Brune flekker på ansiktet er et vanlig fenomen som bekymrer de fleste kvinner av moden alder. Det er mange måter å fjerne pigmentering, men ikke alle arbeider effektivt. Vi vil fortelle deg hvordan du ikke kaster bort tid og effektivt fjerner pigment flekker på ansiktets hud.

Årsakene til forekomsten av hyperpigmenteringssoner kan være:

 • hormonforstyrrelser under svangerskapet;
 • arvelige faktorer;
 • effekten av arrdannelse;
 • alder;
 • påvirkning av sollys.

For å bli kvitt aldersplekker bruker de apoteksmatikk, hjemmelagde masker, maskinvareintervensjon og produkter som tilbys av populære kosmetiske merker. Vurder de mest populære produktene i dette området.

Apotek kosmetikk

Idealia pro VICHY

Av midler for fjerning av pigmentplisser presentert på apotekets hyller, er et av de mest populære serum fra VICHY.

Preparatene til Idealia pro-serien er utformet slik at de effektivt eliminerer pigmentplettene av en hvilken som helst opprinnelse etter 8 ukers bruk.

Den største fordelen med serumet er en naturlig sammensetning basert på termisk vann, noe som ikke forårsaker allergier selv på sensitiv hud.

askorutin

Medikamenttabletter til oral administrering. Effekten av medisinen er å eliminere pigmentering forårsaket av mangel på vitamin i kroppen. Ascorutin hjelper også i tilfelle at feilene skyldes vaskulære sykdommer. Godkjenning av Ascorutin i 6 uker vil bidra til å kvitte seg med et uttalt kapillærnettverk og endres i hudfarge med temperaturendringer.

Ahromin

Denne blekingskrem er markedsleder i lavpris anti-hyperpigmenteringsprodukter. Det lyser like bra som hormonelle flekker, og konsekvensene av et langt opphold i solen. Et godt resultat kan oppnås etter to ukers bruk. Kremet er klinisk undersøkt og har ingen kontraindikasjoner.

Melascreen ducray

Korrigerende serum for behandling av pigmentflekker Melascrin fra Ducray inneholder azelainsyre og glykolsyre konsentrat, som på kort tid kan lette flekker. Serum er vist som et effektivt stoff for å kvitte seg med fregner. For å oppnå det beste resultatet, anbefales det å bruke det i høst - vårperioden, om sommeren bør korrektoren kombineres med solkrem.

Hjemmet kosmetikk

Noen jenter som strever etter perfekt hudpleie stoler ikke på kosmetikkprodusenter, og frykter allergier mot visse syntetiske komponenter. For avklaring hjemme, kan du bruke naturlige produkter. Slike metoder er ikke like effektive som kosmetikk og salong, men med langvarig bruk kan det reduseres pigmenteringen av de øvre lagene av epidermis.

Gurkemask

I tillegg til å redusere pigmentering fyller disse masketoner, fuktighet og lindrer puffiness. Råmaterialet er revet agurk eller skiver. Alt du trenger å gjøre er å legge agurkemassen på ansiktet ditt og legg deg ned i 20 minutter. For å oppnå synlige resultater, må prosedyren gjøres minst tre ganger i uken.

Eteriske oljer

For å fjerne fregner kan du bruke essensielle oljer av te-tre, rosmarin eller sitron. De fungerer best sammen med essensielle oljer (kokos, oliven, kakao eller shea). Du kan klargjøre en maske eller bruke et punkt på problemområdene.

Leremaske

For å redusere pigmenteringen forårsaket av sollys, kan du bruke vanlig blå apotekslis, den kan brukes separat som beskrevet i instruksjonene på pakken, og du kan øke effekten ved å legge til en løsning av hydrogenperoksid istedenfor vann.

Maske med tomater

En god måte å fjerne pigment flekker på ansiktet, er de vanlige røde tomatene, eller rettere syre som finnes i dem. For å lage en maske, er det nok å puree kjøttet av en frisk grønnsak og søke på ansiktet. Det vil være dobbelt effektivt hvis du legger til egghvite til det.

Maskinvare metoder

Laser terapi

Laserprosedyrer er de mest effektive og raske metodene for å kvitte seg med feil. Ved hjelp av en laser kan du bli kvitt enhver type hyperpigmentering i flere økter. For å lette feilene som skyldes eksponering for ultrafiolett stråling, anbefales det å gjennomføre økter kun i løpet av den kalde årstiden.

Fraksjonell fotothermolyse

Denne prosedyren er en type laserterapi som hjelper til med å bli kvitt hyperpigmentering og forbedre den generelle tilstanden til huden. Når dette skjer, fjernes alle synlige feil, uavhengig av pasientens alder og hudtype. Resultatet etter økten kan observeres allerede på den fjerde dagen, så snart den karakteristiske rødheten faller ned.

photorejuvenation

Denne prosedyren viste høyt potensial i kampen mot aldersflater. I motsetning til laseren, etter økten er det ingen rødhet, og effekten er merkbar umiddelbart etter det første besøk til kosmetikk. Ved hjelp av slik behandling reduseres antallet rynker, lyser huden og forbedrer tonen.

Massemarkedsprodukter

Null Defaut YYES ROSHER

Væske for å redusere pigmentplettene fra firmaet Yves Rocher med navnet Zero defaut, bekjemper eksisterende mangler og forhindrer fremveksten av nye. Komponentene som utgjør stoffet, blokkerer effekten av UV-stråler, og lakrisekstrakten tillater ikke at melanin akkumuleres i cellene.

"Aktiv bleking" Oriflame

Lysekrem fra merkevaren Oriflame Optimas White, i tillegg til effekten av å redusere pigmenteringen, fukter og toner og forhindrer de negative effektene av sollys.

"Whitening" Himalaya Herbals

Blekingskremet på naturlig grunn bidrar til å redusere pigmentflettene, toner og fukter huden. Det brukes i kampen mot ødem.

"Svart currant" Natura Siberica

Lightening krem ​​med sort currant ekstrakt, uttoner tonen og metter hudceller med nyttige sporstoffer. Hypoallergenic, egnet for alle hudtyper.

Luksus kosmetikk

Elixir Jeunesse Payot

Antioxidant serum - et stoff designet for å bekjempe aldersrelaterte endringer i huden. I tillegg til lynegenskaper, reduseres aldringsprosessen og forbedrer hudtonen.

Sisley Concentre Corrector Taches

Dot-korrekturleser Sisley, et universelt middel mot pigmentflekker for alle typer og hudtoner. Det er mulig å bruke under sminke.

Shiseido Intensive Anti Spot

Serum bekjemper selv med stagnerende pigmentflett, fukter og nærer huden, gir stråling og et friskt utseende. Forhindrer gjentakelse av hyperpigmentering.

Hvordan bruke neotonserum fra aldersplassene: fordeler og kontraindikasjoner

Dens funksjoner

Whitening serum Neoton består av et kompleks av tre syrer. Disse stoffene styrer all sin styrke for å eliminere overflødig melanin, som maler huden i mørk farge. De virker på huden ovenfra, så det kan oppfattes svakt peeling - dette er også normalt. Dette stoffet renser imidlertid også porene, da ingrediensene i sammensetningen har en antibakteriell effekt. Siden askorbinsyre blir tilsatt til blandingen, får huden en sunn glød og stråling.

