egenskaper, fremmer helbredelse og hydrering av huden. Kostnaden for salve varierer innen 100 rubler.

Imidlertid vet mange ikke om de ekstra nyttige egenskapene, som vi beskriver nedenfor.

1. Brannsår.

Levomekol på kort tid for å takle helbredelsen av huden etter brannskader av en hvilken som helst grad. Den skal brukes som følger:

 • vask brenn med kaldt vann;
 • Påfør den nødvendige mengden salve til bandasje eller gasbind;
 • Fest på det brente området og fest med en bandasje.

Med et slikt bandasje er det nødvendig å gå hele dagen.

2. Sår, slitasje.

Salve fremmer helbredelse av sår, kutt, insektbitt, sår osv.

Hvis såret ikke festes:

 • behandle såret med en bomullspute dyppet i hydrogenperoksid, og bruk deretter salve på såret;
 • bandasje den skadede huden eller dekselet med en gasbind.

Ved sår av sår:

 • Fjern pus og skilt med en bomullspute og hydrogenperoksid;
 • bruk Levomekol til det skadede området;
 • brytes.

Det er nødvendig å bruke det til såret er helt helbredet.

3. hemorroider.

Under forverring av hemorroider vil Levomekol salve komme til redning. Men bruk den til behandling av hemorroider er bare tillatt i 10 dager. Det vil bidra til å lindre smerter, betennelser og drepe bakterier. Men husk, for full utvinning er det nødvendig å følge med terapi med rusmidler som er ment direkte for behandling av hemorroider.

4. Bihulebetennelse, øreverk.

For å kurere bihulebetennelse, er det nødvendig å vri bomulls turcundums og suge dem rikelig med salve, og deretter sette dem inn i nesepassasjer. Deretter kaster du hodet og legger deg ned. Med turunda i nesen må ligge i 30 minutter, og deretter fjerne og kaste bort. Gjenta denne prosedyren skal være 3-4 ganger om dagen i en uke.

For ørepropper, behandling av koker eller purulent betennelse, bør du lage turund, impregnert med salve og ligge i øret for hele natten.

5. Som et middel for akne.

Salve "Levomekol" - et effektivt verktøy for å bekjempe akne og røde hudutslett. Den eneste ulempen - huden blir raskt vant til det, så med langvarig bruk, vil dette verktøyet ikke lenger virke.
Levomekol bør påføres på de berørte områdene, bruk det i ikke lenger enn 10 dager, for den beste effekten, alternativ med andre former for akne.

6. Periodontal sykdom, blødende tannkjøtt.

For problemer med tannkjøtt, er Levomekol salve ansett som en av de beste rettsmidler. Metode for bruk:

 • skyll munnhulen med avkok av salvie eller kamille;
 • å lage seler av bomullsull og suge dem med salve;
 • Fest dem til tannkjøttet og la det gå et par timer.

Denne prosedyren bør gjentas 2 ganger om dagen, til de smertefulle symptomene forsvinner helt.

Visste du om disse metodene for å bruke Levomekol salve? Er det i hjemmets førstehjelpssett? Del i kommentarene!

Salve Levomekol: for det som er påført. Indikasjoner. instruksjon

Artikkelen gir detaljerte instruksjoner for hva som brukes Levomekol salve, hvorfra det hjelper mest effektivt. Indikasjoner i gynekologi, behandling av barn, sammenligning med Vishnevsky salve.

Levomekol har lenge vært ansett som en uunnværlig medisin og er i alle hjemmets førstehjelpsutstyr. Dette utendørs middelet er fortjent populært fordi det takler alle hudproblemer raskt og effektivt. Den har en god antibakteriell effekt og bidrar til rask restaurering av strukturen av vev med skader av ulike slag.

Legemidlet er aktivt brukt i kirurgisk praksis for rask healing av postoperative suturer, behandling av abscesser og purulente sår. Det er tilgjengelig fordi det er billig og tilgjengelig på ethvert apotek.

struktur

Finnes i rør på 40g eller i mørke glassbokser på 100g og 1000g. Konsistensen er middels-tett, strukturen er jevn, litt gulaktig i fargen. ATX-kode: D06C

Det er bare to aktive ingredienser.

 1. Kloramfenikol er en kompleks kjemisk forbindelse av antibakteriell virkning, aktivt mot stafylokokker, pseudo-purulent og Escherichia coli.
 2. Metyluracil er et kjemisk stoff som viser anabole og antikatabolske effekter, akselererer prosessene for celleregenerering og helbredelse av skadede vev og har antiinflammatoriske effekter. Metyluracil trenger lett inn i kroppens vev, lindrer hevelse, aktiverer metabolismen på mobilnivå, virker som en immunmodulator som stimulerer produksjonen av interferon.

Forholdet mellom aktive ingredienser i 1 gram: kloramfenikol 7,5 mg og metyluracil 40 mg.

Hjelpestoffer: polyetylenoksyd-400 og polyetylenoksyd-1500 fremmer ensartet fordeling av de aktive ingrediensene og letter penetrering av medikamenter inn i vevet. Evnen til å trenge inn dypt er ikke forbundet med forstyrrede cellemembraner, salven virker forsiktig uten å forårsake brennende og ubehagelige symptomer.

Hva er Levomekol salve brukt i medisin? vitnesbyrd

Legemidlet brukes som et antimikrobielt, anti-inflammatorisk og regenereringsmiddel. Levomekol salve brukes eksternt til å behandle en rekke patologier:

 • purulente sår og sår på huden infisert med patogen mikroflora;
 • postoperative suturer;
 • traumatisk hudskade;
 • brenner 2 og 3 grader;
 • trophic ulcers;
 • furuncles, carbuncles, abscesser, akne, akne;
 • korn;
 • seng sår;
 • eksem er tørt og gråtende;
 • nekrose;
 • frostskader;
 • bleieutslett;
 • stikkende varme;
 • purulent otitis media;
 • bihulebetennelse.

Kontraindikasjoner for bruk er overfølsomhet eller individuell intoleranse overfor komponentene. Ikke slå salven i øynene, slimhinner i munn og strupe. I slike tilfeller skyll med rikelig med vann. Hvis salven ved et uhell svelges, vaskes pasienten i magen og aktivert trekull er gitt. Ved behandling av selv meget store hudområder har overdosering av tilfeller og komplikasjoner blitt identifisert.

Instruksjoner for bruk

Salve Levomekol - et stoff for ekstern bruk. Med mindre legen har foreskrevet ellers, blir midlet vanligvis påført jevnt med et tynt lag på lesjonens sted, og den behandlede huden er dekket med en steril klut og festet med et bandasje.

Avhengig av alvorlighetsgraden av lesjonen, blir stoffet påført en eller to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er til fullstendig rensing av såret og vevsheling. Vanligvis er behandlingsperioden begrenset til 5-10 dager og slutter med fullstendig rensing og helbredelse.

Med dype purulente sår komplisert av infeksjon, oppvarmes salven til en temperatur på 35 ° -36 ° C, deretter blir et gasbind serviet fuktet med det og injisert direkte inn i sårets senter. Hvis sårhullet er veldig stort, kan det hende du trenger flere kluter for å fylle sårets volum. Fylling bør ikke være for tett. En steril fikserende bandasje påføres etterpå. Da pus er gjennomvåt med pus, endres de periodisk, frekvensen av endring avhenger av alvorlighetsgraden av lesjonen og mengden purulent sekresjon.

I et meget smalt og dypt sårhull, punkteres sår, injisert sterilt gummislang (drenering), der legemidlet injiseres med en sprøyte.

Fra hva annet hjelper levomekol salve: trykksår og ekstern suppurativ otitis. For å forebygge sengetøy i sengetepper, blir salven påført 1 gang i døgnet til problemområdene, under behandling avhenger applikasjonssystemet av alvorlighetsgraden av hudlesjonen.

I tilfelle ekstern purulent otitis, blir tynne sterile seler impregnert med et varmt preparat og i 12 timer er de grundig satt inn i ørekanalen, det er bedre å gjøre dette om natten.

I tilfelle av antritis er impregnert seler satt inn i nesepassene.

For å behandle purulent akne, er den berørte huden smurt med et tynt lag av salve for natten. Hvis morgenpesten åpnes, legges legemidlet i det resulterende hullet og behandles rundt vævvevet.

Ved behandling av Levomekol brukes ikke andre eksterne midler.

Bruk under graviditet og HBV. Hvordan behandle salve for barn

Gravide og ammende kvinner kan også trygt bruke Levomekol til behandling, siden dette eksterne stoffet ikke absorberes i systemisk sirkulasjon.

For sprukne brystvorter under amming, må du midlertidig slutte å amme, og det er best å bruke et annet verktøy på råd fra en lege. Indikasjoner for behandling med Levomekol under graviditet, hvis det ikke er noen individuell intoleranse:

 • bihulebetennelse;
 • otitis media;
 • kutt;
 • skrubbsår;
 • insekt biter;
 • inngrodde spiker, felon;
 • mindre brannsår;
 • magesår;
 • kviser.

Hva påføres salve levomekol hos barn

I pediatri kan legemidlet administreres til nyfødte. De behandles med navlestreng, abscesser etter injeksjoner eller vaksinasjoner, riper, slitasje, blåmerker, og de behandler huden under bleie dermatitt, prikkende varme og bleieutslett for å forhindre infeksjon og tidlig regenerering av huden.

Før du gjør salve på nyfødte og barn, må du først lage en hudprøve, påføre en flekk på salvefuggen eller under kneet, og observere om rødhet eller utslett ser ut i stedet for applikasjonen. Hvis det ikke er noen allergisk reaksjon, kan legemidlet brukes, men i alle fall er det nødvendig med forhåndsforhandling med en spesialist.

Hva annet hjelper Levomekol salve: egenskaper av akne behandling

Som praksis viser, håndterer stoffet akne og akne. Metoden for dens anvendelse avhenger av antall og arten av utslett.

Flere kviser på ansiktet. Påfør salve på problem hud i flere timer, og skyll deretter. Innen 2 uker vil huden bli renset, glatt, små arr vil forsvinne.

Ikke klem ut en enkelt rød smertefull akne. Påfør Levomekol i et punkttynt lag, la i 2-3 timer. Du kan dekke med en steril klut og fikse det med tape. Deretter vaskes rester av salven av. Etter 2 dager forsvinner betennelsen, pimpleet vil redusere, og om et par dager vil det enten åpne eller løsne uten spor. Så gjør akne på ryggen, brystet og andre deler av kroppen.

Acne. For alvorlig betent akneutslett i ansiktet, påføres salven på huden over natten. Et tynt lag vil være ganske nok. Om morgenen vasker de uten såpe, de tørker ansiktet. De gjør dette hver kveld til ansiktet er renset. Vanligvis tar behandlingen 2 uker. I tillegg vil arrene fra den tidligere pressede akne forsvinne, huden blir utjevnet. Farge vil bli naturlig og sunt. På grunn av det faktum at verktøyet virker dypt, vises ikke ny akne i behandlingsprosessen. Deretter er det mulig å gjenopprette lesjoner som kan behandles punktvis.

"Kald" på leppen

Hva er Levomekol salve brukt til herpes? Legemidlet virker som et antibiotikum. Ved behandling av herpesvirus, manifestert i form av smertefulle blærer på leppene, er det maktesløs. Men fortsatt kan de brukes i denne sykdommen i helbredelsesperioden, og det er nødvendig å bruke det forsiktig slik at stoffet ikke kommer inn. Ikke slikk leppene dine heller.

koker

Koker - en inflammatorisk prosess i hårsekkelen forårsaket av en stafylokokkinfeksjon. Levomekol salve vil bidra til å kvitte seg med kjelen. Prosedyren er enkel:

 • rensing av fokus med hydrogenperoksid 3% eller klorhexidin;
 • punkt påføring av stoffet;
 • festing med sterilt materiale.

Prosedyren utføres 2-3 ganger om dagen og alltid om natten. Når absessen åpner, vask såret med hydrogenperoksid, sett Levomekol i hullet og fest det med en steril dressing. Fra dette tidspunktet vil det være nok å bytte dressingen 2 ganger om dagen og påfør en ny del av salven. Det tar vanligvis 3 dager å helbrede helt.

Levomekol på postoperative suturer

Levomekol er det beste middelet som brukes på postoperative sømmer og i kjønnsbrytene (kuttene) av perineum hos kvinner. Med ikke-skjøte sømmer, med en avvik, er stoffet også uerstattelig.

Regler for behandling av perinealtår og andre postoperative suturer:

 • undergrave skrittet med såpe;
 • behandle en svak løsning av kaliumpermanganat eller furatsilina;
 • tørk med en ren klut;
 • suge en gasbind serviet i rikelig med varm salve;
 • fest på sømmen;
 • dekk med en ren, tørr klut;
 • Bruk godt passende undertøy.

Slik levomekolovy søknad forblir i 6 timer, ikke mer. Hvis suturen er betent, utføres prosedyren 2 ganger daglig, i perioden etter eliminering av betennelse - 1 gang. Behandlingsforløpet varer i 5 dager.

Bruk i gynekologi: instruksjon

Tamponger med Levomekol brukes mye i gynekologisk praksis ved behandling av følgende sykdommer:

 • inflammatorisk cervikal erosjon i vaginitt;
 • etter cauterization av erosjon;
 • betennelse i appendages;
 • uoverensstemmelse eller betennelse i postpartum vaginale suturer;
 • slitasje og mindre skader på skjeden.

Behandlingsforløpet er 10 dager, for natten. Tamponger gjennomvåt i Levomecoleum settes dypt inn i skjeden, fjernet om morgenen. Om nødvendig kan behandlingen fortsette i ytterligere 5 dager. I tilfelle sømdivergens, foreskrives behandlingen av legen, som observerer pasienten.

Behandling av sår, kutt, biter, hudtårer, brannskader

Hva hjelper ellers Levomekol salve. Eventuelle sår som behandles med legemidlet i tide, vil ikke bli smittet og vil helbrede raskt. Hvis tiden går glipp av, og suppurering vises, er behandlingen den samme som ved behandling av postoperative suturer: vask med fjerning av purulent innhold med 3% hydrogenperoksid eller klorhexidin, påføring av salve, festing med bandasje. Hvis såret er veldig festering, blir behandlingen utført 3-4 ganger om dagen og alltid om natten.

For små, lavt belastende forbrenninger på 1 eller 2 grader, legges stoffet direkte på den berørte overflaten med et tynt lag, festet med bandasje. Med dype forbrenninger og komplikasjoner av patogen mikroflora etter vasking av såret med furatsilina-oppløsning, blir servietter gjennomvåt i salve påført. I slike tilfeller koordineres behandlingsforløpet og prosedyrens frekvens med den behandlende legen. Behandling av brannskader varer fra 5 til 10 dager eller mer, avhengig av alvorlighetsgraden.

Behandling av bihulebetennelse og otitis media

Med forkjølelse hos voksne og barn, spesielt kronisk, utmerker Levomekol nesepassene i flere dager, morgen og kveld.

I følge instruksjonene, for behandling av bihulebetennelse, gjøres gauze turunds (vridde kluter), som må være mettet med varm salve og settes dypt inn i begge nesepassene, må du puste med munnen din på dette tidspunktet, kaste hodet tilbake. Prosedyren gjentas 3-4 ganger om dagen, i løpet av 5-7 dager. Du kan også sette på 1 turunda om natten, men det anbefales ikke barn å gjøre dette, slik at det i en drøm ikke er uforutsette situasjoner.

I tilfelle av purulent otitis, skal tårn med varm salve injiseres grundig i øret. Prosedyren er best gjort om natten. Behandlingsforløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, men vanligvis forsvinner betennelsen innen 5-10 dager.

hemorroider

I perioden med forverring av hemorroider vil Levomekol lindre betennelse og ødelegge patogene mikroorganismer, vil akselerere gjenoppretting og helbredelse av det analve vevet. Prosedyren er som følger:

 • om kvelden, etter tarmbevegelse, vaskes anusen med såpe og tørkes med en ren klut;
 • salve er påført med et tynt lag, du kan også suge et serviett med salve og bruke det på det betente området;
 • Videre er legemiddelapplikasjonen festet med en ren klut og sengetøy.