Interessant! Hvis du bruker dette serumet i et sett med andre midler fra Neoton-serien, vil effekten bli bedre. Dette serumet kan brukes sammen med beskyttende kremer fra denne serien, både for dag og nattbruk.

struktur

De viktigste aktive ingrediensene i dette preparatet er et kompleks av 3 syrer. Disse syrer kalles glykolsyre, askorbinsyre og salicylsyre. Hver separat syre har en god effekt, og når de kombineres med hverandre, blir deres effekt kraftig forbedret. Lakritsrotekstrakt ble også tilsatt denne salven. Det forbedrer virkningen av de ovennevnte syrer, og hjelper også huden til å takle hverdagslige problemer. For å fylle den med nyttige stoffer, vitaminer og mineraler, ble et helt kompleks av disse komponentene tilsatt salven. Det legger til glatthet, glans og stråling til huden. Denne gel inneholder også propylenglykol.

Påvirkning på kroppen

Prisen på Neoton-serum er ganske begrunnet, siden dette verktøyet virker raskt og hjelper enhver person til å kvitte seg med alderspotene. Siden flekkene vises på grunn av en stor mengde melanin, blokkerer alle komponenter i sammensetningen av denne krem ​​sin produksjon på ethvert tidspunkt. Dette verktøyet bidrar til å redusere mengden melanin i huden med 80%. Verktøyet virker som følger:

 1. Det danner en tynn film på huden. Det beskytter huden mot solen.
 2. De aktive ingrediensene bekjemper pigment.
 3. Huden er fuktig fordi den inneholder fuktighetsgivende ingredienser.

Fordeler med å bruke

Isis Pharma Neoton Whitening Serum har en veldig sterk effekt. Hun whitens ansiktet hennes godt. Hun har slike fordeler:

 1. Det kan spres på fet og tørr hud. Det er universelt.
 2. Den passer for alle aldre. Produktet fungerer til og med på huden etter 45 år.
 3. Verktøyet kan selges ikke bare i apotek, men også i kosmetiske butikker.
 4. Blekemiddelet irriterer ikke huden, da det også fuktiggjør det. Det er veldig fett.
Interessant! For å legge merke til hvordan serumet fungerer, må du smøre det hver dag i flere uker. Da er effekten merkbar.

Instruksjoner for bruk

Produsenten skriver at Neotone-pigmentplater serum bør konsumeres i henhold til denne algoritmen:

 1. Huden må vaskes. Hvis ansiktet var sminke, mascara eller sminke, skal det vaskes av.
 2. På ansiktet bør det ikke være noen kosmetikk, midler for vasking og til og med vann. Etter å ha behandlet ansiktet med vann, tørk det tørt med et papirhåndkle.
 3. En bit krem ​​brukes på pekefingeren, og denne fingeren skal gni krem ​​på epidermis.
 4. Overflaten skal behandles og gnides helt til medisinen begynner å bli absorbert.
 5. Denne prosedyren bør gjøres en gang om dagen.
 6. Det er bedre å bruke stoffet om morgenen - så fungerer det bedre.
Det er viktig! Hvis det ble klart at han ble behandlet mye av det, da du smørte kremet på ansiktet, må du fjerne overskudd med serviett. Du kan ikke forlate for mye på ansiktet, fordi filmen er dannet som er synlig, og det ødelegger utseendet. Også denne filmen tette porene. Huden kan ikke puste og er raskt forurenset.

Kontra

Isis Pharma Neoton serum bør ikke brukes hvis ansiktet en gang var overfølsomt. Hvis du vil kjøpe serum, må du lese sammensetningen. Hvis det er allergi mot noe fra komposisjonen, kan det ikke brukes enten, fordi det blir mange ubehagelige bivirkninger som er synlige på ansiktet.

Hans Analoger

Å finne en verdig erstatning for dette verktøyet er svært vanskelig. Dette verktøyet kan imidlertid erstattes av mange kosmetiske produkter. Ved sin handling er alle produkter i denne serien likt hverandre. Hvis produktet er nødvendig for ikke å bleke huden, men for å beskytte det, kan du bruke hvilken som helst dagkrem fra denne serien. Hvis huden må beskyttes om natten, er det å foretrekke å ta en nattkrem. Hvis det ikke finnes andre midler, kan blekemiddel brukes som sminkeprodukt. Det vil ikke skade huden.

Hvordan velge og bruke anti-pigmenteringsserum

Innholdet

Serum fra pigmentflettene, hvis tiltak er rettet mot å lette huden, blir spesielt populært etter høytiden. I dag søker en kvinne å eliminere kosmetiske feil på kortest mulig tid, noe som åpner for et stort omfang for kosmetiske produsenter. Hvordan serum eliminerer uønsket pigmentering, hvor man skal ta vare og hva resultatet blir - disse er bare noen av aspektene som bør vurderes når man velger et middel.

Handlingsmekanisme

Pigmentering av ansiktet kan være en ekstra stressende situasjon for en kvinne. Mørke flekker oppstår på grunn av reaksjonen av huden til eksponering for ultrafiolette stråler, melanin, et naturlig pigment som produseres i epidermiscellene, er ansvarlig for graden av spredning av dette fenomenet. Uønskede flekker gir betydelig estetisk ulempe, som du vil bli kvitt raskt.

Hvis en kvinne vet at hun er tilbøyelig til å mørke pigmentet, anbefales det å redusere effekten av aktivt sollys på huden.

Om sommeren bør du ikke forsømme solkrem, det er også viktig å bruke kosmetikk med antioksidanter. Imidlertid er flertallet av blekemidler designet for bruk i høst-vinterperioden, det vil si i løpet av perioden med minimal solaktivitet. Dette skyldes det faktum at de aktive stoffene tilsatt til slike kosmetikk er fototoksiske, noe som kan forverre situasjonen under insolasjon.

Det mest populære middelet er pigment serum. Kosmetologi gir deg muligheten til å velge. Serum er forskjellig fra hverandre i sammensetning, derfor handlingsmekanismen.

Alternativer for eliminering av estetisk defekt:

 • Inhibering av den naturlige produksjonen av melanin i kroppens celler;
 • lettelse av hudområder som har blitt endret og mørket, ved gradvis å forny huden.

Nøkkelrollen i det kosmetiske produktet spilles av det aktive stoffet, hvis virkning vil være grunnleggende i kampen mot pigmentering.

Hvor nøyaktig serumet vil bekjempe den estetiske defekten, avhenger av sammensetningen. Valget av tilgjengelige stoffer er bra, det er ganske vanskelig å gjøre valget. I en slik situasjon anbefales det å kontakte en skjønnhetspleie som kvinnen stoler på. Det meste av det kosmetiske serumet har ikke bare en lette effekt på epidermis, men bidrar også til hydrering, restaurering og ekstra ernæring.

Valget vil avhenge av typen, tilstanden til huden, samt de tilhørende problemene, som for eksempel akne.