Forløpet er 10 dager.

balanoposthitis

Når balanopostit påføring av salve Levomekol vil bidra til å raskt rense huden på hodet og forhuden av penis fra bakterier, pus og nekrotisk inneslutning, lindre betennelse, øke hastigheten på prosessen med å gjenopprette huden. Salven påføres etter vask med en desinfiserende løsning 1-2 ganger om dagen, og etter en synlig gjenoppretting for profylaktiske formål - innen en uke om natten.

analoger

Analoger av salve Levomekol - medisiner som inneholder de samme komponentene, men forskjellig i navn eller salve, tilsvarende effektive. De mest kjente blant dem er Levomethyl, Netran, Levocin, Lingezin, Protegentin, Streptonitol, Fastin.

Levomekol eller Vishnevsky salve: hvilken er bedre?

Du kan ofte høre spørsmålet: "Hvilken salve er bedre, Levomekol eller Vishnevsky?" Tross alt er den ene og den andre brukt til å behandle festering sår. Det er ingen utvetydig svar på dette spørsmålet, og hvis en person med hell bruker Vishnevsky-salve, er det ikke noe poeng å bytte det til Levomekol eller et annet stoff.

Disse salver er forskjellige i sammensetning og i deres fysiske egenskaper, men er like i virkeligheten. Begge har en antiseptisk effekt, penetrerer dypt inn i huden, hjelper med å rense og helbrede sår, drepe bakterier.

Men Vishnevskys salve fører til at blodet strømmer til inflammet nidus, stimulerer lokal blodsirkulasjon og derved forverrer smertesyndromet. Levomekol, tvert imot, reduserer betennelse og reduserer hevelse. Liniment Vishnevsky kan ikke brukes til uåpnede kokter, men bare for å stimulere healing. Det varmer det betent hede, og øker dannelsen av pus. Men Levomekol bidrar til rask åpning av abscess, rensing og vevregenerering.

Vishnevsky salve er mer flytende, det lukter ubehagelig, jordklær, som ikke kan sies om Levomekol salve.

Omfanget av bruk av salve Levomekol er bredere enn Vishnevskys forlengelse, men i hvert tilfelle bør avtalen utføres av en spesialist.

anmeldelser

I tillegg til at Levomekol i medisinske sirkler kalles "Kirurgens favorittsalve", har stoffet fått et godt rykte blant pasienter som brukte stoffet i praksis for å løse ulike hudproblemer. Det overveldende flertallet av de som behandles positivt, snakker om denne medisinen som rimelig, effektiv og enkel å bruke.

Dette verktøyet er en tryllestav nesten for alle anledninger assosiert med skader og infeksjoner i huden, det helbreder noen sår, riper, insektbitt. Det er umulig å gjøre det uten å behandle koger, purulent foci og til og med otitis og bihulebetennelse. Levomekol dreper bakterier og lindrer betennelse, det bokstavelig talt "gjenoppretter fra asken" skadet hud og virker underverk.

Og hvis du har møtt negative anmeldelser om Levomekol salve, betyr dette bare at du brukte det til andre formål.

Hold stoffet i mørke, utilgjengelig for barn, ved en temperatur på ikke over 20 ° C, ikke mer enn 3,5 år fra utslippsdatoen. Etter hver bruk, stram tett rørhetten godt.

Artikkelen beskriver det tilgjengelige språket i detalj for hva Levomekol salve brukes, hvorfra det hjelper best. Hva er indikasjonene på bruk og hvordan det brukes i pediatrisk, amming og gynekologi.

Egenskaper av salve levomekol

Levomekol - anti-inflammatorisk, antimikrobiell og regenererende salve. Legemidlet har muligheten til å trenge inn dypt inn i hudvevet uten å skade de biologiske membranene i huden. Antimikrobielle egenskaper av salven er bevart i nekrotiske og purulente masser. Levomekol er en lavfare substans som forårsaker bivirkninger ved kroppens effekter på kroppen.

Egenskaper av salve Levomekol

Salven inneholder kloramfenikol, som er et antibiotikum, polyetylenglykol, som fremmer tilbaketrekking av henfallsprodukter fra de berørte vevene, metyluracil, som stimulerer metabolske prosesser, samt flere hjelpekomponenter. Levomitsetin suspenderer reproduksjon av patogene bakterier og mikroorganismer. De antibakterielle egenskapene til levomycetin påvirker aktivt de fleste bakterier, selv de som viser redusert følsomhet overfor andre antibiotika.

Stoffet methyluracil gjenoppretter stoffskiftet i det berørte vevet, på grunn av hvilket den inflammatoriske prosessen reduseres markant i dem. I tillegg stimulerer metyluracil produksjonen av interferonprotein, som har antivirale og immunostimulerende effekter. Polyetylenglykol forårsaker den absorberende egenskapen til salven.

Hovedegenskapene til Levomekol salve er en antimikrobiell og antiinflammatorisk effekt. Aktivt bekjempende mikrober, reduserer salven smerte. Legemidlet beholder sin aktivitet i minst en dag.

Søknadsområder

På grunn av de universelle egenskapene til Levomekol, brukes stoffet aktivt i ulike fagområder. Vurder dem mer detaljert.

Purulente sår, brannskader og hudskader. Salve er gjennomvåt med gassbindinger og påført sårene. Med dype hudlesjoner blir salven påført i såret og dekket med et bandasje. Forbindinger med salve skifte en gang om dagen, men kanskje deres hyppigere erstatning. Noen ganger når du bruker Levomekol, kan det oppstå smerte, men dette skyldes rensing og desinfiserende egenskaper av salven.

Hemorroider. Salven påføres på vasket og tørket hemorroider før sengetid. Behandlingen varer i ti dager. Etter kurset går det akutte stadium av hemorroider i etterligning, og tilstanden i kronisk form av sykdommen forbedrer seg.

Stomatitt, periodontal sykdom og betennelse i munnhulen. Anvendelse av salven bidrar til å nøytralisere ulike betennelser i munnhulen. Levomekol salve er effektiv i implantasjon og utvinning av tenner, samt et middel til å redusere hevelse og smerte.

Rennende nese For å myke og rense nesepassene, er det nødvendig å smøre slimhinnen i begge neseborene og ligge ned med hodet kastet tilbake til salven er helt oppløst.

Trophic ulcers og bedsores. Med langsiktige, ikke-helbredende hudlesjoner hjelper salven raskt å rense sår fra pus, reduserer hevelse av vev og fremmer rask regenerering av skadet hud.

Gynekologiske sykdommer. Salve behandlet postpartum suturer. Hvis det er sprekker under amming, er det også tilrådelig å bruke salve for rask heling.

Akne, koker og akne. Salven brukes på stor akne og festes med tape. For små utslett kan du smøre huden med et tynt lag av stoffet og la det stå over natten. I kokoser av stor størrelse kan salven settes inn med en sprøyte, og deretter lukkes med en bandasje.

Betennelse i øret og bihulebetennelse. Ved purulent betennelse i ytre kanalenes ytre side, blir gazebandasje som er gjennomvættet i salve, satt forsiktig inn i øret (10-12 timer). På samme måte blir salven også brukt for bihulebetennelse.

Kontraindikasjoner for bruk av salve Levomekol er individuell intoleranse overfor de enkelte komponentene i legemidlet, graviditet og laktasjon, hudlidelser med psoriasis og / eller soppsykdom.

Levomekol salve: fra hva som hjelper, sammensetning og egenskaper. Nyttige egenskaper levomekol, som du ikke visste

Levomekol er et kombinasjonsmedikament som brukes til å behandle purulente sår. Tilgjengelig i hvit salveform beregnet for ekstern bruk. Den inneholder aktive ingredienser som metyluracil og kloramfenikol.

Nyttige egenskaper av levomekol

Levomekol er populært og mye brukt i medisinsk praksis for behandling av hudsykdommer. Sammensetningen av salven inneholder flere medisinske komponenter. Det er et antibiotikum, metabolsk stimulator og andre hjelpestoffer som fremmer jevn fordeling av stoffet, forenkler penetrering i det berørte vevet. Takket være disse komponentene kjemper salven effektivt mot smittsomme og inflammatoriske prosesser.

For å forstå hva som hjelper Levomekol salve, kan du undersøke i detalj dens terapeutiske effekt på de berørte organene. Effektiviteten av stoffet på grunn av slike egenskaper som:

Terapeutisk effekt av salve levomekol

Levomekol - et stoff av lokal virkning, som har en utbredt osmotisk aktivitet, og har antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning. Effektivt brukt til å behandle purulente sår og sår.

Den aktive ingrediensen chloramphenicol er et bredspektret stoff med en antimikrobiell effekt. Det virker aktivt på gram-positive og gram-negative mikroorganismer, så vel som på streptokokker og stafylokokker, pseudomonas og E. coli.

Den andre aktive komponenten av salven er metyluracil som har en kraftig antiinflammatorisk effekt og bidrar til:

• rask sårheling

• øke lokal immunitet

• akselerasjon av cellegenerasjonsprosesser;

Også tilstede i sammensetningen av levomekol eksipienter:

1. Polyetylenglykol 1500.

2. Polyetylenglykol 400.

Polyetylenglykol 1500 har evnen til aktivt å binde væsken, som dannes under den inflammatoriske prosessen (ekssudat), etterfulgt av dets "overføring" til bandasjen. Med bandasjen fordampes ekssudatet, og de frigjorte molekylene av polyetylenglykol 1500 kan feste væsken fra det purulente fokuset.

Polyetylenglykol 400 består av mindre molekyler som kan trenge direkte inn i vevet. Sammen med andre komponenter av Levomekol danner det et aktivt terapeutisk kompleks. Samtidig fungerer polyetylenglykol 400 som en leder som transporterer aktive stoffer til skadet vev til stedet for purulente infeksjonspatogener.

Takket være alle ovennevnte egenskaper fjerner salven hevelse rundt betennelsen, og renser også såret fra purulent-nekrotisk innhold. Samtidig fungerer "Levomekol" et sted direkte i såret. Gjennom hud og slimhinner trer stoffet bare i små mengder. Den terapeutiske effekten av salven opprettholdes i 24 timer etter påføring.

Hva hjelper Levomekol salve

Levomekol brukes til å behandle en rekke purulente sår, også infisert med blandede mikroorganismer. Med sin hjelp, behandles disse sykdommene effektivt:

• paradanthoz og andre sykdommer i munnhulen

Levomekol for akne

Salve bidrar til effektivt å bekjempe akne. Det eliminerer perfekt den inflammatoriske prosessen, og gir en kraftig antibakteriell effekt. Bruk Levomekol bør være direkte på hvert sted. Bruk av salve på store områder av huden kan føre til en reduksjon i lokal immunitet. Det er viktig å huske at Levomekol ikke kurerer sykdommen, men fjerner kun midlertidige symptomer midlertidig.

Også viktig poeng er at huden raskt blir vant til stoffet, som et resultat, opphører å reagere på dets komponenter. Derfor er det nødvendig å alternere bruken av Levomekol med andre midler for lignende terapeutisk virkning, men å ha andre aktive ingredienser i sammensetningen.

Brann i varierende grad (inkludert smittet)

Levomekol vil bidra til å effektivt rense brennsåret fra dødt vev. Handlingsalgoritmen for å behandle et skadet hudområde ser slik ut:

1. Vask brannen med kaldt vann.

2. Påfør et lag av salve til en steril gauze pute eller bandasje.

3. Sett det på såret.

Forbindinger bør gjøres daglig, behandling av såret til fullstendig helbredelse.

Sår og purulente sår

Levomekol er egnet for behandling av nesten alle sår:

• insekt og dyr biter;

Hvis såret ikke er purulent, blir salven påført etter behandling med alkohol eller hydrogenperoksid. Hvis det er nødvendig, bør såret bli bandert eller dekket med en gasbind. Behandle bør være 1 gang daglig, til fullstendig helbredelse.

Hvis imidlertid det skadede området er purulent, så før du bruker Levomekol, er det nødvendig å fjerne en wadded gauze pute med alt utladbart innhold. Forbandet bør endres etter behov, opptil flere ganger om dagen.

Betennelse i øret og bihulebetennelse

Plait impregnert med Levomecoleum er satt inn i øret, med sin purulente betennelse. For betennelse i de maksillære bihulene, vil legemidlet bli anvendt på samme måte.

hemorroider

Hemorroider kan bare behandles med salve i det akutte stadiet, og ikke lenger enn 10 dager. Essensen av behandlingen ligger i å smøre anuset med hjelpemiddel over natten. Pre-anus skal vaskes med varmt vann, tørkes med et håndkle.

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av Levomekol er tilstedeværelsen av slike sykdommer hos en pasient:

• allergisk mot noen av stoffene i stoffet;

Det anbefales heller ikke å bruke Levomekol til behandling av barn under 3 år. Spesiell oppmerksomhet bør utvises for at salven er kompatibel med andre stoffer. Spesielt bør du ikke bruke salven samtidig med narkotika som undertrykker bloddannende prosesser. Slike som sulfonamider, cytostatika, pyrazolinderivater.

Under graviditet og amming er det ikke forbudt å bruke Levomekol, da det ikke har noen systemisk effekt.

Bivirkninger og overdosering

Under behandling med salven kan uønskede bivirkninger forekomme i form av en rekke allergiske reaksjoner, som for eksempel:

Forekomsten av eventuelle negative reaksjoner på grunn av bruk av Levomekol er årsaken til at behandlingen avsluttes, etterfulgt av behandling med legen din.

Bruk av stoffet strengt for det tiltenkte formål og i henhold til instruksjonene, er overdosering umulig, og så langt har slike tilfeller ikke blitt registrert. Men noen ganger med langvarig ekstern bruk av salven kan pasienter oppleve økt følsomhet overfor de aktive ingrediensene.

Hva hjelper Levomekol salve: indikasjoner for bruk

Når kan Levomecol salve hjelpe?

Pasienten for riktig bruk bør vite hva Levomekol salve er - hva det hjelper fra, hvilke indikasjoner og kontraindikasjoner den har. Et universelt middel for lokal bruk har antimikrobielle og bakteriedrepende effekter, reduserer betennelse, akselererer vevregenerering. Legemidlet har bevist seg i behandlingen av stafylokokker, hemorroider, brannsår og mange andre sykdommer.

Hva brukes Levomekol Salve?

Legemidlet er aktuelt, uten å skade biologiske membraner, penetrerer dypt inn i hudvevet, har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. De helbredende egenskapene til salven forblir i de purulente og nekrotiske massene. Et effektivt middel brukes i behandlingen av:

 • Bedsores og trophic ulcers. Salve akselererer regenerering av skadede vev, renser såret fra pus, lindrer hevelse.
 • Hemorroider. Verktøyet som brukes til hemorroider, har antiinflammatoriske effekter. Etter 10 dagers bruk av salven Levomekol begynner et remisjonstrinn.
 • Rennende nese Legemidlet renser og myker nesepassene. Etter at du har slettet salven i neseboreskallet, bør du kaste hodet tilbake og vente til Levomekol er oppløst.
 • Utslett, akne, koiler. For å rense huden må du legge litt medisin på problemområdet og lukke det med en gips.
 • Periodontal sykdom og stomatitt. Salve Levomekol kan brukes når du fjerner eller implanterer tennene. Legemidlet lindrer hevelse og reduserer smerte.
 • Bihulebetennelse og betennelse i øret. Gasset impregnert med midlet settes inn i øregangen i 10-12 timer. Behandling av bihulebetennelse utføres på en lignende måte.
 • Burns. Verktøyet har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt, akselererer restaureringen av skadede områder. Legemidlet brukes selv for brenning 3 og 4 grader.
 • Sår, sømmer, traumatiske skader. Verktøyet desinfiserer, fjerner pus og akselererer healing.

Desinfiserende og rensende egenskaper av salve Levomekol forårsaker noen ganger smerte.

Måter å bruke verktøyet

Et effektivt preparat påføres huden og er dekket med en klut eller gasbind på toppen. Behandling av det skadede området utføres til såret er fullstendig renset av pus. Salve Levomekol anbefales å brukes 1-2 ganger om dagen, kurset varer 5-10 dager.