Sammensetning og aktive ingredienser

Velg den eneste aktive ingrediensen som fortjener oppmerksomhet, det er umulig. Det er flere aktive komponenter som er anerkjent som effektive og brukes hyppigere enn andre:

 1. Hydrokinon er en organisk substans som finnes i kosmetikk, effekten er rettet mot bleking av huden. Fungerer på melanin som et toksin. Har etablert seg som et effektivt middel for å eliminere hyperpigmentering på kortest mulig tid. Hoveddelen av denne komponenten er å gradvis redusere mengden melanin i cellene i epidermis. Men kosmetologer anbefaler ikke å bruke produkter basert på det i mer enn 6 måneder. Kontraindisert hos gravide og ammende.
 2. Kojinsyre anses som et populært middel for å bekjempe uønsket pigmentering ved å exfoliere. En antioksidant. Brukes i mange kosmetiske preparater for å lette cellene i epidermis, og også kjente oppskrifter for bruk i hjemmet. Det er viktig å være forsiktig så du ikke overskrider konsentrasjonen. Faktum er at komponenten er svært allergisk, så før du legger på, må du bruke en liten mengde av produktet til albuebukken og se den i 15 til 20 minutter. Hvis det ikke er rødhet og kløe, kan du trygt bruke produktet.
 3. Nikotinsyre (vitamin B3) har en gunstig effekt på huden, noe som reduserer aldring. Dette lar deg effektivt håndtere manifestasjoner av alderpigmentering. I tillegg forbedrer ingrediens mikrocirkulasjon, hudfarge og bidrar til oksygenstrømmen i hudkapillærene, noe som er spesielt viktig for innbyggerne i metropolen.
 4. Lakrisrot er kjent medisin og kosmetologi. Det brukes aktivt i sammensetningen av mange produkter, gjør at du kan kjempe mot nye rynker, toner huden, samtidig som du gir litt blekingseffekt.
 5. Vitamin A, også kjent som retinol, og dets derivater (retinylpalmitat, isotretinoin, etc.). Stimulerer oppdelingen av hudceller. Komponent nr. 1 i kosmetikk, da den også har en foryngende effekt ved fornyelse av celler og en seboregulatorisk virkning ved normalisering av sekret av sebum. Det brukes oftere for natten, da det forbedrer lysfølsomheten i huden. Det er også kontraindisert i svangerskapet (spesielt i første trimester) og under amming.
 6. Vitamin C. Den kraftigste antioksidanten. Stimulerer produksjonen av kollagen, forsterker vaskulærveggen i kapillærene. Kan brukes i den aktive solperioden. Kosmetikk med vitamin C brukes som en daglig behandling. Ideell for innbyggerne i storbyen og for røykere. Hjemme kan du bare klemme en liten mengde sitronsaft på en bomullspute og tørke ansiktet i stedet for tonic.
 7. Arbutin. I naturen finnes i bladene av bjørnebær. Inhiberer syntesen av melanin, men det har ingen toksisk effekt på cellene. Jo større konsentrasjonen i kosmetikk, jo mer uttalt bleking effekten.
 8. Glykolsyre. Refererer til hydroksysyrer. I naturen finnes den i sukkerrør, druer og sukkerroer. I profesjonell omsorg brukes blekingsklær basert på glykolsyre aktivt. I hjemmepleier er det ofte inkludert i rensemidler og aktiv rensing (hjemme peeling), samt natt kremer.

Blant hjelpekomponentene er vann, naturlige oljer, fettalkoholer, syrer, ekstra vitaminer og komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Dette gjør at serumet ikke bare bekjemper pigmentet, men også å mette de svekkede områdene med viktige sporstoffer.

Sammensetningen av hvert produkt avhenger av produsenten, som styres av egen utvikling. Det er viktig å vurdere anbefalinger fra kosmetologer og ikke overdrive det med bruk av serum. Mange prosedyrer begrenser kvinners evne til å bli i den åpne solen, da de gjør huden mer følsom for ultrafiolett stråling.

Gjennomgang av effektiv sera

Nedenfor er en kort beskrivelse av noen produkter som er populære blant den kvinnelige befolkningen:

 1. Serum fra laboratoriet "Filorga" ("Filorga") anbefales for kvinner over 30 år. Det anbefales å bruke to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, enten som et primærverktøy eller før hovedkremet påføres. Eksperter sier effektive resultat etter å ha bestått kurset i 12 uker. Pigmentering retreater, ansiktet får gradvis et sunt utseende.
 2. Kosmetisk fra firmaet "Neotone" ("Neotone"). Serum brukes bare til de stedene som har endret fargen, samt til området rundt øynene. Handlingen av dette legemidlet kan effektivt bli kvitt alderspotene, samt eliminere muligheten for at de oppstår igjen.
 3. Populært anerkjent serum mot pigmentering fra firmaet Pierre Rico. Kosmetisk produkt har en kompleks effekt: Synner tone, fuktighet og har en beroligende effekt på huden. Serumet inneholder komponenter av violet nacre, som gjør at du umiddelbart kan maskere feilene.

Du kan kjøpe whey på apotek eller i beviste skjønnhetsbutikker, salonger. Dette vil tillate kvinnen å være trygg på kvaliteten på de kjøpte produktene, noe som ikke vil sette huden på ytterligere risiko. Produktprisen avhenger av produsenten, sammensetningen og settet av tiltak.

Vilkår for bruk og kontraindikasjoner

I tilfeller av hudpleie kan ikke påberopes tilfeldig, er det viktig å observere forsiktighet og følge ukompliserte regler.

Grunnleggende regler for bruk av serum og kontraindikasjoner:

 • Når man velger et kosmetisk serum, er det umulig å ignorere anbefalingene fra spesialister, dette vil unngå komplikasjoner (spesielt hvis pigmentering ikke bare er en kosmetisk defekt, men også et symptom på sykdommen);
 • For å eliminere pigmentering, er det best å velge tidspunktet når solen er på scenen med redusert aktivitet (høst, vinter);
 • Serum bør bare brukes til renset ansikt, nakke og dekolleté;
 • Det anbefales å bruke visse stoffer for å bekjempe pigmentering i en punkt-til-punkt-måte, og unngå kontakt med sunne hudområder.
 • Det er ikke nødvendig å bruke serumet med et tykt lag, et minimumsbeløp er tilstrekkelig, som allerede har den nødvendige effekten;
 • smitte i øynene er kontraindisert, hvis dette skjer må du vaske dem med rikelig med vann;
 • De fleste blekemidler brukes over natten (unntatt vitamin C);
 • følg nøye instruksjonene for bruk eller anbefalinger fra en spesialist;
 • Bruken av de fleste medikamenter er kontraindisert hvis det er åpne sår i ansiktet eller en aktiv inflammatorisk prosess.

Ansiktshuden er spesielt sårbar, og er alltid utsatt for negative eksterne og interne (for eksempel hormonelle ubalanse) faktorer. Når du velger et serum, er det viktig å gi preferanse til den naturlige sammensetningen (forutsatt at det ikke er noen allergi mot komponentene).

Riktig bruk av midler, streng overholdelse av reseptene til en lege eller kosmetolog vil tillate deg å oppnå ønsket resultat. Som praksis viser, avklaringen skjer en måned eller to etter vanlig bruk.

anmeldelser

Å studere vurderinger av det rettferdige kjønn som har lykkes med å bli kvitt uønsket pigmentering, kan trekke flere grunnleggende konklusjoner:

 1. For en positiv effekt fulgte de nøye reglene og gjorde ikke selvmedisinere.
 2. Regelmessig brukte forebyggende tiltak, beskyttet huden fra solen og nærmet kroppen med vitaminer. Dette tillot å øke den naturlige beskyttelsen av epidermis, noe som reduserte pigmentering i de aktive perioder av solen.
 3. Mange kosmetikk kan brukes ikke bare for å kjempe, men også for å forhindre utseendet av alder flekker.

Det er vanskelig å forsikre seg mot utseendet på pigmentflettene, et slikt fenomen er nesten umulig å forutse på forhånd. Mye i denne saken avhenger av genetisk predisposisjon, livsstil og helse. Imidlertid er moderne kosmetologi klar til å tilby et bredt spekter av produkter (kosmetiske seromer) som kommer til hjelp av den mest vilde huden. Hovedvalget er å stole på en spesialists mening.

10 beste rettsmidler for alder flekker på ansiktet

Kjennetegn i rangeringen

Et tegn på skjønnhet og helse for de fleste kvinner er den perfekte huden. Men ikke alle jentene er fornøyd med henne. En viktig ulempe som ser estetisk uattraktivt ut og forårsaker ubehag, er tilstedeværelsen av alder flekker. De representerer de mørkede områdene av brun hud og fremstår som følge av lave eller omvendte høye konsentrasjoner av melanin, for tidlig aldring, beriberi, hormonelle ubalanser og ulike sykdommer.

For å velge den beste effektive løsningen, må du være veiledet av følgende kriterier:

 1. Komposisjon. Jo mindre kjemiske komponenter, jo sikrere agent. Tilstedeværelsen i sammensetningen av C-vitamin vil bidra til å unngå irritasjon etter bruk av medisinen.
 2. Hudtype For oljeholdig er peeling og masker egnet for tørr krem ​​og salve. For sensitiv hud er serum et ideelt middel.
 3. Aldersbegrensninger. Velg en krem ​​som passer for din alder, bare da vil det hjelpe i kampen mot pigmentering og vil ikke skade.

Pigment flekker - en feil som kan korrigeres ved hjelp av profesjonelle kremer, peeling og salver, og folkemessige rettsmidler. Vi valgte det beste av dem, med tanke på følgende faktorer:

 • kundeanmeldelser;
 • laboratorie resultater;
 • optimal forhold mellom pris og produktkvalitet.

Den beste krem ​​fra alder flekker på ansiktet

En av de effektive metodene for å eliminere uønskede flekker er anerkjent krem, som raskt og smertefritt kan de mørkere områdene, selv ut tonen, gjøre huden frisk og strålende. Alt dette skyldes tilstedeværelsen i sammensetningen av et stort antall naturlige ingredienser, vitaminer og sporstoffer. For å maksimere effekten, er det nødvendig å bruke en krem ​​egnet for en bestemt hudtype, så du må ikke vente lenge på resultatet. Vi har valgt de beste ansiktscremer som raskt og effektivt kan hjelpe til med å kvitte seg med alder flekker.

4 Mama Comfort

Mama Comfort Pigment Stain Special Cream er luktfri, derfor er den ideell for kvinner under graviditet. Inkludert i de aktive ingrediensene: druefrøolje, fruktsyrer og ekstrakt av persille og sitron - forsiktig ta vare på huden, fjern forsiktig de eksisterende flekkene og forhindrer dannelsen av nye.

Ifølge kundene er kremet godt absorbert og passer for den mest følsomme huden, forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Etter påføring er lindringen nivellert, en sunn strålende farge vises. Fordelene ved produktet inkluderer fravær av lukt, trygg sammensetning, optimal pris, økonomisk bruk. Ingen ulemper funnet.

3 Natura Siberica Whitening

Vitende, Natura Siberica whitening dagtid ansiktskrem vant over popularitet blant kjøpere. Lett lufttekstur betyr at du enkelt kan bruke den på huden. Kremet inneholder SabiWhite®-gurkemeie root ekstrakt, patentert av produsenten, med en kraftig lette effekt.

Naturlige komponenter som inneholder vitamin C, øker hudens beskyttende egenskaper, regulerer metabolisme, senker aldringsprosessen. 50 ml flasken er utstyrt med en dispenser som forhindrer at luft kommer inn i innsiden. Fordelene ved produktet fra Natura Siberica: inneholder ikke silikoner og parabener, naturlig sammensetning, praktisk bruk, de beste vurderingene. Mangler ikke funnet.

2 kora

Den russiske produsenten Kora er en krem ​​mot pigmentspots og fregner, som består av planteekstrakter av lakris, bergenia, verbena og hestesorrel. Vitamin C og oljekompleks forsterker letteffekten av produktet. Termisk vann nærer huden med makronæringsstoffer og øker beskyttelsesfunksjonene.

I tillegg til å eliminere alderspotene, utvikler krem ​​ut lindringen, forbedrer tonen i ansiktet og gjør den fløyelsaktig. Påfør salve helst om kvelden. På vår og sommer anbefales det å bruke solkrem med en SPF 15 i løpet av dagen. Fordelene er en lett tekstur, en utmerket fuktighetsgivende effekt og et optimalt pris / kvalitet forhold. Ingen ulemper funnet.

1 Alen Mak Ahromin

Alen Mak Ahromin - et populært budsjettmiddel for bulgarske pigmentpletter - egnet for alle hudtyper og alle aldre, hypoallergene. Sammen med lave kostnader har en høy bleking effekt. Takket være de naturlige ingrediensene i komposisjonen, fuktes og fôrer huden huden, myker den og gir et sunt utseende. Resultatet vil bli merkbart etter 2 uker med vanlig bruk.

Alen Mak Ahromin brukes til både terapeutisk og profylaktisk formål: det beskytter ansiktet godt mot ultrafiolett stråling. Ifølge kunder er et rør på 45 ml nok i ganske lang tid. Hovedfordeler: naturlig sammensetning, behagelig aroma, mild omsorg, optimal pris. Ulemper: fet konsistens fet, lang absorbert.

Den beste pigmentmasken på ansiktet

Masker for pigmentplater påvirker effektivt uønsket bruning, fjerner dem, samtidig som de gir næring og nærer huden. Ved å bruke medisin regelmessig, kan du forhindre dannelsen av ny pigmentering og gjenopprette glans og sunn tone, bli kvitt akne. Masker passer for alle hudtyper, selv overfølsom. Nedenfor er de beste av dem.

2 Floresan Hvit Hør

Whitening mask Floresan Hvit lin Russisk produksjon - et verktøy spesielt utviklet for moden hud. Den inneholder vitamin C, som danner næring til integumentet, et kompleks av fruktsyrer, som effektivt bekjemper hyperpigmentering. Flaxseed olje mykner, persille og agurk ekstrakter oppfrisk huden av ansiktet. Konsistensen av peeling masken er tykk, så ett rør varer i lang tid.

Ifølge kundene har verktøyet vist seg godt, ikke bare i kampen mot blemishes - det skiller ut huden, reduserer rynkets dybde og forhindrer deres utseende. Den største fordelen kan tilskrives den lave kostnaden av midler. Minus: varigheten av bruken for å oppnå ønsket effekt.

1 Japan Gals

Japanske kosmetikk har lenge blitt favoritter blant russiske kvinner. Japan Gals anti-pigment maske er ikke noe unntak. Det bidrar ikke bare raskt og effektivt til å bli kvitt hyperpigmentering, men forfrisker og glatter også ansiktets hud. Masken inneholder hyaluronsyre, som beholder fuktighet, kollagen og hveteekstrakt, noe som øker elastisiteten til dekselet.

For en mer varig effekt, tilbyr produsenten å gjennomføre et kurs på 30 peeling masker, som garanterer fullstendig eliminering av alder flekker. Fordeler: Vedvarende effekt etter påføring, ekstra forsiktighet, trygg sammensetning. Ulempene inkluderer langvarig behandling.

Det beste serumpigmentet flekker på ansiktet

Serum pigment flekker på ansiktet etterspurt i lang tid. Når det brukes riktig, oppstår effekten raskt nok. I motsetning til kremer inneholder de et stort antall aktive stoffer som er rettet mot å bekjempe et bestemt problem. Serum fra pigmentplater varierer i sammensetning og pris, så valget bør ta hensyn til alle faktorer, inkludert kundeanmeldelser.

2 La Roche Posay Pigmentclar Serum

Hyggelig aroma, luftkonsistens, effektiv bleking - alt dette er Pigmentclar Serum corrector serum fra fransk produksjon. Den består av fe-resorcinol og lipohydrosyre, takket være hvilken uke du kan få et synlig resultat.

Laboratoriestudier har bekreftet forbrukernes mening - serumet er 100% i stand til å takle fjerning av uønskede flekker, er et allergivennlig middel, ideelt for den mest sensitive huden. Fordeler: Vedvarende effekt, forårsaker ikke irritasjon, ufarlig under graviditet og amming, økonomisk forbruk, praktisk pakking med dispenser. Mangler ikke funnet.