Funksjoner av stoffet:

 • Det anbefales å behandle purulent akne om natten og dekke det med en gips. Etter fjerning av kjelen, bør problemområdet behandles med salve. Om nødvendig kan sammensetningen settes inn i hullet som dukket opp. Etter fjerning av pus har legemidlet en bakteriedrepende og helbredende effekt.
 • For behandling av ørebetennelse, er det nødvendig å lage en tynn tourniquet av gasbind eller bandasje og smøre den med Levomekol. Den resulterende tampongen bør settes inn i ørekanalen i 12 timer. Når bihulebetennelse sitter i bihulene.
 • Når sengetøy, stakk sår, kutt, eksem og revne calluses, bruk salve til det skadede området med et tynt lag.
 • Omfattende sår skal fylles med servietter gjennomvåt i sammensetningen og festes med bandasje. Tampongen endres som akkumulering av pus og nekrotiske masser.
 • I smale og dype sår som det er umulig å legge inn et serviett, blir salve matet ved hjelp av et kateter. For dette brukes en sprøyte fylt med forbindelsen og koblet til dreneringsrøret. Salven går til selve bunnen av såret.
 • Preparatet anbefales ikke å brukes samtidig med andre aktuelle medisiner.
 • Det er nødvendig å behandle de skadede områdene daglig, inntil nekrotiske og purulente masse er helt fjernet. Hvis prosedyren ble savnet, utføres ytterligere dressinger på tidsplan.
 • Det er nødvendig å unngå kontakt med øynene og inne i kroppen. Hvis salven svelger, skyll magen med vann med aktivert karbon. For å eliminere salven fra øynene og slimhinnen brukes rent rennende vann.

I gjennomsnitt er varigheten av behandlingen med salve Levomekol 5-10 dager. Ved alvorlig skade på huden eller slimhinnen øker kursets varighet.

Behandlingsvarigheten bestemmes av legen, idet man tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper og sykdommen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Salve Levomekol - maloreaktogenny agent som har en minimal liste over bivirkninger. Legemidlet forårsaker mindre allergiske reaksjoner. Pasienten kan utvikle kløe, elveblest, rødhet eller utslett. Årsaken til bivirkningene blir oftest kloramfenikol - et antibiotika som er inneholdt i legemidlet. Også bruk av salve er kontraindisert for personer som er følsomme overfor stoffene i legemidlet.

Levomekol er forbudt fra bruk i psoriasis og soppinfeksjoner.

Salve appliceres lokalt, kan brukes til å behandle barn, ammende og gravide kvinner. For mindre skader har ikke rettsmiddelet en systemisk effekt, siden den ikke absorberes i blodet.

Gravide og ammende kvinner kan bruke stoffet med:

 • Kutt, slitasje, små sår;
 • Lys brannsår;
 • Myggbiter;
 • Behandling av bihulebetennelse;
 • Ingrodde negler;
 • inflammasjon;
 • Acne.

Til tross for fravær av kontraindikasjoner før bruk av stoffet anbefales det å konsultere lege.

Et trygt middel som er egnet for å behandle barn og til og med babyer. Salver er bearbeidet slitasje, insektbitt, blåmerker, mindre kutt, sår, akne, suppurasjonsforebygging utføres. Antiseptisk smurt steder injeksjoner og vaksinasjoner. I tillegg forhindrer salven rotting og betennelse av skadede negler, akselererer prosessen med regenerering.

Sammensetningen av stoffet

Levomekol er et hvitt eller gult produkt med en jevn struktur. Legemidlet er produsert i rør (40 g.) Eller krukker (100 g.).

Produktet inkluderer:

 • Methyluracilum. Det er en reparant, akselerere gjenoppretting og helbredelse av vev.
 • Polyetylenoksyd 1500 og 400. Stoffene øker absorpsjonshastigheten av maksimalt og påvirker den ensartede fordeling av de aktive elementene.
 • Kloramfenikol. Det er et antibiotika med antimikrobielle egenskaper.

Midler Levomekol behandler lavfare stoffer. Ifølge GOST har stoffet en fjerde klasse fare.

Oppbevaring og kjøp

Du kan finne et verktøy i et apotek eller nettbutikk. Salven er dispensert uten lege resept. Kostnaden for stoffet i apotek i Russland varierer fra 107 til 127 rubler per rør som veier 40 gram. Avhengig av regionen kan prisen på salven variere.

Holdbarheten til sammensetningen på 3,5 år fra utstedelsesdatoen. Oppbevar verktøyet anbefales på et tørt sted ved en temperatur på 15-18 °. Feil innhold av stoffet fører til tap av terapeutiske egenskaper.

Salve Levomekol er et effektivt og universelt middel som bør være i alle førstehjelpsutstyr. Sammensetningen, på grunn av antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter, kan erstatte flere stoffer samtidig. Pasienter som bruker salven, merket de terapeutiske egenskapene til sammensetningen, en rimelig pris og ingen bivirkninger.

Alternative egenskaper Levomekol salve

Leger som skriver oss resept for behandling er svært vanskelig. Mange av dem inngår en avtale med ett eller annet apotek, rettet pasientene sine nøyaktig til det og foreskriver narkotika spesielt for dyrere, som de igjen mottar penger.

Men heldigvis er det ikke så mange slike skruppelløse leger, og flertallet, tværtimot, prøver å gjøre reseptet for pasienten så billig som mulig, slik at det ikke er dyrt eller effektivt.

For å gjøre dette foreskriver de alternative typer medisiner, med samme aktive hovedbestanddel, men ikke utenlandske og publiserte, men våre, innenlandske, som er mye billigere, men effekten er den samme.

"Levomekol" er et stoff som er mye brukt i medisin for behandling av purulente sår. Den har antiinflammatoriske egenskaper og hjelper til med å rense sår fra purulente masser. Det fremmer også vevreparasjon og styrker lokal immunitet. Men dette er ikke alle bruksområder av dette verktøyet.

Vi vil fortelle deg om alle egenskapene til "Levomekol" og hva som blir behandlet med det.

Hva hjelper "Levomekol"

Denne salven kombinerer flere komponenter. Den består av: antibiotikumkloramfenikol, metabolsk stimulator og hjelpestoffer. På grunn av denne sammensetningen er salven i stand til effektivt å bekjempe infeksjon og betennelse.

Salve "Levomekol" brukes i ulike fagområder. La oss se hvordan og fra hvilke sår som behandler denne mirakelolven.

Purulente sår, brannsår

Vi har allerede nevnt dette ovenfor, men dette er hovedformålet med salven. For å kurere et purulent sår, er en gauze bandasje impregnert med "Levomekol" og påført såret. Hvis såret er dypt, blir agenten påført innsiden og dekket med et bandasje. Forkleet endres en gang om dagen. Takket være slike kompresser, vil såret raskt helbrede.

hemorroider

Ikke alle vet at denne salven kan brukes til hemorroider. For slik behandling er det verdt å bruke salven til å rengjøre hemorroider før sengetid. Behandlingen varer i 10 dager, de ubehagelige symptomene forsvinner gradvis, og sykdommen går over i et remisjonstrinn.

Muntlige sykdommer

Salven er effektiv i betennelse i munnhulen. Den brukes til implantasjon og fjerning av tenner, samt for å redusere hevelse og smerte.

Rennende nese

For å rengjøre nesepassene, er det nødvendig å smøre neseborene i neseborene og ligge ned med hodet kastet tilbake slik at salven er helt oppløst.

Det vil være interessant for deg: Timme - hjelper deg med helsen din

Gynekologiske sykdommer

"Levomekol" i gynekologi er et krevende middel i behandlingen av smittsomme sykdommer som vaginitt, kolpitt, cervicitt og ulike former for erosjon. Også, postpartum sømmer blir behandlet med salve.

akne

Det viser seg at du kan bruke "Levomekol" til behandling av akne. For å gjøre dette, bruk salve til stor akne, fest med tape og la over natten. Salve vil redusere betennelse, og akne vil passere raskere.

Bihulebetennelse og ørebetennelse

I tilfelle av purulent betennelse setter en gauzeforbinding i salve inn i øret. På samme måte brukes den i bihulebetennelse.