1 Caudalie Vinoperfect

Serum Caudalie Vinoperfect Fransk produsent inneholder ikke parabener, effektivt bekjemper eksisterende pigmentflater og forhindrer fremveksten av nye. Lett behagelig tekstur gjør den usynlig i ansiktet. Sammensetningen inneholder et ekstrakt av vinrankjuice, som gjør det mulig å forsiktig fjerne flekker og ta vare på huden, fuktighetsgivende og nærende.

Serum stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, som gir anti-aldring og antioksidant effekter. Som et resultat, etter bruk, er tonen nivå, en jevn og strålende hudfarge vises. Fordeler: inneholder ikke parabener, behagelig lukt, praktisk emballasje, økonomisk forbruk. Den største ulempen: den høye prisen.

De beste folkemidlene for alder flekker på ansiktet

Moderne kvinner, ved hjelp av profesjonelle metoder for å fjerne pigmentpletter, ikke glemme like effektive folkemidlene som ble brukt til å behandle våre bestemødre. Mørkede hudområder førte til ubehag hele tiden. Mange oppskrifter for hjemmelagde masker, kremer, salver har en lang historie, som igjen viser sin effektivitet. Den største fordelen med folkemidlene er en helt naturlig sammensetning.

2 honning og persille maske

Honning - et lagerhus av vitaminer. På grunnlag av dette, lage en rekke stoffer som kan hjelpe med mange sykdommer. Persille er også ofte brukt i utarbeidelsen av folkemidlene, da det inneholder et stort antall nyttige stoffer. Og hvis du kombinerer dem sammen, får du et av de mest effektive stoffene for å bekjempe pigmentflettene. Persille jordet til en tilstand av vassel (du kan bruke noen del av planten: rot, stamme eller blader) og legg til en teskje honning.

Etter en slik peeling maske, er huden flatt, ansiktet ser godt preparert og sunt. I tillegg til alder flekker, hjelper det å bli kvitt akne og rynker. Fordelene er effektiv bleking, forsiktig omsorg, lave kostnader på produkter. Den eneste ulempen: Du kan oppleve allergiske reaksjoner mot honning.

1 agurk juice

En av de vanligste folkemidlene i kampen mot pigmentplettene har alltid vært ansett som agurkjuice. Den inneholder en syre som løser uønsket bruning. Effekten av juice på huden er veldig myk og mild. På basis av dette, lage lotioner, komprimerer og masker. Den enkleste måten er å legge agurkeskiver på flekker.

Du bør vite at en enkelt søknad ikke vil føre til synlige resultater, noen ganger kan en liten avklaring ikke være merkbar. Dette verktøyet krever langvarig bruk for å oppnå ønsket effekt. Hovedfordeler: En naturlig medisin som ikke forårsaker allergiske reaksjoner, forsiktig fjerning, produktet er alltid i kjøleskapet til enhver husmor. Ulempen er behandlingens varighet, i motsetning til faglige rettsmidler.

9 beste rettsmidler for alder flekker på ansiktet

Mørke flekker er resultatet av hormonell ubalanse, aldring i huden, mangel på vitaminer eller høye konsentrasjoner av melanin. Noen ganger forblir akne, akne og betennelse etter akne. For å eliminere kosmetisk feil, foretrekker mange å bruke de tilgjengelige produktene som er til salgs.

Hvordan velge rette for alder flekker

Kremer, serum og pigmentmaske masker må oppfylle følgende kriterier:

 1. naturlig og sikker sammensetning
 2. matchende hudtype;
 3. aldersbegrensninger;
 4. tilgjengelighet.

Pigmenteringsmidler virker annerledes. Noen blokkerer dannelsen av melanin, andre virker på en komplisert måte, og andre lyser også eksisterende pigment flekker. Å gjøre et valg til fordel for dette eller det betyr at det er ganske vanskelig. I tillegg kan ikke alle ha råd til et dyrt stoff.

Gjør ikke en feil med kjøpet vil hjelpe vurderingen av de beste midlene. Ved å kompilere det tok vi hensyn til de ovennevnte parametrene og undersøkte kundeanmeldelser som brukte forskjellige formuleringer for effektivt å eliminere hudfeil.

Vurdering av de beste rettsmidler for alder flekker

De beste kremer av alder flekker på ansiktet

Den vanligste metoden for å eliminere uønskede formasjoner er en krem. Det gir ut av tonen i huden, gir den et sunt og friskt utseende. For å få det etterlengtede resultatet, må du velge et verktøy i henhold til hudtype.

Diorsnow Creme eclat Hydratante Unifiante

Selskapet kjent over hele verden produserer kosmetikk som ikke har noen analoger. Vitenskapelige laboratorier "Dior" bruker de nyeste innovasjonene og motetrender. En unik opprettelse av merkevaren er skyskrem, hvis handling er rettet mot å eliminere akkumulert melanin. Dior forskere har funnet ut at konsentrering av ekstraksjonen fra Edelweiss forhindrer utseendet og reduserer antall mørke flekker i ansiktet. De brukte det til å oppnå en jevn farge. Creme eclat Hydratante Unifiante har en luftig tekstur og reduserer produksjonen av en spesiell hemmelighet ved talgkjertlene, og forhindrer dermed oljeaktig glans på huden.

Matting komplekse Smart ControlTM er en partikkel av sinkglukonat. Det korrigerer porene effektivt og eliminerer pigmentering selv i de dype hudlagene. Dag etter dag blir utseendet mer og mer perfekt. Kremet påføres ansiktet om morgenen og om kvelden. Den høye prisen er berettiget av effektiviteten og den unike sammensetningen.

verdighet

 • eliminering av fet skinn;
 • unik naturlig sammensetning
 • hydrering;
 • høy poengsum.

mangler

 • dyrt middel.

Krem til lysende pigmentflater Mon platin DSm

En spesiell krem ​​som lyser pigmentpottene inneholder syv planteekstrakter, retinol, tokoferol, askorbinsyre, så vel som havmineraler og et ekstrakt av sopp Aspergillus. Denne unike sammensetningen reduserer prosessen med å utvikle pigment, myker og fukter hudoverflaten. Det lyser mørke flekker, gjør ansiktstonen klar og gjør den jevn. I tillegg forbedrer krem ​​de beskyttende egenskapene til epidermis, forbedrer tonen.

Mon platin DSm anbefales for daglig bruk. Det er fordelt over det rensede fuktige området i huden, og legger særlig vekt på pigmentplettene. Når du bruker krem, bør du bruke for å beskytte huden mot UV-stråler. Bedømmelse av vurderinger fra kunder, gir sammensetningen ingen ubehag og viser effektiviteten etter en uke i bruk. Huden ser friskere ut. Det er derfor Mon platin DSm fortjener å være i rangeringen av de beste midlene.

verdighet

 • naturlig sammensetning
 • synlig effekt etter syv dager;
 • Beskytter huden mot ytre påvirkninger.

mangler

 • ikke oppdaget.

Kamille og sitron Whitening Face Cream MiKo

Hvitekrem fra firmaet "Miko" har en naturlig sammensetning. Den inkluderer neem voks, ekstrakter av flerårige tusenfryd og planter av indisk medisin, mikroalger, primroseolje, havtorn, lakris, gingo biloba. I tillegg inneholder verktøyet essensielle oljer av sitrus og kamilleblå. Sammensetningen er rettet mot å lette huden, beroligende og glatte på dekselet. Stoffene som er inkludert i produktet forynker epidermis, lindrer rødhet og irritasjon. Den er egnet for hud utsatt for betennelse forårsaket av allergen eller bakterier. Kjøpere oppmerksom på at kremet perfekt håndterer rosacea, pigmentering og fregner.