Salven har en meget bred bruk i medisin og behandler ulike sykdommer. I dette tilfellet er det en liste over kontraindikasjoner, selv om den er liten. Ikke bruk salven for individuell intoleranse mot komponentene, så vel som under graviditet og amming. Og ikke glem at selvmedisinering kan være farlig, før du bruker noen midler, rådfør deg med legen din!

Hva hjelper Levomekol salve

I tilfelle mekanisk skade eller annen skade på hud og slimhinner, anbefaler leger at du bruker Levomekol salve for raskeste helbredelse. Legemidlet er en effektiv medisin som tillater på kort tid å fullstendig regenerere de øvre lagene av epidermis. I dette tilfellet stimulerer verktøyet ikke bare den raskeste helingen av det berørte området, men desinfiserer også såret på huden. Før du bruker salven, anbefales det å lese instruksjonene og avklare kontraindikasjoner som skal brukes.

struktur

Levomekol virker som et stoff som er utformet for å gjennomføre en antibakteriell effekt på huden, og har også evnen til å gjenopprette den normale strukturen av de øvre lagene i epidermis. Samtidig er salven et antibiotikum og et middel til å blokkere utviklingen av en purulent prosess i et åpent sår.

Hovedstoffet i Levomekol er en sammensetning av kloramfenikol og metyluracil. Den første av ingrediensene gir en antibakteriell effekt på de berørte områdene, og den andre stimulerer prosessen med regenerering og fullstendig helbredelse av det skadede vevet.

I tillegg inneholder sammensetningen av Levomekol hjelpemidler: polyetylenoksid (PEO-1500 og PEO-400). de er nødvendige for å forbedre handlingen av hovedkomponentene i salven.

Den kombinerte effekten av komponentene fører til antimikrobiell, sårheling og antibakterielle effekter av legemidlet. Levomekol påføres direkte på det beskadige vev av epidermis.

Legemidlet er tilgjengelig i form av en salve av en hvit skygge av tett konsistens. Stoffet er inneholdt i et aluminiumsrør, et volum på 40 g. I apotek under bestillingen kan du kjøpe flasker salve, et volum på 100 og 1000 g.

Instruksjoner for bruk

Salven brukes i kirurgi, for innføring i hulrommet som et helbredende middel gjennom dreneringsrørene, samt for behandling for gynekologiske problemer, i tannbehandling og for sykdommer i øvre luftveier og nasopharynx.

Verktøyet er utformet for å eliminere patogene bakterier og patogener, både fra huden og slimhinnene. Før du bruker Levomekol salve, må du vite hva legemidlet brukes til og hvilke organismer det nøytraliserer. Legemidlet er effektivt mot rickettsia, klamydia, stafylokokker, spirochete, samt tarm og Pseudomonas aeruginosa.

Når stoffet blir utsatt for patogene bakterier, trer den aktive aktive ingrediensen inn i cellen uten å forstyrre membranstrukturen og forhindrer dannelsen av protein. Slik eksponering fører til at mikroorganismer dør.

Ved langvarig bruk av salve Levomekol til ekstern bruk, har kroppen ikke muligheten til å bli vant til stoffet. Derfor utfører stoffet sin effekt ganske effektivt, bekjemper infeksjoner og blokkerer dannelsen av purulent ekssudat.

Tilstedeværelsen av purulent innhold i et åpent sår hindrer ikke på å oppnå et positivt resultat ved bruk av Levomekol salve. Ved å identifisere risikoen for eksponering av de aktive komponentene til de indre organene til personen, tilhører stoffet gruppen av lavrisikostoffer.

Ved bruk av Levomekol salve til de øvre lagene i epidermis blir konsistensen av produktet vannaktig, absorberer godt inn i bløtvev og fjerner rødhet, og bidrar til å nøytralisere den inflammatoriske prosessen.

Ved applikasjon, i tillegg til antimikrobielle og antibakterielle effekter, elimineres puffiness i det berørte området. Prosessen utføres ved å bruke en dehydreringseffekt og redusere størrelsen på en fricells-ekstracellulær væske.

Før du bruker Levomekol salve, er det nødvendig å vurdere indikasjonene for bruk. Det er situasjoner hvor stoffene påvirker nødvendigvis:

 • Brenner til en hånd, fot eller annen del av kroppen av klasse II og III;
 • Balanopostittitt hos menn;
 • Åpne sår med pus;
 • skrubbsår;
 • Hudsykdommer med nærvær av betennelse;
 • Trophic ulcers, bedsores;
 • Behandling av masker etter tung arbeidskraft
 • Bihulebetennelse, bihulebetennelse;
 • Betennelse i mellomøret (otitis media);
 • Utslett på huden (akne, utslett, urticaria);
 • Betennelse i slimhinnen i munnen;
 • Manifestasjonen av hemorroider.

I tillegg har legemet Levomekol etablert seg som en helbredende salve for sår. Verktøyet håndterer raskt herpes utviklet på lepper eller ansikt. Det brukes til å behandle hudoverflater, inkludert brannskader.

Legene anbefaler å bruke Levomekol som et forebyggende tiltak som en salve for sengetøy for sengeteppe eller unge pasienter. Levomekol behandler raskt inflammet calluses, spesielt på bena, så vel som med eksem og kutt. Derfor, for å begynne å bruke et legemiddel i de tidlige stadiene av utviklingen av et problem eller en sykdom, bør du vite hva stoffet hjelper.

Ofte er medisinen foreskrevet som en terapeutisk effekt av et kurs på 14 dager. Det aktive stoffet påføres det åpne såret i 10 timer. Om nødvendig bør et lag av salve bli oppdatert i løpet av denne tiden. Virkningen utføres bare en gang daglig, helst før du går i seng.

Antibiotikumet brukes alltid bare som ekstern behandling. Overflaten til det berørte området før påføring av stoffet skal behandles med hydrogenperoksid. Først etter det blir konsistensen introdusert i sårhulen eller påført på toppen med en komprimering. Sistnevnte er tilberedt i form av steril gaze og salve påført den.

Hvis det oppdages indikasjoner, anbefaler legene deg å introdusere et middel som er forvarmet til en temperatur på 35 ° C, gjennom et spesielt rør i det purulente området inne i lagene av epidermis. Utskifting av det aktive stoffet til en pasient, uavhengig av aldersgruppe, utføres daglig.

I tilfelle når det er umulig å påføre et bandasje, blir levomekol salve påført såret eller sprekken innen 10 dager flere ganger om dagen. Hvis purulent innhold øker rikelig fra det berørte området, bør en tampong fuktet med salve påføres. Dette krever at tekstur løst fyller den skadede overflaten.

Med mindre skade på de øvre lagene i epidermis, akne, kutt eller halshinner, blir stoffet påført ikke mer enn 2-3 ganger om dagen.

Hvis det blir nødvendig å bruke salven under graviditet, skal Levomekol utføres under tilsyn av medisinsk personell eller behandlende lege.

En slik innvirkning er spesielt viktig når et betydelig territorium påvirkes. Dette skyldes det faktum at stoffet har evne til å trenge inn i den systemiske sirkulasjonen og lett transporteres gjennom placenta barrieren, som påvirker utviklingsfosteret. Enhver manifestasjon av en kvinnes ubehag eller uvel blir betraktet som en trussel mot ufødte barn. Derfor, under graviditet, bør bruk av medisinering bli forlatt.

I en annen situasjon oppfordres bruk av Levomekol når du ammer en nyfødt baby, tvert imot. Legemidlet er i stand til å takle helbredelsen av hullene i brystvorten, og er også egnet for behandling av sprekker. Levomekol påføres de skadede brystvorter, massasjebevegelser, gnidningskonsistens. Før du myrer barnet, bør stoffet vaskes av brystet.

Levomekol har bevist seg i pediatri. Legene anbefaler å bruke legemidlet til behandling som behandling av pustler, bleieutslett, for raskeste helbredelse av navlen umiddelbart etter å ha kommet hjem fra barselssykehuset. Stoffet bidrar til å eliminere blåmerker, smøre insektbitt og kutt.

Før bruk, vil unge mødre sikkert vite hormonsalven eller ikke. Levomekol er et ikke-hormonelt middel, så det er helt trygt for små barn.

Levomekol salve kan brukes til barn i ulike aldre for ulike hudlidelser. Men prosedyren utføres bare etter forutgående konsultasjon med den behandlende legen. Legen vil identifisere behovet, samt bestemme tilstedeværelsen av kontraindikasjoner før du bruker salven.

For ikke å provosere bivirkninger, bør man avstå fra å anvende helbredende konsistens i følgende situasjoner:

 • Akutt psoriasis;
 • Svampinfeksjoner av de øvre lagene i epidermis;
 • eksem;
 • Individuell overfølsomhet overfor hovedkomponenten av stoffet, eller alle samtidig.

Hvis du ikke overholder anbefalingene fra den behandlende legen og bruker verktøyet, uten å observere kontraindikasjoner og doser, er det mulig å provosere bivirkninger ved bruk av salven:

 • Puffiness av det øvre myke vevet til hvilket midlet ble påført;
 • angioødem;
 • Hyperemi (rødhet av huden på stedet for eksponering for salven);
 • Alvorlig brennende og uutholdelig kløe;
 • Utslett på de øvre lagene av epidermis;
 • elveblest;
 • Atopisk dermatitt.

I tillegg kan den negative effekten av stoffet være forårsaket av en allergisk reaksjon. Det er oftest uttrykt som en rennende nese og alvorlig rødhet i huden. En slik manifestasjon registreres ekstremt sjelden.

I noen tilfeller lider plager av en generell svakhet i pasientens hele kropp. Hvis du identifiserer ubehag, må du raskt slutte å bruke legemidlet, effekten av Levomekol salve vil ende etter 3 dager. Alle symptomer på bivirkninger vil forsvinne helt.

Levomekol og andre legemidler skal brukes samtidig til ekstern bruk. Dette skyldes at virkningen av det aktive stoffet i en slik situasjon vil være betydelig mindre enn forventet.

For å raskt starte en terapeutisk effekt på den skadede overflaten, er det nødvendig å vite hvorfor Levomekol er nødvendig, og hva er den optimale doseringen som kreves for behandling. Om dette videre.

Levomekol fra korn

Ved utdanning på ekstremiteter eller andre områder av korn, brukes Levomecol til behandling. Når du danner en boble, blir verktøyet påført den betente overflaten for å lindre smerte. Konsistensen gis langsomt massasjebevegelser.

Etter å ha nøytralisert ubehag, tas en steril nål og en blister punkteres forsiktig på 2 steder. Det kreves at væsken innsiden ikke starter under påvirkning av negative faktorer fylt med purulent innhold.

Under punkteringen skal desinfisert område desinfiseres med en løsning av briljant grønt (briljantgrønt) eller påføre jod. Bare deretter fortsett å pierce papulene. Når en punktering dannes, påføres en bomullspinne på blæren og presses gradvis slik at all væske kommer ut uten rester.

Etter dette smøres såret rikelig med Levomekole og bandasje. I denne situasjonen kan dressingen endres etter 10 timer. Med åpne korn er stoffet anbefalt å brukes hver 2-3 timer.

Behandlingsvarigheten bestemmes av alvorlighetsgraden av såret. Effekten av legemidlet gjøres til det skadede området av huden er fullstendig helbredet.

Levomekol med rhinitt, bihulebetennelse, ørebetennelse

Den banale kulde, sammen med en forkjølelse, kan raskt bli en mer alvorlig sykdom, som bihulebetennelse eller betennelse i mellomøret. I en slik situasjon er det umulig å forsinke.

Når du identifiserer den inflammatoriske prosessen med purulent innhold, som ligger på utsiden av høringen, anbefaler legen å sette komprimerer. Prosedyren utføres ved hjelp av steril gasbind eller et bandasje, gjennomvåt rikelig i medisin, vridd i et tett flagellum.

Turunda er installert i det betente øret og introduserer det grundig inn i øregangen, i en periode på opptil 12 timer. Varigheten av behandlingsprosessen er fra 5 til 10 dager.

Identisk prosess gjennomgår utviklingen av betennelse i de maksillære bihulene med purulent innhold inni. Prosedyren utføres også når bakterier festes til rhinitt. Det er mulig å bestemme sykdommen med en tykk grønn nyanse av intern sekresjon, som er dårlig tildelt og fjernet fra bihulene. I de fleste tilfeller provoserer sykdommen en økning i kroppstemperatur til 37,5-38 grader.

For den terapeutiske prosessen med fremstilling av flagellum gjentas, som i tilfelle av otitis, blir den kun innført i nasal sinus. Varighet av å holde medisinen i nesen - 4 timer. Med en liten betennelse er det mulig å virke ved hjelp av en bomullspinne, forsiktig smøring av hele det tilgjengelige nesehulen. Forbedring kommer innen noen dager.

Varigheten av kurset - til forsvinden av symptomene på sykdommen, oftest blir behandlingen utført innen 6-7 dager.

Metode for anvendelse i tannlegen

Levomekol i henhold til instruksjonene som kun brukes på ytre hudområder. Men om nødvendig kan stoffet brukes til å behandle skadede slimhinner i munnhulen. Den første prosedyren blir bare brukt under tilsyn av den tilstede tannlegen for å oppdage bivirkninger eller en allergisk reaksjon i tide.

Indikasjoner for bruk er behandling av skadede tenner, fjerning eller installering av tannimplantater. For rask regenerering av bløtvev og restaurering av slimhinnen, er det nødvendig å bruke midler i størrelsen på en ert og gni den inn i det skadede området med massive bevegelser.

Hvis det ikke er ubehag etter første søknad, kan pasienten selvstendig opptre på sårpunktet. Påfør medisinen i munnhulen anbefales ikke mer enn 3 ganger daglig. Etter prosedyren for innføring av salve for behandling er å avstå fra 30 minutter fra å spise, drikke eller skylle munnen.

Instruksjoner for bruk av Levomekol i gynekologi og urologi

Levomekol har bevist seg i inflammatoriske prosesser assosiert med kvinners helse.

Det er en liste over sykdommer der stoffet gir en positiv effekt:

 1. Den inflammatoriske prosessen som dannes i bihulene i livmor, eggleder, eller eggstokkene;
 2. Formasjon av cervikal erosjon;
 3. Avvik av sømmer i en vagina etter vanskelige fødsler med hull eller som følge av gynekologisk inngrep.

Cervikal erosjon har evnen til å forekomme etter vulvovaginitt eller bakteriell vaginose. Veksten av de berørte vevene i det indre organet til en kvinne kan stoppes ved å behandle den inflammatoriske prosessen.

For gjennomføring av terapeutiske effekter av en gynekolog, utføres cauterization av erosjon og etablering av en tampong med Levomekol anvendt på det berørte området.

Pasienten bør utføre prosedyren i 10-15 dager før han går i seng. Tampongen erstattes hver dag, på grunn av at bomullsbandasje er gjennomsyret av forfallsprodukter av mykt vev og purulent innhold. Prosessen bidrar ikke bare til å redusere betennelse, men også på kort tid stimulerer regenerering av skadede myke vev.

For å utføre introduksjonen av legemidlet inn i vaginalhulen er det ikke bare mulig med en vattpinne, men også ved hjelp av en sprøyte. Før opptak av konsistensen av medisinen bør oppvarmes til romtemperatur.

Identisk prosess med tilberedning og innføring av en tampong med salve utføres for behandling av overliggende suturer etter en vanskelig fødsel eller under kirurgisk inngrep på kvinnelige kjønnsorganer. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av bruddene og betennelsen under operasjonen, den er satt individuelt av gynekologen.

Når det gjelder terapi av livmoren, blir legemidlet påført ikke i skjeden, men når det påføres slimhinnen i kjønnsorganene. Det aktive stoffet i legemidlet absorberes raskt, og ved hjelp av blodbanen sprer seg ikke bare til vedleggene, men påvirker også eggleder og eggstokkene aktivt.

Som en monoterapi i den inflammatoriske prosessen med vedlegg, er medisiner ikke nok. Det bør brukes som en del av kompleks behandling, når du bruker antibiotika.