Produktet er pakket i en glassflaske med en dispenser, som gir praktisk bruk, jevn og delikat anvendelse. Takket være dette kan du få den nødvendige delen av kremet. Gul-oransje farge forblir ikke på huden, men absorberes øyeblikkelig. Det er ingen film eller fettete rester på ansiktet. Prisen på produktet fra "MiCo" er ganske akseptabelt i forhold til andre deltakere i vurderingen.

verdighet

 • unik naturlig sammensetning
 • rimelig pris;
 • kompleks innvirkning.

mangler

Den beste pigmentmasken på ansiktet

Regelmessig bruk av bleking masker vil slette pigment flekker på ansiktet. I tillegg tar de vare på huden, nærer og forynger epidermisene. Masker produsert i form av peeling og emulsjon. De beste av dem finner du nedenfor.

Dr. SEA Clarifying peelng ansiktsmaske

Israels kosmetikk er kjent for sine gunstige effekter på huden og hele kroppen. Maske pilling med perler og vitamin C fra Dr. Hav er ikke noe unntak. Det fjerner forsiktig døde celler, hindrer mangel på fuktighet. Havstenger og pulverisert perlerpudder forfrisker overflaten, lyser mørke områder, polsk rynker og uregelmessigheter. Kremet passer for alle hudtyper. Den har en tykk kremaktig tekstur med skrubbende mikropartikler.

Verktøyet påføres i en sirkel til massasjelinjer på ren hud i ansiktet, uten å påvirke området rundt øynene. Fem minutter senere vaskes masken av med varmt vann. På slutten av prosedyren anbefales det å bruke en krem ​​fra Dr.-serien. SEA med næringsformel. Påfør ikke peeling mer enn to ganger på syv dager. Til tross for produsentens krav om at produktet er rettet spesielt mot hudbleking, er masken mer egnet for fuktighetsgivende og nærende.

verdighet

 • egnet for enhver hud;
 • renser godt og fuktes
 • behagelig lukt;
 • tetter ikke porene.

mangler

 • oljeaktige spor etter bruk
 • skarpe partikler er ikke egnet for rosacea.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Whitening Seal

Stoffmasken er impregnert med en spesiell emulsjon som lyser, som effektivt bekjemper melaninakkumulering, fjerner rødhet og gjemmer spor av akne, fjerner puffiness og utmerker hudfargen. Dette skjer på grunn av ekstrakter av mallow og yarrow, det høye innholdet av vitamin B og C. Den beroligende effekten oppnås på grunn av sitronbalsam, og det sunn utseendet i ansiktet er et resultat av hyaluronsyre.

Produsenter produserer en maske i form av dyrepuslespill - et segl, en panda, en katt, en hund. Masken påføres på ansiktet etter vask og holdes i 10 til 20 minutter. Når flekkene forsvinner i ansiktet, kan det fjernes. Rester av gelen fordeles over huden. Prisen på en maske er ganske akseptabel, men hele kurset må falle ut.

verdighet

 • Maskens opprinnelige utseende;
 • omfattende omsorg;
 • nyttig sammensetning.

mangler

 • høy pris på hele kurset.

Det beste serumpigmentet flekker på ansiktet

I dag, i økende grad, kjøper kjøpere å kjøpe serum fra pigmentplater. De gir en rask effekt og er rettet mot å eliminere et bestemt problem. Midler varierer i sammensetning og pris. Før du bruker serumet, er det nødvendig å sikre at det ikke er noen allergisk reaksjon og å utføre en test på et lite hudområde.

GUERLAIN ROSY WHITENING ESSENCE

Denne deltakeren passer for alle hudtyper i alle aldre. Lightening serum eliminerer mørke formasjoner i 1,5-2 måneder. I løpet av denne tiden reduseres defekter med 30 prosent. Formelen av sammensetningen er beriket med komponenter som eliminerer giftstoffer og bekjemper rynker. Den flytende tekstur smelter bokstavelig talt på ansiktet, oppdaterer den og helbreder.

Serum brukes jevnt to ganger om dagen. Det er veldig praktisk å skrive verktøyet med en spesiell pipette. Kjøpere noterer seg det økonomiske forbruket av produktet og det høye resultatet. For GUERLAIN ROSY WHITENING ESSENCE må betale en betydelig mengde.

verdighet

 • letthet ved bruk;
 • lett tekstur;
 • rask absorpsjon;
 • gode resultater, bevist forskning.

mangler

 • høy pris.

Clarins White Plus Serum Tri-aktiv Eclareissant

Et innovativt verktøy basert på utvinning av Barbados kirsebær er rettet mot å gjenopprette feilfri hudfarge. Det sletter mørke flekker og gir huden en glød. Kjøpere merker at effekten er merkbar innen 3-5 dager etter søknad. Det er en sikker og hypoallergen sammensetning som ikke provoserer betennelse, forstørrer ikke porene. Den milde glidende tekstur absorberes øyeblikkelig i huden, og gir ingen spor.

Serum brukes om morgenen og om kvelden før du bruker fuktighetskrem. De gjør det, litt å trykke, med lette bevegelser. Sammensetningen påføres ansikt, nakke og dekolleté.

verdighet

 • rask absorpsjonshastighet;
 • behagelig lukt;
 • effektivitet;
 • forfriskende effekt.

mangler

 • høy pris;
 • Du kan ikke se hvor mye serum som er igjen i hetteglasset.

Farm Stay Drue Stamcelle Emulsjon

Den neste deltakeren i rangeringen har en unik sammensetning som inneholder umodne drueceller. Formelen av produktet fra Grape Stem Cell-serien gjør det mulig å forstyrre kjedereaksjoner av resterende bindinger av kjemiske forbindelser, redusere skadelige effekter av UV-stråler, normalisere vevregenerering og eliminere toksiner. Emulsjonen er rettet mot å stoppe aldringen av huden, noe som gir den ungdom og skjønnhet. Det forårsaker ikke allergier og kommer i en elegant elegant flaske.

Kjøpere noterer den optimale kombinasjonen av kvalitet og pris, en behagelig aroma, delikat tekstur av produktet, en praktisk dispenser som lar deg presse ut riktig mengde sammensetning. Mange jenter tror at emulsjonen er mer egnet for tørr hud, da skinnende spor kan forbli på fet hud.

verdighet

 • rask tørking;
 • synlig effekt på kort tid;
 • brukervennlighet;
 • behagelig lukt;
 • optimal forhold mellom pris og kvalitet.

mangler

 • fettete glans etter bruk.

Whitening Serum for ansiktet Natura Siberica

Nesten ingen topp kosmetikk rangering er komplett uten Natura Siberica produkter. Whitening serum av et kjent merkevarer bremser aldringsprosessen og gjør huden jevn. Formelen inneholder ekstraktet av svart kaviar, som er kjent for sine foryngende egenskaper. Hyaluronsyre har en løfteeffekt og øker elastisiteten til epidermis. Askorbinsyre gir hudtonen og har en sterk antioksidant effekt. Peptidkomplekset stimulerer produksjonen av sitt eget fibrillære protein i vevet. Aminosyrer gir ømhet, og Faroe Alger beriker lagene av huden med mineraler og vitaminer.

Serum påføres på den rensede overflaten av ansiktet med lette bevegelser. Kjøpere noterer kostnadseffektivt forbruk av midler, en hyggelig lukt og en høy effektivitetsindikator. Vær forsiktig med å bruke produktet for personer som er allergiske mot havtorn. Prisen på verktøyet er ganske rimelig.

Serum fra pigment flekker på ansiktet, salver, geler og narkotika: 7 beste og deres verdi

Denne artikkelen vil vurdere de beste serumpigmentpottene, samt salver, geler og tabletter for å kvitte seg med melaninformasjoner. Her finner du TOP-8-stoffene for å bekjempe pigmentering, noe som vil hjelpe deg å glemme de stygge flekkene i ansiktet ditt.

De fleste behandler ikke pigmentspots overhodet positivt. Noen oppdager dem ikke, men flere mennesker, spesielt kvinner, opplever betydelig ubehag, og tar hensyn til disse ulempene i utseendet. Hver jente prøver sitt beste for å kvitte seg med alderspotene, ta til spesielle medisinske preparater, markører, samt kosmetikk og serum.

Mørke flekker er avsetning av melanin, noe som er en svært vanskelig og lang prosess å bli kvitt. For fremtiden er det bedre å ikke risikere, igjen å gå ut på gaten.

Soling i solen er bedre å bruke forskjellige solkrem.

Pigment flekker. Generell informasjon

Bekjempelse av ufeiligheter

Kosmetiske naturmetoder, samt forskjellige seromer fra pigmentspots, lotioner og kremer som har denne bleknings effekten, vil bidra til å returnere huden til sin tidligere farge.

Ordningen er enkel å umulig. Bruk bare produktet til den mørke huden. Alle produktene inneholder en utrolig mengde aktive syrer som kan ødelegge det kåte laget av epidermis og gjøre huden løsere, det vil si at huden absorberer et anti-pigment serum.

For tiden i verden er det et stort antall kosmetiske produkter som avlaster en person fra pigmentflettene og brukes både uavhengig og etter ulike typer kjemisk, maskinvare og mekanisk peeling.

Vi vil presentere de syv beste stoffene mot pigmentflettene, ifølge kosmetologer.

Eksperter anbefaler ikke å bruke separate kosmetiske produkter, nemlig en rekke merker, som inkluderer verktøy for bleking, exfoliating og beskyttelse av huden for hver dag fra ultrafiolette stråler. Hvis hudpleieprodukter også er til stede i serien, for eksempel natt- og dagkrem og sminkebase, vil dette bli den beste multifunksjonelle serien.

Hvordan blir aldersplassene lettere?

Som du allerede vet, er aldersplassene en slags "depot" av melanin. Det første du trenger for å få tilgang til det. Pigmentet er avsatt i spesielle celler under navnet melanocyt, som ligger i det basale (nedre) laget av epidermis, kimlaget.

For å komme til dette laget er det nødvendig å ødelegge det lyse, skinnende, spinnete og kornete laget, som ligger over det kåtlag, og samtidig er det nødvendig å gjøre alt så forsiktig som mulig uten å skade huden.

I selve kosmetologien brukes fruktsyrer, badyagu og salisylalkohol, i ekstreme tilfeller, kvikksølvsalve og fenol, med en alvorlig peeling effekt.

Selv etter ødeleggelsen av melanocytter og pigment, deponert i den, får du fortsatt ikke kvitt flekker, da må du redusere nivået av melaninproduksjon, mens du bruker sure forbindelser som inneholder blokkere, for eksempel folsyre, hydrogenperoksid, arbutin, hydrokinon, kojinsyre og askorbinsyre.

For å hvite ansiktsområdet fra pigmentplettene, er det nødvendig å gjøre endringer i kostholdet ditt, det vil si å legge til spesialprodukter som bærer de ovennevnte blokkene, generelt er dette vitamin C for å forhindre overdreven dannelse av melanin. Med alt dette bør man huske at hovedet i forebygging av pigmentering anses å være beskyttelse av huden mot direkte sollys, som igjen kan returnere alle steder.

Valg av preparater for pigmentplettene er omfattende, serum og kremer med spesielle blekningsegenskaper produserer et stort antall merker, men bare noen få har positive kommentarer på deres konto.

Pigmenterte flekker blir ikke bare dannet som følge av hormonforstyrrelser (lentigo, fregner, chloasma), sykdom eller sollys, men også medfødte, det vil si fødemerker og moles. Generelt er mørke flekker på huden innskudd av melanin, for å kvitte seg med dette pigmentet, må du først misfarges med spesielle kosmetiske preparater som inneholder syrer.

Det er viktig: Denne ordningen arbeider hele tiden, dersom du selvfølgelig mener nettopp oppnådde pigmentflettene, og hvis du har fødselsmerke eller moles, anbefaler vi ikke å bruke blekemidler på slike områder av huden, fordi det er fare for degenerasjon av en mol i en ondartet. Kosmetologer er i stand til å anvende foto-, cryo- og laserterapi fra slike formasjoner.

Face Serum fra alder flekker

Fjerning av aldersplassene er mulig både ved hjelp av kosmetikk og tradisjonell medisin.

Ansikts serum produkter for alder flekker

Bodyaga (Badyaga)

Det er en gel med alder flekker og blåmerker. Produsenten er det russiske selskapet Skimed, som introduserte Badyagu i produktlinjen "syv helseopplysninger". Hovedbestanddelen er pounded ferskvannssvamp badyaga (naturlig komponent, som består av silikageler og spongin (protein)) som binder dem til pulver. Dette verktøyet har spesielle absorberbare egenskaper.

Dette preparatet (Bodyaga Forte), som inneholder en økt mengde aktive ingredienser fra pigmentflettene, hjelper mye mer, ikke å forveksles med kremen, det er Bodyaga-gelen, men generelt har disse to agensene like stor effekt.

Prosess: Partikler av silikonnåler irriterer huden, noe som fører til aktivering av blodstrømmen i området av pigmentflaten, noe som igjen bidrar til ødeleggelsen av dette pigmentet og dets fjerning etterpå. Ifølge kommentarene er ekstrakter av hule og plantain en del av, de er i stand til å hjelpe helbredelsen av mikrotraumas og ikke overdriver huden, slik som ved bruk av andre produkter (som er utviklet for å eksfoliere epidermale celler aktivt), skjer dette.

Dette verktøyet bør ikke påføres huden med uhelte sår eller kutt, slitasje eller brannskader, i tillegg er det nødvendig å overvåke gelen slik at den ikke faller på slimhinnene.

Vichy serum fra alder flekker

Er et veldig kjent kosmetisk merkevare i Frankrike, selges deres produkter hovedsakelig i apotek. For å bekjempe pigmentering, tilbyr merket flere verktøy.