Enhver behandling av gynekologiske betennelsesprosesser ved hjelp av stoffet utføres bare ved utnevnelse av en lege, samt etter å ha bestått de nødvendige undersøkelser og kolposkopi.

Med utviklingen av balanopostitt hos menn, er den største effekten effekten av salve på de behandlede områdene av patogen plakett og pus. Ved bruk av en helbredende konsistens, produseres en antimikrobiell og anti-inflammatorisk effekt på penisens hode. Død hud fjernes fra det delikate vevet, noe som resulterer i en helingsprosess mye raskere.

Før du utfører prosedyren, skal hodet på det mannlige organet vaskes med en svak løsning av kaliumpermanganat eller fortynnet furacilin. Først etter denne salven påføres det betente området. Konsistensen påføres i et tett lag, 1-2 ganger om dagen, helst om morgenen og om kvelden med jevne mellomrom.

Varigheten av eksponering - til forsvunnet betennelse og fullstendig helbredelse. Etter gjenvinning blir det påført det mannlige reproduktive organet innen 7 dager, 1 gang per dag.

Salve Levomekol med hemorroider

Ved utvikling av hemorroider brukes salven kun i de første perioder av kursets akutte stadium. Det er følgende tiltak utført av stoffet under terapeutiske effekter:

 1. Hjelper med å eliminere prosessen med betennelse og nøytraliserer patogene bakterier;
 2. Øker den totale immuniteten til pasienten;
 3. Regenerering av anusvevet og helbredelse av de berørte områdene utføres;
 4. Det er en rensing av sårene dannet på hemorrhoid noder, forebygging av infeksjon og tiltredelse av en sekundær infeksjon;
 5. Prosessen med proteindannelse i den cellulære strukturen av slimhinnen og venveveggene i rektum er forbedret;
 6. Blokkerer muligheten for utvikling av komplikasjoner og effekter av hemorroider;
 7. Fjerner puffiness, forhindrer brenning og kløe;
 8. Stimulerer tørking av skadet vev, som blokkerer dannelsen av gråtende sår.

Slike positive prosesser, utført med hemorroider, kan kvitte seg med de ubehagelige symptomene på sykdommen i begynnelsen av utviklingen. Og også stabilisere pasientens helse etter kirurgisk fjerning av hemorroider.

Før du bruker legemiddelsalven, bør anusen være forberedt. For å gjøre dette, er det nødvendig å utføre hygieniske prosedyrer og skyll området med rent, kjølig vann. Tørk med et håndkle er strengt forbudt, anuset skal være gjennomvåt med en myk klut.

Verktøyet påføres før sengetid, toppen er lagt ut rent kuttet stoff. Terapi utføres innen 10 dager. For effektiv kur, i stedet for å dulme symptomene, anbefales det å bruke legemidlet ikke som en monoterapi, men som en del av en omfattende behandling.

Levomekol med brannskader

Legemidlet har en positiv effekt hvis hudforbrenninger av ulike etiologier oppstår på huden. Salve er nødvendig som et forebyggende tiltak for å forhindre utvikling av purulent betennelse og påskynde helbredelsesprosessen.

Ved dannelse av pus på den brente delen eliminerer konsistensen av legemidlet lett purulent ekssudat, døde vevstykker.

Ved brenning av I eller II grad, påføres dressingen uavhengig, etter at området er tørket med kaldt vann. Legemidlet legges ut direkte på sterilt gassbind, og bare etter at det er plassert på den åpne brente overflaten.

Forbindelsen påføres i en periode på 24 timer, men om nødvendig kan den erstattes, men ikke oftere enn 5 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer i gjennomsnitt 1-2 uker.

Levomekol for akne

Dermatologer anbefaler ofte pasienter å bruke ansikts acne med Levomekol salve for å behandle akne i ansiktet. Hvis på overflaten av huden er det spredning av små papiller, blir verktøyet påført med et tynt lag til hele området. Prosedyren utføres om natten.

Når en stor, enkeltfollikkel er funnet, blir preparatet prikket, bare på rødhet. Topp skal lukkes med bandasje og la i denne tilstanden være i 4 timer. Innen 2-3 dager er pimple fullt moden eller selvoppløsende. I det første tilfellet bør absessen forsiktig fjernes, og stedet behandles med antiseptisk middel.

Bruk av salve i veterinærmedisin

Verktøyet brukes ikke bare til behandling av mennesker, men også i veterinærpraksis. Virkningen av stoffet er nødvendig for å eliminere det purulente innholdet i såret under en blandet infeksjon. Levomekol brukes til behandling av infeksiøs otitis media eller betennelse i analkjertlene av akutt natur hos dyr, som forekommer i alvorlig form hos hunder.

Legemidlet brukes både eksternt og sted. Papirservietter som er gjennomvættet med medisin, påføres pasientene og festes med bandasje. Ved en purulent prosess injiseres stoffet i hulrommet med en sprøyte, hvor Levomekol oppvarmes til dyrets kroppstemperatur (38-40 grader).

I tilfelle betennelse på slimhinner eller hud, utføres eksponering 1-2 ganger om dagen.

Lagringsforhold og holdbarhet

Levomekol skal oppbevares i et mørkt rom, ved temperaturer opptil + 300C. Det er uakseptabelt å forlate et rør i direkte sollys eller for å leke barn.

Legemidlet kan brukes innen 3,5 måneder fra fremstillingsdatoen.

Analoger av Levomekol

Ved kontraindikasjoner eller ved oppdagelse av bivirkninger, bør du umiddelbart kontakte legen din for valg av slike legemidler. Fordel analoger som erstatter Levomekol:

Noen stoffer har en identisk sammensetning, andre har et lignende virkningsområde. Før du bruker noen av legemidlene, anbefales det at du først tester for en allergisk reaksjon. Først etter fraværet av negative symptomer er det verdt å implementere en omfattende behandling med en valgt analog.

Levomekol eller Vishnevsky salve, som er bedre

For å bestemme hvilken som er bedre - Levomekol eller Vishnevsky salve er problematisk. Disse stoffene har et annet utvalg av effekter på menneskekroppen.

Vishnevsky salve er anbefalt for bruk ved å skade eller skade huden på regenereringsstadiet.

Salven tar sikte på å desinfisere de berørte områdene og utføre en antiseptisk effekt. Men med en lignende effekt av stoffet er det ikke nok for bakteriedrepende effekter.

I sin tur kan Levomekol som inneholder et antibiotikum brukes i alle stadier av betennelse, rensing og helbredelse av purulente sår. Legemidlet er anbefalt for rask vevsgenerering.

Derfor er Levomekol og Vishnevsky salve uakseptabelt å sammenligne i behandlingen av skader ledsaget av betennelse og dannelse av pus. Disse medisinene trengs i ulike situasjoner, da de ikke erstatter hverandre.

Hvordan velge Ichthyol salve eller Levomekol

Ichthyol salve er et stoff som har evnen til å utøve en smertestillende effekt, keratoplastisk, anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt på det berørte området av kroppen.

Legemidlet regulerer tonen i blodkarillærene, stimulerer en positiv effekt på de subkutane og øvre lagene i epidermis i tilfelle betennelse. Salven anbefales for bruk i deteksjon av hudproblemer, utvikling av leddgikt eller neuralgiske sykdommer.

Levomekol brukes til behandling av åpne sår, og for behandling av betennelse i de indre lagene av uproduktive. Som et resultat har medisiner forskjellige indikasjoner på bruk og utfører ikke den samme effekten på skadede områder med betennelse og purulent dannelse.

Således er Levomekol et stoff som har analoger, men kan ikke erstattes med enten Ichthyol salve eller Vishnevsky. Hovedhandlingen avsløres ved eliminering av betennelse, nøytralisering av den purulente prosessen og rask vevregenerering.

Relaterte artikler

Antibiotika har lenge vært fast etablert i våre liv, og reddet menneskeheten fra sykdommer som tidligere ikke kunne være...

Sårheling av methyluracilsalve brukes til å akselerere vevregenerering, har antiinflammatorisk, regenereringseffekt og fotoegenskaper.

Solcoserylsalve er et stimulerende helbredende middel som hjelper til med å øke vevfornyelsen. Den aktive aktive ingrediensen inneholdt...

Flere Artikler Om Typer Acne