 • Krem Vichy Idealia (Vichy Idealia) som er basert på Kombucha kombucha, som er hentet fra gjæret svart Ceylon te. Denne komponenten er kjent for sine spesielle antioksidantegenskaper, og den er blitt tilsatt kremet som en leder av aminosyrer som er nyttige for huden, samt en melaninsynteseblokker. Denne krem ​​er i stand til å redde deg fra pigmentlesjoner på huden din, best i stand til å takle fregner. Produsenten hevder at stoffet deres ikke bare kan fjerne synlige mangler i huden, men også maskere dem på grunn av de spesielle pigmentene som er tilsatt kremet. Kremet inneholder også UV-filtre, det vil si krem ​​har en solkrem-effekt. Fordelene inkluderer også hypoallergenicitet, samt muligheten for bruk av personer med svært sensitiv hud. Av minusene er det mulig å merke høyprisen, så vel som varigheten av handlingen, det vil si at du trenger rundt seksti dager for å fjerne plassen helt, for å lette huden for omtrent to eller tre toner, du trenger fjorten dager.
 • Vichy Idealia pro (Vichy Idealia Pro) er en serumkorrektor. Dette verktøyet kjemper ganske aktivt med pigmentflettene, dannet som følge av aldring av huden, forårsaket som regel av hormonelle forandringer og som er reaksjoner på solens stråler. I tillegg er verktøyet i stand til å lindre betennelse, som ble utløst av et brudd på mikrosirkulasjonen, og fremmer også resorpsjon av flekker som forblir etter akne. DRM-Bright (tm) + LHA-komplekset av lipohydrosyre ble valgt som hovedkomponent. Det er vanskelig å si nøyaktig hvilke ingredienser som er inkludert i det, men i henhold til kommentarer fra brukere de faktisk jobber, skalpe og myke stratum corneum av epidermis, undertrykke og bleke produksjonen av melanin. Hovedsakelig for Idealia-linjen var det i serum fra pigmentformasjoner at reflekterende stoffer ble tilsatt for å maskere de synlige ufullkommenhetene på ansiktets hud. Produktets sammensetning gikk heller ikke uten UV-filter, titandioksid, men det er ingen mening å regne med det, og det er bedre å bruke en beskyttende krem ​​med en SPF 50 etter serumet og ikke lavere.

Elure (Elyur)

Dette er et spesielt klargjørende kompleks av det internasjonale selskapet NANNIC International. Det er også basert på Melanozyme-komplekset, som er i stand til å ødelegge melanin og omdanne det til enkle fargeløse molekyler som vil være veldig lett å skrelle av huden.

Komplekset som helhet består av to spesielle komposisjoner, nemlig:

 1. Den første inneholder et enzym som bryter ned melanin.
 2. Den andre katalysatoren, som aktiverer prosessene for ødeleggelse av pigmentpunktet, i syv dager vil huden bli lettere.

Hovedinnholdet i enzymet er Clicol-protein, som er tilstede i huden, Eurer-komplekset kan ikke forårsake irritasjon, noe som ofte skjer ved bruk av andre legemidler som inneholder hydrokinon.

Verktøyet kan lette huden av en hvilken som helst fargetype på grunn av innholdet av azelainsyre og glykolsyre, men du må huske at dette legemidlet ikke er i stand til å beskytte huden mot ultrafiolette stråler, og derfor bør det påføres ubehandlede områder beskyttende krem.

Farmasøytiske preparater

 • Ascorutin er en kombinert medisin som kompenserer for mangel på vitamin C og P, med andre ord askorbinsyre og rutin i menneskekroppen. Dette verktøyet har en uttalt antioksidantegenskap, ta stoffet direkte inne med kapillær sårbarhet, revmatisme, vitaminmangel og andre sykdommer. Ascorutin hjelper også fra pigmentformasjoner, fordi det inneholder aktive komponenter som kan være involvert i redoks-prosesser, og senke produksjonen av melanin. I tillegg bærer verktøyet også ekstern bruk, pulverformige tabletter blir tilsatt til pulveret, for eksempel i en gel for vasking, for å gi huden en lettere nyanse. Vi vil også advare deg mot ukontrollert bruk av Ascorutin mot pigmentpletter, i kommentarene til brukere som har brukt dette stoffet, allergiske reaksjoner og alvorlig hodepine forårsaket av det, er ganske vanlig, og kosmetologer legger til at deres middel er i stand til å provosere dannelsen av blodpropper.
 • Spotner - en blyant fra alder flekker. Sannsynligvis det sikreste kosmetiske produktet som er beregnet for bleking av pigmentformasjoner. Produsent YouMedical, selskap av Nederland. Pennstoffet inneholder alfa-hydroksylsyrer, som er i stand til å ødelegge pigmentavsetninger, og de er også en katalysator for fornyelse av huden. Produsenten advarer om at verktøyet, som består av salisylsyre, sitronsmørsyre, er forbudt å gjelde for fødselsmerker og moles, og det er også mulighet for allergiske reaksjoner på dets bestanddeler og bestanddeler. De viktigste fordelene ved en blyant fra pigmentformasjoner. Sponsoren vurderes som mulighet for spotbelegg, samt å oppnå gode resultater allerede fjorten dager etter starten av bruk av blyanten.
 • Akhromin - I Russland er kremet hovedsakelig populært i mange år, produsert av det bulgarske kosmetikkfirmaet Alen Mak. Dette serum fra pigmentformasjoner, nærende og fuktighetsgivende kremer med en spesiell blekingeffekt (2 i 1) er også representert i linjen, men som praksis viser, er det utrolig vanskelig å få dem, selv i nettbutikker. Det samme gjelder for apotek. Dette serumet er forbudt i mange land over hele verden, på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av komponenten hydrokinon, som inneholder en høy andel giftighet, til tross for sin fantastiske evne til å hemme melaninsyntese. For resten av komponentene som utgjør Akhromin-produktene og hele produktlinjen ble det ikke funnet noen klager, lanolin, glyserin for huden, melkesyre, etc. er tilstede. Hovedfordelene ved dette verktøyet er først og fremst effektivitet, samt forutsigbarheten av det langsiktige resultatet. Det er også ulemper, nemlig hudforbrenninger hos personer med tynn følsomhet i huden, i tillegg er det forbudt å bruke legemidlet for skader på huden.
 • Clinique (Clinics) - serum fra alder flekker som lyser huden og gir ut sin tone. Også, verktøyet er veldig godt å håndtere akne flekker og alder pigmentering. Produksjonsfirmaet hevder at preparatet er egnet helt for enhver hudtype, det virker veldig forsiktig, men er effektivt på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av planteekstrakter. Eksempelvis trekker utdraget av CSF Dianella seg nøyaktig som en melanininhibitor, mens ekstraktet av dedealeopsis er variert, noe som nesten knuser akkumuleringen av melanin. I tillegg ble komponenter som ble oppnådd fra røttene av Baikal skullcap og gurkemeie, som har antioksidantegenskaper, tilsatt til Clinics-formelen, og salisylsyre ble brukt som peeling-effekt. Klinikkerne brukes av personer som har en sensitiv hud på grunn av den beroligende effekten av glycerotinsyre, som også er en del av klinikken.
 • Skinoren, dette stoffet fra pigmentformasjoner som akne, rosacea, melasma, samt de som er komplisert ved tilsetning av bakterielle og soppinfeksjoner. Som en del av Skinoren er det en aktiv komponent, nemlig azelainsyre, som du allerede vet at det er en utmerket blokkering av melaninproduksjon. Dette stoffet er i stand til å fjerne pigmentets hud og normalisere metabolske prosesser, noe som bare har en stor effekt på hudens utseende. Deres tidligere sunne utseende og elastisitet kommer tilbake til dem. Formelen av dette stoffet ble utviklet av det tyske selskapet og dets farmakologer Intendis GmbH, men de produserer dette produktet i Italia. Ifølge brukerens kommentarer, håndterer dette stoffet pigmentformasjoner.

Vi vil gi deg en omtrentlig kosthold på narkotika i Russlands hovedstad (Moskva):

 • Akhromin (krem) - fra 130 rubler til 45 ml;
 • Skinoren (stoff) - fra 570 rubler per 15 gram;
 • Vichy Idealium (serum) - fra 2345 rubler for 30 milliliter;
 • Ascorutin (tabletter) - fra 70 rubler til 50 tabletter;
 • Sponsoren (blyant) - fra 750 rubler per 2 milliliter;
 • Klinikker (serum) - fra 3500 rubler per 30 ml;
 • Vichy Idealia (krem) - fra 1600 rubler per 50 milliliter;
 • Badyag (gel) - fra 120 rubler til 75 milliliter.

Flere Artikler Om Typer Acne